En badeferie ved kysten er den perfekte start eller afslutning på en klassisk safari-rejse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En badeferie ved kysten er den perfekte start eller afslutning på en klassisk safari-rejse."

Transkript

1 BADEFERIE I KENYA 10 dages badeferie ved Kenyas udsøgte, tropisk kystlinje med palmer og skønne gyldne sandstrande. Her på kanten af det Indiske Ocean er der fremragende muligheder for både snorkling og dykning i det klare vand mellem smukke koralrev. Kysten byder på mange spændende badebyer fulde af liv. 10 dage ved stranden og 9 spændende og luksuriøse overnatningssteder så oplever man det hele! En badeferie ved kysten er den perfekte start eller afslutning på en klassisk safari-rejse. Pris: Ring for tilbud Varighed: 10 dage, 9 overnatninger Dag 1 3: DIANI BEACH Diani Beach er berømt for sine smukke palmer og kridhvide strande på en baggrund af azurblåt vand. Det er et populært feriemål ved Kenyas storslåede kystlinje ud mod det Indiske Ocean. Det varme vand og udsøgte koralrev er helt ideelle for mange forskellige aktiviteter i og på vandet, bl.a. snorkling, dykning og bådsafari, hvor du kan opleve det mangfoldige marine liv, som Kenyas sydlige kyst er kendt for. Du vil kunne se skildpadder, rokker, barracudaer og med lidt held også den sky og meget store hvalhaj.

2 Gå ikke glip af Colobus-reservatet, der er et fristed for disse fascinerende og truede primater, Shimba Hills nationalpark, der byder på enestående safarioplevelser og den nærliggende Kisite Marine nationalpark tæt på grænsen til Tanzania. Dag 3-4: KENYAS KYST Kenyas kystlinje er et tropisk paradis med hvide sandstrande, palmer, koralrev, fiskeri i verdensklasse og ikke mindst det Indiske Oceans varme vand. Revene ud for kysten er bemærkelsesværdige og på en snorkle- eller dykkertur i revet kan man opleve farvestrålende fisk, havskildpadder, delfiner og blændende koralrev. Uanset om man kommer her for adventure og vandsport eller for at nyde kystens utrolige skønhed, så har Kenyas kyst også en rig kulturarv og en fascinerende historie, man kan beundre og fordybe sig i. Dag 5-6: DIANI BEACH og KENYAS KYST som beskrevet. ovenfor Dag 7-8: WATAMU Kystbyen Watamu og Watamu Marine nationalpark ligger nord for Mombassa. Nationalparken omfatter tre smukke bugter, hvide strandsande og et koralparadis under havoverfladen. Det er et af de bedste snorkleog dykkerspots på den østafrikanske kyst. Den charmerende landsby er omgivet af en overflod af naturlig skønhed: Tropiske regnskove og mangrover. Tilbring dagene på Watamu og Turtle bay strandene, udforsk Gede-ruinerne og tag på fisketur i mangroven. I det nærliggende Arabuko Sokoke Forest-reservat kan man se aber, elefanter og en række sjældne fuglearter. Dag 8-10: MANDA ISLAND Manda Island er en del af Lamu-øhavet og er kendt for sine uberørte strande og skønne ø-atmosfære. Få en luksusoplevelse i en af øens palmetækkede hytter og lyt til det krystalklare vand, der roligt duver ind mod den hvide sandstrand. Området er kendt for sin fremragende marlin-fiskeri, sine historiske byer og det gamle Manda Settlement omkranset af baobab-træer. Som gæst på øen kan du smage et udvalg af fisk og skaldyr, dyrke vandsport og sejle i traditionelle dhow-både. Af andre populære aktiviteter kan nævnes kitesurfing, fiskeri, windsurfing, safari, historiske udflugter og flyvninger med mulighed for at se al den tropiske skønhed fra fugleperspektiv.

3 Overnatning Dag 1: 1 overnatning med helpension i ELEWANA AFROCHIC DIANI BEACH DIANI BEACH AfroChic Diani Beach er et lille villa-lignende hotel, der udstråler varme og genuinitet beliggende ved Diani-strandens hvide sand og turkisblå hav. Hotellet har kun 10 værelser, der alle er indrettet med omhu i en afslappet og hyggelig atmosfære. Hotellet har udendørs swimmingpool og smukt anlagte haver ned mod stranden. Diani Beach er kendt som en de verdens smukkeste strande og er et paradis for såvel afslapning og solbadning som de mange mulige aktiviteter på og i vandet.

4 Dag 2: 1 overnatning med B&B på WATERLOVERS BEACH RESORT DIANI BEACH WaterLovers er en malerisk strandresort ud mod det Indiske Ocean. Den ligger ved Diani Beach kun 35 km fra Mombasa og er den perfekte ramme om badeferie i paradis! Hotellet rummer otte meget rummelige hytter, en selvstændig villa og en swimmingpool. Hver hytte er udstyret med en privat veranda med havudsigt. Restauranten tilbyder Middelhavsmad med lokale ingredienser, og det hele nydes til udsigten over det Indiske Ocean, der kun ligger et stenkast derfra.

5 Dag 3: 1 overnatning med helpension på MSAMBWENI BEACH HOUSE Det lille og smukke hotel Msambweni Beach House og Private Villas er et stykke paradis på Kenyas kyst perfekt til en langt fra hverdagen -oplevelse. Bløde toner, naturlige materialer og et opmærksomt og venligt personale er indbegrebet af Msambweni, der ligger i uspoleret afsondrethed 200 m fra stranden. Nyd overdådige måltider med fersk fisk og skaldyr fra swahili, belgisk og fransk køkken. Der dækkes gerne op ved poolen eller på stranden (hvis tidevandet tillader det). Den smukke infinity-pool og billedskønne beliggenhed er de ultimative rammer om en afslappende ferieoplevelse. Msambweni har 50 m infinity-pool omgivet af solterrasser med udsigt over havet.

6 Infinity-pool Dag 4: 1 overnatning med helpension på ALFAJIRI BEACH VILLA Du får udsøgt luksus i denne villa i afrikansk design få meter fra stranden. Villaen er indrettet med møbler i hårdttræ og omgivet af frodige palmehaver, der sikrer privatlivet. Din private infinity -pool ligger foran verandaen og smelter sammen med havet og horisonten. Der er 2 dobbeltværelser i stueetagen og 1 dobbeltværelse på 1. sal. Alle værelser har aircondition og myggenet. Stedet er ideelt til familier med børn, og et team af butlere, kokke og nannies står til din rådighed.

7 Dag 5: 1 overnatning med helpension på ALMANARA LUXURY RESORT Almanara Luxury Resort syd for Mombassa på Diani Beach er omgivet af palmer og tropiske haver. Det ligger stille og roligt med seks villaer sammen med en spektakulær masterbolig og et lille hotel. Her kan man som gæst gæsterne nyde 7-stjernet luksus sammen med autentisk afrikansk kultur. Dag 6: 1 overnatning med helpension på OCEAN SPA LODGE Ocean SPA Logge ligger ved en uberørt strand på Kenyas sydkyst og er en ultimativ oplevelse af luksus.

8 Lodgen, der åbnede for to år siden, har egen øde strand langt væk fra menneskemængden, en 1000 m² stor infinity-pool, smukke stråtækte og airconditionerede suiter med fantastisk udsigt over havet samt et wellness-område. Ocean SPA lodge er en unik wellness-oplevelse på den kenyanske kyst. Servicen på spa et er meget detaljeorienteret og med en øko-chic stil, friske og kreative retter og en uspoleret beliggenhed er det virkelig en ekstraordinær og udover det sædvanlige oplevelse. Dag 7: 1 overnatning med halvpension på HEMINGWAYS WATAMU Hemingsway Watamu er en oase af fred og ro ved en af verdens 10 bedste strande. Watamu er en lille, 7 km lang, halvø, der har opnået status som en UNESCO biosfære. Watamu Marine Park ligger på den ene side af halvøen og Mida Creek Mangrove-reservatet på den anden mens Arabuko-Sokoke Forest-reservatet strækker sig langs bredden.

9 Dag 8: 1 overnatning med helpension på THE MAJLIS RESORT på Manda Island Majlis Hotel er et lille, privatejet hotel med fantastisk panoramaudsigt over Ras Kitau-bugten og landsbyen Shela. Her nyder man den idylliske beliggenhed og får alt det bedste med fra Lamu-øgruppens upåvirkede charme og mangfoldige fritidsaktiviteter. Hotellet er bygget og indrettet til at afspejle øgruppens kulturer og traditioner og er en fin blanding af afrikansk, indisk, asiatisk, arabisk og portugisisk påvirkning kombineret med vestlige bekvemmeligheder. Hotellet omfatter barer, gourmetrestaurant, swimmingpools og et aktivitetscenter.

10 Dag 9: 1 overnatning med helpension på MANDA BAY på Manda Island Manda Bay er en lille lodge på spidsen af en uspoleret, idyllisk ø i Lamu-øgruppen. Her smider man skoene og nyder den enkle skønhed i hytter med palmetag og åbne verandaer. Manda Bay er perfekt til bryllupsrejsende, familier og grupper, der ønsker at nyde tiden sammen. Manda Bay-lodgen er omgivet af kilometervis af blødt, hvidt sand og kokospalmer, og bagved ligger den tørre bush med spredte Doumpalmer, paraplytræer og savannelignende landskab. Øen er hjemsted for en række fugle og pattedyr, bl.a. forskellige desmerdyr, hulepindsvin, genetter, dik-dik antiloper, bøfler og kuduer. Manda Bay tilbyder skøn indkvartering ved stranden med uformel forkælelse og luksus. Bygningerne er opført i overensstemmelse med omgivelserne af palmer og drivtømmer ved hjælp af lokale byggeteknikker.

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Badeferie på Zanzibar

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland   Badeferie på Zanzibar Badeferie på Zanzibar Zanzibar er en lille ø-gruppe ud for Tanzanias kyst og består af to hovedøer Unguja og Pemba samt mange mindre øer. En badeferie her er en perfekt start eller afslutning på en traditionel

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Badeferie på The Sands of Chale Island

Badeferie på The Sands of Chale Island 10 dage på badeferiehotel på den skønne Chale Island ved Kenya Kysten Badeferie på The Sands of Chale Island 10 dage med afrejse hver dag, året rundt. Mulighed for færre eller flere dage. Pris per person

Læs mere

Badeferie på the Sands at Chale Island

Badeferie på the Sands at Chale Island Badeferie på the Sands at Chale Island 12 dage fra kr. 10.995 REJSERUTE: NAIROBI - MOMBASA - CHALE ISLAND - MOMBASA - NAIROBI Afrejse hver dag hele året, mulighed for tilkøb af flere eller færre dage,

Læs mere

Badeferie på the Sands at Chale Island

Badeferie på the Sands at Chale Island Badeferie på the Sands at Chale Island 10 dage fra kr. 10.200 REJSERUTE: NAIROBI - MOMBASA - CHALE ISLAND - MOMBASA - NAIROBI Afrejse hver dag hele året, mulighed for tilkøb af flere eller færre dage,

Læs mere

Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island

Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island Side 1 af 9 Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island Med baggrund i vore egne rejseerfaringer og oplevelser i Afrika, samt vort veludbyggede kontaktnet på det afrikanske

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par. Afrejse 28. marts 2010

Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par. Afrejse 28. marts 2010 Safari, strand og afrikansk kultur en oplevelse for både singler og par Afrejse 28. marts 2010 Singleture.dk har i samarbejde med Bravo Safari sammensat en fantastisk rejse, der kombinerer safari i verdensklasse

Læs mere

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 Mauritius Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 stjernet hotel med en af de bedste placeringer på Mauritius nordvestkyst ved en af de mest uforstyrrede og fineste bugter på øen. Her bliver

Læs mere

Sol, strand og afslapning. 15 dage fra kr

Sol, strand og afslapning. 15 dage fra kr Sol, strand og afslapning 15 dage fra kr. 12.495 Badeferie på den berømte Diani Beach på den prisbelønnede Leopard Beach Resort Afrejse hver dag hele året, mulighed for tilkøb af flere eller færre dage,

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Drømmeparadiset Seychellerne

Drømmeparadiset Seychellerne Drømmeparadiset Seychellerne 12 dage fra kr. 17.000 REJSERUTE: MAHÉ - PRASLIN - MAHÉ Afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk OM AFRICA TOURS

Læs mere

Seychellerne fra vand til lands

Seychellerne fra vand til lands Seychellerne fra vand til lands 13 dage fra kr. 20.300,- REJSERUTE: MAHÉ - ST. ANNE MARINE - COCOS ISLAND - LA DIGUE - COUSIN ISLAND - PRASLIN Kombination af cruise på Det Indiske Ocean og ophold på dejlige

Læs mere

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Sunset Beach Residence: Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE

MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE & Mombasa Badeferie Safari Eksperten byder dig velkommen til en rejse i særklasse med skøn safari i Masai Mara og... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Du kan også opgradere din rejse til det dejlige 5* Hotel Now Larimar All Inclusive Resort

Du kan også opgradere din rejse til det dejlige 5* Hotel Now Larimar All Inclusive Resort LUKSUSFERIE INKL. FLY EFTERÅRSFERIE 2017 I DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK Nyd din efterårsferie i smukke og afslappede omgivelser på Den Dominikanske Republik i Caribien, hvor du kan forkæle dig og din familie

Læs mere

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Oplev de smukke Cook Islands på denne skønne rejse ø-staten hovedø, Rarotonga, hvor I kan slappe af på palmebeklædte sandstrande ved turkisblåt vand og tage på

Læs mere

BIG FIVE I SYDAFRIKA & BADEFERIE

BIG FIVE I SYDAFRIKA & BADEFERIE Dato: 13. 08 2019 BIG FIVE I SYDAFRIKA & BADEFERIE Safari i Kruger National Park og skøn badeferie i Mozambique ved Det Indiske Ocean Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk

Læs mere

Langtidsferie på Kenya-kysten

Langtidsferie på Kenya-kysten 17. : Safari OPLEVELSESFERIE VED DET INDISKE OCEAN Langtidsferie på Kenya-kysten med 7 es safari Altid DANSK- TALENDE rejseledere Rejsens højdepunkter 8. : Johannesburg + Halvpension på Amani Tiwi Beach

Læs mere

All-inclusive badeferie ved Kenyakysten. 14 dage fra kr ,-

All-inclusive badeferie ved Kenyakysten. 14 dage fra kr ,- All-inclusive badeferie ved Kenyakysten 14 dage fra kr. 9.995,- Ophold på Travellers Beach Club med all-inclusive på Mombasas nordkyst Afrejse hver dag året rundt, mulighed for tilkøb af flere eller færre

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere

GRUPPEREJSE SAFARI OG BADEFERIE KENYA

GRUPPEREJSE SAFARI OG BADEFERIE KENYA GRUPPEREJSE SAFARI OG BADEFERIE Kom til Kenya med Nordjysk Rejsebureau og Kenya eksperten, Bettina Pedersen og kom helt tæt på The Big 5 og mærk på egen krop, hvorfor safari blev opfundet i netop dette

Læs mere

Kenyakysten - afslapninig for livsnydere. 17 dage fra kr

Kenyakysten - afslapninig for livsnydere. 17 dage fra kr Kenyakysten - afslapninig for livsnydere 17 dage fra kr. 16.300 Ophold på det 5-stjernede Medina Palms ved Watamu, Kenyas bedste sted at dykke Afrejse hver dag hele året, mulighed for tilkøb af flere eller

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Øhop på Seychellernes smukke øer. 13 dage fra kr REJSERUTE: MAHÉ - PRASLIN - MAHÉ Afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer

Øhop på Seychellernes smukke øer. 13 dage fra kr REJSERUTE: MAHÉ - PRASLIN - MAHÉ Afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer Øhop på Seychellernes smukke øer 13 dage fra kr. 17.200 REJSERUTE: MAHÉ - PRASLIN - MAHÉ Afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk OM AFRICA TOURS

Læs mere

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Sri Lanka Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Unawatuna-stranden

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Nyd Khanoms rolige og betagende kyst i det sydlige Thailand, der endnu ikke er en udpræget turistdestination. Distriktet er en uspoleret oase for natur-

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

Tanzania og Zanzibar. Zanzibar badeferie. Telefon Eksotisk øferie - et spændende og skønt strandophold ved det Indiske Ocean

Tanzania og Zanzibar. Zanzibar badeferie. Telefon Eksotisk øferie - et spændende og skønt strandophold ved det Indiske Ocean Tanzania og Zanzibar Eksotisk øferie - et spændende og skønt strandophold ved det Indiske Ocean Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Eksotisk øferie - et spændende og skønt strandophold

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA

VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA MED DANSK REJSELEDER 3-16 SEPT 2019-14 DAGE BADEFERIE I DET INDISKE OCEAN Nairobi - Lake Nakuru - Masai Mara - Mombassa - Nyeri - Karen Blixen Farm - Rift Valey - Lake Naivasha

Læs mere

Krydderiøen Zanzibar med allinclusive

Krydderiøen Zanzibar med allinclusive Krydderiøen Zanzibar med allinclusive 12 dage fra kr. 13.500 Barn 2-5 år fra kr. 5.600, barn 6-u/12 fra kr. 9.100 sammen med 2 fuldtbetalende Afrejse hver dag hele året, mulighed for tilkøb af flere eller

Læs mere

Mombasa Badeferie. 12 dage fra kr

Mombasa Badeferie. 12 dage fra kr Mombasa Badeferie 12 dage fra kr. 10.300 Ophold på Severin Sea Lodge - på Mombasas nordkyst. Mulighed for valg af andet hotel. Afrejse hver dag hele året, mulighed for tilkøb af flere eller færre dage,

Læs mere

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr.

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. 800,- Rederi: MSC Cruises MSC Poesia tager jer med ud på en fantastisk rejse

Læs mere

Afrika. på første række. NYATI Safari Plus

Afrika. på første række. NYATI Safari Plus Afrika på første række NYATI Safari Plus Kombiner dit safarieventyr med flere oplevelser Et NYATI safari ophold byder på safari oplevelser i verdensklasse og vil du opleve endnu mere Afrika kan vi kun

Læs mere

Langtidsferie på Kenya-kysten

Langtidsferie på Kenya-kysten Langtidsferie på Kenya-kysten med 7 es safari Altid DANSK- TALENDE rejseledere Afrejse 7/1, 28/1 og 25/2 2020 Afrejse fra Billund og København Varighed 23 e 8. : Johannesburg Rejsens højdepunkter + 7 es

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge Afrika på første række Nyati Safari Lodge 16.995,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r. Kom på safari i verdensklasse

Læs mere

Safari. Kombiner din safari med endnu flere oplevelser

Safari. Kombiner din safari med endnu flere oplevelser Safari Kombiner din safari med endnu flere oplevelser Kombiner dit safarieventyr med flere oplevelser Et Nyati safari ophold byder på safari oplevelser i verdensklasse og vil du opleve endnu mere Afrika

Læs mere

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Afrejse: d. 15.-31.oktober 2013 og d. 11.-27. februar 2014 Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Kenya Luksus Safari og Kenya Kysten

Kenya Luksus Safari og Kenya Kysten Kenya Luksus Safari og Kenya Kysten 12 dage fra kr. 25.500 REJSERUTE: NAIROBI - MARA NORTH - CHALE ISLAND - NAIROBI Afrejse hver dag, indkvartering på højt niveau og safari i åbne biler Tlf.: 8873 4000

Læs mere

Afrika. på første række. NYATI Safari Plus

Afrika. på første række. NYATI Safari Plus Afrika på første række NYATI Safari Plus Kombiner dit safarieventyr med flere oplevelser Et NYATI safariophold byder på safarioplevelser i verdensklasse, og vil du opleve endnu mere Afrika, kan vi kun

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

Afrika. på første række. NYATI Safari Plus

Afrika. på første række. NYATI Safari Plus Afrika på første række NYATI Safari Plus Kombiner dit safarieventyr med flere oplevelser Et NYATI safariophold byder på safarioplevelser i verdensklasse, og vil du opleve endnu mere Afrika, kan vi kun

Læs mere

Tanzanias Klassiske Højdepunkter og badeferie på Zanzibar

Tanzanias Klassiske Højdepunkter og badeferie på Zanzibar Tanzanias Klassiske Højdepunkter og badeferie på Zanzibar Tag familie og venner med på denne fantastiske kombinationsrejse til Tanzania med safari og badeferie på Zanzibar. Her får I et rigtig godt safariprogram,

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Safari og badeferie ved Kenyakysten

Safari og badeferie ved Kenyakysten Safari og badeferie ved Kenyakysten 12 dage fra kr. 13.495,- REJSERUTE: MOMBASA - TSAVO ØST - TSAVO VEST - MOMBASA Afrejse hver dag året rundt, mulighed for tilkøb af flere eller færre dage, du bestemmer!

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

Nyati Safari. Oplev Afrika på første R ække med Nyati Safari

Nyati Safari. Oplev Afrika på første R ække med Nyati Safari Nyati Safari Oplev Afrika på første R ække med Nyati Safari Pris pr. pers. 16.995,- Hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, stort safari program, transfer og fly

Læs mere

Great Barrier Reef - koraløer og krydstogt

Great Barrier Reef - koraløer og krydstogt Great Barrier Reef - koraløer og krydstogt En fantastisk rejse, hvor I både skal opleve Hamilton Island og på krydstogt. Tag med BENNS på en fantastisk kombinationsrejse, hvor I både skal på rundrejse

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Badeferie på eksotiske Zanzibar

Badeferie på eksotiske Zanzibar Badeferie på eksotiske Zanzibar 12 dage fra kr. 10.500 Barn under 12 år sammen med 2 fuldtbetalende fra kr. 7.700 Afrejse hver dag hele året, mulighed for tilkøb af flere eller færre dage, du bestemmer!

Læs mere

Kenya Luksus Safari og Kenya Kysten

Kenya Luksus Safari og Kenya Kysten Kenya Luksus Safari og Kenya Kysten 12 dage fra kr. 25.500 REJSERUTE: NAIROBI - MARA NORTH - WATAMU - NAIROBI Afrejse hver dag, indkvartering på højt niveau og safari i åbne biler Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

BADEFERIE På BARRA LODGE ***

BADEFERIE På BARRA LODGE *** Dato: 01. 07 2016 BADEFERIE På BARRA LODGE *** Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten 2015 Side 1 DAG TIL DAG PROGRAM Badeferie på Barra Lodge *** Dag 1: Afrejse fra Danmark I

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Lake Naivasha/Lake Nakuru - Masai Mara - Victoria-søen - Serengeti - Ngorongoro - Amboseli Den rigtige og helt logiske rundrejse der kombinerer verdens to bedste

Læs mere

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen starter i New York

Læs mere

I nyder en eksotisk badeferie ved Det Indiske Oceans lune, lækre vand inkl. halvpension såvel før som efter safarien.

I nyder en eksotisk badeferie ved Det Indiske Oceans lune, lækre vand inkl. halvpension såvel før som efter safarien. Safari i Tsavo og Amboseli og badeferie ved det Indiske Ocean 14 dage fra kr. 16.998,- pr. person Inklusive fly, safari og strand op hold F antastisk safari i 2 utrolige safariparker i kombination med

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Badeferie og elefantsafari ved Kenyakysten med dansk rejseleder

Badeferie og elefantsafari ved Kenyakysten med dansk rejseleder Badeferie og elefantsafari ved Kenyakysten med dansk rejseleder 12 dage fra kr. 13.995,- REJSERUTE: MOMBASA - TSAVO ØST - TSAVO VEST - MOMBASA 100% garanti for afrejse og for dansktalende rejseleder på

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge Afrika på første række Nyati Safari Lodge fra13.995,- Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r. Kom på safari i verdensklasse i Sydafrikas

Læs mere

Kør-selv ferie på Sanibel Island

Kør-selv ferie på Sanibel Island Kør-selv ferie på Sanibel Island Total afslapning i smukke, tropiske omgivelser, hvor I kan nyde livet og hinanden i jeres helt eget tempo. Lyder det godt? Så er en kør-selv ferie til Sanibel Island den

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Cheetah Camp. Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River

Cheetah Camp. Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Cheetah Camp Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Pris for 6 personer 106.970,- Hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, stort safari program,

Læs mere

Mauritius - Rusahjort - 2015

Mauritius - Rusahjort - 2015 Mauritius - Rusahjort - 2015 Afslappet luksus i eksotiske omgivelser - En jægers tropeparadis På Mauritius kan vi nu arrangere en optimal familieferie, kombineret med jagt på Rusahjort. Der er naturligvis

Læs mere

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy ligger i det syd-østlige Zimbabwe, ikke langt fra grænsen til Mozambique. Området er det største privatejede vildtreservat

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

Tanzania Mini Safari og Zanzibar

Tanzania Mini Safari og Zanzibar Tanzania Mini Safari og Zanzibar 10 dage fra kr. 19.200 v/4 personer REJSERUTE: ARUSHA - TARANGIRE - NGORONGORO - ARUSHA - ZANZIBAR Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer

Læs mere

Smart Selection Hotel Istra

Smart Selection Hotel Istra Smart Selection Hotel Istra Velkommen til Smart Selection Hotel Istra! Introduktion Hotel Istra er for dem, der kan lide det pulserende byliv, men samtidig gerne vil nyde en afslappende ferie ved stranden.

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE REJSELEDER INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Det bedste af Uganda ENTEBBE BWINDI QUEEN ELIZABETH N.P KIBALE - ENTEBBE. 9 dage med afrejse i januar

Læs mere

Fred. Luksusboliger i strandresort med Spa. Afslapning. - i vandkanten

Fred. Luksusboliger i strandresort med Spa. Afslapning. - i vandkanten Fred Luksusboliger i strandresort med Spa Ro Afslapning - i vandkanten Luksus lige ned til vandet - Boligerne i Serenity Terraces ligger lige ned til den smukkeste strand på øen Phuket i Sydthailand. Med

Læs mere

populære rute på Kilimanjaro, bl.a. fordi det er den mest direkte og dermed den korteste af ruterne.

populære rute på Kilimanjaro, bl.a. fordi det er den mest direkte og dermed den korteste af ruterne. MARANGURUTEN COCA-COLA RUTEN Kilimanjaro-bestigning 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Pris per person v/2 personer fra kr. 19.000,Marangu-ruten også kaldet for Coca Cola-ruten - har igennem mange

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp 106.970,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari

Læs mere

golf vin og gastronomi i særklasse

golf vin og gastronomi i særklasse Enjoy a unique golfing experience in South Africa golf vin og gastronomi i særklasse GOLFTUR 2016 SYDAFRIKA WINELANDS 1 KLEINE ZALZE V elkommen til Cape Winelands, Sydafrika. Storslåede bjerge og havudsigt,

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Badeferie på Mauritius. 12 dage fra kr

Badeferie på Mauritius. 12 dage fra kr Badeferie på Mauritius 12 dage fra kr. 11.695 Badeferie på den smukke, eksotiske og tropiske ø Mauritius Afrejse hver dag hele året, mulighed for tilkøb af flere eller færre dage, du bestemmer! Tlf.: 8873

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE

DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9 UD AF 10 2 C SADVENTUREREJSE EVENTYRET VENTER DEN, SOM FORSTÅR AT GRIBE DET! Dansk Studie Center giver dig spændende

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere