SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET"

Transkript

1 REFERAT af Menighedsrådsmødet Mandag den 24. august 2015 kl i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Jørgen Lasgaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen, Flemming Baatz Kristensen, Eva Futtrup Maksten, Peter Morthorst-Jensen, Karsten Andersen, Lona Meisnow, Mogens Skjøth, Jakob From Søvndal og Karsten Thorlund (referent). Afbud: Anette Baldus Vestergaard, Erik Dybdal Møller og Lisa Iversen. Indledning ved: Jørgen Lasgaard 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter REFERAT: Dagsorden godkendt med følgende bemærkninger. Pkt. 10 ændres til beslutningspunkt, der tilføjes pkt. 17 Udlån af sognehus til banko og pkt. 18 KirkeCare 2. Økonomi ved kassereren (kl ) 2.1. Godkendelse af kvartalsrapport for 2. kvartal 2015 (Til beslutning Bilag 1A, Bilag 1B og Bilag 1C) Kassereren og forretningsudvalget indstiller kvartalsrapporten til godkendelse. Der er på driften anvendt 47,02 pct. i 1. halvår. Der er dog nogle konti, som udviser merforbrug. De kontoansvarlige som er nævnt i bilag 1c, bedes på eller inden mødet tjekke forbrug på egne kontoafsnit. REFERAT: Godkendt Godkendelse af revisionsprotokollat og tiltrædelses - protokol for regnskab 2014 (Til beslutning Bilag 2A og 2B) Regnskabet for 2014 er tidligere godkendt af menighedsrådet. På mødet behandles revisionsprotokollen og tiltrædelsesprotokollen. For begge protokollers vedkommende skal Menighedsrådet godkende og skrive under på protokollerne.

2 Protokollatet har ingen bemærkninger til regnskabet ud over at revisionen noterer at Sct. Pauls ved 1 af kirkens 17 pengeinstitutter har et indskud på mere end kr Forretningsudvalget indstiller at menighedsrådet i lighed med tidligere bemærker at regering og opposition har indgået aftale om udpegning af såkaldte SIFI Banker, hvorfor forretningsudvalget anser det som usandsynligt indskyder mister midler selvom indskuddet er over kr. Det vedrører pt. følgende banker som betegnes som systemiske eller for store til, at Staten i praksis vil tillade en simpel konkurs, hvor indskyderne mister dele af deres indskud. Det drejer sig om Danske Bank, Nykredit, Nordea Bank Danmark, Jyske Bank, Sydbank og DLR. Forretningsudvalget indstiller at formanden bemyndiges til fortsat at sprede Sct. Pauls Kirkes kapital med henblik på at opnå størst muligt afkast, men at der kan anbringes mere end kr. i ovennævnte SIFI banker. Kassereren og forretningsudvalget indstiller revisionsprotokol og tiltrædelsesprotokol til godkendelse. REFERAT: Godkendt. Kirkekontoret fremsender protokollater til provstiet Endelig godkendelse af Budget 2016 (Til beslutning) Menighedsrådet behandlede punktet på mødet den 25. juni Der var enighed om, at budgettet for 2016 var drøftet, men endelig godkendelse skulle foretages i august måned, når det nye budget var indtastet. Eneste ændring i forhold til den udgave som menighedsrådet godkendte den 11. maj 2015 er, at provstiet har bevilget yderligere kr. til delvis aflønning af overenskomstansat sognepræst, og at vi derfor kun skal bruge kr. af menighedsrådets egne midler. Det er rettet til i det tidligere tilsendte budget, og det er rettet til i det budget, som er indsendt til Ministeriet. Menighedsrådet skal derfor når budgettet er godkendt skrive i vores forhandlingsprotokol, at der er godkendt budget 2016, der er tidsstemplet 12. august 2015 kl. 11:16. Forretningsudvalget indstiller forslaget til godkendelse.

3 REFERAT: Budget af 12. august 2015, kl. 11:16 blev godkendt Godkendelse af honorarsatser (Til beslutning Bilag 3) På mødet den 25. juni 2015 blev det aftalt at menighedsrådets honorarsatser i lighed med tidligere år skulle beregnes på baggrund af de af provstiet fastsatte retningslinjer. Kassereren har udarbejdet vedlagte tekniske beregning som indstilles til godkendelse. REFERAT: Godkendt. Kirkekontoret fremsender satser til provstiet. 3. Gennemgang af foreløbigt projektmateriale fra EplusN arkitektur. (Til orientering Bilag eftersendes eventuelt) EplusN arkitektur er grundet interne forhold hos rådgiverne blevet forsinket med udarbejdelse af projekt for kirkens om- og tilbygning. Det foreslås at materialet gennemgås på mødet såfremt det foreligger. REFERAT: EplusN arkitektur har ikke fået projektmaterialet færdigt, hvorfor punktet udsættes. 4. Forslag om ekstraordinært MR-møde den 15. september kl (Til beslutning) På baggrund af EplusNs forsinkede projektmateriale og med henblik på behandling af projektforslaget foreslås et ekstraordinært MR-møde. REFERAT: Der holdes ekstraordinært menighedsrådsmøde 15. september kl for behandling af hovedprojekt for tilbygninger til kirken. 5. Forslag om Banner foran kirken i forbindelse med Alpha kurser (Til beslutning) Ungdomspræst Jacob Søvndal planlægger Alpha-kursus og ønsker i den forbindelse adgang til ophængning af banner foran kirken på hverdage. Forretningsudvalget anbefaler forslaget. REFERAT: Godkendt. Banneret må også gerne hænge henover weekenden, men skal nedtages under kirkelige handlinger.

4 6. Opfølgning på mødet med Korshæren (Til beslutning) På mødet med Kirkens Korshær blev det aftalt at afholde et fællesmøde med Korshærsrådet idet dette sammen med menighedsrådet ved Sct. Pauls Kirke skal varetage ansættelse af ny sogne og korshærspræst efter Jørgen Lasgaard. REFERAT: Møde med Korshærsrådet afventer tilbagemelding fra stiftet om eventuel fælles møde mellem Korshærsrådet og menighedsrådet. 7. Ansøgning om Willow Creek (Til beslutning Bilag 4) FBK anbefaler deltagelse på Willow Creek The Global leadership summit. Man kan deltage i en aarhusiansk version den 30. og 31. oktober Forretningsudvalget indstiller at beløbet finansieres fra kontoen til uddannelse af MR-medlemmer. REFERAT: Godkendt. Finn Bruun Ravnsbæk gjorde opmærksom på, at konto 6601 Kursusudgifter eventuelt vil blive overskredet, og der derfor skal findes ekstra midler, hvis mange følger opfordringen. 8. Videre proces for præsteansættelse (Til orientering) Formanden orienterer om videre proces i forbindelse med den forestående præsteansættelse. REFERAT: Se punkt Orientering om menighedsmødet søndag den 20. september ved udvalget (Til orientering) Udvalget orienterer om det planlagte indhold af menighedsmødet. REFERAT: Orientering taget til efterretning. 10. Orientering om Julekrybbe på Strøget ved Georg Kjeldsen og Anita Holmgaard (Til beslutning Bilag 5) REFERAT: Menighedsrådet bakker op om projektet og støtter med kr fra konto 3003 Nye sogneaktiviteter.

5 Menighedsrådet udpeger Lissi Winther til at være koordinator for Sct. Pauls Kirkes bidrag til aktiviteter omkring julekrybben. Menighedsrådet ønsker at Sct. Pauls Kirke varetager 1-2 vagter. 11. Nyt fra udvalgene (Til orientering) 11.1 Evt. nyt fra aktivitets- og kunstudvalg Referat: Udvalget opfordrer til at reklamere for foredraget v/ professor i fysik Steen Hannestad om Universets mysterier Evt. nyt fra Åben Kirke og hverdagsaltergangsudvalget Referat: Der mangler liturger til at stå for Vesper, så udvalget arbejder på at finde flere frivillige til at videreføre initiativet Evt. nyt fra Byggeudvalget 11.4 Evt. nyt fra Børneudvalget 11.5 Evt. nyt fra Ungdomsudvalget 11.6 Evt. nyt fra Kirkeudvalget og Kirkeværgen Referat: Referat fra seneste møde er lagt ud på Dropbox Evt. nyt fra Omsorgsudvalget Referat: Udvalget berettede om en vellykket inspirationsaften for besøgsvenner Evt. nyt fra Kommunikationsudvalget Referat: Det seneste kirkeblad er netop udkommet Evt. nyt fra Koncertudvalget 12. Nyt fra kontaktpersonen og arbejdsmiljøudvalget (Til orientering) REFERAT: Ingen bemærkninger. 13. Nyt fra Præsterne (Til orientering) REFERAT: Præsterne har drøftet menighedsrådets forslag om særlig markering ved Allehelgen for de medlemmer af folkekirken i sognet, der er begravet eller bisat ud fra kirken. Præsterne støtter forslaget og har undersøgt og afklaret med provsten, at forslaget fint kan gennemføres.

6 De nye regler for fotografering i forbindelse med kirkelige handlinger fungerer godt. Jørgen Lasgaard takkede for en flot reception onsdag d. 19. august. Jørgen Lasgaard orienterede om, at han i forbindelse med sin sidste arbejdsdag mandag d. 31. august, inviterer til en lille markering kl i kordegnekontoret. Jørgen Lasgaard opfordrede til at støtte byggeriet af et hospital i landsbyen Rundugai i Tanzania ved en søndagsindsamling til næste år. 14. Nyt fra formanden (Til orientering) 15. Post til Menighedsrådet (Til orientering) Henvendelser findes på IT-skrivebordet. 16. Eventuelt (Til orientering) REFERAT: Støtteforeningens to team vandt pokalen for flest cyklede omgange i årets kirkedyst. På næste søndag afholdes dåbstræf med børnegudstjeneste og efterfølgende spisning. 17. Udlån af sognehuset til bankospil (Til orientering) Finn Bruun Ravnsbæk har fået en forespørgsel om udlån af sognehuset til bankospil, da Frivillighuset i Sankt Pauls Gade lukkes. REFERAT: Menighedsrådet er positivt overfor udlån i foreløbig 2016, dog med det forbehold at ombygningen starter i 2016 og derfor kan umuliggøre udlån. Udlån sker på betingelse af sognehuset er ledigt og at aftalen kan aflyses med 1 måneds varsel, hvis der er ønske om kirkelige aktiviteter. Finn Bruun Ravnsbæk giver besked.

7 18. Kirkecare (Til beslutning) Kirkecare er en slags kirkens Natteravne. Projektet er startet op i Hillerød og nu udbredes ideen til Aarhus. Jakob From Søvndal og Eva Futtrup Maksten foreslår, at menighedsrådet støtter projektet. REFERAT: Menighedsrådet er indstillet på at støtte projektet med op til kr i Jakob From Søvndal giver besked. Næste menighedsrådsmøde er tirsdag den 29. september 2015 kl i Sct. Pauls Kirkes Sognehus.

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 23. januar 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Hans Henrik Christensen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 29. september 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen, Lisa Iversen, Peter

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmøde SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 21. august 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 19. januar 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Flemming Baatz Kristensen, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 18. juni 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Finn Bruun Ravnsbæk,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 23. september 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Thomas Kristian

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Erik Dybdal Møller, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant), Jakob From Søvndal, Anita Holmgaard, Eva

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 17. januar 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 25. august 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Flemming Baatz Kristensen Til stede: Flemming Baatz Kristensen, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Henning

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 31. oktober 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Erik Dybdal Møller, Thomas

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 27. oktober 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Lona Meisnow, Johanne Markvart, Henning Dahl Madsen, Mogens Skjøth, Sonia Pedersen, Martin Frøkjær-Jensen (medarb.

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Mandag den 30. november 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 8. maj 2012 kl. 18.30 i Sognehuset Indledning ved Jørgen Lasgaard (18.30) Til stede: Martin Toft Lodahl (referent), Sonia Ellinor Pedersen, Børge Juhl, Hans Henrik

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. juni 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Mandag den 21. november 2016 kl. 19.30 i Sognehuset Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Finn Bruun Ravnsbæk, Lona

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 27. oktober 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen, Lisa Iversen, Peter Morthorst-Jensen, Karsten

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Erik Dybdal Møller, Thomas Kristian Nielsen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 27. november 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved: Anita Holmgaard Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb.

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 30. oktober kl. 17.00 i Sognehuset Til stede: Sonia Ellinor Pedersen, Børge Juhl, Georg Hoxer Kjeldsen, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Henning Dahl Madsen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 19. januar 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Erik Dybdal Møller 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter (19.10). 2. Økonomi ved kassereren

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af menighedsrådsmøde SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. maj 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Torsdag den 19. september 2013 kl. 19.00 i Skt. Lukas Kirkes Sognehus Sal 1 Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen, Lona Meisnow,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Mandag den 30. maj 2016 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Annette Baldus Vestergaard, Peter Morthorst-Jensen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Finn Bruun Ravnsbæk,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 22. januar 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Der vil forud for mødet kl. 18.00 være præsentation af økonomien ved kasserer Georg Kjeldsen. Til stede: Erik Dybdahl Møller,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet Torsdag den 28. april 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Martin Frøkjær-Jensen (medarb.rep.), Jørgen Lasgaard, Erik Møller, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Mogens Skjøth,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Okonomi ved kassereren

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Okonomi ved kassereren REFERAT af Menighedsrddsmsdet SCT. PAULS KIRKE MENrcHeosnADET Tirsdag den 28. april 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anita Holmgaard, Flemming Baatz Kristensen, Finn Bruun Ravnsbek, Johanne Pedersen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Tirsdag den 25. februar 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 21. februar 2012 kl. 17.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 29. november 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard (deltog ikke under punkt 1 og 2), Anita Holmgaard, Johanne Pedersen

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 28. august 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Erik Møller Til stede: Flemming Baatz Kristensen, Jørgen Lasgaard, Erik Møller, Sonia Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 30. maj 2016 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved: Morten Aagaard 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter (19.10). 2. Økonomi ved kassereren Orientering

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. april 2015 kl. 19.00 i det store menighedslokale på første sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. april 2015 kl. 19.00 i det store menighedslokale på første sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde Torsdag d. 30. april 2015 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. april 2015 kl. 19.00 i det store menighedslokale på første sal Dagsordenstekst: Tilstede Protokollat:

Læs mere

Sønderbro Sogns Menighedsråd. D a g s o r d e n. Åbne punkter. Dato: 24. april 2014. Møde Blad nr. Formandens initialer:

Sønderbro Sogns Menighedsråd. D a g s o r d e n. Åbne punkter. Dato: 24. april 2014. Møde Blad nr. Formandens initialer: 24. april 2014 Sønderbro Kirkes sognelokale Møde Blad nr. nr. 1 Mødestart kl.,00 D a g s o r d e n Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Gert Fruelund Jensen - GF Tove Asmussen

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 29. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 29. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 29. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Ad Pkt. 1. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Holbæk den. 4. september 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Ad Pkt. 1. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Holbæk den. 4. september 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 4. september 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 4. september 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud;

Læs mere

Konstituerende møde. Formandens initialer:

Konstituerende møde. Formandens initialer: På mødet deltog: Troels Dahlgaard Stummann, Per Rønager Bøjstrup; Susanne Sjølander, Kevin Bøgelund Pihl, Minna Irene Siegumfeldt, Jakob Riis, Nanette Zahrtmann, Ole Winkler Pedersen, (forlod mødet efter

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 1. februar 2011. 1. 1 Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Ove Madsen

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 1. februar 2011. 1. 1 Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Ove Madsen Holbæk den. 1. februar 2011. 1 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 1. februar 2011 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud;

Læs mere

Referat fra møde den 26. august 2014 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd

Referat fra møde den 26. august 2014 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Rindum Kirke, Menighedsrådet, Rindumvej 2, 6950 Ringkøbing Referat fra møde den 26. august 2014 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Til stede: Tage Høj Kristiansen, Alex Wejse, Poul Sørensen, Knud Føhns,

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 8. december 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 8. december 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 8. december 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af protokol Godkendt. 2 Besigtelse

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 329, 12.08.2015 kl. 19.00 Indleder: Ingerlise Sørensen Deltagere: Sigfred, Steen Victor, Bent, Henrik, Knud, Poul, Lise, Ingerlise, Erik, Jesper Henning, Mie, Torben Jette ankom til

Læs mere

2015-11-05 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 8

2015-11-05 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 8 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 5. november, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 11. oktober. 2012 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 11. oktober. 2012 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 11. oktober 2012 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødepligt ved regnskabsgodkendelse Den 11. oktober. 2012

Læs mere

Referat. Skelund Menighedsråd. Møde i kirkehuset. 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00. 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk

Referat. Skelund Menighedsråd. Møde i kirkehuset. 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00. 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk Skelund Menighedsråd Møde i kirkehuset Referat 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk 2. Siden sidst Lyd til udendørsarrangement Aftale om hjælp til lyd til gudstjenesten

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 21. juni 2011 kl. 17.00 i Sognehuset (spisning kl. 18.30) Til stede: Børge Juhl, Karen Bjørn Juhl, Johanne Markvart, Henning Dahl Madsen, Agnes Petterson, Georg

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Offentlig Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Orientering ved personalekonsulenten Dette punkt udgår,

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd

Fruering og Vitved Menighedsråd Fruering og Vitved Menighedsråd 1 Referat af fællesrådsmøde Tirsdag den 22. januar 2013. Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører samt lejer af

Læs mere

Brenderup - Indslev Menighedsråd

Brenderup - Indslev Menighedsråd Møde nr.14 KAJ Side 41 Brenderup - Indslev Menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag 28. januar 2014 Mødested: Sognehuset Kirkevej 37, 5464 Brenderup Deltagere: Erik S, Inga, Thorben, Lars,, Else, Kirsten,

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 10. maj 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 10. maj 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 10. maj 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Alle mødt Mødepunkt 1 Tillæg til kirkegårdsvedtægt ved Greve Kirkegård Sag: Tillæg til kirkegårdsvedtægt

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 18. april 2013 kl. 19.00 Mødet startede med en orientering fra Anne Sofie Aabenhus om Skoletjenesten i Gladsaxe-Herlev provsti

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Godkendt. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Godkendt. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat. Menighedsrådsmøde nr. 315 d. 12/03 2014 kl. 19.00 Indleder: Sigfred Lauridsen Afbud: Karin Clemmensen, Christian Thomsen, Lise-Lotte Hovgaard, Lise H. Sørensen Fraværende: Dagsordens punkter Kort redegørelse

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen - Fraværende

Læs mere

Solvang Sogn Dato: Blad nr. 26. november Formandens initialer: 2014

Solvang Sogn Dato: Blad nr. 26. november Formandens initialer: 2014 På mødet deltog: Svend Erik Gerberg Simonsen, Minna Irene Siegumfeldt, Jan Friberg, Jakob Riis, Jens Henrik Jakobsen, Heidi Olsen, Kevin Bøgelund Pihl, Jens Andersen, Per Rønager Bøjstrup, Per Frederiksen,

Læs mere

Referat for: Bispebjerg-Brønshøj Provstiudvalg. PU møde 5. november 2014. Kl. 17.30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Bispebjerg-Brønshøj Provstiudvalg. PU møde 5. november 2014. Kl. 17.30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Bispebjerg-Brønshøj Provstiudvalg PU møde 5. november 2014. Kl. 17.30 Mødested: Provstikontoret Til stede: Birgit Jensen (fmd.), Johanne Haastrup (provst, næstfmd.), Charlotte Utzon (til kl.19.00),

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Dato: 29. januar 2015. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 16,15. R e f e r a t. Åbne punkter. Til efterretning.

Dato: 29. januar 2015. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 16,15. R e f e r a t. Åbne punkter. Til efterretning. Sønderbro Kirkes sognelokale Møde nr. Blad nr. 1 Mødestart kl. 16,15 R e f e r a t Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Gert Fruelund Jensen - GF Tove Asmussen TA Anne Marie Kristensen

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 1. juni 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 1. juni 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 1. juni 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 1. juni 2010 kl. 18.00 NB. Bemærk tid! På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Efter mødet serveres en

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Herefter åbent møde. Dagsorden. Ad pkt. 2. LUKKET MØDE. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 11. december 2012.

Menighedsrådsmøde. Herefter åbent møde. Dagsorden. Ad pkt. 2. LUKKET MØDE. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 11. december 2012. Holbæk den. 11. december 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 11. december 2012 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Vita Yvonne Fischer Ole Frank Jørgensen Michael Rosendal

Læs mere

8680 RY Torsdag den 8. oktober 2015 klokken 18,30

8680 RY Torsdag den 8. oktober 2015 klokken 18,30 Dagsorden Fraværende Referat Ole Hefsgaard med anmeldt forfald 117. Godkendelse af dagsorden 118. Godkendelse af referat fra mødet den 10. september 119. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Kirkeministeriet

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til torsdag den 19. september 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 23. november 2011 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 23. november 2011 kl. 19.30 29. november 2011 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 23. november 2011 kl. 19.30 Møde nr. 17 Astrid Kappel Nielsen (fravær uden afbud) Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg

Læs mere

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 12. januar 2012. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 12. januar 2012. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 12. januar 2012. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev Mødepunkt 1 Åbningsbalance 2011 oplæg v/revisor, PWC Revisor havde meldt afbud pga. sygdom.

Læs mere

Vedtægt. for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 (lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 42a og 43a) om

Vedtægt. for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 (lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 42a og 43a) om Vedtægt for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 (lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 42a og 43a) om Folkekirkens Skoletjeneste i Frederikshavn Provsti Frederikshavn

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat. Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat. Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat Protokol Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud (Frode 21 42 18 52): Værter: Sognehuset

Læs mere

Føns-Ørslev-Udby-Husby menighedsråd

Føns-Ørslev-Udby-Husby menighedsråd Referat Menighedsrådsmøde Tidspunkt 30. januar Sted Graverhuset Husby Dagsorden udsendt 29. januar Fraværende Føns-Ørslev-Udby-Husby menighedsråd Lone Lauridsen, Hilmar Christensen, Gitte Hjarnø Petersen

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Tid: Lørdag den 10. marts 2001, kl. 13.00 Sted: Blommenslyst Kro, Odense Dagsorden: Velkomst v. formanden Ove Glerup 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00

Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00 Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00 Blad nr. Dagsorden Beslutning Velkomst ved formand Sten Jørgensen Afbud fra Klaus Eisenhardt, Karen-Margrethe Schmidt og Helle D. Asmussen

Læs mere

PU møde 13. maj 2015. Kl. 17.00 Mødested: OBS - afholdes i "Legestuen" i bygningen bag Hundige Kirke

PU møde 13. maj 2015. Kl. 17.00 Mødested: OBS - afholdes i Legestuen i bygningen bag Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 13. maj 2015. Kl. 17.00 Mødested: OBS - afholdes i "Legestuen" i bygningen bag Hundige Kirke Afbud fra Naima Simring. Provstiets byggesagkyndige Claes Skjernov

Læs mere

Menighedsrådet. Dato: 01.10.2015

Menighedsrådet. Dato: 01.10.2015 Menighedsrådet. Dato: 01.10.2015 Mødested: Sognegården Møde nr.: 28. Dagsorden: 1. Fraværende Mødetid: 18:00 21:30 Beslutning: 2. Bemærkninger til dagsordenen. 3. Regnskab 2014. Revisionspåtegning: Se

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 20. november 2013 kl. 15:30-18:15

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 20. november 2013 kl. 15:30-18:15 Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 20. november 2013 kl. 15:30-18:15 Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 28.11.2013 Indkaldte:

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 7. Okt 1998 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 7. Okt 1998 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato 7. Okt 1998 Blad nr. 1 Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 7. okt 1998 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke Fraværende med

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 7 Lotte Bang Referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23 Mødetidspunkt : Onsdag d. 11. juni 2014 kl. 17:00-20:00 Mødet hævet : Onsdag d. 11. juni

Læs mere

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Punkter til beslutning

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Punkter til beslutning REFERAT Bestyrelsesmøde Tidspunkt: Onsdag d. 13. marts 2013 kl. 9.00-12.00 Sted: Skive afdelingen lokale 14 Deltagere: Bente Bang, Leif Lund, Birthe Harritz, Ulla Møller Thomsen, Kurt Thinggaard, Ole Christensen,

Læs mere

Referat for menighedsrådsmødet den 19. november 2015 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat for menighedsrådsmødet den 19. november 2015 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat for menighedsrådsmødet den 19. november 2015 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergaard, Preben Petersen, Birgit Bager, Marie Holst,

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden Dagsordenen i fremsendte version 1 blev godkendt

1 Godkendelse af dagsorden Dagsordenen i fremsendte version 1 blev godkendt Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg PU møde 27. maj 2015. Kl. 17.00 Mødested: Provstikontoret, Nyhavn 22 Til stede: Ejgil Bank Olesen (EBO), Ole Pagels (OP), Hans Ossowicki (HO), Anders Kindt

Læs mere

Referat for: Høje Taastrup Provstiudvalg. PU møde 27. oktober 2015. Kl. 9.30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Høje Taastrup Provstiudvalg. PU møde 27. oktober 2015. Kl. 9.30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Høje Taastrup Provstiudvalg PU møde 27. oktober 2015. Kl. 9.30 Mødested: Provstikontoret Deltagere: Steffen Ringgaard Andresen, Ralf Amstrup, Annie Brenting, Helle Lerche, Niels Villumsen,

Læs mere

Midt- og Nordjyllands Døvemenighed

Midt- og Nordjyllands Døvemenighed Referat af konstituerende menighedsrådsmøde, tirsdag den 27. november 2012 kl. 10.30 i Langenæskirken, Kirkedammen 2, 8000 Aarhus C Deltagere: Zofia Christensen (ZC) Kristiane Jensen (KJ) Bodil Brixen

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 17. juni 2015. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 17. juni 2015. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 17. juni 2015. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Til stede: John Bagger-Petersen, provst Eigil Saxe, Julie Rebel og Vibeke Lentz Afbud fra: Hans-Christian

Læs mere

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Deltagere: Gitte W, Eva, og Käthe Afbud: Käthe Punkt 1 punktet Dagsorden

Læs mere

DET GODE MØDE den 29. oktober 2014 i Holstebro

DET GODE MØDE den 29. oktober 2014 i Holstebro DET GODE MØDE den 29. oktober 2014 i Holstebro Emner i dag menighedsrådets rolle hvad kendetegner et godt møde forberedelse af møder og udarbejdelse af dagsorden referat mødeform og metode mødeledelse

Læs mere

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 10. oktober 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 10. oktober 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 10. oktober 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Magnus W. Møller, Gitte E. Hansen, Peder O. Pedersen, Arne D. Rasmussen, Kirsten

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen Endelig Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 15. november kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødet slutter med valg af formand, næstformand, kasserer

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag, den 21. januar 2016 kl. 19:00 i Ebeltoft Sognegård Fraværende: Søren Fur, Alf Olesen, Henning Nielsen

Menighedsrådsmøde Torsdag, den 21. januar 2016 kl. 19:00 i Ebeltoft Sognegård Fraværende: Søren Fur, Alf Olesen, Henning Nielsen 435 Menighedsrådsmøde Torsdag, den 21. januar 2016 kl. 19:00 i Ebeltoft Sognegård Fraværende: Søren Fur, Alf Olesen, Henning Nielsen Dagsorden A Beslutninger: 1. Gennemgang og godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Kirkernes Hus Bestyrelsesprotokol

Kirkernes Hus Bestyrelsesprotokol REFERAT fra bestyrelsesmøde i Mandag den Blad nr. 139 Til stede: Carsten Jørgensen (næstformand), Kurt Krogh Pedersen (næstformand), Sonja Pilgaard Andersen (kasserer), Johannes Lund Nielsen, Lisbeth Kjær

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 4. december 2012. Kl. 18.30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 4. december 2012. Kl. 18.30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 4. december 2012. Kl. 18.30 Mødested: Provstikontoret Til stede: Søren Ødum Nielsen, Philip Marcussen, Inger Christensen, Beate Andreassen og Eigil Saxe.

Læs mere

Dagsorden til møde den 18. september 2013 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd

Dagsorden til møde den 18. september 2013 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Rindum Kirke, Menighedsrådet, Rindumvej 2, 6950 Ringkøbing Dagsorden til møde den 18. september 2013 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Til stede: Anders Storgaard Sørensen, Tage Høj Kristiansen, Poul

Læs mere

Deltagere: Karsten Bundgaard (KB),), Kirsten Jørgensen (KJ), Hans Vedersø (HKV), Lis Borchsenius (LB), Jens Christensen (JC) og Søren Sievers (SIE)

Deltagere: Karsten Bundgaard (KB),), Kirsten Jørgensen (KJ), Hans Vedersø (HKV), Lis Borchsenius (LB), Jens Christensen (JC) og Søren Sievers (SIE) Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 21. august 2014. Kl. 18.30 Mødested: provstikontoret Deltagere: Karsten Bundgaard (KB),), Kirsten Jørgensen (KJ), Hans Vedersø (HKV), Lis Borchsenius (LB),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1

Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1 Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 11. januar 2011 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Dagsorden: Fraværende med

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 10. marts 2015. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. Afbud: Even Christensen

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 10. marts 2015. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. Afbud: Even Christensen Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 10. marts 2015. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Afbud: Even Christensen Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Dato: 27. februar 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 18,00. R e fe r a t. Åbne punkter

Dato: 27. februar 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 18,00. R e fe r a t. Åbne punkter 27. februar 2014 Sønderbro Kirkes sognelokale Møde Blad nr. 1 nr. Husk mad kl. 17,30 Mødestart kl. 18,00 R e fe r a t Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Marianne Jensen MJ Tove

Læs mere