Vejledning i brug af Lundbeckfondens internetbaserede ansøgningssystem 3.udgave

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejledning i brug af Lundbeckfondens internetbaserede ansøgningssystem 3.udgave 11.10.2010"

Transkript

1 Vejledning i brug af Lundbeckfondens internetbaserede ansøgningssystem 3.udgave Generelt Ansøgningsproceduren foregår elektronisk og der kan ikke fremsendes bilag med almindelig post, ej heller anbefalinger. Der tages ikke hensyn til bilag indsendt elektronisk efter ansøgningsfristens udløb. Indsendt materiale returneres ikke. Bevillingerne er givet til det i bevillingsskrivelsen anførte formål og beløbet er fastsat på grundlag af det budget for anvendelsen, som er opstillet i ansøgningen - med mindre andet er meddelt. Ved modtagelse af støtte fra anden side til samme formål, skal Lundbeckfonden have besked, med angivelse af det modtagne beløbs størrelse. Lundbeckfonden forudsætter, at modtagerne ved anvendelse af bevilgede beløb overholder gældende love, regler og standarder for forsøg, der involverer mennesker eller dyr. Desuden forventes reglerne vedrørende følsomme data og videnskabelig redelighed overholdt. Hvis projektet kræver godkendelse af etisk komite er det en forudsætning for udbetaling af bevilling, at en sådan godkendelse foreligger. Ansøgningen vil blive behandlet fortroligt. Vælg det rette projektansøgningsskema: Ansøgningsskemaet til naturvidenskab anvendes til ikke-biologisk orienteret forskning indenfor kemi og fysik, mens naturvidenskabelig forskning, der emnemæssigt grænser til sundhedsvidenskab, skal søges på skemaet til sundhedsvidenskabelige projektansøgninger. Ansøgningsskemaet til sundhedsvidenskab anvendes til sundhedsvidenskab samt til naturvidenskab, der emnemæssigt grænser til sundhedsvidenskab. Hvordan fungerer det internetbaserede ansøgningssystem? Du kan løbende arbejde med og ændre din ansøgning indtil du vælger at afsende den. Rettelser og opdateringer af ansøgningen foregår ved på siden "oversigt" at klikke på "rediger".

2 Husk at gemme hver gang du har skrevet eller rettet i din ansøgning inden du forlader pågældende side - klik på "gem ændringer" som findes både foroven og forneden på hver side. Du kan løbende følge med i, hvilke obligatoriske punkter du mangler at udfylde under hvert trin, dels ved farven på kvadratet (rød/grøn) i overskriften, dels ved at manglerne er anført med rødt under det pågældende trin i venstre margin. Ansøgningen kan ikke sendes før alle obligatoriske punkter er udfyldt. I flere rubrikker er der anført et maksimalt antal karakterer (mellemrum tælles med). Overskrides dette, kan ansøgningen ikke sendes. Ansøgningsskemaet er designet så omfanget af projektbeskrivelsen (svarende til 5 A4 sider) og opbygningen af budget svarer til ansøgningsskemaet fra Det Frie Forskningsråd for Sundhed og Sygdom. Figurer omfatter billeder/tabeller/fotos/tegninger og indføjes ikke i projektbeskrivelsen, men overføres særskilt som detaljeret beskrevet under trin 4. Hver ansøgning må indeholde op til 6 figurer. Husk at skrive figurtekst til alle figurer. Figurer med tilhørende tekst medregnes ikke indenfor maksimum af karakterer i projektansøgningen. Det er IKKE muligt at vedhæfte pdf-filer som bilag til ansøgningen. Forskelle mellem formaterne gør, at pdf-filer ikke bliver en integreret del af ansøgningen, men skal åbnes og arkiveres separat. Herudover er det hensigten, at alle ansøgere skal have samme plads til rådighed når de beskriver deres projekter, og fondens erfaring fra enkelte runder, hvor pdf-upload var muligt, viste dette medførte meget store forskelle på ansøgningernes omfang. Opbygningen af ansøgningen Ansøgningen er opdelt i 6 trin. Trin 1-4 omfatter selve ansøgningen. Trin 5 giver mulighed for at se ansøgningen i en samlet form og printe en pdf-fil. Trin 6 anvendes til statistik og til at afsende den færdige ansøgning. Trin 1 - personlige oplysninger Disse oplysninger skal bruges til hurtigt og sikkert at identificere din ansøgning og til Lundbeckfondens kommunikation med dig om din ansøgning. Oplysningerne i dette trin kan du genbruge og opdatere ved evt. senere ansøgninger.

3 Afdeling og institution er den hvor du aktuelt er ansat. Stedet hvor projektet forventes at blive udført, anføres under trin 2. De oplysninger du afkrydser m.h.t. stilling, uddannelse og akademisk grad kommer alle til at indgå i din titel, når fonden skriver til dig. Eks. på stilling er reservelæge, professor, post doc etc. Eks. på grunduddannelser er cand.med., cand.scient., cand.polyt., etc. Akademisk grad: Sæt kryds i en, højst to akademiske grader. Felterne CV og seneste tre års publikationer: Der er afsat begrænset plads til CV og publikationer. Hvis fondens bedømmere f.eks. ønsker oplysning om ældre publikationer, skaffes disse via PubMed eller Web of Science. Sammenfatning af egne forskningsresultater inden for det aktuelle område de seneste 5 år - er vigtig for vurderingen af dit aktuelle projekts relevans og gennemførlighed. Når der ansøges om Ph.D-stipendier, hvor vejleder skal være hovedansøger, er det vejleders forskningserfaring der ønskes beskrevet i denne rubrik. Den kommende Ph.D-studerende kan oprettes som medansøger, hvilket giver mulighed for at indsætte vedkommendes CV og publikationsliste. Udtalelser/anbefalinger skal foreligge som kopi af s sendt til ansøgeren, som kopieres til ansøgningsskemaet. Der er ingen begrænsninger for antal karakterer i udtalelser/anbefalinger. Som nævnt i indledningen er det ikke muligt at uploade pdf-filer som bilag til ansøgningen. Hvis du har en skriftlig anbefaling liggende, som du ønsker skal indgå i vurderingen af dine faglige kvalifikationer, kan du scanne den og gemme den i jpg-format (se udførlig vejledning til Trin 4 i selve ansøgningsskemaet). Du kan herefter henvise til figurnummeret i rubrikken til anbefalinger. Vejledning i at kopiere til ansøgningsskema Åbn mailen. Tryk på reply (Ctrl+R) på samme måde som hvis du ville svare på mailen med udtalelsen. På denne måde vil afsenderens adresse komme med i teksten. Derefter tryk Crtl+A for at markere hele en og tryk Ctrl+C for at kopiere indholdet. Klik derefter på feltet i ansøgningsskemaet hvor teksten skal sættes ind. Tryk Ctrl+V for at indsætte den kopierede tekst. Tryk på Gemknappen i ansøgningsskemaet. Luk mailen. Trin 2 - Projektbeskrivelsen Hvis der er tale om en genansøgning, skal dette fremgå af indledningen i ansøgningen. Projekttitlen anvendes bl.a. ved offentliggørelsen. Det er valgfrit om du vil skrive ansøgningen på dansk eller engelsk.

4 Det en forudsætning for behandling af ansøgningen, at den korte projektbeskrivelse er på dansk. Medansøgerne (oprettes i Trin 2A) får automatisk en som skal besvares med at medansøgerne bekræfter at de er medansvarlige for projekt og budget. Bekræftelsen består i at medansøgeren klikker på et link i den tilsendte . Ansøgningen kan ikke sendes før eventuelle medansøgere elektronisk har bekræftet deres deltagelse i ansøgningen. Få derfor medansøgernes accept i god tid inden ansøgningsfristen. Projektbeskrivelsens længde, karakterer (alle anslag tælles, også mellemrum), svarer til 5 A4-sider, hvilket er samme max-længde som tillades for projektbeskrivelser til det statslige forskningsrådssystem. Bemærk, at der er en særskilt rubrik til indsættelse af referenceliste til den lange projektbeskrivelse. Projektbeskrivelse - omfatter formål, problemstilling, baggrund, evt. pilotdata, metoder, tidsplan, samarbejdsrelationer og projektets mulige betydning. Hvis du har projektbeskrivelsen liggende i et worddokument kan du overføre den til ansøgningsskemaet ved at kopiere teksten ind. Vejledning i at kopiere tekst til ansøgningsskema Åbn Word-dokumentet. Marker den ønskede tekst. Tryk Ctrl+C for at kopiere teksten. Klik derefter på feltet i ansøgningsskemaet hvor teksten skal sættes ind. Tryk Ctrl+V Går det galt med at kopiere fra Word til ansøgningsskemaet må du gemme din Word-fil som i opskriften herunder. Derefter vil det være muligt at kopiere teksten over i ansøgningen. 1. Gem din ansøgning som ren tekst. Vælg menuen Filer > Gem som og vælg filtype: Almindelig tekst (*.txt). 2. Vælg tekstformat Windows eller MS-DOS og klik OK. 3. Luk dokumentet. Det er vigtigt fordi dokumentet har mistet tekstformatering og kommer til at se anderledes ud, hvilket man ikke umiddelbart kan se. 4. Åbn dokumentet - den version der er ren tekst. 5. Kopier teksten vha Ctr C, Ctr V som beskrevet ovenfor Kort beskrivelse af forskergruppen: Her kan du, hvis det er relevant for din ansøgning, indsætte en kort beskrivelse af den gruppe, der skal stå for udførelsen af det ansøgte projekt, herunder det tekniske personale eller plejepersonale, som deltager i udførelsen af projektet.

5 Forskergruppens medlemmer beskrives med navn, titel og arbejdssted og funktion i projektet. Oprettelse af medansøgere: Medansøgere - her anføres op til 5 personer, som er medansvarlige for projekt og budget. Når medansøgers data er tastet ind, klik opret medansøger og gå derefter tilbage til selve ansøgningsskemaet via knappen øverst på siden. Husk, at ansøgningen først kan sendes når alle medansøgere har godkendt deres deltagelse i projektet via den der sendes til dem. Hvis medansøger ikke ændrer status til godkendt skal du kontakte vedkommende for at høre, om mailen er nået frem. Det sker, at disse mails fanges i et spamfilter hos modtageren. Hvis medansøger oplyser, at han/hun har godkendt, men systemet fortsat venter på godkendelse fra medansøger, skal medansøger kontakte Lundbeckfonden på mail@lundbeckfonden.dk med angivelse af den del af dit ansøgnings-nummer, der begynder med A. I så fald kan fonden godkende for medansøger. En medansøger opføres enten som samarbejdspartner eller vejleder af hovedansøgeren. CV for andre Denne rubrik er relevant for ansøgere, der har samarbejdspartnere, der ikke skal have status som medansøgere, men som alligevel er centrale for projektets gennemførelse. Projektets forventede start- og slutdato: Her indføres via kalenderfunktionen de forventede start- og slutdatoer for projektet. Sted hvor projektet udføres: Her oplyses den fulde adresse på den institution, hvor projektet skal udføres i praksis. For eksempel institut og afdeling på universitet eller afdeling/afsnit på hospital. Trin 3 - budget Budgettet opbygges af en række budgetposter, som oprettes enkeltvis i Trin 3A, f.eks. løn, drift, apparatur og andet. Husk at gemme den enkelte budgetpost før den næste oprettes. Projektåret følger projektet og ikke kalenderåret. Et projektår kan således godt starte den 1/3 eller 1/10. Det afhænger af, hvilken startdato du har angivet for projektet under trin 2.

6 Du bedes for hver enkelt budgetpost i feltet Detaljer præcisere, hvilke udgifter der er tale om. Ansøger skal give en motivering af lønudgifterne i budgettet. Yderligere findes der på Trin3 et felt Budgetforklaring. Det bruges til supplerende oplysninger. Det kan f.eks. anvendes, hvis der er særlige forhold knyttet til dit budget eller aflønning, som har betydning for vurdering af ansøgningen. Hvis projekt kan opdeles i delprojekter med selvstændige afgrænsede budgetter kan det også anføres under dette punkt, ligesom der kan oprettes selvstændige budgetposter for hvert delprojekt under de enkelte projektår. De enkelte budgetposter samles i budgetoversigten der er opdelt på poster, projektår og hvorfra man har eller forventer at få finansieringen. Alle beløb skal anføres i hele danske kroner. Under måneder anføres antal fulde månedsværk i de relevante år. Et månedsværk defineres som en persons fuldtidsarbejde i én måned. Det er en forudsætning for behandling af ansøgningen, at der både oplyses om, hvilke midler der søges til projektet fra anden side og om allerede opnået finansiering af det ansøgte projekt (fra arbejdssted, offentlige midler (nationale såvel som internationale) og/eller andre private fonde). Dette sidste gælder også, hvis det er finansiering af dele af projektet, som er opnået af andre i forskergruppen end hovedansøger. Det er vigtigt, at lønbeløb er korrekt beregnet og omfatter alle nødvendige løndele (løn, feriepenge, pension mv.), idet Lundbeckfonden ikke yder efterregulering. Få eventuelt hjælp til beregningen fra din institutions lønkontor. VIP-løn: TAP-løn: Løn til videnskabeligt personale Løn til teknisk-administrativt personale. Midler til drift anføres uden moms og kan f.eks. omfatte materialer, forsøgsdyr, serviceydelser, rejseomkostninger o.a. Lundbeckfonden finansierer ikke overhead. Ved bevilling af Ph.D-stipendier dækkes studieafgiften. Denne anføres som driftsomkostning med benævnelsen studieafgift, opdelt på budgetår. Apparaturtilbud skal foreligge som s der kopieres over i ansøgningen. Alternativt kan man scanne apparaturtilbud, gemme dem som jpg-filer og

7 indsætte dem som figurer jfr. vejledningen til ansøgningens Trin 4. I så fald henvises i budgetforklaringen til det relevante figurnummer. Apparaturudgifter anføres uden moms. Vejledning i at kopiere til ansøgningsskema Åbn en. Tryk på reply (Ctrl+R) på samme måde som hvis du ville svare på en med tilbuddet. på denne måde vil afsenderens adresse komme med i teksten. Derefter tryk Crtl+A for at markere hele en og tryk Ctrl+C for at kopiere indholdet. Så skal du klikke på feltet i ansøgningsskemaet hvor teksten skal sættes ind. Tryk Ctrl+V for at indsætte den kopierede tekst. Tryk på Gem-knappen i ansøgningsskemaet. Luk en. Den institution (f.eks. universitet eller hospital) som skal administrere en evt. bevilling skal angives med fuld adresse der kan benyttes til korrespondance. Trin 4 - Figurer Der kan vedlægges op til 6 figurer. Brug figurer hvis det er nødvendigt for ansøgningens vurdering, både som illustration af specifikke processer eller som flow-diagrammer, der kan hjælpe overblikket over projektets del-elementer og samlede forløb. Systemet tillader kun vedhæftning af figurer i jpg-format. Læs mere om hvordan du vedlægger figurer til ansøgning, herunder konvertering til jpg fra andre filformater, ved at klikke ind på trin 4. Har du problemer kontakt Lundbeckfonden på mail@lundbeckfonden.dk eller tlf Trin 5 - Den samlede ansøgning Her er alle oplysninger samlet og man kan se ansøgningen som en printervenlig pdf-fil Trin 6 - statistik Inden afsendelsen skal du vælge, hvilket forskningsområde projektet relaterer sig til. Definitionerne af grundforskning, anvendt forskning og udviklingsforskning følger opdelinger anvendt af Dansk Center for Forskningsanalyse. De enkelte puljer Lundbeckfonden har forskellige puljer, og hver pulje har eget skema til ansøgning eller indstilling

8 Videnskabelige projekter, sundhedsvidenskab Videnskabelige projekter, naturvidenskab Indstilling til Talentpriser Indstilling til Yngre forskerpriser Junior Group Leader Fellowships Visiting Professorhips Rejsestipendier Aktuelle ansøgningsfrister fremgår af Lundbeckfondens hjemmeside: hvor i øvrigt også Lundbeckfondens uddelingsstrategi er beskrevet. Rejseansøgninger behandles løbende. Hvis rejseansøger er ph.d.-studerende skal ansøgningen indeholde en anbefaling fra vejleder samt dokumentation for at der er ansøgt om at få godkendt og finansieret rejseaktiviteten som en del af ph.d.-studiet, universitetets svarbrev samt oplysninger om universitetets medfinansiering.

Vedr.: Vejledning til efond. Sagsbehandler: Dorthe Vejen Hansen Hvordan fungerer det internetbaserede ansøgningssystem efond?

Vedr.: Vejledning til efond. Sagsbehandler: Dorthe Vejen Hansen Hvordan fungerer det internetbaserede ansøgningssystem efond? D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T S A G S N O T A T Vedr.: Vejledning til efond Sagsbehandler: Dorthe Vejen Hansen Hvordan fungerer det internetbaserede

Læs mere

Vejledning til ansøgning om forskningsstøtte

Vejledning til ansøgning om forskningsstøtte Vejledning til ansøgning om forskningsstøtte Visioner Scleroseforeningens Forskningsudvalgs fordeling af midler muliggør opbygning, udvikling og opretholdelse af forskningsmiljøer og sklerosebehandling

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende den fællesregionale pulje til forskning i forebyggelse

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende den fællesregionale pulje til forskning i forebyggelse Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende den fællesregionale pulje til forskning i forebyggelse Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Fonden for faglig udvikling i speciallægepraksis

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Fonden for faglig udvikling i speciallægepraksis Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Fonden for faglig udvikling i speciallægepraksis Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt.

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til

Læs mere

Almindelige bestemmelser

Almindelige bestemmelser Kræftens Bekæmpelses Videnskabelige Udvalg (KBVU) Vejledning til ansøgning om støtte til egen rejse under 1 måneds varighed Marts 2015 Bevillingssektionen Strandboulevarden 49 2100 København Ø Telefon

Læs mere

Vejledning til ansøgning om forskningsstøtte

Vejledning til ansøgning om forskningsstøtte Vejledning til ansøgning om forskningsstøtte Visioner Scleroseforeningens Forskningsudvalgs fordeling af midler muliggør opbygning, udvikling og opretholdelse af forskningsmiljøer og sklerosebehandling

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende forskningsprojekter i personcentreret almen medicin

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende forskningsprojekter i personcentreret almen medicin Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende forskningsprojekter i personcentreret almen medicin Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til fonden. Er et ansøgningsskema

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

Almindelige bestemmelser

Almindelige bestemmelser Kræftens Bekæmpelses Videnskabelige Udvalg (KBVU) Strandboulevarden 49 2100 København Ø Telefon 3525 7500 www.cancer.dk Retningslinier for ansøgning om støtte til udlandsophold over 1 måneds varighed Vejledning

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

Status på igangværende projekt

Status på igangværende projekt Status på igangværende projekt Dette skema er til brug for status på igangværende projekter, som har modtaget en bevilling fra en af de 6 praksisfonde. Projekt i skemaet dækker også uddannelse. Hvis den

Læs mere

Afrapportering på et afsluttet projekt eller uddannelse

Afrapportering på et afsluttet projekt eller uddannelse Afrapportering på et afsluttet projekt eller uddannelse Dette skema er til brug for den afsluttende afrapportering på et afsluttet projekt, som har modtaget en bevilling fra en af de 6 praksisfonde. Ved

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema for Regionernes Medicinpulje 2017

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema for Regionernes Medicinpulje 2017 Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema for Regionernes Medicinpulje 2017 Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til fonden. Er et ansøgningsskema

Læs mere

Vejledning til elektroniske skemaer til frigivelse, regnskab og rapport

Vejledning til elektroniske skemaer til frigivelse, regnskab og rapport Kræftens Bekæmpelses Videnskabelige Udvalg (KBVU) Kræftens Bekæmpelse Psykosociale Forskningsudvalg (KBPF) Strandboulevarden 49 2100 København Ø Telefon 3525 7500 www.cancer.dk Vejledning til elektroniske

Læs mere

Information om støttemuligheder og formkrav

Information om støttemuligheder og formkrav Kræftens Bekæmpelses Videnskabelige Udvalg (KBVU) Information om støttemuligheder og formkrav for ansøgninger i 2016 Strandboulevarden 49 2100 København Ø Telefon 3525 7500 Telefax 3525 7701 www.cancer.dk

Læs mere

Ansøgningsvejledning til ph.d.-opslag 2015

Ansøgningsvejledning til ph.d.-opslag 2015 Ansøgningsvejledning til ph.d.-opslag 2015 På Finansloven for 2015 er der afsat midler til et antal 3-årige ph.d.-stipendier med start 1. januar 2016. Stipendierne opslås inden for uddannelsesforskning

Læs mere

Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem

Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem Adgang til det elektroniske ansøgningsskema Du skal benytte fondens elektroniske ansøgningsskema, som du finder via linket https://x.regionsjaelland.dk/sites/afp.

Læs mere

Almindelige bestemmelser

Almindelige bestemmelser Kræftens Bekæmpelses Videnskabelige Udvalg (KBVU) Kræftens Bekæmpelses Psylosociale Forskningsdvalg (KBPF) Strandboulevarden 49 2100 København Ø Telefon 3525 7500 www.cancer.dk Vejledning til ansøgning

Læs mere

Ansøgningsvejledning til ph.d.-opslag 2017

Ansøgningsvejledning til ph.d.-opslag 2017 Ansøgningsvejledning til ph.d.-opslag 2017 På Finansloven for 2017 er der afsat midler til et antal 3-årige ph.d.-stipendier med start 1. januar 2018. Stipendierne opslås inden for uddannelsesforskning

Læs mere

Ansøgningsskema. Ansøger: Øvrige medlemmer af den forskergruppe på hvis vegne der søges:

Ansøgningsskema. Ansøger: Øvrige medlemmer af den forskergruppe på hvis vegne der søges: Ansøgningsskema Ny Kongensgade 20 1557 København V Telefon 33 69 11 00 E-mail: vos@vos.dk Ansøgningen inkl. dette skema og bilag i alt max. 10 sider sendes som pdf-fil til el@vos.dk senest fredag den 13.

Læs mere

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Ansøgninger indsendes via et elektronisk ansøgningsskema, som findes på www.friluftsrådet.dk/tilskud. Dér kan du også læse om, hvad

Læs mere

LUDVIG & SARA ELSASS FOND

LUDVIG & SARA ELSASS FOND SKEMA 3 Sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter LUDVIG & SARA ELSASS FOND LEGATANSØGNING ADMINISTRATION: Elsass Fonden Holmegårdsvej 28, DK-2920 Charlottenlund Tlf.: 39 90 95 65. Ansøgers CPR-nr./ SE-nr.

Læs mere

1. Ansøgningsmuligheder og -frister

1. Ansøgningsmuligheder og -frister Kræftens Bekæmpelses Psykosociale Forskningsudvalg (KBPF) Information om støttemuligheder og formkrav for ansøgninger i 2015 Strandboulevarden 49 2100 København Ø Telefon 3525 7500 Telefax 3525 7701 www.cancer.dk

Læs mere

Vejledning til elektroniske skemaer til frigivelse, regnskab og rapport

Vejledning til elektroniske skemaer til frigivelse, regnskab og rapport Kræftens Bekæmpelses Videnskabelige Udvalg (KBVU) Kræftens Bekæmpelse Psykosociale Forskningsudvalg (KBPF) Knæk Cancer Udvalg Ad hoc udvalg Strandboulevarden 49 2100 København Ø Telefon 3525 7500 www.cancer.dk

Læs mere

Vejledning ved ansøgning til Den ordinære Pulje. under Region Sjællands Sundhedsvidenskabelige Forskningsfond

Vejledning ved ansøgning til Den ordinære Pulje. under Region Sjællands Sundhedsvidenskabelige Forskningsfond Vejledning ved ansøgning til Den ordinære Pulje under Region Sjællands Sundhedsvidenskabelige Forskningsfond Elektronisk ansøgningsskema Du skal benytte fondens elektroniske ansøgningsskema, som du finder

Læs mere

Brugervejledning for ansøgninger til Nordea-fonden Projekter med landsdækkende relevans

Brugervejledning for ansøgninger til Nordea-fonden Projekter med landsdækkende relevans Brugervejledning for ansøgninger til Nordea-fonden Projekter med landsdækkende relevans Før du begynder at udfylde den elektroniske ansøgning, anbefaler vi, at du skriver denne vejledning ud og gennemlæser

Læs mere

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til introduktionsstillinger i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning: AMUUDBUD.DK

Vejledning: AMUUDBUD.DK Vejledning: AMUUDBUD.DK Henvendt til uddannelsesinstitutioner Websiden amuudbud.dk bruges af uddannelsesinstitutioner til at ansøge om godkendelse til at udbyde AMU. Du skal have modtaget en e-mail med

Læs mere

Vejledning om udfyldelse af ansøgningsskema om støtte fra Fonden for Faglig Udvikling af Speciallægepraksis

Vejledning om udfyldelse af ansøgningsskema om støtte fra Fonden for Faglig Udvikling af Speciallægepraksis FONDEN FOR FAGLIG UDVIKLING AF SPECIALLÆGE- PRAKSIS c/o Regionernes Lønnings- og Takstnævn Dampfærgevej 22, Postboks 2593, 2100 København Ø Telefon 35 29 81 00, Telefax 35 29 83 21 Vejledning om udfyldelse

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til fonden. Er et ansøgningsskema

Læs mere

Forebyggelsesfondens guide til udfyldelse af digitalt ansøgningsskema Juni 2007

Forebyggelsesfondens guide til udfyldelse af digitalt ansøgningsskema Juni 2007 Forebyggelsesfondens guide til udfyldelse af digitalt ansøgningsskema Juni 2007 Dette er en guide til, hvordan en ansøgning til Forebyggelsesfonden udfyldes. Guiden beskriver, hvad der skal gøres inden

Læs mere

Vejledning til ansøgning om støtte til projekter fra Udlodningsmidler til Friluftsliv

Vejledning til ansøgning om støtte til projekter fra Udlodningsmidler til Friluftsliv Vejledning til ansøgning om støtte til projekter fra Udlodningsmidler til Friluftsliv Ansøgninger om projekttilskud indsendes via et elektronisk ansøgningsskema, som findes på www.friluftsraadet.dk/tilskud.

Læs mere

Opslag af 4 grønlandsrelaterede PhD-stipendier og 1 Post.doc med vejledning og specifikation af krav til ansøgningen

Opslag af 4 grønlandsrelaterede PhD-stipendier og 1 Post.doc med vejledning og specifikation af krav til ansøgningen Opslag af 4 grønlandsrelaterede PhD-stipendier og 1 Post.doc med vejledning og specifikation af krav til ansøgningen Indhold Ansøgningsfrist Ansøgninger Formål og prioriterede områder Vurderingskriterier

Læs mere

ansøgere forskning Du kan med ansøgning korrekt. Formål kvalitet. Støtte Apparatur Overhead Tandem Program Den af

ansøgere forskning Du kan med ansøgning korrekt. Formål kvalitet. Støtte Apparatur Overhead Tandem Program Den af Information og vejledning til ansøgere Forskningsprojekter r inden for kliniskk og basal biomedicinsk forskning Dette dokument indeholder vigtig information og vejledning til at hjælpe dig medd at udfylde

Læs mere

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil...

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil... Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Kontor/afdeling Center for Tele Dato 31. marts 2017 Indhold 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen?... 2 2. Opret din profil... 3 3. Opret

Læs mere

Vejledning til ansøgning om støtte fra Udlodningsmidler til Friluftsliv

Vejledning til ansøgning om støtte fra Udlodningsmidler til Friluftsliv Vejledning til ansøgning om støtte fra Udlodningsmidler til Friluftsliv Ansøgninger indsendes via et elektronisk ansøgningsskema, som findes på www.friluftsrådet.dk/tilskud. Dér kan du også læse om, hvad

Læs mere

2019 Vejledning til A.P. Møller Fondens ansøgningssystem

2019 Vejledning til A.P. Møller Fondens ansøgningssystem FOLKESKOLEDONATIONEN 2019 Vejledning til A.P. Møller Fondens ansøgningssystem 01 Indhold Introduktion 03 Inden I udfylder ansøgningsskemaet 04 Start 05 Ansøgninger 06 Stamdata 07 Ansøgere 08 Projekt 09

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningsskemaet

Sådan udfylder du ansøgningsskemaet Sådan udfylder du ansøgningsskemaet I det følgende finder du en vejledning i at udfylde ansøgningsskemaet, når du søger om optagelse på Eftervidereuddannelser på Syddansk Universitet 01-03-2015 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem

Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem Elektronisk ansøgningsskema Du skal benytte fondens elektroniske ansøgningsskema, som du finder via linket https://x.regionsjaelland.dk/sites/afp.

Læs mere

Information og vejledning til ansøgere

Information og vejledning til ansøgere Information og vejledning til ansøgere Interdisciplinary Synergy Programme 2015 Dette dokument indeholder vigtig information og vejledning til at hjælpe dig med at udfylde din ansøgning korrekt. Du kan

Læs mere

Vejledning til ansøgning til pulje til medicingennemgang

Vejledning til ansøgning til pulje til medicingennemgang Vejledning til ansøgning til pulje til medicingennemgang Hvilke oplysninger skal ansøgningen indeholde? Vedlagte ansøgningsskema, projektbeskrivelsesskema og budgetskemaer udfyldes elektronisk ved indskrivning

Læs mere

Information og vejledning til ansøgere

Information og vejledning til ansøgere Information og vejledning til ansøgere Postdocstipendier i almen medicinsk forskning Dette dokument indeholder vigtig information og vejledning til at hjælpe dig med at udfylde din ansøgning korrekt. Du

Læs mere

2) Generel information til ansøger

2) Generel information til ansøger Dette dokument blev opdateret den 15. januar 2015 Information og vejledning til ansøgere Postdocstipendier til forskning i udlandet 2015 Dette dokument indeholder vigtig information og vejledning til at

Læs mere

Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem

Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem Elektronisk ansøgningsskema Du skal benytte fondens elektroniske ansøgningsskema, som du finder via linket https://x.regionsjaelland.dk/sites/afp.

Læs mere

Generel vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Dermatologi

Generel vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Dermatologi Generel vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Dermatologi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

nmlkji nmlkj RÅDIGHEDSSUM 2011 - Tilskud til museernes virksomhed og fællesopgaver

nmlkji nmlkj RÅDIGHEDSSUM 2011 - Tilskud til museernes virksomhed og fællesopgaver RÅDIGHEDSSUM 2011 - Tilskud til museernes virksomhed og fællesopgaver Kulturarvsstyrelsen Museer H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon: 33 74 51 00 E-mail: postmus@kulturarv.dk Vejledning

Læs mere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Version 1.05 juli 2010 1 Velkommen til Tilskudsportalen Energistyrelsens tilskudsportal giver mulighed for oprettelse af en elektronisk ansøgning

Læs mere

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Ansøgningsvejledning for innovationsnetværk - fase 2

Ansøgningsvejledning for innovationsnetværk - fase 2 Notat Ansøgningsvejledning for innovationsnetværk - fase 2 Ansøgningsfrist mandag den 30. september 2013, kl. 12.00 Styrelsen for forskning og innovation har fået et elektronisk ansøgningssystem, (eansøgning)

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern Medicin: Infektionsmedicin

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern Medicin: Infektionsmedicin Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern Medicin: Infektionsmedicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen

Læs mere

Model for forskeransættelser fra postdoc til forskningslektor i Psykiatrien i Region Syddanmark

Model for forskeransættelser fra postdoc til forskningslektor i Psykiatrien i Region Syddanmark Telepsykiatrisk Center Netværkssekretariat for Psykiatrisk Forskning Dato: 10. januar 2018 Udarbejdet af: Ewa Lizis- Younes E-mail: Ewa.Lizis.Younes@rsyd.dk Model for forskeransættelser fra postdoc til

Læs mere

GUIDE KOM GODT I GANG MED GTS ANSØGNINGSSKEMA 2015

GUIDE KOM GODT I GANG MED GTS ANSØGNINGSSKEMA 2015 GUIDE KOM GODT I GANG MED GTS ANSØGNINGSSKEMA 2015 Dette skal du gøre: 1) Opret bruger: Har du ikke oprettet dig som bruger, skal du først oprette dig: (Når man herefter er oprettet kan man efterfølgende

Læs mere

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i i Arbejdsmedicin

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i i Arbejdsmedicin Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i i Arbejdsmedicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning til A.P. Møller Fondens ansøgningssystem. Folkeskoledonationen

Vejledning til A.P. Møller Fondens ansøgningssystem. Folkeskoledonationen Vejledning til A.P. Møller Fondens ansøgningssystem Folkeskoledonationen 2017 Det følgende er en vejledning til A.P. Møller Fondens ansøgningssystem for Folkeskoledonationen. Fonden opslår specifikke ansøgningskriterier

Læs mere

Vejledning til ansøgning:

Vejledning til ansøgning: Vejledning til ansøgning: Puljen for bedre mad til ældre i eget hjem Ansøgningsfrist: d. 1. juni 2017 kl.12.00 Ansøgningsskema sendes udfyldt og underskrevet til Sundheds- og Ældreministeriet sum@sum.dk

Læs mere

Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal

Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Kontor/afdeling Center for Tele Dato 30. juni 2016 Indhold: 1. Hvordan sendes en ansøgning? 2. Overblik over ansøgning og kommunikation

Læs mere

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse foregår digitalt via Ansøgningsportalen.

Læs mere

Opslag af 3 grønlandsrelaterede ph.d.- stipendier og 1 postdoc-stipendie

Opslag af 3 grønlandsrelaterede ph.d.- stipendier og 1 postdoc-stipendie Opslag af 3 grønlandsrelaterede ph.d.- stipendier og 1 postdoc-stipendie med vejledning og specifikation af krav til ansøgningen Indhold Stipendierne... 2 Formål og prioriterede områder... 2 Vurderingskriterier...

Læs mere

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil...

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil... Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Kontor/afdeling Center for Tele Dato 12. juli 2018 Indhold 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen?... 2 2. Opret din profil... 2 3. Opret

Læs mere

Vejledning til formularmodul

Vejledning til formularmodul Vejledning til formularmodul Side 1 af 25 Indledning Formularmodulet kan anvendes til bestilling af varer, booking af møder, indmeldelse - kun fantasien sætter grænser! Systemet er oprettet, så der er

Læs mere

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal 1. Log ind på portalen Du skal begynde med at logge ind på portalen ved hjælp af NemID. Det gør du ved at vælge Login

Læs mere

Ansøgningsbetingelser Generelle retningslinjer for ansøgning om støtte fra Gigtforeningens forskningsråd

Ansøgningsbetingelser Generelle retningslinjer for ansøgning om støtte fra Gigtforeningens forskningsråd Senest opdateret: Januar 2015 Ansøgningsbetingelser Generelle retningslinjer for ansøgning om støtte fra Gigtforeningens forskningsråd Nedenfor gennemgås retningslinjerne for ansøgninger om forskningsstøtte

Læs mere

Vejledning til A.P. Møller Fondens ansøgningssystem

Vejledning til A.P. Møller Fondens ansøgningssystem Vejledning til A.P. Møller Fondens ansøgningssystem Folkeskoledonationen Ansøgning om prækvalificering af indsatser med fokus på at mindske betydningen af social baggrund Foråret 2018 Introduktion Det

Læs mere

Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal

Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Kontor/afdeling Center for Tele Dato 26. oktober 2016 Indhold: 1. Hvordan sendes en ansøgning? 2. Overblik over ansøgning og kommunikation

Læs mere

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Manual Version 2 til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Oversigt: Login Hjemmeside...... side 3 Login Administrationsmodul... side 5 Kategorier.. side 6 Opret/rediger første side...

Læs mere

INFORMATION & VEJLEDNING FOR ANSØGERE HUMANITÆRE OG SOCIALE FORMÅL

INFORMATION & VEJLEDNING FOR ANSØGERE HUMANITÆRE OG SOCIALE FORMÅL INFORMATION & VEJLEDNING FOR ANSØGERE HUMANITÆRE OG SOCIALE FORMÅL Indhold INFORMATION OG VEJLEDNING FOR ANSØGERE 1. HUMANITÆRE OG SOCIALE FORMÅL... 4 1.1. FORMÅL... 4 1.2. FORUDSÆTNINGER FOR AT SØGE...

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem!

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa et bachelortilvalg Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet op i

Læs mere

Ansøgningsskema. Beskrivelserne i ansøgningsskemaet skal være korte, og skemaet må maksimalt fylde 8 sider. Bilag kan vedlægges.

Ansøgningsskema. Beskrivelserne i ansøgningsskemaet skal være korte, og skemaet må maksimalt fylde 8 sider. Bilag kan vedlægges. Tilskud til udarbejdelse af ansøgninger om godkendelse af mindre belastende biocidprodukter eller godkendelse af et aktivstof på biocidforordningens bilag I Ansøgningsskema Udfyldt ansøgningsskema med

Læs mere

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Ansøgninger indsendes via et elektronisk ansøgningsskema, som findes på www.friluftsrådet.dk/tilskud. Dér kan du også læse om, hvad

Læs mere

Information og vejledning til ansøgere

Information og vejledning til ansøgere Information og vejledning til ansøgere PROJEKTSTØTTE TIL KLINISK SYGEPLEJEFORSKNING Dette dokument indeholder vigtig information og vejledning til at hjælpe dig med at udfylde din ansøgning korrekt. Du

Læs mere

Opslag af 3 grønlandsrelaterede ph.d.- eller postdoc-stipendier

Opslag af 3 grønlandsrelaterede ph.d.- eller postdoc-stipendier Opslag af 3 grønlandsrelaterede ph.d.- eller postdoc-stipendier med vejledning og specifikation af krav til ansøgningen Indhold Stipendierne... 2 Formål og prioriterede områder... 2 Ansøgningsfrist...

Læs mere

Vejledning til aflevering og fremsendelse af afsluttende opgave December 2013

Vejledning til aflevering og fremsendelse af afsluttende opgave December 2013 Vejledning til aflevering og fremsendelse af afsluttende opgave December 2013 Kursisten sender elektronisk til vejleder og til uddannelseskonsulenten: En opgave inklusiv godkendelsesskema (bilag 5, findes

Læs mere

Vejledning ved ansøgning til Den særlige Pulje. under Region Sjællands Sundhedsvidenskabelige Forskningsfond

Vejledning ved ansøgning til Den særlige Pulje. under Region Sjællands Sundhedsvidenskabelige Forskningsfond Vejledning ved ansøgning til Den særlige Pulje under Region Sjællands Sundhedsvidenskabelige Forskningsfond Elektronisk ansøgningsskema Du skal benytte fondens elektroniske ansøgningsskema, som du finder

Læs mere

Vejledning om ansøgning til genopslag af hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i psykiatri 2016-1

Vejledning om ansøgning til genopslag af hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i psykiatri 2016-1 Vejledning om ansøgning til genopslag af hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i psykiatri 2016-1 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

VEJLEDNING I ANSØGNING

VEJLEDNING I ANSØGNING VEJLEDNING I ANSØGNING OM DATA OG FORSKNINGSSAMARBEJDE GÆLDENDE FOR DEN LANDSDÆKKENDE AKUTLÆGEHELIKOPTERORDNING 2015 2020 Udarbejdet af Forskningsudvalget for Den Landsdækkende Akutlægehelikopterordning

Læs mere

Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse

Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse Du kan søge en kandidatuddannelse, hvis du har afsluttet eller er i gang med at afslutte en adgangsgivende uddannelse. Adgang til ansøgningssystemet Du

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Side 1 af 7 RÅDIGHEDSSUM 2011 - Tilskud til museernes virksomhed og fællesopgaver Kulturarvsstyrelsen Museer H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon: 33 74 51 00 E-mail: postmus@kulturarv.dk

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

VEJLEDNING TIL ANSØGNING ENKELTFAGSKURSER OG GÆSTESTUDERENDE INDHOLD

VEJLEDNING TIL ANSØGNING ENKELTFAGSKURSER OG GÆSTESTUDERENDE INDHOLD VEJLEDNING TIL ANSØGNING ENKELTFAGSKURSER OG GÆSTESTUDERENDE Denne vejledning er en hjælp til dig, der søger om optag på enkeltfagskurser eller som gæstestuderende på IT-Universitetet. Ansøgning om optagelse

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Plastikkirurgi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Plastikkirurgi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Plastikkirurgi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Ansøgningsbetingelser Generelle retningslinjer for ansøgning om støtte fra Gigtforeningens forskningsråd

Ansøgningsbetingelser Generelle retningslinjer for ansøgning om støtte fra Gigtforeningens forskningsråd Senest opdateret: Maj 2015 Ansøgningsbetingelser Generelle retningslinjer for ansøgning om støtte fra Gigtforeningens forskningsråd Nedenfor gennemgås retningslinjerne for ansøgninger om forskningsstøtte

Læs mere

[arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce]

[arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce] [arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce] Opret en annonce på jobnet.dk Gå på Jobnet.dk og log ind. I den sorte topmenuen vælger du Annoncer. Du kommer nu til siden Mine annoncer. På siden Mine

Læs mere

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal 1. Log ind på portalen Du skal begynde med at logge ind på portalen ved hjælp af NemID. Det gør du ved at vælge Login

Læs mere

Vejledning til ansøgning for

Vejledning til ansøgning for Vejledning til ansøgning for Flere og meningsfulde dag- og aflastningstilbud samt støtte til yngre med demens Ansøgningsskemaet udfyldes elektronisk ved indskrivning i fil fra Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Læs mere

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til introduktionsstillinger i speciallæge-uddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Budgetvejledning for ansøgere til Kulturministeriets Forskningsudvalg

Budgetvejledning for ansøgere til Kulturministeriets Forskningsudvalg Budgetvejledning for ansøgere til Kulturministeriets Forskningsudvalg Generelt om tilskud og budget Der kan søges tilskud til at dække de udgifter, som direkte kan henføres til det søgte projekt, og som

Læs mere

Eksempel. * Titel. * Ejendom. * Formål og udfordring(er) * Løsning. * Filantropiske mål. * Formidling

Eksempel. * Titel. * Ejendom. * Formål og udfordring(er) * Løsning. * Filantropiske mål. * Formidling Ansøgningsskema Alle obligatoriske felter er markeret med * Alle obligatoriske felter markeret med * skal udfyldes, før du kan indsende Vi ansøgningsskemaet. modtager kun ansøgninger Du har mulighed via

Læs mere

LUDVIG & SARA ELSASS FOND

LUDVIG & SARA ELSASS FOND SKEMA 2A Sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter LUDVIG & SARA ELSASS FOND LEGATANSØGNING ADMINISTRATION: Elsass Fonden Holmegårdsvej 28, DK-2920 Charlottenlund Tlf.: 39 90 95 65 1. Ansøgers CPR-nr./

Læs mere

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S Rev. 05-10 Brugervejledning Webshop Sika Danmark A/S Indholdsfortegnelse Afsnit Emne Side 1. Indledning 2 2. Quickguide forklaring af menu 3 2.1 Menu til venstre 3 2.2 Topmenu 3 3. Log-in 5 4. Bestilling

Læs mere

Opslag af Kommissionen for Videnskabelige Undersøgelser i Grønlands pulje til støtte af arktisk forskning

Opslag af Kommissionen for Videnskabelige Undersøgelser i Grønlands pulje til støtte af arktisk forskning Opslag af Kommissionen for Videnskabelige Undersøgelser i Grønlands pulje til støtte af arktisk forskning I dette opslag indkalder Kommissionen for Videnskabelige Undersøgelser i Grønland (KVUG) ansøgninger

Læs mere

VEJLEDNING TIL ANSØGNING ENKELTFAGSKURSER OG GÆSTESTUDERENDE. INDHOLD Klik på linket for at komme til den information, du søger.

VEJLEDNING TIL ANSØGNING ENKELTFAGSKURSER OG GÆSTESTUDERENDE. INDHOLD Klik på linket for at komme til den information, du søger. VEJLEDNING TIL ANSØGNING ENKELTFAGSKURSER OG GÆSTESTUDERENDE Denne vejledning er en hjælp til dig, der søger om optag på enkeltfagskurser eller som gæstestuderende på IT Universitetet. Ansøgning om optagelse

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin 2. halvår 2016

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin 2. halvår 2016 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin 2. halvår 2016 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb

Læs mere