Generalforsamling 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling 2015"

Transkript

1 ÅRSREGNSKAB HLF Ved Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Generelt Regnskabet opdeles i indtægter og udgifter og er, igen i år, fælles for HLF og Særlig Fond, da disse i jurydisk forstand tilsammen udgør. Regnskabet, der nu fremlægges, revideres af de generalforsamlingsvalgte kritiske revisorer og har endvidere i år været underlagt en gennemgang af kredsens nye revisor, Palle Mørch. Palle er statsautoriseret revisor i revisionsfirmaet Edelbo & Lund- Larsen, der også reviderer DLF s regnskaber og en stor del af de mange andre Kredse i DLF. Palle har desuden overtaget bogføringen og revidering af Særlig Fonds regnskab, i henhold til foreningens vedtægter om Særlig Fond 14. Det er Kredsstyrelsens hensigt, at regnskabet skal være så nemt og ligetil for medlemmerne at læse som overhovedet muligt. Vi har løbende over året haft regnskabet på dagsorden, hvilket også fremgår af mødereferaterne. Vi har indledt en praksis, hvor hvert kvartal gøres op, gennemgås og diskuteres. Alle bilag, kontoudtog og månedsopgørelser er frit tilgængelige på Kredskontoret. Formanden og Kassereren har adgang til Netbank og hver et Dankort til foreningens driftskonto, og er gensidigt forpligtet til at følge forbruget på bankkonti. Formanden påser med jævne mellemrum, at der er overensstemmelse mellem indestående og regnskab, efter anbefaling fra vores kritiske revisorer og almindelig god forenings praksis. Kredsen fremstår på baggrund af foreningens årsregnskab som en kreds i ro. Vi har ikke planer om store forandringer eller investeringer, men fokus på at genoprette vores økonomi og afvikle vores gæld til Lån & Spar bank. Her fik vi mulighed for at oprette en kassekredit på 1,2 mio.kr til dækning af de løbende udgifter i forbindelse med købet af lejligheden i Stengade 75. Vi forventer at gælden er endeligt afviklet over en periode på år. Generalforsamlingen besluttede for år tilbage, at godkende to budgetforslag. Et for indeværende år 2015 som er fremlagt, drøftet og godkendt på KS mødet, 21.januar 2015) og et for næste år, I år vil vi således fremlægge budgetforslag for 2015, samt et budgetoverslag for De kommende år vil vi på generalforsamlingen, fremsætte et korrigeret budgetforslag til det igangværende budget, samt fremlægge det kommende års budget.

2 Å R REGNSKÅB BUDGET 1 BUDGET Regnskab for 2014 Kritisk revision Korrigeret budget for 2015 Overslagsbudget for 2016 HLF havde indkaldt til møde med foreningen revisor, Palle Mørch, samt foreningens kritiske revisorer, TR på Borupgårdskolen Jesper Petersen og TR på Gurrevejens Skole, Helle Schackinger, onsdag 18.feb Fra HLF deltog Formand Vera Sandby Hansen og Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen. De kritiske revisorer gennemgik foreningens regnskab, kontrollerede at bankkonti og regnskab stemte overens, blev præsenteret for en gyldig forsikringsoversigt, samt en inventarliste opgjort januar Foreningens regnskab blev herefter godkendt til fremlæggelse for Generalforsamlingen. I de følgende afsnit vil jeg gennemgå de konti, hvor jeg har bemærkninger at tilføje. Eventuelle spørgsmål til regnskabet eller Kredsens regnskabspraksis er meget velkomne på foreningens generalforsamling 11.marts Indtægter Kontingenter HLF Vores primære indtægtskilde, medlemskontingenterne, er under pres af et samlet set mindre skolevæsen i Helsingør kommune. Som de fleste nok er bekendte med, har der i en årrække været faldende børnetal og det giver færre klasser. Det, kombineret med at der i de seneste år er reduceret kraftigt i antallet af lærere i Helsingør, giver et mindre medlemsgrundlag og deraf følgende færre medlemmer. Jeg er meget opmærksom på denne problematik og følgelig også meget ihærdig med at få hentet medlemskaberne for lærere som kommer hertil fra andre kommuner, hjem til. Det har selvfølgelig betydet færre indtægter. Vores medlemstal her i primo 2015 er på niveau med niveauet i 2012, med 593 medlemmer i fraktion 1 og 2, samt 123 pensionerede medlemmer i fraktion 4 (samt 1 medlem af fraktion 6). Det kan vi kun være tilfredse med, da vi fortsat har en høj organisationsgrad. Trods en svag stigning i fødselstallet i Helsingør kommune i 2014, tror jeg desværre vi får yderligere år med dalende medlemstal Renter Renteindtægterne har i år været beskedne. Det giver sig selv, at der ikke er mange indgående renter af en negativ saldo.

3 Obligationer Vi har beholdt vores obligationer i forbindelse med købet af lejligheden, da de investerede summer giver et bedre afkast, end prisen for at låne et tilsvarende beløb. I år har afkastet dog været foruroligende lavt AKUT Størrelsen på vores AKUT-fond midler er vokset fra 2013 til 2014, som følge af flere tillidsvalgte. Vi vil derfor dels have flere udgifter forbundet med vores TR, men også skulle aflevere flere penge til Helsingør kommune for frikøb. Det betyder også, at vi, som sidste år, kan hente flere penge i AKUT og det bærer regnskabet for 2014 præg af. Jeg har været meget opsøgende i forhold til at hente midler, så snart det var muligt, for at begrænse vores underskud. Der overføres endvidere DKK til næste års AKUT regnskab. Udgifter KS løn Kredsstyrelsesmedlemmernes løn er senest reguleret pr , jf. vedtægternes 10, stk KS pension Da Kredsstyrelsens sammensætning og efterfølgende fordeling af frikøb, har indflydelse på den samlede størrelse af pension, vil tallet aldrig kunne lægges præcist i budgettet, da grundlaget for pensionsstørrelsen varierer. Endvidere er der i dette års regnskab en yderligere pensionsforpligtelse, da jeg har fået honorar for mit virke i FAK, og der ikke var budgetteret med dette. Derfor et overforbrug KS bagatel En del af KS løn udbetales som en skattefripulje i henhold til SKATs regler på området. Det er betinget at puljen anvendes til ydelser, der har relevans til arbejdets udførelse. Opfyldelse betingelserne for puljen ikke, udbetales resten som almindelig løn ved årets afslutning. I år er dkk blevet udbetalt ved årets afslutning og vi har besluttet at ændre praksis fremadrettet TR løn TR aflønnes af Kredsen ved mødeaktivitet (130 kr./møde - skattepligtigt) Honorarer Når Kredsen afholder medlemsarrangementer med eksterne oplægsholdere (fx Camilla Raymond eller Henrik L. Lund) udbetaler vi honorar til disse. I år valgte vi, at afholde et ekstra medlemsarrangement, da vi skønnede det var relevant. Derfor et overforbrug på kontoen Kørsel HLF udbetaler, lige som Helsingør kommune gør, kørselsgodtgørelse til KS og TR til møder udenfor Helsingør kommune efter statens takster i perioden var det 3,73 kr./km under km

4 Diæter Der udbetales diæter efter SKATs regler og til statens takster til medlemmer, herunder også TR og KS, der deltager med overnatning på DLFs kurser og konferencer & Pension/Frikøb henlæggelse Der er i år henlagt lidt mere end budgetteret, som følge af at jeg er indtrådt i forretningsudvalget i FAK Nordsjælland som kasserer. Vi har fået indhentet halvdelen af den manglende henlæggelse fra de tidligere Lønninger, ansatte Preben Wetche er stadig ansat som vores rengøringsmand på Kredsen Lønsumsafgift Jeg har endelig fået afmeldt lønsumsafgiften for Kredsen, da vi ikke længere har egentlig ansatte og dermed ikke er forpligtet af at skulle betale lønsumsafgift til staten. I den forbindelse var jeg ikke opmærksom på, at jeg fortsat skulle angive en nulindberetning, og fik i den anledning lige en afgift på dkk.800, hvorfor der er forbrugt mere end budgetteret. KONTOR Ejerforening Dette års regnskab bærer præg af at vi har betalt 5 ejerforenings bidrag og budgettet er lagt an på 4 betalinger. Reelt burde den sidste indbetaling være bogført i 2015 regnskabet. Derfor er der en budgetoverskridelse Renteudgifter Vi afdrager fortsat på vores kassekredit og har i den forbindelse en del renteudgifter. Jeg håber at kunne ramme budgettet mere præcist næste år, men det er ikke nemt! Forbrug el, varme, vand Denne konto gemmer også udgiften til vinduespudser og er derfor blevet en del større end budgetteret. Hvor vi tidligere betalte dkk om året i rene leje, betaler vi nu dkk , hvor af de dkk over tid vil bortfalde, da det er renter. Det er mere end en halvering af vores udgifter til kontor. Desuden forventer vi selvfølgelig, at vores lejlighed stiger i værdi Rengøring Både løn og rengøringsmidler fremgår af denne konto Avis og licenser I forbindelse med fornyelsen af vores IT-udstyr, har vi også været nødsaget til at opgradere vores Officepakke og vores regnskabsprogram. Begge dele er uforudsete merudgifter, som forårsager at vi sprænger budgettet.

5 IT, samt Mobil & telefon Vi har haft langt færre udgifter forbundet med telefoni og bredbånd end forventet, og har derfor et betydeligt underforbrug på kontoen Kopimaskine Den nye maskine er leaset til en afgift på ca. dkk pr./år, men har markant billigere afgiftspris pr./ kopi. Budgettet har ikke taget hensyn til leasingudgiften, hvorfor vi får et overforbrug. Derimod skal vi ikke længere henlægge midler til investering eller afskrive værdien af en købt kopimaskine. ADMINISTRATION Igen i år har vi holdt os under budgettet. KREDSARRANGEMENTER Medlemskursus I marts var 84 medlemmer af HLF på medlemskursus på Hotel Frederiksdal. Yderligere 8 medlemmer var tilmeldt med på venteliste, som vi desværre ikke kunne finde plads til. Vi er meget glade for at kunne tilbyde disse kurser til vores medlemmer og det udgør da også en betragtelig del af vores budget. Da udgiften til kurset afhænger af antallet af deltagere, er prisen også afhængig af hvor mange der indvilliger i at dele værelse. Stor tak til alle dem som delte værelse og dermed gjorde deres til, at vi kan sende så mange medlemmer på kursus. Vi håber også fremover, at kunne tilbyde et lokalt medlemskursus til vores medlemmer Medlemsmøder Da vi havde en rest på budgettet på konto , mente vi at der godt kunne være råd til et overforbrug her. Derfor besluttede vi at afholde medlemsmøde med Henrik L. Lund i efteråret, og derfor et markant overforbrug på kontoen Sommerudflugt, frak.4 Hvert år i juni måned plejer HLF at sende en flok glade frak.4 medlemmer på sommerudflugt. Turen er et absolut højdepunkt for mange af vore medlemmer i denne medlemsgruppe og en klassiker som Kreds36 og Kreds35 har arrangeret i fællesskab i en årrække. I 2014 begik vi en lokal tur med byvandring ved Christian H. Donatzky, omvisning i Skt. Mariæ kirke, frokost på M/S Aurora, rundvisning på Museet for Søfart og afslutningsvis intimkoncert med Helsingør Domkirkes Drengekor i Sct. Olai. Et tæt pakket program, men også en dag med rum til hygge og kollegialt samvær. Vi i KS sætter stor pris på det fine samarbejde med Kreds36 s fraktion 4 ansvarlige, Bjørn Helstrup, og vores egen Claus Penn Nørfelt, og ønsker endnu engang, at udtrykke en stor tak for det gode samarbejde.

6 DIVERSE Inventar Vi har købt nye computere til Kredsens kontorer, 3 tæpper og er desuden begyndt at udskifte vores gamle stole på kontoret, da de er ved at gå fra hinanden. De øvrige konti giver ikke anledning til yderligere kommentarer. KONKLUSION DRIFT HLF går ud af 2014 med et overskud på lige godt dkk Dette skyldes i særdeleshed AKUT-fonden og en i øvrigt fin sammenhæng mellem budgettering og forbrug. SÆRLIG FOND SF har desuden, trods vigende indtægter på obligationerne, et overskud på DKK , mod et budgetteret overskud på DKK I dette resultat er der ikke taget højde for kursregulering af obligationer, hvorfor det afviger fra årsrapporten aflagt af Revisor Palle Mørch. SAMLET KONKLUSION HLF s økonomi er fortsat på rette vej, og vi forventer at følge den økonomiske strategi vi lagde sidste år. Merete Svalgaard Knuthsen

ÅRSREGNSKAB 2015 - HLF

ÅRSREGNSKAB 2015 - HLF ÅRSREGNSKAB 2015 - HLF Ved Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Generelt Regnskabet opdeles i indtægter og udgifter og er opdelt i et særskilt regnskab for driften og for Særlig Fond. Resultatet og egenkapitalen

Læs mere

ÅR REGNSKAB BUDGET 1 BUDGET 2 KORRIGERET BUDGET FOR 2017

ÅR REGNSKAB BUDGET 1 BUDGET 2 KORRIGERET BUDGET FOR 2017 REGNSKAB 2016 - HLF Ved Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Generelt Regnskabet opdeles i indtægter og udgifter og er opdelt i et særskilt regnskab for driften og for Særlig Fond. Resultatet og egenkapitalen

Læs mere

REGNSKAB HLF ÅR REGNSKAB BUDGET 1 BUDGET 2. Generelt KORRIGERET BUDGET OVERSLAGSBUDGET 2018 REGNSKAB FOR 2017

REGNSKAB HLF ÅR REGNSKAB BUDGET 1 BUDGET 2. Generelt KORRIGERET BUDGET OVERSLAGSBUDGET 2018 REGNSKAB FOR 2017 REGNSKAB 2017 - HLF Ved Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Generelt Regnskabet opdeles i indtægter og udgifter og er opdelt i et særskilt regnskab for driften og for Særlig Fond. Resultatet og egenkapitalen

Læs mere

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Budget 2016 - HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Som jeg netop har fremlagt er vores regnskaber under pres. Hovedårsagen er ganske enkelt, at vi mister medlemmer. Ikke fordi organisationsgraden forandre

Læs mere

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Budget 2017 - HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen 2016 var et år, hvor vi virkelig havde fokus på at begrænse vores driftsudgifter og det er lykkedes efter hensigten. På sidste år generalforsamling

Læs mere

ADM.GEBYR SÆRLIG FOND Vi hæver administrationsgebyret fra Særlig Fond til det tidligere niveau på dkk årligt.

ADM.GEBYR SÆRLIG FOND Vi hæver administrationsgebyret fra Særlig Fond til det tidligere niveau på dkk årligt. Budget 2019 - HLF I lighed med de seneste års praksis fremlægges et budget for indeværende år og et overslagsbudget for det efterfølgende år, 2020. Budgettet er førstebehandlet 28.november 2018, 2.behandlet

Læs mere

Kontingentet foreslås uændret i 2016, men med medlemstal for nedadgående (forventer 100 færre om 10 år!) efterlader det på kort sigt 2 muligheder:

Kontingentet foreslås uændret i 2016, men med medlemstal for nedadgående (forventer 100 færre om 10 år!) efterlader det på kort sigt 2 muligheder: Budget 2015 - HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Vores regnskab for 2014 tegner driftens new-normal efter vores store investering i 2013, lejligheden. Vi har fortsat, som forventet, et underskud på

Læs mere

REGNSKAB BUDGET 1 BUDGET

REGNSKAB BUDGET 1 BUDGET REGNSKAB - HLF Ved Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Generelt Regnskabet opdeles i indtægter og udgifter, og er opdelt i et særskilt regnskab for driften og for Særlig Fond. Resultatet og egenkapitalen

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2017 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2017 31. december 2017 Generalforsamling Onsdag den 7. marts 2018

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2016 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2016 31. december 2016 Generalforsamling Onsdag den 8. marts 2017

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2013 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2013 31. december 2013 Generalforsamling Tirsdag den 18. marts 2014

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2014 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2014 31. december 2014 Generalforsamling Tirsdag den 10. marts 2015

Læs mere

Hørsholm Lærerforening

Hørsholm Lærerforening Nyhedsbr Nyhedsbrev nr. 1 marts 2012 Hørsholm Lærerforening Kredsgeneralforsamling Onsdag den 14. marts 2012 kl. 15.15 På Usserød skole (lærerværelset) Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2015 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2015 31. december 2015 Generalforsamling Onsdag den 9. marts 2016

Læs mere

Årsregnskab Allerød Hørsholm Lærerforening

Årsregnskab Allerød Hørsholm Lærerforening 2012 Årsregnskab Allerød Hørsholm Lærerforening Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Lærerforening Kreds 32 1. januar 2012 31. marts 2012 Hørsholm Lærerforening Kreds 31 1. januar 2012 31.

Læs mere

Noter til regnskab 2014.

Noter til regnskab 2014. Noter til regnskab 2014. 1 Renter ekstraordinære store pga mgl frikøbsafregning med kommunen 2 Pga mange nye TR og sygemelding var der kun 3 deltagere på St. kursus/fr.dal Desuden blev begge konferencer

Læs mere

Noter til regnskab 2013.

Noter til regnskab 2013. Noter til regnskab 2013. 1 En deltager færre på St. kursus på Fr.dal. Den ene kredskonference var kun på en dag og egne omgivelser Den anden konference afholdt i lånt hus. (Dette kan ikke vides på forhånd)

Læs mere

Stiftende Generalforsamling 2012

Stiftende Generalforsamling 2012 Stiftende Generalforsamling 2012 5. marts 2012 Under forudsætning af, at punktet vedr. sammenlægning bliver godkendt på generalforsamling 2012 i både Allerød Lærerforening og Hørsholm Lærerforening indkaldes

Læs mere

REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71

REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71 REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71 Resultatopgørelse for perioden 1/1-31/12 2018 Note Kontingentindtægter: Regnskab 18 Budget 18 Regnskab 17 Kontingent F1, 2, 4 og 6 1.320.708 1.446.900 1.066.100 Kontingenttilskud

Læs mere

GENERALFORSAMLING Fredag d. 11. marts 2015 kl. 17.00 på Frederiksværk skole, Enghaven Dagsorden:

GENERALFORSAMLING Fredag d. 11. marts 2015 kl. 17.00 på Frederiksværk skole, Enghaven Dagsorden: Generalforsamling Kære kolleger Igen i år er der god grund til at møde op og deltage i generalforsamlingen. Selvom der i Halsnæs ikke er lang vej til TR og kredsstyrelsen, er generalforsamlingen noget

Læs mere

Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016

Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016 Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016 CVR. Nr.: 50 56 70 28 1 Forslag til forretningsorden for generalforsamlingen 1. Mødet åbnes af formanden, der leder valget af dirigent. Kredsstyrelsen sørger for optagelse

Læs mere

RESULTATOPGØRELSE FOR 2016

RESULTATOPGØRELSE FOR 2016 RESULTATOPGØRELSE FOR 2016 INDTÆGTER note Budget i hele 1000 1.777 Kontingentindtægter i alt 1.787.720,00 1 162 Fra AKUT-fond 154.362,50 29 Andre indtægter 28.900,00 1.968 SAMLEDE INDTÆGTER 1.970.982,50

Læs mere

Økonomi Forslag til kontingent for 2018 og kontingentramme

Økonomi Forslag til kontingent for 2018 og kontingentramme Økonomi Forslag til kontingent for 2018 og kontingentramme for 2019 I henhold til foreningens vedtægter 8, stk. 2, fastsætter den ordinære kongres det årlige kontingent for det næstfølgende regnskabsår

Læs mere

Budget. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt. 5. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt.

Budget. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt. 5. Forslag til generalforsamlingsbeslutning jvf. dagsordenens pkt. Kredsstyrelsens budgetforslag justeres på indtægtssiden i forhold til det forventede medlemsantal. Udgifterne i det reviderede budget 14 er rettet for regnefejl. Eventuel ny praksis omkring frikøb fra

Læs mere

HADERSLEV LÆRERKREDS KREDS 93 LAURIDS SKAUSGADE 12,2 6100 HADERSLEV

HADERSLEV LÆRERKREDS KREDS 93 LAURIDS SKAUSGADE 12,2 6100 HADERSLEV HADERSLEV LÆRERKREDS KREDS 93 LAURIDS SKAUSGADE 12,2 6100 HADERSLEV ÅRSRAPPORT FOR 2011 Resultatopgørelse for perioden 1. Januar - 31. December 2011 Note 2011 Budget Samlede kontingentindtægter: 1 1.893.051

Læs mere

Noter til regnskab 2016.

Noter til regnskab 2016. Noter til regnskab 2016. 1 Renter noget større pga sen frikøbsafregning med kommunen 2 AKUT-midler færre pga af færre TR'ere. 3 Pga flere nye TR var der kun 5 deltagere på St. kursus/fr.dal Desuden blev

Læs mere

Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133. Fondsreg.nr. 100.540

Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133. Fondsreg.nr. 100.540 Århus Lærerforening D.L.F. kreds 133 Fondsreg.nr. 100.540 Indhold Styrelsens underskrifter 2 Kritisk revisors påtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Resultatopgørelse for året 1. januar til 31.

Læs mere

Noter til regnskab 2017.

Noter til regnskab 2017. Noter til regnskab 2017. 1 Færre medlemmer og overgangen til normalt kontingent den 1. august. 2 En TR (Ramløse) mere og derudover er der tildelt ca 4000 kr af 2018-midlerne. 3 Lavere forbrug samt hjælp

Læs mere

Generalforsamling Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen, kreds 122 afholdes torsdag den 23. marts 2017 kl i Højmark forsamlingshus.

Generalforsamling Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen, kreds 122 afholdes torsdag den 23. marts 2017 kl i Højmark forsamlingshus. Fjordkredsen Generalforsamling 2017 Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen, kreds 122 afholdes torsdag den 23. marts 2017 kl. 17.00 i Højmark forsamlingshus. Foreløbig dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Resultatopgørelse 2015, Lærerkreds Nord

Resultatopgørelse 2015, Lærerkreds Nord REGNSKAB 2015 BUDGET 2016-2018 Resultatopgørelse 2015, Lærerkreds Nord INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB Kontingent 4.385.000 4.292.290 AKUT-fondsrefusion 750.000 628.840 Renteindtægter 40.000 57.001 Andre indtægter

Læs mere

Midtvendsyssels Lærerkreds. Særlig Fond

Midtvendsyssels Lærerkreds. Særlig Fond Kreds 150 af Danmarks Lærerforening og Særlig Fond Grønnegade 52 9700 Brønderslev Årsregnskab 2015 Godkendt på kredsens ordinære generalforsamling, den 15/3-2016 ------------------------------- dirigent

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 ONSDAG DEN 12. MARTS KL. 17.30 TRE FALKE SKOLEN SØNDERJYLLANDS ALLÉ 4 2000 FREDERIKSBERG DET HANDLER OM DIN HVERDAG Indholdsfortegnelse: Dagsorden Fastlæggelse af forretningsorden

Læs mere

INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB

INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB Kontingent 4.250.000 4.199.992 AKUT-fondsrefusion 775.000 855.427 Renteindtægter 100.000 107.556 Andre indtægter 345.000 319.590 Indtægter i alt 5.470.000 5.482.563 UDGIFTER Personaleudgifter

Læs mere

FREDERIKSBERG KOMMUNELÆRERFORENING. Gammel Kongevej 164, 4. th., 1850 Frederiksberg C. CVR nr. 73 96 78 13

FREDERIKSBERG KOMMUNELÆRERFORENING. Gammel Kongevej 164, 4. th., 1850 Frederiksberg C. CVR nr. 73 96 78 13 FREDERIKSBERG KOMMUNELÆRERFORENING Gammel Kongevej 164, 4. th., 1850 Frederiksberg C. CVR nr. 73 96 78 13 Årsregnskab for 2007 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E Side Resultatopgørelse for 2007... 1

Læs mere

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF.

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. VEDTÆGTER Vallensbæk Lærerkreds/ Kreds 9: 1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske, økonomiske og tjenstlige interesser

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Fjordkredsen Generalforsamling 2018 Trine Ørskov, formand for Børne & Familieudvalget fortæller om udvalgets visioner og planer for folkeskolen fra 17.00 ca. 17.30. Ordinær generalforsamling i Fjordkredsen,

Læs mere

Slagelse Lærerkreds. Revisionsprotokollat til årsrapport 2016

Slagelse Lærerkreds. Revisionsprotokollat til årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Ndr. Ringgade 70A 4200 Slagelse Telefon 58 55 82 00 Telefax 58 55 82 01 www.deloitte.dk Slagelse Lærerkreds Revisionsprotokollat til

Læs mere

Velkomst Præsentationsrunde Rollefordeling vedr. økonomien Bogføring og årsregnskab Skat og moms Medlems-og bogføringssystemer

Velkomst Præsentationsrunde Rollefordeling vedr. økonomien Bogføring og årsregnskab Skat og moms Medlems-og bogføringssystemer Velkomst Præsentationsrunde Rollefordeling vedr. økonomien Bogføring og årsregnskab Skat og moms Medlems-og bogføringssystemer Stiftet i 1994 af Carsten H. Fohlmann Har mere end 20 års erfaring med foreninger

Læs mere

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF.

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. VEDTÆGTER Vallensbæk Lærerkreds/ Kreds 9: 1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske, økonomiske og tjenstlige interesser

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB

INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB Kontingent 4.175.000 4.113.734 AKUT-fondsrefusion 750.000 681.517 Renteindtægter 75.000 80.904 Andre indtægter 350.000 345.817 Indtægter i alt 5.350.000 5.221.971 UDGIFTER Personaleudgifter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NORDFYNS LÆRERKREDS

VEDTÆGTER FOR NORDFYNS LÆRERKREDS VEDTÆGTER FOR NORDFYNS LÆRERKREDS 1. Kredsens navn er NORDFYNS LÆRERKREDS, Danmarks Lærerforenings kreds 83. Dens hjemsted er Nordfyns Kommune. Det er dens formål inden for sit område, som omfatter Nordfyns

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Mariagerfjord Lærerkreds. Særlig Fond

Mariagerfjord Lærerkreds. Særlig Fond Kreds 151 af Danmarks Lærerforening og Særlig Fond Østergade 24B 9550 Mariager Årsrapport 2015 Godkendt på kredsens ordinære generalforsamling, den 15/3-2016 ------------------------------- dirigent I

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2018

GUIDE Udskrevet: 2018 GUIDE Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber Udskrevet: 2018 Indhold Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber............................. 3 2 Guide Sådan arbejder I med

Læs mere

Contar ApS. Regnskab Bestyrelsens rolle. Kassererens rolle. Revisorens rolle. Revisorens rolle

Contar ApS. Regnskab Bestyrelsens rolle. Kassererens rolle. Revisorens rolle. Revisorens rolle Regnskab 2019 Velkomst Rollefordeling vedr. økonomien Årsregnskab Bogføring Skat og moms Medlems- og bogføringssystemer Contar ApS Stiftet i 1994 af Carsten H. Fohlmann Har mere end 20 års erfaring med

Læs mere

RAPPORT FRA DEN KRITISKE REVISOR OM REGNSKAB 2008

RAPPORT FRA DEN KRITISKE REVISOR OM REGNSKAB 2008 BILAG B 2 RAPPORT FRA DEN KRITISKE REVISOR OM REGNSKAB 2008 Om den kritiske revisor Ifølge Jordemoderforeningens lov vedr. regnskab og revision 34, stk. 3 står der: Den af kongressen valgte kritiske revisor

Læs mere

INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB

INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB INDTÆGTER BUDGET REGNSKAB Kontingent 4.250.000 4.225.413 AKUT-fondsrefusion 750.000 532.988 Renteindtægter 40.000 41.361 Andre indtægter 349.000 362.110 Indtægter i alt 5.389.000 5.161.874 UDGIFTER Personaleudgifter

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2016

GUIDE Udskrevet: 2016 GUIDE Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber Udskrevet: 2016 Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber Her finder du en af tre guide som viser, hvordan økonomi typisk styres

Læs mere

Taulov Vandværk generalforsamling 2014 ÅRSREGNSKAB 2013. Taulov Vandværk A.m.b.A. Se.nr 34146357

Taulov Vandværk generalforsamling 2014 ÅRSREGNSKAB 2013. Taulov Vandværk A.m.b.A. Se.nr 34146357 ÅRSREGNSKAB 2013 Taulov Vandværk A.m.b.A. Se.nr 34146357 BERETNING: I 2013 har Taulov Vandværk haft et ikke tilfredsstillende resultat på den primære drift med et underskud på knap 100.000 kroner før renter.

Læs mere

SLS-kasserer - Vejledning til kassererarbejdet i din lokalbestyrelse

SLS-kasserer - Vejledning til kassererarbejdet i din lokalbestyrelse SLS-kasserer - Vejledning til kassererarbejdet i din lokalbestyrelse [Revideret januar 2019] Indholdsfortegnelse 1. Økonomisk støtte til lokalbestyrelsen... 2 Kassereropgaver i SLS-lokalbestyrelsen...

Læs mere

Økonomi Forslag til kontingent for 2014 og kontingentramme

Økonomi Forslag til kontingent for 2014 og kontingentramme G.1.1 Økonomi Forslag til kontingent for 2014 og kontingentramme for 2015 I henhold til foreningens vedtægter 8, stk. 2, fastsætter den ordinære kongres det årlige kontingent for det næstfølgende regnskabsår

Læs mere

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Årsrapport 2014 Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om foreningen 1 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Årsregnskab 1. januar 31. december 2014: Anvendt

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer,

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer, Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening Kære Medlemmer, Aarhus, Det er en fornøjelse at kunne sætte jer ind i foreningsåret 2013/2014 set fra et økonomisk perspektiv. Som altid præsenteres her

Læs mere

Slagelse Lærerkreds CVR-nr. 85 58 95 12. Årsrapport 2014

Slagelse Lærerkreds CVR-nr. 85 58 95 12. Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Ndr. Ringgade 70A 4200 Slagelse Telefon 58 55 82 00 Telefax 58 55 82 01 www.deloitte.dk Slagelse Lærerkreds CVR-nr. 85 58 95 12 Årsrapport

Læs mere

S ktterfrage (Fys'lenner Sfetterfrøgevej 59 8420 Kne6e[ REGNSKAB FOR III - 3III2 2OII. 3. Regnskabsår. Regnskabet er fremlagt

S ktterfrage (Fys'lenner Sfetterfrøgevej 59 8420 Kne6e[ REGNSKAB FOR III - 3III2 2OII. 3. Regnskabsår. Regnskabet er fremlagt S ktterfrage (Fys'lenner Sfetterfrøgevej 59 8420 Kne6e[ REGNSKAB FOR III - 3III2 2OII 3. Regnskabsår Regnskabet er fremlagt Bestyrelsens regnskabspåtegning Bestyrelsen har dags dato aflagt regnskab for

Læs mere

Spørgsmål på Generalforsamling 2018:

Spørgsmål på Generalforsamling 2018: Lolland-Falsters Lærerforening Spørgsmål på Generalforsamling 2018: investerer Lolland-Falsters Lærerforening i virksomheder relateret til våbenproduktion? Svar fra Arbejdernes Landsbank: Investering i

Læs mere

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening 1 Hvidovre Lærerforening, med hjemsted i Hvidovre Kommune, udgør kreds 14 af Danmarks Lærerforening, har til formål, - at varetage medlemmernes økonomiske, tjenstlige samt pædagogiske interesser og at

Læs mere

Vedtægter for Nordfyns Lærerkreds

Vedtægter for Nordfyns Lærerkreds Vedtægter for Nordfyns Lærerkreds 1. Kredsens navn er Nordfyns Lærerkreds, Danmarks Lærerforenings kreds 83. Dens hjemsted er Nordfyns Kommune. Det er dens formål inden for sit område, som omfatter Nordfyns

Læs mere

DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG. Årsrapport 2004

DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG. Årsrapport 2004 DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG CVR nr. 13 94 64 42 Årsrapport 2004 Årsrapporten er godkendt på foreningens hovedgeneralforsamling København, den / 2005 dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

REVISIONSFIRMA THORBEN BOM

REVISIONSFIRMA THORBEN BOM Løjt Feriecenter I/S Løjt Kirkeby, 6200 Aabenraa CVR nr.: 32 72 68 44 Årsregnskab 1/1 31/12 2014. ØSTERGADE 33 6520 TOFTLUND TELEFON 74 83 00 11 TELEFAX 74 83 00 17 WEB: WWW.REVIBOM.DK MAIL : THB@REVIBOM.DK

Læs mere

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning.

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning. 1 Lærerkreds Nord udarbejder hvert år en årsrapport indeholdende påtegninger, årsregnskab m. balance og noter, samt regnskab for Særlig Fond. Årsrapporten er tilgængelig på kredsens hjemmeside. Derfor

Læs mere

Helsingør Lærerforening. Generalforsamling 2017

Helsingør Lærerforening. Generalforsamling 2017 Helsingør Lærerforening Nyhedsbrev 2/ marts 2017 Generalforsamling 2017 HLF 49202977 035@dlf.org www. 035.dk Helsingør Lærerforening, kreds 035 1 Dagsorden Dagsorden generalforsamling Klokken 18:00 Medlemsmøde

Læs mere

Endeligt Budget 14 Regnskab 13. Konto Navn Budget 2015 INDTÆGTER

Endeligt Budget 14 Regnskab 13. Konto Navn Budget 2015 INDTÆGTER Konto Navn Budget 2015 INDTÆGTER Endeligt Budget 14 Regnskab 13 KONTINGENT - note 1 10200 Kontingent 49.685.000 46.907.000 47.755.412 10201 Afskrevet kontingent -40.000 0-244.851 10300 Kredskontingent

Læs mere

REVISIONSFIRMA THORBEN BOM

REVISIONSFIRMA THORBEN BOM Løjt Feriecenter I/S Løjt Kirkeby, 6200 Aabenraa CVR nr.: 32 72 68 44 Årsregnskab 1/1 31/12 2013. ØSTERGADE 33 6520 TOFTLUND TELEFON 74 83 00 11 TELEFAX 74 83 00 17 WEB: WWW.REVIBOM.DK MAIL : THB@REVIBOM.DK

Læs mere

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Årsrapport 2015 Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om foreningen 1 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Årsregnskab 1. januar 31. december 2015: Anvendt

Læs mere

Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29. Vedtægter

Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29. Vedtægter Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29 Vedtægter 1. Navn Kredsens navn er Allerød - Hørsholm Lærerforening. Den udgør kreds 29 af Danmarks Lærerforening. Kredsens dækker Hørsholm Kommune og Allerød

Læs mere

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning.

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning. 1 Ændring i kredsens regnskabspraksis Fra og med i år bliver der udarbejdet en årsrapport indeholdende påtegninger, årsregnskab m. balance og noter, samt regnskab for Særlig Fond. Årsrapporten er tilgængelig

Læs mere

Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg Ny Kongensgade 18, 5.tv. 1557 København V

Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg Ny Kongensgade 18, 5.tv. 1557 København V Ny Kongensgade 18, 5.tv. 1557 København V Årsregnskab 2000 Indholdsfortegnelse Side Foreningsoplysninger 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsens årsberetning 4 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse 1.

Læs mere

GENERALFORSAMLING Fredag d. 20. marts 2015 kl. 17.00 på Hundested Skole - Storebjerg Dagsorden:

GENERALFORSAMLING Fredag d. 20. marts 2015 kl. 17.00 på Hundested Skole - Storebjerg Dagsorden: Generalforsamling Kære kolleger Igen i år er der god grund til at møde op og deltage i generalforsamlingen. Selvom der i Halsnæs ikke er lang vej til TR og kredsstyrelsen, er generalforsamlingen noget

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013. Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013. Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25. februar 2014 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Grundejerforeningen Kildeholm 1 INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Tidspunkt: 25. marts 2009 kl. 19:00 Mødested: Stengårdsskolen, alm lok 46 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Budgetforslag

Budgetforslag Budgetforslag 2015 17 2015 2017 Indtægter Kontingent 16031120 15363020 14492360 45886500 Finansielle indtægter 85000 85000 85000 255000 Indtægter i alt 16116120 15448020 14577360 46141500 Udgifter Mødeudgifter

Læs mere

Gribskov Halsnæs Lærerkreds Vedtægter

Gribskov Halsnæs Lærerkreds Vedtægter Gribskov Halsnæs Lærerkreds Vedtægter Indledning Disse vedtægter for kreds 34, Gribskov og Halsnæs Lærerkreds, er udarbejdet i et samarbejde mellem kredsstyrelsen for Gribskov Lærerkreds og Halsnæs Lærerkreds

Læs mere

Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening

Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening 1. Foreningens navn og formål. Stk. 1. Foreningens navn er Nørrebro Musicalteater Teaterforening. Stk. 2. Foreningens formål er på amatørbasis

Læs mere

PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2017

PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2017 PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE 10 2300 KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2017 Indhold Foreningsoplysninger... 3 Forretningsudvalgets påtegning... 4 Den uafhængige revisors påtegning til forretningsudvalget

Læs mere

Frederiksberg Kommunelærerforening

Frederiksberg Kommunelærerforening Frederiksberg Kommunelærerforening Generalforsamling Torsdag d. 21. marts 2013 kl. 17.30 Skolen ved Nordens Plads 1 Indholdsfortegnelse Dagsorden Side 2 Fastlæggelse af forretningsorden for FKF s generalforsamling

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem Solgårdens Ældreboliger S/I Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 28. maj 2015 kl. 15.00 samtidig med dette møde er der møde vedr. Ejerforeningen, på Solgården, Lundbyesvej 36, Bedsted,

Læs mere

GUNDSØMAGLE VANDVÆRK a.m.b.a. (CVR nr. 33 83 70 89) Ladegårdsvej 11 Gundsømagle. 4000 Roskilde. Årsrapport 1. januar 2014 til 31.

GUNDSØMAGLE VANDVÆRK a.m.b.a. (CVR nr. 33 83 70 89) Ladegårdsvej 11 Gundsømagle. 4000 Roskilde. Årsrapport 1. januar 2014 til 31. www.primarevision.dk GUNDSØMAGLE VANDVÆRK a.m.b.a. (CVR nr. 33 83 70 89) Ladegårdsvej 11 Gundsømagle 4000 Roskilde Årsrapport 1. januar 2014 til 31. december 2014 Resultatbudget 2015 og 2016 Godkendt på

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

EJERFORENINGEN LINDEVANG 7 EØ

EJERFORENINGEN LINDEVANG 7 EØ EJERFORENINGEN LINDEVANG 7 EØ RESULTATOPGØRELSE FOR 1. JULI 2012-30. JUNI 2013 OG BALANCE PR. 30. JUNI 2013-1 - INDHOLDSFORTEGNELSE Resultatopgørelse, driftsregnskab 3 Resultat af fonds-/foreningsregnskaber

Læs mere

Silkeborg Lærerforening

Silkeborg Lærerforening Silkeborg Lærerforening Vedtægter for Silkeborg Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 132 1. Navn Kredsens navn er Silkeborg Lærerforening. Den udgør kreds 132 af Danmarks Lærerforening og omfatter

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds

Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Generalforsamling i DLF - kreds 9, Vallensbæk Lærerkreds Tirsdag den 24. marts 2015 kl. 16.00 18.00 på Pilehaveskolen Derefter spisning for tilmeldte. Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning.

Læs mere

Budget 2014 FSL Side 1

Budget 2014 FSL Side 1 Budget 2014 FSL Side 1 INDTÆGTER KONTINGENT 10200 Kontingent 46.907.000 45.647.000 44.689.745,00 10201 Afskrevet kontingent 0-146.474,00 Nedsættelse af kont. for ledige 0-206.000 10300 Kredskontingent

Læs mere

Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond

Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond Ballerup Lærerforening Danmarks Lærerforening - kreds 21 Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond Vedtægter for Ballerup Lærerforening og Solidaritetsfonden 1

Læs mere

INTERN UDDANNELSE. Foreningsøkonomi

INTERN UDDANNELSE. Foreningsøkonomi INTERN UDDANNELSE Foreningsøkonomi Indledning Denne pjece henvender sig til de afdelingsbestyrelsesmedlemmer i Dansk Folkehjælp, der bliver udpeget til at varetage en afdelings økonomi og gerne vil vide

Læs mere

RESULTATOPGØRELSE UDGIFTER OG AFSKRIVNINGER

RESULTATOPGØRELSE UDGIFTER OG AFSKRIVNINGER ÅRSREGNSKAB 2016 Kostræde Ny Vandværk A.m.b.a. RESULTATOPGØRELSE Regnskab Budget Budget Spec: 2016 2016 2017 INDTÆGTER Grundtakst 261.574 218.950 272.700 Renteindtægter 8.242 10.000 10.000 Driftbidrag

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Regnskabet er opdelt i 3. Den første er selve regnskabet, hvor udgifter og indtægter, bankkonto og saldo

Læs mere

Sørby-Kirkerup Vandværk

Sørby-Kirkerup Vandværk Sørby-Kirkerup Vandværk Driftsregnskab 2011 Status 31. december 2011 Udarbejdet af Landboforeningen Gefion Vandværksadministration Fulbyvej 15 4180 Sorø Revisionspåtegning Ved gennemgang af regnskabet

Læs mere

Den Selvejende Institution Fredericia Krisecenter Sjællandsgade 46, 7000 Fredericia CVR 11 10 60 05

Den Selvejende Institution Fredericia Krisecenter Sjællandsgade 46, 7000 Fredericia CVR 11 10 60 05 Den Selvejende Institution Fredericia Krisecenter Sjællandsgade 46, 7000 Fredericia CVR 11 10 60 05 Årsregnskab 2013 Mogens Petersen Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Indholdsfortegnelse side Indholdsfortegnelse...

Læs mere

GLADSAXE LÆRERFORENING KONTINGENT/BUDGET

GLADSAXE LÆRERFORENING KONTINGENT/BUDGET Bilag D 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 A B C D E F G H I GLADSAXE LÆRERFORENING KONTINGENT/BUDGET 2018 og 2019 I alt DLFs andel Kontingent fraktion 1 & 2 pr. måned 489 213 Kontingent

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Marts 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

ALLERØD - HØRSHOLM LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER

ALLERØD - HØRSHOLM LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER ALLERØD - HØRSHOLM LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER Disse vedtægter for kreds 29, Allerød - Hørsholm Lærerforening er vedtaget på kredsens ordinære generalforsamling den 9. marts 2016. Vedlagt som bilag vedtægter

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

Dansk Skak Unions årsregnskab

Dansk Skak Unions årsregnskab Kasserer Henrik Knudsen, Enebærvænget 20, Appenæs, 4700 Næstved tlf. 55 75 21 34 fax 55 75 21 35 email kasserer@skak.dk cvr. 20268417 Indholdfortegnelse Kassererens beretning...1 Årets resultat... 1 Kommentarer

Læs mere

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Andelsselskabet Bønsvig - Stavreby Vandværk 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, afholdt den 19. september 2010

Læs mere