Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 15. januar 2015 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 8.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 15. januar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 8."

Transkript

1 Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 15. januar 2015 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 8. januar 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6. Eventuelt Med venlig hilsen

2 Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Den lille positive Protokol fra mødet den 11. december 2014 siderne

3 Dagsordenens punkt 2 Efterretningssager Forretningsudvalgsmøderne punkt Nyt fra BL og LBF Afdelingerne 1, 4, 5, 7, 12, 34 og 56 - Ellen Afdelingerne 2, 3, 6, 8, 10, 11, 16 og 45 - Niels Afdelingerne samt 38,39 og 48 Per Friis Afdelingerne 24,26,27,29 samt 31,35,37,40 og 44 Ove Afdelingerne 13,14,15,17,25,30 og 55 Mohammad Afd Mette Afdelingerne 33 og 42 Leif Afdeling 51 Ole Afdelingerne 61, 62, 63, 64, 65 og 66 - Palle Administrativ orientering Ad pkt Lene Lundgaard er den opereret som en følge og resultat af behandlingen for sin sygdom. En hormon-regulerende operation. Der har den været afholdt møde med KUBEN og Haderslev kommune omkring fremtiden for afd. 65. Der arbejdes nu på en endelig afklaring på salget se også status for byggeri pkt. 3. Der har i.f.m. udskiftning/reperation på vaskeriet i afd. 61 været nogle henvendelser fra beboerne. Poul Erik har afholdt møde og forklaret hændelsesforløbet. Vi er tæt på ansættelse af en social vicevært til projektet startboliger på Chr. Kolds Vej. UC-Syd har lejet de resterende 7 ledige boliger på Chr. Kold Kollegiet frem til sommerferien Vi har pr ansat en praktikant Mohammed i administrationen i et 3 måneders praktikophold i.f.m. hans uddannelse til finansøkonom. Den var der ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 7, hvor afdelingsmødet skulle tage stilling til, om sammenlægningen af afdelingen med afd. erne 4,5 og 12 skulle til urafstemning. Afdelingsmødet vedtog énstemmigt, at forslaget skulle til urafstemning. Stemmesedler er uddelt, og afstemning løber til den kl Stemmesedlerne åbnes kl i administrationen af en repræsentant fra organisationsbestyrelsen. SPICE kulturcafé har modtaget spiritusbevilling gældende i 2 år frem til Ældresagen har taget meget vel mod vores invitation til en fremvisning af lejligheder og område i Varbergparken. P.t. tilmeldt 98. Derfor er det besluttet, at arrangere besøg over 2 dage h,h.v. den 21. januar og den 2. februar. Lige nu er vi ved at udrulle elektronisk syn, og de foretages af udvalgte servicemedarbejdere. Vi er meget opmærksomme på tidsforbruget, så vi hele tiden kan yde den service vi skal, og som er aftalt med beboerne. Vi har valgt medarbejdere både fra syd- og nordgruppen, og det kan blive nødvendigt at kompensere personalemæssigt, når systemet er fuldt implementeret.

4 Dagsordenens punkt 3 Nybyggeri/renovering Generel status Oversigt udsendt

5 Dagsordenens punkt 4 Økonomi Kapitaltilførsel afdeling 17 Ad pkt Sagsfremstilling: Afdeling 17, Thrigesvej har fået godkendt skema A og B for en sag, der omfatter renovering, forbedrings- og opretningsarbejde. I forbindelse med denne sag er der behov for kapitaltilførsel på kr. Landsbyggefonden har i finansieringsskitse af 18. august 2011 foreslået en kapitaltilførsel på i alt kr. med følgende fordeling; Haderslev Kommune kr. (lån), Realkreditinstitut kr. (lån), boligorganisationen kr. (tilskud) og Landsbyggefonden/Landsdispositionsfonden kr. (tilskud/lån). Haderslev Kommune har godkendt den kommunale deltagelse den 24. november Indstilling: Det indstilles, at organisationsbestyrelsen tiltræder kapitaltilførslen.

6 Dagsordenens punkt 5 Øvrige sager til behandling Bestyrelsesevaluering fortsat Ønsker/emner? Generalforsamling - status Konstituering efter GF Forslag fra bestyrelsen til generalforsamlingen vedrørende salg af afd Salg af ejendommen Gåskærgade 7, afd Bydelshus i Varbergparken Samarbejde med kommunens øvrige boligselskaber Kommende møder Bestyrelsesmøder første halvår /2, 5/3, 9/4, 7/5 og 4/6 Generalforsamling januar 2015 Strategiseminar for bestyrelse og direktion. 22. februar Ad pkt Iflg. forretningsorden for HAB s organisationsbestyrelse pkt. 3.1 skal der holdes et konstituerende møde lige efter den ordinære generalforsamling. Jf. pkt. 3.4 kan konstituering kan også ske på det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen. På bestyrelsesmødet den 13. november 2014 er der under Eventuelt pkt anført at, Bestyrelsen holder konstitueringsmøde på første møde efter GF. Indstilling: Bestyrelsen skal beslutte, hvornår der holdes konstituerende møde efter den ordinære generalforsamling den 22. januar Ad pkt Landsbyggefonden har i brev af 3. oktober 2014 udtalt at fonden ikke bemærkninger til afhændelse af de 42 almene ældreboliger og Ministeret for By, Bolig og Landdistriktet har ved skrivelse af 1. december 2014 (se vedlagte) godkender ministeriet, at de 42 ældreboliger kan sælges, jf. 27, stk. 2 i lov almene boliger m.v. Indstilling: På den ordinære generalforsamling den 22. januar 2015 fremsætter HAB s organisationsbestyrelse følgende forslag: Generalforsamlingen godkender, at HAB sælger afdeling 65, det tidligere Center for Senildemente, Aabenraavej 94, 6100 Haderslev, matrikelnummer 1687 og ejendomsnummer 2353, til Haderslev Kommune efter forhandlinger, også om tilbagekøb på et senere tispunkt med henblik på opførelse af nybyggeri eller videresalg. Ministeriet for By Bolig og Landdistrikter har ved skrivelse af 11. december 2015 godkendt salget af afdeling 65. Ad pkt På bestyrelsesmødet den 11. december 2014 godkendte bestyrelsen salg af Gåskærgade 7A, 6100 Haderslev, Afdeling 40. Indstilling: På den ordinære generalforsamling den 22. januar 2015 fremsætter HAB s organisationsbestyrelse følgende forslag:

7 Generalforsamlingen godkender, at HAB sælger Ejendommen Gåskærgade 7A, 6100 Haderslev, tilførende afdeling 40, matrikelnummer 246 og ejendomsnummer 5144, til Haderslev Kommune efter forhandlinger. Ejendommen er opført år 1900 og sidst moderniseret i Der har tidligere været slagterforretning i ejdommen med saltlager i kælderen. Efter flere forsøg på udbedring af fugt og skimmelskader har Haderslev kommune erklæret ejendommen for uegnet til menneskebolig. Ejendommen er anført som bevaringsværdig. Ad pkt Under overskriften Det gode boligliv gav Realdania i sommeren 2012 HAB tilsagn om støtte på ,- kr. til projektudvikling af et bydelshus i Varbergparken. Ansøgningen blev fremsendt til Realdania med baggrund i, at der i den Helhedsplan for Varbergparken, som blev godkendt af både Haderslev byråd og LBF i 2006, var integreret et bydelshus. ØKudvalget blev orienteret på møde den om tilsagnet om projektudviklingsstøtte og udtalte i sagsfremstillingen, at huset tænkes opført af HAB i samråd med Haderslev kommune. I årene fra 2006 og til dato er der sket en udvikling i og af Varbergparken og dens faciliteter, og Haderslev Idrætscenter og Street Dome er også kommet til som aktivitets-centre og magneter. Behovet for et bydelshus er p.t. svært at sige noget præcist om, hvorfor det kunne være en rigtig god idé, at bruge projektudviklingsstøtten til at afdække behov og muligheder for et bydelshus i Varbergparken. Med dette i resultat i hånden kan vi kvalificere beslutningen omkring et evt. bydelshus, og lever samtidig op til teksten i Helhedsplanen. Indstilling. Det indstilles, at HAB igangsætter analysen om behov og muligheder for et bydelshus i Varbergparken med projektudviklingsstøtte på ,- kr fra Realdania. Ad pkt På dialogmødet mellem økonomiudvalget og Haderslev kommunes almene boligselskaber i efteråret 2014 argumenterede HAB for, at selskaberne i fremtiden bliver nødt til at samarbejde på et eller andet niveau. Økonomiudvalget og de øvrige boligselskaber bifaldt dette, og HAB lovede at tage et initiativ. Vi har på den baggrund haft et par møder med Haderslev Boligselskab jf. ref. fra bestyrelsesmødet i november 2014 og vi holder primo februar endnu et møde, hvor de adm. ledelser og formændene deltager. Vi har lavet et oplæg med de første ideer til, hvor begge parter kan se et evt. samarbejde blive etableret. Dette er første skridt i initiativet, og fremadrettet vil vi invitere de øvrige selskaber i det tempo og den rækkefølge, som giver mening. Indstilling. Det indstilles, at organisationsbestyrelsen bifalder initiativerne til samarbejde på tværs af organisationerne. Organisationsbestyrelsen vil løbende blive holdt orienteret.

8 Dagsordenens punkt 6 Eventuelt

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. januar 2015 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 8.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. januar 2015 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 8. Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. januar 2015 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 8. januar 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 11. december 2014 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 5.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 11. december 2014 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 5. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 11. december 2014 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 5. december 2014 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 5. februar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 30.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 5. februar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 30. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 5. februar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 30. januar 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. november 2017 kl. 1630 Sted : Hotel HArmonien Udsendt : 2. november 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6.

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 5. november 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 30. oktober 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3. januar 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 2. februar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 23.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 2. februar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 23. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 2. februar 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 23. januar 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6.

DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 6. marts 2014 kl. 1630 Sted : HAB s administration bestyrelseslokalet Udsendt : Den 28. februar 2014. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 7. december kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 1.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 7. december kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 1. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 7. december kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 1. december 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 7. december kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 1.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 7. december kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 1. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 7. december kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 1. december 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9. juni 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6.

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 3. december 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. november 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. april 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. april 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. april 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. marts 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 10 min 2. Efterretningssager

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 3. november 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 20.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 3. november 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 20. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 3. november 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 20. oktober 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen. Allan Emiliussen deltager i starten af mødet og orienterer om den nye fælles helhedsplan.

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen. Allan Emiliussen deltager i starten af mødet og orienterer om den nye fælles helhedsplan. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 18. maj 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 11. maj 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. november 2017 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 2.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. november 2017 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 2. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. november 2017 kl. 1600 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 2. november 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9. juni 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 11. april 2018 kl Sted : HAB`s administration Udsendt : 6.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 11. april 2018 kl Sted : HAB`s administration Udsendt : 6. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 11. april 2018 kl. 1730 Sted : HAB`s administration Udsendt : 6. april 2018 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Journalnr. Emne Aktion 01-014-15 Den lille positive De fleste bidrog. 01-015-15 Protokol fra

Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Journalnr. Emne Aktion 01-014-15 Den lille positive De fleste bidrog. 01-015-15 Protokol fra Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 10. september 2015 kl. 1630-1900 Sted : HAB s administration Udsendt : 4. september 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Med venlig hilsen. Tak til Lisa Nielsen for oplæg om nyt program til analyse af afdelinger, og for orientering om kredsarbejde.

Med venlig hilsen. Tak til Lisa Nielsen for oplæg om nyt program til analyse af afdelinger, og for orientering om kredsarbejde. Referat: Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. oktober 2014 kl. 1700-1900 Sted : HAB s administration Udsendt : 2. oktober 2014 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 23. marts 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 20.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 23. marts 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 20. Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 23. marts 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 20. marts 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6.

DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 14. november 2013 kl. 1700 Sted : HAB. s administration - bestyrelseslokalet Udsendt : Den 8. november 2013 DAGSORDEN: 1. Forhandlings-

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 1600 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 28. september 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 12. maj 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 4.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 12. maj 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 4. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 12. maj 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 4. maj 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6.

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6. Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 5. marts 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 25. februar 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. april 2015 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. april 2015 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. april 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. marts 2015 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 10 min 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6.

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6. Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 3. november 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 20. oktober 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6.

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6. Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 11. januar 2018 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 5.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 11. januar 2018 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 5. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 11. januar 2018 kl. 1630 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 5. januar 2018 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6.

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6. Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 13. november 2014 kl. 1630-1900 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 7. november 2014 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 20. april 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 13. april 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 8. juni 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 2.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 8. juni 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 2. Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 8. juni 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 2. juni 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 4. juni 2015 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 29.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 4. juni 2015 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 29. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 4. juni 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 29. maj 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. juni 2018 kl. 1630 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 29. maj 2018 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6.

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6. Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 8. september 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 2. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 18. maj 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 11.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 18. maj 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 11. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 18. maj 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 11. maj 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 20. april 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 13. april 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Tirsdag den 1. maj 2018 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 26.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Tirsdag den 1. maj 2018 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 26. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Tirsdag den 1. maj 2018 kl. 1730 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 26. april 2018 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. marts 2018 kl. 1630 Sted : HAB`s administration Udsendt : 8. marts 2018 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 5. oktober 2017 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 28.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 5. oktober 2017 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 28. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 1600 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 28. september 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 14. december 2017 kl. 1600 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 8. december 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. juni 2018 kl. 1630 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 29. maj 2018 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6.

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 11. februar 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 4. februar 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 3. oktober 2013 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 26. september 2013 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag den 9.12.2014 kl. 19.00. Til stede var: Afbud fra: Leif Eide Nielsen, Preben Crillesen, Susan Christiansen, Kurt Simonsen, Dagny

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 14. december 2017 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 8.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 14. december 2017 kl Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 8. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 14. december 2017 kl. 1600 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 8. december 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 8. september 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. august 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat fra formøde for generalforsamling Torsdag den 19. februar 2015 kl. 17.00 Mødested: Sjællandsgade 21, 8900 Randers C Referat fra formøde for generalforsamling

Læs mere

Godkendelse af 25 nye almene familieboliger og renovering af 29 almene familieboliger i Svenstrup bymidte, Svenstrup Boligforening afd.

Godkendelse af 25 nye almene familieboliger og renovering af 29 almene familieboliger i Svenstrup bymidte, Svenstrup Boligforening afd. Punkt 11. Godkendelse af 25 nye almene familieboliger og renovering af 29 almene familieboliger i Svenstrup bymidte, Svenstrup Boligforening afd. 1 - Skema A 2016-049065 By- og Landskabsudvalget indstiller

Læs mere

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl. 19.00, i Kulturhuset på Harmonien Der var følgende dagsorden 1. Velkomst ved formanden 2. Valg af dirigent

Læs mere

Silkeborg Byråd har på møde af 25. juni 2012 godkendt byggeregnskabet for opførelsen af 12 stk. almene boliger på Buskelundhøjen, AB`s afd. 61.

Silkeborg Byråd har på møde af 25. juni 2012 godkendt byggeregnskabet for opførelsen af 12 stk. almene boliger på Buskelundhøjen, AB`s afd. 61. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 22. august 2012, kl. 18.30 Fraværende: Ulla Dinesen (afbud) 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Referat fra ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Referat fra ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Onsdag den 15. december 2010 kl. 17.00 i Borgmesterens kontor Mødedeltagere: Ole Find Jensen (A) John Schmidt Andersen (V) Kim Rockhill (A) Morten Skovgaard

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab

VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab Den 21. maj 2014 VEDTÆGTER FOR FARSØ BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Farsø Boligselskab Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen.

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 13. april 2015, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Kapitaltilførsel til Østjysk Bolig og Beder- Malling Boligforening

Kapitaltilførsel til Østjysk Bolig og Beder- Malling Boligforening Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 30. juni 2014 Kapitaltilførsel til Østjysk Bolig og Beder- Malling Boligforening Bevilling af kommunal kapitaltilførsel til Østjysk

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 19. april 2018 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 26. april 2018 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark.

1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark. Boligorganisationen har hjemsted i Birkerød, Rudersdal Kommune.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Den selvejende almene ungdomsboliginstitution, Startbo

Den selvejende almene ungdomsboliginstitution, Startbo Vedtægter for CVR 3517 8953 Den selvejende almene ungdomsboliginstitution, Startbo Navn, hjemsted og formål 1. Den selvejende almene ungdomsboliginstitutions navn er: Startbo Stk. 2. Ungdomsboliginstitutionen

Læs mere

Arbejdernes Byggeforening - referat af bestyrelsesmøde onsdag den 10. august 2016, kl

Arbejdernes Byggeforening - referat af bestyrelsesmøde onsdag den 10. august 2016, kl Arbejdernes Byggeforening - referat af bestyrelsesmøde onsdag den 10. august, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 15. november, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23.

Læs mere

REGULATIV OM SÆRLIG DRIFTSSTØTTE M.V. FRA LANDSBYGGEFONDEN (LANDSDISPOSITIONSFONDEN)

REGULATIV OM SÆRLIG DRIFTSSTØTTE M.V. FRA LANDSBYGGEFONDEN (LANDSDISPOSITIONSFONDEN) REGULATIV OM SÆRLIG DRIFTSSTØTTE M.V. FRA LANDSBYGGEFONDEN (LANDSDISPOSITIONSFONDEN) Nakskov Almene Boligselskab, afd. Rosenparken Foto : LBF SIDE 3 l 8 REGULATIV OM SÆRLIG DRIFTSSTØTTE M.V. FRA LANDSBYGGEFONDEN

Læs mere

Medarbejderdag/studietur fredag den 11. september 2015, fra kl til Fra AB`side deltager ledelsen og formanden for boligorganisationen.

Medarbejderdag/studietur fredag den 11. september 2015, fra kl til Fra AB`side deltager ledelsen og formanden for boligorganisationen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 19. august 2015, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 22. december 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 18. december 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 2. juni 2010

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 2. juni 2010 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 2. juni 2010 1 Dagsorden / Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Onsdag

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. juni 2018, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. juni 2018, kl. 16,30. Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. juni 2018, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 23. april 2018. 2. Forretningsorden for organisationsbestyrelsen

Læs mere

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB VEDTÆGTER for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIG- SELSKAB. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 6. Juni 2016, kl , på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12.

Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 6. Juni 2016, kl , på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12. Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 6. Juni 2016, kl. 15.30, på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12. Tilstede var: Formand Joan Nielsen (JN) Næstformand Steen Johansen (SJ)

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april Ekstraordinært afdelingsmøde den 18. april

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april Ekstraordinært afdelingsmøde den 18. april Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2016 Ekstraordinært afdelingsmøde den 18. april 2016 1 Dagsorden 1. Valg af stemmeudvalg. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Orientering

Læs mere

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab 2015 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Gentofte Ejendomsselskab Boligorganisationen har hjemsted i Gentofte

Læs mere

Vedtægter Boligselskabet AKB, København - med i KAB-fællesskabet 2010

Vedtægter Boligselskabet AKB, København - med i KAB-fællesskabet 2010 Vedtægter Boligselskabet AKB, København 2010 Vedtægter for Boligselskabet AKB, København Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet AKB, København med

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 156, onsdag den 5. februar 2014 kl. 16.00.

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 156, onsdag den 5. februar 2014 kl. 16.00. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 156, onsdag den 5. februar 2014 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 22. december 2016 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 15. december 2016 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010

Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010 Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010 Kap. 1. Organisationsbestyrelsens beføjelser 1. Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen består at 7 medlemmer. Ethvert medlem er stemmeberettiget. Derudover

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt

Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Lillebælt. Boligorganisationen er stiftet ved en fusion mellem boligorganisationerne

Læs mere

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 13. oktober Ekstraordinært afdelingsmøde den 13. oktober

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 13. oktober Ekstraordinært afdelingsmøde den 13. oktober Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 13. oktober 2016 Ekstraordinært afdelingsmøde den 13. oktober 2016 1 Dagsorden 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Vedtægter. for RANDERS ARBEJDERES BYGGEFORENING AF 1874

Vedtægter. for RANDERS ARBEJDERES BYGGEFORENING AF 1874 Vedtægter for RANDERS ARBEJDERES BYGGEFORENING AF 1874 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Randers Arbejderes Byggeforening af 1874. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Poul Meisler Tid Onsdag, den 17. oktober 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 18. maj

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 16. december, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 15.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 12. september 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 12.

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 3. maj 2012 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 26. april 2012 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Henny Rasmussen Aase Andersen Arne Olesen Allan Kirch Pedersen

Læs mere

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde Caspar Brands Plads 3A, 4220 Korsør Tlf.: 5857 1800 Kontaktperson: Morten Folsø Nielsen Mailadr.: morten@bo4220.dk Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde Mødet afholdt : Lørdag

Læs mere

Vallensbæk Boligselskab. Vedtægter

Vallensbæk Boligselskab. Vedtægter Vallensbæk Boligselskab Vedtægter 2010 Vedtægter for Vallensbæk Boligselskab Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Vallensbæk Boligselskab. Boligorganisationen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 15. august 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 18. juni 2015

Referat af bestyrelsesmøde den 18. juni 2015 side nr. 183 Referat af bestyrelsesmøde den 18. juni 2015 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud Administrationen: Chris Cully Erling Sørensen Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Vicky E. Jensen Frederik

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 16. juni 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 16. juni 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. august, kl. 17.30. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

1 af 5. Vedtægter. for. Boligselskabet VIBO, Skævinge Kommune smba. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

1 af 5. Vedtægter. for. Boligselskabet VIBO, Skævinge Kommune smba. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Boligselskabet VIBO, Skævinge Kommune smba Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Boligselskabet VIBO, Skævinge Kommune smba Boligorganisationen er en datterorganisation

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. august 2014, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. august 2014, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. august 2014, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 27. juni 2014

Læs mere