Velkommen til Sydafrika og Afrikas Horisonter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Sydafrika og Afrikas Horisonter"

Transkript

1 Cape Town og Vinland 7 dage Cape Town og vinland turen byder på et væld af oplevelser. Der er alt lige fra Cape Towns sprudlende Waterfront med taffelbjerget i baggrunden og de hvide sandstrande på Camps Bay til det vidunderlige vinland med smukke vingårde i den traditionelle Cape Dutch stil og masser hyggelige top restauranter med mad på højt niveau. Rejsen starter i Cape Town. Jeres Bed & Breakfast ligger på Lion Hill bjerget med en skøn udsigt ud over hele Cape Town. Der er gåafstand til Waterfront og nogle af Cape Towns bedste restauranter. Hernæst køres til Franschhoek dalen hvor der dyrkes vin og der ligger den ene lækre restaurant efter den anden, med Michelin kokke og gourmet mad på højt niveau. Der overnattes på Lavender Farm som ligger på en malerisk lavendelmark og tæt på centrum af den maleriske by Franschhoek. Stedet er omgivet af lavendelmarker med en betagende udsigt til bjergene. Velkommen til Sydafrika og Afrikas Horisonter

2 Dag 1. Cape Town I ankomsthallen i Cape Town lufthavn modtages I af Afrikas Horisonters kontaktperson som byder jer velkommen og hjælper jer hen til biludlejningen samt med alle spørgsmål I evt. måtte have. Efter I har fået jeres bil, er der ca. 40 min. kørsel til Bluegum Hill, hvor jeres værter venter jer. Bluegum Hill Guesthouse er et varmt og indbydende dobbelt-etagers hus, smukt indrettet i Syd Afrikas farver og kultur med en betagende panoramaudsigt ud over Cape Town I kan godt glæde jer. Resten af dagen er til fri disposition og et hav muligheder er nu åbne i Cape Town og omegn. Selve Cape Town er en af verdens smukkest beliggende og mest attraktive byer at besøge. Det er en metropol af kultur, cafeliv, musik og håb, teater og optræden og top restauranter, ikke mindst på den historiske Waterfront med taffelbjerget i baggrunden. Alene på Waterfront, kan man få et par dage til at gå. Oprindelig var Cape Town kun en handelsstation for hollandske søfarende på vej til Østen, men i dag er Cape Town nærmest hele verden samlet et sted. Besøg Roben Island hvor Mandela sat fængslet hvor der går både hver dag fra Waterfront eller måske en gåtur i centrum til Green Market Square via Long Street med de mange butikker og Bo-Kaap, et muslimsk kvarter med de berømte maleriske huse i alle mulige farver. Kører man uden for Cape Town er det oplagt at køre ned over Kap halvøen til kap det gode håb. Tag svævebanen op på Table Mountain eller tag på frokost tur til Camps Bay, Cape Towns svar på Saint Tropez med smukke strandområder og lækre frokostrestauranter. Eller kør f.eks. over bag Table Mountain til Cape Flats og Kirstenbosch, en af verdens smukkeste botaniske haver som virkelig er et besøg værd. På dag 1 foreslår vi at koncentrere sig om selve Cape Town og besøge Waterfront om aftenen hvor der er en fantastisk stemning. Det er en blanding af hele verdenens gastronomi med et utal restauranter, cafeer og musik steder. Nyd det og udse et spisested som I mener, er jer der er nok at vælge imellem. Overnatning på Bluegum Hill med morgenmad.

3 Dag 2. Cape Town Dagen er til fri disposition. Nyd fortsat Cape Town der med sin gastronomi, cafeer, musik og teaterliv gerne vil blande sig med de største. Det er Afrikas New York, Paris eller London med en blanding af alle kulturer. Forslag på dag 2 Cape Town og Robben Island Udforsk fortsat Cape Town og Waterfront, by day. Der er sjovt, spændende og afvekslende fra morgen til langt på natten. Fornemme butikker, jazzcafeer, havnerundfart, vin og øl, musik og optræden, ja alt kan klares her. Tag turen ud til Robben Island. Der er afgang med båd fra Mandela Gateway på Waterfront. Rundture i det gamle fængsel med en af de tidligere fanger som guide. Det er en stærk oplevelse at høre fortællingerne om den elendige mad, arbejdsforholdene i kalkbruddet og straffen for ulydighed. Mandelas celle står der stadig - som dengang. Cape Flats og Kirstenbosch Kør over bag Table Mountain til Kirstenbosch en af verdens smukkeste botaniske haver som virkelig er et besøg værd. Området er også Cape Towns ældste vinområde Constantia. Er du her så tag aftensmaden på Harbour House Restaurant. Den er super lækker med god mad og udsøgte vine. Ydermere med udsigt over Constantia. Svævebanen til Table Mountain Stå tidligt op og start dagen med den berømte svævebane op til Table Mountain. Cape Town ligger som et amfiteater foran det smukke Taffelbjerg, med kulisser som Kap Det Gode Håb, vinlandet og det mørkeblå Atlanterhav med Nelson Mandelas fange ø ude i bugten. Bjerget er godt meter højt. Et vidunderligt sted at vandre eller blot nyde udsigten. Der er adgang med svævebanen fra foden af bjerget. Eller til fods hvis du har konditionen. Et godt tip er at stå tidligt op og være blandt de første når svævebanen åbner så slipper man for lange køer. Overnatning på Bluegum Hill med morgenmad.

4 Dag 3. Cape Town Nyd fortsat dagene i og omkring Cape Town. Forslag på dag 3 Hvis man vil lidt væk fra det hele er en tur ned over Kaphalvøen til Kap det gode håb et oplagt valg. Her findes storslået natur, fredfyldte fiskerbyer, oplevelser der giver ro i sjælen. Kør ad den smukke kystrute med havet på din højre side hele vejen ned til Kap det gode håb og Cape Point. Det er en skøn tur med det ene udsigtspunkt efter det andet langs kysten. Stop f.eks. i Hout Bay og dyp fødderne i strandkanten og få en forfriskning på Mariners Wharf Harbourfront. Kør videre ned til Kap det gode håb og den unikke natur med plantearter som kun findes her. Når du kommer til Kap det gode håb og går op til det gamle fyrtårn ender du på et af verdens sydligste punkter - næste stop er Antarktisk. Så tag en dyb indånding, kik ud over det endeløse blå hav, for der er langt til alting. Tag hjemturen tilbage via False Bay til Simons Town og Boulders Bay. Her findes nemlig pingvinkolonien Boulders Penguin Colony og den lille charmerende sortfodet afrikanske brillepingvin, som her har et hvilested. Det er en sjov oplevelse og se de små pingviner vralte rundt, komme op og ned af stranden hvor de har deres rede steder oppe under buske i skygge for den afrikanske sol. Oplevelsen er et succesfuldt rednings projektet af den stadig truede lille pingvin. Simons Town er en hyggelig by med et lille udvalg af cafeer og restauranter. Byen rummer også en stor flådestation som i dag er Sydafrikas vigtigste. På torvet kan man se en statue af hunden Just Nuisance, en grand Danois som under 2. verdenskrig officielt blev optaget i den britiske flåde grundet som maskot. Ved havnen er hyggelige restauranter, men en af de bedste er The Light house Cafe, ved siden af det gamle British Hotel. Spis aftensmaden på Waterfronts, Fish Market V&A Waterfront, som serverer en fantastisk Sea food. Velbekomme. Overnatning på Bluegum Hill med morgenmad.

5 Dag 4. Cape Town Franschhoek Nu går turen til gastronomiens højborg Franschhoek. Det er en smuk tur gennem bakker og dale og vinmarker på skråningerne. Vi anbefaler at gøre et frokoststop i Stellenbosch på vinfarmen og restauranten Boschendal, især kendt for sin populære frokostrestaurant hvor man i skyggen under store duftende træer får de lækreste store madkurve. Prøv også deres lækre Chardonnay - Bon appetit. Franschhoek som betyder det franske hjørne, og hele regionen emmer af sin historiske begyndelse, og den franske indflydelse i vinfremstilling, spisning, kunst og design. Hvis du elsker mad og elsker luksus, som er til at betale, så er dette stedet for dig. Langs Franschhoeks vinrute ligger der ca. 40 aktive vingårde, lige fra populære mærker som Boschendal og L Ormarins til meget små kunsthåndværkere som My Wyn og Black Elephant Vintners, hvilket gør Franschhoek til en must do for enhver vinentusiast. I skal overnatte de næste 3 dage på Lavender Farm guesthouse. Stedet ligger 20 min. gang fra Franschhoek hovedgade. Resten af dagen er til fri disposition. En god ide er naturligvis at tage ind til Franschhoek og udforske mulighederne. Hyggelige cafeer og lækre restauranter ligger side om side med kunstgallerier og div. ture udbydes i vinlandet. Et godt bud på aftensmad er Restaurant Monneaux eller Le Petit Manoir, begge restauranter er et sikkert hit, super hyggelige og med særdeles god mad og vin. Eller kør f.eks. op til La Roca som ligger lidt oppe af skråningerne, med nok dalens bedste solnedgang og udsigt over hele Franschhoek dalen. Et skønt sted hvor man bare nyder og nyder udsigten, maden og det behagelige klima. Det er svært at vælge og kun fantasien sætter grænsen. Velkommen til Franschhoek. Se mere på Videoer nederst på siden. Overnatning på Lavender Farm guest House med morgenmad.

6 Dag 5. Franschhoek Dagen er til fri disposition. Nyd morgenen, morgenmaden og det smukke område omkring Lavender Farm. Omgivelserne taler for sig selv her er virkelig meget smukt. Forslag til dag 5 Man kan tage på vandre- eller cykeltur. Der er et væld af vandre- og cykelstier, der krydser det fantastiske maleriske landskab. Bare spørg på det lokale turistkontor i Franschhoek. Nyd frokosten på den berømte Le Petit Ferme restaurant med udsigt over dalen og til bjergene. (Reservation anbefales i god tid hjemmefra) Vintur Der er blevet dyrket vin i Sydafrika siden 1659, syv år efter at de første hollændere kom til Cape. Men rigtigt styr på det kom der først, da franskmændene ankom. Det var i Cirka 200 protestanter på flugt fra religiøs forfølgelse i Frankrig slog sig ned i og omkring Franschhoek. Mange af dem gav sig til at dyrke vin, og det kan vi glæde os over i dag. Mens vinen utvivlsomt er højdepunktet i regionen, kan gæsterne også nyde et måltid på nogle af landets bedste restauranter, der tilbyder lækker mad og vinforretninger. Vinguide Afrikas Horisonter har vores egen vinguide i Franschhoek. Hun hedder Carmen og efter en dag med hende bliver man aldrig den samme igen. Hun kan tage jer rundt til de små listige steder hvor den almene turist ikke kommer og hendes entusiasme og viden om vin, er kun få forundt. Og så er hun ovenikøbet et rigtig rart menneske at være sammen med. Til hverdag er hun tilknyttet vinfarmen Stark Conde lige lidt uden for Franschhoek. Når man nævner at man har smagt eller købt Stark Conde vine bliver der nikket anerkendende, for alle i Franschhoek ved at det er vine i topklasse. Se evt. Carmen kan bookes for en halv eller dag gennem Afrikas Horisonter. Se mere på Videoer nederst på siden. Overnatning på Lavender Farm guest House med morgenmad.

7 Dag 6. Franschhoek Dagen er til fri disposition. Nyd at have endnu en hel dag i vinlandet. Det betagende smukke landskab byder på utrolige bjerglandskaber og vinmarker, der strækker sig over frodige frugtbare dale. Der er blevet dyrket vin i Sydafrika siden 1659, syv år efter at de første hollændere kom til Cape. Men rigtigt styr på det kom der først, da franskmændene ankom. Det var i Cirka 200 protestanter på flugt fra religiøs forfølgelse i Frankrig slog sig ned i og omkring Franschhoek. Mange af dem gav sig til at dyrke vin, og det kan vi glæde os over i dag. Mens vinen utvivlsomt er højdepunktet i regionen, kan gæsterne også nyde et måltid på nogle af landets bedste restauranter, der tilbyder lækker mad og vinforretninger. Forslag til dag 6 Er man glad for at vandre kan vi anbefale at bruge tid i Mont Rochelle Nature Reserve. Her er spektakulære udsigter bl.a. ned over den lange Franschhoek dal. Hør nærmere på turistkontoret. En anden mulighed er at kører den smukke tur ned til kystbyen Hermanus en flot og hyggelig kystby og måske det bedste sted at observere hvaler hvis man er der mellem juli og december. Kysten er rå og består af imponerende klipper, som bølgerne fra Atlanterhavet slår ind på. Sammen med den britiske charme gør det Hermanus til noget helt enestående og et populært stop på rejser i Sydafrika. Byen har mange hyggelige butikker, pubs, cafeer og flere gode restauranter. Spis frokosten på den hyggelige Pear Tree Bistro som ligger ud til vandet i centrum. Er I trætte af at køre eller vandre kan dagen nemt nydes i de dejlige omgivelser på jeres Bed and Breakfast. Alle muligheder er åbne til endnu en dejlig dag. Overnatning på Lavender Farm guest House med morgenmad.

8 Dag 7. Franschhoek Cape Town I dag skal dette lille paradis forlades. Check-ud er normalt inden middag og I skal påregne 1½ times tid til lufthavnen fra Franschhoek. Alt afhængig af hvornår jeres fly afgår, kan frokosten spises på en af de mange vingårde på vejen. Slut på en oplevelses rig rejse. Sydafrika skiller sig ud fra resten af Afrika, grundet det er et kør selv land. Landet har en særdeles god infrastruktur med gode asfalterede veje. Derfor er det nemt at køre ud i det skønne vinland, lige udenfor Cape Town hvor bl.a. byen Franschhoek ligger, med den smukke Franschhoek dal. Overalt i dalen er der velordnede og hyggelige indkvarteringer, god mad og man får megen værdi for pengene. På turen er inkluderet nogle af Tripadvisors bedst certificerede Bed and Breakfast hoteller med 3 overnatninger på hvert sted. Så er der bedre tid og man skal ikke pakke ud og ned hver dag. Billeje er ligeledes inkluderet fra start til slut samt modtagelse i lufthavnen ved jeres ankomst. Mulighed for opgradering samt egen personlig guide med, som henter og bringer jer hver dag.

9 Overnatningssteder på denne tur Bluegum Hill Guesthouse Bluegum Hill gæstehus er et varmt og indbydende dobbelt-etagers hus, smukt indrettet i Sydafrikas farver og kultur. Stedet har betagende panoramaudsigt som ses fra både køkken, spisestue, øverste og nederste lounger, den store balkon og pool samt stedets 6 soveværelser. Det ligger på den øverste vej af Upper Green Point, en af Cape Towns mest up-market-boligområder og tæt på byens centrum og den verdensberømte Victoria & Alfred Waterfront, men det er bemærkelsesværdigt stille. Se review af Bluegum Hill på Tripadvisor - klik her Lavender Farm House Lavender Farm ligger med udsigt til Franschhoeks dalens bjerge og kun 20 minutters gang fra centrum af den hyggelige vin by Franschhoek. Stedet er omgivet af lavendelmarker og duftene når lavendlerne blomstrer er vidunderlige. Værelserne er lækre, rummelige og komfortable. De fleste værelser har egen veranda med dejlig udsigt over lavendelmarkerne, bjergene og haven. I kan også nyde den fælles gårdhave, en elegant lounge og en swimmingpool. Tilmed har Lavender Farm sin egen butler. Se review af Lavender farm House på Tripadvisor klik her

10 Cape Town og vinland - 7 dage Pris pr. person i delt dobbeltværelse 2019 Periode v. 2 Personer v. 4 Personer v. 6 Personer 05 feb - 30 apr kr kr kr. 01 maj -30 sep kr kr kr. 01 okt dec kr kr kr. *Børn under 12 år, som deler værelse med en voksen: Fast pris kr. *Tillæg for enkeltværelse: kr. I perioden 03 Apr-30 Jun: kun 900 kr. Arrangementet inkluderer Modtagelse af vores repræsentant ved ankomst i Cape Town 3 overnatninger i Cape Town på Bluegum Hill - Bed & Breakfast 3 overnatninger i Franschhoek på Lavender Farm - Bed & Breakfast 7 dages billeje m. fri kilometer og fuld forsikring Hjælp 24 timer i døgnet under rejsen Rejsegarantifonden Inkluderer ikke Flyforbindelse Visa, Vacciner og rejseforsikringer Pris info Vi tager forbehold for udsving i dollarkurser eller andre ting som er uden for vores kontrol. Teknisk Arrangør Afrikas Horisonter - Medlem af rejsegarantifonden nr Strandmarksvej Jægerspris Tlf.:

Velkommen til Sydafrika og Afrikas Horisonter

Velkommen til Sydafrika og Afrikas Horisonter Cape Town og Garden Routen 13 dage Garden Route er en helt unik køretur i Sydafrikas naturskønne have, en kombination af imponerende klippeformationer, spektakulære grønne dale, flotte sandstrande og frodige

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Safari i Sydafrika 2020 hele verden i et land

Safari i Sydafrika 2020 hele verden i et land Safari i Sydafrika 2020 hele verden i et land Afrikas Horisonter Luksus Safari Cape Town Og Vinland Syd Afrika 2020 Oplev Sydafrikas imponerende natur og fantastiske dyreliv Bo i luksushus på Blyde Wildlife

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

UdflugteriCape Town Side 1 af 4 Nyhedsbrev Kontakt Om Albatros SØG tlf. +45 36 98 98 98 Rejs med hjerte, hjerne & holdning Forside Rejser Destinationer Rejsetyper Gå på opdagelse Praktisk information Etik

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Per pers. 2 dg fra kr. 1.500, 3 dg fra kr. 2.200 REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved

Læs mere

PÅ VINTUR TIL SYDAFRIKA

PÅ VINTUR TIL SYDAFRIKA Dato: 20. 03 2019 DUE'S VINHUS PÅ VINTUR TIL SYDAFRIKA Tag med på en helt unik tur med Due's Vinhus og Safari Eksperten, hvor vi kommer bag om vinlandet Sydafrika kort før høsten. Tlf.: (+45) 56 36 25

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

golf vin og gastronomi i særklasse

golf vin og gastronomi i særklasse Enjoy a unique golfing experience in South Africa golf vin og gastronomi i særklasse GOLFTUR 2016 SYDAFRIKA WINELANDS 1 KLEINE ZALZE V elkommen til Cape Winelands, Sydafrika. Storslåede bjerge og havudsigt,

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Safari & storbyeventyr i Sydafrika

Safari & storbyeventyr i Sydafrika Safari & storbyeventyr i Sydafrika 12 dage Kom med på et safarieventyr, hvor der venter to hele dage med safari i Kruger National Park og besøg hos organisationen Elephant Whispers, hvor vi får lov at

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

SYDAFRIKA. 1.000 kr. - en smagfuld oplevelsesrejse. med Skovgaard Vine og Africa Tours. 13 dage - kr. 22.700. som fordelskunde hos Skovgaard Vine

SYDAFRIKA. 1.000 kr. - en smagfuld oplevelsesrejse. med Skovgaard Vine og Africa Tours. 13 dage - kr. 22.700. som fordelskunde hos Skovgaard Vine SYDAFRIKA med Skovgaard Vine og Africa Tours - en smagfuld oplevelsesrejse R A B AT 1.000 kr. som fordelskunde hos Skovgaard Vine 13 dage - kr. 22.700 Afrejse 15. marts 2013 Glæd dig til en fuldstændig

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Vandreferie Rundt om Mont Blanc

Vandreferie Rundt om Mont Blanc Vandreferie Rundt om Mont Blanc Mont Blanc massivet består af Mont Blanc (4.807 m) og er uden tvivl et af de smukkeste bjergmassiver i Alperne. På denne rundtur vil du både opleve Mont Blanc massivets

Læs mere

Vandre og cykle i og omkring Cape Town

Vandre og cykle i og omkring Cape Town Vandre og cykle i og omkring Cape Town 8 dage fra kr. 11.600 v/2 personer REJSERUTE: DANMARK - CAPE TOWN Aktiv cykelferie med engelsktalende lokalguide, afrejse hver dag hele året, du bestemmer Tlf.: 8873

Læs mere

Cape Town - Verdens smukkeste storby på egen hånd

Cape Town - Verdens smukkeste storby på egen hånd Cape Town - Verdens smukkeste storby på egen hånd 17 dage fra kr. 10.800 i De Waterkant REJSERUTE: DANMARK - CAPE TOWN - DANMARK Ophold i egen lejlighed med afrejse hver dag hele året, vælg mellem flere

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Malariafri Familie Safari i Sydafrika

Malariafri Familie Safari i Sydafrika Malariafri Familie Safari i Sydafrika 12 dage fra kr. 18.600,- REJSERUTE: JOHANNESBURG - PILANESBERG N.P. - SUN CITY - CAPE TOWN Malariafri og familievenlig rundrejse med indkvartering i familieværelser

Læs mere

Azorerne - Cykelferie på São Miguel

Azorerne - Cykelferie på São Miguel Azorerne - Cykelferie på São Miguel En storslået cykeloplevelse på atlanterhavsøen Sao Miguel. I vil cykle igennem det frodige grønne landskab, der smukt beklæder de dramatiske vulkanske former, som er

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser GOLF i Italien UNIK GOLFFERIE i ITALIEN - begrænset antal pladser ENESTÅENDE mulighed Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, dale, søer - ja selve naturen

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New South Wales i autocamper 16 dage fra 11.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Bag vinmarker og kystbyer Denne korte tur tager jer med gennem det bedste af New South Wales. Med udgangspunkt

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

TAG MED TIL DET SYDAFRIKANSKE FORÅR OG SE...

TAG MED TIL DET SYDAFRIKANSKE FORÅR OG SE... Dato: 20. 03 2019 DUE'S VINHUS TAG MED TIL DET SYDAFRIKANSKE FORÅR OG SE... blomster, hvaler og vin på fad. Turen går gennem noget af Sydafrikas mest enestående natur med vinlandet som start- og slutdestination.

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Sydafrikas fantastiske Garden Route

Sydafrikas fantastiske Garden Route Sydafrikas fantastiske Garden Route 13 dage fra kr. 22.500 Rejserute: CAPE TOWN FRANSCHHOEK HERMANUS OUDTSHOORN KNYSNA CAPE TOWN Rundrejse med garanti for afrejse og med dansk Afrikaekspert Lars Faursholt

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Engelberg er en perle beliggende i de smukke schweiziske alper. Byen ligger smukt for enden af dalen af samme navn og omkranses af indtil flere bjergtoppe

Læs mere

Høstrejse til Sydafrika's vindistrikt

Høstrejse til Sydafrika's vindistrikt Tag med PinotageShoppen på Høstrejse til Sydafrika's vindistrikt tirsdag 19. februar søndag 3. marts 2013 Oplevelser Oplev 12 fantastiske dage midt i Sydafrikas vindistrikter med mindst 10 vinsmagninger,

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Uanset om du er religiøs eller ej, så er der en særlig stemning på Caminoen også den portugisiske fra Porto til Santiago de Compostela. Ruten

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Cape Town - Verdens smukkeste storby på egen hånd

Cape Town - Verdens smukkeste storby på egen hånd Cape Town - Verdens smukkeste storby på egen hånd 10 dage fra kr. 8.700 i De Waterkant REJSERUTE: DANMARK - CAPE TOWN - DANMARK Ophold i egen lejlighed med afrejse hver dag hele året, vælg mellem flere

Læs mere

Cape Town - Verdens smukkeste storby på egen hånd

Cape Town - Verdens smukkeste storby på egen hånd Cape Town - Verdens smukkeste storby på egen hånd 17 dage fra kr. 11.300 i De Waterkant REJSERUTE: DANMARK - CAPE TOWN - DANMARK Ophold i egen lejlighed med afrejse hver dag hele året, vælg mellem flere

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Vandring på Via Francigena - Lucca Til Siena - VF5

Vandring på Via Francigena - Lucca Til Siena - VF5 Vandring på Via Francigena - Lucca Til Siena - VF5 Dette er en legendarisk pilgrimsrute i Toscana og er en perfekt introduktion til regionen. Turen er ideel for de, som elsker museer, gallerier og romersk

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

På VINGERNE OVER NAMIBIA

På VINGERNE OVER NAMIBIA Dato:. 26 På VINGERNE OVER NAMIBIA Kvalitetssafari af højeste karat, hvor der flyves I egne små privatfly mellem Namibias tre mest ikoniske... Tlf.: (+45) 56 36 45 Safari Eksperten info@safarieksperten.dk

Læs mere

Sykkelferie langs Donau

Sykkelferie langs Donau Sykkelferie langs Donau Turen går fra Passau til Wien og sender jer ud på ca. 330 km fordelt på seks etaper. Ruten går ad stier langs den blå Donau-flod. Stierne er blevet brugt af romerne, konger og kejsere

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

Safari & storbyeventyr i Sydafrika

Safari & storbyeventyr i Sydafrika Safari & storbyeventyr i Sydafrika 12 dage På denne rundrejse får du det bedste af to verdener - på den afrikanske savanne og i storbyen Cape Town. Safarioplevelserne får du i den berømte Kruger National

Læs mere

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika.

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND PÅ KORSIKA VANDRING RUNDT OM CAP CORSE  Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad.

Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad. Kurhotel Quellenhof Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad. Introduktion Trænger I til at trække stikket ud? Til at få en pause

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

14 dages Safaritur til Sydafrika - 2016

14 dages Safaritur til Sydafrika - 2016 2016-004-01 14 dages Safaritur til Sydafrika - 2016 Amakulu Safari s 14 dages Safaritur er en ideel rejse for dem, der gerne vil have en fælles oplevelse sammen med deres familie og venner - eller dem,

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Gardasøen - Riva del Garda

Gardasøen - Riva del Garda Gardasøen - Riva del Garda Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.995,- Højdepunkter Dejligt hotel lige ned til søen Veronas arena Bjergene og vinbonden Det milde klima Vores dejlige

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Gardasøen - Riva del Garda

Gardasøen - Riva del Garda Gardasøen - Riva del Garda Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.295,- Højdepunkter Dejligt hotel lige ned til søen Veronas arena Bjergene og vinbonden Det milde klima Vores dejlige

Læs mere