Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet:"

Transkript

1 Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi opnå? Hvordan hænger projektet sammen med lokaludvalgets overordnede målsætninger i? Bod på Vanløse på Den 2. Ende juni 2017 Bent og Freddy Anne Christine, Julie, Sarah og Mikkel Formålet med en bod på byfesten Vanløse På Den 2. Ende er at formidle og igangsætte dialoger om Vanløse Lokaludvalg og udvalgets arbejde. Byfesten er velbesøgt af lokale befolkningsgrupper, som lokaludvalget har en begrænset dialog/kontakt med. I denne sammenhæng skal boden være en platform, hvorfra udvalgets medlemmer kan udbrede kendskabet til Vanløse Lokaludvalg. Udover at udbrede det offentlige kendskab til lokaludvalget og dets arbejde, er det en ambition at få flere borgere involveret og engageret i og omkring lokaludvalget. Dette ønske skal forstås i sammenhæng med en generel motivation om, at lokaludvalget skal være mangfoldigt og bestræbe sig på at inddrage relevante samarbejdspartnere i deres interne projekter. Desuden foreligger en vision om en bredere tilslutning til lokaludvalgsvalget i begyndelsen af Projektet lanceres i forlængelse af lokaludvalgets overordnede målsætninger om at være et bindeled mellem Borgerrepræsentationen og Vanløses borgere. Hertil er det centralt, at alle befolkningsgrupper i Vanløse både har kendskab til og kan spejle sig i lokaludvalgets arbejde. Målgruppe: Hvem henvender projektet sig til? Hvorfor ønsker vi at henvende os til dem? Laves projektet i samarbejde med nogen? Alle deltagere i byfesten er velkomne, og boden skal først og fremmest sigte bredt publikumsmæssigt. Ikke desto mindre er børnefamilier udvalgt som den primære målgruppe. Børnefamilier er valgt, fordi de er talstærkt repræsenteret til byfesten samtidig med, at de har en særlig interesse for lokaludvalget. Interessen indbefatter, at målgruppen sjældent er i kontakt med lokaludvalget, og at lokaludvalget fremover i højere grad ønsker at engagere målgruppen i og om omkring udvalgets arbejde.

2 Fokusområder og/eller KK politikker Har projektet en børn og unge vinkel og/eller en lokal miljøvinkel? Hvis ja, hvilken? Projektet har en børn og unge vinkel og en lokal miljøvinkel, da projektet arbejder for at udvide kendskabet til og samarbejdet omkring lokaludvalgets arbejde hvoraf flere projekter indeholder disse vinkler. Spiller projektet sammen med en eller flere af Københavns Kommunes politikker og strategier Hvis ja, hvordan spiller de sammen? Projektets ambitioner om at formidle oplysning og viden om Vanløse Lokaludvalg og udvalgets arbejde skal desuden forstås i forlængelse af Københavns Kommunes visioner for byens 12 lokaludvalg. Vanløses Lokaludvalg skal på bedste vis styrke nærdemokratiet, hvilket forudsætter bred forståelse og engagement omkring lokaludvalget i bydelen. Hvordan skal det laves: Hvad skal der til for at projektet kan gennemføres? Hvem er ansvarlig for hvilke aktiviteter? Tidsplanen for de forskellige opgaver/ansvarlig: Fra projektets begyndelse nedsættes en ad-hoc gruppe, som både skal udvælge og forberede aktiviteter til boden samt deltage i boden på byfesten. Det er væsentligt, at gruppen udvælger aktiviteter og emner, som de brænder for at videreformidle. Herudover er det væsentligt, at aktiviteterne tilrettelægges efter den valgte målgruppe, børnefamilie. Boden skal indeholde sjove aktiviteter for børn, samt formidle en række relevante emner for forældrene. Emnerne kan både være relevante interne projekter, undersøgelser/spørgeskemaundersøgelser m.fl. Omfanget af det samlede antal aktiviteter afhænger af tilslutningen til gruppen. Gruppen skal også indtænke materialer, der kan præsentere Vanløse Lokaludvalg og udvalgets arbejde. Materialet skal både virke som en dåseåbner for dialoger på dagen samt uddeles som inspiration til videre læsning. Herudover foreligger der en række praktiske opgaver ved opsætning og nedtagning af boden. Den nedsatte arbejdsgruppe skal tage stilling til, hvorvidt opgaverne skal løses af arbejdsgruppen, eller om lokaludvalget skal købe sig til arbejdskraft, der kan varetage en række af de praktiske opgaver.

3 Kommunikationsplan: Hvordan kommer vi i kontakt med målgruppen? Hvad er hovedbudskabet? Hvordan skal det formidles o Hvilken vinkel/fokus? o Hvilke kanaler(møder, web, plakat etc.)? Hvem er ansvarlig for udarbejdelse af kommunikationsmateriale? Skal der afviges fra kommunikationsskabeloner, KK-design og kommunikationspolitikker? * Projektet kommer i kontakt med målgruppen, børnefamilier ved at tilbyde sjove og relevante aktiviteter for målgruppen. Det er bl.a. en strategi at tilbyde underholdning til børn som bygger bro til en dialog mellem forældrene og udvalgets medlemmer om udvalgets arbejde. Hovedbudskabet er at formidle og engagere børnefamilier i og omkring lokaludvalgets arbejde. Dette opnås f.eks. ved at præsentere relevante interne projekter for børnefamilierne eller ved at igangsætte forskellige niveauer af borgerinddragelse (eksempelvis spørgeskemaundersøgelser, dialoger om visioner for Vanløse, samarbejde omkring projekter m.m.). Et vigtigt fokus/vinkel er, at Vanløse Lokaludvalg arbejder for at gøre Vanløse endnu mere attraktiv for børnefamilier. Hertil er det en væsentlig pointe, at Vanløse Lokaludvalg inviterer alle børnefamilier/forældre til at engagere sig i og omkring udvalgets arbejde. Det ovenstående formidles både igennem dialog med de besøgende samt via trykt materiale. Det er ikke tænkt, at kommunikationen skal afvige fra kommunikationsskabeloner, KK-design og kommunikationspolitikker. Såfremt ad-hoc gruppen finder det nødvendigt at afvige fra skabelonen, skal dette til drøftelse og beslutning i lokaludvalget. Budget: * Alle budgetposter i projektet kr. for bod (sidste års pris) kr. til forplejning m.v kr. til trykt materiale kr. til børneunderholdning kr. til praktisk opsætning I alt kr Hvad er projektets succeskriterier? Kriterierne skal kunne måles/kontrolleres efter Succeskriteriernes for projektet skal måles efter,

4 projektet er afholdt, og være meningsfulde i forhold til projektets formål. hvor mange medlemmer af målgruppen besøger Vanløse Lokaludvalgs bod på Vanløse på Den 2. Ende Det er et overordnet mål, at: At der deles stk. informationsmateriale(fx flyers) ud, at alle deltagere i boden taler med minimum 10 borgere Hvilke forventninger er der til sekretariatet? Sekretariat deltager i arbejdsgruppen. Herudover har sekretariatet ansvar for økonomistyring samt udarbejdelse af kontrakter. Såfremt kommunikation følger skabelon m.v. og der er resourcer og mandat til det, kan sekretariatet udarbejde materiale til uddeling m.v. både grafisk og udarbejdelse af fx spørgeskema ol. Efter projektet er afsluttet: Titel på projekt der evalueres: Levede projektet op til projektets formål? Hvordan eller hvorfor ikke? Blev målgruppen nået? Hvis nej, hvorfor ikke? Hvis ja, hvordan? Var der problemer med tidsplanen m.v.? Hvis ja, hvilke? Blev budgettet overholdt? Hvis nej, hvorfor ikke? Opfyldte projektet succeskriterierne? Hvis ja, hvordan? Hvis nej, hvorfor ikke? Skal lokaludvalget prioritere, at lave projektet igen? Hvis nej, hvorfor ikke? Hvis ja, hvordan kan projektet så gøres endnu bedre? * Skal som minimum indgå i selve indstillingen til lokaludvalgets beslutning. i Vanløse Lokaludvalg - dit bindeled! Vanløse Lokaludvalg fungerer som bindeled mellem Borgerrepræsentationen og Vanløses borgere.

5 Som bindeled vil lokaludvalget repræsentere borgerne bredt Som bindeled skal lokaludvalget kommunikere essensen af vanløseborgernes synspunkter til Borgerrepræsentationen, samt ændringsforslag baseret på lokal viden og indsigt. Som bindeled skal lokaludvalget formidle borgerrepræsentationens politikker, strategier og planer til Vanløses borgere. - med respekt for alle! Vanløse Lokaludvalg drøftede sin overordnede funktion/målsætning som bindeled på fremtidsseminaret i 2013, og dette blev efterfølgende drøftet og besluttet på lokaludvalgets ordinære møde 16. maj 2013.

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet:

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel:

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2018 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Trykning og netværksmøde om hvidbogen Idrætten og Vanløse en borgerundersøgelse om idræt og motion i Vanløse. Foråret 2018.

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet:

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Hold Vanløse Ren 2017 Uge 16 & 17 Per og Freddy Sarah Formål: *

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017 Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Musik på Engen 2017 18., 19. og 20. august 2017 Finn Nesgaard, Freddy

Læs mere

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget:

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes.

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2019 Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Skemaet udarbejdes i samarbejde med sekretariatet og afleveres senest 2 uger før det ordinære møde, hvorpå

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes.

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2018 Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Skemaet udarbejdes i samarbejde med sekretariatet og afleveres senest 2 uger før det ordinære møde, hvorpå

Læs mere

Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN

Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN Vanløse Lokaludvalg 2018 Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Skemaet udarbejdes i samarbejde med sekretariatet og afleveres senest 2 uger

Læs mere

Sankt Hans Aften på Damhusengen juni 2017 kl til Freddy Christiansen og Finn Nesgaard. Mikkel

Sankt Hans Aften på Damhusengen juni 2017 kl til Freddy Christiansen og Finn Nesgaard. Mikkel Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: 2700Kulturdag 2015 Lørdag den 13. juni 2015 Brønshøj Torv Kirsten Møller Arbejdsgruppen

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Fastelavn på Brønshøj Torv Lørdag den 14. februar 2015 Brønshøj Torv Kirsten Møller

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Idémøde om Bellahøj Friluftsscene Onsdag den 25. januar kl. 19-21 Restaurant Bellahøj

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2016 Lørdag den 3. december 2016 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2015 Lørdag den 5. december 2015 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Formål: Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvordan hænger projektet sammen

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: 2700Kulturdag 2018 Lørdag den 9. juni 2018 kl. 11-18 Brønshøj Torv Kulturudvalget.

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST FØR PROJEKTET STARTES: Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2018 Lørdag den 8. december 2018 Tingbjerg, Husum

Læs mere

Fremtidsseminar 2013. Andelen af folk der laver frivillig arbejde fordelt på alder. Definition af frivilligt arbejde

Fremtidsseminar 2013. Andelen af folk der laver frivillig arbejde fordelt på alder. Definition af frivilligt arbejde Fremtidsseminar 2013 Definition af frivilligt arbejde Et stykke arbejde, der er kendetegnet ved: - Ikke lønnet, dog med mulighed for kompensation - Er frivilligt, dvs. at det udføres uden fysisk, retsligt

Læs mere

Fremtidsseminar. LO-Skolen - Helsingør Vanløse Lokaludvalg april 2013 VANLØSE LOKALUDVALG

Fremtidsseminar. LO-Skolen - Helsingør Vanløse Lokaludvalg april 2013 VANLØSE LOKALUDVALG Fremtidsseminar LO-Skolen - Helsingør Vanløse Lokaludvalg 20.-21. april 2013 VANLØSE LOKALUDVALG BINDELEDSFUNKTION - Hvad vil det sige at være bindeled mellem Borgerrepræsentationen og borgerne i Vanløse?

Læs mere

Projektskabelon Gade- & dialogfest Vesterbro

Projektskabelon Gade- & dialogfest Vesterbro Projektnavn Projektansvarlig fra lokaludvalget (hovedansvarlig skal markeres med fed) Projektansvarlig fra sekretariatet (hovedansvarlig skal markeres med fed) Hvilke aktiviteter består projektet af? Hvem

Læs mere

Projektskema egne projekter

Projektskema egne projekter Projektskema egne projekter Titel BRANDING AF LOKALUDVALGET OP TIL OPSTILLINGSMØDE 2014 Kort beskrivelse af Efter afholdelsen af kommunalvalget den 19. november 2013, skal der etableres nye lokaludvalg

Læs mere

ET FÆLLES UDGANGSPUNKT FOR KOMMUNIKATION

ET FÆLLES UDGANGSPUNKT FOR KOMMUNIKATION GOD KOMMUNIKATION KØBENHAVNS KOMMUNE 3 GOD KOMMUNIKATION ET FÆLLES UDGANGSPUNKT FOR KOMMUNIKATION Kommunikation er en nødvendig del af arbejdet for alle, der arbejder i Københavns Kommune uanset om du

Læs mere

Kommunikation og Borgerinddragelse. Politik

Kommunikation og Borgerinddragelse. Politik Kommunikation og Borgerinddragelse Politik Kommunikation på baggrund af vision og strategi Ringsted Kommunes kommunikations- og borgerinddragelsespolitik understøtter Byrådets vision for Ringsted Kommune

Læs mere

Pulje til virksomhedsservice på områder der mangler arbejdskraft

Pulje til virksomhedsservice på områder der mangler arbejdskraft Ansøgningsskema for Pulje til virksomhedsservice på områder der mangler arbejdskraft Finanslovskonto 17.46.41.60 Projektets navn: RekrutteringsService Fyn Platform - Opbygning af platform til koordinering

Læs mere

Kommunikation og Borgerinddragelse. Politik

Kommunikation og Borgerinddragelse. Politik Kommunikation og Borgerinddragelse Politik Kommunikations- og Borgerinddragelsespolitik Bærende principper: Dialogbaseret Rettidig Gennemsigtig Kommunikation på baggrund af vision og strategi Ringsted

Læs mere

Amager Vest Lokaludvalgs arbejde med københavnerinddragelse

Amager Vest Lokaludvalgs arbejde med københavnerinddragelse KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Sekretariatet for Amager Vest Lokaludvalg 18. januar 2019 Sagsnr. 2016-0350417 Amager Vest Lokaludvalgs arbejde med københavnerinddragelse Dokumentnr. 2016-0350417-15

Læs mere

Gennemførelse BorgerBudget proces Hedensted Kommune

Gennemførelse BorgerBudget proces Hedensted Kommune Gennemførelse BorgerBudget proces Hedensted Kommune Før start Styregruppen fastlægger de enkelte deltageres roller og fordeler opgaver. Forslag til opgaver som bør fordeles: Tovholder Fundraising Sekretær

Læs mere

Borgerbudgetter for 2015. Forslag til to modeller

Borgerbudgetter for 2015. Forslag til to modeller Borgerbudgetter for 2015 Forslag til to modeller 1 Model 1: Én stor pulje - alle kommunens borgere og aktører kan søge under overskriften Udviklingsstrategien bredt Formål / politiske krav og vilkår for

Læs mere

STAND 1. Foto: Mads Claus Rasmussen

STAND 1. Foto: Mads Claus Rasmussen STAND 1 Hvordan samskabes der med borgerne? Der kunne oprettes en idebank hvor borger kan komme med seriøse ideer. Åbne borgerrettede møder om pågældende temaer Ideer/projekter præsenteres på kommunens

Læs mere

Borgerbudgettering - i landsbyerne i Randers Kommune

Borgerbudgettering - i landsbyerne i Randers Kommune Borgerbudgettering - i landsbyerne i Randers Kommune Indledning Landdistriktsudvalget i Randers Kommune har besluttet at gennemføre et forsøgsprojekt med borgerbudgettering. Kort fortalt vælges et antal

Læs mere

Derfor tænkes vores organisationsår således fremover:

Derfor tænkes vores organisationsår således fremover: VI VIL EUROPA! Følgende dokument skal ses som forretningsudvalgets tanker om fremtidens Europabevægelse og dermed også som motivation for de vedtægtsændringer, som er stillet af forretningsudvalget på

Læs mere

UDKAST. Kommissorium for Lokaludvalg

UDKAST. Kommissorium for Lokaludvalg Bilag 2: Forslag til revideret Kommissorium for Lokaludvalg Kommissorium for Lokaludvalg På baggrund af Borgerrepræsentationens beslutning af 13. oktober 2005 blev der i perioden 2006-2009 nedsat i alt

Læs mere

Indstilling. Børn og unge-politik for Århus Kommune. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Århus Byråd via Magistraten.

Indstilling. Børn og unge-politik for Århus Kommune. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Århus Byråd via Magistraten. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Børn og Unge Den 17. september 2008 Børn og unge-politik for Århus Kommune 1. Resume Denne indstilling indeholder forslag til en samlet børn og unge-politik

Læs mere

SYNLIGHED PÅ VESTERBRO KOMMUNIKATION OG DIALOG VESTERBRO LOKALUDVALGS KOMMUNIKATIONSSTRATEGI 2019

SYNLIGHED PÅ VESTERBRO KOMMUNIKATION OG DIALOG VESTERBRO LOKALUDVALGS KOMMUNIKATIONSSTRATEGI 2019 SYNLIGHED PÅ VESTERBRO KOMMUNIKATION OG DIALOG VESTERBRO LOKALUDVALGS KOMMUNIKATIONSSTRATEGI 2019 FORMÅL Formålet med kommunikationsstrategien er at understøtte Vesterbro Lokaludvalgs arbejde, og fungere

Læs mere

Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget

Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget Mødetidspunkt 17-12-2018 17:35 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Bygnings- og Arkitekturudvalget 17-12-2018 17:35 1 (Åben)

Læs mere

Dagsorden til møde i Økonomiudvalget

Dagsorden til møde i Økonomiudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Økonomiudvalget Mødetidspunkt 17-12-2018 17:00 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Økonomiudvalget 17-12-2018 17:00 1 (Åben) Godkendelse af forslag til kommissorium

Læs mere

INDSTILLING OG BESLUTNING

INDSTILLING OG BESLUTNING Som opfølgning på Evaluering af lokaludvalg i København fra august 2010, skal Økonomiudvalget tage stilling til principper for ændringer i lokaludvalgskonceptet. INDSTILLING OG BESLUTNING Økonomiforvaltningen

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget

Dagsorden til møde i Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Mødetidspunkt 17-12-2018 17:20 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Erhvervs-, Beskæftigelses- og Integrationsudvalget

Læs mere

Ballerup Kommunes kommunikationspolitik

Ballerup Kommunes kommunikationspolitik Ballerup Kommunes kommunikationspolitik 1. Et fælles udgangspunkt for kommunikation Denne kommunikationspolitik sætter den overordnede ramme om kommunikation i Ballerup Kommune og opstiller mål for, hvad

Læs mere

FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område

FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område Forord...4 Den overordnede vision...6 Bærende principper...8 Understøttelse af frivilligheden...10 Mangfoldighed og respekt...12 Synliggørelse af det frivillige

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Evaluering af bydelsplaner

Evaluering af bydelsplaner KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT Evaluering af bydelsplaner Denne evaluering er udarbejdet på baggrund af tidligere evalueringsrapport (Als Research) fra 2010 og evaluering

Læs mere

Kommunikationspolitik

Kommunikationspolitik BORNHOLMS VÆKSTFORUM Ullasvej 23 3700 Rønne Tlf.: 5692 0000 Fax: 5692 0001 E-mail: regionaludvikling@brk.dk Kommunikationspolitik Bornholms Vækstforum Vedtaget den 4. april 2011 Indledning Vækstforum er

Læs mere

Bilag 4: Spørgeskema til undersøgelse af Økonomiforvaltningens københavnerdialog i 2017

Bilag 4: Spørgeskema til undersøgelse af Økonomiforvaltningens københavnerdialog i 2017 Bilag 4: Spørgeskema til undersøgelse af Økonomiforvaltningens københavnerdialog i 2017 Dette spørgeskema har til formål at evaluere og sætte fokus på københavnerdialog i Økonomiforvaltningen. Økonomiudvalget

Læs mere

Revideret kommunikationsstrategi 2012 for Indre By Lokaludvalg

Revideret kommunikationsstrategi 2012 for Indre By Lokaludvalg Revideret kommunikationsstrategi 2012 for Indre By Lokaludvalg Kommunikationsstrategiens formål: Denne kommunikationsstrategi, skal ses som et tillæg til den kommunikationsstrategi, som blev udviklet i

Læs mere

KOMMISSORIUM FOR LOKALUDVALG

KOMMISSORIUM FOR LOKALUDVALG KOMMISSORIUM FOR LOKALUDVALG På baggrund af Borgerrepræsentationens beslutning af 13. oktober 2005 blev der i perioden 2006-2009 nedsat i alt 12 lokaludvalg i 10 bydele efter bestemmelsen i den kommunale

Læs mere

strategi for nærdemokrati

strategi for nærdemokrati strategi for nærdemokrati i Slagelse Kommune 2009 Slagelse Kommune Ledelsessekretariatet Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse Tlf. 58 57 36 00 slagelse@slagelse.dk Visionen brandmen.dk Slagelse Kommune vil

Læs mere

KLIKOVANDs spørgeskemaundersøgelse. om borgerretet kommunikation. en opsamling

KLIKOVANDs spørgeskemaundersøgelse. om borgerretet kommunikation. en opsamling KLIKOVANDs spørgeskemaundersøgelse om borgerretet kommunikation en opsamling Maj 2012 1 KLIKOVAND maj 2012 2 KLIKOVAND maj 2012 Indhold Hvad ville vi opnå?... 3 Hvilke erfaringer afdækkede vi?... 4 Hvilke

Læs mere

NOTATARK. En vision for Hvidovre Kommune

NOTATARK. En vision for Hvidovre Kommune NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE Kommunaldirektørens område Udvikling Kommunikation Sagsbehandler: Bodil Ulff Larsen En vision for Hvidovre Kommune 28.02.2013/bll Kommunalbestyrelsen har gennem en længere periode

Læs mere

Udkast: Projektoplæg vedrørende visionsproces for Aalborg Kommune MAR18

Udkast: Projektoplæg vedrørende visionsproces for Aalborg Kommune MAR18 #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Borgmesterkontoret Sagsnr./Dok.nr. 2018-004065 / 2018-004065-32 Borgmesterens Forvaltning Boulevarden 13 9000 Aalborg Init.: LBS 22-03-2018

Læs mere

Kommunikationsstrategi for det Det Danske Spejderkorps

Kommunikationsstrategi for det Det Danske Spejderkorps Kommunikationsstrategi for det Det Danske Spejderkorps Formålet er at skabe den overordnede kommunikative strategi og målsætning for Det Danske Spejderkorps frem til og med 2012 herunder at: 1. beskrive

Læs mere

Borgerpanelundersøgelse om Københavnerdialog i Københavns Kommune

Borgerpanelundersøgelse om Københavnerdialog i Københavns Kommune Borgerpanelundersøgelse om Københavnerdialog i Københavns Kommune Vinter 2019 Hvordan har du været i dialog med Københavns Kommune? (sæt gerne flere krydser) I hvor høj grad vil du gerne involveres i -

Læs mere

Strategipapir for Områdeudvalg for Sundheds- og omsorgsområdet

Strategipapir for Områdeudvalg for Sundheds- og omsorgsområdet Strategipapir for Områdeudvalg for Sundheds- og omsorgsområdet Opgaver og formål for Områdeudvalg for Sundheds- og omsorgsområdet Dette dokument er områdeudvalget for Sundheds- og omsorgsområdets strategipapir

Læs mere

Referat fra mødet i Demokrati- og Borgerudvalget

Referat fra mødet i Demokrati- og Borgerudvalget Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 18. februar 2019 Mødested: Mødelokale 505 Mødetidspunkt: Kl. 16:00-19:00 Medlemmer: Formand: Christian Jørgensen (V) Bente Ankersen

Læs mere

Guide til en god trivselsundersøgelse

Guide til en god trivselsundersøgelse Guide til en god trivselsundersøgelse - Guiden er bygget op over faserne: Før: Forberedelse af undersøgelsen (fase 1) Under: Gennemførelse af undersøgelsen (fase 2) Efter: Opfølgning (fase 3) Udarbejdet

Læs mere

Kommunikation, der engagerer. - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016

Kommunikation, der engagerer. - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016 Kommunikation, der engagerer - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016 Vision Skanderborg Kommune er på én og samme tid myndighed, servicevirksomhed og fællesskab med 60.000 borgere. Det er ledere og

Læs mere

Guide til en god trivselsundersøgelse

Guide til en god trivselsundersøgelse arbejdsmiljø københavn Guide til en god trivselsundersøgelse Indhold Indledning... 2 Trivselsundersøgelsen... 3 Før: Forberedelse af undersøgelsen (fase 1)... 4 Sørg for at forankre arbejdet med trivselsundersøgelsen...

Læs mere

Guide til en god trivselsundersøgelse

Guide til en god trivselsundersøgelse Guide til en god trivselsundersøgelse Udarbejdet af Arbejdsmiljø København November 2016 Indhold Indledning... 2 Trivselsundersøgelsen... 3 Før: Forberedelse af undersøgelsen (fase 1)... 5 Sørg for at

Læs mere

Indstilling. Ny fælles kommunikationspolitik for Århus Kommune. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling

Indstilling. Ny fælles kommunikationspolitik for Århus Kommune. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 22. september 2009 Ny fælles kommunikationspolitik for Århus Kommune 1. Resume Århus Kommunes gældende kommunikationspolitik er vedtaget

Læs mere

DET NYE HILLERØD. Hillerød Skævinge. Kommunikationsstrategi for fase 2. Beslutningsfasen. Fusionssekretariatet den 18.

DET NYE HILLERØD. Hillerød Skævinge. Kommunikationsstrategi for fase 2. Beslutningsfasen. Fusionssekretariatet den 18. DET NYE HILLERØD Hillerød Skævinge Fusionssekretariatet den 18. januar 2006/ ae Kommunikationsstrategi for fase 2 Beslutningsfasen 1 Formål Formålet med dette notat er at beskrive den fælles kommunikationsstrategi

Læs mere

Forslag Borgerinddragelsespolitik

Forslag Borgerinddragelsespolitik Forslag Borgerinddragelsespolitik Vision: Faxe Kommune - vi gør afstanden kort Mission: Vi vil løse de kommunale opgaver i samarbejde med kommunens borgere, medarbejdere, og interessenter i overensstemmelse

Læs mere

UDVIKLINGSPOLITIK

UDVIKLINGSPOLITIK UDVIKLINGSPOLITIK 2018-2021 3 FORORD INDHOLD FORORD Forord 3 Vision 4 Bæredygtighed og cirkulær kommune 5 Demokrati og borgerinddragelse 6 Erhvervslivets herunder turisterhvervets - vilkår 7 Helhedssyn

Læs mere

KULTURPLAN FOR BRØNSHØJ - HUSUM brønshøj-husum lokaludvalg

KULTURPLAN FOR BRØNSHØJ - HUSUM brønshøj-husum lokaludvalg KULTURPLAN FOR BRØNSHØJ - HUSUM 2013 brønshøj-husum lokaludvalg Baggrund I efteråret 2012 besluttede Brønshøj-Husum Lokaludvalg at udarbejde en Kulturplan for bydelen. Lokaludvalgets Kulturudvalg forelagde

Læs mere

Økonomiforvaltningen har sendt et nyt koncept for bydelsplaner i høring hos lokaludvalgene med svarfrist den 1. marts 2016.

Økonomiforvaltningen har sendt et nyt koncept for bydelsplaner i høring hos lokaludvalgene med svarfrist den 1. marts 2016. Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K indrebylokaludvalg@okf.kk.dk Tlf. 60 37 80 58 EAN nr. 5798009800077 Økonomiforvaltningen Økonomiforvaltningen har sendt et nyt koncept for bydelsplaner

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

INDLEDNING INDLEDNING INDHOLD

INDLEDNING INDLEDNING INDHOLD SSP AKUTBEREDSKAB AKUTBEREDSKAB SSP INDLEDNING INDLEDNING INDHOLD København rammes med mellemrum af akutte og voldsomme hændelser, der påvirker unge og nærområder markant. Hændelserne kan være; opgør mellem

Læs mere

Skabelon for handlingsplan 2012

Skabelon for handlingsplan 2012 Skabelon for handlingsplan 2012 Navn på aktivitetsområde Landsstyrelsen Formål med aktiviteten Landsstyrelsen er URK s øverste ledelse og vil således iværksætte og følge initiativer, som har bred betydning

Læs mere

UDVIKLING AF LOKALE FÆLLESSKABER

UDVIKLING AF LOKALE FÆLLESSKABER UDVIKLING AF LOKALE FÆLLESSKABER I Holbæk Kommune er der mange stærke lokale fællesskaber, som er med til at skabe udvikling, og gøre Holbæk Kommune til en attraktiv og velfungerende kommune at være borger

Læs mere

Introduktion Fokusområde: Kendskab Fokusområde: Kompetencer Fokusområde: Succes sammen Fokusområde: Politisk dagsorden...

Introduktion Fokusområde: Kendskab Fokusområde: Kompetencer Fokusområde: Succes sammen Fokusområde: Politisk dagsorden... N OT AT Kriterier for evaluering af indsatserne i Kommunernes It-Arkitekturråd det første år Introduktion... 2 Kendskab... 2 Kompetencer... 4 Succes sammen... 5 Politisk dagsorden... 7 Dagsorden i medierne...

Læs mere

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik

Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik Mødetidspunkt 31-01-2017 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:15 Tilstede:

Læs mere

OKF Sikker By. Sammen om Byen besvarelse til Økonomiforvaltningen

OKF Sikker By. Sammen om Byen besvarelse til Økonomiforvaltningen OKF Sikker By Brønshøj-Husum Lokaludvalg Kobbelvænget 65 2700 Brønshøj Telefon 3881 1049 Direkte telefon 26771049 E-mail kch@okf.kk.dk EAN nummer 5798009800176 Sammen om Byen besvarelse til Økonomiforvaltningen

Læs mere

Ambassadør for medborgerskab i praksis

Ambassadør for medborgerskab i praksis Projektbeskrivelse til ansøgningen Ambassadør for medborgerskab i praksis (puljen Øget sammenhængskraft ) 19.9.2011/Berit Rosenkilde Ambassadør for medborgerskab i praksis 1. Generelle oplysninger Ansøgers

Læs mere

ØSTERBRO LOKALUDVALG

ØSTERBRO LOKALUDVALG DAGSORDEN for mødet den 26.03.2015, kl. 19:00 i Kildevælds Sogns Plejehjem, Helsingborggade 16, 2100 Kbh. Ø 1. Borgernes 20 minutter (2015-0071908) 1 2. Godkendelse af dagsorden (2015-0071908) 2 3. Kultur

Læs mere

Få mere at rutte med! (PS: vi fandt ikke på den overskrift)

Få mere at rutte med! (PS: vi fandt ikke på den overskrift) Få mere at rutte med! (PS: vi fandt ikke på den overskrift) Velkommen til fonde og sponsorater Tim Boye Jensen & Anja Nordstrøm Klett fra Fundraisingafdelingen i Hjerteforeningen Byd/bryd endelig ind med

Læs mere

Vedtægter for Ældrerådet 2014.

Vedtægter for Ældrerådet 2014. Punkt 5. Vedtægter for Ældrerådet 2014. 2014-913. Det tidligere Ældreråd har udarbejdet forslag til reviderede vedtægter for Ældrerådet i Aalborg Kommune. Forslaget har været til 1. behandling i Ældrerådet

Læs mere

Ide-beskrivelse for forundersøgelse af: Fællesoffentlig digitaliseringsstrategi & fælleskommunal digital handlingsplan

Ide-beskrivelse for forundersøgelse af: Fællesoffentlig digitaliseringsstrategi & fælleskommunal digital handlingsplan Ide-beskrivelse for forundersøgelse af: Fællesoffentlig digitaliseringsstrategi & fælleskommunal digital handlingsplan Version af 11. december 2015 Version Dato Status Kommentar 0.5 20. november Udkast

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 20-02-2019 17:00 Mødeafholdelse Udv. D Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget 20-02-2019 17:00 1 (Åben) Evaluering af dialogmøde...3

Læs mere

Vejledning til ansøgning i Videncenter for. Velfærdsledelse. 1. Titel. 2. Ansøgt beløb. 3. Hovedansøger 17/03/11. Videncenter for.

Vejledning til ansøgning i Videncenter for. Velfærdsledelse. 1. Titel. 2. Ansøgt beløb. 3. Hovedansøger 17/03/11. Videncenter for. Vejledning til ansøgning i Videncenter for Velfærdsledelse Dette er en vejledning til udfyldelse af ansøgningsskemaet. For yderligere information henvises til www.velfaerdsledelse.dk. Mulige ansøgere opfordres

Læs mere

UDKAST. God kommunikation. - Kommunikationspolitik for Region Midtjylland. I. FORORD Dato 26.02.2008

UDKAST. God kommunikation. - Kommunikationspolitik for Region Midtjylland. I. FORORD Dato 26.02.2008 Regionshuset Viborg Kommunikation UDKAST Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kommunikation@stab.rm.dk www.regionmidtjylland.dk God kommunikation - Kommunikationspolitik for Region Midtjylland

Læs mere

Ansøgning om puljemidler

Ansøgning om puljemidler Ansøgning om puljemidler TJEKLISTE Udfyldt budgetskema i den skabelon som er til slut i dette dokument. Vedlagt kopi af ansøgning om støtte fra anden side, samt evt. svar. GENERELLE OPLYSNINGER Projektets

Læs mere

Rapport: Evaluering af P-zonen og parkeringsmuligheder i Vanløse

Rapport: Evaluering af P-zonen og parkeringsmuligheder i Vanløse Rapport: Evaluering af P-zonen og parkeringsmuligheder i Vanløse Rapporten indeholder en gennemgang af besvarelserne for det udsendte spørgeskema med Vanløse Lokaludvalgs egne fremhævninger og kommentarer.

Læs mere

Model for borgerinddragelse i Silkeborg Kommune

Model for borgerinddragelse i Silkeborg Kommune Direktionssekretariatet 5. oktober 2007 Model for borgerinddragelse i Silkeborg Kommune Indledning Modellen for borgerinddragelse handler om, hvordan borgerinddragelsen skal foregå i Silkeborg Kommune.

Læs mere

Kommissorium for styrket decentral forvaltningsorganisering

Kommissorium for styrket decentral forvaltningsorganisering KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi NOTAT 17-01-2013 Kommissorium for styrket decentral forvaltningsorganisering Som opfølgning på Strukturudvalgets rapport fra 2. halvår 2012 besluttede

Læs mere

Aftalen gælder for perioden den 1. januar 2019 til den 31. december 2020.

Aftalen gælder for perioden den 1. januar 2019 til den 31. december 2020. 0 0 0 0 Fonden Miljøpunktet Indre By & Christianshavn Indre By Lokaludvalg Christianshavns Lokaludvalg Aftalen gælder for perioden den. januar 0 til den. december 00. Aftale om udførelse af det lokale

Læs mere

Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen, Morten S.

Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen, Morten S. Referat Lokaludvalget 's møde Onsdag den 13-03-2019 Kl. 16:00 Munkestræde, Klosterplads 8a Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen,

Læs mere

Submission #50 Roskilde Kommune

Submission #50 Roskilde Kommune Side 1 af 5 OPLYSNINGER OM ANSØGER Navn på ansøger Lisa Mailand / Frivilligcenter Roskilde Ansøgers adresse Jernbanegade 21A Vejnavn og nr. Postnummer og by 4000 Roskilde Telefonnummer 21169026 Mail frivilligcenter@roskilde.dk

Læs mere

Skabelon for udvikling af borgerplaner

Skabelon for udvikling af borgerplaner Skabelon for udvikling af borgerplaner Alle lokalsamfund er forskellige, både hvad angår størrelse, ressourcer og behov. Derfor er der ikke én bestemt måde at lave en borgerplan på. Det vigtigste er, at

Læs mere

Holstebro Byråd ønsker med Dagtilbudspolitik at skabe rammen for den fortsatte udvikling af dagtilbuddene i Holstebro Kommune.

Holstebro Byråd ønsker med Dagtilbudspolitik at skabe rammen for den fortsatte udvikling af dagtilbuddene i Holstebro Kommune. HOLSTEBRO KOMMUNES DAGTILBUDSPOLITIK 2015-2018 Indledning Holstebro Byråd ønsker med Dagtilbudspolitik 2015-2018 at skabe rammen for den fortsatte udvikling af dagtilbuddene i Holstebro Kommune. Byrådet

Læs mere

Procesværktøj Udvikling og gennemførelse af kommunale valgfag

Procesværktøj Udvikling og gennemførelse af kommunale valgfag Procesværktøj Udvikling og gennemførelse af kommunale valgfag 5/12/2015 Til kommunal forvaltning April 2016 Procesværktøj Udvikling og gennemførelse af kommunale valgfag Til kommunal forvaltning Redaktion:

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPOLITIK. for Jammerbugt Kommune

KOMMUNIKATIONSPOLITIK. for Jammerbugt Kommune KOMMUNIKATIONSPOLITIK for Jammerbugt Kommune KOMMUNIKATIONSPOLITIK for Jammerbugt Kommune Vi kommunikerer hele tiden med kolleger, borgere, virksomheder, samarbejdspartnere og mange andre. Det sker via

Læs mere

Rapport: Evaluering af P-zonen og parkeringsmuligheder i Vanløse

Rapport: Evaluering af P-zonen og parkeringsmuligheder i Vanløse Rapport: Evaluering af P-zonen og parkeringsmuligheder i Vanløse Rapporten indeholder en gennemgang af besvarelserne for det udsendte spørgeskema med Vanløse Lokaludvalgs egne fremhævninger og kommentarer.

Læs mere

Vejledning til at afholde et panelmøde. Oktober Viden til gavn

Vejledning til at afholde et panelmøde. Oktober Viden til gavn Vejledning til at afholde et panelmøde Oktober 2017 Viden til gavn Hvorfor afholde et panelmøde? Hvordan gør I? Et panelmøde giver jer viden om, på hvilke områder en afgrænset del af jeres faglige praksis

Læs mere

Mission. Vision. Kommunikationsstrategi 2013-2015. Formål

Mission. Vision. Kommunikationsstrategi 2013-2015. Formål Tanken om et campus som et uddannelsesfællesskab har eksisteret i Køge i mange år og er udsprunget fra lokale uddannelsesinstitutioner. Tanken har vokset sig større og større, blandt andet med bred støtte

Læs mere

SÅDAN LAVER I JERES ANTIMOBBESTRATEGI

SÅDAN LAVER I JERES ANTIMOBBESTRATEGI SÅDAN LAVER I JERES ANTIMOBBESTRATEGI FORBEREDELSE HVEM LAVER ANTIMOBBESTRATEGIEN? Skolebestyrelsen har ansvaret for, at skolen har en antimobbestrategi. Det er også dem, der skal godkende indholdet af

Læs mere

Kommunikationspolitik

Kommunikationspolitik Kommunikationspolitik for Undervisningsministeriets koncern Sammen arbejder vi for et dygtigere Danmark Sammen arbejder vi for et dygtigere Danmark Indhold Hvorfor en kommunikationspolitik? 2 Mål 3 Målgrupper

Læs mere

Evaluering af året der er gået Hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt?

Evaluering af året der er gået Hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt? Referat af fremtidsseminaret Comwell Roskilde 26. okt-27. okt FREDAG Punktet ledes af Klaus. Fælles intro til fremtidsseminaret Evaluering af året der er gået Hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt?

Læs mere