STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV"

Transkript

1 KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. mar Kreaværksted: Dørskilte Ki Ti Jo As Tor 7. mar Tegn og gæt Ki Ti Ca Ta Søn 10. mar Fastelavnsbrunch Ki Ti Tir 12. mar Filmaften + Klubrådsmøde Ki Ti Jo De Tor 14. mar Mama Camillas pizzaria Lo Ti Ca Ta Tir 19. mar Poolturnering Ki Ti Jo As Tor 21. mar Omvendt billedbanko Ki Ti Ca Ta Tir 26. mar Påske-ølsmagning Ki Ti Jo As Tor 28. mar Gækkebreve Ki Ti Ca Ta Tir 2. apr Kreaværksted: Knæhøj karse Ki Ti Jo Ta Tor 4. apr Påskeløb Ki Ti Ca As Lør 6. apr Påskebowling i Haslev Ki Ti Tir 9. apr Dart Ki Ti Jo Ta Tor 11. apr Den store bagedyst: Påskeedition Ki Ti Ca As Tir 16. apr Grib mikrofonen Jo As Ta Tor 18. apr LUKKET SKÆRTORSDAG Tir 23. apr Påskejagt Ki Ti Jo Ta Tor 25. apr Omvendt gemmeleg Ki Ti Ca As Tir 30. apr Hockey Ki Ti Jo Ta KLUB SVANEN Anlægsvej Ringsted ÅBNINGSTIDER Tirsdag 18:30-21:30 Torsdag 18:30-21:30 KONTAKT Mobil: Tlf. i åbningstiden: Mail: klubsvanen@ringsted.dk Web:

2 INDHOLD I NYHEDSBREVET SIDEN SIDST KREAVÆRKSTED WEEKENDAKTIVITET: FASTELAVNS-BRUNCH OMVENDT BILLEDBANKO GÆKKEBREVE PÅSKELØB WEEKENDAKTIVITET: PÅSKEBOWLING GRIB MIKROFONEN 2019 er nu skudt i gang og vi har selvfølgelig traditionen tro startet året ud med at stemme på årets kvindelige og mandlige klubmedlem. Som altid er det medlemmerne, som bestemmer hvilken kvinde og mand der skal løbe med titlen og i år, stod det virkelig tæt imellem flere medlemmer. Vinderne vil blive offentliggjort på samling sidst i februar og indtil da, kan vi altså ikke løfte sløret for, hvem der er løbet med sejren endnu. Den spænding må I vente på at få udløst til næste nyhedsbrev. Udover at medlemmerne finder årets klubmedlemmer, kårer personalet hvert år årets æresmedlem. Den titel går til et medlem, som i løbet af året, har gjort et særligt positivt indtryk på personalet. Det kan f.eks. være et medlem, som har givet en ekstra hånd med, været en ekstraordinær god ven, eller noget helt andet. Æresmedlemmet bliver også offentliggjort på samling og indtil da, bliver det altså holdt hemmeligt, hvem klubbens personaler har peget på i år. Foråret er på vej og derfor har vi spækket nyhedsbrevet med en masse spændende aktiviteter og da påsken også er lige rundt om hjørnet, kan du også finde nogle rigtig påskeaktiviteter som f.eks.: påske-ølsmagning, påskeløb, påskebowling og påskejagt. PÅSKEJAGT OMVENDT GEMMELEG Og så en lille update på vores klubaftener.. Vi er begyndt at have et fast, meget stort fremmøde. Det betyder også, at vi er mange flere mennesker. Det betyder heldigvis ikke noget et sted som Klub Svanen, da vores medlemmer er super gode til at sprede sig ud og give plads til hinanden. Derudover er medlemmerne også blevet meget bedre til at huske, at rydde op efter sig selv. Vi er ikke i mål med oprydningen endnu, men vi er meget tættere end vi nogensinde har været.

3 KREAVÆRKSTED I marts og april har vi planlagt to vidt forskellige kreative værksteder. Som ved alle andre kreative værksteder klubben afholder, skal man have en ledsager med, hvis man ikke selv kan lave tingene. Dette er meget vigtigt, da vi IKKE har mulighed for at hjælpe én til én. DØRSKILTE Tirsdag den 5. marts skal vi prøve et nyt kreaværksted. Her skal vi nemlig lave dørskilte. Egentlig går det bare ud på, at du selv får lov til at male på et dørskilt, som du så selv kan vælge, om skal være til dig selv, til din mor eller far eller måske til din mormor og morfar? Denne aften er det kun fantasien der sætter grænser for, hvor flotte dørskiltene skal være, så tag dine bedste kreative evner med. Dem får du nemlig brug for denne aften. Der kan max deltage 12 i dette kreative værksted og tilmelding sker efter først til mølle princip. KNÆHØJ KARSE Tirsdag den 2. april skal der sås karse, som kan bruges til de kommende påskefrokoster. Man får selvfølgelig sin karse med hjem. Så kan det måske stå i køkkenet på bostedet eller måske vil du gerne give det til din mor, så hun kan nyde din lækre karse på sine rugbrødsmadder? Til dette kreative værksted kan der max deltage 14 og tilmeldingen sker efter først til mølle princip. HUSK! Tilmeld dig kun, hvis du er sikker på du kommer! Det er så ærgerligt, når I optager pladser for nogle andre, som gerne ville have været med, men I så ikke kommer alligevel.

4 FASTELAVNS- BRUNCH Søndag den 10. marts afholder vi fastelavnsfrokost. Vi mødes klokken 11:00 i klubben, hvor der vil blive serveret lidt lækker brunch. Her sidder man selv og smører sin mad og nyder det dejlige selskab. Når vi er færdige med brunchen, skruer vi op for musikken og så er det ellers tid til at slå katten af tønden. I plejer at være mega seje til at slå tønden ned, så hvem mon der i år bliver kattekonge og kattedronning? Det er selvfølgelig ikke rigtig fastelavn uden udklædning! Derfor vil der også være præmie til den bedste udklædte og vi vil lige minde jer om, at alle jeres klubkammerater plejer at være mega opfindsomme med deres kostumer, så tænk dig godt om, hvis du gerne vil løbe med titlen, som den bedste udklædte. Når vi har kåret den bedste udklædning og spist en fastelavnsbolle, er det ved at være tid til at vende næsen hjemad og vi lukker og slukker klokken 14:00. Det koster 30,- at deltage i aktiviteten og betaling og tilmelding skal ske på kontoret senest torsdag den 28. februar. Betaling skal ske sammen med tilmelding. Der kan max være 15 med til aktiviteten og pladserne plejer at blive revet væk, så du skal være hurtig, hvis du gerne vil med. Hvis du har en ledsager med, skal du oplyse dette sammen med din tilmelding.

5 OMVENDT BILLEDBANKO Torsdag den 21. marts skal vi prøve en sprit ny aktivitet: omvendt billedbanko. Det er en aktivitet som alle kan deltage i. Det kommer til at foregå på den måde, at alle der deltager får et billede. Alle starter med at stå op og der vil så blive trukket billeder. Hvis ens billede bliver trukket, skal man sætte sig ned. Den sidste der står op, vinder præmien. Herefter laver en ny runde, hvor man skal rejse sig, hvis ens billede bliver trukket. Den der til sidst sidder ned, vinder præmien. Mon du er heldig at vinde en af præmierne? GÆKKEBREVE Påsken er lige rundt om hjørnet og derfor skal vi torsdag den 28. marts lave gækkebreve. Der kan max deltage 12 i aktiviteten og man skal selv kunne klippe sit gækkebrev. Hvis man gerne vil have, at klubben skal sende gækkebrevet, skal man medbringe adressen til den, som gækkebrevet skal sendes til. OBS! Klubben sender max 2 gækkebreve pr. tilmeldte, men man må gerne lave mange flere, så skal man bare selv sørge for at få dem sendt afsted.

6 PÅSKELØB Torsdag den 4. april skal vi på endnu et løb! Løbet bliver som i kender det fra Svaneløbet og Nisseløb. Der vil være 2 ruter, en kort og en lang. Hvis man gennemfører en af ruterne, får man et flot diplom for at have deltaget. Som noget nyt tager vi vores cykel med på turen, så vi kan høre god musik, mens vi går den lange rute. Man bestemmer selv, om man vil gå med i den samlede flok på den lange rute, eller om man selv vil gå/løbe enten den korte eller lange rute. Alle får selvfølgelig udleveret et kort, så de kan finde rundt på ruten.

7

8 GRIB MIKROFONEN Tirsdag den 16. april skal vi igen afholde grib mikrofonen. Det er lidt som scenen er din, men med live musik og uden præmier. Det betyder at Jonas sidder klar med guitaren og spiller musikken - og at der ikke bliver fundet nogle vindere. På tilmeldingssedlen er der plads til, at du kan skrive hvilken sang du gerne vil synge. Jonas hiver fat i de tilmeldte, hvis det mod forventning skulle være en sang han ikke kan spille. Der er max 15 der kan optræde. Tilmelding sker efter først til mølle. OMVENDT GEMMELEG Torsdag den 25. april er det igen tid til en ny aktivitet: nemlig omvendt gemmeleg. Omvendt gemmeleg leger man på denne måde: Der er én person som gemmer sig. Alle andre tæller. Når der er talt, er det tid til, at alle de andre skal ud og lede. Hvis man finder den person der har gemt sig, skal man gemme sig sammen med personen og sådan fortsætter det, indtil der kun er én tilbage, som ikke har fundet alle de andre. Den der er tilbage til sidst, er egentlig den der har vundet. Det bliver med garanti sjovt og hvis vi har tid til overs, kan det være vi også tager en helt klassisk gemmeleg.

9

10

11 AKTIVITETSTILMELDING MARTS APRIL 2019 Navn: OBS! DU SKAL KUN SÆTTES KRYDS UD FOR DE AKTIVITETER, DU ØNSKER AT DELTAGE I! Aktiviteter der koster penge, bliver man IKKE skrevet på, før man har betalt. Husk at give os besked, hvis du har ledsager med til aktiviteter ud af huset og med spisning. Med mindre andet er angivet, starter aktiviteterne efter der er handlet i baren. Er du i tvivl om noget, henviser vi til vores hjemmeside, Her kan du blandt andet finde sidste tilmeldings- og betalingsfrist. LUKKEDAGE PÅ KONTORET Tirsdag den 16. april Tirsdag den 23. april Du kan godt aflevere dine tilmeldinger og betaling, men du får først din kvittering den efterfølgende klubaften. OBS! Kontoret er ikke åbent i weekenderne. Dag Dato Aktivitet Pris / Tid Kryds Tirsdag 5. mar Kreaværksted: Dørskilte OBS! Du skal have ledsager med, hvis du ikke selv kan sidde og male dit dørskilt. Torsdag 7. mar Tegn og gæt Søndag 10. mar Fastelavnsbrunch Præmie til bedste udklædte. Kr. 30,- Kl. 11:00 14:00 Sæt kryds her, hvis du har ledsager med Tirsdag 12. mar Filmaften Torsdag 14. mar Mama Camillas pizzaria OBS! Man får pizzaen med hjem til madpakken fredag. Der vil være gluten i dejen. Tirsdag 19. mar Poolturnering Torsdag 21. mar Omvendt billedbanko Tirsdag 26. mar Påske-ølsmagning Torsdag 28. mar Gækkebreve OBS! Du skal have ledsager med, hvis du ikke selv kan klippe. Husk max 2 adresser, hvis klubben skal sende for dig. Tirsdag 2. apr Kreaværksted: Knæhøj karse OBS! Du skal have ledsager med, hvis du ikke selv kan. Torsdag 4. apr Påskeløb Husk ordentligt fodtøj! Lørdag 6. apr Påskebowling i Haslev OBS! Husk at medbringe penge til at handle for. Kr. 25,- Kl.13:15 17:15 Sæt kryds her, hvis du har ledsager med Sæt kryds her, hvis du kører selv Tirsdag 9. apr Dart Torsdag 11. apr Den store bagedyst: Påskeedition OBS! Der vil være sukker og gluten i kagerne! Grib mikrofonen Sæt kryds her, hvi du gerne vil optræde Tirsdag 16. apr Hvilken sang vil du gerne synge? Sæt kryds her, hvis du bare gerne vil være publikum Torsdag 18. apr LUKKET SKÆRTORSDAG Tirsdag 23. apr Påskejagt Torsdag 25. apr Omvendt gemmeleg Tirsdag 30. apr Hockey

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. maj Kreaværksteder: Perlerier Ca Lo Ta Tir 7. maj Levende vendespil + Klubrådsmøde Ki Jo Ta Lo Tor 9. maj Gæt

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. Jan Sang og musik med Jonas Ki Ti Ja Jo Tor 4. Jan Dartturnering Ki Ti Ca As Tir 9. Jan Gæt og grimasser Ki Ti Ja Jo Tor 11. Jan Kreaværksted: Papirslygter Ki Ti Ca

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo Tor 6. Sep Svane-løbet Ki Ti Ca As Tir 11. Sep Svanespillet + Barudvalgsmøde

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde.

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Ki Ti Ja Jo Tor 3. Maj Pool-turnering Ki Ti Ca As Tir 8. Maj Spilleaften Ki Ja Jo Ca Tor 10. Maj LUKKET KRISTI

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Jan LUKKET - NYTÅRSDAG Tor 3. Jan Tegn og gæt Ki Ti Ca As Tir 8. Jan Modeshow + Barudvalgsmøde Ki Ti Jo Ta Tor

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale TIr 3. Jan Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 5. Jan Dartturnering Ki Ca As To Tir 10. Jan Svømmehal To Ki Ja Jo Tor 12. Jan Eventyraften: Pippi Langstrømpe Ki Ca Ti As

Læs mere

Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling.

Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling. VIGTIG INFO OM DIT KONTINGENT TIL KLUB SVANEN Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling. TIL OG MED MARTS

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Mar Intro Tour De Svanen Ki Ca To As Tir 7. Mar Scenen er din - Live To Ki Ja Jo Tor 9. Mar Eventyraften: Emil fra Lønneberg Ki Ca Ti As Tir 14. Mar Pyjamasparty Kun

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Mar Klubrådsmøde + Loomies

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale TIr 1. Nov Halloween + Barudvalgsmøde To Ki Ja Jo Tor 3. Nov Hurlumleg Ki Ca Tir 8. Nov Eventyraften: Albert + Klubrådsmøde To Ja Jo Tor 10. Nov Julegaveværksted: Model for

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Sep Tur til Thea Ki Jo Ta Lo 5. Sep Kreaværksted: Muleposer Ki Ti Ca Lo Lør 7. Sep Store hestedag Ca Tir 10. Sep

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Nov Afskedsreception for Tommy Ki Ti Ca As Tir 7. Nov Klubrådsmøde + samle motionscykel Ki Jo Ca Tor 9. Nov Feel-good-way Ki Ti Ca As Tir 14. Nov Juleølsmagning Ki Ti

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tir 4. Jul Kåring af årets sommerøl To Ja Jo Ti Tor 6. Jul Eventyr: Krummerne, vol. 1 Ca Ti As Tir 11. Jul Blindestikbold + Barudvalgsmøde To Ja Jo Tor 13. Jul Vandkamp Ca

Læs mere

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Maj Sanseleg To Ki Ja Tor 5. Maj LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Tir 10. Maj Sang og musik med Jonas + Klubrådsmøde To Ki Ja Jo Tor 12. Maj Dartturnering To Ca As Ti Tir

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Dag Dato Aktivitet Personale Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 8. Sep Eventyraften Ki Ca Ti Tir 13. Sep Hockeyturnering To Ki Ja Jo Tor 15. Sep Tattoo-aften

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM Dag Dato Aktivitet Personale Tors 2. Jul Kåring af årets sommer is Ki Ja Ca Tirs

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

GLÆD JER! Klubbens hjemmeside får et helt nyt look.

GLÆD JER! Klubbens hjemmeside får et helt nyt look. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Mar Sang og Musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 3. Mar Loomies Krea Ki Ca To As Tir 8. Mar Pool turnering To Ki Ja Jo Tor 10. Mar Gækkebreve Ki Ca Ti Tir 15. Mar Klubrådsmøde

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 29 Januar - april 2014

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 29 Januar - april 2014 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 29 Januar - april 2014 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts og april 2014 Tilmelding: Find ud af hvad du

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

GENERALFORSAMLING I STØTTEFORENINGEN TIRSDAG DEN 21 FEBRUAR KL PÅ SKOLEN. ALLE ER VELKOMMEN!

GENERALFORSAMLING I STØTTEFORENINGEN TIRSDAG DEN 21 FEBRUAR KL PÅ SKOLEN. ALLE ER VELKOMMEN! Syddjurs Friskole Ugebrev 7 19. februar 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 21/2 kl. 19.30: Generalforsamling

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2015 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Gæste regler i klubben Teater tur i aftenklubben Fælles uge Med SFO en POOL TURNERING Indhold Info fra klubben Kalenderen Teater med Bamba

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Strandgård Påskeferie Klubben holder påskeferie fra mandag den 6. april mandag den 13. april. Svømmehal Hver onsdag tager

Læs mere

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i Kunne du godt tænke dig at bruge en aften i din klub sammen med din mor, så er det nu du skal slå til. Vi holder mor/barn aften i dag, fra 17-20.30. Det koster 20 kr. pr familie. Der vil blive serveret

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

KLUBBLAD. Krummeklubben. februar - august Center for Socialpædagogik Vordingborg. 1 Rettet Tryk: Niels G.

KLUBBLAD. Krummeklubben. februar - august Center for Socialpædagogik Vordingborg. 1 Rettet Tryk: Niels G. KLUBBLAD februar - august 2019 Krummeklubben Center for Socialpædagogik Vordingborg Tryk: Niels G. 16 1 Rettet 3-6-19 Billede fra tidligere arrangement 2 15 Praktisk information Den kreative Vi mødes på

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Fødselsdagsbørn i februar

Fødselsdagsbørn i februar Fødselsdagsbørn i februar 1. Frederik Lorentzen, Caroline Breuning 7. Thea Holm 8. Efe Topcu 9. Marcus Lauritzen 10. Jonathan Folden 11. Andreas Burchall, Mathilde Sørensen 13. Louise Birkebæk 14. Alexander

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Maj 2018 SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Så er det blevet tid til et forårs-nyhedsbrev. Hvor er det dejligt, at vi endelig kan begynde at mærke, at lyset og varmen vender tilbage lige så stille.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Denne avis er til: Februar 2007 1

Denne avis er til: Februar 2007 1 Denne avis er til: Februar 2007 1 Indhold Vuggestueplads???... 3 Rokketænderne... 4 Lukkedage i Paletten... 5 Hjemmesiden... 5 Fastelavn i børnehaven... 6 Hørt i vuggestuen... 9 Fastelavn i vuggestuen...

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL MARTS 2017 SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Efter en længere pause er vi nu igen kommet i gang med vores NYHEDSBREV. Der er sket meget i huset siden sidst, hvor vi har haft fornøjelsen af at byde

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Fritidshjemmet Dronen

Fritidshjemmet Dronen Nyhedsbrev Oktober November 2015 Fritidshjemmet Dronen Gammeltoftsgade 19, opgang. 27, 1355 KBH K E-mail: nicoju@dronen.kk.dk www.dronen.kk.dk TLF: 33 13 61 41 # 4 Efterårsferien: Mandag var vi i Tigerbutikken

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Nyhedsbrev uge

Nyhedsbrev uge Nyhedsbrev uge 5 2016 Side 1 God weekend Side 7 Bogholderen søger! Side 2 Nyt fra Allan Side 8-9 Børnehaven Side 3 Seniorhold Side 10 Vuggestue Side 4 Vinterferieaktiviteter Side 11 Kalender, rengøring

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

JANUAR Tema: Fastelavn Det sker i ugerne 3+4+5 samt uge 6 i februar.

JANUAR Tema: Fastelavn Det sker i ugerne 3+4+5 samt uge 6 i februar. JANUAR Tema: Fastelavn Det sker i ugerne 3+4+5 samt uge 6 i februar. At give børnene oplevelsen af årlige tilbagevendende traditioner At give barnet mulighed for at indgå i sociale fællesskaber og derigennem

Læs mere

KLUBBLAD. Krummeklubben. februar - august Center for Socialpædagogik Vordingborg. Tryk: Niels G.

KLUBBLAD. Krummeklubben. februar - august Center for Socialpædagogik Vordingborg. Tryk: Niels G. KLUBBLAD februar - august 2019 Krummeklubben Center for Socialpædagogik Vordingborg Tryk: Niels G. 16 1 Billede fra tidligere arrangement 2 15 Praktisk information Den kreative Vi mødes på VSV (Vordingborg

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Huskedatoer. Juhuu - Mathilde. Det er nu, du kan cykle dig til knækbrød, is og pandekagefest

Huskedatoer. Juhuu - Mathilde. Det er nu, du kan cykle dig til knækbrød, is og pandekagefest Huskedatoer Tirs. 1. Rollespil i Hald Ege Ons. 2. Mathilde starter igen FIFA 2014 turnering + JUK Tors. 3. FIFA 2014 turnering Fre. 4. FIFA 2014 turnering Tirs. 8. Rollespil i Hald Ege Ons. 9. Prøv-en-klubdag

Læs mere

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK FK JUNI Man. 1. Velkommen til de nye børn. Rundboldkamp Tirs. 2. PC-spilledag Ons. 3. Skaterrampen v/sofiendalskolen Tors. 4. Hallen fra kl. 15-17 Fre. 5. LUKKET Man. 8. Skaterrampen v/sofiendalskolen,

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

Det første Direkte Demokrati møde i værestedet Liv den

Det første Direkte Demokrati møde i værestedet Liv den Februar/Marts 2017 Det første Direkte Demokrati møde i værestedet Liv den 12.1. 2017 Dagsorden Velkomst og kort introduktion til det første møde med den ny medbestemmelsesstruktur, som vi kalder Direkte

Læs mere

Nyt fra Storagergård.

Nyt fra Storagergård. Nyt fra Storagergård. I samråd med forældrebestyrelsen på Storagergård, har vi besluttet at ændre prisen på mad fra 8 kr. til 10 kr. fra starten af marts måned. Der bliver en lille stigning på materialer,

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Nr. Lyndelse Friskole

Nr. Lyndelse Friskole Nr. Lyndelse Friskole Kirkestien 2-4, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev Tlf. 63 900 100 Fax 63 900 105 Tirsdagsnyt den 05-02-2019 Kommende aktiviteter: D. 5. februar Samtaler 2. klasse 9. klasse fremlægger projekt

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2014

Nyhedsbrev februar 2014 Nyhedsbrev februar 2014 Turene i vinter Vi har savnet både sneen og sol i dette vinterhalvår. Men vi har, som altid haft nogle dejlige ture. Der har både været et par kælketure og nogle ture, hvor vi er

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 2 - A p r i l

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 2 - A p r i l Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 5 - N r. 2 - A p r i l 2 0 0 9 Et fantastisk forår. Jo tak, foråret griber om sig og sætter sit præg på huset. Vi vil ud under åben himmel og vi vil opleve og gøre noget. Huset

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00 Fredag

Læs mere

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF Nyhedsbrev uge 06-2014 Side 1 Kunst i børnehøjde Side 4 Køkken Side 2 Nyt fra Troels Side 5-8 Børnehaven Side 3 Side 4 Kreativ med de ældste Fastelavn Side 9 Kalender, kontakt mm. KUNST I BØRNEHØJDE PÅ

Læs mere

Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der. Sommerfest på Bygholm Camping

Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der. Sommerfest på Bygholm Camping Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der 2018 Sommerfest på Bygholm Camping Lørdag den 14/7 kl. 10 starter vi årets sommerfest med en gang Støvlekast. Regler man bukker sig ned og svinger

Læs mere

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00 Januar 2019 Tirsdag 1-1 Onsdag 2-1 Torsdag 3-1 Fredag 4-1 LUKKET. Rigtig godt nytår og velkommen tilbage. Vi åbner klubben kl 9.00 til 17.00. Vi tager i skøjtehallen kl 12.og er tilbage igen ca 16.30.

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 06/2017 Nyt fra Børnehuset. Fastelavn Nu er det snart fastelavn, og det vil sige fest og ballade-tid I uge 6+8 har vi emneuge Fastelavn, hvor vi vil lave fastelavnsris og andet fastelavnspynt.

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN

ARRANGEMENTER FOR BØRN ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2018 FILM- OG HISTORIET ARRANGEMENTER FOR BØRN - FORÅR 2018 2 IRSDAGE I TOFTLUND For børn i alderen 3-6 år Vi glæder os til at se jer til en ny sæson med gode historier og

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling December Januar November Februar Oktober Marts September April August Maj Juli Juni Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem.

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 08/ 2019 Fastelavn.

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Fødselsdagsbørn i januar

Fødselsdagsbørn i januar Fødselsdagsbørn i januar 2. Kalle Güldner 5. Silje Thorsen 6. Sebastian Lindgreen 7. Jakob Jensen 10. Magnus Munter 11. Oskar Kristiansen, Gustav Christensen 12. Lærke Larsen, Mikkel Brandt 13. Dua Kaleem,

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 Nogle gange skal man have lov at brænde maden på... EFTERÅRSFERIE Uuuuhhhh! - det er halloween! Det bedste ved at holde ferie her hos Dancamps i Hvide Sande er

Læs mere

Juniorhusets Aktivitetskalender for juni.

Juniorhusets Aktivitetskalender for juni. Juniorhusets Aktivitetskalender for juni. Ons 1 Aktiviteter på volden kl. 15 16.30. Tors 2 Snobrød i gården kl. 15 17 Fre 3 Fredags Bmx med Bodenhoff på Holmen fra kl. 15.30 17.30. Lør 4 Søn 5 Man 6 Tirs

Læs mere