Beretning Generalforsamling 4. april 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning Generalforsamling 4. april 2019"

Transkript

1 Beretning Generalforsamling 4. april 2019 Da jeg stod her for et år siden og skulle berette om årets gang i Sdr Nærå Valgmenighed, havde jeg ikke set komme, at vi nu står uden en præst. Ina valgte at opsige sin stilling pr. 1. december Et tidspunkt som er et af de travleste i kirkeåret. Heldigvis har vi gode venner, som straks trådte til og tilbød deres hjælp. Michael Nielsen og Anders Carlsson har ydet en formidabel hjælp siden 1. december. Vi har forsøgt at forsætte vores gudstjenester, konfirmandundervisning og arrangementer, blot med få justeringer, således at især Anders også kan passe sin egen menighed i Vejstrup. Hvad er status så nu mht. ansættelse af en ny præst. Som skrevet ud har vi kun modtaget to ansøgninger. Vi har derfor i menighedsrådet besluttet at genopslå stillingen og brede den mere ud. Derfor bliver den også slået op i Grundtvigsk forums blad Dansk Kirketidende samt i Højskolebladet. Vi står desværre i en tid, hvor der er stigende præstemangel og mange yngre præster, som ikke har kendskab til valgmenigheder, er nok tilbageholdende med at søge til sådan en menighed. Vi har opslået stillingen med ansøgningsfrist 1. juni. Ansøgningsfristen er sat efter at vi har et årsmøde, som skal afholdes i slutningen af maj og som kræver mange kræfter af os; men også udgivelsestidspunktet for tidsskrifterne har haft indflydelse på dette. Jeg er sikker på, at vi nok skal få ansat en god præst; men det tager lidt længere tid end vi i første omgang havde regnet med. Jeg har inden for de sidste dage lavet aftaler med tre, som gerne vil kigge forbi og høre nærmere om stillingen Michael og Anders har begge givet tilsagn om, at de vil fortsætte med at hjælpe os hen over sommeren. Det er en stor støtte og hjælp at have de to herrer med om bord; mens vi sejler i oprørt hav. Jeg kan mærke, at I har taget dem til jer og støtter op om deres gudstjenester. Bliv ved med det, det fortjener de.

2 Der er også kommet andre nye gode folk til. 1 juni 2018 stoppede Hans Peter Soelmark som organist efter 20 års virke ved orglet. I stedet for Hans Peter ansatte vi Mads Klindt Poulsen. Vi har været heldige med at finde en så god erstatning. De toner som Mads kan frembringe på orgel og klaver er forrygende. Vi håber på mange års musikoplevelser med Mads i kirken. Det har heller ikke været let efter et halvt års ansættelse at skulle navigere uden en fast præst. Mads er gået til opgaverne stille og roligt og løst udfordringerne hen ad vejen. Det gælder hele kirkebetjeningen. I har været utrolig hjælpsomme og bakket op. Tusind tak for det. Blandt kirkesangerne er der også kommet et nyt ansigt. Anette Holm har afløst Knud Erik Jørgensen, som stoppede pr. 1. juli. Hvad er der ellers sket det sidste år. Sidste år talte vi om vores indestående i Danske Bank. Vi fik til opgave at undersøge om der var mulighed for at flytte vores bankforretning for at undgå at betale minusrenter af vores indestående. Vi har haft møde med Sparekassen Sjælland-Fyn her i byen. Lad mig slå fast der er ingen banker, som vil overtage en erhvervskunde/forening med så stort et indestående som os, uden der skal betales minusrenter. Alle banker skal betale renter til Nationalbanken for deres indestående. Danske Bank har været en del i offentlighedens søgelys de sidste år, både med sagen om hvidvask i filialen i Estland og sagen om udbytteskat. Kan man etisk forsvare at have sine midler stående i sådan en bank, har mange nok tænkt, når den ene sag efter den anden kom for dagens lys. Det har jo desværre også vist sig i årets løb, at Danske Bank ikke er det eneste pengeinstitut som har været involveret i sådanne sager. Vi har i øvrigt altid fået en glimrende betjening i Danske Bank.

3 Vi besluttede sidste år, at vi i 2019 sætter medlemsbidragets procentsats til 1.3 % for alle medlemmer. Vi er i den forbindelse blevet godkendt efter ligningslovens 8A, således at alle kan få skattefradrag, hvis man vel og mærke har sat flueben i sin Skattemappe. Hvis man ønsker at forsætte med at have en 10 års kontrakt, skal man selv give kassereren besked. Det kan ske i det tilfælde at man rammer beløbsgrænsen for 8A, som er i 2019 på kr. Denne paragraf bruges også til fradrag ved beløb til velgørende foreninger. Vi har i forbindelse med fastsættelse af medlemsbidraget kigget på de gældende regler for beregning af bidraget, som vi har haft igennem mange år uden de er blevet revideret. Vi har besluttet at år: samme procentsats som i hjemkommunen; med skattefradrag efter paragraf 8A Fra 30 år, 1.3% af skattepligtig indkomst. Medlemmer, der bor på plejehjem, fritages for betaling. Vi har også besluttet, at gravkastning og urnenedsættelse ikke skal koste noget for medlemmer af Valgmenigheden. Dermed er vi på linje med den praksis, der er indført i folkekirken i vores provsti fra i år. På sidste generalforsamling viste vi nogle skitser frem på en mulig udvidelse af Storstuen. De fik ikke jeres opbakning, sommerhus eller garage, lød ordene. Vi lyttede til jer og arbejdsgruppen gik tilbage og talte med arkitekten og vi fik et nyt og helt anderledes forslag. Men i november da vi pludselig skulle bruge vores kræfter på andre ting, blev det besluttet at lægge planerne til side, indtil vi igen får mere overskud og ny præst installeret i præstegården. Efter at Ina med familie er rykket ud af præstegården, har den fået en indvendig overhaling, således at den er klar til nye beboere. Der er blevet isoleret på loftet, ny altandør og vindue på førstesalen, terrassen på taget mellem præstegård og garage er blevet udskiftet og hele huset er blevet malet. Når præstegården alligevel er tom, har vi besluttet også at udskifte taget. Det kunne

4 nok have holdt et par år endnu; men når vi nu er i gang og det ikke vil medføre gener for beboerne, har vi valgt at gøre det nu. Så har vi også en præstegård i fineste stand. Vi har også plantet hæk foran præstegården for at skærme for udsynet mod Storstuen. Ligeledes er buskadset herude fjernet, således at parkeringspladsen bag er blevet mere synlig. Der er også sat skilte op både ved Stationsvej og Espegyden. I maj trådte den berømte eller berygtede Persondataforordning i kraft. Den kunne sætte mange grå hår i hovedet, da vi nu skulle have beskrevet, hvordan vi opbevarer informationer både internt og eksternt. Heldigvis var der nogle gode folk i vores forening af fri- og Valgmenigheder, der påtog sig opgaven at udarbejde skabeloner, som hver menighed herefter kunne tilrette. Det var en stor hjælp og vi burde være i mål med arbejdet. Vi havde også provstesyn i maj sidste år. Provsten og en bygningsansvarlig kommer på besøg hvert fjerde år og kigger på kirken og kirkegården. Alt var dog som forventet i skønneste orden. I menighedsrådet har vi også fået udarbejdet en forretningsorden. Det har vi ikke haft tidligere. Det er en køreplan for menighedsrådet opgaver i løbet af året. Den ligger på vores hjemmeside. Vi har også kigget på vores vedtægter og de trænger til et lille serviceeftersyn. Derfor har vi udarbejdet et forslag, som vi skal kigge på senere. Til lige med de nævnte opgaver har vi også arbejdet med planlægningen af det store Årsmøde, som finder sted d. 25. Maj. Vi har holdt møde med bestyrelsen i foreningen af de grundtvigske fri- og valgmenigheder og vi synes selv vi har fået udarbejdet et godt program. Jeg håber, i har set det i kirkebladet og har lyst til at deltage. Det kræver blot en tilmelding til mig, Valgmenigheden betaler for deltagelsen. Som der også står kirkebladet har vi brug for nogle hjælpere i løbet af dagen samt muligvis enkelte overnatningspladser. Det håber vi, at der er nogle af jer, som vil være behjælpelige med. Det er altid spændende at møde folk for andre menigheder, så mød op og deltag.

5 Da vi ikke har nogen præst i øjeblikket udgår punktet præstens beretning. Derfor vil jeg her kort løbe igennem årets store og små arrangementer. Vi har holdt sangarrangementer både i kirken og præstegården, majstangsfejring og koncert med Erik Grip, Formiddagshøjskole med udflugt og foredrag, set film, sommerudflugt til Kerteminde og Ladbyskibet, teaterforestilling, foredrag i samarbejde med friskolen, høstgudstjeneste, børnegudstjeneste, og ikke mindst Sigurd Barrets juleshow i samarbejde med Bibliotekets venner. Vi har hørt gospelkoncert, julekoncert og nytårskoncert. Vi har skiftende udstillinger her i Storstuen, noget vi gerne vil fortsætte med. Derfor er der nogle af jer eller kender I nogle, som har lyst til at udstille, må i endelig give os besked. Det er så dejligt at blive udfordret med forskellig kunst i disse skønne omgivelser. Et nyt skib, vi også søsatte sidste år, er strikning af dåbsklude. Når et lille barn bliver døbt, bliver det tørret med en hjemmestrikket dåbsklud, som de efterfølgende får med hjem som et minde. Hvis der er nogle af jer, som har lyst til at strikke en dåbsklud ind imellem jeres andre stikkeprojekter, kan I henvende jer til Pia og få udleveret garn og opskrift. Vi har haft undervisning af minikonfirmander og et hold på 17 kommende konfirmander. I 2018 er 9 børn blevet døbt, 5 par viet og 8 begravelser/ bisættelser. Pr 1 januar var vi godt 1100 medlemmer. Lidt færre end sidste år. Det skyldes bla. andet, at vi har ryddet op i især unge, som ikke har underskrevet medlemskontrakt, da de fyldte 18 år. Vi har sendt breve og mails og forsøgt at kontakte dem på anden vis. Efter adskillige henvendelser, har de fået brev om, at de er blevet overflyttet til folkekirken. Til sidst vil jeg gerne takke Valgmenighedens personale. I er fantastiske, især i denne tid, hvor vi er lidt udfordret. Det er dejligt at mærke jeres opbakning. Også en stor tak til mine kolleger i menighedsrådet. Vi har stået sammen i løbet af året og støttet hinanden igennem udfordringerne. En ekstra tak skal lyde til dig Berit, som har valgt ikke at genopstille til menighedsrådet pga stigende

6 arbejdsmængde. Det har været en fornøjelse at have dig med om bord. Berit fik en kurv med lækre sager på vores sidste menighedrådsmøde for sin indsats. Tak til jer medlemmer. Uden jer ingen Sdr Nærå Valgmenighed. Tak fordi mange af jer mødte op til vores møde i december og deltog aktivt i vores gruppearbejde, om hvilke værdier og egenskaber vi gerne ønsker vores kommende præst skal have. Jeg håber, når vi om et år igen er samlet til generalforsamling, kan fortælle om visioner, nye tiltag og ny præst, således at vores Valgmenighed er et sted vi støtter op om og har lyst til at komme til enten i kirken eller her i Storstuen. Til sidst vil jeg bede jer rejse jer og mindes de medlemmer, som er døde indenfor det sidste år Æret været deres minde. Tak

fra vejen og for der ikke igen skal blive så mørkt. Kantstenene er blevet hævet på begge sider af alleen og vi har fået nye perlesten lagt på.

fra vejen og for der ikke igen skal blive så mørkt. Kantstenene er blevet hævet på begge sider af alleen og vi har fået nye perlesten lagt på. Beretning 2018 Jeg synes ikke, det er ret længe siden, jeg stod her sidst og berettede om årets gang i Sdr Nærå Valgmenighed. Da jeg begyndte at tænke på denne beretning og læse det sidste års referater

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Beretning til Generalforsamling 2. maj 2017 Endnu engang velkommen til generalforsamlingen her i Valgmenigheden

Beretning til Generalforsamling 2. maj 2017 Endnu engang velkommen til generalforsamlingen her i Valgmenigheden Beretning til Generalforsamling 2. maj 2017 Endnu engang velkommen til generalforsamlingen her i Valgmenigheden Efter generalforsamlingen 26. april sidste år konstituerede menighedsrådet sig og nedsatte

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Sdr Nærå Valgmenighed tirsdag d. 26. april 2016.

Beretning til generalforsamling i Sdr Nærå Valgmenighed tirsdag d. 26. april 2016. Beretning til generalforsamling i Sdr Nærå Valgmenighed tirsdag d. 26. april 2016. Velkommen til generalforsamling, hvor vi både kigger på det år, der er gået og kigger fremad. Vi er en velfunderet valgmenighed

Læs mere

Generalforsamling i Balle Valgmenighed Tirsdag d.4.marts kl i Balle Forsamlingshus

Generalforsamling i Balle Valgmenighed Tirsdag d.4.marts kl i Balle Forsamlingshus Generalforsamling i Balle Valgmenighed 2014 Tirsdag d.4.marts kl.19.00 i Balle Forsamlingshus Velkomst. Sang: Velkommen lærkelil. Valg af ordstyrer: Bestyrelsen foreslår Frode Christensen, (andre forslag)?

Læs mere

Vedtægter for Sdr. Nærå Valgmenighed

Vedtægter for Sdr. Nærå Valgmenighed Vedtægter for Sdr. Nærå Valgmenighed Nuværende: 1 Forslag til ændringer: 1 Menighedens navn er Sdr. Nærå Valgmenighed. Sdr Nærå Valgmenigheds hjemsted er Stationsvej 171, 5792 Årslev Dens formål er, som

Læs mere

De døbte er: Sigrid Svane Friberg Vilja Margrethe Kiilstofte Frederik Juul Faudel Anker Christian Cohr Nielsen

De døbte er: Sigrid Svane Friberg Vilja Margrethe Kiilstofte Frederik Juul Faudel Anker Christian Cohr Nielsen Generalforsamling i Balle Valgmenighed onsdag d.16.marts 2016 Velkomst. Sang: Velkommen lærkelil. Valg af ordstyrer. Bestyrelsen foreslår Frode Christensen Generalforsamlingen er indvarslet i kirkebladet.

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August September 2014 Valgmenighed Kære alle Tak for en god generalforsamling. Og tak for vores lille værksted, dejligt, at høre jeres stemme. Nu er det blot at trække de gode forslag

Læs mere

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kontor: Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, 22 95 08 91, fax 97 99 30 49 E-mail:

Læs mere

Generalforsamling Årsberetning 2015.

Generalforsamling Årsberetning 2015. Generalforsamling Årsberetning 2015. Det første år. Det var så mit første hele kalender år som valgmenighedspræst. En ny titel for mig. Først var jeg folkekirkepræst, så vikarpræst, så sydslesvig præst,

Læs mere

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05 Referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 05. Feb. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Dagsorden : Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

TEGLGÅRDEN BERETNING 2018

TEGLGÅRDEN BERETNING 2018 TEGLGÅRDEN BERETNING 2018 Vi har været igennem et år med udfordringer, fornøjelser og glæder. For et års tid siden besluttede generalforsamlingen sig for at revidere vedtægterne. Det fik vi gjort efter

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 14.08.2018. kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Peter Jepsen (PJ) og Thorsten Bjerg

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015 Foråret så sagte kommer... 2 Sådan lød titlen på Kaj Munks erindringsbog, og mens disse linjer skrives, står foråret på spring. Solen skinner,

Læs mere

Generalforsamling i Norddjurslands Valgmenighed. Onsdag den 16. marts 2016

Generalforsamling i Norddjurslands Valgmenighed. Onsdag den 16. marts 2016 Generalforsamling i Norddjurslands Valgmenighed a. Formandens beretning: Onsdag den 16. marts 2016 Formanden meddelte, at året 2015 havde været et meget travlt år med mange forskellige opgaver for bestyrelsen.

Læs mere

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces April 2015 1 2 3 Påskeferie 4 5 6 Ma 7 8 9 10 11 12 Sø Konfirmation 13 Ma Blå mandag Samtaler 3. klasse 14 15 16 To Skole/hjemsamtaler 3. klasse 17 18 19 20 21 Ti Generalforsamling 22 On Forårskoncert

Læs mere

Aalborg Budolfi Provsti. Aalborg Nordre Provsti. Aalborg Vestre Provsti. Aalborg Østre Provsti. Thisted Provsti. Sydthy Provsti.

Aalborg Budolfi Provsti. Aalborg Nordre Provsti. Aalborg Vestre Provsti. Aalborg Østre Provsti. Thisted Provsti. Sydthy Provsti. Antal deltagere i folkekirkelige aktiviteter, fordelt efter begivenhedstype og kategori, 1. januar - 31. december 2015 Sum af Deltagere Brønderslev Provsti Frederikshavn Provsti Hadsund Provsti 16202 33744

Læs mere

Referat fra MR møde den 30. maj 2016

Referat fra MR møde den 30. maj 2016 Referat fra MR møde den 30. maj 2016 Ordstyrer: Elsemarie Referent: Alice Fraværende: Henrik 1. Dagsorden er godkendt 2. Referat fra sidste møde er godkendt. 3. Vi ønsker at bevare diakonipræstestillingen,

Læs mere

Embedsbeskrivelse for fuldtids stillingen som overenskomst ansat sognepræst i Aulum og Hodsager sogne

Embedsbeskrivelse for fuldtids stillingen som overenskomst ansat sognepræst i Aulum og Hodsager sogne Embedsbeskrivelse for fuldtids stillingen som overenskomst ansat sognepræst i Aulum og Hodsager sogne Stift: Viborg Provsti: Herning Nordre Vi ønsker en præst, der: - kan og vil være præst for alle i sognet

Læs mere

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed Sdr. Nærå Marts April Maj Juni 2016 Valgmenighed Kære alle Nu går vi foråret i møde, dagene bliver lysere og længere. Snart er det påske og søndagen efter springer konfirmanderne ud sammen med blomster

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 21 januar 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Helene

Læs mere

5. Folkekirkens Hus Tjek programmet for Måske kirkebil hertil? Vi tjekker programmet næste gang og prøver eventuelt at udbyde et arrangement.

5. Folkekirkens Hus Tjek programmet for Måske kirkebil hertil? Vi tjekker programmet næste gang og prøver eventuelt at udbyde et arrangement. Skelund Menighedsråd onsdag 6.1.2016 kl. 17-19 Dyrbys forespørgsel: Vurderet ikke berettiget til afslag. Regnskab 14 godkendt i provstiudvalg uden bemærkninger. Menighedsråd orienteret. Revisionsprotokollat

Læs mere

Klim-Hannæs Valgmenighed

Klim-Hannæs Valgmenighed Klim-Hannæs Valgmenighed 30 årgang nr. 1 jan.-april 2017 Ja, tal nu sandt om småt og stort, og jævnt om alt det høje! Thi godt er alt hvad Gud har gjort, og klart er barnets øje. N.F.S Grundtvig 1841 Relief

Læs mere

ÅRSBUDGET 2008. for. Ølsted. under. Ølsted. Hedensted provsti. Hedensted kommune

ÅRSBUDGET 2008. for. Ølsted. under. Ølsted. Hedensted provsti. Hedensted kommune ÅRSBUDGET for under i Hedensted provsti i Hedensted kommune Side 1 Årsbudget tet har været forelagt på et menighedsrådsmøde den Der henvises i øvrigt til følgende forklaringer til budgettet: Beregning

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Ejby sogn

Menighedsrådsmøde. Ejby sogn Menighedsrådsmøde Ejby sogn Til menighedsrådsmedlemmer, og præst, kasserer og medarbejderrepræsentant. Til menighedsrådsmedlemmer, præst, kasserer og medarbejderrepræsentant: Jens Helbo (JH), Formand;

Læs mere

Sdr. Nærå. December Januar Februar Marts 2018/2019. Valgmenighed

Sdr. Nærå. December Januar Februar Marts 2018/2019. Valgmenighed Sdr. Nærå December Januar Februar Marts 2018/2019 Valgmenighed Tak for en god tid Det var med sut og bleer, kattekillinger, bøger og køkkenudstyr da vi for seks år siden, i sommeren 2012 kom til Sdr. Nærå.

Læs mere

Sdr. Nærå. Juli August September Oktober November Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juli August September Oktober November Valgmenighed Sdr. Nærå Juli August September Oktober November 2016 Valgmenighed Kære alle Endnu midt i den solrige sommer er efterårets planlægning i fuld gang. Og når sommeren går på hæld, bliver det igen tid til

Læs mere

Fraværende.: Astrid Louise Agerskov, Inger K. Andersen og Wilma Westert (Sygemeldt)

Fraværende.: Astrid Louise Agerskov, Inger K. Andersen og Wilma Westert (Sygemeldt) Referat af fælles menighedsrådsmøde den 20.- 4.-2010. Sted.: Præstegården, Konfirmandstuen. Tidspunkt.: Staby Menighedsråd kl. 18.30, Madum Menighedsråd 19.00. Fraværende.: Astrid Louise Agerskov, Inger

Læs mere

Takstregulativ og vedtægt

Takstregulativ og vedtægt Takstregulativ og vedtægt for Hjordkær kirke Aabenraa provsti ( Aabenraa kommune) Haderslev stift I For benyttelse af kirken TAKSTREGULATIV A. til gudstjenester a. der afholdes af kirkens præst eller en

Læs mere

Referat. Skelund Menighedsråd. Møde i kirkehuset. 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00. 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk

Referat. Skelund Menighedsråd. Møde i kirkehuset. 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00. 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00 Afbud fra Titti Busk 2. Siden sidst Lyd til udendørsarrangement Aftale om hjælp til lyd til gudstjenesten på Visborggård. 1300kr. pr. menighedsråd Frivillighed Hvordan fanger

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4 - årgang 26 September Oktober November 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4 - årgang 26 September Oktober November 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4 - årgang 26 September Oktober November 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst: Gudrun Kirstine Kurtz Nielsen, Kragholmvej 8, 7742 Vesløs, tlf. 97 99 30 45, email:

Læs mere

Høsttanker og nye begyndelser.

Høsttanker og nye begyndelser. Kirkenyt for Tingsted kirke september-oktober 2018 Høsttanker og nye begyndelser. Efteråret står og tripper i kulissen. Efter den varmeste sommer i mands minde, er det som skal vi vende os, lidt mere end

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Maiken

Læs mere

Referat fra Aunslev, Bovense og Hjulby menighedsråd

Referat fra Aunslev, Bovense og Hjulby menighedsråd Referat fra Aunslev, Bovense og Hjulby menighedsråd D. 9.1.19 Til stede// Afbud: Dagsordenen Referat Afbud Lotte og Charlotte NB-regler for møder mv. Dagsordenen skal offentliggøres 10 dage før et møde,

Læs mere

ÅRSBUDGET for Søndersø Sogns Menighedsråd. i Bogense Provsti. i Nordfyns Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Søndersø Sogns Menighedsråd. i Bogense Provsti. i Nordfyns Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Søndersø Sogns Menighedsråd i Bogense Provsti i Nordfyns Kommune Myndighedskode 787 CVR-nr. 817919 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Sdr. Nærå. December Januar Februar Marts 2017/2018. Valgmenighed

Sdr. Nærå. December Januar Februar Marts 2017/2018. Valgmenighed Sdr. Nærå December Januar Februar Marts 2017/2018 Valgmenighed Vi synger nyt og gammelt Kære alle, Det er spændende salmetider i disse tider, mange nye salmer bliver udgivet. Vi balancerer i forvejen imellem

Læs mere

Det kolde vand ovenpå i Præstegården har været frosset. Per undersøger hvorledes protokolføring kan udføres elektronisk.

Det kolde vand ovenpå i Præstegården har været frosset. Per undersøger hvorledes protokolføring kan udføres elektronisk. Referat fælles menighedsrådsmøde Staby - Madum den 27.-1.- 2010. Sted.: Præstegården, konfirmandstuen. Tidspunkt.: Kl. 19.00. Dagsorden.: 1) Valg af referent (sekretær). 2) Gennemgang af referat fra fællesmøde

Læs mere

Bøvling Valgmenighed. - en grundtvigsk valgmenighed i folkekirken

Bøvling Valgmenighed. - en grundtvigsk valgmenighed i folkekirken Bøvling Valgmenighed Bøvling Valgmenighed Hvad er en Valgmeninghed? Hvad med økonomien? Oprettet i 1875 da et flertal er familierne i Bøvling og Flynder sogne ønskede en grundtvigsk præst. Et ønske som

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Menighedsrådsmøde i Sognegården tirsdag den 10. april 2012 kl. 19.00

Menighedsrådsmøde i Sognegården tirsdag den 10. april 2012 kl. 19.00 Menighedsrådsmøde i Sognegården tirsdag den 10. april 2012 kl. 19.00 Til stede: Punkt Beslutning Aktion Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendelse af dagsorden. Medlemmer: Gjødesen, Birgit Jensen,

Læs mere

Menighedsrådsmøde Dagsorden / Referat

Menighedsrådsmøde Dagsorden / Referat Menighedsrådsmøde Dagsorden / Referat Dato og tid: Onsdag den 12. august 2015 kl. 19:00 ca. 21:30 Sted: Deltagere: Sognehuset, lille sal Hugo Uhrskov Larsen HUL, Pauline Rasmussen PAR, Victor Greve VIG,

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag den 6. oktober 2015 kl. 19:15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag den 6. oktober 2015 kl. 19:15 i Vedsted Sognegård 86 Menighedsrådsmøde tirsdag den 6. oktober 2015 kl. 19:15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Fraværende: Afbud fra Aase Holst Protokollat: Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen blev godkendt. 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Foreningen af Grundtvigske Valg og Frimenigheder 22. januar 2018 hos Anne Grete i Odense

Referat af møde i bestyrelsen for Foreningen af Grundtvigske Valg og Frimenigheder 22. januar 2018 hos Anne Grete i Odense Referat af møde i bestyrelsen for Foreningen af Grundtvigske Valg og Frimenigheder 22. januar 2018 hos Anne Grete i Odense Deltagere: Laura Lundager Jensen, Pia Strandridder og Anne Grete Pilgaard Afbud:

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Padesø Kirke. 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Padesø Kirke. 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3 Padesø Kirke PRÆSTEN Sommerens gudstjenester Som det fremgår af gudstjenestelisten, så er der gudstjeneste hver søndag i sommermånederne, og

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om valgmenigheder (Valgmenighedsloven)

Bekendtgørelse af lov om valgmenigheder (Valgmenighedsloven) LBK nr 797 af 24/06/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 30. september 2016 Ministerium: Kirkeministeriet Journalnummer: Ministeriet for Ligestilling og Kirke, j.nr. 58818/13 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Referat af Menighedsrådsmøde.

Referat af Menighedsrådsmøde. Referat af Menighedsrådsmøde. Dato: onsdag d. 7 oktober 2015 kl. 19,00 Sted: Konfirmandstuen Vestermarievej 41. 3700 Rønne Afbud: Ingen. Gæster:4 fremmødt. Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden (er

Læs mere

Generalforsamling i Ryslinge, den 4. juni 2016 kl.15.30

Generalforsamling i Ryslinge, den 4. juni 2016 kl.15.30 Generalforsamling i Ryslinge, den 4. juni 2016 kl.15.30 Størstedelen af valg- og frimenighederne var repræsenteret. Der var over 200 deltagere. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Formandens

Læs mere

Hersom-Bjerregrav Borgerforening

Hersom-Bjerregrav Borgerforening Hersom-Bjerregrav Borgerforening Nyhedsbrev 2013 2014 Arrangementer i 2013 24. november: Kl. 16.00 Kl. 16.30 Tænde juletræ og stjerner efterfulgt af julehygge ved købmanden Salg af gourmet-billetter 2014

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD . Referat af Menighedsrådsmøde den 21. februar 2012. Fraværende med afbud: Ingen Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Punkt 2.5, 2.6 og 7.9 tilføjedes til dagsordenen. 2. Meddelelser

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej Pkt. Indhold

Læs mere

Referat. Skelund Menighedsråd. Møde i kirkehuset. 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00. 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk

Referat. Skelund Menighedsråd. Møde i kirkehuset. 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00. 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00 Afbud fra Titti Busk 2. Siden sidst Lyd til udendørsarrangement Aftale om hjælp til lyd til gudstjenesten på Visborggård. 1300kr. pr. menighedsråd Frivillighed Hvordan fanger

Læs mere

Ja, påskens budskab er et ord om, hvad der aldrig sker på jord, og det et ord helt stillet blot og værgeløst mod verdens spot.

Ja, påskens budskab er et ord om, hvad der aldrig sker på jord, og det et ord helt stillet blot og værgeløst mod verdens spot. PRÆDIKEN SØNDAG DEN 3. SEPTEMBER 2017 12. SETRIN AASTRUP KL. 9 VESTER AABY KL. 10.15 BRAHETROLLEBORG KL. 14 Tekster: Sl. 115,1-9; 2. Kor. 3,4-9; Mark. 7,31-37 Salmer: 28,309,443,388,10 Ja, påskens budskab

Læs mere

Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen

Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen Indledning Det er dejligt at se så mange medlemmer på vores årlige generalforsamling. Vi er rigtig glade for den store opbakning, som vi ser år efter år.

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL. 19.00 Inden generalforsamlingen er Flygtningekoordinator Sanne Kok bedt om at komme og fortælle om sit arbejde.

Læs mere

Sdr. Nærå. Valgmenighed. Årsmødet 25. maj. September Oktober November December 2019

Sdr. Nærå. Valgmenighed. Årsmødet 25. maj. September Oktober November December 2019 Sdr. Nærå September Oktober November December 2019 Valgmenighed Årsmødet 25. maj. Et nyt kapitel for os alle Kun en tåbe frygter ikke havet. Sådan hed det i en oplysningskampagne fra Rådet for større badesikkerhed

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Maiken

Læs mere

Menighedsrådsmøde onsdag den 11. januar 2017 kl i Sognegården.

Menighedsrådsmøde onsdag den 11. januar 2017 kl i Sognegården. Karup Menighedsråd Laursen, Åhusevej 10, 7470 Karup Tlf. 2014 0896 Menighedsrådsmøde onsdag den 11. januar 2017 kl. 17.30 i Sognegården. Tilstede: Bærnholdt, Ingrid S. Elgaard, Laursen, Benny Nissen Raun,

Læs mere

Takstregulativ og vedtægt

Takstregulativ og vedtægt Takstregulativ og vedtægt for Skibinge kirke Stege-Vordingborg provsti (Vordingborg kommune) Roskilde stift Side 1 af 7 TAKSTREGULATIV I. For benyttelse af kirken A. til gudstjenester a. der afholdes af

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske Sdr. Vium Nyt Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015 God påske Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. maj 2015 Emner skal være meddelt Aase Rahbek på mail skipper@mail.mira.dk senest d. 10. april

Læs mere

Dagsorden til menighedsrådsmøde Onsdag d. 29. maj kl. 19 21.30 på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Dagsorden til menighedsrådsmøde Onsdag d. 29. maj kl. 19 21.30 på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Dagsorden til menighedsrådsmøde Onsdag d. 29. maj kl. 19 21.30 på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted i graverhuset Pkt. Indhold Begrundelse/ Beslutningsforslag

Læs mere

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Herning Valgmenighed En Grundtvigsk valgmenighed Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Hvem er vi? Herning Valgmenighed er en fri sammenslutning indenfor folkekirken i den grundtvigske tradition.

Læs mere

Beslutningsprotokol Menighedsrådsmøde

Beslutningsprotokol Menighedsrådsmøde Beslutningsprotokol Menighedsrådsmøde Åbent møde Mødested: Sognehuset Mødetid: 3. januar 2019 kl. 17,00 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt uden bemærkninger. 2 Underskrift af beslutningsprotokol fra 14.11.2018,

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

STANDARDVEDTÆGT. for den af Vetterslev-Høm menighedsråd. valgte. kontaktperson

STANDARDVEDTÆGT. for den af Vetterslev-Høm menighedsråd. valgte. kontaktperson STANDARDVEDTÆGT for den af Vetterslev-Høm menighedsråd valgte kontaktperson Forslag til vedtægt udarbejdet af Landsforeningen af Menighedsraad Formular 9-5114 08.05 Side 1 af 6 I henhold til 10, stk. 5

Læs mere

Valgfag på Feldballe Friskole

Valgfag på Feldballe Friskole Valgfag på Feldballe Friskole For elever i fritidsordningen på Feldballe Friskole bliver der nu flere valgfag at vælge imellem i løbet af året. I dette lille hæfte kan du se hvilke aktiviteter det handler

Læs mere

FOLKEKIRKENS STRUKTUR OG BUDOLFI / AALBORG DOMSOGN

FOLKEKIRKENS STRUKTUR OG BUDOLFI / AALBORG DOMSOGN FOLKEKIRKENS STRUKTUR OG BUDOLFI / AALBORG DOMSOGN FOLKEKIRKEN HAR EN KOMPLEKS STRUKTUR UDEN EN ØVERSTE LEDELSE FOLKEKIRKEN LEDES AF DE FOLKEVALGTE MENIGHEDSRÅD DE GEJSTLIGE (PRÆSTER, PROVSTER OG BISKOPPER)

Læs mere

Generalforsamling i Balle valgmenighed mandag d.16.marts 2015. Valg af ordstyrer: Bestyrelsen foreslår Astrid Bjerregård Christensen.

Generalforsamling i Balle valgmenighed mandag d.16.marts 2015. Valg af ordstyrer: Bestyrelsen foreslår Astrid Bjerregård Christensen. Velkomst. Generalforsamling i Balle valgmenighed mandag d.16.marts 2015 Sang: Velkommen lærkelil. Valg af ordstyrer: Bestyrelsen foreslår Astrid Bjerregård Christensen. Generalforsamlingen er indvarslet

Læs mere

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 30. april 2013. Kl. 15.00 Mødested: provstikontoret

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 30. april 2013. Kl. 15.00 Mødested: provstikontoret Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 30. april 2013. Kl. 15.00 Mødested: provstikontoret Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 2 Godkendelse og underskrift af referat Godkendt

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus. Dagsorden:

Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus. Dagsorden: Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus Dagsorden: 0. Orientering fra formanden 1. Meddelelser fra formanden 2. Meddelelser fra kirkeværgen 3. Meddelelser

Læs mere

Dagsorden nr. 3. til menighedsrådsmøde Onsdag den 25. februar, kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Dagsorden nr. 3. til menighedsrådsmøde Onsdag den 25. februar, kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Dagsorden nr. 3. til menighedsrådsmøde Onsdag den 25. februar, kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej Til

Læs mere

ÅRSBUDGET for Mønsted Sogns Menighedsråd. i Viborg Domprovsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Mønsted Sogns Menighedsråd. i Viborg Domprovsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Mønsted Sogns Menighedsråd i Viborg Domprovsti i Viborg Kommune Myndighedskode 8 CVR-nr. 18 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

Referat for: Vejle Provstiudvalg. PU møde 23. april 2015. Kl. 14.00 Mødested: Haraldsgade 10, 7100 Vejle. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Referat for: Vejle Provstiudvalg. PU møde 23. april 2015. Kl. 14.00 Mødested: Haraldsgade 10, 7100 Vejle. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. Referat for: Vejle Provstiudvalg PU møde 23. april 2015. Kl. 14.00 Mødested: Haraldsgade 10, 7100 Vejle Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden 2 Godkendelse af referat fra sidste møde www.provstiudvalg.dk

Læs mere

Godkendt med tilføjelsen af organistens ansøgninger

Godkendt med tilføjelsen af organistens ansøgninger Menighedsrådsmøde nr. 324, 18.02.2015 kl. 17.00 Indleder: Lise H. Sørensen Afbud: Sigfred Lauridsen, Kirsten D. Sejthen, Lise-Lotte Hovgaard, Steen Victor Christensen Dagsordens punkter Kort redegørelse

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Foreningen af Grundtvigske Valg- og Frimenigheder Referat fra bestyrelsesmøde den 30. april 2019 i Ryslinge

Foreningen af Grundtvigske Valg- og Frimenigheder Referat fra bestyrelsesmøde den 30. april 2019 i Ryslinge Foreningen af Grundtvigske Valg- og Frimenigheder Referat fra bestyrelsesmøde den 30. april 2019 i Ryslinge Afbud fra: Ingen Vært: Lone Vestergaard Referent: Pia Vium Strandridder 1. Valg af referent Pia

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN

BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN INFORMATION BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk Blad 90-2016 Vi skal gøre opmærksom på, at ejendommen stadig er plaget af rotter. Senest konstateret

Læs mere

Menighedsmøde Onsdag d. 06. juni 2017 kl i Kirkehuset

Menighedsmøde Onsdag d. 06. juni 2017 kl i Kirkehuset Haderup Menighedsråd Afbud: Menighedsmøde Onsdag d. 06. juni 2017 kl. 19.00 i Kirkehuset Blad nr. 2017/07 Formandens initialer: BHA Dagsorden 1. Velkomst og præsentation af menighedsrådet 2. Beretning

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2013. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2013. Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August September 2013 Valgmenighed Kære alle Så fik vi gynger op foran kirken, både for børn og voksne! Det skulle være så sundt og godt med en ordentlig gyngetur. Fordelen ved gyngerne

Læs mere

Referat fra møde den 4. december 2012 i Rindum Sogns Menighedsråd

Referat fra møde den 4. december 2012 i Rindum Sogns Menighedsråd Rindum Kirke, Menighedsrådet, Rindumvej 2, 6950 Ringkøbing Referat fra møde den 4. december 2012 i Rindum Sogns Menighedsråd Til stede: Anders Storgaard Sørensen, Tage Høj Kristiansen, Poul Sørensen, Anita

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 10. september 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 10. september 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 10. september 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Referat,14-11-2013 Side: 2

Referat,14-11-2013 Side: 2 Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 14. november 2013. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Konstituerende møde. Fraværende: Carlo Hald Mødepunkt 1 Personalekonsulenten orienterer om sit arbejde i

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af menighedsrådsmøde onsdag den 21.marts 2012 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Bente Vind Kviesgaard Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Punkt 3.7, 3.8, 7.7 og 7.8 blev tilføjet

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Ideer fra konferencen Kirken på landet den 20. juni 2015

Ideer fra konferencen Kirken på landet den 20. juni 2015 Ideer fra konferencen Kirken på landet den 20. juni 2015 Dette emne vil vi gerne arbejde videre med: Vi har storpastoratet periode 1, og det sigter vel mod fælles menighedsråd. Men: GØR DET IKKE! Vi tåler

Læs mere

Embedsbeskrivelse. Struer Kirke

Embedsbeskrivelse. Struer Kirke Embedsbeskrivelse Sognepræst i Søndbjerg-Odby og Struer 1 / 5 Modtaget: TS: Udsendt: 2015-08-14 Embedsbeskrivelse Embedsbeskrivelse for sognepræst i Søndbjerg-Odby Pastorat (60%) samt Struer Pastorat (40%),

Læs mere

Kirke og udviklingshæmmede i Haderslev stift - en rapport på baggrund af spørgeskemaer udsendt til præster og institutioner i Haderslev stift.

Kirke og udviklingshæmmede i Haderslev stift - en rapport på baggrund af spørgeskemaer udsendt til præster og institutioner i Haderslev stift. Stiftsudvalg for funktionshæmmede og opmærksomhedsforstyrrede (SUFO) Kirke og udviklingshæmmede i Haderslev stift - en rapport på baggrund af spørgeskemaer udsendt til præster og institutioner i Haderslev

Læs mere