Side. 1. Tavlhøjcenteret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Side. 1. Tavlhøjcenteret"

Transkript

1 Side. 1 5 Tavlhøjcenteret

2 Side. 2 Brother's Keeper for Windows Dansk redigering ved: Chris Gade Oxholm Sørensen Kolt Kirkevej Hasselager support@bk6.dk oxholm@bk6.dk Hjælp Undervejs, når du benytter programmet, kan du få hjælp ved at trykke på F1 tasten. Hjælpeteksten indeholder fremhævede ord eller sætninger, du kan, ved at trykke på disse, få yderligere forklaring eller hjælp til dette.

3 Side. 3 HOVEDMENUEN når programmet startes Der er følgende mulighederne i hovedmenuen: Filer Rediger Efterkommere Aner Lister Diverse Hjælp Og hvis du har slået dem til, så er der 7 store genvejsknapper. Nederst på skærmen er der vist sti og navn på den aktuelle database, samt det antal navne og parforhold (familier) databasen indeholder. Derunder er endvidere angivet, om den anvendte installation af BK er registreret eller ej. Som udgangspunkt er der 3 metoder til at lægge slægtsoplysninger ind i Brother's Keepers database. Konvertere data fra BK5W til BK6W Importere en GEDCOM-fil fra et andet slægtsforskningsprogram. Eller du kan indtaste dine egne personers data, under menupunktet Rediger Er du helt ny med dette program, kan det anbefales at trykke på F1 og derefter kikke på siden "Hvordan starter jeg".

4 Side. 4 I hæftet nr. 3 er der beskrevet hvad vi skal huske på ved: Installation af programmet, Opstart af programmet første gang, Opsætning af programmet, Overvejelser ved indtastning af data, Brugen af biografien i slægtsprogrammer. 7 store genvejsknapper Hvis du ikke får de 7 store genvejsknapper frem når du starter programmet, så tryk på Filer Opsætning RTF/andet, her skal du vinge punktet af der hedder Vis genvejstaster for 7 af de oftest benyttede udskrifter. Herefter går du op i Filer og trykker på Gem og luk. Inde i det vindue du lige var i, altså i Filer Opsætning, er der rigtig mange muligheder for at lave forskellige former for opsætninger. Det er en god ide at se de ting igennem. Et eksempel kan være under Datoer at vinge feltet af der heder Kontroller om indtastede datoer er gyldige

5 Side. 5 Filer i hovedmenuen Under menupunktet Filer i hovedmenuen finder du en hel masse hjælpeværktøjer. Jeg vil ikke nævne dem alle, I kan selv gå ind og undersøge dem. Der er par af dem I bør kende. Åbn en database: Hvis I opretter flere databaser, så er det her I kan bevæge jer rundt i de forskellige databaser. Jeg har som regel en database til alle mine familierelationer, det er min hoveddatabase den kalder jeg bare data. Derudover har jeg en, jeg kalder for Prove. En gang imellem har man en hel speciel situation, som man er i tvivl om hvordan man skal registrere. Det kunne f.eks. være et barn der har en biologisk far og en plejemor. I sådanne nogle situationer er det godt lige at gå over i en anden database, hvor man ikke kan ødelægge noget ved at prøve nogle forskellige måder. Undersøg databasen: Det er en god ide en gang imellem at undersøge om databasen er i orden. Det er meget simpelt I skal blot følge anvisningen på skærmen. De øvrige værktøjer her, er ikke nogle I skal bruge ret tit, men I skal naturligvis vide at de er der. Prøv at gå ind på dem og tryk på F1, så får I en forklaring.

6 Side. 6 Rediger i hovedmenuen: Det er der I vil komme til at arbejde allermest. Det er her alle indtastningerne skal foregå. Når vi skal indtaste en ny person eller indtaste flere data til en person. Det er her vi skal passe på at tingene bliver registreret rigtig. Personens navn: Overvej nøje hvad I vil skrive her. Jeg skriver det der står i Kirkebogen ved personens dåb, altid. Har personen fået navneforandring har en slægts mellemnavn eller et kaldenavn så registrerer jeg det under fanebladet Navne. Husk at alt hvad I laver her er relateret til den person der står i feltet Navn: Det gælder alt såvel begivenheder som tilføjelser af forældre børn m.m. Begivenheder/Fakta: her kan I tilføje næsten alle de former for begivenheder I har lyst til. Men tænk jer om inden I gør det. De begivenheder I tilføjer, er det nogle der vil blive ført med over, hvis I en dag vælger et andet slægtsprogram. Alt hvad jeg har stående her, skriver jeg også ind under Biografi for det er jeg sikker på at få med over i et eventuel andet program. Det betyder ikke, at I ikke skal bruge disse indtastninger i Begivenheder for de giver et godt overblik, og kontrol om indtastningerne er rigtige. Programmet laver nogle kontrolberegninger på alder

7 Side. 7 m.m. Når I indtaster i Begivenheder, så vælg en ensartet måde ved alle indtastninger. f.eks. Dato skal skrives rigtig ellers bliver alder beregnet forkert. Sted beskrivelsen bør også være ensartet hvad rækkefølgen angår. Sogn, Herred og Amt. Ellers får I nogle rodet udskrifter. Se også det jeg skrev i hæfte 3 under Overvejelser ved indtastning. Biografi: Her syntes jeg, at man skal skrive alt og jeg mener alt hvad man finder om den pågældende person. Jeg skriver alle data bogstav ret af her. Er noget stavet forkert i kirkebogen eller i en folketælling så staver jeg det også forkert. I skal også huske at der kan oprettes mange adskilte interne biografier til hver enkelt person. Man kan også vælge at nogle af disse enkelte biografier kan omhandle familien. Det kan f.eks. Være en folketælling man gerne vil have til at stå både ved mand og kone. Endelig kan man også vælge at oprette eksterne filer med data til de enkelte personer eller familier. Se også det jeg skrev i hæfte 3 under Noter / Biografi.

8 Side. 8 Billeder: Man kan tilføje billeder til hver enkelt person. Det programmet gør, er at lave en pegepind til de enkelte billeder. Man lægger altså ikke billederne ned i databasen, det er kun en information om hvor billederne er placeret. Programmet går så ind og finder billederne hver gang vi skal bruge dem. Pas nu på, for det er helt lige meget hvor billederne er gemt på din computer, så finder programmet dem hvis stien er rigtig. Det er den selvfølgelig så længe du ikke flytter rundt på billederne. Gør du det, så skal du ind og rette stien i slægtsprogrammet. Tænk på, hvis du en dag får en ny computer, så har alle billederne fået nye pladser uha, uha. Derfor skal du placere billederne eller en kopi af billederne i den mappe som programmet har lavet i den samme mappe som dine data. Den mappe hedder Picture. Hvis alle dine slægtsbilleder er placeret der, så vil det aldrig give dig problemer. Du vil også have mulighed for at tage backup af billederne sammen med Backup af alle dine data.

9 Side. 9 Efterkommere og Aner: Vi ser tilbage på hovedmenuen, altså der hvor programmet starter. Der er to menupunkter Efterkommere og Aner. Der under kan du få flere forskellige former for udskrifter. Gå selv ind og prøv dem. De er ikke alle lige gode, det er ikke BK s stærke side at lave flotte udskrifter, men det er nok heller ikke det vi skal bruge programmet til. Jeg vil selv bestemme hvordan mine udskrifter skal se ud. Du kan ganske vist selv bestemme en hel masse omkring de forskellige udskrifter. Hvor lidt eller meget du vil have med på udskriften. Lister: Igen ser vi tilbage på hovedmenuen, altså der hvor programmet starter. Under menupunktet Lister er der en hel masse gode former for udskrifter som kan bruges i forbindelse med din slægtsforskning. Et af punkterne her er den der heder Søgning efter ord, den har jeg meget glæde af. Et eks. kan være, at en af jer har nogen forbindelse med sognet Sindal. Jeg kan så gå ind og få en liste over alle dem af mine personer, der på et tidspunkt har haft noget med Sindal at gøre. Se også på alle de andre udskrifter her under Lister.

10 Side. 10 Diverse: Igen ser vi tilbage på hovedmenuen, altså der hvor programmet starter. Under menupunktet Diverse er der nogle gode ting. Det jeg bruger mest er Familiegruppeskema sådan et laver jeg når jeg skal på et arkiv. Der bliver så lavet et over hver af de personer jeg vil undersøge på arkivet. En anden undersøgelse man kan lave her er Kontrol af alder Her kan I gå ind og se om I er kommet til at skrive noget forkert nogle steder. f.eks i stedet for 1800 og mange andre skrivefejl. Hjælp: Igen ser vi tilbage på hovedmenuen, altså der hvor programmet starter. Under menupunktet Hjælp kan I som det næsten siger sig selv få hjælp til programmet. Det er også her man registrerer programmet.

11 Side dec 2008 Familie Side 1 Mand: Martin Laursen Rasmussen #8 leveår: 78 Født: 11 Aug 1874 i Illerup Søgaard,Dover,Hjelmslev,Skanderb Død: 2 Feb 1953 i Brædstrup, Ring, Tyrsting, Skanderborg Begravet: i Brædstrup, Ring, Tyrsting, Vejle Far: Niels Olesen #63 Mor: Ane Mette Rasmussen #6859 Hustru: Ane Birgitte Marie Kirstine Nikeline Jensen #9 leveår: 84 Gift: 17 Jun 1898 hans alder: 23 hendes alder: 22 Født: 5 Apr 1876 i Monbjerg, Østbirk, Voer, Skanderborg Død: 14 Feb 1961 i Brædstrup, Ring, Tyrsting, Skanderborg Begravet: i Brædstrup kirke,ring,tyrsting,skanderbor Far: Niels Frederik Jensen #59 Mor: Ane Madsen #60 1 K Martha Anine Alfride Rasmussen #10 leveår: 92 Født: 24 Mar 1899 Brædstrup, Ring, Tyrsting, Skanderborg æf. 1 Ukendt #163 Viet: Ugift æf. Nissen #11 Viet: OMK 1950 Ålborg Død: 17 Feb 1992 Brædstrup, Ring, Tyrsting, Vejle Begravet 22 Feb 1992 Brædstrup, Ring, Tyrsting, Vejle 2 M Frede Bertel Olsen Rasmussen #12 leveår: 91 Født: 22 Dec 1900 Brædstrup, Ring, Tyrsting, Skanderborg æf. Carla Laurine Due #18 Viet: 9 Maj 1929 Brædstrup kirke, Ring sogn Født: 11 Feb 1902 Død: 31 Mar 1988 Død: 6 Jun 1992 Plejehjem, Ødis, Nørre Tyrstrup, Vejle Begravet 10 Jun 1992 Kirkegården, Ødis, Nørre Tyrstrup, Vejle 3 K Helga Oline Rasmussen #16 leveår: 0 Født: 6 Maj 1902 Brædstrup, Ring, Tyrsting, Skanderborg Død: 28 Jul 1902 Brædstrup, Ring, Tyrsting, Vejle Begravet 31 Jul 1902 Ring kirke, Ring, Tyrsting, Skanderborg 4 M Niels Alfred Rasmussen #13 leveår: 91 Født: 10 Jan 1905 Brædstrup, Ring, Thyrsting, Skanderborg æf. Martha Helene Nielsen #23 Viet: 14 Okt 1933 Kirken, Ring, Thyrsting, Århus Født: 31 Jan 1911 Død: 8 Sep 1986 Død: 25 Aug 1996 Brædstrup, Ring, Thyrsting, Skanderborg Begravet 29 Aug 1996 Brædstrup, Ring, Thyrsting, Skanderborg 5 M Holger Rasmussen #6 leveår: 86 Født: 14 Okt 1908 Brædstrup, Ring, Tyrsting, Skanderborg æf. Ellen Sofie Madsen #7 Viet: 8 Maj 1936 Taarnby Født: 9 Maj 1912 Død: 3 Sep 1973 Død: 10 Jun 1995 Kochsvej 9, Hjørring Begravet 17 Jun 1995 Kirkegården, Hjørring 6 M Martin Andreas Rasmussen #14 leveår: 79 Født: 10 Feb 1911 Brædstrup, Ring, Tyrsting, Skanderborg æf. Karen Rosendal #29 Viet: Født: 9 Mar 1913 Død: 15 Apr 1990 Brædstrup, Ring, Tyrsting, Vejle Begravet Brædstrup kirke, Ring, Tyrsting, Vejle 7 K Anna Oline Elisabeth Rasmussen #15 leveår: 92 Født: 22 Nov 1915 Brædstrup, Ring, Tyrsting, Skanderborg æf. Hans Nicolaj Marcher #32 Viet: 3 Nov 1940 Født: 22 Maj 1901 Død: OMK 1989 Død: 02 Maj 2008 Plejehjemmet Søkilde ved Ry Begravet

12 Side. 12 Indtastnings opgave. 1. Ane Mette Rasmussen, * 19 maj 1854 i Vrold, Skanderup, Hjelmslev, Skanderborg, (datter af Rasmus Andersen og Ane Christiansen) 4 jun 1925 i Vrold, Skanderup, Hjelmslev, Skanderborg, begravet 9 jun 1925 i Vrold, Skanderup, Hjelmslev, Skanderborg. Partner med Niels Olesen, * 19 jan 1828 i Illerup, Dover, Hjelmslev, Skanderborg, (søn af Ole Lauritsen og Helle Nielsdatter) 17 Apr 1875 i Illerup Søgaard, Dover, H, Skanderborg, begravet 24 Apr 1875 i Dover kirkegård, Hjelmslev, Skanderborg. Hun blev gift med (2) Morten Andersen, gift 17 Sep 1875 i Skanderup, Hjelmslev, Skanderborg, * 21 Aug 1841 i Hansted, Voer, Skanderborg, (søn af Anders Mortensen og Mette Pedersdatter) 24 Apr 1910 i Vrold, Skanderup, Hjelmslev, Skanderborg, begravet 01 Maj 1910 i Skanderup, Hjelmslev, Skanderborg. Barn af Niels Olesen: 2. i. Martin Laursen Rasmussen * 11 Aug 1874 Vrold, Skanderup, Hjelmslev, Skanderborg Barn af Morten Andersen: 3. ii. Mette Kirstine Andersen * 5 Jul 1876 Vrold, Skanderup, Hjelmslev, Skanderborg 4. iii. Anders Morten Andersen * 27 Jun 1882 Vrold, Skanderup, Hjelmslev, Skanderborg 5. iv. Maren Olivia Andersen * 2 Okt 1885 Vrold, Skanderup, Hjelmslev, Skanderborg v. Ole Andersen, * 16 Jan 1891 i Vrold, Skanderup, Hjelmslev, Skanderborg De får et plejebarn 6. vi. Jens Nielsen * 21 Maj Martin Laursen Rasmussen, * 11 Aug 1874 i Illerup Søgaard,Dover,Hjelmslev,Skanderb, 2 Feb 1953 i Brædstrup, Ring, Tyrsting, Skanderborg, begravet i Brædstrup, Ring, Tyrsting, Vejle. Han blev gift med Ane Birgitte Marie Kirstine Nikeline Jensen, gift 17 Jun 1898, * 5 Apr 1876 i Monbjerg, Østbirk, Voer, Skanderborg, (datter af Niels Frederik Jensen og Ane Madsen) 14 Feb 1961 i Brædstrup, Ring, Tyrsting, Skanderborg, begravet i Brædstrup kirke,ring,tyrsting,skanderbor. Børn: 7. i. Martha Anine Alfride Rasmussen * 24 Mar ii. Frede Bertel Olsen Rasmussen * 22 Dec iii. Helga Oline Rasmussen, * 6 Maj iv. Niels Alfred Rasmussen * 10 Jan v. Holger Rasmussen * 14 Okt 1908 i Brædstrup, Ring, Tyrsting, Skanderborg 11. vi. Martin Andreas Rasmussen * 10 Feb vii. Anna Oline Elisabeth Rasmussen * 22 Nov Holger Rasmussen, * 14 Okt 1908 i Brædstrup, Ring, Tyrsting, Skanderborg, 10 Jun 1995 i Kochsvej 9, Hjørring, begravet 17 Jun 1995 i Kirkegården, Hjørring. Han blev gift med Ellen Sofie Madsen, gift 8 Maj 1936 i Taarnby, * 9 Maj 1912 i Kongensgade 26,Hjørring,Vennebjerg,Hjørr, (datter af Anton Senius Madsen og Mathilde Christensen) 3 Sep 1973 i Sygehus, Hjørring, Vennebjerg, Hjørring, begravet i Kirkegård, Hjørring, Vennebjerg,Hjørring. Børn: i. John Willy Rasmussen, Han blev gift med Ingrid Marie Larsen. John Rasmussen

Aner til Karen Jensen

Aner til Karen Jensen 1. generation 1. Karen Jensen, datter af Husmand Jens Jensen og Kirsten Olesen, blev født den 20 Nov. 1885 i Ø. Tørslev sogn, Gjerlev Herred, 1 blev døbt den 2 Dec. 1885 i Hjemmet, og døde efter 1930.

Læs mere

Efterslægt Karen Pedersdatter

Efterslægt Karen Pedersdatter Efterslægt Karen Pedersdatter 1. generation 1. Karen Pedersdatter blev født på en ukendt dato, døde før 5 Nov. 1686 i Kundby, Kundby, Holbæk, og blev begravet den 5 Nov. 1686 i Kundby, Kundby, Karen giftede

Læs mere

Aner til Maren Madsen

Aner til Maren Madsen 1. generation 1. Maren Madsen, datter af Gårdmand Mads Christensen og Mette Christensdatter, blev født den 1 Mar. 1851 i Dalbyover Sogn, Gjerlev Herred, 1 blev døbt den 13 Mar. 1851 i Hjemmet, døde den

Læs mere

Efterslægt Jens Pedersen

Efterslægt Jens Pedersen Efterslægt Jens Pedersen 1. generation 1. Jens Pedersen blev født omkring 1781, døde den 7 Okt. 1831 i Kirke Eskilstrup, Merløse, Holbæk, og blev begravet den 9 Okt. 1831 i Kirke Eskilstrup, Jens blev

Læs mere

Familiegrupperapport for Peder Bendtsen og Karen Larsdatter Mand Peder Bendtsen 1

Familiegrupperapport for Peder Bendtsen og Karen Larsdatter Mand Peder Bendtsen 1 Mand Peder Bendtsen 1 Født 31 Jul. 1819 Ølstykke, Ølstykke, Frederiksborg 1 Dåb 31 Jul. 1819 Ølstykke, Ølstykke, Frederiksborg 1 Død 21 Nov. 1867 Ølstykke, Ølstykke, Frederiksborg 2 Begravet 29 Nov. 1867

Læs mere

Helene Kirstine Carlsen [95805]s efterslægt 1. generation 2. generation Navneindeks

Helene Kirstine Carlsen [95805]s efterslægt 1. generation 2. generation Navneindeks Indholdsfortegnelse 1. generation 2. generation Navneindeks 1 1 3 5 Udskrift fra Legacy 1. generation 1. Helene Kirstine Carlsen [95805] [95805], datter af Martin Johan Christian Carlsen [44305] og Nielsine

Læs mere

Efterslægt Jeppe Christensen Storgaard

Efterslægt Jeppe Christensen Storgaard Efterslægt Jeppe Christensen Storgaard Indholdsfortegnelse 1. generation 2. generation 3. generation 4. generation 5. generation Navneindeks 1 1 2 3 4 5 6 Udskrift fra Legacy 1. generation 1. Jeppe Christensen

Læs mere

Aner til Anders Peter Andersen

Aner til Anders Peter Andersen 1. generation 1. Anders Peter Andersen, søn af Arbejdsmand Karl Peter Andersson og Karen Marie Larsen, blev født den 29 Jul. 1876 i Gjerning sogn, Houlberg Herred, 1 blev døbt den 30 Jul. 1876 i Hjemmet,

Læs mere

Pileagergård ligger på matr. 5 i den sydvestlige del af Årslev, og Stabjerggård i den østlige del af Årslev (Kort fra 1879) Se matrikelkort side 42.

Pileagergård ligger på matr. 5 i den sydvestlige del af Årslev, og Stabjerggård i den østlige del af Årslev (Kort fra 1879) Se matrikelkort side 42. Ane 4 og 5 Niels Hansen og Johanne Elisabeth Pedersen Niels Hansen var født 12 feb 1849 på Pileagergård i Årslev, Sorø amt, som ældst i en søskendeflok på 6, han var søn af gårdmand Hans Hansen (1819-1896)

Læs mere

Efterslægt Maren Jensdatter

Efterslægt Maren Jensdatter Efterslægt Maren Jensdatter Indholdsfortegnelse 1. generation 2. generation 3. generation 4. generation Navneindeks 1 1 2 4 6 7 Udskrift fra Legacy 1. generation 1. Maren Jensdatter [35613], datter af

Læs mere

Aner til Arbejdsmand, skorstensfejer Knud Hansen

Aner til Arbejdsmand, skorstensfejer Knud Hansen 1. generation 1. Arbejdsmand, skorstensfejer Knud, søn af Husmand, Væver Hans Ejler Rasmussen og Karen Rasmussen, blev født den 16 Sep. 1867 i Brenderup Sogn, Vends Herred, 1 blev døbt den 1 Nov. 1867

Læs mere

Kirsten Larsens aner Kirsten Larsen

Kirsten Larsens aner Kirsten Larsen Kirsten Larsen Jørgen Bagge Søvænget 22 4780 Stege Indholdsfortegnelse Kirsten Larsens aner 1. generation 2. generation 3. generation 4. generation 5. generation 6. generation 7. generation 8. generation

Læs mere

Efterslægt Abraham Henrichsen

Efterslægt Abraham Henrichsen Efterslægt Abraham Henrichsen 1. generation 1. Abraham Henrichsen, søn af Henrich Abrahamsen og Kirstine Geertsdatter, blev født den 6 Okt. 1733 i Fåborg, Sallinge, Svendborg, døde den 2 Dec. 1810 i Fåborg,

Læs mere

Efterslægt Jacob Zachariasen

Efterslægt Jacob Zachariasen Efterslægt Jacob Zachariasen 1. generation 1. Jacob Zachariasen, søn af Zacharias Jacobsen og Anne Larsdatter, blev født den 4 Apr. 1802 i Ørslev, Vends, Odense, døde den 18 Feb. 1858 i Assens, Båg, Odense,

Læs mere

Familiegrupperapport for Hans Poulsen og Bodil Kirstine Pedersen Mand Hans Poulsen 1

Familiegrupperapport for Hans Poulsen og Bodil Kirstine Pedersen Mand Hans Poulsen 1 Mand Hans Poulsen 1 Født 1 Apr. 1873 Stenløse, Ølstykke, Frederiksborg 1 Dåb 27 Maj 1873 Stenløse, Ølstykke, Frederiksborg 1 Død 13 Apr. 1947 Ølstykke, Ølstykke, Frederiksborg 2 Far Ole Poulsen (1834-1875)

Læs mere

1. Karen Marie Hansen, f. 9 okt 1890 i Ishøj, døbt 11 jan 1891 i Ishøj Kirke, d. 19 jan 1961 i Tyvelse, begravet på Tyvelse Kirkegård.

1. Karen Marie Hansen, f. 9 okt 1890 i Ishøj, døbt 11 jan 1891 i Ishøj Kirke, d. 19 jan 1961 i Tyvelse, begravet på Tyvelse Kirkegård. 1 of 6 2012-09-05 19:29 Slægtsforskning Ole's mormor's aner 1. Karen Marie Hansen, f. 9 okt 1890 i Ishøj, døbt 11 jan 1891 i Ishøj Kirke, d. 19 jan 1961 i Tyvelse, begravet på Tyvelse Kirkegård. Hun blev

Læs mere

Efterslægt Ole Poulsen

Efterslægt Ole Poulsen Efterslægt Ole Poulsen 1. generation 1. Ole Poulsen, søn af Povel Olsen og Ane Pedersdatter, blev født den 2 Aug. 1834 i Stenløse, Ølstykke, Frederiksborg, døde den 29 Jul. 1875 i Stenløse, Ølstykke, Frederiksborg,

Læs mere

Efterslægt Niels Mathiasen

Efterslægt Niels Mathiasen Efterslægt Niels Mathiasen 1. generation 1. Niels Mathiasen, søn af Mathias Hansen og Karen Nielsdatter, blev født omkring 1791 i Tullebølle, Langeland Nørre, Svendborg, døde den 27 Maj 1843 i Tullebølle,

Læs mere

Aner til Agathe Line Hansen

Aner til Agathe Line Hansen 1. generation 1. Agathe Line Hansen, datter af Daglejer Jørgen Hansen og Karen Dorthe Larsen, blev født den 21 Okt. 1870 i Ejby Sogn, Vends Herred, 1 blev døbt den 14 Dec. 1870 i Hjemmet, døde den 17 Sep.

Læs mere

Efterslægt Henrich Abrahamsen

Efterslægt Henrich Abrahamsen Efterslægt Henrich Abrahamsen 1. generation 1. Henrich Abrahamsen, søn af Abraham Andersen og Trinike Hansdatter, blev født den 10 Mar. 1708 i Fåborg, Sallinge, Svendborg, døde den 8 Nov. 1778 i Fåborg,

Læs mere

Familiegrupperapport for Anders Jørgensen og Inger Nielsdatter Mand Anders Jørgensen 1

Familiegrupperapport for Anders Jørgensen og Inger Nielsdatter Mand Anders Jørgensen 1 Mand Anders Jørgensen 1 Født Omkr 1716 Stenløse, Ølstykke, Frederiksborg 2 Død Før 3 Jun. 1793 Stenløse, Ølstykke, Frederiksborg 2 Begravet 3 Jun. 1793 Stenløse, Ølstykke, Frederiksborg 2 Far Jørgen Andersen

Læs mere

Aner til Boelsmand Peder Kristian Pedersen

Aner til Boelsmand Peder Kristian Pedersen 1. generation 1. Boelsmand Peder Kristian Pedersen, søn af Indsidder Peder Pedersen og Mariane Michelsen, blev født den 5 Jun. 1883 i Gjerlev sogn, Gjerlev Herred, 1 blev døbt den 10 Jun. 1883 i Hjemmet,

Læs mere

Familiegrupperapport for Peder Andreasen og Ane Andersdatter Mand Peder Andreasen 1

Familiegrupperapport for Peder Andreasen og Ane Andersdatter Mand Peder Andreasen 1 Mand Peder Andreasen 1 Født Før 27 Nov. 1740 Ølstykke, Ølstykke, Frederiksborg 1 Dåb 27 Nov. 1740 Ølstykke, Ølstykke, Frederiksborg 1 Død 9 Feb. 1820 Ølstykke, Ølstykke, Frederiksborg 2 Begravet 16 Feb.

Læs mere

Familiegrupperapport for Søren Hansen og Ane Jensdatter Side 1 Mand Søren Hansen 1

Familiegrupperapport for Søren Hansen og Ane Jensdatter Side 1 Mand Søren Hansen 1 Familiegrupperapport for Søren Hansen og Ane Jensdatter Side 1 Mand Søren Hansen 1 Født 19 Jun. 1799 Haraldsted, Ringsted, Sorø 2 Dåb 28 Jul. 1799 Haraldsted, Ringsted, Sorø 2 Død 25 Sep. 1875 Soderup,

Læs mere

Familiegrupperapport for Søren Sørensen og Johanne Tønnesdatter Mand Søren Sørensen 1

Familiegrupperapport for Søren Sørensen og Johanne Tønnesdatter Mand Søren Sørensen 1 Mand Søren Sørensen 1 Født Omkr 1723 Kirke Eskilstrup, Merløse, Holbæk 2 Død Før 15 Feb. 1791 Soderup, Merløse, Holbæk 3 Begravet 15 Feb. 1791 Soderup, Merløse, Holbæk 3 Far Søren Mogensen ( -Omkr 1723)

Læs mere

Familiegrupperapport for Jens Andreas Andersen [55830] og Jensine Christiane Petrea Sørensen [55871] Mand Jens Andreas Andersen [55830]

Familiegrupperapport for Jens Andreas Andersen [55830] og Jensine Christiane Petrea Sørensen [55871] Mand Jens Andreas Andersen [55830] Mand Jens Andreas Andersen [55830] Født 12 Nov. 1849 Sønder Kjettrup, Ingstrup Sogn, Hvetbo Herred. Hjørring Amt 1 Dåb 27 Nov. 1849 Hjemmet 23 Jun. 1928 Ingstrup Sogn, Hvetbo Herred, Hjørring Amt BrugerID

Læs mere

Familiegrupperapport for Mogens Sørensen og Kirsten Andreasdatter Mand Mogens Sørensen 1

Familiegrupperapport for Mogens Sørensen og Kirsten Andreasdatter Mand Mogens Sørensen 1 Mand Mogens Sørensen 1 Født Før 30 Jan. 1729 Ølstykke, Ølstykke, Frederiksborg 2 Dåb 30 Jan. 1729 Ølstykke, Ølstykke, Frederiksborg 2 Død Før 11 Aug. 1777 Stenløse, Ølstykke, Frederiksborg 3 Far Søren

Læs mere

Efterkommere af Laust Bertelsen Ca efter 1690

Efterkommere af Laust Bertelsen Ca efter 1690 Efterkommere af Laust Bertelsen Ca. 1615 - efter 1690 Efterkommere af Laust Bertelsen 1. Generation 1. Laust Bertelsen 1, 2, 3 blev født cirka 1615 og døde efter 1690. Andre navne for Laust var Laurids

Læs mere

Familiegrupperapport for Ole Povelsen og Anna Cathrine Svendsdatter Mand Ole Povelsen 1

Familiegrupperapport for Ole Povelsen og Anna Cathrine Svendsdatter Mand Ole Povelsen 1 Mand Ole Povelsen 1 Født Før 3 Dec. 1775 Stenløse, Ølstykke, Frederiksborg 1 Dåb 3 Dec. 1775 Stenløse, Ølstykke, Frederiksborg 1 Død Før 3 Jun. 1809 Stenløse, Ølstykke, Frederiksborg 2 Begravet 3 Jun.

Læs mere

1543 Står Jes Mau i Holm som skatteyder med en ydelse af 6, mark. hans karl til 1. mark og 8. sk. og hans pige til 12. sk.

1543 Står Jes Mau i Holm som skatteyder med en ydelse af 6, mark. hans karl til 1. mark og 8. sk. og hans pige til 12. sk. Møllegade 82 boel 58 1543 Står Jes Mau i Holm som skatteyder med en ydelse af 6, mark. hans karl til 1. mark og 8. sk. og hans pige til 12. sk. 1590 Står der i opgørelse over Nordborg præstegårds jorde

Læs mere

30 Aug 2014 Efterkommere af Jens Pedersen Side 1

30 Aug 2014 Efterkommere af Jens Pedersen Side 1 30 Aug 2014 Efterkommere af Jens Pedersen Side 1 Generation 1 1. Jens Pedersen #10302 * 1764, Job: gaardbeboer i Lille Grøntved, Mygdal, (~ Karen Frandsdatter #10240 * 1756, ) I Peder Jensen #10303 * 1796,

Læs mere

Familiegrupperapport for Jacob Erichsen og Mette Jeppesdatter Mand Jacob Erichsen 1

Familiegrupperapport for Jacob Erichsen og Mette Jeppesdatter Mand Jacob Erichsen 1 Mand Jacob Erichsen 1 Født Før 30 Maj 1746 Bøstrup, Langeland Nørre, Svendborg 2 Dåb 30 Maj 1746 Bøstrup, Langeland Nørre, Svendborg 2 Død 11 Feb. 1825 Bøstrup, Langeland Nørre, Svendborg 3 Begravet 18

Læs mere

far til Nancys aner 1. generation 1. far til Nancy [35606], søn af Laurits Christian Larsen [35602] og Marie Petrea Kristine Jensen [35603].

far til Nancys aner 1. generation 1. far til Nancy [35606], søn af Laurits Christian Larsen [35602] og Marie Petrea Kristine Jensen [35603]. 1. generation 1. far til Nancy [35606], søn af Laurits Christian Larsen [35602] og Marie Petrea Kristine Jensen [35603]. 2. generation (Forældre) 2. Laurits Christian Larsen [35602], søn af Anders August

Læs mere

Side 1 af 5. Efterkommere af: Jens Lauridsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Side 1 af 5. Efterkommere af: Jens Lauridsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) Side 1 af 5 1st Generationer 1. døde på en ukendt dato. Han giftede sig med Karen Pedersen. Børn af og Karen Pedersen 2. Ane Marie Christensen [Lauridsen] blev født den Maj 22 1879 i S.Lyngvig og døde

Læs mere

Familiegrupperapport for Isaach Andersen og Anna Rasmusdatter Mand Isaach Andersen 1

Familiegrupperapport for Isaach Andersen og Anna Rasmusdatter Mand Isaach Andersen 1 Mand Isaach Andersen 1 Født Omkr 1691 2 Død Før 20 Mar. 1748 Bederslev, Skam, Odense 2 Begravet 20 Mar. 1748 Bederslev, Skam, Odense 2 Ægteskab 19 Okt. 1727 Bederslev, Skam, Odense 3 Anden ægtefælle Karen

Læs mere

Forfædre til: Side 1 af 8 Brian Wolter

Forfædre til: Side 1 af 8 Brian Wolter Forfædre til: Side 1 af 8 1st Generationer 1. blev født den Sep. 1 1973 i Gentofte. Andre begivenheder i s liv Beskæftigelse I T Far: 2. Dan Wolter blev født den Jan. 12 1950 i Frederiksberg. Mor 3. Annette

Læs mere

Familiegrupperapport for Hans Sørensen og Anne Kirstine Olsdatter Mand Hans Sørensen 1

Familiegrupperapport for Hans Sørensen og Anne Kirstine Olsdatter Mand Hans Sørensen 1 Mand Hans Sørensen 1 Født 4 Aug. 1845 Soderup, Merløse, Holbæk 2 Dåb 12 Okt. 1845 Soderup, Merløse, Holbæk 2 Død 6 Jul. 1913 Nykøbing Sjælland, Ods, Holbæk 3 Begravet 13 Jul. 1913 Nykøbing Sjælland, Ods,

Læs mere

Person-liste for aner til Poul Langagergaards slægt Side 1. Knud Pedersen Køn : Mand Født : 1595 Død : 1655 Kaas. Børn : 1620 Peder Knudsen

Person-liste for aner til Poul Langagergaards slægt Side 1. Knud Pedersen Køn : Mand Født : 1595 Død : 1655 Kaas. Børn : 1620 Peder Knudsen Person-liste for aner til Poul Langagergaards slægt Side 1 Knud Pedersen 1595 Død : 1655 Kaas Margrethe Simmonsdatter 1620 Peder Knudsen 1621 Mette Knudsdatter 1628 Maren Knudsdatter 1632 Johanne Knudsdatter

Læs mere

Familiegrupperapport for Jørgen Mortensen og Ane Kirstine Iversen Mand Jørgen Mortensen 1

Familiegrupperapport for Jørgen Mortensen og Ane Kirstine Iversen Mand Jørgen Mortensen 1 Mand Jørgen Mortensen 1 Født 26 Mar. 1806 Kærum, Båg, Odense 2 Dåb 18 Maj 1806 Kærum, Båg, Odense 3 Død 20 Jul. 1866 Kolding Sct Nikolaj, Brusk, Vejle 4 Begravet 23 Jul. 1866 Kolding Sct Nikolaj, Brusk,

Læs mere

file:///c/users/claus/documents/_familie/fra%20byskriverens%20computer/byskriveren/byerne/langstrup/jhs1.txt[20-06-2015 00:06:23]

file:///c/users/claus/documents/_familie/fra%20byskriverens%20computer/byskriveren/byerne/langstrup/jhs1.txt[20-06-2015 00:06:23] 01 FEB 2002 Familie Mand: Jens Hansen #1 leveår: 75 Født: 1671 i: Dageløkke Død: 1746 i: Langstrup Begravet 20 APR 1746 i: Asminderød, 75 år ID 1746 i: GM gård no. 13 Far: Hans Nielsen #153 Mor: Karen

Læs mere

Efterkommere af Fritze Maren Caroline Leismann

Efterkommere af Fritze Maren Caroline Leismann Efterkommere af Fritze Maren Caroline Leismann Indholdsfortegnelse Efterkommere............. af.. Fritze..... Maren...... Caroline....... Leismann........................................... 1 Kildehenvisninger............................................................................

Læs mere

Lunde sogn døde 1799 til 1814. Begravede mænd. 1799 d. 27 feb. Jens Christensen Husted. Enke og aftægtsmand i Lundtang. 76 år.

Lunde sogn døde 1799 til 1814. Begravede mænd. 1799 d. 27 feb. Jens Christensen Husted. Enke og aftægtsmand i Lundtang. 76 år. Begravede mænd. 1799 d. 27 feb. Jens Christensen Husted. Enke og aftægtsmand i Lundtang. 76 år. 1799 d. 21 mar. Johannes Pedersen. Husmand Peder Johansens søn Husted. 16 år. 1799 d. 14 apr. Niels Peder

Læs mere

Familiegrupperapport for Anders Hansen og Ingeborg Christensdatter Mand Anders Hansen 1

Familiegrupperapport for Anders Hansen og Ingeborg Christensdatter Mand Anders Hansen 1 Mand Anders Hansen 1 Født Før 29 Jun. 1725 Simmerbølle, Langeland Nørre, Svendborg 2 Dåb 29 Jun. 1725 Simmerbølle, Langeland Nørre, Svendborg 2 Død Før 5 Jun. 1813 Simmerbølle, Langeland Nørre, Svendborg

Læs mere

Anebog for Anders Liisbergs plejefar Jens Pedersen Bøge

Anebog for Anders Liisbergs plejefar Jens Pedersen Bøge Anebog for Anders Liisbergs plejefar Jens Pedersen Bøge Udført af Karsten Thorborg, 2009 http://kt.mono.net Introduktion 1 Anders Liisberg var resultat af et møde i Randers mellem dyrlægen Niels Peter

Læs mere

Mette Møllers aner Mette Møller. Familien Møller 1961

Mette Møllers aner Mette Møller. Familien Møller 1961 Mette Møllers aner Mette Møller Familien Møller 96 Indholdsfortegnelse Mette Møllers aner. generation 2. generation 3. generation 4. generation 5. generation 6. generation Navneindeks 2 2 3 4 Udskrift

Læs mere

Folketællinger. Fæster i tiden. Ejer i tiden. Navn. Hans Christophersen & Lucia Andersdatter. 11. okt. 1830-1845. Hans Hansen & Johanne Hansdatter

Folketællinger. Fæster i tiden. Ejer i tiden. Navn. Hans Christophersen & Lucia Andersdatter. 11. okt. 1830-1845. Hans Hansen & Johanne Hansdatter Matrikel 5a, Stenagergaard. ***** Matrikelkort 1798: ejer/fæster Hans Christoffersen areal: 494030 /al 42 1/14 tdr. Tidligere hed gården Wingeberggaard og havde matrikelnummer: 2 [Forside] [Skafterup]

Læs mere

Efterslægt Gregers Hjort

Efterslægt Gregers Hjort Efterslægt Gregers Hjort 1. generation 1. Gregers Hjort blev født omkring 1743, døde før 22 Aug. 1799 i Kolding Sct Nikolaj, Brusk, Vejle, og blev begravet den 22 Aug. 1799 i Kolding Sct Gregers blev gift

Læs mere

Forfædre til Carl August Hansen

Forfædre til Carl August Hansen Forfædre til Carl August Hansen Generation nr. 1 1. Carl August Hansen, født 12 feb 1892 i Skt. Matthæus, København 1 ; død 01 maj 1959 i Gladsaxe, Kbh.a.. Han er søn af 3. Bodil Hansen. Han giftede sig

Læs mere

Familiegrupperapport for Hans Jacobsen og Inger Kirstine Hansdatter Mand Hans Jacobsen 1

Familiegrupperapport for Hans Jacobsen og Inger Kirstine Hansdatter Mand Hans Jacobsen 1 Mand Hans Jacobsen 1 Født 15 Jan. 1819 Bøstrup, Langeland Nørre, Svendborg 2 Dåb 17 Jan. 1819 Bøstrup, Langeland Nørre, Svendborg 2 Død 8 Jul. 1895 Tranekær, Langeland Nørre, Svendborg 3 Begravet 13 Jul.

Læs mere

Familiegrupperapport for Jørgen Hansen og Birthe Larsdatter Mand Jørgen Hansen 1

Familiegrupperapport for Jørgen Hansen og Birthe Larsdatter Mand Jørgen Hansen 1 Mand Jørgen Hansen 1 Født Før 1 Jan. 1734 Ølstykke, Ølstykke, Frederiksborg 1 Dåb 1 Jan. 1734 Ølstykke, Ølstykke, Frederiksborg 1 Død Før 8 Apr. 1812 Stenløse, Ølstykke, Frederiksborg 2 Begravet 8 Apr.

Læs mere

Familiegrupperapport for Hans Nielsen og Kirstine Andersdatter Mand Hans Nielsen 1

Familiegrupperapport for Hans Nielsen og Kirstine Andersdatter Mand Hans Nielsen 1 Mand Hans Nielsen 1 Født Før 22 Mar. 1772 Rørvig, Ods, Holbæk 2 Dåb 22 Mar. 1772 Rørvig, Ods, Holbæk 2 Død 9 Nov. 1848 Nykøbing Sjælland, Ods, Holbæk 3 Begravet 15 Nov. 1848 Nykøbing Sjælland, Ods, Holbæk

Læs mere

Aner til Rasmus Michelsen HA46

Aner til Rasmus Michelsen HA46 Aner til Rasmus Michelsen HA46 Indholdsfortegnelse Aner til Rasmus Michelsen HA46 1. generation Navneindeks 1 1 4 Udskrift fra Legacy Aner til Rasmus Michelsen HA46 1. generation 1. Rasmus Michelsen 1

Læs mere

Familiegrupperapport for Jens Pedersen og Karen Nielsdatter Mand Jens Pedersen 1

Familiegrupperapport for Jens Pedersen og Karen Nielsdatter Mand Jens Pedersen 1 Mand Jens Pedersen 1 Født Omkr 1781 2 Dåb 7 Jan. 1781 Søndersted, Merløse, Holbæk 3 Død 7 Okt. 1831 Kirke Eskilstrup, Merløse, Holbæk 2 Begravet 9 Okt. 1831 Kirke Eskilstrup, Merløse, Holbæk 2 Ægteskab

Læs mere

Familiegrupperapport for Søren Nielsen og Karen Nielsdatter Mand Søren Nielsen 1

Familiegrupperapport for Søren Nielsen og Karen Nielsdatter Mand Søren Nielsen 1 Mand Søren Nielsen 1 Født Før 16 Jan. 1698 Soderup, Merløse, Holbæk 2 Død Før 13 Mar. 1768 Soderup, Merløse, Holbæk 3 Far Niels Sørensen ( - ) Mor Ægteskab 18 Dec. 1750 Soderup, Merløse, Holbæk 4 Anden

Læs mere

Hellesøvej 20 Boel 68 gl. boel 10 før 1772

Hellesøvej 20 Boel 68 gl. boel 10 før 1772 Hellesøvej 20 Boel 68 gl. boel 10 før 1772 ( Stenbækgård ) Viet den 16. okt. 1670. Frederik Jørgensen Willadsen * apr. 1645, søn af Jørgen Willadsen og Kirsten Petersdatter Hellesøvej 43 Anne Jørgensen

Læs mere

Aner til Husmand Poul Christian Kondrup Madsen

Aner til Husmand Poul Christian Kondrup Madsen 1. generation 1. Husmand Poul Christian Kondrup Madsen, søn af Husmand & Slagter Mads Christensen Greve og Marie Cathrine Hansdatter, blev født den 9 Apr. 1855 i Vindblæs Sogn, Gjerlev Herred, 1 blev døbt

Læs mere

Aner til Peder Madsen HA64

Aner til Peder Madsen HA64 Aner til Peder Madsen HA64 Indholdsfortegnelse Aner til Peder Madsen HA64 1. generation 2. generation Navneindeks 1 1 5 6 Udskrift fra Legacy Aner til Peder Madsen HA64 1. generation 1. Peder Madsen, 1

Læs mere

Aner til Johanne Christine Rasmine Jacobsen

Aner til Johanne Christine Rasmine Jacobsen 1. generation 1. Johanne Christine Rasmine Jacobsen, datter af Husmand og Snedker Peder Christian Jacobsen og Lisbeth Jørgensen, blev født den 30 Nov. 1871 i Dalbyover Sogn, Gjerlev Herred, 1 blev døbt

Læs mere

SKIFTEUDDRAG BORNHOLMS AMT CHRISTIANSØ FÆSTNINGEN KOMMANDANTENS ARKIV SKIFTEPROTOKOL BOG 5 09. nov. 1814 08. feb. 1818. Nr. 1. Side 1. 1814. 9. Nov.?

SKIFTEUDDRAG BORNHOLMS AMT CHRISTIANSØ FÆSTNINGEN KOMMANDANTENS ARKIV SKIFTEPROTOKOL BOG 5 09. nov. 1814 08. feb. 1818. Nr. 1. Side 1. 1814. 9. Nov.? SKIFTEUDDRAG BORNHOLMS AMT CHRISTIANSØ FÆSTNINGEN KOMMANDANTENS ARKIV SKIFTEPROTOKOL BOG 5 09. nov. 1814 08. feb. 1818. Nr. 1. Side 1. 1814. 9. Nov. Nr. 2. Side 2. 1814. 9. Nov. Nr. 3. Side 3.1814. 10.

Læs mere

Side 1 af 5. Efterkommere af: Nielsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Side 1 af 5. Efterkommere af: Nielsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) Side 1 af 5 1st Generationer 1.. Han giftede sig med (Ukendt). Børn af 2. Karen Marie Jensen [] blev født i 1854 og døde på en ukendt dato. 2nd Generationer (Børn) 2. Karen Marie Jensen [] blev født i

Læs mere

Familiegrupperapport for Mathias Hansen og Karen Nielsdatter - F828 - LY32 Mand

Familiegrupperapport for Mathias Hansen og Karen Nielsdatter - F828 - LY32 Mand Mand Mathias Hansen Født Omkr 1764 1 Død 11 Okt. 1828 Tullebølle, Langeland Nørre, Svendborg 1 Adresse Frellesvig, landsby i Tullebølle sogn Begravet 16 Okt. 1828 Tullebølle, Langeland Nørre, Svendborg

Læs mere

Damgade 39 Historie. Boel 49

Damgade 39 Historie. Boel 49 Damgade 39 Historie Boel 49 Rasmus Christensen *1656, gift med NN * 1656. 1. Peder Rasmussen * mar. 1676, gift med NN. Han fik en søn Rasmus Petersen * sep. 1707, gift 24. okt. 1737 med Cathrine Hansdatter.

Læs mere

Aner til Laura Martine Jensine Nielsen

Aner til Laura Martine Jensine Nielsen 1. generation 1. Laura Martine Jensine Nielsen, datter af Gårdejer Villads Laurids Johan Nielsen og Ane Marie Christensen, blev født den 9 Nov. 1897 i Ferslev Sogn, Fleskum Herred, 1 blev døbt den 24 Maj

Læs mere

Viet den 5. nov Peter Jørgensen Petersen * 14. sep Med pigen.

Viet den 5. nov Peter Jørgensen Petersen * 14. sep Med pigen. Viet den 20. nov. 1784 Jørgen Petersen * aug. 1756, søn af Peter Mathiasen og Marie Madsdatter Damgade 24. Maren Christensdatter (1762 1790), datter af Christen Jørgensen Schmidt og Kirsten Hansdatter

Læs mere

Efterkommere af Jens Christensen Toudal Ca. 1622-1698

Efterkommere af Jens Christensen Toudal Ca. 1622-1698 Efterkommere af Jens Christensen Toudal Ca. 1622-1698 Efterkommere af Jens Christensen Toudal 1. Generation 1. Jens Christensen Toudal 1 blev født cirka 1622 og døde i 1698 i Øsløs. Jens blev gift med

Læs mere

Familiegrupperapport for Niels Rasmussen og Anne Kirstine Hansdatter Mand Niels Rasmussen 1

Familiegrupperapport for Niels Rasmussen og Anne Kirstine Hansdatter Mand Niels Rasmussen 1 Mand Niels Rasmussen 1 Født Før 18 Maj 1732 Lindelse, Langeland Sønder, Svendborg 2 Dåb 18 Maj 1732 Lindelse, Langeland Sønder, Svendborg 2 Død Før 13 Jan. 1793 Lindelse, Langeland Sønder, Svendborg 3

Læs mere

Familiegrupperapport for Jens Jørgensen og Mette Rasmusdatter Mand Jens Jørgensen 1

Familiegrupperapport for Jens Jørgensen og Mette Rasmusdatter Mand Jens Jørgensen 1 Mand Jens Jørgensen 1 Født Før 19 Jan. 1744 Lumby, Lunde, Odense 2 Dåb 19 Jan. 1744 Lumby, Lunde, Odense 2 Død 27 Apr. 1803 Lumby, Lunde, Odense 3 Begravet 30 Apr. 1803 Lumby, Lunde, Odense 3 Far Jørgen

Læs mere

Ahnentafel for Anders Christiansen

Ahnentafel for Anders Christiansen Ahnentafel for Anders Christiansen First Generation 1. Anders Christiansen was born on 29 Jan 1801 in Mildahl, Jerslev Sogn. He was christened on 19 Mar 1801 in Jerslev, Hjorring, Denmark. He died on 28

Læs mere

Familiegrupperapport for Christen Pedersen og Anne Pedersdatter Mand Christen Pedersen 1

Familiegrupperapport for Christen Pedersen og Anne Pedersdatter Mand Christen Pedersen 1 Mand Christen Pedersen 1 Født Før 11 Dec. 1711 Valsølille, Ringsted, Sorø 2 Dåb 11 Dec. 1711 Valsølille, Ringsted, Sorø 2 Død Før 20 Aug. 1772 Haraldsted, Ringsted, Sorø 3 Begravet 20 Aug. 1772 Haraldsted,

Læs mere

A N E T A V L E F O R S V E N D A A G E T H E S T R U P

A N E T A V L E F O R S V E N D A A G E T H E S T R U P 1. SVEND AAGE THESTRUP, født 30 Okt 1915 i Faksevej 1, Karise by og s., Præstø a., døbt 19 dec 1915 i Karise kirke, Præstø a., stilling maskinsmed, Karise, død 25 Jan 1984 i Køgevej 44, Karise by og s.,

Læs mere

Familiegrupperapport for Lars Hansen og Anne Jensdatter Side 1 Mand Lars Hansen 1

Familiegrupperapport for Lars Hansen og Anne Jensdatter Side 1 Mand Lars Hansen 1 Familiegrupperapport for Lars Hansen og Anne Jensdatter Side 1 Mand Lars Hansen 1 Født Omkr 1731 2 Død Før 16 Dec. 1797 Nørre Åby, Vends, Odense 2 Begravet 16 Dec. 1797 Nørre Åby, Vends, Odense 2 Ægteskab

Læs mere

30 apr 2006 Side 1. PEDER Jensen Født 14 nov 1856 #4 Prejlerup, Grevinge Sogn Gift 18 jun Egebjerg Kirke

30 apr 2006 Side 1. PEDER Jensen Født 14 nov 1856 #4 Prejlerup, Grevinge Sogn Gift 18 jun Egebjerg Kirke 30 apr 2006 Side 1 PEDER Jensen Født 14 nov 1856 #4 Prejlerup, Grevinge Sogn Gift 18 jun 1891 Egebjerg Kirke 16 maj 1898 Hønsinge Lyng, Vig sogn JENS Larsen (Se side 2) Født 18 aug 1819 #8 Frenderup, Grevinge

Læs mere

Familiegrupperapport for Ole Hansen og Inger Kirstine Madsdatter Mand Ole Hansen 1

Familiegrupperapport for Ole Hansen og Inger Kirstine Madsdatter Mand Ole Hansen 1 Mand Ole Hansen 1 Født 17 Okt. 1807 Nykøbing Sjælland, Ods, Holbæk 2 Dåb 15 Nov. 1807 Nykøbing Sjælland, Ods, Holbæk 2 Død 12 Aug. 1880 Nykøbing Sjælland, Ods, Holbæk 3 Begravet 17 Aug. 1880 Nykøbing Sjælland,

Læs mere

Lindknud sogn diverse 1698 til d. 15 mar. Blev Jørgen Pedersens hustru af Lindknud introduceret.

Lindknud sogn diverse 1698 til d. 15 mar. Blev Jørgen Pedersens hustru af Lindknud introduceret. 1778 d. 15 mar. Blev Jørgen Pedersens hustru af Lindknud introduceret. 1778 d. 22 mar. Blev Søren Christensens hustru af Gilbjerg introduceret. 1778 d. 25 mar. Blev Jens Hansens hustru af Klelund introduceret.

Læs mere

Forfædre til: Side 1 af 9 Jørn Holst

Forfædre til: Side 1 af 9 Jørn Holst Forfædre til: Side 1 af 9 1st Generationer 1. blev født den Apr. 2 1932 i Nørregade 26, Århus og døde den Dec. 4 2001 i Helsingevej 142, Frederiksværk. Andre begivenheder i s liv Barnedåb Jul 24 1932 Århus

Læs mere

Anetavle for Chresten Andersen. Harres 1.

Anetavle for Chresten Andersen. Harres 1. Anetavle for Chresten Andersen. Harres 1. 1. Chresten Andersen, * 14 jul 1874 i Harres [Harris] (Dk) Brede Sogn,, 23 okt 1945 i Tønder Sygehus, begravet 1945 i Brede Kirkegaard. Han blev gift med Hanne

Læs mere

Familiegrupperapport for Drejer Henrich Abrahamsen og Anne Cathrine Nielsdatter Mand Drejer Henrich Abrahamsen 1

Familiegrupperapport for Drejer Henrich Abrahamsen og Anne Cathrine Nielsdatter Mand Drejer Henrich Abrahamsen 1 Mand Drejer Henrich Abrahamsen 1 Født Før 8 Jun. 1767 Hårby, Båg, Odense 2 Dåb 8 Jun. 1767 Hårby, Båg, Odense 2 Død 4 Maj 1826 Fåborg, Sallinge, Svendborg 3 Begravet 8 Maj 1826 Fåborg, Sallinge, Svendborg

Læs mere

Aner til Anne Jensdatter HA67

Aner til Anne Jensdatter HA67 Aner til Anne Jensdatter HA67 Indholdsfortegnelse Aner til Anne Jensdatter HA67 1. generation 2. generation Navneindeks 1 1 5 6 Udskrift fra Legacy Aner til Anne Jensdatter HA67 1. generation 1. Anne Jensdatter,

Læs mere

30 apr 2006 Side 1. IDA MARIE Johanne Aakeson Født 27 apr 1879 #5 Skottemarke, Fuglse Sogn, Lolland Død 16 nov 1959 Præstelodden, Højby Sogn

30 apr 2006 Side 1. IDA MARIE Johanne Aakeson Født 27 apr 1879 #5 Skottemarke, Fuglse Sogn, Lolland Død 16 nov 1959 Præstelodden, Højby Sogn 30 apr 2006 Side 1 LAURITS Peter Jensen Født 12 mar 1872 #4 Gift 28 apr 1905 Højby Sogn Død 2 dec 1946 Smedelundsgade udfor 40,Holbæk,Tv.Mer.so JENS Hansen (Se side 2) Født 30 jan 1828 #8 Kirke Hyllinge,

Læs mere

Første Generation. Anden Generation. Tredje Generation

Første Generation. Anden Generation. Tredje Generation Første Generation 1. Ane Kallesen, 22 aug 1630 i Brændt som heks. 2. i. Thomas Kallesen * 1590. Anden Generation 2. Thomas Kallesen, * 1590, begravet 8.mar. 1653. 3. i. Anne Thomasdatter * 1622. Tredje

Læs mere

Side 1 af 7. Efterkommere af: Christen Tarbensen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Side 1 af 7. Efterkommere af: Christen Tarbensen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) Side 1 af 7 1st Generationer 1. blev født den Apr. 30 1832 i houvig og døde den Nov. 5 1912. Han giftede sig med Ane Katrine Hansen Lodberg den Okt. 19 1856. Ane Katrine blev født den Okt. 7 1835 i Søndervig

Læs mere

Aneliste for MARTIN AHLER JENSEN Side 1

Aneliste for MARTIN AHLER JENSEN Side 1 Aneliste for MARTIN AHLER JENSEN Side 1 1. MARTIN AHLER JENSEN, f. 13. juli 1882 i Lille Bjerre i Snejbjerg, d. 19. april 1963 på Herning sygehus. Han blev gift med (1) Birthe Marie Uldum, gift 7. nov.

Læs mere

08. Berg-Bjerggården. Anden Generation. Tredje Generation

08. Berg-Bjerggården. Anden Generation. Tredje Generation 08. Berg-Bjerggården 1. Hans Christensen. Han blev gift med Ved ikke. Hans død 8-nov-1899. 2. i Jørgen Hansen Bjergmand f. 16-jun-1689. Anden Generation 2. Jørgen Hansen Bjergmand, f. 16-jun-1689. Han

Læs mere

Nørrelykkevej 16. På præstekort hus nr. 7. ½ boel 70 I 1772 Vikjærsmark (det gamle boel 16)

Nørrelykkevej 16. På præstekort hus nr. 7. ½ boel 70 I 1772 Vikjærsmark (det gamle boel 16) Nørrelykkevej 16 På præstekort hus nr. 7 ½ boel 70 I 1772 Vikjærsmark (det gamle boel 16) Viet den 3. jul. 1784. Nicolai Johansen Schmidt * ca. 1739. Maren Petersdatter * ca. 1761. Deres søn. 1. Jørgen

Læs mere

Ane 2 og 3 Anders Sørensen og Sidsel Margrethe Johansen

Ane 2 og 3 Anders Sørensen og Sidsel Margrethe Johansen Ane 2 og 3 Anders Sørensen og Sidsel Margrethe Johansen Anders blev født 3 jan 1884 på Langemark i Sæby sogn, Holbæk amt, søn af landarbejder og skomager Hans Sørensen og hustru Karen Marie Jørgensen.

Læs mere

Familiegrupperapport for Hans Rasmussen og Karen Nielsdatter Mand Hans Rasmussen

Familiegrupperapport for Hans Rasmussen og Karen Nielsdatter Mand Hans Rasmussen Mand Hans Rasmussen Født Ukendt 1 Død Før 2 Mar. 1752 Simmerbølle, Langeland Nørre, Svendborg 2 Begravet 2 Mar. 1752 Simmerbølle, Langeland Nørre, Svendborg 2 Ægteskab 8 Jun. 1721 Skrøbelev, Langeland

Læs mere

23 aug 2008 Side 1. Glumsø sogn, Præstø Amt. ANNA Regine Pedersen Født 26 feb 1867 #172 Ugerløse Sogn Død 6 jan 1938 Glumsø sogn, Præstø Amt

23 aug 2008 Side 1. Glumsø sogn, Præstø Amt. ANNA Regine Pedersen Født 26 feb 1867 #172 Ugerløse Sogn Død 6 jan 1938 Glumsø sogn, Præstø Amt 23 aug 2008 Side 1 ARNOLD Christian Andersen Født 13 feb 1896 #65 Gift 17 aug 1919 Kastrup Kirke, Død 4 dec 1980 Glumsø SOGN 509 ikke aflev. NIELS Christian Andersen Født 27 mar 1859 #171 Regnstrup, Gunnerslev

Læs mere

Side 1 af 7. Efterkommere af: Jens Claus Matzen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Side 1 af 7. Efterkommere af: Jens Claus Matzen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) Side 1 af 7 1st Generationer 1. døde på en ukendt dato. Han giftede sig med Ane Kirstine Hansdatter Møller. Ane Kirstine blev født i "Landlingmark" og døde på en ukendt dato. Børn af og Ane Kirstine Hansdatter

Læs mere

Familiegrupperapport for Hans Christensen og Maren Sørensdatter Mand Hans Christensen 1

Familiegrupperapport for Hans Christensen og Maren Sørensdatter Mand Hans Christensen 1 Mand Hans Christensen 1 Født Før 10 Dec. 1741 Haraldsted, Ringsted, Sorø 2 Dåb 10 Dec. 1741 Haraldsted, Ringsted, Sorø 2 Død Før 20 Mar. 1803 Haraldsted, Ringsted, Sorø 3 Begravet 20 Mar. 1803 Haraldsted,

Læs mere

09. Hansen,Stevning-Christensen,Svenstrup. Anden Generation

09. Hansen,Stevning-Christensen,Svenstrup. Anden Generation 1. Hans Jepsen, f. 1707 i Stolbro. Han blev gift med Anne Jørgensdatter, 1745, f. i Stevning. Hans død 1799. 2. i Christen Hansen f. 10 sep 1754. ii Ellen, f. 1746. iii Anne Marie, f. 1750. Anden Generation

Læs mere

Hans Peter Schmidt. Aner Maren Nielsdatter - Maren Olesdatter - Mette Marie Hansdatter - Hans Peter Schmidt. Eva Kristensen Marts

Hans Peter Schmidt. Aner Maren Nielsdatter - Maren Olesdatter - Mette Marie Hansdatter - Hans Peter Schmidt. Eva Kristensen Marts Hans Peter Schmidt Aner Maren Nielsdatter - Maren Olesdatter - Mette Marie Hansdatter - Hans Peter Schmidt Eva Kristensen Marts 2016-1. udgave HANS PETER SCHMIDT "1 .1-Jørgen Pedersen Schmidt 7.2 Jørgine

Læs mere

Efterkommere af Karen Marie Jørgensen og Hans Sørensen Afsnit 1. Afsnit 1. Marie, Anton og Hans

Efterkommere af Karen Marie Jørgensen og Hans Sørensen Afsnit 1. Afsnit 1. Marie, Anton og Hans Afsnit 1 Afsnit 1 Marie, Anton og Hans 9 Afsnit 1 10 Karen Marie Jørgensen, født 11. maj 1858 på Tindinge banke i Tjørnelunde, Holbæk amt, datter af husmand Jørgen Madsen (1825-1891) og hustru Juliane

Læs mere

No. 17 Nielssine Christine Jensen

No. 17 Nielssine Christine Jensen Nielssine Christine Jensen Forældre Børn : nr. 34 Jens Andreas Knudsen og nr. 35 Maren Johansen : Maren Christine, Ane Josephine Caroline, Anders Sofus Kristian, Oluf Kristian Johannes, Olga Josefine Petrea,

Læs mere

Familiegrupperapport for Niels Hansen og Ellen Iversdatter Side 1 Mand Niels Hansen 1

Familiegrupperapport for Niels Hansen og Ellen Iversdatter Side 1 Mand Niels Hansen 1 Familiegrupperapport for Niels Hansen og Ellen Iversdatter Side 1 Mand Niels Hansen 1 Født Omkr 1655 Tullebølle, Langeland Nørre, Svendborg 2 Død Før 23 Mar. 1717 Skrøbelev, Langeland Nørre, Svendborg

Læs mere

Damgade 28. matr. nr. 64 førhen halvkåd 87

Damgade 28. matr. nr. 64 førhen halvkåd 87 Damgade 28. matr. nr. 64 førhen halvkåd 87 Viet den 28. okt. 1736. Bonde ( Bone ) Hansen * dec. 1704, søn af Hans Bondesen og Hans Bondesens Hustru Møllegade 81 Thøre Christens. * ca. 1716. 1. Hans Bondesen

Læs mere

30 apr 2006 Side 1. Fredly, Saunte, Hornbæk Sogn. KAROLINE Olsen Født 1 mar 1860 #5 Skibstrup Overdrev, Tikøb Sogn Død 17 aug 1938

30 apr 2006 Side 1. Fredly, Saunte, Hornbæk Sogn. KAROLINE Olsen Født 1 mar 1860 #5 Skibstrup Overdrev, Tikøb Sogn Død 17 aug 1938 30 apr 2006 Side 1 NIELS Johannes Nielsen Født 19 apr 1888 #2 Sandagergård,, TIKØB SOGN Gift 19 apr 1916 Fakse Ladeplads Død 22 jul 1975 EDVARD Nielsen Født 23 sep 1844 #4 Sandagergård,, TIKØB SOGN Gift

Læs mere

Grønholtvej 58 Grønholtgården

Grønholtvej 58 Grønholtgården Grønholtvej 58 Grønholtgården Matrikelnummer Matr.nr. 8c Grønholt by, Grønholt sogn, arvefæste fra Laalandsgården. Ejendommen er på 15316 m2 Fritliggende enfamilieshus og udhus et vurderet bevaringsværdig

Læs mere

Hodde sogn døde 1777 til 1814. 1777 d. 24 aug. blev Christen Nielsens dødfødte drengebarn af Hulvig begravet.

Hodde sogn døde 1777 til 1814. 1777 d. 24 aug. blev Christen Nielsens dødfødte drengebarn af Hulvig begravet. 1777 d. 24 aug. blev Christen Nielsens dødfødte drengebarn af Hulvig begravet. 1778 d. 25 jan. blev Hans Thomsens ældste søn udi Hessel Thomas Hansen jordet 6 år. 1778 d. 8 feb. blev Hans Christensen af

Læs mere

Personrapport for Jeppe Christensen HA12 Side 1 Jeppe Christensen 1

Personrapport for Jeppe Christensen HA12 Side 1 Jeppe Christensen 1 Personrapport for Jeppe Christensen - 1388 - HA12 Side 1 Jeppe Christensen 1 Navn: Køn: M Også kendt som: Født dato: 1781 Sted: Udby, Tuse, Holbæk 2 Adresse: Udby, landsby i Udby sogn Dåbsdato: 23 dec.

Læs mere

No. 52 Niels Hansen Knudsen

No. 52 Niels Hansen Knudsen Niels Hansen Knudsen Forældre: Børn: nr. 104 Hans Nielsen og nr. 105 Karen Nielsen, født Andersdatter Hans Knudsen, Karen Knudsen, Lars Adam Knudsen, Jens Peter Knudsen, Karen Knudsen, nr. 26 Søren Dahl

Læs mere