FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING"

Transkript

1 FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

2 MobiKOM er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på MobiKOM.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder altid kommer igennem - når I har åbent, og altid får klar besked - når I har lukket. Telefonkøer Med telefonkøer administreres jeres kundehåndtering - nemt og enkelt. I vælger selv hvilke medarbejdere der skal håndtere køerne, så jeres kunder altid får hjælp, uanset hvor travlt I har på linjen. Tastemenuer Med tastemenuer får jeres kunder fat på den rette afdeling - første gang! Det sker helt automatisk, så jeres medarbejdere undgår unødige manuelle viderestillinger. Visuel telefonsvarer Med en personlig visuel telefonsvarer kan du altid ringe hurtigt tilbage, samt aflytte, spole og slette dine beskeder, uanset om det er på din bordtelefon, smartphone eller på Bizfone.dk Velkomsthilsen Med en personlig velkomsthilsen får jeres kunder en professionel og imødekommende modtagelse - hver gang de ringer til jer. Storskærm Med en skræddersyet storskærmsløsning fra MobiKOM, får I et godt overblik over jeres telefonkøer, status på medarbejdere, daglige kaldsstatistik og meget mere.

3 Tag hele din virksomhed med på farten! Uanset hvor du befinder dig, så er du altid forbundet med din virksomhed. Se hvem der er ledig, omstil opkald, log af/ på køer og meget mere!* Hent den til din mobil Se hvem der er ledig Log af og på køer Ring ud med forskellige numre Bizfone App Med vores Bizfone App har du hele virksomheden med på farten. Med få tryk kan du omstille, viderestille, afholde telefonmøder, logge af/på virksomhedens køer, samt håndtere din daglige kommunikation med kolleger, samarbejdspartnere og kunder. Alt sammen direkte på din smartphone! Perfekt samspil Det der gør vores App så unik, er det intelligente samspil med hele vores system. Bizfone app en sikrer dig fuld tilgængelighed, og en masse funktionalitet, så du aldrig er hæmmet - selvom du er på farten. Dine ringeprofiler, telefonnumre og funktioner går på tværs af din bordtelefon, smartphone og Bizfone.dk Ringeprofiler Med dine personlige ringeprofiler styres din tilgængelighed automatisk efter din Outlook-kalender. Er du fx til møde, så kan Bizfone app en automatisk viderestille dine kundekald til en kollega eller en telefonkø, som du selv har valgt. Derved får dine kunder altid hjælp, selvom du er optaget. Du kan også manuelt indstille, på hvilke tidspunkter dine ringeprofiler skal skifte. Koster den ekstra? Nej, så simpelt kan det siges. Når du først er kunde hos MobiKOM, har du fuld adgang til vores Bizfone App. Det eneste du skal gøre er at hente den på App Store & Google Play - og så er du i gang! *Bizfone app en virker kun i DK

4 Fuldt integreret bordtelefoni Hos MobiKOM har vi sørget for, at jeres bordtelefoner spiller sammen med vores App og Bizfone.dk HD Fuld integration med Bizfone og App Klar til brug Høj stemmekvalitet Høj kvalitet Vi har valgt at samarbejde med Yealink, fordi vi mener, at du skal have det bedste. Du opnår en rigtig god lydkvalitet, og får samtidig en masse smarte funktioner, som du selv definerer. Vores bordtelefoner er baseret på IP-telefoni, så du altid er sikret høj kvalitet til lave omkostninger. Masser af funktioner På Bizfone.dk bestemmer du selv, hvilke funktioner din bordtelefon skal udføre; hurtigkald til kollega, log af/på køer eller se kollegers status. Og så kan du selvfølgelig se dine kontakter, aflytte din visuelle telefonsvarer og aktivere do no disturb, hvis du ikke vil forstyrres. Vi står for opsætning Når du bestiller en bordtelefon gennem MobiKOM skal du ikke være bekymret for opsætningen, da vi sørger for det hele. Det eneste du skal gøre er at sætte internet- og strømkabel i bordtelefonen, og så er den klar til brug. Andre telefoner Vi garanterer fuld funktionalitet på alle Yealink bordtelefoner, men vi har også sørget for, at vores teleløsning understøtter andre typer af bordtelefoner bl.a. LG og Snom. Er du i tvivl om, hvorvidt jeres nuværende telefoner virker med MobiKOM, så kontakt os.

5 Virksomhedens telefoni i din browser Med Bizfone.dk får I det totale overblik Se hele virksomheden i din browser Tag eller omstil opkald direkte Log nemt af og på køer Det totale overblik På Bizfone.dk har du altid et klart overblik over dine kolleger. Hvem betjener virksomhedens telefonkøer? Hvem er ledig/optaget? Arbejder en kollega hjemmefra, eller er sælgerne på farten? Bizfone.dk kan altid give dig svaret! Ring via Bizfone.dk Du kan ringe ud - direkte fra din browser. Derved behøver du ikke længere at bruge hverken din mobil - eller bordtelefon, når du sidder ved din computer. Du finder hurtigt dine kontakter med den indbyggede søgefunktion. Du kan omstille kald, enten direkte eller overvåget, slå på lydløs samt tilføj en person til samtalen - hurtigt, nemt og enkelt! Konstant udvikling Vi forbedrer konstant på vores produkter, og vi arbejder hele tiden benhårdt på at udvikle nye og smarte funktioner, som kan være med til at gøre din dagligdag endnu nemmere. Opdateringer vil komme løbende og du betaler ikke ekstra! Andre funktioner Du får en visuel telefonsvarer, hvor du nemt kan administrere dine beskeder. Du kan indstille din bordtelefon via Bizfone.dk, og du kan ændre, hvordan dine ringeprofiler skal agere - når de er aktive. Bizfone.dk er din online telefoniplatform.

6 Harmonisk Skype for Business integration - opkald og funktionalitet uden begrænsninger Foretag og modtag telefonopkald med Skype Statussynkronisering mellem Skype og Bizfone Fuld PBX-funktionalitet integreret i Skype Meget populært Skype er et populært kommunikationsværktøj. I starten var det hovedsageligt private, som nød stor glæde af Skypes muligheder, men flere og flere virksomheder ser i stigende grad flere fordele i brugen af Skype. Her falder valget ofte på Skype for Business, da Business-versionen tilbyder en langt højere grad af sikkerhed, skalérbarhed og funktionalitet. Mere end Skype-til-Skype Selve Skype-klienten har vi gjort til en kommunikationsenhed på lige fod med mobil- og bordtelefoner, så du også kan ringe til både mobil- og fastnetnumre. Vi har også tilføjet flere af vores populære opkaldsfunktioner i Skype-klienten, så du bl.a. kan foretage direkte og overvåget omstillinger. Du kan også vælge, hvilket af dine numre der skal vises, når du ringer med Skype-klienten. PBX-funktionalitet Selvom Skype for Business tilbyder nogle spændende muligheder, er der dog visse mangler. Skype for Business indeholder nemlig ingen PBX-funktionalitet, og af netop den grund er MobiKOM den perfekte partner. Vi har tilføjet en masse ekstra funktionalitet og muligheder, så I får tastemenuer, telefonsvarer, åbningstider, telefonkøér og meget mere... Kom nemt i gang Det er utrolig nemt at komme i gang med MobiKOM og Skype for Business. Har I allerede en Office 365 Enterprise licens, så mangler I kun MobiKOM. Vi står for hele implementeringen, og vi kan hurtigt tilkoble jeres Skype for Business til MobiKOM. I kan derfor se frem til at komme nemt og hurtigt i gang med jeres nye kommunikationsløsning.

7 Internet til tiden - en essentiel del af hverdagen Vores samarbejdspartnere Download Upload Op til 1 Gbit Op til 1 Gbit En mere stabil hverdag Hos MobiKOM ved vi om nogen, hvor vigtig en stabil internetforbindelse er for den moderne virksomhed. Derfor benytter vi os af Danmarks mest stabile og udbredte netværksudbydere i form af TDC og Syd Energi. Samarbejdet betyder, at vi kan levere et solidt funderet og stabilt internetprodukt, i alle dele af Danmark. Support 24 timer i døgnet Vi tilbyder en 24-timers serviceaftale på vores linjer og udstyr uanset om i vælger kobber- eller fiberløsning. Skulle I mod forventning opleve udfordringer med jeres løsning, vil vi påbegynde fejlretning allerede indenfor en time efter indberetningen, og hvis der kræves en on-site teknikers tilstedeværelse, sørger vi for, at den kørende tekniker har jeres sag indenfor tre timer. Erhvervssikret Ikke alle virksomheder har samme behov eller krav til deres internet. Med hastigheder helt op til 1Gbit på både upload og download og en fast månedlig pris, kan I hos MobiKOM sammensætte en løsning som er tilpasset jeres personlige behov. Kontakt os allerede i dag for en vurdering af, hvor hurtigt internet vi kan levere på jeres adresse. Dækning i hele landet Lige meget hvor i landet din virksomhed befinder sig, kan vi levere hurtigt og stabilt internet, og du bestemmer selv om det skal være en gammeldags kobberforbindelse, eller en mere moderne og hurtig fiberforbindelse. Gennem vores etablerede og top professionelle netværk, kan vi garantere hurtig og effektiv dækning i hele landet.

8 Vi tager ansvaret for løsningen! Vi er en dansk televirksomhed, som har valgt at gøre tingene lidt anderledes, og med anderledes, mener vi bedre! Vi tror på, at erhvervstelefoni kan gøres enklere, mere brugervenligt og mere omkostningseffektivt. Vi tror på, at en teleløsning skal lette arbejdet i en virksomhed, så medarbejderne kan yde optimalt i en travl hverdag. Vi tror ikke på komplicerede teleløsninger, som skaber uigennemskuelighed, er indviklede og som ikke fleksibelt formår, at tilpasse sig virksomhedens naturlige udvikling. Vores vision er derfor, at MobiKOM vil være danmarks førende virksomhed indenfor mobile løsninger, som er gennemskuelige og passer til enhver virksomheds behov. Startet i 2011 Over aktive brugere Mere end 400 erhvervskunder Læs mere på MobiKOM.dk MobiKOM ApS - Wichmandsgade 5F st. tv Odense C - CVR:

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING MobiKOM er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på MobiKOM.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING Flexfone er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på Flexfone.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING Flexfone er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på Flexfone.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING Flexfone er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på Flexfone.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

MYFONE TIL ANDROID HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT

MYFONE TIL ANDROID HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT MYFONE TIL ANDROID HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT RINGEPROFILER TIL DIN HVERDAG INDGÅENDE KALD UDGÅENDE KALD Med personlige ringeprofiler opnår du fuld fleksibilitet - helt uden at røre en

Læs mere

MYFONE TIL DIN ANDROID HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT

MYFONE TIL DIN ANDROID HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT MYFONE TIL DIN ANDROID HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT RINGEPROFILER TIL DIN HVERDAG INDGÅENDE KALD Med personlige ringeprofiler opnår du fuld fleksibilitet - helt uden at røre en finger. Sidder

Læs mere

INTUITIV BRUGERFLADE

INTUITIV BRUGERFLADE FUNKTIONER INTUITIV BRUGERFLADE FLEXFONE ER INTEGRERET PÅ TVÆRS AF ENHEDER Browser App Bordtelefon Storskærm Flexfone er en intelligent kommunikationsløsning, som fungerer på tværs af bordtelefoner, smartphones,

Læs mere

FLEXFONES FUNKTIONER

FLEXFONES FUNKTIONER FLEXFONES FUNKTIONER INTUITIV BRUGERFLADE DIT FLEXFONE ER INTEGRERET PÅ TVÆRS AF ENHEDER Myfone.dk App Bordtelefon Storskærm Flexfone er en intelligent telefoniløsning, som fungerer på tværs af bordtelefoner,

Læs mere

HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG

HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG TOTAL UAFHÆNGIGHED Når dine kunder, kolleger eller samarbejdspartnere skal have fat på dig, kan det nogle gange være svært for dem at vide, hvilket telefonnummer

Læs mere

INTUITIV BRUGERFLADE

INTUITIV BRUGERFLADE MOBIKOMS FUNKTIONER Alle Kollegaer Eksterne A A B C H J K M B N P C H J K M N P Alice Sørensen Allan Hansen Anders Poulsen Arvid Carstensen Birthe Jensen Hans Eriksen Henrik Højgaard Helle Møller Jesper

Læs mere

GUIDE TIL PROFILER. Få fuld fleksibilitet med ringeprofiler fra MobiKOM

GUIDE TIL PROFILER. Få fuld fleksibilitet med ringeprofiler fra MobiKOM GUIDE TIL PROFILER Få fuld fleksibilitet med ringeprofiler fra MobiKOM ef INDHOLD Profilopsætning Indstil & redigér profiler Vælg aktiv profil Tidsstyring uden exchange Tidsstyring med exchange Indstil

Læs mere

HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG

HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG TOTAL UAFHÆNGIGHED Når dine kunder, kolleger eller samarbejdspartnere skal have fat på dig, kan det være svært for dem at vide, på hvilket telefonnummer,

Læs mere

Bizfone app. Din virksomheds telefoni i lommeformat. 6 agenter tilmeldt køen. Hjem. Automatisk profilskifte. Aktiv profil. På arbejde.

Bizfone app. Din virksomheds telefoni i lommeformat. 6 agenter tilmeldt køen. Hjem. Automatisk profilskifte. Aktiv profil. På arbejde. Hjem Bizfone app Din virksomheds telefoni i lommeformat fre 28 08:00 11:00 NÆSTE EXCHANGE AFTALE Kundebesøg Mødelokale 5 PROFILER Automatisk profilskifte Aktiv profil På arbejde KØÈR Kundeservicekø Salgskø

Læs mere

MYFONE TIL DIN IPHONE HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT

MYFONE TIL DIN IPHONE HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT MYFONE TIL DIN IPHONE HELE DIN VIRKSOMHEDS TELEFONI I LOMMEFORMAT RINGEPROFILER TIL DIN HVERDAG INDGÅENDE KALD UDGÅENDE KALD Med personlige ringeprofiler opnår du fuld fleksibilitet - helt uden at røre

Læs mere

GUIDE TIL MYFONE APP. Myfone til din iphone

GUIDE TIL MYFONE APP. Myfone til din iphone GUIDE TIL MYFONE APP Myfone til din iphone INDHOLD Login Opkald Aktivér funktioner Omstilling Seneste Kontakter Beskeder Funktioner Profiler Køér Telefonmøder Telefonsvarer Synkronisér kontakter Brug for

Læs mere

Guide til Bizfone app

Guide til Bizfone app Guide til Bizfone app INDHOLD Login Tilladelser ios Tilladelser Android meskærm Sidemenu Profiler Køér Telefonmøde Indstillinger Opkaldsfunktioner Tilføj Omstil Lydløs Mest stillede spørgsmål 1 2-3 4-5

Læs mere

IP-TELEFONI. Få en komplet kommunikationsløsning

IP-TELEFONI. Få en komplet kommunikationsløsning IP-ELEFONI Få en komplet kommunikationsløsning En kommunikationsløsning til I kan nu få Skype for usiness integreret med telefoni, så I får endnu mere værdi ud af jeres Office 365. Skype for usiness vad

Læs mere

MYFONE APP GUIDE. Myfone til din iphone

MYFONE APP GUIDE. Myfone til din iphone MYFONE APP GUIDE Myfone til din iphone INDHOLD Login Opkald Aktivér funktioner Omstilling Seneste Kontakter Beskeder Funktioner Profiler Køér Telefonmøder Telefonsvarer Synkronisér kontakter 1 1 2 3 6

Læs mere

HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG

HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG TOTAL UAFHÆNGIGHED Når dine kunder, kolleger eller samarbejdspartnere skal have fat på dig, kan det nogle gange være svært for dem at vide, hvilket telefonnummer

Læs mere

GUIDE TIL PROFILER. Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone. Myfone

GUIDE TIL PROFILER. Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone. Myfone GUIDE TIL PROFILER Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone Myfone INDHOLD Profilopsætning 1 Indstil & redigér profiler 2 Vælg aktiv profil 3 Tidsstyring uden exchange 4 Tidsstyring med exchange

Læs mere

Revolutionerende ligetil

Revolutionerende ligetil EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER Revolutionerende ligetil FIRMAFON.DK 71 99 99 99 Med Firmafon kan du på få minutter opsætte et telefonsystem med omstillingsbord og mobiltelefoni til din virksomhed.

Læs mere

FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud

FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud Fysiske anlæg 2012 Gamle fysiske telefonanlæg har været en fast bestandel hos mange virksomheder i mange år. Et fysisk telefonanlæg stiller store krav

Læs mere

Én komplet løsning med integration af telefoni i Skype for Business

Én komplet løsning med integration af telefoni i Skype for Business Én komplet løsning med integration af telefoni i Skype for Business Skype for Business er en cloud-baseret UC-løsning bygget på Microsoft Office 365, som samler telefoni, videokald, chat, kalenderintegration,

Læs mere

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen TDC Erhverv og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen er en Cloud-baseret UC-løsning bygget på Microsoft Office 365, som samler telefoni, videokald, chat, kalenderintegration, dokument-

Læs mere

Myfone iphone Guide. En guide til Flexfones Myfone App til iphone.

Myfone iphone Guide. En guide til Flexfones Myfone App til iphone. Myfone iphone Guide En guide til Flexfones Myfone App til iphone. Indhold Introduktion 3 Download Flexfones app 3 Myfone 3 1.0 Login 3 2.0 Opkald 3 Omstilling 4 3.0 Direkte omstilling 5 4.0 Overvåget omstilling

Læs mere

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, som spiller sammen

Skype for Business og for jer, der vil have it og telefoni, som spiller sammen TDC Erhverv og for jer, der vil have it og telefoni, som spiller sammen er en Cloud-baseret UC-løsning bygget på Microsoft Office 365, som samler telefoni, videokald, chat, kalenderintegration og onlinemøder.

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 3 3. LOG IND... 3 4. HURTIGT OVERBLIK... 3 5. ÆNDRING AF STATUS...

Læs mere

Det får I ud af at samle it og telefoni i én komplet løsning. TDC Erhverv One

Det får I ud af at samle it og telefoni i én komplet løsning. TDC Erhverv One Det får I ud af at samle it og telefoni i én komplet løsning Omstilling Kontakt os på 80 80 24 00 Services Internet : Én samlet løsning med alt det, I har brug for Med får I internet, omstilling, ip- og

Læs mere

- og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen

- og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen TDC Erhverv Skype for Business - og for jer, der vil have it og telefoni, der spiller sammen Med Skype for Business fra TDC Erhverv får I: Telefoni, video og chat samlet i én brugervenlig app. Skype for

Læs mere

TDC Scale - hold på kunderne

TDC Scale - hold på kunderne TDC Scale - hold på kunderne Saml mobil-, fastnetog ip-telefoner i én fleksibel løsning Tilpas efter behov Betal efter forbrug Gør livet lettere for kunder og medarbejdere Spar tid og penge - og få en

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide TDC Scale Mobil Kom godt i gang - betjening af mobil telefon Kvikguide Mobiltelefoner i TDC Scale Din mobiltelefon har fået en ny telefonsvarer ved overgangen til TDC Scale. Den gamle telefonsvarer i mobiltelefonen

Læs mere

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide TDC Scale Mobil Kom godt i gang - betjening af mobil telefon Kvikguide Mobiltelefoner i TDC Scale Din mobiltelefon har fået en ny telefonsvarer ved overgangen til TDC Scale. Den gamle telefonsvarer i mobiltelefonen

Læs mere

GUIDE TIL PROFILER. Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone. Myfone

GUIDE TIL PROFILER. Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone. Myfone GUIDE TIL PROFILER Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone Myfone INDHOLD Profilopsætning 1 Indstil & redigér profiler 2 Vælg aktiv profil 3 Tidsstyring uden exchange 4 Tidsstyring med exchange

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til iphone 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER. Revolutionerende ligetil

EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER. Revolutionerende ligetil EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER Revolutionerende ligetil Med Firmafon kan du på få minutter opsætte et komplet telefonsystem med omstillingsbord og mobiltelefoni til din virksomhed uden binding

Læs mere

GUIDE TIL PROFILER. Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone. Myfone

GUIDE TIL PROFILER. Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone. Myfone GUIDE TIL PROFILER Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone Myfone INDHOLD Profilopsætning 1 Indstil & redigér profiler 2 Vælg aktiv profil 3 Tidsstyring uden exchange 4 Tidsstyring med exchange

Læs mere

FÅ EN PERFEKT START DET SKAL OPLEVES

FÅ EN PERFEKT START DET SKAL OPLEVES FÅ EN PERFEKT START DET SKAL OPLEVES PERFEKT START BUSINESS DER ER ALTID EN VIS NERVØSITET VED OVERGANGEN TIL NOGET NYT. VIL ALT FUNGERE FRA STARTEN? RISIKERER VI AT MISTE VIGTIGE OPKALD? VIL MEDARBEJDERNE

Læs mere

Spørgsmål & svar til App

Spørgsmål & svar til App Spørgsmål & svar til App De mest stillede spørgsmål til Myfone App en til iphone, Android & Windows Phone Hvordan kan man hente Flexfones app? Den kan hentes i Apples App Store, Androids Google Play &

Læs mere

Indhold. Bemærk... 12. Indbakke for voicemail... 10 One Number... 11. Postkasse... 12 Voicemail-beskeder... 12

Indhold. Bemærk... 12. Indbakke for voicemail... 10 One Number... 11. Postkasse... 12 Voicemail-beskeder... 12 Indhold Indledning... 2 Login... 2 Bruger... 3 Mig... 4 Enheder... 5 Mine enheder... 5 Indstilling af Mine Enheder... 6 Bemærk... 6 Opsæt taster... 7 Services... 8 Voicemail - der er kun en... 9 Bemærk...

Læs mere

Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar

Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar telefoncentral Avancerede kundeservice-funktioner Ubegra nset ind- og udgaende bylinier

Læs mere

Mobiltelefon. Brugervejledning

Mobiltelefon. Brugervejledning Mobiltelefon Brugervejledning Version 1.0 Dansk Januar 2014 Velkommen! Denne manual beskriver de grundlæggende funktionaliteter, der kan anvendes på din mobiltelefon Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål,

Læs mere

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc.

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc. Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc. Version 190216a Side 1 af 32 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Om programmet... 4 Om manualen... 4 For at

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 4 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 4 3. LOG IND... 4 4. HURTIGT OVERBLIK... 4 5. BESVAR OPKALD...

Læs mere

Vejledning til Skype for Business

Vejledning til Skype for Business Vejledning til Skype for Business Beskrivelse af setup Licenser Licenstyper Enterprise Business Administration af licenser Taksering Fakturering Begrænsninger Guide til bestilling Guide til opsætning Headset

Læs mere

Caresolutions - helt enkelt

Caresolutions - helt enkelt Caresolutions - helt enkelt Indhold: 1. log ind 2. vælg IP-telefoni 3. hvad er tidsstyring? 4. opret tidsstyringsskema 5. hvad er et specialskema? 6. opret specialskema 7. hvad er en besked? 8. opret en

Læs mere

TDC Erhverv Assistent. Brugermanual til Android

TDC Erhverv Assistent. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv Assistent Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

Hurtigt, enkelt og stabilt

Hurtigt, enkelt og stabilt Hurtigt, enkelt og stabilt [F O R E N I N G - I N D I V I D U E L 4 5] Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland.

Læs mere

Kvik guide Mitel MC Klient iphone

Kvik guide Mitel MC Klient iphone 1 Kvik guide Mitel MC Klient iphone Indhold Installation af Klient software Side 2 Installation af ny konfiguration/funktioner/lcr filer Side 3-4 Beskrivelse af faste funktioner Side 5 Beskrivelse af menuer

Læs mere

Kvik guide Mitel MC Klient Android

Kvik guide Mitel MC Klient Android 1 Kvik guide Mitel MC Klient Android Indhold Installation af Klient software Side 2 Installation af ny konfiguration/funktioner/lcr filer Side 3-4 Beskrivelse af faste funktioner Side 5 Beskrivelse af

Læs mere

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)!

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)! Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg (Publiseret af ipvision februar 2014) Introduktion til ipvisions Hostede Omstillingsanlæg Vi har bygget hosted omstillingsanlæg i snart 10 år og vi er stolte af

Læs mere

Communicator Manual Version

Communicator Manual Version Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc Side 1 af 37 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Om programmet... 4 Om manualen... 4 For at komme i gang...

Læs mere

Din telefoncentral. Din klinik. Din stemme

Din telefoncentral. Din klinik. Din stemme Din telefoncentral Din klinik Din stemme Indhold 3 A-DATA - Professionel softwareleverandør til det danske sundhedsvæsen. 4 IP-telefoni - Hvad er det og hvordan virker det i praksis? 5 Telefoncentralen

Læs mere

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT BILLIGT SMART PÅLIDELIGT Test vores telefoni systemer GRATIS Med et Comtalk telefonanlæg får du markedets bedste IP-telefoni løsning, når det gælder funktionalitet og kvalitet. Og oven i købet får du en

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

Spørgsmål & svar til App

Spørgsmål & svar til App Spørgsmål & svar til App De mest stillede spørgsmål til Myfone App til iphone og Android Midt Solu on A/S Godthåbsvej 23-25 8660 Skanderborg Tlf. 70 22 19 03 e-mail: info@midtsolu on.dk Web: www.midtsolu

Læs mere

UNIVERSE. Users guide til Universe

UNIVERSE. Users guide til Universe UNIVERSE Users guide til Universe Indhold Prolog... 2 Login... 2 Bruger... 3 Mig... 4 Enheder... 5 Mine enheder... 5 Indstilling af Mine Enheder... 6 Egenskaber... 6 Services... 7 Voicemail - der er kun

Læs mere

Velkommen til den mobile verden

Velkommen til den mobile verden Velkommen til den mobile verden Hos Call me fokuserer vi på at gøre det nemt for dig at købe din nye mobil, mobilt bredbånd eller mobiltilbehør. Du kan handle på www.callme.dk, når du har tid og til priser

Læs mere

En guide til PBX Admin

En guide til PBX Admin En guide til PBX Admin PBX Admin brugervejledning Version 1.0 Indholdsfortegnelse Emne... Side Indholdsfortegnelse... 1 Introduktion... 2 Vigtige informationer... 2 Aktivering af ændringer... 2 Vigtig

Læs mere

Telefonadministration

Telefonadministration Telefonadministration Styring af telefonfunktioner gennem Tast-selv system Brugervejledning Version 1.2 Dansk August 2014 Velkommen! Denne manual beskriver, hvorledes man kan ændre indstillingerne for

Læs mere

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Kom godt i gang Læs om dine muligheder Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Mobilopsætning Spærring af opkald Data på din mobil Mobilt bredbånd Og meget meget mere Callme.dk Velkommen

Læs mere

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc

Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle telekommunikation i ét vindue på din pc Version 240216 Side 1 af 32 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Om programmet... 4 Om manualen... 4 For at komme

Læs mere

Kommuniker på tværs af enheder med Telia Touchpoint Plus

Kommuniker på tværs af enheder med Telia Touchpoint Plus Telia Plus Kommuniker på tværs af enheder med Telia Plus Telia Plus er en cloud-baseret kommunikationsløsning, der integrerer med arbejdernes smartphone, tablet og pc. Integrationen skaber overblik, øget

Læs mere

TDC Scale Mobil. Kvikguide. TDC Scale Mobil

TDC Scale Mobil. Kvikguide. TDC Scale Mobil TDC Scale Mobil Kvikguide TDC Scale Mobil Kom godt i gang med din TDC Scale Mobilpakke fra TDC Erhverv Med din TDC Scale Mobilpakke får du en række funktioner som omstilling og viderestillinger. Desuden

Læs mere

UNO vejledning. Indhold

UNO vejledning. Indhold UNO vejledning Indhold I denne vejledning finder du informationer omkring installering af de forskellige Uno produkter, derudover er der samlet de mest brugte funktioner til daglig brug af Uno UNO VEJLEDNING...

Læs mere

COMMUNICATOR MANUAL. Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle Telekommunikation i ét vindue på din pc. 1 Vers

COMMUNICATOR MANUAL. Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle Telekommunikation i ét vindue på din pc. 1 Vers Communicator effektiviserer virksomhedens aktuelle Telekommunikation i ét vindue på din pc 1 Vers. 270217 Indholdsfortegnelse Introduktion... 4 Intuitiv og effektiv... 4 Om manualen... 4 For at komme i

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

Quickguide Connect Client 3.0 PC/Mac

Quickguide Connect Client 3.0 PC/Mac Quickguide Connect Client 3.0 PC/Mac Information Denne guide beskriver de grundlæggende funktionaliteter i Connect 3.0 PC og Macklienten. Guiden indeholder korte uddrag fra vejledningen Connect 3.0 PC

Læs mere

Spar penge på telefoni og øg kundetilfredsheden

Spar penge på telefoni og øg kundetilfredsheden Juli 2011 Spar penge på telefoni og øg kundetilfredsheden Ring for GRATIS gennemgang af jeres telefoni Nordmarksvej 8, Næsby, 5270 Odense N Tlf. 6618 1168 www.jed.dk info@jed.dk Kære kunde Der er p.t.

Læs mere

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni Brugervejledning til Waoo! Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni 02 03 Indhold Tilkobling af din telefon...4 Waoo! Telefoni tjenester...5 Standardtjenester Skjul nummer... 6 Spærring

Læs mere

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni Brugervejledning til Waoo! Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Indhold Tilkobling af din telefon...4 Waoo! Telefoni tjenester...5 Standardtjenester Skjul nummer... 6 Spærring

Læs mere

En guide til PBX Admin

En guide til PBX Admin En guide til PBX Admin PBX Admin brugervejledning Version 1.1 Indholdsfortegnelse Emne... Side Indholdsfortegnelse... 1 Introduktion... 2 Vigtige informationer... 2 Aktivering af ændringer... 2 Vigtig

Læs mere

Mobildeal trimmet til tiden. Erhverv. Stå stærkt

Mobildeal trimmet til tiden. Erhverv. Stå stærkt trimmet til tiden Erhverv Stå stærkt Alt i én pakke er sund fornuft til lave priser giver dig fuldt overblik over dine telefonudgifter. Ingen skjulte omkostninger, altid de nyeste mobiltelefoner, masser

Læs mere

KOM GODT I GANG MED APP EN

KOM GODT I GANG MED APP EN TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP MED APP EN Maj2017_17436 Sådan anvender du Telia Touchpoint Installer app en Vi anbefaler, at I downloader app en ved at klikke på nedenstående direkte link på jeres

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

Lync møde videokonference

Lync møde videokonference 2014 Lync introduktion Lync møde videokonference 1 Kontrollerer at dit udstyr er klargjort og parat 1 Hvordan det virker 1 Udstyr 1 Lyd 1 Video 3 Eksterne partnere og Lync 3 Ad hoc møde med interne og

Læs mere

Spærring for anonyme opkald. Skjul nummer. Vis nummer * * * 3 1 *

Spærring for anonyme opkald. Skjul nummer. Vis nummer * * * 3 1 * Skjul nummer Spærring for anonyme opkald (standardtjeneste) Skjul nummer kan købes uden beregning. Denne funktion bruges, når du ønsker at skjule dit nummer, så den, du ringer til, ikke kan se, hvem der

Læs mere

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni Brugervejledning til Waoo! Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Tilkobling af din telefon...4 Waoo! Telefoni tjenester...5 Standardtjenester Skjul nummer... 6 Spærring for anonyme opkald...7 Tillægstjenester

Læs mere

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til Android. Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til Android. Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved TDC Scale Assistent til Android Copyright NOMADICCIRCLE 2011-2012 All rights reserved Revision Date 1 kw 20110518 Initial version 2 KW 20110522 Sproglige rettelser 3 KW 20110525 Afsnit vedr. Automatick

Læs mere

Velkommen til en ny verden af muligheder

Velkommen til en ny verden af muligheder Velkommen til en ny verden af muligheder Lynhurtigt og stabilt internet De bedste TV-kanaler i skarp kvalitet Billig telefoni med Danmarks bedste dækning Velkomsttilbud specielt til dig i Mejdal - spar

Læs mere

SUPERTILBUD TIL AUNING

SUPERTILBUD TIL AUNING SUPERTILBUD TIL AUNING Bliv klar til hygge i den mørke tid med Waoo fiber. Så kan du surfe, game og streame ubegrænset, uden at forbindelsen hakker. Åbn og se de ekstra skarpe priser til Auning. Waoo leveres

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3Omstilling App til iphone og Android smartphones er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

Brugervejledning: Telefonsystem SNOM300 - SNOM370. Jørgen Dyrmose #74

Brugervejledning: Telefonsystem SNOM300 - SNOM370. Jørgen Dyrmose #74 Brugervejledning: Telefonsystem SNOM300 - SNOM370 Jørgen Dyrmose #74 CLJ Vers 1.9 08-05-2013 Indholdsfortegnelse 1 - Brug af telefonen:... 3 Fortage opkald:... 3 Modtage opkald:... 3 Sætte opkald på hold

Læs mere

Indledning IP9840C telefon IP9808 telefon IP telefon funktioner Opkald Genopkald Omstille kald...

Indledning IP9840C telefon IP9808 telefon IP telefon funktioner Opkald Genopkald Omstille kald... Indhold Indledning... 1 telefon... 2 telefon... 2 IP telefon funktioner... 3 Opkald... 3 Genopkald... 3 Omstille kald... 3 Trække kald tilbage under præsenteret omstilling... 4 Indtrækning... 4 Holdestilling...

Læs mere

UNO brugervejledning ERHVERV. Indhold. Viderestilling på Softphonen... 2

UNO brugervejledning ERHVERV. Indhold. Viderestilling på Softphonen... 2 UNO brugervejledning Indhold Viderestilling på Softphonen... 2 Viderestillingskoder... 3 Viderestil... 3 Besvare kollegas kald... 3 Fast viderestilling... 3 ACD log-in... 3 Viderestillingskoder Avanceret...

Læs mere

Dyrk jeres relationer. Det betaler sig.

Dyrk jeres relationer. Det betaler sig. Dyrk jeres relationer Det betaler sig. Firmafon leverer live kommunikationsløsninger, som gør din virksomhed i stand til at skabe gode relationer over telefonen eller chat. Ingen binding Fordi vi ved,

Læs mere

Mød Siminn Uno familien

Mød Siminn Uno familien Mød Siminn Uno familien Én samlet løsning til mobiltelefoni, fastnettelefoni og omstilling Vi giver dig frihed til at skabe succes Siminn Danmark Stationsparken 25 2600 Glostrup Telefon 7026 2300 Telefax

Læs mere

Manual BMC Mobil-app. Indhold. Introduktion Download Hent appen Log ind Omstilling Blind omstilling...

Manual BMC Mobil-app. Indhold. Introduktion Download Hent appen Log ind Omstilling Blind omstilling... Manual BMC Mobil-app Indhold Introduktion... 2 Download... 2 Hent appen... 2 Log ind... 2... 3... 3 Omstilling... 4 Blind omstilling... 4 Ledsaget omstilling... 4... 5... 6... 7... 8... 10... 11... 12...

Læs mere

Cloud Hosted IP telefoni. Hosted IP telefoni. ConnectionCloud Quick guide ver. 1.0 BBE24062015

Cloud Hosted IP telefoni. Hosted IP telefoni. ConnectionCloud Quick guide ver. 1.0 BBE24062015 Connection Quick guide ver. 1.0 BBE24062015 Indhold Bordtelefoner 3 IP8830E og IP8802 3 Generelle indstillinger 3 Nummerplan 3 Opkald 4 Internt nummer 4 Eksternt nummer 4 Omstille kald 4 Uden præsentation

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED 2017 EWII FORENING GIVER BEBOERE I DOMEA INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Du får både lynhurtigt fiberbredbånd fra EWII og mulighed for landets mest udbredte TV fra YouSee. 5 GODE GRUNDE TIL AT DU SKAL VÆLGE

Læs mere

Velkommen til en ny verden af muligheder

Velkommen til en ny verden af muligheder Velkommen til en ny verden af muligheder Lynhurtigt og stabilt internet De bedste TV-kanaler i skarp kvalitet Billig telefoni med Danmarks bedste dækning Se vores gode tilbud på TV, fiber og telefoni TV-pakker

Læs mere

KOM GODT I GANG SOM ADMINISTRATOR

KOM GODT I GANG SOM ADMINISTRATOR TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP SOM ADMINISTRATOR Maj2017_17436 Sådan anvender du Touchpoint som administrator I denne guide beskriver vi, hvordan du som administrator anvender app en til at indstille

Læs mere

ansvarlighed ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning info hosted pbx mobiltelefoni fibernetværk ip-telefoni internet sikkerhed

ansvarlighed ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning info hosted pbx mobiltelefoni fibernetværk ip-telefoni internet sikkerhed visamlertrådene ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning ansvarlighed én leverandør, der samler trådene og skaber synergi De fleste ved, at der kan være meget at spare ved at samle

Læs mere

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni

Brugervejledning. til Waoo! Telefoni Brugervejledning til Waoo! Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Tilkobling af din telefon...4. Waoo! Telefoni tjenester...5. Standardtjenester Skjul nummer... 6. Spærring for anonyme opkald...7.

Læs mere

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 300 telefonen. På sidste side er der svar på ofte stillede

Læs mere

Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One

Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One Business One OnePresence Sådan fungerer OnePresence webklient i Business One Indhold 1 Introduktion... 3 2 OnePresence webklient... 3 3 Sådan logger du ind på webklienten... 4 4 Søgning og status på kollegaer...

Læs mere

Work Smarter med Office 365 Online kursus

Work Smarter med Office 365 Online kursus Work Smarter med Office 365 Online kursus På dette online kursus gennemgår vi en række af de apps, der indgår i Office 365. Du får en grundig indføring i programmernes værktøjer, hvordan de supplerer hinanden

Læs mere

Udnyt det fulde potentiale i jeres Lync investering med Lync telefoner fra Polycom

Udnyt det fulde potentiale i jeres Lync investering med Lync telefoner fra Polycom Udnyt det fulde potentiale i jeres Lync investering med Lync telefoner fra Polycom Lync kan effektivisere mange arbejdsprocesser og øge medarbejdernes produktivitet. Med Polycom s store udvalg af telefoner

Læs mere

Cloud Hosted IP telefoni. Hosted IP telefoni. ConnectionCloud Produktvejledning. Version 1.5

Cloud Hosted IP telefoni. Hosted IP telefoni. ConnectionCloud Produktvejledning. Version 1.5 Cloud Cloud Hosted IP telefoni Cloud Hosted IP telefoni ConnectionCloud Produktvejledning Version 1.5 Produktvejledning Her finder du en oversigt over allerede introducerede samt planlagte kommende funktioner

Læs mere