Stén Knuth bød velkommen til mødet i Slagelse Kommune. Den udsendte dagsorden blev godkendt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stén Knuth bød velkommen til mødet i Slagelse Kommune. Den udsendte dagsorden blev godkendt."

Transkript

1 Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Onsdag den 18. juni 2014, kl Slagelse Kommune Rådhuspladsen 11, Slagelse Mødelokale 226 Til stede var: Borgmester Stén Knuth Borgmester Holger Schou Rasmussen Borgmester Knud-Erik Hansen Borgmester Carsten Rasmussen Borgmester Knud Larsen Politidirektør Lene Frank Stabschef Erik Terp Jensen Chefpolitiinspektør Lars Harvest Politiinspektør Thorkild Steen Jensen Sekretariatschef Claus Mohr Hansen Afbud: Borgmester Gert Jørgensen Borgmester John Brædder Kommunaldirektør Lau Svendsen-Tune Chefanklager Henriette Rosenborg Larsen Referent: Chefkonsulent Sanne Pedersen Stén Knuth bød velkommen til mødet i Slagelse Kommune. Den udsendte dagsorden blev godkendt. 1. Godkendelse af referat Opfølgning på referatet fra mødet den 7. april 2014: Lene Frank oplyste, at alle kommuner bortset fra Lolland har meldt tilbage med navne på de medarbejdere, der skal deltage i det færdselssikkerhedssamarbejde, der blev aftalt på mødet den 7. april Det er ambitionen at få færdselssikkerhedssamarbejdet etableret endeligt hen over efteråret.

2 Vedrørende kredsens færdselsindsats generelt oplyste Lene Frank, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi planlægger en kampagne med fokus forebyggelse af kørsel i narkopåvirket tilstand. En nærmere analyse skal kortlægge målgruppen for kampagnen. Side 2 Lene Frank orienterede endvidere om, at nærstationen i Haslev åbner den 18. juni 2014, med officiel indvielse den 27. juni. Invitationer til indvielsen vil blive udsendt i nærmeste fremtid. Kredsen er nu gået i gang med at se på antallet af ekspeditioner i nærpolitiet i Næstved kommune, og forventer inden længe at fremsende et oplæg herom til Carsten Rasmussen. Det er forventningen, at nærpolitiet i Guldborgsund bliver genstand for analyse, når arbejdet i Næstved er afsluttet. Lene Frank oplyste som afslutning på opfølgningen fra sidste møde, at det er besluttet at udskyde den bebudede drøftelse af muligheden for øget brug af GPS-sporing af demente medborgere til næste møde. Referatet fra mødet den 7. april 2014 blev godkendt. 2. Det aktuelle kriminalitetsbillede i kommunerne, herunder status på rocker- og bandekriminalitet Thorkild Steen Jensen gennemgik det aktuelle kriminalitetsbillede i kommunerne, herunder status på rocker- og bandekriminaliteten. Han henviste herunder til de fremsendte statusrapporter for de enkelte kommuner. Som det blev påpeget ved sidste møde, er det fortsat relativt små tal, hvilket hurtigt giver udsving i en indexeret opgørelse. Alligevel kan der peges på tendenser i det generelle billede, herunder blandt andet på området indbrud i beboelse, hvor der ses en mindre stigning i 2014 ift. 2013, og der er derfor fortsat behov for en særlig, koncentreret indsats. I Sorø kører den særlige indsats nu i kommunens nordlige del. I Haslev, hvor den særlige indsats har kørt nogen tid, kan der noteres en fin nedgang i antallet af anmeldelser, selvom Faxe kommune som sådan fortsat har et relativt højt niveau på indbrudsområdet. Ser man på statistikken for Næstved, ser det ud til, at kurven foreløbigt er knækket. Knud-Erik Hansen spurgte, om der kan peges på en årsag til, at kurven tilsyneladende er knækket i Næstved og også i Haslev, mens der trods indsatsen fortsat er problemer på området i Faxe generelt. Thorkild Steen Jensen bemærkede hertil, at der ikke kan peges på en enkelt årsag, men at det må ses som summen af flere tiltag. Det har i Faxe Kommune været vanskeligt at få grundejerforeningerne på banen. Politikredsen arbejder derfor pt. med forebyggende

3 besøg hos de forurettede, der oplever indbrud 2 eller flere gange indenfor kort tid bl.a. med henblik på at motivere disse ift. nabohjælp. Side 3 Om billedet i Vordingborg oplyste Thorkild Steen Jensen, at det tegnes af en del indbrud i erhverv, særligt butikker på og omkring Algade. Kredsen planlægger derfor at involvere handelstandsforeningen i mere forebyggende tiltag. Knud Larsen oplyste i den forbindelse, at Vordingborg Handelstandsforening p.t. er ved at skifte formand. Han foreslog derfor, at politikredsen kontakter kommunaldirektør Lau Svendsen-Tune, der kan være behjælpelig med kontakt til de relevante personer. Der var herefter en drøftelse i kredsrådet af det generelle forebyggende arbejde på rocker- og bandeområdet, herunder via kommunernes arbejde med lokalplanerne at få defineret områder, herunder særligt områder i bymidte og nattelivszonerne, hvor klubaktiviteter ikke uden særlig tilladelse kan etableres. Knud Larsen hørte i den sammenhæng gerne om politiets erfaringer med evt. problemområder, og Lene Frank tilkendegav, at kredsen gerne vil bidrage med viden om, hvilke områder det kan være relevant at lade omfatte af en sådan lokalplan. Knud Larsen opfordrede til, at der blev etableret et tværkommunalt samarbejde omkring forebyggelse af rekruttering til rocker- og bandegrupperingerne, hvilket Kredsrådet tilsluttede sig. Det blev aftalt, at kommunerne giver en tilbagemelding med navnene på de deltagende medarbejdere fra kommunerne, hvorefter politikredsen vil indkalde til en drøftelse af de allerede igangsatte tiltag i de enkelte kommuner og mulighederne for at igangsætte tværgående aktiviteter på området. 3. Lokal Strategisk Kriminalitetsanalyse Lene Frank redegjorde kort for hovedkonklusionerne i den lokale strategiske kriminalitetsanalyse for Hvor analysen for 2013 tog afsæt i kriminalitetsudviklingen fordelt på bestemte hovedkategorier, er analysen i 2014 udarbejdet med udgangspunkt kredsens kommuner og det kriminalitetsbillede, der tegnes i den enkelte kommune. Analysen bygger på data fra de seneste 3 år holdt op imod de demografiske forskelle, der kendetegner kommunerne hver især. Ser man på kriminalitetsniveauet målt som antallet af anmeldelser pr indbyggere, ligger Slagelse Kommune i toppen blandt kredsens kommuner med 74, 9 anmeldelser, mens Vordingborg kommune ligger i bunden med 51,4 anmeldelser pr indbyggere. Set i forhold til det beregnede forventede kriminalitetsniveau, ligger kredsen ganske pænt, nogle kommuner endda en del under forventet niveau. Det generelle fald i kriminalitet på landsplan gennem de senere år gør sig også gældende i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, dog ses en lille stigning fra 2012 til Politikredsen ligger samlet set lidt under landsgennemsnittet.

4 Der skal nu arbejdes videre med de forslag til indsatsområder, der skitseres i analysen i forhold til de enkelte kommuner. Lokalt skal man vurdere muligheder og potentialer. For Slagelse drejer det sig bl.a. om en indsats mod hærværk, om en dybere analyse af anmeldte voldsepisoder samt en tættere monitering af tyveri fra biler. Side 4 Sidstnævnte tiltag er også en anbefaling i forhold til Sorø kommune, hvorfor det er nærliggende at se på en fælles indsats på området for de to kommuner. En anden anbefaling i forhold til Sorø er på området for indbrud i privat beboelse, hvor kredsen allerede har iværksat en række tiltag. I relation til Næstved anbefales det at se nærmere på årsagerne til den stigning i voldsanmeldelser, der er konstateret. I forhold til volden i nattelivet er der allerede iværksat en særlig prioriteret indsat. For Faxe kommune fortsættes indsatsen som tidligere nævnt på indbrudsområdet, ligesom der skal ses nærmere på stigningen i anmeldelser af hærværk. Knud-Erik Hansen spurgte til den pludselige stigning i antallet af hærværkssager, idet det ikke umiddelbart var noget, man som borger bemærkede. Lars Harvest svarede, at der ikke nødvendigvis er tale om en for borgeren meget synlig stigning i hærværkstilfældene, men at der med analysen rettes fokus mod området. En nærmere analyse skal nu afdække, hvilken type hærværk, der er tale om, og hvor problemet dominerer i kommunen. Carsten Rasmussen indskød, at der nok også var en stigende tendens til, at eksempelvis boligselskaber og virksomheder valgte at anmelde hærværk til politiet, hvor man førhen blot fandt sig i ondet og udbedrede skaden selv. Lene Frank bemærkede, at stigende vilje til at anmelde kan være et sundhedstegn og et udtryk for tillid og tryghed, da borgere og virksomheder hermed i stigende grad vælger at involvere politiet frem for blot at finde sig i kriminalitet I relation til Vordingborg peger analysen på, at den lokale kriminalitetsudvikling i Præstø følges tæt, idet Præstø ikke har oplevet kommunens ellers generelle fald i forhold til indbrud i beboelse, men tværtimod har oplevet en mindre stigning. For Lolland kommune, der har et forholdsvist høj kriminalitetsniveau, er der i lighed med en del af de øvrige kommuner en anbefaling om at iværksætte et lokalt initiativ til forebyggelse og bekæmpelse af hærværk. Derudover anbefales det at se nærmere på det store antal af knallerttyverier samt udarbejde en operativ analyse på området indbrud i erhvervsejendomme, der fremstår med en markant stigning, primært i Maribo. Også for Guldborgsund kommune er hærværk med på listen over anbefalinger, ligesom det anbefales at forberede en målrettet indsats i forhold til en forventet stigning i antallet af sommerhusindbrud i Marielyst i efteråret 2014.

5 Der bliver nu afholdt møder med ledere og afdelingsledere i lokalpolitiet og beredskabet, for at få deres syn på og ideer til forebyggelse og bekæmpelse af de problemområder, kriminalitetsanalysen har afdækket i de enkelte kommuner. Side 5 Lene Frank orienterede herefter om mere tværgående initiativer som Rigspolitiets nye Cybercenter med fokus på IT-kriminalitet, samt lokale forebyggende indsatser blandt unge, herunder indsatser i SUB-områderne, hvor der forventes indgået en samarbejdsaftale med kommunen og boligselskaberne. På færdselsområdet arbejdes videre med tankerne om en forebyggende indsats mod narkobilisme, ligesom der i 2015 tilgår en række nye ATK-biler. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi forbereder nu bilaterale møder med alle kommuner i kredsen efter sommerferien, hvor blandt andet ønsker til særlige indsatsområder i 2015 skal drøftes 4. Status på igangværende projekter Lars Harvest redegjorde for status på igangværende projekter. Hot-spot indsatsen på banegårdene i Slagelse, Næstved, Vordingborg, Nykøbing Falster og Nakskov forløber efter planen. Der har været afholdt tryghedsvandringer de respektive steder, og der foretages øget patruljering i områderne særligt i weekenderne, herunder fodpatruljer i aften- og nattetimerne. Der er en løbende og god kontakt i SSPsamarbejdet, der aktiveres, når der konstateres problemer med unge under 18 år på banegårdsområderne. Knud Larsen påpegede, at der i hvert fald i Vordingborg fortsat var udfordringer i forhold til ringe toiletforhold, der var medvirkende til at skabe utryghed for de rejsende. Lene Frank oplyste, at problematikken vil blive drøftet med DSB på et kommende møde, men at en løsning på problemet måske ikke nødvendigvis alene lå hos DSB. Kredsen har endvidere afviklet en nummerpladekampagne, hvor politiet sammen med en hyret mekaniker har tilbudt borgerne på banegårdene i Næstved og Slagelse at få skrue deres nummerplader fast, som nye regler foreskriver, bl.a. med henblik på at dæmme op for antallet af nummerpladetyverier. Dette har fundet sted i dagene 12. og 13. juni samt 17. og 18. juni. Efterspørgslen var ganske stor og skabte rum for en fin dialog med borgerne. Kampagnen har til formål at skabe opmærksomhed omkring de nye regler og måske medvirke til at fremrykke tidspunktet for, hvornår borgerne får nummerpladerne skruet fast. For så vidt angår den styrkede indsats mod vold i samlivsforhold, arbejdes der fortsat på at indsamle viden og erfaring fra andre kredse og andre lande, ligesom interessenter til et fremtidigt samarbejde er identificeret.

6 Der har været afholdt et netværksmøde, hvor der bl.a. blev set på tværgående samarbejdsformer, forebyggelse, og på, hvordan vi kan nyttiggøre den viden og de erfaringer, de forskellige interessenter besidder. Side 6 Målet for projektet er at nedbringe andelen af sager om vold i samlivsforhold, der ses at være særlig markant i Lolland og Slagelse kommuner. Lars Harvest oplyste vedrørende SUB-indsatsen, at der arbejdes med en synlig, massiv tilstedeværelse i både Ringparken og på Motalavej. Der er foreløbigt gennemført 485 tilsyn, 293 besøg og 123 tilstedeværelser (besøg af længere varighed). Der er etableret cafépoliti i begge områder, og der har været afholdt borgermøder samt mere uformelle møder med forskellige organisationer og foreninger. Ligeledes er der gennemført tryghedsvandringer begge steder. De iværksatte tiltag har god effekt på Motalavej, hvor der er bred opbakning til politiets indsats fra bl.a. fædregruppe, foreningsliv og boligselskab, mens effekten i Ringparken er markant mindre, da man her synes mindre organiserede i foreninger og forældregrupper og generelt mindre interesserede i politiets tilstedeværelse. Den manglende opbakning i Ringparken er med til at vanskeliggøre bekæmpelsen af den synlige hashhandel, da miljøet er vanskeligt tilgængeligt og informationerne til politiet færre. Forhåbentligt vil billedet ændres over tid med den fortsatte massive indsats. Der er uddelt visitkort for kredsens hotline Dit politi og politiet deltager i en facebookside, der bruges til information af og kommunikation med borgerne. Jobindsatsen fungerer og har foreløbigt skaffet 4 unge i egentlig beskæftigelse. Den har dog også afdækket, at et lavt kundskabsniveau, herunder manglende basale læse- og skrivefærdigheder, skaber udfordringer for de unge i forhold til varetagelse af eksempelvis en læreplads. Som et nyt tiltag er der udarbejdet en plan for den synlige tilstedeværelse i SUBområderne også i aften- og nattetimerne, ligesom der nu foretages cykelpatruljering af områderne. 5. Tværkommunale samarbejder på beredskabsområdet Lene Frank henviste til aftalen om kommunernes økonomi 2015, hvor det er forudsat, at kommunerne senest 1. januar 2016 etablerer sig i nye, tværkommunale samarbejder i form af op mod 20 beredskabsenheder. Hun var bekendt med, at der var indgået en fælles aftale på området på Lolland-Falster, og spurgte til, hvordan situationen p.t. så ud for de resterende kommuner. Carsten Rasmussen oplyste, at der for Næstveds vedkommende var indgået aftale om samarbejde med Faxe og Vordingborg kommuner, og at det var tilkendegivet overfor Stevns og Ringsted kommuner, at også de var velkomne til at indgå i en fælles beredskabsenhed.

7 Stén Knuth oplyste, at kommunen orienterer sig mod Sorø og mod kommunerne nordpå, hvorfor dette beredskabssamarbejde formentlig kommer til at gå på tværs af politikredsgrænserne. Side 7 Det var Carsten Rasmussens opfattelse, at en fuld implementering af aftalen vil kræve tilpasning af den nuværende lovgivning samt etablering af en fælles beredskabskommission, idet der ikke i dag er hjemmel til at udøve myndighed på tværs af kommunegrænser. Hertil kommer, at mange kommuner har udliciteret en del af beredskabsområderne, hvorfor opsigelsesforhold/kontraktsudløb mv. spiller ind i processen. Holger Schou Rasmussen var enig heri og tilføjede, at det tillige er nødvendigt med en dialog mellem KL og Staten om det endelige antal beredskabsenheder, da bl.a. kommunerne forskellige geografi kan indebære, at der er mere hensigtsmæssigt med 22 eller 24 enheder frem for det fastsatte loft på 20. Lars Harvest anførte, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil følge forhandlingsprocessen nøje, da de strategiske og operative stabe i politiet udfordres af evt. kommende beredskabssamarbejder på tværs af politikredsgrænser. 6. Eventuelt Knud Larsen nævnte afslutningsvist, at det var vigtigt, at der stod respekt om politiets arbejde og spurgte til, om politiet generelt følte sig respekteret af borgerne. Lene Frank oplyste hertil, at politiet føler sig meget vel respekteret, og at dette underbygges af politiets høje placering bl.a. i omdømmeanalyserne. Hun tilføjede, at tilliden til politiet tillige kommer til udtryk i borgernes store vilje til at anmelde den kriminalitet, de ser eller udsættes for. Stén Knuth takkede afslutningsvist for et godt og informativt møde. Næste møde afholdes den 17. september 2014 klokken 10 i Sorø Kommune.

31. marts Referat af møde i Kredsrådet. onsdag den 23. marts 2017 kl i Slagelse Kommune

31. marts Referat af møde i Kredsrådet. onsdag den 23. marts 2017 kl i Slagelse Kommune 31. marts 2017 LEDELSESSEKRETARIATET Referat af møde i Kredsrådet onsdag den 23. marts 2017 kl. 10.00 i Slagelse Kommune Til stede var: Borgmester Knud Larsen Borgmester Carsten Rasmussen Borgmester Knud-Erik

Læs mere

1. Styregruppemøde i projekt Hot Spot Stationer. Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

1. Styregruppemøde i projekt Hot Spot Stationer. Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag den 10. december 2014 klokken 10 Lolland Kommune Jernbanegade 7, 4930 Maribo Til stede var: Borgmester Knud-Erik Hansen

Læs mere

November 2013. Medlemmerne af Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

November 2013. Medlemmerne af Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi NÆSTVED Medlemmerne af Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi November 2013 Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531

Læs mere

Referatet fra sidste møde i kredsrådet den 12. marts 2012 blev godkendt, og Jesper Vorstrup Rasmussen fulgte op på enkelte punkter fra sidste møde.

Referatet fra sidste møde i kredsrådet den 12. marts 2012 blev godkendt, og Jesper Vorstrup Rasmussen fulgte op på enkelte punkter fra sidste møde. Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag den 13. juni 2012 klokken 10 Slagelse Kommune, Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse Til stede var: 1. Viceborgmester Stén Knuth

Læs mere

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 12. marts 2012 klokken 10

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 12. marts 2012 klokken 10 NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531 1502 Mobil: 4132 8267 E-mail: Web: pha010@politi.dk www.politi.dk Referat af møde i

Læs mere

Lene Frank bød velkommen til mødet på politistationen i Næstved

Lene Frank bød velkommen til mødet på politistationen i Næstved Kredsrådsmøde 15. december 2015 Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Politistationen i Næstved Til stede var: Borgmester Gert Jørgensen Borgmester John Brædder Borgmester Knud Larsen Borgmester Holger

Læs mere

Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 15. juni 2015, kl. 09.30. Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved

Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 15. juni 2015, kl. 09.30. Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi mandag den 15. juni 2015, kl. 09.30 Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved Til stede var: Borgmester Gert Jørgensen Borgmester Knud-Erik

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. onsdag den 12. juni 2013 kl Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved

Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. onsdag den 12. juni 2013 kl Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Telefax: 5531 1502 Web: www.politi.dk Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag den 12. juni

Læs mere

Politiinspektør Steen Nørskov og vicepolitiinspektør Erik Mather deltog i behandlingen af dagsordenens punkt 4.

Politiinspektør Steen Nørskov og vicepolitiinspektør Erik Mather deltog i behandlingen af dagsordenens punkt 4. Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi mandag den 7. april 2014, kl. 10.00 Vordingborg Kommune Valdemarsgade 43, Vordingborg Til stede var: Borgmester Gert Jørgensen

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. tirsdag den 9. april 2013 kl Faxe Kommune, Frederiksgade 9, Haslev

Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. tirsdag den 9. april 2013 kl Faxe Kommune, Frederiksgade 9, Haslev NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531 1502 Mobil: 4132 8267 E-mail: Web: pha010@politi.dk www.politi.dk Referat af møde i

Læs mere

16. december Referat af møde i Kredsrådet. tirsdag den 13. december 2016 kl i Lolland Kommune

16. december Referat af møde i Kredsrådet. tirsdag den 13. december 2016 kl i Lolland Kommune 16. december 2016 SYDSJÆLLANDS OG LOL- LAND-FALSTERS POLITI Parkvej 50 4700 Næstved Referat af møde i Kredsrådet tirsdag den 13. december 2016 kl. 10.00 i Lolland Kommune Til stede var: Borgmester John

Læs mere

14. april Referat af møde i Kredsrådet. tirsdag den 23. marts 2016 kl Guldborgsund Kommune

14. april Referat af møde i Kredsrådet. tirsdag den 23. marts 2016 kl Guldborgsund Kommune 14. april 2016 SYDSJÆLLANDS OG LOL- LAND-FALSTERS POLITI Parkvej 50 4700 Næstved Referat af møde i Kredsrådet tirsdag den 23. marts 2016 kl. 10.00 Guldborgsund Kommune Til stede var: Borgmester John Brædder

Læs mere

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. onsdag den 5. december 2012 kl

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. onsdag den 5. december 2012 kl NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531 1502 Mobil: 4132 8267 E-mail: Web: pha010@politi.dk www.politi.dk Referat af møde i

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet. Mandag den 3. december 2018 kl i Vordingborg Kommune

Referat af møde i Kredsrådet. Mandag den 3. december 2018 kl i Vordingborg Kommune 12. december 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: Ditte Obel Skriver Referat af møde i Kredsrådet Mandag den 3. december 2018 kl. 10.00 i Vordingborg Kommune Til stede var: Borgmester Ole Vive Borgmester

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet. mandag den 12. februar 2018 kl på Politistationen i Næstved

Referat af møde i Kredsrådet. mandag den 12. februar 2018 kl på Politistationen i Næstved 16. februar 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Referat af møde i Kredsrådet mandag den 12. februar 2018 kl. 10.00 på Politistationen i Næstved Til stede var: Borgmester Carsten Rasmussen, Næstved Borgmester Ole

Læs mere

Knud Erik Hansen bemærkede, at der forventes supplerende lovgivning på området, hvorefter der muligvis skal justeres på konstruktionen.

Knud Erik Hansen bemærkede, at der forventes supplerende lovgivning på området, hvorefter der muligvis skal justeres på konstruktionen. Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland Falsters Politi Onsdag den 11. marts 2015 Faxe Kommune Frederiksgade 9, 4690 Haslev Til stede var: Borgmester Knud Erik Hansen Borgmester Carsten

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet. Mandag den 11. juni 2018 kl i Lolland Kommune

Referat af møde i Kredsrådet. Mandag den 11. juni 2018 kl i Lolland Kommune 29. juni 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Referat af møde i Kredsrådet Mandag den 11. juni 2018 kl. 10.00 i Lolland Kommune Til stede var: Borgmester Ole Vive Borgmester Holger Schou Rasmussen Borgmester Gert

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 4. DECEMBER 2008 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.: 1200-10219-00061-08 Telefon: 46 35 14 48 Beslutningsreferat af møde nr. 4-2008 i Kredsrådet for Midt-

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 22. januar 2014

Referat. Kredsrådets møde den 22. januar 2014 31. januar 2014 Sagsbehandler: CH NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 22. januar 2014 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, stabschef Mogens

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 5. februar 2013

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 5. februar 2013 1 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 5. februar 2013 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Chefanklager Søren Gade Sekretariatschef Anne

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Tirsdag den 3. oktober 2017 kl. 11. Sted Rådhuset i Rudkøbing Fraværende: borgmester Peter Rahbæk Juel, borgmester Johannes Lundsfryd Jensen og chefanklager

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN 6. januar 2016 J.nr. 0100-10279-00107-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 12. maj 2014

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 12. maj 2014 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 12. maj 2014 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Chefanklager Søren

Læs mere

Referat fra Kredsrådsmøde den 3. december 2012, på Herning Rådhus.

Referat fra Kredsrådsmøde den 3. december 2012, på Herning Rådhus. Referat fra Kredsrådsmøde den 3. december 2012, på Herning Rådhus. Tilstede: Politidirektør Jens Kaasgaard, chefanklager Kåre Skjæveland, stabschef Claus Larsen, Borgmester Flemming Eskildsen, borgmester

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Torsdag den 6. oktober 2015 Sted Rådhuset i Odense Godkendelse af referat fra sidste møde og dagsorden til dagens møde Begge blev godkendt. Nyt fra

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013 1 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Borgmester Lars

Læs mere

POLITIKREDS DEN 10. DECEMBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN

POLITIKREDS DEN 10. DECEMBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN 29. januar 2015 J.nr. 0100-10279-00014-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 10. DECEMBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012 Læsø Kommune Frederikshavn Kommune SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012 Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune 1.

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 9. MARTS 2017 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 9. MARTS 2017 PÅ POLITIGÅRDEN 28. april 2017 J. nr. 0100-10279-00048-17 LEDELSESSEKRETARIATET REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 9. MARTS 2017 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 6. januar 2015 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet 4300 Holbæk Jour.nr.: Telefon: 46 35 14 48 Indvalg: Lokal: 5300 Mobiltlf.: 2510 7720 Telefax: E-mail: Referat af lokalrådsmøde

Læs mere

Dagsorden/Beslutningsreferat

Dagsorden/Beslutningsreferat Dagsorden/Beslutningsreferat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid: Fredag den 28. januar 2011 kl. 0900-1000. Sted: Politigården i Odense mødelokale 201-5000 Odense C. Afbud: Steen Dahlstrøm, Anker Boye, Carsten

Læs mere

1 Lokalråd Stevns Kommune

1 Lokalråd Stevns Kommune 1 Referat af møde i Lokalråd Stevns 16. september 2015 Til stede: Bjarne Lykke Nielsen Claus Brix Østergaard Georg Vad-Nielsen Gitte Geer Jesper Kloppenborg John Brok-Jørgensen Knud Erik Ingerslev Jensen

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. februar 2014. Deltagere:

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. februar 2014. Deltagere: Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. februar 2014 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Chefanklager Søren

Læs mere

Handlingsplan. for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune Formål.

Handlingsplan. for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune Formål. 16.juni 2017 Sagsbehandler: Frede Nissen SYDØSTJYLLANDS POLITI Patruljecenter Midt Handlingsplan for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune 2017 1.0 Formål. Lokalrådets formål er at virke som

Læs mere

Styrket indsats i de særligt udsatte boligområder. 1. halvår 2012

Styrket indsats i de særligt udsatte boligområder. 1. halvår 2012 Styrket indsats i de særligt udsatte boligområder 1. halvår 2012 Oktober 2012 Styrket indsats i de særligt udsatte boligområder Politiet har styrket indsatsen i de særligt udsatte boligområder, der er

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 1 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 28. februar 2007 kl. 1000 i Holbæk 29. marts 2007 Referent: Karen Bak Aastrup

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Østjyllands Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Østjyllands Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Østjyllands Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Østjylland Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Østjyllands Politi. Planen træder i kraft

Læs mere

4. Strategi 2015 for Nordsjællands politi, herunder borgerpaneler

4. Strategi 2015 for Nordsjællands politi, herunder borgerpaneler 15. december 2014 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: CH Telefon: 7258 7232 Referat Kredsrådets møde den 10. december 2014 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, chefanklager Ida Sørensen, politiinspektør

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 4/2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. december 2007 kl. 1000 i Roskilde LEDELSESSEKRETARIATET Midt- og Vestsjællands

Læs mere

STRATEGI 2013-15 SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS

STRATEGI 2013-15 SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS STRATEGI 2013-15 SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS FORORD Strategien for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tager afsæt i de gældende langsigtede, landsdækkende politiske aftaler, de centrale strategier

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 12-12-2012

Referat. Kredsrådets møde den 12-12-2012 8. januar 2013 Sagsbehandler: LHK NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 12-12-2012 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, vicepolitidirektør

Læs mere

NORDJYLLANDS POLITI ... Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis Kredsråds 5. møde den 17. december 2007

NORDJYLLANDS POLITI ... Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis Kredsråds 5. møde den 17. december 2007 NORDJYLLANDS POLITI Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis Kredsråds 5. møde den 17. december 2007 Deltagere: Politidirektør Jens Henrik Højbjerg Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Beslutningsreferat af møde nr. 1/2009 i Kredsrådet for Midtog Vestsjællands Politi mandag den 23. februar 2009 Deltagere: 17. MARTS 2009 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde

Læs mere

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl. 12.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

Lokalråd Køges Kommune. Referat af møde i lokalrådet 25. juni 2014.

Lokalråd Køges Kommune. Referat af møde i lokalrådet 25. juni 2014. 1 Referat af møde i lokalrådet 25. juni 2014. Til stede: John Jensen, Kaj Schmidt, Søren Sørensen, Claus Darling Hansen Bjarne Andersen, Pia Borg, Ulf Larsen Nielsen. Fraværende: Mogens Pejtersen, Helle

Læs mere

Referat af kredsrådsmøde den 9. september 2014

Referat af kredsrådsmøde den 9. september 2014 Referat af kredsrådsmøde den 9. september 2014 I mødet deltog politidirektør Jørgen Ilum, borgmester Nils Borring, borgmester Claus Wistoft og borgmester Uffe Jensen. Derudover deltog byrådsmedlem Camilla

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN 2013 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

SAMARBEJDSPLAN 2013 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS SAMARBEJDSPLAN 2013 for samarbejdet mellem Midt- og Vestsjællands Politi, kommunerne, andre offentlige myndigheder, interesseorganisationer, foreninger mv. i politikredsen Side 1 Samarbejdsplan 2013 En

Læs mere

Partnerskabsaftale for forebyggelse af bandekriminalitet og øget tryghed i Herlev, Ballerup og Gladsaxe

Partnerskabsaftale for forebyggelse af bandekriminalitet og øget tryghed i Herlev, Ballerup og Gladsaxe Partnerskabsaftale for forebyggelse af bandekriminalitet og øget tryghed i Herlev, Ballerup og Gladsaxe 1. Indledning Københavns Vestegns Politi, Herlev Kommune, Ballerup Kommune og Gladsaxe Kommune indgår

Læs mere

Dagsorden var udsendt 14 dage forud for mødet. Dagsorden godkendt. Referatet blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsorden var udsendt 14 dage forud for mødet. Dagsorden godkendt. Referatet blev godkendt uden bemærkninger. 19. april 2012 Sagsbehandler: John Jensen MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet Holbæk Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 Mobil: 23 23 91 75 E-mail: jje004@politi.dk

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 23-2-2012

Referat. Kredsrådets møde den 23-2-2012 29. februar 2012 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: fhm Referat Kredsrådets møde den 23-2-2012 Deltagere: Finn Borch Andersen (PD), Flemming Drejer (CPI), Arne Stevns (AS), Erik Lund, Allerød, (EL),

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Tirsdag den 26. februar 2019 kl. 10.30 Sted Rådhuset i Odense Afbud: Stabschef Michael Hein Petersen. Arne Gram indledte med at takke kommunerne for

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 4. maj 2011. Deltagere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 4. maj 2011. Deltagere Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 4. maj 2011 Deltagere Politidirektør Elsemette Cassøe Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefanklager Søren Gade Politiinspektør Marianne

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Beslutningsreferat af møde nr. 3/2008 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi, der blev holdt mandag den 15. september 2008 på Politigården, Skovbogade 3, Roskilde Deltagere:

Læs mere

Dagsorden for lokalrådsmøde, onsdag den 7. august 2019 kl

Dagsorden for lokalrådsmøde, onsdag den 7. august 2019 kl 1 Dagsorden for lokalrådsmøde, onsdag den 7. august 2019 kl. 15-17 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 3. Orientering om kriminalitetsudviklingen 4. Orientering om politiets

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 3 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. september 2007 kl. 1000 i Holbæk LEDELSESSEKRETARIATET Kornerups Vænge

Læs mere

Center for Beskæftigelse & Omsorg

Center for Beskæftigelse & Omsorg Center for Beskæftigelse & Omsorg Evalueringen af PSP samarbejde i Faxe Kommune Maj Baggrund... Evalueringsmetode... Statusrapport... Mødedeltagelse... Deltagernes vurdering af tidsforbrug på møderne...

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud: Ej mødt: Holger Schou Rasmussen, Niels Henriksen, Peter Bring-Larsen, Steffen Bigum

Læs mere

Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet i Silkeborg kommune

Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet i Silkeborg kommune Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet i Silkeborg kommune Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen for 2011 indgået mellem Midt- og Vestjyllands politi, kommunerne,

Læs mere

22. december 2011. Sagsbehandler: John Jensen. Referat af møde i Lokalrådet i Holbæk den 15.december 2011

22. december 2011. Sagsbehandler: John Jensen. Referat af møde i Lokalrådet i Holbæk den 15.december 2011 22. december 2011 Sagsbehandler: John Jensen MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet Holbæk Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 Mobil: 23 23 91 75 E-mail:

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Forhandlingsreferat af møde nr. 2-2015 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 8. juni 2015 Deltagere: Medlemmer af Kredsrådet: Politidirektør Anders Linnet Borgmester

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 24-5-2012

Referat. Kredsrådets møde den 24-5-2012 14. juni 2012 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: lhk Referat Kredsrådets møde den 24-5-2012 Deltagere: Finn Borch Andersen (PD), Flemming Drejer (CPI), Mogens Hendriksen (VPD), Ida Sørensen (CA), Willy

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Møde tirsdag den 3. juni 2014 kl. 10:00 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Fra Nordsjællands Politi, politidirektøren, deltog:

Læs mere

Udvalget for Boligområder og Tryg By

Udvalget for Boligområder og Tryg By Udvalget for Boligområder og Tryg By Borgmesterkontoret Flakhaven 2 Postboks 5000 Odense C www.odense.dk Tlf. 65511006 Fax 66139209 E-mail bmf@odense.dk Der er møde i Udvalget for Boligområder og Tryg

Læs mere

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 12. marts 2012.

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 12. marts 2012. Beslutningsreferat af møde nr. 1-2012 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 12. marts 2012 Deltagere: LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Den 19. april 2012 Jour.nr.: 1200-10219-00004-12

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 22. JUNI 2015 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 22. JUNI 2015 PÅ POLITIGÅRDEN 10. august 2015 J.nr. 0100-10279-00052-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 22. JUNI 2015 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi 2017

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi 2017 RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi 2017 Mål- og resultatplanen for Nordsjællands Politi 2017 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Nordsjællands Politi. Planen træder

Læs mere

Samarbejdsplan 2013. for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen

Samarbejdsplan 2013. for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen Samarbejdsplan 2013 for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen Aabenraa Esbjerg Fanø Haderslev Sønderborg Tønder Varde Vejen Indledning Politiet kan ikke skabe tryghed,

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 13. marts 2013

Referat. Kredsrådets møde den 13. marts 2013 19. marts 2013 Sagsbehandler: BMM NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 13. marts 2013 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, vicepolitidirektør

Læs mere

POLITIETS TRYGHEDSUNDERSØGELSE

POLITIETS TRYGHEDSUNDERSØGELSE SYDSJÆLLAND POLITIETS TRYGHEDSUNDERSØGELSE EN MÅLING AF TRYGHEDEN OG TILLIDEN TIL POLITIET I: HELE DANMARK DE 12 POLITIKREDSE I DANMARK DE FEM STØRSTE BYER DE SÆRLIGT UDSATTE BOLIGOMRÅDER FEBRUAR 2018

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af møde nr. 1/2016 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 8. februar 2016 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde 15. marts 2016 Mobil: 61975788

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Fyns Politi 2017

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Fyns Politi 2017 RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Fyns Politi 2017 Mål- og resultatplanen for Fyns Politi 2017 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Fyns Politi. Planen træder i kraft den 1. januar 2017

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 7. november 2012

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 7. november 2012 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 7. november 2012 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Chefanklager

Læs mere

Referat fra det individuelle kredsrådsmøde i Vejle den 2. maj 2017

Referat fra det individuelle kredsrådsmøde i Vejle den 2. maj 2017 Sydøstjyllands Politi Ledelsessekretariat Holmboes Alle 2, 8700 Horsens Tlf. 76281448 Journalnr.: 3700-10290-00004-17 Dato: 29. maj 2017 Sagsbehandler: 07508 Id-nr: Kredsrådet Referat fra det individuelle

Læs mere

Københavns TRYGHEDS- UNDERSØGELSE /2015

Københavns TRYGHEDS- UNDERSØGELSE /2015 Københavns TRYGHEDS- UNDERSØGELSE /2015 Indhold Forord ved overborgmester Frank Jensen... 2 Indledning... 4 Hele København/hovedresultater... 5 Bydele i København... 12 Amager Vest... 12 Amager Øst...

Læs mere

52. Forslag om temaemne til kredsrådsmødet den 30. september Samarbejde om polarisering, ekstremisme og radikalisering

52. Forslag om temaemne til kredsrådsmødet den 30. september Samarbejde om polarisering, ekstremisme og radikalisering Referat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid: Onsdag den 22. juni 2011 kl. 10.00 11.30 Sted: Politigården i Odense Afbud: Hans Jørgensen, Erik Christensen og Bjarne Nielsen, Curt Sørensen, Anker Boye, Arne

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af møde nr. 1-2019 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 11. marts 2019 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde 13. marts 2019 Mobil: 40307978

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Beslutningsreferat af møde nr. 3-2009 i Kredsrådet for Midtog Vestsjællands Politi mandag den 5. oktober 2009. Deltagere: LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.:

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 8. april 2014 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet 4300 Holbæk Jour.nr.: Telefon: 46 35 14 48 Indvalg: Lokal: 5300 Mobiltlf.: 2510 7720 Telefax: E-mail: Referat af Lokalrådsmøde

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Bornholms Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Bornholms Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Bornholms Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Bornholms Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Bornholms Politi. Planen træder i kraft den

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af møde nr. 4-2018 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 10. december 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde 18. december 2018 Mobil: 40307978

Læs mere

Samarbejde mellem kommune, politi og borgere i København

Samarbejde mellem kommune, politi og borgere i København Side 1 / SIKKER BY: Samarbejde mellem kommune, politi og borgere i København v/ kontorchef Lea Bryld Center for Sikker By Side 2 / Disposition Sikker By Programmet Måling af den lokale tryghed og kriminalitet

Læs mere

Referat af beredskabskommissionens møde Mandag d. 18. september kl Afbud: Holger Schou Rasmussen, Poul Erik Ibsen og Niels Henriksen

Referat af beredskabskommissionens møde Mandag d. 18. september kl Afbud: Holger Schou Rasmussen, Poul Erik Ibsen og Niels Henriksen Referat af beredskabskommissionens møde Mandag d. 18. september kl. 16.00 Afbud: Holger Schou Rasmussen, Poul Erik Ibsen og Niels Henriksen Politiets repræsentant, Steen Nørskov, deltog ikke i behandlingen

Læs mere

3. Rundvisning på vagtcentralen med fokus på responstid og flådestyring

3. Rundvisning på vagtcentralen med fokus på responstid og flådestyring Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 19. april 2010 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Fungerende chefpolitiinspektør Stig Lundbo

Læs mere

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr. 2-2013 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 10. juni 2013.

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr. 2-2013 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 10. juni 2013. Beslutningsreferat af møde nr. 2-2013 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 10. juni 2013 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Den 1. juli 2013 Jour.nr.: 1200-10219-00004-13

Læs mere

Referat af møde nr. 1/2011 i Kredsrådet for Syd- og Sønderjyllands Politikreds den 14. marts 2011 hos Aabenraa Kommune

Referat af møde nr. 1/2011 i Kredsrådet for Syd- og Sønderjyllands Politikreds den 14. marts 2011 hos Aabenraa Kommune Referat af møde nr. 1/2011 i Kredsrådet for Syd- og Sønderjyllands Politikreds den 14. marts 2011 hos Aabenraa Kommune Deltagere: Borgmester Tove Larsen Kommunaldirektør Niels Johannesen Borgmester Aase

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT 2014 K K R S J Æ L L A N D Dato: 28-01-2014 10:30 Sted: Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted. Mulighed for gruppemøder fra kl. 9.00 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere

Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef og Carsten Spliid, Leder af ETB.

Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef og Carsten Spliid, Leder af ETB. Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 27.marts 2014 Sted: Mejeriet Møde nr. 22 Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef

Læs mere

ÅRSBERETNING MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

ÅRSBERETNING MIDT- OG VESTSJÆLLANDS ÅRSBERETNING 218 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Forord Indbrudsindsats Færdselskontrol Målrettet indsats mod hash Kriminelle grupperinger Unges brug af det offentlige rum Beredskabssamarbejde Året i hovedtal MIDT-

Læs mere

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i lokalrådet tirsdag den 28. oktober 2014

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i lokalrådet tirsdag den 28. oktober 2014 1 Referat af møde i lokalrådet tirsdag den 28. oktober 2014 Til stede: Claus Brix Østergaard Claus Darling Hansen Georg Vad-Nielsen Jesper Kloppenborg John Brok-Jørgensen John Jensen Lasse Ottesen Tina

Læs mere

Lokalråd Køges Kommune. Referat onsdag 17. december 2014 kl. 15-19 på Køge Rådhus.

Lokalråd Køges Kommune. Referat onsdag 17. december 2014 kl. 15-19 på Køge Rådhus. 1 Referat onsdag 17. december 2014 kl. 15-19 på Køge Rådhus. Til stede: John Jensen Bjarne Andersen Claus Darling Hansen Pia Borg Hans Chr. Andersen Rene Nielsen Mogens Pejtersen Ulf Larsen Kaj Schmidt

Læs mere

Partnerskab for Tingbjerg

Partnerskab for Tingbjerg BILAG 1 Partnerskab for Tingbjerg Aftale om Partnerskab for Tingbjerg Københavns Kommune, Københavns Politi, SSP-København, FSB, SAB samt Tingbjerg Fællesråd indgår med denne aftale et forpligtende Partnerskab

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af møde nr. 3-2018 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 17. september 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde 14. oktober 2018 Mobil: 40307978

Læs mere

Generel handlingsplan for 2010 Lokalrådet i Holstebro kommune

Generel handlingsplan for 2010 Lokalrådet i Holstebro kommune Generel handlingsplan for 2010 Lokalrådet i Holstebro kommune Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen 2010 for Midt- og Vestjyllands Politi og samtidig på baggrund af

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013 Læsø Kommune SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013 Frederikshavn Kommune Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune 1.

Læs mere

Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politikreds den 13. september 2012

Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politikreds den 13. september 2012 28. september 2012 J.nr.: 0700-10244-00001-12 Sagsbehandler: jhj LEDELSESSEKRETARIATET Telefon: 4386 1448 E-mail: kbhv@politi.dk Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politikreds den 13. september

Læs mere

SSP-Samrådets årsmøde 2014 Jørn Kjer, centerchef. Rigspolitiet Nationalt Forebyggelsescenter

SSP-Samrådets årsmøde 2014 Jørn Kjer, centerchef. Rigspolitiet Nationalt Forebyggelsescenter SSP-Samrådets årsmøde 2014 Jørn Kjer, centerchef Rigspolitiet Nationalt Forebyggelsescenter Præsentation af Rigspolitiet Politiområdet Politidirektør Udviklingschef Chefpoliti inspektør Stabschef Efterforsknings

Læs mere

STRATEGI VI ER TIL FOR BORGERNE NORDSJÆLLANDS

STRATEGI VI ER TIL FOR BORGERNE NORDSJÆLLANDS STRATEGI 2016 VI ER TIL FOR BORGERNE NORDSJÆLLANDS TRYGHED, SIKKERHED, FRED OG ORDEN Nordsjællands Politis opgave er at skabe tryghed, sikkerhed, fred og orden for borgerne i politikredsen. Det sker gennem

Læs mere

Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune

Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen for 2012 indgået mellem Midt- og Vestjyllands politi, kommunerne,

Læs mere

Referat af kredsrådsmøde den 11. november 2014

Referat af kredsrådsmøde den 11. november 2014 Referat af kredsrådsmøde den 11. november 2014 I mødet deltog politidirektør Jørgen Ilum, borgmester Jacob Bundsgaard, borgmester Nils Borring, borgmester Claus Wistoft og borgmester Uffe Jensen. Derudover

Læs mere

ÅRS BERET NING SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS

ÅRS BERET NING SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS 2012 ÅRS BERET NING SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS 2 Indhold side Forord 3 indsatsområder i 2012 4 tryghedsindsatser 4 Forstærket indsats mod indbrud i privat beboelse og bekæmpelse af hæleri 4 efterforskning

Læs mere