Referat Ordinær generalforsamling 31. august Lars Bo Nielsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Ordinær generalforsamling 31. august 2006. Lars Bo Nielsen"

Transkript

1 Referat Ordinær generalforsamling 31. august Lars Bo Nielsen 1. Valg af dirigent: John nr Formalia overholdt - Revideret dagsorden er på hjemmesiden 2. Formandens beretning om det forløbne år: Fremgår af vor hjemmeside ( Spørgsmål fra salen til beretningen: Hvorfor ikke gå til medierne om uacceptable forhold i Stagebjergparken? Formanden: Vi ønsker en positiv konstruktiv dialog med Kommunen og P.V. Medierne vil blive kontaktet såfremt det bliver nødvendigt på et senere tidspunkt. Holder vi kommunen op på hvad vi mener der udestår, kan vi stå bedre ved sende post til kommunen og dermed have dokumentation via postjournalen? Kommunen bliver jævnligt via orienteret om fejl og mangler i Stagebjergparken. Der er digitalforvaltning i Danmark, hvorfor vi retsligt står lige så godt med som via post. Men det er taget til efterretning at brevpost kan have en større effekt hos Kommunen. Hvordan står vi efter at kommunen har godkendt området af P.V.? Vi har overdragelsesforretning ved P.V. efterfølgende men den deponerede sum vil være udbetalt fra kommunen. Såfremt det skønnes nødvendigt afholdes ekstraordinær generalforsamling i forbindelse med den endelige godkendelse af området. Snerydning hvordan kan det fungere at der skal ringes før den påbegyndes? Vi har aftalt med Kjeld Larsen og Søn at fortov kan ryddes uden aftale, samt hvis det er oplagt at der skal ryddes sne på vejene. I tvivlstilfælde ringes der til Lars Thybo som derved har hånd i hanke med forbrug og fakturering. Har bestyrelsen undersøgt om der er mulighed for tilskud fra kommunen til vedligeholdelse af vejene? Taget til efterretning. Bestyrelsen følger op på muligheder for dette. Påfaldende at der udelukkende er boreprøver ved specielle højder. Bestyrelsen konfererer med vores konsulent fra OBH-gruppen vedr. dette. Hvis det anbefales undersøges muligheden for flere boreprøver. Lappeløsning af asfalt findes ikke tilfredsstillende Der følges op med konsulenten om det er ok 3. Aflæggelse af regnskab af Michael Jepsen: Fremgår af vor hjemmeside

2 Spørgsmål fra salen: Hvorfor er der ydet til andelsforeningen? Det er bestyrelsens opfattelse af det blev godkendt på sidste generalforsamling. Andelsboligforeningen havde inden sidste generalforsamling fremlagt en plan for den daværende bestyrelsen som blev godkent. Hvad kostede højen på legepladsen? moms hvilket er en del af legepladsen. Det påpeges at højen er ret høj for de nærliggende beboere. En enkelt husstand meldte om gener ved at der kan kigges ind i haven og huset, samt at der er problemer med støj fra området fra legende børn. Er det lovligt? Det blev yderligere foreslået at beplante højen så denne ikke kan benyttes som alternativ til at fjerne højen igen. Ja det er lovligt. Bestyrelsen havde inden etableringen kontakt med Kommunen som tillod opførelsen af højen uden nabohøring. Bestyrelsen foreslår at højens udformning og fremtid tages op i henholdsvis legepladsudvalg og bestyrelse. Punktet tages op til yderligere diskussion under punkt 4 Kan bestyrelsen godkende beløb til højen på over ,- Beløbet til legepladsen blev godkendt på sidste generalforsamling bestyrelsen vurderede at når det overordnede beløb blev godkendt, var det ok at afholde omkostningen til højen. 4. Rettidig indkomne forslag fra medlemmerne: Det blev bemærket som indledning fra bestyrelsen at ingen af de foreslåede investeringer kan udføres så længe området ikke er overdraget fra P.V. Johansen. A. Etablering af legepladser (budgettet til i alt ) a. Legepladsens placering b. Legepladsens indhold c. Sikkerhed omkring legepladserne d. Materialer Benny gennemgik kort forløbet til dato: På sidste generalforsamling blev der forhåndsgodkendt (beløbet grebet ud af luften grundet manglende erfaringer med etablering af legepladser) Der blev etableret et legehusudvalg på 6 personer Primære formål med punktet i dag er diskussion og godkendelse af budgettet det vil sige en forhøjelse fra kr til kr Detaljerne for legepladserne er op til legepladsudvalget. Michael fra legepladsudvalget samt Lars Fuglsang, konsulent og legepladsinspektør fra Flexiplay fremlagde (kommer ud på hjemmesiden)

3 - Legepladsernes placeringer - Legepladsernes indhold Spørgsmål fra salen: Hvis højen er så generende bør den flyttes. Den findes også for stejl. Højen er blevet bestilt i en højde af 2.5 meter, hvilket nogenlunde svarer til det leverede. Det skal påregnes at højen vil falde lidt sammen med tiden. Højen er bestilt til at den skal jævnes ud på toppen og i bunden, hvilket det vurderes vil kunne udføres manuelt. Højen vil derfor blive rundet af, mens den endelige udformning af højen fastlægges af bestyrelsen og legepladsudvalget. En løsning kan være at beplante højen på vestsiden så denne ikke benyttes, et andet forslag er at beplante hele højen så denne ikke kan benyttes. Den endelige løsning besluttes af bestyrelsen og legepladsudvalget. Legepladsen i etape 1 findes for farlig når den er så tæt på søen. Andre finder det godt at legepladsen vil være et alternativ tæt ved søen Legepladsudvalget bestemmer placeringen af legepladserne. Det er vurderet at der er behov for en legeplads omkring etape 1 og 2. Skal søen hegnes ind skal det stilles som forslag til næste generalforsamling. Hvorfor er der ikke en ruchebane med i legepladsen? Legepladsudvalget har valgt at der ikke skal være en rutsjebane i det foreslåede. Kan man ikke selv opstille godkendte materialer det vil være billigere? Det vurderes svært at samle den nødvendige arbejdskraft. Monteres udstyret selv er grundejerforeningen ansvarlig for sikkerheden. Vælges en leverandør til opgaven er disse automatisk ansvarlige for sikkerheden. Der er udpeget et legepladsudvalg og alle har været velkomne til at deltage. Hvorfor præsenteres der ikke alternativer, således der kunne tages demokratisk beslutning om placeringer og indhold? Bestyrelsen har anbefalet at der blev præsenteret en enkelt løsning. Dette udfra det store arbejde som består i at udarbejde forslagene, samt for at kunne nå hurtigere til enighed. Bestyrelsen støtter enstemmigt det udarbejde forslag. Økonomi: Legeplads 1 0 Legeplads Legeplads Faldeunderlag Planter og bænke I alt Allerede afholdte omkostninger:

4 Bakke etape Andelsboliger I alt Årlig vedligeholdelse (olie) samt efterspænding og kontrol budgetteres til 5.000,- Besparelse ved selv at opsætte legepladsen kr ,- Hvorved ansvar for korrekt opsætning overtages. Spørgsmål fra salen: Diskussion om låne muligheder og hæftelse hæfter vi alle solidarisk? Nej det er for bankens risiko. Der var ønske om at stemme skriftligt om budgetforhøjelse til Ja = accept. Nej = ikke accept (ifølge vedtægterne kræves der 2/3 dels flertal) 39 Ja 21 Nej Forslaget blev derfor nedstemt. Bestyrelsen bad efterfølgende om input til hvad der havde forårsaget afslaget, som ellers tydeligt viste at der er stor interesse for legepladserne kva stemmeafgivelserne. Der blev afholdt afstemning om følgende ved håndsoprækning: 1. Slet legeplads 2: Ej flertal 2. Legepladserne betales ved en ekstra opkrævning af kontingent: Flertal (Det vil sige manglende tilslutning til finansiering via lån) Udfra ovenstående konkluderede bestyrelsen at der er tilslutning til legepladsernes størrelse, samt disses placering. Det blev besluttet at der til næste generalforsamling skal indgå min. 2 forslag, hvorefter der stemmes om disse. Såfremt det er nødvendigt afholdes en ekstraordinær generalforsamling om emnet. Forslagene skal publiceres på hjemmesiden i god tid i forvejen, således at man har tid til at danne sig et indtryk. Følgende meldte sig og indgår nu legepladsudvalget: Rikke, nr. 85 Maria, nr. 11 B. Asfaltering af sti mellem 1. og 2. etape nord for stamvejen, samt sti ved nr. 50 (budget DKK: )

5 Sti ved nr. 50: Asfalt af sti mellem 1 og 2: Flertal og vedtaget Flertal og vedtaget C. Indhegning af affaldsøer (budget DKK for 14 stk. ) Bestyrelsen anmoder om råderum på +/- 10% grundet usikkerhed om etableringstidspunkt samt forbehold i tilbud for beskadigelse af kantsten kabler m.m. Forslag fra salen: Kan man ikke gøre det selv og dermed billigere? Det er bestyrelsens opfattelse at man skal udlicitere opsætningen I andelsforeningen kostede de 5.000,- pr. stk. Er beløbsrammen ok: Nej forslaget er afkastet. P.V. planter hæk iflg. lokalplanen. D. Bidrag til vejfest, der er indgivet forslag til at bidraget til vejfesten nedsættes til DKK pr. år Flertal forslaget vedtaget E. Cikaner på stien imellem 1. og 2. etape. Kan etableres for 4.400,- Flertal forslaget vedtaget F. Affaldshåndteringen fungerer ikke optimalt. Der er stadig enkelte steder at den fælles affaldshåndtering ikke fungere optimalt. Etape 1 rengør selv kommunen kan gøre det for 120,- pr. gang. Det er op til den enkelte lomme at aftale om man ønsker en rengøring, samt om kapaciteten på containerne er passende. Regningerne vil blive faktureret direkte til den pågældende affaldsgruppe via giro. G. Vedligeholdelse af fællesarealer, samt redskaber på en evt. kommende legeplads. Rep. af skader m.m.: Forslagstiller fandt dette behandlet tidligere. H. Asfaldtering og kantsten Hvordan.

6 Hvad Hvordan Hvornår Det blev besluttet at der fremover skal sættes penge af til fremtidig vedligehold af asfalten. Bestyrelsen undersøger til næste generalforsamling, hvad et nyt slidlag vil koste, hvorefter der kan tages stilling til hvor meget der skal hensættes. I. Ændring af vedtægterne I 19 stk. 2 er der en trykfejl, idet der står, at "bestyrelsen vælges for 1 år ad gangen, dog således, at der efter den første 1- årsperiode kun er 3 medlemmer på valg, året efter de resterende to og så fremdeles." Valgperioden skal rettes til 2 år. Flertal for at det rettes - vedtaget J. I 17 stk. 4 står der at "beslutninger på generalforsamlingen træffes ved 2/3 flertal, medmindre vedtægten bestemmer andet. Ved stemmelighed forkastes forslaget." Her må der også være tale om en fejl. Det foreslås, at beslutninger træffes ved simpelt flertal. Ikke flertal for ændring ikke vedtaget K. Skal der foretages noget overfor kommunen / P.V. før området overdrages? Direkte kontakt eller via pressen. Emnet medførte en god lang dialog fra både salen og bestyrelsen. Hovedemnerne drejede sig primært om fordele og ulemper i forbindelse med kontakt til pressen før en overdragelse af området. Må bestyrelsen tage kontakt til pressen hvis nødvendigt: Flertal det må de godt Kan bestyrelsen få mandat til at anvende advokat overfor P.V. inden for rimelighedens grænser : Flertal det må de godt. Børge, nr. 57 har relationer til advokat, og undersøger muligheder for bistand. L. Afstemning om kørselshastighed på vejene i Stagebjergparken. Det påpeges at der køres for stærkt og forkert i rundkørslen. Rettesnor for 30 km. og derunder: Flertal som rettesnor 5 Vedtagelse af budget og fastsættelse af kontingent

7 Michael gennemgik det fremsendte budget med korrigering for de forslag som ikke blev vedtaget. Kan det nuværende budget godkendes: Flertal budgettet er vedtaget. Budgettet revideres iht. godkendte og forkastede forslag og publiceres på hjemmesiden. 6 Valg af bestyrelsesmedlemmer samt suppleanter. På valg er : Bestyrelsesmedlemmer: Michael Jepsen modtager ikke genvalg (besluttet på generalforsamling) Lars Bo Nielsen modtager genvalg Suppleanter: Rikke Kortegaard modtager ikke genvalg Lars Thybo indtrådt i bestyrelsen Følgende havde meldt sig/meldte sig som medlemmer til bestyrlesen: Henrik Hansen, nr. 76 hh@egenious.dk Hanne Mygind Rasmussen nr. 124 hanneoglars@os.dk Ellen Dall nr. 146 e.dall@post.tele.dk Flertal for at de 3 indgår i bestyrelsen Suppleanter nedenstående har meldt sig som suppleanter til bestyrelsen: Ole Martensen i nr. 81 Martin i nr. 77 Flertal for at de 2 indgår som suppleanter i bestyrelsen 7 Valg af revisor og revisorsuppleant Søren Krab (revisor) modtager genvalg Steen Ruhlmann (revisor suppleant) modtager genvalg Flertal for at begge fortsætter.

8 8 Eventuelt: Lokalplanen tages op vedr. parkering..samt regler for beplantning. Vi henstiller til at lastbilparkering ikke foretages på vejene, bestyrelsen kontakter ejer af lastbilen såfremt det sker igen. Det henstilles til at hundeejere holder hund i snor samt samler efterladenskaber op.

Grundejerforeningen Stagebjergparken

Grundejerforeningen Stagebjergparken Referat af ordinær generalforsamling "Stagebjergparken" onsdag den 29. august 2007 Referent: Lars Bo Nielsen Referatet er udarbejdet efter nedenstående dagsorden. 1. Valg af dirigent: John (nr 99) blev

Læs mere

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 1.Valg af dirigent Søren Krab blev valgt. 2. Formandens beretning om det forløbne år Formanden berettede: Bestyrelsen har i det forløbne

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Generalforsamling for Stagebjergparken. Onsdag den 29. august 2007

Generalforsamling for Stagebjergparken. Onsdag den 29. august 2007 Generalforsamling for Stagebjergparken Onsdag den 29. august 2007 Dagsorden 1. Valg af Dirigent 2. Formandens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af Regnskab, underskrevet af Revisor og bestyrelsen

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN FOR STAGEBJERGPARKEN D. 11. SEPTEMBER 2018 KL. 19.30 I ALMIND FORSAMLINGSHUS Fremmødte: Referent: Bestyrelsen og 9 grundejere Ann Charlotte Hammer 1.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet

Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet Kap.1.Foreningens navn og hjemsted. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet. 2 Foreningen har hjemsted i Århus Kommune i Århus,

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå 26. Maj 2011 Bettina fra Bestyrelsen indledte. Der er 124 medlemmer af grundejerforeningen men kun 48, der ikke er i restance

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund:

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund: Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund: Foreningens navn, hjemsted og medlemskreds 1. Foreningen hedder Grundejerforeningen Bakkelund og har hjemme i Havdrup, Solrød Kommune. 2. Foreningens geografiske

Læs mere

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003 Indholdsfortegnelse Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3 5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

Navn og hjemsted. Foreningens navn er kosig grundejerforening og dets hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern kommune. Formål

Navn og hjemsted. Foreningens navn er kosig grundejerforening og dets hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern kommune. Formål Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er kosig grundejerforening og dets hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern kommune. Formål 2. Foreningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og fremtidige

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A Vedtægter for grundejerforeningen Marienlyst Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder.

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder. Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes forhold til foreningen 8-12 Kap.

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008

Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008 Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008 Med ændringer vedtaget af generalforsamlingen 28. november 2012. Indholdsfortegnel se Side Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Kapitel 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx KOLDING KOMMUNE Grundejerforeningsvedtægt for boligområde, standard: Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RANUNKELVEJ. Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Ranunkelvej.

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RANUNKELVEJ. Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Ranunkelvej. Ret&Råd ADVOKATERNE SUNDHUSET HEDENSTED BRÆDSTRUP Møderet for Højesteret CLARASVEJ 2. 8700 HORSENS. TELEFON 76 28 20 10. FAX 75 65 76 60 GIRO 6 46 97 60. E-MAIL: HORSENS@RET-RAAD.DK. WWW.RET-RAAD.DK J.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen. Drejø- Enøvænget CVR April 2018

Vedtægter for grundejerforeningen. Drejø- Enøvænget CVR April 2018 Vedtægter for grundejerforeningen Drejø- CVR. 37 60 87 93 April 2018 Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Dalvangen

Vedtægter for grundejerforeningen Dalvangen Vedtægter for grundejerforeningen Dalvangen Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 5 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Engbakken Lading

Vedtægter for grundejerforeningen Engbakken Lading Vedtægter for grundejerforeningen Engbakken Lading Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Engbakken Lading 2. Grundejerforeningen har hjemme i Favrskov

Læs mere

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægter for Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægt for Grundejerforeningen Vrold Bakker Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vrold Bakker. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg

Læs mere

Grundejerforeningen Ådalen Øst

Grundejerforeningen Ådalen Øst Vedtægter Grundejerforeningen Ådalen Øst 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Ådalen Øst beliggende Ådalen i 6600 Vejen. Gældende for Ådalen 30 til og med Ådalen 62.

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter

Dagsorden ifølge vedtægter Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 25. februar 2015 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 39, 43, 55,

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

BLÅMEJSEN Blåmejsevej 8382 Hinnerup

BLÅMEJSEN Blåmejsevej 8382 Hinnerup Vedtægter for Grundejerforeningen Blåmejsen 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningen hedder Grundejerforeningen Blåmejsen. 1.2 Foreningen har hjemme i Favrskov Kommune under Retten i Århus. FORENINGENS

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Vedlagt: Dagsorden i henhold til vedtægterne Revideret regnskab for 2009 Bestyrelsens forslag

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

Grundejerforeningen Krebsen 21-04-2014

Grundejerforeningen Krebsen 21-04-2014 Referat fra Ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Krebsen onsdag den 9. april 2014 kl. 19 Deltagere Tilstede var beboere fra følgende husstande på krebsen, nr.: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9, 12, 13, 14,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen BIRKHØJEN

Vedtægter for Grundejerforeningen BIRKHØJEN Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningen hedder Grundejerforeningen BIRKHØJEN. 2. Foreningen har hjemme i Favrskov Kommune under Retten i Århus. Kap. 2. Foreningens område og medlemskreds. 3.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Højene

Vedtægter for Grundejerforeningen Højene Vedtægter for 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er 2 Foreningens hjemsted er Vejen Kommune 2. Foreningens område og medlemskreds 3 Stk. 1. Foreningens geografiske område er identisk med

Læs mere

Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tidspunkt: Torsdag den 26. april 2012 kl. 19:00 Sted: Dagsorden: Snoldelev Sognegård. 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00

Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00 1 Horsens d. 13. april 2015 Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00 Deltagere: 1A, 3, 5, 13A, 13B, 15, 17, 2A, 2B, 4, 6, 8, 14A, 14B, 18, 20, Sundvej

Læs mere

Grundejerforeningen Lille Grundet

Grundejerforeningen Lille Grundet Grundejerforeningen Lille Grundet Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 26. april 2006 i Kobbelhusenes fælleshus Ringdams Kobbel. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent Formand Finn Lindgaard

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts 2010. Referat Formand Steen Myrwick (nr. 21) bød velkommen, og startede med at konstatere at den ordinære

Læs mere

Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016

Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016 Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forgangne år 3. Rettidigt indkomne forslag fra medlemmerne 4. Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08 Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d 290608 19 parceller var repræsenteret Alle bilag til generalforsamlingen kan ses på vores hjemmeside wwwguldkysten-sjdk Ad punkt 1:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Grundejerforeningen Søbakken Øst

Grundejerforeningen Søbakken Øst Grundejerforeningen Søbakken Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Søbakken Øst 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Søbakken Øst 2. Foreningens hjemsted er Viborg Kommune ved, den til enhver tid

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er: Eldrup v/jens Rønholt Akelejevej 11 9800 Hjørring Foreningens område og medlemskreds: 2. Foreningens hjemsted er Farsø

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Nordby Fælled

Vedtægter. Grundejerforeningen Nordby Fælled Vedtægter Grundejerforeningen Nordby Fælled Oktober 2006 Foreningens navn og hjemsted. 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Nordby Fælled 2 Foreningens hjemsted er: Daugård by, Ny Hedensted Kommune

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. Fremmødte: 15 husstande af 57. Formanden Leif Elken bød velkommen i fællesarealet på Gadstrup skole. 1.

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tingvangen" 2. Foreningens hjemsted er Randers kommune under Randers ret, der

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Orionvej.

Vedtægter for grundejerforeningen Orionvej. Vedtægter for grundejerforeningen Orionvej. Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-6 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 7-8 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. 1. Valg af dirigent: Lars- Frederiksvej 3 foreslås og vælges. Lars fastslår, at indkaldelsen er sket

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl. 19.30. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

Grundejerforeningen Jyllingelund

Grundejerforeningen Jyllingelund Grundejerforeningen Jyllingelund Vedtægter senest opdateret 14. Juni 2011 Vedtægter 1 NAVN OG HJEMSTED FORENINGENS NAVN ER: "JYLLINGELUND" FORENINGENS HJEMSTED ER: 4040 JYLLINGE 2 MEDLEMMERNES FORPLIGTELSER

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 3. juni 2002 Referat af den ordinære generalforsamling 22. maj 2002. Der var fremmødt 37 medlemmer inklusiv bestyrelsen. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent Efter indstilling fra

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Hagenstrupparkens Grundejerforening

Hagenstrupparkens Grundejerforening Hagenstrupparkens Grundejerforening Vedtægter Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Hagenstrupparkens Grundejerforening 2 Foreningens hjemsted er i Ulstrup, Favrskov Kommune Formål 3 Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for Vedtægter for Grundejerforeningen Solvænget Hundige Stiftet den 5. august 1944 Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kapitel 2. Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kapitel

Læs mere

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen.

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen. Udkast til Vedtægter for Grundejerforeningen Basager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Randers Kommune under ret, der er foreningens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010 Side 1 af 6 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2010 kl. 19-21.30. på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet

Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Østervænge Nord, Øster Lindet 2. Foreningens område og medlemskreds 2 Østervænge 27 46 Øster Lindet. Lokalplan

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG Kap. 1 - Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er: Grundejerforeningen Åbjerg 1 2 Foreningens hjemsted er Gevninge By, Lejre Kommune under Roskilde retskreds,

Læs mere

Dagsorden og referat fra Ordinær Generalforsamling d. 26/1-2011 kl. 19.30 på Skademosegård.

Dagsorden og referat fra Ordinær Generalforsamling d. 26/1-2011 kl. 19.30 på Skademosegård. Dagsorden og referat fra Ordinær Generalforsamling d. 26/1-2011 kl. 19.30 på Skademosegård. 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning om det forløbne år 4. Aflæggelse af regnskab,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Torngårdsalle og Torngårdsparken, Aabybro

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Torngårdsalle og Torngårdsparken, Aabybro Mødereferat Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Torngårdsalle og Torngårdsparken, Aabybro Tid: Tirsdag den 26. april 2011 kl. 19:00 Sted: Friskolen, Aabybro Deltagere: I alt 36

Læs mere

Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter

Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter Tirsdag den 14. maj 2013 blev der afholdt generalforsamling i Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter kl. 19.00 i Sognehuset, Sønderris med følgende

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne

Grundejerforeningen. Terrasserne Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag den 11. juni 2015 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i VALHAL Grundejerforening, Torsdag den 21. marts 2013, kl. 19:00 i Kastruphallens Cafeteria.

Ordinær generalforsamling i VALHAL Grundejerforening, Torsdag den 21. marts 2013, kl. 19:00 i Kastruphallens Cafeteria. Ordinær generalforsamling i VALHAL Grundejerforening, Torsdag den 21. marts 2013, kl. 19:00 i Kastruphallens Cafeteria. Dagsorden: Valg af dirigent og 2 stemmetællere. Bestyrelsens beretning. Det reviderede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Skrillingegården

Vedtægter for Grundejerforeningen Skrillingegården Vedtægter for Grundejerforeningen Skrillingegården Indholdsforteqnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Frederikssund Kommune og med værneting

Læs mere

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager Vedtægter for "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager. Vedtaget på generalforsamlingen 25. Oktober 2013 l Foreningens navn er "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager". Stiftelsen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen AaAA.

Vedtægter for Grundejerforeningen AaAA. Vedtægter for Grundejerforeningen AaAA. Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds Kap. 3 Foreningens formål og opgaver Kap. 4 Medlemmernes forhold

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN XXX. Grundejerforeningen har hjemme i Favrskov Kommune under Retten i Randers.

GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN XXX. Grundejerforeningen har hjemme i Favrskov Kommune under Retten i Randers. GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN XXX Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted. 1 Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen XX Grundejerforeningen har hjemme i Favrskov Kommune under

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Kapitel 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Enebærvænget. 2. Grundejerforeningens hjemsted er Næstved

Læs mere

Grundejerforeningen Jyllingelund

Grundejerforeningen Jyllingelund Grundejerforeningen Jyllingelund Vedtægter senest opdateret 21. september 2016 Vedtægter 1 NAVN OG HJEMSTED FORENINGENS NAVN ER: "JYLLINGELUND" FORENINGENS HJEMSTED ER: 4040 JYLLINGE 2 MEDLEMMERNES FORPLIGTELSER

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Dirigent Karina Grøn # 19 Referent Karina Grøn # 19, Katrine Møller Zederkof # 17 Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NORDMARKSVÆNGE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NORDMARKSVÆNGE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NORDMARKSVÆNGE (Stiftet d. 19. januar 2000) Vedtægterne er ændret: 28. februar 2001, 2. oktober 2002, 17. februar 2004 og 20. marts 2012. KAP. 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Gormsvænget. 2. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens værneting.

Vedtægter for Grundejerforeningen Gormsvænget. 2. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens værneting. Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted. Vedtægter for Grundejerforeningen Gormsvænget 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Gormsvænget". 2. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under Retten i Roskilde,

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting.

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Grundejerforeningen Kirkeager. Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Stk. 2 - Foreningens stedlige område

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING A. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1.0 Foreningens navn er Vesterhavsgårdens Grundejerforening. 2.0 Foreningens hjemsted er Hjørring Kommune. B. FORENINGENS

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rønnevangen. 2. Grundejerforeningens hjemsted er 8471 Sabro, Aarhus Kommune.

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 8. februar 2012 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 23, 25, 29, 33, 39, 55, 59,

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Dagsorden: Tjærbyvang Tirsdag den 24.03.15. Kl. 19.30. Afholdt på Rytterskolen, Borup Byvej 14, Randers. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent.

Læs mere

Grundejerforeningen Sletten

Grundejerforeningen Sletten Varde d. 28/03-2010 Referat fra Generalforsamlingen d. 24/03-2010. Generalforsamlingen blev afholdt i et af Lerpøthallens lokaler, 15 personer incl. bestyrelsen mødte op, heraf var 11 stemmeberettigede.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Navn, medlemmer og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Silkevænget og dens område omfatter de arealer og parceller som er angivet på vedlagte

Læs mere