Udskiftning af DOL 530/630 10" CPU-modul

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udskiftning af DOL 530/630 10" CPU-modul"

Transkript

1 Udskiftning af DOL 530/630 10" CPU-modul Teknisk brugervejledning

2 2 Teknisk brugervejledning 1 Produktbeskrivelse Forberedelse til udskiftningen Backup af eksisterende opsætning og data Udskiftning af CPU-modul Udskiftning af fladkabel (kun ved elskab) Genetablering af software Indlæsning af systemsoftware Punkt a. Automatisk indlæsning af systemsoftware (anbefalet) Punkt b. Manuelt valg af systemsoftware Kontrol af UTC-tid Kontrol af CAN-protokol-opsætning Import af opsætning og alle data Kontrol og kalibrering Fejlfindingsvejledning Kontrol af opsætningen af main-modulet Tekniske data... 11

3 Teknisk brugervejledning 3 1 Produktbeskrivelse Dette er et CPU-modul til en staldcomputer. 2 Forberedelse til udskiftningen Ved udskiftning skal følgende nye dele anvendes: CPU-modul SD-kort Eventuelt fladkabel (ved elskab) Systemsoftware 2.1 Backup af eksisterende opsætning og data Det CPU-modul, som skal udskiftes, kan indeholde opsætninger, kalibreringsværdier og historiske data, som det er muligt at overføre til det nye CPU-modul. Derfor skal disse gemmes på et eksternt medie, inden udskiftningen. SKOV A/S anbefaler at backup af historiske data indstilles til at finde sted automatisk en gang per dag. Så vil en nyere backup altid være tilgængelig, hvis CPU-modulet skal udskiftes. Den automatiske backup foretages kl Selvom staldcomputeren er sat til automatisk backup, kan det være en fordel at lave en ny backup, lige inden udskiftningen skal foretages. Dette sikrer at de seneste data kommer med. 1) Noter opsætningen af main-modul og CAN-protokol i menuen Teknisk/ Opsætning/ Installation/ I/Omoduler. Tag eventuelt billeder af front-visningerne og installationsmenuen Vis tilslutninger (Teknisk/ Opsætning/ Vis tilslutninger). Noter eller tag billeder af værdierne for følgende indstillinger (*Hvis installeret). Funktion Husnavn Indstillet temperatur Indstillet varme-offset* Indstillet fugt* Minimum ventilation/dyr Hold dagnummer Antal dyr Hvis computeren er tilsluttet netværk med FarmOnline Explorer IP-opsætning UTC-tid og UTC-dato Indstillet værdi

4 4 Teknisk brugervejledning 2) Afmonter lågskruerne (A), så panelet kan løsnes, se afsnit ) Afmonter panelet. 4) Pas på ikke at trække i fladkablet, så stikket (B) beskadiges. 5) Isæt USB-nøgle i CPU-modulets USB-port, hvis der ikke allerede er isat et kort. 1) Gem den eksisterende opsætning, inden udskiftning af CPU-modulet. 2) Vælg Gem indstillinger og front-visninger til backup i menuen Teknisk/ Service/ Grundindstilling/ Backup/ SD-kort. 3) Vælg Gem FarmOnline data i menuen Teknisk/ Service/ Grundindstilling/ Backup/ SD-kort. 4) Vent til staldcomputeren indikerer, at opsætningen er gemt. 5) Fjern SD-kortet fra staldcomputeren.

5 Teknisk brugervejledning Udskiftning af CPU-modul Installationen, service og fejlfinding af elektrisk udstyr skal foretages af sagkyndigt personale i henhold til gældende national og international standard EN og i Europa øvrige gældende EU-standarder. Forsyningsadskiller skal monteres for hver motor og strømforsyning, så arbejde på det elektriske udstyr kan foregå spændingsløst. Forsyningsadskiller leveres ikke af SKOV A/S.

6 6 Teknisk brugervejledning 1) Afbryd forsyningen til computeren. 2) Afmonter netværksstik på CPU-modulet (G), hvis computeren indgår i et netværk. 3) Afmonter fladkablet (B) fra main-modulet. 4) Afmonter stik på back light forsyningsledningen (C). 5) Afmonter USB-kabel og HDMI-kabel (D) på interface-modul (H). 6) Klik beskyttelsesgitteret (E) af CPU-modulet (G), brug en skruetrækker som vist på billedet (F). 7) Klik CPU-modulet (G) af som vist på billedet nedenfor. 8) Monter det nye CPU-modul og tilslut det nye USB-kabel og det nye HDMI-kabel. 9) Monter beskyttelsesgitter på CPU-modulet. 10) Monter stik på back light forsyningsledningen igen (C). 11) Monter fladkablet på main-modulet igen (B). 12) Tilslut netværksstik på CPU-modulet (G), hvis computeren indgår i et netværk. 13) Monter panelet på kabinettet ved hjælp af lågskruerne (A). 14) Tilslut forsyningen til computeren. Klik CPU-modulet af i den side, der vender mod interface-modulet. Løft derefter CPU-modulet af.

7 Teknisk brugervejledning Udskiftning af fladkabel (kun ved elskab) Hvis CPU-modulet skal skiftes i en elskabsløsning, er det fabriksmonterede fladkabel typisk ikke langt nok og skal derfor skiftes til en længere model. (1) (1) Klik displayet (1) af CPU-modulet. Brug en skruetrækker og løft displayet, så fladkablet kan afmonteres. Bemærk: Det er kun de forreste to tapper der skal påvirkes, således at display forbliver monteret, og de fladkabler som forbinder display til print ikke påvirkes. Løft fladkablet op og afmonter kablet. Undgå at trække i fladkablet. Isæt det lange fladkabel. Klik displayet på CPU-modulet igen. Brug en skruetrækker.

8 8 Teknisk brugervejledning 3 Genetablering af software 3.1 Indlæsning af systemsoftware CPU-modulet leveres med basissoftware. Når CPU en starter op, skal den ønskede softwarevariant indlæses. Der er to fremgangsmåder for indlæsning af systemsoftware: ELLER a) Lad staldcomputeren automatisk finde systemsoftwaren b) Vælg systemsoftwaren manuelt ud fra en liste Punkt a. Automatisk indlæsning af systemsoftware (anbefalet) Denne fremgangsmåde kan kun anvendes, når man har den eksisterende opsætning eller en backup på SD-kort, eller man har en USB-nøgle med en tidligere gemt opsætning eller backup fra staldcomputeren. Se også afsnit 2.1. Fremgangsmåden vil sikre at staldcomputeren får samme systemsoftware igen. (A) (B) (C) (A) For at finde variant fra et SD-kort med backup benyt menuen Find system fra SD-backup. (B) For at finde variant fra en USB-nøgle med backup benyt menuen Find system fra USB-backup. (C) For at finde variant fra en USB-nøgle hvor der er gemt indstillinger benyt menuen Find system fra USB-indstillinger Punkt b. Manuelt valg af systemsoftware Det vigtigt at vælge den rigtige systemsoftware, så de ønskede funktioner er til rådighed i staldcomputeren. Bemærk: Hvis en systemsoftware først er valgt, kan man IKKE efterfølgende ændre den til en anden variant. Staldcomputerens variant fremgår af en label som sidder på indersiden af frontpanelet eller på siden af kabinettet. (D) (D) For at vælge systemsoftware manuelt, benyt menuen Systeminformation. Systeminformation viser en liste med de forskellige systemsoftware-varianter. Vær omhyggelig med at vælge den rigtige systemsoftware.

9 Teknisk brugervejledning 9 Under indlæsningen vil staldcomputeren genstarte. Fjern først USB-nøgle/SD-kort, når den grafiske brugerflade igen er tilgængelig. Indlæsningen er nu gennemført. Det er MEGET vigtigt at forsyningen ikke afbrydes under indlæsningen af systemsoftwaren. 3.2 Kontrol af UTC-tid For staldcomputere som indgår i et netværk, er det vigtigt at have en fælles tid, som er uafhængig af den lokale, indstillede tid. Staldcomputeren opererer derfor med to forskellige tidsindstillinger. En lokaltid, som brugeren kan indstille i menuen Drift/ Husdata/ Juster dato og tid og den såkaldte UTC-tid (Coordinated Universal Time, svarer til GMT-tid), som computeren anvender som fælles, intern tid f.eks. ved tidsstempling af alarmer. Den tid der præsenteres for brugeren er dog altid lokaltiden. Kontroller at staldcomputerens UTC-tid er korrekt. Vælg menuen Teknisk/ Service/ Grundindstilling/ UTC-tid Find den aktuelle UTC-tid f.eks. på en hjemmeside som Kontrol af CAN-protokol-opsætning CPU-moduler leveres med CAN-protokol indstillet til CANopen. Det kan derfor være nødvendigt at ændre indstillingen afhængig af den type I/O-moduler eller silovejebokse, som staldcomputeren har. Vælg menuen Teknisk/ Opsætning/ Installation/ I/O-moduler. Hvis main-modul og I/O-modul ikke indikerer nogen CANprotokol, skal CAN-protokol ændres til Classic. 3.4 Import af opsætning og alle data For at undgå tab af data ved udskiftning af en defekt staldcomputer eller af enkelte hardware-dele er det muligt at importere data fra SD-kortet. Det er således muligt at genetablere den eksisterende opsætning og historiske data.

10 10 Teknisk brugervejledning Funktion Importer data fra udskiftet staldcomputer må kun anvendes ved udskiftning af en staldcomputer eller dele af den, da funktionen kopierer IP-adresse, husnavn, historiske data, kalibreringsværdier mm. 1) Isæt SD-kortet fra det gamle CPU-modul i det nye CPUmodul. 2) Vælg menuen Teknisk/ Service/ Importer data fra udskiftet staldcomputer. Dette skal kun gøres en gang for 2-stalds computere. 3) Vælg SD-kort/ Alle staldcomputerdata. 4) Tryk for at genstarte med det samme. Ellers genstarter staldcomputeren automatisk efter 10 minutter. 5) Afbryd strømmen til klimacomputeren. Det er vigtigt, at alle I/O-moduler er strømløse i 10 sekunder. 6) Tilslut strømmen til klimacomputeren igen. Trinene 5) og 6) er nødvendige for at sikre at klimacomputeren og alle komponenter/følere er konfigureret og fungerer som forventet. Når importen er fuldført, anbefales det at fjerne det gamle SD-kort og i stedet montere SD-kortet, som blev leveret med det nye CPU-modul. Den gamle backup kan fylde en stor del af det gamle SD-korts hukommelse og forhindre, at der kan laves en ny backup. En anden mulighed er at formatere det gamle SD-kort for at frigøre al hukommelsen på det. Vælg Formater SD-kort i menuen Teknisk/ Service/ Grundindstilling/ Backup/ SD-kort/. 3.5 Kontrol og kalibrering Det er meget vigtig at kontrollere, at staldcomputeren fungerer som før, inden udskiftningen af CPU-modulet, da enkle tilslutninger kan være byttet rundt efter udskiftningen. Staldcomputeren giver en advarsel om dette, men den fortæller ikke, hvilken tilslutning der er flyttet. Hvis der er dyr i huset, er det meget vigtigt, at de noterede værdier kontrolleres efterfølgende, så dagnummer og alle øvrige indstillinger er korrekte igen. 1. Kontrollér frontvisning. Sammenlign visningen med det noterede eller de billeder som blev taget før udskiftning af CPU-modulet. Har man mistet opsætningen, må opsætningen af frontvisningen laves igen. 2. Kontrollér opsætningen Se menuen Teknisk/ Opsætning/ Vis tilslutninger og kontroller at tilslutningerne er som noteret eller som de billeder der blev taget før udskiftningen. 3. Kontrollér drift-og klimaværdier Sammenlign værdierne fra skemaet (se afsnit 2) med værdierne i staldcomputeren. Er der dyr i huset, er det meget vigtigt at kontrollere, at værdierne som før udskiftningen. 4. Kontroller at staldcomputeren fungerer som forventet Ved at aktivere Manuel kan man afprøve alle funktioner. Dette kan gøres i Teknisk/ Auto/manuel-menuen. Afprøv alle komponenter. Se også staldcomputerens tekniske manual. 5. Sæt staldcomputeren tilbage til automatisk drift

11 Teknisk brugervejledning Eventuel kalibrering af alt udstyr Ved udskiftning af CPU-modulet indlæser staldcomputeren kun kalibreringsværdier ved anvendelse af importfunktionen. Se afsnit 3.4. Hvis importfunktionen ikke er anvendt, skal der foretages en kalibrering af alt udstyr igen. Fodervægt (af typen DOL 99B / DOL 9940) Lysføler Lysdæmper Fjerkrævægt (af typen 20 kg, 70 kg og anden vægt. Siloveje-modul (5W) Spjældmotorer 7. Indstil funktionen Anvend adgangskode som ønsket. 4 Fejlfindingsvejledning Hvis staldcomputeren ikke kan indlæse backupfilen, kan det skyldes, at der er valgt forkert systemsoftware eller at opsætningen på det nye CPU-modul ikke modsvarer den gamle opsætning. 4.1 Kontrol af opsætningen af main-modulet Main-modulet kan sættes op med forskellige antal ind- og udgange. Vælg menuen Teknisk/ Opsætning/ Installation/ I/O-moduler/ Opsætning af Main-I/O. Indstil Main-modul så det svarer til den oprindelige indstilling. 5 Tekniske data DOL 530/630 10" CPU Elektrisk Netværksinterface 2 stk. 10/100 BASE+TX RJ 45 USB SD-kort 2 stk. USB 2.0 A-type 2 Gb Miljø Omgivelsestemperatur, drift Omgivelsestemperatur, lager Omgivelsesfugt, drift -10 til +45 C (+14 til 113 F) -25 til +60 C (-13 til +140 F) 0-80 % RH

12 SKOV A/S Hedelund 4 Glyngøre DK-7870 Roslev Tel Fax skov@skov.dk DA Made in Denmark

Udskiftning af DOL 530/630 7" CPU-modul

Udskiftning af DOL 530/630 7 CPU-modul Udskiftning af DOL 530/630 7" CPU-modul Teknisk brugervejledning 2018.12.04 60427-6 3 Teknisk brugervejledning 1 Produktbeskrivelse... 4 2 Forberedelse til udskiftningen... 4 2.1 Backup af eksisterende

Læs mere

Udskiftning af CPU-modul

Udskiftning af CPU-modul Teknisk brugervejledning 2017.08.28 60427-6 2 Teknisk brugervejledning 1 Produktbeskrivelse Dette er et CPU-modul inkl. display til en staldcomputer. 2 Montagevejledning 2.1 Gem eksisterende opsætning

Læs mere

Skylning af vandsystem

Skylning af vandsystem Featuresoftware Teknisk brugervejledning 604367 2019-04-24 Softwareversion 6.5 Produkt- og dokumentationsrevision Vi forbeholder sig ret til at ændre denne manual og produktet beskrevet i den uden forudgående

Læs mere

Mini Power Backup Unit med 5-minutters kit

Mini Power Backup Unit med 5-minutters kit Mini Power Backup Unit med 5-minutters kit Teknisk brugervejledning 2017.11.20 604308 2 Teknisk brugervejledning 1 Produktbeskrivelse... 3 2 Montagevejledning... 3 2.1 Elektrisk tilslutning... 3 2.2 Montage/tilslutning

Læs mere

DOL 534/535/539 i elskab

DOL 534/535/539 i elskab Teknisk brugervejledning 2018.05.24 60411-5 Produkt- og dokumentationsrevision SKOV A/S forbeholder sig ret til at ændre denne manual og produktet beskrevet i den uden forudgående meddelelse. I tvivlstilfælde

Læs mere

DA/CL 74C gearmotor og print

DA/CL 74C gearmotor og print D/CL 74C gearmotor og print Teknisk brugervejledning 2017.01.31 60414-9 D/CL 74C gearmotor og print Programversion Produktet beskrevet i denne manual indeholder software. Denne manual svarer til: Software

Læs mere

DOL 100 vand 8I/16I boks

DOL 100 vand 8I/16I boks Teknisk brugervejledning 604329 2018-08-07 Produkt- og dokumentationsrevision Vi forbeholder sig ret til at ændre denne manual og produktet beskrevet i den uden forudgående meddelelse. I tvivlstilfælde

Læs mere

Naturlig ventilation

Naturlig ventilation DOL 534 DOL 539 DOL 634 DOL 639 Bruger- og teknisk manual 2018.04.23 60429-8 Software version 5.3 Programversion Produktet beskrevet i denne manual indeholder software. Denne manual svarer til: Software

Læs mere

FarmOnline WebLink. Teknisk Info

FarmOnline WebLink. Teknisk Info Teknisk Info Teknisk Info 3 1 Produktbeskrivelse er en hardware enhed med netværksfunktionalitet. Den kan dels fungere som fjernadgang via internettet, og dels sætte managementprogrammet FarmOnline Explorer

Læs mere

FarmOnline WebLink. Teknisk Info

FarmOnline WebLink. Teknisk Info Teknisk Info Teknisk Info 3 1 Produktbeskrivelse er en hardware enhed med netværksfunktionalitet. Den kan dels fungere som fjernadgang via internettet, og dels sætte managementprogrammet FarmOnline Explorer

Læs mere

DOL 53X Produktionscomputer

DOL 53X Produktionscomputer DOL 53X Produktionscomputer Kredsskemaer og kabelplaner 2016.11.11 612170 Software version 4.2 Programversion Produktet beskrevet i denne manual indeholder software. Denne manual svarer til: Software version

Læs mere

XVR optager med 8 kanaler (1080N) Varenr

XVR optager med 8 kanaler (1080N) Varenr XVR optager med 8 kanaler (1080N) Varenr. 2100.0461 Bruger / Installations vejledning Side 1 af 20 Indhold 1. Indikator... 2 2. Tilslutninger... 3 3. Harddisk Installation... 4 4. Opstart... 6 5. Fjernforbindelse

Læs mere

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 Version 3.00 Inkl. PC program: ENG110 Version 3.00 Betjeningsvejledning 1/11 Generelt: ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 er et microprocessor styret instrument til

Læs mere

DA 74BC spjældmotor. Teknisk brugervejledning

DA 74BC spjældmotor. Teknisk brugervejledning Teknisk brugervejledning 2017.01.31 60415-0 2 Teknisk brugervejledning Produkt- og dokumentationsrevision SKOV A/S forbeholder sig ret til at ændre denne manual og produktet beskrevet i den uden forudgående

Læs mere

Oversigts billedet: Statistik siden:

Oversigts billedet: Statistik siden: 1 Tilslutning: Tilslut et nætværks kabel (medfølger ikke) fra serverens ethernet port til din router. Forbind derefter bus kablet til styringen, brun ledning til kl. 29, hvid ledning til kl. 30 Forbind

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING CTS602 HMI BY NILAN. Opgradering CTS602 HMI Touch panel

MONTAGEVEJLEDNING CTS602 HMI BY NILAN. Opgradering CTS602 HMI Touch panel MONTAGEVEJLEDNING CTS602 HMI BY NILAN Opgradering CTS602 HMI Touch panel Version 1.03-03.04.2019 INDHOLDSFORTEGNELSE Sikkerhed Strømforsyning... 3 Bortskaffelse... 3 Ventilationsanlæg... 3 Generelle oplysninger

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

Fjernbetjening Flex Teknisk manual

Fjernbetjening Flex Teknisk manual Fjernbetjening Flex Teknisk manual VEKA INT. Indblæsnings aggregat 1 Beskrivelse Flex fjernbetjening kan bruges til at styre ventilationsanlæg med V1 og V2 printkort. Tekniske data Knapper på display Knap

Læs mere

Quick guide. Secvest alarm (FUAA50010) Quick guiden er en hjælp til at gøre standard opsætningen nemmere.

Quick guide. Secvest alarm (FUAA50010) Quick guiden er en hjælp til at gøre standard opsætningen nemmere. Quick guide Secvest alarm (FUAA50010) Quick guiden er en hjælp til at gøre standard opsætningen nemmere. Hvis der ønskes yderligere eller avancerede indstillinger henvises til installatør- eller brugervejledningen

Læs mere

TRUST 100MB SPEEDSHARE USB ADAPTER

TRUST 100MB SPEEDSHARE USB ADAPTER 1 Introduktion Tillykke med Deres køb af Trust 100MB Speedshare USB Adapter. Trust 100MB Speedshare USB Adapteret giver Dem mulighed for at forbinde Deres PC med et lokalt netværk (LAN) og/eller med en

Læs mere

2x50 ETHERNET MODUL. RS485 slave med Ethernet-IP. Gælder for: Program nr.: AUXSLAVE v1 Dokument nr.: 0422md2x50-2v1 Dato:

2x50 ETHERNET MODUL. RS485 slave med Ethernet-IP. Gælder for: Program nr.: AUXSLAVE v1 Dokument nr.: 0422md2x50-2v1 Dato: Kokkedal Industripark 4 DK-2980 Kokkedal Denmark info@eilersen.com Tel +45 49 180 100 Fax +45 49 180 200 2x50 ETHERNET MODUL RS485 slave med Ethernet-IP Gælder for: Program nr.: AUXSLAVE.140422.2v1 Dokument

Læs mere

DA 74C spjældmotor. Teknisk Info

DA 74C spjældmotor. Teknisk Info Teknisk Info 2 Teknisk Info PRODUKTBESKRIVELSE 1 DA 74C DA 74C er en spjældmotor til regulering af drejespjæld i staldventilationsanlæg. DA 74CV er til trinløs (variabel) regulering. V = Variabel. DA 74CO

Læs mere

Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5. Vigtigt!

Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5. Vigtigt! Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5 Vigtigt! I forbindelse med installation af dankort terminalen, skal du på den computer hvor dankort

Læs mere

Byg din egen PC. Starter edition

Byg din egen PC. Starter edition Komponent Processer Processer køler Bundkort RAM moduler Grafik/video kort Harddisk DVD-brænder eller optisk drev Kabinet Strømforsyning Tjekliste Byg din egen PC Starter edition Før du starter denne guide

Læs mere

GB-HD8272C-W. Kom godt i gang

GB-HD8272C-W. Kom godt i gang GB-HD8272C-W Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2015 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning Laserprinterserier Windows Vista / 7 Installationsvejledning Inden printeren tages i brug, skal hardwaret opsættes og driveren installeres. Læs venligst Hurtig installationsvejledning og denne Windows

Læs mere

FarmOnline Explorer App

FarmOnline Explorer App FarmOnline Explorer App Kom godt i gang 2018.03.15 1 FarmOnline Explorer App forberedelse For at anvende FarmOnline Explorer App skal Web Access være aktiveret i FarmOnline Explorer. Det er vigtigt, at

Læs mere

Installationsvejledning Countertop ict250e

Installationsvejledning Countertop ict250e Installationsvejledning Countertop ict250e Nets Denmark A/S. Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 2.0 (2016-01-13). Software version 20.20 Vare nr.: R336-0120 1. Indledning Før

Læs mere

Installationsvejledning til DLG TV

Installationsvejledning til DLG TV Installationsvejledning til DLG TV Kom godt i gang med DLG TV Indholdsfortegnelse Du har bestilt en tv-løsning fra DLG Tele. I den forbindelse har du modtaget en digitalmodtager, som giver dig mulighed

Læs mere

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning Windows Vista / 7 Installationsvejledning Før du kan bruge maskinen, skal du sætte hardwaren op og installere driveren. Læs Hurtiginstallationsvejledningen og denne Windows Vista / 7 Installationsvejledning

Læs mere

GB-HD3172RCL-W. Kom godt i gang

GB-HD3172RCL-W. Kom godt i gang GB-HD3172RCL-W Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2015 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

Nødopluk 378T -temperaturstyret-

Nødopluk 378T -temperaturstyret- Brugermanual Nødopluk -temperaturstyret- Kode nr. 99-97-7213 Udgave: 03/2015 DK Nødopluk temperaturstyret -Brugermanual- 2 Brugermanual Programversion Produktet beskrevet i denne manual indeholder software.

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

GB-HD2635-W. Kom godt i gang

GB-HD2635-W. Kom godt i gang GB-HD2635-W Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2017 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter Powerline Adapter Bemærk venligst! Udsæt ikke Powerline Adapter for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller andre varmekilder. Brug ikke Powerline

Læs mere

GB-HD Kom godt i gang

GB-HD Kom godt i gang GB-HD2260-73 Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2017 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

HP Photosmart 6220. Dok til digitalt kamera Dansk. Bortskaffelse af brugt udstyr hos brugere i private hjem i EU

HP Photosmart 6220. Dok til digitalt kamera Dansk. Bortskaffelse af brugt udstyr hos brugere i private hjem i EU HP Photosmart 6220 Dok til digitalt kamera Dansk Bortskaffelse af brugt udstyr hos brugere i private hjem i EU Dette symbol på produktet eller på emballagen angiver, at dette produkt ikke må bortskaffes

Læs mere

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter Powerline Adapter Bemærk venligst! Udsæt ikke Powerline Adapter for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller andre varmekilder. Brug ikke Powerline

Læs mere

Softwareinstallationsguide

Softwareinstallationsguide Softwareinstallationsguide Denne vejledning forklarer, hvordan du installerer software via USB eller en netværksforbindelse. Tilslutning via netværk er ikke tilgængeligt for modellerne SP 200/200S/203S/203SF/204SF.

Læs mere

HACH LANGE EVITA System

HACH LANGE EVITA System DOC273.58.00089.Sep05 HACH LANGE EVITA System Tele Metric System Introduktion Denne instruktion beskriver både den mekaniske installation og tilslutningen af TMS (Tele Metri System) modulet til USC 6000/7000

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING. Fjernbetjening BRC315D7

BETJENINGSVEJLEDNING. Fjernbetjening BRC315D7 BETJENINGSVEJLEDNING 1 3 2 1 4 11 NOT AVAILABLE 12 6 5 5 7 8 14 9 10 19 17 18 21 13 20 15 16 1 Betjeningsvejledning TAK FOR AT DU HAR VALGT AT ANSKAFFE DENNE STYREENHED LÆS DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT,

Læs mere

DOL 2200. Teknisk info

DOL 2200. Teknisk info DOL 2200 Teknisk info Teknisk info 3 1 Produktbeskrivelse DOL 2200 alarmanlæg anvendes primært til overvågning af ventilation i stalde og kan overvåge temperaturen i op til 10 afsnit. Alternativt kan

Læs mere

NVR Client system. Bruger Manual. SuperVision Alarmteknik ApS Cedervej 2, 8462 Harlev J +45 70 23 93 10 www.supervision-alarm.dk

NVR Client system. Bruger Manual. SuperVision Alarmteknik ApS Cedervej 2, 8462 Harlev J +45 70 23 93 10 www.supervision-alarm.dk NVR Client system Bruger Manual SuperVision Alarmteknik ApS Cedervej 2, 8462 Harlev J +45 70 23 93 10 www.supervision-alarm.dk 1 Indholdsfortegnelse. Side 3: Side 4-5: Side 6: Side 8: Side 10: Side 11:

Læs mere

Power Supply 24V 2.1A

Power Supply 24V 2.1A Power Supply 24V 2.1A Strømforsyning 24 V 2,1 A Power Supply 24V 2.1A Stromversorgung 24 V 2,1 A Teknisk brugervejledning Technical User Guide Technische Bedienungsanleitung 2015.04.21 604159 Technical

Læs mere

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL!

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL! MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL! FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 981 002 317 Ver. 01 11-03-2013 Indhold 1. INTRODUKTION... 4 2. BESKRIVELSE FANTRONIC... 5 2.1 SÅDAN FUNGERER

Læs mere

Opdatering af firmware

Opdatering af firmware Opdatering af firmware Udgave 1 1. Oversigt Introduktion Denne manual beskriver, hvordan Premier 48, 88, 168 og 640 opdateres til firmwave version 8.x Udstyr Følgende udstyr skal benyttes til opgraderingen:

Læs mere

Start her. Fjern al tapen og løft displayet. Find komponenter

Start her. Fjern al tapen og løft displayet. Find komponenter HP Photosmart 2600/2700 series all-in-one User Guide Start her 1 Brugere af USB-kabel: Tilslut ikke USB-kablet, før du bliver bedt om det i denne vejledning. Ellers installeres softwaren måske ikke korrekt.

Læs mere

Installationsvejledning Countertop ict220e

Installationsvejledning Countertop ict220e Installationsvejledning Countertop ict220e Nets Denmark A/S. Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.9 (2015-07-08). Software version 20.18. Vare nr.: R336-0118 1. Indledning Før

Læs mere

Bundkort Beskrivelse

Bundkort Beskrivelse Bundkort 2 3 4 8 5 6 7 9 0 2 3 4 5 6 20 2 7 8 9 Bundkortet er computerens midtpunkt, alle de andre hardware komponenter er tilsluttet til bundkortet. Når du skal købe et bundkort er det vigtigt at alle

Læs mere

WEA-Base Brugervejledning til vejetransmitter

WEA-Base Brugervejledning til vejetransmitter WEA-Base Brugervejledning til vejetransmitter Version 3.4 WEA-Base Brugervejledning til vejetransmitter WEA-Base Brugervejledning til vejetransmitter Version 3.4 Indholdsfortegnelse 1. Tekniske data...

Læs mere

Kvikguide. YouSee Bredbånd

Kvikguide. YouSee Bredbånd Kvikguide YouSee Bredbånd Indholdsfortegnelse Følgende dele er med i kassen Følgende dele er med i kassen 3 Første del Sådan tilslutter du modemmet 4 Anden del Sådan får du adgang til internettet 6 Vigtig

Læs mere

Kronback tracers P4+

Kronback tracers P4+ Brugervejledning Kronback tracers P4+ Fax:(+45) 46 907 910 Side 1 of 19 CONTENT 1. UDFORMNING OG FORBINDELSER 4 1.1. Serie nummer 5 1.2. Grafisk display 5 1.3. Navigationsknapper 6 1.4. 6-30V strømforsyning

Læs mere

Quickguide. Dansk quickguide til Nexus IP opsætning

Quickguide. Dansk quickguide til Nexus IP opsætning Quickguide Dansk quickguide til Nexus IP opsætning Contents NVR guide... 3 1.0 Optageren:... 3 1.1 Tilslutning... 3 1.2 Installation af harddisk:... 3 2.0 Først gang din optager bliver startet:... 4 3.0

Læs mere

DiSEqC-Positioner. Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361)

DiSEqC-Positioner. Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361) DiSEqC-Positioner Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361) DiSEqC 1.0/1.2 Positioner DiSEqC-omformer, som gør at man kan styre en parabolmotor 36-Volts type med alle digital modtagere som har standard

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA Side 2 til nyt videokamera Introduktion Det nye videokamera er et IP-videokamera, der tilsluttes trådløst til din router. Videokameraet fungerer sådan, at du kan se videooptagelser

Læs mere

4. Tilslut batteri backup i centralen til dens konnekter. I tilfældet af en alarm indtast Masterkoden (default 1234) for at afstille alarmen

4. Tilslut batteri backup i centralen til dens konnekter. I tilfældet af en alarm indtast Masterkoden (default 1234) for at afstille alarmen Installations punkter. 1. Monter centralen hvor man ønsker den placeret 2. Monter forsyningskablet 3. Tilslut Ethernet kablet og/eller SIM kortet til kommunikations modulet 4. Tilslut batteri backup i

Læs mere

Din brugermanual HP PAVILION T200 http://da.yourpdfguides.com/dref/850721

Din brugermanual HP PAVILION T200 http://da.yourpdfguides.com/dref/850721 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Multi System Printer Server

Multi System Printer Server Multi System Printer Server Brugsanvisning Version 1.0 Ophavsrettighedserklæring Ingen del af denne brugsanvisning må reproduceres eller overføres på nogen måde, hverken elektronisk eller mekanisk, inklusive

Læs mere

Tevion Powerbank. Manual

Tevion Powerbank. Manual Tevion Powerbank Manual Indhold Din Universal Tevion Powerbank... 3 Hvad er inkluderet i pakken?... 3 Advarsler... 5 Delenes navne... 6 Pleje og Vedligeholdelse... 6 Betjening... 7 Fejlfinding... 10 2

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen

Læs mere

Modem og lokale netværk

Modem og lokale netværk Modem og lokale netværk Brugervejledning Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

Billion. Hotfix for BIPAC 5200G Serien & Windows XP Service Pack 3. Revision 1.0DK. Dato: 22 maj, 2008. Side 1 af 1. Revision: V1.

Billion. Hotfix for BIPAC 5200G Serien & Windows XP Service Pack 3. Revision 1.0DK. Dato: 22 maj, 2008. Side 1 af 1. Revision: V1. Hotfix for BIPAC 5200G Serien & Windows XP Service Pack 3 Revision 1.0DK Dato: 22 maj, 2008 Side 1 af 1 Fejlbeskrivelse Billion Visse brugere med Windows XP og en BIPAC 5200G Router kan miste forbindelsen

Læs mere

Installationsvejledning Mobile iwl250b

Installationsvejledning Mobile iwl250b Installationsvejledning Mobile iwl250b Nets Denmark A/S. Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.9 (2015-07-24). Software version 20.18. Vare nr.: R336-0123 1. Indledning Før Mobile

Læs mere

Bredbånd. Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500

Bredbånd. Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500 Bredbånd Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500 120911 Indhold Kapitel 1 Kom godt i gang Introduktion Klargør udstyr til installation Find en passende placering Kapitel 2 Installer dit bredbåndsmodem

Læs mere

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning MFC-8220 Windows Vista / 7 Installationsvejledning Før du kan bruge maskinen, skal du sætte hardwaren op og installere driveren. Læs Hurtiginstallationsvejledningen og denne Windows Vista / 7 Installationsvejledning

Læs mere

Quick start: NBE Wi-Fi temperatur sensor NBE PRODUCTION A/S. Kjeldgaardsvej Sæby

Quick start: NBE Wi-Fi temperatur sensor NBE PRODUCTION A/S. Kjeldgaardsvej Sæby : NBE Wi-Fi temperatur sensor NBE PRODUCTION A/S Kjeldgaardsvej 2 9300 Sæby www.nbe.dk 1 NBE Wi-Fi temperatur sensor - direkte forbindelse 1. Bring sensoren i nærheden af fyret 1-2 meter mens der sættes

Læs mere

Dansk version. Introduktion. Pakkens indhold. Tilslutninger. SC016 Sweex 7.1 eksternt USB lydkort

Dansk version. Introduktion. Pakkens indhold. Tilslutninger. SC016 Sweex 7.1 eksternt USB lydkort SC016 Sweex 7.1 eksternt USB lydkort Introduktion Udsæt ikke Sweex 7.1 eksternt USB lydkort for ekstreme temperaturer. Anbring ikke apparatet i direkte sollys eller i nærheden af varmekilder. Anvend ikke

Læs mere

Installation og aktivering af Windows 7

Installation og aktivering af Windows 7 Installation og aktivering af Windows 7 0. Inden du går i gang med at installere Windows 7 Du bør inden installationen tjekke om din pc har de nødvendige forudsætninger for at kunne køre Windows 7 ved

Læs mere

Øremærkescannere UHF eller LF

Øremærkescannere UHF eller LF Original brugsanvisning Varenr.: 9057019 & 9057020 Øremærkescannere UHF eller LF Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Øremærkescanner UHF - Varenr. 9057019 Øremærkescanner

Læs mere

Installationsvejledning til Countertop ict220e

Installationsvejledning til Countertop ict220e Installationsvejledning til Countertop ict220e Nets Denmark A/S Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.0 (2013-09-27). Software version 3.45. Vare nr.: R336-0124 1. Indledning

Læs mere

GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL. Kom godt i gang

GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL. Kom godt i gang GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2015 Generelt Tillykke med dit GolBong HD netværksoptager. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer

Læs mere

Programmering af CS7050 TCP/IP modul

Programmering af CS7050 TCP/IP modul Comfort CSx75 Programmering af CS7050 TCP/IP modul Introduktion CS7050 TCP-IP modulet er en fuldt integreret enhed, som tilbyder nye funktioner til Comfort seriens centraler i form af TCP/IP Ethernet forbindelse

Læs mere

Guide til opsætning og sikring af trådløst netværk.

Guide til opsætning og sikring af trådløst netværk. Guide til opsætning og sikring af trådløst netværk. Jeg vil kort komme ind på hvad man skal og hvad man helst ikke skal gøre når man skal opsætte sit trådløse netværk. Jeg vil tage udgang i en DI-624 fra

Læs mere

KING-METER. Bruger manual J-LCD. Indhold

KING-METER. Bruger manual J-LCD. Indhold KING-METER Bruger manual J-LCD Indhold 1. Forord 2. Udseende og størrelse 2.1. Materiale og farve 2.2. Display størrelse og installation 3. Funktionsoversigt og knap funktion 3.1. Kort introduktion til

Læs mere

Softwareinstallationsguide

Softwareinstallationsguide Softwareinstallationsguide Denne vejledning forklarer, hvordan du installerer software via USB eller en netværksforbindelse. Netværksforbindelse er ikke tilgængelig for følgende modeller SP 200/200S/203S/203SF/204SF.

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp.

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. Funktioner: 1. 5 cm TFT LCD-skærm med angivelse af optage tilstand, hukommelse på kort og batteri

Læs mere

Din brugermanual HP PAVILION A1600

Din brugermanual HP PAVILION A1600 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Alde Smart Control App

Alde Smart Control App Brugs- og installationsanvisning til Alde Smart Control Android Alde Smart Control App iphone 2 Lynguide 3 Brugsanvisning 4 Indledning 4 Appen Alde Smart Control 5 Appen Alde smart control - hovedmenu

Læs mere

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1 Brugervejledning ComX brugervejledning version 4.1 1 INDHOLD PAKKENS INDHOLD Pakkens indhold side 2 Fjernbetjening side 2 Tilslutning af Settop-boksen side 3 Introduktion til Bredbånds-TV side 4 Tilslutning

Læs mere

Brugervejledning. Tega 4000S. 17.07.2015 Gavatec A/S Køgevej 204 4000 Roskilde Tlf: +45 70272715 Version 01.1 5

Brugervejledning. Tega 4000S. 17.07.2015 Gavatec A/S Køgevej 204 4000 Roskilde Tlf: +45 70272715 Version 01.1 5 Brugervejledning Tega 4000S Teknisk data Netkabel 4m Svejsekabel 4m (4mm stik) Indgang 230V (186 290V) Udgang 8 48V max 110A effekt 2800W Frekvens 50 60Hz Temperaturområde 10 +50⁰ Beskyttelses klasse IP54

Læs mere

Brugervejledning EXHAUSTO Comfort-o-meter

Brugervejledning EXHAUSTO Comfort-o-meter Brugervejledning EXHAUSTO Comfort-o-meter Komponenter: Comfort-o-meter Strømforsyning til Comfort-o-meter Forbindelseskabel fra Comfort-o-meter til computer Comfort-o-meter 1250 CO2-LEVEL ppm 1000 2000

Læs mere

Stokerbot 1.0. Bruger vejledning. Denne vejledning er stadig i et meget tidligt stadie, og mange ting er ikke forklaret grundigt nok.

Stokerbot 1.0. Bruger vejledning. Denne vejledning er stadig i et meget tidligt stadie, og mange ting er ikke forklaret grundigt nok. Stokerbot 1.0 Bruger vejledning Denne vejledning er stadig i et meget tidligt stadie, og mange ting er ikke forklaret grundigt nok. Har du spørgsmål der ikke er besvaret, bedes de oprettet i forumet så

Læs mere

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system SSI-9001 IP65 GSM fjern kontrol og alarm system Installations vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Vejledning Kontakt Tænd/sluk 1 - Strømforsyning: Forbundet til egen 12V / 1.5A strømforsyning (*)

Læs mere

Brugere af USB-kabel: Forbind ikke USB-kablet før trin A2. 4 x 6" (10 x 15 cm) fotopapir. Klistermærke til kontrolpanelet (kan være påsat i forvejen)

Brugere af USB-kabel: Forbind ikke USB-kablet før trin A2. 4 x 6 (10 x 15 cm) fotopapir. Klistermærke til kontrolpanelet (kan være påsat i forvejen) Start her 1 Vigtige oplysninger om opsætning Brugere af trådløst eller kablet netværk: du skal følge instruktionerne i denne vejledning til opsætning for at tilføje HP All-in-One til dit netværk. Brugere

Læs mere

Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5

Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5 Comfort CSx75 Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5 Introduktion CS7002 GSM/GPRS modulet er en fuldt integreret enhed som kan sende alarmer trådløst enten via GSM eller GPRS nettet. Der er desuden

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL - ASKEUDTAG

INSTALLATIONSMANUAL - ASKEUDTAG Side 1 TPK HS20/TPK HS35 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. LEVERING... 3 2. INSTALLATION... 4 2.1 AFMONTERING AF NEDERSTE DØR OG NEDERSTE ASKELÅGE... 4 2.2 PÅSÆTNING AF DE 2 SORTE SIDEPANELER... 4 2.3 MONTAGE

Læs mere

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0 Viditronic NDVR Quick Guide Ver. 2.0 1 Indholdsfortegnelse 1. HOVEDMENU 3 1.1 START 5 1.2 AKTIVITETSINDIKATOR: 7 1.3 INFORMATIONS VINDUE: 7 1.4 PTZ KAMERA KONTROL: 7 1.5 SKÆRMMENU 8 1.5.1 AKTIVER BEVÆGELSE:

Læs mere

BIPAC-7100S / ADSL-modem/router. Kom hurtigt i gang

BIPAC-7100S / ADSL-modem/router. Kom hurtigt i gang BIPAC-7100S / 7100 ADSL-modem/router Bemærk Hvis du vil have mere udførlige instruktioner i konfigurationen og brugen af den trådløse ADSL Firewall Router, skal du se online-brugervejledningen. Pakkens

Læs mere

RJ Gå til indeks. Gå til indeks

RJ Gå til indeks. Gå til indeks Indeks Hvis du vil gemme denne PDF fil, skal du vælge "Gem" i menuen "Fil". Ordenen på FAQ'er (Ofte stillede spørgsmål) i indekset, er ikke identisk med rækkefølgen i hovedteksten. Kom godt i gang Installer

Læs mere

Vandmålercomputer. Demineraliseret opvarmningsvand er perfekt til ethvert anlæg. Installation Funktion Drift Service

Vandmålercomputer. Demineraliseret opvarmningsvand er perfekt til ethvert anlæg. Installation Funktion Drift Service DA Demineraliseret opvarmningsvand er perfekt til ethvert anlæg Vandmålercomputer Installation Funktion Drift Service Svarer til VDI 2035 SWKI BT 102-01 ELYSATOR vandmålercomputer kontrollerer permanent

Læs mere

System JA 1000 Stand-alone styring for befugter eller affugter for relativ fugtighed og eller dugpunkt.

System JA 1000 Stand-alone styring for befugter eller affugter for relativ fugtighed og eller dugpunkt. KHV Maj 2012 Version 3.1 Brugsanvisning System JA 1000 Stand-alone styring for befugter eller affugter for relativ fugtighed og eller dugpunkt. Anderberg Fugtstyring A/S - Gl. Holbækvej 6-8 - 4200 Slagelse

Læs mere

Dell Adapter - USB 3.0 til HDMI/VGA/Ethernet/USB 2.0

Dell Adapter - USB 3.0 til HDMI/VGA/Ethernet/USB 2.0 Dell Adapter - USB 3.0 til HDMI/VGA/Ethernet/USB 2.0 Brugermanual Model: DA100 BEMÆRK: BEMÆRK giver vigtig information, der hjælper dig med at få medst muligt ud af din computer. FORSIGTIG: FORSIGTIG indikerer

Læs mere

Brugsanvisning QL-700. Labelprinter

Brugsanvisning QL-700. Labelprinter Brugsanvisning Labelprinter QL-700 Sørg for at læse og forstå denne vejledning, inden du bruger maskinen. Vi anbefaler, at du gemmer denne vejledning, så du har den til fremtidig reference. www.brother.com

Læs mere

Ruko SmartAir. Updater installation

Ruko SmartAir. Updater installation Ruko SmartAir Updater installation Introduktion. Updateren er en speciel enhed som giver os mulighed for at tilføje, læse og skrive funktioner i en offline installation. Med læse og skrive funktionen kan

Læs mere

Installationsvejledning til Mobile iwl220g

Installationsvejledning til Mobile iwl220g Installationsvejledning til Mobile iwl220g Nets Denmark A/S Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.0 (2013-09-27). Software version 3.45. Vare nr.: R336-0127 1. Indledning Før

Læs mere

Udvidelsesenhed DX517. Hardwareinstallationsvejledning

Udvidelsesenhed DX517. Hardwareinstallationsvejledning Udvidelsesenhed DX517 Hardwareinstallationsvejledning Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Før du begynder Pakkens indhold 3 Et overblik over udvidelsesenheden 4 Sikkerhedsinstruktioner 5 Kapitel 2: Hardwarekonfiguration

Læs mere

Bemærkninger til brugere af trådløst LAN

Bemærkninger til brugere af trådløst LAN Bemærkninger til brugere af trådløst LAN Русский Polski Magyar Čeština Svenska Suomi Norsk Læs denne vejledning grundigt, inden maskinen benyttes, og opbevar den et lettilgængeligt sted. Bemærkninger til

Læs mere