SKØNSERKLÆRING J.nr.: 11092

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKØNSERKLÆRING J.nr.: 11092"

Transkript

1 Side 1 af 26 SKØNSERKLÆRING J.nr.: Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab: (I det følgende betegnet som Forsikringsselskab / F.S.) Tilstede ved skønsmødet: (Hvis andre end sagens parter deltager anføres i hvilken relation de deltager). (I det følgende betegnet som klagers murermester xx Indklagedes tømrer yy) Bilag (herunder relevante tilbud): Datering, navn og underskrift:

2 Side 2 af 26 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Tilslutning for emhætte udført med en blød ledning. 2. Lampesteder i stueplan og 1. sal, er ikke monteret med en afstandsring gennem træ loftet. 3. Aflastning mangler for kabler til gulvvarme i badeværelse stueplan. 4. Arbejdsafstanden foran måler er for lille. 5. Tavlen er ikke opmærket, og der mangler afdækning. 6. Ikke færdiggjort antennestik 1. sal. 7. Antenneudtag og stik i loft i soveværelse (1. sal) udført som forfradåse. 8. Løse kabelender i skunk ved vvs fordeler. 9. Stikkontakt og lampeudtag i bruserum overholder ikke gældende regler. 10. Bløde ledninger til sensor og lamper i bryggers/fyrrum, samles bag væg, ikke let tilgængelig. 11. Samling for vaskemaskine og tørretumbler er ikke let tilgængelig. 12. jordforbindelse til fyret. 13. aflastning for kabler til loftlys i værksted. 14. Ikke lovlig dåse for montering af afbryder og stik i garage. 15. Jordspyd udført med spændebånd. 16. afskærmning for stikledning til installation. 17. Optrækninger mellem samlinger på laminatgulv i badeværelse og stuen på 1. sal. 18. Gabende vindueskarme i stue på 1. sal efter utætte vinduer. 19. Gulv på 1. sal knager og virker blød nogle steder 20. Trappetrinene knager på trappen til 1. sal. 21. Manglende valm på taget mod syd 22. Utætte tagrender. 23. Radiator i stykker i stuen på 1. sal. 24. Revnedannelse i ydervægge på udbygninger (forholdet er anmeldt ifm. syn og skønsforretningen) K.L. mener at tilstandsrapporten generelt er sløset udført, og ønsker erstatning for udbedring af elinstallationer som iht. K.L s elektriker er udført forkert/mangelfuldt. Udgifter iht. K.L s elektriker ca ,- (overslag) Den bygningssagkyndiges forklaring: Vejret på besigtigelsestidspunktet: Letskyet ca. 12º Øvrige forhold: B.S. mener ikke at have begået fejl da forholdende er bagatelagtige og derfor ikke nødvendigvis skal nævnes da huset er bygget i 1905, og der derfor må forventes at der er forhold som ikke lever op til gældende krav/anvisninger.

3 Side 3 af 26 Klagepunkter: Tilslutning for emhætte udført med en blød ledning. Ad 1. Der kunne konstateres følgende: Ad 1. Konklusion: Ad 1. Fejl og forsømmelser: Ad 1. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: El tilslutning til emfang er udført i blød ledning med tilslutning bagfra i stikkontakt. Bløde ledninger må ikke anvendes som del af den faste installation. Tilledninger skal enten tilsluttes en stikkontakt, eller en udløbsroset o.l. Dette forhold, sammenholdt med øvrige forhold, samt tilgængelig oplysninger om ulovlige installationer, via tidligere tilstandsrapport, bør udløse UN for el-installationer i tilstandsrapporten. Timeløn 1.000,- Materialer 200,- I alt 1.200,- Ad 1. Forbedringer: Ad 1. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 1. Eventuelt:

4 Side 4 af 26 Klagepunkter: Lampesteder i stueplan og 1. sal, er ikke monteret med en afstandsring gennem træ loftet. Ad 2. Der kunne konstateres følgende: Ad 2. Konklusion: Ad 2. Fejl og forsømmelser: Ad 2. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ad 2. Forbedringer: I trapperum var der, ved syn og skønsforretningen, løsnet et loftudtag i trapperum. Åbningen mellem loftudtag og loft var dog ikke tilstrækkelig stor, til at det kunne konstateres om loftdåse var ført ned til bagside loftbeklædning, og om loftdåser var forsynet med afstandsringe. Ved nedsænkning af lofter skal loftdåser forlænges med godkendte afstandsringe, så loftdåsen slutter rimelig tæt til bagside af loftbeklædning pga. risiko for brandskade. I foregående tilstandsrapport er elinstallationer, under pkt karaktersat UN, hvor det anbefales at elinstallationer gennemgås af aut. installatør, da der generelt forekommer uafsluttede elinstallationer. Samtidig fremgår det af sælgeroplysninger at der forekommer installationer, som er udført af ikke aut. installatør, bl.a. i toilet i stueetage. Da sælger ikke oplyser om udbedringer af disse forhold, sammenholdt med øvrige forhold, samt tilgængelig oplysninger om ulovlige installationer via tidligere tilstandsrapport, bør udløse UN for el-installationer i tilstandsrapporten. Timeløn ,- (det forudsættes at arbejdet kan udføres uden demontage af lofter) Materialer 2.000,- I alt ,- Ad 2. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 2. Eventuelt: BS husker ikke om loftudtag var løsnet på besigtigelsestidspunktet, men mener at han, hvis den var, ville have konstateret det. KL afviser ikke at loftudtaget/roset måske var fastmonteret da man overtog huset.

5 Side 5 af 26 Klagepunkter: Aflastning mangler for kabler til gulvvarme i badeværelse stueplan. Ad 3. Der kunne konstateres følgende: Ad 3. Konklusion: Ad 3. Fejl og forsømmelser: Ad 3. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Det kunne konstateres at der ikke er udført aflastning/afdækning af kabler til gulvvarme i bad/toilet. Risiko for skade som følge af mekanisk påvirkning af kabler på det pågældende sted, anses som værende mindre. Forholdet er ikke umiddelbart tilgængeligt, da kabler er skjult i skab/under væghængt inventar. BS vurderes ikke at have begået fejl ved ikke at nævne forholdet i tilstandsrapporten. Timeløn 500,- Materialer 200,- I alt 700,- Ad 3. Forbedringer: Ad 3. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 3. Eventuelt:

6 Side 6 af 26 Klagepunkter: Arbejdsafstanden foran måler er for lille. Ad 4. Der kunne konstateres følgende: El gruppetavle og måler er placeret i et 40 cm bredt skab, hvilket bevirker at den frie afstand foran tavlen er mindre end 35 cm, og afstand foran måler er mindre end 25 cm. Ad 4. Konklusion: Ad 4. Fejl og forsømmelser: Der stilles ikke krav om placering af mindre gruppetavler i enfamiliehuse, men almindeligvis bør der, som ved større tavler, være 0,7 meter fri plads foran tavlen. Forholdet skønnes som værende mindre alvorligt, da betjening, inspektion og vedligeholdelse af gruppetavlen er muligt, om end besværligt. BS vurderes ikke at have begået fejl ved ikke at nævne forholdet i tilstandsrapporten. Ad 4. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Timeløn 6.500,- Materialer 1.500,- I alt 8.000,- Ad 4. Forbedringer: Ad 4. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 4. Eventuelt

7 Side 7 af 26 Klagepunkter: Tavlen er ikke opmærket, og der mangler afdækning. Ad 5. Der kunne konstateres følgende: Ad 5. Konklusion: Ad 5. Fejl og forsømmelser: Ad 5. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Det kunne konstateres at der ikke var udført opmærkning på sikringer i gruppetavlen, samt at der manglede afdækningsplade. Der skal være mærkning med tilhørsforhold, samt angivelse af den størst tilladte mærkestrøm for både automat- og smeltesikringer, og der må ikke være åbninger i tavlen > 2,5 mm. Dette forhold, sammenholdt med øvrige forhold, samt tilgængelig oplysninger om ulovlige installationer via tidligere tilstandsrapport, bør udløse UN for el-installationer i tilstandsrapporten. Timeløn 500,- Materialer 100,- I alt 700,- Ad 5. Forbedringer: Ad 5. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 5. Eventuelt:

8 Side 8 af 26 Klagepunkter: Ikke færdiggjort antennestik 1. sal. Ad 6. Der kunne konstateres følgende: I tagetage kunne konstateres et antennestik manglede fastgørelse i væg, samt montering af dækplade. Ad 6. Konklusion: Ad 6. Fejl og forsømmelser: Ad 6. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Det er et umiddelbart konstaterbart forhold, men forholdet er bagatelagtigt, og påvirker ikke bygningens brug eller værdi nævneværdigt. BS vurderes ikke at have begået fejl ved ikke at nævne forholdet i tilstandsrapporten, da huseftersynet skal afdække synlige skader, som reducerer bygningens funktion og værdi nævneværdigt. Timeløn 250,- Materialer 50,- I alt 300,- Ad 6. Forbedringer: Ad 6. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 6. Eventuelt:

9 Side 9 af 26 Klagepunkter: Antenneudtag og stik i loft i soveværelse (1. sal) udført som forfradåse. Ad 7. Der kunne konstateres følgende: Antennestik og eludtag i loft i soveværelse er udført som forfradåse. Ad 7. Konklusion: Ad 7. Fejl og forsømmelser: Ad 7. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Elektricitetsrådet accepterer forfradåser anvendt i lofter, hvis fastgørelsesindretningen er i stand til at bære fem gange vægten af det installerede armatur, dog mindst 25 kg. BS vurderes ikke at have begået fejl ved ikke at nævne forholdet i tilstandsrapporten, da et ikke er muligt at afgøre hvordan dåser er monteret, uden destruktive indgreb. Timeløn 1.600,- Materialer 200,- I alt 1.800,- Ad 7. Forbedringer: Ad 7. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 7. Eventuelt:

10 Side 10 af 26 Klagepunkter: Løse kabelender i skunk ved vvs fordeler. Ad 8. Der kunne konstateres følgende: Ad 8. Konklusion: Ad 8. Fejl og forsømmelser: Der kunne ikke konstateres løse/ uafdækkede kabelender i skunkrum. Det er ikke muligt at vurdere forholdet, da kabler var sikret med kabelmuffer ifm. syn og skønsforretningen. Ikke muligt at vurdere. Ad 8. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Timeløn 200,- Materialer 20,- I alt 220,- Ad 8. Forbedringer: Ad 8. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 8. Eventuelt:

11 Side 11 af 26 Klagepunkter: Stikkontakt og lampeudtag i bruserum overholder ikke gældende regler. Ad 9. Der kunne konstateres følgende: Ad 9. Konklusion: Ad 9. Fejl og forsømmelser: I bruserum på 1.sal kunne konstateres stikkontakt i bruserum. Kontaktens afstand fra væg med bruser er 2,1 meter, og højde over gulv er 0,75 m. Lampeudtag i loft er placeret i hjørne af brusekabine. I baderum med åben bruser skal stikkontakt mindst være 120 cm. (målt vandret) fra brusehovedets normale placering. Lampen er, sammen med ventilator, tilsluttet loftudtag i bruserum, hvilket ikke er tilladt. Dette forhold, sammenholdt med øvrige forhold, samt tilgængelig oplysninger om ulovlige installationer via tidligere tilstandsrapport, bør udløse UN for el-installationer i tilstandsrapporten. Ad 9. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Timeløn 800,- Materialer 200,- I alt 1.000,- Ad 9. Forbedringer: Ad 9. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 9. Eventuelt:

12 Side 12 af 26 Klagepunkter: Bløde ledninger til sensor og lamper i bryggers/fyrrum, samles bag væg, ikke let tilgængelig. Ad 10. Der kunne konstateres følgende: Ad 10. Konklusion: Ad 10. Fejl og forsømmelser: Ad 10. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Der kunne konstateres en del løsthængende kabler i fyrrum, samt at tilslutning af lamper og lyssensor er udført i bløde ledninger, som er trukket ind bag forsatsvæg i fyrrum. Bløde ledninger må kun anvendes som tilledninger, og ikke anvendes som del af den faste installation. En tilledning skal normalt sluttes til den faste installation i det rum, hvor det elektriske materiel anvendes og skal enten tilsluttes en stikkontakt eller en udløbsroset o.l. Dette forhold, sammenholdt med øvrige forhold, samt tilgængelig oplysninger om ulovlige installationer via tidligere tilstandsrapport, bør udløse UN for el-installationer i tilstandsrapporten. Udskiftning af bløde ledninger med installationskabler. Timeløn 1.500,- Materialer 1.000,- I alt 3.000,- Ad 10. Forbedringer: Ad 10. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 10. Eventuelt:

13 Side 13 af 26 Klagepunkter: Samling for vaskemaskine og tørretumbler er ikke let tilgængelig. Ad 11. Der kunne konstateres følgende: Ad 11. Konklusion: Ad 11. Fejl og forsømmelser: Ad 11. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Det kunne konstateres at el-tilslutning til vaskemaskine og tørretumbler var delvis skjult bag forsatsvæg. Tilslutning til vaskemaskine og tørretumbler er ofte placeret bag maskiner, hvorfor de kun i begrænset omfang kan besigtiges. I dette tilfælde er maskiner placeret på ca cm høj sokkel, hvilket besværliggør besigtigelsen. Ifm. syn og skønsforretningen blev forholdet dog kontrolleret, og det kunne konstateres at samling/tilslutning var udført i godkendt samledåse umiddelbart bag forsatsvæg. Forholdet er ikke umiddelbart tilgængeligt, hvorfor BS ikke vurderes at have begået fejl ved ikke at nævne forholdet i tilstandsrapporten. Ikke aktuelt Ad 11. Forbedringer: Ad 11. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 11. Eventuelt:

14 Side 14 af 26 Klagepunkter: jordforbindelse til fyret. Ad 12. Der kunne konstateres følgende: Oliefyret kunne konstateres tilsluttet stikkontakt uden jordforbindelse. Ad 12. Konklusion: Ad 12. Fejl og forsømmelser: Iht. gældende regler skal der være jordforbindelse i nyinstallerede stikkontakter og lampesteder. Jordforbindelsen giver sammen med HFI-afbryderen en ekstra beskyttelse, og jordforbindelse har været et krav i nye installationer siden Da installation af fyret vurderes at være ældre, er der ikke krav om jordforbindelse. Dette forhold, sammenholdt med øvrige forhold, samt tilgængelig oplysninger om ulovlige installationer via tidligere tilstandsrapport, bør udløse UN for el-installationer i tilstandsrapporten. Ad 12. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Timeløn 600,- Materialer 500,- I alt 1.100,- Ad 12. Forbedringer: Ved etablering ny stikkontakt med jord, vurderes forbedring at udgøre 50 % Ad 12. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 12. Eventuelt:

15 Side 15 af 26 Klagepunkter: aflastning for kabler til loftlys i værksted. Ad 13. Der kunne konstateres følgende: Ad 13. Konklusion: Ad 13. Fejl og forsømmelser: Kabler til loftarmaturer i værksted er generelt løsthængende i værksted. Generelt skal kabler sikres mod skade ifm belastning/træk ved montering af aflastningsbøjler eller spændebånd i/ved armaturer. Nyere armaturer er i dag stort set alle monteret med aflastning ved kabelindføring. Der kan derfor godt være udført aflastning uden det kan kontrolleres ifm. en visuel bygningsgennemgang. BS vurderes ikke at have begået fejl ved ikke at nævne forholdet i tilstandsrapporten. Da kabler generelt er løsthængende i værkstedet, burde BS have nævnt disse, dog som værende mindre alvorligt. Ad 13. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Timeløn 1.000,- Materialer 200,- I alt 1.700,- Ad 13. Forbedringer: Ad 13. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 13. Eventuelt:

16 Side 16 af 26 Klagepunkter: Ikke lovlig dåse for montering af afbryder og stik i garage. Ad 14. Der kunne konstateres følgende: Ad 14. Konklusion: Ad 14. Fejl og forsømmelser: Indmuringsdåse ved dør mod beboelse er ikke monteret/indmuret i væg. Anvendt dåse er beregnet til indmuring og må ikke anvendes som underlag (hus) for stik/afbryder. Dette forhold, sammenholdt med øvrige forhold, samt tilgængelig oplysninger om ulovlige installationer via tidligere tilstandsrapport, bør udløse UN for el-installationer i tilstandsrapporten. Ad 14. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Timeløn 750,- Materialer 50,- I alt 800,- Ad 14. Forbedringer: Ad 14. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 14. Eventuelt:

17 Side 17 af 26 Klagepunkter: Jordspyd udført med spændebånd. Ad 15. Der kunne konstateres følgende: Ad 15. Konklusion Ad 15. Fejl og forsømmelser: Jordspyd for elinstallation er udført med metalrør hvorpå jordkablet er fastholdt med spændebånd. Forbindelse mellem jordspydet og kabel vurderes at opfylde funktionskravet, og virker samtidigt stabilt. Indtil 1. juli 1993 var det tilladt at bruge galvaniseret jern til jordspyd. Selve spyddets udformning vurderes mindre vigtigt, blot det afleder godt nok, hvilket kræver måling af overgangsmodstand. BS vurderes ikke at have begået fejl ved ikke at nævne forholdet i tilstandsrapporten. Ad 15. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Timeløn 400,- Materialer 200,- I alt 600,- Ad 15. Forbedringer: Etablering af godkendt jordspyd vurderes at udgøre 50 % forbedring. Ad 15. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 15. Eventuelt:

18 Side 18 af 26 Klagepunkter: afskærmning for stikledning til installation. Ad 16. Der kunne konstateres følgende: El stikledning ved facade mod nord kunne konstateres ubeskyttet over terræn. Ad 16. Konklusion: Ad 16. Fejl og forsømmelser: Stikledninger skal afskærmes for skader som følge af mekaniske påvirkninger. Dette forhold, sammenholdt med øvrige forhold, samt tilgængelig oplysninger om ulovlige installationer, via tidligere tilstandsrapport, bør udløse UN for el-installationer i tilstandsrapporten. Ad 16. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Timeløn 400,- Materialer 100,- I alt 500,- Ad 16. Forbedringer: Ad 16. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 16. Eventuelt:

19 Side 19 af 26 Klagepunkter: Optrækninger mellem samlinger på laminatgulv i badeværelse og stuen på 1. sal. Ad 17. Der kunne konstateres følgende: Samlinger i laminatgulv gaber flere steder let i samlinger. Ad 17. Konklusion: Ad 17. Fejl og forsømmelser: Gabende samlinger i laminat gulve skyldes ofte vandindtrængning ifm. gulvvask, vandspild o. lign. Forholdet betegnes som sædvanligt slid/ælde og betragtes som et bagatelagtigt forhold, som ikke kan antages at påvirke bygningens brug eller værdi nævneværdigt BS vurderes ikke at have begået fejl ved ikke at nævne forholdet i tilstandsrapporten. Ad 17. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Timeløn ,- Materialer 5.000,- I alt ,- Ad 17. Forbedringer: Ved udskiftning af beskadigede trægulve, vurderes forbedringen at udgøre 75 % Ad 17. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 17. Eventuelt:

20 Side 20 af 26 Klagepunkter: Gabende vindueskarme i stue på 1. sal efter utætte vinduer. Ad. 18. Der kunne konstateres følgende: Ad. 18. Konklusion: Ad. 18. Fejl og forsømmelser: Laminat på vinduesbundstykker i gavltrekant mod syd delaminerer (gaber) Delaminering i bundstykker opstår typisk pga. opfugtning, evt. som følge af kondensdannelse på ruder, overløb ifm. blomstervanding, og/eller utæthed i vinduer. Forholdet betegnes som sædvanligt slid og ælde, som ikke påvirker bygningens brug eller værdi nævneværdigt. BS vurderes ikke at have begået fejl ved ikke at nævne forholdet i tilstandsrapporten. Ad. 18. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Timeløn 1500,- Materialer 500,- I alt 2.000,- Ad. 18. Forbedringer: Ved udskiftning af bundstykker vurderes forbedringen at udgøre 50 % Ad. 18. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad. 18. Eventuelt: KL oplyser at tømrer er bestilt til at tætte mellem glas og sprosser i vinduerne. skiftning af utæt facadebeklædning på gavltrekant mod syd er accepteret som erstatningsberettiget og erstattet af KL s ejerskifteforsikringsselskab!

21 Side 21 af 26 Klagepunkter: Gulv på 1. sal knager og virker blød nogle steder. Ad. 19. Der kunne konstateres følgende: Ad. 19. Konklusion: Ad. 19. Fejl og forsømmelser: Ad. 19. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Der kunne, ifm. syn og skønsforretningen, ikke konstateres knagende eller bløde gulve, med laminatgulvbelægning. Eftergivende og knirkende gulve i tagetager i bygninger af pågældende alder, er ikke unormalt og skyldes ofte ujævnheder/sætning i underliggende bjælkelag. Set i forhold bygningens alder anses forholdet som bagatelagtigt, som ikke kan antages at påvirke bygningens brug eller værdi nævneværdigt. BS vurderes ikke at have begået fejl ved ikke at nævne forholdet i tilstandsrapporten. Ikke aktuelt Ad. 19. Forbedringer: Ikke aktuelt Ad. 19. Eventuelle forligsdrøftelser: Ikke aktuelt. Ad. 19. Eventuelt: KL oplyser at forholdet ikke forekommer altid.

22 Side 22 af 26 Klagepunkter: Trappetrinene knager på trappen til 1. sal. Ad. 20. Der kunne konstateres følgende: Ad. 20. Konklusion: Ad. 20. Fejl og forsømmelser: Ad. 20. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Der kunne, ifm. syn og skønsforretningen, ikke konstateres knagende trappetrin. Ved f.eks. temperaturskift forekommer ofte knirkelyde fra trapper/træværk. Knirkende trappetrin må betragtes som bagatelagtige forhold, som ikke kan antages at påvirke bygningens brug eller værdi nævneværdigt. BS vurderes ikke at have begået fejl ved ikke at nævne forholdet i tilstandsrapporten. Ikke aktuelt. Ad. 20. Forbedringer: Ikke aktuelt. Ad. 20. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad. 20. Eventuelt: KL oplyser at forholdet ikke forekommer altid.

23 Side 23 af 26 Klagepunkter: Manglende valm på taget mod syd Ad 21. Der kunne konstateres følgende: Ved syn og skønsforretningen kunne ikke konstateres manglende rygningssten på valm. Ad. 21. Konklusion: Det er ikke muligt at vurdere forholdet, da rygning/grat var intakt ifm. syn og skønsforretningen. Ad. 21. Fejl og forsømmelser: Ikke muligt at vurdere. Ad. 21. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Timeløn 600,- Materialer 100,- I alt 700,- Ad. 21. Forbedringer: Ad. 21. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad. 21. Eventuelt: Forholdet er accepteret som erstatningsberettiget og erstattet af KL s ejerskifteforsikringsselskab!

24 Side 24 af 26 Klagepunkter: Utætte tagrender. Ad 22. Der kunne konstateres følgende: Ad 22. Konklusion: Utætheder var udbedret før syns og skønsforretningen, der kunne derfor ikke konstateres utætheder. Det er ikke muligt at vurdere forholdet, da tagrender var intakte ifm. syn og skønsforretningen. Ad 22. Fejl og forsømmelser: Ikke muligt at vurdere. Ad 22. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Timeløn 1.500,- Materialer 500,- I alt 2.000,- Ad 22. Forbedringer: Ad 22. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 22. Eventuelt: Forholdet er accepteret som erstatningsberettiget og erstattet af KL s ejerskifteforsikringsselskab!

25 Side 25 af 26 Klagepunkter: Revnedannelse i ydervægge på udbygninger Ad 23. Der kunne konstateres følgende: Ad 23. Konklusion: Ad 23. Fejl og forsømmelser: Ad 23. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Mindre sætningsrevner i facader flere steder. Mindre sætninger i ældre udbygninger er ofte forekommende i ældre lade og staldbygninger, og vurderes som mindre alvorlige. Revner er tidligere repareret/overmalet men kommet igen, hvilket kan skyldes fugt/ hård frost i vinterhalvåret, efter BS bygningsgennemgang d BS vurderes ikke at have begået fejl ved ikke at nævne forholdet i tilstandsrapporten. Timeløn 3.000,- Materialer 500,- I alt 3.500,- Ad 23. Forbedringer: Ved udbedring/reparation af revnedannelser vurderes forbedring at udgøre 60 % Ad 23. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 23. Eventuelt:

26 Side 26 af 26 Klagepunkter: Radiator i stykker i stuen på 1. sal. Ad 24. Der kunne konstateres følgende: Radiator i stue på 1.sal kunne konstateres defekt i svejsninger. Ad 24. Konklusion: Ad 24. Fejl og forsømmelser: Fastgørelse mellem for og bagplade på radiatoren er løs som følge af defekte svejsninger, men radiatorens funktionsdygtighed vurderes ikke forringet. Forholdet betragtes som et bagatelagtigt forhold, som ikke kan antages at påvirke bygningens brug eller værdi nævneværdigt. BS vurderes ikke at have begået fejl ved ikke at nævne forholdet i tilstandsrapporten. Ad 24. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Timeløn 1.500,- Materialer 3.000,- I alt 4.500,- Ad 24. Forbedringer: Ved udskiftning af radiator vurderes forbedringen at udgøre 50 % Ad 24. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 24. Eventuelt:

SKØNSERKLÆRING J. NR. 12039

SKØNSERKLÆRING J. NR. 12039 SKØNSERKLÆRING J. NR. 12039 Besigtigelsesdato: 12. oktober 2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11003

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11003 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11003 Besigtigelsesdato: 31. maj 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.10150. Besigtigelsesdato: Torsdag d. 16-06-2011 kl. 13.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.

SKØNSERKLÆRING. J.nr.10150. Besigtigelsesdato: Torsdag d. 16-06-2011 kl. 13.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L. Side 1 af 10 SKØNSERKLÆRING J.nr.10150 Besigtigelsesdato: Torsdag d. 16-06-2011 kl. 13.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031 Besigtigelse den: 6. juni 2011 kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153 Besigtigelsesdato: 11. februar 2015 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12119

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12119 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12119 Besigtigelsesdato: 20.11.2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14140

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14140 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14140 Besigtigelse d. 22. januar 2015. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12129

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12129 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12129 Besigtigelsesdato: Den 08.11.2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13086

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13086 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13086 Besigtigelsesdato: Mandag d. 09-09-13 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015 Besigtigelsesdato: 28. juni 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 15.05. 2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab: (I det

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11123

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11123 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11123 Besigtigelsesdato: 14. december 2011 klokken 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14106

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14106 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14106 Besigtigelsesdato: Mandag den 6. oktober 2014 kl. 12.30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf.: 21846605

Elinstallationsrapport for ejendommen. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf.: 21846605 for ejendommen Sælger G Johs Christoffersen Adresse Menstrup Bygade 5 Postnr. og by 4700 Næstved Dato 11.10.2015 Udløbsdato 11.10.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Insta A/S Smedevænget 16 A 4700

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13022

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13022 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13022 Besigtigelsesdato: 22.04.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13097

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13097 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13097 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 26.11.2013, kl. 14 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Naturstyrelsen vadehavet. Knud Jørgensen El Aps Nørregade 23 6690 Gørding Tlf.: 75178999

Elinstallationsrapport for ejendommen. Naturstyrelsen vadehavet. Knud Jørgensen El Aps Nørregade 23 6690 Gørding Tlf.: 75178999 for ejendommen Sælger Naturstyrelsen vadehavet Adresse Koldingvej 5 Postnr. og by 6630 Rødding Dato 21.08.2014 Udløbsdato 21.08.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Knud Jørgensen El Aps Nørregade

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. 24/7 Eftersyn Kalundborgvej 170 4300 Holbæk Tlf.: 51939386

Elinstallationsrapport for ejendommen. 24/7 Eftersyn Kalundborgvej 170 4300 Holbæk Tlf.: 51939386 for ejendommen Sælger Lars Hovmand Adresse Rykkerupvej 33 Postnr. og by 4990 Sakskøbing Dato 17.03.2016 Udløbsdato 17.03.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed 24/7 Eftersyn Kalundborgvej 170 4300 Holbæk

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10076 Oversigt over klagepunkter: Ulovlige elinstallationer. 1. Stikkontakt med afbryder ved terrassedør (sidder løs) er tilsluttet med blød ledning. Herfra udgår forlængerledning

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9005 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Pkt.1 El-installationer der er ulovlige installationer der umiddelbart kan ses med løse ledninger m.v. Pkt. 2 VVS-installationer

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114 Besigtigelsesdato: Den 25.10.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boet efter: Helge Vang Jensen. Insta A/S Smedevænget 16 A 4700 Næstved Tlf.: 21846605

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boet efter: Helge Vang Jensen. Insta A/S Smedevænget 16 A 4700 Næstved Tlf.: 21846605 for ejendommen Sælger Boet efter: Helge Vang Jensen Adresse Skovvej 30 Postnr. og by 4160 Herlufmagle Dato 24.05.2016 Udløbsdato 24.05.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Insta A/S Smedevænget 16

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Midtfyns Elforsyning A.m.b.a Østre Ringvej 43 5750 Ringe Tlf.: 62621109

Elinstallationsrapport for ejendommen. Midtfyns Elforsyning A.m.b.a Østre Ringvej 43 5750 Ringe Tlf.: 62621109 for ejendommen Sælger Holger Carlo Lund Adresse Øksenbjergvej 56 Postnr. og by 5700 Svendborg Dato 18.06.2014 Udløbsdato 18.06.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Midtfyns Elforsyning A.m.b.a Østre

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeeftersyn P/S Guldbergsgade 1 2200 København N Tlf.: 35 36 07 96

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeeftersyn P/S Guldbergsgade 1 2200 København N Tlf.: 35 36 07 96 for ejendommen Sælger Lisbeth Irene Nielsen Adresse Staldgaarden 22 Postnr. og by 4800 Nykøbing F Dato 21.08.2013 Udløbsdato 21.08.2014 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Boligeeftersyn P/S Guldbergsgade

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Kanagasabapathy Lyer B. Lyer og Sarojini Kanagasabapathy

Elinstallationsrapport for ejendommen. Kanagasabapathy Lyer B. Lyer og Sarojini Kanagasabapathy for ejendommen Sælger Kanagasabapathy Lyer B. Lyer og Sarojini Kanagasabapathy Adresse Skolegade 11 Postnr. og by 6200 Aabenraa Dato 05.03.2014 Udløbsdato 05.03.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12061

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12061 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12061 Besigtigelsesdato: 19. oktober 2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13023

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13023 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13023 Besigtigelsesdato: Torsdag d. 2. maj 2013 kl. 13.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Susan A. Hansen & Jørgen Bundgaard Hansen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.

Elinstallationsrapport for ejendommen. Susan A. Hansen & Jørgen Bundgaard Hansen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf. for ejendommen Sælger Susan A. Hansen & Jørgen Bundgaard Hansen Adresse Nebbegårds Alle 1 Postnr. og by 2970 Hørsholm Dato 25.08.2015 Udløbsdato 25.08.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek Eltjek

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Aut. Elinstallatør Jørgen Nielsen ApS Koldingvej 22 6520 Toftlund Tlf.: 74 83 21 99

Elinstallationsrapport for ejendommen. Aut. Elinstallatør Jørgen Nielsen ApS Koldingvej 22 6520 Toftlund Tlf.: 74 83 21 99 for ejendommen Sælger Henning Nielsen Adresse Høybergvej 41 Postnr. og by 6261 Bredebro Dato 30.04.2014 Udløbsdato 30.04.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Aut. Elinstallatør Jørgen Nielsen ApS Koldingvej

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Aut. elinstallatør Henrik Larsen ApS Barfoedsvej 4 9800 Hjørring Tlf.: 98902230

Elinstallationsrapport for ejendommen. Aut. elinstallatør Henrik Larsen ApS Barfoedsvej 4 9800 Hjørring Tlf.: 98902230 for ejendommen Sælger Hjørring Kommune Adresse Hans Jensens Alle 63 Postnr. og by 9850 Hirtshals Dato 27.05.2014 Udløbsdato 27.05.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Aut. elinstallatør Henrik Larsen

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Bodil Nedergaard Madsen. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf.: 21846605

Elinstallationsrapport for ejendommen. Bodil Nedergaard Madsen. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf.: 21846605 for ejendommen Sælger Bodil Nedergaard Madsen Adresse Fredensvej 12 Postnr. og by 4700 Næstved Dato 31.05.2016 Udløbsdato 31.05.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Insta A/S Smedevænget 16 A 4700

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038 Besigtigelsesdato: 08.05.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeftersyn P/S Guldbergsgade 1 2200 København N Tlf.: 35 36 07 96

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeftersyn P/S Guldbergsgade 1 2200 København N Tlf.: 35 36 07 96 for ejendommen Sælger Paw & Tania M. Laursen Adresse Tybjerg Bygade 12 Postnr. og by 4160 Herlufmagle Dato 20.04.2015 Udløbsdato 20.04.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Boligeftersyn P/S Guldbergsgade

Læs mere

SKØNSERKLÆRING: J.nr. 12096

SKØNSERKLÆRING: J.nr. 12096 SKØNSERKLÆRING: J.nr. 12096 Besigtigelse d. 31. august 2012 Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.l.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.s.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Gorrissen El A/S Stutmestervej 32. 3400 Hillerød. Tlf.: 48242240

Elinstallationsrapport for ejendommen. Gorrissen El A/S Stutmestervej 32. 3400 Hillerød. Tlf.: 48242240 for ejendommen Sælger en Pedersen Adresse gtvej 7 Postnr. og by 3400 Hillerød Dato 24.11.2014 Udløbsdato 24.11.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Gorrissen El A/S Stutmestervej 32 3400 Hillerød Tlf.:

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Hjortespring Elektrikeren ApS Bispebjerg Bakke 22 F 2400 København NV Tlf.: 44 94 85 14

Elinstallationsrapport for ejendommen. Hjortespring Elektrikeren ApS Bispebjerg Bakke 22 F 2400 København NV Tlf.: 44 94 85 14 for ejendommen Sælger Joh Aleksander Hansen Adresse Markersvænge 8 Postnr. og by 2690 Karlslunde Dato 24.09.2015 Udløbsdato 24.09.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Hjortespring Elektrikeren ApS

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12160

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12160 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12160 Besigtigelse den: 15. marts 2013 kl. 9.30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7180 Oversigt over klagepunkter: 1. Sokkel, defekt mørtelkant 2. Sætningsrevner i sokkel 3. Gulv i trapperum, skævt og revnet 4. Kældervindue, i terrænhøjde 5. Facader og gavle,

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Allan & Asli Bremer Obling. El:Con Middelfart A/S Ryhavevej 50 8210 Aarhus V Tlf.

Elinstallationsrapport for ejendommen. Allan & Asli Bremer Obling. El:Con Middelfart A/S Ryhavevej 50 8210 Aarhus V Tlf. for ejendommen Sælger Allan & Asli Bremer Obling Adresse Toftesvinget 28 Postnr. og by 8250 Egå Dato 27.01.2014 Udløbsdato 27.01.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed El:Con Middelfart A/S Ryhavevej

Læs mere

El-installationer er i stor udstrækning ulovlige. Den bygningssagkyndiges forklaring:

El-installationer er i stor udstrækning ulovlige. Den bygningssagkyndiges forklaring: 8075 Oversigt over klagepunkter: 1. El-installationer udvendig 2. El-installationer i forgang 3. El-installationer i bryggers 4. El-tavle 5. El-installationer i værelse ved forgang 6. El-installationer

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10070 Besigtigelse d. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Sleftersyn ApS Højmarken 7 9560 Hadsund Tlf.: 40 87 50 22

Elinstallationsrapport for ejendommen. Sleftersyn ApS Højmarken 7 9560 Hadsund Tlf.: 40 87 50 22 for ejendommen Sælger Aalborg Kommune Adresse Sydvestvej 4 Postnr. og by 9400 Nørresundby Dato 26.05.2014 Udløbsdato 26.05.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Sleftersyn ApS Højmarken 7 9560 Hadsund

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199 for ejendommen Sælger Anders Barsballe Adresse Spandet Kirkevej 5 Postnr. og by 6760 Ribe Dato 27.03.2015 Udløbsdato 27.03.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 110005 Besigtigelse d. 30. maj 2011 Kl. 11:00 Slagelse den 1. juni 2011 Oversigt over klagepunkter: 1. Der er for stor spærafstand, 106 113 cm. 2. Forankring af taget overholder ikke

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boet efter: Ellen Birthe Stovgaard. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf.

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boet efter: Ellen Birthe Stovgaard. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf. for ejendommen Sælger Boet efter: Ellen Birthe Stovgaard Adresse Lærkevej 12 Postnr. og by 4700 Næstved Dato 10.01.2016 Udløbsdato 10.01.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Insta A/S Smedevænget 16

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14116

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14116 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14116 Besigtigelsesdato: Onsdag den 22. oktober 2014 kl. 9.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11053 Besigtigelsesdato: 2. august 2011, kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Råd i udestuens træværk. 2. Manglende udluftning i udestuens tagkonstruktion. 3. Råd m.v. i vinduer og døre. 4. Utætte tagrender/nedløb. 5. Afskalning på sokkel. 6. Revner

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10 027 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter 1. 2. 3. 4. 5. 6. Fugt nederst i skorstenen Fugt i væg i entré Hængsler på indvendige døre Skade i spærhoved Tagbelægning understrøget

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 12028 Besigtigelsesdato: Torsdag, den 31 maj 2012 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeftersyn P/S Guldbergsgade 1 2200 København N Tlf.: 35 36 07 96

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeftersyn P/S Guldbergsgade 1 2200 København N Tlf.: 35 36 07 96 for ejendommen Sælger Jyta Petersen Adresse Søndergårdevej 6 Postnr. og by 7884 Fur Dato 19.05.2015 Udløbsdato 19.05.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Boligeftersyn P/S Guldbergsgade 1 2200 København

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Søndergade 43, 1. sal 8700 Horsens Tlf.: 70261199

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Søndergade 43, 1. sal 8700 Horsens Tlf.: 70261199 for ejendommen Sælger Tove Larsen Adresse Højeløkkevej 17 Postnr. og by 5690 Tommerup Dato 30.05.2013 Udløbsdato 30.05.2014 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek Eltjek ApS Søndergade 43, 1. sal 8700

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 Besigtigelsesdato: Mandag d. 06-10-2014 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 2. maj 2012. kl. 9,30. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 2. maj 2012. kl. 9,30. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 2. maj 2012. kl. 9,30 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift: Skønsmandens

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. VISU-EL ApS Midgårdsvej 21 8800 Viborg Tlf.: 24224159

Elinstallationsrapport for ejendommen. VISU-EL ApS Midgårdsvej 21 8800 Viborg Tlf.: 24224159 for ejendommen Sælger Lau Halkær Adresse Tilst Skolevej 6 Postnr. og by 8381 Tilst Dato 19.01.2016 Udløbsdato 19.01.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed VISU-EL ApS Midgårdsvej 21 8800 Viborg Tlf.:

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Øster Lindet El-Service ApS Lindevej 10 Øster Lindet 6630 Rødding Tlf.: 74846337

Elinstallationsrapport for ejendommen. Øster Lindet El-Service ApS Lindevej 10 Øster Lindet 6630 Rødding Tlf.: 74846337 for ejendommen Sælger Peter Wissendorf Adresse Søndrevej 11 Postnr. og by 8700 Horsens Dato 25.06.2014 Udløbsdato 25.06.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Øster Lindet El-Service ApS Lindevej 10

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeftersyn P/S Nyhavn 43 B, st. 1051 København K Tlf.: 35 36 07 96

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeftersyn P/S Nyhavn 43 B, st. 1051 København K Tlf.: 35 36 07 96 for ejendommen Sælger Sabine Christiansen Adresse Østergade 39 Postnr. og by 4880 Nysted Dato 15.10.2015 Udløbsdato 15.10.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Boligeftersyn P/S Nyhavn 43 B, st. 1051

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boet efter Aase Lieberkind. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf.: 21846605

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boet efter Aase Lieberkind. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf.: 21846605 for ejendommen Sælger Boet efter Aase Lieberkind Adresse Wesselsvej 50 Postnr. og by 4700 Næstved Dato 14.06.2016 Udløbsdato 14.06.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Insta A/S Smedevænget 16 A 4700

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11044 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 1. december 2011 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 13.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12113

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12113 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12113 Besigtigelsesdato: Onsdag d. 19-09-2012, kl. 11.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeftersyn P/S Guldbergsgade 1 2200 København N Tlf.: 35 36 07 96

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeftersyn P/S Guldbergsgade 1 2200 København N Tlf.: 35 36 07 96 for ejendommen Sælger Dorte Juul Rasmussen Adresse Bispegade 26 Postnr. og by 4800 Nykøbing F Dato 21.05.2015 Udløbsdato 21.05.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Boligeftersyn P/S Guldbergsgade 1

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. El:Con Middelfart A/S Ryhavevej 50 8210 Aarhus V Tlf.: 64 41 04 91

Elinstallationsrapport for ejendommen. El:Con Middelfart A/S Ryhavevej 50 8210 Aarhus V Tlf.: 64 41 04 91 for ejendommen Sælger Ruth Nielsen Adresse Snoghøjparken 1 Postnr. og by 7000 Fredericia Dato 17.03.2013 Udløbsdato 17.03.2014 Autoriseret elinstallatørvirksomhed El:Con Middelfart A/S Ryhavevej 50 8210

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Dansk El Kontrol Nebel Gårds Vej 69 7000 Fredericia Tlf.: 50 23 22 12

Elinstallationsrapport for ejendommen. Dansk El Kontrol Nebel Gårds Vej 69 7000 Fredericia Tlf.: 50 23 22 12 for ejendommen Sælger Peter Winther Adresse Søndergade 10 Postnr. og by 8870 Langå Dato 12.02.2015 Udløbsdato 12.02.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Dansk El Kontrol Nebel Gårds Vej 69 7000 Fredericia

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J. nr. 12055. J.nr. 12055. Besigtigelsesdato: Onsdag d. 30. maj. 2012, kl. 14.30. Ejendommen:

SKØNSERKLÆRING. J. nr. 12055. J.nr. 12055. Besigtigelsesdato: Onsdag d. 30. maj. 2012, kl. 14.30. Ejendommen: SKØNSERKLÆRING J.nr. 12055 Besigtigelsesdato: Onsdag d. 30. maj. 2012, kl. 14.30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Else Maibøll Wind & Bjarne Wind. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.

Elinstallationsrapport for ejendommen. Else Maibøll Wind & Bjarne Wind. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf. for ejendommen Sælger Else Maibøll Wind & Bjarne Wind Adresse Elmevænget 37 Postnr. og by 2880 Bagsværd Dato 06.01.2016 Udløbsdato 06.01.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9144 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Skævhed i tagkonstruktion. 2. Faskiner fungerer ikke. 3. Fugearbejde og sokkelpuds mangelfuld. 4. Løse fliser i baggang og

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Ljubinka Blagojevic & Petar Blagojevic. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf.

Elinstallationsrapport for ejendommen. Ljubinka Blagojevic & Petar Blagojevic. Insta A/S Smedevænget 16 A. 4700 Næstved. Tlf. for ejendommen Sælger Ljubinka Blagojevic & Petar Blagojevic Adresse Havevej 38 Postnr. og by 4700 Næstved Dato 07.01.2016 Udløbsdato 07.01.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Insta A/S Smedevænget

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023 Besigtigelsesdato: 11. juli 2016 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199 for ejendommen Sælger Else og Rico Andersen Adresse Frydendalvej 30 Postnr. og by 6330 Padborg Dato 05.10.2015 Udløbsdato 05.10.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeeftersyn P/S Guldbergsgade 1 2200 København N Tlf.: 35 36 07 96

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeeftersyn P/S Guldbergsgade 1 2200 København N Tlf.: 35 36 07 96 for ejendommen Sælger Irma Bertha Hansen Adresse Kastaniegårdsvej 7 Postnr. og by 4760 Vordingborg Dato 14.05.2014 Udløbsdato 14.05.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Boligeeftersyn P/S Guldbergsgade

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12 083

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12 083 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12 083 Besigtigelse d. 17. august 2012. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199 for ejendommen Sælger Ida Rand Kjeldsen Adresse Fasanvænget 20 Postnr. og by 8330 Beder Dato 05.01.2016 Udløbsdato 05.01.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199 for ejendommen Sælger Jerrik Park Bisgaard Adresse Anders Olesens Vej 8 Postnr. og by 9310 Vodskov Dato 25.01.2016 Udløbsdato 25.01.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Brian & Lisbet Hemmingsen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199

Elinstallationsrapport for ejendommen. Brian & Lisbet Hemmingsen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199 for ejendommen Sælger Brian & Lisbet Hemmingsen Adresse Ellegårdsvej 24 Postnr. og by 4684 Holmegaard Dato 30.10.2012 Udløbsdato 30.10.2013 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Kristen Andersen Møjbæk, v/anders Møjbæk. EL:CON A/S Ryhavevej 50 8210 Aarhus V Tlf.

Elinstallationsrapport for ejendommen. Kristen Andersen Møjbæk, v/anders Møjbæk. EL:CON A/S Ryhavevej 50 8210 Aarhus V Tlf. for ejendommen Sælger Adresse Postnr. og by Kristen Andersen Møjbæk, v/anders Møjbæk Jens Provsts Vej 10A 7400 Herning Dato 18.12.2015 Udløbsdato 18.12.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed EL:CON A/S

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17026 Besigtigelsesdato: Tirsdag, den 11. juli 2017, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199 for ejendommen Sælger Kirsten Andersen Adresse Rugvænget 65 Postnr. og by 7400 Herning Dato 07.05.2015 Udløbsdato 07.05.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13103

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13103 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13103 Besigtigelsesdato: 02.10.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11006 Besigtigelsesdato: Den 12.09.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Tina Gylling Møller & John Christensen. El:Con Middelfart A/S Ryhavevej 50 8210 Aarhus V Tlf.

Elinstallationsrapport for ejendommen. Tina Gylling Møller & John Christensen. El:Con Middelfart A/S Ryhavevej 50 8210 Aarhus V Tlf. for ejendommen Sælger Tina Gylling Møller & John Christensen Adresse Ravnholtvej 117 Postnr. og by 8310 Tranbjerg J Dato 14.08.2015 Udløbsdato 14.08.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed El:Con Middelfart

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Midtfyns Elforsyning A.m.b.a Østre Ringvej 43 5750 Ringe Tlf.: 62 62 11 09

Elinstallationsrapport for ejendommen. Midtfyns Elforsyning A.m.b.a Østre Ringvej 43 5750 Ringe Tlf.: 62 62 11 09 for ejendommen Sælger Svendborg Kommune Adresse Stubbevangen 11 Postnr. og by 5700 Svendborg Dato 08.12.2015 Udløbsdato 08.12.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Midtfyns Elforsyning A.m.b.a Østre

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13152

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13152 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13152 Besigtigelsesdato: 20.02.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Niels Åge Toldam & Gitte Philip. Ryslinge El Tvekildevej 1 5856 Ryslinge Tlf.: 62 67 10 99

Elinstallationsrapport for ejendommen. Niels Åge Toldam & Gitte Philip. Ryslinge El Tvekildevej 1 5856 Ryslinge Tlf.: 62 67 10 99 for ejendommen Sælger Niels Åge Toldam & Gitte Philip Adresse Solsikkevej 4 Postnr. og by 2700 Brønshøj Dato 05.05.2015 Udløbsdato 05.05.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Ryslinge El Tvekildevej

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Dansk El Kontrol Nebel Gårds Vej 69 7000 Fredericia Tlf.: 50232212 8-15-189

Elinstallationsrapport for ejendommen. Dansk El Kontrol Nebel Gårds Vej 69 7000 Fredericia Tlf.: 50232212 8-15-189 for ejendommen Sælger Svend Aage Sørensen Adresse Bakkegårdsparken 11 Postnr. og by 7171 Uldum Dato 13.07.2015 Udløbsdato 13.07.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Dansk El Kontrol Nebel Gårds Vej

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Sønderborg kommune, Bygninger & Energi, Att: Nina Witte Nielsen

Elinstallationsrapport for ejendommen. Sønderborg kommune, Bygninger & Energi, Att: Nina Witte Nielsen for ejendommen Sælger Sønderborg kommune, Bygninger & Energi, Att: Nina Witte Nielsen Adresse Færgevej 39 Postnr. og by 6430 Nordborg Dato 06.03.2015 Udløbsdato 06.03.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 10096

SKØNSERKLÆRING J.nr. 10096 SKØNSERKLÆRING J.nr. 10096 Besigtigelse d. 17. november 2010 Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199

Elinstallationsrapport for ejendommen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199 for ejendommen Sælger Nils Holger Berg Adresse Caroline Mathilde Vej 17 Postnr. og by 2950 Vedbæk Dato 04.09.2015 Udløbsdato 04.09.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Multi-Tech A/S Hareskovvej 15 A 4400 Kalundborg Tlf.: 59 50 40 04

Elinstallationsrapport for ejendommen. Multi-Tech A/S Hareskovvej 15 A 4400 Kalundborg Tlf.: 59 50 40 04 for ejendommen Sælger Martin Backe Adresse Tingerupvej 96 Postnr. og by 4330 Hvalsø Dato 03.07.2015 Udløbsdato 03.07.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Multi-Tech A/S Hareskovvej 15 A 4400 Kalundborg

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058 Besigtigelsesdato: Mandag den 14.07.2014, kl. 10 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9066 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Lægter i tagkonstruktion (litra A) har fugtskjolder på hele sydsiden og taget er utæt. 2. Fugt i kælderen er mere omfattende

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Multi-Tech A/S Hareskovvej 15 A 4400 Kalundborg Tlf.: 59 50 40 04

Elinstallationsrapport for ejendommen. Multi-Tech A/S Hareskovvej 15 A 4400 Kalundborg Tlf.: 59 50 40 04 for ejendommen Sælger Leif Andersen Adresse Kratvej 22 Postnr. og by 4571 Grevinge Dato 23.02.2016 Udløbsdato 23.02.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Multi-Tech A/S Hareskovvej 15 A 4400 Kalundborg

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. EL:CON A/S Ryhavevej 50 8210 Aarhus V Tlf.: 72667020

Elinstallationsrapport for ejendommen. EL:CON A/S Ryhavevej 50 8210 Aarhus V Tlf.: 72667020 for ejendommen Sælger Jørgen Eckhardt Jensen Adresse Havevej 18 Postnr. og by 2970 Hørsholm Dato 15.03.2016 Udløbsdato 15.03.2017 Autoriseret elinstallatørvirksomhed EL:CON A/S Ryhavevej 50 8210 Aarhus

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Idestrup El ApS Møllevej 2A 4872 Idestrup Tlf.: 54148100

Elinstallationsrapport for ejendommen. Idestrup El ApS Møllevej 2A 4872 Idestrup Tlf.: 54148100 for ejendommen Sælger Københavns kommune Adresse Ove Billes Vej 12 Postnr. og by 2300 København S Dato 08.01.2015 Udløbsdato 08.01.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Idestrup El ApS Møllevej 2A 4872

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105 Besigtigelsesdato: 2011-12-19 mandag. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Birger Iversen & Sara Højer Iversen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.

Elinstallationsrapport for ejendommen. Birger Iversen & Sara Højer Iversen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf. for ejendommen Sælger Birger Iversen & Sara Højer Iversen Adresse Ubberødvej 8 Postnr. og by 2970 Hørsholm Dato 02.07.2014 Udløbsdato 02.07.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Frahm El-Teknik A/S Valdemarshaab 11 4600 Køge

Elinstallationsrapport for ejendommen. Frahm El-Teknik A/S Valdemarshaab 11 4600 Køge for ejendommen Sælger Connie Meisler Adresse Egernets Kvarter 22 Postnr. og by 4623 Lille Skensved Dato 19.10.2014 Udløbsdato 19.10.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Frahm El-Teknik A/S Valdemarshaab

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L. SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. OBH-Ingeniørservice A/S Agerhatten 25 5220 Odense SØ Tlf.: 70 21 72 40. 1096769/cly

Elinstallationsrapport for ejendommen. OBH-Ingeniørservice A/S Agerhatten 25 5220 Odense SØ Tlf.: 70 21 72 40. 1096769/cly for ejendommen Sælger Karen Lesley Hougaard Adresse Hornvej 7 Postnr. og by 8883 Gjern Dato 29.07.2015 Udløbsdato 29.07.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed OBH-Ingeniørservice A/S Agerhatten 25 5220

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. SejerNielsen.dk Bakkekammen 108 3600 Frederikssund Tlf.: 53807600

Elinstallationsrapport for ejendommen. SejerNielsen.dk Bakkekammen 108 3600 Frederikssund Tlf.: 53807600 for ejendommen Sælger Dennis Valentin Marker Adresse Mølleengen 85 Postnr. og by 3550 Slangerup Dato 07.07.2015 Udløbsdato 07.07.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed SejerNielsen.dk Bakkekammen 108

Læs mere