Virksomheden. Mit overblik log ind som kursusadministrator

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Virksomheden. Mit overblik log ind som kursusadministrator"

Transkript

1 Virksomheden Mit overblik log ind som kursusadministrator

2 Side 2 af 19 Adgang til Mit overblik/som kursusadministrator... 3 Bestilling af Medarbejdersignatur/NemID-medarbejdersignatur... 3 NemLog-in rettigheder... 3 Tilmeld kursister og administrer tilmeldinger... 3 Tilmelding rollen kursusadministrator... 4 Trin 1 Valgte kursus... 6 Trin 2 Tilmeldingsresumé... 7 Trin 3 Kvittering... 8 Navngiv kursister og udfyld ansøgningsgrundlag... 9 Navngiv og ansøg om veu-godtgørelse enkeltvist Navngiv og ansøg om godtgørelse for flere kursister ad gangen Kommende kurser Afholdte kurser Kursister Virksomhedsindstillinger Administrer ansøgninger om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Ansøgninger Signer ansøgninger Afsluttede ansøgninger... 19

3 Side 3 af 19 Adgang til Mit overblik/som kursusadministrator For at få adgang til Mit overblik/kursusadministrator på EfterUddannelse.dk skal du bruge en medarbejdersignatur med tilknyttede NemLog-in rettigheder. Bestilling af Medarbejdersignatur/NemID-medarbejdersignatur Hvis du ikke i forvejen har en medarbejdersignatur, kan du læse, hvordan du bestiller en sådan og hvad det koster på nets-danid.dk. NemLog-in rettigheder Du skal have tilknyttet rettigheder til din medarbejdersignatur. Det er virksomhedens NemLog-in brugeradministrator, som kan tildele de nødvendige rettigheder til din medarbejdersignatur. Du skal bruge en eller to rettigheder til EfterUddannelse.dk, afhængigt af, hvad du skal bruge EfterUddannelse.dk til. I de fleste tilfælde, har du brug for begge rettigheder: 1. Ret til at administrere VEU-kurser, der bruges til at tilmelde kursister, administrere tilmeldinger og søge om veu-godtgørelse og befordringstilskud for uddannelsesaktivitet påbegyndt efter 1/ Ret til at ansøge om VEU-godtgørelse og befordringstilskud, der bruges til at ansøge om VEU-godtgørelse og befordringstilskud for uddannelsesaktivitet påbegyndt før 1/ Bemærk der skal ikke oprettes VEU-ansøgninger for erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse, der påbegyndes den 1. januar 2019 eller senere. I stedet skal der udfyldes ansøgningsgrundlag på tilmeldingen, som du finder under Kommende kurser og Afholdte kurser. Dermed bliver rettigheden Ret til at ansøge om VEUgodtgørelse og befordringstilskud overflødig på et tidspunkt. Tilmeld kursister og administrer tilmeldinger For at kunne tilmelde medarbejdere, administrere tilmeldinger og søge om veugodtgørelse og befordringstilskud (fra 1/1-19) med rollen kursusadministrator, skal du have rettigheden Ret til at administrere VEU kurser. Med den får du adgang til fanebladene Kommende kurser, Afholdte kurser, Kursister og Indstillinger, og du kan: Foretage tilmelding af/navngive medarbejdere Søge om veu-godtgørelse og befordringstilskud for erhvervsrettet voksenog efteruddannelse der påbegyndes den 1/ og senere Få overblik over afholdte og kommende kurser Få overblik over den enkelte kursists afholdte og kommende kurser Se skriftlig kommunikation fra uddannelsesstedet (indkaldelser m.v.)

4 Side 4 af 19 Sætte standardindstillinger for virksomheden Under Kommende kurser og Afholdte kurser vises de kursustilmeldinger, som du har rettigheder til at se. Visningen afspejler den måde, hvorpå tilmeldingen er registreret i skolens administrative system. Skulle der være tilmeldinger, der mangler eller som virksomheden undrer sig over, er det den pågældende kursusudbyder, der kan afklare sagen. Tilmelding rollen kursusadministrator Tilmeldingen består af 3 trin 1 : 1. Valgte kurser 2. Tilmeldingsresumé 3. Kvittering Find kursus på EfterUddannelse.dk. Hvis du er logget ind på Mit overblik, klikker du på menupunktet Søg kursus for at foretage en kursussøgning. For yderligere vejledning til kursussøgning se vejledning Søgning i EfterUddannelse.dk. Søg kurset frem. Åbn kursusbeskrivelsen ved at klikke på kursusnavn - eller klik på Tilmeld-linket i holdlisten. 1 Kursusadministratoren kan have rettigheder til flere CVR numre. Hvis det er tilfældet, består tilmeldingen af 4 trin, hvor trin 1 angiver valg af cvr nummer. Nedennævnte trinhenvisninger vil her være et trinnummer højere

5 Side 5 af 19

6 Side 6 af 19 Klik på knappen Tilmeld. Trin 1 Valgte kursus Her angives antallet af kursister. Det er muligt at tilmelde op til 25 kursister ad gangen.

7 Side 7 af 19 Klik på knappen Videre Hvis der tale om Åbent Værksted, skal du også angive start- og slutdato for kursusdeltagelsen. Trin 2 Tilmeldingsresumé Læs og accepter skolens betingelser for tilmelding og klik på Knappen Bekræft tilmelding

8 Side 8 af 19 Trin 3 Kvittering Du har nu reserveret et antal pladser på kurset (en række unavngivne tilmeldinger), men har endnu ikke navngivet tilmeldingerne, dvs. angivet cpr-numre. Det er vigtigt så hurtigt som muligt at få indtastet alle nødvendige informationer om kursisterne.

9 Side 9 af 19 Klik på Afslut, hvis du vil vente med at navngive kursisterne til senere eller klik på Navngiv kursister, hvis du vil navngive med det samme. Navngiv kursister og udfyld ansøgningsgrundlag Når du klikker på knappen Navngiv kursister bliver du sendt til kursusdetaljesiden, hvor du kan se og administrere tilmeldinger til kurset.

10 Side 10 af 19 Du kan vælge at navngive kursisterne enkeltvist eller via masseredigering. Navngiv og ansøg om veu-godtgørelse enkeltvist Hvis du vil navngive enkeltvist skal du klikke på linket Navngiv i kolonnen Navngiv/Rediger. Du bliver nu sendt til siden Indtast kursusdeltageroplysninger, hvor du kan indtaste cpr-nummer og udfylde oplysninger om afsluttet uddannelse, faktureringsoplysninger m.v. Når du har indtastet cpr-nummer m.v., kan du søge om veu-godtgørelse med det samme ved at klikke på Ansøgningsgrundlag nederst på siden.

11 Side 11 af 19 Når du klikker på Ansøgningsgrundlag får du vist popup med betingelser for at søge om godtgørelse. Du skal klikke på Ok, det er forstået for at komme videre til ansøgningsgrundlaget. Besvar alle spørgsmål og tryk på Gem.

12 Side 12 af 19 Du har nu både tilmeldt og ansøgt om veu-godtgørelse og befordringstilskud i samme arbejdsgang. AUB henter ansøgningen, når kurset er i gang. Navngiv og ansøg om godtgørelse for flere kursister ad gangen Du kan også navngive og udfylde ansøgningsgrundlag vha. masseredigering. Udvælg de tilmeldinger, som du vil masseredigere, og tryk på knappen Navngiv/Rediger valgte. Der åbnes nu en masseredigeringsside, hvor du kan udfylde tilmeldings og ansøgningsoplysninger for flere kursister ad gangen. Du skal huske at vælge en værdi i feltet Overskriv feltet hvis, hvor du bestemmer, om det du angiver i øverste kolonne kun skal overskrive tomme felter, eller om det altid skal overskrive, hvad der står nedenunder.

13 Side 13 af 19 Udfyld cpr-nr, uddannelse m.v. og klik på fanebladet Ansøgningsgrundlag for at søge om veu-godtgørelse for de valgte kursister. Også her får du vist popup med betingelser, som du skal klikke ok til for at komme videre Udfyld alle spørgsmål under ansøgningsgrundlaget og tryk Gem.

14 Side 14 af 19 Du har nu tilmeldt og søgt om veu-godtgørelse og befordringstilskud i samme arbejdsgang. AUB henter ansøgningen, når kurset er i gang. Kommende kurser Klik på fanebladet Kommende kurser Klik på knappen Søg for at fremsøge alle kommende kurser. I viste eksempel er der fundet 3 kommende kurser. Oversigten viser kursustitel, kursusstart, antal tilmeldte og status for navngivning af kursister. Bemærk det er status for navngivning ikke VEU-ansøgning!

15 Side 15 af 19 Søgningen kan indsnævres ved at angive et konkret kursus, et tidsinterval eller ved at vælge en bestemt arbejdsadresse eller faktureringsadresse. Klik på kursusnavnet for at se detaljer om kurset, herunder, hvor mange kursister der er tilmeldt og hvem/hvor mange, der mangler at blive navngivet, detaljer om kurset og dokumenter, der er knyttet til kurset/tilmeldingerne. Det er her på denne side (kursusdetaljesiden), at du navngiver tilmeldinger/reservationer og her du søger om veu-godtgørelse og befordringstilskud for uddannelsesaktivetet påbegyndt efter 1/ Du kan vælge at navngive kursisterne og udfylde ansøgningsgrundlag enkeltvist eller flere ad gangen. Afholdte kurser Afholdte kurser viser historiske data. Der kan derfor også blive vist afholdte kurser for medarbejdere, der ikke længere er ansat i virksomheden. For ikke at hente alt for mange data frem ad gangen, er der pr. automatik sat en startdato = dags dato minus en måned. Hvis du skal se kurser længere tilbage i tiden, skal du lige huske at ændre startdatoen. Oversigten viser kursustitel, kursusstart, antal tilmeldte og status for navngivning af kursister. Søgningen kan indsnævres ved at angive et konkret kursus, et tidsinterval eller ved at vælge en bestemt arbejdsadresse eller faktureringsadresse. Klik på kursusnavnet for at se detaljer om kurset, herunder, hvilke kursister der var tilmeldt kurset, detaljer om kurset og dokumenter, der er knyttet til kurset/tilmeldingerne. Det er her, at du søger om veu-godtgørelse og befordringstil-

16 Side 16 af 19 skud for afholdte kurser. Du finder og udfylder ansøgningsgrundlaget på siden, hvor du kan se detaljer om den enkelte kursusdeltager. Kursister Under fanebladet Kursister vises en oversigt over alle de medarbejdere, der er eller har været tilmeldt et kursus. Klik på fanebladet Kursister og derefter på knappen Søg for at få vist en fuldstændig oversigt over kursisterne. OBS det skal du kun gøre, hvis du er kursusadministrator i en virksomhed med få kursister. Det er muligt at indsnævre søgningen på CPR-nr., start- og slutdato, arbejdsadresse og faktureringsadresse. For at udfolde detaljer om kurser for den enkelte kursist kan du klikke på den lille grå pil foran kursistens CPR nr. Virksomhedsindstillinger Du har mulighed for at sætte nogle standardindstillinger for virksomheden. Indstillingerne gælder for hele virksomheden (dvs. for cvr-nummeret). Det sker under punktet Indstillinger som du finder øverst til højre.

17 Side 17 af 19 Du har følgende muligheder under indstillinger: Angive, om medarbejderne har mulighed for selv at tilmelde sig til kurser med virksomhed som betaler Angive, om virksomheden tillader dataudveksling om kursustilmeldinger med kompetencefonde Angive, om virksomheden ønsker at få notifikationer når ansøgningsfristen nærmer sig. Bemærk denne indstilling har ikke betydning for uddannelsesaktivitet, der påbegyndes efter 1/1-2019, da der ikke længere skal oprettes og sendes VEU-ansøgninger Vedligeholde/oprette EAN-numre og knytte disse til faktureringsadresser Angive oplysninger om, hvordan indkaldelsesbreve skal sendes (modtager og form) Gem indstillinger Klik på knappen Gem indstillinger, når du har angivet/eller rettet i virksomhedens indstillinger. Administrer ansøgninger om VEU-godtgørelse og befordringstilskud For at kunne se, udfylde og administrere ansøgninger om VEU-godtgørelse og befordringstilskud for uddannelsesaktivitet påbegyndt før 1/1-19, skal du have rettigheden Ret til at ansøge om VEU-godtgørelse og befordringstilskud. Bemærk der er ændret i måden, hvorpå du søger om VEU-godtgørelse og befordringstilskud pr. 1. januar 2019, hvor Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB) har overtaget administration og udbetaling heraf. Det betyder, at du ikke længere skal udfylde og sende en VEU-ansøgning, men at du i stedet, skal udfylde ansøgningsoplysninger (= ansøgningsgrundlag) på tilmeldingen.

18 Side 18 af 19 Med den får du adgang til fanebladene Ansøgninger, Signér ansøgning og Afsluttede ansøgninger, og du kan benytte EfterUddannelse.dk til at: Administrere ansøgning om VEU godtgørelse og befordringstilskud for uddannelsesaktivitet påbegyndt før 1/ Få overblik over aktive ansøgninger på fanebladet Ansøgninger Få overblik over ansøgninger, som er klar til signering på fanebladet Signer ansøgninger Få overblik over annullerede og afsluttede ansøgninger på fanebladet Afsluttede ansøgninger Ansøgninger Klik på fanebladet Ansøgninger. Klik på knappen Søg for at fremsøge alle ansøgninger, som endnu ikke er afsluttet og hvor ansøgningsfristen ikke er overskredet. Hvis du vil se ansøgninger, hvor ansøgningsfristen er overskredet, skal du sætte hak i feltet Ansøgningsfrist overskredet. Oversigten viser Kursistdetaljer, kursusoplysninger, kontaktoplysninger, start- og slutdato, status, afsendelsesoplysninger og antal dage til ansøgningsfrist. Søgningen kan indsnævres ved at angive et konkret kursus, et cpr-nr, et tidsinterval eller ved at vælge en bestemt arbejdsadresse eller faktureringsadresse.

19 Side 19 af 19 Hvis du arbejder i en mindre virksomhed, er der ingen grund til at indsnævre søgningen. Tryk da blot på Søg-knappen. Du starter ansøgningen ved at klikke på ikon med blyant. Signer ansøgninger Fanebladet Signer ansøgninger viser ansøgninger, som er klar til signering, dvs. ansøgninger, som har status udfyldt og hvor kurset er slut eller i gang, så det er muligt at signere/sende ansøgningen. Du kan også her indsnævre din søgning, ved at udfylde forskellige søgekriterier. Afsluttede ansøgninger Fanebladet Afsluttede ansøgninger viser ansøgninger, som er afsluttede eller annullerede. Du kan også her indsnævre din søgning, ved at udfylde forskellige søgekriterier.

Virksomheden. Mit overblik log ind som kursusadministrator

Virksomheden. Mit overblik log ind som kursusadministrator Virksomheden Mit overblik log ind som kursusadministrator Side 2 af 18 Indhold Adgang til Mit overblik/som kursusadministrator... 3 Bestilling af Medarbejdersignatur/NemID-medarbejdersignatur... 3 NemLog-in

Læs mere

Virksomheden. Mit overblik log ind som kursusadministrator

Virksomheden. Mit overblik log ind som kursusadministrator Virksomheden Mit overblik log ind som kursusadministrator Side 2 af 13 Adgang til Mit overblik/som kursusadministrator... 3 Bestilling af Medarbejdersignatur/NemID-medarbejdersignatur... 3 NemLog-in rettigheder...

Læs mere

Virksomheden. Virksomhedens side på

Virksomheden. Virksomhedens side på Virksomheden Virksomhedens side på Side 2 af 13 Adgang til virksomhedens side... 3 Bestilling af Medarbejdersignatur/NemID-medarbejdersignatur... 3 NemLog-in rettigheder... 3 Tilmeld kursister og administrer

Læs mere

Minivejledning. I gang med virksomhedens sider (for kursusadministratorer) Fanen Kommende kurser

Minivejledning. I gang med virksomhedens sider (for kursusadministratorer) Fanen Kommende kurser Minivejledning I gang med virksomhedens sider (for kursusadministratorer) Log ind på virksomhedens sider med din medarbejdersignatur/nemid fra forsiden af www.efteruddannelse.dk via Log ind i øverste venstre

Læs mere

Ansøgningsgrundlag og log ind som mindre virksomhed eller selvstændig

Ansøgningsgrundlag og log ind som mindre virksomhed eller selvstændig Ansøgningsgrundlag og log ind som mindre virksomhed eller selvstændig Indhold Rettigheder... 1 Hvem kan udfylde (veu-)ansøgningsgrundlaget?... 1 Tilmelding og ansøgning i samme arbejdsgang... 2 Udfyld/ret

Læs mere

Gennemgang af ændringer i EfterUddannelse.dk i forbindelse med omlægning af VEU-administration til AUB

Gennemgang af ændringer i EfterUddannelse.dk i forbindelse med omlægning af VEU-administration til AUB Gennemgang af ændringer i EfterUddannelse.dk i forbindelse med omlægning af VEU-administration til AUB Som aftalt i Trepartsaftale om styrket og mere fleksibel voksen-, efter- og videreuddannelse samles

Læs mere

Ansøgningsgrundlag log ind som kursusadministrator

Ansøgningsgrundlag log ind som kursusadministrator Ansøgningsgrundlag log ind som kursusadministrator Indhold Hvem kan udfylde (veu-)ansøgningsgrundlaget?... 1 Rettigheder... 1 Tilmelding og ansøgning i samme arbejdsgang... 2 Enkeltredigér tilmelding...

Læs mere

Virksomheder log ind som selvstændig, mindre virksomhed eller kursusadministrator. Standardindstillinger - virksomhed

Virksomheder log ind som selvstændig, mindre virksomhed eller kursusadministrator. Standardindstillinger - virksomhed Virksomheder log ind som selvstændig, mindre virksomhed eller kursusadministrator Standardindstillinger - virksomhed Indstillinger på virksomhedens sider Opdateret den 6/7-2017 Ved log ind som virksomhed

Læs mere

Minivejledning. I gang med virksomhedens sider (for kursusadministratorer) Kommende kurser

Minivejledning. I gang med virksomhedens sider (for kursusadministratorer) Kommende kurser Minivejledning I gang med virksomhedens sider (for kursusadministratorer) Log ind på virksomhedens sider med din medarbejdersignatur/nemid fra forsiden af www.efteruddannelse.dk via Log ind i øverste venstre

Læs mere

Ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud. Virksomheder - log ind som kursusadministrator

Ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud. Virksomheder - log ind som kursusadministrator Ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Virksomheder - log ind som kursusadministrator Side 2 af 24 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til VEU-ansøgning fra fanen Ansøgninger... 3 Adgang

Læs mere

Virksomheder. Standardindstillinger på virksomhedens side

Virksomheder. Standardindstillinger på virksomhedens side Virksomheder Standardindstillinger på virksomhedens side Indstillinger på virksomhedens sider Opdateret den 7/1-2015 Som virksomhedsadministrator har du mulighed for at indstille EfterUddannelse.dk til

Læs mere

VEU-godtgørelse og befordringstilskud. Virksomheder

VEU-godtgørelse og befordringstilskud. Virksomheder VEU-godtgørelse og befordringstilskud Virksomheder Side 2 af 31 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til ansøgningsskema... 3 Ansøgningen... 4 Trin 1 Hvad søges?... 5 Trin 2 Personlige oplysninger...

Læs mere

Efteruddannelse.dk. Tilmelding af kursister på Efteruddannelse.dk Ansøgning om VEU- godtgørelse og befordringstilskud på Efteruddannelse.

Efteruddannelse.dk. Tilmelding af kursister på Efteruddannelse.dk Ansøgning om VEU- godtgørelse og befordringstilskud på Efteruddannelse. Brugermanual til Efteruddannelse.dk Tilmelding af kursister på Efteruddannelse.dk Ansøgning om VEU- godtgørelse og befordringstilskud på Efteruddannelse.dk Indhold Rettigheder på efteruddannelse Side 3

Læs mere

Brugerguide. Virksomheder

Brugerguide. Virksomheder Brugerguide Virksomheder Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 0. Kom godt i gang 5 1. Kursussøgning 9 2. Kursustilmelding 13 Kolofon 3. Virksomhedens side 16 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Virksomheder

Læs mere

Fanebladet Afholdte kurser her kan du se, hvilke kurser du har deltaget i. Fanebladet Ansøgninger, her kan du se dine ansøgninger om VEUgodtgørelse

Fanebladet Afholdte kurser her kan du se, hvilke kurser du har deltaget i. Fanebladet Ansøgninger, her kan du se dine ansøgninger om VEUgodtgørelse Kursistens side på Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Log ind... 3 Fanebladende Kommende- og afholdte kurser... 5 Kursustitel... 5 Startdato... 5 Dokumenter... 5 Erklæring... 5 Ansøgning... 5 Tilmeldingsoplysninger

Læs mere

03 virksomhedens SIDER/13.05.2009. EfterUddannelse.dk 3 virksomhedens sider beskrivelse af Aflevering 13.05.2009

03 virksomhedens SIDER/13.05.2009. EfterUddannelse.dk 3 virksomhedens sider beskrivelse af Aflevering 13.05.2009 1 EfterUddannelse.dk 3 virksomhedens sider beskrivelse af Aflevering 13.05.2009 VEU SITEMAP 1.1.1 Login side admin (efteruddannelse.dk/admin) Skole login VEU admin login 4.0 VEU admin - ulæste ansøgninger

Læs mere

www.evukurser.dk Guide: Sådan tilmelder du dig vvs-branchens kurser

www.evukurser.dk Guide: Sådan tilmelder du dig vvs-branchens kurser www.evukurser.dk Guide: Sådan tilmelder du dig vvs-branchens kurser 2014 Sådan tilmelder du dig efteruddannelse Tilbuddene er mange, når det gælder efteruddannelse. Hvis du overvejer at efteruddanne dig,

Læs mere

Introduktion til nye sider og funktioner på EfterUddånnelse.dk

Introduktion til nye sider og funktioner på EfterUddånnelse.dk Introduktion til nye sider og funktioner på EfterUddånnelse.dk I april 2017 lancerer vi en ny version af EfterUddannelse.dk, som skal gøre det nemmere for selvstændige og mindre virksomheder at bruge EfterUddannelse.dk.

Læs mere

Brugerguide. Virksomheder. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud

Brugerguide. Virksomheder. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Brugerguide Virksomheder Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Kolofon 3 Indhold 1. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud 5 2. Login med Ret til at administrere

Læs mere

Brugerguide. Virksomheder. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud

Brugerguide. Virksomheder. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Brugerguide Virksomheder Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Kolofon 3 Indhold 1. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud 5 2. Login med Ret til at administrere

Læs mere

Masseredigering af tilmeldinger pa virksomhedens side

Masseredigering af tilmeldinger pa virksomhedens side Masseredigering af tilmeldinger pa virksomhedens side 7. udgave, revideret marts 2012 Vejledningen er opdateret i forbindelse med indførelse af ny side til masseredigering af tilmeldinger. Denne vejledning

Læs mere

Virksomhedssupport. Informationsmøde den 21. og 22. januar Af Flemming Madsen og Marianne Guerry Larsen

Virksomhedssupport. Informationsmøde den 21. og 22. januar Af Flemming Madsen og Marianne Guerry Larsen Virksomhedssupport Informationsmøde den 21. og 22. januar Af Flemming Madsen og Marianne Guerry Larsen Indsæt note og kildehenvisning via Header and Footer Side 1 Dagsorden Velkomst Baggrund for ophør

Læs mere

02 Kursistens SIDER/06.05.2009. EfterUddannelse.dk 2 Kursistens sider beskrivelse af Aflevering 06.05.2009

02 Kursistens SIDER/06.05.2009. EfterUddannelse.dk 2 Kursistens sider beskrivelse af Aflevering 06.05.2009 1 EfterUddannelse.dk 2 Kursistens sider beskrivelse af Aflevering 06.05.2009 VEU SITEMAP 1.1.1 Login side admin (efteruddannelse.dk/admin) Skole login Upload dokument VEU admin login 4.0 VEU admin - ubehandlede

Læs mere

Notat. Vejledning i digital tilmelding til uddannelse (AMU) 1 Hvordan oprettes en digital medarbejdersignatur til ansatte i folkekirken?

Notat. Vejledning i digital tilmelding til uddannelse (AMU) 1 Hvordan oprettes en digital medarbejdersignatur til ansatte i folkekirken? Vejledning i digital tilmelding til uddannelse (AMU) Når en medarbejder i folkekirken skal tilmeldes en uddannelse (AMU), skal der skal anvendes en digital signatur til erhverv, Tilmeldingen kan foretages

Læs mere

Brugerguide Virksomheder Enkeltkursister

Brugerguide Virksomheder Enkeltkursister Brugerguide Virksomheder Enkeltkursister Klik ind på www.efteruddannelse.dk Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 0. Kom i gang 5 1. Kursussøgning 9 2. Kursustilmelding 12 3. Kursistens side 18 Kolofon 4. Virksomhedens

Læs mere

Klik ursus! et kursus! Klik et kursus! Portalen giver overblik og mulighed for

Klik ursus! et kursus! Klik et kursus! Portalen giver overblik og mulighed for Portalen giver overblik og mulighed for med få klik at planlægge medarbejdernes kompetenceudvikling og reservere kurser. Klik et kur Klik ursus! et kursus! 2. EfterUddannelse.dk portalen for erhvervsrettet

Læs mere

EfterUddannelse.dk Brugerguide for Undervisere

EfterUddannelse.dk Brugerguide for Undervisere EfterUddannelse.dk Brugerguide for Undervisere Opdateret 22-august-2019 af Morten Brandt Christensen Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Målgruppe... 3 Kom i gang... 3 Registrer fravær... 4 Tilføj ny

Læs mere

Oprettelse af ansøgningsgrundlag for EUD+, EU Socialfond eller taxakurser på EASYskole

Oprettelse af ansøgningsgrundlag for EUD+, EU Socialfond eller taxakurser på EASYskole Oprettelse af ansøgningsgrundlag for EUD+, EU Socialfond eller taxakurser på EASYskole 27-01-2015/version 1.1 Indhold Indhold... 1 Generelt... 1 Oprettelse af ansøgningsgrundlag og registrering af tilstedeværelse

Læs mere

Brugerguide. Virksomheder Enkeltkursister

Brugerguide. Virksomheder Enkeltkursister Brugerguide Virksomheder Enkeltkursister Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 0. Kom i gang 5 1. Kursussøgning 9 2. Kursustilmelding 12 3. Virksomhedens sider 18 Kolofon Brugerguide til EfterUddannelse.dk

Læs mere

Hvis du vælger menupunktet søg kursus har du mulighed for at filtrere på flere parametre end på forsiden. Mere herom under Søg kursus.

Hvis du vælger menupunktet søg kursus har du mulighed for at filtrere på flere parametre end på forsiden. Mere herom under Søg kursus. Kursussøgning på Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Søg og tilmeld kursus (forside)... 3 Fritekstsøgning via feltet søg og tilmeld kursus... 3 Søg og tilmeld kursus: Søg på fag...

Læs mere

Illustration af diverse ændringer i Release17 (idriftsat 10. januar 16)

Illustration af diverse ændringer i Release17 (idriftsat 10. januar 16) Illustration af diverse ændringer i Release17 (idriftsat 10. januar 16) Dokumentet viser/illustrerer vha. skærmdumps gennemførte ændringer i version R17, som blev idriftsat 10. januar 2016. Dokumentet

Læs mere

Vejledning i tilmelding til AMU-kursus på www.efteruddannelse.dk og ansøgning om VEU-godtgørelse

Vejledning i tilmelding til AMU-kursus på www.efteruddannelse.dk og ansøgning om VEU-godtgørelse Vejledning i tilmelding til AMU-kursus på www.efteruddannelse.dk og ansøgning om VEU-godtgørelse (udarbejdet af KHL i samarbejde med Dalum Landbrugsskole, jan. 2014) 1 Når du har fundet det ønskede kursus

Læs mere

Det digitale VEU-skemas vej gennem systemet

Det digitale VEU-skemas vej gennem systemet www.efteruddannelse.dk/ Det digitale VEU-skemas vej gennem systemet Lisbeth Jørgensen og Susanne B. Jørgensen Side 1 Hvor kommer oplysningerne til VEU-skemaet fra - A326 Periode: fortæller i hvilken periode,

Læs mere

Brugerguide. Erhvervsskoler

Brugerguide. Erhvervsskoler Brugerguide Erhvervsskoler Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 1. Kursussøgning 5 2. Kursustilmelding 9 3. Kursistens side 22 4. Virksomhedens side 25 Kolofon Brugerguide til EfterUddannelse.dk Erhvervsskoler

Læs mere

Brugerguide. Virksomheder Enkeltkursister

Brugerguide. Virksomheder Enkeltkursister Brugerguide Virksomheder Enkeltkursister Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 0. Kom godt i gang 5 1. Kursussøgning 9 2. Kursustilmelding 13 Kolofon 3. Kursistens side 23 4. Virksomhedens side 26 Brugerguide

Læs mere

Oprettelse af ansøgningsgrundlag for skoler,

Oprettelse af ansøgningsgrundlag for skoler, Oprettelse af ansøgningsgrundlag for skoler, som ikke bruger EASY 23-02-2018/version 1.2 Indhold Indhold... 1 Generelt... 1 Oprettelse af ansøgningsgrundlag og registrering af tilstedeværelse... 1 Trin

Læs mere

Vejledning l virksomheder

Vejledning l virksomheder Vejledning l virksomheder Digital kursus lmelding Ansøgning om VEU godtgørelse og befordrings lskud Sønderhøj 9 8260 Viby J Telefon: 8936 3000 business@aabc.dk www.aabc.dk Digital kursus lmelding og VEU

Læs mere

Brugerguide. A-kassens sider: Fraværsoplysninger samt digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud

Brugerguide. A-kassens sider: Fraværsoplysninger samt digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Brugerguide A-kassens sider: Fraværsoplysninger samt digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud Kolofon 3 Indhold 0. Kom i gang 5 1. Ansøgninger 7 2. Afsluttede ansøgninger 13 3. Vis kursisternes

Læs mere

04 veu administrationens SIDER/13.05.2009. EfterUddannelse.dk 5 Skolens sider til udsendelse af breve beskrivelse af Aflevering 13.05.

04 veu administrationens SIDER/13.05.2009. EfterUddannelse.dk 5 Skolens sider til udsendelse af breve beskrivelse af Aflevering 13.05. 1 EfterUddannelse.dk 5 Skolens sider til udsendelse af breve beskrivelse af Aflevering 13.05.2009 VEU SITEMAP 1.1.1 Login side admin (efteruddannelse.dk/admin) Skole login Upload dokument VEU admin login

Læs mere

28-11-2014 Indsæt note og kildehenvisning via Header and Footer Side 1

28-11-2014 Indsæt note og kildehenvisning via Header and Footer Side 1 Indsæt note og kildehenvisning via Header and Footer Side 1 Plan for dagen 1. Hvorfor laver vi ændringer i EfterUddannelse.dk? 2. Den nye type ansøgning Hvordan opretter jeg en ansøgning (et ansøgningsgrundlag)?

Læs mere

Brugerguide. Virksomheder

Brugerguide. Virksomheder Brugerguide Virksomheder Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 0. Kom godt i gang 5 1. Kursussøgning 9 2. Kursustilmelding 13 Kolofon 3. Virksomhedens side 17 Brugerguide til EfterUddannelse.dk Virksomheder

Læs mere

01 kursussøgning/ EfterUddannelse.dk 1 Kursussøgning beskrivelse af Aflevering

01 kursussøgning/ EfterUddannelse.dk 1 Kursussøgning beskrivelse af Aflevering 1 EfterUddannelse.dk 1 Kursussøgning beskrivelse af Aflevering 06.05.2009 VEU SITEMAP 1.1.1 Login side admin (efteruddannelse.dk/admin) Skole login Upload dokument VEU admin login 4.0 VEU admin - ubehandlede

Læs mere

Guide til login på DA Barsel

Guide til login på DA Barsel Guide til login på DA Barsel 19. marts 2019 Dok ID: 134653 Adgang til DA Barsel For at kunne tilgå DA Barsels selvbetjening skal man have tilknyttet sin NemID medarbejdersignatur til Arbejdsgivernes Fælles

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Planlægning og administration af uddannelse. Kursus skitse

Planlægning og administration af uddannelse. Kursus skitse Planlægning og administration af uddannelse Kursus skitse Introduktion På TietgenSkolen har vi endnu ikke afholdt kurset Planlægning og administration af uddannelse derfor er udgangspunktet til dette oplæg

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking

Vejledning til Køreprøvebooking Vejledning til Køreprøvebooking Kørelærer Opdateret: 09.08.2016 Indhold Login som kørelærer... 3 Opret prøveforløb til kørekort... 3 Betaling af prøveforløb ved oprettelse af forløb... 5 Betaling af prøveforløb

Læs mere

Brugerguide. Kursister

Brugerguide. Kursister Brugerguide Kursister Kolofon 3 Indhold Introduktion 4 1. Kursussøgning 5 2. Kursustilmelding 9 3. Digital ansøgning om VEU-godtgørelse og befordringstilskud 20 Kolofon 4. Kursistens side 29 Brugerguide

Læs mere

Kursussøgning. Indledning. Orange søgebjælke

Kursussøgning. Indledning. Orange søgebjælke Kursussøgning på Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Kursussøgning... 3 Indledning... 3 Orange søgebjælke... 3 Fritekstsøgning via feltet Find... 4 Find: Søg på fag/kursus vha. søgeforslag...

Læs mere

BRUGERMANUAL TILMELDING TIL EFTERUDDANNELSE. www.e eruddannelse.dk

BRUGERMANUAL TILMELDING TIL EFTERUDDANNELSE. www.e eruddannelse.dk BRUGERMANUAL TILMELDING TIL EFTERUDDANNELSE www.e eruddannelse.dk 2 Kursus lmelding på www.e eruddannelse.dk Digital lmelding nye regler Pr. 1. november 2011 skal virksomheder lmelde deres medarbejdere

Læs mere

Efteruddannelse.dk. Marianne Guerry Larsen

Efteruddannelse.dk. Marianne Guerry Larsen Efteruddannelse.dk Marianne Guerry Larsen Handler om administrativ lettelse på skolerne CPP1 Dias nummer 2 CPP1 [..]kommunikation MED kursisterne [..] Christina P. Bach Pedersen; 16-09-2009 3 faser Test

Læs mere

Vejledning til at ansøge om tid i Foreningsportalen

Vejledning til at ansøge om tid i Foreningsportalen Vejledning til at ansøge om tid i Foreningsportalen Indhold Kort vejledning til ansøgning... 2 Trin-for-trin vejledning til ansøgning af tider... 3 Søg gentagne tid:... 4 Søg enkeltstående tider:... 7

Læs mere

Vejledning til at ansøge om tid i Foreningsportalen

Vejledning til at ansøge om tid i Foreningsportalen Vejledning til at ansøge om tid i Foreningsportalen Indhold Kort vejledning til ansøgning... 2 Trin-for-trin vejledning til ansøgning af tider... 3 Søg gentagne tid:... 4 Tiden er ikke ledig:... 5 Tiden

Læs mere

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER UDDANNELSES- ANSVARLIG

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER UDDANNELSES- ANSVARLIG GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER UDDANNELSES- ANSVARLIG Generel vejledning for uddannelsesansvarlige Introduktion Denne vejledning giver dig en kort gennemgang af nogle af de muligheder

Læs mere

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil...

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil... Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Kontor/afdeling Center for Tele Dato 31. marts 2017 Indhold 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen?... 2 2. Opret din profil... 3 3. Opret

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking

Vejledning til Køreprøvebooking Vejledning til Køreprøvebooking Kørelærer Opdateret: 28.10.2016 Indhold Vigtig information... 3 Valg af browser... 3 Før du kan logge på... 3 Login som kørelærer... 4 Notifikationer... 5 Opret prøveforløb

Læs mere

Notat. EfterUddannelse.dk - statusrapport til møde i VEU-Rådet februar 2013. 1 Udvikling og implementering

Notat. EfterUddannelse.dk - statusrapport til møde i VEU-Rådet februar 2013. 1 Udvikling og implementering Notat Vedrørende: Statusrapport VEU-digitaliseringen Skrevet af: Marianne Guerry Larsen Version: 1 Fordeling: VEU-Rådet UNI C København Vester Voldgade 123 1552 København V Tlf.nr.: 35 87 88 99 E-mail:

Læs mere

EfterUddannelse.dk. Hovedkonklusioner fra den kvantitative og kvalitative brugerundersøgelse af EfterUddannelse.dk.

EfterUddannelse.dk. Hovedkonklusioner fra den kvantitative og kvalitative brugerundersøgelse af EfterUddannelse.dk. EfterUddannelse.dk Hovedkonklusioner fra den kvantitative og kvalitative brugerundersøgelse af EfterUddannelse.dk Side 1 Program Kort om brugeranalysen metode m.v. Kvantitativ undersøgelse Kvalitativ undersøgelse

Læs mere

Du kan bestille en NemId medarbejdersignatur ved at følge dette link: https://www.nets.eu/dkda/løsninger/nemid/medarbejdersignatur.

Du kan bestille en NemId medarbejdersignatur ved at følge dette link: https://www.nets.eu/dkda/løsninger/nemid/medarbejdersignatur. 1. Log ind på portalen Du skal begynde med at logge ind på portalen ved hjælp af NemID. Det gør du ved at vælge Login øverst på portalens forside. Hvis din organisation eller virksomhed er CVR-registreret,

Læs mere

EfterUddannelse.dk 4 VEU administrationens sider for a-kasser og skoler

EfterUddannelse.dk 4 VEU administrationens sider for a-kasser og skoler 1 EfterUddannelse.dk 4 VEU administrationens sider for a-kasser og skoler beskrivelse af Aflevering 13.05.2009 VEU SITEMAP 1.1.1 Login side admin (efteruddannelse.dk/admin) Skole login VEU admin login

Læs mere

Efteruddannelse.dk. Forandringens vinde blæser november 2011

Efteruddannelse.dk. Forandringens vinde blæser november 2011 Efteruddannelse.dk Forandringens vinde blæser november 2011 Agenda Velkomst Hvorfor EfterUddannelse.dk Lynkursus i EfterUddannelse.dk Praktiske forudsætninger Tilmelding til AMU kurser Ansøgning om VEU

Læs mere

Beredskabsplan for EfterUddannelse.dk. Resumé

Beredskabsplan for EfterUddannelse.dk. Resumé Beredskabsplan for EfterUddannelse.dk Resumé Beredskabsplanen beskriver, hvordan virksomheden/den selvstændigt erhvervsdrivende forholder sig, hvis det pga - længerevarende tekniske årsager - ikke er muligt

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking. Borgerservice

Vejledning til Køreprøvebooking. Borgerservice Vejledning til Køreprøvebooking Borgerservice Indhold Login som borgerservice... 3 Opret køreskole... 3 Rediger køreskole... 4 Rediger kørelærer... 4 Opret prøveforløb til kørekort... 5 Betaling af prøveforløb

Læs mere

PENSAB. Introduktion til PENSAB systemet. Log-ind. Det første du møder i PENSAB systemet er log-ind vinduet.

PENSAB. Introduktion til PENSAB systemet. Log-ind. Det første du møder i PENSAB systemet er log-ind vinduet. PENSAB Introduktion til PENSAB systemet Log-ind Det første du møder i PENSAB systemet er log-ind vinduet. For at logge ind skal du benytte din medarbejdercertifikat via NEM LOGIN Hvis du ikke kan logge

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking

Vejledning til Køreprøvebooking Vejledning til Køreprøvebooking Politiadministrator Opdateret: 28.10.2016 Indhold Login som politiadministrator...3 Opret prøvetider enkeltvis...3 Opret prøvetider fra skabelon...4 Frigiv prøvetid...5

Læs mere

Efteruddannelseskataloget

Efteruddannelseskataloget Efteruddannelseskataloget Vejledning til indtastning Version 8.6 UNI C oktober 2013 Efteruddannelseskataloget UNI C Version 8.6 Af Henrik Borck Larsen og Anne-Marie Pedersen Indhold 1 Indledning... 1 1.1

Læs mere

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal 1. Log ind på portalen Du skal begynde med at logge ind på portalen ved hjælp af NemID. Det gør du ved at vælge Login

Læs mere

HåndOffice Foreningsdata

HåndOffice Foreningsdata HåndOffice Foreningsdata Indledning...3 Stamdata...3 Spillesteder...4 Foreningshverv...5 Hold...8 Personer...11 Side 2 af 13 Indledning Denne vejledning gennemgår de menuer, der ligger i HåndOffice (HO)

Læs mere

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01 Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn Version 0.01 Versionslog: 0.01 1 Oprettet: 01.08.2014 Indhold 1. Formål med vejledningen...3 2. Katalogforsiden...4 2.1 Brugeradgang...5 2.2 Skift

Læs mere

Denne vejledning beskriver, hvordan du arbejder med kontrol af indberetninger i PENSAB.

Denne vejledning beskriver, hvordan du arbejder med kontrol af indberetninger i PENSAB. PENSAB Kontrol af indberetninger i PENSAB Denne vejledning beskriver, hvordan du arbejder med kontrol af indberetninger i PENSAB. Hver gang du laver en ændring af en tjenestemand i PENSAB, oprettes der

Læs mere

Fraværsregistrering for AMU-elever Sidst opdateret 19-11-2011/version 1.0/UNI C

Fraværsregistrering for AMU-elever Sidst opdateret 19-11-2011/version 1.0/UNI C Fraværsregistrering for AMU-elever Sidst opdateret 19-11-2011/version 1.0/UNI C Indhold Ændringer Centrale begreber Generelt Arbejdsgange Vejledningen består af 3 dele, som kan læses hver for sig. Du kan

Læs mere

Ansøgning om hjælpemiddel/boligændring (anvendes af 3.part med fuldmagt)

Ansøgning om hjælpemiddel/boligændring (anvendes af 3.part med fuldmagt) Ansøgning om hjælpemiddel/boligændring (anvendes af 3.part med fuldmagt) 1 - Relevans - Afklarende spørgsmål 1. På den første side, skal du svare på et afklarende spørgsmål. 2. Du skal kunne svare 'Ja'

Læs mere

Selvbetjening i BFA Juni 2018

Selvbetjening i BFA Juni 2018 Selvbetjening i BFA Juni 2018 Benyt hjemmesiden www.bf-a.dk Klik på menupunktet Log ind Selvbetjening foroven på siden. Vi anbefaler, at du bruger NemID og indtaster dit bruger-id og din adgangskode. Du

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking

Vejledning til Køreprøvebooking Vejledning til Køreprøvebooking Borgerservice Opdateret: 28.10.2016 Indhold Valg af browser... 3 Login som borgerservice... 4 Opret køreskole... 4 Rediger køreskole... 5 Rediger kørelærer... 5 Opret prøveforløb

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningsskemaet

Sådan udfylder du ansøgningsskemaet Sådan udfylder du ansøgningsskemaet I det følgende finder du en vejledning i at udfylde ansøgningsskemaet, når du søger om optagelse på Eftervidereuddannelser på Syddansk Universitet 01-03-2015 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Efteruddannelse.dk. Forandringens vinde blæser december 2011

Efteruddannelse.dk. Forandringens vinde blæser december 2011 Efteruddannelse.dk Forandringens vinde blæser december 2011 Program Velkomst Der er penge i det fem skarpe fra DI om AMU Lynkursus i EfterUddannelse.dk Hvorfor EfterUddannelse.dk Det praktiske Tilmelding

Læs mere

Vejledning til ansøgning om tid mm i Foreningsportalen

Vejledning til ansøgning om tid mm i Foreningsportalen Vejledning til ansøgning om tid mm i Foreningsportalen Indhold Kort vejledning til ansøgning... 2 Trin-for-trin vejledning til ansøgning af tider... 3 Se ansøgning... 10 Trin-for-trin vejledning til at

Læs mere

Vejledning. Login og oprettelse af ansøgning til HD-uddannelserne på CBS

Vejledning. Login og oprettelse af ansøgning til HD-uddannelserne på CBS Vejledning Login og oprettelse af ansøgning til HD-uddannelserne på CBS 1 Log på ansøgningsportalen via dette link: https://dans.stads.dk/selfuserregistration/faces/welcomepage.jspx Vær opmærksom på at

Læs mere

HUSKESEDDEL VEDLIGEHOLD MEDARBEJDER

HUSKESEDDEL VEDLIGEHOLD MEDARBEJDER HUSKESEDDEL VEDLIGEHOLD MEDARBEJDER Arbejdsgang Beskrivelse Handling Vælg faneblad Påbegynd vedligehold af medarbejder. Fanebladet Mit Personale vælges, hvorfra du kan vælge underpunktet Løn og ansættelsesvilkår.

Læs mere

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal 1. Log ind på portalen Du skal begynde med at logge ind på portalen ved hjælp af NemID. Det gør du ved at vælge Login

Læs mere

EfterUddannelse.dk, fase 3: Den digitale VEU-ansøgning. August 2011 Steen Larsen, UNI C

EfterUddannelse.dk, fase 3: Den digitale VEU-ansøgning. August 2011 Steen Larsen, UNI C EfterUddannelse.dk, fase 3: Den digitale VEU-ansøgning August 2011 Steen Larsen, UNI C Dagsorden Lovændring og nye regler Nye processer og ny rollefordeling Virksomhedsinput fra fokusgruppemøder Brugerflade

Læs mere

Er du studerende og skal tage kurser i Region Hovedstadens Kursusportal?

Er du studerende og skal tage kurser i Region Hovedstadens Kursusportal? Er du studerende og skal tage kurser i Region Hovedstadens Kursusportal? Indholdsfortegnelse 1. Katalogforsiden... 2 Brugeradgang... 2 Fanen Alle Aktiviteter... 3 Første gang du logger ind i Kursusportalen...

Læs mere

Efter ansøgningsfrist, kontakt da skolen og hør om dine muligheder der kan være ledige pladser.

Efter ansøgningsfrist, kontakt da skolen og hør om dine muligheder der kan være ledige pladser. Vejledning: Til ansøgere, der ønsker optagelse på skolens grundforløb eller hovedforløb inden for indgangen Sundhed, omsorg og pædagogik Ansøgningen foregår digitalt via: www.optagelse.dk Efter ansøgningsfrist,

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ EN KANTINECHIP... 4

Læs mere

Vejledning til at søge Erhvervsuddannelse for voksne (EUV) Brugervejledning

Vejledning til at søge Erhvervsuddannelse for voksne (EUV) Brugervejledning Vejledning til at søge Erhvervsuddannelse for voksne (EUV) Brugervejledning Vejledning til at søge Erhvervsuddannelse for voksne (EUV) Brugervejledning Forfatter: Tine Kanne Sørensen Styrelsen for It og

Læs mere

Brugerguide til styrelsens Tilskudsportal

Brugerguide til styrelsens Tilskudsportal Brugerguide til styrelsens Tilskudsportal Indhold Styrelsens Tilskudsportal... 1 Kontakt portalhelpdesk... 1 Aktuelle ansøgningspuljer... 1 Vejledninger, retningslinjer og skabeloner til ansøgningspuljer...

Læs mere

BESTILLING AF NEMID. For at bestille ny NemID vælger du www.nets-danid.dk. Vælg Bestil NemID medarbejdersignatur.

BESTILLING AF NEMID. For at bestille ny NemID vælger du www.nets-danid.dk. Vælg Bestil NemID medarbejdersignatur. BESTILLING AF NEMID For at bestille ny NemID vælger du www.nets-danid.dk Vælg Bestil NemID medarbejdersignatur. CVR nummeret trækker automatisk adressen fra CVR registeret, så den skal IKKE ændres. Bekræft

Læs mere

Kom godt i gang med at generere breve fra skolens sider

Kom godt i gang med at generere breve fra skolens sider Kom godt i gang med at generere breve fra skolens sider version 1, d. 21.04.2010 Indhold Generer breve fra skolens sider på EfterUddannelse.dk... 1 Eksempler på skabeloner... 2 Skolens dokument- og skabelonarkiv...

Læs mere

TBL / 14.08.2012 v.0.3. Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4. Side 2 af 8

TBL / 14.08.2012 v.0.3. Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4. Side 2 af 8 HåndOffice Kurser Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4 Side 2 af 8 Kurser Klik på Kursus.Kursus-Forening åbner søgningen på kurser. Udfyld kriterier og/eller klik på Start søgning. Dette åbner liste på kurser

Læs mere

Sådan arbejder du med jobsøgningslog

Sådan arbejder du med jobsøgningslog Sådan arbejder du med jobsøgningslog Når du skal oprette en log, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Derefter klikker du på MIN JOBSØGNING i den sorte menu øverst på siden. Du kan se Jobnets værktøjer,

Læs mere

Startguide. den digitale signatur

Startguide. den digitale signatur Startguide den digitale signatur Generelt om digital signatur En medarbejdersignatur er en digital signatur, som kan identificere dig og din computer over for et givent websted eller e-mail-modtager. Du

Læs mere

Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB).

Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB). Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB). Forord. I forbindelse med Autorisationsloven, som trådte i kraft i juni måned 2014, har det været nødvendigt at indføre

Læs mere

Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa en deltidsuddannelse i det digitale ansøgningssystem DANS

Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa en deltidsuddannelse i det digitale ansøgningssystem DANS Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa en deltidsuddannelse i det digitale ansøgningssystem DANS Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem, DANS! Se eventuelt også

Læs mere

September 2012 VEJLEDNING. Kursustilmelding via BL.dk

September 2012 VEJLEDNING. Kursustilmelding via BL.dk September 2012 VEJLEDNING Kursustilmelding via BL.dk Indhold Indledning... 3 Login og find kursus... 4 Tilmeldingsbilledet... 9 Håndtering af kursusdeltagere... 11 Opret ny kursusdeltager... 11 Tilmelding

Læs mere

MUS - LEDER AUHRA-VEJLEDNING

MUS - LEDER AUHRA-VEJLEDNING UH R MUS - LEDER UHR-VEJLEDNING Denne it-vejledning indeholder både en kvikguide og en udvidet it-vejledning til U s MUS-koncept i UHR til ledere, der skal afholde MUS. RHUS UNIVERSITET 1 KVIKGUIDE TIL

Læs mere

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Holstebro Kommune Kultur og Fritid Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Foreningsportalen kan benyttes både af borgere og foreninger til søgning af foreningsoplysninger og

Læs mere

VITAS Registrering af aftale om Integrationsgrunduddannelse

VITAS Registrering af aftale om Integrationsgrunduddannelse IGU i VITAS I VITAS skal du registrere en aftale om integrationsgrunduddannelse, såfremt din virksomhed ønsker at indgå en aftale med en borger (udlænding). Du registrerer i VITAS din aftale samt undervisningsplan

Læs mere

Brugervejledning til. Hovedkursusleder

Brugervejledning til. Hovedkursusleder Brugervejledning til Hovedkursusleder UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 ADGANG TIL LOGBOGEN... 2 GLEMT KODEORD... 5 MIN PROFIL... 6 ÆNDRING AF KODEORD... 7 UDDANNELSESLÆGER... 8 GODKEND SPECIALESPECIFIKKE

Læs mere

Socialt Frikort Brugervejledning for Sagsbehandlere

Socialt Frikort Brugervejledning for Sagsbehandlere Socialt Frikort Brugervejledning for Sagsbehandlere Indhold Indledning... 3 Hvad er socialt frikort?... 3 Version 1.1 hvad er nyt?... 3 Om Løsningen... 4 Persondata i Socialt Frikort... 4 Adgang til løsningen...

Læs mere

Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning

Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning August 2017 Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning August 2017 Denne vejledning er udarbejdet af:

Læs mere