Resume af bestyrelsesmødet d. 29 januar 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Resume af bestyrelsesmødet d. 29 januar 2019"

Transkript

1 Resume af bestyrelsesmødet d. 29 januar 2019 Visionsplanen: Vi har fået godkendt 2 af vores indsendte handleplaner (3 da to af dem er skrevet sammen til en) Det er to handleplaner der vedrører organisationens udvikling. Den første er med indsatsområdet Professionel organisation hvor indsatsområdet er kompetencestrategi kompetenceafklaring og målrettet kompetenceudvikling. Den anden er også kompetencestrategi hvor målet er at alle i afdelingen har været på 3F basisuddannelse inden årets udgang. De to handleplaner vi har indsendt vedrørende generationsskifte i afdelingen, er ikke kommet til behandling, da OPU (organisationspolitiske udvalg) ikke har taget det med, da de udarbejde deres kriterier for den søjle der handler om organisationens udvikling. De mener at de økonomiske omkostninger, der vil være i forbindelse med et overlap ved generationsskifte, vil være så store at de ikke kan holdes indenfor den økonomiske ramme de har. De har sendt den tilbage til Forbundsledelsen med bemærkninger om at det store generationsskifte, der vil være i de kommende år, må behandles separat. Vedrørende de øvrige handleplaner som vi har sendt ind, har jeg aftalt et møde med Claus Rosenberg fra Regionskontoret, som er ansat til at bistå afdelingerne med udarbejdelse af handleplanerne. Mødet afholdes torsdag d. 31. januar Aktivitets og opmålerforeningen. Der afholdes Repræsentantskabsmøde i Aktivitets og Opmålerforeningen d. 5. marts 2019, kl hos 3F Esbjerg, Vestkraftgade 1, 6700 Esbjerg. Vi har mulighed for at deltage med fem inklusive formanden. Udover Villy og Ulla deltager Flemming og Henrik. Gustav der er bilagskontrollant kontaktes for deltagelse. På sidste bestyrelsesmøde i aktivitets- og Opmålerforeningen viste det foreløbige regnskab at vi har fået vendt udviklingen i økonomien og at vi vil komme ud af 2018 med et lille overskud. Det endelige regnskab vil blive forelagt på repræsentantskabsmødet. Aktivitetsrapporten for andet halvår fra arbejdsmiljøkonsulent Thyge Kristensen medsendes til jeres orientering. Ligestilling og mangfoldighedsudvalg. I forhold til budgettet er udvalget tildelt 5000 kr. Disse penge vil blive brugt på vores arrangement den 27. marts 2019, derfor vil vi gerne anmode om, at få beløbet forhøjet til kr., da vi gerne vil afholde et arrangement i efteråret. Vi har planlagt at der minimum skal afholdes 2 arrangementer pr. år., men det giver ikke nogen mening at bruge ressourcer på at

2 planlægge, hvis der ikke er økonomi til afholdelse. Bestyrelsen godkendte ansøgningen. Visionsplanen angående generationsskifte i afdelingerne er sat på standby i forbundet og vi ved pt. ikke om der kommer noget. Vi har en medarbejder, der holder til 1. august og går på pension. Derfor anmodes det om at DL får mulighed for at ansætte den nye medarbejder 2-3 mdr. før end afgående medarbejderen fratræder, så vi kan få et overlap og sikre bevaring af viden i afdelingen. Efter en debat, blev det godkendt af bestyrelsen at ansætte den nye medarbejder med mulighed for 3 måneders overlap. Vi afholder jo generalforsamling d. 9. april og dertil skal vi jo have udarbejdet bestyrelsens beretning. Forslag og input til hvad vi skal have med i bestyrelsens beretningen bedes fremsendes til formanden inden udgangen af uge 10, men helst så hurtigt som muligt. så der er noget tid til at arbejde med det. Birgit og Berit arrangerer bankospil igen i år. Bestyrelsen har allerede tidligere godkendt dette. Vi har fået lidt mere klarhed over hvad vi må, kan og skal gøre i forbindelse med GDPR-forordningen i forholdet til vores blad. Jeg har medsendt den mail, som vi har modtaget vedrørende dette, til jeres orientering. Til orientering er der forbrugt/tilmeldt 57 uger i FIU-systemet til kurser i år til dato. Sidste år kom vi på 129 uger totalt, heraf de 115 med i budgettet. Resten var overskridelse af budgettet. De sædvanlige oversigter over medlemsudviklingen medsendes eller eftersendes. Herunder udvikling i forhold til de alternative foreninger. Forbund Type - Forbund Årsag - Region - Undertype Afdeling - Forbund Bevægelsestype Antal Forbund Tværfaglige forb./a-kasser Total Total 5 De gule Total Total 5 ASE Total 1 Afgang -1

3 DFH-A Total 2 Afgang -4 Tilgang 6 KRIFA Total 2 A-Kasse Type - Forbund Årsag - Region - Undertype Afdeling - Forbund Bevægelsestype Antal Akasse Tværfaglige forb./a-kasser Total Total 2 De gule Total Total 2 ASE Total 1 Afgang -1 DFH-A Total -1 Afgang -7 Tilgang 6 KRIFA Total 2 Afgang 0 Vi har i perioden fra d. 26. november til d. 19. januar afsluttet 39 sager i GO og de har indbragt kr. Vi har pt. 125 igangværende sager i GO Vi har i hele 2018 bogført et inddrivelsesbeløb på kr. i 145 sager. Det viser ikke det rigtigt, da der har været opstartsvanskeligheder ved implementering af GO systemet Derudover er der også afsluttet/kører der stadig sager i Aurora. Blandt andet ligger alle BIOS sagerne der.

4 Status på Lego House: Der informeres på mødet. Hands On: Der har været en sag i arbejdsretten omkring manglende indbetaling af medarbejderens 4% pension, da der ikke var indbetalt til pension. Da vikarbureauet fik sagen, indbetalte de arbejdsgiverdelen på 8%, men ville ikke betale medarbejder delen. Denne sag har vi nu vundet i Arbejdsretten og Hands On er dømt til at efterbetale indenfor 14 dage. Desværre syntes dommeren ikke, at der skulle betales bod. Retsbog og afgørelse medsendt som bilag. Der starter 2 nye medarbejdere i afdelingen på fredag den 1. februar Mandag den 4.2. starter der en socialrådgiverpraktikant i afdelingen i ca. 5 måneder. Fagbevægelsens Hovedorganisation Vest (FHV) (LO Vest): Der afholdes repræsentantskabsmøde den 28. marts 2019 kl Villy, Ulla, Berit, Eva, Henrik, Flemming og Rie deltager. Hvis der er flere, der gerne vil med, så tilmelding til Ulla hurtigst muligt. Der er blevet aftalt med Jacob Lykke, at han holder et oplæg omkring Working Poor. Invitation følger, så snart der er fastsat dato. Arrangementet vil være åbent for alle. Der er personalemangel i offshore branchen: Omkring 200 job i Esbjerg og 400 i Norge her til foråret. Der laves informationsmøde på AMU den 29. januar, dette annonceres i pressen. Det er vigtigt, at vi som FH A-kasser sørger for at det er vores medlemmer, både ledige samt eventuelle job skiftere får tilbuddet. Da der som I ved skal være folketingsvalg inden 17. juni 2019 er der afsat midler til valgarrangementer. Vi forventer der bliver mulighed for kr. til kr. principper fra FH. Vi har i FH Vest besluttet for at søge skal temaerne ligge indenfor 6 følgende områder: Flere faglærte/investering i Uddannelse Velfærd af høj kvalitet Stop for stigende ulighed Et sundt og sikkert arbejdsliv (arbejdsmiljø) Værdig tilbagetrækning Et stærkere sikkerhedsnet (dagpenge, aktiv arbejdsmarkedspolitik) Det Faglige Hus var indstillet til årets Erhvervspris i Esbjerg. Brian Lyst har protesteret og vil fortsat tage det på i relevante fora. Brian Lyst vil bringe det op i FH der skal laves en indsats mod de gule forretninger. Der er ligeledes dyb frustration over at man på Esbjerg Kommunes hjemmeside kan finde Det Faglige Hus. FGU: Brian Lyst bliver formand for bestyrelsen i FGU i Varde-Esbjerg og Fanø, da formanden er i lykkelige omstændigheder. Leila Germandsen er blevet formand for FH Vest miljøudvalg. DM i Skills 2021: Esbjerg har søgt om at få DM i Skills i 2021.

5 Omkring valget til EU er det aftalt at der i FH Region Syddanmark laves en fælles annonce. Kommuneudvalg Billund. Der var en del drøftelser omkring Erhvervsplaymakeren som de kører i Varde Kommune. Planen er at det skal til at køre i Billund Kommune. Der blev drøftet valgarrangementer i Billund Kommune, hvor følgende valgtemaer blev drøftet og sat i forslag: Din uddannelse Danmarks fremtid Lokale trepartsforhandlinger Sociale Klausuler Antallet af uddannelsesparate Derudover vil der være muligheder for at lave kr. til kr. arrangement med de samme områder som er nævnt under afsnittet under FH Vest. Det er besluttet at der skal laves et valgarrangement som åbent borgermøde omkring Arbejdsmiljø Nedslidning Tilbagetrækning med en panel bestående af Troels Ravn Socialdemokratiet, Anni Mathiesen Venstre samt Susanne Ejlersen DF (regeringens støtteparti) Der skal findes en person til at modtage AMR prisen, som skal uddeles 1. maj 2019 FGU Billund Vejle: Institutionsleder er ansat, det er Leif Rye Hauerslev. Der har været afholdt fyraftensmøde for de virksomhedsoverdragede medarbejdere. Der afholdes møder på de forskellige uddannelsesinstitutioner, som er berørt af FGU. Økonomien er på plads, formuemæssig overdrages en stor millionsum. Der vil i februar blive afholdt en Knyt sammen dag strategi seminar for de virksomhedsoverdragede med flere. Det undersøges om der er mulighed for at lave en konkurrence blandt elever fra Campus eller Syddansk Erhvervsskole om at skrive den bedste 1. maj tale. Der skal være en individuel præmie for at vinde og talen skal holdes 1. maj på Engen i Grindsted. Talere derudover vil være Troels Ravn og Ann Charlotte Vilstrup. 165 medlemmer er meldt ledig siden , og frem til , der har været godt gang i den. Lige nu har vi 258 som står tilmeldt jobcenteret. Vi må se nu her hvor det er begyndt at sne, om brolæggerne og betonarbejderne, bliver sendt hjem. I december satte vi utroligt mange på efterløn. Vi har nu 185 medlemmer, som får efterløn fra A-kassen i Varde-Billund. Vedrørende opholdskravet som blev vedtaget d , har vi haft mange medlemmer inde eller i telefonen, som vil høre om den nye regel, som startede , mht. opholdskravet. Nogle har taget konsekvensen af det og meldt sig ud af a-kassen. Mange vil gerne have pengene retur, da de har betalt til en forsikring, som de nu ikke kan bruge. Vi har sagt til dem, at hvis vi får ny regering vil de arbejde på at fjerne den igen, men de tror ikke på, at det er det første de lige tager fat på.

6 Ligestilling og mangfoldighedsudvalg: Den 27. marts vil der blive afholdt et fyraftensmøde vold mod mænd i hjemmet. Der vil være 2 oplægsholdere, hvor den ene er en mand, der har været udsat for vold fra sin hustru. Vi har valgt at kalde temaet Når mor giver far blå mærker TR-udvalg: Julekomsammen for TR og AMR var igen i år rigtigt godt besøgt. Der har vel været mellem Tillidsvalgte der deltog på dagen. TR og AMR-udvalgene afholdte evalueringsmøde d. 24. januar, vedrørende TR-AMRdagen i Helle-Hallen samt Julekomsammendagen. Tilbagemeldingerne fra deltagerne på evalueringsskemaerne var gode og positive både med hensyn til stedet og formen. Udvalgene besluttede sig for at gøre det igen. Datoen er den 13. november i Helle Hallen. Temaet bliver psykisk arbejdsmiljø. Næste bestyrelsesmøde: 26. marts kl i Billund

Bestyrelsen startede mødet med at konstituerer sig da dette var det første møde efter generalforsamlingen.

Bestyrelsen startede mødet med at konstituerer sig da dette var det første møde efter generalforsamlingen. Resume af bestyrelsesmødet d. 25 april 2017.04.28 Bestyrelsen startede mødet med at konstituerer sig da dette var det første møde efter generalforsamlingen. Villy foreslår at bestyrelsen sammensætter sig

Læs mere

Bestyrelsen sikrer sig, at leverandøren har tegnet overenskomst. Det er bekræftet at DL.

Bestyrelsen sikrer sig, at leverandøren har tegnet overenskomst. Det er bekræftet at DL. Resume af bestyrelsesmødet d. 30 oktober 2018. På grund af stort arbejdspres i fagligt team vil DL hermed anmode om, at i forbindelse med at 2 medarbejdere, der er på delefterløn, stopper pr 01.01.2019

Læs mere

Vi har pt. en stillingsopslag på vores hjemmeside, hvor vi søger en faglig medarbejder.

Vi har pt. en stillingsopslag på vores hjemmeside, hvor vi søger en faglig medarbejder. Resume af bestyrelsesmødet d. 4. december 2018.12.07 Vi har pt. en stillingsopslag på vores hjemmeside, hvor vi søger en faglig medarbejder. Vi har som sædvanlig en lille annonce i Varde og Midtjysk Ugeavis,

Læs mere

Der er flere medarbejdere, der har anmodet om at kunne gå på delefterløn, samt en enkelt der har anmodet om at komme ned i tid.

Der er flere medarbejdere, der har anmodet om at kunne gå på delefterløn, samt en enkelt der har anmodet om at komme ned i tid. Resume af bestyrelsesmødet d. 27 juni 2017. Der er flere medarbejdere, der har anmodet om at kunne gå på delefterløn, samt en enkelt der har anmodet om at komme ned i tid. Ledelsen vil gerne imødekomme

Læs mere

Vi har pt. 117 igangværende sager i GO og der er i maj måned afsluttet 12 sager.

Vi har pt. 117 igangværende sager i GO og der er i maj måned afsluttet 12 sager. Resume af bestyrelsesmødet d. 26. juni 2018 DL har lavet en aftale med personalet v/tillidsrepræsentanten om at ferie afholdes i timer i stedet for dage. Aftalen er gældende for ferie der afholdes efter

Læs mere

Vil det være muligt at lave et IT-kursus for begyndere, eventuelt som et aftenkursus i afdelingen? Afdelingen undersøger om det er muligt.

Vil det være muligt at lave et IT-kursus for begyndere, eventuelt som et aftenkursus i afdelingen? Afdelingen undersøger om det er muligt. Resume af bestyrelsesmødet d. 25/9 2018 Som I nok har bemærket så har regeringen travlt med at uddele gaver for tiden. Det kunne tyde på, at muligheden for et valg stiger og derfor skal vi have en drøftelse

Læs mere

Årsregnskabet, der er udarbejdet af revisoren, blev gennemgået af kassereren og derefter godkendt af bestyrelsen.

Årsregnskabet, der er udarbejdet af revisoren, blev gennemgået af kassereren og derefter godkendt af bestyrelsen. Resume af bestyrelsesmødet d. 20 marts 2018 Vi har haft socialrådgiver Jan Rosendahls (som er gået på efterløn,) stilling slået op og har modtaget 20 ansøgninger. Af de 20 ansøgere har vi haft 5 til samtale

Læs mere

Resume af bestyrelsesmødet 28. februar Sparringsforum Varde Kommune. Beskæftigelsesplanen for 2017 er blevet godkendt i Byrådet.

Resume af bestyrelsesmødet 28. februar Sparringsforum Varde Kommune. Beskæftigelsesplanen for 2017 er blevet godkendt i Byrådet. Resume af bestyrelsesmødet 28. februar 2017. Sparringsforum Varde Kommune Beskæftigelsesplanen for 2017 er blevet godkendt i Byrådet. Varde kommune har igen i år modtaget 600.000 kr. i den regionale uddannelsespulje.

Læs mere

Det besluttes at vi afventer hvad der sker på kongressen i forhold til de forslag, der ligger vedr. dette emne.

Det besluttes at vi afventer hvad der sker på kongressen i forhold til de forslag, der ligger vedr. dette emne. Resume af bestyrelsesmødet d. 31 maj 2016.06.01 Der har været fremsat forslag om at afdelingen fik lavet ny fane efter fusionen mellem 3F Varde og 3F Billund. Der var indhentet tilbud fra 2 fane konstruktører.

Læs mere

En anden a-kassemedarbejder har meddelt at vedkommen har planlagt at gå på pension om halvandet år.

En anden a-kassemedarbejder har meddelt at vedkommen har planlagt at gå på pension om halvandet år. Resume af bestyrelsesmødet d. 26 januar 2016 I forbindelse med at en a-kassemedarbejder har valgt at gå på pension pr 30. april 2016 skal der omlægges nogle arbejdsopgaver i A-kassen. Omlægningen medfører,

Læs mere

En enig bestyrelse indstiller forslaget til vedtagelse på generalforsamlingen.

En enig bestyrelse indstiller forslaget til vedtagelse på generalforsamlingen. Resume af bestyrelsesmødet d. 28 marts 2017. Indkomne forslag til generalforsamlingen d. 4 april 2017: Bestyrelses forslag til vedtægtsændringer. Forslag medsendt. En enig bestyrelse indstiller forslaget

Læs mere

Fælles overbygning på vores opmålerforeninger i de gamle Vejle og Ribe Amter.

Fælles overbygning på vores opmålerforeninger i de gamle Vejle og Ribe Amter. Resume af bestyrelsesmødet d. 25 oktober 2016. Fælles overbygning på vores opmålerforeninger i de gamle Vejle og Ribe Amter. Vi er blevet enige om et fælles udkast til hvordan den nye overbygning skal

Læs mere

Resume af bestyrelsesmødet d. 31 oktober 2017

Resume af bestyrelsesmødet d. 31 oktober 2017 Resume af bestyrelsesmødet d. 31 oktober 2017 På sidste bestyrelsesmøde bevilligede vi et sæt spillerdragter til Team Nord Håndbold mod at vi fik vores logo på spilledragterne. Det viser sig nu, at klubben

Læs mere

Bestyrelsesreferat 15/3 2012

Bestyrelsesreferat 15/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 15. marts 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume, Ellen Christiansen,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde 20. april 2012 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 30. marts 2012 Kl. 9.00-12.00 med efterfølgende frokost hos DSR Hovedstaden, Frederiksborggade 15, 4. sal, 1360 København K

Læs mere

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Orientering fra Per Andersen Team Genbrugspladser Esbjerg kommune Fra d. 1 januar 2014 har medarbejderne på Team Genbrugspladser Esbjerg kommune

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense Kommune Navne Mødt / Afbud Sønderborg Kaj Rasmussen Haderslev Ole Larsen mødt Haderslev Hans Gehlert afbud Kolding Conni Hahn Iversen

Læs mere

3/2018. Midt Vestjylland. UNGDOMSKONSULENT: De unge skal forme fremtidens forbund. VÆRDIG FØR FÆRDIG: Mary vil have en god tredje alder

3/2018. Midt Vestjylland. UNGDOMSKONSULENT: De unge skal forme fremtidens forbund. VÆRDIG FØR FÆRDIG: Mary vil have en god tredje alder 3/2018 Midt Vestjylland UNGDOMSKONSULENT: De unge skal forme fremtidens forbund VÆRDIG FØR FÆRDIG: Mary vil have en god tredje alder Steens leder Værdig før færdig På de næste par sider kan du møde Bjarne

Læs mere

ArbejdslivsTopmøde Psykisk arbejdsmiljø i praksis

ArbejdslivsTopmøde Psykisk arbejdsmiljø i praksis ArbejdslivsTopmøde 2019 Psykisk arbejdsmiljø i praksis arbejdsmiljø ArbejdslivsTopmøde 2019 Psykisk arbejdsmiljø i praksis Hvorfor er psykisk arbejdsmiljø sat højt på dagsordenen i 2019? 2019 er arbejdmiljørepræsentanternes

Læs mere

Resume af bestyrelsesmødet d. 29. september 2015

Resume af bestyrelsesmødet d. 29. september 2015 Resume af bestyrelsesmødet d. 29. september 2015 Løntabsdækning ved kurser møder mm. Drøftelse af sidste mødes beslutning om betaling af arbejdstab mv. Der blev redegjort for hvorfor punktet igen ønskes

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

Infrastruktur, der skal få danskerne fremad

Infrastruktur, der skal få danskerne fremad ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 14/03/19 Infrastruktur, der skal få danskerne fremad Vores regering og DF har netop indgået en historisk ambitiøs infrastrukturaftale. Med aftalen afsætter vi ikke mindre end

Læs mere

KATALOG FOR Lokale arrangementer og materialer

KATALOG FOR Lokale arrangementer og materialer KATALOG FOR Lokale arrangementer og materialer Fællesarrangementer under AMR 2019 I 2019 sætter vi i fællesskab fokus på arbejdsmiljørepræsentanterne og arbejdsmiljøet på arbejdspladserne. I AMR 2019-KAMPAGNEN

Læs mere

I dette nummer: Info om gode medlemstilbud og aktiviteter. For elever og unge medlemmer af FOA under 31 år

I dette nummer: Info om gode medlemstilbud og aktiviteter. For elever og unge medlemmer af FOA under 31 år Afdelingsformand Lissi Lund står her i afdelingens mødelokale med navnet; Overenskomst. Æbletræet på væggen, er med til at symbolisere FOAs arbejde med overenskomstforhandling 20. årgang, marts-april 2019,

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Politikere mister troen på seniorførtidspension: Brug for mere hjælp til nedslidte UgebrevetA4.dk 22:00:44

Politikere mister troen på seniorførtidspension: Brug for mere hjælp til nedslidte UgebrevetA4.dk 22:00:44 NEDSLIDNING Politikere mister troen på seniorførtidspension: Brug for mere hjælp til nedslidte Af Allan Christensen @journallan Mandag den 23. januar 2017 Del: Efter snart tre års erfaringer med seniorførtidspensionen

Læs mere

I dette nummer: Seniorklub Syd. Gode medlemstilbud: Program for 2019

I dette nummer: Seniorklub Syd. Gode medlemstilbud: Program for 2019 Afdelingsformand Lissi Lund viser her, at FOA og herunder også FOA Sydsjælland nu overgår til digital post. 20. årgang, januar-februar 2019, nr. 1 I dette nummer: Formanden har ordet; - 2019 har fokus

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, torsdag den kl. 17.00 Indhold Sag nr. 67 Godkendelse af dagsorden pr. mail Sag nr. 68 Orientering om forslag til Budget 2016 mhp. udarbejdelse af høringssvar Sag nr. 69 Handleplaner

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer om efterlønnen

Det siger FOAs medlemmer om efterlønnen Det siger FOAs medlemmer om efterlønnen FOA Kampagne og analyse Februar 2010 FOA undersøgte i januar 2011, hvilke medlemmer, der vil benytte efterlønsordningen, hvorfor de betaler til den, og hvornår de

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl

Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Stine Flora Kjær, formand Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Deltagere fra skolen: Maja

Læs mere

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge.

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Referat af Roskilde Firma og Familieidræts Bestyrelsesmøde nr. 02. / 2012. Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Mødedeltagere: Claus Schou, John Petersen, Birger Jensen, Bitten Petersen,

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe/ Deltagere: Gitte W, Gitte O, Kristine, Susanne, og Käthe Afbud:

Læs mere

TR netværksuddannelse. digitalisering og automatisering. - Region Sjælland. PILOTUDDANNELSE på en ny måde

TR netværksuddannelse. digitalisering og automatisering. - Region Sjælland. PILOTUDDANNELSE på en ny måde TR netværksuddannelse om digitalisering og automatisering - Region Sjælland PILOTUDDANNELSE på en ny måde Forandringsagenter på arbejdsmarked 4.0 Robotteknologi og 3D-printer flytter ind på virksomhederne.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere:

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere: Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Onsdag 5. juni kl. 8.30-11.30 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Johnny Nielsen, Bente Juulsgård, Irene Winther, Lotte Helbo Kristiansen, Nana Skjødt, Birgit

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Dagsorden og referat D. 23. februar 2012 kl. 17.00 Ortenvej 180, 6800 Varde Fraværende: Birthe 1. Godkendelse referat fra sidste møde Godkendt 2. Pårørendenetværk. Drøftelse af pjece samt indhold i øvrigt.

Læs mere

Øvrige Udvikling af den offentlige sektor Lederforum Forhandlingsudvalg nedsættes hoc i forbindelse med overenskomstforhandlinger

Øvrige Udvikling af den offentlige sektor Lederforum Forhandlingsudvalg nedsættes hoc i forbindelse med overenskomstforhandlinger Udvalg i ny hovedorganisation I det følgende er principper for udvalg i den nye hovedorganisation beskrevet. Desuden er der gengivet en oversigt over udvalgene samt udkast til kommissorierne. Principper

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Brian Dinesen, Kim Barslund, Majbritt Landbo, Ellen Christiansen, Susanne Døssing, Conni Hansen,

Læs mere

Referat Centerrådet for UU Sydfyn's møde Mandag den Kl. 16:00 Udvalgsværelse 4

Referat Centerrådet for UU Sydfyn's møde Mandag den Kl. 16:00 Udvalgsværelse 4 Referat Centerrådet for UU Sydfyn's møde Mandag den 26-03-2018 Kl. 16:00 Udvalgsværelse 4 Deltagere: Henrik Nielsen, Pia Dam, Jan Ole Jakobsen, Tonny Gjersen Afbud: Carl Jørgen Heide, Minna Henriksen,

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 10. august 2014. Steen, Lars, Anette, Lindis, Henrik, Bent, Ulla. Deltagere:

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 10. august 2014. Steen, Lars, Anette, Lindis, Henrik, Bent, Ulla. Deltagere: BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 10. august 2014 Deltagere: Afbud: Referent: Steen, Lars, Anette, Lindis, Henrik, Bent, Ulla Susanne, Rie Ulla Dagsorden 1.0 Valg af referent... 2 2.0 Præsentationsrunde...

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4372729 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 08-06-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 26. juni Tid: Kl. 10-13 Sted: Stort mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, 9400 Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Årsberetning LFA 2012 Forord Der er nu gået endnu et år tiden løber som vi nok alle sammen har opdaget. Der er afholdt 4 Forretningsudvalgsmøder i år

Årsberetning LFA 2012 Forord Der er nu gået endnu et år tiden løber som vi nok alle sammen har opdaget. Der er afholdt 4 Forretningsudvalgsmøder i år Årsberetning LFA 2012 Forord Der er nu gået endnu et år tiden løber som vi nok alle sammen har opdaget. Der er afholdt 4 Forretningsudvalgsmøder i år 2012 inklusive det konstituerede møde den 26. marts

Læs mere

Beretning fra børnehaveklasselederudvalget FSL 2018

Beretning fra børnehaveklasselederudvalget FSL 2018 Dette er beretningen fra børnehaveklasselederudvalget i FSL 2018. Så er vi her igen og igen i år med max deltagerantal på 76 - det er fantastisk at mærke jeres opbakning til årskurserne. Der går ikke meget

Læs mere

Bestyrelsesreferat 1/3 2012

Bestyrelsesreferat 1/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 1. marts 2012 kl. 8.30-16.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 16. marts 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Formanden indledte med at byde Mike Ameko Lippert velkommen i bestyrelsen. Mike er valgt blandt forældre til eleverne på N. Zahles Seminarieskole.

Formanden indledte med at byde Mike Ameko Lippert velkommen i bestyrelsen. Mike er valgt blandt forældre til eleverne på N. Zahles Seminarieskole. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 3. juni 2014. Fraværende: Claus Andersen, Mette Morsing og Helle Dyrby Høy Formanden indledte med at byde Mike Ameko Lippert velkommen i bestyrelsen. Mike er valgt

Læs mere

ArbejdslivsTopmøde Styrket indflydelse og samarbejde

ArbejdslivsTopmøde Styrket indflydelse og samarbejde ArbejdslivsTopmøde 2018 Styrket indflydelse og samarbejde Fra Arbejdslivskonference til ArbejdslivsTopmøde Vores - for mange velkendte - arbejdslivskonference, skifter både form, indhold og sågar navn.

Læs mere

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen.

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen. Referat BE møde den 21. august 2018 kl. 18.00 Hvidkærvej, Odense Deltagere: Anders Hegnet, Peter Boye Larsen, Keld Jørgensen, John Juel, Susanne Wærling (ref) Afbud: Annette Nielsen, Henrik Jørgensen Punkt

Læs mere

TIL NYE MEDLEMMER PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand

TIL NYE MEDLEMMER PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand TIL NYE MEDLEMMER PÅ 5 MINUTTER fællesskab fordele faglig bistand Fællesskab... I FOA kan vi godt se forskel på de problemer, som brandmanden og pædagogmedhjælperen oplever i hverdagen. Vi ved også, at

Læs mere

ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 12/04/19

ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 12/04/19 ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 12/04/19 Sundhedsreformen Vores regering har præsenteret en aftale om en sundhedsreform, der skal give vores sundhedsvæsen et stort løft. Vel og mærke hvis vi får en Venstre-ledet

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter FÆLLESSKAB, FORDELE OG FAGLIG BISTAND FOA 1 Citat Dennis Kristensen Forbundsformand I FOA går vi på banen, når det handler om ulighed og fx forringede

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nyeste øverst

Bestyrelsesmøde nyeste øverst Bestyrelsesmøde 2009-2010 nyeste øverst Bestyrelsesmøde 4. Maj 2010 kl. 19.30 ved HJ DAGSORDEN: 1: Godkendelse af referat fra sidste møde 2: Meddelelser /orientering fra formanden, herunder skrivelser

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog.

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog. Til stede: Hanne Kjeldsen, Elin Gundorf, Rikke Nielsen, Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer (gik kl. 11.45 13.00), Niels Aakjær, Kirsten Wurcel (kom kl. 10.15), Malene Grønvaldt (gik kl. 12.30), Rikke

Læs mere

Repræsentantskabsmøde, Viborg Vandråd 23. april 2012.

Repræsentantskabsmøde, Viborg Vandråd 23. april 2012. Repræsentantskabsmøde, Viborg Vandråd 23. april 2012. Jeg vil gerne byde jer alle velkommen til vores repræsentantskabsmøde, velkommen til repræsentanterne fra Viborg Kommune, velkommen til vores nye formand

Læs mere

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår.

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. oktober 2019 Tilstede: Tina Høg Lind, Niels-Peter Meldgaard, Lisbeth Steninge, Inger Mortensen, Hanne Caspersen, Charlotte Stig og Solveig Kirkedal 1. På vores

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Aktiv sygemelding Projektperiode: 2009 2010 Målgruppe: Målgruppen for

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

FrivillighedsRådet lancerede i maj en ny hjemmeside, og det gav en tiltrængt ansigtsløftning.

FrivillighedsRådet lancerede i maj en ny hjemmeside, og det gav en tiltrængt ansigtsløftning. Årsberetning 2011 Med denne årsberetning 2011, ønsker FrivillighedsRådet at give et overblik over nogle af de aktiviteter rådet har haft i løbet af 2011, og sige tak for et godt samarbejde og dialog til

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl på Rødbyvej 71, Nakskov.

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl på Rødbyvej 71, Nakskov. Maribo, den 25. februar 2011. Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl. 17.30 på Rødbyvej 71, Nakskov. Indkaldte deltagere til bestyrelsesmødet. Bestyrelsen:

Læs mere

Referat af Generalforsamling

Referat af Generalforsamling Side 1 af 5 Referat af Generalforsamling SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRAÅ DGIVERE Odense Zoo d. 18.01.2018 Ordstyrer: Anne-Marie Wulf Referent: Rikke Ludvigsen Deltagere: 15 Formandens beretning for

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00 24. september 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet blev afholdt i Kost- og Ernæringsforbundet, Nørre Voldgade 90, 1358 København K Mødelokalet

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 3. marts 2016 kl. 17.00 ca. 20.00 på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, Nordby, Fanø (Færge fra Esbjerg kl. 16.30) Afbud fra: Torben Haahr Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg Overordnede informationer

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg Overordnede informationer Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg Overordnede informationer Projektets titel : Projektperiode : Marts-december 2013 Målgruppe : Temadage, fyraftensmøder og netværksdage

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 11. november 2010 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/8 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 11. november 2010 1. Fællesmøde

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar Afdelingsformand Lissi Lund er kommet i julestemning, og her fotograferet med den flotte juledekoration, der er i receptionen i afdelingshuset på Bataljonsvej i Næstved 19. årgang, december 2018, nr. 6

Læs mere

Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2)

Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2) Referat fra bestyrelsesmøde i VUIF tirsdag den 17.1. 2012 Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2) Afbud: Susanne,

Læs mere

Orienteringsskrivelse vedr. FGU september 2018 AVU og Serviceafdelingen

Orienteringsskrivelse vedr. FGU september 2018 AVU og Serviceafdelingen Bilag 7. Punkt 11. Status på arbejdet med implementering af FGU-loven, 2018 Orienteringsskrivelse vedr. FGU september 2018 AVU og Serviceafdelingen Status fra UVM Ministeriet er ved at komme op i fart

Læs mere

Velkommen til et solrigt Nyhedsbrev nr 19..

Velkommen til et solrigt Nyhedsbrev nr 19.. Velkommen til et solrigt Nyhedsbrev nr 19.. Solen skinner og det ser endelig ud til at vi får lidt sommer.også i Rådighedslønsforningen. Bestyrelsen har holdt 2 halvår s første bestyrelsesmøde med mange

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 FOA AALBORG MRM/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra konstituerende sektorbestyrelsesmøde mandag den 12. maj 2014, kl. 15.00 i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS)

Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS) Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS) Deltagere: Dorrit Thorsen, Trine Hjetting, Anita Døfler, Nina Søndergaard, Birgitte Degenkolv Fraværende:

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Referat Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 7. januar kl. 14-19.00 Sted:

Læs mere

Deltagere: Niels, Lotte, Marianne A, Louise, Britt, Camilla, Berit, Conni, Charlotte Afbud: Lene

Deltagere: Niels, Lotte, Marianne A, Louise, Britt, Camilla, Berit, Conni, Charlotte Afbud: Lene Referat fra bestyrelsesmøde i Hobitten Tirsdag, den 22. februar 2011 Deltagere: Niels, Lotte, Marianne A, Louise, Britt, Camilla, Berit, Conni, Charlotte Afbud: Lene Gennemgang af protokol og godkendelse

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.01.2017 Sekretariatet Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 torsdag 24. januar 2017 kl. 12.00 15.00 REFERAT I mødet deltog: Formand Lars Bonde Eriksen,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere