KESO- klasserumsvurderinger/ fysisk arbejdsmiljø 2008:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KESO- klasserumsvurderinger/ fysisk arbejdsmiljø 2008:"

Transkript

1 KESO- klasserumsvurderinger/ fysisk arbejdsmiljø 2008: Den generelle og samlede beskrivelse af alle klasselokaler ser ud som følger: Lys: Ca. halvdelen af eleverne udtrykte, at lokalernes ovenlys kunne være bedre. Ca. den anden halvdel mente, at det var for skarpt. Forslag: indstillelige lamper ved hvert andet bord. Handleplan : SA & AL undersøger om lysstyrken i lamperne kan ændres, så arbejdslyset bliver bedre. Lyd/ støj: Over halvdelen udtrykte, at der er støjgener pga. enten gadestøj, støj fra gårdside eller fra gangarealer, når andre klasser er derude. Forslag: lydtætte døre mod gangsider. Støjen fra gaden er selvsagt svært at gøre noget ved. Handleplan: Når det vedtages, at skolen bevilges nye tætte vinduer, er der håb om, at støjen udefra mindskes. Lydtætte døre mod gangsiden er for dyrt pt. Indretning/Møbler: Eleverne udtrykte generelt, at der er de stole, borde og andet materiel til skolearbejdet, som der skal være. Dog udtrykte de ønske om andre indretningsmuligheder i klasselokalerne med reoler osv. Og store grønne planter. Elevernes generelle udtryk var, at indretningen kunne trænge til modernisering, og at det kunne være rart med kroge med hyggelige møbler evt. i de tilstødende små mellemlokaler. Forslag: At tavlerne kunne opsættes på de lange vægge, da det ville skabe bedre udsyn for elever på de bageste rækker. Handleplan : Tavlernes placering ændres, hvis det viser sig, at det er mere hensigtsmæssigt med tavlen opsat på de lang væg. Rengøring og orden: Eleverne udtrykte generelt, at rengøringen ikke var i top men anerkendte også deres eget ansvar for, at lokalerne bør holdes pænere af dem selv. De udtrykte også, at de givetvis opdagede snavs steder, hvor læreren ikke kiggede, da de selv var lavere. De klasser som har vask i lokalet ønsker dem mere rene. Handleplan: Elevrådet og KESO laver en kampagne m.h.t. elevernes medansvar for oprydning. SA & LA forelægger rengøringsproblemet for rengøringspersonalet med henblik på at optimere rengøringen og igangsætte en ekstra grundig rengøring.

2 Vedligeholdelse: Et generelt ønske fra eleverne var ny maling på væggene i klasselokalerne - og i flotte farver. På gangarealer er tapetet ødelagt nogle steder. Handleplan : Skolen ( SA ) fortsætter proceduren med at få malet 1 2 klasselokaler i elevernes sommerferie. Der hvor tapetet er ødelagt på gangarealerne lappes dette. På sigt vil det være godt at budgettere med en opsparing til opmaling af væggene på trappegangene. Udsmykning: Eleverne udtrykte ønske om selv at være bedre til at udsmykke deres lokaler. De udtrykte ønske om mulighed for udsmykning af gangarealer også. Handleplan: Ikke permanente udsmykninger kan igangsættes. Vigtigt at der udarbejdes en plan for udsmykningen, som skal godkendes, da der skal opleves harmoni på de udsmykkede arealer. Lugt: Dé klasser som har håndvask i lokalet kan opleve lugtgener fra den. De vidste dog godt, at de ikke skulle hælde mælk i dem - derved kunne de selv begrænse eventuelle lugtgener. Handleplan: Eleverne skal huske at skylle efter med vand, når der hældes væsker i vasken samt ikke at smide madrester o.lign. i vasken. SA & AL husker rengøringen på, at vaskene skal have en grundig rengøring jævnligt. Vaskene skal evt. have en omgang afløbsrens. Temperatur: Generelt udtrykte eleverne, at det nok aldrig er muligt, at alle bliver enige om temperaturforhold. Der var dog klager over træk fra vinduer i vinduesrækken flere steder, og radiatorer som ikke virker optimalt. Handleplan: Når skolen får udskiftet eller renoveret vinduerne, vil det trække mindre. Vinduesrammerne er ødelagte. Skolen håber at komme på handlingsplan/ genoprettelsesplan. Skolen har påtalt problemerne med vinduerne i 15 år. Sikkerhed: Generelt vidste børnene hvor brandslukkere forefindes, og hvad proceduren er ved brandøvelser etc. De oplevede generel tryghed med stedet. Dog udtrykte de bekymring over gamle og ødelagte/ løse vinduesrammer som potentielt kunne falde ned - dét skabte usikkerhed for dem. Desuden er vægfliser løse på toilettet på 3. sal, og eleverne synes ikke det var trygt, når de var derude.

3 Handleplan: Når skolen får udskiftet eller renoveret vinduerne, vil det trække mindre. Vinduesrammerne er ødelagte. Skolen håber at komme på handlingsplan/ genoprettelsesplan. Skolen har påtalt problemerne med vinduerne i ca.15 år. Toilette på 3. sal bliver renoveret i sommerferien SA bestiller håndværkere. Pladsforhold: Dette afhang selvsagt af hvilke lokaler det var, og hvor mange elever som der var i pågældende klasse. Pt. var den generelle oplevelse, at det var til at leve med, men ikke hvis der skulle endnu flere borde og stole ind. Nogle klasselokaler har huller i væggene, og malingen er ødelagt. Generelt i klasselokalerne er der ikke rent i højderne- lamper, hylder, reoler osv. Handleplan: SA & LA forelægger rengøringsproblemet for rengøringspersonalet og teknisk medhjælper med henblik på at optimere rengøringen og igangsætte en ekstra grundig rengøring. Huller i vægge repareres ved maling af lokaler. Den generelle og samlede beskrivelse af fællesarealer, toiletter, gange og mellemrum ser ud som følger: Eleverne udtrykte generelt, at de ønsker friskere farver på gangarealerne. De udtrykte dog også at de tit ser andre elever som hopper op med skoene på væggene og at det ødelægger ellers pæne vægge. Eleverne udtrykte at mellemrummene kunne gøres hyggeligere til fællesbrug og at nogle klasser roder dem gevaldigt til med madpapir osv. Forslag: At disse klasser også skal rydde op i fællesrummene efter endt skolegang. Eleverne udtrykte generel utilfredshed med rengøringen på toiletterne - især i hjørnerne og under vaske. Eleverne udtrykte, at de dog også skulle være bedre til at lade være med at smide unødige servietter på gulvet - og hvis de tabte dem at samle dem op igen. Forslag: Jævnligere rengøring af sanitet og toiletrum. Handleplan : Der er afsat ekstra ressourcer til ekstra rengøring af toiletter.

4 Faglokaler: Hjemkundskab: (1 klasse adspurgt) Pågældende klasse som udtrykte deres mening om lokalet var af den opfattelse, at køkkenet var gammelt og trængte til modernisering. Samtidig udtrykte de også, at lokalet var hyggeligt netop, fordi det var så gammelt. Forslag: sætte nyt og gammelt sammen og male lokalet. Tekniske mangler: Den ny vaskemaskine er ikke sat til, selve ovnen i det ene komfur virker ikke og kogepladerne på en anden ovn er itu. Handleplan: Hjemkundskabslokalet nyrenoveres i forbindelse med ombygningen af skolen. Tekniske mangler udføres. SA igangsætter straks. Musiklokalet: (3 klassers elever er adspurgt) Eleverne udtrykte, at det er for lille, at der ikke er nok materiel af instrumenter. Eleverne udtrykte dog også viden om, at elever ødelægger tingene og piller ting fra hinanden. Der trænger til maling. Fugten i væggene får malingen til at skalle af. Handleplan: at alle andre end musikklasserne holder sig væk fra instrumenterne, og at lærerne er mere opmærksomme på elevernes behandling af instrumenterne. Rengøringen i lokalet optimeres. Der kommer meget støv fra stof i håndarbejdsområdet. I forbindelse med AT-påbud er ventilation opsat i lokalet. Dette har hjulpet meget på indeklimaet. Væggene males på yder- og inderside, når vejret tillader det, for at sikre mod mørke fugtlignende pletter på væggene. Håndarbejde: (2 klasser adspurgt) Eleverne mente generelt, at der er for lidt plads at arbejde ved, når de sidder med stof som skal klippes osv. og derfor benytter de bænkene ved musikområdet. Maskinerne er tit i stykker men eleverne udtrykte også, at de skal være bedre til at lade læreren om at ordne maskinerne. Handleplan: Nye symaskiner er indkøbt februar Billedkunst: (3 klasser adspurgt) Generelt mente eleverne, at lokalet er for varmt at opholde sig i, og at de bliver `tunge i hovedet. Støjen ud til gaden er generende, når vinduerne åbnes, og bilosen kommer desuden lige ind i lokalet. Der mangler stole med ryglæn- til en hel klasse. Eleverne ønskede bedre plads til deres ting f.eks. under tørring. Man kunne ikke høre brandalarmen i lokalet under sidste brandøvelse. Vaskene trænger til jævnligere rengøring. Handleplan: Varslingsanlægget i kælderen kontrolleres straks( SA ).

5 2 gymnastiksale: (3 klasser adspurgt) Eleverne udtrykte at Lillesalen er alt for lille til udfoldelse og at materiellet er gammelt og slidt. Store sal er fin med hensyn til plads, men også hér oplever eleverne at materiellet er gammelt og slidt. Generelt udtrykte eleverne, at de bløde bolde altid er ødelagt. Handleplan: Forslag: at man ikke piller i de bløde bolde, og at lærerne er mere opmærksomme på elevernes behandling af redskaberne. Fysik/ Kemi: (1 klasse adspurgt) Adspurgte elever mener, at lyset er for gult, ellers fint. Der er for lidt plads mellem borde og skabe og flere borde er i stykker. Rengøringen af gulvet er ok men resten trænger. Der trænger til maling og ovenlys gardin er i stykker. Der er for få pladser. Desuden mangler der effektiv udsugning og punktudsugning. Mht. sikkerhed: Farlige borde og punktudsugning! Handleplan: Skolen håber, at skolens fysiklokale renoveres under genoprettelsesplanen. AT- påbud mod fysikforsøg, som kræver udsugning. Disse forsøg flyttes efter aftale med AT til det nyrenoverede nabofaglokale - natur/teknik. Natur/- Teknik & Biologi: (1 klasse adspurgt) Adspurgte elever mener, at ovenlyset er fint, og at der er `larm ved taleniveau. Der mangler vægplads til ophæng af plakater etc. Bordene kunne være højere, og der mangler ryglæn på taburetterne. Rengøringen er middel men vedligeholdelsen og udsmykning i orden. Det er et dejligt lyst lokale med god plads. Der er for få stole! Handleplan: Der indkøbes det nødvendige antal stole. Skolegården: ( 3 adspurgte klasser) Eleverne udtrykte generelt, at den var for lille, og at de manglede hyggekroge. Handleplan: I forbindelse med ombygningen af skolen, kan der muligvis medtænkes hyggekroge i forbindelse med skolegården. Dog er det kneben med plads, når der også ønskes boldspil.. Bibliotek - og computerlokale: (3 klasser adspurgt) Eleverne udtrykte, at der generelt skal være mere ro på biblioteket. Desuden var der stor utilfredshed med antallet af computere, og at de sjældent var til at komme til. Man kunne ikke høre brandalarmen i lokalet under sidste brandøvelse. Forslag: At klasserne skal være bedre til at forholde sig i ro på biblioteket ellers må de gå. At antallet af computere forøges. Handleplan: antallet af computere er forøget i forbindelse med den midlertidige inddragelse ( grundet lokalemangel) af indskolingens IT-lokale.

6 Varslingsanlæggets klokke kontrolleres straks. Eleverne udtrykker generelt, at de er glade for deres gamle skole, som de synes er rigtig hyggelig og de føler sig generelt velkomne i lokalerne. Eleverne mener dog også, at skolen trænger til modernisering og vedligeholdelse på de forskellige af ovennævnte områder. Det psykiske arbejdsmiljø: Det psykiske undervisningsmiljø undersøges i foråret, og resultatet med skolens handlingsplan udlægges herefter.

På følgende sider fremgår undersøgelsen af det fysiske, æstetiske og psykiske undervisningsmiljø på Den Classenske Legatskole.

På følgende sider fremgår undersøgelsen af det fysiske, æstetiske og psykiske undervisningsmiljø på Den Classenske Legatskole. DEN CLASSENSKE LEGATSKOLE UNDERVISNINGSMILJØVURDERING (UMV) - opstart i november og afsluttet i december 2012, gyldig frem til 2015. Næste UMV igangsættes efteråret 2015. På følgende sider fremgår undersøgelsen

Læs mere

Side 1 af 6. APV Vorrevangskolen 2006/07. Status for APV for lærer, pædagoger og administrativt personale

Side 1 af 6. APV Vorrevangskolen 2006/07. Status for APV for lærer, pædagoger og administrativt personale APV Vorrevangskolen 2006/07 Status for APV for lærer, pædagoger og administrativt personale Er temperaturforholdende tilfredsstillende? ja 1 1 9 3 14 ja/nej 2 2 nej 7 7 14 Der er koldt på gangene, der

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering Tjørnelyskolen Greve Foråret 2004

Undervisningsmiljøvurdering Tjørnelyskolen Greve Foråret 2004 Undervisningsmiljøvurdering Tjørnelyskolen Greve Foråret 2004 Denne undervisningsmiljøvurdering (UVM) er skrevet på baggrund af de skemaer der blev udfyldt af alle skolens klasser (4. 9. kl.) før påskeferien.

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurdering Undervisningsmiljøvurdering 2016-17 Klassen Hvor tilfreds er du med dit klasselokale? tilfreds Tilfreds Hverken tilfreds eller Utilfreds Antal besvarelser 1 20 9 5 35 I procent 2,9 57 25,7 14,3 Gns 3,5

Læs mere

På følgende sider fremgår undersøgelsen af det fysiske, æstetiske og psykiske undervisningsmiljø på Den Classenske Legatskole.

På følgende sider fremgår undersøgelsen af det fysiske, æstetiske og psykiske undervisningsmiljø på Den Classenske Legatskole. DEN CLASSENSKE LEGATSKOLE UNDERVISNINGSMILJØVURDERING (UMV) - opstart medio november 2018 og afsluttet i december 2018, gyldig frem til 2021. Næste UMV igangsættes efteråret 2021. På følgende sider fremgår

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Trivselsundersøgelse april 09 3.a, 3.b, 3.c, 4.a, 4.b, 4.c, 4.d, 5.a, 5.b, 5.c, 5.d, 6.a, 6.b, 6.c, 6.d, 7.a, 7.b, 7.c, 8.a, 8.b, 8.c, 9.a, 9.b, 9.c M, K Resultater i antal og

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering klasse. 55% har deltaget.

Undervisningsmiljøvurdering klasse. 55% har deltaget. Undervisningsmiljøvurdering 2016 0-3 klasse. 55% har deltaget. 1. Jeg er en: Dreng 19 svar 44% Pige 24 svar 56% 2. Er du glad for din skole? Ja, meget 27 svar 63% Ja, lidt 16 svar 37% Nej 0 svar 0% 3.

Læs mere

Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005

Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005 Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005 84 elever har spørgeskemaet. Alle tal er angivet i antal/procent. Er der JA 51. Rum, der særligt tiltaler dig (f.eks. pga. stemningen, farverne eller indretningen)?

Læs mere

FYSISK ARBEJDSMILJØ. Fordeling på køn: 52,5 pct. er piger. 47, 5 pct. er drenge. 44,9 pct. går i 9. klasse, 55,1 pct. går i 10.

FYSISK ARBEJDSMILJØ. Fordeling på køn: 52,5 pct. er piger. 47, 5 pct. er drenge. 44,9 pct. går i 9. klasse, 55,1 pct. går i 10. FYSISK ARBEJDSMILJØ Respondenter i alt: 99. Fordeling på køn: 52,5 pct. er piger. 47, 5 pct. er drenge. 44,9 pct. går i 9. klasse, 55,1 pct. går i 10. klasse INDENDØRS FÆLLESAREALER Altid For det Af og

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 bakkeskolen 7.a, bakkeskolen 7.b, bakkeskolen 7.c, bakkeskolen 8. a, bakkeskolen 8.b, bakkeskolen 9.c, bakkeskolen 10.a M, K Ikke

Læs mere

Den Classenske Legatskole Status 2009

Den Classenske Legatskole Status 2009 Den Classenske Legatskole Status 2009 gruppe Kælder Gymnastiksal 1 1 1 3 3 Puds faldet af, mgl. lakkering gulv og dårlig luft Handleplan: Der tages en vurdering af prisniveau for oppudsning af Omklædning

Læs mere

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Datarapportering ASPEKT R&D A/S Sådan læses tabellerne Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Ud af af efterskolens elever har helt eller delvist

Læs mere

BILAGSRAPPORT. U Team 1- Hvinningdalskolen Silkeborg Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. U Team 1- Hvinningdalskolen Silkeborg Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT U Team 1- Hvinningdalskolen Termometeret Læsevejledning en viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

Undervisningsmiljø - det fysiske undervisningsmiljø Samlede resultater af kortlægning i december 2012

Undervisningsmiljø - det fysiske undervisningsmiljø Samlede resultater af kortlægning i december 2012 Undervisningsmiljø - det fysiske undervisningsmiljø Samlede resultater af kortlægning i december 2012 Hvad synes du om... - jeres klasselokale? Hvad synes du om... - indretning af grupperum eller steder

Læs mere

Side 1 af 5 Forlad arkivet Aargang: 9. klasse Tilbage Rammer 1 Hvad synes du om... - jeres klasselokale? - pladsforholdene i klassen? - indretningen af klassen? - antallet af lokaler steder til gruppearbejde?

Læs mere

Hesselager slidt og utidssvarende.

Hesselager slidt og utidssvarende. Billedkunst Stokkebækskolen/ Gudme og Hesselager Ørkildskolen afd. Byen Billedkunstlokaler er placeret i kælderen, det er et problem i forhold til lyskilder. Skårup Skole Fungerer nogenlunde. Er placeret

Læs mere

Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen.

Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen. Svarskema Undervisningsmiljøundersøgelsen Guldborgsund Ungdomsskole Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen. Enkelte punkter er ikke besvaret og enkelte

Læs mere

UMV-RAPPORT. (Undervisningsmiljøvurdering)

UMV-RAPPORT. (Undervisningsmiljøvurdering) Juni 2014 UMV-RAPPORT (Undervisningsmiljøvurdering) Skolen har udarbejdet en UMV der primært basere sig på spørgerskemaer, der vurdere det æstetiske miljø, det psykiske og det fysiske miljø. Med udgangspunkt

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Lilleåskolen Dato:januar Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: januar 2013

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Lilleåskolen Dato:januar Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: januar 2013 UMV Sådan! Her indsætter I skolens logo Undervisningsmiljøvurdering for Lilleåskolen Dato:januar 2012 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: januar 2013 UMV en indeholder de fire faser,

Læs mere

Datarapportering. Vestbyskolen. Horsens

Datarapportering. Vestbyskolen. Horsens Datarapportering Dataindsamling til Undervisningsmiljøvurdering Vestbyskolen Horsens 00 Udarbejdet af ASPEKT R&D Sådan læses tabellerne Der har deltaget i alt elever ud af 19 mulige. Det giver en samlet

Læs mere

Skals Efterskole, fysisk undervisningsmiljø, 2016

Skals Efterskole, fysisk undervisningsmiljø, 2016 Skals Efterskole, fysisk undervisningsmiljø, 2016 139 har besvaret spørgeskemaet Køn Procent Dreng 41,0 Pige 59,0 100,0 Hvilken årgang er du? Procent 9. klasse 30,2 10. klasse 69,8 100,0 INDENDØRS FÆLLESAREALER

Læs mere

Storåskolens Undervisningsmiljøundersøgelse November 2009

Storåskolens Undervisningsmiljøundersøgelse November 2009 Storåskolens Undervisningsmiljøundersøgelse November 2009 Resultat af undervisningsmiljøvurderingen foretaget vinteren 2010 på Storåskolens afd. Måbjerg. Resultatet er en sammenfatning af 11 besvarelser.

Læs mere

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år.

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år. 1 UndervisningsMiljøVurdering UMV- Farmakonomskolen 2014 Loven om elevers og studerendes undervisningsmiljø kræver, at alle uddannelsessteder udarbejder en skriftlig undervisningsmiljøvurdering (UMV) mindst

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 1. Er du en pige eller en dreng 47 % Pige 53% Dreng Thyland Idrætsefterskole december 2011 2. Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer dig i klassen? 6 Jeg er en af

Læs mere

RESULTATET AF ELEV-APV PÅ BAKKESKOLEN, KOLDING 2006

RESULTATET AF ELEV-APV PÅ BAKKESKOLEN, KOLDING 2006 RESULTATET AF Lærerne er gode til at undervise Jeg er glad for mine lærere 9 7 5 3 1 Jeg er glad f or at gå i skole Lærerne skaber god st emning i klassen 12 1 7 5 3 1 Jeg synes, jeg lærer meget i skolen

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse - 4. KLASSE

Undervisningsmiljøundersøgelse - 4. KLASSE Undervisningsmiljøundersøgelse - 4. KLASSE 57 ELEVER 1 Er du glad for din skole? Ja meget 40 For det meste 16 Ikke så tit 1 Slet ikke 0 2 Er du glad for dine lærere? Alle sammen 41 De fleste 16 En eller

Læs mere

TRIVSEL. Resultater for klassetrin. Ønsker ikke at svare. Er du glad for din skole? Er du glad for din klasse?

TRIVSEL. Resultater for klassetrin. Ønsker ikke at svare. Er du glad for din skole? Er du glad for din klasse? RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Silkeborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel Er du glad for

Læs mere

Marie Kruses Skole Grundskolen

Marie Kruses Skole Grundskolen Marie Kruses Skole Grundskolen Undervisningsmiljøundersøgelse 01 Datarapportering ASPEKT R&D A/S Sådan læses tabellerne Marie Kruses Skole, Grundskolen - Undervisningsmiljøundersøgelse 01 Ud af 476 af

Læs mere

SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Fredensborg Skole Fredensborg Kommune. Trivsel og UMV 2018

SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Fredensborg Skole Fredensborg Kommune. Trivsel og UMV 2018 RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Fredensborg Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole.

DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole. DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole. Besvarelser: I alt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Spørgsmål 1 - Hvilken klasse går du i? 9. 51 40% 10. 78 60% 129 Spørgsmål 2 - Hvilket køn er du?

Læs mere

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Nivå Skole Fredensborg Kommune.

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Nivå Skole Fredensborg Kommune. RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Nivå Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel Er

Læs mere

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Humlebæk Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Humlebæk Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Humlebæk Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Frisholm Skole Silkeborg Kommune.

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Frisholm Skole Silkeborg Kommune. RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Frisholm Skole Silkeborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Endrupskolen Fredensborg Kommune.

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Endrupskolen Fredensborg Kommune. RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Endrupskolen Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Ullerødskolen Fredensborg Kommune.

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Ullerødskolen Fredensborg Kommune. RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Ullerødskolen Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

23 / 21% 77 / 70% 8 / 7% 2 / 2% nogle enkelte 31 / 28% 63 / 57% 16 / 15% 0 / 0% meste 14 / 13% 61 / 55% 29 / 26% 6 / 5%

23 / 21% 77 / 70% 8 / 7% 2 / 2% nogle enkelte 31 / 28% 63 / 57% 16 / 15% 0 / 0% meste 14 / 13% 61 / 55% 29 / 26% 6 / 5% Generel tilfredshed Er du glad for din skole? Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet 23 / 21% 77 / 70% 8 / 7% 2 / 2% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en

Læs mere

Stor gruppe Undervisningsmiljø undersøgelse.

Stor gruppe Undervisningsmiljø undersøgelse. Stor gruppe. 2007 Undervisningsmiljø undersøgelse. Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 2 / 15% 10 / 77% 1 / 8% 0 / 0% Ja, dem alle

Læs mere

Trivselsundersøgelse 5.-9. klasse 2007-2008. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6%

Trivselsundersøgelse 5.-9. klasse 2007-2008. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6% Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 5 klasse, 6 klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for

Læs mere

Trivselsundersøgelse 2018 på Vendsyssel Friskole

Trivselsundersøgelse 2018 på Vendsyssel Friskole Trivselsundersøgelse 2018 på Vendsyssel Friskole Undervisningsministeriet har udarbejdet en et redskab til en trivselsundersøgelse, som vi har brugt. Undersøgelsen er delt op i indskolingen 0.-3. kl. og

Læs mere

Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse

Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse 25. august 2005 Før du går i gang med at udfylde skemaet, skal du læse følgende igennem: Tag dig tid til at læse både spørgsmål og svarmuligheder godt igennem.

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' sep 2008 Hold: 5. A, 5. B, 6. A, 6. B, 7. A, 7. B, 8. A, 8. B, 9. A, 9. B, 9. E Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side

Læs mere

Undersøgelse af undervisningsmiljøet på Østre skole (Termometeret ) for alle elever i klasse Oktober 2007

Undersøgelse af undervisningsmiljøet på Østre skole (Termometeret ) for alle elever i klasse Oktober 2007 1 Undersøgelse af undervisningsmiljøet på Østre skole (Termometeret ) for alle elever i 4.-9. klasse Oktober 2007 Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad

Læs mere

INDSKOLING 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Rygaards Skole, klassetrin Gentofte Kommune

INDSKOLING 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Rygaards Skole, klassetrin Gentofte Kommune INDSKOLING 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Rygaards Skole, 0.- Gentofte Kommune Rygaards Skole, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ishøj Skole, klassetrin Ishøj Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ishøj Skole, klassetrin Ishøj Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Ishøj Skole, 0.- Ishøj Kommune Ishøj Skole, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater

Læs mere

TRIVSELSMÅLING BBFS FORÅR /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Bregninge-Bjergsted Friskole, klassetrin Kalundborg Kommune

TRIVSELSMÅLING BBFS FORÅR /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Bregninge-Bjergsted Friskole, klassetrin Kalundborg Kommune TRIVSELSMÅLING BBFS FORÅR 201 2015/1 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Kalundborg Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2018/19 SKOLERAPPORT. Bistrupskolen, klassetrin Rudersdal Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2018/19 SKOLERAPPORT. Bistrupskolen, klassetrin Rudersdal Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2018/19 SKOLERAPPORT Rudersdal Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Indikatorer 3 1.2 Temaer om trivsel 3 1.3 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser 3 1.4

Læs mere

TRIVSEL OG UMV "FORÅRET 2016" 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Efterskolen Solgården, klassetrin Ringkøbing-Skjern Kommune

TRIVSEL OG UMV FORÅRET 2016 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Efterskolen Solgården, klassetrin Ringkøbing-Skjern Kommune TRIVSEL OG UMV "FORÅRET 2016" 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Ringkøbing-Skjern Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Brædstrup Skole, klassetrin Horsens Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Brædstrup Skole, klassetrin Horsens Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Horsens Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Tved Skole, klassetrin Svendborg Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Tved Skole, klassetrin Svendborg Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Svendborg Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

UMV /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Den Nye Friskole, klassetrin Haderslev Kommune

UMV /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Den Nye Friskole, klassetrin Haderslev Kommune UMV 2016 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Haderslev Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin 5

Læs mere

2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. N. Zahles Gymnasieskole, klassetrin Københavns Kommune

2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. N. Zahles Gymnasieskole, klassetrin Københavns Kommune 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Københavns Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin 5 3.1 Tema

Læs mere

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08 Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 7-8.-3. klasse Generel tilfredshed Hvordan har du det med dine klassekammerater? Er du glad for at gå i skole? 8 7 4 6 3 2 1 godt

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Hundested Skole, klassetrin Halsnæs Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Hundested Skole, klassetrin Halsnæs Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Halsnæs Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Grønnevang skole, klassetrin Hillerød Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Grønnevang skole, klassetrin Hillerød Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Hillerød Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Islev Skole, klassetrin Rødovre Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Islev Skole, klassetrin Rødovre Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Rødovre Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Korsvejens Skole, klassetrin Tårnby Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Korsvejens Skole, klassetrin Tårnby Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Tårnby Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ganløse Skole, klassetrin Egedal Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ganløse Skole, klassetrin Egedal Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Egedal Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Klarup Skole, klassetrin Aalborg Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Klarup Skole, klassetrin Aalborg Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Klarup Skole, 0.- Aalborg Kommune Klarup Skole, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Kirkeskovsskolen, klassetrin Slagelse Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Kirkeskovsskolen, klassetrin Slagelse Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING / BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Kirkeskovsskolen, 0.- Slagelse Kommune Kirkeskovsskolen, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede

Læs mere

fugt/skimmelsvamp rengøringsniveau luftkvalitet

fugt/skimmelsvamp rengøringsniveau luftkvalitet Lokale Borde og stole temperatur træk lugtgener rengøringsniveau luftkvalitet 1 ok ok ok lugtgener ok dårlig ved ikke ok problem ved ikke ok ok dårligt fugt/skimmelsvamp belysning solafskærmning støj i

Læs mere

Elev APV Undersøgelse af elevernes skolemiljø. Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14.

Elev APV Undersøgelse af elevernes skolemiljø. Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14. Elev APV 2014 Undersøgelse af elevernes skolemiljø Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14. Målgruppen for undersøgelsen var elever i 08A, 8B, 9A, 9B, 9A, 9B, 9C Undersøgelsesperiode: 17-03-2014

Læs mere

Trivselsmåling og Undervisningsmiljøvurdering på Bagsværd Skole 2016.

Trivselsmåling og Undervisningsmiljøvurdering på Bagsværd Skole 2016. Bagsværd, januar 2017 Trivselsmåling og Undervisningsmiljøvurdering på Bagsværd Skole 2016. Vi har gennemført den nationale trivselsmåling på Bagsværd Skole i efteråret 2016. Trivselsmålingen består af

Læs mere

1-8 KLASSE MÅLING JUNI /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Tybjerg Privatskole, klassetrin Næstved Kommune

1-8 KLASSE MÅLING JUNI /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Tybjerg Privatskole, klassetrin Næstved Kommune 1-8 KLASSE MÅLING JUNI 20 2015/ BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Næstved Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurdering Undervisningsmiljøvurdering følger løbende op på undervisningsmiljøet i regelmæssige samtaletimer med hele elevgruppen. Samtaletimerne forestås af forstanderparret. Der følges også op på elevernes trivsel

Læs mere

UVM OG TRIVSEL CAROLINESKOLEN /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Carolineskolen, klassetrin Københavns Kommune

UVM OG TRIVSEL CAROLINESKOLEN /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Carolineskolen, klassetrin Københavns Kommune UVM OG TRIVSEL CAROLINESKOLEN 20 20/ BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Carolineskolen, 0.- Københavns Kommune Carolineskolen, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede

Læs mere

2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Sydbornholms Privatskole, klassetrin Bornholms Kommune

2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Sydbornholms Privatskole, klassetrin Bornholms Kommune 20/1 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Bornholms Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin 5 3.1 Tema 1: Social

Læs mere

Grundskoleevaluering spørgsmål 3

Grundskoleevaluering spørgsmål 3 Grundskoleevaluering spørgsmål 3 3 Er du en pige eller en dreng? 9 10 10it Andel i % Piger 3 19 6 37% Drenge 11 26 10 63% Grundskoleevaluering spørgsmål 4 4 Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer

Læs mere

2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Reventlow Lilleskole, klassetrin Lolland Kommune

2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Reventlow Lilleskole, klassetrin Lolland Kommune 15/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Lolland Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin 5 3.1 Tema 1:

Læs mere

TRIVSELSMÅLING FORÅRET 2016 BERNS 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Bernstorffsminde Efterskole, klassetrin Faaborg-Midtfyn Kommune

TRIVSELSMÅLING FORÅRET 2016 BERNS 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Bernstorffsminde Efterskole, klassetrin Faaborg-Midtfyn Kommune TRIVSELSMÅLING FORÅRET 2016 BERNS 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Bernstorffsminde Efterskole, 4.- Faaborg-Midtfyn Kommune Bernstorffsminde Efterskole, 4.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Kirkeskovsskolen, klassetrin Slagelse Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Kirkeskovsskolen, klassetrin Slagelse Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 15/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Slagelse Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

Side 1 af 12 Generel tilfredshed Ja, glad Ikke så tit Er du glad for din skole? 30 / 45% 33 / 50% 3 / 5% 0 / 0% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Nej, ingen af dem Er du glad

Læs mere

Side 1 af :27:51

Side 1 af :27:51 Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet Er du glad for din skole? 106 / 28% 236 / 62% 31 / 8% 7 / 2% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Nej,

Læs mere

TRIVSELSMÅLING - SELAM PRIVATSKOLE /18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Selam Privatskole, klassetrin Aarhus Kommune

TRIVSELSMÅLING - SELAM PRIVATSKOLE /18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Selam Privatskole, klassetrin Aarhus Kommune TRIVSELSMÅLING - SELAM PRIVATSKOLE 20 20/1 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Aarhus Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Tved Skole, klassetrin Svendborg Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Tved Skole, klassetrin Svendborg Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Svendborg Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

UMV /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Den Nye Friskole, klassetrin Haderslev Kommune

UMV /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Den Nye Friskole, klassetrin Haderslev Kommune UMV 16 15/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Haderslev Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin 5 3.1

Læs mere

TRIVSELSMÅLING SPRS 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Sorø Privatskole, klassetrin Sorø Kommune

TRIVSELSMÅLING SPRS 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Sorø Privatskole, klassetrin Sorø Kommune TRIVSELSMÅLING SPRS 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Sorø Privatskole, 0.- Sorø Kommune Sorø Privatskole, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater

Læs mere

Emnet "Generel tilfredshed" indeholder følgende spørgsmål. Emnet "Klassen og kammeraterne" indeholder følgende spørgsmål

Emnet Generel tilfredshed indeholder følgende spørgsmål. Emnet Klassen og kammeraterne indeholder følgende spørgsmål Spørgsmål Emnet "Generel tilfredshed" indeholder følgende spørgsmål Er du glad for din skole? Er du glad for dine lærere? Hvor tit... - glæder du dig til at komme i skole? Hvor tit... - glæder du dig til

Læs mere

Kalundborgvej 49, 4591 Føllenslev, Tlf: 59 29 14 38

Kalundborgvej 49, 4591 Føllenslev, Tlf: 59 29 14 38 Højsted, den 08-02-16 UMV maj 2015 Kortlægning af undervisningsmiljøet sådan greb vi det an Vi har brugt spørgeskemaværktøjet www.termometeret.dk fra Dcum. Undersøgelsen er foregået i perioden fra marts

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 28. februar 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Rammer 1, Rammer 2 Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Tagensbo Skole Periode: Resultatet baserer

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Sejergaardsskolen, klassetrin Holbæk Kommune

TRIVSELSUNDERSØGELSE /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Sejergaardsskolen, klassetrin Holbæk Kommune TRIVSELSUNDERSØGELSE 2017 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Sejergaardsskolen, 0.- Holbæk Kommune Sejergaardsskolen, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ganløse Skole, klassetrin Egedal Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ganløse Skole, klassetrin Egedal Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Egedal Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

TRIVSELSMÅLING NØRREÅDAL FRISKOLE OKTOBER /18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Nørreådal Friskole, klassetrin Brønderslev Kommune

TRIVSELSMÅLING NØRREÅDAL FRISKOLE OKTOBER /18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Nørreådal Friskole, klassetrin Brønderslev Kommune TRIVSELSMÅLING NØRREÅDAL FRISKOLE OKTOBER 20 20/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Nørreådal Friskole, 0.- Brønderslev Kommune Nørreådal Friskole, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2

Læs mere

TRIVSEL PÅ VF 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Viby Friskole, klassetrin Roskilde Kommune

TRIVSEL PÅ VF 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Viby Friskole, klassetrin Roskilde Kommune TRIVSEL PÅ VF /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Viby Friskole, 0.- Roskilde Kommune Viby Friskole, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Saksild Skole og Børnehus, klassetrin Odder Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Saksild Skole og Børnehus, klassetrin Odder Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/ BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Odder Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ordblindeinstituttet, klassetrin Ballerup Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ordblindeinstituttet, klassetrin Ballerup Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/ BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Ordblindeinstituttet, 4.- Ballerup Kommune Ordblindeinstituttet, 4.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4

Læs mere

UVM OG TRIVSEL CAROLINESKOLEN /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Carolineskolen, klassetrin Københavns Kommune

UVM OG TRIVSEL CAROLINESKOLEN /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Carolineskolen, klassetrin Københavns Kommune UVM OG TRIVSEL CAROLINESKOLEN 2017 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Carolineskolen, 4.-. klassetrin Københavns Kommune Carolineskolen, 4.-. klassetrin Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer

Læs mere

SLUTEVALUERING PÅ SKOLEÅRET 15/ /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Bornholms Efterskole, klassetrin Bornholms Kommune

SLUTEVALUERING PÅ SKOLEÅRET 15/ /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Bornholms Efterskole, klassetrin Bornholms Kommune SLUTEVALUERING PÅ SKOLEÅRET 15/ 2015/ BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Bornholms Efterskole, 4.- Bornholms Kommune Bornholms Efterskole, 4.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik

Læs mere

Bøgevangskolen, Vejle Fri fagskoles. undervisningsmiljøvurdering: Udarbejdet foråret 2017

Bøgevangskolen, Vejle Fri fagskoles. undervisningsmiljøvurdering: Udarbejdet foråret 2017 Bøgevangskolen, Vejle Fri fagskoles undervisningsmiljøvurdering: Udarbejdet foråret 2017 Ifølge lov om elevers undervisningsmiljø skal uddannelsesstedets ledelse sørge for, at der udarbejdes en skriftlig

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelsen danner grundlaget for undervisningsmiljørepræsentanternes arbejde med skolens undervisningsmiljø.

Undervisningsmiljøundersøgelsen danner grundlaget for undervisningsmiljørepræsentanternes arbejde med skolens undervisningsmiljø. Undervisningsmiljøundersøgelse 2016 Skolen har i foråret 2016 gennemført den Nationale trivselsundersøgelse med tillægs spørgsmål omkring de fysiske- og æstetiske omgivelser. Trivselsundersøgelsen plus

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse klasse

Undervisningsmiljøundersøgelse klasse Undervisningsmiljøundersøgelse - 7.-10 klasse Målgruppen for undersøgelsen var elever i 08A, 8B, 8C, 8D, 8E, 8F, 9A, 9B, 9C, 9D, 9E, 10A, 10B, 9C, 9D, 9E, 10A, 10B Undersøgelsesperiode: 22-03-2017 til

Læs mere

/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Midtals Friskole, klassetrin Sønderborg Kommune

/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Midtals Friskole, klassetrin Sønderborg Kommune /1 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Sønderborg Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin 5 3.1 Indikator

Læs mere

TRIVSELSMÅLING NØRREÅDAL FRISKOLE OKTOBER /18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Nørreådal Friskole, klassetrin Brønderslev Kommune

TRIVSELSMÅLING NØRREÅDAL FRISKOLE OKTOBER /18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Nørreådal Friskole, klassetrin Brønderslev Kommune TRIVSELSMÅLING NØRREÅDAL FRISKOLE OKTOBER 1 1/1 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Brønderslev Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 6. januar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Mobning, Underspørgsmål til mobning hjælper andre, Klasselæreren, Timerne og undervisningen,

Læs mere

Side 1 af 13 Generel tilfredshed Ja, glad Ikke så tit Er du glad for din skole? 55 / 26% 131 / 62% 20 / 10% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Er du glad for dine lærere? 47 /

Læs mere

TRIVSELSMÅLING + UMV NØRBÆK EFTERSKOLE 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Nørbæk Efterskole, klassetrin Randers Kommune

TRIVSELSMÅLING + UMV NØRBÆK EFTERSKOLE 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Nørbæk Efterskole, klassetrin Randers Kommune TRIVSELSMÅLING + UMV NØRBÆK EFTERSKOLE 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Nørbæk Efterskole, 4.- Randers Kommune Nørbæk Efterskole, 4.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Hummeltofteskolen Dato: 22. juni 2012. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til 2015.

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Hummeltofteskolen Dato: 22. juni 2012. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til 2015. UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Hummeltofteskolen Dato: 22. juni 2012 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til 2015. UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 8. juni 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Mobning, Underspørgsmål til mobning hjælper andre, Klasselæreren, Stress, Rammer 1, Rammer 2,

Læs mere

DCUM ARRILD PRIVATSKOLE 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Arrild Privatskole, klassetrin Tønder Kommune

DCUM ARRILD PRIVATSKOLE 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Arrild Privatskole, klassetrin Tønder Kommune DCUM ARRILD PRIVATSKOLE 2015/1 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Tønder Kommune Indhold 1 Om rapporten 1.1 Læsning af figurer 2 Svaroverblik 4 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin

Læs mere