KRYDSTOGT. Start og slut i Havana. Endedestination Start Havana, Cuba Slut Havana, Cuba. Varighed 8 dage/ 7 nætter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KRYDSTOGT. Start og slut i Havana. Endedestination Start Havana, Cuba Slut Havana, Cuba. Varighed 8 dage/ 7 nætter"

Transkript

1 KRYDSTOGT Start og slut i Havana Sejlrute 1: Cuba - Havana, Belize - Belize City, Honduras Roatan, Mexico - Costa Maya, Mexico - Cozumel, Havana Sejlrute 2: Cuba - Havana, Jamaica - Montego Bay, Cayman øerne - George Town, Mexico - Cozumel, Cuba - Havana Afrejsedatoer sejrute Nov 26 Dec 10, Jan 07, 21 Feb 04, 18 Mar 03 Afrejsedatoer sejlrute Dec 03, 17, Jan 14, 28 Feb 11, 25 Mar 10 Program overview Stig ombord til en mindeværdig rejse, hvor krydstogtskibet vil sejle dig trygt fra havn til havn mens du undervejs kan nyde det brede udvalg af faciliteter og forlystelser. Endedestination Start Havana, Cuba Slut Havana, Cuba Varighed 8 dage/ 7 nætter Om rederiet og skibet Meget familievenlige krydstogter med mange aktiviteter ombord både for børn og voksne. Blandt de billigste krydstogter på det danske marked. Mange forskellige drikkepakker både til voksne og børn. Fast, lav børnepris - og ingen aldersbegrænsning på spædbørn og babyer. Imponerende shows og underholdning ombord. Destinationer i hele verden heriblandt krydstogter fra Sydafrika. MSC Cruises samarbejder med UNICEF og har udarbejdet et hjælpeprogram for børn, som gæster ombord MSC Cruises har mulighed for at støtte. Inkluderet Fly t/r inkl. transfer Booking af krydstogt Helpension Kaffe, the og postevand Roomservice i kahytten 24/7 (gælder ikke Bella kahytter) Fri adgang til swimmingpools, jacuzzis, fitnesscenter & teater ombord Alle gebyrer, skatter & afgifter Ikke inkluderet Øvrige drikkevarer Spisning i specialrestauranter Udflugter & evt. forsikringer (kan tilkøbes) Drikkepenge Europa og De Forenede Emirater: 10 euro pr. person pr. dag, børn (2-11 år) 5 euro pr. person pr. dag, børn under 2 år - gratis. Drikkepenge Caribien og transatlantisk: USD pr. person pr. dag, børn (2-11 år) 6,25 USD pr. person pr. dag, børn under 2 år - gratis. Priser fra DKK pr. person Vi tilbyder opgradering af din kahyt eller billet for et mindre beløb, så du har mulighed for frit at nyde alle faciliteterne ombord.

2 Information Sejlrute 1: Rejsens destinationer Havana Cubas hjerte En rejse til Cuba emmer af historie, rytme og stemning. Cubanerne er et utroligt imødekommende folkefærd, og du hurtigt vil opleve, at cubanerne har en helt speciel ro over sig. Alting foregår i et afslappet tempo her. Under dagene i Havanna får du god tid til at udforske byen. Gå ikke glip af El Capitolio, revolutionsmuseet og Plaza del Revolución med det store José Martí monument og bygningen hvor Che Guevaras ansigt kigger ned. Tag nogle af de mange sightseeing busser for at få et overblik over byen og hvorfor ikke slutte af med et besøg på forfatteren Ernest Hemingways favorit bar El Floridita med en rigtig god og kold Daiquiri. Man kan også tage et kig ind i hans hjem som nu mere er et museum, lige udenfor Havanna i forstaden San Fransisco de Paula. Belize - Belize City Med en lang caribisk kystlinje minder Belize kulturelt om mange af de andre tidligere britiske vestindiske kolonier. Belize er kendt for frodige regnskove, smukke strande og et enestående dyreliv både under og over vandet. Belize City er landets største og mest mangfoldige by med et væld af forskellige etniciteter. Byen er bedst kendt som en travl havneby og forretningscentrum i Belize. Der er rig mulighed for at nyde de fantastiske strande og den imponerende natur i og omkring Belize City. Desuden kan man besøge byens museum, som rummer mange af Belizes tropiske skatte og kultur. Belize City har tropisk klima med stærk varme og høj luftfugtighed. Regnsæsonen går fra maj til november, og den tørreste periode løber fra februar til maj. Fra juni til november kan orkaner forekomme. Belize dollars (BZD) Honduras - Roatan Roatán ligger i det caribiske hav udenfor Honduras kyst og er den største ø i Hondurasbugten. Øen ligger nær The Mesoamerican Barrier Reef, som er verdens næststørste rev, hvilket naturligvis gør den til et attraktivt sted for dyrelivet. Først senere er Roatan også blevet en populær destination for krydstogter takket værd de palmeklædte sandstrande og den caribiske atmosfære. Øen har omkring indbyggere, hvoraf en femtedel bor i den største by, Coxen Hole. West Bay Beach - en dejlig palmestrand med mulighed for at bad, spise og drikke. Little French Key - en lille ø uden for Roatan. Et sandparadis med god mad, god modtagelse og fantastiske svømme-muligheder. Gumbalimba Park - en naturskøn park med aber, leguaner, papegøjer og en tilhørende strand. Et godt valg hvis du rejser med børn. Tropisk klima med temperaturer omkring grader og lidt regn hele året. Honduras lempira (HNL)

3 Information Sejlrute 1: Rejsens destinationer Mexico - Costa Maya Costa Maya er en lille region i Quintana Roo staten i Mexico, beliggende ud til det caribiske hav. Regionen indeholder to små byer, Mahahual og Xcalak. Mahahual ligger som den nærmeste by på krydstogtshavnen, ca. 3 km fra man går i land. Her finder man barer, restauranter og butikker, og ikke mindst smukke sandstrande og et fantastisk koralrev. Ved Costa Maya Cruise Port har man desuden bygget et stort indkøbscenter og et område kaldt New Mahahual, hvor krydstogtsgæsterne kan fornøje sig. Tag en udflugt til Maya Chan Beach, hvor man kan nyde dagen ved den fantastiske strand og få sig en lækker frokost i perfekt omgivelser. Det anbefales at tage en taxa fra havnen tur/retur. Hold evt. øje med om det er muligt at bestille en tur til stedet via dit krydstogt. The Native Choice Tours. Kom med en privat guide rundt og oplev de gamle Maya-indianeres ruiner og kom på besøg i en lejr, og se hvordan Mayerne lever i dag. Turen kan ligeledes ofte bookes fra sit krydstogt. Costa Maya har et behageligt tropisk klima, hvor temperaturerne ligger omkring de 25 grader året rundt. Passatvinde fra det Caribiske Hav holder vejret behageligt selv på de varmeste dage. Fra december til maj har Costa Maya en tør sæson, mens juni til november er den regnfulde sæson. Mexicanske pesos (MXN) Mexico - Cozumel Ud for den mexicanske østkyst ligger øen Cozumel i det skønne caribiske hav. Øen har ca indbyggere, hvoraf ca bor i byen San Miguel De Cozumel. Øen og byen er især kendt for at være en yndet krydstogtsdestination, og et populært sted for folk, der gerne vil snorkle og dykke. I San Miguel de Cozumel finder man både et stort udvalg af restauranter for enhver smag, samt diskotekter, barer og biografer. Chankanaab Park giver dig muligheden for at opleve den undersøiske verden helt tæt på ved bl.a. at svømme med delfiner og søkøer. Både for børn og voksne. Paradise Beach har alt hvad man har behov for. En lækker strand, swimmingpool, god mad, venligt personale og masser af vandaktiviteter for både børn og voksne. Cozumel har et tropisk monsun klima med temperaturer mellem 25 og 30 grader året rundt. Der er en kort tør sæson fra februar til april, mens den regnfulde sæson dækker de fleste af årets måneder. Især september og oktober kan have en del nedbør. Mexicanske pesos (MXN)

4 Information Sejlrute 2: Rejsens destinationer udover allerede nævnte i sejlrute 1 Jamaica - Montego Bay Montego Bay ligger på den nordlige side af Jamaica, og er den største by i området. Det er her de velhavende jamaicanere slår sig ned, og nyder de naturskønne omgivelser med smukke strande, det pulserende natteliv, og den toldfrie rom sammen med de mange turister, der blandt andet valfarter til på grund af de mange muligheder for vandsport. En tur på Martah Brac River, hvor man flyder af sted på en bambusflåde er sjovt for hele familien. Er man nysgerrig på øens historie, skal man besøge Rose-Hall palæet, som er kendt for sine super gode guider. Og hvis man er træt af at dykke og sejle, kunne en ridetur hos Half Moon Equestrian Center være et godt alternativ. Skal der købes noget med hjem er det det udendørs Harbour Street-market eller de smarte butikker på Gloucester Avenue, man bør lægge vejen forbi. Vejret er altid godt på Jamaica, der har en årlig gennemsnitstemperatur på grader. Det regner dog meget i forårsmånederne, men ellers kan man med fordel besøge øen året rundt. Jamaica Dollars (JMD) Cayman øerne - George Town Caymanøerne ligger i det vestlige Caribiske Hav og er et oversøisk territorium, der tilhører Storbritannien. Hovedstaden på Caymanøerne er George Town, der ligger på Grand Cayman den største af de tre Caymanøer. George Town har et indbyggertal på omkring og er kendt for at have nogle af verdens bedste sandstrande. Koralrevet omkring Caymanøerne tiltrækker hvert år mange tusinde dykkere. Seven Mile Beach er en af de fineste sandstrande i verden. Den ligger på vestkysten nord for George Town, hvorfra man kan tage taxa eller bus til et overskueligt beløb. På Seven Mile Beach er der rig mulighed for at snorkle, dykke og underholde sig med vandsportsaktiviteter eller blot nyde det varme badevand, der hele året ligger stabilt på grader. I George Town er den idylliske havn pyntet med gamle, farverige kolonibygninger, der ligger side om side med små, nyopførte hoteller, der loyalt supplerer den oversøiske kultur. En spadseretur gennem byen med dens charmerende restauranter og grønne omgivelser er en oplevelse værd. et på Grand Cayman er typisk caribisk og stabilt hele året. Temperaturen ligger på grader om dagen og om natten. Der falder ikke meget nedbør, men i så fald sker det mellem maj og oktober. Cayman Island Dollar (KYD)

5 Oversigt over kahytter, gælder sejlrute 1 & 2 Mulighed for opgradering af kahyt Kahyt med balkon Suite Indvendig kahyt Indvendig kahyt Størrelse: 13 m2 uden vindue De indvendige kahytter er udstyret med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge og rummelig garderobe. En del af kahytterne har desuden køjesenge, som giver plads til 3-4 personer. Interiør: Tv, telefon, minibar, eget bad med bruseniche og toilet, aircondition og pengeboks. Udvendig kahyt med havudsigt Størrelse: 13 m2 med vindue Bemærk, at kahyt nummer samt har begrænset udsigt, dvs. med redningsbåde foran vinduet. De udvendige kahytter er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og en rummelig garderobe. En del af kahytterne har desuden køjesenge, som giver plads til 3-4 personer. Interiør: Tv, telefon, minibar, eget bad med bruseniche, aircondition og pengeboks. Suite med balkon Størrelse: ca. 27 m2 Suiter med balkon er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og en rummelig garderobe. En del af kahytterne har desuden sovesofa, som giver plads til 3 personer. Interiør: Tv, telefon, minibar, badeværelse med badekar og toilet, aircondition og pengeboks. MSC Cruises priskategorier MSC har fire forskellige priskategorier, som gæsterne kan vælge imellem Bella og Fantastica oplevelse, Aurea oplevelse og MSC Yacht Club. Under hver kategori er det muligt at vælge imellem standard indvendig- og udvendigkahyt og balkon kahytter. Bella oplevelse inkluderer Indvendig/ udvendig eller balkon kahyt Helpension Buffet åben 20 timer om dagen Underholdning og et pakket program med daglige aktiviteter Adgang til pool, fitnesscenter med panoramaudsigt og udendørs sportsfaciliteter Valg af kahytnummer (afhængigt af tilgængelighed) Valg af spisetider (afhængig af tilgængelighed) Optjen MSC Club points, for at nyde endnu flere fordele på næste krydstogt Yderligere fordele mod betaling: Morgenmad i kahyt 24-timers roomservice Adgang til privat soldæk Børnearrangementer

6 Oversigt over kahytter, gælder sejlrute 1 & 2 Mulighed for opgradering af kahyt Kahyt med udsigt Fantastica inkluderer alle fordelene som ved Bella oplevelse samt Mulighed for de bedste kahytter til rådighed Muligheder for at ændre din booking (navn/dato) Gratis morgenmad i kahytten 24-timers roomservice Prioritering i valg af spisetider 50 procent rabat på fitness klasser (fx yoga) og personlig træner (afhængig af tilgængelighed) Særlige arrangementer for børn Optjen MSC Club points, for at nyde endnu flere fordele på næste krydstogt Yderligere fordele mod betaling: Adgang til privat soldæk AUREA Oplevelse Allegrissimo All-inklusive pakke (Ubegrænset udskænkning af blandt andet husets vin, øl, spiritus og specialkaffe. Mineralvand i kahytten og produkter fra minibaren og premium produkter er ikke inkluderet. Gratis spapakke for hver person, herunder: Adgang til Thermal Area for hele krydstogtet Balinesisk massage Solarium Velkomstcocktail Kahyt med gratis velvære produkter, badekåbe og tøfler Gratis adgang til det eksklusive soldæk Prioriteret boarding og bagageservice (kun på ombordstigningsdagen) Frit valg af spisetid i et dedikeret område i restauranten Optjen MSC Club points, for at nyde endnu flere fordele på næste krydstogt Wellness inkluderer alle fordelene som ved Fantastica samt wellness-oplevelse ombord Velkomstkit i kahytten Ekslusive Wellness-aktiviteter i land (tilbuddet varierer afhængigt af krydstogtets længde og destination) Separat Wellness program for både indendørs- og udendørsaktiviteter 1 sportsdrik pr. døgn i minibaren Fri adgang til vand i barer, restauranter, buffeter og i kahytten Et udvalg af frisk og sund mad og drikkevarer i restauranter og buffeter Helbredskontrol hos skibets læge Analyser og tests med personlig Technogym-uddannet Master Trainer Vaskeservice af dit træningstøj Internetforbindelse til Technogym App 1 gruppebillede med samtlige deltagere i Wellness gruppen

7 Oversigt over faciliteter Faciliteter ombord på skibet Spa Restaurant Restauranter (inkluderet i prisen) Buffetrestaurant 2 hovedrestauranter Pizzeria Specialrestauranter (mod tillæg) Udendørs resturant Il Patio Barer og lounger Lobbybar Isbar Kaffebar Musik/piano/showbar Poolbar Spa, relax og sport Joggingbane Minigolf MSC Aurera Spa Shuffleboard Solarium Underholdning Bibliotek Børneområde Diskotek Fotohandler og fotogalleri Shoppingområde Casino Taxfree shop Trådløst internet Videospil Pools Swimmingpool-område med 2 boblebade Fitness Underholdning Teater Billedkilde: MyCruise

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

KRYDSTOGT. Start og slut i Abu Dhabi. Endedestination Start Abu Dhabi Slut Abu Dhabi. Varighed 8 dage/ 7 nætter

KRYDSTOGT. Start og slut i Abu Dhabi. Endedestination Start Abu Dhabi Slut Abu Dhabi. Varighed 8 dage/ 7 nætter KRYDSTOGT Start og slut i Abu Dhabi Endedestination Start Abu Dhabi Slut Abu Dhabi Varighed 8 dage/ 7 nætter Afrejsedatoer 2019 November: 29 December: 06, 13, 20, 27 Afrejsedatoer 2020 Januar: 03, 10,

Læs mere

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib.

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib. MSC LIRICA TOTALVÆGT:.91 tons ANTAL PASSAGERER: 1.984 BESÆTNINGSMEDLEMMER: 721 ANTAL KAHYTTER: 992 BELLA Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAHYT MED BALKON, HAVUDSIGT & INDVENDIG KAHYT Bella

Læs mere

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr.

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. 800,- Rederi: MSC Cruises MSC Poesia tager jer med ud på en fantastisk rejse

Læs mere

PASSAGERER: OPLEVELSER

PASSAGERER: OPLEVELSER MSC BELLISSIMA TOTALVÆGT: 171.598 tons LÆNGDE: 315 m PASSAGERER: 4.500 SØSAT: 2019 OPLEVELSER Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON, AVUDSIGT & INDVENDIG KAYT Bella giver den bedste

Læs mere

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib.

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib. MSC ARMONIA TOTALVÆGT: 65.542 tons ANTAL PASSAGERER: 2.679 BESÆTNINGSMEDLEMMER: 721 ANTAL KAYTTER: 976 BELLA Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON, AVUDSIGT & INDVENDIG KAYT Bella

Læs mere

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib.

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib. MSC MAGNIFICA TOTALVÆGT: 95.128 tons ANTAL PASSAGERER: 3.223 BESÆTNINGSMEDLEMMER: 1.038 ANTAL KAYTTER: 1259 BELLA Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON, AVUDSIGT & INDVENDIG KAYT

Læs mere

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib.

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib. MSC ORCESTRA TOTALVÆGT: 92.409 tons ANTAL PASSAGERER: 3.223 BESÆTNINGSMEDLEMMER: 1.054 ANTAL KAYTTER: 1275 BELLA Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON, AVUDSIGT & INDVENDIG KAYT

Læs mere

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib.

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib. MSC MUSICA TOTALVÆGT: 92.409 tons ANTAL PASSAGERER: 3.223 BESÆTNINGSMEDLEMMER: 1.0 ANTAL KAYTTER: 1275 BELLA Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON, AVUDSIGT & INDVENDIG KAYT Bella

Læs mere

KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET

KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET Tag med på en krydstogtrejse til nogle af Middelhavets skønneste destinationer. Ombord på skibet

Læs mere

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib.

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib. MSC SINFONIA TOTALVÆGT: 65.542 tons ANTAL PASSAGERER: 2.679 BESÆTNINGSMEDLEMMER: 721 ANTAL KAYTTER: 980 BELLA Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON, AVUDSIGT & INDVENDIG KAYT Bella

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib.

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib. MSC SEAVIEW TOTALVÆGT: 10.000 tons ANTAL PASSAGERER: 5.19 BESÆTNINGSMEDLEMMER: 1.413 ANTAL KAYTTER: 2.0 BELLA Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON, AVUDSIGT & INDVENDIG KAYT Bella

Læs mere

Det kan du glæde dig til. Rejseplan HØJTSTÅENDE SOL OG UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBIEN

Det kan du glæde dig til. Rejseplan HØJTSTÅENDE SOL OG UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBIEN HØJTSTÅENDE SOL OG UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBIEN Tag på opdagelse i det smukke Caribiske Øhav, hvor du bl.a. besøger Miami, Bahamas og St. Thomas. Nyd hvide sandstrande, azurblåt

Læs mere

Costa Cruises (3 3,5*)

Costa Cruises (3 3,5*) Costa Cruises (3 3,5*) Det italienske rederi Costa Cruises er Europas største krydstogtrederi og råder over 15 skibe. Costa Cruises krydstogter er italiensk inspireret og det betyder at får en oplevelse

Læs mere

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib.

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib. MSC OPERA TOTALVÆGT: 6.91 tons ANTAL PASSAGERER: 2.679 BESÆTNINGSMEDLEMMER: 728 ANTAL KAYTTER: 1.07 BELLA Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON, AVUDSIGT & INDVENDIG KAYT Bella

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj PERIOD 09 Maj - 18 Maj PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj PERIOD 09 Maj - 18 Maj PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38 - LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 41 LUKKET FOR SALG C 44 LUKKET FOR SALG D 47 - (352,5 kr.) ÅBENT FOR SALG E 50 lukket 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016 A

Læs mere

PASSAGERER: KATEGORIER KAHYT MED BALKON UDVENDIG KAHYT INDVENDIG KAHYT

PASSAGERER: KATEGORIER KAHYT MED BALKON UDVENDIG KAHYT INDVENDIG KAHYT TOTALVÆGT: 92.409 tons LÆNGDE: 294 m PASSAGERER: 3.223 BESÆTNING: 1.014 SØSAT: 2006 KATEGORIER BELLA Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON UDVENDIG KAYT INDVENDIG KAYT Bella giver

Læs mere

Det Vestlige Caribien inkl. Cuba med MSC Armonia

Det Vestlige Caribien inkl. Cuba med MSC Armonia Det Vestlige Caribien inkl. Cuba med MSC Armonia Et unikt krydstogt til det vestlige Caribien og Cuba inkl. 2 nætter i Miami før krydstogtet. Rejsen er spækket med unikke oplevelser i dels Miami med en

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Scandinavian Cruise Center vil gerne invitere Dem med på en uforglemmelig krydstogtsrejse

Scandinavian Cruise Center vil gerne invitere Dem med på en uforglemmelig krydstogtsrejse Scandinavian Cruise Center vil gerne invitere Dem med på en uforglemmelig krydstogtsrejse Velkommen om bord! Scandinavian Cruise Center A/S er et krydstogtrejsebureau med speciale i krydstogter over hele

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017 1.PERIOD 14 April- 07 Maj 2017 A 116 TL (232 kr) LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 119 TL (238 kr) LUKKET FOR SALG C 125 TL (250 kr) LUKKET FOR SALG D 129 TL (258 kr) LUKKET FOR SALG E 139

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

LifeWaves 10 års Jubilæums Krydstogt!

LifeWaves 10 års Jubilæums Krydstogt! LifeWaves 10 års Jubilæums Krydstogt! Den 8.-12. November 2014 Hvad vil være bedre end at tage på ferie til en eksotisk paradisø, sejle på de smaragdgrønne vande i det utrolige Caribiske Hav, slappe af

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj PERIOD 09 Maj - 18 Maj PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj PERIOD 09 Maj - 18 Maj PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38 - LUKKET FOR SALG B 41 LUKKET FOR SALG C 44 330 Kr ÅBENT FOR SALG D 47 lukket E 50 lukket 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016 A 39 - LUKKET FOR SALG B 43 LUKKET FOR SALG C

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Rejseplan. Dagsprogram

Rejseplan. Dagsprogram OPLEV NOGLE AF DE MEST SPÆNDENDE BYER I NORGE, DANMARK OG TYSKLAND PÅ DETTE 8 DAGES KRYDSTOGTEVENTYR KRYDSTOGTREJSE TIL FJORDNORGE MED AFREJSE FRA KØBENHAVN Smukke byer, spændende oplevelser og frisk havluft

Læs mere

PASSAGERER: KATEGORIER KAHYT MED BALKON UDVENDIG KAHYT INDVENDIG KAHYT

PASSAGERER: KATEGORIER KAHYT MED BALKON UDVENDIG KAHYT INDVENDIG KAHYT MSC ORCESTRA TOTALVÆGT: 92.409 tons LÆNGDE: 294 m PASSAGERER: 3.223 BESÆTNING: 1.054 SØSAT: 2007 KATEGORIER BELLA Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON UDVENDIG KAYT INDVENDIG

Læs mere

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017 1.PERIOD 14 April- 07 Maj 2017 A 119 TL LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 125 TL LUKKET FOR SALG C 129 TL LUKKET FOR SALG D 129 TL LUKKET FOR SALG E 145 TL - 290 kr LUKKET FOR SALG 2.PERIOD

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

1.PERIOD 19April- 06Maj PERIOD 07 Maj - 15Maj PERIOD 16 Maj - 06 Juni 2018

1.PERIOD 19April- 06Maj PERIOD 07 Maj - 15Maj PERIOD 16 Maj - 06 Juni 2018 1.PERIOD 19April- 06Maj 2018 A 165 TL - 257 kr ÅBENT FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 170 TL Foreløbig lukket for salg C 175 TL Foreløbig lukket for salg D 179 TL Foreløbig lukket for salg E 2.PERIOD

Læs mere

1.PERIOD 01 Juni - 03 Juni 2019

1.PERIOD 01 Juni - 03 Juni 2019 1.PERIOD 01 Juni - 03 Juni 2019 A 210 TL - 256,2 kr ÅBENT FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 220 TL Foreløbig lukket for salg C 230 TL Foreløbig lukket for salg D 240 TL Foreløbig lukket for salg E

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Du kan også opgradere din rejse til det dejlige 5* Hotel Now Larimar All Inclusive Resort

Du kan også opgradere din rejse til det dejlige 5* Hotel Now Larimar All Inclusive Resort LUKSUSFERIE INKL. FLY EFTERÅRSFERIE 2017 I DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK Nyd din efterårsferie i smukke og afslappede omgivelser på Den Dominikanske Republik i Caribien, hvor du kan forkæle dig og din familie

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen starter i New York

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38 - LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 41 LUKKET FOR SALG C 44 LUKKET FOR SALG D 47 352,5 kr ÅBENT FOR SALG E 50 Lukket foreløbig 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38 - LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 41 LUKKET FOR SALG C 44 LUKKET FOR SALG D 47 - (352,5 kr.) ÅBENT FOR SALG E 50 lukket 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016 A

Læs mere

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter Super Læserrejsetilbud KUN fra kr. 2.699 pr. voksen KUN fra kr. 940 pr. barn Tyrkiet - Side i samarbejde med Herning Folkeblad/Midtjyllands Avis og Spies Side ligger på en halvø, omgivet af lange sandstrande.

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017 1.PERIOD 14 April- 07 Maj 2017 A 35 LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 36 - LUKKET FOR SALG C 38-285 kr ÅBENT FOR SALG D 47 lukket E 50 lukket 2.PERIOD 08 Maj - 17 Maj 2017 A 37 LUKKET FOR SALG

Læs mere

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017 1.PERIOD 14 April- 07 Maj 2017 A 35 / 262,5 kr ÅBENT FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 41 lukket C 44 lukket D 47 lukket E 50 lukket 2.PERIOD 08 Maj - 17 Maj 2017 A 37-277,5 kr ÅBENT FOR SALG pr.

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Kultur og Strand 12 dages rundrejse i Cuba Havana - Varadero - Havana Denne rundrejse går til legendariske

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess.

Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess. Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess. 10 dages rejse til Caribien, med hotelophold og morgenmad! 7. november til 16. november 2015. Med Stiften fordele og Strobel Travel

Læs mere

CUBA 4 oplevelsesrige dage i Havana efterfulgt af 10 fantastiske badedage i Varadero 62N og Spies

CUBA 4 oplevelsesrige dage i Havana efterfulgt af 10 fantastiske badedage i Varadero 62N og Spies CUBA 4 oplevelsesrige dage i Havana efterfulgt af 10 fantastiske badedage i Varadero 62N og Spies Cuba er en af de grønneste øer i Caribien. Klimaet er tropisk, og på kysterne findes masser af hvide koralstrande.

Læs mere

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015 1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015 A 36 lukket B 39 ÅBENT FOR SALG C 42 Lukket for salg D 44 Lukket for salg E 49 Lukket for salg 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015 A 38 lukket B 41 ÅBENT FOR SALG C 46 lukket D

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015 1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015 A 36 Lukket for salg B 39 Lukket for salg C 42 / 315 kr ÅBENT FOR SALG D 44 lukket E 49 lukket 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015 A 38 Lukket for salg B 41 Lukket for salg C 46

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38-285 kr ÅBENT FOR SALG B 41 lukket C 43 lukket D 45 lukket E 50 lukket 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016 A 39-292,5 kr ÅBENT FOR SALG B 41 C 46 D 49 E F 52 55 3.PERIOD 19

Læs mere

Smart Selection Hotel Istra

Smart Selection Hotel Istra Smart Selection Hotel Istra Velkommen til Smart Selection Hotel Istra! Introduktion Hotel Istra er for dem, der kan lide det pulserende byliv, men samtidig gerne vil nyde en afslappende ferie ved stranden.

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Krydstogt til det østlige Caribien med MSC Divina

Krydstogt til det østlige Caribien med MSC Divina Krydstogt til det østlige Caribien med MSC Divina Tag på et lækkert krydstogt i det østlige Caribien Jeres 13-dages krydstogt i Caribien med MSC Divina starter med en enkelt overnatning i Miami. Det caribiske

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst Marine Hotel Bo helt ned til stranden i Kolobrzeg på det fem stjernede luksuriøse Marine Hotel. Her får I en helt fantastisk havudsigt, et bredt og varieret wellness program og masser af frisk havluft

Læs mere

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib.

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib. MSC MERAVIGLIA TOTALVÆGT: 17.00 tons ANTAL PASSAGERER: 5.714 ANTAL KAYTTER: 2.244 BELLA Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON, AVUDSIGT & INDVENDIG KAYT Bella giver den bedste

Læs mere

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 Mauritius Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 stjernet hotel med en af de bedste placeringer på Mauritius nordvestkyst ved en af de mest uforstyrrede og fineste bugter på øen. Her bliver

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

PASSAGERER: KATEGORIER KAHYT MED BALKON UDVENDIG KAHYT INDVENDIG KAHYT

PASSAGERER: KATEGORIER KAHYT MED BALKON UDVENDIG KAHYT INDVENDIG KAHYT MSC OPERA TOTALVÆGT: 65.591 tons LÆNGDE: 275 m PASSAGERER: 2.679 BESÆTNING: 728 SØSAT: 2004 BELLA Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON UDVENDIG KAYT INDVENDIG KAYT Bella giver

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER MEXICO - COACHINGREJSE

DANSK STUDIE CENTER MEXICO - COACHINGREJSE DANSK STUDIE CENTER MEXICO - COACHINGREJSE Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2013: 9,8 UD AF 10 C SCOACHINGREJSE NOGLE REJSER, NOGLE UDDANNER SIG, ANDRE GØR BEGGE DELE! Dansk Studie Center har specialiseret

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

Udflugter fra Hurghada

Udflugter fra Hurghada Udflugter fra Hurghada Kairo Afgang fra Hurghada, omkring kl. 02.00. Vi kørsel med aircondition bus i 6 timer. Stop i Zaafarana Resthouse efter (ca. 2,5 timer) hvor det er muligt at spise morgenmaden medbragt

Læs mere

Krydstogt fra New York til Bahamas 7 nætters krydstogt fra storby til kridhvide sandstrand + 2 nt. New York. Fra Pris kr. 9155,-

Krydstogt fra New York til Bahamas 7 nætters krydstogt fra storby til kridhvide sandstrand + 2 nt. New York. Fra Pris kr. 9155,- Krydstogt fra New York til Bahamas 7 nætters krydstogt fra storby til kridhvide sandstrand + 2 nt. New York. Fra Pris kr. 9155,- Rederi: NCL Norwegian Jewel tager dig med på et skønt 7 nætters cruise fra

Læs mere

15 nætters cruise over Atlanterhavet. Afrejsedato: 23 April Fra Pris kr. 6995,-

15 nætters cruise over Atlanterhavet. Afrejsedato: 23 April Fra Pris kr. 6995,- Transatlantisk krydstogt fra Florida til København 15 nætters cruise over Atlanterhavet Afrejsedato: 23 April Fra Pris kr. 6995,- Rederi: NCL Norwegian Sun tager dig med på en fantastisk tur over Atlanterhavet,

Læs mere

Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus.

Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus. VÆRELSE MED MORGENMAD CALVI, GRAND HOTEL*** Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus. Indkvartering Grand Hotel*** er et

Læs mere

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015 1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015 A 36 Lukket for salg B 39 ÅBENT FOR SALG C 42 lukket D 44 lukket E 49 lukket 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015 A 38 Lukket for salg B 41 Lukket for salg C 46 Lukket for salg

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. Indkvartering

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New South Wales i autocamper 16 dage fra 11.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Bag vinmarker og kystbyer Denne korte tur tager jer med gennem det bedste af New South Wales. Med udgangspunkt

Læs mere

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by TREASURE ISLAND Guadeloupe by Den, som søger skal finde. Til dig, som vil det hele. Som vil ha både og. Og som aldrig kan bestemme sig. Velkommen til øen, som vil gøre dig helt vild og fuldstændig henført.

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus.

Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus. VÆRELSE MED MORGENMAD CALVI, GRAND HOTEL*** Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus. Indkvartering Grand Hotel*** er et

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO

DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9,2 UD AF 10 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret

Læs mere

Krydstogt i det vestlige Caribien med Costa Deliziosa

Krydstogt i det vestlige Caribien med Costa Deliziosa Krydstogt i det vestlige Caribien med Costa Deliziosa Glæd jer til en spændende krydstogtrejse, der tager jer med til nogle af perlerne i det caribiske hav, hvor I virkelig kan udforske mayaernes historie.

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Praktiske oplysninger Götakanalen

Praktiske oplysninger Götakanalen Praktiske oplysninger Götakanalen Lad os gøre din ferie bedre. Götakanalen FDM travel 1 Ankomst De oplyste ankomsttider er ca.-tider, da vind, vejr og trafik på kanalen kan resultere i forsinkelser. Derfor

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere