NOTAT. Forslag til Lokalplan 458, Hvidbog om indkomne høringssvar

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NOTAT. Forslag til Lokalplan 458, Hvidbog om indkomne høringssvar"

Transkript

1 Forslag til Lokalplan 458, Hvidbog om indkomne høringssvar NOTAT Hvidovre Kommune Central- og Kulturforvaltningen Christian Jacob Brammann Plan- og Miljøafdelingen Sagsnr.: 16/33142 Dok.nr.: Forslag til Lokalplan 458 for boliger ved Avedøre Tværvej blev vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 29. november Side 1 af 7 Lokalplanforslaget blev fremlagt i offentlig høring i perioden fra den 6. december 2016 til den 31. januar Der er i perioden indkommet 6 høringssvar til lokalplanforslaget. I det følgende gives et resumé af disse høringssvar. Forvaltningen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene, herunder om der på baggrund af høringssvarene foreslås ændringer i lokalplanen i forbindelse med den endelige vedtagelse af 1. Daniel Skafte, Bymuren 169, 1. tv., 2650 Hvidovre Gør indsigelse mod lokalplanforslaget med henvisning til, at områdets grønne karakter og åbne bebyggelsesstruktur ikke sikres tilstrækkeligt, som i det nuværende plangrundlag. Indsiger henviser også til, at en del af området er omfattet af en skovbyggelinje og yderlig privat bebyggelse vil udløse øget trafik, mere støj og mindre dyreliv, ligesom det vil skabe et privat lukket område uden offentlig adgang. Indsiger henviser i stedet til, at der burde gennemføres tiltag som besluttet i Kommunalbestyrelsens møde 18. maj 1999 om den fremtidige anvendelse af Avedørelejren, navnlig at det udlægges til diverse offentlige og kulturelle formål. I Lokalplan 458 er der indarbejdet en række bestemmelser der netop skal sikre områdets grønne karakter og åbne bebyggelsesstruktur, herunder placering af bebyggelse i byggefelter og krav om etablering af levende hegn. Forvaltningen har været i dialog med Miljøstyrelsen om skovbyggelinjen og en eventuel reduktion af denne indenfor lokalplanområdet, da der er tale om et mindre areal i udkanten af beskyttelseszonen. Miljøstyrelsen har svaret, at den ikke er sindet at imødekomme ansøgningen om reduktion af skovbyggelinjen.

2 Det betyder, at grundejer fortsat skal ansøge Hvidovre Kommune om dispensation fra skovbyggelinjen for byggeri beliggende indenfor beskyttelseslinjen. Side 2 af 7 Lokalplanforslaget giver mulighed for en udstykning og fortætning af området med boligbebyggelse, jf. retningslinjerne om stationsnære boligområder i Kommuneplan Dermed anses indholdet i Lokalplan 458 at være i tråd med Hvidovre Kommunes overordnede planlægning. Det bemærkes også, at området i kraft af den eksisterende anvendelse til boligformål allerede har karakter af at være private boliger og derfor ikke er tilgængeligt for offentligheden. Det er forvaltningens vurdering, at fortætning til en rækkehusbebyggelse på 8-15 boliger ikke vil føre til en væsentlig større trafikal eller miljømæssig belastning af omgivelserne. 2. Bestyrelsen for A/B Magasingården, v/ formand Leif Andresen, Østre Kvartergade 21A, 1.th., 2650 Hvidovre Andelsforeningen Magasingården gør opmærksom på den gældende Lokalplan 430 for Avedørelejren, der med 3 fastlægger anvendelsen af planens delområde 4, svarende til lokalplanforslagets område, til offentligt formål, grønt område og med 6.45 bestemmer, at der ikke kan opføres ny bebyggelse inden for området. Det er indsigers holdning, at man følger dette plangrundlag og som konsekvens heraf nedriver den eksisterende bebyggelse, så arealet kan indgå som del af den grønne kile til gavn for offentligheden, og det forhindres at der tilføres yderlige bebyggelse og trafik til området. Hvis der gives mulighed for den i lokalplanforslaget beskrevne bebyggelse, ønsker indsiger, at de eksisterende stier fra Avedørelejren forlænges bagom det nedlagte vandværk og igennem den fremtidige bebyggelse, så gående og cyklende får bedre adgang til Vestvolden, uden at skulle benytte den trafikerede Avedøre Tværvej, idet den nye bebyggelse desuden vil medføre en forøget trafikbelastning på Avedøre Tværvej. Lokalplanområdet ligger i byzone med en lovlig eksisterende anvendelse til boligformål, i form af fire parcelhuse, der går tilbage til Avedørelejrens tid i 1950 erne. Af selvsamme grund er de planforhold som Lokalplan 430 fastlægger for dens delområde 4 aldrig blevet realiseret. Lokalplan 458 er beliggende i stationsnært område og de i forslaget beskrevne muligheder for en bebyggelse med åben-lave og tæt-lave boliger med en højere udnyttelse af ejendommen end i dag er i overensstemmelse med retningslinjerne herom i Kommuneplan 2016.

3 Den foreslåede etablering af en stiforbindelse på tværs af lokalplanområdet vurderes ikke at kunne indpasses i den planlagte bebyggelse, lige som det vil være nødvendig at føre stien henover matrikel 2ch, Avedøre By, Avedøre, der ejes af HOFOR Vand Hvidovre A/S og ikke er omfattet af Lokalplan 458. Derudover vil etablering af det foreslåede stiforløb medføre indbliksgener for boligerne og kræve rydning af en del eksisterende beplantning i området, hvilket anses for at være uhensigtsmæssigt i forhold til en fremtidig boligbebyggelses synlighed ud mod omgivelserne. Side 3 af 7 Ved de omtalte stier på Avedørelejrens område er der tale om rekreative stier. Det er forvaltningens vurdering, at der er tilstrækkelig gode adgangsforhold til Vestvolden for gående og cyklende ad de eksisterende stier nord for lokalplanområdet og på Avedøre Tværvej. Det er forvaltningens vurdering, at fortætning til en bebyggelse med 8-15 boliger ikke vil føre til en væsentlig større trafikal belastning af Avedøre Tværvej. 3. Grundejerforeningen Avedørelejren v/ formand Leif Sommerdal, Østre Messegade 5, 2650 Hvidovre Indsiger henviser til den gældende Lokalplan 430 s intentioner som beskrevet i dens redegørelse og 3.1, som fastlægger anvendelsen til offentligt formål, grønt område. Derfor foreslås som udgangspunkt, at de eksisterende boliger nedrives. Man har forståelse for, at matriklen i dag ejes af en privat investor og at Hvidovre Kommune pådrager sig erstatningsansvar, hvis anvendelsen til offentligt formål fastholdes. Indsiger undrer sig dog over, at kommunen har solgt grunden til en privat investor uden at disse forhold er blevet behandlet politisk. I forlængelse af ovenstående, har indsiger forståelse for, at området tillades bebygget som beskrevet i lokalplanforslaget. Man ønsker dog, at en række ændringer indarbejdes: a. Etableringen af flere boliger, frygtes at medføre en øget trafikbelastning i området. Det foreslås, at yderlige pukkelbump etableres på Avedøre Tværvej, for at nedsætte trafikbelastningen. b. Lokalplanens 8.3 fastlægger krav om parkeringsarealer, men kræver at kun halvdelen af disse anlagt som betingelse for ibrugtagning af nybyggeri. Indsiger ønsker, at alle parkeringspladser kræves etableret ved ibrugtagning, så parkering på egen grund sikres. c. Indsiger ønsker ikke, at skovbyggelinjen ophæves for området. d. De rekreative stier på Avedørelejrens område foreslås forlænget gennem lokalplanområdet, så der skabes bedre adgang til den nye bebyggelse og Vestvolden for gående og cyklende.

4 I forhold til indsigers bemærkninger om intentioner og bestemmelser for området som beskrevet i Lokalplan 430, henvises til forvaltningens bemærkninger om samme emne i høringssvar nr. 2. Side 4 af 7 Den af lokalplanen omfattede ejendom, Avedøre Tværvej 60-66, har ikke tidligere været ejet af Hvidovre Kommune. Den tidligere grundejer, Forsvaret, solgte grunden til en privat investor gennem et udbud i I forhold til indsigers ændringsforslag, har forvaltningen følgende bemærkninger: a. Da den ønskede placering af pukkelbump er udenfor lokalplanområdet og på kommunalt vejareal, kan disse forhold ikke reguleres af Lokalplan 458. Vej- og Parkafdelingen er orienteret om Grundejerforeningen Avedørelejrens bemærkning i forbindelse med høringssvaret. b. Lokalplanens 8.3 bestemmer, jf. de gældende retningslinjer i Kommuneplan 2016, at der som minimum skal udlægges 1 parkeringsplads pr. tæt-lav bolig og 2 pladser pr. åben-lav bolig, hvor mindst halvdelen af disse skal anlægges inden ibrugtagningstilladelse for bebyggelse kan meddeles. Da det i praksis ikke er muligt at udlægge halve parkeringspladser, vil det betyde, at der skal etableres mindst 1 plads pr. række- eller dobbelthus, ved udstykning som i planbilag 3 og 4. Ved udstykning efter planbilag 2 og 3 med åben-lav bebyggelse, her er der tale om maksimalt 8 boliger, vil der ligeledes skulle etableres mindst en plads pr. åben-lav bolig. Der vil dog, i forbindelse med byggetilladelsen blive reserveret et areal til to pladser på den enkelte ejendom, så den anden plads kan anlægges på et senere tidspunkt. Det er forvaltningens vurdering, at et tilstrækkeligt parkeringsareal på denne måde er sikret til den fremtidige bebyggelse. c. Formålet med at ansøge Miljøstyrelsen om en reduktion af skovbyggelinjen var at opnå en administrativ forenkling i forbindelse med byggesagsbehandlingen af en fremtidig bebyggelse i lokalplanområdet. Dette ud fra forvaltningens vurdering, at den ønskede reduktion af skovbyggelinjen ikke vil have indvirkning på Vestvoldens skovbryn, da der er tale om et mindre areal i udkanten af beskyttelseszonen. Miljøstyrelsen har svaret, at den ikke er sindet at imødekomme ansøgningen. Dette betyder, at grundejer i stedet skal ansøge Hvidovre Kommune om dispensation fra skovbyggelinjen for byggeri beliggende indenfor beskyttelseslinjen. d. Hvad angår ønsket om at fortsætte Avedørelejrens rekreative stiforløb gennem lokalplanområdet, henvises til forvaltningens bemærkninger om samme forslag i høringssvar nr. 2.

5 Side 5 af 7 4. HOFOR A/S, Ørestads Boulevard 35, 2300 København S HOFOR gør opmærksom på, at der forefindes en række ledninger indenfor lokalplanområdet, nærmere beskrevet på et medsendt kortbilag: 1. en råvandsledning, der ikke er i drift og som kan fjernes af grundejer efter behov. 2. en rentvandsledning med stik til de 4 eksisterende parcelhuse i området, som ejes af grundejer. Disse kan ligeledes fjernes efter behov. HOFOR opfordrer grundejer til at tage kontakt, hvis en evt. ny bebyggelse ønskes tilsluttet HOFORs vandforsyning. 3. i grundens sydlige del ligger en hovedregnvandsledning med en diameter på 65 cm, der leder regnvand fra Avedørelejren til Vestvoldens kanal. Den er ikke tinglyst og ligger dermed på grundejers præmisser. Da lokalplanforslaget gør det muligt at bygge henover den eksisterende ledning, vil det være nødvendigt at flytte ledningen fra matrikel 2cc til det kommunale vejareal på Avedøre Tværvej. HOFOR foreslår i denne sammenhæng, at der indledes en dialog mellem grundejer, HOFOR og Hvidovre Kommune om en fremtidig placering for hovedregnvandsledningen. HOFOR skønner, at det vil koste ca. 2,5-3 mio. kr. at flytte ledningen og det bør overvejes, om man i denne sammenhæng flytter ledningen, så den ligger på vejareal på langs af hele Avedøre Tværvej. De eksisterende råvands- og rentvandsledninger er ikke i konflikt med lokalplanens indhold og er et anliggende imellem grundejer og HOFOR. Placeringen af den eksisterende hovedregnvandsledning på ejendommen vurderes dog ikke at kunne forenes med nogle af de i lokalplanforslaget beskrevne byggemuligheder, hvorfor den vil skulle flyttes, når og hvis disse skal realiseres. Vedrørende den fremtidige placering af regnvandsledningen på kommunalt vejareal vil forvaltningen indgå i dialog med grundejer og HOFOR. Det bemærkes, at i en efterfølgende dialog med HOFOR er forvaltningen blevet oplyst om, at ledningen er nedlagt i 1983 og at udgifterne til flytning af ledningen vil blive afholdt af HOFOR og indregnet i den vandtakst der betales af borgere og virksomheder i Hvidovre Kommune. Det foreslås, at der indarbejdes følgende tekst i Lokalplan 458 s redegørelse, under afsnittet Øvrig planlægning : - Spildevandsledning HOFOR har gjort opmærksom på, at der i grundens sydlige del er nedgravet en ikke servitutbelagt hovedregnvandsledning med en

6 diameter på 0,65 m. Realiseringen af de i lokalplanen beskrevne muligheder for nybyggeri forudsætter, at ledningen flyttes til kommunalt vejareal syd for matrikel 2cc. Side 6 af 7 5. Phoam Studio, Carl Jacobsens Vej 16, trappe 11, 2. sal, 2500 Valby Phoam Studio har på vegne af grundejer indsendt et ændringsforslag for den i lokalplanforslaget beskrevne mulighed for at etablere en samlet rækkehusbebyggelse, som vist på kortbilag 4. Lokalplan 458 beskriver med 8.1 og kortbilag 4, at vejadgang for en samlet rækkehusbebyggelse skal foregå via to overkørsler, hvor en betjener de fem rækkehuse mod vest, mens den anden betjener den midterste og østvendte stok med rækkehuse. Efter yderlige overvejelser og skitsering er Phoam Studio kommet frem til, at en løsning med tre overkørsler, så der er en adgangsvej per stok, er en bedre løsning. Dette begrundes med, at alle boliger på denne måde vil få ens vestvendte haver og østvendt ankomst, samt at trafikken fordeles ligeligt på adgangsvejene. Der henvises til, at der i forhold til den nuværende situation stadig vil være tale om en reduktion med en overkørsel. For at indpasse den yderlige adgangsvej og fordele arealet ligeligt mellem alle boligmatriklerne, vil det kræve mindre ændringer på de enkelte udstykninger, men alle grunde er på mindst 320 m² inkl. vejareal. Det er forvaltningens vurdering, at den i ændringsforslaget beskrevne løsning vil resultere i bedre boliger og friarealer i lokalplanområdet, ved en ens disponering af rene opholdsarealer uden parkering mod vest og fordeling af trafikken på tre adgangsveje. Udstykningerne mister ved denne løsning ca. 2 m haveareal mod vest, men overholder fortsat mindste grundstørrelsen på 300 m² inkl. vej- og parkeringsarealer, som krævet i Kommuneplan Den yderlige overkørsel vurderes ikke at være i konflikt med trafikken på Avedøre Tværvej. Det anbefales, at ændringsforslaget imødekommes og der foretages følgende ændringer i lokalplanen: - Et nyt kortbilag 4 udarbejdes, hvor der udlægges tre adgangsveje til en eventuel rækkehusbebyggelse og hvor udstykning og disponering af bebyggelse tager udgangspunkt i det af Phoam Studio fremsendte ændringsforslag ændres til: Ved opførelse af en samlet rækkehusbebyggelse skal vejadgang til den enkelte ejendom foregå ved overkørsel til de tre veje A-B, C-D og E-F, der udlægges i en bredde af 6 m og i princippet som vist på bilag 4.

7 6. Ejerforeningen Alarmpladsen 5 v/ formand Erik Blicher Hansen, Alarmpladsen 5, 2650 Hvidovre Side 7 af 7 Ejerforeningen Alarmpladsen tilslutter sig det af Grundejerforeningen Avedørelejren fremsendte høringssvar. Der henvises til kommentarer til høringssvar nr. 3.

Christian Jacob Brammann

Christian Jacob Brammann Christian Jacob Brammann Fra: Fælles Post KMV Planteamet Sendt: 19. december 201612:33 Til: Christian Jacob Brammann Emne: Indsigelse til planforslag vedr. Lokalplan 458 Prioritet: Høj Til journalisering

Læs mere

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan Hvidbog med indkomne bemærkninger til forslag til lokalplan 13.6 og forslag til kommuneplantillæg 8 - Blokland Kommunen har modtaget i alt 8 høringssvar. Denne hvidbog indeholder samtlige høringssvar,

Læs mere

NOTAT. Hvidbog om indkomne høringssvar til forslag til Lokalplan 466

NOTAT. Hvidbog om indkomne høringssvar til forslag til Lokalplan 466 NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Byplanlægger: Christian Jacob Brammann Sagsnr.: 17/41114 Doknr.: 219099/18 Hvidbog om indkomne høringssvar til forslag til Lokalplan 466 Dato: 06-11-2018/cjb

Læs mere

NOTAT. Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018

NOTAT. Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018 NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Byplanlægger: Christian Jacob Brammann Sagsnr.: 17/30181 Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018 Dato: 20-03-2018/cjb I

Læs mere

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen 1 Februar 2017 Oversigt over høringssvar til Lokalplan 44 Boliger ved Kongeskrænten og kommuneplantillæg 8 Høringssvar nr. Afsender: Navn og adresse Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger

Læs mere

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. LED Dir. tlf. 46 31 35 06 gunillasr@roskilde.dk Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal

Læs mere

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Forslag til lokalplan nr. 435 har været i offentlig høring fra den 8. maj til

Læs mere

Indstilling. Offentlig fremlæggelse af forslag til lokalplan nr. 832, Lyseng Idrætsanlæg, Højbjerg. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten

Indstilling. Offentlig fremlæggelse af forslag til lokalplan nr. 832, Lyseng Idrætsanlæg, Højbjerg. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 10. marts 2008 Offentlig fremlæggelse af forslag til lokalplan nr. 832, Lyseng Idrætsanlæg, Højbjerg Århus Kommune Planlægning og Byggeri

Læs mere

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 TORNVED KOMMUNE Maj 2006 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er et dokument, der for et geografisk afgrænset område fastlægger, hvordan der må bygges eller anlægges.

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 22. april 2013 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 924 Boligområde ved Nedergårdsvej i Gl. Skejby. Tillæg nr. 51 til Kommuneplan 2009. Aarhus

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016 Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016 Forhøring Ændret anvendelse af en del af Ejby Mosevej 175 Kommunalbestyrelsen ønsker at afhænde den sydlige halvdel af matr. nr. 9b Ejby By, Ejby Mosevej 175, da der

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26

Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26 Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26 Boligområde ved Nordmarken Vedtaget af Vallø Kommunalbestyrelse den 16. december 2004 1 Lokalplan 1-26 Boligområde ved Nordmarken Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse

Læs mere

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen Notatark Sagsnr. 01.02.00-P16-4-17 Sagsbehandler By & Landskab 4.7.2018 Notat over bemærkninger lokalplan 1117 for boligområde ved Thyras Vænge i Lindved. Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens

Læs mere

Indsendt af: Indsigelse/bemærkninger Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan

Indsendt af: Indsigelse/bemærkninger Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan Hvidbog med høringssvar til forslag til lokalplan nr. 9.7, Landsby og kommuneplantillæg nr. 11 til Kommuneplan 2013. Der er modtaget i alt 5 høringssvar til forslag til lokalplan nr. 9.7, Landsby og kommuneplantillæg

Læs mere

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 For et boligområde ved Hovedgaden 2 i Løgstrup Forslag Ovenfor ses luftfoto med markering af eksisterende lokalplan samt skravering af tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 315.

Læs mere

Bygherres præsentation af projektet

Bygherres præsentation af projektet Startredegørelse for nye boliger på Skolegade 5 07. November 2018 Startredegørelsen beskiver i korte træk det konkrete projekt, baggrunden for at udarbejde en ny lokalplan for området, de væsentlige problemstillinger

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Bilag 1: Høringssvar Forudgående offentlighed Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Der har været gennemført forudgående offentlig høring fra den 13.08.09 til

Læs mere

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse Dato 31-05-2018 Dok.nr. 40580-18 Sagsnr. 16/9854 Ref. SSTA Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan 04.01.L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse I

Læs mere

Lokalplan Området omfattet af Merlegårdsparken og Merlegårdsvej. Tillæg til lokalplan 1.37

Lokalplan Området omfattet af Merlegårdsparken og Merlegårdsvej. Tillæg til lokalplan 1.37 Lokalplan 1.37.1 Området omfattet af Merlegårdsparken og Merlegårdsvej Tillæg til lokalplan 1.37 Ishøj Kommune 2007 Indholdsfortegnelse: LOKALPLANOMRÅDET...3 BAGGRUND FOR LOKALPLAN 1.37.1...3 Ændrede bestemmelser

Læs mere

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 3. juni 2019 til

Læs mere

SEJLFLOD KOMMUNE. Lokalplan Tæt-lav boligområde ved Fjordvej 16

SEJLFLOD KOMMUNE. Lokalplan Tæt-lav boligområde ved Fjordvej 16 Anmelder: Sejlflod Kommune, Stationsvej 5, 9230 ' Storvorde ^:-Wf~~.,..ajl./7 99 00 ' " 9TT7T5D03 FA l u 400 r 00 K SEJLFLOD KOMMUNE Lokalplan 30.18.02 Tæt-lav boligområde ved Fjordvej 16 VEJLEDNING OG

Læs mere

Lokalplan nr. 620 for boliger og idrætsanlæg i Over Hornbæk og tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2013

Lokalplan nr. 620 for boliger og idrætsanlæg i Over Hornbæk og tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2013 Bilag 3: Gennemgang og behandling af høringssvar Lokalplan nr. 620 for boliger og idrætsanlæg i Over Hornbæk og tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2013 Sagsnummer: 01.02.05-P16-27-14 Dato: 24-05-2016 Høringssvar

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

Formål 1. Bestemmelser 2. 1 Formål 3. 2 Område 4. 3 Områdets anvendelse 5. 4 Udstykninger 6. 5 Veje, stier og parkering 7

Formål 1. Bestemmelser 2. 1 Formål 3. 2 Område 4. 3 Områdets anvendelse 5. 4 Udstykninger 6. 5 Veje, stier og parkering 7 ZZZ.01 Niras Test Indholdsfortegnelse Formål 1 Bestemmelser 2 1 Formål 3 2 Område 4 3 Områdets anvendelse 5 4 Udstykninger 6 5 Veje, stier og parkering 7 6 Bebyggelsens omfang og placering 8 7 Bebyggelsens

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse

Sammenfattende miljøredegørelse 19. marts 2012 Sammenfattende miljøredegørelse Lokalplan 33-002 for Boligområde mellem golfbanen og Sensommervej i Resenbro I forbindelse med den endelige vedtagelse af lokalplan 33-002 for boligområde

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

HVIDBOG - LOKALPLAN 145

HVIDBOG - LOKALPLAN 145 HVIDBOG - LOKALPLAN 145 INDKOMMEN BEMÆRKNING LOKALPLANENS TEKST INDSTILLING Der er kommet 34 bemærkninger både fra borgere i og uden for lokalplanområdet angående højden af byggeriet på Stevnsvej 3 (Vallø

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Lokalplan nr. 54. Lægehus i Niverød. Vedtagelsesdato: 17. april Teknik & Miljø

Lokalplan nr. 54. Lægehus i Niverød. Vedtagelsesdato: 17. april Teknik & Miljø Lokalplan nr. 54 Lægehus i Niverød Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 17. april 1985 Ikrafttrædelsesdato: 8. maj 1985 o GC UJ UJ o (go (oi >? QQ fuul n QQ n i M i i c= Indledning Dette hæfte indeholder lokalplan

Læs mere

De konkrete ændringer er fremhævet med kursiv. Overstregninger angiver tekst, der udgår. Bestemmelser

De konkrete ændringer er fremhævet med kursiv. Overstregninger angiver tekst, der udgår. Bestemmelser Bilag 5: Ændringsforslag til lokalplanforslag nr. 334 for et fritids- og centerområde i Ørum Midtby samt forslag til tillæg nr. 11 til Kommuneplan 2003 2014 for Tjele Kommune På baggrund af de indkomne

Læs mere

Tillæg nr. 37 til Kommuneplan for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad

Tillæg nr. 37 til Kommuneplan for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad Tillæg nr. 37 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 37 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 1. april

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.057 og Lokalplan 4-4-117 Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. forelæggelse) 2017-041843 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

CALUM OASEN K/S. Indsigelse vedr. lokalplan , Boliger og erhverv, Digtervejen Nord

CALUM OASEN K/S. Indsigelse vedr. lokalplan , Boliger og erhverv, Digtervejen Nord DATO 29.08.2017 Indsigelse vedr. lokalplan 3-6-109, Boliger og erhverv, Digtervejen Nord Calum har som bygherre fremsendt en række punkter i lokalplanprocessen, som forvaltningen ikke har reageret på inden

Læs mere

Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken

Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken Bilag 4 Oversigt over høringssvar og forvaltningens bemærkninger I det følgende er de forskellige indsigelser og kommentarer samlet under

Læs mere

Lokalplan Taastrup Kirkeplads til Rønnevang Kirke

Lokalplan Taastrup Kirkeplads til Rønnevang Kirke Taastrup Hovedgade Rugkærgårdsvej Røjlevangen Lokalplan 1.70 Taastrup Kirkeplads til Rønnevang Kirke 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.70 Indhold: Redegørelse Indledning...3 Områdets beliggenhed...3

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 316 og forslag til kommuneplantillæg nr. 21 har været i offentlig høring i perioden 20. marts til 15. maj 2008.

Forslag til lokalplan nr. 316 og forslag til kommuneplantillæg nr. 21 har været i offentlig høring i perioden 20. marts til 15. maj 2008. Bilag 1: Indsigelsesnotat til lokalplanforslag nr. 316 for et boligområde ved Stenshede i Bjerringbro samt forslag til tillæg nr. 21 til Kommuneplan 2001-2012 for Bjerringbro Kommune Forslag til lokalplan

Læs mere

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan Forslag Offentlig høring Tillæg nr. 74 til Rammeområde 42.B3 og 42.T1 Boligområde sydvest for Sinding Hovedgade Område til tekniske anlæg nordøst for Sinding Hovedgade Fremlægges fra den 15. september

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Cirkusgrunden med mulig nyt boligområde markeret med stipling Forhøring Ændring af afgrænsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5

Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5 Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5 20. februar 2018 Det gamle rådhus på Frederiksborgvej 3-5 skal ikke længere anvendes af Furesø Kommunes administration. Byrådet ønsker derfor, at dette centrale

Læs mere

HØRINGSNOTAT. LOKALPLANFORSLAG NR. 438 For Åmosevej 19. Side 1/15

HØRINGSNOTAT. LOKALPLANFORSLAG NR. 438 For Åmosevej 19. Side 1/15 HØRINGSNOTAT LOKALPLANFORSLAG NR. 438 For Åmosevej 19 Side 1/15 INDHOLD Samlet indstilling Oversigt over indkomne høringssvar og forslag Resumé af høringssvar og forslag samt By og Miljøs vurdering Kopi

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 16. april Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 16. april Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 16. april 2007 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 784 - Boligområde ved

Læs mere

Indholdsfortegnelse. side

Indholdsfortegnelse. side 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning... 3 Område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykning... 4 Vej og stiforhold... 4 Bebyggelsens

Læs mere

MILJØRAPPORT HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR 448 for Milnersvej 43 og 45 i Hillerød TILLÆG NR. 12 TIL KOMMUNEPLAN 2017 MILJØVURDERING AF BY OG MILJØ

MILJØRAPPORT HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR 448 for Milnersvej 43 og 45 i Hillerød TILLÆG NR. 12 TIL KOMMUNEPLAN 2017 MILJØVURDERING AF BY OG MILJØ MILJØRAPPORT MILJØVURDERING AF LOKALPLAN NR 448 for Milnersvej 43 og 45 i Hillerød TILLÆG NR. 12 TIL KOMMUNEPLAN 2017 HILLERØD KOMMUNE BY OG MILJØ Lov om Miljøvurdering Lov om miljøvurdering af planer

Læs mere

Forslag til ophævelse af dele af Lokalplan 7.5 og Kanalgaden

Forslag til ophævelse af dele af Lokalplan 7.5 og Kanalgaden Forslag til ophævelse af dele af Lokalplan 7.5 og 7.2.1 Kanalgaden 3 2018 + Indhold Indledning... 3 Redegørelse... 4 Bestemmelser... 6 1. Ophævelse af lokalplan og private byggeservitutter... 6 2. Vedtagelsespåtegnelse...

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15 LOKALPLAN NR. 356 for et boligområde Uffesvej 3-15 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 356 FOR ET BOLIGOMRÅDE UFFESVEJ 3-15 INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er

Læs mere

Lokalplan 938, Boliger Onsholtgårdsvej - Endelig

Lokalplan 938, Boliger Onsholtgårdsvej - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 13. oktober 2014 Lokalplan 938, Boliger Onsholtgårdsvej - Endelig g Omsorg Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 938. Boligområde

Læs mere

Kommuneplan Kommuneplan. Forslag til Tillæg 4 til. Forslag til Tillæg 4 til. Roskildevej 340. og bevaringsværdier for Hendriksholmskvarteret

Kommuneplan Kommuneplan. Forslag til Tillæg 4 til. Forslag til Tillæg 4 til. Roskildevej 340. og bevaringsværdier for Hendriksholmskvarteret Forslag til Tillæg 4 til Hendriksholmskvarteret 11.03.2019 Kommuneplan 2018 Kommuneplan 2014 Forslag til Tillæg 4 til Roskildevej 340 Rammebestemmelser og bevaringsværdier for Hendriksholmskvarteret 4F03

Læs mere

Forslag til Lokalplan 2.76 Boliger ved Torpet

Forslag til Lokalplan 2.76 Boliger ved Torpet Forslag til Lokalplan 76 Boliger ved Torpet Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase samt administrationens indstilling hertil Der er modtaget 3 skriftlige høringssvar. Resumeer af det indkomne

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede

FORSLAG. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede FORSLAG Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 161 Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede Hvad er en lokalplan? En lokalplan kan siges at være en lokal lov. En lokalplan fastsætter, hvordan der

Læs mere

Lokalplan 2.14 Klitmøller Område ved Havglimt/Pinbak

Lokalplan 2.14 Klitmøller Område ved Havglimt/Pinbak Lokalplan 2.14 Klitmøller Område ved Havglimt/Pinbak Ørhage Hanstholm kommune, Bådsgårdsvaj 2, 7730 Hanstholm Tlf.: 97961600 - Fax: 97961432 Indholdsfortegnelse Redegørelse: Baggrund for lokalplanen Lokalplanens

Læs mere

Forhøring til forestående planlægning for området ved Rødovre Station - oversigt over indkomne høringssvar og Teknisk Forvaltnings kommentarer

Forhøring til forestående planlægning for området ved Rødovre Station - oversigt over indkomne høringssvar og Teknisk Forvaltnings kommentarer Teknisk Forvaltning, den 07.12.2015 Forhøring til forestående planlægning for området ved Rødovre Station - oversigt over indkomne høringssvar og Teknisk Forvaltnings kommentarer 1 07.11.2015 Janni Grønbæk

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 285421 Brevid. 2715171 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 654 og kommuneplantillæg 3 for boliger

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 43 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 2. november til 28. december 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 43 til Kommuneplan 2013-2025

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr Område til boligformål på Stolpegården i Strøby Egede

FORSLAG. Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr Område til boligformål på Stolpegården i Strøby Egede FORSLAG Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr. 103 Område til boligformål på Stolpegården i Strøby Egede Hvad er en lokalplan? En lokalplan kan siges at være en lokal lov. En lokalplan fastsætter, hvordan der

Læs mere

Bilag nr. 2 Notat om principper for ny planlægning ved Prinsens Allé og Feltbanen

Bilag nr. 2 Notat om principper for ny planlægning ved Prinsens Allé og Feltbanen Bilag nr. 2 Notat om principper for ny planlægning ved Prinsens Allé og Feltbanen Teknisk Udvalg besluttede den 5. januar 2011 (sag nr. 10) at igangsætte udarbejdelsen af en ny lokalplan for en omlægning

Læs mere

Debat om. Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5

Debat om. Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5 Debat om Byplanmæssige rammer for Frederiksborgvej 3-5 Det gamle rådhus på Frederiksborgvej 3-5 skal ikke længere anvendes af Furesø Kommunes administration. Byrådet ønsker derfor, at dette centrale område

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Nyt rammeområde 4A6 til blandet byområde i Filmbyen. Filmbyen.

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Nyt rammeområde 4A6 til blandet byområde i Filmbyen. Filmbyen. Forslag HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 TILLÆG NR. 04 Nyt rammeområde 4A6 til blandet byområde i HVIDOVRE KOMMUNE TILLÆGGETS FORMÅL OG INDHOLD Dette Tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2016 er lavet i forbindelse med

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 269649 Brevid. 2537559 Ref. SOAN Dir. tlf. 4631 3415 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 631 for Det Høje C på Musicon 7. april

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

Krav til ny bebyggelse på den nordvestlige del af stadiongrunden ved Sanatorievej

Krav til ny bebyggelse på den nordvestlige del af stadiongrunden ved Sanatorievej Teknik og Miljø Dorthe Fogh Monrad November 2015 Teknisk bilag: Krav til ny bebyggelse på den nordvestlige del af stadiongrunden ved Sanatorievej Områdets bebyggelse skal fremtræde som tæt-lav/etage bebyggelse,

Læs mere

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter LOKALPLAN 82 P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1993 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Lokalplan 1073, Boliger på Asmusgårdsvej 2, Elsted Endelig

Lokalplan 1073, Boliger på Asmusgårdsvej 2, Elsted Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 15. november 2017 Lokalplan 1073, Boliger på Asmusgårdsvej 2, Elsted Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 1073,

Læs mere

Høringsnotat for Lokalplan 1074 for Boliger på Højelsevej

Høringsnotat for Lokalplan 1074 for Boliger på Højelsevej Høringsnotat for Lokalplan 1074 for Boliger på Højelsevej Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i de indkomne indsigelser. For den fulde ordlyd henvises til den enkelte

Læs mere

Lokalplan nr. 210.16

Lokalplan nr. 210.16 okalplan nr. 210.16 Udvidelse af Super Best i Tårs Vedtaget 2. udkast, august 2003 Nord OKAPANOMRÅDE Bredgade Johs. Hansens Vej Vrejlev Klostervej HJØRRIN KOMMUNE TEKNISK FORVATNIN Den kommunale planlægning

Læs mere

De konkrete ændringer er fremhævet med kursiv. Overstregninger angiver tekst, der udgår. Bestemmelser

De konkrete ændringer er fremhævet med kursiv. Overstregninger angiver tekst, der udgår. Bestemmelser Bilag 4: Ændringsforslag til lokalplanforslag nr. 334 for et fritids- og centerområde i Ørum Midtby samt forslag til tillæg nr. 11 til Kommuneplan 2003 2014 for Tjele Kommune. De konkrete ændringer er

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 2-799 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte

Læs mere

Randers - Neder Hornbæk

Randers - Neder Hornbæk Randers - Neder Hornbæk Opsummering af høringssvar 5) Det foreslås at matr. 5e, Neder Hornbæk ændrer anvendelse til boligområde i kommuneplanen. (se kort) 18) Det foreslås at den vestlige del af matr.

Læs mere

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune Lokalplan Nr. 80 For et blandet boligområde i Næsbjerg Helle Kommune Toften 2 6818 Årre telf. 76774600 Juli 2002 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning...

Læs mere

Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen

Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen Lokalplan 038-1 Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen Skovlunde Lokalplanen er kladde Indholdsfortegnelse Redegørelse 1 Om lokalplanlægning 2 Lokalplanområdet 4 Lokalplanens baggrund og formål 5 Lokalplanområdets

Læs mere

Lokalplan nr. 063 og Kommuneplantillæg 003 for seniorlandsby i Jægerspris samt betinget udbygningsaftale i forbindelse hermed.

Lokalplan nr. 063 og Kommuneplantillæg 003 for seniorlandsby i Jægerspris samt betinget udbygningsaftale i forbindelse hermed. Lokalplan nr. 063 og Kommuneplantillæg 003 for seniorlandsby i Jægerspris samt betinget udbygningsaftale i forbindelse hermed. Hvidbog - behandling af høringssvar Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej. Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004.

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej. Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. VALLØ KOMMUNE Lokalplan 2-18 Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. Vallø Kommune Lokalplan 2-18 Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej

Læs mere

SUSÅ KOMMUNE. Lokalplan LZ.13 Jordbrugsparceller øst for Spragelse.

SUSÅ KOMMUNE. Lokalplan LZ.13 Jordbrugsparceller øst for Spragelse. SUSÅ KOMMUNE Lokalplan LZ.13 Jordbrugsparceller øst for Spragelse. Forslag til lokalplan vedtaget til fremlæggelse: 22.06.2006 Fremlæggelsesperiode: 27.06.2006 22.08.2006 Lokalplan vedtaget endeligt: 21.09.2006

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger Følgende har sendt indsigelser, ændringsforslag og bemærkninger ved debatperiodens udløb d. 7. november 2017.

Indsigelser og bemærkninger Følgende har sendt indsigelser, ændringsforslag og bemærkninger ved debatperiodens udløb d. 7. november 2017. Planafdelingens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Indsigelser og bemærkninger til Lokalplan nr. Område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård Med tilhørende kommuneplantillæg nr. 5 for område til

Læs mere

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer Hvem har fremsendt Kort resume af indsigelsen, hvor af det Her skriver vi vores bemærkninger til de Evt. ændringsforslag i indsigelsen

Læs mere

Ændring af rammebestemmelser og rammeområde 3B10

Ændring af rammebestemmelser og rammeområde 3B10 Kommuneplantillæg nr. 18 Ændring af rammebestemmelser og rammeområde 3B10 Hvad er et kommuneplantillæg? En kommuneplan er en plan for hele kommunen. Den beskriver retningslinjer og rammer for udviklingen

Læs mere

Supplerende høring af Forslag til Lokalplan 2.84

Supplerende høring af Forslag til Lokalplan 2.84 HOLBÆK KOMMUNE Dato: 7. marts 2018 Sagsb.: Line Voltzmann Sagsnr.: 17/25358 Dir.tlf.: 72368045 E-mail: metvo@holb.dk Supplerende høring af Forslag til Lokalplan 2.84 Holbæk Byråd vedtog d. 8. november

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere Ask Højskole. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere Ask Højskole. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 1. september 2008 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere

Læs mere

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP LOKALPLAN NR. B 12.04.01 BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1999 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN B 12.04.01 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Lokaiplanens formål

Læs mere

Tillæg nr. 65 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 65 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 65 til Rammeområde 15.B5 Boligområde ved Violens Kvarter Rammeområde 15.B2 Etageboliger i Engens Kvarter Rammeområde 15.R1 Rekreativt område nord for Engens Kvarter Fremlægges fra xx.

Læs mere

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Fornyet høring Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg

Læs mere

Orienteringsbrev. Orientering om endelig ophævelse af lokalplan 4 for område i Outrup

Orienteringsbrev. Orientering om endelig ophævelse af lokalplan 4 for område i Outrup Orienteringsbrev Plan og Byudvikling Bytoften 2, 6800 Varde 79946922 Orientering om endelig ophævelse af lokalplan 4 for område i Outrup Den 24. november 2016 vedtog Varde Kommune administrativt at ophæve

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

Resumé. NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved Roskilde Gymnasium og tillæg 15 til kommuneplanen

Resumé. NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved Roskilde Gymnasium og tillæg 15 til kommuneplanen Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 95825 Brevid. 1275690 Ref. spc Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved

Læs mere

Ved høringsfristens udløb var der indkommet ti skriftlige høringssvar med bemærkninger og ændringsforslag til planforslaget.

Ved høringsfristens udløb var der indkommet ti skriftlige høringssvar med bemærkninger og ændringsforslag til planforslaget. Høringsnotat TEKNIK OG MILJØ Sagsnr.: 01.02.05-P00-20-17 Økonomi-, teknik- og miljøudvalget besluttede på møde den 10. december 2018 at Forslag til lokalplan 411.2 Birkevænget og Fredensbovej med tilhørende

Læs mere

Januar 1996 J.Nr Lokalplan nr. 61 for et nyt boligområde mellem Enghavevej og Sandbækalle i Videbæk.

Januar 1996 J.Nr Lokalplan nr. 61 for et nyt boligområde mellem Enghavevej og Sandbækalle i Videbæk. Januar 1996 J.Nr. 27-11-61 Lokalplan nr. 61 for et nyt boligområde mellem Enghavevej og Sandbækalle i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 61 foret nyt boligområde mellem Enghavevej og Sandbækalle i

Læs mere

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 RINGE KOMMUNE Forslag til Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe side 2 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe Formål Formålet

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TL OFFENTLGT FORMÅL (KRKE OG KRKEGÅRD) HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE SKANDERBORG KOMMUNE 1985 NDHOLDSFORTEGNELSE SDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

B æks tien. Område. Kommuneplantillæg

B æks tien. Område. Kommuneplantillæg H olbæ k moto pv e j K a ller u B æks tien Område 3831 r v e je n Kommuneplantillæg Tillæg nr 19 til Kommuneplan 2014 U Indledning Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis der i den mellemliggende

Læs mere