Kære elever og forældre! I dette hæfte finder I en samlet oversigt over de stillinger som kan søges af elever på årgang. Om der bliver tale om,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære elever og forældre! I dette hæfte finder I en samlet oversigt over de stillinger som kan søges af elever på 0. 3. årgang. Om der bliver tale om,"

Transkript

1 Kære elever og forældre! I dette hæfte finder I en samlet oversigt over de stillinger som kan søges af elever på årgang. Om der bliver tale om, at eleverne skal skrive rigtige ansøgninger, fortæller klassens lærere. Ellers foregår tilmelding ved, at hver elev finder 3 værksteder, som han/hun kunne tænke sig at arbejde i. På klassen sørger klasselæreren for, at disse ønsker skrives ind på en samlet liste. Dette vil foregå via Smartboardet. Efterfølgende vil eleverne blive fordelt på værksteder ud fra deres ønsker. Vi vil gerne opfordre til, at I forældre tager en snak med eleverne om deres valg. Med venlig hilsen planlægningsudvalget

2 Nr klasse Går du rundt og er kreativ? Så er det måske lige dig vi mangler til vores værksted! Vi søger medarbejdere der: er kreative har gode idéer er ansvarsbevidste er engageret Vi er et kreativt værksted, hvor vi skal arbejde med at producere/lave forskellige brugsgenstande. Vi har bl.a. planer om at arbejde med perler, magneter, mærkedagskalender. Vi tilbyder: et godt ledelsesteam god løn gode arbejdsforhold Hvis Det kreative Hjørne lyder som et sted lige præcis for dig, så skynd dig at skrive en ansøgning og send den til Det kreative Hjørne, Severinien. Vi glæder os til at høre fra dig.

3 Nr årgang Den lille gaveæske Vi skal producere farvestrålende gaveposer og sjove gaveæsker. Vi vil fortrinsvis bruge genbrugspapir, gamle plakater og brochurer. Er du interesseret i at UDFOLDE dig kreativt, kan du søge ansættelse til produktion af gaveposer og gaveæsker. Du skal være omhyggelig være tålmodig kunne bruge en saks være positiv være samarbejdsvillig Vi glæder os til samarbejdet med dig.

4 Nr. 9 bemærk! klasse Naturens skattekammer søger medarbejdere. Vi skaber spændende produkter af naturens materialer. Sand, strandskaller, krogede grene, kogler, dunede fjer og lignende ting fra naturen kan blive til pynt, kunst, smykker og praktisk anvendelige ting. Vi arbejder med sjove, nemme og brugbare ideer, som alle kan lave. Kunne du tænke dig at lave smukke og sjove ting af naturens materialer, er vores virksomhed et godt sted at arbejde.

5 Nr. 10 (0., 1., 2., 3. årg.) Hvis du elsker at lave kreative ting, er det lige dig vi står og mangler. Julen varer lige til påske.. Det er hvad værkstedet hedder. Du skal lave: Små lampeskærme til fyrfadslys Øreringe og halskædevedhæng Fyrfadsstager af dåser Fra og til kort Engle af gips Ugler Pyntegenstande som man ikke kan leve foruden. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår, derfor skal du søge job hos os!

6 Nr klasse Mønsterbryderne Er du vild med at lave og farvelægge mønstre, så se her! Mønsterbryderne er et værksted, hvor vi bruger matematikkens mønstre til at skabe kunst. Vi laver kort, æsker og dåser med flotte kunstneriske mønstre og effekter. Alle kan være med! Det bliver helt sikkert både sjovt og hyggeligt, selvom vi skal arbejde hårdt på at få rigtig mange ting færdige til salg. Hvis du er med på at lave ting med flotte mønstre, så send din ansøgning til: Mønsterbryderne Vi glæder os til at høre fra dig!

7 Nr årgang Maleriværkstedet Vi skal være superkreative og skabe de smukkeste og mest fantasifulde malerier. Vi vil male på lærreder, plader og akvarelpapir, og du vil få mulighed for at bruge både hænder, hjerne og hjerte, når vi skal skabe kunst, der er både realistisk og abstrakt. Hvis du ikke er bange for at få lidt malingpletter på tøjet, så søg trygt et job i maleriværkstedet også selv om du ikke allerede føler dig som den fødte kunstmaler.

8 Nr årg. Tekanden Vi søger medarbejdere til Tekanden. Tekanden er et tehus / cafe med salg af te, cookies, muffins, og gaveposer. Du kommer til at arbejde med både kagebagning, tebrygning, fremstilling af gaveposer, opvask og tjener i Tehuset, Lyder stillingen noget for dig?

9 Nr årgang Vafler og kager Vi søger søde og engagerede medarbejdere, der vil være med til at lave lækkerier og gøre vores cafe til et rart sted at komme. Vi skal bage kager og vafler og lave andre lækre søde ting. Vi tilbyder: Et sødt og rart arbejdsmiljø med mulighed for at fremstille og sælge søde varer. Vi forventer: At du har lyst til og måske erfaring med at bage. At du arbejder med på vores ideer og er god til at samarbejde med andre søde mennesker. Vi glæder os til at arbejde sammen med netop DIG

10 Nr årgang Vi søger ansatte der elsker film og som gerne vil være med til at lave den bedste biograf. Du skal være god til at samarbejde og være klar på at gøre en indsats på vores arbejdsplads. Vi har brug for dig, hvis du f.eks. Er god til at arbejde kreativt på en computer (plakater, reklamefilm osv.)....kan finde rundt i et køkken, og forberede snacks m.m....er god til at tage dig af kunder, sælge billetter, snacks osv. Har gode ideer til hvordan en biograf skal indrettes.

11 Nr årg. Spøgeriet søger medarbejdere, så er du til: - Søde spøgelser? - Uhyggelige spøgelser? - Eller synes du bare spøgelser er spændende? Så er et job i SPØGERIET lige noget for dig. Vi fremstille spøgelser i mange afskygninger, så har du lyst til at være med, så send en ansøgning, vi glæder os til at høre fra dig.

12 Nr årg. Er du den fødte -linedanser -stærk mand -kameltæmmer -søløvepasser -hestemenneske -tryllekunstner -slangedanser -løvetæmmer -akrobat -klovn -eller vil du bare have en sjov og spændende uge. Med sjove mennesker, fantastiske numre og dejlige dyr. Så er CIRKUS SEVERIN lige noget for dig og dine venner. Kom og vær med!

13 Nr. 22 Til: klasse. Genbrugsgården I Genbrugsgården modtager vi fx: legetøj, cykler, bøger, møbler, tøj m.m. Tingene vi får samlet, skal friskes op og sættes i stand så de kan sælges igen i vores butik. Vores motto er fra yt til nyt Genbrugsgården søger et antal af friske, modige og sjove medarbejdere, som har lyst til ar arbejde med at samle sammen, pudse, sætte i stand og gøre en god handel. Vær med til at gøre yt til nyt Søg job hos Genbrugsgården

14 Nr årgang Stillingsannonce Brilleaben Har du lyst til en sjov uge i vores butik, Brilleaben,hvor du kan få lov til at lave noget nyt hver dag, så søg ansættelse hos os. Her keder vi os ikke! Vi skal lave festbriller og hjemmelavet legetøj af enkle materialer. Det bliver både sjovt og spændende send din ansøgning nu. Det skal være sjovt at gå på arbejde hos os. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø for alle.

15 Nr. 28 Fra 0. til 9. klasse HangOut Medborgerhus! Bare slappe af og hænge ud! Vi har brug for din hjælp til at gøre vores café/værested til et bedre sted at være. Du skal kunne opfylde vores krav: Møde med et godt humør. Møde nye mennesker. Kunne tjene i vores café. Er kreativ og komme med gode idéer. Er samarbejdsvillig. Du skal kunne gøre vores sted til et hyggeligt sted at være. Hvis du kunne sige ja til alle vores punkter, så kan det være det er dig der bliver den udvalgte! Vi ser frem til at samarbejde med dig!

16 Nr. 30 Kun: årgang Wellness og tattoo Severiniens wellnesscenter søger kreative og afslappende medarbejdere. Vores virksomhed er opdelt i tre afdelinger, som alle medarbejdere kommer til at arbejde i på skift. Wellnessafdelingen tilbyder forskellige typer massage og afslapning i rolige, afstressende omgivelser. Det kan være massage af ryg/skuldre med forskellige redskaber eller hænderne, hovedbundsmassage eller massage af arme og hænder. Tattooafdelingen tilbyder tatoveringer af forskellig slags håndmalet eller overførlige Afdelingen for ansigtsudsmykning tilbyder håndmalet udsmykning af ansigtet. Vi arbejder med forskellige temaer og genrer som forskønnelse, gys/gru, dyretema osv. Vi har brug for medarbejdere der Er gode til at skabe en afslappet stemning i en stresset hverdag Har lyst til at give en god oplevelse til andre Har stærke hænder Har sans for orden og hygiejne Er gode til at tegne og male Kan du se dig selv indgå som en positiv og kreativ del af vores virksomhed hører vi gerne fra dig.

Kære elever og forældre! I dette hæfte finder I en samlet oversigt over de stillinger som kan søges af elever på 4. 9. årgang. Om der bliver tale om,

Kære elever og forældre! I dette hæfte finder I en samlet oversigt over de stillinger som kan søges af elever på 4. 9. årgang. Om der bliver tale om, Kære elever og forældre! I dette hæfte finder I en samlet oversigt over de stillinger som kan søges af elever på 4. 9. årgang. Om der bliver tale om, at eleverne skal skrive rigtige ansøgninger, fortæller

Læs mere

Desuden vil undervisningen indeholde styrketræning med småredskaber

Desuden vil undervisningen indeholde styrketræning med småredskaber Valgfag 3. periode 2015-2016 AFSPÆNDING - At øge kropsbevidstheden. - At øge kendskabet til dig selv. - At få øje på ressourcerne i kroppen. - Guidede meditationer - Kropsbevidsthedstræning med fokus på:

Læs mere

Sommerskole. Superseje, spændende og sjove dage på Bakkelandets Friskole. Uge 27 d. 1. juli 5. juli 2013 Tilmeldingsfrist d. 20.

Sommerskole. Superseje, spændende og sjove dage på Bakkelandets Friskole. Uge 27 d. 1. juli 5. juli 2013 Tilmeldingsfrist d. 20. Sommerskole for alle fra kommende 0. klasse til 6. klasse Til børn og forældre Græstrup, Slagballe, Davding, Brædstrup, Bryrup, Horsens, Silkeborg, Sønderborg, Slagelse..:) Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup

Læs mere

Oversigt over medarbejderstillinger Brårup Miniby, uge 11-2013

Oversigt over medarbejderstillinger Brårup Miniby, uge 11-2013 Oversigt over medarbejderstillinger Brårup Miniby, uge 11-2013 Nr. Virksomhed 1. Vaffelslottet 2. B-B-Burgerbar 3. Ny Nordisk smørrebrød 4. Restaurant/Bar El Carmen 5. Frisør Den syvende himmel 6. Brårup

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

ELEV MED HEST LOVSANG SAMMENSPIL STØTTEDANSK

ELEV MED HEST LOVSANG SAMMENSPIL STØTTEDANSK Helårs valgfag ELEV MED HEST På LME har vi indledt et samarbejde med Ellum Rideklub, så du mulighed for at passe din hest, mens du går på efterskole. Rideklubben ligger kun 3 km fra efterskolen, her kan

Læs mere

Nyhedsbrev december 2013. STU 2 i Møllehuset

Nyhedsbrev december 2013. STU 2 i Møllehuset Året 2013 er ved at nærme sig sin afslutning og det er tid til at kigge tilbage på det første halve skoleår. Det har været et helt fantastisk halvt år med masser af undervisning, aktivitet og gode, sjove

Læs mere

Sort Hvid Spilpersoner. - Det er så disse spilpersoner, spillerne skal have efter 1. akt... når de har taget dråberne.

Sort Hvid Spilpersoner. - Det er så disse spilpersoner, spillerne skal have efter 1. akt... når de har taget dråberne. Sort Hvid Spilpersoner - Det er så disse spilpersoner, spillerne skal have efter 1. akt... når de har taget dråberne. Jheck' Han går sammen med Nathanael ud af kirken. De går og snakker. Imens han rammes

Læs mere

Sådan bruger du Spor. Schultz

Sådan bruger du Spor. Schultz Sådan bruger du Spor Schultz Hvad kan jeg bruge Spor til? Spor hjælper dig, når du skal vælge uddannelse og job. Først skal du svare på, hvad du vil, og hvad du kan. Resultatet er en liste med job, der

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Aktiviteter Juni 2016

Aktiviteter Juni 2016 Aktiviteter Juni 2016 For efterlønnere og pensionister i Aalborg Kommune Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning

Læs mere

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her?

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Du er her i dette hus, fordi dine voksne har problemer, og det hjælper vi med at løse. Her i dette

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 Uge 28 Emne: Familie og arbejde Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 HIPPY HippHopp Uge28_familie_arbejde.indd 1 06/07/10 11.44 Uge 28 l Familie og

Læs mere

Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2013-14

Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2013-14 Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2013-14 Information Praktiske-Musiske Fag (PM-Fag) for 8.-9. klasse Skolen opfordrer til at alle vælger minimum et PM-Fag. Denne brochure indeholder en

Læs mere

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse.

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse. Til forældre og andre venner. Endnu en periode med en glad og arbejdsom atmosfære er forløbet siden sidste nyhedsbrev. Og nu er det næsten blevet sommer! Eleverne nyder de udendørs aktiviteter, og humøret

Læs mere

SEVERINIEN Jobavis STILLINGSANNONCER. for 3. 9. årgang. Information når du søger værksteder

SEVERINIEN Jobavis STILLINGSANNONCER. for 3. 9. årgang. Information når du søger værksteder Du skal søge 3 værksteder Information når du søger værksteder SEVERINIEN Jobavis Du må kun søge et værksted, hvor der laves mad Du skal søge 3 forskellige slags værksteder De værksteder du søger, skal

Læs mere

Hvordan har du det i børnehaven?

Hvordan har du det i børnehaven? Børnehaven 44 børn 1. Kan du lide at gå i børnehave? Hvordan har du det i børnehaven? 44 børn svarer ja = 100 % 2. Har du det godt i din børnehave? 43 børn svarer ja og et barn nej =97,72 % 3. Hvad er

Læs mere

Ulønnet arbejde kan faktisk godt betale sig

Ulønnet arbejde kan faktisk godt betale sig Lidt smartere... Genbrug er smart. Vi får gavn af ting andre har givet, og det er til glæde for såvel giver som aftager. Genbrugsting skal skabe glæde hos nye ejere, og starte et nyt liv i nye omgivelser.

Læs mere

Sundhedsplejen Rene hænder gi r raske venner

Sundhedsplejen Rene hænder gi r raske venner Sundhedsplejen Rene hænder gi r raske venner Allerød Kommune Sundhedsplejen Bjarkesvej 2 3450 Allerød www.alleroed.dk/sundhedsplejen ALLERØD KOMMUNE KÆRE FORÆLDRE Undersøgelser viser et meget tydeligt

Læs mere

Hold Øje uge 2. Nå, men velkommen tilbage. Husk Vinterfest fredag d. 23/1 og AftenBØF på næste torsdag http://goo.gl/forms/7jxvc4g43o

Hold Øje uge 2. Nå, men velkommen tilbage. Husk Vinterfest fredag d. 23/1 og AftenBØF på næste torsdag http://goo.gl/forms/7jxvc4g43o Hold Øje uge 2 Jo jo, så er vi i gang igen. Sikke en dejlig uge med veloplagte børn, forældre og voksne. Sådan en juleferie er ikke sådan at kimse af. Og se nu bare hvordan vi voksne har savnet børnene.

Læs mere

Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO)

Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO) Velkommen til Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO) Fælles information Velkommen til Rødkilde fritidshjem & klub Institutionen er en skolefritidsordning for børn i alderen 6-13 år. I andre

Læs mere

Det Gode Liv. Grøn og Mad

Det Gode Liv. Grøn og Mad Det Gode Liv Grøn og Mad Hvordan går(d) det? I flere af gårdene er der rigtig gode og varme sammenhold. Der afholdes jævnligt fællesarrangementer og fester. I andre gårde er fællesskabet endnu ikke blevet

Læs mere

Velkommen på Julemærkehjem

Velkommen på Julemærkehjem Velkommen på Julemærkehjem Hvad er et Julemærkehjem? Et Julemærkehjem er et tilbud til børn, der i løbet af et 10-ugers ophold får hjælp til at få styrket selvværdet, en sundere livsstil og muligheden

Læs mere

Personlige kompetencer

Personlige kompetencer Personlige kompetencer At styrke og udvikle børnenes IT kendskab, så de har et fælles udgangspunkt for at arbejde med IT. At børnene lærer turtagning. METODER OG AKTIVITETER: Vi bruger IT i børnehøjde.

Læs mere

Den store Julebasararbejdslørdag

Den store Julebasararbejdslørdag [deadline mandag kl. 8.30] Den store Julebasararbejdslørdag Den store Julebasararbejdslørdag På lørdag er der skolelørdag for alle elever kl. 8.05-13.00. Samtidig kan alle forældrene være med til at forberede

Læs mere

Produktionen pav. 4. Udeholdet

Produktionen pav. 4. Udeholdet Produktionen pav. 4 Udeholdet Produktionen Her lægges der vægt på at vi er en arbejdsplads. Der er ind tægtsdækket virksomhed og mulighed for aflønning. Det er vigtigt, at du forstår betydningen af at

Læs mere

Det gode samarbejde mellem skole og klub De gode historier

Det gode samarbejde mellem skole og klub De gode historier Det gode samarbejde mellem skole og klub De gode historier I forbindelse med projektet Det gode samarbejde mellem skole og klub har CUR været med på sidelinjen, når der blev afprøvet forskellige former

Læs mere

I N D H O L D S P L A N

I N D H O L D S P L A N I N D H O L D S P L A N Temauge 6-2016 Minisamfund Indholdsplan Temauge 6-2016: Minisamfund Side 1 af 5 Overordnet omkring arbejdskendskab og samfundsfag i temaugen Undervisningen i temaugen tager udgangspunkt

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Nyhedsbrev Stu 2 i Møllehuset

Nyhedsbrev Stu 2 i Møllehuset Nyhedsbrev Stu 2 i Møllehuset Stu 2 i Møllehuset, Fjordlystvej 6, 7700 Thisted. Tlf. 99172535. Mail: tbak@thisted.dk Kære alle forældre, bosteder og andre samarbejdspartnere. Så kom vi ind i et nyt år;

Læs mere

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage Tirsdage Kl.13.00: Onsdage

Læs mere

Dit barn skal stadig undervises i at læse, så det bliver en bedre og hurtigere læser, og dit barn skal øve sig i at læse.

Dit barn skal stadig undervises i at læse, så det bliver en bedre og hurtigere læser, og dit barn skal øve sig i at læse. ~ 2 ~ Læsefolder til forældrene i 3. og 4. klasse Kære forælder I 3. og 4. klasse er dit barn godt i gang med at læse og skrive. Barnets læsning vil i løbet af 3. og 4. klasse udvikle sig, så barnet læser

Læs mere

Henrik. September 2008 Side 3

Henrik. September 2008 Side 3 Der er mennesker, der har brug for dig - og måske har du brug for dem! Flere i vores fællesskab oplever at timerne bliver lange, når den ene dag efter den anden går uden at tale med nogen. For dem er det

Læs mere

Vi er i gang igen og det er forår!

Vi er i gang igen og det er forår! Vi er i gang igen og det er forår! Efter en meget stille april måned, er vi nu godt i gang igen. Fritidsdelen myldrer med børn og det er skønt at have alle tilbage. Vi skal i maj måned, i gang med vores

Læs mere

Nyhedsbrev Alme Skoles SFO februar 2016.02.21

Nyhedsbrev Alme Skoles SFO februar 2016.02.21 Nyhedsbrev Alme Skoles SFO februar 2016.02.21 Kære forældre Håber I alle har nydt en uges vinterferie sammen med familie eller venner. Vi glæder os til at tage imod jeres børn på mandag, til nye aktiviteter

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Badminton, basket, bordtennis, volleyball.

Badminton, basket, bordtennis, volleyball. , Valgfag 2009 2010 Dette hæfte indeholder en kort beskrivelse af de valgfag, vi kan tilbyde i det kommende skoleår. De fag, der opnår tilstrækkelig tilslutning sættes igang. Der står ud for de enkelte

Læs mere

BESKÆFTIGELSES -TILBUD

BESKÆFTIGELSES -TILBUD BESKÆFTIGELSES -TILBUD Aktivitetscentret Sundholm Til brugere INDHOLD VELKOMMEN 2 BYHAVEN 3 CYKELVÆRKSTEDET 4 GRUNDLÆGGERNE 5 KØKKENET 6 KØRESTOLSVÆRKSTEDET 7 Side1 MULTIVÆRKSTED/ - GALLERI 8 RENGØRINGSTEAMET

Læs mere

HAR DU HAFT EN GOD DAG I SKOLEN?

HAR DU HAFT EN GOD DAG I SKOLEN? HAR DU HAFT EN GOD DAG I SKOLEN? HAR DU HAFT EN GOD DAG I SKOLEN? Det har du nemlig lov til Ved du, at der er en lov, der handler om, hvordan du har det i skolen? Det er der, og den hedder Undervisningsmiljøloven.

Læs mere

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler.

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler. Fredag d. 6. marts, var det national trivselsdag. 8 PALS-skoler i kommunen valgte at markere denne dag samlet. PALS-tovholderne havde overordnet planlagt dagen sammen, og der var valgt nogle aktiviteter,

Læs mere

Smørhullet. Skolevej 5, Frørup Tlf. 6333 7094. Velkommen til Smørhullet:

Smørhullet. Skolevej 5, Frørup Tlf. 6333 7094. Velkommen til Smørhullet: Smørhullet Skolevej 5, Frørup Tlf. 6333 7094 Velkommen til Smørhullet: Denne folder er tænkt som en introduktion til nye forældre og andre interesserede, dels for at give nogle vigtige oplysninger, men

Læs mere

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG EN E-BOG FRA MIG TIL DIG 8 GYLDNE GENVEJE TIL MERE ALENETID UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED. Apropos børn, så har vi sammen smukke Aia på 6 år, charmerende Villads på 3 år og bedårende Vega på 1 år. 3 verdensstjerner

Læs mere

Skriftlig del Læseforståelse 1

Skriftlig del Læseforståelse 1 Skriftlig del Læseforståelse 1 Navn (PR-nummer ato Prøvenummer Prøveafholdende udbyder Prøvegruppenummer Tilsynsførendes underskrift !, Instruktion:. svar. Cykelsmeden Jakob Hansen på 60 år bor i en lille

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

Kunst med melklister

Kunst med melklister Kunst med melklister Hvornår: Torsdag d. 6. og 13. juni 2013 Deltagere: Alle dagplejere og børn i gr.l Hvorfor: Vi har alle erfaret at de fleste børn er vilde med at røre ved noget der er klisteret og

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Forældrene har haft mulighed for at komme med uddybende kommentarer til en række af spørgsmålene.

Forældrene har haft mulighed for at komme med uddybende kommentarer til en række af spørgsmålene. Bilag Grønærten Forældrene har haft mulighed for at komme med uddybende kommentarer til en række af spørgsmålene. 1) Er der tiltag eller aktiviteter, som kan styrke børnenes personlige udvikling, som du

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Dansk/afsætning Opgave

Dansk/afsætning Opgave Dansk/afsætning Opgave - The Hood Maj Christiansen HHX1C Varde Handelsgymnasium Dansk & Afsætning Pia Kaae Hansen & Carina List Kølle Indholdsfortegnelse 1. Fiktiv virksomhedsbeskrivelse 1 2. SWOT 2 3.

Læs mere

Frivillige Dynamoen - Bruger

Frivillige Dynamoen - Bruger Frivillige Dynamoen - Bruger Publiceret af Mette Hjære 23 maj 2016 klokken 11:05 Powered by Enalyzer Side 1 Frivillige Dynamoen - Bruger Publiceret af Mette Hjære 23 maj 2016 klokken 11:05 Powered by Enalyzer

Læs mere

Farv denne skønne løve i alle de. cirkusfarver du kan finde på! Tryllesøstrene. Manden på ethjulet cykel har skifte køretøj

Farv denne skønne løve i alle de. cirkusfarver du kan finde på! Tryllesøstrene. Manden på ethjulet cykel har skifte køretøj Manden på ethjulet cykel har skifte køretøj Manden på ethjulet cykel skifter køretøj til en lille cykel Skrevet af Ardeshir og Noah Manden på den ethjulede cykel skiftede køretøj til en tohjulet lille

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Biografen. Teknisk kvalitet

Biografen. Teknisk kvalitet Biografen Teknisk kvalitet For underholdningen 12% For personlige berigelse 2% For filmoplevelsen 24% For at have et hyggeligt samvær 54% For at have det sjovt 5% 0% 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90%

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen Resultat Spørgeskemaundersøgelse -Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen -en undersøgelse blandt elever på. 1.-10. klassetrin 1 Min

Læs mere

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire.

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire. Samtalevandring d. 2. maj 2012. Nicholas, 25. Biologistuderende. Bor på Ørholmgade. Interviewer: Nå, og det var Nicholas, du hedder? Nicholas: Ja, korrekt. Interviewer: Og hvor gammel er du? Nicholas:

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Løb for begyndere og let øvede

Løb for begyndere og let øvede Der løbes i tre grupper: Løb for begyndere og let øvede Kom i form til Svendborgløbet i maj A: Begyndere, programmet forudsætter at du kan gå 5-6 km i rask tempo B: Let øvede, programmet forudsætter at

Læs mere

Der kan være aktiviteter, hvor der er tilmelding (kan være bindende) og andre aktiviteter, hvor man bare kan deltage, når man har lyst.

Der kan være aktiviteter, hvor der er tilmelding (kan være bindende) og andre aktiviteter, hvor man bare kan deltage, når man har lyst. SFO aktiviteter og Værksteder Nogle af aktiviteterne kører som en fast aktivitet hver uge. Andre følger årstiden eller er knyttet til faste traditioner som jul, fastelavn Hop & Rock osv. Nogle af aktiviteter

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012 Fælles info Nye mobil numre. Vi overgår til mobil telefoni, således man vil kunne sende SMS til os også. Derfor bedes I venligst slette de numre I har hertil og i stedet notere følgende nye numre. Læg

Læs mere

Events. Oplevelser, fællesskab og sjov

Events. Oplevelser, fællesskab og sjov Events Oplevelser, fællesskab og sjov RETRO Nørrebro nonprofit café I vores nonprofit café får du unikke, kreative oplevelser i lokaler som er evigt hyggelige og i konstant forandring. Du mødes af glade

Læs mere

Mindcraft. Opsamlingskatalog

Mindcraft. Opsamlingskatalog Mindcraft Opsamlingskatalog Tankerne bag projektet Hjortegården er et udsat boligområde i Herlev. Ifølge beboerne selv bliver de i resten af Herlev betegnet som dem deroppe. Beboerne beretter jævnligt

Læs mere

Profilfag Indskoling. valghæfte for 2. periode skoleåret 2015/2016

Profilfag Indskoling. valghæfte for 2. periode skoleåret 2015/2016 Profilfag Indskoling valghæfte for 2. periode skoleåret 2015/2016 Vonsild Skole - En skole i balance og bevægelse Det er tid til at vælge nye profilfag.:-) Profilfag er den nye satsning inden for faglig

Læs mere

Børn og unges rettigheder

Børn og unges rettigheder Artikel 2 Vi er alle sammen forskellige, men vi er også alle sammen ens. Vi er nemlig alle sammen mennesker, og har lige ret til at have det godt. Vi har lige ret til at lege og være med til at bestemme.

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO oktober 2012. Sy og filte værksted

Nyhedsbrev fra SFO oktober 2012. Sy og filte værksted Nyhedsbrev fra SFO oktober 2012 Kære forældre Reserver allerede nu torsdag i næste uge klokken 14-16, da vi holder forældrekaffe. Vi laver en cafe, børnene har bagt og der vil være udstillinger fra nogle

Læs mere

Sortedamskolen har valgt at arbejde med skolens værdigrundlag, der består af de tre værdier:

Sortedamskolen har valgt at arbejde med skolens værdigrundlag, der består af de tre værdier: Baggrund Sortedamskolen har valgt at arbejde med skolens værdigrundlag, der består af de tre værdier: 1) Høj faglighed 2) Tryghed 3) Medbestemmelse Skolens ansatte har deltaget i en værdiproces i november

Læs mere

SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 KUNSTTALENTKLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 VIL DU DYRKE DIT TALENT? Skal du i 7. klasse efter sommerferien 2016? Elsker du musik, kunst, design eller performance? Drømmer du om at skabe dit eget professionelle

Læs mere

Kære forældre. Nyt fra indskolingen

Kære forældre. Nyt fra indskolingen Kære forældre Med denne udgivelse vil vi meget gerne ønske jer alle en rigtig god december; og naturligvis en rigtig Glædelig Jul og et Godt og Lykkebringende Nytår, når vi kommer dertil. Samtidig vil

Læs mere

Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis. Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold

Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis. Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold Onsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Hockey Torsdag: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

4.3 Du må også være discipel

4.3 Du må også være discipel 43 du må også være discipel - Udaften / TEEN EQUIP / Side 1 af 5 43 Du må også være discipel Introduktion til denne Ud-aften Ordet discipel betyder elev, og denne aften skal bruges på at være elever hos

Læs mere

Transskription af interview med Sofie den 12. november 2013

Transskription af interview med Sofie den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Bilag I Transskription af interview med Sofie den 12. november 2013 Kursiv: Indikerer, der er lagt ekstra

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Hvem er du? Køn, alder, beskæftigelse: 1. kvinde, 63, sekretariatschef udsatte børn og unge 2. mand, 55, præst/revisor 3. pige, 20, sabbath år, arbejde 4. mand,

Læs mere

Med Jesus i båden -3

Med Jesus i båden -3 Med Jesus i båden -3 Jesus udfordrer Mål: Forklar børnene, at Jesus udfordrer dem, der vil leve med ham, så de kan lære at stole på ham. På denne måde kan Jesus gøre det umulige igennem os. Tekst: Matt.

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undersøgelse af undervisningsmiljø FLE 08/09 Hold: 8. kl, 9.a, 9.b, 10.a, 10.b Køn: M, K Resultater i antal og procent Rammer 2 Synes du, at følgende forhold i klassen er i orden eller ikke

Læs mere

Valg af fælles onsdagsaktiviteter

Valg af fælles onsdagsaktiviteter Valg af fælles onsdagsaktiviteter Kære forældre. Så er det igen tiden til, at dit barn skal vælge onsdagsaktiviteter for en periode. Perioden er denne gang fra den 1. september til den 17. november 2010.

Læs mere

Vi skal lave en sparegris, men inden vi går i gang, skal vi lige snakke om et par billeder

Vi skal lave en sparegris, men inden vi går i gang, skal vi lige snakke om et par billeder Vi skal lave en sparegris, men inden vi går i gang, skal vi lige snakke om et par billeder 2 3 1. Hvad kommer du til at tænke på, når du ser bygningerne? 2. Er det bygninger, som du har lyst til at komme

Læs mere

kommunalbestyrelse et forsikringsselskab medlemsblade

kommunalbestyrelse et forsikringsselskab medlemsblade PRØVEKLAR side 8 KOPIARK 01 Paropgave Notér så mange eksempler på modtagere, som I kan komme i tanke om. Tal derefter i klassen om, hvad man kan henvende sig til de forskellige modtagere om. Offentlige

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011 Fælles info Påske. De 3 dage op til påske har SFO en åben fra 07.00 til 16.00. Tilmelding ikke nødvendig. Ring på 8794 3213, hvis du kommer sent med dit barn for lige at høre at de er hjemme og ikke taget

Læs mere

Forældre udsagn fra Vestbirk Naturbørnehave

Forældre udsagn fra Vestbirk Naturbørnehave Forældre udsagn fra Vestbirk Naturbørnehave Hvorfor valgte vi netop Vestbirk Naturbørnehave?: Vi valgte Vestbirk børnehave, fordi vi ønskede en børnehave med mulighed for nærhed og tryghed. Fordi vi fornemmede

Læs mere

Det hele ligger i billedet

Det hele ligger i billedet Denne artikel er hentet her: http://zoom.comon.dk/index.php/news/show/id=643?utm_source=zoom_newsletter&utm_medium= newsletters Det hele ligger i billedet I første del kiggede vi på regulære salgsannoncer.

Læs mere

Ud i naturen med misbrugere

Ud i naturen med misbrugere Ud i naturen med misbrugere Af Birgitte Juul Hansen, gadesygeplejerske Udsatte borgere er en gruppe, som kan være svære at motivere til at ændre livsstil. Om naturen kan bruges til at finde lyst og glæde

Læs mere

Påske - og solen skinner :)

Påske - og solen skinner :) Påske - og solen skinner :) Firkant inkl. fad 300 kr. Rundt stativ inkl. fad 250 kr. Søjler udarbejdes i forskellige størrelser Fuglehus på pind 120 kr. Så er det tid at komme ud og krudte lidt. Her har

Læs mere

Shop dig til forår i haven

Shop dig til forår i haven Shop dig til forår i haven www.shop.isabellas.dk Humoristiske jagtgummistøvler. Pris 449 kr. Forspir dig til tidligt forår Forspir både sommerblomster og afgrøder i en mistbænk, og få forår før alle andre.

Læs mere

Forældrenes idé-katalog til fremme af den gode trivsel på Hareskov Skole

Forældrenes idé-katalog til fremme af den gode trivsel på Hareskov Skole Forældrenes idé-katalog til fremme af den gode trivsel på Hareskov Skole Trivslen på Hareskov Skole angår os alle, og som forældre har vi også et ansvar for at fremme den gode trivsel. Dét har de fleste

Læs mere

PRAKTIKSTEDSBESKRIVELSE. den pædagogiske assistentuddannelse. Buerup Skole og SFO. Buerupvej 19. 4450 Jyderup. Ca.52. 5 12 år. Kl. 6.30 8.

PRAKTIKSTEDSBESKRIVELSE. den pædagogiske assistentuddannelse. Buerup Skole og SFO. Buerupvej 19. 4450 Jyderup. Ca.52. 5 12 år. Kl. 6.30 8. PAU-studerende PRAKTIKSTEDSBESKRIVELSE den pædagogiske assistentuddannelse Buerup Skole og SFO BESKRIVELSE AF PRAKTIKSTEDET: Praktikstedets navn Adresse Postnr. og by. Tlf.nr. Mail- adresse. Hjemmeside.

Læs mere

1. Skulpturen som medie. 2. Cronhammar og skulpturer

1. Skulpturen som medie. 2. Cronhammar og skulpturer 1. Skulpturen som medie Kunst kan være mange forskellige ting både noget du møder i skolen, hjemme hos dig selv måske, ude i byen eller på et museum. Kender I nogle former for kunst? Kunst kan for eksempel

Læs mere

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Generelle informationer om praktikstedet kan findes i mit 1. rejsebrev. Den pædagogiske opgave Min opgave i praktikken består som regel af at lave aktiviteter

Læs mere

Mål: At eleverne udvikler deres teaterevner - får lyst til at optræde for andre.

Mål: At eleverne udvikler deres teaterevner - får lyst til at optræde for andre. Dansk At eleverne gør erfaringer med at bruge det talte og skrevne sprog At fremme elevernes lyst til at bruge sproget personligt og i samspil med andre At eleverne tilegner sig færdigheder inden for danskfaget

Læs mere

Hold Øje uge 23. En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF!

Hold Øje uge 23. En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF! Hold Øje uge 23 En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF! Hele skolen havde demokratidag torsdag. Alle klasser havde på sidste demokratidag (1. maj) udvalgt et tema, som de ville arbejde med. Nærmere bestemt

Læs mere

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 LO: Det er egentlig bare en udbygning af de spørgsmål, der var på spørgeskemaet. Det er bare

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Frekvens / % Kvinde 13 93% Mand 1 7% Frekvens / % Jeg er en af de bedste 3 23% Der er nogle få, der er bedre end mig 9 69%

Frekvens / % Kvinde 13 93% Mand 1 7% Frekvens / % Jeg er en af de bedste 3 23% Der er nogle få, der er bedre end mig 9 69% ETU EUD Hovedforløb / Hold: Uge / Antal besvarelser: Gennemført:.... / Udskrivningsdato:... Er du kvinde eller mand? Kvinde % Mand Hvordan klarer du dig fagligt i klassen? Jeg er en af de bedste % Der

Læs mere

Kaspo fritidshjem og Klub - info

Kaspo fritidshjem og Klub - info Kaspo fritidshjem og Klub - info --- 2014 --- Indhold Kaspo fritidshjem og Klub -info 3 Velkommen 5 Præsentation 6 Dagligdag i fritidshjem 7 Aktiviteter i fritidshjem 8 Livet i Klubben 9 Annonce Vi tilbyder

Læs mere

SUNDHEDSPOLITIK BØRNEHUSET STJERNEN Redigeret 28/8-14

SUNDHEDSPOLITIK BØRNEHUSET STJERNEN Redigeret 28/8-14 SUNDHEDSPOLITIK BØRNEHUSET STJERNEN Redigeret 28/8-14 Her kan I læse om vores retningslinier for mad & måltider, bevægelse samt hygiejne. Vi har i Børnehuset Stjernen udarbejdet en sundhedspolitik på områderne

Læs mere