HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April Nytårskuren med Copenhagen Jazz Trio

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April Nytårskuren med Copenhagen Jazz Trio"

Transkript

1 HusAvISEN Nybodergården Marts-April 2019 Nytårskuren med Copenhagen Jazz Trio

2 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Glimt fra jule- og nytårsaften 2018 Nytårskuren 2019 Dejlig korsang med USMIFKA Nye ansigter i huset Højtlæsning med frivillig Marianne Læsegruppe med frivillig læseguide Julie Ny Workshop startet Forårsbrunch Fredagsbar i marts Sogne- og orlogspræst Anna Mejlhede takker af Husets fødselsdag Teaterforestillinger til fødselsdagen Beboer/pårørende møder i foråret Fredagsbar i april Faste aktiviteter Fødselsdage i marts og april Vil du tale med en præst Fodterapeut og frisør Menu Marts Husavisen udkommer hveranden måned: Januar-Februar Marts-April Maj-Juni Juli-August September-Oktober November-December Deadline for næste Husavis: Tirsdag d.23.april

3 Nyttige oplysninger Nyttige Navne & Numre: Hovednr./omstillingen Nybodergården Forstander Kontorfunktionær: mandag og torsdag sal sal sal - Afdelingssygeplejeske sal - Afdelingssygeplejerske Ledende økonoma Teknisk medarbejder Aktivitetsmedarbejder/Frivilligkoordinator Fax Ved indflytning: Henvendelse til den pågældende afdelingssygeplejerske, hvor beboeren skal flytte ind. Ved dødsfald: Se udflytningsproceduren. Eller kontakt afdelingssygeplejersken eller kontoret i åbningstiden. Vi byder velkommen til nye indflyttere: Bolig 61: Johan Hansen 1.sal: Erik Rønne Hansen 2.sal: Elisabeth Gerstrøm Theilgaard Lilli Ellen Margrethe Simonsen

4 nyt fra forstanderen Kære Alle i Nybodergården. Marts og april måned er nået for Husavisen. Det er dejligt, at dagen bliver længere, lyset vender tilbage og at foråret forhåbentlig snart er på vej. Tak for en hyggelig eftermiddag ved Nytårskuren tilbage i januar. Vi bød sammen det nye år velkommen og fik skålet i bobler til dejlig blid jazzmusik er allerede i fuld gang på mange måder. Sundheds- og omsorgsforvaltningens ældrepolitik for de kommende år er i høring i øjeblikket. Vi ser frem til ældrepolitikken udkommer og drøftelserne med jer beboere, jeres familier og pårørende. BRUS vores brugerundersøgelse fra 2018 er ankommet. Den ser overordnet ganske fin ud. Når vi kigger ind i de åbne besvarelser fra beboerne og kigger i de enkelte spørgsmål og svar i selve undersøgelsen, er der områder, der allerede nu har givet anledning til en nysgerrighed i vores ledelse. Den nysgerrighed og drøftelse ønsker jeg at medtage på vores kommende beboer og pårørende møder i april måned. Vores kaldeanlæg er tæt på 10 år gammelt, hvorfor vi er anbefalet fra Ascom at få systemet opgraderet, så det er fremtidssikret. Det arbejde er sat i gang og anlægget vil blive opgraderet inden for de nærmeste måneder. Opgraderingen betyder, at systemet vil få nye muligheder. Beboerne vil også få et nyt beboerkald, som placeres som det gamle. Afdelingerne vil få nærmere besked, når arbejdet begynder; idet der må forventes lidt støj i afdelingen, da der nogle steder skal skiftes baser eller tilføjes flere i fællesarealerne.

5 nyt fra forstanderen I januar tiltrådte en ny servicemedarbejder i Kaysergården/3B boligselskabet. I sensommeren 2018 skiftede 3B driftschef. Skift af personer på disse poster har betydet, at arbejdet med fornyelse af afdelingskøkkenerne og klædeskabe i boligerne har trukket ud. Nu er 3B i gang med en masterplan. I forbindelse med fornyelse af køkkenerne og klædeskabene vil der i løbet af marts måned blive inviteret til et fyraftensmøde, hvor beboere og personale har mulighed for at nedsætte et udvalg eller panel, der vil få indflydelse på processen, herunder valg af materialer og farver. Skift af personer i 3B og at vi også har fået en ny servicemand, har også betydet, at det desværre har taget lidt tid fx ved skift af udtjent udstyr som en opvaskemaskine. Nye personer skal have mulighed for at forholde sig til arbejdsgange og et budget vedtaget i 3B. Det vil stille krav om, at vi andre udviser rummelighed og tålmodighed. De uger vi har manglet en opvaskemaskine på én af afdelingerne, har det betydet ændret arbejdsgange for personalet. Arbejdsgange som personalet har klaret fint og med hjælp fra éngangs service meget få gange set i betragtning af, hvor mange gange personalet servicerer i forbindelse med måltider og mellemmåltider. I 2019 er hovedindsatserne i Nybodergården fire temaer med mange underliggende tiltag, hvoraf nogle nævnes nedenfor: 1. Fag og kvalitet (patientsikkerhed, dokumentation, medicin og dokumentations audits, triage, tavlemøder jf. forbedringsindsatsen, undervisning mm.) 2. Arbejdsfællesskab og følgeskab (kultur, kommunikation og adfærd og kerneopgaven)

6 nyt fra forstanderen 3. Arbejdsmiljø (holdbart arbejdsliv dvs. træning i arbejdstiden, trivselsundersøgelse, Arbejdspladsvurdering i boligerne, TR valg, revidering af introduktionsmateriale for personalet mm.) 4. Kompetenceudvikling (praksisnær kompetenceudvikling, værtskabsrollen ved måltider m.m.) Vi har i januar måned haft det årlige Brandtilsyn. Nybodergården er fundet i orden ifølge forskrifterne. I december 2018 havde vi det uanmeldte kommunale tilsyn. Nybodergården er fundet godt og tilfredsstillende. De få anbefalinger tilsynet har givet os, har vi udarbejdet en handleplan for. Tilsynsrapporten kan findes via vores hjemmeside. I foråret og indtil sommer vil beboere og pårørende fortsat møde mange forskellige personer i huset. Vi har fortsat en del erhvervspraktikanter via jobcentret, unge i job indsats gennem beskæftigelses- og integrationsforvaltningen, socialpraktikanter, elever og sygeplejestuderende og en gang imellem udskiftning af vores egne faste afløsere til weekend arbejde. Vores faste afløsere har ofte afsluttet en uddannelse eller påbegyndt en, skal flytte til en anden landsdel osv. Vi har ca. 20 faste afløsere tilknyttet huset, hvorfor man som gæst, pårørende eller beboer vil møde forskellige mennesker. Derfor er det af stor betydning, at beboere og pårørende er oplyst om kontaktperson og det faste personale og indgår aftaler om, hvordan taler I sammen; og hvornår ønsker pårørende at blive kontaktet. Vær venligst opmærksom på, hvem man taler med om hvad, så I får et korrekt svar. Vi garanterer at arbejde videre med imødekommenhed, så I oplever at blive mødt med et ordentligt svar.

7 nyt fra forstanderen I april måned har vi beboer og pårørendemøder. Jeg ser frem til dialogen med jer. Med afsæt i efterspørgsel om at afholde et af møderne tidlig aften, vil vi gøre dette i år. Se opslag senere i denne udgave. Emnerne vil være hverdagslivet i Nybodergården og Brugerundersøgelsen, hvor fokus med fordel kan være beboernes oplevelse af inddragelse, klippekort, tryghed og ensomhed. På sidste møde drøftede vi undersøgelse af en SMS mulighed til pårørende. Det arbejde er sat i gang. Pårørende undersøgelsen har jeg endnu ikke modtaget. Men jeg tænker, at den med fordel medtages i dialogen på mødet. Begge undersøgelser vil være tilgængelige via hjemmesiden i løbet af marts måned. I løbet af foråret genoptager jeg kaffe dialogmøder i afdelingerne sammen med beboerne, personalet og afdelingssygeplejerskerne. Vi forsøgte sidste efterår at invitere til beboer og pårørende dialogmøde lokalt i afdelingen. Der var dog ikke den store tilslutning på daværende tidspunkt. Men jeg vil forespørge igen på beboer og pårørendemøderne i april. Foråret byder på dejlige aktiviteter. I maj gentager vi fx succesen med vinsmagning (inkl. Alkoholfri vin) med ost og pølse bord. Hold derfor øje med aktivitetsplanen. I brugerundersøgelsen kan jeg se, at anvendelsen af klippekortet er øget fra 50% til nu 75%. Personalet er opfordret til fortsat at være i dialog med jer ang. ønsker til klippekortet og gerne i samarbejde med jeres familie og pårørende. Jeg ønsker jer alle en dejlig marts og april måned. Mange hilsner Jette.

8 Jule- og nytårsfejring 2018 Opdækning af julebordet til julemiddagen, og dans om juletræet. Julegudstjenesten Nytårshygge i caféen Dronningens nytårstale

9 nytårskuren 2019 Nytårskuren mandag d. 7.januar var en sand fornøjelse i selskab med Copenhagen Jazz Trio. Mange havde fundet vejen ned i caféen og de blev vartet op af medarbejdere og vores aktive frivillige. Der var bobler, hjemmelavet chokolade og kransekage. Tak til alle for at gøre mandagen til en fest for vores beboere og pårørende. Ja, og en særlig tak til de frivillige som altid stiller op når der er arrangementer :)

10 korsang med USMIFKA Vi havde besøg af koret USMIFKA i caféen, søndag d.27.januar. Det var en særlig oplevelse med et kor, der synger flerstemmigt - altså ikke bare to eller tre stemmigt, men op til otte stemmigt!

11 Nye ansigter i huset Vi ønsker velkommen til Zoulikha som SOSU-assistent på 1.sal. Hun har været her i huset siden 1.december Også velkommen til Finn som SOSU-hjælper på 1. og 2.sal i aftenvagt. Han har været her i huset siden 1.januar december 2018 startede også Frederikke som SOSU-hjælper på 2.sal. Desuden siger vi også velkommen til Thomas som SOSU-assistent i dagvagt på 2.sal, og Benjamin som SOSUassistent i nattevagt på 1.sal. (Fotografen er på vej!) Vi ønsker alle velkommen her i huset!

12 højtlæsning med Marianne Hver anden onsdag har vi fornøjelsen af vores frivillige Marianne, som laver højtlæsning og hyggesnak med beboere. Og hunden Pitou er Marianne s følgesven, som altid nyder det gode selskab og et gerne et par godbidder. Der er altid kaffe, kage eller kiks til - eller vand til den der foretrækker det. Alle er velkommen til at komme til seansen!

13 læsegruppe hver torsdag Hver torsdag kl har vi besøg af Julie fra Læseforeningen, som læser tekster og samtaler om dem. Alle beboere er velkommen til en hyggestund med spændende noveller og/eller digte. Julie er frivillig uddannet læseguide og nyder at komme i huset. Der bliver serveret en kop kaffe eller vand til, og samtalerne omkring teksterne er altid spændende. Det bliver tit til en længere snak blandt beboerne om det Julie kommer med. Der er masser af plads til dig der gerne vil deltage og lytte med.

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2019 godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Beboer/pårørende møder i efteråret Ny servicemand i huset Spil dansk - arrangementet på Nybodergården

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Maj-Juni Foto: Vi fejrede husets fødselsdag i april.

HusAvISEN. Nybodergården. Maj-Juni Foto: Vi fejrede husets fødselsdag i april. HusAvISEN Nybodergården Maj-Juni 2019 Foto: Vi fejrede husets fødselsdag i april. IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nye ansigter i huset Biblioteket Dejlig forårsbrunch Hilsen fra ISJ-praktikanter

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April 2017

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April 2017 HusAvISEN Nybodergården Marts-April 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nye ansigter Balletbørn på besøg Nytårsaften Hyggelig Nytårskur Glimt fra året der gik Læsegruppen fortsætter Unge

Læs mere

HusAvISEN. Marts-April Nybodergården

HusAvISEN. Marts-April Nybodergården HusAvISEN Marts-April 2018 Nybodergården IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nytårskuren Udehold på gåtur i kvarteret Bedre lydforhold i lokaler Biblioteket opgraderet Bibliotek tilbud Ny

Læs mere

November-December 2018

November-December 2018 HusAvISEN Nybodergården November-December 2018 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbaren i september Teaterforestillingen Viceværten Fredagsbaren i oktober Memories - teaterforestilling

Læs mere

September-Oktober 2018

September-Oktober 2018 HusAvISEN Nybodergården September-Oktober 2018 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbaren i juli Teaterforestillingen Kys & Vinyl Fredagsbaren i august Nye bøger i vores bibliotek Service

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2018 GOD SOMMER!

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2018 GOD SOMMER! HusAvISEN Nybodergården Juli-August 2018 GOD SOMMER! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbaren med koncertforedrag Tur til Zoologisk Have Nyt ansigt i huset Fernisering workshop Tøjsalg

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar 2017 GODT NYT ÅR!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar 2017 GODT NYT ÅR! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2017 GODT NYT ÅR! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nytårsaften Nytårskur Glimt fra hverdagen Åbent Hus-arrangement Babybesøg Besøgshunde fra Trygfonden

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2017

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2017 HusAvISEN Nybodergården Juli-August 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Forårsturen til Karen Blixen museet Workshop fernisering med kærligheds tema Fredagsbaren i juni Sankt-Hans grill

Læs mere

fredagsbaren i marts

fredagsbaren i marts fredagsbaren i marts Til vores fredagsbar d.22.marts havde vi hyret Per Larsen til at stå for underholdningen. Det var et hit. Eller skal vi hellere sige masser af hits. Og Per havde taget sin gode ven

Læs mere

November-December 2016

November-December 2016 HusAvISEN Nybodergården November-December 2016 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Tur til Brede Værk Glimt fra hverdagen Klassisk koncert Babybesøg Nyt fra første beboer- og pårørende møde

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar Godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar Godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2018 Godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nytårskur Nye ansigter i huset Fredagsbar i november med duoen Glemmer Du Workshop fernisering Søværnets

Læs mere

November-December 2017

November-December 2017 HusAvISEN Nybodergården November-December 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Ny fodterapeut er startet Univers på Vers - koncert Niels har et PS! Unge musikere underholdt I Luthers fodspor

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Maj-Juni 2018

HusAvISEN. Nybodergården. Maj-Juni 2018 HusAvISEN Nybodergården Maj-Juni 2018 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbaren med Guitar-Kaj Babybesøg hitter Husets 40 års fødselsdag Festmiddagen Foredrag om Stille København ved

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Legard Duo. Tak til alle de musikere og underholdere vi har haft her på plejehjemmet Nybodergården i det gamle år!

Legard Duo. Tak til alle de musikere og underholdere vi har haft her på plejehjemmet Nybodergården i det gamle år! Legard Duo Selvom juletravlheden var på sit højeste fik vi dog plads til endnu et musik indslag lige op til jul. Det var Legard Duo som skabte en nostalgisk stemning i huset. Der var bl.a. sange af Liva

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have

Plejehjemmet Prices Have Plejehjemmet Prices Have NOVEMBER 2 0 1 8 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale: Helle Helena Aagaard & Majbritt Søgaard, Hyggekrogen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

September-Oktober 2017

September-Oktober 2017 HusAvISEN Nybodergården September-Oktober 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbar i august Kys & Vinyl - nostalgisk underholdning Læsegruppen er startet igen Fodterapeut takker

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

ARENDSE NYT DECEMBER 2014

ARENDSE NYT DECEMBER 2014 ARENDSE NYT DECEMBER 2014 Indholdsfortegnelse December 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Julefest med Beboerrepræsentationen Konkurrence Referat af beboermøde Medarbejder

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter,

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Så begynder foråret at nærme sig, vi har allerede fornemmet den dejlige sol her i februar, hvilket gør det lettere at komme igennem

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Kløverbladet Oktober 2007

Kløverbladet Oktober 2007 Kløverbladet Oktober 2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Erland Side 4: Huset i oktober Side 5: Tillykke Side 6: Dødsfald og Velkommen Side 7: Visens Venner underholder Side 8: Fællesaktiviteter Side

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Klinkby pleje- og dagcenter udført den 12. januar 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Klinkby pleje- og dagcenter udført den 12. januar 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Klinkby pleje- og dagcenter udført den 12. januar 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Kastanjehaven. Lokalblad

Kastanjehaven. Lokalblad Kastanjehaven Lokalblad Januar 2018 1 Alle beboere og pårørende ønskes en rigtig glædelig Jul samt et godt Nytår. 2017 har været et spændende år, hvor vi har haft meget at glæde os over, f.eks. har vi

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på HavFjord udført den 30. september 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på HavFjord udført den 30. september 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på HavFjord udført den 30. september 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen skal

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år 36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN Vær velkommen herrens år Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid! Julenat, da Vorherre blev fød, da tændte sig lyset i mørkets skød. Velkommen,

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 24. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 24. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 24. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Bredebo-Nyt. Februar/marts for Aktivitetscenteret. Redaktion: Charlotte Herbert, Dorthe Hansen, Grete Levinsen, Grete Jensen og Sonja Nielsen

Bredebo-Nyt. Februar/marts for Aktivitetscenteret. Redaktion: Charlotte Herbert, Dorthe Hansen, Grete Levinsen, Grete Jensen og Sonja Nielsen Bredebo-Nyt for Aktivitetscenteret Februar/marts 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Dorthe Hansen, Grete Levinsen, Grete Jensen og Sonja Nielsen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Nyt fra ledelsen...

Læs mere

Referat Husmøde i enhed 1.1 Tirsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00-19.30

Referat Husmøde i enhed 1.1 Tirsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00-19.30 Referat Husmøde i enhed 1.1 Tirsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00-19.30 Deltagere Svend, bolig 7 Anker, bolig 11 Torben, bolig 4 Børge, bolig 1 Gerda, bolig 5 Arne, bolig 6 Erik, bolig 8 Ove, bolig 10

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

ARENDSE NYT Maj 2017

ARENDSE NYT Maj 2017 ARENDSE NYT Maj 2017 Indholdsfortegnelse Maj 2017 Forside Indholdsfortegnelse Velkommen Invitation til Pårørendemøde Fødselsdage Referat af Beboermøde Brev fra Nina Thomsen Klippekort Påskefrokost Konkurrence

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ 1 Velkommen til Samsøvej Samsøvej er et nyt og moderne plejecenter med 75 boliger og et dagcenter. Alle boliger med fællesareal er 75 m2. De er indrettet med stue og soveværelse.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

Hilsen fra forstanderen Kære alle.

Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så er der igen gået tre måneder, og endnu en udgave af Rynkenyt skal laves. Siden sidst har vi fået resultatet af Brugerundersøgelsen fra 2018, og jeg har været rundt

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Østerbo udført den 6. november 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Østerbo udført den 6. november 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Østerbo udført den 6. november 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen skal

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen:

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen: De fysiske rammer: Afdelingen består af 28 boliger, hvor hver bolig indeholder entré, bad, toilet, stue og lille altan eller have. Endvidere indbefatter hver bolig: El-seng Gardinstænger. Stuearealet er

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev - September 2018 til beboere og pårørende

Nyhedsbrev - September 2018 til beboere og pårørende Nyhedsbrev - September 2018 til beboere og pårørende Sikke en sommer 2018 og pludselig kom efteråret. Sikke hurtigt en sommer går, og børnenes skolesommerferie er slut. Vi afvikler stadig 3. uge af sommerferie

Læs mere

Referat. 1. Valg af ordstyrer og referent - Referent: Camilla Jacobsen, Ordstyrer: Erik Andersen

Referat. 1. Valg af ordstyrer og referent - Referent: Camilla Jacobsen, Ordstyrer: Erik Andersen Referat MØDEDATO: 19. oktober 2017 kl. 14.00 MØDESTED: REFERANT: Cafeteriaet Camilla Jacobsen Mødedeltagere: Anne Hornskov, Dorrit Binder, Anitta Andersen, Erik Andersen Inger M.E. Pedersen, Lene Bitsch,

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have

Plejehjemmet Prices Have Plejehjemmet Prices Have Dejlige billeder fra besøg af FORGLEMMIGEJ klovnene En beboer og hr. Rosenquist En beboer hjælper hr. Florstrøm med at vælge slips F E B R U A R 2 0 1 9 Redaktion: Overredaktør:

Læs mere

Rapport fra. Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Ålholmhjemmet

Rapport fra. Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Ålholmhjemmet Job, Social og Sundhed Ældre og Sundhed Rapport fra Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Ålholmhjemmet 7. november 2017 Tilsynsførende: Afdelingschef Hella Obel Sektionsleder Christian Blaase Johansen Tidspunkt

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 12-02-2018 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig

Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egely 3 Egely s adresse og telefonnumre 4 Egely s målsætning 5 Pårørende 6 Praktisk Information 7 Boligen 8+9 Indflytningssamtale

Læs mere

Anmeldt tilsyn - Samtale med Beboer-/Pårørenderådet Ordruplund, plejeboliger med fast personale (plejehjem) Den 29. juni 2016

Anmeldt tilsyn - Samtale med Beboer-/Pårørenderådet Ordruplund, plejeboliger med fast personale (plejehjem) Den 29. juni 2016 1 af 4 Anmeldt tilsyn - Samtale med Beboer-/Pårørenderådet Ordruplund, plejeboliger med fast personale (plejehjem) Den 29. juni 2016 Tilstede: 1 Beboere 3 Pårørende 2 Medarbejdere Forstander: Marianne

Læs mere

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem. Mail: Mail:

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem.   Mail: Mail: Ryholtgård Nyt Maj 2018 1 Husets Informationer Ryholtgård Plejehjem 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Daglig Driftsleder Køkken Rengøring - Vask Lene Jensen Man fre kl. 9 14 Forstander

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017

Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017 Uanmeldt tilsyn i Gentofte Kommune 2017 Faktaoplysninger Leders navn: Lisbeth Majland Kontaktpersons uddannelse: Social- og sundhedsassistent Beboer nummer: 1 Tilsynskonsulenter: Rikke Steensgaard Nielsen

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

OSTEN P FALKE bruar 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE bruar 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Rolstrup Tidende. Marts udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. Marts udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende Marts 2017 91. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne Så er vinteren forbi! I hvert fald ifølge kalenderen, men om det så også er sådan, det kommer til at være, må tiden jo vise. Et er sikkert

Læs mere

Uanmeldt tilsyn hos Plejecentrene Øsby og Humletoften, Fakta om tilsynet

Uanmeldt tilsyn hos Plejecentrene Øsby og Humletoften, Fakta om tilsynet Tilsynsrapport Plejecenter Uanmeldt tilsyn hos Plejecentrene Øsby og Humletoften, 2018 1. Fakta om tilsynet Nedenfor præsenteres tilsynssted samt tilsynets datagrundlag og metoder kort. Plejecentrets navn

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Velkomstbrochure-Plejecenteret Egely. Velkommen til plejebolig på Plejecentret Egely

Velkomstbrochure-Plejecenteret Egely. Velkommen til plejebolig på Plejecentret Egely Velkommen til plejebolig på Plejecentret Egely 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egely 3 Egely s adresse og telefonnumre 4 Egely s målsætning 5 Pårørende 6 Praktisk Information 7 Boligen 8 Indflytningssamtale

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 8, nr. 1 Januar 2018 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Renovering af Rosengårdens tag Den 2. januar rykker håndværkerne ind (efter planen). De

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 32 maj / juni 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ARENDSE NYT December 2012

ARENDSE NYT December 2012 ARENDSE NYT December 2012 Indholdsfortegnelse December 2012 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen Fødselsdage i December Aktivitetsplan Malerværksted Efterlysning Julefrokost Referat

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Bølle er meget interesseret i at studere Violhusets fisk Holbergcentrets månedsnyt for marts 2015 Kære beboere, pårørende og personale Velkommen til marts måned. Når

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Nu er sommeren snart på hæld, og hvilken sommer det har været. Det har været dejligt med alle de solskinstimer, så vi også har kunne nyde haven. Denne sommer har vi også

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen plejecentre VELKOMMEN TIL PLEJECENTRET SOLVOGNEN Indhold Plejecenteret Solvognen 3 Ved indflytning 3 Rengøring 3 Vask af tøj 4 Plejens tilrettelæggelse 4 Frisør / fodterapeut 4 Nødkald 5 Fødselsdage /

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Leve Livet. November 2018

Leve Livet. November 2018 Leve Livet November 2018 Indholdsfortegnelse: Beboerbladet november 2018... 2 Månedens fødselsdage... 3 Sangbogen... 4 Liivet leves... 5 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Bruger- og Pårørenderåd møde den 23. august 2018 kl Blåt mødelokale

Bruger- og Pårørenderåd møde den 23. august 2018 kl Blåt mødelokale Bruger- og Pårørenderåd møde den 23. august 2018 kl.13.30-15.00 Blåt mødelokale Medlemmer: Fraværende: Referent: Dagsorden: Ingrid Christensen (beboer bolig 165), Ellen Christensen (beboer bolig 148),

Læs mere

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2017

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2017 GUDERUP PLEJECENTER Forord. Med denne pjece vil vi gerne byde velkommen til Guderup Plejecenter. Vi vil meget gerne leve op til de forventninger, der måtte være til os og ønsker at løse problemer ved hjælp

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere