Årsmøde i Forum Vojens Årsmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsmøde i Forum Vojens Årsmøde"

Transkript

1 Årsmøde i Forum Vojens 2019

2 Annonce i Ugeavisen MidtSyd

3 Før generalforsamlingen Jacob Olsen: Ideer og planer for udvikling af Vojens Speedway Center og speedwaysporten i Vojens

4 Generalforsamling - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Fremlæggelse af forslag til budget 5. Fastsættelse af eventuelt kontingent 6. Behandling af indkomne forslag 7. Valg af medlemmer og suppleanter til bestyrelsen 8. Valg af revisor og revisorsuppleant 9. Eventuelt

5 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Advokat Erik Berg.

6 2. Bestyrelsens beretning (1) Bestyrelsens beretning til årsmødet den 21. marts 2019 Velkommen til FORUM VOJENS' årsmøde Det er ca. 3½ år siden, foreningen FORUM VOJENS blev stiftet. Mit navn er Karl Posselt og jeg har været formand siden august Foreningens roller I bestyrelsen mener vi, at FORUM VOJENS spiller en vigtig rolle, når forhold omkring centerbyen Vojens sættes på dagsordenen. Vi påkalder os opmærksomhed og respekt i byråd, forvaltning og i lokalpressen. FORUM VOJENS står til rådighed som en legitim repræsentant for centerbyen og som en seriøs partner for alle, der vil samarbejde om sager, der falder inden for foreningens formål. Haderslev Kommune har kvitteret med kommunal støtte, så foreningen ikke behøver at opkræve kontingent for at sikre den almindelige drift. Efter en startbevilling i er FORUM VOJENS kommet på den kommunale finanslov med kr. om året for valgperioden FORUM VOJENS anden rolle er på vegne af borgere, foreninger og virksomheder at styrke og synliggøre Vojens som attraktiv handels-, erhvervs- og bosætningsby. Opfyldelsen af denne rolle kræver et langt, sejt træk. Med andre ord stædige og tålmodige bestyrelsesmedlemmer med et stærkt bagland af aktive borgere, der bakker op, er ambassadører, bidrager med ønsker og ideer og helst også er villige til selv at påtage sig frivillige opgaver i ny og næ. Ingenting kommer af sig selv, og det er vigtigt, at borgere, som har øje for, hvordan forholdene kunne forbedres, ikke blot tænker: Det tager Forum Vojens sig nok af!

7 Bestyrelsens beretning (2) Den løbende arbejdsproces Figuren herunder illustrerer en systematik i.f.t. FORUM VOJENS samarbejde med Haderslev Kommune, når det drejer sig om ønsker til kommunens budget.

8 Bestyrelsens beretning (3) Haderslev Kommune har en klar politisk ambition om et samarbejde med frivillige eller aktive medborgere kaldet samskabelse. I praksis kan det naturligvis være vanskeligere, og begge parter har stadig noget at lære, men det går trods alt fremad. At der så aldrig er penge nok, er en anden historie. Tilbageblik på perioden siden sidste årsmøde. Det er resultaterne, der tæller. Resultater er den vigtigste belønning for frivillige og dermed også den vigtigste drivkraft i det fortsatte arbejde. FORUM VOJENS bestyrelse har i det forløbne år arbejdet med mange forskellige sager både store og små. Det er ikke alle initiativer, der lykkes, og i andre tilfælde tager ting tid - så lang tid, at det kræver en engels tålmodighed at holde fast. Der kan imidlertid være mange gode grunde til, at ting tager tid. Når vi så kigger tilbage på året, viser det sig alligevel, at det trods alt er lykkedes at nå resultater. Der er også sket mange gode ting, som FORUM VOJENS slet ikke, eller kun i ringe omfang har lod eller del i. De er først og fremmest sket som følge af private investeringer, men er udtryk for en positiv tro på fremtiden. I den henseende har beretningsåret også været et godt år for Vojens og lokalområdet.

9 Bestyrelsens beretning (4) Resultaterne (i nogenlunde kronologisk orden) Hjemmeside og Facebookside. FORUM VOJENS etablerede allerede i 2017 hjemmesiden og Facebooksiden og de er siden da blevet udbygget og fungerer nu som midler til at sprede information om lokalsamfundet. På hjemmesiden vedligeholdes en arrangementskalender, der registrerer offentlige arrangementer af almen interesse i lokalområdet, og Facebooksiden har bred appel med i øjeblikket ca følgere. Det betyder, at de fleste opslag ses af rigtig mange. Foreningens mailadresse bliver efterhånden også flittigt brugt til besvarelse af spørgsmål fra borgere, der ikke ved, hvor de ellers skal henvende sig. Affaldsindsamling. En Vojensborger har de seneste 2 år arrangeret affaldsindsamling i Vojens med støtte fra FORUM VOJENS i form af hjælp til rekruttering af indsamlere og lidt økonomi. I 2018 foregik indsamlingen søndag den 22. april. Initiativtageren er nu flyttet fra byen, og FORUM VOJENS overtager i 2019 tovholderfunktionen på indsamlingen, der foregår søndag den 31. marts kl Ege Fitness. I Jegerup har lokale frivillige (JUIF) i 2018 oprettet træningsfaciliteter i foreningsregi med tilskud fra FORUM VOJENS. Skulpturer. FORUM VOJENS gjorde opmærksom på, at der var behov for at få renset og repareret skulpturen på Banegårdspladsen (Helge Holmskov) og i Vestergade (Kellermann: Skrydstruppigen), og det er nu udført af kommunens driftsafdeling.

10 Bestyrelsens beretning (5) A-hold. I 2018 er de første resultater m.h.t. rekruttering af frivillige til FORUM VOJENS A-hold nået. Det er tanken, at gruppen skal løse konkrete praktiske opgaver, efterhånden som de opstår. Murmaleri. 27. september holdt FORUM VOJENS fernisering på et maleri i stort format udført af den lokale kunstner Rasmus Bjørn på muren mellem Danmarksgade 8 og 10 til daglig glæde for GOTIklubben og de mange foreninger, der bruger Danmarksgade 8. Kunstneren gav Forum Vojens et favorabelt tilbud, og udsmykningen blev finansieret af foreningen. Rådhuscentret. For snart længe siden indkøbte FORUM VOJENS udeinventar til Rådhuscentret. Opstillingen er i flere omgange blevet forsinket senest efter fund af en fredet orkidé i et område, hvor inventaret var tænkt opstillet. Men i løbet af september og oktober 2018 blev opsætningen afsluttet i samarbejde med detailhandelen og kommunens driftsafdeling. Inventaret er farverigt og utraditionelt, og vi håber, det vil blive brugt kreativt til ophold, leg osv. Indretning af egne lokaler. FORUM VOJENS har fået stillet lokaler til rådighed i Danmarksgade 8. A-holdet har ryddet, malet og klargjort lokalerne, og FORUM VOJENS er flyttet ind. Vi venter nu på et udendørs skilt, hvorefter det nok skal blive meldt ud til offentligheden, at det er her, man kan komme og få en snak med repræsentanter for bestyrelsen. Det har været vigtigt for os at få et fast tilholdssted med kontor, arbejdsrum og mulighed for at opbevare foreningens materialer.

11 Bestyrelsens beretning(6) Oplevelsesporten. FORUM VOJENS har i hele 2018 arbejdet med et projekt med LED-lys i mange farver for at transformere indersiden af den kedelige/skræmmende, stærkt benyttede viadukt midt i byen til en oplevelsesport. Der skal opfyldes mange betingelser, før et sådant projekt kan realiseres, og det har fået projektet til at trække ud men nu er installationen i drift. Til dette projekt lykkedes det FORUM VOJENS at skaffe fondsmidler til medfinansiering. Jegerup Kirkesti. Der er opsat skilte på kirkestien, der både er kirkesti og del af Hærvejen. Vand og toiletter i Fritidscentrets shelterområde. FORUM VOJENS har i 2018 bevilget tilskud til en friluftsgruppe ude i området hos de blå spejdere. Gruppen vil etablere adgang til vand og toiletter for gæster, der bruger de shelters, der er bygget i området. Initiativtagerne er frivillige, der skal bidrage med arbejdsindsats og skaffe supplerende finansiering. Det tager tid, men de er godt på vej.

12 Bestyrelsens beretning (7) Tilskud. FORUM VOJENS har givet tilsagn om tilskud til projekter, som skal realiseres af andre frivilliggrupper, og det er hverken mærkeligt eller usædvanligt, at ting tager tid, når opgaverne skal løses ad frivillig vej. Fra idé til projekt. Bestyrelsen er sammensat af frivillige med forskellige forudsætninger, men ingen af os har den viden, der er nødvendig for at kunne projektere og beregne priser på de ideer og ønsker, vi har. Det skal vi have andre til. Somme tider den kommunale forvaltning. Andre gange prøver FORUM VOJENS at fremme en sag ved at købe ekspertise ude i byen. Det sidste har vi gjort et par gange i håb om, at det så er lettere at få projekter med på kommunens anlægsbudget. Vi har sammen med Vojenshallernes bestyrelse fået lavet tegninger til en udvidelse af Vojens Svømmehal med et terapibassen, og senest har vi fået lavet tegninger til en forbedring af underføringen fra Banegårdspladsen under sporene til Rosenallé. Høringer og møder. I løbet af året har FORUM VOJENS bidraget til høringer eller via møder med Haderslev Kommune og andre parter bidraget til projekter, der efterfølgende realiseres i andet regi. Som eksempel kan nævnes cykelstien fra Vojens til Over Jerstal, der bliver indviet til sommer.

13 Bestyrelsens beretning (8) Resultater af privat foretagsomhed Selv om FORUM VOJENS egen resultatliste er værd at notere sig, har den private foretagsomhed også givet mange resultater i Vojens. Det er ikke noget, FORUM VOJENS vil tage æren for, men gerne anerkende og synliggøre som udtryk for, at lige nu går det ikke så ringe endda. Lad mig som eksempler nævne LIDL, Cembrit, Innocon, Støtek, Fitness Form, Home, fotograf (Søndergade), Mission Afrika Genbrug, Choko T, Køreskole og psykolog (Vestergade), Crystal Lady (Østergade). Ikke alt lykkes Der er også projekter, det ikke lykkedes at realisere i beretningsåret eller som er endt anderledes end forudset. Her er nogle eksempler: Banestien mellem Vojens og Skrydstrup. FORUM VOJENS har arbejdet med planer om at lægge grus mellem skinnerne på det ubenyttede banelegeme, der løber fra P-pladsen bag Rema 1000 til Skrydstrup, så stien kunne blive farbar for fodgængere m.m. hele året. Planen blev skrinlagt, da Cembrit ønskede at etablere sig med lager og ranger-spor via Danmarksgade til det tidligere Brdr. Gram areal. En uventet, men overordentlig glædelig udvikling, som FORUM VOJENS slet ikke havde turdet håbe på, da vi arbejdede med banestien. Liv i stationsbygningen. FORUM VOJENS deltog i de indledende drøftelser om et initiativ, der i 2018 forsøgte at indgå en aftale med Haderslev Kommune (Jobcentret) om at skabe liv i form af en socioøkonomisk virksomhed i stationsbygningen. Det lykkedes dog ikke at få en aftale i stand. Østergadecentret. Haderslev Kommunes driftsafdeling har planer om at fjerne nødlidende træer foran Østergadecentret og gøre området grønnere på anden måde. Et lignende forslag indgår i FORUM VOJENS masterplan for midtbyen, så her er basis for et sammenskudsgilde.

14 Bestyrelsens beretning (9) Glasset er halvt fyldt I ethvert lokalsamfund er der potentiale for forbedringer. Det er der også i Vojens. FORUM VOJENS vil imidlertid gerne være med til at tale lokalområdet op. Vi glæder os over det, der lykkes, frem for at ærgre os over det, der ikke er lykkedes endnu. VisionVojensrapporten fra 2015 indeholder masser af inspiration til arbejdet med at gøre lokalområdet til et endnu bedre sted at leve. Så vi bøvler på og er godt i gang. Tak Jeg vil som formand slutte beretningen med at takke bestyrelsen for et godt og konstruktivt arbejde i det forløbne år. En stor tak skal også lyde til Haderslev Kommune både for økonomisk opbakning og for at stille en medarbejder til rådighed med professionel viden og kendskab til veje og vildveje ind det kommunale system. Det har været en uvurderlig hjælp for os. Sidst, men ikke mindst, en tak til jer, der uden for bestyrelsen bakker op om foreningens arbejde på den ene eller anden måde. I er med til at fastholde energien, og uden jer ville det blive endnu sværere at opnå resultater. /Afsluttet

15 Planer

16

17

18 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse Årsregnskab 2018

19 Økonomioversigt 2018

20 Økonomioversigt, driftskonto 2018

21 4. Fremlæggelse af forslag til budget Forslag til budget 2019, Egen konto

22 4. Fremlæggelse af forslag til budget Forslag til budget 2019, Driftskonto

23 4. Fremlæggelse af forslag til budget Forslag til budget 2019

24 5. Fastsættelse af eventuelt kontingent Bestyrelsen lægger ikke op til, at der skal betales kontingent.

25 6. Behandling af indkomne forslag Der er ingen indkomne forslag

26 7. Valg af medlemmer og suppleanter til bestyrelsen På valg for 2 år: - Karl Posselt - modtager genvalg. - Solveig Larsen modtager genvalg. - Kurt Hansen (suppleant, indtrådt i 2018) modtager genvalg. På valg for 1 år: - 1 Vakant plads som bestyrelsesmedlem - Jerry Freund modtager ikke genvalg På valg som suppleanter er: - Lisa Nielsen modtager genvalg. - 1 Vakant plads

27 8. Valg af revisor og revisorsuppleant På valg som revisorer er: Torben Skødt modtager genvalg Teis Melcher modtager genvalg På valg som revisorsuppleant er: Jens Friis Felber modtager genvalg

28 9. Eventuelt

29 Tak for i aften Referat og bestyrelsens beretning vil være at finde på

Årsmøde marts 2018 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:30. Referat

Årsmøde marts 2018 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:30. Referat Årsmøde 2018 20. marts 2018 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:30 Referat Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Advokat Stephan Berg blev valgt som dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. Formanden fremlagde bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsesmøde 10. april 2019 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 21:10. Referat

Bestyrelsesmøde 10. april 2019 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 21:10. Referat Bestyrelsesmøde 10. april 2019 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 21:10 Referat Mødeleder: Deltagere: Karl Posselt Karl Posselt Ditte O Neill Solveig Larsen Kurt Hansen Calle Simonsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde 10. oktober 2018 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 20:55. Referat

Bestyrelsesmøde 10. oktober 2018 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 20:55. Referat Bestyrelsesmøde 10. oktober 2018 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 20:55 Referat Mødeleder: Deltagere: Karl Posselt Karl Posselt Ditte O Neill Anne-Marie Hundebøl Jerry Freund Randi

Læs mere

FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 2. maj 2017 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:45

FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 2. maj 2017 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:45 FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 2. maj 2017 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:45 Referat Mødeleder: Deltagere: Peter Lambæk Nielsen Peter Lambæk Nielsen Karl Posselt Teis Melcher Solveig Larsen Ditte O Neill Anders

Læs mere

Bestyrelsesmøde 6. februar 2018 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:05. Referat

Bestyrelsesmøde 6. februar 2018 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:05. Referat Bestyrelsesmøde 6. februar 2018 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:05 Referat Mødeleder: Deltagere: Karl Posselt Karl Posselt Torben Skødt Ditte O Neill Solveig Larsen Marie Skødt byrådsmedlem Kai Wisnewski Repræsentant

Læs mere

FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 22. september 2016 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:30

FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 22. september 2016 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:30 FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 22. september 2016 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:30 Referat Mødeleder: Deltagere: Peter Lambæk Nielsen Peter Lambæk Nielsen Karl Posselt Teis Melcher Torben Skødt Solveig Larsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde 13. marts 2018 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:30. Referat

Bestyrelsesmøde 13. marts 2018 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:30. Referat Bestyrelsesmøde 13. marts 2018 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:30 Referat Mødeleder: Deltagere: Karl Posselt Karl Posselt Teis Melcher Ditte O Neill Solveig Larsen Anne-Marie Hundebøl Preben Holmberg byrådsmedlem

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 20. oktober 2016 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:15

FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 20. oktober 2016 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:15 FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 20. oktober 2016 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:15 Referat Mødeleder: Deltagere: Peter Lambæk Nielsen Peter Lambæk Nielsen Karl Posselt Teis Melcher Torben Skødt Solveig Larsen

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Bestyrelsesmøde 6. november 2018 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 21:30. Referat

Bestyrelsesmøde 6. november 2018 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 21:30. Referat Bestyrelsesmøde 6. november 2018 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 21:30 Referat Mødeleder: Deltagere: Karl Posselt Karl Posselt Ditte O Neill Anne-Marie Hundebøl Jerry Freund (fra kl.

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2012

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2012 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2012 Agenda 2012 0) Velkommen v/ Jyske Bank Velkommen v/ Formanden 2) Valg af Dirigent + Referent 3) Formandens beretning 4) Regnskab til godkendelse 5)

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Vedtægter for Kulturbrugsen side

Vedtægter for Kulturbrugsen side 1: Foreningens navn Vedtægter for Kulturbrugsen Foreningens navn er Kulturbrugsen. Kultur er her defineret som aktiviteter, formidling, møder og kreativitet. Kulturbrugsen skal være et koordinerende, formidlende

Læs mere

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Referat fra ma-nets generalforsamling den 22. februar 2018 ca. 35 medlemmer deltog i generalforsamlingen Ad 1 Valg af dirigent Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Ad 2 Valg af referent Minna

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby Dagsorden til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen 1. Valg af dirigent. 2. A. Årsberetning for 2015 B. Forelæggelse af revideret årsregnskab for 2015 til godkendelse C. Vedligeholdelsesplan

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret Karl Erik fra Grøn gruppe under Svenstrup Samråd til bl.a. at fortælle

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017 Deltagere: Samtlige grundejere i Østergårdsparken, Ugelbølle, 8410 Rønde Generalforsamling Sted: Ugelbølle Forsamlingshus Dato/tid: 14. marts 2017 kl. 19.00 14 MAR 2017 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Ordinær generalforsamling. 21. marts 2007

Ordinær generalforsamling. 21. marts 2007 Ordinær generalforsamling 21. marts 2007 William Rentzmann bød velkommen til de fremmødte, specielt bød han velkommen til de to foredragsholdere, Martina Henze og Henning Nørbæk. Han henviste til den udsendte

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

Regnskabet blev godkendt, se vedhæftede eller hjemmeside. 4. Behandling af budget:

Regnskabet blev godkendt, se vedhæftede eller hjemmeside. 4. Behandling af budget: Referat fra Generalforsamling. Til stede var representanter fra hus nr. 3,5,38,7,16,22,11,17,33,31 1. Brian Byskov blev valgt som dirigent og referent. 2. Bestyrelsens årsberetning ved formanden: Det har

Læs mere

FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 19. november 2015 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:15

FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 19. november 2015 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:15 FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 19. november 2015 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:15 Referat Mødeleder: Deltagere: Peter Lambæk Nielsen Peter Lambæk Nielsen Teis Melcher Karl Posselt Ditte O Neill Anders Sørensen

Læs mere

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus 1: Foreningens navn: Foreningens navn er FSK Foreningen for Sebber Kulturhus. Kultur er her defineret som aktiviteter, formidling, møder og kreativitet.

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken.

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken. Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Maj 2005 Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT Selskabets ordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 10. juni 2014, kl. 15:00-15:30 hos Energistyrelsen, Amaliegade 44, 1256 København K. Dagsorden i

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling Til beboerne i Referat fra generalforsamling Dato: Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19.00 Mødested: Brundtland Allé 3, Toftlund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Medlem af dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev januar 2015 Nr. 70 8. årgang

Medlem af dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev januar 2015 Nr. 70 8. årgang Medlem af dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev januar 2015 Nr. 70 8. årgang Køkkenet skrider godt fremad og når de våde installationer er overstået, kan vi få lavet det sidste med bordplade, vask e.t.c.

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Klatreklub, og dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage klatring

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Vedlagt: Dagsorden i henhold til vedtægterne Revideret regnskab for 2009 Bestyrelsens forslag

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Referat fra fælles afdelingsbestyrelsesmøde på Stubbæk Forsamlingshus, torsdag den 14. november 2013 kl. 19.00. Tilmeldt var fra Padborg Boligforening (Padbo) 31 medlemmer af afdelingsbestyrelser og organisationsbestyrelsen,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Greve-Solrød Erhverv, og dets hjemsted er i enten Greve eller Solrød Kommune. 2. Formål Greve-Solrød Erhvervs formål er at virke

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken

Grundejerforeningen Nøddeboparken Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Referat fra generalforsamling 18. april 2007 I Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening J.nr.: 05-63398 Vedtægter Odense Glasværks Støtteforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Odense Glasværks Støtteforening. 1.2. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Formål 2.1. Foreningens

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus

Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus Formanden, Linda Andersen, bød de forsamlede lokale beboere velkommen til landsbyforeningens første ordinære generalforsamling.

Læs mere

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden:

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden: Emne: Generalforsamling 2007 Dato: Fredag den 27. april 2007 Sted: Deltagere: Byggecentrum, Middelfart Se deltagerliste Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse af beretning 3) Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016

Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016 Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forgangne år 3. Rettidigt indkomne forslag fra medlemmerne 4. Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Agenda 2013 0) 1) 2) 3) 4) 5) 6) Velkommen v/ Sparekassen Himmerland Velkommen v/ Formanden Valg af Dirigent + Referent Formandens beretning Regnskab

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Velkommen til. Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018

Velkommen til. Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018 Velkommen til Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018 Dagsorden Valg af dirigent Bestyrelsens beretning Aflæggelse af årsregnskab Indkomne forslag Dispensation for lokalplan nr. 188 Vedtagelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grenen Kunstforening Foreningens hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 FORENINGENS FORMÅL Foreningens formål er at fremme

Læs mere

Aktivitetshuset Solhjem E-mail: info@solhjem.dk Hjemmeside: www.solhjem.dk

Aktivitetshuset Solhjem E-mail: info@solhjem.dk Hjemmeside: www.solhjem.dk Referat fra generalforsamling i foreningen Aktivitetshuset Solhjem Bjergby-Mygdal 10. marts 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 I By- og Landskabsforvaltningen og Miljø- og Energiforvaltningens kantine på Stigsborg Brygge 5,

Læs mere

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013 DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Billede taget og udlånt af Sejlfoto.dk Besøg Dansk Accent Klub på internettet www.accent26.dk

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Her følger 3 dokumenter 1) Dagsorden ved stiftende generalforsamling i web-lystfiskerforeningen. (side 1) 2) Vedtægter for Fisketips Forening (side 2-4) 3) Praktiske retningslinier for generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Sønderjysk pigekor

Vedtægter for Sønderjysk pigekor Vedtægter for Sønderjysk pigekor 1 Foreningen. 1.1 Foreningens navn er Sønderjysk Pigekor. Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune. Foreningens formål er at fremme korsang for piger i alderen 6-20 år..

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret sikringsrådgiver Andreas Mylund fra Nordjyllands politi til at fortælle om,

Læs mere

1) Valg af dirigent Lars B. Hansen blev valgt.

1) Valg af dirigent Lars B. Hansen blev valgt. Referat fra Generalforsamling afholdt den 13. marts 2013 Generalforsamlingen startede kl. 18.00 med spisning (stegt flæsk og persillesovs), hvori ca. 60 voksne og børn deltog. Glædeligt med det store fremmøde.

Læs mere

Referat. Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling. Torsdag den , kl På Kramnitsevej 21D, Kramnitse.

Referat. Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling. Torsdag den , kl På Kramnitsevej 21D, Kramnitse. E 25. maj 2018. Generalforsamling torsdag den 24-5-2018, kl. 1900 På Kramnitsevej 21D, Kramnitse Referat. Dagsorden: Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling Dagsorden ifølge

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Den 10. februar 2010 kl. 19.00-21.00 Stenderup-Krogager Afbud fra: Hans Hostrup, Erling Christensen og Torben Holt Vejen, den 11. februar 2010 Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 1. Godkendelse af dagsorden Generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 19 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Klaus (have 53) 3. Valg af referent

Læs mere

Vedtægter for Foreningen. Kunstviften

Vedtægter for Foreningen. Kunstviften Vedtægter for Foreningen Kunstviften 1 Vedtægter for Foreningen Kunstviften Foreningens navn (1.1) Foreningens navn er Kunstviften (2.1) Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune Kunstviften, c/o Visitmariagerfjord,

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Generalforsamling i VRK

Generalforsamling i VRK Generalforsamling i VRK 09.02.16 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Forelæggelse og godkendelse af regnskab 4. Fastsættelse af kontingent 5. Forelæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Bananen d. 20. marts 2018

Referat fra generalforsamlingen i Bananen d. 20. marts 2018 Beboerforeningen Bananen C. F. Richs Vej 103 A-L 2000 Frederiksberg Referat fra generalforsamlingen i Bananen d. 20. marts 2018 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Jørgen Danielsen valgt. Beboerrepræsentationens

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Aktivitetsforeningen Hygge og Samvær

Aktivitetsforeningen Hygge og Samvær Referat af generalforsamling i Aktivitetsforeningen den 8. marts 2016 i Fælleshuset. Punkt 1. Valg af dirigent Som dirigent blev valgt Carsten Machon. CM havde udbedt sig mulighed for at blive fritaget

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008

Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008 Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008 Med ændringer vedtaget af generalforsamlingen 28. november 2012. Indholdsfortegnel se Side Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Kapitel 2 Foreningens

Læs mere