Rejse til Guds eget land

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rejse til Guds eget land"

Transkript

1

2 Rejse til Guds eget land Frihedsgudinden blev et symbol på frihed for over 35 mio. europæere, og Empire State Building blev symbolet på et land med grænseløse muligheder. Twin Towers endeligt blev bevis på, at verdens militærmagt nr. 1 ikke var så urørlig, som det lod til. De ældste stater i Amerikas nordøstlige hjørne er en imponerende indgang til dette mægtige land, der i dag er verdens stormagt nr. 1. Som danskere er vi tæt knyttet til USA på godt og ondt: økonomisk, politisk og militært. Mols Rejser har tilrettelagt en spændende 10 dages rejse med minimal kørsel gennem 3 stater med natur, landbrugsland, verdens vigtigste metropoler. Rejsen er skræddersyet til Haderslev LandboSenior og velegnet til seniorer. 23. aug. Udrejse Busopsamling i Haderslev og fælles kørsel lufthavn. Afrejse med fly fra enten Billund eller Hamburg. Ankomst New York om aftenen lokal tid. Indkvartering på hotel på Manhattan. Middag på restaurant. 24. aug. Byrundtur m. bus, FN s hovedkvarter Centrum af New York kaldes The Big Apple, og er en multikulturel smeltedigel. Livet leves i højt gear 24 timer i døgnet. Byens silhuet med skyskraberne er kendt, og med en guidet bustur kommer vi tæt på New Yorks monumentale bygninger og farverige pladser på halvøen Manhattan. Vi starter med at tage op i toppen af en af de høje skyskrabere det vi give et godt indtryk af byen og den omfang når man ser det hele ovenfra. Byrundturen fortsætter med bussen og vi skal opleve så meget så mulig, men det afhænger naturligvis af trafikken. Nævnes kan: Fifth Avenue med Times Square, Broadway, Empire State Building, Rockefeller Centre, China Town, Ground Zero, hvor World Trade Centers 2 tårne engang stod, Brooklyn Bridge, Metropolitan Museet, kunstmuseet Guggenheim formet som et sneglehus, Museum of Modern Art og det Naturhistoriske Museum med bl.a. flere dinosaurus. Hovedkvarteret for verdens forenede nationer, FN, ligger i New York. Vi besøger den flotte bygning og med rundviser inde i huset får vi et godt indtryk af dette magtfulde sted. Vi ser blandt andet salen som FN s forvaltningsråd benytter - salen er den mest brugte i huset og den blev skænket af Danmark i Møbler og indretning er tegnet af den danske arkitekt Finn Juhl ( ). Salen blev restaureret og moderniseret med støtte fra Realdania og genåbnet af Ban Ki-moon og H.K.H. Kronprinsesse Mary i I Central Park ses H.C. Andersen statuen og Strawberry Fields, John Lennons mindeplads. OBS. Dagens program: ret til ændringer i forhold til trafik, lukketider osv.) Frokost og middag på restauranter på Manhattan.

3 25. aug. Besøg i lokal kirke, Long Island I dag kører vi ud af Manhattan og over i bydelen Levittown hvor kirken, Den Gode Hyrde ligger. Kirkens præst taler dansk og vi starter vort besøg ved at deltage i gudstjenesten og efterfølgende får vi interessante fortællinger om kirken. Vi vil få en masse at vide om kirkens betydning i USA, de mange forskellige trossamfund og hele virket omkring kirkelivet der på mange måder ligner den danske folkekirke men alligevel er helt anderledes. Kirken anretter en let frokost til os som vi spiser sammen med de lokale. Efterfølgende kører vi en bytur i området på Long Island hvor mange store, private huse ligger ud til vandet. Filmen Den Store Gatsby er optaget i området (se gerne filmen inden rejsen) Sidst på eftermiddag kører vi tilbage til Manhattan. Middag og overnatning. 26. aug. Sejltur, Amish-land ca. 260 km Fra morgenstunden sejler vi ud i det smukke havneområde med Manhattans karakteristiske skyskrabere som baggrund, hvor vi ser Frihedsgudinden og Ellis Island, der var modtagecentralen for ca. 12 mio. europæiske indvandrere, der rejste til USA. Efter frokost forlader vi New York og kører sydvest mod Lancaster og kommer ud til langt mere landlige omgivelser. Området er præget af de mange Amishfamilier hvoraf langt de fleste ernærer sig ved landbruget (læs mere om Amish herunder) Vi indkvarteres på et dejligt hotel der drives af Amish-folk. Hotellet ligger i udkanten af en lille by ud til åbne marker. En lille spadseretur kan anbefales eller man kan nyde poolen inde eller ude. Middag på hotellet hvor vi skal nyde deres skønne mad der er god, velsmagende og rigelig. 27. aug. Amish folket og landbrugsbesøg ca. 50 km I 1800 tallet valgte mange forfulgte religiøse mindretal at emigrere til USA, og staten Pennsylvania tog godt imod de nye borgere. Amish-folket, der især kom fra Tyskland, var bønder, og de slog sig ned på den gode muldjord omkring Lancaster. De lever den dag i dag et enkelt liv som bønder uden brug af elektricitet, telefoner, tv, computer, biler, traktorer og andet nymodens pjank. De driver deres gårde ved hjælp af hestetrukne markredskaber, og de færdes på vejene i hestetrukne køretøjer. Alle går ens klædt: mændene i sorte bukser, vest og stråhat, og kvinderne i lange

4 mørke kjoler og hvide kyser. Vi kører med bussen ind i amish området og ser de velholdte gårde, marker og køkkenhaver, der pryder landskabet. Vi får beretninger om amish folkenes levemåder, deres traditioner, religion og kultur. Frokost på en restaurant i området. Vi besøger en Amish gård og får mulighed for se stalde, dyr, maskiner osv. tæt på. Landmanden plejer er være flink til at ville fortælle om livet som Amish-landmand. Senere besøger vi et museum hvor vi kan se hvordan et Amish-hus ser ud og hvordan de lever med deres skikke, traditioner og tro. Desuden er der udstillet forskellige redskaber og husgeråd. Amish-kvindernes patchworktæpper er verdenskendte, og der er mulighed for at se eksempler på dette smukke håndarbejde. USA er kontrasternes land og også tolerancens land. Lancaster-området er især et eksempel på udstrakt tolerance, hvor hestetrukne køretøjer kører side om side med moderne biler, hjemmesyet sort vadmel klæder side om side med den nyeste mode. Retur til middag på hotel. 28. aug. Amish marked Gettysburg Washington 230 km Efter morgenmad og check ud fra hotellet, går vi over til det lokale marked der har åbnet i dag. På markedet sælger mange af de lokale Amish forskellige husflid varer inden for håndarbejde, kunsthåndværk og sløjd samt masser af friske fødevarer og hjemmebag. Det er her man kan købe lidt sødt til formiddagskaffen og måske få en autentisk souvenir med hjem. USA er kendt for sine store shoppingcentre, de såkaldte outlets. En outlet er en samling af butikker der sælger deres varer ekstra billigt. Efter besøget ved markedet, holder vi ved et outlet hvor man kan købe billigt tøj med hjem (f.eks. til sig selv eller børnebørn). Vi afstemmer besøgets længde alt efter hvor meget interesse der for at købe billigt tøj. Herefter går turen mod byen Gettysburg, hvor det afgørende slag i juli 1863 i Den Amerikanske Borgerkrig blev udkæmpet. Krigen var meget blodig, og alene i Gettysburg omkom soldater på få dage. Nordstaterne vandt slaget, hvilket blev udslagsgivende for krigen mellem Nord og Syd. Vi kører forbi slagmarkerne og besøger et center, hvor man kan se billeder og effekter fra krigen. Vi forsætter sydpå til USA s hovedstad, Washington, én af de smukkeste byer i Amerika. Her er ingen højhuse, men åbne, grønne områder med fantastiske monumenter og bygninger. Vi indkvarteres på et hotel i Washington. Middag.

5 29. aug. Washington 30 km Vi tager på byrundtur med bussen og passerer bl.a. Det Hvide Hus, regeringsbygningen US Capitol. Vi ser Washington Monumentet, Jefferson Monumentet og besøger Iwo Jima Monumentet. Vi kører til Arlington Kirkegård med endeløse rækker af hvide gravsten soldater fra mange af USA s krige ligger begravet på den mest ærefulde kirkegård, sammen med bl.a. J.F. Kennedy. Desuden ser vi Højesteret og Kongres-biblioteket. Efter frokost fortsætter byturen hvor vi blandt andet skal se Abraham Lincoln monumentet. Abraham Lincoln var præsident under borgerkrigen og anses i dag for at være den største af alle præsidenter. Stedet er også kendt fra filmen Forrest Gump hvor skuespilleren Tom Hanks holdt tale for titusinder af tilhører ved spejlsøen (billede). Vi går en tur langs Vietnam muren der er et monument over de faldne, amerikanske soldater under Vietnamkrigen Flere interessante besøg om eftermiddagen. Retur til hotellet til middag. 30. aug. Washington Washington, D.C., udstråler magt og atter magt. Uanset hvor man vender blikket, er der monumentale bygningsværker som Det Hvide Hus og Capitol Hill og statuer af magtens mænd, men den amerikanske forbundshovedstad har også et overflødighedshorn af fremragende museer og gallerier.

6 Hovedparten er placeret omkring the National Mall, som er den park eller akse, der forbinder Lincolnmindesmærket med Capitol Hill og er omkranset af museer, mindesmærker og monumenter. I dag bruger vi tid på nogle af de mange store og imponerende museer i The Smithsonian Institute som de mange museer kaldes efter stifteren James Smithson. Der ligger bl.a. National Air and Space museum, et fremragende fly- og rumfartsmuseum, der bl.a. udstiller Charles Lindbergs Spirit of St. Louis, Apollos månelandingsfartøj, sten fra månen, Concorden og meget andet. Museet for de amerikanske indianere er også aldeles fremragende, især udstillingerne der handler om nutidens indianeres levevis og muligheder i det moderne USA. Det naturhistoriske museum og flere kunstmuseer kan også varmt anbefales. Der bliver i dag mulighed for enten at følges med rejselederen eller gå på egen hånd. Alle museer ligger inden for gå afstand og der er gratis adgang. Hvis man ikke vil besøge museer, kan en spadseretur ned mod Capitol og de Hvide Hus anbefales (man kan også tage en cykeltaxi). Frokost i dag på egen hånd. Retur til hotel. Afslutningsmiddag på restaurant i byen. 31. aug. Hjemrejse Vi checker ud fra vores hotel og begynder så småt vores hjemrejse. Flyet går fra Washington. 1. sep. Ankomst Vel ankommen til Europa, bliver vi hentet af vores bus der kører os til Haderslev. Tak for denne gang. General information om rejsen - ALT er inkluderet i rejsens pris! Måltider, drikkepenge, entreer, visum osv. - Flyveturen fra Europa til New York: ca. 6 timer og 30 min. - Tidsforskel mellem Danmark og østlige USA = 6 timer - Ingen vaccinationer er nødvendig - Rejselederen oversætter Engelsk til Dansk på hele turen - Udarbejdelse af indrejsepapirer er inkluderet i rejsens pris - Kun 3 forskellige hoteller på hele rejsen (2 skift). - Minimal kørsel ankomst til New York, hjemrejse fra Washington - Krav til fysik: almindeligt godt gående og selvhjulpen

7 Pris pr. person i dobbeltværelse Kr ,- Tillæg for enkeltværelse Kr ,- Inkluderet i prisen: Flyrejse: Billund/Hamburg - New York. Hjemrejse: Washington Billund/Hamburg Pension: 8 x morgenmad, 8 x aftensmad, 6 x frokost (værdi kr. 2800,-) 8 overnatninger på gode hoteller Turistbus til alle programsatte udflugter Opsamlingsbus fra Haderslev til lufthavn t/rt Lokale byguider i New York City og Washington Entré og rundvisning i FN s hovedkvarter (værdi kr. 200,-) Entré til udsigtsplatform på toppen af skyskraber (værdi kr. 260,-) Besøg i lokal kirke m. dansktalende præst Entreer i Amish området (værdi kr. 120,-) Sejltur ved Frihedsgudinden og Ellis Island (værdi kr. 170,-) Dansk rejseleder på hele turen til/fra Danmark Dragerservice for 1 kuffert pr. person. Drikkepenge til buschauffør og lokale guider (værdi kr. 370,-) Udarbejdelse af obligatorisk indrejseansøgning til USA (værdi kr. 400,-) Lufthavnstransfer, lufthavnsskatter og afgifter pr kurs 652, udvidet EU ansvarsforsikring for rejsebureauer. Ikke inkluderet: Private forsikringer, én frokost, drikkevarer, private lommepenge, evt. øvrige entreer. Om rejselederen: Christian Mols er indehaver af Mols Rejser og har tidligere boet og gået i skole i USA et helt år. Siden er det blevet til et utal af rejser til USA både de østlige- og vestlige egne. Alle steder som I kommer til at besøge på denne rejse, at han har besøgt med flere grupper. Christian vil oversætte alle steder hvor der bliver talt til gruppen på engelsk. Tilmelding til Jytte Thygesen, Landbocenteret, jt@slf.dk eller tlf , inden 15. februar efter først til mølle princippet. Kopi af gyldigt pas skal sendes til Mols Rejser (til visumansøgning) Andet: Rejsens pris er beregnet efter skatter, valutakurs og afgifter pr Forbehold for ændringer i valutakurs, skatter og afgifter. Forbehold for mindre ændringer. Rejsen gennemføres v. min. 20 gæster og max 35. Fra 1700-tals landbrug hos Amish folket til verdens førende metropoler på få 100 kilometer. Oplev landet, hvor man er sin egen lykkes smed.

8

New York, Washington & Amish folk

New York, Washington & Amish folk New York, Washington & Amish folk Fra verdens førende metropoler til 1700-tals landbrug hos Amish folket 23. - 01. sep 2019 New York og Washington er 2 af verdens mest indflydelsesrige metropoler - oplev

Læs mere

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 Tag en bid af the big apple Oplev det brusende Niagara Falls Oplev Washington DC. En flot og interessant rundrejse Med rejseleder hele

Læs mere

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER Afrejse den 27.marts - 5. april 2014 Lorem et kr. 2.916.795 Spændende rundrejse til Østkysten's historiske landemærker REJSEPLAN På denne tur besøger I 3 stater i USA og

Læs mere

FAKTA OM TUREN. Dagsprogram. Overnatning og hoteller CANADA USA. Toronto NEW YORK. Syracuse. Niagara Falls. New York. PENNSYLVANIA Lancaster

FAKTA OM TUREN. Dagsprogram. Overnatning og hoteller CANADA USA. Toronto NEW YORK. Syracuse. Niagara Falls. New York. PENNSYLVANIA Lancaster Toronto Niagara Falls CANADA USA Syracuse NEW YORK PENNSYLVANIA Lancaster Washington D.C. New York NEW JERSEY FAKTA OM TUREN New York City og Washington D.C. byder på masser af storbyoplevelser med alt,

Læs mere

firsttimers travel guide NEW YORK

firsttimers travel guide NEW YORK firsttimers travel guide NEW YORK PARKER & MUSEER Central Park High Line 2 Den 3,5 km store park midt på Manhattan er en fredfyldt oase i storbyen - og et must at besøge, når man er i New York. I parken

Læs mere

Storbyerne på USA's østkyst i tog

Storbyerne på USA's østkyst i tog Storbyerne på USA's østkyst i tog Tag på en spændende togrejse i det østlige USA. Her besøger I storbyerne Washington, New York og Boston, der alle byder på spændende oplevelser. 9 dage Fra-pris pr. person

Læs mere

PROGRAM FOR USA 3A JAKOB SCHOW-MADSEN OG JØRGEN JENSEN

PROGRAM FOR USA 3A JAKOB SCHOW-MADSEN OG JØRGEN JENSEN 2018 PROGRAM FOR USA 3A JAKOB SCHOW-MADSEN OG JØRGEN JENSEN Torsdag 13.9. Fredag 14.9. Lørdag 15.9. Søndag 16.9. Mandag 17.9 07.30: Mødetid i Billund, som I selv kommer til. 10.10: Afgang fra Billund HUSK:

Læs mere

Island New York Washington DC. Niagara Falls 30. september til 10. oktober 2016

Island New York Washington DC. Niagara Falls 30. september til 10. oktober 2016 Island New York Washington DC. Niagara Falls 30. september til 10. oktober 2016 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder,

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Canada - USA. 11 dage. Fly. Toronto - Niagara Falls - Washington DC - New York! Nyt i år: 11 dage, en ekstra dag giver ekstra oplevelser!

Canada - USA. 11 dage. Fly. Toronto - Niagara Falls - Washington DC - New York! Nyt i år: 11 dage, en ekstra dag giver ekstra oplevelser! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Canada - USA Toronto - Niagara Falls - Washington DC - New York! 11 dage Nyt i år: 11 dage, en ekstra dag giver ekstra oplevelser! Fly Toronto, Canada, byrundtur med bl.a.

Læs mere

New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016

New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016 New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016 Tag med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Sørens Rejser og OurWorld A/S på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum.

Læs mere

New York Washington 03. til 11. september 2011

New York Washington 03. til 11. september 2011 New York Washington 03. til 11. september 2011 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder, historie og daglige liv. Vi

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Med 2a til New York Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Praktiske oplysninger: Adresse i New York The West Side YMCA 5 West 63rd Street New York, NY 10023 Tlf.: +001 212 875

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

New York Washington 2. juni til 10. juni 2012

New York Washington 2. juni til 10. juni 2012 New York Washington 2. juni til 10. juni 2012 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder, historie og daglige liv. Vi bevæger

Læs mere

USA's østkyst i autocamper

USA's østkyst i autocamper USA's østkyst i autocamper Oplev det bedste af USA's østkyst på en tur fra New York til Orlando i Florida. En tur med kultur i New York og Washington D.C., natur i Shenandoah, Blue Ridge Parkway og Great

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Dagbog New York. Nicklas Søndergaard Højbjerg

Dagbog New York. Nicklas Søndergaard Højbjerg 2018 Dagbog New York Nicklas Søndergaard Højbjerg Søndag den 29. juli 2018 Den store dag er kommet og vi tog afsted på vores rejse til USA. Vi fløj fra Billund til New York via Amsterdam og Frankfurt.

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.995,- Højdepunkter Celle har dansk historie Smuk og velbevaret by Komfortabel køreafstand fra Danmark. Side 1 af 5 Celle Celle dukker

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Studietur fra New York l Orlando i Florida 27. oktober l 6. november 2019

Studietur fra New York l Orlando i Florida 27. oktober l 6. november 2019 Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2911 Studietur fra New York l Orlando i Florida 27. oktober l 6. november 2019 Du nok set fotos af Frihedsgudinden i New York rig g mange gange. Men aldrig stået klods op

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Rejs med tog og besøg østkystens storbyer. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Rejs med tog og besøg østkystens storbyer. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Østkystens Storbyer 11 dage fra kr. 10.148,- Rejs med tog og besøg østkystens storbyer Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra København til Washington Dulles Overnatning: Hotel Helix* 2 Overnatning:

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

New York Washington DC. Toronto Island 2. til 14. juni 2012

New York Washington DC. Toronto Island 2. til 14. juni 2012 New York Washington DC. Toronto Island 2. til 14. juni 2012 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder, historie og daglige

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Hyggelige kanaler og kanalhuse Forår i Amsterdam Rolige og hyggelige Harlem Blomstergodset Keukenhof Side 1 af

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Island Washington DC. New York Boston maj 2017

Island Washington DC. New York Boston maj 2017 Island Washington DC. New York Boston 08. - 19. maj 2017 Læserklubben ved Herning Folkeblad, Midtjyllands avis, Sørens rejser og OurWorld A/S, har fornøjelsen at tilbyde denne rejse. Tag med på denne fantastiske

Læs mere

Harzen - Semino Rossi Open Air

Harzen - Semino Rossi Open Air Harzen - Semino Rossi Open Air Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bremen og Stade Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Hansebyen Bremen Rejseleder med på hele rejsen *** hotel og 2 x aftensmad er inkluderet Med rejselederen

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Californien den 14-24. oktober 2011

Californien den 14-24. oktober 2011 Californien den 14-24. oktober 2011 Arrangeret af Aalborg Stiftsbestyrelse Rejseleder: Provst Carsten Bøgh Pedersen Fredag den 14. oktober 2011 Flynr.: 05.00 Seneste check in i Aalborg Lufthavn 06.25 Afgang

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kirchberg - Tyrol Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Besøg hos Alpebonden Innsbruck og Swarovskis Krystalverden Grossglockner højalpevejen Vores centralt placerede

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Byrundture i Amsterdam Kanalrundfart Hyggelige Volendam Rotterdam og Delft Side 1 af 5 3.695,- Amsterdam Amsterdam er pragtfuld

Læs mere

PROGRAM FOR NEW YORK 2012 Dag: Programpunkt: Transport: Evt. webside: Lørdag d. 31. marts Mødes kl. 09.00 i CPH ved Starbucks.

PROGRAM FOR NEW YORK 2012 Dag: Programpunkt: Transport: Evt. webside: Lørdag d. 31. marts Mødes kl. 09.00 i CPH ved Starbucks. PROGRAM FOR NEW YORK 2012 Dag: Programpunkt: Transport: Evt. webside: Lørdag d. 31. marts Mødes kl. 09.00 i CPH ved Starbucks. Med SAS, flynr. SK 909 fra København (CPH) Afgang kl. 12.25 med SK 909. Ankomst

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Eastern Highlights. 10 dage. Lad os gøre din ferie bedre

Eastern Highlights. 10 dage. Lad os gøre din ferie bedre Eastern Highlights 10 dage Lad os gøre din ferie bedre fakta om turen 10 dages rundrejse i det østlige USA med dansk rejseleder Det østlige USA er først og fremmest New York og Washington D.C., og de to

Læs mere

Best of The East 2016

Best of The East 2016 Best of The East 2016 special rundrejse med dansk rejseleder Vi besøger senatet 24 års erfaring og dansk ejet 1992-2016 Montreal Toronto Niagara Falls Boston Plymouth Cape Cod Lancaster Gettysburg Downtown

Læs mere

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle - Nytårsrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.495,- Højdepunkter Nytårsaften på det dejlige Tryp Hotel i Celle. Gallabuffet og fyrværkeri nytårsaften Oplev vores dygtige

Læs mere

Best of The East 2016

Best of The East 2016 Best of The East 2016 special rundrejse med dansk rejseleder Vi besøger senatet 24 års erfaring og dansk ejet 1992-2016 Montreal Toronto Niagara Falls Boston Plymouth Cape Cod Lancaster Gettysburg Downtown

Læs mere

xeastern highlights 10 dages oplevelsesrejse i det østlige USA x dages oplevelsesrejse i xxx Rundrejse med dansk rejseleder

xeastern highlights 10 dages oplevelsesrejse i det østlige USA x dages oplevelsesrejse i xxx Rundrejse med dansk rejseleder xeastern highlights 10 dages oplevelsesrejse i det østlige USA x dages oplevelsesrejse i xxx Rundrejse med dansk rejseleder fakta om turen Eastern Highlights 10 dages rundrejse i det østlige USA med dansk

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kent - Englands Have Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Haver og hyggelige byer Guldkysten ved Brighton Imponerende Leeds Castle Højt roste Sissinghurst Garden

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg - Julemarked Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter De flotte julemarkeder i Hamburg Byrundtur med bus og dansk rejseleder Super centralt hotel lige mellem

Læs mere

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Normandiet - Caen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Invasionskysten Bayeuxtapetet Memorial Museet i Caen Mont Saint-Michel klosteret Side 1 af 5 Normandiet

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Londons Højdepunkter. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Londons Højdepunkter. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Londons Højdepunkter Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.695,- Højdepunkter Centralt hotel lige ved British Museum Rejseleder med hele vejen Tilkøb den store London sightseeing

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Afgang: Flyselskab: British Airways Dato Klokkeslæt Hvad Hvor torsdag 8.10.09 05:15 mødes Herning Kirke. Hjemrejse

Afgang: Flyselskab: British Airways Dato Klokkeslæt Hvad Hvor torsdag 8.10.09 05:15 mødes Herning Kirke. Hjemrejse Afgang: Flyselskab: British Airways Dato Klokkeslæt Hvad Hvor torsdag 8.10.09 05:15 mødes Herning Kirke torsdag 81009 8.10.09 06:00 00 Afgang Herning Fra Herning Kirke torsdag 8.10.09 11:50 Check in færdig

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

USA Best of The East 2015

USA Best of The East 2015 USA Best of The East 2015 special rundrejse med dansk rejseleder USS Constitution & Boston skyline New York, Manhattan, Times Square Vi kommer ind i Det Hvide Hus Det Hvide Hus, Washington D.C. Montreal

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

tage interesserede med på en kort gåtur i området omkring hotellet, så man bedre kan orientere sig. Resten af dagen er på egen hånd.

tage interesserede med på en kort gåtur i området omkring hotellet, så man bedre kan orientere sig. Resten af dagen er på egen hånd. USA - ØSTKYSTENS HØJDEPUNKTER APPETITVÆKKER GRUPPETUR/STUDIETUR MED LEJR NR. 14 ERNST VON DER RECKE I.O.O.F. New York, Niagara Falls, Toronto, Williamsport, Gettysburg, Washington D.C., Baltimore, Philadelphia

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Middelfart Pensionistforening

Middelfart Pensionistforening Middelfart Pensionistforening Program udsendt november 2018 næste program februar 2019. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 15.00. I december dog kun 5. og 12. Den

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere