Derudover har vi et stort lager, hvorfra vi tilbyder brugt materiel i god og funktionsdygtig stand eller lagervarer til hurtig levering.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Derudover har vi et stort lager, hvorfra vi tilbyder brugt materiel i god og funktionsdygtig stand eller lagervarer til hurtig levering."

Transkript

1 Vi dækker hele landet og hele dit behov Vi er Danmarks førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenørbranchen. Mere end 230 medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra afdelinger fordelt over hele landet. Produkterne tæller bl.a. HIAB kraner, MULTILIFT kroghejs, JONSERED skov- og skrotkraner, LOGLIFT skovkraner og MOFFETT medbringertrucks. SAWO wirehejs. NOPA påhængs vogne, kærrer og tippelad. GEESINKNORBA renovationsaggregater. SUNFAB hydraulikpumper og motorer. NUMMI tip cylindre og meget mere. Derudover har vi et stort lager, hvorfra vi tilbyder brugt materiel i god og funktionsdygtig stand eller lagervarer til hurtig levering. Vi udfører service og reparation af alle typer kørende materiel Stykgodskraner Skovkraner Hejselad Tippelad Personlifte Skovmaskiner Medbringertrucks Renovations køretøjer Entreprenørmaskiner Anhængere og kærrer Læssebagsmække Andet hydraulisk udstyr Cylindere (egen import) Hydraulikslanger (også mobilt) Løftegrej (kæder og stropper) Hydraulikpumper og oliekølere Hydraulikanlæg til fx. saltspredere og slamsugeranlæg Udførsel af almindelig svejse- og smedearbejde eller opretning af chassis. Landsdækkende salgs- og servicenet

2 HIAB lastbilmonterede kraner giver kontrol, sikkerhed og pålidelighed Hiab Stykgodskraner kundetilpassede kraner til dig der bruger kvalitet. SAWO tilbyder Hiab produktporteføljen, som omfatter kraner, der dækker hele spektret. Løftekapacitet på vores stykgodskraner spænder fra 1 til 100 ton meter med en rækkevidde på knap 35 meter. Hiab s kraner i den tunge kategori er kompakt og avanceret teknologi til lasthåndtering. Kranerne har mange tekniske funktioner til forskellige anvendelsesmuligheder hver funktion er designet til at gøre kranen hurtig, med en let betjening og sikker drift. Hiab s mellem kraner er designet til at kunne bruges som allround kraner men med en lang rækkevidde og en robust udførsel, som gør den ideel til at udføre opgaver for kunderne igen og igen. De små T-kraner er meget anvendelige til de små ladbiler, hvor chaufføren mangler en hjælper i hverdagen. Kranerne fylder meget lidt på ladet men kan trods deres lette design, klare de tunge arbejdsopgaver som dagligdagen kræver. Hiab giver dig den nødvendige arbejdsro og tryghed i hverdagen. Jonsered Skovog Skrotkraner Loglift Skovkraner

3 SAWO wirehejs & MULTILIFT kroghejs utrættelige samarbejdspartnere Den grundlæggende idé bag SAWO wirehejs er, at én lastbil kan udføre forskellige opgaver. SAWO wirehejs giver dig fremragende pålidelighed og produktivitet. Vi har det brede udvalg, som gør at produkterne virkelig opfylder kundernes anvendelsesbehov og krav. Wirehejsene CLF219 til CLF432 er takket være den unikke hydrauliske løsning og generelle enkle håndtering en arbejdspartner, der er svær at undvære. Hejsene fås både med 3-vejs, side- eller bagtip. XR serien består bl.a. af lavtbyggede kroghejs, som gør det muligt at manøvre en større nyttelast. Den ekstremt lave byggehøjde på 195 mm gør det muligt at øge lastvolumen samtidig med, at det lave tyngdepunkt giver bedre førerkomfort. XR Power serien med det unikke PLC-styrede kontrolsystem er ekstrem driftssikker samt giver en enestående forenkling i håndteringen af containere ved hjælp af en kombination af automatisk og manuel styring samt bekvem og hurtig betjening. Multilift Kroghejset giver mange anvendelsesmuligheder og er en hjælp i den travle hverdag og sparer kunderne tid. En del af Multilift kroghejs kan leveres med Pro Future TM. Derved kan kroghejsets driftstid skæres helt ned til ca. en tredjedel af et normalt kroghejs noget der bestemt kan mærkes! XR Light serien er de mindste i serien. Kroghejset omdanner lastbilen til et meget alsidigt redskab, hvad angår præstation og alsidighed. Hemmeligheden ved hejset er det fremragende forhold mellem lav vægt og høj styrke.

4 NOPA 55 års erfaring i løsninger til lastbiltransport Vi producerer påhængsvogne og opbygninger på lastbiler under mærket Nopa. Vores brede udvalg af kvalitetspåhængsvogne fra Nopa tæller alt fra letvægtspåhængsvogne til containerpåhængsvogne med tip, kærrer eller kærrer med hejs. Skræddersyede løsninger til dine behov Hos Nopa har vi altid tænkt over design og brugervenlighed uanset hvilke produkter der er tale om. Det gøres ud fra den store erfaring, vi har med at lave kundetilpassede opbygninger, som gør, at vi kender vognmændenes ønsker. Vi lytter til kundens behov og griber enhver henvendelse an på professionel vis. Vi har også fokus på vores kunders transportøkonomi, hvorfor vi hele tiden arbejder på at udvikle nye produkter og metoder, der skal gøre det lettere og ikke mindst billigere for vores kunder at beskæftige sig med lasthåndtering. Hensynet til høj kvalitet og lave omkostninger gør, at vi i dag tilbyder en række standardprodukter, som er så fleksible, at de kan tilpasses den enkelte kundes behov. Vores specialisering i at levere skræddersyede løsninger til hver enkelt kunde kombineret med vores standardproduktion gør, at vi er leveringsdygtige inden for alle løsninger til entreprenør- og vognmandsbranchen.

5 NOPA Alt indenfor påhængsvogne og tip Et af vores absolutte kerneområder er fremstilling af på hængsvogne samt opbygning af forskellige typer tip til lastvogne. Vi har stor erfaring inden for dette felt og kan tilbyde en række forskellige løsninger, der kan matche dine behov. Vi tilbyder følgende produkter inden for transportløsninger: Tippelad: 3-vejs standard tippelad FTS vejs letvægtstippelad FTL vejs pendel tippelad lodret FTPL vejs pendel tippelad vandret FTPV vejs tippelad, Hardox, FTPLH 320 Kærrer: 3-akslet kærre med 3-vejs tip KTS akslet kærre, Hardox, med 3-vejs tip KTSH 240 Kærre med hejs: 3-akslet kærre med CLF 326S-3W hejs KTH 240 Letvægtspåhængsvogn: PTS 240 PTS 300 Containerpåhængsvogn: PTC 240 Containerlad: Containerlad for wirehejs CPL320

6 MOFFETT Medbringertrucks - klar, parat, start - på under 1 minut! Ventetid = tab af værdifulde minutter = mindre indtjening. Det regnestykke kender enhver vognmand. Ved at vælge en Moffett medbringertruck slipper du for ventetid, problemer med aflæsning, transportskader og manuel håndtering. Èt koncept, men med mange muligheder og modeller, alt efter hvilket arbejdsområde du beskæftiger dig med. Har du brug for at køre i hårdt terræn, er der også her oplagte muligheder for problemfri levering ved at vælge en Moffett truck med terrænkørende hjul. Eller kører du oftest steder hvor pladsen er trang men med emner der er lange, kan 4-vejs modellerne køre sidelæns og hjælpe dig med at få emnet sikkert frem. GEESINKNORBA aggregater - Pionerer i løsninger af affaldshåndtering SAWO er importør og dermed forhandler samt servicepartner for svenske Norba, der bygger renovationsaggregater til lastbiler. GeesinkNorba, som er virksomhedens fulde navn, er Europas største udbyder af renovationskøretøjer og affaldskomprimato- rer. Vi tilbyder en bred vifte af produkter, hvad angår bortskaffelse af dagrenovation og industrirenovation. Aggregaterne tilbydes i et bredt udvalg af beholdere, til forskellige volumer og med et væld af løfteanordninger, der er specielt designet til at indsamle husholdningsaffald i byområder.

7 Tilbehør kvalitet der hjælper dig i hverdagen Hiab hjælpeværktøjer SAWO tilbyder en bred vifte af pålidelige værktøjer til brug i din travle hverdag alle med samme høje Hiab standard som kendes fra kranerne. At bruge det helt rigtige udstyr er en effektiv meto- de til at forbedre fleksibilitet og produktivitet. Der findes mange forskellige hjælpeværktøjer, alt efter hvad arbejdsområde du er i. Fortæl os dine ønsker så finder vi det hjælpeværktøj der bedst matcher dine krav. SUNFAB - Verdensklasse hydraulikpumper og særlige effektive oliemotorer. Sunfab s produktkvalitet er verdensberømt. Sunfab s pumper og motorer gennemgår strenge test i eget laboratorium og testes under produktionen for at sikre uovertruffen pålidelighed i marken. Produktionsanlægget beskæftiges af kun de mest erfarne NC operatører og serviceteknikere. Banebrydende teknologi, sammen med højkvalitets-sensorer og kontrol komponenter, producerer de nødvendige betingelser for strukturerede og præcise måleresultater. NUMMI - Førende producent indenfor teleskop tipcylindere i absolut topkvalitet. Den nyeste teknologi anvendes i Nummi s produktionsproces og drift og fremstillingsprocesserne fortages med kompetente partnere. Nummi er markedsledende i Norden og er kendte for deres produkter over hele verden.

8 Landsdækkende og fleksibel service Med serviceværksteder fordelt over hele landet er vi altid klar til at give dig service af højest kvalitet. Vi har landsdækkende serviceværksteder, hvor vi årligt udfører mere end lovpligtige eftersyn. Dertil kan vi med vores mange servicebiler klare de fleste opgaver på din adresse. På den måde undgår du spildtid til transport og ventetid på værkstedet. Servicebilerne er fuldt udstyrede og kræver dit materiel et eftersyn, pakker vi bilen præcis til dit udstyr. Uanset hvor vi foretager service eller reparation, vil dit materiel blive lavet af en af vores veluddannede serviceteknikere med mange års erfaring, så du kan trygt overlade dit materiel til os. Hos SAWO sætter vi god service i højsædet, og for os inkluderer god service også tilgængelighed. Ud over vores normale åbningstid, har vi altid bemanding klar, når du har brug for det. Det er simpelthen bare at ringe til nærmeste afdeling, hvor vagthavende så enten selv kører ud eller sender en anden reparatør af sted. Det er lige meget hvor og hvornår. Er uheldet ude, så sørger vi for, at du er hurtigt tilbage på vejen. Hjælpen lige ved hånden I SAWO kender vi vigtigheden af at minimere tiden for nedbrud og dermed tabt fortjeneste. Så når tidsplanen krakelerer, fordi en hydraulikslange springer, eller et andet problem opstår ude i marken, vil vi gøre alt for at hjælpe dig videre så hurtigt som muligt. Gennem et stærkt leverandør-netværk kan vi levere de helt rigtige reservedele. Vi sørger for, at du hurtigt bliver kørende igen. Hovedkontor // Industrimarken 1 // 9530 Støvring // Tlf.: (+45) // Mail: sawo@sawo.dk //

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE PRODUKTBROCHURE M5 MØD DEN NYE GENERATION MOFFETT M5 NX Produkterne, der vises i denne brochure, er en del af Hiab's globale produktprogram. Produktprogrammet

Læs mere

DEN NYE MOFFETT M4 NX MERE END BLOT TOPYDELSE

DEN NYE MOFFETT M4 NX MERE END BLOT TOPYDELSE DEN NYE MOFFETT M4 NX MERE END BLOT TOPYDELSE PRODUKTBROCHURE M4 MØD DEN NYE GENERATION MOFFETT M4 NX Oplev den forbedrede ydeevne af Europas mest betroede medbringertruck med den nye generation MOFFETT

Læs mere

HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN

HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN 1 DEN NEMMERE MÅDE 2 Når du har en opgave, vil du gerne have den udført på din egen måde, og så nemt som muligt. Med en letvægtskran fra HIAB T-serien, monteret på dit køretøj

Læs mere

Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs

Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs Produktbrochure Hiab Multilift XR giver dig en fremragende præstation Maksimer din alsidighed Når der monteres et Hiab Multilift XR Light kroghejs på en lastbil

Læs mere

DEN NYE MOFFETT M8 NX MERE END BLOT TOPYDELSE

DEN NYE MOFFETT M8 NX MERE END BLOT TOPYDELSE DEN NYE MOFFETT M8 NX MERE END BLOT TOPYDELSE PRODUCT BROCHURE MØD DEN HELT REDESIGNEDE MOFFETT M8 NX Den helt nye MOFFETT M8 NX er verdens bedste lastbilsmonterede gaffeltruck. Den er fuldstændigt redesignet

Læs mere

MULTILIFT XR Light serie af kroghejs

MULTILIFT XR Light serie af kroghejs MULTILIFT XR Light serie af kroghejs Maksimer din alsidighed www.hiab.com 1 Maksimeret alsidighed EN BRED RÆKKE FORSKELLIGE CONTAINERE GIVER DIG MULIGHED FOR EN ALSIDIG BRUG AF LASTBILEN. CONTAINERNE

Læs mere

Hiab Multilift XR Power serie af kroghejs

Hiab Multilift XR Power serie af kroghejs Hiab Multilift XR Power serie af kroghejs Produktbrochure Designet til at holde hjulene kørende Den nye Hiab Multilift XR Power serie af kroghejs til lastbiler med totalvægt på 19-41 ton tilbyder utallige

Læs mere

Hiab S-HiPRO 130. Hiab RenOvatiOnSvOgn

Hiab S-HiPRO 130. Hiab RenOvatiOnSvOgn Hiab S-HiPRO 130 Hiab RenOvatiOnSvOgn 2 affaldsindsamling bliver mere effektiv 3 HveRt kilo Og HveRt Sekund tæller Underjordiske affaldscontainere bliver stadig mere populære, især i europæiske byer. De

Læs mere

HIAB T-CLX

HIAB T-CLX HIAB T- 029 2015.07 HIAB T- 029 TEKNISK DATA Tekniske data 029-2 029-3 029-4 029-2 029-3 Maks. løftekapacitet (knm) 27,2 27,1 26,1 27,2 27,1 26,1 Løftekapacitet (tm) 2,8 2,8 2,7 2,8 2,8 2,7 Rækkevidde

Læs mere

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse Produktbrochure Forbedret effektivitet, mere nyttelast og skåner miljøet Hiab Multilift XR18SL - Pro Future er ideel til en 3-akslet lastbil

Læs mere

KRAFTFULD YDEEVNE DE STORE KRANER TILFØJES HIPRO 362

KRAFTFULD YDEEVNE DE STORE KRANER TILFØJES HIPRO 362 KRAFTFULD YDEEVNE DE STORE KRANER TILFØJES HIPRO 362 TRÆF EFFEKTIVE Nogle opgaver kræver lidt flere muskler. Med den nye store kran føjet til vores tunge serie fra HIAB har du flere valgmuligheder inden

Læs mere

HIAB T-CLX

HIAB T-CLX HIAB T-CLX 038 2015.11 HIAB T-CLX 038 TEKNISK DATA Tekniske data CLX 038-2 CLX 038-3 CLX 038-4 Maks. løftekapacitet (knm) 34,8 34,5 34,2 Løftekapacitet (tm) 3,5 3,5 3,5 Rækkevidde / løftekapacitet, hydraulisk

Læs mere

HIAB Z-SERIEN KRANER I MELLEMKLASSEN

HIAB Z-SERIEN KRANER I MELLEMKLASSEN HIAB Z-SERIEN KRANER I MELLEMKLASSEN 1 KLAR Når du afslutter en opgave, vil du gerne straks gå videre med den næste. Derfor parkeres kranerne i den nye HIAB Z-serie pænt bag førerhuset mens grabben stadig

Læs mere

HIAB T-CLX

HIAB T-CLX HIAB T-CLX 023 2019.04 HIAB T-CLX 023 TEKNISK DATA Tekniske data T-CLX 023-2 CE T-CLX 023-3 CE Maks. løftekapacitet (knm) 23,9 23,6 Løftekapacitet (tm) 2,4 2,4 Rækkevidde / løftekapacitet, hydraulisk rækkevidde

Læs mere

HIAB T-DUO

HIAB T-DUO HIAB T-DUO 013 2015.11 HIAB T-DUO 013 TEKNISK DATA Tekniske data DUO 013-1 DUO 013-2 DUO 013-3 Maks. løftekapacitet (knm) 11,9 11,7 11,4 Løftekapacitet (tm) 1,2 1,2 1,2 Rækkevidde / løftekapacitet, hydraulisk

Læs mere

HIAB T-CLX

HIAB T-CLX HIAB T-CLX 013 2015.11 HIAB T-CLX 013 TEKNISK DATA Tekniske data CLX CE/CEN 013-1 Denne tabel viser nogle eksempler på modeller og repræsenterer nogle af de tilgængelige valgmuligheder. Med muligheden

Læs mere

Ideen fra Moffett. Delivering Confidence. www.hiab.com

Ideen fra Moffett. Delivering Confidence. www.hiab.com Ideen fra Moffett Delivering Confidence www.hiab.com Moffett har produceret lastbilmonterede gaffeltrucks I over 40 år, en løsning for lasthåndtering, der har hjulpet med til at ændre metoden for varedistribution

Læs mere

Duo. Din Driftssikre HiAB

Duo. Din Driftssikre HiAB Duo Din Driftssikre HiAB Gør Dine kunder GlADe Lasthåndtering kan være alt fra løft af mursten og betonblokke til håndtering af skrøbelige varer og flytning af løst materiale ved hjælp af sandgrab. Derfor

Læs mere

KRANBETJENING TIL ALLE FREMSYNEDE SKOVFOLK

KRANBETJENING TIL ALLE FREMSYNEDE SKOVFOLK TM KRANBETJENING TIL ALLE FREMSYNEDE SKOVFOLK PERFEKT UDSYN HiVision er en ny måde til at betjene din skovkran med kamerabaseret vision-teknologi. Det øger også effektiviteten på en smart måde med højere

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Hiab XS 544. Kapacitet 51 tm

Hiab XS 544. Kapacitet 51 tm Hiab XS 544 Kapacitet 51 tm 2 FingerSpidSpræciSion 3 4 Hiab XS 544 Tid er penge. Helt ude ved spidsen af armsystemet hænger en skrøbelig last, der skal løftes 30 meter i luften og sænkes langsomt ned på

Læs mere

Hiab Multilift XR lavbyggede kroghejs

Hiab Multilift XR lavbyggede kroghejs Hiab Multilift XR lavbyggede kroghejs Produktbrochure 2 Brugervenlighed og endeløse muligheder til din rådighed Sikker betjening og brugervenlighed er to af Hiab Multilift XR lavbyggede kroghejs vigtigste

Læs mere

MERE DIG END NOGENSINDE HIAB X-HIPRO LETTE KRANER

MERE DIG END NOGENSINDE HIAB X-HIPRO LETTE KRANER MERE DIG END NOGENSINDE HIAB X-HIPRO LETTE KRANER FÅ MEST UD AF DIG Jo mere din kran kan udføre, jo mere kan du udføre. Og jo bedre det føles at bruge den, jo bedre har du det, når du bruger den. Derfor

Læs mere

LETVÆGTSKRANERNE I HIAB T-SERIEN

LETVÆGTSKRANERNE I HIAB T-SERIEN LETVÆGTSKRANERNE I HIAB T-SERIEN 1 GØR DET NEMT 1Vælg din styring Ud fra dine behov og sikkerhedskrav foretager du et nemt valg mellem tre forskellige styresystemer: CLX, Duo eller HiDuo. 1CLX enkel og

Læs mere

MERE DIG END NOGENSINDE HIAB X-HIDUO LETTE KRANER

MERE DIG END NOGENSINDE HIAB X-HIDUO LETTE KRANER MERE DIG END NOGENSINDE X-HIDUO LETTE KRANER FÅ MEST UD AF DIG Jo mere din kran kan udføre, jo mere kan du udføre. Og jo bedre det føles at bruge den, jo bedre har du det, når du bruger den. Derfor er

Læs mere

Duo Din driftssikre Hiab

Duo Din driftssikre Hiab Duo Din driftssikre Hiab Produktegenskaber Gør dine kunder glade Lasthåndtering kan være alt fra løft af mursten og betonblokke til håndtering af skrøbelige varer og flytning af løst materiale ved hjælp

Læs mere

MERE DIG END NOGENSINDE HIAB X-DUO LETTE KRANER

MERE DIG END NOGENSINDE HIAB X-DUO LETTE KRANER MERE DIG END NOGENSINDE X-DUO LETTE KRANER FÅ MEST UD AF DIG Jo mere din kran kan udføre, jo mere kan du udføre. Og jo bedre det føles at bruge den, jo bedre har du det, når du bruger den. Derfor er s

Læs mere

HiPro. Din avancerede HiaB

HiPro. Din avancerede HiaB HiPro Din avancerede HiaB Gør Dine kunder GlaDe Nogle har brug for virkeligt hurtige lastcyklusser eller usvigelig præcision, mens andre kræver begge dele. De fleste kraner anvendes som multitaskingværktøjer,

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

NÅR EFTERSPØRGSLEN ALDRIG STOPPER HIAB KONTINUERLIG DREJNING FOR TM KRANER

NÅR EFTERSPØRGSLEN ALDRIG STOPPER HIAB KONTINUERLIG DREJNING FOR TM KRANER NÅR EFTERSPØRGSLEN ALDRIG STOPPER HIAB KONTINUERLIG DREJNING FOR 30-40 TM KRANER LAD INTET STOPPE DIG Nogle jobs kræver simpelthen mere. Og når de gør det, skal du bruge tiden på at flytte din last - ikke

Læs mere

Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm Produktbrochure Sørger for fortræffeligt udlæg Med Hiab XS 044 får du oplevelsen af en perfekt kran Navnet Hiab er altid blevet forbundet med høj kvalitet og vedvarende

Læs mere

2. generations styresystem

2. generations styresystem 2. generations styresystem Produktbrochure 2 Vi vil at du præsterer et godt stykke arbejde Hiab Multilift handler først og fremmest om din forretning, og om hvordan du kan få mest arbejde fra hånden, når

Læs mere

HIAB X-HIPRO MELLEMSTORE KRANER KLARERE I SORT

HIAB X-HIPRO MELLEMSTORE KRANER KLARERE I SORT HIAB X-HIPRO MELLEMSTORE KRANER KLARERE I SORT ALTID DET KLARE VA Når du vælger en mellemstor HIAB-kran, vælger du mere end det gode udseende. Du træffer et klogt valg, for under den flotte, sorte finish

Læs mere

HiDuo Din effektive Hiab

HiDuo Din effektive Hiab HiDuo Din effektive Hiab Produktegenskaber Gør dine kunder glade Med hurtigere lastcyklusser og usvigelig præcision klarer du dit arbejde hurtigere, hvilket er godt nyt til dig og dine kunder. Jo hurtigere

Læs mere

Hiab XS 033 Løftekapacitet 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Løftekapacitet 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Løftekapacitet 2,8 3,3 tm Produktbrochure Et alsidigt redskab Hiab XS 033 tilbyder lidt mere Hiab XS 033 giver dig den ydeevne som du har brug for i dit daglige arbejde. Det er en lille fleksibel

Læs mere

244 HiDuo Kapacitet 23 tm

244 HiDuo Kapacitet 23 tm HIAB 244 HiDuo Kapacitet 23 tm Produkt brochure www.hiab.com 2 Den solide letvægtsløsning HIAB XS 244 er en gigant i mellemklassen HIAB XS 244 er en kran, der er velegnet til at opfylde behovene hos kunder

Læs mere

HIAB X-HIDUO MELLEMSTORE KRANER KLARERE I SORT

HIAB X-HIDUO MELLEMSTORE KRANER KLARERE I SORT HIAB X-HIDUO MELLEMSTORE KRANER KLARERE I SORT ALTID DET KLARE VA Når du vælger en mellemstor HIAB-kran, vælger du mere end det gode udseende. Du træffer et klogt valg, for under den flotte, sorte finish

Læs mere

HIAB Z-SERIEN KRANER I MELLEMKLASSEN

HIAB Z-SERIEN KRANER I MELLEMKLASSEN HIAB Z-SERIEN KRANER I MELLEMKLASSEN 1 KLAR Når du afslutter en opgave, vil du gerne straks gå videre med den næste. Derfor parkeres kranerne i den nye HIAB Z-serie pænt bag førerhuset mens grabben stadig

Læs mere

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE En GPM IV er den moderne tilgang til et premium renovationskøretøj, der tilbyder mere effektivitet og produktivitet på hver rute og en dybde på progressiv

Læs mere

Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm

Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm Produktbrochure Gør genbrug endnu lettere Hurtig og kompakt Hiab XS 211W HiPro er en 21 tm kran, som er optimeret til lettere anvendelsesformål inden for genbrug og en virkelig

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

MF-Serien MAKSIMAL VALG TIL MULTI FRAKTION

MF-Serien MAKSIMAL VALG TIL MULTI FRAKTION MF-Serien MAKSIMAL VALG TIL MULTI FRAKTION MF-Serien Der findes mange gode grunde til at vælge Norbas baglæsser. De 3 mest overbevisende argumenter; den udmærker sig ved manøvredygtighed og driftssikkerhed,

Læs mere

HIAB X-DUO MELLEMSTORE KRANER KLARERE I SORT

HIAB X-DUO MELLEMSTORE KRANER KLARERE I SORT HIAB X-DUO MELLEMSTORE KRANER KLARERE I SORT ALTID DET KLARE VA Når du vælger en mellemstor HIAB-kran, vælger du mere end det gode udseende. Du træffer et klogt valg, for under den flotte, sorte finish

Læs mere

Gn-Satellit FORØG DIN MANØVREDYGTIGHED MED GN-SATELLIT

Gn-Satellit FORØG DIN MANØVREDYGTIGHED MED GN-SATELLIT Gn-Satellit FORØG DIN MANØVREDYGTIGHED MED GN-SATELLIT Gn-Satellit Den perfekte løsning til de smalle gader i den indre by. Meget bredt produktsortiment til de små køretøjer, som spænder fra 1,8 tons til

Læs mere

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Alt i filtre Partikel Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Luft Olie Brændstof Hydraulik! Specialister i de rigtige dele Busser Lastbiler Filtrering Alt i reservedele og tilbehør

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M5 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID Siden 2003 har Geesinknorba tilbudt hybrid systemer på komprimatorer. I 2009 vandt Hybrid Plug-In systemet CIWM Recycling Award og skubbede

Læs mere

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj Frigørelsesværktøj Udskiftelige skær på klippere, modhager på spredere, batteri med høj ydeevne og innovativ betjeningsknap er med til at gøre WEBER-RESCUE til et førende brand på markedet. Effektivt og

Læs mere

Løftegrej til transportbranchen

Løftegrej til transportbranchen Løftegrej til transportbranchen Hovedkontor // Industrimarken 1 // 9530 Støvring // Tlf.: (+45) 70 0766 // Mail: sawo@sawo.dk // www.sawo.dk Vi dækker hele dit behov Vi er Danmarks førende leverandør af

Læs mere

Optimal performance. Scanvaegt Service FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE

Optimal performance. Scanvaegt Service FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE Scanvaegt Service Optimal performance FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE Scanvaegt Systems er en stærk servicepartner, der yder forebyggende vedligehold det forhindrer produktionsstop

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks Lasthåndtering & Leveringsløsninger Indhold Konceptet Mobile, kraftfulde og klar på under 1 minut medbringertrucks er blevet uundværlige i dagens konkurrenceprægede distributionsnetværk

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

MAKSIMAL VALG TIL MULTI FRAKTION

MAKSIMAL VALG TIL MULTI FRAKTION MF-SERIEN MAKSIMAL VALG TIL MULTI FRAKTION MF-SERIEN Der findes mange gode grunde til at vælge Norbas baglæsser. De 3 mest overbevisende argumenter; den udmærker sig ved manøvredygtighed og driftssikkerhed,

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts Your Expert in Parts Your Expert in Parts Tæt på HC-CARGO Mennesker og eksperter Vores dygtige ansatte sætter en ære i, at give dig den bedste service. Hos HC-CARGO får du svar på alle dine spørgsmål,

Læs mere

maksimer din driftstid Volvo trucks services

maksimer din driftstid Volvo trucks services maksimer din driftstid Volvo trucks services Få 100 % driftstid med en Volvo Guld-kontrakt Når du køber en Volvo Guld-kontrakt, giver vi dig et gyldent løfte: 100 % driftstid. Du får et fuldt overblik

Læs mere

HIAB X-HIPRO KÆMPEKRANER

HIAB X-HIPRO KÆMPEKRANER HIAB X-HIPRO KÆMPEKRANER 2 HIAB KÆMPEKRANER GRACIØSE GIGANTER 3 HIAB KÆMPEKRANER Hiabs kraner i den tunge kategori er kompakt og avanceret teknologi til lasthåndtering. Kranerne har mange tekniske funktioner

Læs mere

G-Serien Kt. G-SerieS Kt CrAne LØSNINGEN TIL NEDGRAVEDE CONTAINERE OG MOLOK SYSTEMER

G-Serien Kt. G-SerieS Kt CrAne LØSNINGEN TIL NEDGRAVEDE CONTAINERE OG MOLOK SYSTEMER G-Serien Kt G-SerieS Kt CrAne LØSNINGEN TIL NEDGRAVEDE CONTAINERE OG MOLOK SYSTEMER G-Serien Den pålidelige g-serie er specielt velegnet til at indsamle storskrald sammen med husholdningsaffald. FLEKSIBILITET

Læs mere

LETVÆGTER MED SVÆRVÆGTER YDELSE

LETVÆGTER MED SVÆRVÆGTER YDELSE N2-SERIEN LETVÆGTER MED SVÆRVÆGTER YDELSE N2-SERIEN N2-serien er velegnet til en hurtig og effektiv indsamling af dagrenovation og genanvendeligt materiale. Med sin forholdsvis lave egenvægt og kompakte

Læs mere

HIAB X-HIPRO STORE KRANER

HIAB X-HIPRO STORE KRANER HIAB X-HIPRO STORE KRANER TIL STORE UDFORDRING STORE KRANER Kranerne i den tunge HIAB-serie er mere end bare store. Det er de stærkeste og mest robuste kraner i vores produktsortiment, og de er klar til

Læs mere

322 HiDuo Løftekapacitet 30 tm

322 HiDuo Løftekapacitet 30 tm HIAB 322 HiDuo Løftekapacitet 30 tm Produkt brochure www.hiab.com Storartet rækkevidde og produktivitet HIAB 322 HiDuo Løftekapacitet 30 tm Hiab sætter højere standarder HIAB XS 322 sætter et nyt niveau

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

Optimal performance. Med et stærkt service- og support team. Service-ydelser

Optimal performance. Med et stærkt service- og support team. Service-ydelser Optimal performance Med et stærkt service- og support team Service-ydelser Forebyggende vedligehold Driftsoptimering Remote Online Support On-site reparationer Uddannelse og instruktion Kalibrering og

Læs mere

n3-serien Robust og stærk nok til de sværeste opgaver

n3-serien Robust og stærk nok til de sværeste opgaver n3-serien Robust og stærk nok til de sværeste opgaver n3-serien Der findes mange gode grunde til at vælge Norbas baglæsser. De 3 mest overbevisende argumenter; den udmærker sig ved manøvredygtighed og

Læs mere

UPDATE #06, marts 2013

UPDATE #06, marts 2013 UPDATE #06, marts 2013 Kære læser Velkommen i sjette udgave af UPDATE, hvor du igen finder en flok gode historier fra den hydrauliske verden. I dette nummer af UPDATE kan du blandt andet læse, at Hydra-Grene

Læs mere

N3-SERIEN ROBUST OG STÆRK NOK TIL DE SVÆRESTE OPGAVER

N3-SERIEN ROBUST OG STÆRK NOK TIL DE SVÆRESTE OPGAVER N3-SERIEN ROBUST OG STÆRK NOK TIL DE SVÆRESTE OPGAVER N3-SERIEN Der findes mange gode grunde til at vælge Norbas baglæsser. De 3 mest overbevisende argumenter; den udmærker sig ved manøvredygtighed og

Læs mere

Hiab XS 622. Kapacitet 58 tm

Hiab XS 622. Kapacitet 58 tm Hiab XS 622 Kapacitet 58 tm Hiab XS 622 Hipro Dine kunder har brug for din hjælp. Og deres behov afgør, hvad din kran skal kunne. At hjælpe dem med at flytte store tunge laster er forholdsvis enkelt. At

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

Det komplette produktprogram

Det komplette produktprogram Det komplette produktprogram kvalitet pålidelighed værdi for pengene Hvorfor vælge Mitsubishi? JAMSTEC Når du vælger Mitsubishi, vil du få fordel af de mange års teknisk erfaring, det globale perspektiv

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

Den store forskel er detaljen

Den store forskel er detaljen Den store forskel er detaljen Det er ikke til at se, hvis man ikke lige ved det; Det særlige ved en traverskran fra CERTEX A/S ligger i detaljen. Du kan ikke nøjes med en kran med den rigtige bæreevne

Læs mere

Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller

Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller Med Silver pallereol opnås optimal bæreevne og holdbarhed Selvfølgelig har formålet med udviklingen af Silver pallereol været

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

Hiab XS 422 Løftekapacitet tm

Hiab XS 422 Løftekapacitet tm Hiab XS 422 Løftekapacitet 34 41 tm Produktbrochure Imponerende rækkevidde Hiab XS 422 Løftekapacitet 34 41 tm Hiab XS 422 Hiab XS 422 tilbyder den bedste ydelse og præcision i sin klasse for at opnå

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

hvad TUR konference 2017 hvor Hotel Kolding Fjord hvornår 21 August 2017 hvem Nicolai Bonde og Per Thomsen hvorfor

hvad TUR konference 2017 hvor Hotel Kolding Fjord hvornår 21 August 2017 hvem Nicolai Bonde og Per Thomsen hvorfor hvad hvor hvornår hvem hvorfor TUR konference 2017 Hotel Kolding Fjord 21 August 2017 Nicolai Bonde og Per Thomsen Information omkring sikkerhed og udstyr til gaffeltrucks Om os Hvem er vi Salg og Service

Læs mere

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning Simple løsninger til krævende brancher Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning www.eptools.dk ep tools udvikler simple løsninger til komplicerede opgaver over hele verden Hos ep tools får

Læs mere

Pålidelighed. facts: Kundeudtalelse :

Pålidelighed. facts: Kundeudtalelse : Profilbrochure Pålidelighed facts: 1946 etableret i byen Sjørring 250 medarbejdere 18.000 m 2 produktionsfaciliteter 11 svejserobotter Sjørring Maskinfabrik A/S blev etableret i 1946. Udgangspunktet var

Læs mere

Arbejde i højder. Anvendelsesbrochure

Arbejde i højder. Anvendelsesbrochure Arbejde i højder Anvendelsesbrochure Løfter standarder til det næste niveau Arbejde i højder To løsninger i en Sikkerhedsstandarden for arbejde med mobile løfteplatforme, også kaldet mandskabskurve, bliver

Læs mere

Hiab CombiDrive 2. En måde at styre kraner på

Hiab CombiDrive 2. En måde at styre kraner på Hiab CombiDrive 2 En måde at styre kraner på Hands-on HiPro Information muliggør præcis dosering af kraften Hiab CombiDrive 2 udmærker sig ved optimal brugervenlighed. Derfor anvendes fjernstyringssystemet

Læs mere

Kraner MENNESKER OG MATERIEL

Kraner MENNESKER OG MATERIEL Kraner MENNESKER OG MATERIEL Vi har bl.a. hjulpet: Maersk Drilling Bladt Industries IKEA FLSmidth BMS TERMA Danmarks to kranskoler Stillads- og facadefirmaer Industrivirksomheder De fleste danske entreprenører

Læs mere

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER VERDENS FØRENDE PRODUCENT Med over 75 års erfaring er Taylor verdens førende VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF producent af soft ice og milkshake maskiner. SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER Maskinerne kendetegnes

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Sværvægter i sikkerhed lever op til sit løfte

Sværvægter i sikkerhed lever op til sit løfte Sværvægter i sikkerhed lever op til sit løfte Reservedele til lastbiler anhængere og busser Styretøjsdele i høj kvalitet til det danske marked... Besko_A4Brochure_TRW_2015_2.indd 1 18/08/15 07.24 2 TRW

Læs mere

Cliq. Din nøgle giver dig besked

Cliq. Din nøgle giver dig besked Cliq Din nøgle giver dig besked ET LÅSESYSTEM med indbygget intelligens CLIQ Combi Serie 600 Serie 600 Serie 500 SKAFOR KATEGORi Hvert år bliver der begået mere end 60.000 indbrud i bygninger som kontorer,

Læs mere

Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted

Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted EFTERÅRSTILBUD Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted Et ekstra øje på vejen Volvo FH har flere brancheledende sikkerhedssystemer som mindsker risikoen for ulykker. Automatisk opbremsning nu standard på

Læs mere

Lette transportløsninger

Lette transportløsninger Fuel Tank Solutions Lette transportløsninger Kundeudtalelse Energikompaniet AS Kunde: Energikompaniet A/S Energikompaniet A/S har gennem mange år benyttet HMK BILCON som leverandør af tankpåbygninger og

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

ÅRS VEJHJÆLP ÅRS GARANTI ÅRLIGE SUNDHEDSTJEK

ÅRS VEJHJÆLP ÅRS GARANTI ÅRLIGE SUNDHEDSTJEK 5 Års Triple Garanti er et resultat af vores fremragende produktkvalitet kombineret med enestående service. Konceptet indeholder en 5-årig garanti og en lang række supplerende tillægsydelser, som alle

Læs mere

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Førende inden for farver, lak og værkstedsoptimering Nexa Autocolor er blandt verdens førende autolakmærker og forhandles i over 147 lande. Nexa Autocolor

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere