1. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde"

Transkript

1 Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde den 30. oktober 2012 Side 1 Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 30. oktober 2012 TID: Kl STED: Christiansborg Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller, forbundsformand Laila Nielsen, næstformand Ivan Bøgh, FU-medlem Dorte Rasmussen, FU-medlem Jonas Bakkendrup Larsen, forbundssekretær 1. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referatet er godkendt via mail. Dagsordenen sættes til godkendelse. Bilag: Den udsendte dagsorden til aftenens møde. Indstilling: Til godkendelse. Dagsordenen blev godkendt. 2. Siden sidst Orientering om aktuelle emner siden sidst 3. Afdelingsarbejdet Status på afdelingsarbejdet Afdeling i Smørum er blevet stiftet og godkendtes af FU. Højby afdeling forventes lukket endeligt indenfor kort tid. Formanden for Høng og Slagelse er afgået ved døden efter lang tids svær sygdom. Forretningsudvalget og Landsforbundet udtrykker sin sorg og medfølelse i forhold til de efterladte. Vi vil nu inddrage forbundets kritiske revisorer i udredningsarbejdet, når de nødvendige dokumentationsmaterialer er fremskaffet. Det må forventes at politiet henlægger anmeldelsen. Forbundssekretæren indkalder snarest bestyrelse og medarbejdere i afdelingerne til møde, hvor der kan drøftes en evt. lukning af begge afdelinger fra årsskiftet. Vores vedtægter og konkurslovgivningen skal nøje følges i den forbindelse.

2 Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde den 30. oktober 2012 Side 2 Forretningsudvalget glæder sig over, at der siden landsmødet er etableret 3 nye afdelinger: Holmegård, Spørring og Smørum. 4. Regionerne Status på arbejdet i regionerne. Manfred Erfurth stopper som regionsformand for region Syd ved årsmødet næste år. Der er endnu ikke fundet en afløser. Region syd foreslår, at der afholdes møde med ledelsen søndag den 13. januar 2013 efter FU mødet i Odense. 5. Aktiviteter Aktivitetsfestival 2012 Evaluering af aktivitetsfestivalen 2012 og pointer til aktivitetsfestivalen Bilag: Forbundsformandens opsamlingsmail. Indstilling: Til drøftelse. Stig har lavet et notat med ideer til fremtidige aktivitetsfestivaler, der nu overgår til Aktivitetsudvalgets videre behandling. Aktivitetsudvalget har taget en snak om konceptet og evalueringerne for dette års arrangement tages med i planlægningen af næste års aktivitetsfestival. Der kan med fordel tænkes i mere fysiske aktiviteter som supplement til de mere hobbyprægede. Der kan også med fordel tænkes i politiske oplæg for medarbejderne. Næste aktivitetsfestival ligger i weekenden oktober Interne/eksterne repræsentationer Intet til punktet på dette møde. Der er på HB mødet lavet enkelte rettelser i repræsentationslisten. Disse rettes til og listen rundsendes til HB og lægges på hjemmesiden. 7. Medarbejderuddannelse Intet særskilt til punktet på dette møde.

3 Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde den 30. oktober 2012 Side 3 8. Udvalgsarbejdet Kort status på udvalgenes arbejde. a) Aktivitetsudvalget Udvalget har afholdt møde 28. oktober. På mødet blev handlingsplanen gennemgået. Udvalget har en ide om at lave en DUI dag, som skal køre på landsplan. Kampagneugen flyttes i 2013 til uge 42. Der er fremkommet ideer til, at en minilandslejr kan placeres i Århus, hvor der på forhånd er planlagt en sommerlejr. Alternativt vil der blive arbejdet med regionale sommerlejre. Folkemødet på Bornholm i 2013, vil være en aktivitet, som udvalget vil engagere sig i. Der planlægges en medarbejderstudietur i 2014 til udlandet. Aktivitetsdatabasen blev drøftet og der kom flere nye ideer til konceptet. DUI butikken blev gennemgået og udvalget har ideer til forbedringer, disse tages med informationskonsulenten på forbundet. Forbundsformanden beder udvalget overveje udlicitering af butikken til en afdeling Jubilejren 2015 i Hals rykkes til uge 31, det vil nemlig give bedre mulighed for at få udenlandske gæster med. Næste udvalgsmøde ligger efter HB mødet i januar. b) LandsBørneUdvalget Efterårstræffet i 2013 er flyttet til uge 36. c) LandsUngdomsUdvalget Næste udvalgskonference har LUU ønske om at deltage i. Der skal findes en fast kontaktperson på Forbundskontoret. d) Uddannelsesudvalget Udvalget har afholdt møde 28. oktober. Der vil på Landskurset 2013 blive arbejdet på at opjustere graden af det holdningsbearbejdende arbejde i DUI-LEG og VIRKE. Der er fastsat datoer for de fleste af uddannelsesaktiviteterne. Disse lægges i den fælles kalender og på hjemmesiden.

4 Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde den 30. oktober 2012 Side 4 e) Internationalt udvalg Udvalget har afholdt møde 28. oktober. Det oplyses, at Maja Busted og Ann Urbrand har ytret ønske om at varetage Landsforbundets repræsentation i IFM-SEI og vurdering af ansøgninger herfra. Forbundsformanden meddelte, at det kræver en mere indgående diskussion i Forretningsudvalget, inden det kan besluttes. Punktet drøftes på næste Forretningsudvalgsmøde. Maja Busted ønsker at deltage i IFM-SEI kongressen næste år. Det er forretningsudvalget som beslutter vores endelige repræsentation til kongressen, hvor Morten Lyager udtræder af finanskomiteen. Laila og Jonas står for repræsentationen i ABN. International afdeling Syd/Øst ønskes drevet med aktivitet i fremtiden. Der tages inden årsskiftet et møde i afdelingen. Der overvejes en sammenlægning af international afdeling Syd/Øst og International afdeling Nord. f) Solidaritetsudvalget Der har været afholdt et møde mellem Formandskabet, Børn Hjælper Børn Fonden og formanden for Solidaritetsudvalget. På mødet blev der aftalt klare adskillelser af udvalgenes arbejde. Udvalget har afsendt en ansøgning til DUF omkring dialogprojekt i Jenin. Forbundsformanden har denne gang underskrevet ansøgningen på landsforbundets vegne. Fremover skal det være Næstformanden, der skal underskrive i henhold til vores gældende ansvarsfordeling i Forretningsudvalget. g) Børn Hjælper Børn fonden Intet nyt siden sidst. h) DUI analyse Der er på HB mødet bevilget penge til undersøgelsen i Dette arbejde iværksættes nu. i) Økonomiudvalget Udvalget er godt i gang og har afholdt en lang række møder, hvor der bl.a. er blevet snakket budget og regnskab, månedlige budgetbalancer og debitoroversigter samt tipsansøgninger og medlemstal. j) HAL udvalget Udvalget har holdt ordinært møde den 23. oktober i Odense. Referat fra mødet afventes. k) DUI år 2020 Intet nyt. Arbejdet er ikke iværksat endnu.

5 Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde den 30. oktober 2012 Side 5 9. Landsforbundet a) Eksisterende Skuffeaftaler med tidligere forretningsudvalg, ansatte medarbejdere m. fl. Bilag: Ingen bilag. Indstilling: Til drøftelse. Følgende regler har været benyttet tidligere: Forretningsudvalget har en gang årligt kunne bede om udbetaling på 2000,- til telefon og printerpenge. Den ordning afskaffes. Udlæg i henhold til bilag, der opfylder Landsforbundets gældende regler, vil alene kunne refunderes i fremtiden. Forretningsudvalget har ligesom personalet, uden omkostninger kunnet tage familien med på alle landsdækkende aktiviteter. Den ordning fastholdes. Forretningsudvalget og personalet kan benytte den høje kørselstakst ved repræsentationer for FU på 3.80 kr. henhold til de statslige skattemæssige gældende regler. Den regel fastholdes. b) 2 årig forlængelse af lejekontrakt for Stauninggården i Helsingør. Bilag: Ingen bilag. Indstilling: Til endelig godkendelse. Helsingør kommune er blevet informeret om, at vi har accepteret en 2 årig forlængelse af lejekontrakten, hvilket Forretningsudvalget hermed godkender endeligt. Forhandlinger med Helsingør Kommune om en ny langtidskontrakt indledes hurtigst muligt i det nye år. c) Personaleforhold og arbejdet i Forbundshuset. Bilag: Ingen bilag. Indstilling: Til orientering. Louise Juul Jensen er blevet fuldtidsansat fra 1. november og frem til hendes ansættelse udløber den 8. februar. Merudgiften dækkes via besparelser på personalekontoen. Yderligere til punktet udsættes til næste møde.

6 Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde den 30. oktober 2012 Side Økonomi/Kontingent/Medlemsindberetning a) Gennemgang af det godkendte budget 2013 Bilag: Budget 2013 (Udleveres på dagen) Indstilling: Til orientering. Budgettet for 2013 blev godkendt på weekendens Hovedbestyrelsesmøde uden de store bemærkninger. Vores tipsansøgning for indeværende år er godkendt med det fulde beløb på kroner. b) Status på medlemsindberetningen 2012 Bilag: Inge bilag. Indstilling: Til orientering. Papirer er sendt ud og kontoret har haft kontakt til alle kasserere. Der er pt unge under 30år indberettet, men vi forventer, at vi indenfor de næste to uger løbende får mange flere ind. Alle afdelinger skal i gang med dokumentationsarbejdet fra på torsdag den 1. november. c) Gennemgang af seneste budgetrapport. Bilag: Budgetrapport ultimo september 2012 Indstilling: Til drøftelse og godkendelse. Der har været uanmeldt kasseeftersyn, hvor der har været en række spørgsmål fra revisoren. Allan har 30. oktober svaret på de pågældende spørgsmål, som sendes til Forretningsudvalget snarest. Forbundshuset skal i fremtiden holde Formandskabet/Forretningsudvalget orienteret om alle uanmeldte revisionsbesøg og uanmeldte kasseeftersyn.

7 Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde den 30. oktober 2012 Side Børnepolitiske tiltag (Kl ) Drøftelse af vores børnepolitiske mærkesager og fremadrettede tiltag omkring vores Børneambassadører. Mf. for Socialdemokraterne Rasmus Langhoff Horn deltager i drøftelsen. Bilag: Ingen bilag. Indstilling: Til drøftelse. Der blev taget en grundig drøftelse af de børnepolitiske tiltag og det fremtidige samarbejde, med Rasmus Horn Langhoff og andre folketingsmedlemmer fra den Socialdemokratiske folketingsgruppe, som dækker børneområdet. Initiativ i forhold til vores børneambassadørkorps skal iværksættes snarest. 12. HB/FU d) Evaluering af HB mødet 27. oktober, samt udvalgskonferencen 28. oktober. Bilag: Ingen bilag Indstilling: Til orientering og drøftelse. HB mødet gik alt i alt godt. De ønskede beslutninger blev taget. Det var meget blandet, hvor stort HB-engagementet var på de enkelte punkter. Det kan overvejes at give opgaver til HB medlemmerne op til møde næste gang, så de kommer mere på banen. Det sociale skal vi overveje nøje at gøre meget mere ved. Der kan måske tænkes i en længere frokost, der indtages samlet, hvor der er tid til socialt samvær og så sløjfe den afsluttende fælles middag om aftenen. Flere af udvalgene lægger op til at afholde udvalgsmøder i forlængelse af HB møderne. Det skal der så tages højde for i planlægningen af Hovedbestyrelsesmødet. Merudgifterne for forbundet skal dækkes via udvalgenes egne budgetter. e) Udvidet forretningsudvalgsmøde 12. januar 2013 i Odense. Bilag: Ingen bilag Indstilling: Til orientering og drøftelse. Vi starter i Odense kl med oplæg for sekretariatschefen for Vollsmose 2020 Sekretariatet. Om eftermiddagen skal vi besøge den lokale fagforeningsbutik i Vollsmose. Om aftenen skal vi besøge Korsløkke afdeling, hvor vi også spiser middag. Arrangementet er for Forretningsudvalget med ledsagere og afsluttes søndag formiddag. Overnatning vil ske på Danhostel City Odense Vandrerhjem

8 Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde den 30. oktober 2012 Side Handlingsplan Gennemgang af den konkretiserede Handlingsplan Bilag: Den konkretiserede Handlingsplan Indstilling: Til drøftelse. Punktet udskydes til næste møde. 14. Synlighed og information Orientering om nyt nyhedsbrevs koncept. Bilag: Ingen bilag. Nyhedsbrevet Indstilling: Til orientering. Et nyt nyhedsbrevskoncept blev gennemgået. Nyheder vil i fremtiden løbende blive lagt på hjemmesiden og efterfølgende samlet til et nyhedsbrev en gang hver 14. dag eller efter behov. Nyhedsbrevet skal også lande i den enkelte medarbejders mailbox. Vi skal også tænke i at lave løbende opdateringer på Facebook osv., når vi afholder møder, aktiviteter og lignende Andre sager Eventuelle emner som ikke er indehold under de øvrige punkter. Ingen andre sager. 16. Næste FU møde Næste FU møde er 27. november Vi planlægger mødet, så vi afslutter med en beskeden julefrokost sammen med Vennerne, der også holder møde i Forbundshuset samme dag.

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til 10. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 19. marts 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Dagsorden 12. Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2013 Side 1

Dagsorden 12. Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2013 Side 1 Dagsorden 12. Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2013 Side 1 Referat af 12. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 30. april 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde. Børnepolitiske initiativer om konventionen samt kontakten til Børneambassadørerne

Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde. Børnepolitiske initiativer om konventionen samt kontakten til Børneambassadørerne Referat af 22. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 29. april 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger Referat af 23. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 17. juni 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1

Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1 Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1 Referat af 1. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 8. maj 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 (Spisepause 18.00-18.30) STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

Referat af 5. hovedbestyrelsesmøde

Referat af 5. hovedbestyrelsesmøde Referat 5. HB-møde den 25. maj 2013 Side 1 Referat af 5. hovedbestyrelsesmøde DATO: Lørdag den 25. maj 2013 TID: Kl. 09.00 18.00 STED: Bisnapgård Efterskole Nordmandshage 45 9370 Hals Repræsentanter Navn

Læs mere

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED:

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: Dagsorden (foreløbig) 2. HB-møde den 25. august 2012 (udsendt 27.06.2012) Side 1 Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: DUI-LEG og

Læs mere

Referatet er godkendt via mail. Dagsordenen sættes til godkendelse. a) Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde.

Referatet er godkendt via mail. Dagsordenen sættes til godkendelse. a) Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde. Referat af 20. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 11. februar 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

16. hovedbestyrelsesmøde 6. februar 2016

16. hovedbestyrelsesmøde 6. februar 2016 Referat af 16. hovedbestyrelsesmøde DATO: Lørdag den 6. februar 2016 TID: Kl. 10.00 16.00 STED: Hos chaufførerne Store mødesal Svanevej 22, 2400 København NV Repræsentanter Navn Deltog Afbud Region Nord

Læs mere

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017 Referat til 7. hovedbestyrelsesmøde DATO: Lørdag/søndag den 7. og 8. januar 2017 TID: Kl. 10.00 16.00 STED: Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29, Ulkestrup 4400 Mørkøv Repræsentanter Navn Deltog Afbud

Læs mere

Konkretiseret Handlingsplan 2012-2016

Konkretiseret Handlingsplan 2012-2016 Bilag 5 til punkt 9 Konkretiseret Handlingsplan 2012-2016 Område Mål Opgaver Værdier Ansvarligt udvalg Status 15/1-15 Overordnede mål Et fælleskab der skal vokse i tæt relation til arbejderbevægelsen.

Læs mere

Referat af 41.forretningsudvalgsmøde i DUI-LEG og VIRKE

Referat af 41.forretningsudvalgsmøde i DUI-LEG og VIRKE Referat af det 41. forretningsudvalgsmøde DATO: Torsdag den 13. august 2015 TID: Kl. 17.00 21.00 STED: Forbundshuset, DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN 1 ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde søndag d. 9.februar, 13.00 15.00 i Helsingør. REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Peter og Susanne fra ledelsen, Marianne og Torben K fra RRgruppen

Læs mere

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat 13. Hovedbestyrelsesmøde Dato: Lørdag 19/8-17 Tid: Kl. 10.40 12.23 Sted: Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Læs mere

Referat fra 4. hovedbestyrelsesmøde

Referat fra 4. hovedbestyrelsesmøde Referat 4. HB-møde den 26. januar 2013 Side 1 Referat fra 4. hovedbestyrelsesmøde DATO: Lørdag den 26. januar 2013 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: LO Odense Fagforeningshuset/Odin Havnepark lokale Havfruen

Læs mere

Referat 3. hovedbestyrelsesmøde den 18. september 2016

Referat 3. hovedbestyrelsesmøde den 18. september 2016 Referat af 3. hovedbestyrelsesmøde DATO: Søndag den 18. september 2016 TID: Kl. 10.00 16.00 STED: DUI Munkebo Fjordvej 6, 5330 Munkebo Repræsentanter Navn Deltog Afbud Formandsskabet Lone Søndergaard,

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde nr. 16

Referat Hovedbestyrelsesmøde nr. 16 Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Islandsbrygge 32D 2300 København S. Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat Hovedbestyrelsesmøde nr. 16 Dato: 21. januar 2018 Tid: 10-16 Sted: DUI-huset mødelokale 5.06 Repræsentanter

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne

Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne Bestyrelsen Valg og konstituering af bestyrelse Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling og består af en formand, næstformand

Læs mere

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet.

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet. Dagsorden - UU-møde 21.-22. februar 2015 Deltagere: Emil Olsen, Dennis Garting, Morten Egede, Tobias Thomsen, Dennis Otkjær, Tilde Busk, Louise Meiling, Morten Farsø, Nikolaj Mailand, Bjørn Andersen, Lars

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde Torsdag d. 10. december 2015, kl. 16.30 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Anette, Marianne D, David, Stig, Ole, Rasmus, Niels Peter, Marianne F og Mette Afbud: Gunna Dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand

Læs mere

SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE

SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: 43 96 28 86, www.gb.dk, CVR nr.: 65 12 32 15 SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE Referat fra SU torsdag den 28. april 2016 kl. 17.30 på driftskontoret.

Læs mere

Tandlægernes Nye Landsforening

Tandlægernes Nye Landsforening Tandlægernes Nye Landsforening Forretningsorden for hovedbestyrelsen Kap. 1 Hovedbestyrelsens beføjelser.1 Hovedbestyrelsens ansvar.2 Prokura m.m. Hovedbestyrelsen forestår den overordnede ledelse af foreningen.

Læs mere

REFERAT AF MØDE I PÅRØRENDERÅDET

REFERAT AF MØDE I PÅRØRENDERÅDET REFERAT AF MØDE I PÅRØRENDERÅDET Munkehatten 6, mødelokale 1, 1. sal Pårørenderådet Deltagere: Tirsdag den 20. oktober 2015 kl. 16.00-18.00 Vibeke Jensen, Kirsti Elsborg, Mette Hejesen, Edith Kraglund,

Læs mere

a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere.

a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere. SKAT Fritid & Idræt referat af bestyrelsesmøde torsdag den 25. Juni 2009 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Hansen Jørn Olsen Morten Grejsler Winnie Wolf Andersen Referent: Winnie Wolf Andersen Dagsorden:

Læs mere

Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015

Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015 Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015 Deltagere: Toke, Daniel, Dennis O., Simona, Rasmus, Rikke, Dennis G., Amanda, Louise, Nikolaj, Kim, Bjørn, Tobias, Morten F., Morten E., Pernille, Lars og

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden Deltagere Bestyrelsesmøde Carsten L, S, Niels R, Kim K, Ellen S Lahnsgade 35 D, 5000 Odense C 7. marts 2011 Kl. 19.00 Afbud Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Evt. tilføjelse af nye punkter 3. Opsummering

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden Der indkaldes til konstituerende kredsbestyrelsesmøde Tirsdag den 17. november 2015 kl. 13.00 til 17.00 Mødet afholdes på kredsens kontor Møllevej 13, 4140

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 16. januar 2016 Tidsrum: kl. 11.00 til ca. kl. 15.00 Sted: Bowlernes Hal Grøndal, Hvidkildevej 64, 2400 København NV Mødedeltagere: Allan Rasmussen

Læs mere

Referat til 14. Hovedbestyrelsesmøde

Referat til 14. Hovedbestyrelsesmøde Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat til 14. Hovedbestyrelsesmøde Dato: 30/9-17 1/10-17 Tid: Sted: Lørdag 10-13 Landsmøde debat kl. 13.30-18

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 15-02-2016 Kl.18.00 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Næstformand Kasserer Medlem Medlem Suppleant Suppleant Friis

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Referat. Assens Kunstråd. Tid Tirsdag 11. september kl. 15.00-17.00. Sted Assens Rådhus, mødelokale 4

Referat. Assens Kunstråd. Tid Tirsdag 11. september kl. 15.00-17.00. Sted Assens Rådhus, mødelokale 4 Referat Forum Assens Kunstråd Tid Tirsdag 11. september kl. 15.00-17.00 Sted Assens Rådhus, mødelokale 4 Deltager Jørgen Svenstrup, Elisabeth Rask, Anne Bjørn, Oluf Lund, Peter Tybjerg, Peter Nielsen,

Læs mere

for DUI-LEG og VIRKE LANDSDÆKKENDE AKTIVITETER TILBUD OM LOKALE KURSER KALENDER MED DATOER FOR

for DUI-LEG og VIRKE LANDSDÆKKENDE AKTIVITETER TILBUD OM LOKALE KURSER KALENDER MED DATOER FOR AKTIVITETSPLAN for DUI-LEG og VIRKE LANDSDÆKKENDE AKTIVITETER TILBUD OM LOKALE KURSER KALENDER MED DATOER FOR LANDSDÆKKENDE AKTIVITETER 2016 FORORD Kære medlem af DUI-LEG og VIRKE I aktivitetsplanen finder

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Referat fra møde i Udviklingsudvalg for Elektronikindustri Fredag den 11. september 2015 kl 10.00-14.30

Referat fra møde i Udviklingsudvalg for Elektronikindustri Fredag den 11. september 2015 kl 10.00-14.30 Referat fra møde i Udviklingsudvalg for Elektronikindustri Fredag den 11. september 2015 kl 10.00-14.30 Mødes holdes hos OJ Electronics A/S, Stenager 13B, 6400 Sønderborg Mødedeltagere: DI-repræsentanter

Læs mere

Referat. Ansvarlig og deadline

Referat. Ansvarlig og deadline Deltagere: Simon, Lene, Ulrik, Steffen, Marina Afbud: Referent: Miriam,, Susanne Lene Emne Referat Referat 1. Godkendelse af Dagsordenen godkendes. dagsorden 2. Referat fra sidste møde Referatet fra sidste

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen Endelig Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 15. november kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødet slutter med valg af formand, næstformand, kasserer

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 for bestyrelsesmøde den 18. og 19. maj 2015 på Sekretariatet i Vejle. Mødet begynder med kaffe, mandag kl. 10.15, og der sluttes med frokost tirsdag kl. 13.00.

Læs mere

Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde

Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde G Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde 18. og 19. januar 2016 Kontakt: Gitte Primdahl gda@sl.dk Dok.nr. 2742391 Sagsnr. 2016-SL232LB-14706 Mødet finder sted på Hotel H.C. Andersens, Claus Berg Gade

Læs mere

Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010. Referat CJ/ST. Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00

Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010. Referat CJ/ST. Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00 Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010 Referat Møde: Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00 Mødested: Faaborg Gymnasium Deltagere: Steen Tinning Jakob Holm Karin Basse Flemming Helsted

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 25. august 2009/ik 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 09-2009 25. august 2009 Idrættens Hus kl. 18.00 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2009 3. Bestyrelsens siden sidst Beslutninger

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Program for SLS-Bestyrelsesmøde i Horsens Mødet afholdes på Sygeplejerskeuddannelsen i Horsens, Campus Horsens, Chr. M. Østergaardsvej 4, 8700 Horsens. Fredag den 20. november Fra kl. 18.00: Ankomst og

Læs mere

Referat af ULAB 1-12, fredag den 20. januar 2012 kl. 13.00 på Hotel Prindsen i Roskilde.

Referat af ULAB 1-12, fredag den 20. januar 2012 kl. 13.00 på Hotel Prindsen i Roskilde. UNIVERSITETSLÆRERLANDSKLUBBEN Referat af ULAB 1-12, fredag den 20. januar 2012 kl. 13.00 på Hotel Prindsen i Roskilde. Til stede: Peter Andersen (lokalklub 1), Erik Riise (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub

Læs mere

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00 Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00 Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 16 juni 2003 2.

Læs mere

Pkt.. 1 Godkendelse af dagsorden Kristian Storgaard tilføjede punkt 6.3 vedtægtsændringer. Derefter blev dagsordenen godkendt.

Pkt.. 1 Godkendelse af dagsorden Kristian Storgaard tilføjede punkt 6.3 vedtægtsændringer. Derefter blev dagsordenen godkendt. Referat af ÅUFs Styrelsesmøde 07/02 Onsdag den 27. november, kl. 17.00 på sekretariatet Til stede: Kristian Storgaard, Forlev Spejdercenter; Jannick Raunow, Eidolon Århus; Henrik Koch Rasmussen, DDS; Maj-Brit

Læs mere

Nyhedsbrev for november, december 2015 og for januar 2016

Nyhedsbrev for november, december 2015 og for januar 2016 Nyhedsbrev for november, december 2015 og for januar 2016 Jul og nytår: Vi kom igennem november, december, jul og nytår og det meste af en kold januar 2016 uden, at kunne udsende vores referater og nyhedsbreve

Læs mere

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt:

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt: Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev juni 2015 Vi har indgået en samarbejdsaftale med Haderslev Kommune Det er nu et par måneder siden vi sidst har givet lyd fra os men det betyder bestemt ikke at vi har ligget

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt.

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt. Holluf Pile Tornbjerg Idrætsforening Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ http://www.hpti.dk 4. januar 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde tirsdag d. 29. november 2011 kl. 17.30 i klubhuset Tilstede: Kim,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE Offentligt referat Bestyrelsesmøde den 8. januar 2013 kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Anders Stampe (AS) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL)

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 29. oktober 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 22. oktober 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica Gruppebestyrelsesmøde Dagsorden Data om mødet: 4. juni 2015 Dato: Tid: 19.00 21.00 Sted: Kvisten Mødedeltagere: Hanne (troppen), Dorthe (troppen), Monica (troppen), Anne-Grete (flokken), Juditte (Rebekka

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

Gennemgang af regnskab 2012 og budgetforslag 2013-2015. Fængselsforbundets HB-møde Middelfart 22. og 23. april 2013

Gennemgang af regnskab 2012 og budgetforslag 2013-2015. Fængselsforbundets HB-møde Middelfart 22. og 23. april 2013 Gennemgang af regnskab 2012 og budgetforslag 2013-2015 Fængselsforbundets HB-møde Middelfart 22. og 23. april 2013 Indtægter Regnskab 2012 Budget 2013 (godkendt feb.2012) -Revideret budget 2013 Budget

Læs mere

Referat af HB-møde den 9. april 2005

Referat af HB-møde den 9. april 2005 Referat af HB-møde den 9. april 2005 Til stede Fra HB: Annie Hammershøi, Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Gerhard Gliese. Jørgen Hansen, Kurt Hansen, Per Christiansen, Poul Petersen. Sabine

Læs mere

Referat - af møde i Forretningsudvalget 4. oktober 06 på Sekretariatet

Referat - af møde i Forretningsudvalget 4. oktober 06 på Sekretariatet Referat - af møde i Forretningsudvalget 4. oktober 06 på Sekretariatet Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Velkommen i Forretningsudvalget/rollen som forretningsudvalgsmedlem

Læs mere

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015 Glostrup, den 8. oktober 2015 Referat Den 6. oktober 2015 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Mødested FROS klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia Mødedato Tirsdag 12. maj 2015 kl. 17.00-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM)

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30. Side 58/5 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Eva Carlsen, Henny Rasmussen, Aase Andersen,

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00.

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00. Mødet afholdes i Det Røde Værelse. Deltagere: Anje Holmstad, Per Thordal, Jette Lützhøft,

Læs mere

Møde 01-13 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 1. februar 2013 kl. 12.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde

Møde 01-13 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 1. februar 2013 kl. 12.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde Møde 01-13 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 1. februar 2013 kl. 12.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Kalø, Molsvej 34, 8410 Rønde Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand) John Pedersen

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 1 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Peter Sparre Andersen (PSA), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ),

Læs mere

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet.

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet. Transport Der betales transportrefusion for følgende former for transport: Fælles bus fra de lokalområder, hvor bussen kan fyldes helt op fra starten. Offentligt transportmiddel og DSB - Som udgangspunkt

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i FTSS lørdag den 27. november 2004 kl.9.00 på Restaurant Hero Bar Stormgade 20 1555 København V.

Indkaldelse til generalforsamling i FTSS lørdag den 27. november 2004 kl.9.00 på Restaurant Hero Bar Stormgade 20 1555 København V. Indkaldelse til generalforsamling i FTSS lørdag den 27. november 2004 kl.9.00 på Restaurant Hero Bar Stormgade 20 1555 København V. 3. november 2004 Som bekendt er vor forening indtrådt som afd. 7 i FFT

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum Fællesudvalget (FU) Til stede: Afbud fra: Dagsorden

Dansk Ledningsejerforum Fællesudvalget (FU) Til stede: Afbud fra: Dagsorden Dansk Ledningsejerforum Fællesudvalget (FU) Ref: HS Referat af mødet den 3. maj 2011 Dato: 23. maj 2011 Til stede: Afbud fra: Fmd. Finn Bruus, KE (Dansk Fjernvarme) Næstfmd. Bjarne H Jensen, Naturgas Midt-Nord

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby Mødedeltagere: Jette Bergendorff (JB), bestyrelsesmedlem Helle Sørensen (HS), ungdomsleder

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dagsorden 1. Godkendelse af referat (JP) 2. Regnskab LA2015 (AGL) Bilag 1 3. Medlemshenvendelse omkring Trafikstyrelsen (PS) 4. Rabatudvalg (PS) 5.

Læs mere

Bestyrelsen, www.herfoelgeborger.dk (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Møde/dagsordenspunkt: Beslutning/behandling:

Bestyrelsen, www.herfoelgeborger.dk (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Møde/dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Dato 20. marts 2012 Deltagere Afbud fra Referent Sted Fordeling Næste møde(r) Allan Bjarne Hans Christian Henrik Lissie Niels Sonja Ulrik Anders Kaj Margot Ulrik Åhmansvej 20, Herfølge Bestyrelsen, (efter

Læs mere

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Der indkaldes hermed til fællesmøde (SU) for alle medlemmer af haveforeningernes bestyrelser og bestyrelsen i Nordøstsjællandskredsen. Møde dato er tirsdag d.

Læs mere

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 2015

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 2015 Dansk Sportsdykker Forbund Til repræsentanterne 27. marts 2015 Dagsorden Repræsentantskabsmøde 2015 Søndag den 19. april 2015 KL. 10.00 Odense Congress Center Ørbækvej 350 5220 Odense SØ 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat. Sagsnr. 2010-11038. Dokumentnr. 2011-23229. Mødedato 07.02.2011. Tid Kl. 12.00 14.00. Fraværende Hanne Wolffhechel Ole Fibiger

Referat. Sagsnr. 2010-11038. Dokumentnr. 2011-23229. Mødedato 07.02.2011. Tid Kl. 12.00 14.00. Fraværende Hanne Wolffhechel Ole Fibiger Referat Mødeforum OmrådeMED, Sundhed Sagsnr. 2010-11038 Dokumentnr. 2011-23229 Mødedato 07.02.2011 Tid Kl. 12.00 14.00 Sted Mødelokale 2, Rådmandshaven (ny bygning) Deltagere Dorthe Berg Rasmussen Lea

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 3 FUNDRAISING JDE PR 4 EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide

Læs mere

Beslutninger fra mødet

Beslutninger fra mødet Beslutninger fra mødet Onsdag 20.06.2007 kl. 14.00 Ordinært møde Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget KB = Kommunalbestyrelsen ØU = Økonomiudvalget BEU = BSU = KFU = SSU = TMU = Beskæftigelsesudvalget Børne-

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 11. maj 2015 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 kl. 16.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold 1 Navn Logens navn er Gentle Adventure (GA) 2 Formål Formålet er at få en oplevelse ud over det sædvanlige og at skabe et kammeratskab som holder på tværs af personlige forhold og hele livet. Hvad skal

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 7. oktober 2014 Tid: Kl. 17:30 20:30 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhus Kenneth Bøggild, Claus Voigt Andersen, Peter Jensen, Henrik Borch, Mogens

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Herefter åbent møde. Dagsorden. Ad pkt. 2. LUKKET MØDE. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 11. december 2012.

Menighedsrådsmøde. Herefter åbent møde. Dagsorden. Ad pkt. 2. LUKKET MØDE. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 11. december 2012. Holbæk den. 11. december 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 11. december 2012 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Vita Yvonne Fischer Ole Frank Jørgensen Michael Rosendal

Læs mere

Løgumkloster Andelsboligforening

Løgumkloster Andelsboligforening Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015, på foreningens kontor: Mødet var indkaldt ved dagsorden, dateret den 17. juni 2015. Mødt var hele bestyrelsen. Endvidere deltog fra DALBO a.m.b.a.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Dennis

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Dagsorden

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Dagsorden Få tankerne ned VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College (2015-02) Sted: Skejbyvej 1, 8240 Risskov, mødelokale 2 Mødedato: Fredag den 27. marts 2015, kl. 12.30-15.30 Der serveres

Læs mere

Lejrskolegruppens møde den 22. november 2012 på Danhostel Copenhagen Amager REFERAT. Godkendt

Lejrskolegruppens møde den 22. november 2012 på Danhostel Copenhagen Amager REFERAT. Godkendt Lejrskolegruppens møde den 22. november 2012 på Danhostel Copenhagen Amager REFERAT Godkendt Deltagere: Birgit, Lasse, Marian, Rolf, Miriam og Mette (referent) Afbud: Lene 1. Siden sidst Gruppen startede

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Mødested Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 26.02.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber,

Læs mere

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Til stede: Peder Ring, Danske Regioner Per Hvenegaard, TL Birgit Andersen, H:S

Læs mere