Skadeservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skadeservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum."

Transkript

1 Skadeservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum.

2 KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Forebyggelse af akut skade giver merværdi Erfaringer viser, at manglende forberedelse og planlægning inden en akut skade ofte koster dyrt. Dette kan medføre alvorlige skader på løsøre og bygninger og medfører ofte risiko for kostbare meromkostninger. Kompetente medarbejdere Skadeservice Danmark har et arbejdsmiljø, der tiltrækker branchens bedste medarbejdere. Vores DNA ligger i at fastholde det ekstrem høje kompetenceniveau, og derved være blandt branchens førende indenfor viden, nye produkter og metoder. Dette mantra er vores ledestjerne, således at merværdien fra vores dygtige medarbejdere kommer vores kunder til glæde og gavn hver eneste dag. For Skadeservice Danmark er håndtering af det uforudsete et af vores kerneområder og vi har derfor tilpasset virksomheden, til at være den foretrukne og mest fokuserede servicepartner på området. Vi sparer tid og ressourcer hver eneste dag - til glæde og gavn for vores kunder. Unik kundeservice Vores unikke kundeservice kræver den helt rigtige indstilling. Vi sætter altid kunden i centrum og fokuserer på kundens behov og ønsker. Vi sætter en ære i at give vores kunder lidt mere end de forventer! For os er troværdighed og ærlighed, i alle samarbejdets facetter, en selvfølge. At overholde aftaler er en ufravigelig holdning i samarbejdet med vores kunder. Den ideelle servicepartner Et samarbejde med Skadeservice Danmark handler om at spare tid og ressourcer, samt at opnå større tryghed i en lettere hverdag. Med Skadeservice Danmark indgås et samarbejde med en partner, der besidder de nødvendige kompetencer indenfor specialiseret rengøring og relaterede ydelser. Vores team af specialister tilbyder en kapacitet og erfaring, kunderne kan trække på efter ønske og behov. DØGNVAGT Fast serviceaftale eller ad hoc De er velkommen til at tilkalde Skadeservice Danmark efter behov eller tilknytte os via en fast TSM-serviceaftale/beredskabsaftale med indbygget leverancegaranti og rabataftale. Skadeservice Danmark har mange specialer. Se eksempler i denne brochure eller besøg:

3 Forretningsområder Brandskader, sodskader og stormskader Vi klarer hele processen fra den første afsikring til den afsluttende rengøring, nedrivning og lugtsanering. Vi har døgnvagt og akuttjeneste og tilbyder at være på opgaven omgående. Skade på løsøre er et af vores specialer, hvor vi forestår håndtering, registrering, rengøring og nødvendig reparation, således løsøret undgår yderligere skade og kan komme hurtigt retur. Desinficering Har der været vandindtrængning med tilhørende kloakvand, skal der efterfølgende desinficeres. En grundig desinficering for at fjerne sundhedsskadelige bakterier, er en forudsætning for at lokalerne bliver brugbare igen, ligesom en effektiv lugtsanering kan være en nødvendighed. Bly- og PCB sanering Det har længe været kendt at bly og pcb er skadeligt for mennesker og dyr. Vi udfører alle opgaver med specieluddannet personale, som er bekendt med alle arbejdets faser, herunder: korrekt skiltning, værnemidler, nedtagningsprocedurer, rengøring og affaldshåndtering. Alt i henhold til arbejdstilsynets bekendtgørelser. Skimmelsanering Vores specieluddannede skimmelteknikkere udfører skimmelopgaver i alle slags bygninger overalt i landet! Vi har egne fugtteknikkere, som via test og prøver hurtigt kan afdække angrebet af skimmelsvamp. Der bliver udført en fyldestgørende rapportering samt fotodokumentation, som brugbart materiale i forbindelse med en forsikringssag. Vandskader Skadeservice Danmark har meget stor erfaring med at håndtere vandskader. Vand og fugt kan gøre enorm skade på bygning og indbo. Derfor er det vigtigt, at få iværksat den rigtige indsats fra starten. Vores vagtteam sikrer hurtig opsugning af vand, rengøring og affugtning og evt. desinficering hvis det er nødvendigt. Afdækning Vores vagtbiler er udstyret med afdækningsmaterialer til enhver situation uanset om det drejer sig om et tag der skal afsikres for storm og vand, eller det er en knust facade eller sikring efter et indbrud. Lugtsanering Lugtskader fra sod eller forrådnelse kan ødelægge brugsværdien af en bygning. Vi er eksperter i lugtsanering uanset om det omhandler en bygning, bilen eller båden. Vi udfører lugtsanering og fjerner alle former for ubehageligt lugt, som følge af skade fra røg, sod, skimmel, forrådnelse, krydderilugt, fækalier og kloakskader. Fugtsanering og fugtmåling Fugt giver altid problemer, hvis den ikke bliver fjernet. Vores specialuddannede fugtteknikere samt fugt- og indeklimakonsulenter kan hjælpe med hurtigt og præcist at afklare eventuelle fugtproblemer i rum eller materialer. En fugtmåling følges altid op af en omfangsbedømmelse/fugtrapport, som indeholder professionelle råd, om hvordan problemet bedst afhjælpes.

4 Affugtning Skadeservice Danmarks kompetencer på området for affugtning rækker lige fra de små affugtningsopgaver til de store industrielle udtørringer. Det er af altoverskyggende betydning at vælge den korrekte affugtningsproces for at undgå skimmelsvamp og andre former for nedbrydninger af bygninger og materialer. Hærværk og forureningsskader Når hærværk eller forureningsskaden er sket, gælder det om at handle hurtigt og effektivt, således at følgeskaderne kan minimeres og værdier reddes og dermed nedbringe skadeomkostningerne. Vores landsdækkende set-up gør at vi kan udbedre hærværksskader hurtigt og effektivt, således at der undgås yderligere skader og omkostninger. Asbestsanering Asbest er farligt når det skal nedtages og flyttes derfor er det meget vigtigt at håndtering og transport forgår professionelt og af veluddannet personale. Vi angriber altid asbestopgaver med den største respekt, og udfører arbejdet med stor forsigtighed, således at kunden hurtigst muligt kan opholde sig trygt i lokalerne igen. Grafitti afrensning Vi afrenser på alle overflader og fjerner al hærværksgraffiti samt andre former for skæmmende hærværk, tags, plakater og klistermærker. Vi tilbyder en garantiordning, som sikrer dem afrensning inden 24 timer, ligesom vores antigraffiti- behandlinger kombineret med dokumentation med billeder før/efter, altid sikrer den optimale tryghed. Ventilations- og skaktrens Vi udfører alle former for ventilations- og skakt rens lige fra traditionelle beboelsesejendomme til komplicerede anlæg i industrien. Vi udfærdiger altid billeddokumentation samt inspektions og tilstandsrapport. Andre ydelser Udover de nævnte ydelser tilbyder Skadeservice Danmark en bred vifte af andre relaterede specialer. Det gælder bl.a. produktionsrengøring, industrirengøring, afrensning med højtryk, tørisblæsning, lavablæsning m.v. Vores faste team besidder ligeledes kompetenacer og erfaring indenfor tank og silorens, højderengøring, ventilations- og skaktrens samt alle former for bygningsvedligeholdelse. Alarmberedskab og døgnvagt Vores organisatoriske set-up i følgende virksomheder giver os stor fleksibilitet, handlekraft og styrke. Industriservice Danmark Skadeservice Danmark Rengøringsservice Danmark Vagtservice Danmark Med mere end 300 medarbejdere placeret i centre over hele landet, er du sikret hurtig og effektiv service døgnet rundt. Døgnvagt Vores effektive vagtcentral med tilhørende kundeservice modtager opkald 24 timer i døgnet, alle ugens 7 dage - året rundt. Ved akut skade rykker vi ud med kompetent mandskab og alt nødvendigt udstyr.

5 Processer og tjeklister Vores effektive processer, herunder vores synlige rapporteringssystem (næste dag inden kl ) er løbende under udvikling og kan rekvireres i fyldestgørende form som en del af vores kvalitetssikrings-manual. Denne procedure og proces gør samarbejdet med vores kunder og samarbejdspartnere meget lettere og smidigt. Vores daglige tjeklister med tilhørende aktionsplaner, sikrer ensartethed i samarbejdet med høj kvalitet og systematik. Kundeservice og administration Hos os får kunden unik kundeservice og højkvalificeret rådgivning i alle samarbejdets faser. Vi forstår vore kunders behov og alle er uddannet til at løse opgaverne til kundes fulde tilfredshed. Vi dokumenterer altid vores arbejde og proces for kunden - efter princippet om den åbne bog. Beredskabsaftaler (TSM aftaler Total service Management) Skadeservice Danmark tilbyder Beredskabsaftaler/ TSM aftaler, som sikrer kunden fortrinsret og sikkerhed for altid at være forrest i køen når uheldet er ude. Med vores beredskabsaftale sikrer kunden sig altid, at have en garanti for hurtig hjælp, fordelagtige priser, skadeoverblik via vores on-line system, sikkerhed og tryghed, løbende statusmøder samt en forhåndsordre som sikrer at vi agerer korrekt på alle tidspunkter af døgnet. Vi dokumenter selvfølgelig altid de indsatser vi har i værk via vores rapporteringssystem. Dokumentation Som kunde har du direkte adgang til Skadeservice Danmark online. En unik webportal som sikrer dig overblik over dine sager. Systemet indeholder blandt andet aftaler, tilbud, sagsstatus, ressourceforbrug og billeddokumentation.

6 Bygningsafdelingen Vores bygningsafdeling kan være kunden behjælpelig med bygningsvedligeholdelse ude som inde. Vi udfører håndværkerservice, facade- og graffitisanering, rensning af tage, tagrender, brønde, rensning af ventilationsanlæg, skakte og meget mere. Kontakt os endelig for et tilbud på opgaver indenfor bygningsvedligeholdelse. Maler, Tømrer, snedker og møbelafdelingen Alle former for maler, tømrer- og snedkeropgaver klares af vores erfarne håndværkere, herunder hjælp til renovering og istandsættelse af ejendomme og inventar. Elektronikafdelingen Vore højt specialiserede medarbejdere i elektronikafdelingen kan redde diverse former for elektroniske apparater, herunder radio, TV, AV- og IT udstyr. Vi behersker kloridanalyse, rensning og reparation, sikring og overførsel af data og geninstallering af software. Løsøreafdeling I forbindelse med flytning af løsøre kan vi tilbyde rengøring, sortering, nedpakning af løsøre og indbo. Dette udføres selvfølgelig efter de nyeste metoder og med behørig registrering, fotografering, pakning og emballering. Projektledelse og time/sagsstyring Vores kompetente medarbejdere er specialister i projektledelse og time- sagsstyring. Du vil altid få professionel og kvalificeret hjælp og dine sager vil blive ført sikkert og trygt til dørs. Vores mangeårige livshistorie gør, at virksomheden er førende på alle facetter af skadeservice dette kombineret med vores effektive styringsplatform, giver tilfredse kunder hver gang! info@skadeservice-danmark.dk

Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum.

Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Forebyggelse giver merværdi Erfaringer viser, at manglende vedligeholdelse ofte koster

Læs mere

Tryghed, god økonomi, og en lettere hverdag

Tryghed, god økonomi, og en lettere hverdag Tryghed, god økonomi, og en lettere hverdag Industriservice i særklasse - så er alt i orden! Tryghed, god økonomi, og en lettere hverdag Investering med sikker gevinst Erfaringer viser, at dårlig vedligeholdelse

Læs mere

Vagtservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. VAGTSERVICE

Vagtservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. VAGTSERVICE Vagtservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. VAGTSERVICE KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Dedikeret til vagt og sikkerhed Vagtservice Danmark er en dedikeret vagt- og sikkerhedsvirksomhed,

Læs mere

Facade- og graffitirens. - så er alt i orden!

Facade- og graffitirens. - så er alt i orden! Facade- og graffitirens - så er alt i orden! Effektiv sanering der tager hensyn til bygning og miljø Snavs og graffiti på facaden er ikke blot et kosmetisk problem. Hvis det ikke fjernes i tide, og på

Læs mere

DØGNVAGT 70 23 23 06 Når skaden er sket!

DØGNVAGT 70 23 23 06 Når skaden er sket! DØGNVAGT 70 23 23 06 Når skaden er sket! Pro Industri & Skadeservice A/S E-mail: info@proas.dk www.proas.dk HVEM ER PRO? Denne brochure indeholder informationer om, hvad der sker med dine ting, når nu

Læs mere

Døgnvagt 70 23 23 06 Når skaden er sket!

Døgnvagt 70 23 23 06 Når skaden er sket! Døgnvagt 70 23 23 06 Når skaden er sket! Pro Industri & Skadeservice A/S E-mail: info@proas.dk www.proas.dk Hvem er Pro? Denne brochure indeholder informationer om, hvad Pro Industri & Skadeservice A/S

Læs mere

Ventilationsservice. Rensning, vedligeholdelse, serviceaftale, inspektion, tilstandsrapport, og skadeservice. - så er alt i orden!

Ventilationsservice. Rensning, vedligeholdelse, serviceaftale, inspektion, tilstandsrapport, og skadeservice. - så er alt i orden! Ventilationsservice Rensning, vedligeholdelse, serviceaftale, inspektion, tilstandsrapport, og skadeservice - så er alt i orden! Godt indeklima er en god forretning Klima- og ventilationsanlæg der ikke

Læs mere

Tryghed, god økonomi og en lettere hverdag

Tryghed, god økonomi og en lettere hverdag Tryghed, god økonomi og en lettere hverdag Effektiv ejendomsservice - samlet ét sted - så er alt i orden! Den ideelle servicepartner Det kritiske valg Som ejendomsansvarlig har du nok at se til. Opgaver

Læs mere

SKADESERVICE I SANDHEDENS ØJEBLIK

SKADESERVICE I SANDHEDENS ØJEBLIK SKADESERVICE I SANDHEDENS ØJEBLIK DANSK BYGNINGSKONTROL HJÆLPER DIG I SANDHEDENS ØJEBLIK Erfarne kræfter i branchen har set behovet for et seriøst alternativ indenfor skadeservicebranchen og har på kort

Læs mere

Industriservice. SSG, en ansvarlig og effektiv samarbejdspartner

Industriservice. SSG, en ansvarlig og effektiv samarbejdspartner Industriservice SSG, en ansvarlig og effektiv samarbejdspartner Tryghed, god økonomi, og en lettere hverdag God planlægning betaler sig Manglende eller utilstrækkelig rengøring og vedligeholdelse kan føre

Læs mere

ALT SAMLET UNDER ÉT TAG. Vi har mange specialer samlet i et hus og udfører alt inden for traditionelle håndværksfag samt skadeservice og miljøsanering

ALT SAMLET UNDER ÉT TAG. Vi har mange specialer samlet i et hus og udfører alt inden for traditionelle håndværksfag samt skadeservice og miljøsanering Døgnvagt tlf. 70 273 273 ALT SAMLET UNDER ÉT TAG Vi har mange specialer samlet i et hus og udfører alt inden for traditionelle håndværksfag samt skadeservice og miljøsanering www.bygogskade.dk 2 3 Det

Læs mere

Rengøringsservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum.

Rengøringsservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. Rengøringsservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Dedikeret til rengøring Rengøringsservice Danmark er en dedikeret rengøringsvirksomhed

Læs mere

Når skaden er sket. - vigtige informationer til skadelidte

Når skaden er sket. - vigtige informationer til skadelidte Når skaden er sket - vigtige informationer til skadelidte Kære skadelidte, SSG er tilkaldt af dit forsikringsselskab eller brandvæsenet for at hjælpe dig gennem skaden. Vi håber, at vores ekspertise og

Læs mere

Specialist i services til erhverv, industri og bolig

Specialist i services til erhverv, industri og bolig Specialist i services til erhverv, industri og bolig Renex Gruppen A/S er grundlagt i 1981, og udfører både specialiseret rengøring, kontraktrengøring og arbejdsmandsopgaver for bl.a.: Industri- og produktionsvirksomheder

Læs mere

Rengøring af hjælpemidler. - så er alt i orden!

Rengøring af hjælpemidler. - så er alt i orden! Rengøring af hjælpemidler - så er alt i orden! Spar tid, plads og penge på rengøring af hjælpemidler Lad SSG klare rengøringen af hjælpemidler. Så slipper du for besværet, sparer tid, plads og penge. Vores

Læs mere

BOSKOVS SKADESERVICE. Døgnvagt 24-7 51966544

BOSKOVS SKADESERVICE. Døgnvagt 24-7 51966544 Døgnvagt 24-7 51966544 Vandskade Brandskade Som det eneste skadeservice firma på Bornholm har vi over 100 affugtere på øen, + dykpumper i alle størrelser - toilet, bade og flytte containere, skimmel bekæmpelsesudstyr,

Læs mere

Services, rengøring og arbejdsmænd til byggepladser

Services, rengøring og arbejdsmænd til byggepladser Services, rengøring og arbejdsmænd til byggepladser Specialist i services til byggepladser Renex Gruppen er grundlagt i 1981 og er førende leverandør af services, rengøring og arbejdsmænd til byggepladser.

Læs mere

Bøgh & Helstrup. Professionel og

Bøgh & Helstrup. Professionel og Bøgh & Helstrup Professionel og uvildig Bøgh & Helstrup bygningsrådgivning Bøgh & Helstrup A/S har siden 1996 ydet uvildig og professionel ekspertrådgivning ved skader på bygninger forårsaget af skimmel,

Læs mere

BOSKOVS SKADESERVICE. Døgnvagt I samarbejde med:

BOSKOVS SKADESERVICE. Døgnvagt I samarbejde med: Døgnvagt 24-7 51966544 I samarbejde med: Vandskade Som det eneste skadeservice firma på Bornholm har vi over 100 affugtere på øen, + dykpumper i alle størrelser - toilet, bade og flytte containere, skimmel

Læs mere

Ejendomsservice. SSG, en ansvarlig og effektiv samarbejdspartner

Ejendomsservice. SSG, en ansvarlig og effektiv samarbejdspartner Ejendomsservice SSG, en ansvarlig og effektiv samarbejdspartner Tryghed, god økonomi, og en lettere hverdag Investering med sikker gevinst Erfaringer viser, at det er svært at planlægge en ejendoms økonomi,

Læs mere

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS GØR DIN ARBEJDSPLADS STÆRKERE Medarbejderne er den vigtigste ressource, og med en god pensionsordning gør du din arbejdsplads stærkere. Du øger

Læs mere

Vi skaber løsninger, der holder år efter år. Tør du. smide denne brochure ud? du kunne jo få brug. for den senere! Flade tage og listedækning

Vi skaber løsninger, der holder år efter år. Tør du. smide denne brochure ud? du kunne jo få brug. for den senere! Flade tage og listedækning Vi skaber løsninger, der holder år efter år Tør du smide denne brochure ud? du kunne jo få brug for den senere! Flade tage og listedækning EMByggefirmaet forvandlede vores ældre bungalow til et klassisk

Læs mere

Brandskader. - vi gør skaden go igen..

Brandskader. - vi gør skaden go igen.. Brandskader Brandskader Beredskab NERIS har gennem årene opbygget en stor erfaring i brandskader. Vi har et tæt samarbejde med de lokale brandvæsener og -beredskaber, bl.a. på uddannelsesområdet. Totalløsning

Læs mere

ALT SAMLET UNDER ÉT TAG.

ALT SAMLET UNDER ÉT TAG. DØGNVAGT TLF: 70 273 273 ALT SAMLET UNDER ÉT TAG Vi har mange specialer samlet i et hus og udfører alt inden for traditionelle håndværksfag samt skadeservice og miljøsanering www.bygogskade.dk Hos os har

Læs mere

E N T R E P R I C E A / S

E N T R E P R I C E A / S E N T R E P R I C E A/S STOR FOKUS PÅ KVALITET, SIKKERHED OG MILJØ DIAMANTSKÆRING OG -BORING HOS KIELER ENTREPRICE ER VI EKSPERTER I DIAMANTSKÆRINGER OG BORINGER VI SKÆRER OG BORER I ALLE MATERIALER: BETON,

Læs mere

Bliv indeklimapartner. Sammen skaber vi et sundere Danmark

Bliv indeklimapartner. Sammen skaber vi et sundere Danmark Bliv Sammen skaber vi et sundere Danmark Et sundere Danmark Vi har et ansvar for at skabe et sundt og trygt hjem for næste generation I dag lever 1 ud af 9 danskere i boliger, der er så fugtige og mugne,

Læs mere

PROFIL. instanser, arkitekter, ingeniører, entreprenører, håndværkere, forsikringsselskaber, skadeservicefirmaer og nedbrydningsfirmaer.

PROFIL. instanser, arkitekter, ingeniører, entreprenører, håndværkere, forsikringsselskaber, skadeservicefirmaer og nedbrydningsfirmaer. Bedre at forebygge end at udbedre skader vi screener bygninger for at undgå problemer PROFIL DANSK BYGNINGSANALYSE AS er et selskab i den internationale Shield Group. Vi er et landsdækkende, rådgivende

Læs mere

MG Glas & Facader ApS FIRMAPROFIL 2017

MG Glas & Facader ApS FIRMAPROFIL 2017 MG Glas & Facader ApS FIRMAPROFIL 2017 Historie MG Glas og Facader ApS blev stiftet af Mikkel Geschwendter i marts 2011. Siden da er virksomheden vokset og er nu landsdækkende indenfor afdækning og glarmester

Læs mere

Rabataftale med Recover Nordic. Skadeservice Hvordan bestiller jeg skadeservice med rabat?

Rabataftale med Recover Nordic. Skadeservice Hvordan bestiller jeg skadeservice med rabat? Rabataftale med Recover Nordic Skadeservice Hvordan bestiller jeg skadeservice med rabat? Indhold Hvad indeholder aftalen med Recover Nordic:... 3 Hvordan bestiller du skadeservice med rabat?... 4 Proces

Læs mere

Bevaringscenter Brugermuseer Beredskab. Samlingsnetværkets årsmøde 25. oktober 2012 Camilla Jul Bastholm Souschef, Bevaringscenter Øst

Bevaringscenter Brugermuseer Beredskab. Samlingsnetværkets årsmøde 25. oktober 2012 Camilla Jul Bastholm Souschef, Bevaringscenter Øst Bevaringscenter Brugermuseer Beredskab Samlingsnetværkets årsmøde 25. oktober 2012 Camilla Jul Bastholm Souschef, Bevaringscenter Øst Agenda: Om Bevaringscenter Øst BCØ s beredskabsindsats før 2011 Store

Læs mere

Rammeaftaler et tæt samarbejde. Rammeaftale Samarbejde Prioritering Fornyelse

Rammeaftaler et tæt samarbejde. Rammeaftale Samarbejde Prioritering Fornyelse Rammeaftaler et tæt samarbejde Rammeaftale Samarbejde Prioritering Fornyelse Alle typer ledninger kan fornyes med en Aarsleff Strømpeforing vandrette såvel som lodrette. Rammeaftaler et tæt samarbejde

Læs mere

MINI-GUIDE. Sikker afrensning!! - lad specialisten udføre arbejdet. Miljøfarlige stoffer i bygninger

MINI-GUIDE. Sikker afrensning!! - lad specialisten udføre arbejdet. Miljøfarlige stoffer i bygninger Miljøfarlige stoffer i bygninger MINI-GUIDE Asbest, PCB, klorerede paraffiner (KP), bly og andre tungmetaller er miljøfarlige stoffer som gennem tiderne er blandet i andre materialer (f.eks malinger og

Læs mere

Vedligeholdelsesplaner sikrer en sund økonomi. Ejer- og Andelsforeninger. OBH-Gruppen rådgiver

Vedligeholdelsesplaner sikrer en sund økonomi. Ejer- og Andelsforeninger. OBH-Gruppen rådgiver Ejer- og Andelsforeninger Vedligeholdelsesplaner sikrer en sund økonomi OBH-Gruppen rådgiver om brugbare helhedsløsninger, som skaber værdi og fordele for vores kunder. Vi tilbyder høj faglighed, indsigt

Læs mere

Du er i gode hænder hos os

Du er i gode hænder hos os DIT LOK A L VALG E Du er i gode hænder hos os Er du kommet til et tidspunkt i dit liv, hvor du har brug for hjælp til at klare hverdagens praktiske gøremål eller din egen personlige pleje så er hjælpen

Læs mere

BROCHURE. Coromatic Service. Vi tilbyder 24/7 service af dine forretningskritiske anlæg

BROCHURE. Coromatic Service. Vi tilbyder 24/7 service af dine forretningskritiske anlæg BROCHURE Coromatic Service Vi tilbyder 24/7 service af dine forretningskritiske anlæg Hospitaler Hovedkontorer Fuld tilgængelighed og kompetence 24/7 24/7 Service Center med akut teknikerhjælp Dækker hele

Læs mere

SKAL DIT HUS RENOVERES?

SKAL DIT HUS RENOVERES? SKAL DIT HUS RENOVERES? Mange års erfaring har lært os at sætte kunden i centrum. At lytte og kommunikere er en vigtig faktor, når opgaverne skal løses korrekt og til tiden. Kunden i centrum Casadana A/S

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Skab værdi for din virksomhed med en arbejdsmiljøstrategi - med fokus på sunde og sikre medarbejdere. Det giver god økonomi Klare fordele ved at

Læs mere

VÆLG EN DYGTIG SAMARBEJDSPARTNER

VÆLG EN DYGTIG SAMARBEJDSPARTNER Håndværkergården Image:Layout 1 26/03/13 16.04 Page 1 VÆLG EN DYGTIG SAMARBEJDSPARTNER Lind Hansens Vej 5 Treschowsgade 4 5000 Odense C 7100 Vejle www.hvg-as.dk Håndværkergården Image:Layout 1 26/03/13

Læs mere

Henning s Kloakrens A/S

Henning s Kloakrens A/S DØGNVAGT Har kloakken fået en prop så ring Henning op! Akutte problemer? Så ring 47 10 85 09 vi har døgnvagt, der virker! Henning s Kloakrens A/S Henning s Kloakrens A/S Aut. Kloakmester Svalehøjvej 13

Læs mere

CEJ Ejendomsadministration A/S CSR politik

CEJ Ejendomsadministration A/S CSR politik CEJ Ejendomsadministration A/S CSR politik CEJ s CSR politik regulerer alle vores aktiviteter. CSR dækker efter vores opfattelse både hensyntagen til naturen og de fysiske omgivelser samt de mennesker,

Læs mere

Få ro til foreningsarbejdet med den bedste sikring af jer og jeres fælles bolig

Få ro til foreningsarbejdet med den bedste sikring af jer og jeres fælles bolig Få ro til foreningsarbejdet med den bedste sikring af jer og jeres fælles bolig Fleksibel løsning til Ejendom og Forening Det skal ikke være nogen hemmelighed, at forsikring ofte kan være en kompliceret

Læs mere

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Vi er et stærkt team på arbejdsmiljø, og vi ser helst, at dine medarbejdere er sunde og sikre - hele dagen, også når de holder fri 2013 Sponsorkoncept:

Læs mere

PHØNIX TAG Danmarks mest erfarne tagkæde

PHØNIX TAG Danmarks mest erfarne tagkæde PHØNIX TAG Danmarks mest erfarne tagkæde SOLCELLER Nyt tag vi gør det nemt for dig Det koster ikke noget at kontakte os, når du skal have nyt tag. Hver dag rykker vi ud overalt i landet med råd, vejledning

Læs mere

En del af holdet med det samme

En del af holdet med det samme 2 En del af holdet med det samme Som kunde hos har du adgang til dygtige medarbejdere og til en lang række opgaver og funktioner på kontoret. Det kan være, når du skal bruge flere ressourcer i forbindelse

Læs mere

... Vi har hjertet med

... Vi har hjertet med ... Vi har hjertet med Faste ydelser Medicinering Personlig Pleje Tilberedning og servering Omsorg Indkøb Rengøring Døgnvagt Tøjvask Tilkøbsydelser og fleksibel hjemmehjælp Der er i DK-pleje mulighed for

Læs mere

Optimeret ejendomsdrift

Optimeret ejendomsdrift Optimeret ejendomsdrift Hvad er fordelene ved optimeret ejendomsdrift? Optimeret ejendomsdrift er: Skarp planlægning. Konstruktiv dialog med fagfolk. Gode relationer mellem ejer, brugere, håndværkere og

Læs mere

KIBO Sikring A/S 2015. Service & Beredskab

KIBO Sikring A/S 2015. Service & Beredskab KIBO Sikring A/S 2015 Service & Beredskab Ov erv ågn ing Be red skab Mek ani sk S Bra nd si ing kr e vic Ser & ing ikr isk n o tr Elek KIBO Sikring 360 graders sikringspartner Vi passer på dig og dine

Læs mere

Samarbejde mellem Falck og Varde Kommune

Samarbejde mellem Falck og Varde Kommune KOMMUNEABONNEMENT Samarbejde mellem Falck og Varde Kommune Varde Kommune ABN-NR 00573000 Assistancer rekvireres på tlf. 70 10 20 30 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING 3 2. KOMMUNEABONNEMENT 4 2.1. BASISYDELSER

Læs mere

Screening for og kortlægning af PCB og evt. andre farlige stoffer i byggeaffald

Screening for og kortlægning af PCB og evt. andre farlige stoffer i byggeaffald Screening for og kortlægning af PCB og evt. andre farlige stoffer i byggeaffald Natur & Miljø 2013, Nyborg den 29. maj 2013 v. Bo Alslev, NIRAS Program Procedurer og dokumentationsbehov Hvornår er nok,

Læs mere

Garanti for kvalitet og pålidelighed

Garanti for kvalitet og pålidelighed Garanti for kvalitet og pålidelighed Mange års erfaring B. Schrøder i Holsted er i dag en moderne virksomhed med en lang historie. Firmaet blev oprindeligt grundlagt i 1923 af Frederik Schrøder og senere

Læs mere

Velkommen hos én af Nordsjællands ældste og mest fleksible glarmestervirksomheder!

Velkommen hos én af Nordsjællands ældste og mest fleksible glarmestervirksomheder! CARL PETERSEN & SØN A/S Velkommen hos én af Nordsjællands ældste og mest fleksible glarmestervirksomheder! Velkommen hos Glarmestre Carl Petersen & Søn A/S. For os er nøgleordene seriøst glarmesterarbejde

Læs mere

Forsikringer til Ejendom og Forening

Forsikringer til Ejendom og Forening Forsikringer til Ejendom og Forening Én løsning til Ejendom og Forening Det skal ikke være nogen hemmelighed, at forsikring ofte kan være en kompliceret størrelse. Og har man travlt med både job og frivilligt

Læs mere

ren kvalitet i anvendelse Service og serviceaftaler

ren kvalitet i anvendelse Service og serviceaftaler ren kvalitet i anvendelse Service og serviceaftaler når kun det bedste er godt nok Missionen, der tilbage i 1988 førte til opstarten af Nortec, var et ønske om at kunne tilbyde kunderne en service, hvor

Læs mere

Skimmelsanering. Tommy Bunch-Nielsen Micro Clean A/S

Skimmelsanering. Tommy Bunch-Nielsen Micro Clean A/S Skimmelsanering Tommy Bunch-Nielsen Micro Clean A/S Forundersøgelse Tilstandsundersøgelse Fugt og skimmelsvamp Tilstandsvurdering og omfangsbestemmelse Handlingsplan Valg af løsning Løsning af fugtproblemer

Læs mere

EN AARHUS- HISTORIE BLEV NATIONAL KVALITET, DER VIL MERE

EN AARHUS- HISTORIE BLEV NATIONAL KVALITET, DER VIL MERE KVALITET TIL TIDEN 2-3 HUSTØMRERNE er et landsdækkende tømrer- og snedkerfirma med stolte håndværksmæssige traditioner. SDU, Kolding KVALITET, DER VIL MERE For HUSTØMRERNE betyder kvalitet mere end blot

Læs mere

Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV Tlf.: 98 18 00 88

Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV Tlf.: 98 18 00 88 På Langagervej i Aalborg har Færch & Co. været med til at opføre 130 ungdomsboliger, hvor der blandt andet blev lagt mere end 5000 m 2 trægulve, træbeton-lofte m.m. Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV

Læs mere

Totalleverandør af elektronik og el-installationer

Totalleverandør af elektronik og el-installationer Maritimt el Totalleverandør af elektronik og el-installationer Maritimt el Hanstholm Elektronik a/s - er totalleverandør af elektronik og el-installationer på det maritime område. Mere end 35 år i branchen

Læs mere

J. Jensen A/S. Effektiv sanering med Stål Jet Skånsom sanering med Sponge Jet Termisk varmebehandling

J. Jensen A/S. Effektiv sanering med Stål Jet Skånsom sanering med Sponge Jet Termisk varmebehandling Stålsanering J. Jensen har som de eneste mange års erfaring med sanering i sikre, lukkede kredsløb. Nu har vi udviklet Stål Jet, som er markedets mest effektive, miljørigtige saneringsanlæg. 2 J. Jensen

Læs mere

NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling

NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling e Specialister i lønadministration Amesto Nordisk Løn består af specialister med kompetencer inden for lønadministration i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

Totalløsninger. i sygepleje og lægeartikler. Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik.

Totalløsninger. i sygepleje og lægeartikler. Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik. Totalløsninger i sygepleje og lægeartikler Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik. Procesoptimering Abena tilbyder kompetence på et højt niveau, hvilket afspejles

Læs mere

Ekstern Facility Management Fremtiden for danske hospitaler Erfaringer fra Norden

Ekstern Facility Management Fremtiden for danske hospitaler Erfaringer fra Norden Ekstern Facility Management Fremtiden for danske hospitaler Erfaringer fra Norden FSTA Årskonference i Kolding d. 13. oktober 2016 Dagsorden Præsentation af undertegnede Præsentation af SSG Geografi Ydelser

Læs mere

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os VisuelHuse Nøglen til din drømmebolig ligger hos os Fiskerhuse VisuelHus No 13 - Fiskerhus 123 m 2 VisuelHus No 13 Fiskerhus 123 m 2 Indeholder: Stueplan: Entré, bryggers med indgang, et badeværelse, åbent,

Læs mere

KIBO Sikring A/S sikringspartner

KIBO Sikring A/S sikringspartner KIBO Sikring A/S 2019 360 0 sikringspartner Én partner til alle dine sikringsbehov Vi passer på dig og dine værdier Hos KIBO Sikring gør vi meget mere end at passe på Kongehuset. Vi sørger for trygge ydre

Læs mere

FIBRE FRA UDSKIFTNING AF ASBESTTAGE REGLER, ANVISNINGER OG PRAKSIS

FIBRE FRA UDSKIFTNING AF ASBESTTAGE REGLER, ANVISNINGER OG PRAKSIS FIBRE FRA UDSKIFTNING AF ASBESTTAGE REGLER, ANVISNINGER OG PRAKSIS T O R B E N V. R A S M U S S E N, 6. S T Å E N D E B Y G G E PA N E L Regler BR18 329-333 Forureninger fra byggematerialer Arbejdstilsynet

Læs mere

Kenneth Hoe KontrolCentralleder. Jan Julin Field Sales Manager Exam. Sikringsleder / PFSO. Lars Rasmussen Projektledere / PFSO.

Kenneth Hoe KontrolCentralleder. Jan Julin Field Sales Manager Exam. Sikringsleder / PFSO. Lars Rasmussen Projektledere / PFSO. Velkommen til Jan Julin Field Sales Manager Exam. Sikringsleder / PFSO Kenneth Hoe KontrolCentralleder Lars Rasmussen Projektledere / PFSO Jens Andersen Sikkerheds konsulent / PFSO Lars Hansson AXIS Thomas

Læs mere

Serviceaftaler VLT Drives www.vlt.dk

Serviceaftaler VLT Drives www.vlt.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Serviceaftaler VLT Drives www.vlt.dk Bedre økonomi med serviceaftaler Sikring af oppetid i produktionen Serviceaftaler med dansk support Vi har et hold af danske serviceteknikere,

Læs mere

HR & LØN Din eksterne afdeling

HR & LØN Din eksterne afdeling HR & LØN Din eksterne afdeling e Amesto HR services Mange kender HR som en personaleafdeling fremfor en HR-afdeling, men HR er ikke kun bløde værdier, HR bidrager også til virksomhedens bundlinje. HR-afdelingen

Læs mere

KIBO Sikring A/S sikringspartner

KIBO Sikring A/S sikringspartner KIBO Sikring A/S 2015 360 0 sikringspartner Mekanisk Sikring Brandsikring Service & Beredskab Elektronisk Overvågning Én partner til alle dine sikringsbehov Vi passer på dig og dine værdier Hos KIBO Sikring

Læs mere

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere:

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere: BYGNINGS RENOVERING Den førende samarbejdspartner Casadana A/S har som sit erklærede mål at være blandt de foretrukne samarbejdspartnere på Sjælland og øerne inden for renovering og byggestyring. Det lyder

Læs mere

Hvordan sanerer man for asbest

Hvordan sanerer man for asbest Hvordan sanerer man for asbest Temadag Teknologisk Institut 3. juni 2008 ABVAC Steen knudsen ABVAC er entreprenør Asbestsanering Afrensning af skimmelsvamp Nedrivning Andre specialopgaver Dagsorden Myndigheder

Læs mere

Kursusguide 2011 2012 Kompetenceløft - fra ord til handling

Kursusguide 2011 2012 Kompetenceløft - fra ord til handling Kursusguide 2011 2012 Kompetenceløft - fra ord til handling forord TRIVSEL VÆKST OG UDVIKLING Kompetente veluddannede medarbejdere er afgørende for trivsel, vækst og udvikling i enhver virksomhed og organisation.

Læs mere

Tag kontrollen tilbage. - Sådan undgår du hardware servicefælden

Tag kontrollen tilbage. - Sådan undgår du hardware servicefælden Tag kontrollen tilbage - Sådan undgår du hardware servicefælden Dyre serviceaftaler æder dit IT budget Du kender det sikkert allerede. Som IT Chef har du selv et stigende krav til dine leverandører omkring

Læs mere

Fugtteknikeren hvad kan han egentlig hjælpe dig med

Fugtteknikeren hvad kan han egentlig hjælpe dig med Det bliver hurtigt meget indforstået når man aftaler at sende en fugttekniker ud til en kunde, så forventningsafstemning er yderst vigtigt, særligt når vi har med private kunder at gøre og kunder der ikke

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

Personaleguide. Deleurans Eftf. ApS DELEURAN. Tlf. 86 12 66 77 Vi gør tingene ordentligt

Personaleguide. Deleurans Eftf. ApS DELEURAN. Tlf. 86 12 66 77 Vi gør tingene ordentligt Personaleguide Deleurans Eftf. ApS Vi løser alle former for el-opgaver - herunder specielt til - og ombygninger, renoveringer og små reparationer samt serviceopgaver. Alle opgaver udføres i tæt dialog

Læs mere

Privat. Er malermesterjvh.dk Udfyld formular og få et uforpligtende tilbud. Tilbyder malermsterjvh.dk Udfyld formular og få et uforpligtende tilbud.

Privat. Er malermesterjvh.dk Udfyld formular og få et uforpligtende tilbud. Tilbyder malermsterjvh.dk Udfyld formular og få et uforpligtende tilbud. Forside ERHVERV Tilbyder malermsterjvh.dk Er malermesterjvh.dk VELKOMMEN TIL MALERMESTERJVH.DK Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Vi arbejder

Læs mere

DEN HELT RIGTIGE LØSNING

DEN HELT RIGTIGE LØSNING DEN HELT RIGTIGE LØSNING FULD TILFREDSHED ELLER PENGENE TILBAGE Kontakt os og hør mere ENKLE OG OVERSKUELIGE LØSNINGER TIL ANDELSBOLIGFORENINGER OG EJERFORENINGER OVERBLIK OVER DEN RIGTIGE LØSNING Hos

Læs mere

Gamle dyder og nye tanker kultur som fundament for udvikling og vækst

Gamle dyder og nye tanker kultur som fundament for udvikling og vækst Gamle dyder og nye tanker kultur som fundament for udvikling og vækst Udvikling på et solidt fundament Vi har udviklet os meget hos Jönsson a/s igennem vores lange historie og især i de senere år er det

Læs mere

Skou Gruppen A/S. 120 års resultater tæller

Skou Gruppen A/S. 120 års resultater tæller Skou Gruppen A/S 120 års resultater tæller Vi udfører solidt tømrer- og snedkerarbejde, der bygger på mange års stolte traditioner, klar nytænkning samt kompetente og kreative løsninger. Skou Gruppen arbejder

Læs mere

Sammen bygger vi kvalitetsoplevelser

Sammen bygger vi kvalitetsoplevelser Sammen bygger vi kvalitetsoplevelser ACUTUS Team giver dig 10 nye muligheder for at vokse ACUTUS Team er garant for kvalitetshåndværk. Sammen bygger vi oplevelser, du føler stolthed over. Bliv en synlig

Læs mere

Konsekvens ved fugt i bygninger. Dennis Rugtved Thomsen Goritas

Konsekvens ved fugt i bygninger. Dennis Rugtved Thomsen Goritas Konsekvens ved fugt i bygninger Dennis Rugtved Thomsen Goritas Goritas 15 medarbejdere Administrative Ingeniører Konstruktører Laboranter Biologer 2 afdelinger Ballerup Kolding (laboratorium) Goritas -

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind...

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind... Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere -Yes we do mind... Hvem er MatchMind MatchMind blev etableret i 2003, og har siden da løst mange opgaver inden for et bredt felt af brancher og fag

Læs mere

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørteknik vi går i rørene uden at gå i vejen! www.aarsleffrørteknik.dk Kloakrenovering hurtigt, sikkert og holdbart Velfungerende afløbssystemer er uundværlige

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

LEDERPROFIL. God personaleleder. Fagligt kompetent. Resultater. Helheds- og fremtidsorienteret

LEDERPROFIL. God personaleleder. Fagligt kompetent. Resultater. Helheds- og fremtidsorienteret LEDERPROFIL God personaleleder Fagligt kompetent Resultater Helheds- og fremtidsorienteret God ledelse er af afgørende betydning for, at en moderne organisation skaber resultater og er innovativ. Denne

Læs mere

1. Vurder hele boligen

1. Vurder hele boligen 1. Vurder hele boligen Hvordan er de forskellige dele af huset isoleret i dag? Hvor lufttæt er huset? Hvor energieffektive er dine vinduer og døre? Er der tilstrækkelig ventilation? Få et professionelt

Læs mere

systems for industrial heat treatment

systems for industrial heat treatment Vision Fornax A/S vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor videnbaserede, kundespecifikke løsninger til industriel varmebehandling. Fornax A/S vil være kendt som en loyal og professionel samarbejdspartner,

Læs mere

Flexibility for your business

Flexibility for your business Special Services Flexibility for your business Special Services... there s more to TNT There s more to TNT... TNT Express Special Services TNT Express Special Services tilbyder en række fleksible løsninger,

Læs mere

Mejerisektoren - Mælk

Mejerisektoren - Mælk Working Class Food Metal Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - Mælk Effektiv og fleksibel: - Pakning - Bila Milk Packer - Palletering Pakning Effektivt Ensartet Fjerner EGA Pakning af mælk

Læs mere

for tandlæger AF TANDLÆGER En demokratisk sammenslutning af uafhængige tandklinikker med fokus på omsorg og sundhed

for tandlæger AF TANDLÆGER En demokratisk sammenslutning af uafhængige tandklinikker med fokus på omsorg og sundhed for tandlæger AF TANDLÆGER En demokratisk sammenslutning af uafhængige tandklinikker med fokus på omsorg og sundhed Grundlaget for dintandlæge Optimal klinikdrift For at få mere tid til den egentlige patientpleje,

Læs mere

Optimeret ejendomsdrift i offentligt og privat regi

Optimeret ejendomsdrift i offentligt og privat regi Optimeret ejendomsdrift i offentligt og privat regi Hvad er fordelene ved optimeret ejendomsdrift? Hensigtsmæssig planlægning. Konstruktiv dialog med fagfolk. Gode relationer mellem ejer, brugere, håndværkere

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

www.thistedkloakservice.dk

www.thistedkloakservice.dk www.thistedkloakservice.dk Profil Thisted Kloakservice er en familieejet virksomhed med mere end 20 års erfaring fra branchen. Kernekompetencerne er højtryksspuling og slamsugning, men vi kan meget mere

Læs mere

Sammen skaber vi løsninger for mennesker

Sammen skaber vi løsninger for mennesker Sammen skaber vi løsninger for mennesker +45 7010 0238 verdo.com/teknik Når dit projekt skal køre på skinner En høj, faglig indsigt og alle kompetencer samlet under ét tag er din garanti for et professionelt

Læs mere

Mejerisektoren - ost

Mejerisektoren - ost Working Class Food Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - ost Effektiv og fleksibel: - Håndtering i højhygiejne zoner - Pakning - Mixpakning - Palletering Håndtering i højhygiejne zoner Skånsomt

Læs mere