Byrådet. Beslutningsprotokol

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Byrådet. Beslutningsprotokol"

Transkript

1 Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 28. oktober 2008 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 19:00-20:15

2 Mikael Klitgaard, Formand (V) Arne M. Jensen (A) Jens Arne Hedegaard (V) Peer Thisted (A) Gitte Krogh (V) Eskild Sloth Andersen (A) Birgitte Josefsen (V) Bendt Danielsen (J) Carsten Jespersgaard (V) Ole Jespersgaard (A) Asta Skaksen (V) Johannes Trudslev Pedersen (A) Hans Christian Holst (V) Henning Jørgensen (F) Karsten Frederiksen (C) Ole Bruun (A) Poul Pedersen (V) Johnny Sort Jensen (J) Runa Christensen (V) Steen Christensen (A) Kim Toft (V) Adnan Jedon (A) Karl Emil Nielsen (O) Jette Ramskov (A) Søren Erik Nielsen (V) Jens Fjendbo Jensen (V) Marianne Jensen (A) Uffe Sørensen (J) Martin Rishøj Jensen (V)

3 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01 Spørgetid for byrådsmedlemmer Revisionsberetning vedrørende Brønderslev Kommunes årsregnskab for Endelig godkendelse af tillæg nr. 2 til "Spildevandsplan 2002" for den tidligere Dronninglund Kommune Lokalplanforslag nr for "Institution ved Granvej 13, Hjallerup" Klimakommune i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening Digital røntgen og elektronisk patientjournal til tandplejen Borgerinddragelse Orientering Lukket sag - Orientering

4 Byrådet, den 28. oktober 2008 Side Spørgetid for byrådsmedlemmer J.nr.: /dwsvldf Åben sag BY Beslutning i Byrådet den 28. oktober 2008 Skovbørnehave, zonetilladelse og økonomi (Karl Emil Nielsen) Kritik af kommunens indsats i forbindelse med manglende indsats overfor dømt ungt menneske - hvad har kommunen gjort? (Johnny Sort) Asta Skaksen, Gitte Krogh, Jens Arne Hedegaard, Ole Jespersgaard, Marianne Jensen og Martin Rishøj var fraværende.

5 Byrådet, den 28. oktober 2008 Side Revisionsberetning vedrørende Brønderslev Kommunes årsregnskab for 2007 J.nr.: K01/dwokhoc 08/2147 Åben sag ØK/BY Beslutning i Økonomiudvalget den 23. oktober 2008 Indstilles godkendt. Sagsfremstilling: Revisionsselskabet Ernst & Young har udarbejdet beretning for regnskabsåret Revisionspåtegningen af regnskabet indeholder følgende: Forbehold: Den brugerfinansierede del af resultatopgørelsen anses ikke for retvisende. Det skyldes, at der er indregnet indtægter og udgifter for hele året vedrørende de forsyningsvirksomheder, som med tilbagevirkende kraft er selskabsgjort pr. 1. januar Konklusion: Det er revisionsselskabets opfattelse, at årsregnskabet bortset fra forbeholdets indvirkning giver et retvisende billede af kommunens aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 31. december 2007, samt af resultatet af kommunens aktiviteter for regnskabsåret 1. januar 31. december 2007 i overensstemmelse med Velfærdsministeriets bestemmelser. Bemærkninger: Ud over det i påtegningen angivne forbehold vedrørende forsyningsvirksomhedernes resultat, har revisionen af kommunens regnskab givet anledning til følgende revisionsbemærkninger, som skal besvares overfor tilsynsmyndigheden: a) Statusafstemninger: Revisionsselskabet har ved revision af årsregnskabet konstateret, at ikke samtlige statuskonti var afstemte og kontrollerede til regnskabsafslutningen. b) Regnskabsaflæggelse for anlægsprojekter: Kommunen har ikke haft det fulde overblik over alle anlægsprojekter, der med sikkerhed er afsluttet,. og dermed kunne lukkes sammen med regnskabsafslutningen for Projekterne er således overført til Center for Økonomi har følgende kommentarer til revisionsberetningen: Forbehold: Uagtet selskabsdannelse af dele af forsyningsvirksomheden fra 1. januar 2007 er de løbende bogholderimæssige posteringer i 2007 fortsat i kommunalt regi i de systemer, som også anvendes i det kommunale regnskab. Regnskabsmæssigt har det derfor ikke været muligt fuldstændigt at adskille forsyningsvirksomhedens posteringer fra det kommunale regnskab. Ved opgørelse af regnskabet har Center for Økonomi ikke været fuldt bevidst om de regnskabsmæssige konsekvenser af denne bogholderimæssige sammenblanding, derhen at resultatopgørelsen for udgiftsregnskabet burde have været opgjort uden den del af forsyningsvirksomheden, der er selskabsdannet.

6 Byrådet, den 28. oktober 2008 Side 949 I 2008 vil afdelingen søge konsulentbistand til udskillelse af selskabernes økonomi og transaktioner fra kommunens. Bemærkninger vedrørende statusafstemninger: Afstemning af status til regnskab 2007 har været omgærdet af særlige problemstillinger i relation til kommunesammenlægningen, som for områder har medført, at det af ressourcemæssige årsager ikke har været muligt at færdiggøre afstemningsopgaven inden regnskabets udarbejdelse. Center for Økonomi vil stramme op på tidsterminerne til næste regnskabsudarbejdelse. Bemærkninger vedrørende regnskabsaflæggelse for anlægsprojekter: Velfærdsministeriets regler foreskriver, at der skal aflægges særskilt anlægsregnskab for de anlægsarbejder, hvor bruttoudgiften beløber sig til 2 mio. kr. Det skal ske senest i forbindelse med aflæggelsen af regnskabet for det år, hvori det pågældende anlægsarbejde er afsluttet. Øvrige anlægsarbejder kan opgøres i årsregnskabet og omtales i bemærkningerne. Denne procedure er af ressourcemæssige årsager ikke fulgt ved regnskabsaflæggelsen for 2007, hvilket fremgår af regnskabet. Proceduren vil blive fulgt fremadrettet. Udover forbehold og bemærkninger indeholder rapporten en række anbefalinger, primært vedrørende øget ledelsestilsyn. Disse anbefalinger vil blive behandlet i de respektive afdelinger. Stabschefen for Økonomi og IT foreslår, at revisionsberetning til årsregnskabet for 2007 for Brønderslev Kommune tages til efterretning. Forretningsledelsen tager beretningen til efterretning og finder resultatet tilfredsstillende i et år præget af mange omstillinger. Bilag: Revisionsberetning vedrørende årsregnskab 2007 (tidligere udleveret til Økonomiudvalget) Beslutning i Byrådet den 28. oktober 2008 Godkendt. Asta Skaksen, Gitte Krogh, Jens Arne Hedegaard, Ole Jespersgaard, Marianne Jensen og Martin Rishøj var fraværende.

7 Byrådet, den 28. oktober 2008 Side Endelig godkendelse af tillæg nr. 2 til "Spildevandsplan 2002" for den tidligere Dronninglund Kommune J.nr.: P15/dwtfgoh 08/203 Åben sag TM/ØK/BY Beslutning i Teknik- og Miljøudvalget den 29. september 2008 Teknik- og Miljøudvalget indstiller tillægget til Byrådets godkendelse. Poul Pedersen var fraværende. Beslutning i Økonomiudvalget den 23. oktober 2008 Indstilles godkendt. Sagsfremstilling: Teknik og Miljøudvalget godkendte på møde den 26. maj 2008 forslag til tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2002 for tidligere Dronninglund Kommune. Tillægget vedrører transport af spildevand fra Allerup til Hjallerup Renseanlæg via Klokkerholm. Afskæringen af spildevand omfatter ca. 2 km nyt ledningsanlæg, ombygning af pumpestation og nedlæggelse af renseanlægget i Allerup. Forslaget har været offentliggjort og fremlagt i 8 uger. Forslaget har endvidere været til orientering hos By- og Landskabsstyrelsen (Miljøcenter Aalborg). Fristen for indsigelser eller kommentar var den 25. august Der er ikke indkommet indsigelser eller kommentar til tillægget. Spildevandet fra 12 boliger i Allerup ledes i dag til byens eget nedsivningsanlæg med tilladelse af 18. november Nedsivningsanlægget har en kapacitet på 30 PE. Brønderslev Forsyning har vurderet, at nedsivningsanlæggets kapacitet er for lille set i forhold til den aktuelle belastning. Samtidig fungerer anlægget ikke efter hensigten. Brønderslev Forsyning har derfor besluttet at nedlægge anlægget og afskære spildevandet til Hjallerup Renseanlæg. Fagenheden Teknik & Miljø foreslår, at Teknik- og Miljøudvalget godkender tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2002 for tidligere Dronninglund Kommune Afskæring af spildevand fra Allerup til Hjallerup Renseanlæg via Klokkerholm endeligt. Vedtagelsen kan ikke påklages til anden administrativ myndighed. Bilag: Tillæg nr. 2 til spildevandsplan for Brønderslev Kommune (tidligere udleveret til Teknik- og Miljøudvalget og Økonomiudvalget)) Tillæg til spildevandsplan for Brønderslev Kommune - Bilag 1 (tidligere udleveret til Teknik- og Miljøudvalget og Økonomiudvalget)

8 Byrådet, den 28. oktober 2008 Side 951 Beslutning i Byrådet den 28. oktober 2008 Godkendt. Asta Skaksen, Gitte Krogh, Jens Arne Hedegaard, Ole Jespersgaard, Marianne Jensen og Martin Rishøj var fraværende.

9 Byrådet, den 28. oktober 2008 Side Lokalplanforslag nr for "Institution ved Granvej 13, Hjallerup" J.nr.: P16/dwtflrw 08/656 Åben sag UP/ØK/BY Beslutning i Udviklings- og Planlægningsudvalget den 7. oktober 2008 Anbefales med mindre redaktionelle rettelser. Beslutning i Økonomiudvalget den 23. oktober 2008 Indstilles godkendt. Sagsfremstilling: Der er udarbejdet forslag til lokalplan nr for "Institution ved Granvej 13, Hjallerup" og kommuneplantillæg nr. 32 (D). Brønderslev Kommune har i perioden fra den 8. april 2008 til den 29. april 2008 gennemført en foroffentlighedsfase for placeringen af en ny daginstitution i Hjallerup. Der indkom 8 bemærkninger vedrørende fremtidig placering. Udviklings- og Planlægningsudvalget har på møde den 20. maj 2008 behandlet disse bemærkninger. Udvalget besluttede at arbejde videre med en placering af en ny dagsinstitution i Vestbyen i Hjallerup. På mødet blev det besluttet, at der skulle igangsættes udarbejdelse af lokalplan for etablering af institutionen. De trafikale forhold i og omkring den nye institution undersøges i forbindelse med lokalplanlægningen. Lokalplanområdet er omfattet af kommuneplanrammeområde 5.B1, som udlægger området til boligområde med åben/lav og tæt/lav bebyggelse. Der er derfor i forbindelse med udarbejdelsen af lokalplanen lavet et kommuneplantillæg nr. 32 (D), der udlægger området til institutionsområde. Fagenheden for Teknik og Miljø har vurderet, at lokalplanen ikke udløser miljøvurdering. Fagenheden for Teknik og Miljø foreslår, at Byrådet godkender lokalplanforslag nr for "Institution ved Granvej 13, Hjallerup" og Kommuneplantillæg nr. 32 (D). Bilag: Lokalplanforslag nr Beslutning i Byrådet den 28. oktober 2008 Godkendt sendt i høring. Asta Skaksen, Gitte Krogh, Jens Arne Hedegaard, Ole Jespersgaard, Marianne Jensen og Martin Rishøj var fraværende.

10 Byrådet, den 28. oktober 2008 Side Klimakommune i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening J.nr.: G01/dwtftj 08/3155 Åben sag TM/ØK/BY Indstilling: Teknik- og Miljøudvalget indstillede på mødet den 4. februar 2008, at der afholdes et temamøde om klimaforandringer med oplæg udefra. I sammenhæng hermed drøftes opmærksomhedspunktet vedrørende energibesparelser i kommunale bygninger. Byrådet afholdt dette møde den 20. maj Beslutning i Teknik- og Miljøudvalget den 29. september 2008 Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at kommunen deltager i kampagnen. Beslutning i Økonomiudvalget den 23. oktober 2008 Indstilles godkendt. Sagsfremstilling: Danmarks Naturfredningsforening (DN) står bag kampagnen Klimakommuner, hvor alle danske kommuner i samarbejde med DN har mulighed for at skabe legitimitet og synlighed omkring klimaarbejdet. Danmarks Naturfredningsforening mener, at Danmarks værtskab for FNs topmøde om klima i 2009 er en enestående chance for at vise, hvad danske kommuner kan på klimaområdet. Kommunerne kan spille en stor rolle. Rundt omkring i kommunerne er der mange muligheder for at tage initiativer, eksempelvis i forhold til energibesparelser, fysisk planlægning, kollektiv trafik og indkøb. Danmarks Naturfredningsforenings vision er, at Danmark har 98 klimakommuner, der på hver sin måde leverer et bidrag til at nedsætte Danmarks CO 2 -udledning og på den måde er med til at vise omverdenen, hvordan man lokalt kan gøre noget for klimaet. Klimakommuner er kommuner, som har visioner og målsætninger om at gøre noget ved klimaproblemet, og som gerne vil have noget godt at vise frem om deres kommune til klimatopmødet i Der er ikke grænser for, hvilke initiativer kommunen kan igangsætte. Det kan være alt, lige fra energibesparelser i kommunens egne bygninger til større vedvarende energiprojekter. Men for at være med i kampagnen skal projekterne føre til reelle CO 2 -besparelser. Derfor opfordrer Danmarks Naturfredningsforening alle landets borgmestre til at underskrive en Borgmestererklæring, hvormed kommunen afgiver et løfte om at reducere CO 2 -udledningen med 2% eller mere om året. Et godt sted at starte er kommunen som virksomhed, dvs. kommunens egne bygninger, drift, indkøb o.s.v. Danmarks Naturfredningsforening ser også gerne, at kommunerne senere, efter et par år, udvider det til at omfatte hele kommunen (som geografisk enhed). Danmarks Naturfredningsforening vil gerne være med til at sætte denne proces i gang. Derfor opfordres kommunen til at tilslutte sig kampagnen "klimakommune".

11 Byrådet, den 28. oktober 2008 Side 954 Fagenheden for Teknik og Miljø foreslår, at Teknik og Miljøudvalget drøfter spørgsmålet om deltagelse i kampagnen. Bilag: Klimakommune, folder (tidligere udleveret til Teknik- og Miljøudvalget og Økonomiudvalget) Konkrete forslag til CO2-besparende aktiviteter (tidligere udleveret til Teknik- og Miljøudvalget og Økonomiudvalget) Beslutning i Byrådet den 28. oktober 2008 Godkendt. Asta Skaksen, Gitte Krogh, Jens Arne Hedegaard, Ole Jespersgaard, Marianne Jensen og Martin Rishøj var fraværende.

12 Byrådet, den 28. oktober 2008 Side Digital røntgen og elektronisk patientjournal til tandplejen J.nr.: S05/dwsuit 08/1768 Åben sag SU/ØK/BY Indstilling: Beslutning i Sundhedsudvalget den 11. august 2008 Udvalget indstiller, at projektet imødekommes, samt at der i forbindelse med budget 2010 fastlægges en effektiviseringsgevinst som følge af de nye systemer. Beslutning i Økonomiudvalget den 4. september 2008 Behandling udsættes til efter aftale om budgetlægning for Jens Arne Hedegaard og Steen Christensen var fraværende. Genoptagelse af sag fra Økonomiudvalgets møde den 4. september I forbindelse med vedtagelse af budget 2009 blev tandplejens budget i 2009 og overslagsårene reduceret med kr. årligt under forudsætning af frigivelse af anlæg. Den i Sundhedsudvalgets indstilling nævnte effektiviseringsgevinst er således allerede indregnet med virkning fra Beslutning i Økonomiudvalget den 23. oktober 2008 Indstilles gennemført. Sagsfremstilling: Brønderslev Kommunale Tandpleje har tidligere fremsendt budgetønske om digital røntgen og elektronisk patientjournal. Begge redskaber som vil optimere arbejdsgangene i en geografisk decentral organiseret tandpleje og øge kommunikationen med andre samarbejdspartnere. Brønderslev Kommunale Tandpleje er den eneste kommunale tandpleje i Region Nordjylland, der ikke har indført digital røntgen og elektronisk patient journal. Baggrunden for at kommunen har ventet er bla. at journalsystemerne ikke har været helt færdigudviklet til brug i kommunal tandpleje. Derudover har der været usikkerhed om hvilket system, der ville overleve i konkurrencen. Der kan nu drages nytte af de andre kommuners erfaringer og den udvikling, der har været i de forskellige systemer. Derfor er der nu klar til og - vil have stor fordel af - at få indført digital røntgen og elektronisk journal i Brønderslev Kommunale Tandpleje. Bevillingen foreslås givet som en anlægsbevilling mod en samtidig nedskrivning af Tandplejens driftsopsparing. Der er indhentet et foreløbigt tilbud på anskaffelse af såvel røntgen som elektronisk patientjournal som baggrund for disse overvejelser.

13 Byrådet, den 28. oktober 2008 Side 956 Fordele og ulemper ved elektronisk journal og digital røntgen. Fordele Digital røntgen kræver ikke potentielt giftige kemikalier som den nuværende fremkaldemetode. Dvs. at arbejdsmiljøer bliver forbedret. Brugerne bliver påført en betydelig mindre røntgen dosis. Digital røntgen giver mere effektiv klinikdrift, da fremkaldelse af filmene er meget hurtigere. Elektronisk journal giver bedre adgang til opdateringer af oplysninger om antallet af brugere. P.t. modtages oplysninger om fødsler, til og fraflyttere og dødsfald via separat aftale med rådhus/folkeregister. Meget bedre mulighed for at brugerne kan flytte mellem kommunens forskellige klinikker. Idet, der ikke skal sendes papir journaler mellem klinikkerne. Nemmere og billigere optællinger af vores SCOR data blanketter skal i dag sendes med alm. post. Optælling af SCOR data er lovpligtig. SCOR er sundhedsstyrelsens årlige registrering af forekomsten af tandsygdomme hos børn i Danmark. Pladsforhold bruger mindre plads til opbevaring end papirjournaler. Ingen risiko for at journaler bliver væk. Sparer tid til at lede efter journaler, der er udlånt eller sat forkert på plads. Lettere administration for indkaldekort til brugerne. Kan printes direkte ud fra systemet. Nemmere og hurtigere udveksling med andre kommuner og vores samarbejdspartnere i regionen. Mere sikkerhed for letlæselige journalnotater de fleste skrives i dag i hånden. Lettere at administrere når brugerne ringer og skal have ændret tider. Ulemper Relativt stor investering. o Til: server, pc og netadgang på alle klinikker, røntgen materialer, software. Betaling af fast licens og support hvert år. Der skal bruges tid på uddannelse af personale. Vanskeligt at gennemføre opgaverne, hvis der opstår nedbrud af server eller netværk. Økonomi

14 Byrådet, den 28. oktober 2008 Side 957 Digital røntgen Sensorbaseret system (kræver ikke nogen fremkalde proces) Anskaffelsespris: kr. Driftsomkostninger: ca kr. Elektronisk journal Anskaffelse (inden 3/4 2008): kr. Driftsomkostninger: kr. pr. år. I alt anskaffelses pris: kr. Løbende årlige omkostninger: kr. (afholdes indenfor eksisterende budget) Anlægsbevillingen kan løbe over budgetår 2008 og Fagenheden for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse foreslår, at Byrådet godkender en anlægsbevilling på kr. (ekskl. moms) til anskaffelse af Digital røntgen og Elektronisk patientjournal til Tandplejen, samt at anlægsbevillingen finansieres ved en tilsvarende nedskrivning af Tandplejens driftsopsparing. Påtegning fra Center for Økonomi: Center for Økonomi bemærker, at der teknisk set er tale om en tillægsbevilling og at anlægsbevillingen vil indgå i den samlede anlægsramme, som kommunen skal overholde i 2008 og Beslutning i Byrådet den 28. oktober 2008 Godkendt. Asta Skaksen, Gitte Krogh, Jens Arne Hedegaard, Ole Jespersgaard, Marianne Jensen og Martin Rishøj var fraværende.

15 Byrådet, den 28. oktober 2008 Side Borgerinddragelse J.nr.: P20/dwuphj 08/195 Åben sag FL/ØK/BY Beslutning i Økonomiudvalget den 23. oktober 2008 Fremsendes til Byrådet til orientering. Sagsfremstilling: Økonomiudvalget besluttede på møde den 24. april 2008 at iværksætte et arbejde, som skulle kortlægge egnede metoder og processer til borgerinddragelse i Brønderslev Kommune. Det foreliggende materiale består overordnet set af 2 dele: 1. Tjekliste til borgerinddragelse 2. Inspiration til værktøjer til borgerinddragelse Tjeklisten indeholder syv punkter til overvejelse i forbindelse med beslutning om inddragelse af borgere/brugere, og skal støtte fagenheder og afdelinger til at iværksætte og gennemføre en borgerinddragelsesproces på en kvalificeret måde allerede fra planlægningsfasen. Inspiration til værktøjer er en bilagsdel, som beskriver et væld af muligheder og processer i forbindelse med inddragelse af borgere/brugere. Hvert værktøj bliver beskrevet i forhold til: Anvendelsesmuligheder Proces Værktøjets styrker og begrænsninger Det er tanken, at værktøjskassen lægges på kommunens intranet, og at fagenheder og afdelinger løbende og i takt med anvendelsen af de enkelte værktøjer vil supplere med tips og bemærkninger under de enkelte metoder. På den måde vil værktøjskassen blive et mere aktivt og levende værktøj. Forretningsledelsen anbefaler i møde den 23. september 2008 forslaget og fremsender dette til drøftelse i Økonomiudvalget. Bilag: Inspiration til værktøjer Tjekliste til borgerinddragelse Beslutning i Byrådet den 28. oktober 2008 Taget til efterretning. Asta Skaksen, Gitte Krogh, Jens Arne Hedegaard, Ole Jespersgaard, Marianne Jensen og Martin Rishøj var fraværende.

16 Byrådet, den 28. oktober 2008 Side Orientering J.nr.: /dwsvldf Åben sag BY Indstilling: Beslutning i Byrådet den 28. oktober 2008 Intet. Asta Skaksen, Gitte Krogh, Jens Arne Hedegaard, Ole Jespersgaard, Marianne Jensen og Martin Rishøj var fraværende.

Byrådet. Beslutningsprotokol

Byrådet. Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 20. januar 2009 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 19:00-20:00 Mikael Klitgaard, Formand (V) Jens Arne Hedegaard (V) Hans Christian Holst (V) Jens

Læs mere

Byrådet. Beslutningsprotokol

Byrådet. Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 30. april 2009 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 19:00-22:00 Mikael Klitgaard, Formand (V) Jens Arne Hedegaard (V) Hans Christian Holst (V) Jens Fjendbo

Læs mere

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 07. september 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30-15:30 Peer Thisted, Formand (A) Birgitte Josefsen (V) Jette Ramskov (A) Johnny Sort Jensen

Læs mere

Handicaprådet. Beslutningsprotokol

Handicaprådet. Beslutningsprotokol Handicaprådet Beslutningsprotokol Dato: 10. september 2008 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-16:00 Flemming Vejrum, Formand Johnny Sort Jensen (J) Fridolin Laager Elly Henriksen

Læs mere

Byrådet. Beslutningsprotokol

Byrådet. Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 26. marts 2009 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 19:00-21:00 Mikael Klitgaard, Formand (V) Jens Arne Hedegaard (V) Hans Christian Holst (V) Jens Fjendbo

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. august 2007 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 10.00-11.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/280 Styrelsesvedtægt

Læs mere

Byrådet. Beslutningsprotokol

Byrådet. Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 26. januar 2011 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 19:00-21:00 Lene Hansen, Formand (A) Lone Birkmose Lex (V) Hans Christian Holst (V) Knud L. Pedersen

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget. Referat

Børne- og Ungdomsudvalget. Referat Børne- og Ungdomsudvalget Referat Dato: 27. oktober 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:30-16:10 Jens Arne Hedegaard, Formand (V) Jette Ramskov (A) Martin Rishøj Jensen (V) Gitte Krogh

Læs mere

Brønderslev Kommune. Brønderslev Byråd. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Brønderslev Byråd. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Brønderslev Byråd Beslutningsprotokol Dato: 8. maj 2008 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 19.00-22.20 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/483 Spørgetid

Læs mere

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 03. november 2008 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30 15:45 Peer Thisted, Formand (A) Birgitte Josefsen (V) Jette Ramskov (A) Johnny Sort Jensen

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. marts 2008 Lokale: Mødelokale 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 13.30-15.20 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/17 Tandplejen

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Referat Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Referat Dato: 26. november 2007 Lokale: Mødelokale 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 13,30-16.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/50 Motion på Recept

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Ungdomsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. februar 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-16:15 Jens Arne Hedegaard, Formand (V) Jette Ramskov (A) Martin Rishøj Jensen (V)

Læs mere

#split# Navn Post nr. Afstemningssted Beliggenhed. Politiker/ Ansat

#split# Navn Post nr. Afstemningssted Beliggenhed. Politiker/ Ansat #split# Politiker/ Ansat Navn Post nr. Afstemningssted Beliggenhed Politiker Formand Jan Thaibert 9330 Dronninglund Agersted Agersted Kro Politiker Morten Sloth 9330 Dronninglund Agersted Agersted Kro

Læs mere

Brønderslev Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Teknik- og Miljøudvalget Beslutningsprotokol Dato: 21. april 2008 Lokale: Rådhuset i Dronninglund Tidspunkt: 09.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/179 Prioritering af

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 09. december 2009 Lokale: Kraftvarmeværket Tidspunkt: Kl. 13:00-14:00 Jens Fjendbo Jensen, Formand (V) Uffe Sørensen (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Martin

Læs mere

Byrådet. Beslutningsprotokol

Byrådet. Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 02. juli 2009 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 19:00-20:15 Mikael Klitgaard, Formand (V) Jens Arne Hedegaard (V) Hans Christian Holst (V) Jens Fjendbo

Læs mere

Byrådet. Beslutningsprotokol

Byrådet. Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 17. december 2009 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 17:00-18:50 Mikael Klitgaard, Formand (V) Jens Arne Hedegaard (V) Hans Christian Holst (V) Jens

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. marts 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Ole Jespersgaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil

Læs mere

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 04. september 2008 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:15-12:00 Mikael Klitgaard, Formand (V) Hedegaard Jens Arne (V) (fraværende) Arne M. Jensen

Læs mere

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. april 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:30-15:40 Lene Hansen, Formand (A) Arne M. Jensen (A) Johannes Trudslev (A) Thomas Krog (F) Mikael

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 03. november 2010 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-9:30 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Benny E. Karlsen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 27. august 2008 Lokale: Kraftvarmeværket Tidspunkt: Kl. 11:00-13:00 Jens Fjendbo Jensen, Formand (V) Uffe Sørensen (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Martin

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 22. august 2006 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 19.00-19.55 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 14. januar 2008 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 13.15-14.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/66 Institutionsbesøg...

Læs mere

Referat. fra mødet den 27-01-2011 kl. 13.00 i byrådssalen på rådhuset i Hanstholm.

Referat. fra mødet den 27-01-2011 kl. 13.00 i byrådssalen på rådhuset i Hanstholm. Referat fra mødet den kl. 13.00 i byrådssalen på rådhuset i Hanstholm. Medlemmer: Else Wienberg, Heinz Hvid, Jørgen Færk Jørgensen, Kim Nielsen, DH, Mikael Fenger, Peter Sørensen, Ulla Vestergaard, Aase

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 25-06-2009. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Byrådssalen, Terndrup Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 25-06-2009. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Byrådssalen, Terndrup Rådhus. Mødedato:. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Byrådssalen, Terndrup Rådhus. Møde slut: 16:45 REFERAT Indholdsfortegnelse Side 1. Opfølgning på temadag for Byrådet den 11. juni 2009 2 2. Ændret anvendelse af Torvet

Læs mere

Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol

Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol Udviklings- og Planlægningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 03. november 2009 Lokale: 1, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-15:20 Bendt Danielsen, Formand (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Runa

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 18. februar 2010 Lokale: Risagerlund, Bredgade 147, Brønderslev Tidspunkt: Kl. 13:30-16:50 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 29. marts 2012 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30-17:10 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen (V) Lone Birkmose

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 15. november 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 08.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/406 Budgetopfølgningsrapport

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. april 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-17:40 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Beslutningsprotokol. Brønderslev-Dronninglund Byråds konstituerende møde

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Beslutningsprotokol. Brønderslev-Dronninglund Byråds konstituerende møde Brønderslev-Dronninglund Kommune Beslutningsprotokol Brønderslev-Dronninglund Byråds konstituerende møde Dato: 14. december 2006 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 17.00-17.45 Indholdsfortegnelse

Læs mere

www.pwc.dk Ballerup Kommune Beretning om tiltrædelse som revisor

www.pwc.dk Ballerup Kommune Beretning om tiltrædelse som revisor www.pwc.dk Ballerup Kommune Beretning om tiltrædelse som revisor Pr. 1. januar 2015 Indholdsfortegnelse 1. Tiltrædelse som revisor 3 1.1. Indledning 3 1.2. Opgaver og ansvar 3 1.2.1. Ledelsen 3 1.2.2.

Læs mere

Referat. fra mødet den 22-01-2008 kl. 19.00 i byrådssalen

Referat. fra mødet den 22-01-2008 kl. 19.00 i byrådssalen Refer fra mødet den kl. 19.00 i byrådssalen Medlemmer: Arne Hyldahl, Arne Kaspersen, Viggo Iversen, Arnold Larsen, Bjarne Holm, Ejner Frøkjær, Elsebeth Nielsen, Erik Hove Olesen, Henning Holm, Ib Poulsen,

Læs mere

Brønderslev Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Teknik- og Miljøudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. september 2007 Lokale: Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 09.00-12.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/86 Orientering...

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 01. februar 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 12:00-17:00 Ole Jespersgaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 21. august 2008 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 08.15-12.10 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/698 Budgetopfølgning

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen

Referat. Ældrerådet. Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen Møde slut: Kl. 13.30 Fraværende: Herluf Thomsen deltog ikke i punkt 119, 120, 121, 122, 123, 124,

Læs mere

Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol

Udviklings- og Planlægningsudvalget. Beslutningsprotokol Udviklings- og Planlægningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 14. april 2009 Lokale: 1, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:30-16:00 Bendt Danielsen, Formand (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Runa Christensen

Læs mere

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 05. oktober 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:15-10:00 Lene Hansen, Formand (A) Arne M. Jensen (A) Johannes Trudslev (A) Thomas Krog (F) Mikael

Læs mere

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. januar 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30-15:25 Peer Thisted, Formand (A) Birgitte Josefsen (V) Jette Ramskov (A) Johnny Sort Jensen

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. september 2007 Lokale: Mødelokale 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 13,30-15,10 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/42 Motion

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 29. september 2008 Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-16:45 Carsten Jespersgaard, Formand (V) Steen Christensen (A) Kim Toft (V) Asta

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fællesmøde for Hovedudvalget og MTHSU. Referat

Brønderslev Kommune. Fællesmøde for Hovedudvalget og MTHSU. Referat Brønderslev Kommune Fællesmøde for Hovedudvalget og MTHSU Referat Dato: 26. juni 2007 Lokale: Byrådssalen Tidspunkt: Kl. 13.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Drøftelse af forslag til forretningsorden...

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev-Dronninglund Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 3. maj 2007 Lokale: Lokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 8,15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/154 Forslag

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 15. september 2010 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-16:30 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Benny E. Karlsen (A) Karl Emil

Læs mere

Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem

Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem Referat: Bestyrelsesmøde d. 15.12.2015 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Klokken 17.00 19.30. Deltagere: Kim Røgen (KRØ)

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 04. oktober 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-15:30 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F) Adnan

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2004.07.06.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2004.07.06.htm Page 1 of 9 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 6. juli 2004 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Page 2 of 9 Indholdsfortegnelse 272. Lokalplan

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. oktober 2008 Lokale: 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:45-17:00 Eskild Andersen, Formand (A) Gitte Krogh (V) Runa Christensen (V) Marianne

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 28. februar 2006 Lokale: Byrådssalen Tidspunkt: kl. 19.00 - kl. 20.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Budget for Sammenlægningsudvalget...

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.09.12.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.09.12.htm Page 1 of 10 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 12. september 2006 Tidspunkter 11:00-12:00 Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Tommy Thomsen med afbud Page

Læs mere

Vedtægt. for den selvejende undervisningsinstitution Nordjyllands Idrætshøjskole.

Vedtægt. for den selvejende undervisningsinstitution Nordjyllands Idrætshøjskole. Vedtægt for den selvejende undervisningsinstitution Nordjyllands Idrætshøjskole. 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Nordjyllands Idrætshøjskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution.

Læs mere

Handicaprådet. Beslutningsprotokol

Handicaprådet. Beslutningsprotokol Handicaprådet Beslutningsprotokol Dato: 05. december 2011 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-14:50 Elly Henriksen, Formand Peter H. S. Kristensen (A) Thomas Krog (F) Jens Andersen (V)

Læs mere

Andelsboligforeningen Troldehegnet, Tranebanken, 4681 Herfølge

Andelsboligforeningen Troldehegnet, Tranebanken, 4681 Herfølge Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag 25 Februar 2014. kl. 19,00 hos Laila med opdatering Tilstede: Laila, Christian & Kenneth Afbud: Tony & Martin Med tillæg fra mødet d. 18. Marts (Tilstede: Laila, Christian

Læs mere

Referat THISTED VAND A/S

Referat THISTED VAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den 30-10-2017 kl. 16:00 i mødelokale A, Silstrupvej 12, Thisted THISTED VAND A/S Thisted Vand Service ApS Thisted Drikkevand A/S Thisted Spildevand Transport A/S Medlemmer:

Læs mere

Referat med temadrøftelserne er publiceret. 1. Godkendelse af dagsorden...1

Referat med temadrøftelserne er publiceret. 1. Godkendelse af dagsorden...1 Referat Social- og Sundhedsudvalget Tid Onsdag den 12. august 2015 - kl. 16:00 Sted Mødelokale 1 Bemærkning Referat med temadrøftelserne er publiceret Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse

Læs mere

REFERAT fra møde i SAMMENLÆGNINGSUDVALGET 07-03-2006 kl. 19.00 i byrådssalen, Thisted Rådhus

REFERAT fra møde i SAMMENLÆGNINGSUDVALGET 07-03-2006 kl. 19.00 i byrådssalen, Thisted Rådhus THISTED KOMMUNE REFERAT fra møde i kl. 19.00 i byrådssalen, Thisted Rådhus Medlemmer: Arne Hyldahl, Arne Kaspersen, Viggo Iversen, Arnold Larsen, Bjarne Holm, Ejner Frøkjær, Elsebeth Nielsen, Erik Hove

Læs mere

Tillæg nr. 3 til Spildevandsplan 2012-2020 Hvalpsund Havn

Tillæg nr. 3 til Spildevandsplan 2012-2020 Hvalpsund Havn Tillæg nr. 3 til Spildevandsplan 2012-2020 Hvalpsund Havn Dato: 19. november 2013 Sags nr. 820-2013-54482 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Procedure for vedtagelse af tillæg til spildevandsplan... 3 2. Lov-

Læs mere

THISTED SPILDEVAND A/S

THISTED SPILDEVAND A/S THISTED SPILDEVAND A/S Refer fra bestyrelsesmødet den kl. 13.00 i mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup Medlemmer: Benny B. Christensen, Elin Vangsgaard, Jens Vestergaard Jensen, Jørgen Andersen, Ole Westergaard,

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 21. september 2009 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-15:35 Carsten Jespersgaard, Formand (V) Steen Christensen (A) Kim Toft

Læs mere

Ministeren for sundhed og forebyggelse. Statsrevisorerne Prins Jørgens Gård 2 Christiansborg DK-1240 København K

Ministeren for sundhed og forebyggelse. Statsrevisorerne Prins Jørgens Gård 2 Christiansborg DK-1240 København K Holbergsgade 6 DK-1057 København K Ministeren for sundhed og forebyggelse Statsrevisorerne Prins Jørgens Gård 2 Christiansborg DK-1240 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk

Læs mere

UDSKRIFT. Sundheds- og forebyggelsesudvalget. Tirsdag den 6. marts 2007 kl. 16.30. Tandklinikken på Marienlystskolen

UDSKRIFT. Sundheds- og forebyggelsesudvalget. Tirsdag den 6. marts 2007 kl. 16.30. Tandklinikken på Marienlystskolen UDSKRIFT Sundheds- og forebyggelsesudvalget Tirsdag den 6. marts 2007 kl. 16.30 Tandklinikken på Marienlystskolen Mødedeltagere: Allan Madsen, Pia Adelsteen, Carsten Cederholm, Grethe Olsen, Bente Nielsen

Læs mere

Byrådets konstituering. Dagsorden

Byrådets konstituering. Dagsorden Byrådets konstituering Dagsorden Dato: 1 december 2013 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 19:00 Mikael Klitgaard (V) Martin Bech (V) Claus Kongsgaard (V) Lasse Riisgaard (V) Lone Birkmose

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune Aalestrup Farsø Løgstør Aars

Vesthimmerlands Kommune Aalestrup Farsø Løgstør Aars Vesthimmerlands Kommune Aalestrup Farsø Løgstør Aars BESLUTNINGSPROTOKOL FOR ÅBENT MØDE SUNDHEDSUDVALG TIRSDAG DEN 29. AUGUST 2006 KL. 15.00 BESKYTTET VÆRKSTED, LØGSTØR Indholdsfortegnelse 16. Meddelelser

Læs mere

Sagsfremstilling: Nedenfor beskrives de vigtigste mål og indsatser som udvalget forventes at arbejde med i 2015. Beskrivelsen tager udgangspunkt i:

Sagsfremstilling: Nedenfor beskrives de vigtigste mål og indsatser som udvalget forventes at arbejde med i 2015. Beskrivelsen tager udgangspunkt i: 04-02-2015 Side 1 TM - Fokus 2014-2015 og årsplan for 2015 Sagsnr.: 15/972 Resumé: I denne sagsfremstilling forelægges udvalget en oversigt over de vigtigste mål og indsatser, som udvalget - og administrationen

Læs mere

ORGANISERING AF SAMMENLÆGNING BRØNDERSLEV OG DRONNINGLUND KOMMUNER 23.11.2004

ORGANISERING AF SAMMENLÆGNING BRØNDERSLEV OG DRONNINGLUND KOMMUNER 23.11.2004 ORGANISERING AF SAMMENLÆGNING AF BRØNDERSLEV OG DRONNINGLUND KOMMUNER Brønderslev Kommune Dronninglund Kommune 23.11.2004 SAMMENLÆGNINGSPROCES En sammenlægning af 2 kommuner er en meget omfattende og udfordrende

Læs mere

Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4

Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4 Afbud/fraværende: Per Jakobsen fraværende ved behandling af pkt. 36-38. Mødet hævet kl.: 17.40. Indkaldte: Kl. 15.00 - Kunstudvalget,

Læs mere

væsentlig svaghed i den interne kontrol

væsentlig svaghed i den interne kontrol Til BDO-Scan Revision Att.: Claus Muhlig & Det kommunale Tilsyn med almene boligorganisationer Organisationsbestyrelsen i Bygge- og Boligforeningen af 1938 Organisationsbestyrelsen i Hjørring Boligselskab

Læs mere

Referat GRO - Grønt Råd Odsherred

Referat GRO - Grønt Råd Odsherred Referat GRO - Grønt Råd Odsherred Dato 30. november 2011 Tidspunkt 17:00 Sted Administrationscenter Fårevejle, Til stede Annelis Stamm, Rudy Rune, Carl Henrik Haagensen, Ole S. Hansen, Peter Post Hansen,

Læs mere

Brønderslev Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. april 2008 Lokale: Mødelokale 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 8.30-13.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/166 Orientering

Læs mere

Referat Frederiksborg Boligselskab Møde den 27. maj 2013 Udsendt den 7. juni 2013 #JobInfo Criteria=KABside1#

Referat Frederiksborg Boligselskab Møde den 27. maj 2013 Udsendt den 7. juni 2013 #JobInfo Criteria=KABside1# #JobInfo Criteria=KABside1# Repræsentantskabsmøde mandag den 27. maj 2013, kl. 18.30 i fælleshuset, Havrevangen 22, Hillerød Til stede: Anette Fogh, Jette Nørskov, Karen-Lis Mohr, Klaus O. Larsen, Bertel

Læs mere

Referat Økonomiudvalget's møde Tirsdag den 08-04-2008 Kl. 15:30 udvalgsværelse 3

Referat Økonomiudvalget's møde Tirsdag den 08-04-2008 Kl. 15:30 udvalgsværelse 3 Referat Økonomiudvalget's møde Tirsdag den 08-04-2008 Kl. 15:30 udvalgsværelse 3 Deltagere: Svend Rosager, Jesper Ullemose, Bruno Hansen, Arne Ebsen, Flemming Madsen, Jørgen Lundsgaard, Curt Sørensen Afbud:

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel Jægerspris Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 25. september 2012 kl. 17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Jægerspris

Læs mere

Ekstraordinært møde. Dato 22. juni 2011. Tid 17:00. Sted ML 0.27 NB. Ingen. Fraværende. Stedfortræder

Ekstraordinært møde. Dato 22. juni 2011. Tid 17:00. Sted ML 0.27 NB. Ingen. Fraværende. Stedfortræder Referat Økonomiudvalget Ekstraordinært møde Dato 22. juni 2011 Tid 17:00 Sted ML 0.27 NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Lars M. Møller (V) - Formand Per Nilsson (V) Jens Ole Jensen (V) Søren

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. april 2016 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S og Gadelys & El-service A/S

Referat af bestyrelsesmøde den 27. april 2016 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S og Gadelys & El-service A/S Referat af bestyrelsesmøde den 27. april 2016 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S og Gadelys & El-service A/S Dato: 27. april 2016 Tidspunkt: 12.00 13.00 Sted: Helsingør Renseanlæg, Færgevej 5, i Helsingør

Læs mere

Brønderslev Kommune. Byrådet. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Byrådet. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Byrådet Beslutningsprotokol Dato: 16. august 2007 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 19,00-22,00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/247 Spørgetid for medlemmer

Læs mere

Økonomiudvalget. NOTAT: Etablering af vindmøller i Roskilde Kommune

Økonomiudvalget. NOTAT: Etablering af vindmøller i Roskilde Kommune Økonomiudvalget Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 84089 Brevid. 1419543 Ref. PKA Dir. tlf. 4631 3548 peterka@roskilde.dk NOTAT: Etablering af vindmøller i Roskilde Kommune 9. marts

Læs mere

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 20. juni 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 18:00-18:30 Lene Hansen, Formand (A) Arne M. Jensen (A) Johannes Trudslev (A) Thomas Krog (F) Mikael

Læs mere

Godkendelse: Etablering af solvarmeanlæg, Kongerslev Fjernvarme A.m.b.a.

Godkendelse: Etablering af solvarmeanlæg, Kongerslev Fjernvarme A.m.b.a. Punkt 11. Godkendelse: Etablering af solvarmeanlæg, Kongerslev Fjernvarme A.m.b.a. 2015-060394 Miljø- og Energiforvaltningen indstiller, at Miljø- og Energiudvalget godkender projekt for etablering af

Læs mere

Særligt udvalg til forberedelse. Kommunale Forsyning A/S. Beslutningsreferat

Særligt udvalg til forberedelse. Kommunale Forsyning A/S. Beslutningsreferat Særligt udvalg til forberedelse af Halsnæs Kommunale Forsyning A/S Beslutningsreferat af møde den kl. 16.00 i Diamanten Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN 21 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 4 SAGER TIL EFTERRETNING

Læs mere

Juridisk Kontor. Dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 3. maj 2016 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 3. maj 2016 i Havnekontoret Juridisk Kontor Dagsorden til mødet i Havnebestyrelsen 3. maj 2016 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 20 Orientering - økonomisk opfølgning pr. 31. marts 2016 30 21 Valg af ny næstformand

Læs mere

Region Midtjylland Regionssekretariatet

Region Midtjylland Regionssekretariatet Region Midtjylland Regionssekretariatet Viborg, den 28. februar 2013 /LOHOLK Referat af møde i demokratiudvalget den 20. februar 2013 kl. 13:00 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af referat

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Kerteminde Forsyning A/S, 23. februar 2016, kl. 15.00 20.00 (Der serveres en sandwich ca. kl. 18.00)

Referat. Bestyrelsesmøde i Kerteminde Forsyning A/S, 23. februar 2016, kl. 15.00 20.00 (Der serveres en sandwich ca. kl. 18.00) Referat Bestyrelsesmøde i Kerteminde Forsyning A/S, 23. februar 2016, kl. 15.00 20.00 (Der serveres en sandwich ca. kl. 18.00) Kohaven 12 5300 Kerteminde Tlf.: 7025 3333 mh@kertemindeforsyning.dk www.kertemindeforsyning.dk

Læs mere

Handicaprådet. Beslutningsprotokol

Handicaprådet. Beslutningsprotokol Handicaprådet Beslutningsprotokol Dato: 09. maj 2011 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-16:30 Elly Henriksen, Formand Peter H. S. Kristensen (A) Thomas Krog (F) Jens Andersen (V) Karl

Læs mere

Julianelund Grundejerforening - Lovliggørelse

Julianelund Grundejerforening - Lovliggørelse 1 Nr. : Julianelund Grundejerforening - Lovliggørelse Åben sag Sagsnr.: Sagen afgøres i: Bilag: 08/2808 Ejendoms- og Miljøudvalget Julianelund Grundejerforening Notat Julianelund Grundejerforening - Kommentarer

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskaberne:

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskaberne: Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskaberne: Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg Affald A/S Nordborg Kraftvarme

Læs mere

Sagsnr.: 190-2011-32891 Åbent punkt Dokumentnr.: 190-2011-173250

Sagsnr.: 190-2011-32891 Åbent punkt Dokumentnr.: 190-2011-173250 Status for energirenoveringer i kommunale ejendomme Sagsnr.: 190-2011-32891 Åbent punkt Dokumentnr.: 190-2011-173250 Sagsfremstilling Miljø-, Teknik- og Erhvervsudvalget orienteres om centrets arbejde

Læs mere

Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Socialudvalget. Beslutningsprotokol Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 17. december 2008 Lokale: 122, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-9:40 Ole Jespersgaard, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Asta Skaksen (V) Søren Erik Nielsen

Læs mere

Referat åben for Socialudvalgets møde den 09. oktober 2007 kl. 16:00 i Løgstør, lokale 214, Torvegade 15, Løgstør

Referat åben for Socialudvalgets møde den 09. oktober 2007 kl. 16:00 i Løgstør, lokale 214, Torvegade 15, Løgstør Referat åben for Socialudvalgets møde den 09. oktober 2007 kl. 16:00 i Løgstør, lokale 214, Torvegade 15, Løgstør Indholdsfortegnelse 1. Orientering fra formanden... 3 2. Dialog møde vedrørende anbringelsesområdet...

Læs mere

Det blå værelse - Rådhuset

Det blå værelse - Rådhuset Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 30. maj 2016, kl. 09.00-12.00. Det blå værelse - Rådhuset Deltagere: Per Thordal, Vagn Carlsen, Carsten Lind Olsen, Anne

Læs mere

Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN:

Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN: Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN: Generalforsamlingen Torsdag den 19. november 2015 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. a. Godkendelse

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 30. august 2012 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-17:45 Knud Jørgensen, Formand Valborg Jensen Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Emilly Pedersen

Læs mere

Afgørelse om prisloft for 2015

Afgørelse om prisloft for 2015 Hørsholm Vand ApS (Vand) Att.: Gitte Benner Storm Håndværkersvinget 2 2970 Hørsholm Den 3. oktober 2014 Sag nr. 14/04229 (herefter benævnt selskabet ) Afgørelse om prisloft for 2015 KONKURRENCE- OG Indledning

Læs mere

Handicaprådet. Beslutningsprotokol

Handicaprådet. Beslutningsprotokol Handicaprådet Beslutningsprotokol Dato: 06. februar 2012 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-14:40 Asger Deth Jensen Peter H. S. Kristensen (A) Thomas Krog (F) Jens Andersen (V) Karl Emil

Læs mere

Indstilling om behandling af Revisionsberetning og Endelig godkendelse af regnskab 2014

Indstilling om behandling af Revisionsberetning og Endelig godkendelse af regnskab 2014 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling Dato 12. august 2015 Til Aarhus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 12. august 2015 Indstilling om behandling af Revisionsberetning

Læs mere

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 37 TORSDAG DEN 26. NOVEMBER 2009, KL. 19.00 PÅ BOGENSE RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Kommunalbestyrelsen 26. november 2009 Side: 2 Fraværende: Anders

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 08. november 2010 Lokale: 124, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-12:00 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen (V) Lone Birkmose

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 28. januar 2010 Lokale: 124, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30-15:00 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen (V) Lone Birkmose

Læs mere