Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. September November 2012 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. September November 2012 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk"

Transkript

1 FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 September November 2012 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen:

2 Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag Torsdag Avisen: I husavisen, som udkommer ca. hver tredie måned, kan du læse om A-husets aktiviteter. Du er meget velkommen til at komme med indlæg til avisen disse kan afleveres i A-huset eller mailes til os. Avisen kan hentes i A-huset og læses på Caféen: Caféen sælger øl, vand, kaffe, m.m. Ca. kl kan der købes aftensmad. Priser: Aftensmad 30,- 2. portion 15,- Øl 10,- Små vand 5,- Zero 8,- Kaffe/te 10,- Brød 5,- Teen-klubben: Teen-klubben for unge fra år holder til i A-huset onsdag eftermiddag og aften. Kl Ring hvis du vil vide mere. Ungdomsklubben: Klubben for de unge er at finde i A-huset en mandag i måneden fra kl Ring hvis du vil høre nærmere, du kan også få tilsendt en aktivitetsplan. Selvhjælpsgrupper: Der kan oprettes grupper efter behov. De enkelte grupper beslutter selv, hvilke aktiviteter der skal være i klubben. P.t. er der 2 pigegrupper, 1 mandegruppe og 1 seniorgruppe. Fødselsdage og gavekasse: Der er mulighed for at holde fødselsdag i A -huset. Du kan invitere venner og brugere af huset til kaffe, boller og lagkage. Prisen for at holde fødselsdag i A-huset er 200,- kr.. Butikken & Blæksprutten: Vi har en lille butik nede i byen, hvor vi sælger gelé og økologisk syltetøj, smykker, malerier og mange andre flotte ting. Varerne fremstilles af brugere, som arbejder i A.husets værksted/butik om dagen samt af brugere ansat i Blæksprutten. Du kan også købe enkelte ting i A-huset. KafKa: I forhallen på Fredericia bibliotek har vi en lille Café. Vi sælger dagens sandwich/salat, hjemmebagt kage, rundstykker, kaffe/te, varm kakao og sodavand. Vi får mad leveret fra kantinen i Proaktiv. Vi har også et lille udvalg af ting fra Blæksprutten.

3 FAKTOR 29 Side 3 I DETTE NUMMER: Telefonnumre og mailadresser til A-huset 4 Aases side 5 ULF foerdrag 6 Brugermøde 7 Bowling 8 Blæksprutten 9 Krea 10 Kaf-Ka 11 Serviceholdet 12 Teenklubben/ Ungdomsklubben 13 Billeder 14 Billeder 15 Konkurrenceside 16 Fødselsdag 17 September kalender 18 Oktober kalender 19 Bagsiden 20

4 Side 4 FAKTOR 29 Telefonnumre og mailadresser til A-huset Telefon nr. A-huset: Blæksprutten: Kaf-Ka: Serviceholdet: og telefon: Fællesadr. aktivitetshuset@fredericia.dk Aase: aase.pedersen@fredericia.dk Annette O.: annette.ottow@fredericia.dk Connie: connie.jorgensen@fredericia.dk Glenda: glenda.nielsen@fredericia.dk Irene: irene.rasmussen@fredericia.dk Maria: maria.hansen@fredericia.dk Martin G. martin.gaarde@fredericia.dk Martin Ø: martin.o.nielsen@fredericia.dk Pia: pia.jakobsen@fredericia.dk Susan: susan.hansen@fredericia.dk Erling: erling.petersen@fredericia.dk Mariann: mariann.sennenwald@fredericia.dk Karen: karen.juhl@fredericia.dk

5 FAKTOR 29 Side 5 Nu er sommerferien ovre og vi er i gang med de forskellige aktiviteter, vi skal lave. Det er dejligt at være i både Aktivitetshuset, Minibyen, Café Kafka og Blæksprutten. Det summer af liv alle steder, og der foregår hele tiden sjove og spændende ting. Udeholdet har skiftet navn og hedder nu Serviceholdet. Det skal man lige vænne sig til. Caféaftener og Teen-klubben er startet igen, men desværre er Pigeklubben og Seniorklubben stoppet, da Irene og Inger har ønsket at stoppe. Irene arbejder stadig i Blæksprutten og Caféen, og Inger vil til at blive en rigtig pensionist. Jeg vil her gerne takke Inger for mange års godt samarbejde, både som ansat og som frivillig i Aktivitetshuset. Både brugere og personale har nydt godt af dette, og jeg ønsker Inger et rigtig godt otium.

6 Side 6 FAKTOR 29 Der blev på sidste talsmandsmøde spurgt om ULF måske ville komme og give et foredrag. Det er der blevet arbejdet videre med, og vi kan derfor invitere til foredrag Tirsdag den 25. september Kl. 19 til 21 i A-huset ULF er en forkortelse, som står for Udviklingshæmmedes LandsForbund og de er en forening for mennesker, der er udviklingshæmmede. Kom og hør om alle de spændende ting de involverer sig i hos ULF. Der er også mulighed for at I kan stille spørgsmål til dem bagefter. Caféen er åben på normal vis, så der vil være mulighed for at købe brød, kaffe, the, sodavand og øl. Vi glæder os til at se jer til et spændende foredrag.

7 FAKTOR 29 Side 7 Tirsdag d. 11. September Tirsdag d. 9. Oktober Tirsdag d. 13. november Kl Dagsorden: 1. Godkendelse af sidste referat. 2. Nyt fra A-huset herunder kommende arrangementer. 3. Evaluering af aktiviteter siden sidst. 4. Ønsker til kommende aktiviteter. 5. Evt. Vi ses!

8 Side 8 FAKTOR 29 Beløbet indbetales på konto:

9 FAKTOR 29 Side 9 Årets julemarked i A-huset bliver lørdag d. 24. november Sæt allerede nu X i kalenderen. I vil høre nærmere når vi kommer lidt tættere på dagen.

10 Side 10 FAKTOR 29 Andy er begyndt at arbejde et par dage i Krea om ugen. Det er han glad for. Andy er rigtig god til at tegne, på billedet ser i han ligger sidste hånd på et af hans mange kort. Nedenunder ser i nogle af de flotte kort han har tegnet. Krea har været i gang med at lave vores egen hyldeblomstdrik. Her ser i første etape hvor blomsterne blev plukket, efterfølgende blev de skyllet og kogt til lækker saft.

11 FAKTOR 29 Side 11 I Cafè Kaf-Ka er vi kommet godt i gang igen efter sommerferien. Vi har dog mærket en stille periode, men tænker det skyldes, at det har været sommer. èn har lige haft 3 års fødselsdag, og sikke hurtigt de 3 år er gået. Vi har mange stamkunder som kommer og dem sætter vi stor pris på, og byder meget gerne nye kunder velkommen i vores Cafè, hvor der serveres friske rundstykker og frisksmurte sandwich. Som noget nyt holder café Kaf-ka åben den 28.september fra kl Vi holder lukket i dagstimerne. Personalet i Kaf-ka vil denne aften sælge friskbagte vafler med is og syltetøj desuden sælger vi varm kakao og kaffe. Vi glæder os til at se jer. Venlig hilsen personalet i

12 Side 12 FAKTOR 29 Så er vi kommet godt i gang med arbejdet efter sommerferien. Græsset var rigtigt langt, så det var hårdt at slå den første gang. Skrald var der også masser af på stierne. Godt vi kom på arbejde igen! Vi er glade for vores nye navn, Serviceholdet, men vi skal lige vende os til ikke at sige Udeholdet mere. Vi lærer det nok en gang.

13 FAKTOR 29 Side 13 I Blæksprutten er vi efter en god sommerferie er vi startet op med ny energi. Vi har mange gode ideer til, hvad vi skal lave her i efteråret. Vi skal blandt andet en tur til Stof & Stil og købe stof til julepuder. Derudover skal vi lave julekort, juletræer i gummi, væve i form, tasker, kosmetikpunge, mobilpunge, smykker og meget andet så vi får travlt. Lis har så travlt med at sy børneforklæder, hun ikke kan følge med, for dem er der godt salg i. Anita har travlt med at hækle en masse små lapper, som skal blive til et flot tæppe. Andre sidder ved symaskinerne og syer mange forskellige flotte ting. Med vores nye beliggenhed oplever vi et større salg og mere travlhed, så der skal laves mange ting og altid tænkes på nye ideer, så det knager på toppen engang i mellem Hvis du har en større bestilling af julekort, bedes du venligst afgive din bestilling i god tid til Blæksprutten. På vegne af Blæksprutten Anette de Fries og Maj-Britt Christiansen Stemningsbilleder fra Blæksprutten

14 Side 14 FAKTOR 29 Så er vi startet op i Teen-klubben igen. Vi har været nede på Øster strand. Nogen fangede krabber, andre kastede sten i vandet og hyggede med snak og musik. De næste gange er der tur i badeland og ud i det blå. Vi skal også en tur til Madsbyparken og have filmdag i A-huset.

15 FAKTOR 29 Side 15 Vi fik sluttet vores sæson af med maner i Legoland før vi gik på ferie. Det var en god tur og der blev prøvet rutsjebaner og karruseller. Vi havde købt sandwich ved bageren i Billund som vi spiste til frokost. Vores første møde i ungdomsklubben efter ferien, mødtes vi her i A-huset og forberedte mad som vi grillede. Det var dejligt vejr og mange spiste udenfor. Datoer for resten af sæsonen: Konkurrenceaften i A-huset Vi holder juleafslutning i huset

16 Side 16 FAKTOR 29 Hannerupløbet Til årets Hannerupløb var rigtig mange mødt op på trods af, at vejrguderne ikke helt var med os. Alle deltagerne gennemførte løbet og kom godt i mål. Der blev uddelt medaljer, pølsebrød, vand og muleposer til alle deltagerne. Studietur Sommerens studietur gik til Dybbel Banke. Der havde vi alle en dejlig dag sammen og mange fik prøvet nogle af de spændende aktiviteter: Lave skillinger og bage pandekage over åben ild.

17 FAKTOR 29 Side 17 Loppemarked Før sommerferien afholdte i det årlige loppemarked på Jupitervej. Loppemarkedet blev godt besøgt og der blev solgt mange fine ting. Er der mon lopper her? Rart med en lille pause z z z

18 Side 18 FAKTOR 29 Arzu, Martin og Dorthe holder fødselsdag Arzu: den 23. juli Martin: den 21. juli Dorthe I. : den 4. maj

19 FAKTOR 29 Side 19 Fødselsdage: I september siger vi tillykke til: : Flemming : Ellen og Elsebeth : Ole og Hailay : Steen I oktober ønsker vi tillykke til: : Lotte : Alexander og Anni : Christian : Lars H : Søren P : Herdis : Anita I november siger vi tillykke til: : Bo : Tina J. og Søren N : Preben og Mette K. For dem som har lyst at holde deres fødselsdag i A-huset foregår det D. 18. sept., 23. okt. og 20. nov. Det koster som sædvanlig 200,- at fejre fødselsdag i A-huset Husk tilmelding senest en uge før.

20 Side 20 FAKTOR 29 KONKURRENCESIDEN Til orientering skal det lige nævnes at det var Ingolf der vandt konkurrencen i forrige nr. af Faktor 29 om det nye navn til Udeholdet, som nu hedder Serviceholdet. Vinder af konkurrence i sidste nr. af Faktor 29 blev: Anette De Fries som har vundet et gavekort til en middag i A-huset s cafe. Indsender: Løsningen afleveres senest d. 1. november

21 FAKTOR 29 Side 21 september 2012 ma ti on to fr lø sø Bowling Ungdomsklub 11 Brugermøde Bowling Mandeklub 18 Fødselsdag Bowling ULF foredrag Bowling

22 Side 22 FAKTOR 29 oktober 2012 ma ti on to fr lø sø Bowling Ungdomsklub Konkurrance aften 9 Brugermøde Bowling Fritidsdelen i A-huset er lukket i uge Fødselsdag Bowling Mandeklub 30 31

23 FAKTOR 29 Side 23 november 2012 ma ti on to fr lø sø 1 Bowling Ungdomsklub Bowling Brugermøde Bowling Fødselsdag Bowling Julemarked Mandeklub Bowling 30

24 Side 24 FAKTOR 29 Vi er meget stolte af vores Krammestol som efter udstillingen på biblioteket er kommet til Fredericia Krisecenter. Vi håber børnene får en masse kram af den! Blæksprutten Danmarksgade Fredericia Tlf.: Åbent: tirsdag - fredag.

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. April & maj HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. April & maj HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 April & maj HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag 14.00

Læs mere

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Februar Marts HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Februar Marts HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Februar Marts HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk Side 2 FAKTOR 29 Ingolf har haft gang i saltspanden rigtig mange gange her i vinter. Hele

Læs mere

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Maj, juni, juli & august 2012 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Maj, juni, juli & august 2012 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah. FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Maj, juni, juli & august 2012 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet:

Læs mere

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. November, December & Januar 2012 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. November, December & Januar 2012 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau. FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 November, December & Januar 2012 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet:

Læs mere

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Juni, juli og august HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Juni, juli og august HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Juni, juli og august HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MAIL:

LUNDEBJERGVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MAIL: LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Tur til OruphøjEfterårsferien 2015. For fritidsklubben.

Tur til OruphøjEfterårsferien 2015. For fritidsklubben. Tur til OruphøjEfterårsferien 2015 For fritidsklubben. Nu er det igen tid til, at vi tager på efterårskoloni. Det sker mandag d. 12. okt. hvor der vil være afgang kl. 8:00 og vi vender hjem igen fredag

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Fødselsdage Personalenyt

Fødselsdage Personalenyt AVISEN April 2011 Fødselsdage. Personalenyt Aase Pedersen kunne 1. januar 2011 fejre 25 års jubilæum ved Fredericia kommune Gitte Hoffmann er gået på efterløn efter 34 år i Fredericia kommune. Hun har

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr 58 sept.- okt. 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Hovergården Oktober 2018

Hovergården Oktober 2018 Hovergården Oktober 2018 Erindringsdans Hovergården starter igen i år, op med erindringsdans. Det vil være Onsdage i Oktober og November. Med opstart Onsdag d.3 Oktober kl. 11.00. Efter dans tilbydes der

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf.

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf. Kildegård Klubben Kildegård Klubben Kildegårdskolen Kommenhaven 13 2730 Herlev Tlf.: 20 14 07 77 www.kildegårdskolen.dk www.kildegaardklubben.dk https://kildegaardskolen.iportalen.dk/common/index.do For

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag 16-22 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES September 2016 VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Velkommen til

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August 2009 Indhold: Sidste nyt: Info: Konkurrence: Kalender : Opslagstavlen: Redaktion: Poul Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August

Læs mere

Hovergården Juli August 2018

Hovergården Juli August 2018 Hovergården Juli August 2018 Legolandstur. Hvornår har du sidst været i Legoland??? I år fejre Legoland 50 år, derfor går turen i år til Billund. Dato: Onsdag den 22 august Afgang fra Hovergården kl 9.30

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

Hovergården Februar 2018

Hovergården Februar 2018 Hovergården Februar 2018 ERINDRINGSDANS HOVERGÅRDEN Vi danser fortsat hver onsdag kl. 11.00 Alle kan deltage, fysisk formåen ingen hindring Der er afdansningsbal onsdag den 18. april kl. 11.00 musik ved

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt!

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! MEDARBEJDERBLADET Center for beskyttet beskæftigelse Glædelig jul December 2017 - Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! Indhold December 2017 MEDARBEJDER BLADET

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra kontoret: Så blev det december og årets sidste måned, som vil indeholde

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Værkstedet Søndervang Stenager 9, Ulkebøl 6400 Sønderborg Tlf. 8872 4471

Værkstedet Søndervang Stenager 9, Ulkebøl 6400 Sønderborg Tlf. 8872 4471 Værkstedet Søndervang er et beskyttet værksted under Sønderborg Kommune, Social og Senior, beliggende i Sønderborg. Der arbejder 80 borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, og senhjerneskadede

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE. Der er nu fælles nyhedsbrev fra børnehave og vuggestue. Dels lidt for alle, dels nyt fra henholdsvis børnehave og vuggestue. Så kan I forældre følge med i, hvad der sker i hele huset. BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.:

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.: Oktober 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Caféen Udgives af Caféen

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Kære alle Gregers Krabbe slog dørene op til Åbent hus! Skolebus

Kære alle Gregers Krabbe slog dørene op til Åbent hus! Skolebus Kære alle Så lakker en travl uge mod enden. I denne uge har vores 7.-9. klasser været til terminsprøver i dansk, matematik, engelsk og tysk. Jeg vil i den forbindelse rette en stor tak til Bitten Nielsen,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

NYHEDSBREV. Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem.

NYHEDSBREV. Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem. NR. 3, 2016 NYHEDSBREV Nr. 1, 222014- Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem. Vores udstilling er lige om hjørnet, så det er nu, vi skal se at blive færdige

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.:

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.: Februar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

Gode råd... Bagside. 37.årg. Marts 2014 nr. 111. -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert

Gode råd... Bagside. 37.årg. Marts 2014 nr. 111. -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert Bagside Gode råd... -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert -Hvis du vil ha' en kat, så begynd med at spørge, om du må få en hest -Når mor er sur på far, så skal du ikke lade hende rede dit hår

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 8 August 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen En herlig tur til Hvidbjerg Vi var bare ualmindelig heldige med vejret igen i år. Hele

Læs mere

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.:

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.: Marts 2019 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ Caféen Udgives af Caféen.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af

Læs mere

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten Støt vores Sponsorer de støtter os Lions Club Stenløse-Veksø Oticon PEOPLE FIRST Egedal Kommune Opt m sten Vi planlægger aktiviteter et halvt år frem i tiden. Første gang i måneden er der fællesspisning

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien.

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien. Sikke et rod vil mange sige. Efter endt lockout af lærerne, og med sommerferien lige for døren, ligger Ventilen i byggerod. Hele gården og indgang er ved at blive lagt om, med fine kanaler og vandmiljø.

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj oktober-november 2015 Mærkedage oktober- sædemåned Fødselsdage: Mette Gellberg-Rita Leona Lauritzen november-slagtemåned Fødselsdage:

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere