C o. / ^ # i*- 9 o. information Fra t. hjørrinq liommune. Velkommen til PLEJEHJEMMET FYNSGADE 13-15

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "C o. / ^ # i*- 9 o. information Fra t. hjørrinq liommune. Velkommen til PLEJEHJEMMET FYNSGADE 13-15"

Transkript

1 information Fra t hjørrinq liommune C o. / ^ # i*- 9 o Velkommen til PLEJEHJEMMET FYNSGADE 13-15

2 Du og din familie skal være velkomne her Beboere og personale på Plejehjemmet Fynsgade vil gerne byde dig og din familie rigtig hjertelig velkommen hos os. Vi håber, at vi vil være i stand til at skabe nogle hyggelige og hjemlige rammer - også for dig. Og vi vil meget gerne, om vi kan få et godt samarbejde også med din familie i fremtiden. Skal vi være dus eller Des? I denne pjece har vi konsekvent brugt du som tiltaleform. Hos os - og på de fleste plejehjem - i hvert fald i Nordjylland - er duformen efterhånden den mest almindelige. Men for nogen føles det stadig fremmed og mærkeligt at sige du til hinanden. Derfor vil vi gerne med det samme slå fast, at hvis De ønsker en anden tiltaleform, vil det selvfølgelig blive respekteret såvel af personalet som af de øvrige beboere på hjemmet. Derfor aftaler vi også altid med nye beboere allerede ved indflytningen, om man ønsker at bruge du eller De, og om man ønsker at blive kaldt ved fornavn eller ved efternavn.

3 Vi kan kun nå vores mål når vi samarbejder Først og fremmest har vi som mål at skabe et miljø, som kan være en reel afløser for eget hjem. Derfor bestræber vi os på: 1. at være med til at bevare den enkelte beboers personlighed og selvstændighed, 2. at stimulere den enkeltes interesse for at klare egne fornødenheder i den udstrækning, det er muligt, 3. at tage hensyn til den enkeltes religiøse overbevisning, 4. at udvise størst mulig menneskekærlighed, så enhver føler sig tryg, 5. at bibringe den enkelte forståelse for eget værd, 6. at styrke kontakten og samarbejdet med de pårørende.

4 Her ligger plejehjemmet Plejehjemmet Fynsgade ligger centralt i Hjørrings østlige bydel med kun ca. 300 m til det nærmeste forretningskvarter. Plejehjemmet har gennem de senere år været igennem omfattende moderniseringer, som blev afsluttet i Huset er delt op i tre etager med elevator i umiddelbar tilknytning til porten i gården. Hver etage fungerer som selvstændige afdelinger. Vi har ialt plads til 73 beboere. Plejestiftelsen i Overgade 7 fungerer som en del af plejehjemmet og har plads til yderligere 11 beboere. Sådan er hjemmet indrettet På vore tre etager er der ialt 45 stuer med badeværelse. Resten af stuerne har håndvask på stuen og toilet med bad i nærheden. Som fast inventar på stuerne er der: a. Skab med bøjlestang, hylder og overskab. b. Seng med sengetæppe samt dyne og pude. c. Gardiner. d. Lysarmatur i loftet. e. Sengebord med radio. Hvis du ønsker at bruge dit eget sengetæppe eller dine egne gardiner, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Gulvet er belagt med naturkork eller linoleum, som er let at holde rent. Du må gerne selv have små forlæggere med - bare de er forsynet med skridsikkert underlag.

5 Når du flytter ind Når du far besøg Personalet på plejehjemmet vil gerne hjælpe dig med at hænge billeder, lamper osv. op, hvis du ønsker det. Der er fælles TV i opholdsstuerne, men du er velkommen til at tage dit eget TV med, hvis du vil. Licensen bliver betalt af plejehjemmet. Du er også velkommen til selv at medbringe telefon. Alle udgifter i forbindelse med installationen skal du dog selv betale. Vi har en transportabel mønttelefon på hjemmet, og den kan du og din familie til enhver tid benytte jer af. Familie og venner er ALTID - på et hvilket som helst tidspunkt af dagen - velkomne på plejehjemmet. De pårørende er også velkomne til at gå ind i såvel beboernes dagligdag som arrangementerne på hjemmet. Personalet sætter pris på, at både du og din familie kommer og taler med os om specielle interesser, ønsker eller behov.

6 Sådan går vores dag Vi prøver at gøre dagene så afvekslende som muligt, men vi har en fast rytme, når det gælder måltider: Kl. ca. 7.30: Morgenmad. Kl. ca. 9.30: Formiddagsdrik eller kaffe. Kl. ca : Middagsmad. Kl. ca : Eftermiddagskaffe. Kl. ca : Aftensmad. Kl. ca : Aftenskaffe. På hver afdeling er der stillet et rullebord op med te og kaffe, som du og dine pårørende er velkomne til at benytte jer af.

7 Vi har masser af tilbud til dig Fødselsdage Inden din fødselsdag kan du og din familie aftale med afdelingssygeplejersken, hvordan du ønsker dagen skal forløbe. Hjemmet giver kaffe med brød til op til 15 gæster. Og hvis du ønsker flere gæster, kan det også lade sig gøre - men da mod betaling. Familiefester Omkring én gang om året holder vi familiefest. Festerne holdes afdelingsvis, og du er velkommen til at invitere to eller tre familiemedlemmer eller venner med. Aktiviteter i salen På alle hverdage er der mulighed for, under hyggelige former, at deltage i de mange forskellige aktiviteter, der foregår i salen på 1. sal. Andagt Hver onsdag formiddag holdes der andagt i salen. Andagten forrettes af Set. Catharinæ kirkes præster på skift. Det er selvfølgelig frivilligt, om man vil deltage. Der er altergang én gang om måneden. Beboerblad Vi udsender et beboerblad én gang om måneden. I det finder du oplysninger om månedens forskellige arrangementer - referat fra beboermøderne, underholdning, udflugter, fester m.v. Bibliotek Biblioteket ligger på 1. sal. Desuden kommer bibliotekaren jævnligt rundt på stuerne. Vi har ingen kiosk, men personalet vil gerne hjælpe med småærinder. Beboermøder En aften om måneden holder vi beboermøde. Alle er velkomne - også familie. På beboermøderne snakker vi om dagligdagens små og store begivenheder og/ eller problemer, og hjemmets bestyrer orienterer om stort og småt. Desuden drøfter vi den kommende måneds underholdning og arrangementer af forskellig slags.

8 Praktiske oplysninger Økonomi Når du flytter ind på plejehjemmet, inddrages pensionen. Til gengæld får du hver måned udbetalt lommepenge. Hvis der, mens du er på plejehjemmet, skulle opstå økonomiske problemer og spørgsmål, vil kommunens pensionsafdeling gerne hjælpe dig. Ring på tlf lokal 233. Forsikringer Plejehjemmet har ikke nogen kollektiv indbo- og brandforsikring. Hvis du ønsker dit indbo brand- eller tyveriforsikret, skal du selv tegne en forsikring. Under dit ophold her er du under almindelig sygesikring. Hjemmet betaler alle udgifter til nødvendig medicin, briller, tandproteser m.m. Attester Alle attester, så som dåbs- og vielsesattester, skal opbevares på hjemmet, mens du er her. Ved indflytningen skal du aflevere dem til afdelingssygeplejersken. Læge Der er frit lægevalg blandt byens praktiserende læger, så du beholder din egen læge, også efter, at du er flyttet ind på plejehjemmet. Medicin Al medicin indkøbes og administreres af plejehjemmet. Der må ikke opbevares medicin på stuerne. Frisør og fodpleje Du vil få tilbud om at komme til frisør og fodpleje, mens du opholder dig her. Brandfare Af hensyn til brandfare, er det ikke tilladt at have levende lys på stuerne. Det er også forbudt at ryge i sengen, hvis der ikke er andre på stuen.

9 Tøj Du kan tage alt dit private tøj med. Det vil straks ved ankomsten blive nummereret. Såvel mærkningen af tøjet som vask og vedligeholdelse i det hele taget, tager vores systue i underetagen sig af. Vi vil gerne have, at du benytter dig af hjemmets sengelinned, håndklæder m. m. Aviser og blade Hver afdeling får aviser, som lægges frem til beboerne.. Hvis du selv vil holde avis, er det foregen regning. Breve og alle former for post bliver dagligt delt rundt af personalet. Hvis du har post, der skal sendes, kan du aflevere det til personalet, som sørger for den videre ekspedition.

10 Udgivet af Hjørring kommune for Plejehjemmet Fynsgade Tekst: Inge Heilesen Fotos: Mogens Kruse Produktion: Larsen & Bohøj Reklame/Marketing

Velkommen. Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her.

Velkommen. Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her. Velkommen Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her. De Gamles Hjem er indrettet til 25 beboere med hver deres

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen:

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen: De fysiske rammer: Afdelingen består af 28 boliger, hvor hver bolig indeholder entré, bad, toilet, stue og lille altan eller have. Endvidere indbefatter hver bolig: El-seng Gardinstænger. Stuearealet er

Læs mere

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen til Søndergården Et godt sted at være SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen Med denne folder vil vi som personale gerne byde dig velkommen til Søndergården. Der er 27 lejligheder på Søndergården,

Læs mere

Velkommen til Brogårdshøj!

Velkommen til Brogårdshøj! Velkommen til Brogårdshøj! Denne velkomst er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Velkomsten indeholder en række oplysninger i forbindelse med indflytning og ophold i Brogårdshøj. Har De spørgsmål,

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON...

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... SØBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 4 LEJLIGHEDERNE... 5 STØRRELSE...

Læs mere

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59.

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59. Velkommen til Søndersøhave! Denne brochure er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Brochuren indeholder en række oplysning i forbindelse med indflytning og ophold i Søndersøhave. Har De spørgsmål,

Læs mere

En skitse over boligen kan ses på omslaget af denne folder.

En skitse over boligen kan ses på omslaget af denne folder. Dorthe Mariehjemmet ligger i Rødovre kommune, på hjørnet af Fortvej og Rødovrevej. Der er adgang til boligerne fra Fortvej 19. Der bor 90 borgere i huset, fordelt på 6 grupper. OM BOLIGEN Huslejen betales

Læs mere

VELKOMMEN. som beboer på Fynsgadecentret

VELKOMMEN. som beboer på Fynsgadecentret VELKOMMEN som beboer på Fynsgadecentret Personalet på Fynsgadecentret ønsker dig hjertelig velkommen. Vi ser frem til at få et godt samarbejde med dig og din familie. Fynsgadecentret er opført i 3 plan

Læs mere

Velkommen. som beboer på Bålhøj Centret

Velkommen. som beboer på Bålhøj Centret Velkommen som beboer på Bålhøj Centret 2 Velkommen til Bålhøj Ældrecenter Kære nye beboer... Bålhøj Centret set fra Tykskovvej med springvandet i forgrunden Hjertelig velkommen til Bålhøj Ældrecenter og

Læs mere

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND. Rehabiliteringssektionen

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND. Rehabiliteringssektionen GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Rehabiliteringssektionen GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Velkommen Genoptræningscenter Remstruplund er et døgntilbud til borgere i Silkeborg Kommune, som har brug for

Læs mere

Velkommen til Fanø Plejecenter. "Hybenhuset "

Velkommen til Fanø Plejecenter. Hybenhuset Velkommen til Fanø Plejecenter "Hybenhuset " Hybenhuset Hybenhuset består af 9 1-værelses lejligheder med fælles køkken og opholdsstue. Hybenhuset er en del af Fanø Plejecenter. Fanø Plejecenters bygninger

Læs mere

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014 Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit Velkommen Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer 12 Januar 2014 Indhold Velkommen...4 Inden du starter..5 Personalets vagtskifte...6 Opholdet.7

Læs mere

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2017

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2017 GUDERUP PLEJECENTER Forord. Med denne pjece vil vi gerne byde velkommen til Guderup Plejecenter. Vi vil meget gerne leve op til de forventninger, der måtte være til os og ønsker at løse problemer ved hjælp

Læs mere

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Vi håber lidt information på nuværende tidspunkt vil hjælpe Dem, så De hurtigt vil finde Dem til rette i Deres nye bolig Centret har fælles ledelse med Bregnbjerglunden.

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

Velkommen til Højtoften

Velkommen til Højtoften Velkommen til Højtoften Plejecenter Højtoften Distrikt Vest Toftevej 17-19, Lindved 7100 Vejle Tlf. 79 83 30 10 2 VELKOMMEN Til Højtoften Der er os en fornøjelse at byde dig og dine pårørende velkommen

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Indhold Velkommen... 3 Om Kirstinehaven... 4 Lejligheden... 5 Indflytning... 5 Når du flytter ind, så husk... 6 Hvad koster det at bo i Kirstinehaven?... 8 Andet

Læs mere

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken Velkommen som beboer og pårørende i midlertidig bolig på Jebjerg Ældrecenter Velkommen: Med denne pjece vil vi gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Jebjerg Ældrecenter. Du er bevilget

Læs mere

Med denne pjece vil vi gerne byde dig velkommen og informere dig om opholdet på Diakonissestiftelsens Omsorgspladser.

Med denne pjece vil vi gerne byde dig velkommen og informere dig om opholdet på Diakonissestiftelsens Omsorgspladser. Velkommen Velkommen Med denne pjece vil vi gerne byde dig velkommen og informere dig om opholdet på Diakonissestiftelsens Omsorgspladser. Pjecen er skrevet til dig, der for en tid skal opholde dig her

Læs mere

Frederiksgadecenteret

Frederiksgadecenteret Velkommen til Frederiksgadecenteret Aflastningspladser Frederiksgadecenteret Frederiksgade 8 4690 Haslev Tlf. 56 20 41 40 Indledning Som aflastningsbeboer på Frederiksgadecenteret ønskes du hjertelig velkommen

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Åløkkevej 4, Brobyværk, 5672 Broby Tlf: 7253 0524 Mail: Plejecenter-aaloekkeparken@fmk.dk Hjemmeside: www.aaloekkeparken.dk Indhold Velkommen 3 Bolig 4 Før du flytter

Læs mere

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven Til nye beboere og deres pårørende Velkommen til Haven Indhold Velkommen til Haven...3 Personalet...3 Elever...3 Havens værdigrundlag...4 Du skal opleve en god hverdag...4 Traditioner og arrangementer...4

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Introduktion Side 3 Information før indflytning Side 5 Indflytning Side 5 Forplejning Side 6 Tøjvask Side 6 Rengøring Side 6 Servicepakken Side

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 www.plejecentretsjaelsoe.dk Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46

Læs mere

Velkommen som beboer på Enrum Plejecenter

Velkommen som beboer på Enrum Plejecenter Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 5 Maden på plejecentert 5 Aktiviteter 5 Praktiske informationer Før du flytter ind 6 Nøgler 6 Det skal du medbringe

Læs mere

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 VESTERBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 STØRRELSE... 6 BOLIGSELSKAB/HUSLEJE...

Læs mere

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads 1 Indledning Som ny beboer på Hylleholtcenteret ønskes du hjertelig velkommen af leder og personale. Vi håber på en god og konstruktiv dialog med dig og din familie. Hylleholtcenteret

Læs mere

VELKOMMEN. i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015. Læsø Døgnpleje. Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf.

VELKOMMEN. i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015. Læsø Døgnpleje. Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf. VELKOMMEN i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015 Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf. 98 49 14 22 Pr. 01-01-2015 Genoptræning / aflastning eller som ny beboer -

Læs mere

MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1

MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1 MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1 INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL MØLLEHAVEN... 3 BELIGGENHED... 3 FAKTA OM MØLLEHAVEN... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 KONTAKTPERSON... 4 HUSENES TELEFONNUMRE...

Læs mere

Velkommen til Øster Snede Plejecenter

Velkommen til Øster Snede Plejecenter Velkommen til Øster Snede Plejecenter Lindvedvej 16, Øster Snede 8723 Løsning Tlf. 7675 8210 Revideret 21.08.09 Kære nyankomne beboer Vi byder dig velkommen her på Øster Snede Plejecenter. Med denne pjece

Læs mere

Velkommen til Ældrecentret Solvang

Velkommen til Ældrecentret Solvang Ældrecentret Solvang, Rolighedsvej 1 og 3 Hvidbjerg, 7790 Thyholm Tlf. 96 84 87 90 Velkommen til Ældrecentret Solvang Sundhed og Omsorg Østergade 11, 1. 7600 Struer Tlf. 96 84 84 84 www.struer.dk Midlertidigt

Læs mere

Velkommen. Vi har forsøgt at samle nogle praktiske oplysninger, som kan hjælpe dig og din familie til at blive fortrolig med hverdagen på Grønningen.

Velkommen. Vi har forsøgt at samle nogle praktiske oplysninger, som kan hjælpe dig og din familie til at blive fortrolig med hverdagen på Grønningen. Velkommen Vi har forsøgt at samle nogle praktiske oplysninger, som kan hjælpe dig og din familie til at blive fortrolig med hverdagen på Grønningen. Din adresse bliver: Grønnevej 6360 Tinglev Velkommen

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

Velkommen til Toftegården

Velkommen til Toftegården Velkommen til Toftegården Velkomsthilsen: Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen som beboer / familie her på Toftegården. Målet er at skabe en tryg hverdag, hvor livet leves i så hjemlige forhold som

Læs mere

VELKOMMEN i Poppelhaven. Skærmet afsnit Tlf Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum, 9940 Læsø Tlf

VELKOMMEN i Poppelhaven. Skærmet afsnit Tlf Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum, 9940 Læsø Tlf VELKOMMEN i Poppelhaven Skærmet afsnit Tlf. 99 22 20 27 Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum, 9940 Læsø Tlf. 98 49 14 22 Med dette hæfte ønsker vi at byde dig velkommen i dit nye hjem i Poppelhaven. Poppelhaven

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, du og dine pårørende

Læs mere

Breumgård. - hvor mennesket er i centrum

Breumgård. - hvor mennesket er i centrum - hvor mennesket er i centrum Hæftet er tænkt som en information til beboere og pårørende, så der er mulighed for at orientere sig om de tilbud, som centret har at byde på. 1 , - hvor mennesket er i centrum!

Læs mere

Rehabilitering, omsorg og genoptræning

Rehabilitering, omsorg og genoptræning Velkommen til Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering For borgere på aflastningsophold Rehabilitering, omsorg og genoptræning 12 Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering Nordre Fasanvej 57 Vej 6, indgang

Læs mere

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Vi håber at denne pjece kan give svar på nogle af de spørgsmål, der ofte rejser sig i forbindelse med at starte i dagcenter. Hvis ikke du kan finde svarende

Læs mere

Velkommen. Område Midtbyen. Til Møllestien Grønnegade 10 og Vestergade 25. Side

Velkommen. Område Midtbyen. Til Møllestien Grønnegade 10 og Vestergade 25. Side Velkommen Til Møllestien Grønnegade 10 og Vestergade 25 Område Midtbyen Side Velkommen til Møllestien På Møllestiens vegne vil jeg gerne byde dig velkommen til din nye bolig. Vi ønsker, at du, din familie

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D.

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Velkommen I denne pjece kan du læse om dagligdagen på genoptræningscentret. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte medarbejderne

Læs mere

Velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit

Velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit Velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit Til patienter og pårørende Regionshospitalet Randers Ortopædkirurgisk Sengeafsnit Telefon 7842 2020 Vi vil hermed byde velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit.

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Velkommen. Plejecenter Kærgården. Forfatter: Berit Svensson og Hanne Buch Revideret den 4.9.2014 Dokument nr. 480-2014-946896 Sags nr.

Velkommen. Plejecenter Kærgården. Forfatter: Berit Svensson og Hanne Buch Revideret den 4.9.2014 Dokument nr. 480-2014-946896 Sags nr. Velkommen Plejecenter Kærgården Forfatter: Berit Svensson og Hanne Buch Revideret den 4.9.2014 Dokument nr. 480-2014-946896 Sags nr. 480-2014-150413 Indhold VELKOMMEN TIL KÆRGÅRDEN... 2 BELIGGENHED...

Læs mere

Velkommen til Ældrecentret Solgården. Luneborgvej 16G 9382 Tylstrup

Velkommen til Ældrecentret Solgården. Luneborgvej 16G 9382 Tylstrup Velkommen til Ældrecentret Solgården Luneborgvej 16G 9382 Tylstrup Velkommen til Solgården Jeg og personalet på Tylstrup Ældrecenter, Solgården, vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

PLEJECENTRET KROGSTENSHAVE

PLEJECENTRET KROGSTENSHAVE PLEJECENTRET KROGSTENSHAVE Information i forbindelse med indflytning i Beskyttede boliger ved Krogstenshave. Boligen og fællesrum Beskyttede boliger, Krogstens Alle 51, 2650 Hvidovre Velkommen til Krogstenshave.

Læs mere

Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig

Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egely 3 Egely s adresse og telefonnumre 4 Egely s målsætning 5 Pårørende 6 Praktisk Information 7 Boligen 8+9 Indflytningssamtale

Læs mere

Kære nye beboer Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være

Kære nye beboer Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være Kære nye beboer Velkommen til.et godt sted at være Vi møder borgeren med opmærksomhed og respekt og sammen skaber vi muligheder så borgeren opnår robusthed til at håndtere eget liv ( vision 2015) Vi håber

Læs mere

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER FYNSGADE Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Svanepunktet

Velkommen til Plejecenter Svanepunktet Velkommen til Plejecenter Svanepunktet 1 Plejecentret Svanepunktet byder dig hjertelig velkommen. Vi håber, at du hurtigt vil falde til og håber, at du har lyst til samt vil få glæde af det fællesskab,

Læs mere

Velkommen til Medicinsk Sengeafsnit 2

Velkommen til Medicinsk Sengeafsnit 2 Velkommen til Medicinsk Sengeafsnit 2 Beliggende på plan 8 Til patienter og pårørende Regionshospitalet Randers Medicinsk Afdeling I denne pjece er der oplysninger, som kan have betydning for dig og dine

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven

Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Praktiske informationer Indflytningssyn 6 Forventningssamtale

Læs mere

Velkommen til. Lundbyescentret. Lundbyesgade Aalborg

Velkommen til. Lundbyescentret. Lundbyesgade Aalborg Velkommen til Lundbyescentret Lundbyesgade 33 9000 Aalborg Velkommen til Lundbyescentret Medarbejderne på Lundbyescentret vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde jer

Læs mere

Velkommen..side 3 Praktiske oplysninger Cafeteria/Fællesrum..side 5 El, vand og varme.side 5 Forsikring side 5 Frisør og fodpleje.

Velkommen..side 3 Praktiske oplysninger Cafeteria/Fællesrum..side 5 El, vand og varme.side 5 Forsikring side 5 Frisør og fodpleje. Velkommen Velkommen..side 3 Praktiske oplysninger Cafeteria/Fællesrum..side 5 El, vand og varme.side 5 Forsikring side 5 Frisør og fodpleje.side 5 Fuldmagt side 5 Gæster...side 6 Hjælpemidler..side 6 Indflytningssamtale.side

Læs mere

Det er værd at vide om lejligheden

Det er værd at vide om lejligheden Redigeret juli 2012 Det er værd at vide om lejligheden Du lejer dig ind ved et ejendomscenter. Du flytter eller er flyttet ind på et plejecenter, - ikke et plejehjem. Det betyder, at den lejlighed, du

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER Indhold Velkommen... 2 Marstal Ældrecenter... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL DALBOGÅRD Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Dalbogård

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 37

Velkommen til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 37 Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder for

Læs mere

BETALING FOR SERVICEYDELSER. PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE. GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015

BETALING FOR SERVICEYDELSER. PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE. GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015 BETALING FOR SERVICEYDELSER PÅ PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015 1 Plejecentrets forskellige ydelser er valgfrie ydelser, som den enkelte pensionist frit kan vælge

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL RYVANG Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Ryvang består

Læs mere

Du bydes hermed velkommen til Plejecenterafdelingen på Engholm Centret

Du bydes hermed velkommen til Plejecenterafdelingen på Engholm Centret Du bydes hermed velkommen til Plejecenterafdelingen på Engholm Centret Engholm Centret består af: Allerød kommunes hjemmepleje og genoptræning Aktivitetscenter for hjemmeboende borgere 11 midlertidige

Læs mere

Flintholm Plejeboliger

Flintholm Plejeboliger Flintholm Plejeboliger Elga Olgas Vej 5, 2000 Frederiksberg flintholm@frederiksberg.dk Tlf. 38 21 56 50 Sommerfest ved Flintholm Plejeboliger Tur ud af huset Indhold Flintholm Plejeboliger... 2 Daglig

Læs mere

Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være

Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være Kære nye beboer Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være Vi møder borgeren med opmærksomhed og respekt, og sammen skaber vi muligheder, så borgeren opnår robusthed til at håndtere

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Indhold Velkommen... 3 Om Kirstinehaven... 4 Lejligheden... 5 Indflytning... 5 Når du flytter ind, så husk... 6 Hvad koster det at bo på Kirstinehaven?... 8 Andet

Læs mere

Frederiksberg Kommune Akaciegården Midlertidige Flexpladser

Frederiksberg Kommune Akaciegården Midlertidige Flexpladser Frederiksberg Kommune Akaciegården Midlertidige Flexpladser Velkommen Akaciegården byder dig velkommen. På Akaciegården har vi 5 midlertidige Flexpladser. Hver bolig består af et dobbeltværelse indrettet

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN VELKOMMEN TIL BØGEHAVEN Denne pjece tilbyder en praktisk orientering til dig og din familie og vi håber, at vi med denne lille informationspjece giver dig og dine nærmeste

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER SMEDEGÅRDEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj Til nye beboere Velkommen til Nordhøj Indhold Velkommen til Nordhøj...3 Omsorgscenteret Nordhøj...4 Personalet...4 Værdigrundlag...4 Træning og aktiviteter...5 Det gode måltid...6 Beboermøder...6 Samarbejde

Læs mere

Velkommen til Sofiegården

Velkommen til Sofiegården Velkommen til Sofiegården 12 1 Indhold Velkommen til Plejecentret Sofiegården 3 Om Sofiegården 4 Boligen 5 Økonomi 6 Indflytning 6 Aktivitet og arrangementer 8 Praktisk oplysninger 9 Kontakt oplysninger

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43 Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 41-43 Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

Velkommen til. Aabenraa Kommunes. Special- og Rehabiliteringscenter

Velkommen til. Aabenraa Kommunes. Special- og Rehabiliteringscenter Velkommen til Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter Velkommen Vi vil gerne byde dig velkommen til dit ophold på Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter (SRC). Vi arbejder ud fra

Læs mere

Velkommen til Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter

Velkommen til Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter Velkommen til Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter Velkommen Vi vil gerne byde dig velkommen til dit ophold på Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter (SRC). Vi arbejder ud fra

Læs mere

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Vi håber at denne pjece kan give svar på nogle af de spørgsmål, der ofte rejser sig i forbindelse med at starte i dagcenter. Hvis ikke du kan finde svarende

Læs mere

Fællesarealer på afdelingen

Fællesarealer på afdelingen 0 0 De fysiske rammer Plejehjemmet har 120 plejeboliger som er fordelt på 4 afdelinger. Der er 3 afdelinger med 28 boliger, og en afdeling med 36 boliger fordelt på 2 etager. Hver bolig indeholder entré,

Læs mere

Midlertidige ophold. Side 1

Midlertidige ophold. Side 1 Midlertidige ophold Side 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Lions Park Søllerød... 3 Praktiske oplysninger... 4 Betaling for ophold... 5 Personlige ejendele... 5 Kontanter... 5 Sygeplejeartikler... 6

Læs mere

Medicinsk Afdeling M2. Velkommen

Medicinsk Afdeling M2. Velkommen Velkommen Personalet i Afdeling M2 vil gerne med denne mappe byde dig velkommen. Velkomstmappen giver dig nogle praktiske oplysninger, der gerne skulle være med til at give dig et godt indlæggelsesforløb.

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS Indhold Velkommen... 2 Gilleballehus... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje m.m.... 4

Læs mere

VÆRD AT VIDE. Velkommen til. barselsophold på Afsnit 105

VÆRD AT VIDE. Velkommen til. barselsophold på Afsnit 105 VÆRD AT VIDE Velkommen til barselsophold på Afsnit 105 Vi har her samlet en række praktiske informationer til dig om hverdagen og tilbuddene på afsnittet. Du er velkommen til at spørge os, hvis der er

Læs mere

Velkommen. Din adresse bliver:

Velkommen. Din adresse bliver: Velkommen Vi har forsøgt at samle nogle praktiske oplysninger, som kan hjælpe dig og din familie til at blive fortrolig med hverdagen på Rise plejehjem Din adresse bliver: Velkommen til Rise Parken Medarbejdere

Læs mere

Velkommen til Højstruphave

Velkommen til Højstruphave Velkommen til Højstruphave Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til din nye bolig i Højstruphave. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. I dette hæfte findes praktiske oplysninger,

Læs mere

Hoven Plejehjem. Sundhed og Omsorg Toften 6-6880 Tarm Tlf. 99 74 24 24 www.rksk.dk. Velkommen til. Hoven Plejehjem

Hoven Plejehjem. Sundhed og Omsorg Toften 6-6880 Tarm Tlf. 99 74 24 24 www.rksk.dk. Velkommen til. Hoven Plejehjem Hoven Plejehjem Sundhed og Omsorg Toften 6-6880 Tarm Tlf. 99 74 24 24 www.rksk.dk Velkommen til Hoven Plejehjem 16 Indholdsfortegnelse Velkommen side 3 Hjemmets indretning side 4-5 Personale side 6 Din

Læs mere

Velkommen til Tåsinge Plejecenter

Velkommen til Tåsinge Plejecenter Velkommen til Tåsinge Plejecenter Det er vores ønske at nye beboere og pårørende får en god indflytning her på Tåsinge Plejecenter. Kære beboer og pårørende Dette er en velkomstpjece til nye beboere, hvor

Læs mere

Plejecenter præstevænget

Plejecenter præstevænget plejecentre velkommen til Plejecenter præstevænget 1 Indhold Information før indflytning 4 Indflytning 4 Forplejning 5 Tøjvask 5 Rengøring 6 Servicepakken 6 Frisør og fodpleje 6 Nyttige telefon numre 6

Læs mere

Når du flytter i botilbud. Praktiske informationer og beboerbetaling i botilbud efter servicelovens 107 og 108

Når du flytter i botilbud. Praktiske informationer og beboerbetaling i botilbud efter servicelovens 107 og 108 Når du flytter i botilbud Praktiske informationer og beboerbetaling i botilbud efter servicelovens 107 og 108 Voksenhandicap maj 2017 Indledning I denne pjece finder du en oversigt over, hvad du som borger

Læs mere

Velkommen til REHABILITERINGSCENTER, HERNING. Informationspjece

Velkommen til REHABILITERINGSCENTER, HERNING. Informationspjece Velkommen til REHABILITERINGSCENTER, HERNING Informationspjece Indhold Velkommen side 3 1. Indretning side 3 2. Visitering side 3 3. Patientmålgruppe side 4 4. Centrets personale side 5 5. Samarbejde side

Læs mere

BRYGGERGÅRDEN VELKOMMEN

BRYGGERGÅRDEN VELKOMMEN BRYGGERGÅRDEN VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL BRYGGERGÅRDEN... 3 BELIGGENHED... 3 FAKTA OM BRYGGERGÅRDEN... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE...

Læs mere

Frederiksberg Kommune S/I Akaciegården Midlertidige Flexpladser

Frederiksberg Kommune S/I Akaciegården Midlertidige Flexpladser Frederiksberg Kommune S/I Akaciegården Midlertidige Flexpladser S/I Akaciegården Betty Nansens Allé 2A 2000 Frederiksberg Telefon: 36 17 18 22 Fax: 36 19 77 47 CVR.nr. 19042537 e-mail: akaciegarden@frederiksberg.dk

Læs mere

PLEJECENTER KORSLØKKEHAVEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven

PLEJECENTER KORSLØKKEHAVEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Plejecenter Korsløkkehaven 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag

Læs mere

Ve l k o m m e n. Tr av b a n e h u s e t. Tlf. nr Løjtegårdsvej 98, 2770 Kastrup

Ve l k o m m e n. Tr av b a n e h u s e t. Tlf. nr Løjtegårdsvej 98, 2770 Kastrup Pleje- & Daghjemmet Travb an ehuset Rehabiliterings - ophold Løjtegårdsvej 98, 2770 Kastrup Tlf. nr. 32 46 44 82 Fax 32 46 44 81 E-mail Plloj98.sf@taarnby.dk Redigeret marts 2015 Ve l k o m m e n til Tr

Læs mere

Velkommen til områdecenter Baunehøj

Velkommen til områdecenter Baunehøj Velkommen til områdecenter Baunehøj Områdecenter Baunehøj består af 108 plejeboliger fordelt i husene Liljen, Syrenen og Rosen. Herudover er der et aktivitetscenter hvor udeboende borgere kan visiteres

Læs mere

Når du flytter i bofællesskab. En oversigt over beboerbetaling i almene bofællesskaber i Voksenhandicap

Når du flytter i bofællesskab. En oversigt over beboerbetaling i almene bofællesskaber i Voksenhandicap Når du flytter i bofællesskab En oversigt over beboerbetaling i almene bofællesskaber i Voksenhandicap Voksenhandicap maj 2017 Indledning I denne pjece finder du en oversigt over, hvad du som borger skal

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43 Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 41-43 Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

Velkommen til. Rosengården

Velkommen til. Rosengården Velkommen til Rosengården Velkommen til Rosengården Vi vil gerne byde dig og dine pårørende velkommen på Rosengården. Vi, der arbejder her, har det mål, at Rosengården skal være et godt sted at bo for

Læs mere

Velkommen til afdeling 242

Velkommen til afdeling 242 Information til patienter og pårørende Velkommen til afdeling 242 Kardiologi, Endokrinologi og Nefrologi Marts 2010 Medicinsk afd. 242 Ris eller ros modtager vi gerne: VELKOMMEN Med denne pjece vil vi

Læs mere