Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2011. rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår."

Transkript

1 Fælles info Juleferie!. Så står juletiden snart for døren og dermed også skolernes juleferie. Sidste skoledag er onsdag den 21. december og første skoledag er tirsdag den 3. januar De dage skolen har lukket har SFO som altid- åben! I dagene før jul og efter nytår har vi åbent fra til I dagene mellem jul og nytår har vi reduceret åbningstid som er fra til Som vanligt skal man ikke til- eller framelde sig. De børn der har behov for pasning kommer og dem tager vi os af. rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Hilsen fra alle de voksne i 0-klasse: Ulla, Pia, Heidi, Jonna, Jytte og Birgit Her en række fotos fra de sidste uger i 0. årgang som også beskrevet i teksten: Nyt fra 0. årgang Ja, den sidste tid har stået i julen og hyggens tegn. Vi har haft travlt med at pakke julegaverne ind også lidt for travlt, viste det sig, for drillenissen var også på spil. Men det har ved fælles kvalitetskontrol løst sig. I december hygger vi lidt ekstra om børnene, og tilbyder afslapning og massage i A-lokalet. Det er i høj kurs, og der holdes stor justits i ventelisten. Vi har igen haft gang i bål og madlavning Indegården er stadig meget populær hos 0. klassebørnene, og ofte er der børn der leger her. Mange nye tilbud her, giver andre lege. Ex. laver vi dæmpet belysning og lægger masser af tæpper frem. Så bygges huler med tæpperne og med alle de andre forhåndenværende materialer. Vi leger også stadig ude hver dag, og i disse dage er det i VÅDT VÅDT regnvejr der præger udelivet. Der graves og bygges kanaler på livet løs, og nogle gange giver det lige så meget vand INDE i støvlerne, som udenfor. Men så er det bestemt også rart at der en gang imellem er et bål at varme sig ved, en kop bål-the(og en grankvist der kan snittes). Juleferien kommer hurtigt, og derfor vil vi ønske alle vores dejlige børn og forældre en Det er en af mange aktiviteter som børn stort set ikke kan få nok af.

2 Og så er der faldet lidt vand de seneste uger, hvis det skulle have forbigået nogen! Og der samler sig altid en stor fin sø for enden af rutsjebanen. Vi drøfter det også meget i personalet. Skal vi give dem lov til det?! Nogle mener ja, andre mener nej. Har de f.eks. tørt tøj de kan tage på når de kommer ind?! Kan de blive syge af at blive så våde medens det står på. Og som I kan se så er børnene helt vilde med at kunne rutsje ned i det! Men er I som forældre også det?? Jeg plejer gerne at sige, at det må børnene gerne de skal bare sikre at min datter (som går i 2B) ikke er blandt dem!

3 Her er der gang i at lave kanaler til vandet fra søen ved rutsjebanen. Også dette giver drøftelser i personalegruppen. Fordi man egentlig ikke må grave i det sand der er nede omkring legetårnet, fordi det er faldsand/faldunderlag til legetårnet. Så skal man grave i sandf skal det foregå i sandkasserne. Men her står aldrig vand, så der kan man aldrig grave kanaler. Og det at grave kanaler til vand er nærmest et urinstinkt hos børn; i hvert fald helt naturstridigt og derfor meget svær at stoppe dem i. Hvad tænker DU om disse spørgsmål. Skriv gerne din mening til os, så jer forældres bud og holdninger kan indgå i de drøftelser vi har i personalet om disse spørgsmål. Skriv til (vores helt nye) mail adresse: sfofritterhoejen@skanderborg.dk Vi er altid glade for indput fra forældre både de positive og de mindre positive! Og de bliver alle taget alvorlig og indgår i vores drøftelser af, hvordan vi skaber den bedst mulige SFO for jeres børn! Men der sker også meget indenfor. Her det altid fyldte og aktive tegnebord lige når man kommer ind i SFO.

4 børn er (endnu) ikke så konforme i deres tankegang som vi andre og ser derfor bare en masse muligheder i tingene. Vores fokus i alt dette er primært sikkerhed. At vi når vi ser disse konstruktioner lige vurderer om det sikkerhedsmæssigt kan forsvarres. Og det er jo ikke altid lige nemt at vurdere og klart en skønsmæssig afgørelse. Og en afgørelse som vil være forskellig fra voksen til voksen Og gang i det udødelige bordfodbold.. Særligt OBS: I morgenåbningen netop denne morgen havde nogle børn slæbt de runde røde skåle, nogle taburetter og de dreje plader der ses på fotoet her helt op i tårnet inde i Indegården. Og det må man bare ikke. Det er simpelthen for farligt. Dels står de oppe på tingene og kommer derfor så højt op at de kan risikere at falde ud over gelænderet og dels kan de finde på at løfte tingene op, så de kan falde ud over gelænderet og derned med risiko for at falde ned og ramme andre børn. Og jeg vil gerne at alle forældre skrider ind og beder børnene tage tingene ned, hvis de ser det! Eller i det mindste finder en af os så vi kan gøre det! Så her var der ikke tvivl om skønnet. Det var ned med tingene med det samme! Og mindst lige så udødelig; bygge huler og hygge sig i dem.. Og lige et sidste foto af hulebyggeri det er nemt at se, at de hygger sig. I det hele taget bruger børn ofte de ting vi/man har på en helt anden måde end de var tiltænkt

5 Og der har igen været børnemassage altså, hvor børn giver hinanden massage som det ses på fotoet. Vi har haft et par medarbejdere på kursus i dette og det er (som leder) super dejligt at se at det man har været på kursus i omsættes til virkelighed ude blandt børnene! Og begyndelsen til denne vinters første snemand Nyt fra 1. årgang Gang i leg og gravearbejde i en af vores sandkasser Og vi fik det der kunne minde om denne vinters første sne.. altid populært også selvom det var småt med sneen Og her er der brugt tid og flid på at lave en pæn opstilling af tingene... se bare de stolte piger.

6 Og her gang i et spil, hvor man vist skal sætte ting op på huer det ser sjovt ud. Drenge ved tegnebordet inde i 1. årgang. Og her er der brugt tid på at stille rigtig mange figurer rigtig flot op på borgen. Ikke så mærkeligt at børn nogle gange tænker at det er lidt træls lige når de bliver hentet! De kan jo netop lige have brugt lang tid på at stille noget op og lige skulle til at lege godt med det og så står I der! Og det ser da både hyggeligt og afslappende ud med musik i ørene!

7 Det samme her der hygges inde i aktivitetsrummet Endnu et bevis på vores gode og kreative børn. De havde set lusia optog i skolen om formiddagen. Og gik straks i gang med at lave det i SFO om eftermiddagen. Det har været trange tider som journalist på det seneste en masse steder lukket af, fordi der blev lavet hemmeligheder og der måtte ikke fotograferes! Her fik jeg allernådigst lov til at tage et foto af nogle af de mange pakker der er fragtet hjem i alle 3 årgange den sidste stykke tid! Her gås der med lysene.

8 Nyt fra 2. årgang Alle vores børn har lavet julegaver til sine forældre. Ellers har denne uge budt på julehygge, i form af julepynt, musetrappe, guirlander m.m. Vi har bagt småkager og hørt julemusik. Selvom vi godt kan mærke at børnene glæder sig til jul har vi formodet at skabe en god, rolig og hyggelig stemning i kælderen. Et par drenge viser stolt deres lego byggerier frem Der laves musetrapper til den HELT store guldmedalje Og endnu en klassiker; perleplader! Mere musetrapper.. Og se lige dette foto vi havde besøg af en flot kvinde for et par uger siden. Er hun ikke skøn

9 Og her havregrynskugler. Jeg kommer altid til at tænke på Frank Hvam i Klovn når jeg ser børn lave havregrynskugler. Her ligner det til gengæld vaniljekranse.. I onsdags blev der afhold en koncert i kælderen. Dem der optrådte var de børn som går på musik karrusel holdet i Skanderborg Musikskole. Prøv og se, hvor lækre vores fingre bliver af det! Nogle af 2. klasserne i aktion til den koncert som musikskolen gav for os. Der trilles og rulles flere kugler.

10 Sidste Nyhedsbrev var så fyldt af foto fra JuleÅbentHus at der ikke kom billeder med fra 2. klassernes tur ind til Legelandet i Brabrand. Derfor følger en række fotos af det her; og som altid når det er foto fra steder som dette, hallen, gymnastiksalen, Indegården m.v. så kan blitzen på et lille billigt SFO kamera altså ikke lyse de store haller tilstrækkeligt op med det resultat at billederne er lidt mørke/dårlige og ofte med røde øjne. Ikke desto mindre bringer vi dem alligevel! Og endnu flere i aktion Der er gang i den store rutsjebane Og med de øvrige børn fra 2. klasserne som publikum På onsdag d. 21. dec. tager vi på legepladsen, i hallen og efter hallen spiser vi æbleskiver og saftevand på årgangen. Vi håber på at mange af børnene først bliver hentet efter kl. 15 den dag. I uge 2 starter vi med et projekt med masker. Det bliver både med gaze, papir m.m. Aktivitetskalenderen for foråret kommer i løbet af januar. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig jul og godt nytår. Vi vil også benytte lejligheden for at sige tak for dejligt samvær og godt samarbejde. Venlig hilsen, Anne, Christina, Lene H., Lene K. og Helen Mere legeland

11 Her køres og skydes vist. Endnu en kæmper.. Og kæmpes. Og endnu en faktisk prøvede de fleste den vist! Og her kæmpes der med rodeo tyren.

12 lektiecafeen det meste af året og har dermed sørget for, ikke at glemme at have sine lektier lavet! Og en af de frivillige havde lovet ham en diplom til jul, hvis han gjorde det! Og det fik han. Med navn og det hele på! Og her er det da vist en af de voksne der prøver kræfter med den. Vi har været i kælderen og fundet gammelt legetøj frem. Dette byggesæt har været meget populært igen! Der kan bygges mange ting! Og her ses Magnus med en fin diplom! Hvorfor har han fået den? Jo såmen fordi han er kommet i

13 Huse, huler m.v. Ugens klumme. Denne uges krumme er alene et tak for det forløbne år. Tak til børn og forældre for samarbejdet med os. Vi ønsker alle vores børn og deres familie en rigtig god og glædelig jul og et godt og forhåbentlig lykkebringende nyt år! Ole Drøgemüller Praktiske oplysninger: Kontakt os: Du kan kontaktes os på følgende måder: SFO kontor: (ikke fast bemandet!!) SFO leder: eller mobil årgang: årgang: årgang: Sende børn: Vi sender børn til fritidsaktiviteter, men det kræver I har informeret os om det. Vi sender også børn hjem fra SFO. Vi sender kl og og umiddelbart før vi lukker. På dage, hvor vi har arrangementer (f.eks. OL, fastelavn, karneval m.v. sender vi IKKE børn). Disse dage skal I som udgangspunkt selv sørge for at hente! Åbningstider: Hverdage: til og igen fra skolen er slut til 17.00, fredage dog Ferier: I skoleferier har vi som åben fra til 17.00, fredage dog Der skal ikke ske tilmelding til ferierne. Har i behov for pasning kommer I bare med barnet, dog helst inden Ved senere end så ring lige og check. Dog har vi reducerede åbningstider (06.30 til 16.00) i følgende ferier: Uge 42 (efterårsferien) Dagene mellem jul og nytår Uge 7 (vinterferien) De 3 dage op til påske Uge 28, 29 og 30 (den gamle industriferie) Dagen er Kristi Himmelfartsdag og Grundlovsdag er der helt lukket. Sygdom: Der skal IKKE gives besked til SFO, når barnet er sygt. Der skal alene skrives i meddelelsesbogen som både skole og SFO ser. Ledelsen: Du kan altid sende mail til enten SFO leder Ole Drøgemüller eller souschef Ulla Nielsen på følgende mailadresser: ole.drogemuller@skanderborg.dk ulla.nielsen@skanderborg.dk

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011 Fælles info Fastelavn. Forrige mandag var der fastelavn! Her bringes lidt foto fra arrangementet. En helt særlig tak skal lyde til de mange forældre som bagte fastelavnsboller og til Schweizer Bageriet

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013 Fælles info Ny struktur i SFO. Som omtalt i sidste Nyhedsbrev havde vi er personaledag i SFO lørdag den 2. november, hvor vi drøftede, hvordan SFO skal tilrettelægges fra 1. januar 2014. Efter dette personalemøde

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011 Nyt fra 0. årgang Nu er efteråret rigtig kommet.det har betydet, at nogle børn er rykket mere indenfor, mens andre finder på nye udfordringer i efterårets flotte natur. Der er blevet fejet store bunker

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011 Fælles info Påske. De 3 dage op til påske har SFO en åben fra 07.00 til 16.00. Tilmelding ikke nødvendig. Ring på 8794 3213, hvis du kommer sent med dit barn for lige at høre at de er hjemme og ikke taget

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012 Fælles info Ny vikar. Vi har fået en ny vikar i huset. Ja helt ny er hun nu ikke, idet hun har mange års erfaring som pædagog som det fremgår af hendes præsentation nedenfor. Man må sige hun lever op til

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Juleferie!. Så står juletiden snart for døren og dermed også skolernes juleferie. Sidste skoledag er onsdag den 21. december og første skoledag er tirsdag den 3. januar 2012. De dage skolen

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00 Fælles info Efterårsferie. Sædvanen tro holder skolerne efterårsferie i uge 42. Og helt som sædvanen holder vi så åbent i stedet for! Det betyder at der er åbent i uge 42 i SFO med følgende åbningstider:

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyt fra 0. årgang Om mandagen er der bål og mulighed for at snitte pinde. Det er der mange, der nyder at være med til. Vi er begyndt at gå i gymnastiksalen nogle eftermiddage, hvor der er mulighed for

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl. 12.40) tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2013 Fælles info Juletræer. En stor tak til de forældre der har fulgt vores anmodning om, at droppe deres gamle juletræ af oppe på vores boldbane. Træerne har bare givet så meget god leg. Man tror det næppe,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2015 2015. Så er vi tilbage og allerede godt i gang med det nye år. Og efter en dejlig lang juleferie er der fart på fra starten. Vi har indsamlingsuge allerede i næste uge (3), der er arrangement for 2. klasserne

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 5+6 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 5+6 2011 Fælles info Vinterferie. Vi har sædvanen tro åben i SFO når der er skoleferie. Dog lidt reduceret i åbningstiden: Alle dage: 07.00 16.00 Tilmelding ikke nødvendig, men vær der inden kl. 09.00, da vi måske

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11+12 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11+12 2014 Sofaer. Vi kunne godt bruge 3-4 sofaer ned til vores Medieland. Vi vil gerne have brugte sofaer, så hvis nogle af jer overvejer at køre sofaen på Genbrugspladsen, eller som det skal hedder fremover Værdipladsen,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012 Fælles info Nye mobil numre. Vi overgår til mobil telefoni, således man vil kunne sende SMS til os også. Derfor bedes I venligst slette de numre I har hertil og i stedet notere følgende nye numre. Læg

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2011

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2011 Fælles info Ugens klumme. I dette Nyhedsbrev starter der et lille nyt tiltag; Ugens klumme. Her vil jeg skrive lidt om stort og småt, løst og fast. Der kan være ting der rører sig centralt i kommunen,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyt fra SFO Vinterferie. Vi holder sædvanen tro åbent når skolen holder ferielukket. Således også i uge 7, hvor der vil være åbent fra 06.30 til 16.00 for de børn der har brug for pasning. Bemærk vi lukker

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010 Fælles info Sol, varme solcreme og skygge. Høj sol, blå himmel og bare tæer i sandalerne... Husk derfor at smøre børnene med solcreme om morgenen. Børnene må gerne selv tage solcreme med, så I selv kontrollerer

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 48+49 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 48+49 2010 Fælles info Åbningstider i julen. Skolebestyrelsen har netop behandlet og vedtaget et oplæg fra SFO om åbning i ferier, bl.a. nu her mellem jul og nytår. Vi er efterhånden ved at være den sidste institution

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 3+4 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 3+4 2011 Fælles info Forældremøde. Fritterhøjen afholder vores årlige forældremøde for alle forældre der har børn i Fritterhøjen torsdag den 10. februar fra kl. 19.00. Dagsorden ER udsendt separat på ForældreIntra.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015 Vinterferie. Så er uge 7 veloverstået og godt brugt. Her lidt foto fra nogle af de ting vi lavede i SFO i vinterferien: Bygge alle mulige tårne og pyramider f.eks.. Noget af det bedste ved ferierne er,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Meddelelser Ny struktur. Vi syntes selv vi er kommet godt fra land med vores nye struktur. Vi er som sagt gået fra at være årgangsopdelte til at være funktionsopdelte, således at børnene må færdes over

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Åbent i julen. SFO holder åbent den 23. december og den 27. december. Vi har åbent fra 06.30 til 16.00. Den 30. december holder vi flytte dag og har derfor ikke åbent. Spørgsmål eller andet

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 Særlige informationer: Kære børn og forældre. Vi er nu godt i gang med det nye år. Vi havde en dejlig lang juleferie. Der var åbent i SFO og mange børn benyttede sig af SFO

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2012 Fælles info Uge 42. Der er vinterferie i uge 42, men SFO har som altid åbent når der er skoleferie! Vi åbner 06.30, men LUKKER kl. 16.00. Der er igen som altid- ingen til eller fra melding. Dem der har

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2013 Fælles info Inklusion. Som tidligere omtalt tager 4 af SFO ens ansatte en diplomuddannelse i Inklusion i dette skoleår. Amira har været afsted, Pia er pt. afsted og nu er turen kommet til Helen. Hun tager

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 12+13 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 12+13 2012 Fælles info Påske. Så er det påske; og mange af os er så heldige at have lidt ekstra fridage i dagene op til påske! Men nogle vil de jo nok hævdeskal også holde hjulene og samfundet i gang og derfor har

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 36+37 2012

Nyt fra 0. årgang. Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 36+37 2012 Fælles info Udeuger i Fritterhøjen. I de to kommende uger har vi på Fritterhøjen udeuger. Det betyder at vi har aktiviteter der foregår udenfor og derfor bliver ude det meste af eftermiddagen. Det er obligatorisk

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 1+2 2011 Forældremøde. Fritterhøjen afholder vores årlige forældremøde for alle forældre der har børn i Fritterhøjen torsdag den 10. februar fra kl. 19.00. Vi arbejder

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Her foto fra øvningen af OL:

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Her foto fra øvningen af OL: Fælles info Her foto fra øvningen af OL: OL. Torsdag den 12. september skal vi igen igen til det årlige OL! Det foregår på Skovbyskolen og her skal vi dyste mod andre SFO ere fra bl.a. Herskind, Skovby

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00 Fælles info Efterårsferie. Sædvanen tro holder skolerne efterårsferie i uge 42. Og helt som sædvanen holder vi så åbent i stedet for! Det betyder at der er åbent i uge 42 i SFO med følgende åbningstider:

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2012 Fælles info Vinterferie. Vi har som altid åben i ferierne og dermed også i uge 7. Pasning for dem der har behov. Til- og framelding som vanligt ikke nødvendig. Husk vi lukker kl. 16.00 alle dage i vinterferien

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Robusthed. Alle ansatte her på skolen har været afsted til et foredrag/kursus om robusthed. Samtidig er alle jer forældre blevet tilbudt at deltage i et foredrag om emnet;

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2012 Fælles info Påske. Så nærmer påsken sig; og mange af os er så heldige at have lidt ekstra fridage i dagene op til påske! Men nogle vil de jo nok hævde- skal også holde hjulene og samfundet i gang og derfor

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39+40 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39+40 2013 Fælles info Indsamling. Så er indsamlingsugen vel overstået. Der var en dejlig opbakning fra børn og forældre til ugen og det er vi naturligvis glade for. Tak for det! Indsamlingsugen har ligesom 2 hovedformål.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Uge 42. Så er efterårsferien ved at være ovre. Dette Nyhedsbrev laves nemlig fredag i efterårsferien! så en god uge er ved at være godt brugt. Som altid så kører vi helt uden tilog framelding til vores

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Nyhedsbrev Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev Fritterhøjen uge Fælles info Bevægelsesbane. Så har vi haft bevægelsesbane igen. Her følger lidt foto fra dagen: Alle ved at være samlet til start.. Det er en meget varieret bevægelsesbane de skal gennem og der er ofte

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Skovture. Vi var tirsdag, onsdag og torsdag af sted på skovtur til Gjern Bakker. Tirsdag var A klasserne af sted (0. til 2. klasse), onsdag B. klasserne og torsdag C. Det vi også kalder sporvise

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 39-40-41 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 39-40-41 2010 Fælles info Loppemarked. Årets loppemarked blev efter vores opfattelse- en stor succes. Det gjorde den bl.a. fordi: At der kom mange lopper selvom børnene ikke selv fik pengene fra salget. At der blev

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Uvelse SFO Information

Uvelse SFO Information Uvelse SFO Information Velkommen til Uvelse SFO. Vi er en skolefritidsordning, som har lokalefællessskab med indskolingen. Det giver os nogle pædagogiske muligheder og et tættere samarbejde omkring børnene,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012 Fælles info Husk. At vi holder åbent hele sommerferien i SFO, men at vi lukker allerede kl. 16.00 i ugerne 28, 29 og 30. Afslutningsfest for 2. klasserne. I går torsdag den 21. juni- holdt vi afslutning

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Bedsteforældredage. Så er syntes vi- nogle vellykkede bedsteforældredage afviklet. Vi håber jeres børn og jeres forældre syntes det samme; og hils dem endelig og sig tak for

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Velkommen i Gittes dagpleje

Velkommen i Gittes dagpleje Velkommen i Gittes dagpleje 1 Jeg hedder Gitte Gudmandsen og min mand hedder Toni. Vi har to drenge, Kasper og Lasse. Lasse er stadig hjemmeboende. Jeg vil med denne bog give jer indblik i min dagpleje.

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Karneval 2012. Der bliver Karneval den 16. maj som optakt til Galten Byfest. Institutionerne har dog i fællesskab ønsket at ændre på konceptet for Karnevallet. Primært i lyset af de ændringer

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 19+20+21 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 19+20+21 2014 Børnekulturdag. Vi er begyndt at øve til Børnekulturdagen, som afvikles onsdag den 28. maj. Øve sangen, øve trommer og øve stylter. Vi går fra Gyvelhøjskolen kl. 14.00 i optog mod Bytoften. Vi er klædt

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus TAK. Stor tak for jeres hjælp så vi kunne komme afsted alle mand på de pædagogiske dage på Ahl Hage. Vi havde et godt forløb med fokus på effektivisering (LEAN) ligesom turen

Læs mere

Husk! Vi er med på forældreintra

Husk! Vi er med på forældreintra Husk! Vi er med på forældreintra Klubben Telefon: Klubben 46464020 kontor 46464026 e-mail kontor: susl@mail.dk Åbningstider: På skoledage mandag-fredag fra skoleslut-17.00 på skolefridage9.30-17.00 Vi

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Arbejdsdag & Sommerfest Så nærmer vi os hastigt datoen for den årlige Arbejdsdag & Sommerfest i Børnehuset. I år er det fredag den 9. juni fra ved 13 tiden (eller når man kan

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Valg til Børnerådet. Vi startede som et forsøget Børneråd op på tværs af børnehave, SFO og klub for 1 år siden. Jeg har besluttet at videreføre rådet, da jeg syntes vi har

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Stjernebrevet. SFO1 Pavillonen oktober 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41

Stjernebrevet. SFO1 Pavillonen oktober 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen oktober 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Efteråret er så småt begyndt at trænge sig på og vi vil derfor for alvor begynde med inde-aktiviteterne i Pavillonen. Dette betyder blandt

Læs mere

Vi håber også på at der bliver lidt vintervejr, så vi kan få kælkene frem.

Vi håber også på at der bliver lidt vintervejr, så vi kan få kælkene frem. Købe/sælgedag: Tak for en super hyggelig købe/sælgedag hvor næsten alle børnene deltog. Der var rigtig mange spændende og meget forskellige boder og god markedsstemning. Vi vil gerne rose alle Jer forældre

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Hørning d. 2.1.2012 Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde og samvær i 2011. Ovenpå en dejlig lang juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres

Læs mere

Krudthusets Nyhedsbrev Juni 2014

Krudthusets Nyhedsbrev Juni 2014 Krudthusets Nyhedsbrev Juni 2014 I dette nummer: Nyt fra Krudthuset Personalesituation Forældrerådet Praktiske oplysninger Glemt tøj Sommerferievandplaskeri Vigtige datoer 2014 Lukkedage 2014 Håndhygiejne

Læs mere

Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole

Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole Forsikring: Du/I skal selv tegne ulykkesforsikring på Jeres barn/børn, da SFO/skole/kommunen ikke har en forsikring som dækker børnene. Information 2013 Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole 12

Læs mere

Nyhedsbrev Februar 2015

Nyhedsbrev Februar 2015 Fælles for hele Børnehuset Nyhedsbrev Februar 2015 Fødselsdag for hele Børnehuset: Tirsdag den 3. Februar holder vi fødselsdag for hele børnehuset med bla. Underholdning fra børnene og fællesspisning.

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 20. december 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Næste uge: 21.december Skolen og Spireloppen holder JULEFERIE frem til den 5. januar 2014. Udlejning baunen Mærkedag: 22. december 28. december 31. december

Læs mere

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge:

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Fritter 1's nyhedsbrev for november 2009. Efterårsferien Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Sæbekasse løb Tirsdag deltog vi i sæbekasse løb. Deltagerne fra 2.&3.klasse

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2012 Fælles info Husk. At vi holder åbent hele sommerferien i SFO, men at vi lukker allerede kl. 16.00 i ugerne 28, 29 og 30. Nye børn. Så skete det. De nye børn startede

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2012 Fælles info Personale nyt. Vores nuværende souschef i SFO, Ulla Nielsen, stopper hos os med udgangen af 2012. Det er bestemt ikke med vores gode vilje at hun gør det; men hun rykker teltpælene op her i

Læs mere

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer - 1 - Julegaver: Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer Hal: Her i vinterhalvåret er vi i hallen sammen med Regnbuen hver onsdag. Der kan dog være nogle onsdage

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2012 Fælles info Indsamlingsuge. Ud over Nyhedsbrevet er der også vedhæftet information til jer alle om et nyt tiltag, nemlig Indsamlingsuge, som afvikles i uge 10. Se mere om det spændende tiltag i brevet

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012 Nyt fra 0. årgang Juleværksted. Vi kan nu se en ende på vores hemmelige værksteds arbejde. Børnene har nydt at arbejde der nede i fred og ro. Vi har haft nogle gode snakke og vi voksne har nydt deres selskab

Læs mere

Fredag den 25.november 2016

Fredag den 25.november 2016 den 25.november 2016 Så er juleforberedelserne allerede gang, og i morgen når der er Juleklippedag vil hele skolen og Krabben blive udsmykket med diverse julepynt, og juletræet stå klar til at blive tændt.

Læs mere

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad.

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad. Tid til tørt tøj Glemt tøj og garderober Drømmedynen Fælles fødselsdag Sildesmagning Nyt fra afdelingerne Varm din medbragte mad Internet Kalender Tid til tørt tøj Vores legeplads er meget våd i øjeblikket,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012 Fælles info Studerende. Vi har fast studerende fra pædagogseminarierne. Vi syntes man som arbejdsplads har pligt til at deltage i uddannelsen af de kommende personer indenfor ens eget fag! Ud over at have

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

Børnehuset flytter ud i det blå

Børnehuset flytter ud i det blå Børnehuset flytter ud i det blå (Men kun for en dag) Onsdag den 29. maj flytter vi som en del af byfesten alle børn og voksne ned til Spejderhytten. Vi skal hygge os med forskellige lege og sange. Hvile/sove

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Nyt fra SFO og skole

Nyt fra SFO og skole Skjoldenæsvej 70, 4174 Jystrup SFO tlf. 57 62 73 40 SFO 2 57 62 73 50 Afdelingsleder Ann Sabroe Tlf. 20189758 E-Mail: as7@ringsted.dk Nyt fra SFO og skole August 2018 Velkommen til 0. klasse Så blev det

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015 Kristihimmelfartsferie. I den kommende uge (20) er der kun 3 skoledage. Så er der Kristihimmelfartsdag om torsdagen. Fredag har vi åbent i SFO. Sædvanen tro uden tilmelding; dem der har brug for det kommer.

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere