Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september Klubbernes dag. Arrangementet er åben kl til 17.00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september 2015. Klubbernes dag. Arrangementet er åben kl 14.00 til 17.00"

Transkript

1 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter september 2015 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Skolen har nu været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid der, så er der stadig masser af aktivitet i klubben. Vi tager stadig på ture, nu fra kl 15.15, så alle kan være med og der er godt gang i krea, i dyregåden, i sporten, i caféen, på 1.sal, i musikken Ride holdene begynder den 2. september og har du spørgsmål så kontakt Jimmy eller Jan T. Mai begynder den 8. september og er i dyregården tirsdag og onsdag. Anne har dans hver torsdag og er du endnu ikke tilmeldt, så hiv fat i hende eller Marie. Rune er tilbage i musikken efter sin orlov og har du lyst til at spille musik eller være med i et band, så tal med ham. Vi har forældremøde tirsdag den 15. september og jeg håber at mange møder op. Vi har koloni i efterårsferien og et nyt tiltag i klubben er at vi nu laver tema-uger. Læs mere om det og om meget andet på de følgende sider. Søren Klubbernes dag Torsdag den 3. september på Risbjergård Klubberne i Hvidovre mødes på Risbjergård til hyggelige og sjove aktiviteter, bl.a. plejer der at være : hestevogn, cross ere, krea, gøgl, rollespil, boldspil... Arrangementet er åben kl til Du går selv derover eller følges med Marie, Maja, Søs eller Rune. Søs, Maja og Rune er på Risbjerg. Øvrige voksne er i Klubben, der er åben som den plejer.

2 Forældremøde og valg til bestyrelsen Hermed indbydes til det årlige forældremøde med valg til bestyrelsen og en snak om klubliv anno tirsdag den 15. september kl Dagsorden er: Velkomst og beretning af formanden Valg til bestyrelsen. Vi opfordre forældre at stille op, så vi har en forældre fra hver årgang. Klubliv i lyset af skolereformen. Hvad tænker klubben? Hvad tænker familierne? Klubbens nye tiltag med tema-organisering. Hvad tænker klubben? Hvad tænker familierne? Bestyrelse og personale Tilmelding forældremøde den 15. september kl Vi kommer forældre fra (medlems navn) s familie FK JK UK En sandwich og en sodavand for din mening! I forældrebestyrelsen for Bredalsparkens Fritidscenter mødes vi ca. 4 gange om året, mellem kl I bestyrelsen drøftes klubbens daglige drift, økonomi, pædagogik, nye tiltag for at gøre klubben mere attraktiv og hvordan vi kan hverve flere medlemmer, klubbens fremtid og meget andet. Der er snart valg til forældrebestyrelsen og vi har brug for flere forældre i bestyrelsen, så alle årgange er repræsenteret. Så er du ny forældre i klubben, eller har du bare lidt tid og lyst til at være med til at præge og påvirke arbejdet i bestyrelsen, så er opfordringen hermed givet videre. På gensyn til forældremødet og valget. Bestyrelsens forældrerepræsentanter: Birthe Rauff, Michael Jensen og Erik Becker(fmd)

3 Efterårskoloni (uge 42) For 4. og 5. klasser Vi tager op i vores ynglingshytte 12 Ege i Jægerspris, mandag til fredag, i efterårsferien. Vi slapper af, laver bål, snitter pinde, hygger os i køkkenet og hvad vi ellers finder på. Torsdag aften laver en lille hyggefest. Hytten ligger med skøn natur omkring sig på en kæmpe grund. Der er tre forskellige hytter på grunden, med gruppesoverum, stor spisestue og en pejsestue, hvor vi plejer at hygge om aftenen. Vi håber på godt vejr og garanterer hygge og god stemning. Der er begrænsede muligheder for brug af lommepenge, så en snoldepose til hver dag er en god idé og en lille smule lommepenge. Inden kolonien afholder vi en infoaften, hvor vi kan møde hinanden, kommer med info og hvor I kan stille de gode spørgsmål. Afgang er kl 10 mandag og hjemkomst fredag kl ca. 14. Det vil I få nærmere besked om, sammen med pakkeliste osv. Vi skal denne gang afsted sammen med Byggeren og det glæder vi os rigtig meget til. Der er plads til max 15 børn fra hver klub. Prisen er kr. 700,-. Depositum på kr. 250,- betales ved tilmelding og kan ikke refunderes. Pladserne er efter først til mølle princippet. Restbeløb betales senest den 5. oktober og kan herefter ikke tilbagebetales. Mange glade kolonihilsner Marie og Jan T samt Mikkel og Dorthe fra Byggeren Tilmelding efterårskoloni uge Pris kr. 700,- Navn: Evt. særlige oplysninger: Underskrift:

4 For og 6. klasser Fredag 18. september kl. 19 til 22 Praktisk info: Risbjerggårdfest er en diskoteksfest som klubberne i Hvidovre afholder fælles for og 6. klasser. Der bliver solgt sodavand, slik og toast til rimelige priser. Døren er åben fra kl til kl Herefter er døren lukket forstået på den måde at hvis du går, kan du ikke komme ind igen. Når du går hjem, skal du hentes af en voksen. Du kan evt. aftale med en vens forældre, at I bliver hentet sammen. Når du køber en billet, skal du oplyse et telefonnummer, hvor vi kan få fat på dine forældre i løbet af aftenen. Husk at tage din billet med til festen :-) Pris: 5,- kr. som betales kontant i klubben (ikke konto) og kun salg til medlemmer. Sælges i klubben fra mandag den 7. september. Husk slippen med forældreunderskrift medbringes, når du køber billet Risbjergårdfest den 18. september 2015 Navn: Forældreunderskrift: Marie & Søs Telefonnummer:

5 Hej alle sammen! Dans for begyndere og øvede Tak for den fine modtagelse jeg har fået. De første gange har være rigtig hyggelige og sjove. Og jeg kan se, at flere af jer har mod på mere dans. Husk at dans er en sjov måde, at bruge sin krop på, mens man lytter til noget god musik. I har allerede lært forskellige trin fra bla. Girly, Dancehall, MTV og fra HipHop, House og Break. Vi danser torsdage kl for de nysgerrige og kl for de, der har gået til dans før. Hvis du er i tvivl om hvilket hold du skal gå på eller bare gerne vil vide mere, er du altid velkomne til at tage en snak med mig eller Marie. Du kan naturligvis skifte hold, hvis du syntes, du er kommet på det forkerte. Jeg glæder mig til at give den mere gas med jer og jeg tænker at vi træner op til vores julefest i december. Anne Teater forestilling DANNERBARN For 4. klasser Søndag den 13. september kan du komme med klubben til en teaterforestilling om pigen Nathalie, der gemmer sig for pædagogerne på loftet. Her møder hun Frk. Rasmussen, der er et venligt spøgelse og som Nathalie bliver gode venner med. Vi mødes foran klubben kl og er færdige ca Forestillingen er på Hvidborg, over for klubben. Vi har 5 billetter, først til mølle. Prisen er 0,- kr. - tag gerne en snoldepose med :-) Hilsen Marie Teater den 13. september. Pris kr. 0,- Navn: Forældreunderskrift:

6 Flere billeder fra 12 Ege Ridning Vi begynder ride hold op igen med start den 2. september og de der er tilmeldt fortsætter. Nye må gerne aflevere tilmeldingssnip. Vi ridder onsdag og har to hold: kl for begyndere & kl for øvede. Pris kr. 300,- pr mrd. Husk at få betalt. Jimmy & Jan T Ridning onsdag. Pris kr 300,- pr mrd. Navn: Forældreunderskrift:

7 Det store Kagebord! Tirsdag den 29. september tager vi på konditori og henter inspiration. Vi kan spise en kage hver (men de kvikke vil smage hinandens). Vi tager afsted kl og er tilbage senest kl Fredag den 2. oktober mødes vi i klubben om eftermiddagen. Hvis du ikke har valgt opskrift endnu, gør du det her. Vi laver indkøbsliste og går i netto/føtex. Hvis du på forhånd ved, at du skal bruge noget helt specielt, skal vi lige arrangere noget indkøb inden. Søndag den 4. oktober: Vi mødes om formiddagen i klubben - og så går den store kageproduktion i gang! Fies mor har lovet at komme og hjælpe os. Hun har de vildeste evner til lækre kager. kl kommer familierne til kagebord og vi guffer løs. Hvert deltagende medlem kan invitere 4 forældre, søskende, fætre, tanter, bedsteforældre. Der er plads til 6 medlemmer, du deltager alle dage medmindre andet er aftalt med Marie. Pris for alle tre dage: 100,- kr. Hilsen Marie Det store kagebord: 29/9, 2/10 & 4/10. Pris kr 100,- Navn: Forældreunderskrif: Tema-uger! Et nyt tiltag i klubben er at vi arrangere tema-uger, hvor vi en uge ad gange fordyber os i et bestemt emne. I uge 35 var temaet Street. Det betød at vi lavede frugten ude på bål; suppe, pølser osv., vi lavede street-sport, graffiti mv. I uge 36 er temaet Fælles & gratis. Det betyder at vi vil lave mange gratis og fælles ting. Det er f.eks. sten-maling på krea, det er brille-bold, konge-spil og petanque ude, snobrød på bål og det betyder at vi lukker for salg i baren denne uge. Temaerne for de kommende uger kender vi ikke endnu, da de besluttes på p-møderne. Men du vil altid kunne læse om det på whiteboard-tavlen og på klubbens hjemmeside. Tankerne bag er at kunne give den fuldstændig gas på et emne, i stedet for at gøre det halvt. De voksne

8 Kommende datoer: Forældremøde: 15. september Risbjerggård fest: 18. september Disko-fest 4. & 5. klasser: 25. september Det store kagebord: 4. oktober Tyrkiet billede aften: 10. oktober. Bredals Cup: 7. & 8. november Julefest: 8. december Kolonier: Tolvege for 4. og 5. klasser uge 42 Diskofest for 4. & 5. klasser Diskofest fredag den 25. september kl Pris kr. 15,- Jimmy, Rune & Søren. Diskofest 25. september. Pris kr. 15,- Navn: Svømmetur til Vestbad Mandag den 28. september kl til ca. kl Pris kr. 25,- Ubegrænset antal pladser. (husk mad & drikke) Søren & Lasse Tilmelding Vestbad mandag den 28. september. Pris kr. 25,- Navn: Underskrift:

9 Klubliv i august & Høpsi Vøpsi dag

10 Udeliv og dyregården! I dyregården laver vi mange forskellige ting. Vi hygger med kaninerne, træner dem, drikker te, taler om dyr, går tur og fra den 8. september er Mai fast i dyregården tirsdag og onsdag. Har du lyst til at være med, så tal med Jan T, Mai eller John. På vores udeområde kan du lave en masse sjov: fangeleg, bål, springe fra tårn, gå på slackline, spille bold, gynge, slappe af i hængekøje og meget mere. John, Christian, Jan T & Mai

11 Krea! Beton lysestager: Først og fremmest undskyld: Sætternissen kom i august til at skrive, at vi ikke har modtaget nogle plastik bøtter - men det har vi :-) I løbet af sommeren er der kommet mange gode, så vi nu er klar til at støbe. De første eksempler er allerede kommet godt ud af formene. Mandag den 31. august til fredag den 4. september støber vi hver dag. Det koster ikke noget, men det er en rigtig god idé at du har dit eget lys med. Fyrfadslys, bloklys og alm. lys, der har lige sider er rigtigt gode. Samme uge kører temaet Fælles og gratis i klubben. I krea maler vi også de fede graffitti sten. Tag gerne en god sten med :-) Vi er startet indsamling til en omgang Skrot er Godt, så vi vil rigtigt gerne modtage dele, vi kan lave skrot-kunst af. (f.eks. legetøj, elektronik, en støvsugerslange, propper, en lampe, små trækasser osv osv.) Det må gerne være ting, der er gået i stykker, da vi splitter tingene ad og sætter delene anderledes sammen. Kun fantasien sætter grænsen for, hvad vi kan bruge (Ok, og størrelsen - vi har næppe plads til en bil på bordet i krea, hahaha ) Søs & Marie

12 Sporten Vi spiller fodbold, bordtennis, basket, FiFa eller anden boldspil næsten hver dag. Vi går i Gungehal mandag eftermiddag og i Frydenhøjhal mandag aften. Vi ridder om onsdagen og vi kører BMX og/eller til Parkour om fredagen (om sommeren) Læs på opslag i klubben eller kontakt Jan T for ridning, Jimmy, Lasse og Jesper for fodbold, Søren for svømning eller Jan C og Jimmy for BMX/Parkour og John for Bredals- KlubCup & TKstævner. Tøse-svømmetur! Efter ønske holder vi en svømmetur, kun for piger Tirsdag den 22. september. Vi tager afsted kl og er hjemme ca /19.00 Hvis vejret er godt, vælger vi en udendørs svømmehal, ellers tager vi en indendørs. Tag en lille eftermiddagsmadpakke med pris 25,- kr. Max 15 pladser Hilsen Marie og Mai Tilmelding tøse-svømmetur den 22. september. Pris kr. 25,- Navn: Underskrift:

13 Sporten GO HIGH søndag den 20. september kl til Pris: 210,- kr, incl. grill-bøf Max 11 deltagere Tilmelding senest den 14. september. Jimmy & Jan C Tilmelding Go High d 20. september. Kr 210,- Navn: Underskrift: Bredalcup! Vi afholder Bredalcup i indendørs fodbold den 7. & 8. november. Hvis du godt kunne tænke dig at være med så kontakt Jesper, Jimmy eller John og få en seddel. Stævnet er for både piger og drenge Hvis din mor eller far har lyst og mulighed for at hjælpe, må de meget gerne kontakte John, Vi har brug for hjælpende hænder i cafeteriet. Personalet Bordtennis & FiFa-turnering Torsdag den 10. september laver jeg bordtennisturnering. Tirsdag den 15. & tirsdag den 29. september spiller vi rundbold & torsdag den 24. september laver jeg FiFa-turnering. Vi ses. Christian

14 Musikken Kære unger! Tak fordi jeg måtte være vikar. Mange hilsner Lasse Hej unger Så er jeg tilbage efter min orlov. Jeg glæder mig rigtig meget til at se jer igen og begynde at øve med jer til klubbernes dag, julefesten og hvad vi nu skal deltage i. Jeg hører at både Lukas og Lasse har passet godt på jer, mens jeg har været væk. Dejligt at høre, at både optræden til kommunens Økoløft, klubbens sommerfest og Høpsi Vøpsi gik godt. Vi ses / Rune

15 Billede & video aften Tyrkiet! Lørdag den 10. oktober er der billede og videoaften. Vi laver lidt mad og ser billeder/video som Nikolai har lavet med sit Go-Pro kamera. Har du nogle billeder eller videoer, så tag dem med. Pris kr. 40,- Lasse, Jasmia, Jan C & Jesper

16 Aftenklub Boksning hver tirsdag aften Kl til 21 for UK, hilsen Lasse (fra sept) Pigeklub m. Jasmia & Søs tirsdag aften. Kom og få en snak, et godt råd eller et kram Styrketræning tirsdage og torsdage. Tal med Jan C hvis du vil med. Pris kr. 400,- for 3 mrd. Madklub for JK & UK. Tal med de voksne hvis du vil deltage. Pris ca. 35,- kr. Frydenhøjhal hver mandag kl Lasse Tur til Dalle Valle Kun for drenge! Onsdag den 16. september kl ca Pris kr. 105,Knuzz fra Søs & Jasmia Dalle Valle 16/9. Pris kr 105,Navn:

17 1 september Musik Ridning 3 Musik Klubbernes dag på Risbjerggård Dans 4 BMX Musik billetsalg til Risbjerggård begynder 8 Musik 9 Musik Ridning 10 Musik Bordtennisturnering Dans 11 BMX Teaterforestillingen Dannerbarn for 4. klasser 14 Musik 15 Musik Rundbold Forældremøde 16 Musik Ridning Jk tur til Dalle Valle (kun drenge) 17 Musik Dans 18 BMX Risbjerggårdfest Go-High 21 Musik 22 Musik Tøse-svømmetur 23 Musik Ridning 24 Musik FiFa-turnering Dans 25 BMX Diskofest i klubben for 4. & 5. klasser Musik Svømmetur til Vestbad 29 Musik Rundbold Det store kagebord tur 30 Musik Ridning

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2015. Velkommen til alle nye medlemmer & forældre!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2015. Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2015 Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Mandag den 4. maj begyndte et hold nye medlemmer i klubben og vi vil byde jer alle velkomne. Alle medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2014 Velkommen til nye medlemmer & forældre! Fredag den 2. maj begyndte et hold nye medlemmer i klubben og vi vil byde jer alle velkomne. Alle medlemmer har

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april 2016

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter april 2016 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er så småt på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og når solen skinner kan vi alle mærke de der forårsfornemmelser.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Kom i klub der er nok at tage sig til. Før jul var der rigtig mange medlemmer i klubben, så der er ikke noget at sige til hvis du tager dig en slapper.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015 Kom i klub der er nok at tage sig til! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

5. klasse aftenklub kl.18-20

5. klasse aftenklub kl.18-20 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter oktober 2015 Efterår og klubliv! Nu er det ved at blive efterår og det betyder flere inde aktiviteter. Selvom de fleste har skoledage til kl 14 og 15, laver vi stadig

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere

5. klasse aftenklub kl.18-20

5. klasse aftenklub kl.18-20 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter december 2015 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig has gt. Når jeg ser lbage på året, så har vi lavet rig g mange ng i klubben. Du

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie. Høpsi Vøpsi dag lørdag den 20. august.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie. Høpsi Vøpsi dag lørdag den 20. august. Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2016 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Mange deltog i klubbens

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2013. Nu er det sommer...

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2013. Nu er det sommer... Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2013 Nu er det sommer... Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben, og som jeg oplever det er I faldet godt til. Har du spørgsmål eller andet

Læs mere

Skole, lektier, sport eller spejder og stadig gang i din klub

Skole, lektier, sport eller spejder og stadig gang i din klub Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter september 2016 Skole, lektier, sport eller spejder og stadig gang i din klub Skolen har nu været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger tid på lektier, sport og

Læs mere

5. klasse aftenklub kl.18-20

5. klasse aftenklub kl.18-20 Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter januar 2016 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2016 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår! Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2017 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2017 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2014. Vil du være Kreas Nissemor? Glædelig jul & godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2014. Vil du være Kreas Nissemor? Glædelig jul & godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2014 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig has gt. Når jeg ser lbage på året, så har vi lavet rig g mange ng i klubben. Du

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april 2015

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april 2015 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter april 2015 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er så småt på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2014 Efterår og klubliv! Nu er det ved at blive efterår og det betyder flere inde aktiviteter. Selvom de fleste har skoledag til kl 14 og 15 laver vi stadig

Læs mere

Vil du være Kreas Nissemor?

Vil du være Kreas Nissemor? Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter November 2014 Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter. Det er vigtigt at have lys på cyklen og refleks på jakken når du bevæger dig ud i mørket. Så

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2012 Efterår og klubliv! Nu trænger efteråret sig på rigtig på og det betyder flere inde aktiviteter, som fx leg og boldspil i Gungeog Frydenhøj hal, projekter

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

5. klasse aftenklub kl.18-20

5. klasse aftenklub kl.18-20 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter november 2015 Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter. Det er vigtigt at have lys på cyklen og refleks på jakken når du bevæger dig ud i mørket. Så

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts Bolche værksted

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts Bolche værksted Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2018 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og selvom det er koldt og med sne og frost, så kan vi alle mærke

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts 2017

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts 2017 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2017 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og selvom det er koldt og til tider med frost om natten, så

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Gang i klubben igen... Efter en lang og temmelig våd sommer er der nu gang i klubben igen. Og har du ikke været en tur i klubben efter ferien endnu,

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2012 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet på. Som

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter januar Godt nytår!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter januar Godt nytår! Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter januar 2018 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2018 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2015. Det er sommer selvom det er en smule køligt!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2015. Det er sommer selvom det er en smule køligt! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2015 Det er sommer selvom det er en smule køligt! Nu er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever, at I er faldet godt til. Har du

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2011. Lukke/åbne tider omkring Jul og Nytår. Glædelig jul & godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2011. Lukke/åbne tider omkring Jul og Nytår. Glædelig jul & godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2011 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2017

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2017 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter december 2017 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september Fernisering Skrot er godt. Efterår & klubliv. Fredag den 15.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september Fernisering Skrot er godt. Efterår & klubliv. Fredag den 15. Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter september 2017 Efterår & klubliv Skolen har nu været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger tid på lektier, sport og måske spejder, så er der stadig masser af aktivitet

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2018

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2018 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter juni 2018 Det er sommer Nu er der gået en lille måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever, at I er faldet godt til. I bruger værkstederne og jeg ser

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2013 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2018 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Mange deltog i klubbens

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar Bolche værksted. Kom og brug din klub de voksne har tid til dig!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar Bolche værksted. Kom og brug din klub de voksne har tid til dig! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter februar 2018 Kom og brug din klub de voksne har tid til dig! Som de fleste af jer ved har vi en rigtig god klub, med personaler, der vil jer medlemmer, børn som

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2016

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter december 2016 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig has gt. Når jeg ser lbage på året, så har vi lavet rig g mange ng i klubben. Du

Læs mere

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben?

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2014 Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2014 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og så håber jeg, at 2014 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Maj Velkommen til nye medlemmer & forældre!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Maj Velkommen til nye medlemmer & forældre! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2013 Velkommen til nye medlemmer & forældre! Torsdag den 2. maj begynder 45 nye medlemmer i klub og det glæder vi os rigtig meget til. Velkommen til vores klub.

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende:

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2013 Hvad vil du bruge din klub til? Det kan være et stort spørgsmål for nogle at besvare. De medlemmer jeg har spurgt siger, at de komme i klubben for at

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter oktober MobilePay i klubben! Efterår og klubliv!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter oktober MobilePay i klubben! Efterår og klubliv! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter oktober 2016 Efterår og klubliv! Nu er det efterår og det betyder flere inde aktiviteter. Selvom de fleste har skoledage til kl. 14 og 15, laver vi stadig ture ud

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter November 2012. Det var en kold og mørk november nat...

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter November 2012. Det var en kold og mørk november nat... Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter November 2012 Det var en kold og mørk november nat... Sådan kunne indledningen på den kommende måned godt lyde, får vi går mod mørke tider. Du skal derfor huske

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2010

Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrev Oktober 2010 Hvordan finder du som forældre ud af hvad der sker i klubben? Forleden havde vi forældremøde i klubben og noget af debatten omhandlede hvordan vi som klub formidler hvad der sker

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00 Månedsplan Oktober Uge 40 Michael Madbar Tirsdag 1-10 Musicon SkaterPark Tur m/michael Onsdag 2-10 Spring-træning kl.14.00 - Dyrehandel-tur Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde

Læs mere

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42 3 dage i efterårs ferien (uge 42) mandag - onsdag afholder vi Basanta sport, Basanta sport er 3 dage med sjov og lidt anderledes motion. Vi laver sund og lækker mad og vi vil have forskellige boder. De

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Impulsen. Januar Februar. Månedsplan Februar. Uge 5. Onsdag 1-2 Ski-træning

Impulsen. Januar Februar. Månedsplan Februar. Uge 5. Onsdag 1-2 Ski-træning Uge 5 Onsdag 1-2 Ski-træning Månedsplan Februar Impulsen Torsdag 2-2 Tur til Morfars m/tom Fredag 3-2 Kaninmøde med Maiken 14.30 Uge 6 Mandag 6-2 Skøjtetur m/michael. Cafe 67 Tirsdag 7-2 Kaninhop på gadegården

Læs mere

Impulsen. Maj-Juni-Juli. Månedsplan Juni. Uge 22. Uge 23. Uge 24. Uge 25. Uge 26. Onsdag 1-6 Morfar tur med Tom Torsdag 2-6 Klubben er lukket

Impulsen. Maj-Juni-Juli. Månedsplan Juni. Uge 22. Uge 23. Uge 24. Uge 25. Uge 26. Onsdag 1-6 Morfar tur med Tom Torsdag 2-6 Klubben er lukket Uge 22 Onsdag 1-6 Morfar tur med Tom Torsdag 2-6 Klubben er lukket Månedsplan Juni Impulsen Fredag 3-6 Klubben er lukket Uge 23 Mandag 6-6 Mandags-cafe 14.30 Tirsdag 7-6 Fodbold -voksne vs. Børn kl. 15.00

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september Efterår & klubliv

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september Efterår & klubliv Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter september 2018 Efterår & klubliv Skolen har nu været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger tid på lektier, sport og måske spejder, så er der stadig masser af aktivitet

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Billeder fra vores TORSDAGS-SKAK hvor vi ind. imellem er så heldige at få helt op til 3 fantastiske Skakpædagoger på besøg af gangen.

Billeder fra vores TORSDAGS-SKAK hvor vi ind. imellem er så heldige at få helt op til 3 fantastiske Skakpædagoger på besøg af gangen. Årgang 28 År 2015 Samuelsgården. Kære alle forældre Skolevænget 19 6840 Oksbøl Der er lige nogle få informationer fra Samuelsgaarden. Samuel og Ingolf vores to alpakaer er desværre blevet så gamle, at

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2016

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2016 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis. Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold

Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis. Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold Onsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Hockey Torsdag: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts Der er forår på vej

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts Der er forår på vej Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2019 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og selvom det er koldt, så kan vi alle mærke de der forårsfornemmelser

Læs mere