Dagsrytme for Børnehuset

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsrytme for Børnehuset"

Transkript

1 Hverdags morgen: Dagsrytme for Børnehuset Kl Vi møder ind nattevagten har fordelt børn. Vi snakker sammen om hvordan natten er gået. Nattevagten overleverer informationer. Vi starter med at tage de børn op, som skal først afsted. Der sidder altid en voksen ved bordet. På værelset: Vi pakker nattøj + sengetøj i kufferten, hvis barnet skal hjem. Tømmer skraldespand + håndklæder. Vi tømmer værelset for personlige ejendele og tjekker skabe m.m.. Taske + overtøj tages med til køkkenet, hvor barnet får sin morgenmad. Vi tjekker medicin, og den pakkes ned, hvis barnet skal hjem. Der sendes medicin med til daginstitutionen, hvis nogen skal have det. Madpakker + dagbøger pakkes ned i skoletasken. Kl De sidste børn er sendt af sted, og vi rydder af efter morgenmaden og starter opvaskemaskinen. Vi tjekker bookingen udarbejder gæsteoversigten. Kl Morgenmøde: Vi koordinerer med de andre huse aftenens vagt + morgendagens morgenvagt. Madplanen tjekkes! Vi reder op Fylder badeværelserne med håndklæder, vaskeklude m.m. Handler ind til madpakker + frugt. Hverdags eftermiddag/aften Kl Læser Bosted, fælles og individuelle beskeder. Kvitterer med læst til forældrene. Printer info fra forældrene og videregiver til det øvrige personale, samt sætter beskeden i den lilla mappe i kontoret. Sætter frugt, knækbrød, rugbrød, ost og mamalade på bordet. Samt laver saft, kaffe og te. Kl Vi fordeler gæsterne imellem os. Vi fordeler de praktiske opgaver imellem os. Telefonvagten, bordplan, hvem spiser hvor, hvem tømmer opvaskemaskinen, rydder af efter maden, går ud med storskrald osv. Hvem handler og hvornår. Medicinoversigten laves.

2 Madpakke smøres, som oftest inden kl 15 Vi modtager gæsterne ved bussen eller i døren. Kufferterne stilles på værelset, medicin, kontaktbøger og madkasser tages op af taskerne. - Madkasserne vaskes og stilles tilbage i taskerne. - Medicinen tjekkes og låses inde i medicinskabet. Alle gæsterne tilbydes eftermiddagsmad. Der sidder altid en personale ved bordet, mens de to andre tager imod og pakker ud. Hvis der er travlt, pakker vi ud, når vi putter gæsterne om aftenen. Ved én overnatning lægger vi ikke tøj i skabet. Pædagogisk aktivitet, gerne ude. Bleskift og toiletbesøg. Kl Telefonen sættes på lydløs, og vi besvarer som hovedregel ikke opkald. Aftensmad. Den kommer som regel kl Der spises ved det store og det lille bord. Vi holder bordskik, så vidt det er muligt, og synger tak for mad sangen. Under maden planlægges hvem og hvornår der skal bades. Alle gæsterne hjælper med at rydde ud af bordet i det omfang de formår. Vi går i stuen og en personale rydder op i køkkenet. Kl Bad. Alle kommer i nattøjet, så vi er klar til aftenhygge. (The/kaffe og saft) Kl Putning af de mest trætte. Der sidder hele tiden en personale i stuen og hygger med de andre børn. Obs. Epialarmer og babyalarmer, nr skrives på oversigten. Ved putning ryddes der op på værelset, tøj til næste dag lægges frem, det beskidte pakkes i en pose og lægges i kufferten, affaldsposen tømmes, gardineren rulles ned og trækkes for. Der fyldes op med handsker, håndklæder og poser. Den enkelte gæst har særlige putterutiner, se evt. oplysningsmappen eller dagsrytmeskemaet.

3 Inden vi går hjem skal der: Ryddes op i fællesrummet, legetøjet lægges på plads, service sættes i opvaskemaskinen osv. Opvaskemaskinen tømmes. Vasketøjet puttes ud i vaskerummet. På det store badeværelse ryddes der op, badekarret tømmes, vasketøjssække og skraldeposer køres over i containerne. Der skrives dagbøger på Bosted på alle børn. Der skrives i fælles info hvis der er interne beskeder Kl Alle medicinkurve tjekkes i forhold til om alt medicin er givet. Kl Fyraftensmøde: Hvordan er dagen gået, hvad mangler vi af praktiske opgaver osv. Kl Overlab med nattevagterne. Vi sørger for kaffe og the. Alle gæsterne nævnes, beskeder gives videre. I børnehusets beskedmappe findes der en detaljeret beskrivelse for hver eftermiddag. Fredag eftermiddag Kl Læser Bosted, fælles og individuelle beskeder. Kvittere med læst til forældrene. Printer info fra forældrene og videregiver til det øvrige personale, samt sætter beskeden i den lilla mappe i kontoret. Sætter frugt, knækbrød, rugbrød, ost og mamalade på bordet. Samt laver saft, kaffe og te. Kl Vi fordeler gæsterne imellem os. Vi fordeler de praktiske opgaver imellem os. Telefonvagten, bordplan, hvem spiser hvor, hvem tømmer opvaskemaskinen, rydder af efter maden, går ud med storskrald osv. Hvem handler og hvornår. Medicinoversigten laves. Vi modtager gæsterne ved bussen eller i døren.

4 Kufferterne stilles på værelset, medicin, kontaktbøger og madkasser tages op af taskerne. Madkasserne vaskes og stilles tilbage i taskerne. Medicinen tjekkes og låses inde i medicinskabet. Alle gæsterne tilbydes eftermiddagsmad. Der sidder altid en personale ved bordet, mens de to andre tager imod og pakker ud. Hvis der er travlt, pakker vi ud, når vi putter gæsterne om aftenen. Pædagogisk aktivitet, gerne ude. Bleskift og toiletbesøg. Kl Telefonen sættes på lydløs, og vi besvarer som hovedregel ikke opkald. Aftensmad. Den kommer som regel kl Der spises ved det store og det lille bord. Pladserne holdes hele weekenden. Vi holder bordskik, og vi snakker ønsker for weekendens aktiviteter. Alle gæsterne hjælper med at rydde ud af bordet i det omfang de formår. Kl Bad, for dem der ønsker det/har behov. Alle kommer i nattøjet så vi er klar til fredagshygge. Kl Disney Sjov Vi hygger med udskåret frugt, popcorn, is eller lignende. Putning af de mest trætte. Der sidder hele tiden en personale i stuen og hygger med de andre børn. Ved putning ryddes der op på værelset, tøj til næste dag lægges frem, det beskidte pakkes i en pose og lægges i kufferten, affaldsposen tømmes, gardineren rulles ned og trækkes for. Der fyldes op med handsker, håndklæder og poser. Den enkelte gæst har særlige putterutiner, se evt. oplysningsmappen eller dagsrytmeskemaet. Inden vi går hjem skal der: Ryddes op i fællesrummet, legetøjet lægges på plads, service sættes i opvaskemaskinen osv. Opvaskemaskinen tømmes. Vasketøjet puttes ud i vaskerummet.

5 På det store badeværelse ryddes der op, badekarret tømmes, vasketøjssække og skraldeposer køres over i containerne. Der skrives dagbøger på Bosted på alle børn. Der skrives i fælles info hvis der er interne beskeder. Kl Alle medicinkurve tjekkes i forhold til om alt medicin er givet. Kl Fyraftensmøde: Hvordan er dagen gået, hvad mangler vi af praktiske opgaver osv. Kl Overlab med nattevagterne. Vi sørger for kaffe og the. Alle gæsterne nævnes, beskeder gives videre. Lørdag formiddag Kl Vi møder ind til veldækket morgenbord. Og overlabber med nattevagten. Vi tilstræber at alle børn sover/er i deres seng til kl. 7. Kl Gæsterne tages op efterhånden som de vågner. Obs. På at nogle gæster skal vækkes på bestemte tidspunkter. Se oplysningsmappen. Vi spiser morgenmad, nybagte boller/brød, havregrød, yoghurt, mælk og morgenmadsprodukter. I weekenden får vi juice til morgenmad, og et stykke brød med pålægschokolade/nutella. Alle gæsterne hjælper med at rydde ud af bordet i det omfang de formår. Kl Gæsterne og de praktiske opgaver fordeles. Telefonvagten, bordplan, hvem spiser hvor, hvem tømmer opvaskemaskinen, laver frokost, rydder af efter frokost, går ud med storskrald osv. Hvem handler og hvornår. Medicinoversigten laves. Alle gæsterne tilbydes bad før eller efter morgenmad. Evt. forberedelse til dagens aktivitet/tur ud af huset. Kl Vi tager på tur ud af huset, husk at clear med unge/voksenhuset i forhold til bussen. Vi går en tur her i byen. Eller vi laver en aktivitet, f.eks. bål.

6 Kl Frokost. Hvis vi har været på tur uden frokost, er den klar når vi kommer hjem. Vi sidder fordelt ved de to borde som om fredagen. Vi holder bordskik Alle gæsterne hjælper med at rydde ud af bordet i det omfang de formår. Kl Bleskift. Siesta på værelset. Alle gæster laver stille aktiviteter på deres eget værelse, eller bliver puttet til eftermiddagslur. Oprydning i fællesrummet Opfyldning på alle værelser Skriver dagbog, overfører billeder fra kamera til computer. Kl Overlab med eftermiddagspersonalet. En går i stuen med de gæster der ikke hviler på værelset. Eftermiddagspersonalet fordeler gæsterne. Vi fordeler de praktiske opgaver imellem os. Telefonvagten, bordplan, hvem spiser hvor, hvem tømmer opvaskemaskinen, rydder af efter maden, går ud med storskrald osv. Medicinoversigten laves. Hvilke gæster skal over at handler og hvornår. Der må max handles for 25,- kr. Lørdag eftermiddag Kl Overlab med eftermiddagspersonalet. En går i stuen med de gæster der ikke hviler på værelset. Eftermiddagspersonalet fordeler gæsterne. Vi fordeler de praktiske opgaver imellem os. Telefonvagten, bordplan, hvem spiser hvor, hvem tømmer opvaskemaskinen, rydder af efter maden, går ud med storskrald osv. Medicinoversigten laves. Hvilke gæster skal over at handler og hvornår. Der må max handles for 25,- kr. Kl Alle gæsterne tilbydes eftermiddagsmad. Pædagogisk aktivitet, gerne ude. Bleskift og toiletbesøg.

7 Kl Telefonen sættes på lydløs, og vi besvarer som hovedregel ikke opkald. Aftensmad. Den kommer som regel kl Der spises ved det store og det lille bord. Vi holder bordskik. Alle gæsterne hjælper med at rydde ud af bordet i det omfang de formår. Kl Bad, for dem der ønsker det/har behov. Alle kommer i nattøjet så vi er klar til hygge i stuen. Kl Vi hygger med det indkøbte snoller og ser fjersyn/læser en bog/synger. Putning af de mest trætte. Der sidder hele tiden en personale i stuen og hygger med de andre børn. Ved putning ryddes der op på værelset, tøj til næste dag lægges frem, det beskidte pakkes i en pose og lægges i kufferten, affaldsposen tømmes, gardineren rulles ned og trækkes for. Der fyldes op med handsker, håndklæder og poser. Den enkelte gæst har særlige putterutiner, se evt. oplysningsmappen eller dagsrytmeskemaet. Inden vi går hjem skal der: Ryddes op i fællesrummet, legetøjet lægges på plads, service sættes i opvaskemaskinen osv. Opvaskemaskinen tømmes. Vasketøjet puttes ud i vaskerummet. På det store badeværelse ryddes der op, badekarret tømmes, vasketøjssække og skraldeposer køres over i containerne. Der skrives dagbøger på Bosted på alle børn. Der skrives i fælles info hvis der er interne beskeder. Der udskrives billeder fra dagen. Kl Alle medicinkurve tjekkes i forhold til om alt medicin er givet. Kl Fyraftensmøde: Hvordan er dagen gået, hvad mangler vi af praktiske opgaver osv.

8 Kl Overlab med nattevagterne. Vi sørger for kaffe og the. Alle gæsterne nævnes, beskeder gives videre. Søndag formiddag Kl Vi møder ind til veldækket morgenbord. Og overlabber med nattevagten. Vi tilstræber at alle børn sover/er i deres seng til kl. 7. Kl Gæsterne tages op efterhånden som de vågner. Obs. på at nogle gæster skal vækkes på bestemte tidspunkter. Se oplysningsmappen. Vi spiser morgenmad, nybagte boller/brød, havregrød, yoghurt, mælk og morgenmadsprodukter. I weekenden får vi juice til morgenmad, og et stykke brød med pålægschokolade/nutella. Alle gæsterne hjælper med at rydde ud af bordet i det omfang de formår. Kl Gæsterne og de praktiske opgaver fordeles. Telefonvagten, bordplan, hvem spiser hvor, hvem tømmer opvaskemaskinen, laver frokost, rydder af efter frokost, går ud med storskrald osv. Hvem handler og hvornår. Medicinoversigten laves. Kl Pædagogisk aktivitet, inde eller ude. Kl Frokost + vi smøre madpakker til mandag. Vi sidder fordelt ved de to borde som om fredagen. Vi holder bordskik Alle gæsterne hjælper med at rydde ud af bordet i det omfang de formår. Kl Bleskift. Siesta på værelset. Alle gæster laver stille aktiviteter på deres eget værelse, eller bliver puttet til eftermiddagslur. Oprydning i fællesrummet Opfyldning på alle værelser Skriver dagbog, overfører billeder fra kamera til computer.

9 Kl Overlab med eftermiddagspersonalet. En går i stuen med de gæster der ikke hviler på værelset. Eftermiddagspersonalet fordeler gæsterne. Vi fordeler de praktiske opgaver imellem os. Telefonvagten, bordplan, hvem spiser hvor, hvem tømmer opvaskemaskinen, rydder af efter maden, går ud med storskrald osv. Medicinoversigten laves. Skal der handles til mandag morgen. Søndag eftermiddag Kl Overlab med eftermiddagspersonalet. En går i stuen med de gæster der ikke hviler på værelset. Eftermiddagspersonalet fordeler gæsterne. Vi fordeler de praktiske opgaver imellem os. Telefonvagten, bordplan, hvem spiser hvor, hvem tømmer opvaskemaskinen, rydder af efter maden, går ud med storskrald osv. Medicinoversigten laves. Skal der handles til mandag morgen. Kl Alle gæsterne tilbydes eftermiddagsmad. Pædagogisk aktivitet, gerne ude. Bleskift og toiletbesøg. Kl Telefonen sættes på lydløs, og vi besvarer som hovedregel ikke opkald. Aftensmad. Den kommer som regel kl Der spises ved det store og det lille bord. Vi holder bordskik. Alle gæsterne hjælper med at rydde ud af bordet i det omfang de formår. Kl Bad for alle. Ved putning ryddes der op på værelset, tøj til næste dag lægges frem, det beskidte pakkes i en pose og lægges i kufferten, affaldsposen tømmes, gardineren rulles ned og trækkes for. Der fyldes op med handsker, håndklæder og poser. Dem der skal hjem mandag får pakket alt i kufferten, husk at tjekke helt inde i bunden af skabet. Obs på legetøj der kan ligge i fællesrummet.

10 Den enkelte gæst har særlige putterutiner, se evt. oplysningsmappen eller dagsrytmeskemaet. Inden vi går hjem skal der: Ryddes op i fællesrummet, legetøjet lægges på plads, service sættes i opvaskemaskinen osv. Opvaskemaskinen tømmes. Vasketøjet puttes ud i vaskerummet. På det store badeværelse ryddes der op, badekarret tømmes, vasketøjssække og skraldeposer køres over i containerne. Der skrives dagbøger på Bosted på alle børn. Der skrives i fælles info hvis der er interne beskeder. Der udskrives dagbøger for hele weekenden ved de gæster hvor det er relevant, se sedlen ved siden af computeren. Der udskrives billeder fra dagen/weekenden. Kl Alle medicinkurve tjekkes i forhold til om alt medicin er givet. Kl Fyraftensmøde: Hvordan er dagen gået, hvad mangler vi af praktiske opgaver osv. Kl Overlab med nattevagterne. Vi sørger for kaffe og the. Alle gæsterne nævnes, beskeder gives videre. Børnehuset / Hillerslev Fredag eftermiddag: En personale møder på Lunden og henter ting. Den anden møder ind i Hillerslev. Ankomst Hillerslev: o Læse bosted o Pakker ud o Laver tavle o Fordeler gæsternes værelser o Lægger håndklæder frem på rullebordet, sætter poser i skraldespandene og tjekker om der er varme på.

11 Gæsterne ankommer løbende igennem eftermiddagen, Se seddel med ankomsttider i??? Vi hjælper gæsterne med at pakke ud, rede seng og finde håndklæder på rullebordet. Medicinen tages op af taskerne, vi tjekker om der er hvad der skal være ifølge medicinskemaet og den låses inde i skabet. Alle samles ved bordet, hvor der serveres frugt, saft og knækbrød. Gæsterne fordeler weekendens opgaver imellem sig, evt. med hjælp fra de voksne, og det skrives på tavlen. Fri leg Aftensmad med dertilhørende arbejdsopgaver. Aftenhygge, f.eks. fjernsyn, spil, gymnastiksalen e.lign. Godnat, senest kl Lørdag Godmorgen Bad, alle skal bades lørdag morgen/formiddag. Morgenmad. Personalet sørger for at dække morgenbord, men gæsterne hjælper med at rydde op efterfølgende. Aktivitet ud af huset + gæsterne kan købe snoller til aftenhygge, hvis de har penge med. Vi hjælper dem med at begrænse sig, der må købes en sodavand, en lille pose chips/slik/chokolade. Frokost Kl er der 45 minutters eftermiddags siesta. Tilbringes på hver sit værelse. Der må spilles, tegnes, hviles ses fjernsyn??? Kl Overlab for personalet. Fri leg. Evt. en gåtur eller gymnastiksalen Aftensmad Hygge i stuen med det indkøbte snoller. (evt. overskydende snoller anbringes på kontoret og sendes med hjem om mandagen.) Godnat, senest kl

12 Søndag Godmorgen Morgenmad. Personalet sørger for at dække morgenbord, men gæsterne hjælper med at rydde op efterfølgende. Fri leg/søndagshygge. Evt. en gåtur. Frokost + smøre madpakker til mandag. Kl er der 45 minutters eftermiddags siesta. Tilbringes på hver sit værelse. Der må spilles, tegnes, hviles ses fjernsyn??? Kl Overlab for personalet. Rengøring og oprydning. Hvad skal gøres rent og af hvem??? Aftensmad vi planlægger sammen hvad der skal ske om 4 uger. Bl.a. madplan og ønsker til aktiviteter. Leg + alle skal i bad. Godnat, senest kl Mandag Godmorgen cirka kl. 6 Morgenmad og pakke de sidste ting ned fra værelset. Sengetøjet skal med hjem hver mandag. Når de sidste gæster er taget afsted skal der gøres rent: o Støvsuges o? o? o? o? Job og aktiv tager huset i brug kl.?????? Skal bussen ikke fyldes op med benzin??? Vi skriver på Bosted hvad der mangler til næste hold af??? Pengekassen, telefon låse af????

Fredag eftermiddag Kl. 13.30. Læser Bosted, fælles og individuelle beskeder. Kvittere med læst til forældrene. Printer info fra forældrene og

Fredag eftermiddag Kl. 13.30. Læser Bosted, fælles og individuelle beskeder. Kvittere med læst til forældrene. Printer info fra forældrene og Fredag eftermiddag Kl. 13.30. Læser Bosted, fælles og individuelle beskeder. Kvittere med læst til forældrene. Printer info fra forældrene og videregiver til det øvrige personale, samt sætter beskeden

Læs mere

Dagsrytme for Unge / voksenhuset.

Dagsrytme for Unge / voksenhuset. Dagsrytme for Unge / voksenhuset. Velkommen i unge / voksenhuset Vi glæder os til samarbejdet, og beder dig læse følgende: Som vikar / ny kollega i Unge / Voksenhuset forventer vi, at du har haft 3 introduktionsvagter

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

Distrikt VEST 2013/14. Den integrerede institution. Møllehaven. Vikarfolder

Distrikt VEST 2013/14. Den integrerede institution. Møllehaven. Vikarfolder Distrikt VEST 2013/14 Den integrerede institution Møllehaven Vikarfolder Indholdsfortegnelse Velkommen til Møllehaven...3 Distrikt VEST...3 Lidt om Møllehaven...3 Velkommen til Møllehaven...3 Forventninger

Læs mere

INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf

INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf. 74 83 20 62 www.kostskolen.dk Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder

Læs mere

Velkommen til Bethesda

Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda. Vi glæder os til at være sammen med dig og din familie. I denne pjece er der nyttige informationer til dig om dagligdagen, husregler og alt det praktiske

Læs mere

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen.

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen. 1 Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen. 2 Den daglige pædagogiske praksis i Vuggestueafdelingen. I denne folder har vi forsøgt at beskrive vores mål for den

Læs mere

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ For at få den bedste start som ny medarbejder i Børnehuset Frijsenborgvej, har vi her samlet nogle af de vigtige informationer som er væsentlig

Læs mere

6.15 Børnehaven åbner. Vi spiser morgenmad i fællesrummet til kl. 7.30

6.15 Børnehaven åbner. Vi spiser morgenmad i fællesrummet til kl. 7.30 Tidlig morgen. 6.15 Børnehaven åbner. Vi spiser morgenmad i fællesrummet til kl. 7.30 Måltidet består af havregryn eller grød, samt groft brød med smør og ost. Dertil serveres økologisk letmælk. Da vi

Læs mere

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet Velkommen til Børnehuset Kære forældre! Velkommen til Pilehaven. Her er nogle praktiske oplysninger om vores hverdag som vi håber, vil være med til at gi en god start i børnehaven. I er altid velkommen

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Mad- og måltidspolitik Bakkehuset

Mad- og måltidspolitik Bakkehuset Mad- og måltidspolitik Bakkehuset Forord Bakkehusets mad- og måltidpolitik er tænkt som et arbejdsredskab for at bevidstgøre børn, forældre og personale i forhold til sunde madvaner og livsstil. Igennem

Læs mere

Boeslunde Børnehus Hovstien 36 4242 Boeslunde

Boeslunde Børnehus Hovstien 36 4242 Boeslunde Boeslunde Børnehus Hovstien 36 4242 Boeslunde Kostpolitik for Boeslunde Børnehus Formål Slagelse kommune har en overordnet kostpolitik, som har til formål at: - Fremme sunde kostvaner, herunder skabe forudsætning

Læs mere

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Børnehaveafdelingen.

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Børnehaveafdelingen. Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Børnehaveafdelingen. Den daglige pædagogiske praksis i Børnehaveafdelingen. I denne folder har vi forsøgt at beskrive vores mål for den pædagogiske

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Møllen. Møllens tlf: 55887100. Adresse: Maglemølle 10-12. Til vikarer, studerende og puljeflexjobber

Velkommen til Børnehaven Møllen. Møllens tlf: 55887100. Adresse: Maglemølle 10-12. Til vikarer, studerende og puljeflexjobber Velkommen til Børnehaven Møllen Til vikarer, studerende og puljeflexjobber Møllens tlf: 55887100 Adresse: Maglemølle 10-12 Nyansatte Der sættes tid af den første dag, så en pædagog fra stuen eller evt.

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C Velkommen til Børnehuset Bakkegården Børnehuset Bakkegården Risingsvej 43 5000 Odense C 63 75 23 80 Kære du og dine forældre ønskes hjertelig velkommen til Børnehuset Bakkegården Du har fået plads i Børnehuset

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf:

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: Velkommen til Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: 72 57 82 60 www.aabybroskole.dk Indhold Indhold... 2 Velkommen i Ulveskov Børnehave... 3 Ulveskov Børnehave... 3 Personale...

Læs mere

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Ekstra luksus:

Læs mere

Velkommen til Annemariegården!

Velkommen til Annemariegården! Velkommen til Annemariegården! Annemariegården er en integreret institution med ca. 175 børn i alderen 0-10 år. Vi har tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper, samt et funktionsopdelt fritidshjem

Læs mere

Sundhedspolitik for Børnehaven Bredstrupsgade.

Sundhedspolitik for Børnehaven Bredstrupsgade. Sundhedspolitik for Børnehaven Bredstrupsgade. Børnehaven Bredstrupsgades lokale sundhedspolitik er udarbejdet i et samarbejde mellem personale og forældrebestyrelse. Sundhedspolitikken har sit udgangspunkt

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside:   Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Østhuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag:

Læs mere

Lenes dagpleje. Data: Sms/ring: 61134475. Mail: lenesimonsenstrangholt@outlook.dk

Lenes dagpleje. Data: Sms/ring: 61134475. Mail: lenesimonsenstrangholt@outlook.dk Lenes dagpleje Jeg hedder Lene Simonsen Strangholt, og har været dagplejer siden 1992. Jeg er uddannet pædagogisk assistent. Jeg har normalt 4 børn i dagpleje, i alderen 6 mdr. til 3 år, hvorefter børnene

Læs mere

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole.

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole. FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE Læs mere på www.haarslevefterskole.dk IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSLEV EFTERSKOLES

Læs mere

Børn og Pligter. (1 19 år) [Aldersinddelt guide over hvad du kan forvente dit barn kan derhjemme]

Børn og Pligter. (1 19 år) [Aldersinddelt guide over hvad du kan forvente dit barn kan derhjemme] Børn og Pligter (1 19 år) [Aldersinddelt guide over hvad du kan forvente dit barn kan derhjemme] Pligter er vigtige for dit barn Opdragelse et ord der sætter mange tanker i gang, både negative og positive.

Læs mere

Mål for vores kostpolitik

Mål for vores kostpolitik Mål for vores kostpolitik Daginstitutionen Nørremarken har et mål om at børnene er sunde og i trivsel, og vi arbejder for at styrke børnenes sundhed. Det er vigtigt for os at både forældre og personale

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN Solsikken: 49284352 Klokkeblomsten: 49284354 Anemonen 49284353 Leder David Seebach: 49282451 Souschef: Bjørg Ødegård: 49281297 Med denne velkomstfolder vil vi byde dig og dit barn

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen!

Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen! Kære forældre Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen! Dine voksne på vuggestuen er: Laila Rikke Emma Maja Pædagog

Læs mere

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE For elever i 7. og 8. klasse IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSL EV EFTERSKOLES FORÅRSCAMP

Læs mere

Velkommen i. Børnehuset Brillesøen

Velkommen i. Børnehuset Brillesøen Hej Velkommen i Børnehuset Brillesøen Afd. Kærmosen & Tranekæret 1 Du skal gå i De voksne på din stue hedder: 2 Børnehuset Brillesøen www.brillesoen.albertslund.dk Afd. Kærmosen Tranehusene 75 2620 Albertslund

Læs mere

Holdning til allergi/vegetarbørn og børn fra andre kulturer:

Holdning til allergi/vegetarbørn og børn fra andre kulturer: Kostpolitik 2015. Forældrebestyrelsen, personalet og køkkenassistenten har i samarbejde udarbejdet en kostpolitik, der vil blive set på 1 gang om året. Kostpolitikken vil blive fulgt i det daglige arbejde.

Læs mere

Kostpolitik for. Dalens Børnehuse. Ellekonedalen Viborg

Kostpolitik for. Dalens Børnehuse. Ellekonedalen Viborg Kostpolitik for Dalens Børnehuse Ellekonedalen 4-8 8800 Viborg Redigeret nobember 2017 1 Kostpolitik for Dalens Børnehuse I Dalens Børnehuse har vi en madordning som er obligatorisk for alle børn. Vi har

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN Svend Poulsensvej 154, 3060 Espergærde, Åbningsningstid: mandag-fredag kl. 6.30 17.00 Galaksen: 49284357 Himmel Stuen: 49284356 Stjernerne: 49284358 Leder David Seebach: 49282451

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Velkommen til vores vuggestue

Velkommen til vores vuggestue Velkommen til vores vuggestue Med denne folder får du nogle vigtige praktiske informationer om dit barns hverdag i vuggestuen. Heri beskrives, hvad vi tilbyder, og hvad vi forventer af dig i det fremtidige

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

Velkommen. Kristrup vuggestue.

Velkommen. Kristrup vuggestue. Velkommen Kristrup vuggestue i Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.20 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.29 Mål og Værdier:

Læs mere

BOM & BJERKE - Hjemmets Regnskab, version 2012

BOM & BJERKE - Hjemmets Regnskab, version 2012 BOM & BJERKE - Hjemmets Regnskab, version 2012 Regnskabet er baseret på to voksne og ca. to børn, men modellen kan bruges af alle der bor sammen. Finten er, at du og din partner gennemgår regnskabet og

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Sjælsø

Velkommen i Børnehuset Sjælsø Velkommen i Børnehuset Sjælsø Informationsmappe 2010 Oversigt: Velkommen til Børnehuset Sjælsø o Praktiske oplysninger o Pædagogiske aktiviteter o Lukkedage o Dagsrytme Velkommen i vuggestuen o Indkøring

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Vuggestuen Institutionens adresse og telefon nummer: Børnehuset Heimdal Ny strandvej 3A 4640 Faxe Tlf.: 56 20 34 90/ 20 45 47 32 Område leder:

Læs mere

Velkommen til Børnegården i Ollerup

Velkommen til Børnegården i Ollerup Velkommen til Børnegården i Ollerup Børnegården Ollerup Svendborgvej 3 D 5762 Vester Skerninge Børnegården i Ollerup er en privatejet natur- og idrætsinstitution, som ligger ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Læs mere

Børnehuset Hårslev har eksisteret i sine nuværende bygninger siden oktober 2013.

Børnehuset Hårslev har eksisteret i sine nuværende bygninger siden oktober 2013. Børnehuset Hårslev har eksisteret i sine nuværende bygninger siden oktober 2013. Vi har en stor legeplads. Vi har en bålhytte, sandkasse, gynger, cykler mm. Og vi har adgang til skolens store legeområde,

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Børnehuset Pilekvisten

Børnehuset Pilekvisten Børnehuset Pilekvisten Børnehuset Pilekvisten Pilekvisten er en aldersintegreret daginstitution med et middeltal på 94 børn i alderen 0-6 år. Børnene er fordelt i to afdelinger, i daglig tale kaldet Den

Læs mere

Program for NLD-lejr den oktober 2016

Program for NLD-lejr den oktober 2016 Program for NLD-lejr den 14-16 oktober 2016 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør og denne gang for sidste gang. Lejr for børn med diagnoser og deres familier Bogensholmlejren

Læs mere

Kost-og bevægelsespolitik for Den danske Børnehave Løgumkloster.

Kost-og bevægelsespolitik for Den danske Børnehave Løgumkloster. Kost-og bevægelsespolitik for Den danske Børnehave Løgumkloster. De fleste børn tilbringer meget tid i daginstitution og to måske tre af dagens måltider, bliver spist her. I måltidspolitikken for Tønder

Læs mere

Døgnrytmeplaner Ortopædkirurgisk afd. B. Ortopædkirurgisk afdeling B Sygehus Sønderjylland Aabenraa Revideret oktober 2009

Døgnrytmeplaner Ortopædkirurgisk afd. B. Ortopædkirurgisk afdeling B Sygehus Sønderjylland Aabenraa Revideret oktober 2009 Døgnrytmeplaner Ortopædkirurgisk afd. B Ortopædkirurgisk afdeling B Sygehus Sønderjylland Aabenraa Revideret oktober 2009 Døgnrytmeplan for 6 14 vagter Kl. 06.00 Kl. 07.00 Kl. 07.15 Kl. 07.30 Kl.. 08.00

Læs mere

Lokal kostpolitik for Børnehuset Bella Luna.

Lokal kostpolitik for Børnehuset Bella Luna. Lokal kostpolitik for Børnehuset Bella Luna. Se vejledningen på side 2. Med udgangspunkt i Roskilde Kommunes kostpolitik har bestyrelsen i Bella Luna vedtaget følgende lokale kostpolitik: Det vil vi (vores

Læs mere

MINI KVISTEN 1. maj 2018

MINI KVISTEN 1. maj 2018 MINI KVISTEN 1. maj 2018 Aalestrup skoles mini SFO Mini Kvisten er et tilbud til børn, som er indmeldt i skolen og forventes at påbegynde undervisningen i børnehaveklassen i august 2018. Vesthimmerlands

Læs mere

Velkomstfolder. Underoverskrift SKIVEKOMMUNE. Resen Daycare Furvej 7 7800 Skive www.resendaycare.dk

Velkomstfolder. Underoverskrift SKIVEKOMMUNE. Resen Daycare Furvej 7 7800 Skive www.resendaycare.dk Resen Daycare Furvej 7 7800 Skive www.resendaycare.dk Underoverskrift Velkomstfolder Velkommen til Musik og bevægelsesbørnehaven: SpilLoppen Vi håber, at både du og dit barn bliver glade for og trygge

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Børnehave. Himmelblå Blomsterhøjen

Børnehave. Himmelblå Blomsterhøjen Børnehave Himmelblå Blomsterhøjen 2012-2013 Velkommen til børnehaven Børnehaven er en del af Menighedsinstitutionen Troelstrupgård. Børnehaven er normeret til 44 børn fordelt på 2 stuer Himmelblå og Blomsterhøjen.

Læs mere

i Kristrup vuggestue

i Kristrup vuggestue i Kristrup vuggestue Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.22 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.00 Hverdagen ser nogenlunde sådan

Læs mere

Infobrev til deltagende grupper i Virus i Opdateringen, Kr. Himmelfarts lejr på Trevæld 2015

Infobrev til deltagende grupper i Virus i Opdateringen, Kr. Himmelfarts lejr på Trevæld 2015 Infobrev til deltagende grupper i Virus i Opdateringen, Kr. Himmelfarts lejr på Trevæld 2015 Kære Tidsrejse- leder! Du har forhåndstilmeldt dig Virus i opdateringen, - Tiden der forsvandt i Kr. himmelfartsferien

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Velkommen til Valdes Børnehus - Vuggestue

Velkommen til Valdes Børnehus - Vuggestue Velkommen til Valdes Børnehus - Vuggestue Overgang fra hjem til vuggestue. Vuggestuen er ofte barnets første rigtige møde med nye og anderledes omgivelser, hvor det indgår i en sammenhæng med andre børn

Læs mere

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til SFO Tusindfryd på Spjald Skole. Her i SFO Tusindfryd er børnene blandet på tværs af årgang, køn og alder. Dette fungerer

Læs mere

Rejsebrev fra Færøerne

Rejsebrev fra Færøerne Rejsebrev fra Færøerne Side 1 af 4 Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Cathrine Dohn Jensen PS12414 1022065@ucn.dk Praktikperiode: 2. el. 3. Praktikperiode nr. 2. Praktik fra til: dd.mm.år: 1. august

Læs mere

Velkommen i Børneoasen Lind. Vuggestuen Koustrupgård Koustrup Allé 3

Velkommen i Børneoasen Lind. Vuggestuen Koustrupgård Koustrup Allé 3 Velkommen i Børneoasen Lind Vuggestuen Koustrupgård Koustrup Allé 3 Start i vuggestuen. Inden Jeres barn skal starte i vuggestuen, vil vi gerne at I kontakter os for et besøg, så vi kan blive klar til

Læs mere

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl.

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. 6:30-8:00 Vores adresse: Kierulffsvej 2, 4200 Slagelse E-mail adresse: bhnord@slagelse.dk Børnehaveafdelingen:

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - En integreret gruppe i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle

Læs mere

Mad og måltidspolitik for Eventyrhaven.

Mad og måltidspolitik for Eventyrhaven. Mad og måltidspolitik for Eventyrhaven. Mål og visioner. For at sikre at arbejdet med børnenes mad og måltider bliver en succes, er det nødvendigt at konkretisere i hvilken retning arbejdet skal gå. Hvad

Læs mere

Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole

Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole Praktiske informationer vedr. Mini-Spiren Morgenstunden: Mødetid er senest kl. 8.00. Vi mødes i klassen, inden vi går til morgensang. Forældre må meget gerne deltage.

Læs mere

Introguide til nye medarbejdere i SFO på Børneskolen Bifrost Rev. 13.05.13

Introguide til nye medarbejdere i SFO på Børneskolen Bifrost Rev. 13.05.13 Introguide til nye medarbejdere i SFO på Børneskolen Bifrost Rev. 13.05.13 Formålet med dette introhæfte er at guide nye medarbejdere lettere ind i ånden og arbejdet i vores SFO. Værdierne for Børneskolen

Læs mere

Skyttevej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3250 www.hedemarken-skive.dk

Skyttevej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3250 www.hedemarken-skive.dk Skyttevej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3250 www.hedemarken-skive.dk 1 Praktiske oplysninger: Vi er en integreret institution, normeret til 40 vuggestuebørn og 110 børnehavebørn. Åbningstider i Hedemarken: Mandag

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

Kostpolitik - En sund start på livet

Kostpolitik - En sund start på livet Kostpolitik - En sund start på livet Udarbejdet af forældrerepræsentanter og pædagoger i Børnehuset Himmelblå 2016 Hvorfor en kostpolitik Børnene opholder sig mange af deres vågne timer i institutionen

Læs mere

FACTS OM LEGESTEDET. Vores åbningstid er: Mandag til torsdag fra kl. 6.00 16.30 Fredag fra kl. 6.00 15.45

FACTS OM LEGESTEDET. Vores åbningstid er: Mandag til torsdag fra kl. 6.00 16.30 Fredag fra kl. 6.00 15.45 FACTS OM LEGESTEDET Legestedet Skolevej 9-11 3720 Aakirkeby Tlf.nr. 56 92 33 90 Sneglehuset tlf.nr. 56 92 33 93 Myretuen tlf.nr. 56 92 33 94 legestedet@brk.dk Legestedet er en integreret institution med

Læs mere

VUGGESTUEN ELLEKILDE

VUGGESTUEN ELLEKILDE VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN ELLEKILDE Vuggestue start. Vi vil hermed byde Jer velkommen til vuggestuen Ellekilde. Vi ser det som vores fornemmeste opgave sammen med Jer, at skabe en tryg, udviklende og sjov

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Mette Kære XXXXXX Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Inden I starter på Fredensgård er I altid velkommen til

Læs mere

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre Forældrefolder Børnehuset Elisehaven Børnehuset Elisehaven Ranunkelvænget 84 5250 Odense SV Tlf. 6375 1075 Praktiske oplysninger til forældre Velkommen i Børnehuset Elisehaven Det er vores ønske, at Elisehaven

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn

Velkomstfolder til nye børn Velkomstfolder til nye børn i Søndermarkens Børnehus - vuggestue Adresse: Søndermarkens Børnehus Teglværksvej 15, 7323 Give Tlf. 76 81 88 10 / sms nummer til DayCare 1276136 Hjemmeside adr.: www.sondermarken.vejle.dk

Læs mere

Principper for mad- og måltider ved Børnehuset Troldblomst.

Principper for mad- og måltider ved Børnehuset Troldblomst. Principper for mad- og måltider ved Børnehuset Troldblomst. Hvorfor en Madkultur: Børnene opholder sig i institutionen i en stor del af deres vågne tid og har derfor brug for at have god energi til en

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Hjertinggårdens kostpolitik.

Hjertinggårdens kostpolitik. Hvad er en kostpolitik?: Det er vores holdning og mening om den kost børnene indtager, når de er i Hjertinggården. Kostpolitikken er et pædagogisk arbejdsredskab samt en praktisk beskrivelse af noget,

Læs mere

Velkommen til Kontaktinformationer:

Velkommen til Kontaktinformationer: Velkommen til Kontaktinformationer: Vuggestuen Krible Krable Kalendervej 5 8210 Hasle tel: 4187 6668 mail: amael@aarhus.dk Pædagogiske leder: Amal El-Awad Kære nye børn og forældre Med denne pjece vil

Læs mere

Overordnet kostpolitik og kosttilbud i Dagtilbuddet Skovvangen. Vuggestuerne

Overordnet kostpolitik og kosttilbud i Dagtilbuddet Skovvangen. Vuggestuerne Overordnet kostpolitik og kosttilbud i Dagtilbuddet Skovvangen I Skovvangen tilbydes der kost i alle afdelingerne - dog ud fra forskellige principper. I vuggestuen Kornbakken og vuggestuen Århusbo er der

Læs mere

BØRNEHUSET TUBORGVEJ, Tuborgvej 7, 2900 Hellerup Telefon:

BØRNEHUSET TUBORGVEJ, Tuborgvej 7, 2900 Hellerup Telefon: BØRNEHUSET TUBORGVEJ, Tuborgvej 7, 2900 Hellerup Telefon: 39 62 08 60 E-mail: 37570@buf.kk.dk Velkommen til Børnehusets vuggestue Børnehuset er Københavns Kommunes integrerede institution. Vi er normeret

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet Knus hinanden Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet miljø Er energisparende sparer på andre varmeressourcer Kræver ingen speciel opbevaring Kan transporteres toldfrit Forlanger

Læs mere

Sundheds- & kostpolitik for Herslev Flexinstitution 2011-2012

Sundheds- & kostpolitik for Herslev Flexinstitution 2011-2012 Sundheds- & kostpolitik for Herslev Flexinstitution 2011-2012 Sundheds- og kostpolitik for Herslev Flexinstitution I Børnehuset har vi valgt at sætte fokus på børnehavens kost- og trivselspolitik. Dette

Læs mere

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger.

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger. Indhold Praktiske oplysninger... 1 Aflevering og afhentning... 1 Dagens rytme... 1 Mad og madpakker... 2 Skiftetøj... 3 Blebørn... 3 Fravær ved ferie... 3 Sygdom... 3 Fødselsdage... 4 Medbragt legetøj...

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Velkommen til Kernehuset

Velkommen til Kernehuset Velkommen til Kernehuset Velkommen Personalet i Kernehuset vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet den bedst

Læs mere

i Kristrup vuggestue

i Kristrup vuggestue i Kristrup vuggestue Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.22 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.00 Mål og Værdier: I Kristrup

Læs mere

Mad- og måltidskultur i. Ulstrup Børnehus. Favrskov Kommune. April 2017

Mad- og måltidskultur i. Ulstrup Børnehus. Favrskov Kommune. April 2017 Mad- og måltidskultur i Ulstrup Børnehus April 2017 Favrskov Kommune Denne mad- og måltidspolitik er udarbejdet i samarbejde med forældrebestyrelsen. Bestyrelsen har besluttet, at hver enhed udarbejder

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8. Indholdsfortegnelse Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2 Personalet 3 Dagsrytmen 4 Når I starter i børnehave 5 Traditioner 6 Temauger 8 Ture 8 Mad 9 Praktiske oplysninger 10 Sådan er børnehaven indrettet

Læs mere

Velkommen til Uglestuen, som du skal starte på d.

Velkommen til Uglestuen, som du skal starte på d. KÆRE Velkommen til Uglestuen, som du skal starte på d. vi glæder os til at være sammen med dig og vi håber vi får et godt samarbejde med din mor og far. Her er din stue, den hedder UGLESTUEN. Side 1 De

Læs mere

Velkommen til Dagmargårdens fleksgrupper. Mariehønsene & Bamserne

Velkommen til Dagmargårdens fleksgrupper. Mariehønsene & Bamserne Velkommen til Dagmargårdens fleksgrupper Mariehønsene & Bamserne Fleksafdelingen består af 2 grupper: Mariehønsene og Bamserne. Begge grupper er normeret til max. 20 børn mellem 2 og 5 år. Der er to pædagoger

Læs mere

Velkommen til Børneoasen Lind

Velkommen til Børneoasen Lind Velkommen til Børneoasen Lind Børnehaven Toftegården Mellemtoften 14, Lind Start i børnehaven Inden et barn starter i børnehaven snakker vi med de andre børn om, at der kommer et nyt barn, så både børn

Læs mere

Kostpolitik. Dokumentnavn: Folder Dokument #: 2115084 Forfatter: DL9YJS

Kostpolitik. Dokumentnavn: Folder Dokument #: 2115084 Forfatter: DL9YJS 1 Kostpolitik 1 Forord: Tønder kommunes overordnede kostpolitik danner grundlag for børnehavens kostpolitik. 2 Målsætningen: Vi vil sikre sunde og glade børn i Tønder Kommune. Tønder Kommune forventer

Læs mere