Facebook Business Manager

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Facebook Business Manager"

Transkript

1 Facebook Business Manager - Sammen kan vi det hele!

2 Facebook Hvordan tilmelder jeg mig Facebook Business Manager? Med Facebook Business Manager får du mulighed for at administrere alle de virksomhedssider, personadgang og annoncekonti, som du har på et sted. Før du går i gang Du skal have følgende klar, før du går i gang: En personlig Facebook-konto til bekræftelse af din identitet En annoncekonto, ellers kan du oprette en når du opretter en Business Manager. Det er valgfrit, om du allerede har en Facebook-virksomhedsside, som du vil flytte til Business Manager. Ellers kan du vente med at oprette virksomhedssiden til under opsætningen. Du kan tilføje personer til din virksomhedsside som kan lave opslag på vegne af virksomheden som redaktør. Men du bevarer din administratoregenskaber. Sådan tilmelder du dig Business Manager: Gå til business.facebook.com. Nederst på siden skal du klikke på Kom i gang. Klik på Næste på siden Sådan kommer du i gang. Indtast et navn til virksomheden, vælg den primære side, og indtast dit navn og din arbejdsmail. Hvis du endnu ikke har en side til din virksomhed, kan du oprette én i dette trin. Du skal have en side til din virksomhed. Klik på Opret virksomhed for at få vist velkomstskærmen til Business Manager. Klik på Tilføj personer for at føje medarbejdere til din virksomhed og give dem adgang til din annoncekonto og side. Hvis du springer dette trin over, kan du se, hvordan du føjer personer til Business Manager. Husk, at du skal føje folk til hvert enkelt aktiv, som de skal arbejde på, herunder dig selv. Gå til Virksomhedsindstillinger i venstre side, klik på det aktiv, du vil have adgang til, f.eks. Sider, klik på det ønskede aktiv, og klik derefter på Tilføj personer for at tilføje dig selv og andre.

3 Hvordan inviterer jeg andre til min Facebook Business Manager virksomhedsside? Når du inviterer andre til din Business Manager, bør du overveje at bede dem om at tilføje logingodkendelser som en ekstra sikkerhedsfunktion. Hvis de aktiverer logingodkendelser, bliver de bedt om at indtaste en særlig loginkode, hver gang de forsøger at få adgang til deres Facebook-konto fra en ny computer eller mobiltelefon. Sådan inviterer du andre til din Business Manager: 1. Gå til Indstillinger for Business Manager. 2. Gå til fanen Personer 3. Klik på den blå knap Tilføj nye personer øverst på siden 4. Angiv arbejdsmails for de personer, du vil tilføje, og vælg den rolle, du vil tildele dem. Her er de roller, du kan vælge: - Administrator i Business Manager: Kan administrere alle aspekter af virksomhedsindstillingerne, herunder ændring af kontoen og tilføjelse eller fjernelse af personer fra medarbejderlisten. - Medarbejder i Business Manager: Kan få vist grundlæggende oplysninger og få tildelt roller af administratorer af virksomheden, men kan ikke foretage ændringer. 5. Vælg de sider eller annoncekonti, som, du ønsker, personen skal have adgang til. Vælg den laveste rolle inden for hver annoncekonto eller side, som tillader, at den pågældende person udfører sit job, samtidig med at du bevarer kontrollen over tildeling af tilladelser. De personer, du har tilføjet, modtager en med oplysninger om, at du har inviteret dem til at blive tilknyttet din virksomhed på Facebook. Når de har accepteret anmodningen, vil du kunne give dem tilladelse til at arbejde med sider og annoncekonti i Business Manager. Hvis du lige har opsat din Business Manager på Facebook, er det en god idé også at tilføje eventuelle sider og annoncekonti, som du ønsker at kunne administrere.

4 Hvordan føjer jeg en allerede eksisterende virksomhedsside til Facebook Business Manager? Du kan føje de virksomhedssider, du arbejder på, til Business Manager, så alt det, du arbejder på, er på ét sted. Husk det er kun virksomhedsadministratorer, som kan føje sider til Business Manager. En side kan føjes til Business Manager på to måder: Anmod om adgang til at administrere en side i Business Manager. Den person eller virksomhed, der ejer siden, vil stadig eje siden og kan styre adgangen fra andre Business Manager-konti. Gør krav på en side for at flytte siden til Business Manager. Den person, der ejer siden, vil ikke længere eje den, og siden kan kun administreres i Business Manager. Du skal både være administrator af siden og administrator i Business Manager for at kunne gøre krav på siden. Når du føjer en side til din Business Manager, ændres sidens eventuelle øvrige administratorers adgang til siden ikke. Når du har gjort krav på en side, vil du kun kunne få adgang til den fra Business Manager. Anmod om adgang til en side i Business Manager Du kan anmode om adgang til sider, som du arbejder på eller annoncerer for, men ikke ejer. 1. Gå til Business Manager. 2. Gå til Anmod om adgang i venstre side, og klik derefter på Side. 3. Kopiér og indsæt web-adressen for den Facebook-side, du gerne vil anmode om adgang til, og vælg de roller, du gerne vil have for den pågældende side. 4. Facebook sender en anmodning til ejeren af siden om at give dig adgang til side. Facebook giver dig besked, når din anmodning er blevet godkendt. Gør krav på en side i Business Manager Du kan gøre krav på en side, hvis du allerede er administrator af den. Du kan ikke gøre krav på en side, der ejes af en anden virksomhed. 1. Gå til Business Manager. 2. Gå til Gør krav på aktiver i venstre side, og klik derefter på Side. 3. Kopiér og indsæt web-adressen for den Facebook-side, du vil gøre krav på. Husk, at du skal være administrator af siden allerede for at kunne gøre krav på den. 4. Hvis du ikke ejer siden, sender Facebook en anmodning til ejeren om at godkende din anmodning om at gøre krav på siden. Facebook giver dig besked, når din an modning er blevet godkendt.

5 Hvordan opretter jeg en Facebook-annonce? Sådan opretter du en Facebook-annonce: 1. Gå til annonceoprettelse, og vælg en annonceringsmålsætning. 2. Angiv, hvad du ønsker at annoncere for, eller vælg det i rullemenuen. Hvis du f.eks. vælger mål sætningen Klik til website, skal du skrive den web-adresse, som folk skal gå til. 3. Klik på Fortsæt. Du kan vælge, om du vil annoncere med din side, din virksomhed, dit website eller din begivenhed, og derefter vælge målgruppen, budgettet, billederne og teksten til din annonce, før du afgiver din ordre. Bemærk: Hvis du vælger målsætningen Interaktion for sideopslag til at booste din sides opslag, kan du kun vælge fra de seneste opslag, når du opretter din annonce. Hvis du har ældre opslag, du gerne vil oprette en annonce for, kan du booste opslaget fra din side eller oprette en annonce for det i Power Editor. Hvad er annonceringsmålsætning? Din annonceringsmålsætning er hvad brugerne skal foretage sig, når de ser dine annoncer. Du kan f.eks. oprette annoncer for at få folk til at synes godt om din Facebook-side. Eller du kan oprette annoncer for at opfordre folk til at besøge dit website. Når du vælger en annonceringsmålsætning, hjælper Facebook dig med at oprette annoncer, der overholder denne specifikke målsætning. I Annonceadministrator igennem Facebook Business Manager kan du spore, hvordan dine annoncer hjælper dig med at opnå din annonceringsmålsætning. Se Facebooks Vejledning til Facebook-annoncer for at læse mere om de målsætninger, du kan vælge, og specifikationerne for dine annoncer. De annonceringsmålsætninger, du kan vælge imellem, er: Klik til website: Send folk til dit website. Websitekonverteringer: Få flere konverteringer på dit website. Du skal bruge en konverteringspixel til dit website, før du kan oprette denne annonce. Interaktion med sideopslag: Boost dine opslag. Synes godt om for side: Promover din side, og få flere til at synes godt om din side/flere likes. Installation af app: Opnå installationer af din app. Appinteraktion: Øg interaktionen i din app. Krav på tilbud: Opret tilbud, som folk kan gøre krav på i din forretning. Lokalt kendskab: Nå ud til folk i nærheden af din virksomhed. Begivenhedssvar: Få flere til at deltage i din begivenhed. Promovering fra produktkatalog: Viser automatiske produkter fra dit produktkatalog baseret på din målgruppe. Kendskab til brand: Nå ud til folk, der med stor sandsynlighed vil interessere sig for dit brand. Leadgenerering: Indsaml leads til din virksomhed. Videovisninger: Opret annoncer, der får flere personer til at se en video.

6 Noter

7 Den digitale hotline Ina Vildbæk Larsen Webmaster Ida Sejer Clausen Social Media - ansvarlig idse@neet.dk

8 - Sammen kan vi det hele! BLIV MEDLEM Med over 600 medlemmer i ryggen har vi en kraftfuld stemme både internt og eksternt i kommunen - vi står stærkt, fordi vi står sammen. Bliv en del af et aktivt netværk, der støtter op om erhvervslivet, turismen og events på Nordfyn. Er du interesseret, så kontakt os for en uforpligtende snak det er en investering i fremtiden. Ring på eller skriv til info@neet.dk. Mød Nordfyns Erhverv og Turisme på Facebook og LinkedIn Ingen kan alt, alle kan meget sammen kan vi det hele.

Instagram. mød dine kunder. - Sammen kan vi det hele!

Instagram. mød dine kunder. - Sammen kan vi det hele! Instagram mød dine kunder - Sammen kan vi det hele! Instagram Oprettelse af konto & brugernavn Hvordan opretter jeg min Instagram konto? Instagram er en mobil app, som du kan downloade på ios, Android-telefoner

Læs mere

Har du lagt alle dine events på kultunaut.dk? Og oprettet en Facebook begivenhed?

Har du lagt alle dine events på kultunaut.dk? Og oprettet en Facebook begivenhed? Har du lagt alle dine events på kultunaut.dk? Og oprettet en Facebook begivenhed? Vidste du, at du kan få dine events på vores eventkalender på visitnordfyn.dk og på de digitale skærme på vores turistkontorer

Læs mere

Google My Business. har du hørt om produktet? - Sammen kan vi det hele!

Google My Business. har du hørt om produktet? - Sammen kan vi det hele! Google My Business har du hørt om produktet? - Sammen kan vi det hele! Google My Business Hvis det endnu ikke gået op for dig, hvad Google gør for mindre lokale virksomheder, så følg med her, for det er

Læs mere

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele!

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! LinkedIn Har du overvejet at udvide dit netværk med rekruttering til jobs, finde nye kunder og finde sparring

Læs mere

- Sammen kan vi det hele! Bliv set på Bing

- Sammen kan vi det hele! Bliv set på Bing - Sammen kan vi det hele! Bliv set på Bing Bing SEO Bing er Microsofts søgemaskine, der automatisk er indbygget i Microsofts browser Edge. Den findes altså automatisk i alle computere med Microsofts nye

Læs mere

Har du hørt om TripAdvisor?

Har du hørt om TripAdvisor? - Sammen kan vi det hele! Har du hørt om TripAdvisor? Verdens største rejsesite og et socialt medie. En digital platform, hvor der søges pålidelig information af rejsende til rejsende. 455 mio. unikke

Læs mere

Digital Score. - få temperaturen på din virksomheds digitale tilstedeværelse. - Sammen kan vi det hele!

Digital Score. - få temperaturen på din virksomheds digitale tilstedeværelse. - Sammen kan vi det hele! Digital Score - få temperaturen på din virksomheds digitale tilstedeværelse - Sammen kan vi det hele! Er din virksomhed online? Vil du gerne have en vurdering af, hvor godt din digitale markedsføring fungerer?

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

Avanceret annoncering for De Samvirkende Købmænd

Avanceret annoncering for De Samvirkende Købmænd Avanceret annoncering for De Samvirkende Købmænd De fleste købmænd vil komme ganske langt ved blot at booste opslag som beskrevet i drejebogen fra De Samvirkende Købmænd. Her kan man nøjes med at annoncere

Læs mere

Find din rådgiver på Facebook. - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner

Find din rådgiver på Facebook. - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner Find din rådgiver på Facebook - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner Indhold Opret Facebook-profil Tilpas Facebook-profil Følg din rådgiver og få Venner Synes godt om sider Opret side for bedrift

Læs mere

Facebook Annoncering. 4 timers kursus. Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook

Facebook Annoncering. 4 timers kursus. Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook Facebook Annoncering 4 timers kursus Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook Sociale Medier Sociale medier er en fællesbetegnelse for digitale tjenester, hvor brugere selv kan skabe og

Læs mere

Rådgivningscentret på LinkedIn - Tiltræk kunder via et LinkedIn netværk

Rådgivningscentret på LinkedIn - Tiltræk kunder via et LinkedIn netværk Rådgivningscentret på LinkedIn - Tiltræk kunder via et LinkedIn netværk Indhold Opret profil Naviger rundt på LinkedIn Tilpas profil Opret virksomhedsside Hjælp 2 Opret profil 2. 1. Du opretter din profil

Læs mere

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Ønsker du vejledning til en specifik område, kan du gå direkte til det ved at klikke på det i listen nedenfor. Generelt om fuldmagter... 2 Fuldmagt på virk.dk...

Læs mere

FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG

FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG Kommunikation Intern kommunikation vs. ekstern kommunikation Intern kommunikation Ekstern kommunikation Den kommunikation der er medlemmerne imellem og den

Læs mere

Rådgiverens rolle på LinkedIn - Fagrelevante diskussioner på LinkedIn

Rådgiverens rolle på LinkedIn - Fagrelevante diskussioner på LinkedIn Rådgiverens rolle på LinkedIn - Fagrelevante diskussioner på LinkedIn Indhold Opret profil Naviger rundt på LinkedIn Tilpas profil Opret gruppe Hjælp 2 Opret profil 2. 1. Du opretter din profil på www.linkedin.com.

Læs mere

Få dit budskab igennem på Facebook. Opdater løbende jeres Facebookside

Få dit budskab igennem på Facebook. Opdater løbende jeres Facebookside Få dit budskab igennem på Facebook Facebook er et godt sted til at fortælle om arbejdet i lokalforeningen eller tilbuddene i butikken samt søge frivillige og deltagere til aktiviteterne. Her er et par

Læs mere

FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG

FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG Agenda Hvad skal vi igennem? Kort begrebsforklaring Kort definition af de begreber vi skal bruge Hvad kan I bruge Facebook til? Og hvordan skal I bruge Facebook?

Læs mere

LinkedIn for landmænd - Styrk dit netværk på LinkedIn

LinkedIn for landmænd - Styrk dit netværk på LinkedIn LinkedIn for landmænd - Styrk dit netværk på LinkedIn Indhold Opret profil Naviger rundt på LinkedIn Tilpas profil Forbind med din rådgiver og følg dit rådgivningscenter Deltag i grupper Hjælp 2 Opret

Læs mere

Afstemninger og Live Beskeder

Afstemninger og Live Beskeder Afstemninger og Live Beskeder Conference Managers Afstemninger og Live Beskeder er en interaktiv feature til at afgive svar på meningsmålinger, quizzer eller skrive spørgsmål under arrangementet. Arrangøren

Læs mere

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Tillykke med din Facebook-virksomhedsprofil. I denne vejledning finder du hjælp til hvordan du inviterer dit personlige netværk, hvordan du bliver administrator,

Læs mere

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Tillykke med din Google AdWords Voucher. Nu kan du blive synlig for nye kunder og udvide din forretning online. Nu skal du i gang og have oprettet din AdWords

Læs mere

Indhold Installation... 1 Første gang du åbner Skype... 2 Opkald i Skype... 3 Problemer... 4

Indhold Installation... 1 Første gang du åbner Skype... 2 Opkald i Skype... 3 Problemer... 4 Skype For at kunne gennemføre videoopkald i Skype kræver det, at hver mødedeltager har Skype installeret på sin computer, og at computeren er forsynet med kamera, mikrofon og højttaler/høretelefoner. Mange

Læs mere

Administration generelt

Administration generelt Administration generelt Med Business Online Administration kan du bl.a. oprette, rette og slette brugere bestille pinkoder tildele og ændre brugeres adgange til Cash Management tildele og ændre brugeres

Læs mere

Opret bruger. Du kan oprette en bruger ved at klikke på Opret bruger enten i topmenuen eller på knappen Opret bruger nederst i brugeroversigten.

Opret bruger. Du kan oprette en bruger ved at klikke på Opret bruger enten i topmenuen eller på knappen Opret bruger nederst i brugeroversigten. Generelt Du kan oprette en bruger ved at klikke på Opret bruger enten i topmenuen eller på knappen Opret bruger nederst i brugeroversigten. Afhængig af indholdet af din Business Online aftale skal du igennem

Læs mere

Zenegy Enheder og Adgange

Zenegy Enheder og Adgange ENHEDER & ADGANGE INTRODUKTION Zenegy Enheder og Adgange Med Enheder og adgange holder du styr på, hvilket udstyr og IT-adgange de enkelte medarbejdere har fået stillet til rådighed. Enheder og Adgange

Læs mere

START PROCESSEN Manual - Side 1/12

START PROCESSEN Manual - Side 1/12 START PROCESSEN Manual - Side 1/12 START PROCESSEN Når du kommer ind på ansøgningsformularen, bliver du mødt af denne velkomstside. Klik på knappen Start i nederste højre TRIN 1.0: ANGIV KOLONIØNSKE -

Læs mere

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Du kan oprette en bruger ved at klikke på Opret bruger enten i topmenuen eller på knappen Opret bruger nederst i brugeroversigten.

Du kan oprette en bruger ved at klikke på Opret bruger enten i topmenuen eller på knappen Opret bruger nederst i brugeroversigten. Generelt Du kan oprette en bruger ved at klikke på Opret bruger enten i topmenuen eller på knappen Opret bruger nederst i brugeroversigten. Afhængig af indholdet af din Business Online aftale skal du igennem

Læs mere

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen 14. marts 2016 Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Sådan opretter du en side... 2 2. Sådan giver du rettigheder til dem, der skal administrere siden... 3 3. Sådan ændres sidens URL/brugernavn...

Læs mere

OBS! Hvis du skal oprette en bruger på din kundes aftale, skal du bruge den vejledning, som du finder længere nede i dette dokument.

OBS! Hvis du skal oprette en bruger på din kundes aftale, skal du bruge den vejledning, som du finder længere nede i dette dokument. Når du skal oprette en ny bruger på din lønpartneraftale, starter du på forsiden af DataLøn, hvor du i topmenuen vælger Opsætning og klikker på Brugeradministration. Herefter skal du vælge Mine brugere

Læs mere

Opret bruger. Generelt. Du kan oprette en bruger via topmenuen Administration, Brugeradministration og Opret bruger:

Opret bruger. Generelt. Du kan oprette en bruger via topmenuen Administration, Brugeradministration og Opret bruger: Generelt Du kan oprette en bruger via topmenuen Administration, Brugeradministration og Opret bruger: For at oprette en bruger skal du igennem op til syv trin. Du kan navigere valgfrit imellem de syv trin

Læs mere

Sådan bruger du Facebook

Sådan bruger du Facebook Sådan bruger du Facebook 1 Sådan kommer du på Facebook 2 Oprettelse af en Facebook-profil 3 Opsætte privatindstillinger, så kun venner kan følge med 4 Søge efter venner og bekendte 5 Skrive beskeder både

Læs mere

Kom godt i gang med Klasseværelse. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac

Kom godt i gang med Klasseværelse. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac Kom godt i gang med Klasseværelse Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac Velkommen til Klasseværelse på Mac Klasseværelse er en effektiv app til ipad og Mac, som gør det nemmere for dig at styre

Læs mere

Mobil og tablets. Vejledning. Opsætning af ipad IT-AFDELINGEN. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12.

Mobil og tablets. Vejledning. Opsætning af ipad IT-AFDELINGEN. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12. november 2014 IT-AFDELINGEN Vejledning Mobil og tablets Opsætning af ipad Norddjurs Kommune. Torvet 3. 8500 Grenå Tlf.: 89 59 10 00. www.norddjurs.dk

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Log ind side 3 Betal et indbetalingskort side 4 Lav en overførsel side 5 Lav en fast overførsel side 6 Tilmelding og afmelding af funktioner side 7 Skift

Læs mere

Sådan opretter du en profil på Facebook:

Sådan opretter du en profil på Facebook: Sådan opretter du en profil på Facebook: 1. Gå til www.facebook.com 2. Hvis du får vist tilmeldingsformularen, skal du angive dit navn, din fødselsdato, dit køn og din e- mailadresse. Hvis du ikke får

Læs mere

Opret bruger. For at gennemføre en brugeroprettelse eller ændring skal du altid trykke på Afslut på trin seks og indtaste din personlige kode.

Opret bruger. For at gennemføre en brugeroprettelse eller ændring skal du altid trykke på Afslut på trin seks og indtaste din personlige kode. Generelt Du kan oprette en bruger ved at klikke på Opret bruger enten i venstremenuen eller på funktionstasten Opret bruger nederst i brugeroversigten. For at oprette en bruger skal du igennem op til syv

Læs mere

API-import af kundedata fra e-conomic

API-import af kundedata fra e-conomic API-import af kundedata fra e-conomic Herunder følger en beskrivelse af hvordan du opretter en forbindelse mellem e-conomic og, der tillader at kunder kan blive synkroniseret mellem de to systemer. Opsætning

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken Indholdsfortegnelse Log ind side 2 Betal et indbetalingskort side 2 Lav en overførsel side 3 Lav en fast overførsel side 4 Tilmelding og afmelding af funktioner side 5 Skift mellem

Læs mere

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit "Navn ", " Last Name " og " Password" - "Job Title " er ikke nødvendigt at bruge.

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit Navn ,  Last Name  og  Password - Job Title  er ikke nødvendigt at bruge. Yammer for " Dummies " Manual Den URL Yammer er : www.yammer.com Du vil modtage en invitation til Yammer. Invitationen sendes til butikken e- mail -adresse (f.eks 2199@br-leg.dk ) og / eller til din butikschef

Læs mere

Vejledning. Indhold. Side 1

Vejledning. Indhold. Side 1 Indhold Sådan ligger du et Instagramfeed på en Facebook side... 2 Sådan laves et Instagramfeed... 3 Tilkobling af Instagram feed til Facebook side... 5 Sådan linkes der til et Instagramfeed... 7 Side 1

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VOL.1

BRUGERVEJLEDNING VOL.1 www.mit- kvarter.dk BRUGERVEJLEDNING VOL.1 OM MIT KVARTER... 2 Kom godt i gang... 2 Kontaktpersoner... 2 Mit Kvarter s struktur... 3 Opret dig som bruger... 3 Tilmeld dig et kvarter... 4 KVARTER-FUNKTIONER

Læs mere

Invitér kandidater til samtale

Invitér kandidater til samtale Invitér kandidater til samtale Når du har fundet og udvalgt de kandidater, du gerne vil tale nærmere med, kan du via Emply invitere dem til en personlig samtale. Systemet giver dig forskellige muligheder

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

Installation og brug af Document Distributor

Installation og brug af Document Distributor Klik her for at få vist eller hente denne eller andre Lexmark Document Solutions-dokumenter. Installation og brug af Document Distributor Lexmark Document Distributor består af server- og klientprogrampakker.

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

Facebook-guide til firmaidrætsforeninger

Facebook-guide til firmaidrætsforeninger Facebook-guide til firmaidrætsforeninger 1 Facebook jeres virtuelle klubhus Er I klar til at blive endnu mere dus med foreningens Facebook-side? Det håber vi, at I er og vi i kommunikationsafdelingen står

Læs mere

Sådan opretter du et projekt i Emply

Sådan opretter du et projekt i Emply Revideret d. 26.06.2019 Sådan opretter du et projekt i Emply Gå ind på au.emply.net og klik på Nyt projekt: Fanen Opsætning: Udfyld alle relevante felter. Felter markeret med * er obligatoriske og skal

Læs mere

Opret en facebookside til jeres Mænds Mødested

Opret en facebookside til jeres Mænds Mødested Opret en facebookside til jeres Mænds Mødested 1 1. Du skal starte med at være i din egen personlige facebook profil og trykke på den lille pil i topmenuen 2. I den menu der ruller ned, er der et emne

Læs mere

Brugervejledning. Brugervejledning til app og web-indgang

Brugervejledning. Brugervejledning til app og web-indgang 1 til app og web-indgang 2 Indhold... 1 App... 3 Login... 3 Forside mulighed 1... 3 Forside mulighed 2... 4 Indstilling og profil... 5 Kort over netværksgrupper... 5 Virksomhedsoversigt... 6 Medlemsoversigt...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VOL.1

BRUGERVEJLEDNING VOL.1 www.mit-kvarter.dk BRUGERVEJLEDNING VOL.1 Indholdsfortegnelse: Om Mit-Kvarter... 2 Kom godt i gang... 2 Kontaktpersoner... 2 Mit-kvarter s struktur... 3 Opret dig som bruger... 3 Tilmeld dig et kvarter...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.4 Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Portal vejledning Version 1.1.4 Roskilde SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN

Læs mere

VEJLEDNING Vejledning til lokaladministartorfunktionaliteten. Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem

VEJLEDNING Vejledning til lokaladministartorfunktionaliteten. Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem VEJLEDNING 2019 Vejledning til lokaladministartorfunktionaliteten Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugermanual (1. udgave), der teknisk beskriver, hvordan man

Læs mere

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Denne manual skal hjælpe dig igennem lokaletilskuds ansøgningsprocessen trin for trin. I manualen vil du finde beskrivelser og billeder,

Læs mere

LOGIN ENDOMONDO. Kære Løber! Denne lille instruktion viser hvordan man redigere:

LOGIN ENDOMONDO. Kære Løber! Denne lille instruktion viser hvordan man redigere: Kære Løber! Denne lille instruktion viser hvordan man redigere: 1) Connect med Facebook, Garmin Connect etc. 2) Synligheden af ens profil. 3) Tilføjelse af nyt træningspas. 4) Tilføjelse af venner/teams.

Læs mere

Velkommen til e-service

Velkommen til e-service Juli 2015 Velkommen til e-service E-service giver patienterne mulighed for at kommunikere med en klinik via internettet. Det giver en dejlig fleksibilitet i hverdagen, at patienterne kan kontakte sin behandler

Læs mere

CPOS Borgerportal. Quickguide

CPOS Borgerportal. Quickguide CPOS Borgerportal Quickguide Version 1.1.8 Cheval Blanc Bygningsstyrelsen og Konkurrence- og forbrugerstyrelsen https://1351.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Absalon - guide. Login. Opbygning

Absalon - guide. Login. Opbygning Absalon - guide Login Alle ansatte og studerende på Københavns Universitetet har adgang til Absalon. For at komme ind i Absalon skal du logge dig på www.kunet.dk med dit CPR nr. og din PIN-kode. Når du

Læs mere

For at påbegynde administration af brugere, skal du på ind på websiden https://kundeadmin.ski.dk/.

For at påbegynde administration af brugere, skal du på ind på websiden https://kundeadmin.ski.dk/. Bilag 2 VEJLEDNING I BRUGERADMINISTRATION PÅ SKI.dk Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Brugeradministrations portal...1 3. Oprette brugere...2 3.1 Forhåndsoprettede brugere...2 Slet forhåndsoprettede

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs

cpos Online Quickguide Version Halsnæs cpos Online Quickguide Version 1.1.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Kom i gang med Memento Circle

Kom i gang med Memento Circle Kom i gang med Memento Circle 1. Sådan opretter du en brugerprofil 2. Oversigt over mindesider på Memento Circle 3. Adgang til mindesider 4. Sådan opretter du en mindeside 5. Chat-funktion MEMENTO CIRCLE

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Odense

cpos Online Quickguide Version Odense cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Odense https://odense.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Litteratur her er noget udmærket materiale om facebook.

Litteratur  her er noget udmærket materiale om facebook. Guide til facebook Opret din facebook konto side 1 Startsiden s. 2 Lave et opslag 3 Oprette et album og bestemme hvem skal kunne se det. 5 Slette et album 7 Like og gemme og venner 7 Aktivitetslog 7 Oprette

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende Opret profil... 10 Trin 1: Find dine venner... 11 Trin 2: Udfyld oplysninger... 12 Trin 3:

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Lemvig Ungdomsgård Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Lemvig Ungdomsgård   Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Lemvig Ungdomsgård https://ug.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN

Læs mere

Kom i gang med Memento Circle

Kom i gang med Memento Circle Kom i gang med Memento Circle 1. Sådan opretter du en brugerprofil 2. Oversigt over mindesider på Memento Circle 3. Adgang til mindesider 4. Sådan opretter du en mindeside 5. Chat-funktion 6. Upload billeder

Læs mere

Brugeradministration på SKI.dk

Brugeradministration på SKI.dk Version 2.0 Dato 7. september 2018 Staten og Kommunernes Indkøbsservice Zeppelinerhallen H. C. Hansens Gade 4, 2300 København S Telefon +45 33 42 70 00 CVR 17472437 Indhold 1 Indledning... 1 2 Brugeradministrations

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ EN KANTINECHIP... 4

Læs mere

Vejledning. Indhold. Side 1

Vejledning. Indhold. Side 1 Indhold Sådan ligger du et YouTube feed på en Facebook side... 2 Sådan laves et YouTube feed... 3 Tilkobling af YouTube feed til Facebook side... 6 Sådan linkes der til et YouTubefeed... 8 Side 1 Sådan

Læs mere

TWITTER OG #KVÆGKONGRES

TWITTER OG #KVÆGKONGRES SEGES 17-02-2015 Dorte Marcussen Projekt Videnformidling og dialog via nye kanaler TWITTER OG #KVÆGKONGRES Skriv #kvægkongres i tweets på Kvægkongressen Er klar til på #kvægkongres at se på de muligheder

Læs mere

Guide til oprettelse og anvendelse af Co-creation blok

Guide til oprettelse og anvendelse af Co-creation blok Guide til oprettelse og anvendelse af Co-creation blok Inden du tager Co-creation blokken i brug: Der er særlige forhold, du skal være opmærksom på, inden du aktiverer Co-creation blokken. Læs derfor vejledningen

Læs mere

Facebook optimal profilopsætning

Facebook optimal profilopsætning Facebook optimal profilopsætning 1. At sociale netværk på nettet er mere brugte end nogensinde kan ikke komme bag på nogen. Efter de seneste års fokus på Myspace, har Facebook nu taget føringen som det

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende Opret profil... 10 Trin 1: Find dine venner... 11 Trin 2: Udfyld oplysninger... 12 Trin 3:

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Vejledning... 3 Log ind... 3 Betal et indbetalingskort... 4 Lav en overførsel... 5 Lav en fast overførsel... 6 Tilmelding og afmelding af funktioner...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN UDBETALER

Læs mere

Facebook- annoncering. af Halfdan Timm

Facebook- annoncering. af Halfdan Timm Facebook- annoncering af Halfdan Timm Bogen om Facebook- annoncering Halfdan Timm ApS, København 2016 CVR: 34902127 ISBN: ISBN 978-87- 999555-0- 3 Design af forside: David Bograd, Bograd Design Første

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Stevns Kommune Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Stevns Kommune   Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Stevns Kommune https://stevns.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN

Læs mere

Kom hurtigt i gang med DoMyDay

Kom hurtigt i gang med DoMyDay Kom hurtigt i gang med DoMyDay 1 Forslag til brug af DoMyDay DoMyDay har en meget fleksibel brugerflade, som kan tilpasses brugeren efter behov. For borgere som lider af sygdommen demens, kan det være

Læs mere

Brugervejledning Joomla

Brugervejledning Joomla Brugervejledning Joomla Denne brugervejledning vil guide dig gennem de funktioner, som du skal bruge for at redigere indhold på dit website. Indholdsfortegnelse LOG- IN:... 2 OPRET ARTIKEL:... 3 INDSÆT

Læs mere

1. Administrer brugerkonti. Januar 2011

1. Administrer brugerkonti. Januar 2011 1. Administrer brugerkonti Januar 2011 Brugervejledning til Dantek MaterialeValg Januar 2011 Copyright 2011 by Dantek A/S Vejledningen er udformet af Mads K. Petersen med bidrag fra Ole Sloth Carlsen.

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Skanderborg https://skanderborg.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Skanderborg https://skanderborg.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Skanderborg https://skanderborg.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4

Læs mere

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Ny Bruger... 2 1.2 Stamoplysninger... 2 2. Opret Konti (Aktivér dit barns kort)... 3 3. Indbetaling... 5 3.1 Automatisk optankning... 6 4. Tilmelding til Aktiviteter... 7 gladsaxekortet@gladsaxe.dk

Læs mere

VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4. Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S.

VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4. Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S. FACEBOOOK SIDER 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4 Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S. 6 FORSTÅ ADMINISTRATIONSDELEN

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 6 SÅDAN

Læs mere

GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL. Kom godt i gang

GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL. Kom godt i gang GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2015 Generelt Tillykke med dit GolBong HD netværksoptager. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer

Læs mere

KICK-OFF 2015 AutoPartner og online marketing

KICK-OFF 2015 AutoPartner og online marketing KICK-OFF 2015 AutoPartner og online marketing AUTOPARTNER OG ONLINE MARKETING SOCIALE MEDIERS PLADS I VIRKELIGHEDEN 4 Kick-Off 2015 ONLINE MARKETING 2015 KAMPAGNEPLATFORMEN MARKETINGTREKANTEN OPRETTELSE

Læs mere

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul Version 1.0 Indhold UMS SharePoint Portal... 1 Ny opgave... 2 Rediger opgave... 4 Office dokumenter... 5 Kursisters besvarelser... 6 Sådan ser kursister opgaven...

Læs mere

Guide til opsætning af Otiom.

Guide til opsætning af Otiom. Guide til opsætning af Otiom. 6 trin til din nye Otiom Basisopsætning: step 1. Aktiver Otiom-brikken (se side 06) step 2. Opsæt Otiom-base (se side 08) step 3. Opret Otiom-bruger (se side 10) Yderligere

Læs mere

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN INDHOLD DSA Danske Sundhedsorganisationers A-kasse Sankt Annæ Plads 30 1013 København K 3 gode grunde til at være på LinkedIn Hvorfor LinkedIn? Find

Læs mere

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Vil du gerne optimere din forretning og tjene flere penge på din webshop? Hvis ja, så læs videre

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Kom godt i gang med.

Kom godt i gang med. Kom godt i gang med www.bookbites.com Guide Maj 2017 2 Din skole Hvor meget har eleverne brugt BookBites? Hvordan er pengene blevet brugt de seneste måneder? Nu har vi gjort det let for dig at få overblik

Læs mere

Opret betaling. Opret betaling. Godkend betaling. Når du vil oprette en betaling, kan du benytte topmenuen:

Opret betaling. Opret betaling. Godkend betaling. Når du vil oprette en betaling, kan du benytte topmenuen: Kort beskrivelse Opret betaling Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du opretter og godkender en betaling i Business Online herunder en gennemgang af: Betalingstyper Kreditorer Opret betaling Godkend

Læs mere

Sådan bruger du Skive Kommunekortet

Sådan bruger du Skive Kommunekortet Sådan bruger du Skive Kommunekortet Når du har fået et Skive Kommunekort udleveret, skal du registrere dig på denne hjemmeside: Betalingskort.skivekommune.dk Første gang du kommer ind på siden skal du

Læs mere

CM Events App. Få det hos

CM Events App. Få det hos CM Events App CM Events tilpasses efter arrangementernes opsætning. Som deltager har du derfor altid adgang til arrangementets program, tilmeldingsoplysninger, billet og meget mere. Det er derfor et nemt

Læs mere

COOKIENOTE BRUGERVEJLEDNING MODUL VERSION 1.6.1

COOKIENOTE BRUGERVEJLEDNING MODUL VERSION 1.6.1 COOKIENOTE MODUL VERSION 1.6.1 INDHOLDSFORTEGNELSE KOM GODT I GANG MED CookieNote 3 OPSÆTNING AF CookieNote 3 DEAKTIVER MAGENTOS EGEN COOKIE-BEKRÆFTELSE 6 TRIC INFO-MODUL 7 NOTIFIKATIONER 8 SUPPORT 8 Vejledning:

Læs mere

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Denne manual skal hjælpe dig igennem lokaletilskuds ansøgningsprocessen trin for trin. I manualen vil du finde beskrivelser og billeder,

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER

SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER I vejledningen bruger vi det gratis program Google kalender som eksempel til at vise, hvordan man bruger en online kalender. DU SKAL I FORVEJEN: Kunne bruge en browser og

Læs mere

Skyfillers Online Backup. Kundemanual

Skyfillers Online Backup. Kundemanual Skyfillers Online Backup Kundemanual Kundemanual Indhold Opsætning... 2 Installation... 2 Download software... 2 Installation under Windows... 2 Installation under Mac OS X... 3 Log ind... 3 Tilpas kontoindstillinger...

Læs mere