FACEBOOK vejledning Naturfredningsforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FACEBOOK vejledning Naturfredningsforening"

Transkript

1

2 FACEBOOK vejledning 2019 Naturfredningsforening

3 Indhold DN på Facebook, side 4. Det gode opslag, side 6. Læg billeder op, side 8. Læg link op, side 11. Få flere følgere, side 13. FB-profil versus FB-side, side 16, Del et opslag, side 17. Planlæg et opslag, side 19. Opret begivenhed, side 20. Vejledning til brug af en Facebook-side Dette er grundelementerne for at bruge en lokal Facebook-side. Vejledningen hjælper dig til at komme hurtigt i gang og bruge de mest almindelige funktioner på Facebook. HUSK at være så aktiv som muligt. Facebook straffer de inaktive ved at nedprioritere opslag fra profiler, der kun sjældent lægger opslag op. Derimod up grader Facebook den, som hyppigt skriver opslag, deler og kommenterer. Det hele handler om et socialt netværk, og den der netværker mest, får flest venner. Den der tier, får lov at slå i hjørnet med et tomt drinkglas og passe sig selv.

4 DN på Facebook gode råd Navnestandard hvorfor? Vi anbefaler, at de lokale FB-sider navngives med DN + kommunenavn. Det gør det lettere for jeres følgere at søge siden frem. FB s søgefunktion er hverken optimeret eller konsistent, fx tilbyder FB ikke alternativer, hvis man skriver forkert. Brug sommerfuglen som profilbillede og gerne med kommunenavn på (få hjælp fra sol@dn.dk hvis det driller). Brug et flot coverbilleder (det lange på tværs for oven) og skift det ofte ud. Det skaber aktivitet. Hvad gør vi, når en person skriver grimt på vores væg? o Vi svarer pænt og lødigt og ønsker en god dag. Og svarer IKKE på gensvar tosserier bliver ved uendeligt. o Lad følgerne svare for jer - det vil vores følgere gøre uopfordret og med glæde. Hvornår skal jeg være mig, og hvornår skal jeg være DN? o Vær OBS på om dit profilbillede er fremme eller DN s profilbilleder er fremme, når du skriver kommentarer eller slår noget op (mere om dette på side 15).

5 Vælg den rigtige indgang Bemærk når du søger en FB side frem, får du flere resultater: Fx sider, steder, opslag, links, osv. Til højre er det øverste link selve DN Helsingørs side. Hvis du klikker på det, kommer du ind på DN Helsingørs side. Dette er den rette indgang. Næste link er et opslag af DN Helsingør. Hvis du klikker på det, vises kun selve opslaget og ikke DN Helsingørs side.

6 Det gode opslag trin for trin Gennemtænk dit opslag inden du poster det Hvad vil du (sige/opnå) med det? Vil du linke til en side? Vil du bruge billede og humørikon? Huskeliste En gode tekst er kort og med en anvisning. Call to action - hvad vil jeg have folk til at gøre? Fotos skaber blikfang - husk du ikke må gafle billeder fra nettet! Links - er der et foto på siden du linker til? Humørikoner - hvorfor, hvor mange, hvornår? Fejl det virker ikke, hvad gør jeg? Reeload browser og begynd forfra, tjek om der findes et foto på linksiden. Her skriver du dit opslag Skriv din tekst og brug STORE bogstaver og brug humørikoner i blandt teksten, men med måde. Husk at du altid kan redigere, slette og skjule dit opslag (se side XX)

7 Den gode tekst Øv dig i at skrive kort Skriv det vigtigste øverst. Max 4-5 linjer. Resten forsvinder under Se mere og 60% ser det ikke. Undgå massive tekstblokke uden variation. Giv din mening til kende. Vær tydelig. Brug en lokal vinkel til en national historie. Call to action. Hvad vil du have folk til at gøre? Like, dele, kommentere? Hvordan får du folk til det? Brug humørikoner med måde!

8 Læg billede op - sådan Find dit billede og gem det på din computer, så du ved, hvor du kan finde det i stifinder, når den aktiveres. Klik på funktionen Billede/video. Så aktiveres din stifinder og du finder og vælger det billede, du skal bruge. Billedet oploader. Du kan lægge flere billeder op ad gangen. Du kan lægge dine videoklip op på samme måde.

9 Det gode billede Brug egne billeder. Klart det bedste. Folk elsker lokale billeder. I kan opfordre folk til at lægge fotos op af deres naturoplevelser. OBS. Ophavsretten til billeder skal overholdes. Man må ikke google og snuppe fotos. Gratis billeder og online databaser som fx Flickr. HUSK at tjekke copyright restriktioner og kreditere fotografen.

10 Brug mange billeder Tænk visuelt.. Opret forskellige albums med alle jeres billeder, så I har noget at plukke af i løbet af året til sæsonens coverbilleder og til jeres ugentlige opslag. Navngiv jeres albums til jeres billeder, så I let kan finde billederne frem. Og så jeres følgere let kan gå på opdagelse uden at fare vild. Tænk i at tage billeder på alle jeres ture, og hjemme i haven eller på jeres private ture. Alle gode billeder kan bruges.

11 Læg et link op - sådan Brug link når du vil føre folk et sted hen Find den side, som du vil linke til. Tjek om siden, du vil linke til, har et billede. Dette billede vil blive trukket med over og bliver vist i dit opslag. Hvis siden ikke har et billede, risikerer dit opslag at klare sig dårligt. Kopier linket (Ctrl + C) (https.www osv) Gå tilbage på din Facebook-side og kopier linket ind (Ctrl + V) i skrivefeltet (se til højre). Vent 3-5 sekunder til linket oploader og lægger sig nede under skrivefeltet (se til højre). Slet derefter linket oppe i skrivefeltet. Det fjerner ikke det oploadede link. Så snart linket er oploadet, er linket blot død tekst i skrivefeltet. Skriv i stedet din egen opfordring til at klikke på linket. Husk at give din holdning til kende og kom med en direkte opfordring (og grund til) til at klikke på linket. HVIS billedet ikke trækkes med over, kan du opfriske browseren og forsøge igen.

12 Tips og tricks til det gode opslag Brug en personlig og præcis skrivestil Læg op til interaktion Skriv et spørgsmål fx Er du enig? Tænk over det visuelle Brug et billede eller måske en Emoji Brug et call to action Del / Like / Kommenter / Følg / Deltag Skriv så alle kan være med Undgå internt og fagspecifikt sprog Interaktion Call to action Kort og præcist Forståeligt sprog Visuelle elementer Tænk på jeres målgruppe

13 Få flere ind på jeres side Det afgørende er aktivitet! MINIMUM et opslag og anden aktivitet om ugen. Brug jeres eget netværk og personlige profil! Del til jeres egne venner Inviter venner til at like siden Del opslag fra siden Få alle i afdelingen til også at gøre det Inviter dem, som har liket et opslag. Lav interessante og relevante opslag

14 Inviter dem, som har liket et opslag Et undværligt tip når man ønsker flere følgere: Tryk på antallet af likes på opslaget. En skærm dukker op, med dem som har liket. Inviterer dem til at følge jeres side.

15 Inviter dine venner til at følge jeres FB-side Du kan invitere dine egne venner* til at følge jeres lokale FB-side. Klik på INVITER VENNER. 2. I det nye vindue, der popper op, vælger du, hvem du vil invitere. 2. NB. Bemærk at du kan skrive din egen invitation oppe i tekstfeltet, som sendes med. * Det er din egen pulje af venner, som du kan invitere til at følge jeres side. Hvis I alle i afdelingen gør dette, kan I få mange nye følgere og I kan få relevante personer, som fx lokalpolitikere til at følge jeres side, hvis I er venner med dem på FB.

16 FB-profil versus FB-side Vær opmærksom på, om du er dig selv (din egen profil) eller om du er jeres lokale FB-side. Det er ikke rart at lægge noget privat op som jeres lokale FB-side. Eller omvendt. Du kan skifte imellem de to profiler på den lille trekant. Det gælder både i opslag (øverst til højre), hvor man kan se sommerfuglen er fremme (dette er helt korrekt, hvis du er på jeres lokale FB-side), Det gælder også i kommentarfeltet (nederst til venstre). Her er jeg på en lokal DN FB-side med min egen profil. Den skal jeg skifte, før jeg skriver en kommentar. Det gør jeg ved at klikke på trekanten. Så skifter det lille profilbillede til sommerfuglen.

17 Sådan deler du 3 2 Nederst på det opslag du vil dele, finder du DEL-knappen (se punkt 1). Klik på DEL og et vindue popper op. Vælg rullegardin-menuen (se punkt 2) og vælg, hvor du vil dele opslaget. På din tidslinje = på din væg. På en vens tidslinje = på en vens væg. Bemærk at du kan dele i en begivenhed. På den måde kan opslag med fakta komme ind og understøtte en begivenhed, du har slået op. Del på en side gælder, hvis du vil dele et opslag, som du har fundet, over på jeres lokale DN-side. HUSK at du selv skal skrive din egen anbefaling til hvorfor du synes at netop dette opslag skal læses eller hvorfor det har relevans for dem, du deler til (punkt 3). Det må ikke være en gættekonkurrence. Vær tydelig i din anbefaling. Den må gerne være en befaling ;-) 1

18 Del, tag og kommenter selv Brug mulighederne i billeder og opslag til at skabe trafik og opmærksomhed. Tagge hvad er det? Når du tagger en person, opretter du et link til vedkommendes profil. Det opslag, du tagger personen i, tilføjes på personens tidslinje. Du kan fx tagge et billede for at vise, hvem der er på det. Klik på billedet i et opslag og vælg dem (tag dem), I ønsker skal gøres opmærksom på billedet og indholdet i opslaget. Del til hvem og hvorfor? Del opslag fra andre på jeres side og opfordr også andre til at dele jeres opslag. Det skaber mere trafik til det oprindelige opslag, når det vises på flere væge. Kommentér hvorfor det? Skift til din private profil og kommenter på dit DN-opslag. Hjælp hinanden indbyrdes. Det skaber opmærksomhed og trafik.

19 Planlæg et opslag Tidspunktet for, hvornår et opslag lægges op betyder noget for, hvor godt opslaget klarer sig. Du kan skrive flere opslag til hele ugen og gøre dem klar til offentliggørelse på et planlagt tidspunkt så kan du holde fri og gå i skoven Klik på den lille trekant på Offentliggør - knappen og vælg Planlæg. Hvornår er gode tidspunkter? Om morgenen ( ) Om eftermiddagen ( ) Fredag aften ( ) I weekenden og i ferier.

20 Begivenheder på Facebook Forskel på en begivenhed fremfor et opslag I kan få interessetilkendegivelser et fingerpeg om der kommer deltagere eller ej. I kan kommunikere direkte til dem, der har tilkendegivet interesse ved at skrive i kommentarfeltet. I kan være flere medarrangører på en begivenhed og dermed få en større sendeflade og flere modtagere. I kan invitere direkte fra begivenheden til jeres følgere. I kan booste jeres opslag og målrette det til relevante målgrupper.

21 Den gode begivenhed Tips og Tricks Opret en begivenhed og del den på jeres Facebook-side. Tænk elementerne for et godt opslag ind i teksten. Inviter jeres venner! Find knappen i højre side Hold musen hen over, og tryk inviter venner Gør noget ud af selve begivenhedens side, Cover-foto og navn. Tilbyd nødvendig info nede i teksten, men gør det kort og præcist. Sælg den Tænk: What s in it for me?

22 Flere deltagere til begivenheder Tips og Tricks Hold gryden i kog bliv ved med at dyrk jeres begivenhed = kommenter inde i begivenheden (se eksempel til højre, hvor man har skrevet en kommentar inde i begivenheden). Husk at skrive i øjenhøjde med modtagerne. Pas på ikke at være indforstået. Alle skal kunne forstå, hvad du skriver. NB. Jeg deltager betyder ikke, at personen nødvendigvis deltager Det er blot et fingerpeg. Del og bed andre om at dele

23 Deling af begivenhed Husk at skriv din anbefaling øverst. Her er man skidt hjulpet OBS! En lånt begivenhed sælger IKKE sig selv. Skriv jeres egen tekst til et opslag/begivenhed. I gør målgruppen interesseret med jeres egen tekst. Del begivenheden for at få mere opmærksomhed. Det svarer til, at du hænger dit papir op på opslagstavler mange steder. Brug elementerne for et godt opslag. Fang målgruppens opmærksomhed (et spørgsmål, et flot billede eller et udsagn). Fortæl hvorfor det bliver et virkelig godt arrangement i stedet for, hvad arrangementet handler om.

FACEBOOK KURSUS K U R S U S

FACEBOOK KURSUS K U R S U S FACEBOOK KURSUS Kort om Facebook Hvad er Facebook Socialt medie med fokus på at forbinde mennesker. Hvem bruger Facebook? Facebook anvendes mest af private mennesker til at organisere fællesskaber. Hvordan

Læs mere

FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG

FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG Agenda Hvad skal vi igennem? Kort begrebsforklaring Kort definition af de begreber vi skal bruge Hvad kan I bruge Facebook til? Og hvordan skal I bruge Facebook?

Læs mere

Sådan opretter du en profil på Facebook:

Sådan opretter du en profil på Facebook: Sådan opretter du en profil på Facebook: 1. Gå til www.facebook.com 2. Hvis du får vist tilmeldingsformularen, skal du angive dit navn, din fødselsdato, dit køn og din e- mailadresse. Hvis du ikke får

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen 14. marts 2016 Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Sådan opretter du en side... 2 2. Sådan giver du rettigheder til dem, der skal administrere siden... 3 3. Sådan ændres sidens URL/brugernavn...

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram 1... 2... Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

Opret en facebookside til jeres Mænds Mødested

Opret en facebookside til jeres Mænds Mødested Opret en facebookside til jeres Mænds Mødested 1 1. Du skal starte med at være i din egen personlige facebook profil og trykke på den lille pil i topmenuen 2. I den menu der ruller ned, er der et emne

Læs mere

Du kan desuden tilgå sitet via den lille menu-pil øverst i højre side af skærmbilledet.

Du kan desuden tilgå sitet via den lille menu-pil øverst i højre side af skærmbilledet. Øvelse 1: Boost af opslag på Facebook-site 1) Begynd med at oprette et opslag på dit lokale Vild med Vand-site. Du tilgår dit Vild med Vand-site via Genveje i venstre side af skærmbilledet, når du står

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

Tweet dine råd. - og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd. - og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - og gør dem levende med Vine og Instagram Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag Vine Del

Læs mere

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Tillykke med din Facebook-virksomhedsprofil. I denne vejledning finder du hjælp til hvordan du inviterer dit personlige netværk, hvordan du bliver administrator,

Læs mere

10 SUPER-BRUGER TIPS TIL FACEBOOK

10 SUPER-BRUGER TIPS TIL FACEBOOK 10 SUPER-BRUGER TIPS TIL FACEBOOK (223) Kommentarer21. maj 2012 Denice Brun underfacebook, Sociale medier Vi bruger i gennemsnittet 6 timer om måneden på Facebook, derfor kender de fleste nok de gængse

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

FACEBOOK. For at finde disse indstillinger, skal du gå til Indstillinger på Facebook og derefteer til underkategorien Apps.

FACEBOOK. For at finde disse indstillinger, skal du gå til Indstillinger på Facebook og derefteer til underkategorien Apps. Facebook indsamler information om dig blandt andet gennem din Facebookprofil. Hvem kan se dine oplysninger, og hvordan beskytteer du selv dine data? I forbindelse med den nylige skandale omkring Facebooks

Læs mere

Få dit budskab igennem på Facebook. Opdater løbende jeres Facebookside

Få dit budskab igennem på Facebook. Opdater løbende jeres Facebookside Få dit budskab igennem på Facebook Facebook er et godt sted til at fortælle om arbejdet i lokalforeningen eller tilbuddene i butikken samt søge frivillige og deltagere til aktiviteterne. Her er et par

Læs mere

Kom godt i gang med internettet

Kom godt i gang med internettet Kom godt i gang med internettet Hver udgave af Kom godt i gang med internettet introducerer til et nyttigt eller interessant sted på internettet eller en lidt mere avanceret funktionalitet på dukapc en.

Læs mere

Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail.

Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail. Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail. Hvis du kører Windows vista eller Windows XP, skal du kontakte lokal-support på skolen. Denne vejledning er to - delt: Del 1: Benyttelse af Office

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Arkiv i SIMU World. Arkivet ligger i SIMU World, og gør det muligt at arkivere jeres sager direkte i SIMU World.

Arkiv i SIMU World. Arkivet ligger i SIMU World, og gør det muligt at arkivere jeres sager direkte i SIMU World. Indhold Hvad er Arkivet?... 2 Arkiv er elektronisk, og ligger nederst i hver menu... 3 Arkivgrupper... 3 Oprette hovedmapper under de enkelte faner... 5 Oprette sagsmapper under hovedmapper... 6 Arkivering

Læs mere

KICK-OFF 2015 AutoPartner og online marketing

KICK-OFF 2015 AutoPartner og online marketing KICK-OFF 2015 AutoPartner og online marketing AUTOPARTNER OG ONLINE MARKETING SOCIALE MEDIERS PLADS I VIRKELIGHEDEN 4 Kick-Off 2015 ONLINE MARKETING 2015 KAMPAGNEPLATFORMEN MARKETINGTREKANTEN OPRETTELSE

Læs mere

Facebook optimal profilopsætning

Facebook optimal profilopsætning Facebook optimal profilopsætning 1. At sociale netværk på nettet er mere brugte end nogensinde kan ikke komme bag på nogen. Efter de seneste års fokus på Myspace, har Facebook nu taget føringen som det

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

Manual til WordPress CMS

Manual til WordPress CMS Manual til WordPress CMS 1. Log ind på din Wordpress-side For at arbejde på din hjemmeside skal du først logge ind på administrationsdelen. Muligvis har du et direkte link på siden. Ellers er adressen

Læs mere

Vejledning i brug af Kommunen på kort

Vejledning i brug af Kommunen på kort Vejledning i brug af Kommunen på kort Indhold Adgang til Kommunen på kort... 2 Kortvindue og infolinje... 2 Målforhold... 2 Zoom... 3 Signaturforklaring... 3 Værktøjslinjen den øverste sorte del... 3 Navn...

Læs mere

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit "Navn ", " Last Name " og " Password" - "Job Title " er ikke nødvendigt at bruge.

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit Navn ,  Last Name  og  Password - Job Title  er ikke nødvendigt at bruge. Yammer for " Dummies " Manual Den URL Yammer er : www.yammer.com Du vil modtage en invitation til Yammer. Invitationen sendes til butikken e- mail -adresse (f.eks 2199@br-leg.dk ) og / eller til din butikschef

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Af Henrik Bro og Martin T. Hansen I har måske allerede en flot, og informativ hjemmeside. Og alle jeres kursister

Læs mere

Indholdsoversigt. Emne. Side

Indholdsoversigt. Emne. Side Indholdsoversigt Emne o Log-in på din Idify Tidslinje Åben Idify Timeline på din ipad Indtast dine log-in oplysninger o Navigation af din tidslinje Tidslinjens oversigt Åbne Favorit erindring Navigér og

Læs mere

Avanceret annoncering for De Samvirkende Købmænd

Avanceret annoncering for De Samvirkende Købmænd Avanceret annoncering for De Samvirkende Købmænd De fleste købmænd vil komme ganske langt ved blot at booste opslag som beskrevet i drejebogen fra De Samvirkende Købmænd. Her kan man nøjes med at annoncere

Læs mere

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Indhold mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Sådan registrerer du oplysninger om dit barn... 6 Sådan oprettes

Læs mere

Vejledning til at log e ind i LinkedIn gruppen Zonta Club Presidents i D13 A1

Vejledning til at log e ind i LinkedIn gruppen Zonta Club Presidents i D13 A1 Vejledning til at log e ind i LinkedIn gruppen Zonta Club Presidents i D13 A1 LinkedIn gruppen er en lukket gruppe, der blev oprettet i 2016 til erfaringsudveksling og idé generering blandt klub formænd

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

Få styr på din Facebook indstillinger.

Få styr på din Facebook indstillinger. Få styr på din Facebook indstillinger. Dette hæfte giver et hurtigt overblik over nogle af de sikkerhedsindstillinger, du skal være opmærksom på, når du laver opslag. Revideret november 2014 SSP-koordinatorerne

Læs mere

Velkommen til AgeForce

Velkommen til AgeForce Velkommen til AgeForce Kapitel 1... 2 Opret din egen profil... 2 Log ind - og log ud - på AgeForce.... 4 Kapitel 2... 5 Fanebladet Hjem din profil... 5 Kapitel 3... 6 Rediger din profil... 6 Rediger dine

Læs mere

Tabulex Dagpleje Børn

Tabulex Dagpleje Børn Tabulex Dagpleje Børn Vejledning til dagplejere 13. marts 2018 1 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Dagpleje Børn... 3 Hvordan logger man på?... 3 1. Oversigt over børnene... 4 Børn... 4 Kolonnen

Læs mere

Litteratur her er noget udmærket materiale om facebook.

Litteratur  her er noget udmærket materiale om facebook. Guide til facebook Opret din facebook konto side 1 Startsiden s. 2 Lave et opslag 3 Oprette et album og bestemme hvem skal kunne se det. 5 Slette et album 7 Like og gemme og venner 7 Aktivitetslog 7 Oprette

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen Opret og vedligehold af på markedspladsen Hvad Kommentar Tast Opret på markedspladsen Åben markedspladsen. I venstre side findes r, når du står i fanen Varesøgning Stå i fanen Mine, og tryk på Tilføj Tryk

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du:

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: VORES NORDSJÆLLAND HURTIGT I GANG MANUAL 01: Bruger HVAD INDEHOLDER DENNE MANUAL? I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: 1. Finder Vores Nordsjælland hjemmesiden 2. Opretter

Læs mere

Brug af gallerier på fotorammenviborg.dk

Brug af gallerier på fotorammenviborg.dk Brug af gallerier på fotorammenviborg.dk En lille vejledning fra Margaret Skovsen Åbn din browser*) og tast navnet på dit galleri. Det vil typisk være af typen xxx.fotorammenviborg.dk eller xxxy.fotorammenviborg.dk,

Læs mere

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 VEJLEDNING 1.0 Indhold VELKOMMEN 3 KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 SÅDAN OPRETTER DU EN QUIZ 10 Quiz info 11 Tilføj spørgsmål 12 Tilføj formel til

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER

SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER I vejledningen bruger vi det gratis program Google kalender som eksempel til at vise, hvordan man bruger en online kalender. DU SKAL I FORVEJEN: Kunne bruge en browser og

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende Opret profil... 10 Trin 1: Find dine venner... 11 Trin 2: Udfyld oplysninger... 12 Trin 3:

Læs mere

ipad for let øvede, modul 5

ipad for let øvede, modul 5 22052014AS ipad for let øvede modul 5 Sociale medier FaceBook Indledning Dette kursus er meget omfattende, selv om det kun dækker en mindre del af mulighederne i FaceBook. Hvis du ikke har kendskab til

Læs mere

SOS Børnebyerne Facebookmanual

SOS Børnebyerne Facebookmanual SOS Børnebyerne Facebookmanual Manual til brug af Facebook for SOS-lokalgrupper 2014 Facebookmanual til SOS-lokalgrupper Denne manual er til de SOS-lokalgrupper, som er på Facebook eller ønsker at oprette

Læs mere

Facebook. Hvad kan det, og hvordan kan jeres forening bruge det?

Facebook. Hvad kan det, og hvordan kan jeres forening bruge det? Facebook Hvad kan det, og hvordan kan jeres forening bruge det? Program Hvad er Facebook - formålet med at bruge Facebook Er I i gang? Tekstopslag Opslag med billeder og re-post Statistik Planlægning Værd

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 8 Har du glemt dit kodeord?... 10 Sådan redigerer og ser

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Vejledning i brug af Kommunen på kort

Vejledning i brug af Kommunen på kort Vejledning i brug af Kommunen på kort Indhold Adgang til Kommunen på kort... 2 Værktøjslinjen den øverste sorte del... 3 Navn... 3 Indstillinger... 3 Hjælp... 3 Kortvindue og infolinje... 3 Målforhold...

Læs mere

Facebook jeres virtuelle klubhus Er I klar til at blive endnu mere dus med foreningens Facebook-side?

Facebook jeres virtuelle klubhus Er I klar til at blive endnu mere dus med foreningens Facebook-side? Facebook jeres virtuelle klubhus Er I klar til at blive endnu mere dus med foreningens Facebook-side? Det håber vi, at I er og vi i kommunikationsafdelingen står klar til at hjælpe. Vi har derfor lavet

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Brug af Office365 med Onedrive, nyeste Officepakke mv

Brug af Office365 med Onedrive, nyeste Officepakke mv Egedal Gymnasium og HF september 2014 Brug af Office365 med Onedrive, nyeste Officepakke mv Dette dokument beskriver, hvordan du kan opnå adgang til nogle resurser i skyen og hente ny software. Hvordan

Læs mere

Opret aktiviteter LEJERBO.DK OPRET AKTIVITETER PÅ AKTIVITETSLISTE

Opret aktiviteter LEJERBO.DK OPRET AKTIVITETER PÅ AKTIVITETSLISTE 1 Opret aktiviteter TIPS: Du kan bruge en aktivitetsliste til at vise en række datostyrede aktiviteter i jeres afdeling eller udlejning af jeres fælleshus. Du behøver ikke sætte billede på, eller tekst,

Læs mere

En guide til at begå sig på de sociale medier

En guide til at begå sig på de sociale medier En guide til at begå sig på de sociale medier Tiltræk flere gæster med de sociale medier 66% forbrugere siger, * afat alle de besøger en restaurants side på de sociale medier, før de spiser der For at

Læs mere

Sådan opretter du arrangementer på Motionsorientering.dk

Sådan opretter du arrangementer på Motionsorientering.dk Sådan opretter du arrangementer på Motionsorientering.dk 1. Først skal du oprette en personlig profil. Tryk på Sign up i øverste højre hjørne og udfyld felterne i de bokse, der dukker op. 2. Herefter åbner

Læs mere

God kommunikation på nettet. Hjerteforeningens landsseminar 2015

God kommunikation på nettet. Hjerteforeningens landsseminar 2015 God kommunikation på nettet Hjerteforeningens landsseminar 2015 Agenda Hvilke muligheder har vi for online kommunikation på frivilligt plan? Hvordan skaber vi god og synlig kommunikation? Den lokale Hjerteforenings

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Hvilke informationer skal indgå i undervisnings-cv et?

Hvilke informationer skal indgå i undervisnings-cv et? Hvilke informationer skal indgå i undervisnings-cv et? Der er forskellige skabeloner på de forskellige fakulteter for hvilke informationer, der skal medtages og i hvilken rækkefølge. På SDU-Universitetspædagogiks

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VOL.1

BRUGERVEJLEDNING VOL.1 www.mit-kvarter.dk BRUGERVEJLEDNING VOL.1 Indholdsfortegnelse: Om Mit-Kvarter... 2 Kom godt i gang... 2 Kontaktpersoner... 2 Mit-kvarter s struktur... 3 Opret dig som bruger... 3 Tilmeld dig et kvarter...

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

Sådan bruger du Facebook

Sådan bruger du Facebook Sådan bruger du Facebook 1 Sådan kommer du på Facebook 2 Oprettelse af en Facebook-profil 3 Opsætte privatindstillinger, så kun venner kan følge med 4 Søge efter venner og bekendte 5 Skrive beskeder både

Læs mere

Quickguide til kredscms. Login

Quickguide til kredscms. Login Quickguide til kredscms Dette er en quickguide, der vil præsentere dig for de mest basale funktioner i kredscms. Finder du ikke svar her, så prøv at spørge andre webmastere via debatforummet på leder.fdf.dk:

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

MINIMANUAL. ForældreIntra. På Dalumskolen. www.dalumskolen.odense.dk

MINIMANUAL. ForældreIntra. På Dalumskolen. www.dalumskolen.odense.dk MINIMANUAL ForældreIntra På Dalumskolen www.dalumskolen.odense.dk Support: Skolesekretær: Birthe Juhl Jensen tlf. 6375 0300 Skolesekretær: Helle Bech tlf. 6375 0300 Administrator på SkoleIntra: Else Juul

Læs mere

Opret dit CV. Jeg søger job som. Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk.

Opret dit CV. Jeg søger job som. Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Opret dit CV Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Derefter klikker du på 'MIN JOBSØGNING' i den sorte menu øverst på siden. Du kan se 'Jobnets værktøjer', og du kan få mere at

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION

SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION I vejledningen bruger vi det gratis program Calc fra OpenOffice som eksempel til at vise, hvordan man bruger nogle helt grundlæggende funktioner i regneark. De øvrige

Læs mere

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL:

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: Velkommen til det nye I Komputer for alles Spørg os Forum har læserne fået løst næsten 0.000 pc-problemer i de seneste år. Nu har vi gjort den populære tjeneste endnu bedre,

Læs mere

FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG

FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG Kommunikation Intern kommunikation vs. ekstern kommunikation Intern kommunikation Ekstern kommunikation Den kommunikation der er medlemmerne imellem og den

Læs mere

Modul 12, Word 1 Grundlæggende funktioner

Modul 12, Word 1 Grundlæggende funktioner 60+Bornholm Videregående pc-vejledning Modul 12, Word 1 Grundlæggende funktioner Start et nyt dokument Start Word: Dobbeltklik på ikonen på skrivebordet (hvis der er en!). Klik på Word-ikonen i proceslinjen

Læs mere

Så vil systemet have oploadet nogle billeder, du vælger en mappe enten på skrivebordet eller i billeder.

Så vil systemet have oploadet nogle billeder, du vælger en mappe enten på skrivebordet eller i billeder. Oprette et album og bestemme hvem skal kunne se det. s.1 Slette et album s 2 Lave et opslag s.5 Slette et opslag s. 6 Dele et opslag med andre s.6 Gemme s. 7 Aktivitetslog s 8 Oprette en begivenhed s.8

Læs mere

Opret en side/artikel og rediger din side

Opret en side/artikel og rediger din side 1 Opret en side/artikel og rediger din side Tips! Når du skal opbygge din hjemmeside og oprette sider og lægge indhold ind, så kig her. Nogle gange har vi oprettet nogle sider på forhånd, andre gange skal

Læs mere

MANUAL - Joomla! Version 1

MANUAL - Joomla! Version 1 MANUAL - Joomla! Version 1 Indhold Retningslinjer for hjemmesiden... 3 Log ind... 3 Ret i en artikel, der allerede er oprettet... 4 Opret ny artikel... 8 a) Skriv direkte i tekstfelt... 9 b) Indsæt tekst

Læs mere

Sådan bruger du Google Photos

Sådan bruger du Google Photos Sådan bruger du Google Photos Start med at gå ind på www.google.dk. Øverst til højre kan du logge ind hvis du ikke allerede er det. De fleste har en Google konto af en eller anden art, Gmail, Youtube,

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Find din rådgiver på Facebook. - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner

Find din rådgiver på Facebook. - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner Find din rådgiver på Facebook - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner Indhold Opret Facebook-profil Tilpas Facebook-profil Følg din rådgiver og få Venner Synes godt om sider Opret side for bedrift

Læs mere

Alars den 17. november 2014 Tilskud og Projekter Naturstyrelsen Version 1.0 Vejledning i brug af MiljøGIS til ansøgning under Stormfaldsordningen

Alars den 17. november 2014 Tilskud og Projekter Naturstyrelsen Version 1.0 Vejledning i brug af MiljøGIS til ansøgning under Stormfaldsordningen Vejledning i brug af MiljøGIS til ansøgning under Stormfaldsordningen Indhold Indledning... 1 Find lokalitet og baggrundskort... 1 Opret arbejdsområdet og tegn arealer m.v.... 4 Mål areal eller længde...

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

Introduktion. I denne vejledning 1 finder du nogle af de muligheder, Elevintra har. Flere følger senere. Login

Introduktion. I denne vejledning 1 finder du nogle af de muligheder, Elevintra har. Flere følger senere. Login Introduktion Elevintra er et samarbejdsværktøj for skolens elever og lærere. Det er web-baseret, hvilket betyder at du kan logge dig på hvilken som helst pc, bare der er Internet-adgang. I denne vejledning

Læs mere

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent 1 Filupload Tips! Vi har forberedt nogle sider til dig med et filupload-komponent. Blandt andet siden Møder. På den måde kan du nemt uploade filer, fx referater, vedtægter eller husorden til jeres hjemmeside.

Læs mere

SIDEN PÅ WORDPRESS.COM

SIDEN PÅ WORDPRESS.COM WordPress WordPress er et fantastisk program til blog og til hjemmesider, hvor du gerne vil kunne rette via din browser. WordPress er meget udbredt og det er derfor nemt at finde fora, templates og hjælp

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Facebook-guide til firmaidrætsforeninger

Facebook-guide til firmaidrætsforeninger Facebook-guide til firmaidrætsforeninger 1 Facebook jeres virtuelle klubhus Er I klar til at blive endnu mere dus med foreningens Facebook-side? Det håber vi, at I er og vi i kommunikationsafdelingen står

Læs mere

Hvordan laver jeg mit eget kort på ArcGIS Online?

Hvordan laver jeg mit eget kort på ArcGIS Online? Hvordan laver jeg mit eget kort på ArcGIS Online? Hvis du ønsker at lave dit eget kort på ArcGIS Online, er det naturligvis også muligt. 1. Start en web browser, tilgå http://www.arcgis.com og log ind.

Læs mere

MemoAssist er en simpel billede og lyd baseret kalender designet til mennesker med særlige behov.

MemoAssist er en simpel billede og lyd baseret kalender designet til mennesker med særlige behov. MemoAssist MemoAssist er en simpel billede og lyd baseret kalender designet til mennesker med særlige behov. Funktioner Dagsplan 2 Opret ny begivenhed 3 Redigere eksisterende begivenhed 4 Ugeplan 5 Visning

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til virksomhed Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Browser... 6 Ændr status og slet aftale...

Læs mere

Når du har logget dig ind, ser du Randers Kommunes byvåben midt på siden. I venstre side er der en række mapper:

Når du har logget dig ind, ser du Randers Kommunes byvåben midt på siden. I venstre side er der en række mapper: DXP vejledning Generelt: DXP er et værktøj til at fremstille præsentationsmaterialer (foldere, brochurer, løbesedler mv.) DXP egner sig kun til mindre brochurer og lign., da den største skabelon kan rumme

Læs mere

Sådan bruger du planlæggeren

Sådan bruger du planlæggeren Først skal skolen oprettes Når du kommer fra temaugen.dk eller direkte ind via app.temaugen.dk, ser du denne side. Her kan du se om din skole er blevet oprette af en kollega - hvis ikke kan du gå videre

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Videomodulet opkald. Åbn Google Chrome uden for Citrix (på det røde skrivebord)

Videomodulet opkald. Åbn Google Chrome uden for Citrix (på det røde skrivebord) Videomodulet opkald Åbn Google Chrome uden for Citrix (på det røde skrivebord) Log ind på Remind.appinux.com med dit regionsid og din adgangskode. (Du kan lave en genvej til Remind i din bogmærkelinje

Læs mere

INTRO TIL GOOGLE DREV

INTRO TIL GOOGLE DREV 1 UDOVER AT VÆRE ET PRAKTISK STED AT GEMME SINE TING I SKYEN, SÅ ER GOOGLE DREV OGSÅ INDGANGEN TIL GODE SAMARBEJDS- OG DELEVÆRTKØJER: DET ER MULIGT BÅDE AT GIVE SE, KOMMENTERINGS- OG REDIGERINGSADGANG

Læs mere

Sådan bruger du Facebook sider

Sådan bruger du Facebook sider Sådan bruger du Facebook sider Timeline designet er på samme måde som i de personlige profiler. Det giver mulighed for at lave en flot designet side for sin virksomhed, organisation eller forening. Siderne

Læs mere

HVERT SKRIDT TÆLLER! - OM OVERVÅGNING OG DIGITALE FODSPOR. Indledning. Hvad er temaet i denne artikel? Hvornår sætter vi digitale fodspor?

HVERT SKRIDT TÆLLER! - OM OVERVÅGNING OG DIGITALE FODSPOR. Indledning. Hvad er temaet i denne artikel? Hvornår sætter vi digitale fodspor? HVERT SKRIDT TÆLLER! - OM OVERVÅGNING OG DIGITALE FODSPOR Hvad er temaet i denne artikel? Dette tema handler om at være overvåget både i det offentlige rum og online. Vi kommer omkring - overvågning og

Læs mere

Vejledning i oprettelse at arrangement med tilmelding i Medlemsservice

Vejledning i oprettelse at arrangement med tilmelding i Medlemsservice Vejledning i oprettelse at arrangement med tilmelding i Medlemsservice Arrangementer med tilmelding er ikke længere en integreret del af Gruppeweb, som er den platform vores hjemmeside www.ølstykkespejderne.dk

Læs mere

Vejledning i brug af MiljøGIS.

Vejledning i brug af MiljøGIS. NOTAT Naturplanlægning, naturprojekter og skov J.nr. NST-3379-00005 Ref. MOBKI/TRDIP/KINIE Den 11. februar 2014 Vejledning i brug af MiljøGIS. Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 1. Fremsøgning af lokalitet...

Læs mere