KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo"

Transkript

1 KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold Ki Ti Jo Lo Tor 11. jul Sommer-Svaneløb med diplomer Ki Ti Ca Lo Lør 14. jul En panda tastisk tur til Zoologisk have Ki Ti Tir 16. jul Sommersang om bålet Ki Ti Jo Lo Tor 18. jul Kreaværksted: Mal på sten Ki Ti Lo Tir 23. jul Under åben himmel Ki Lo Tor 25. jul Kongespil Ki Ta Lo Tir 30. jul Stikbold Ki Ta Tor 1. aug Musik udenfor med Butterfly Ki Ca Ta Tir 6. aug Sommer OL Ki Jo Ta Ca Tor 8. aug Istur til byen Ki Ca Ta Tir 13. aug Vandkamp Ki Ti Jo Ta Tor 15. aug Stoledans/stopdans Ki Ti Ca Lo Tir 20. aug Besøg på Ravnshøj Ki Ti Jo Ta Tor 22. aug Sommer-trekamp Ki Ti Ca Lo Tir 27. aug Gemmeleg + Tur til Ripleys Ki Ti Jo Ta Tor 29. aug Billedlotteri med fut i Ti Ta Lo KLUB SVANEN Anlægsvej Ringsted ÅBNINGSTIDER Tirsdag 18:30-21:30 Torsdag 18:30-21:30 KONTAKT Mobil: Tlf. i åbningstiden: Mail: klubsvanen@ringsted.dk Web:

2 INDHOLD I NYHEDSBREVET SIDEN SIDST MADBIX SOMMER SVANELØB WEEKENDAKTIVITET: EN PANDA TASTISK TUR TIL ZOOLOGISK HAVE UNDER ÅBEN HIMMEL SOMMER OL ISTUR TIL BYEN VANDKAMP BESØG PÅ RAVNSHØJ TUR TIL RIPLEYS Siden sidste nyhedsbrev, har vi desværre været så uheldige, at vi måtte sige farvel til vores alle sammens Asger. Asger har været en del af klubbens faste personale gennem mange år, men det var desværre tid til at Asger skulle prøve kræfter med nogle nye ting. Vi ønsker al held og lykke i fremtiden og glæder os over, at Asger ind imellem stadig vil komme som vikar i klubben. I forbindelse med at Asger er stoppet, har vi selvfølgelig også skulle finde et nyt personale. Det bliver et kendt ansigt, nemlig Louise som igennem den senere tid har været vikar i klubben. Louise overtager Asgers vagter om torsdagen. Fordelingen af personalet ser derfor som udgangspunkt ud som følger: Tirsdag: Tine, Kimmie, Jonas og Tina. Torsdag: Tine, Kimmie, Camilla og Louise. I længere tid har vi gået med tanken om, hvad vi kunne gøre, fordi der altid er så meget larm omkring baren. Det hjælper selvfølgelig når vejret er godt, fordi vi kan rykke baren udenfor. Derudover tester vi, at baren åbner klokken ca. 18:50, så der er nogle der kan handle i baren INDEN samling. Det betyder også, at baren lukker igen klokken 19:00 mens der er samling. Står man i kø på det tidspunkt er det altså bare ærgerligt og man må vente indtil samling er slut og baren åbner igen. Vi håber, at dette kan hjælpe en lille smule på problemet med larm omkring baren. Hvis der er nogle andre, som har nogle gode ideer til, hvordan vi ellers ville kunne reducere larmen omkring baren, skal I være hjertelig velkomne til at fortælle os jeres ideer, så vi kan arbejde videre med dem.

3 MADBIX Vi har i en længere periode holdt pause fra vores faste madbix, men vi synes det var tid til, at der igen skulle en madbix på planen. Derfor har vi selvfølgelig fået gjort plads til en i kalenderen for juli og august. Torsdag den 4. juli afholder vi madbix med pølser fra grillen -tema. Det betyder at vi skal have lækre pølser lavet på grillen, brød, salat og forhåbentlig med en masse solskin ovenpå. Vi regner nemlig med at solen har varmet luften godt, så vi kan spise udenfor. Skulle det være dårligt vejr, rykker vi dog indenfor. Som altid regner vi med at spise ca. klokken 19:00 og det koster 30,- at deltage. Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 2. juli og man SKAL betale sammen med sin tilmelding. SOMMER SVANELØB Torsdag den 11. juli er Camilla klar med endnu et svaneløb. Da vejret gerne skulle være helt fantastisk denne dag, har Camilla lovet at lave en længere rute, så I virkelig kan komme ud og nyde vejret. Som altid vil der selvfølgelig være diplomer til alle som gennemfører og præcis som vi plejer, bestemmer man selv om man vil gå eller løbe ruten. Hvis man vælger at gå, kan man gå med den store flok, hvor Camilla selvfølgelig viser vej for alle Skal du med på et dejligt sommer-svaneløb?

4

5 UNDER ÅBEN HIMMEL Vi gentager succesen fra sidste år. Vi afholder nemlig igen Under åben himmel hvor det er jer der er stjernerne. Det foregår på den måde, at vi udenfor sætter musikken op og så kan de der har tilmeldt sig, hoppe op på scenen og give et nummer. Der er ikke nogen præmier det er bare ren og skær hygge med musik og optræden, som I er så sindssygt gode til! Der kan max være 16 til at optræde og tilmelding sker efter først til mølle-princip. Husk: tilmeld dig kun, hvis du ved at du rent faktisk kommer, for der er rigtig mange som gerne vil deltage, og det ville være ærgerligt at tage en plads, for en af dem, hvis du så slet ikke kommer.

6 SOMMER OL Det er blevet tid til endnu en omgang sommer OL. Her skal der kæmpes i følgende 5 kategorier: - Højdespring - Længdespring meter løb - Kuglestød - Styrkeprøve Mon du kan vinde sommer OL i Klub Svanen? ISTUR TIL BYEN Torsdag den 8. august skal vi på istur til byen. Her går vi i samlet flok til byen, for at spise en is. Det koster 20,- at deltage i aktiviteten og der kan max komme x med på turen. Hvis man skal deltage i aktiviteten SKAL man være godt gående og man skal være trafiksikker. Hvis man ikke er dette, SKAL man have en ledsager med. VANDKAMP Vi har i en længere periode holdt pause fra vores faste madbix, men vi synes det var tid til, at der igen skulle en madbix på planen. Derfor har vi selvfølgelig fået gjort plads til en i kalenderen for juli og august. Torsdag den 4. juli afholder vi madbix med pølser fra grillen -tema. Det betyder at vi skal have lækre pølser lavet på grillen, brød, salat og forhåbentlig med en masse solskin ovenpå. Vi regner nemlig med

7 BESØG PÅ RAVNSHØJ Tirsdag den 20. august skal vi gentage succesen med et besøg på Ravnshøj. Klubben har nemlig mange medlemmer som bor og/eller arbejder på Ravnshøj og vi har igen i år været så heldige, at få lov til at komme på besøg. Vi skal en tur rundt og se området, vi skal hygge med snobrød om bålet og vi skal hilse på hestene og måske er vi også heldige, at der er lidt kaffe og kage. Man skal spise aftensmad hjemmefra, men sørg for at der er plads til lidt lækkerier. Vi skal køre fra klubben klokken 18:00, så sørg for at komme 5-10 minutter før, så du er klar til afgang. Vi har nemlig ikke tid til at vente. Vi er retur ved klubben ca. klokken 21:00. Der kan max komme 14 med på turen og tilmelding sker efter først til mølle-princip. Det betyder også, at man skal være hurtig, hvis man skal have en af pladserne. Sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 15. august. Der skal være minimum 7 tilmeldte, for at turen bliver til noget.

8

9 AKTIVITETSTILMELDING JULI - AUGUST 2019 Navn: OBS! DU SKAL KUN SÆTTES KRYDS UD FOR DE AKTIVITETER, DU ØNSKER AT DELTAGE I! Aktiviteter der koster penge, bliver man IKKE skrevet på, før man har betalt. Husk at give os besked, hvis du har ledsager med til aktiviteter ud af huset og med spisning. Med mindre andet er angivet, starter aktiviteterne efter der er handlet i baren. Er du i tvivl om noget, henviser vi til vores hjemmeside, Her kan du blandt andet finde sidste tilmeldings- og betalingsfrist. LUKKEDAGE PÅ KONTORET Torsdag den 4. juli: Begrænset åbent Tirsdag den 23. juli: LUKKET Tirsdag den 13. august: Begrænset åbent Tirsdag den 20. august: LUKKET Tirsdag den 27. august: LUKKET Dag Dato Aktivitet Pris / Tid Kryds Ansigtsmaling Tirsdag 2. jul Klubrådsmøde Torsdag 4. jul Madbix Pølser fra grillen Tirsdag 9. jul Rundbold Kl. 19:00 Kr. 30,- Torsdag 11. jul Sommer-Svaneløb med diplomer Lørdag 14. jul En panda tastisk tur til Zoologisk have OBS! Vi kører kl. 11:00. Kom 5 minutter før, så du er klar til afgang. Vi har ikke tid til at vente. Man skal være godt gående for at deltage i aktiviteten, da vi skal gå meget rundt. Kl. 11:00 ca. 17:00 Kr. 250,- Klubben sørger for bagel, som vi spiser ved ankomst. Kryds af herunder, hvilken du vil have. OBS! Der laves ikke særbestillinger. Grov bagel med krydderurte cream cheese, tandorri kylling, salat, gulerod, agurk og creme fraiche dressing. Tirsdag 16. jul Sommersang om bålet Torsdag 18. jul Mal på sten Sesam bagel med krydderurte cream cheese, karry kylling, salat, agurk, majs og karry dressing. Tirsdag 23. jul Under åben himmel Skriv her hvilken sang du vil synge: Torsdag 25. jul Kongespil Tirsdag 30. jul Stikbold Torsdag 1. aug Musik udenfor med Butterfly Tirsdag 6. aug Sommer OL Torsdag Tirsdag 8. aug 13. aug Istur til byen OBS! Man skal være godt gående for at deltage. Man skal have ledsager med, hvis man ikke er trafiksikker. Vandkamp OBS! Husk tøj der må blive vådt, et håndklæde, skiftetøj og vandgevær! Kl. 19:30 Kr. 20,- Torsdag 15. aug Stole/stopdans Tirsdag 20. aug Besøg på Ravnshøj OBS! Vi kører kl. 18:00. Kom 5 minutter før, så du er klar til afgang. Vi har ikke tid til at vente. Kl. 18:00 21:00 Torsdag 22. aug Sommer-trekamp Gemmeleg Tirsdag 27. aug Tur til Ripleys OBS! Vi kører kl. 16:00. Kom 5 minutter før, så du er klar til afgang. Vi har ikke tid til at vente. Man skal være godt gående for at deltage i aktiviteten og bygningerne er ikke handicapvenlige. Kl. 16:00 ca. 21:00 Kr. 150,- Klubben sørger for bagel, som vi spiser ved ankomst. Kryds af herunder, hvilken du vil have. OBS! Der laves ikke særbestillinger. Grov bagel med krydderurte cream cheese, tandorri kylling, salat, gulerod, agurk og creme fraiche dressing. Sesam bagel med krydderurte cream cheese, karry kylling, salat, agurk, majs og karry dressing. Torsdag 29. aug Billedlotteri med fut i

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo Tor 6. Sep Svane-løbet Ki Ti Ca As Tir 11. Sep Svanespillet + Barudvalgsmøde

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. mar Kreaværksted: Dørskilte Ki Ti Jo As Tor 7. mar Tegn og gæt Ki Ti Ca Ta Søn 10. mar Fastelavnsbrunch Ki Ti

Læs mere

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde.

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Ki Ti Ja Jo Tor 3. Maj Pool-turnering Ki Ti Ca As Tir 8. Maj Spilleaften Ki Ja Jo Ca Tor 10. Maj LUKKET KRISTI

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. maj Kreaværksteder: Perlerier Ca Lo Ta Tir 7. maj Levende vendespil + Klubrådsmøde Ki Jo Ta Lo Tor 9. maj Gæt

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Sep Tur til Thea Ki Jo Ta Lo 5. Sep Kreaværksted: Muleposer Ki Ti Ca Lo Lør 7. Sep Store hestedag Ca Tir 10. Sep

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Maj Sanseleg To Ki Ja Tor 5. Maj LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Tir 10. Maj Sang og musik med Jonas + Klubrådsmøde To Ki Ja Jo Tor 12. Maj Dartturnering To Ca As Ti Tir

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tir 4. Jul Kåring af årets sommerøl To Ja Jo Ti Tor 6. Jul Eventyr: Krummerne, vol. 1 Ca Ti As Tir 11. Jul Blindestikbold + Barudvalgsmøde To Ja Jo Tor 13. Jul Vandkamp Ca

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Mar Intro Tour De Svanen Ki Ca To As Tir 7. Mar Scenen er din - Live To Ki Ja Jo Tor 9. Mar Eventyraften: Emil fra Lønneberg Ki Ca Ti As Tir 14. Mar Pyjamasparty Kun

Læs mere

Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling.

Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling. VIGTIG INFO OM DIT KONTINGENT TIL KLUB SVANEN Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling. TIL OG MED MARTS

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Jan LUKKET - NYTÅRSDAG Tor 3. Jan Tegn og gæt Ki Ti Ca As Tir 8. Jan Modeshow + Barudvalgsmøde Ki Ti Jo Ta Tor

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Nov Afskedsreception for Tommy Ki Ti Ca As Tir 7. Nov Klubrådsmøde + samle motionscykel Ki Jo Ca Tor 9. Nov Feel-good-way Ki Ti Ca As Tir 14. Nov Juleølsmagning Ki Ti

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. Jan Sang og musik med Jonas Ki Ti Ja Jo Tor 4. Jan Dartturnering Ki Ti Ca As Tir 9. Jan Gæt og grimasser Ki Ti Ja Jo Tor 11. Jan Kreaværksted: Papirslygter Ki Ti Ca

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale TIr 1. Nov Halloween + Barudvalgsmøde To Ki Ja Jo Tor 3. Nov Hurlumleg Ki Ca Tir 8. Nov Eventyraften: Albert + Klubrådsmøde To Ja Jo Tor 10. Nov Julegaveværksted: Model for

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM Dag Dato Aktivitet Personale Tors 2. Jul Kåring af årets sommer is Ki Ja Ca Tirs

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Dag Dato Aktivitet Personale Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 8. Sep Eventyraften Ki Ca Ti Tir 13. Sep Hockeyturnering To Ki Ja Jo Tor 15. Sep Tattoo-aften

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale TIr 3. Jan Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 5. Jan Dartturnering Ki Ca As To Tir 10. Jan Svømmehal To Ki Ja Jo Tor 12. Jan Eventyraften: Pippi Langstrømpe Ki Ca Ti As

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Mar Klubrådsmøde + Loomies

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2019 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ Caféen Udgives af Caféen.

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August KULTURHUSET PULSEN S Sommerprogram 2017 Juni - Juli - August 1 Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kære borger Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning,

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Hørning d. 2.1.2012 Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde og samvær i 2011. Ovenpå en dejlig lang juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres

Læs mere

Juniorhusets Aktivitetskalender for juni.

Juniorhusets Aktivitetskalender for juni. Juniorhusets Aktivitetskalender for juni. Ons 1 Aktiviteter på volden kl. 15 16.30. Tors 2 Snobrød i gården kl. 15 17 Fre 3 Fredags Bmx med Bodenhoff på Holmen fra kl. 15.30 17.30. Lør 4 Søn 5 Man 6 Tirs

Læs mere

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender Efterår Årshjul Nyt personale Forældrecafé Fakkeltur Nyt fra afdelingerne Kalender Efterår Så er det efteråret, i hvert fald ifølge kalenderen. Derfor er det vigtigt at jeres barn har det rigtige tøj i

Læs mere

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i sommerferien så hermed et program for uge 27 28 og 29. I

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for Det er med glæde, at vi i Godthåbsparken kan præsentere en stor festdag til glæde for både børn, unge og voksne i bebyggelsen. Grundejerforeningen i Godthåbsparken gør meget ud af de menneskelige værdier,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 2016

Nyhedsbrev for juni 2016 Kære børn og forældre Tak for en skøn maj måned Nyhedsbrev for juni 2016 HUSK! HUSK! HUSK! at melde Jer til Anholt koloni i uge 27!!!!! HUSK cykel og cykelhjelm om onsdagen, måske er det dig der får pokalen

Læs mere

2019Fritidskatalog. Socialafdeling Botilbud

2019Fritidskatalog. Socialafdeling Botilbud 2019Fritidskatalog Socialafdeling Botilbud Forord Kataloget med fritidsarrangementer for 2019 henvender sig til dig som: Du kan i dette katalog finde alle arrangementer, som holdes i år 2019. Deltager

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST

NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST I DETTENYHEDSBREV KAN DU LÆSE OM Kalenderen for 8. juli 24. august Du kan se hele kalenderen her: http://www.hf-marienlyst.dk/kalender/ Bestyrelsen holder sommerferie

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og Gøgl-temauge i Pavillonen. Juni måned betyder

Læs mere

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste.

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste. Nyhedsbrev Klub Viadukten, oktober 2017. Den korte udgave, denne gang. Efteråret er over os med kølige og lune dage på skift. Præcis som vi kender det fra sommeren. :o) Efterårsferien står for døren. Gokart-teamet

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Arbejdsdag & Sommerfest Så nærmer vi os hastigt datoen for den årlige Arbejdsdag & Sommerfest i Børnehuset. I år er det fredag den 9. juni fra ved 13 tiden (eller når man kan

Læs mere

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni Vallekilde-Hørve Friskole. 1. juni 2012 Fredagsbrev nr. 701 Næste uger: 04. juni 05. juni 06. juni 07. juni 08. juni Mundtlig prøve dansk Grundlovsdag Skolen lukket SFO åben til kl. 12.00 Førstehjælpskursus

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018

BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018 BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018 Låstrup 2018 Engtramper Kroen tilbyder Tirsdag: VM feberen racer i byfestteltet. Der vises landskamp mellem Danmark og Frankrig kl. 1600. Engtramperkroen kører spottilbud

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Værestedet Café På Vejen PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Åbningstider: Tirsdag kl 14.15-21.30 Torsdag kl. 14.15-20.00 Sidste lørdag i hver måned kl. 11.00-14.00

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2015 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Program for resten af skoleåret 2 Tider for mundtlige prøver i uge 25 Invitation til dimission 3 Københavnertur d.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011.

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Nyt fra kontoret. Ifølge kalenderen, så er det sommer, men vi har ikke lige haft det bedste vejr, men nu skulle det da blive bedre. Derfor vover vi også at indbyde

Læs mere

AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018

AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018 AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018 vordingborg.dk Mandag 01. 10.00-12.00 Vi går tur i Liselund park, sammen med Projekt Den grønne port Gå tur med vennerne hvis vejret tillader Tirsdag

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Bedsteforældredage. Så er syntes vi- nogle vellykkede bedsteforældredage afviklet. Vi håber jeres børn og jeres forældre syntes det samme; og hils dem endelig og sig tak for

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie. Høpsi Vøpsi dag lørdag den 20. august.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie. Høpsi Vøpsi dag lørdag den 20. august. Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2016 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Mange deltog i klubbens

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

TORSDAGS-NYT. Besparelser. 9. oktober 2008

TORSDAGS-NYT. Besparelser. 9. oktober 2008 TORSDAGS-NYT 9. oktober 2008 Besparelser Det er mange afsnit i Torsdags-Nyt, der bærer denne overskrift! I 2008 måtte vi åbne vores budgetter og finde besparelser midt i budgetåret, hvilket resulterede

Læs mere

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK FK JUNI Man. 1. Velkommen til de nye børn. Rundboldkamp Tirs. 2. PC-spilledag Ons. 3. Skaterrampen v/sofiendalskolen Tors. 4. Hallen fra kl. 15-17 Fre. 5. LUKKET Man. 8. Skaterrampen v/sofiendalskolen,

Læs mere

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 Arrangementer Onsdag d. 12. december: Syng Sammen Aften Tilmelding ikke nødvendig Sidste tilmelding 13. december Tilmelding sker i Klubben torsdage 13.15-14. Se mere

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere