Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet d. 10. oktober 1911 CVR Aalborg SØ

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet d. 10. oktober 1911 CVR Aalborg SØ"

Transkript

1 Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet d. 10. oktober 1911 CVR Grønlands Torv 14, : mail@aalborgdeaf.dk 9210 Aalborg SØ Referatet af Generalforsamling Lørdag d. 22. marts a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller Dagsorden 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen b. Feriehytten 3. Arbejdsplan for tilkommende tid 4. Fremlæggelse af årsregnskab til godkendelse a. Tegnsprogsforeningen b. Feriehytten 5. Behandling af forslag fra bestyrelsen og medlemmerne 6. Kontingenter 7. Valg af bestyrelse: a. Formand Inger Nørgård Christensen (ønsker ikke genvalg) b. Sekretær Gitte Kjærsgaard Jensen (ikke på valg) c. Kasserer Karl Erik Christensen (på valg) d. 2 repr. Henrik Heilesen (vil stoppe) Lars Vestergaard (på valg) samt 2 suppl. Jonas Allart Espensen (på valg) Anette Engelbreth Pedersen (på valg) 8. a. Valg af administrator til Feriehytten: Henrik O. Christensen (på valg) b. Valg af vedligeholdelsesleder til Feriehytten: Kurt Als (på valg) c. Valg af rengøringsleder til Feriehytten: Kirsten Als (på valg) d. Best. udpeger til Feriehytten efter generalforsamlingen. 9. Valg af revisorer: 1 revisor Jørn Bergmann (på valg) 1 revisorsuppleant: Brian Jørgensen (på valg)

2 Formand Inger Nørgård Christensen bød hjertelig velkommen - specielt til æresmedlemmerne. Bestyrelsen havde besluttet at der er kaffe og kager efter at generalforsamlingen er slut. 1.a Valg af dirigent Christian Høybye - valgt Vedtægter overholdt Generalforsamlingen er indkaldt med 4 ugers varsel. Erik Præstgaard: Kan vi ændre navnet Aalborg Tegnsprogsforening om til døve forening? Dirigenten foreslår dette punkt flyttes til pkt. 5 godkendt 1.b Valg af referent Lene Schmidt - godkendt 1.c Valg af bisidder Gitte K. Jensen- godkendt 1.d Valg af 2 stemmetællere Jan W. Dietz og Henrik Otto Christensen - godkendt 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen Formand Inger Nørgaard: Først skal vi lige mindes 3 medlemmer i 2013 der er gået bort, 1 min stilhed for: Jens Erik Ø. Rasmussen, Edith Christensen, Hans Chr. Lassen Hun gennemgik derefter beretningen, og Kirsten Als fik en flaske vin som tak for hjælpen med Døves Jul indsamling. Bemærkninger til årsberetningen: Jens August: Juletræ for børn - jeg spiller, men der kom ingen tolk. Der var bestilt tolk i god tid men desværre... og det er rigtig ærgerligt at der så ikke kommer en tolk!

3 Annette E. Pedersen: Stor ros til bestyrelsen for året der er gået. Hjemmesiden og måske kan facebook bruges mere til informationer osv. På facebook kan juletræsfesten den 28. dec. I år er 100 års jubilæum - foreslår at der nedsættes en gruppe til at planlægge det i god tid, så det ikke. kun er bestyrelsen Tak for ros... dejligt... Indrømmet vi har forsømt hjemmesiden, men skal nok gøre det bedre. Vi drømmer om at komme i gang på facebook men det kræver ressourcer. Hvis der er en computernørd der gerne vil varetage og hjælpe er det bare super. Vi har plan på med juletræsfesten så den tager vi senere. Malene Allart: Jeg har kigget på hjemmesiden, men der manglede at få informationer der skulle på hjemmesiden. Synes det er bedre med facebook i stedet for hjemmeside. Der er også flere muligheder for at samarbejde med andre og for at gøre os mere synlige. Dirigenten: Foreslår en informationsaften så de ældre kan blive klogere på, hvad forskellen er på facebook og hjemmeside. Det er jo ikke alle, der er medlem af facebook og det er lidt svært at finde rundt. Erik Præstgaard; Mangler pensionistvejleder - der er kommet flere pensionister. Onsdag aften generelt, der kommer ikke nok mennesker. Lotte Andersen: Facebook, man kan have begge dele og linke til hinanden.. logo... Jeg ændrer de gamle programmer på hjemmesiden snarest muligt. Det er rigtigt at vi ofte ikke får givet beskeder videre men vi skal nok blive mere synlige i fremtiden. Der er meget aktivitet om onsdagen om dagen - men ikke om aftenen. Der er heller ikke mange om fredagen... måske gør vi for lidt reklamer... men hvordan skal vi lokke folk frem? Jeg savner aktivitet af medlemmer om aftenen - det ville være godt for os der ikke kan komme om aftenen. Synes godt om hjemmesiden... Facebook!!!?? Brian Jørgensen: Facebook er godt, men det kræver ressourcer og det skal stemme med hvad der står på hjemmesiden. SKAL... Annette E. Pedersen: Facebook kunne måske fange de unge og få dem til at komme om aftenen. Vi kan også alle der bidrage til facebook og ikke kun bestyrelsen. Hjemmesiden er det jo kun bestyrelsen, der kan skrive på. På facebook kan vi skiftes til at lægge arrangementer ud og komme med forslag og der er vi alle ansvarlige for at give hinanden informationer.

4 Dirigenten: Foreslår en præmie til den, der laver det størst frivillige arbejde i klubben gennem et år. Så kan det være forskellige der bliver belønnet alt efter hvor meget tid og hvor mange ressourcer man har. Et forslag som I kan diskutere videre på i bestyrelsen. Birgitte K. Dietz: Når der nu ikke kommer så mange onsdag aften, så er det måske bedre bare en gang om måneden. Formanden: Facebook - rigtig mange gode ideer.. tak for det. Vi tager det med i bestyrelsen. Også en god ide men en aften for de ændre, hvor de kan lære facebook at kende. Vi har mange små klubber her, så stor knus til Annette for hendes ide om at alle kan bidrage med indslag på facebook og en rigtig god ide med belønning af frivilligheden. Det er meget forskelligt hvor meget tilslutning der er til onsdage og fredag aftener. Malene Allart: Det er ikke godt kun at have åben en gang om måneden hvis vi vil have flere unge ind, så er det nok en anden vej vi skal gå. Vi må holde fast i de unge når de kommer. Jette Kærsgaard: Det er nok fordi at pensionistklubben er her om onsdag og overtager det, så føler man ikke det er for os andre. Richardt Hansen: Whist klubben er her om onsdagen, men vi mangler noget mere socialt ud over dem, der lige spiller whist. Anne Marie Poulsen: Fredagsbajer og flere bankoaftener. se hvad der er populært og udnyt dette Eivind Kristensen: En gang om måneden er ikke ok at være åben her - det burde være meget mere. Jo mindre, der er åbent her, jo færre vil der komme. Så vi skal bruge hele ugen med åbning her. Lars R. Vestergaard: Socialt samvær - og whist sammen. Formanden: Vi har forsøgt forskellige tiltag om onsdagen, men der kommer stadig færre. Tiden forandrer sig, så vi prøver hele tiden noget nyt og skal nok tage ideer med til bestyrelsen. Alle er velkommen til at komme med ideer til hvordan programmet skal være - hjertelig velkommen. Kommunen blander sig ikke i hvornår vi vil have åbent her, men bare der kommer nogle på forskellige tider af døgnet. Birgitte K. Dietz: Måske der skulle være mere samarbejde imellem, hvornår de forskellig klubber skal have deres aftener, så vi f.eks. ikke kun whist er her om onsdagen, men en anden dag.

5 Anni L. Christensen: Stor ros til bestyrelsen for at prøve noget nyt, som Brunch, men ærgerligt med snestorm. Næste emne: forlag om navneforandring fra Aalborg Tegnsprogsforening til Aalborg Døveforening: Erik Præstgaard: Forslag fordi alle tegnsprogsforeninger lukker ned - derfor må vi diskutere om vi skal ændre det til døveforening. Dirigenten kommer med en forklaring om, hvorfor andre foreninger i landet ændrer deres navn til døveforeninger igen. Malene Allart: Vil gerne beholde det navn vi har nu, fordi snart er tegnsproget blevet anerkendt, og så har vi ikke noget problem. Brian Jørgensen: Vil bevare navnet. Jette Kærsgaard: Jeg kommer ofte til at sige døveforening. Hvornår ændrede vi det - ca. l0 år siden? Nu har jeg endeligt lært at bruge den betegnelse og jeg føler ikke, vi har problemer med kommunen eller andre. Men det er jo jer der bestemmer. Ejvind Christensen: Tegnsprogsforening er fint, fordi så er hørende også velkommen - og kommunen kender os. Dirigentens kommentar: 18. marts 2006 skiftede foreningen navn til nuværende navn. Årsberetningen er godkendt. b. Feriehytten Henrik Otto Christensen: Gennemgik beretning. Jens August Højbjerre: Mangler forklaring på de tal der er vist i en tabel. Dirigent forklarer at det er årstal og hvor meget lejeindtægt der er kommet i de forskellige år. Richard Hansen: Bedre gang forhold til kørestolsbrugere.

6 Henrik Otto Christensen: Handicap-rampe - det må vi snakke om - der har kun været en klage- Feriehytten har en hjemmeside og den er hele tiden opdateret - tak for det det Henrik Otto Christensen. Huset er dyrere at leje for ikke medlemmer, end for medlemmer. Ejvind Christensen: Siden har vi ændre det småt, mere lapning af sommerhuset. Men her i de 2 sidste år, er der sket meget store renovering, stor ros til Henrik Otto Christensen og andre bestyrelsesmedlemmer. Årsberetningen er godkendt. 3. Arbejdsplan for kommende tid I forbindelse med 100 års jubilæum er juletræsfesten den 28. december. Brian Jørgensen: Vi har oprettet et udvalg med Brian som tovholder. Der er flere som gerne vil være med i gruppen, blandt andet Gitte og Anni og gerne en ung person. - Der er kommet mange forslag, som vi ser på. Der må godt være nogle der tager sig af arbejdsopgaverne, når vi kommer så langt. Malene Allan: Skal der være to fester - en for børn og en for voksne - eller skal det være en stor? Gitte K. Jensen: Vi har haft møde den 7. marts og I skal nok få at høre, hvad vi er kommet frem til Fest reception eller??? det er ikke bestemt. Vi skal tage hensyn til pensionister og børn osv. Vi sender noget ud og så kan I komme på banen alle sammen - men vi kan ikke gøre mere i dag. Richard Hansen: Vi har holdt juletræsfest så langt tilbage jeg kan huske på Aalborgskolen siden Der var vi sammen voksne og børn. Lotte Andersen: Hvad med økonomien? Malene Allart: Der har været juletræsfest før aalborgskole tiden - 4 forskellige arrangementer. Brian Jørgensen: Vi kender ikke økonomien endnu, eller hvad det skal koster - det finder vi ud af. Konklusion: Der gives flere informationer senere følg med på hjemmesiden/facebook.

7 4. Fremlæggelse af årsregnskab til godkendelse a. Tegnsprogsforeningen Karl Erik Christensen: Alle har fået det i posten og kan se overskuddet. Der er ingen bemærkninger fra bestyrelsen side. Kurt Als: kr. overskud, der er noget galt - det stemmer ikke Diverse arrangementer ,- det stemmer heller ikke. Dirigenten: Mangler der bilag eller har bestyrelsen sovet i timen? 3755,- skal der stå i alt - diverse arrangementer Vi kan godt godkende regnskab med bemærkninger og bede om at revisionen gennemgår det igen og så skriver lige en rettelse på hjemmesiden og vedhæfter et nyt. Årsregnskabet blev godkendt under den forudsætning af der laves et nyt regnskab med rettelserne og lægger det på hjemmesiden eller på opslagstavlen. b. Feriehytten Feriehyttens regnskab blev godkendt uden ekstra bemærkninger. 5. Behandling af forslag fra bestyrelsen og medlemmerne Intet at behandle så punktet springes over. 6. Kontingenter Dirigent: DDL foreslår en forhøjelse på l00kr. ekstra med tilbagevirkende kraft fra l. januar2014. Så bliver minimumsbetaling 400 kr. - derudover må der hæves med 100 kr. Jan Volder: Hvorfor den stigning? Dirigent: DDL's hjemmeside - der står begrundelsen. Kontingent er ikke steget over 12 år - ens kontingent i alle foreninger, så er man fri for at medlemmer vælger det billigste sted at være medlem. Dirigent forklarer fordele og ulemper. Det, Landsmødet beslutter sig for, skal foreningerne følge op på. Fortæller også om forskellige muligheder for at søge hjælp til støtte i DDL fonde osv. 4 gange om året. Personlige ansøgninger.

8 Richard Hansen: Jeg er nervøs for at folk trækker sig som medlem, hvis det bliver for dyrt er passende. Lotte Andersen: Det er jeres ansvar at I ser på den hjemmeside - der er mange overraskelser - så se på det og føl et ansvar. Ole Sørensen: Hvis man er i arbejde så er det ikke noget problem med pengene - men hvis man er pensionist.. hvad så? Jens August Højbjerre: Er enig med Ole - er bange for vi mister medlemmer. Ejvind Christensen: Alt stiger jo. Vi har ikke haft en stigning i mange år - tænk på at alt stiger i vores hverdag også madvarer og andre regninger. Bestyrelsen tager kommentar med til diskussion og der afventes afgørelse fra DDL 7. Valg af bestyrelse a. Formand Inger Nørgård Christensen ønsker ikke genvalg - og bestyrelsen har ingen ny kandidat. Inger vil gerne i DDL's hovedbestyrelse - ønsker nye udfordringer. Lotte Andersen vil foreslå Annette E. Pedersen eller Gitte K. Jensen Per Schmidt foreslår Gitte K. Jensen som formand Anni Lange foreslår Malene Allart Alle tre takker nej til posten. Inger har betingelser for at fortsætte - der skal uddelegeres mange flere opgaver, og der skal være en computernørd med i bestyrelsen Det blev besluttet, at Inger Nørgård Christensen tager 1år mere som formand. Dette udløste stor glæde blandt forsamlingen. b. Sekretær Gitte Kjærsgaard Jensen er ikke på valg, så hun fortsætter. c. Kasserer Karl Erik Christensen vil gerne fortsætte og blev genvalgt for en ny 2-årig periode.

9 d.2 repræsentanter Normalt skulle der vælges en, men Henrik Heilesen ønsker at stoppe i utide. Valgkamp: Peter Åge Jensen 39 stemmer Henrik Otto Christensen 25 stemmer Ole Sørensen 20 stemmer Lars Vestergaard 12 stemmer. Dette betød, at Peter Åge Jensen er valgt for en 2-årig periode, og at Henrik Otto Christensen for 1 år. 2 suppleanter Valg mellem: Annette E. Pedersen 27 stemmer Anni Lange 20 stemmer Lars Vestergaard 20 stemmer Jonas Allart 16 stemmer Ole Sørensen 15 stemmer 1. suppleant blev Annette Engelbreth Pedersen 2. suppleant blev Lars Vestergaard efter en lodtrækning mellem Anni Lange og Lars Vestergaard foretaget af dirigenten. 8. a. Valg af administrator til Feriehytten Henrik Otto Christensen blev genvalgt. 8. b. Valg af vedligeholdelsesleder til Feriehytten Kurt Als blev genvalgt. 8. c. Valg af rengøringsleder Kirsten Als blev genvalgt. 8. d. Bestyrelsesmedlemmer i Feriehytteudvalget Udpeges i ny bestyrelse.

10 9. Valg af 1 revisor og 1 revisorsuppleant Jørn Bergmann blev genvalgt som revisor. Brian Jørgensen blev genvalgt som revisorsuppleant. Dirigenten kunne erklære generalforsamlingen for hævet kl og takkede alle for et godt og roligt forløb. Formand Inger Nørgård Christensen afsluttede generalforsamling med uddeling af vin og chokolade og tak til afgående bestyrelsesmedlemmer. Referatet er skrevet af Dato: 2. april 2014 Referatet er gennemlæst og godkendt af Dato 19. april 2014 Lene Schmidt Referent Christian Høybye Dirigent

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 43 stemmeberettede medlemmer og 0 gæster. Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 Bestyrelsen 2018/2019: Formand: Sekretær: Kasserer: Repræsentanter: Samt 2 suppl.: Inger Nørgaard

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling d

Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling d Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling d. 17. 03. 2018 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening stiftet den 10. oktober Aalborg Tegnsprogsforeningens Ordinære generalforsamling Lørdag d. 17. marts 2018 kl. 13.

Aalborg Tegnsprogsforening stiftet den 10. oktober Aalborg Tegnsprogsforeningens Ordinære generalforsamling Lørdag d. 17. marts 2018 kl. 13. Aalborg Aalborg Tegnsprogsforening stiftet den 10. oktober 1911. Aalborg Tegnsprogsforeningens Ordinære generalforsamling Lørdag d. 17. marts 2018 kl. 13.00 Program Årsberetninger og årsregnskaber Aalborg

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 VEDTÆGTER For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 1 1. NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED, MEDLEMSKAB. 1.1 NAVN: Aalborg Tegnsprogsforening (skiftet navn fra Aalborg Døveforening d. 18.

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening stiftet den 10. oktober Aalborg Tegnsprogsforeningens Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16. marts 2019 kl. 13.

Aalborg Tegnsprogsforening stiftet den 10. oktober Aalborg Tegnsprogsforeningens Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16. marts 2019 kl. 13. Aalborg Aalborg Tegnsprogsforening stiftet den 10. oktober 1911. Aalborg Tegnsprogsforeningens Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16. marts 2019 kl. 13.00 Program Årsberetninger og årsregnskaber Aalborg

Læs mere

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB.

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1.1 Foreningens navn er: Aarhus Døveforening 1.2 Tidligere navne: 1903-1904: Døvstummeforeningen,,Effata" Aarhus 1904-1950: Døvstummeforeningen,,Hephata"

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat fra Fredericia Tegnsprogsforenings Generalforsamling Lørdag d.17 marts 2018

Referat fra Fredericia Tegnsprogsforenings Generalforsamling Lørdag d.17 marts 2018 Referat fra Fredericia Tegnsprogsforenings Generalforsamling Lørdag d.17 marts 2018 Daniel Vest byder alle sammen velkommen til Generalforsamling, dejligt at se en del, er kommet. Idet der plejer at være

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Aarhus Døveforening. Generalforsamling d. 18. marts 2017

Aarhus Døveforening. Generalforsamling d. 18. marts 2017 Aarhus Døveforening Generalforsamling d. 18. marts 2017 53 stemmeberettede medlemmer og 11 gæster Hovedbestyrelsen for 2016/2017 Forkvinde: Brit Holm Andersen. Kasserer: Gert Johnsen. 1. repræsentant:

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Thyholm Idrætsforening

Thyholm Idrætsforening Kallerup 9. marts 2010 MØDEREFERAT Dato: 3. marts 2010 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN Antal stemmeberettigede foreninger til Generalforsamlingen: 22 foreninger Dagsorden: 1) Velkomst Formand

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl. 17.00 SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. 1. Valg af dirigent. Leif Jeppesen. Godkendt af forsamlingen. Lovligt indvarslet. 2. Valg

Læs mere

Vedtægter for Fyns Døveforening

Vedtægter for Fyns Døveforening Vedtægter for Fyns Døveforening 1 Navn, Stiftelsesdato, hjemsted og medlemskab... 2 2 Formål... 2 3 Medlemskab og kontingenter... 2 4 Generalforsamlingen... 3 5 Ekstraordinær generalforsamling... 5 6 Bestyrelse

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Jannick Jakobsen (JJ), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG), Coilin Jeritslev (CJ),

Læs mere

Referat af generalforsamling i LØS 2018

Referat af generalforsamling i LØS 2018 Referat af generalforsamling i LØS 2018 Vi mødes i Pakkeriet i Spinderihallerne (Vejle) d. 12.05.2018 til Landsforeningen for Økosamfunds årlige generalforsamling, der i år afholdes i forbindelse med Folketræffet

Læs mere

Tegnbuens generalforsamling

Tegnbuens generalforsamling Tegnbuens generalforsamling Lørdag d. 14. april 2018 Tegnbuens formand, Mads Jonathan Pedersen byder alle velkommen og åbner generalforsamlingen. Han fortæller at 2 repræsentanter fra Danske Døves Landsforbundets

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling, lørdag d. 7. maj 2011 kl. 14.00 i Blåvandshuk Idrætscenter Strandvejen 2, Oksbøl. (Den gamle hal).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling, lørdag d. 7. maj 2011 kl. 14.00 i Blåvandshuk Idrætscenter Strandvejen 2, Oksbøl. (Den gamle hal). Indkaldelse til ordinær generalforsamling, lørdag d. 7. maj 2011 kl. 14.00 i Blåvandshuk Idrætscenter Strandvejen 2, Oksbøl. (Den gamle hal). Ifølge vedtægternes 12 er dagsordenen: a. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Stemmeberettigede deltagere (15): Erik Dahl Klausen, Jan Laursen, Carsten Larsen, Lasse H. Petersen, Dennis Nilsson, Alice Raunsbæk, Niels Christian Jakobsen,

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Ansvarlige: Landsformand Tine Mandrup, Tangent 39 Grenå Vicelandsformand Helle Nielsen, Tangent 14 Østersøen Sekretær

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Guldborgsund Frivilligcenter. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl. 15.00. Formand Erik Ejlertsen (EE) bød de 74 stemmeberettigede medlemmer velkommen, og overgik derefter til den udsendte dagsorden.

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Årsberetninger fra bestyrelsen, klubber og udvalg. 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den 25.5.2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde foreslået byrådsmedlem Jens Erik Boesen, som blev valgt Det konkluderes af JEB, at generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Generalforsamlingen afholdes med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i (NDV) Norddjurs Vandråd. Tidspunkt: Den onsdag 19. marts 2014 kl. 19.00 Sted: Fjellerup Aktivitetshus, Niels Iuels Plads 3, 8585 Glesborg. Generalforsamlingen afholdes med følgende

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2019 Den 10. april 2019, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Årsmøde 23/ Referat. Hans Vindahl blev valgt: Dagsorden gennemgået, med en enkelt justering. Tage Jensen og Lis Larsen blev valgt.

Årsmøde 23/ Referat. Hans Vindahl blev valgt: Dagsorden gennemgået, med en enkelt justering. Tage Jensen og Lis Larsen blev valgt. Årsmøde 23/11 2016 Referat. Deltagere: 18 deltagere. Pkt 1: Valg af orstyrer: Hans Vindahl blev valgt: Pkt 2: Valg af stemmetællere: Pkt 3: Formandens beretning: Afholdte møder i Aktivitetsrådet. Kunne

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede

Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Referat Ordinær Generalforsamling d. 25.04.-2018 Naverparken Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Alice & Lars Steinicke 9 M x Annalise Amstrup 9 U x Anne-Mette Jensen 9 N - Anni Brown & Jørn

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Referat fra det ordinære generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 19. marts 2016.

Referat fra det ordinære generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 19. marts 2016. Referat fra det ordinære generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 19. marts 2016. 1. Valg af a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Tine Vest

Læs mere

Nødebo Kro Nødebovej Fredensborg

Nødebo Kro Nødebovej Fredensborg Blistrup, den 6. februar 2018 GENERALFORSAMLING 27. marts 2017 Til stede: Kirsten Aunstrup, Bruno Bjerre,, Flemming Jørgensen, Lisbeth Larsen, Jens Lassen, Merete Rosenberg, Camilla Svanebjerg, Ib Østlund,

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere