Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14"

Transkript

1 Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 19. Oktober 2013 Kl på 1. Salen i klubhuset Der var 10 fremmødte, afbud fra Kristian Sørensen Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Marianne Christiansen valgt 2. Formandens beretning. Jeg vil gerne starte med at sige at jeg synes det har været en fantastisk Tennis sommer vi har haft i år. Der har været rigtig gode betingelser for at spille en masse tennis på vores dejlige udendørsbaner, som har været rigtig gode at spille på i år. Det kan vi takke baneudvalget for, med Jan i spidsen, godt hjulpet at Kenn og Kristian. Tak til jer. Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14 Samlet medlemstal 104 mod 114 sidste år mistet 10 medlemmer i alt. Så trods en super god tennissommer, åbent hus i forbindelse med tennissportens dag i foråret, mange aktiviteter medlemmerne kunne melde sig til, turneringer, onsdagsspil og træning, har vi alligevel mistet 10 medlemmer. Når Kommunen så igen i år har skåret ned på vores tilskud, ja så er det op af bakke for en bestyrelse med at få pengene til at slå til og ikke komme ud med et stort underskud, og følge op med en kontingentforhøjelse som forslag på generalforsamlingen.

2 Heldigvis har vi bestyrelsen fulgt medlemmernes til og afgang nøje gennem hele sæsonen, og dermed kunne planlægge vores udgifter ud fra dette. Det har betydet vi har måtte skære ned nogle steder, samt opkræve lidt mere brugerbetaling for nogle aktiviteter, og det skal vi nok se at vænne os mere til. Ud over vi har sparet alt det vi kunne, har vi set på hvordan vi kunne få flere indtægter uden ligefrem at skulle ud og samle flasker i weekenden. Takket være et rigtigt godt samarbejde med Turistbureauet, som ud over at tage sig af indmeldingerne for de faste medlemmer, har vi jævnligt fulgt op på vores tiltag med at få turister til at købe korttids familiemedlemskaber som henholdsvis gælder 1 eller 2 uger, og sørget for at det blev godt markedsført og at Bureauet havde brochurer med oplysninger til turisterne om denne mulighed. Dette samarbejde, gode markedsføring kombineret med en super sommer rettede noget op på vores dårlige økonomi samt vores faldende medlemstal i år. Sidste år havde vi 11 korttidsmedlemskaber mod 26 i år, så dette er noget vi skal bygge videre på. Denne form for korttidsmedlemskaber er dog meget følsom over for vejret, og en måned med dårligt vejr i industriferien kan ødelægge eller minimere denne indtjening totalt for os. Vi har på 4 år søgt kommunen om at få udskiftet og repareret vores hegn mellem og udenom banerne, samt nye låger. Vi følger jævnligt op og rykker for at det bliver gjort, men er indtil nu blevet mødt med at kommunen ingen penge har til dette formål. Vi giver dog ikke op, og jeg var så sent som for 3 uger siden nede og fremvise de dårlige hegn og låger til en medarbejder fra kultur og fritid, så vi håber stadig på det skal lykkedes. Jeg vil gerne sige tak til alle i bestyrelsen for at engagere sig så meget i klubben og hjælpe godt til.

3 Specielt tak til vores nye turneringsleder Eva som trods manglende erfaring i at tilrettelægge turneringer har gjort det utroligt godt med at tilrettelægge og styre vores turneringer, samt stå for onsdags spil. Tak Eva. Kenn har prøvet at starte op med noget nyt, veteranhygge med træning og spil på nogle formiddage, og her vil jeg også gerne sige godt tiltag og tak til Kenn. Udendørs sæsonen lakker mod enden, og banerne vil blive lukket ned når de bliver for dårlige at spille på, eller frosten kommer. Vi kan dog spille i Kongehallen som vi har 26 timer i om ugen, så på med træningsdragten og hold jeres tennis ved lige i Kongehallen. Til sidst vil jeg sige tak for i år, og på gensyn til næste år. 3. Turnerings udvalgsformandens beretning v/ Eva Beuchert Der var planlagt 2 turneringer i løbet af sæsonen. En grill turnering, og en Tennis spot.dk turnering, den første blev desværre aflyst pga. manglende tilmeldinger, mens Tennis spot.dk blev gennemført. Onsdagsturneringen derimod var en blandet omgang denne sæson, så til næste år har vi aftalt at vi rykker starttidspunktet til kl og håber så at, flere vil deltage. Klubmesterskabet forløb godt med mange gode kampe, og vi kunne for en gang skyld afvikle finalerne på den planlagt, og det var en rigtig god dag, men nogle pragtfulde kampe. I DGI holdturnering deltog klubben med 2 turneringshold, hvor holdet med 4 herre blev nr. 4 og mix holdet der bestod af 2 damer og 2 herrer trak sig, da vi skulle spille mod Dianalund 1 og Dianalund 2. Venskabsturnering mod Vig. Vig inviteret os til at komme og spille doubler med spisning bagefter. Det var en rigtigt god ide, så vi aftalte en returmatche hos os. Vi vandt begge gange.

4 En ny turnering. Vi har aftalt med Vig, at vi holder et møde til vinter ang. en ny turnering til næste år, hvor vi vil invitere de nærliggende klubber. Godkendt. 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab v/ Frank Svendsen Lis: kassebeholdning hvad er det Frank: der er nogle penge vi har stående til at betale husleje mv. vi skal betale to gange husleje inden vi får noget tilbage fra kommunen. Marianne: hvor stor andel er familiekontingent. Frank: kr. er familiekontingent. Eva: vi skal også huske på at det er ikke hele huslejen vi får tilbage fra kommunen. Torben: hvad med hjemmesiden, er den dyr Finn: nej vi betaler kr ,00 til en webmaster og så betaler vi lidt til vores bookingside kr Regnskabet er godkendt. 5. Vedtagelse af budget for regnskabsåret 16/ til 15/ Torben: hvor mange er der til at betale til klubhuset. Finn: Klubhuset På Kongeengen er en selvejende institution som klubberne der holder til på Kongeengen lejer sig ind i. Ud over Tennisklubben som betaler kr , årligt, er der Fodboldklubben NIF der betaler kr , Nyk. Sj. Motionsklub primært stavgang der betaler kr , og Nykøbing Sj. Cykelmotion der betaler kr , Odsherred Kommune giver tilskud til lejede lokaler, og Tennisklubben fik således i år 77 % af vores kr , tilbage således at vi selv betale kr ,

5 Lis: spørger ind til hvad pengene til klubhuset bliver brugt til. Finn: forklare og ligger et regnskab frem som han fik ved sidste møde med Klubhusudvalget: Rengøring og tilsyn kr , Bygningsvedligeholdelse kr , Renovation kr , inventar kr , Administration kr , Forsikring Falck mm. Kr , El Vand Kloak kr , Rengøringsartikler kr , div. Kr , Budgettet er godkendt 6. Indkomne forslag, skal være formanden i hænde senest torsdag d. 11/10 Ingen 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer. på valg er: Finn Jensen Frank Svendsen Heidi Jensen 8. Valg af suppleanter og revisorer: på valg er: Suppleant Kristian Sørensen

6 Revisor Marianne Christiansen 9. Eventuelt. Lis: må vi få noget lys ude på terrassen Finn: Ja lyset virker ikke på terrassen, så er man der sent kan det være et problem. Vi har erfaret at efter tennisspillerne er gået hjem holder der nogle kedelige typer til på vores terrasse. De holder en mindre fest hvor der ud over at blive drukket en del også bliver indtaget stoffer. Når flere unge af disse typer er samlet bliver der også ødelagt ting som vores borde og stole på terrassen. Ved at det ikke er muligt at tænde lys håber vi at det begrænser deres interesse i at holde til der sent om aftenen. Der er en lyskontakt hvor der kan bruges en nøgle, vi har dog aldrig haft nogen nøgle men vi kan prøve at se på om det skulle være muligt. Lis: kan vi ikke få lidt længere booking tid, og mulighed for at booke 2 gange i denne periode. Finn: Det har altid været sådan at for at alle medlemmer skulle have mulighed for at booke på alle dage og tider i ugen, kunne man ikke sætte sig på en fast tid uge efter uge. Nu er der jo ikke så stort et pres på banerne disse år, så hvis generalforsamlingen er stemt for det, selvom vi godt nok er under eventuelt hvor der ikke kan besluttes noget, finder vi ud af at prøve dette af i kommende år. Generalforsamlingen er stemt for at man skal kunne booke 8 dage frem og have 2 aktive tider af gangen. Så dette prøver vi og ser hvordan det går. Finn: Traditionen tro kårer vi her på generalforsamlingen det medlem der har spillet flest gange ifølge bookingsystemet. I år er det Johnny Russell med 73 gange, men da Johnny ikke er til stede som man skal være for at modtage denne hæder, går den til den næste i rækken som er til stede, og det er Lis Jensen med 17 gange. Dirigenten erklærede derefter generalforsamlingen for slut, og man gik derefter straks i gang med en dejligt frokost buffet med pålæg Og ost.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. tennisklub, fredag d. 26. oktober 2012 kl på 1. salen i klubhuset

Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. tennisklub, fredag d. 26. oktober 2012 kl på 1. salen i klubhuset Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. tennisklub, fredag d. 26. oktober 2012 kl. 19.00 på 1. salen i klubhuset Indkaldelse til generalforsamlingen skete i år udelukkende skriftligt via e-mail. Trods

Læs mere

Ordinær generalforsamling søndag d. 30. Oktober Kl på 1. Salen i klubhuset. Fremmødte: 9 stk. 1. Valg af dirigent. Torben Olesen.

Ordinær generalforsamling søndag d. 30. Oktober Kl på 1. Salen i klubhuset. Fremmødte: 9 stk. 1. Valg af dirigent. Torben Olesen. Ordinær generalforsamling søndag d. 30. Oktober 2011 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset Fremmødte: 9 stk. 1. Valg af dirigent. Torben Olesen. 2. Formandens beretning. Det at sidde i Nykøbing Sj. Tennisklubs

Læs mere

Dagsorden: 12 fremmødt

Dagsorden: 12 fremmødt Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 30. Oktober 2010 Kl. 15.00 på 1. Salen i klubhuset Dagsorden: 12 fremmødt 1. Valg af dirigent. Torben Olesen 2. Formandens beretning. Denne

Læs mere

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014.

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. 1. Generalforsamling: Klubbens generalforsamling afholdes i klubhuset den 23-03-2014 kl. 10.00 Polle sørger for at dagsorden kommer i Melfar poster

Læs mere

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Til stede fra bestyrelsen var: Finn Hjarding, konstitueret formand, Lis Sorth, baneudvalgsformand, Pia Jensen, motionistformand,

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset.

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Tilstede var: 7 medlemmer og 7 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden: (ifølge vedtægterne) 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

NTK Generalforsamling torsdag d. 26/3 2015

NTK Generalforsamling torsdag d. 26/3 2015 1. Valg af dirigent Niels Arne kan vi regne med ham? Ref. Niels Arne vælges 2. Formandens beretning Baneklargøring onsdag d.9. april og lørdag d. 12. april REF : Baneklargøring en større omgang. Standerhejsning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Der var mødt i alt 20 personer. Bo bød velkommen og lavede en hurtig præsentation af bestyrelsen, revisor og suppleanter. 1. Valg

Læs mere

Stensved Tennisklub. Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK

Stensved Tennisklub. Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK Stensved Tennisklub Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK Bestyrelsen 2011 Formand: Hans Iversen Ansvar: Drosselvej 7 Post 4773 Stensved Kommunen Tlf. 55 38 67 03 Nye medlemmer hapi@stensvednet.dk Sponsorer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013 Fræværende: Henrik, Carsten, Leif, Mai Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/3-2016 i klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent. Jørn Rosborg blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen til generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145

Generalforsamling. Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145 Generalforsamling Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 a) Redegørelse for

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

NTK Generalforsamling 2016

NTK Generalforsamling 2016 NTK Generalforsamling 2016 Mødereferat fra møde d. 31/3-2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Niels Arne blev foreslået Niels Arne blev valgt. 2. Formandens beretning. Formandens Beretning er i år lagt

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Generalforsamling Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for 2016 3) Regnskab for det forløbne år til godkendelse 4) Forslag til budget,

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Inden generalforsamlingen startede, var klubben vært for spisning for generalforsamlingens deltagere.

Inden generalforsamlingen startede, var klubben vært for spisning for generalforsamlingens deltagere. Referat af generalforsamling i Ringsted Tennisklub Afholdt onsdag d. 21/3 2018 kl. 18.00 i Ringsted Sportscenter Inden generalforsamlingen startede, var klubben vært for spisning for generalforsamlingens

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Ringsted Tennisklub Afholdt onsdag, den 16. marts 2016 i Ringsted Sportcenter

Referat af Generalforsamling i Ringsted Tennisklub Afholdt onsdag, den 16. marts 2016 i Ringsted Sportcenter Referat af Generalforsamling i Ringsted Tennisklub Afholdt onsdag, den 16. marts 2016 i Ringsted Sportcenter Inden generalforsamlingen startede, var klubben vært for spisning for generalforsamlingens deltagere.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

RESULTATOPGØRELSE & BUDGET 1. november december 2018 side 1

RESULTATOPGØRELSE & BUDGET 1. november december 2018 side 1 RESULTATOPGØRELSE & BUDGET 1. november 2017-31. december 2018 side 1 Regnskab Regnskab Budget Note 2017-18 2016-17 2019 t. t. Indtægter Kontingenter 605.350 558 600 Offentlige tilskud 1 34.244 31 30 Andre

Læs mere

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING DAGSORDEN: Referat af generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 19. marts 2018 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK)

Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK) Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK) 2017 1. Klubbens navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Ølstykke Billard Klub (ØBK), der blev stiftet den 23.sept 1974. 2. Klubbens hjemsted er Ølstykke i Egedal

Læs mere

Farum Tennis Klub Generalforsamling 2018

Farum Tennis Klub Generalforsamling 2018 Farum Tennis Klub Generalforsamling 2018 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstiller Lars Peder Haar valgt enstemming Dirigenten konstaterede at der var indkaldt til Generalforsamlingen iht. Vedtægter.

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning suppleret af ungdoms- og anlægsudvalgsformanden 3. Kassereren forelægger det reviderede regnskab

Læs mere

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB MÅLØV BADMINTON CLUB Formand: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, kfriis@kfriis.com Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, birte@kfriis.com Banefordeler: Jakob Jespersen Tlf.: 2072 7957, jjj@maalov.dk e-mail:

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

SUNDBY TENNISKLUB - VEDTÆGTER KLUBBEN

SUNDBY TENNISKLUB - VEDTÆGTER KLUBBEN KLUBBEN 1. Klubbens navn er Sundby Tennisklub (ST, ligger i Københavns Kommune og er stiftet i 1937. Det er forbudt at ryge inde i klubhuset, men rygning er tilladt udenfor klubhuset. 2. STs formål er

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Referat af generalforsamling den 12. marts 2013 kl Sted: Klubhuset.

Referat af generalforsamling den 12. marts 2013 kl Sted: Klubhuset. Referat af generalforsamling den 12. marts 2013 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Tilstede var: 4 medlemmer og 6 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden: (ifølge vedtægterne) 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Fladså Tennis

Referat af ordinær generalforsamling i Fladså Tennis Næstved, den 09. Februar 2018 Referat af ordinær generalforsamling i Fladså Tennis Tid og sted: Søndag den 4. februar 2018 i klubhuset i Lov. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub:

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Formandsberetning Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Klubben har til tider summet af aktivitet med distinkte højdepunkter omkring

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

NYKØBING SJ. SEJLKLUB d

NYKØBING SJ. SEJLKLUB d NYKØBING SJ. SEJLKLUB d. 01.11.2018 Generalforsamling. I henhold til foreningens vedtægter indbydes I til generalforsamling til afholdelse: Lørdag d. 24.november 2018 kl. 10.00 i sejlklubbens lokaler Dagsorden

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken Generalforsamling i Ballerup Tennisklub søndag d. 18. februar 2001 kl 10 i klubhuset i Damgårdsparken Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Thielsen blev valgt. Ifølge lovene skal generalforsamlingen

Læs mere

Aars Tennis Klub af 1913

Aars Tennis Klub af 1913 Aars Tennis Klub af 1913 Referat Mødeart: Bestyrelsesseminar Dato: Lørdag den 2. november kl. 9.30 til kl. 17.00 Sted: Deltagere: Afbud: Løkken Poul Erik Pedersen (PEP), Jørgen Jensen (JJE), Lene Bechmann

Læs mere

Bilag: FORMANDSBERETNING FOR ÅRET 2016/17

Bilag: FORMANDSBERETNING FOR ÅRET 2016/17 Bilag: FORMANDSBERETNING FOR ÅRET 2016/17 Stenløse Tennisklub BERETNING FOR ÅRET 2016/17 De seneste år har vi på Generalforsamlingen kunnet melde om en tilbagegang i medlemstallet. Sidste år var vi 149

Læs mere

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017 Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub Generalforsamling 2. november 2017 Året i overskrifter Mange nye medlemmer Kæmpe frivillig indsats Økonomi forbedret Økonomi fortsat presset Atmosfære og engagement Flot

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Generalforsamling FTU den

Generalforsamling FTU den Generalforsamling FTU den 26.02.2013 Præsentationsrunde Velkommen Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.Forelæggelse

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

Rødovre Tennisklub Vedtægter

Rødovre Tennisklub Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Rødovre Tennisklub. Klubben har hjemsted i Rødovre Kommune. 2 Medlemmer og formål Klubben består af aktive og passive medlemmer og optager enhver, der søger optagelse,

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk

Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk . maj 201 Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling lørdag den 31. maj 2013, kl 10:00 i Egebjerg Forsamlingshus, Ved Kirken, Egebjerg, 500 Nykøbing

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere