Fristedets ABC med praktiske oplysninger.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fristedets ABC med praktiske oplysninger."

Transkript

1 Fristedets ABC med praktiske oplysninger. Aflevering/afhentning: Det er vigtigt, at barnet/forældrene altid siger goddag og farvel til én af personalet. Hvis børnene hentes af andre end forældrene, skal I give besked i forvejen. På barnets kartotekskort på MitKolding kan I notere de personer, som I ved vil komme til at hente barnet regelmæssigt (fx farmor, naboen, mors veninde). Bamseven: Vi arbejder med Fri for mobberi, og derfor får alle børn en Bamseven udleveret, når de starter. Bamseven (en lille lilla bamse) bor herhenne i børnehaven. Den hjælper blandt andet, hvis man er blevet lidt ked af det. Bestyrelsen: Består af 5 forældrerepræsentanter (3 fra Fristedet og 2 fra Troldebo), 1 personalerepræsentant samt lederen. Ved forældremødet i efteråret vælges en forældrebestyrelse, der bl.a. er med til at fastsætte rammerne for institutionens dagligdag. Bleer: Skal I selv medbringe. Hvornår barnet bliver blefri, sker i et samarbejde mellem barnet, forældre og personale. Børnemapper: På stuerne har hvert barn en mappe. Her sætter vi tegninger og andre ting i, som børnene laver i løbet af deres børnehavetid. Mappens indhold får børnene med hjem, når de stopper. Vi vil gerne have lidt billeder hjemmefra til at sidde i mappen. Det er hyggeligt at kikke på engang imellem, især hvis man pludselig kommer til at savne sin mor og far. Børneskuffer: Hvert barn har sin egen skuffe i købmandsdisken på stuen. Her kan de gemme ufærdige tegninger, perlekæder, verdens flotteste sten fra turdagen osv. Cykler: Børnenes private cykler må benyttes på legepladsen om fredagen. De kan parkeres under halvtaget på legepladsen. Vi bruger ikke cykelhjelme på legepladsen pga. klemfælderne i alle træer og legeredskaber. Drikkedunke: Med vand og navn på medbringes hver dag. Det er en let måde at sikre at alle børn får noget at drikke både herhjemme og på ture. Tag den med hjem hver dag til afvaskning.

2 Ferie/fridage: Holder barnet en fridag, vil vi gerne vide det, da det vil lette den daglige planlægning. Op til skoleferierne er det ekstra vigtigt, at I giver besked, da vi derved kan indpasse personalets ferie/afspadsering, så den ligger i de perioder, hvor der ikke er så mange børn. Alle ferie- og fridage meldes på MitKolding eller på opslag i huset. Forældrekaffe: Ca. 1 gang om måneden holdes der forældrekaffe på stuerne. Det er forældrene selv, der står for det. Se yderligere info på hjemmesiden. Forældresamtaler: Når barnet tilbydes plads, inviterer vi jer til en introsamtale. Efter ca. 4 måneder tilbyder vi en opstartssamtale, hvor vi kommer ind på barnets start i børnehaven. Desuden tilbyder vi kommende skolebørn en samtale i efteråret vedr. barnets trivsel og evt. skolestart mv. Herudover kan I altid bede om en samtale, hvis I ønsker det, ligesom vi vil bede jer om en samtale, hvis vi finder det nødvendigt. Fotografering: Èn gang årligt kommer der en fotograf og tager portrætbilleder og gruppebilleder af børnene. I hverdagen tager vi fotos af børnene, og de aktiviteter vi laver. Disse Kan ses på MitKolding. Friplads: Søges gennem Pladsanvisningen i Kolding kommune. Frugt: Alle børn spiser lidt frugt både formiddag og eftermiddag. Dette medbringer de hjemmefra. Det er lidt forskelligt fra stue til stue, hvordan det administreres så spørg endelig. Fødselsdage: Vi vil gerne være med til at gøre dagen festlig. Snak med personalet i god tid. Vi kan ikke fejre fødselsdagen hjemme hos barnet, men I er som forældre selvfølgelig velkomne til at deltage her i børnehaven. Se yderligere info på hjemmesiden. Garderoben: Når I forlader institutionen om eftermiddagen, vil vi bede om, at jeres barns garderobeplads er ryddet op. Tøj skal op at hænge, og sko løftes væk fra gulvet af hensyn til rengøringen og personalets rygge. Om fredagen skal rummene tømmes for at kunne rengøres ekstra godt. Glemt tøj: Det er vigtigt at I skriver navn i overtøj, sko, vanter, legetøj mv. Hvis I mangler noget, så prøv at kigge i glemmekassen, i nabo-garderoben eller fx nede ved kældertrappen.

3 Informationer: Følg med på diverse opslagstavler i huset. På MitKolding kan I hjemmefra læse opslag og nyheder, ligesom I kan melde fridage, sygdom eller lign. Legetøj: Børnene må gerne medbringe legetøj hjemmefra i begrænset mængde. Personalet påtager sig ikke ansvaret for bortkommet eller ødelagt legetøj. Det er op til jer som forældre at vurdere, om jeres barn må medbringe legetøj eller ej. I nogle tilfælde kan det være en tryghed for barnet med et stykke legetøj hjemmefra. Lukkedage: Kolding Kommune har besluttet at alle børnehaver har lukket (med behovsåben enkelte udvalgte steder) de 3 dage før Påske, dagen efter Kr. Himmelfartsdag, uge 28, 29, 30 samt dagene mellem jul og nytår. Desuden er der helt lukket (altså uden behovsåben) Grundlovsdag d. 5. juni samt Juleaftensdag d. 24. december. Lus: Hvis vi konstaterer lus hos et barn, vil vi informere jer forældre om at kæmme og behandle for lus. Personalet skal informeres, hvis I opdager lus hos barnet, så vi kan lave opslag og forebygge flere tilfælde. Madpakke: Indtil videre har bestyrelsen i Bramdrup Børnehave fravalgt kommunens madordning. Derfor skal alle børn have en sund og nærende madpakke med. Den skal indeholde deres frokost samt gerne en mellemmad til formiddag og/eller eftermiddag. Se evt. bestyrelsens folder med ideer til madpakken på hjemmesiden. Medicin: Giver vi kun i specielle tilfælde. Den medicin vi giver, skal være ordineret i barnets navn. I skal aflevere medicinen til personalet. Middagssøvn: Kan være nødvendigt for de mindste børn. Lav aftale med stuens personale om, hvordan det foregår. I medbringer selv sengetøj vi har madrassen. Morgenmad: Kan børnene spise herhenne, hvis de ikke har nået det hjemmefra. Vi serverer havregryn og cornflakes med mælk og div. drys. Hvis barnet kommer efter kl. 7.30, regner vi med, det har spist hjemmefra.

4 Mødetid: Det er en god idé at være her senest kl. 9. Mange børn bryder sig ikke om at komme midt i en aktivitet der er i gang. Det kan sagtens lade sig gøre at komme senere, men hold jer ajour på tavler og på månedsplaner, så ikke I kommer til en tom stue. Oprydning: Det er en god idé, at I sætter tid af til, når I henter jeres børn, at de kan rydde op efter sig. Ellers efterlader man måske en masse rod til dem barnet leger med. Orlov: Søges for min. 8 uger og max. 12 mdr. gennem Pladsanvisningen i Kolding kommune. Overtrækssko: I tilfælde af vådt og sjappet vejr, vil vi gerne bede jer forældre om at benytte de blå overtrækssko, der står ved indgangen. På den måde mindsker vi vand og skidt på gulvene med ca. 2/3. PPR: Pædagogisk Psykologisk Rådgivning er vores samarbejdspartner. Vi kan lave indstillinger til talepædagog, fysioterapeut og psykolog. Vi kan også henvise til rådgivning. Det vil altid ske i et samarbejde med forældrene. Påklædning: Giv børnene tøj på, de kan bevæge sig i og som passer til vejret og dagens aktiviteter. Vi øver på at gøre børnene selvhjulpne, også med tøjskift og så er det ikke nemt med knapper i ryggen og bælte, samt ballerinasko på turdage. Regler: Der må max. være 6 børn på legepladsen uden en voksen. Når børnene er alene udenfor, har de voksne tilsyn ca. hver 10. min. Hvis der er flere børn, som vil ud at lege, går der altid mindst én voksen med ud. I kælderen må der være 6 børn i puderum. Her fører vi også tilsyn. Hvis I ikke ønsker, at jeres barn må gå alene i kælderen eller på legepladsen, skal I give personalet besked herom. Rygning: Fristedet er røgfri. Dette gælder også til div. arrangementer, hvor forældre eller bedsteforældre deltager. Rygning foregår udenfor vores hegn væk fra børnene.

5 Skiftetøj: Børnene skal på deres garderobeplads have skiftetøj, regntøj (varmt tøj om vinteren), gummistøvler og hjemmesko. Det er en stor fordel, hvis alt er mærket med navn. Solcreme: Smør barnet ind hjemmefra, når solen er skrap. Vi smører barnet ind ved middagstid. Vi bruger Derma Solcreme faktor Vi forsøger at holde os i skyggen i middagsstunden i de perioder, hvor solens stråler er mest skadelige. Sprogscreening: De børn, vi sammen med forældrene vurderer, har sproglige udfordringer laver vi en sprogvurdering på. Vurderingen kan vise om barnet har brug for en generel, en fokuseret eller en særlig sproglig indsats. Stamkort: Husk at opdatere kartotekskortet på MitKolding med mobilnumre mv. Straffeattest: Vi indhenter straffeattest og børneattest ved ansættelse af personale i børnehaven. Sygdom: Vi modtager ikke syge eller sløje børn. Hvis barnet ikke kommer i institution, skal dette meddeles på MitKolding eller på sms til personalet. Børn må komme igen i institutionen efter sygdom, når de er raske nok til at deltage i vores daglige aktiviteter inde og ude. Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer vedr. Smitsomme sygdomme hos børn. Husk at meddele institutionen, hvis jeres barn får konstateret en smitsom sygdom. Personalet vil så informere de øvrige forældre via opslag. Bliver barnet syg, mens det er i institutionen, kontakter vi jer, med henblik på at barnet hentes. Udmeldelse: Når barnet går fra børnehave til SFO skal det IKKE meldes ud overførslen sker automatisk når man tilmelder sig GLO. Flytter man derimod fx til en anden kommune eller til en fri- eller privatskole, skal udmeldelsen ske skriftligt med 1 måneds varsel. Det foregår på MitKolding. Ulykkesforsikring: Børnene er dækket af jeres personlige ulykkesforsikring. Underretningspligt: Alle ansatte i daginstitutioner har skærpet underretningspligt. Det betyder, vi er forpligtigede til at fortælle kommunen, hvis vi er bekymrede over et barns trivsel. Selvfølgelig søger vi samarbejdet med forældrene først.

6 Ændrede forhold i familien: Det er vigtigt, at vi informeres ved større ændringer, som har indflydelse på barnets velbefindende og hverdag. Ønsker I yderligere informationer så kom og spørg os.

Fristedets ABC med praktiske oplysninger.

Fristedets ABC med praktiske oplysninger. Fristedets ABC med praktiske oplysninger. Aflevering/afhentning: Det er vigtigt, at barnet/forældrene altid siger goddag og farvel til én af personalet. Hvis børnene hentes af andre end forældrene, skal

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Fristedet

Velkommen til Børnehaven Fristedet Velkommen til Børnehaven Fristedet Bramdrupskovvej 106, 6000 Kolding Tlf.: 79 79 30 70, Mail: fristedet@kolding.dk Hjemmeside: http://bhfristedet.kolding.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen side 3 Her finder

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Kære. huse man kan sidde og lege i, biller, mariehøns og mange andre spændende ting. Det er vores egen lille oase.

Kære. huse man kan sidde og lege i, biller, mariehøns og mange andre spændende ting. Det er vores egen lille oase. Kære Du skal snart starte i Børnehaven Bølgen, og du kan tro, vi glæder os til at møde dig og dine forældre. Inden du starter på, må du og din mor og far gerne komme på besøg. Det er en god ide, hvis din

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Se Bremdal Dagtilbuds hjemmeside: http://bremdal.struer.dk Mail: bremdaldagtilbud@struer.dk Åbningstider: Mandag-torsdag 6.15-16.45

Læs mere

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet www.omraade1.htk.dk/lindetraet Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset Lindetræet herunder Lindetræet afd. 2, som

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave Det er en god måde at opleve stemningen, tonen og alle vores skønne aktiviteter, og du kan spørge ind til vores daglige

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Velkommen til Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Lindehaven 3, 2630 Taastrup Tlf. 43 35 31 40 www.detgroenneomraade.htk.dk Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet Knus hinanden Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet miljø Er energisparende sparer på andre varmeressourcer Kræver ingen speciel opbevaring Kan transporteres toldfrit Forlanger

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej.

Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej. Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej.dk 0 Velkommen: Velkommen i børnehaven Rømersvej. Vi har lavet

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

2010/2011 Skolefritidsordningen ved

2010/2011 Skolefritidsordningen ved 2010/2011 Skolefritidsordningen ved Grundlagt 1898 Hovedgaden 47, 4270 Høng Information SFO: Direkte telefonnummer er 5884 1775 Høng Privatskole Hovedgaden 47 4270 Høng SFO Skolefritidsordning modtager

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave Velkomstfolder Vesterbjerggård Børnehave ÅBNINGSTID OG PERSONALE VESTERBJERGGÅRD BØRNEHAVE Vi er en børnehave med max 69 børn, fordelt på 3 stuer BLÅ STUE GUL STUE REGNBUEN Børnene er fra 2 6 år Gul stue

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius vuggestue som er

Læs mere

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave.

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Velkommen til Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores

Læs mere

Hvad indeholder mappen.

Hvad indeholder mappen. Hvad indeholder mappen. Velkommen Besøg i Naturbørnehaven inden start Barnets start i børnehaven Aflevering/afhentning Aflevering Morgenmad Afhentning Afkrydsning Sprogvurdering Forældresamtaler Bestyrelse

Læs mere

Velkommen til Børneoasen Lind

Velkommen til Børneoasen Lind Velkommen til Børneoasen Lind Børnehaven Toftegården Mellemtoften 14, Lind Start i børnehaven Inden et barn starter i børnehaven snakker vi med de andre børn om, at der kommer et nyt barn, så både børn

Læs mere

Børnehuset. Skovløkkens. lille ABC. Børnehuset Skovløkken. Klaus Berntsens Vej 15. 5260 Odense S. Tlf.: 6375 8844. Åbningstider:

Børnehuset. Skovløkkens. lille ABC. Børnehuset Skovløkken. Klaus Berntsens Vej 15. 5260 Odense S. Tlf.: 6375 8844. Åbningstider: Børnehuset Skovløkkens lille ABC Børnehuset Skovløkken Klaus Berntsens Vej 15 5260 Odense S Tlf.: 6375 8844 Åbningstider: Mandag torsdag 6.15-16.30 Fredag: 6.15-16.15 Opdateret maj 2015 1 Kære Forældre

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET Her kan du få svar på dine spørgsmål som ny forælder i Møllehuset Velkommen til Møllehuset Formålet med pjecen her er at besvare de spørgsmål, du som ny forælder måtte have til

Læs mere

Velkommen. i Frederikssund dagpleje

Velkommen. i Frederikssund dagpleje Velkommen i Frederikssund dagpleje Kære Forældre Velkommen i dagpleje Det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn i dagpleje for første gang. Det er vigtigt at I føler jer trygge og

Læs mere

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 Velkommen Vi vil med denne pjece byde nye børn og forældre velkommen til Paletten. Som personale er vi klar over, at I som forældre

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig at vi har tid

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave.

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Velkommen til Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Børneby Øster er en kommunal institution med ca. 140 børn i alderen 2 år og 9 måneder

Læs mere

A-Z folder for Klintholm

A-Z folder for Klintholm A-Z folder for Klintholm Klintholm Aktiviteter udenfor huset. Skal en børnegruppe på tur ud over det sædvanlige, bliver det skrevet på tavlen. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt i børnehavens åbningstid.

Læs mere

MARKLEDETS BØRNEHAVE

MARKLEDETS BØRNEHAVE VELKOMMEN TIL MARKLEDETS BØRNEHAVE Indhold Velkommen. side 2 Om os. side 3 En god start.. side 4 Praktiske informationer side 5 Garderobe og tøj.. side 6 Sove. side 6 Mad og drikke. side 7 Fødselsdage

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

Velkommen til Selde Børnehave Natur, leg og Bevægelse

Velkommen til Selde Børnehave Natur, leg og Bevægelse Velkommen til Selde Børnehave Natur, leg og Bevægelse Skolebakken 10, Selde 7870 Roslev Tlf. 99 15 64 70 www.seldeboernehave.dk chls@skivekommune.dk Mobil: 2497 8609 Velkommen til Selde Børnehave. Med

Læs mere

OBS OBS OBS. Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større

OBS OBS OBS. Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større OBS OBS OBS Husk at I altid er velkomne til at tage del i vores daglige aktiviteter. Fortæl os blot, hvornår I kunne tænke jer at deltage, så laver vi en aftale. Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon:

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon: Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Velkommen til Småfolket / Regnbuen Daglig pædagogisk leder Line Stabell Jacobsen Mail: ljaco@faxekommune.dk Telefon:

Læs mere

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf Velkommen i Nim Børnehus Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf 7629 1611 Revideret juni 2016 Velkommen Velkommen til Samdriftsordningen Nim Skole og Børnehus. Med denne folder, ønsker vi at give jer forældre

Læs mere

Velkommen til nye børn og forældre i. De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S. Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040

Velkommen til nye børn og forældre i. De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S. Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040 Velkommen til nye børn og forældre i De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040 Kære Vi byder jer velkommen til De Glade Børns Hus, hvor jeres barn

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

Kære nye forældre! Overgang mellem vuggestue og børnehave: Personalegruppen: Forældresamtaler: Kontaktperson: Information fra stuen:

Kære nye forældre! Overgang mellem vuggestue og børnehave: Personalegruppen: Forældresamtaler: Kontaktperson: Information fra stuen: Kære nye forældre! Vi håber at I sammen med Jeres barn får nogle gode år her i Børnehuset Rosenkilden. Denne folder fortæller lidt om os, vores hverdag og hvordan vi arbejder. Heri står alle de praktiske

Læs mere

Velkommen til Kernehuset

Velkommen til Kernehuset Velkommen til Kernehuset Velkommen Personalet i Kernehuset vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet den bedst

Læs mere

I det følgende vil vi fortælle lidt om børnehaven, primært dagsrytmen og om det rent praktiske ting.

I det følgende vil vi fortælle lidt om børnehaven, primært dagsrytmen og om det rent praktiske ting. Velkommen i Lundby Børnehave Vi vil gerne byde jer velkommen i Lundby Børnehave, og vi håber I må blive glade for og tilfreds med institutionen, og at vi får et godt samarbejde omkring jeres barns trivsel.

Læs mere

Kære nye forældre! Overgang mellem vuggestue og børnehave: Personalegruppen: Forældresamtaler: Kontaktperson: Information fra stuen:

Kære nye forældre! Overgang mellem vuggestue og børnehave: Personalegruppen: Forældresamtaler: Kontaktperson: Information fra stuen: Kære nye forældre! Vi håber at I sammen med Jeres barn får nogle gode år her i Børnehuset Rosenkilden. Denne folder fortæller lidt om os, vores hverdag og hvordan vi arbejder. Heri står alle de praktiske

Læs mere

Velkommen til Gormsvej Slagelse

Velkommen til Gormsvej Slagelse Velkommen til Gormsvej 20 4200 Slagelse 58 52 02 02 Se mere på vores hjemmeside: www.slagelse.dk/soebjerggaard Velkommen Til Søbjerggård Børnehus Søbjerggård er en kommunal børnehave, indrettet i en gammel

Læs mere

Børnehuset Fjordparken Dagnæsparken Horsens Tel:

Børnehuset Fjordparken Dagnæsparken Horsens Tel: Børnehuset Fjordparken Dagnæsparken 50 8700 Horsens Tel: 7629 1620 Kære forældre Velkommen i Børnehuset Fjordparken. Vi håber I må blive glade for at have jeres barn her hos os. Vi lægger stor vægt på

Læs mere

Formiddagen går dels med leg, som børnene selv får lyst til og forskellige aktiviteter, som vi tilbyder.

Formiddagen går dels med leg, som børnene selv får lyst til og forskellige aktiviteter, som vi tilbyder. En dag i børnehaven Dagen starter med morgenhygge i køkken/alrum. Institutionen tilbyder morgenmad fra kl. 06.45 til omkring kl. 07.30 til de børn, som har behov for det. Formiddagen går dels med leg,

Læs mere

Velkommen. til D.I.I. Perlen

Velkommen. til D.I.I. Perlen Velkommen til D.I.I. Perlen KÆRE FORÆLDRE Hele personalet ønsker jer og jeres barn velkommen i D.I.I. Perlen Det er vores ønske, at denne lille pjece kan hjælpe jer med nogle af de spørgsmål, som måtte

Læs mere

Børnehuset ved Noret Nor Allen 4 4220 Korsør Tlf. 58 37 01 81 Mail. boernehusetvednoret@slagelse.dk. VELKOMMEN TIL Børnehuset ved Noret

Børnehuset ved Noret Nor Allen 4 4220 Korsør Tlf. 58 37 01 81 Mail. boernehusetvednoret@slagelse.dk. VELKOMMEN TIL Børnehuset ved Noret Børnehuset ved Noret Nor Allen 4 4220 Korsør Tlf. 58 37 01 81 Mail. boernehusetvednoret@slagelse.dk VELKOMMEN TIL Børnehuset ved Noret 1 Medarbejderne Leder: Britta pædagog 37 timer Souschef: Malene pædagog

Læs mere

Kære nye forældre! Overgang mellem vuggestue og børnehave: Personalegruppen: Forældresamtaler: Kontaktperson: Information fra stuen:

Kære nye forældre! Overgang mellem vuggestue og børnehave: Personalegruppen: Forældresamtaler: Kontaktperson: Information fra stuen: Kære nye forældre! Vi håber at I sammen med Jeres barn får nogle gode år her i Børnehuset Rosenkilden. Denne folder fortæller lidt om os, vores hverdag og hvordan vi arbejder. Heri står alle de praktiske

Læs mere

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS TOFTHØJSK LEN Velkommen i Tofthøjskolens DUS Side 2 Velkommen til nye børn Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Tofthøjskolens DUS. Vi håber, vi vil få et godt samarbejde omkring

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

Velkommen til Glyngøre Børnehave

Velkommen til Glyngøre Børnehave Velkommen til Glyngøre Børnehave En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Glyngøre Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Børnehave. Vi glæder os

Læs mere

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i børnehaven, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen.

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i børnehaven, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen. Side 1 af 13 Side 2 af 13 Kære Velkommen til Frøgårdens Børnehave. Du skal gå på De voksne på din stue hedder: Din primær-voksen er Du har dit eget mærke, det sidder på din garderobeplads. Dit mærke ser

Læs mere

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet Velkommen til Børnehuset Kære forældre! Velkommen til Pilehaven. Her er nogle praktiske oplysninger om vores hverdag som vi håber, vil være med til at gi en god start i børnehaven. I er altid velkommen

Læs mere

Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN

Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN Vi vil med denne velkomstfolder byde jer velkommen til Svalen og håber på et godt samarbejde med jer forældre. Folderen indeholder lidt om Svalens

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside:   Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Østhuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag:

Læs mere

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl.

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. 6:30-8:00 Vores adresse: Kierulffsvej 2, 4200 Slagelse E-mail adresse: bhnord@slagelse.dk Børnehaveafdelingen:

Læs mere

Velkomstfolder. Underoverskrift SKIVEKOMMUNE. Resen Daycare Furvej 7 7800 Skive www.resendaycare.dk

Velkomstfolder. Underoverskrift SKIVEKOMMUNE. Resen Daycare Furvej 7 7800 Skive www.resendaycare.dk Resen Daycare Furvej 7 7800 Skive www.resendaycare.dk Underoverskrift Velkomstfolder Velkommen til Musik og bevægelsesbørnehaven: SpilLoppen Vi håber, at både du og dit barn bliver glade for og trygge

Læs mere

VELKOMMEN. Børnehaven. Vilstedvej Løgstør Mail:

VELKOMMEN. Børnehaven. Vilstedvej Løgstør Mail: VELKOMMEN I Børnehaven Vilstedvej 163 9670 Løgstør 99 66 85 55 Mail: legehuset@hotmail.dk Personalet Leder: Mette Souschef: Pædagog Majbritt Pædagog Annette Pædagog Lene Pædagog Janni Pædagog Boris Medhjælper

Læs mere

Møder i børnehaven/vuggestuen

Møder i børnehaven/vuggestuen Forældresamtaler Når der er gået ca. 3 måneder efter at barnet er begyndt i børnehave/vuggestue, vil I få tilbudt en samtale med den pædagog, som er fast på barnets stue. Samtalen vil dreje sig om barnets

Læs mere

Velkommen til Sneslev Landbørnehus

Velkommen til Sneslev Landbørnehus Velkommen til Sneslev Landbørnehus Natur` ligvis Adresse: Haslevvej 379 4100 Ringsted tlf. 57627000 Mobil: 41196577 Mail: kan@ringsted.dk Åbningstider: Vi har åbent mandag torsdag kl. 6.30-17.00 og fredag

Læs mere

Velkommen til Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave.

Velkommen til Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Velkommen til Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Børneby Øster er en kommunal institution med ca. 110 børn i alderen 2 år og 9 mdr. til

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Kontakt Områdeleder/ Daglig pædagogisk leder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Småfolket / Stue / Fastnet / Sms Vuggestuen: Troldene

Læs mere

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner.

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner. Praktiske oplysninger Åbningstider: Mandag torsdag: 6.25 17.00 Fredag: 6.25 16.50 I morgen- og eftermiddagstimerne vil børnehaven og småbørnsgruppen være samlet i institutionen. Organisering: Vi er organiseret

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. FORÆLDRESAMARBEJDE Forældresamarbejde. side 6 Forældresamtaler.. side 6 Sprogvurdering... side 6 Tavshedspligt...

INDHOLDSFORTEGNELSE. FORÆLDRESAMARBEJDE Forældresamarbejde. side 6 Forældresamtaler.. side 6 Sprogvurdering... side 6 Tavshedspligt... INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN Børnehavens adresse side 2 Børnehavens email og hjemmeside. side 2 Åbningstider side 2 Bestyrelsen.. side 2 Personalet side 3 Antal børn side 4 PRAKTISKE OPLYSNINGER Betaling

Læs mere

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på 1 De voksne er fordelt således: Sol-stuen: Nina Susanne W. Måne-stuen: Lena Gitte Charlotte Rune Stjerne-stuen: Grethe Susanne

Læs mere

Børnehaven Spiloppen Århusgade 61 9900 Frederikshavn Tlf.: 98 42 53 42

Børnehaven Spiloppen Århusgade 61 9900 Frederikshavn Tlf.: 98 42 53 42 Børnehaven Spiloppen Århusgade 61 9900 Frederikshavn Tlf.: 98 42 53 42 1 Indholdsfortegnelse Forord Vores adresse Åbningstider Nye børn - nye forældre Målsætning Vore mål og ønsker Forældresamarbejdet

Læs mere

Velkommen til Børnenes Univers Billund Tlf.:

Velkommen til Børnenes Univers Billund Tlf.: Velkommen til Børnenes Univers Billund Tlf.: 7213 1440 Kære forældre Dit/jeres barn er indmeldt i xxxxxxxxx fra d.xxxxxx. Senest 3 uger før dit/jeres barn starter hos os bedes du/i kontakte daglig leder

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Forældrepjece Dagtilbud Nordvest Velkommen til Børnehuset Spentrup/Naturbørnehaven Bane Alle Naturbørnehaven har omkring 46 børn i alderen 3-6 år. Naturbørnehaven

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn og deres forældre

Velkomstfolder til nye børn og deres forældre B Ø R N E H A V E N F A R V E L A D E N Velkomstfolder til nye børn og deres forældre BØ R NE HA VEN FA R VELADEN Nørremarken 4/Østparken 43 6690 Gørding Børnehaven Farveladen Nørremarken 4 / Østparken

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os meget til, at du skal begynde hos os og til at vi modtager dig De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - Vuggestuen i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle lidt om

Læs mere

Børnehuset Slagelses velkomstbrochure

Børnehuset Slagelses velkomstbrochure Børnehuset Slagelses velkomstbrochure KÆRE: VELKOMMEN I BØRNEHUSET SLAGELSE Vi er en privat integreret institution i Slagelse kommune. Vi er normeret til 15 børn. Du skal være tilknyttet og din primære

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Velkommen til. Skovhuset LBO Vester Hornum

Velkommen til. Skovhuset LBO Vester Hornum 1 Velkommen til Skovhuset LBO Vester Hornum Vester Hornum LBO Hovedgaden 83 Vester Hornum 9640 Farsø 99669608 mobil30510998 I denne velkomstfolder får I en kort orientering om V. Hornum LBO Skovhusetog

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM Christmas Møllers Vej 21 5200 Odense V Tlf: 63 75 69 33 Stuen: 29 79 71 64 Åbningstider: mandag - torsdag 6.30-16.45. fredag 6.30-16.30. Børnehuset KFUM: Børnehuset KFUM er

Læs mere

Børnehuset Spentrup. Forældrepjece

Børnehuset Spentrup. Forældrepjece Børnehuset Spentrup Forældrepjece Velkommen til Børnehuset Spentrup/Haldvej Børnehaven Haldvej har omkring 50 børnehavebørn i alderen 3-6 år. Børnehaven Haldvej er en del af Spentrup Børnehus som også

Læs mere

Praktiske oplysninger:

Praktiske oplysninger: Praktiske oplysninger: Adresseliste: Bleer: Daglig information: Når barnet starter i Galaksen, bliver I tilmeldt intra. Her kan I tilmelde Jer en legeliste, hvor I også kan se adresser på de andre børn.

Læs mere

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Ågården

Velkommen til Børnehuset Ågården Velkommen til Børnehuset Ågården Vores adresse: Ågårdvej 3, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 86 99 47 89 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.15 16.45, fredag 6.30 16.00 Vi glæder os til at lære jeres barn at

Læs mere

Velkommen til Skovbørnehaven Fredly

Velkommen til Skovbørnehaven Fredly Velkommen til Skovbørnehaven Fredly 1 Velkommen til Skovbørnehaven Fredly, vi glæder os til at lære Jer og Jeres barn, at kende. For at byde jer den bedst mulige start har vi her samlet nogle oplysninger

Læs mere

Velkommen til Rising Børnehus

Velkommen til Rising Børnehus Velkommen til Rising Børnehus Velkommen Personalet i Rising Børnehus vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet

Læs mere

Børnehuset Humlebien. Byvej 248c 2650 Hvidovre. Tlf. 36788419. Email: bornehusethumlebien@hvidovre.dk Hjemmeside: www.humlebien.

Børnehuset Humlebien. Byvej 248c 2650 Hvidovre. Tlf. 36788419. Email: bornehusethumlebien@hvidovre.dk Hjemmeside: www.humlebien. . Børnehuset Humlebien Byvej 248c 2650 Hvidovre. Tlf. 36788419 Email: bornehusethumlebien@hvidovre.dk Hjemmeside: www.humlebien.hvidovre VELKOMMEN TIL HUMLEBIEN Denne pjece er tænkt som en hjælp, når dit

Læs mere

Skyttevej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3250 www.hedemarken-skive.dk

Skyttevej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3250 www.hedemarken-skive.dk Skyttevej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3250 www.hedemarken-skive.dk 1 Praktiske oplysninger: Vi er en integreret institution, normeret til 40 vuggestuebørn og 110 børnehavebørn. Åbningstider i Hedemarken: Mandag

Læs mere

Velkommen til. Esbønderup Børnehus Kornbakken 12 3230 Græsted

Velkommen til. Esbønderup Børnehus Kornbakken 12 3230 Græsted Velkommen til Esbønderup Børnehus Kornbakken 12 3230 Græsted Esbønderup Børnehus Børnehuset er kommunal og opført i 1972, den er beliggende i et villakvarter i et lille landsbysamfund i Gribskov kommune.

Læs mere

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX.

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Dette velkomstbrev er både til de børn der kommer fra vuggestuen på Fredensgård, de der kommer fra dagplejen eller anden institution

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Skovdalen

Velkommen til Børnehuset Skovdalen Vi håber I får et lille indblik i Børnehuset Skovdalen, ved at læse denne folder. Skovdalen er en del af Dagtilbud Sydøst. På vores hjemmeside www.dagtilbudsydost.randers.dk kan I læse mere om Dagtilbud

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Velkommen: Med denne folder vil vi fortælle om Børnehusets børnehavedel, så vi ved fælles hjælp kan få et godt samarbejde i dagligdagen.

Velkommen: Med denne folder vil vi fortælle om Børnehusets børnehavedel, så vi ved fælles hjælp kan få et godt samarbejde i dagligdagen. Velkommen: Vi vil gerne byde Jer velkommen i Børnehuset Vestbyen. Det er vores mål, at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for alle. Vi forventer en

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Åbningstider Vuggestuens åbningstider er følgende: Mandag til torsdag kl. 6.30 16.30 Fredag kl. 6.30 16.00 Pris og tilskud Prisen for en vuggestueplads er 3950,-/mdr.

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Niels Bohr

Velkommen til Børnehuset Niels Bohr Velkommen til Børnehuset Niels Bohr Niels Bohrs Allé 10 ; Vuggestuerne ; Kernen, Mini-bølgerne og børnehavegruppen Bølgerne Åbningstid ; Mandag-torsdag: 6.30 16.45 Skovsbovænget 7: Skyerne (de ældste børnehavebørn)

Læs mere

AFD. VALMUEN. Børnehaven Valmuen

AFD. VALMUEN. Børnehaven Valmuen AFD. VALMUEN Børnehaven Valmuen 2018/2019 1 Maglemuen: Valmuen (børnehave) og Maglegården (integreret institution), har fælles ledelse. Og er en del af område Vest, med fælles område ledelse. Afdelingerne

Læs mere

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre Forældrefolder Børnehuset Elisehaven Børnehuset Elisehaven Ranunkelvænget 84 5250 Odense SV Tlf. 6375 1075 Praktiske oplysninger til forældre Velkommen i Børnehuset Elisehaven Det er vores ønske, at Elisehaven

Læs mere

Velkommen til Trollskoven

Velkommen til Trollskoven Velkommen til Trollskoven Information til nye børn og forældre TROLLESGAVE 5 A, Fensmark, 4684 Holmegaard, Tlf. 55884634 / 25450090. Mail-adresse: Frit Fensmark@naestved.dk Hjemmeside: www.holmegaard.dk/holmegaardskolen

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - En integreret gruppe i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle

Læs mere