Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1

2

3 KAN DU LI at blive udfordret, VIL DU ELSKE DET HER Dubai, London, Tokyo og New York. Verden ligger åben som en østers, der pirrer dine sanser uanset hvor du er på vej hen. Arkitektur og design absorberes i metropolens vedvarende høje pulsslag og smeltedigel af kulturer, sprog og musik. Tilgængelighed er ikke en barriere, men en del af det moderne liv. Den virkelige udfordring ligger derfor i refleksionen i evnen til at fokusere og stille skarpt på enkeltheden. Du vil opdage, at der er lyde og indtryk, du filtrerer fra og straks glemmer. Lyde på standby. Og så er der lyde, du vil nyde at høre igen og igen. Lyde, der kan revolutionere hverdagen og være en evig inspirationskilde til nye oplevelser.

4 MMindre er mere Tænk, at noget så gennemført enkelt alligevel skiller sig så meget ud! Det minimalistiske design er elegant at se på, og gør Geneva lige så nemt at betjene som det er at tænde for en lampe. Geneva Sound System er synbol på enkelthed. Model M er den mindste i serien. Men står ikke tilbage for hverken XL eller L, når det gælder brugervenlighed, design, teknologi og lyd. M er ideel til sommerhuset, køkkenet eller kontoret, hvor de fire indbyggede højttalere sørger for oplevelser af de store.

5

6 LLøft musik og film til nye højder Filosofien bag Geneva Sound System er lige så enkel som designet: Skab den ultimative lyd med kun de allerbedste komponenter. Resultatet er baseret på lige dele passion, præcision og perfektionisme i en brugervenlig helhed med kun det allermest nødvendige som cd-afspiller, radio og dockingstation til din ipod. Så du kan roligt glemme alt om flere kilometer ledning, et hav af forstærkere og højttalere, 117 knapper og langhåret teknik. Model L er et komplet stereosystem. Trods den kompakte størrelse er L i stand til på imponerende vis at gengive alle nuancer fra dyb bas til krystalklar diskant. De 100 digitale watt er i stand til at fylde selv store rum med fantastiske oplevelser i enhver genre. På den elegante gulvstander vil du nyde L som et stykke innovationskunst, der nærmest svæver i rummet. Både din musik og dine film vil blive løftet til nye højder!

7

8 XL Xtrem LYD Geneva Sound System er navnet på en serie af lydanlæg i absolut verdensklasse til både musik og film. Den patenterede EmbracingSound -teknologi bringer dig helt tæt på den originale og virkelighedsnære gengivelse. Nyd det schweiziske præcisionshåndværk fra Geneva Lab, udviklet til perfektion af kompromisløse lydingeniører i et tæt samarbejde med professionelle musikere og studieteknikere. Der er udelukkende brugt komponenter af allerhøjeste kvalitet, og det højglanspolerede mdf-kabinet er lakeret i hånden. Model XL er flagskibet i serien. Med sine 600 digitale watt byder XL på en imponerende lydkulisse i en vinkel på 180 grader, der sikrer dig den samme lydoplevelse, uanset hvor du er i rummet. Det minimalistiske men distinkte design gemmer på to rækker højttalere, to kraftige forstærkere og 6 drivere. Lad en cd glide lydløst ned under den glatte overflade, tænd på en knap og sæt dig godt til rette. Du kan roligt forvente en nærhedsoplevelse ud i det ekstreme.

9

10 XXL xtravagant tv-møbel Møbel møder lyd. Underholdninscenter til store filmoplevelser opstår. Geneva XXL er produktet af en gennemført filosofi, der kombinerer Schweizisk præcisionshåndværk med kulturens klassiske etiske principper om enkelthed og kvalitet. Denne enkelhed og præcision er forenet i en afbalanceret række af komponenter i det højglanslakerede mdf-kabinet med en klassisk stil, der gør det muligt for dette komplette hi-fi anlæg at falde let ind i den øvrige indretning. Model XXL indeholder cd-afspiller, radio og dockingstation til din ipod og iphone, alt sammen pakket ind i et lækkert kabinet fyldt med masser af lyd. Med et indbygget skab til fx spillekonsol, satellitmodtager eller DVD-afspiller og en fladskærm på toppen har du et komplet underholdningscenter. Nyd det unikke og innovative anlæg, der bringer store oplevelser ind i dit hjem. Med tilslutning af blot en enkelt ledning er du hurtigt og nemt i gang.

11

12

13

14 EmbraCingSound Lyd, der går ind under huden og bliver der Forestil dig en lydgengivelse af en film eller et stykke musik, der er så tæt på virkeligheden, at den nærmest svarer til den originale optagelse. Eller sådan som den professionelle musiker oprindeligt forestillede sig, at alting skulle være. En lyd, der går ind under huden og bliver der. Bag Geneva s smukke kabinet og gennemførte design gemmer sig en avanceret EmbracingSound -teknologi, der anvendes af en lang række professionelle musikere. Med sin nytænkning kaldes EmbracingSound også for den nye stereo og surround teknologi. En teknologi, der giver en fantastisk lyd uanset hvor du er i rummet. Og fordi gengivelsen kommer fra én enhed og ikke fra flere højttalere placeret forskellige steder, opnår du en langt mere harmonisk, balanceret og vedkommende lyd. Du kan læse mere om EmbracingSound -teknologien på websitet

15

16 M GENEVA SOUND SYSTEM MODEL M Fakta og teknik VALNØD SORT HVID RØD Model M i hovedtræk Musikanlæg der anvender D2Audio TM og EmbracingSound TM -teknologi. Dockingstation til Apple ipod og iphone. Cd-afspiller og FM radio. Fjernbetjening og LED-display på fronten. Design Designet af Geneva Lab i Schweiz. Kabinet af håndlakeret mdf i farverne sort, hvid og rød eller valnødde finér. Teknologi Højttalersystem med 2 x 1 diskantenheder og 2 x 4 basenheder. EmbracingSound TM, D2Audio TM digital hi-fi forstærker (Klasse D) med 100 (4 x 24) watts udgangseffekt. Audio ipod dockingstation der understøtter alle 3G & 4G ipods samt iphone. Cd-afspiller der understøtter cd-audio, cd-rom og cd-rw (MP3 filer) i 12 cm format. FM-radio med 6 programmerbare stationer. Strøm Volt AC, 50Hz til 60Hz. Strømforbrug op til 125W. Ved standby 0,8W. Ekstern tilkobling Indgang til 3,5 mm. jack-stik for tilslutning af bl.a. ipod Shuffle og andre MP3-afspillere, samt til brug med eksterne lydkilder som fx tv, pc, dvd og spillekonsol. Mål og vægt Bredde 36,6 cm. Højde 18,7 cm. Dybde 24 cm. Vægt 7,3 kg. Medfølger Fjernbetjening, 7 stk. ipod sokkeladaptere til dockingstationen, signalkabel med 3,5 mm. jack-stik i begge ender samt AC adapter med 3 meter strømkabel og FM-antenneledning.

17 GENEVA SOUND SYSTEM MODEL L Fakta, teknik og tilbehør L VALNØD SORT HVID RØD Model L i hovedtræk Musikanlæg der anvender D2Audio TM og EmbracingSound TM -teknologi. Dockingstation til Apple ipod og iphone. Cd-afspiller og FM radio. Fjernbetjening og LED-display på fronten. Design Designet af Geneva Lab i Schweiz. Kabinet af håndlakeret mdf i farverne sort, hvid og rød eller valnødde finér. Teknologi Højttalersystem med 2 x 1 diskantenheder, 2 x 5 1/4 basenheder. EmbracingSound TM, D2Audio TM digital hi-fi forstærker (Klasse D) med 100 (2 x 50) watts udgangseffekt. Audio ipod dockingstation der understøtter alle 3G & 4G ipods samt iphone. Cd-afspiller der understøtter cd-audio, cd-rom og cd-rw (MP3 filer) i 12 cm format. FM-radio med 6 programmerbare stationer. Strøm Volt AC, 50Hz til 60Hz. Strømforbrug op til 125W. Ved standby 0,8W. Ekstern tilkobling Indgang til 3,5 mm. jack-stik for tilslutning af bl.a. ipod Shuffle og andre MP3-afspillere. Indgående linie som forbindes med RCA-stik til brug med eksterne lydkilder som fx tv, pc, dvd og spillekonsol. Mål og vægt Bredde 44,8 cm. Højde 29,1 cm. Dybde 36,5 cm. Vægt 17,2 kg. Medfølger Fjernbetjening, 7 stk. ipod sokkeladaptere til dockingstationen, signalkabel med 3,5 mm. jack-stik i begge ender, kabel med RCA stik i begge ender, samt 3 meter langt AC strømkabel og FM-antenneledning. Tilbehør Gulvstander i aluminium. Højde: 52 cm. Vægt: 13 kg.

18 GENEVA SOUND SYSTEM MODEL XL XL Fakta, teknik og tilbehør SORT HVID RØD Model XL i hovedtræk Musikanlæg der anvender D2Audio TM og EmbracingSound TM -teknologi. Dockingstation til Apple ipod og iphone. Cd-afspiller og FM radio. Fjernbetjening og LED-display på fronten. Design Designet af Geneva Lab i Schweiz. Håndlakeret mdf-kabinet i farverne sort, hvid og rød. Teknologi Højttalersystem med 2 x 1 diskantenheder, 2 x 5 1/4 basenheder og 2 x 8 sub-woofers. EmbracingSound TM, D2Audio TM digital hi-fi forstærker (Klasse D) med 600 (6 x 100) watts udgangseffekt. Audio ipod dockingstation der understøtter alle 3G & 4G ipods samt iphone. Cd-afspiller der understøtter cd-audio, cd-rom og cd-rw (MP3 filer) i 12 cm format. FM-radio med 6 programmerbare stationer. Strøm Volt AC, 50Hz til 60Hz. Strømforbrug op til 325W. Ved standby 0,8W. Ekstern tilkobling Indgang til 3,5 mm. jack-stik for tilslutning af bl.a. ipod Shuffle og andre MP3-afspillere samt til brug med eksterne lydkilder som fx tv, pc, dvd og spillekonsol. Mål og vægt Bredde 55 cm. Højde 61,3 cm. Dybde 37 cm. Vægt 38 kg. Medfølger Fjernbetjening, 7 stk. ipod sokkeladaptere til dockingstationen, signalkabel med 3,5 mm. jack-stik i begge ender, kabel med RCA stik i begge ender samt 3 meter langt AC strømkabel og FM-antenneledning. Tilbehør Gulvstander i aluminium. Højde 20 cm. Vægt: 13 kg.

19 GENEVA SOUND SYSTEM MODEL XXL Fakta og teknik XXL SORT HVID Model XXL i hovedtræk Musikanlæg der anvender D2Audio TM og EmbracingSound TM -teknologi. Dockingstation til Apple ipod og iphone. Cd-afspiller og FM radio. Programmerbar fjernbetjening og LED-display på fronten. Design Designet af Geneva Lab i Schweiz. UV gennemtrængelig låge i højre side som skjuler hylder til placering af fx dvd, sat og spillekonsol. Håndlakeret mdf-kabinet i farverne sort og hvid. Teknologi Højttalersystem med 2 x 1 diskantenheder, 4 x 5 1/ 4 basenheder og 12 sub-woofer. EmbracingSound, D2Audio digital hi-fi forstærker (klasse D) med 700 (7 x 100) watts udgangseffekt. Audio ipod dockingstation der understøtter alle 3G & 4G ipods samt iphone. Cd-afspiller der understøtter cd-audio, cd-rom og cd-rw (MP3 filer) i 12 cm format. FM-radio med 6 programmerbare stationer. Strøm Volt AC, 50Hz til 60Hz. Strømforbrug op til 325W. Ved standby 0,8W Ekstern tilkobling Indgang til 3,5 mm. jack-stik for tilslutning af bl.a. ipod Shuffle og andre MP3-afspillere, samt 3 indgange til brug med eksterne lydkilder som fx tv, sat, dvd og spillekonsol. Mål og vægt Bredde 169 cm. Højde 48 cm. Dybde 53 cm. Vægt 80 kg. Medfølger Fjernbetjening, 7 stk. ipod sokkeladaptere til dockingstationen, signalkabel med 3,5 mm. jack-stik i begge ender, kabel med RCA stik i begge ender, samt 3 meter langt AC strømkabel og FM-antenneledning.

20 Hetland Nordic A/S 2009_v1 HETLAND NORDIC A/S VANDTÅRNSVEJ SØBORG DANMARK T: F:

Velkommen til Geneva sound systems en verden af fantastisk lyd

Velkommen til Geneva sound systems en verden af fantastisk lyd 1 Velkommen til Geneva sound systems en verden af fantastisk lyd Verden er fuld af musik, og vi er stolte over at kunne præsentere en af de eksklusive fortolkere. Uanset om du er til rock eller klassisk,

Læs mere

all-in-one SYSTEMer geneva M L XL XXL

all-in-one SYSTEMer geneva M L XL XXL all-in-one SYSTEMer geneva 2 3 XS S M L XL XXL TRADITIONELLE HI-FI ANLÆG kompleksitet ipod /iphone DOCK, BLUETOOTH, CD, RADIO, HØJTTALERE, FORSTÆRKER GENEVA ALL-IN-ONE 4 5 Behøver et godt stereoanlæg at

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny.

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny. CLASS D Amplifiere 160W DSP 500W SoundDeny Chrome CLASS-D WAF DMOS DESIGN SoundDeny Active loudspeakers by TP RADIO DMOS WAF 300W Det er nærmest naturstridigt at disse pinde kan give indtryk af at være

Læs mere

SUB840 02 BRUGERMANUAL 05 ILLUSTRATIONER 07 SPECIFIKATIONER 07 PROBLEMLØSNING. w w w. a r g o n a u d i o. c o m 1

SUB840 02 BRUGERMANUAL 05 ILLUSTRATIONER 07 SPECIFIKATIONER 07 PROBLEMLØSNING. w w w. a r g o n a u d i o. c o m 1 02 BRUGERMANUAL 05 ILLUSTRATIONER 07 SPECIFIKATIONER 07 PROBLEMLØSNING w w w. a r g o n a u d i o. c o m 1 Brugermanual Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon

Læs mere

SUB640 02 BRUGERMANUAL 05 ILLUSTRATIONER 07 SPECIFIKATIONER 07 PROBLEMLØSNING. w w w. a r g o n a u d i o. c o m 1

SUB640 02 BRUGERMANUAL 05 ILLUSTRATIONER 07 SPECIFIKATIONER 07 PROBLEMLØSNING. w w w. a r g o n a u d i o. c o m 1 02 BRUGERMANUAL 05 ILLUSTRATIONER 07 SPECIFIKATIONER 07 PROBLEMLØSNING w w w. a r g o n a u d i o. c o m 1 Brugermanual Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon

Læs mere

Med Montana Sound kan du få usynlig lyd og skabe optimal opbevaring til dit hi-fi-udstyr.

Med Montana Sound kan du få usynlig lyd og skabe optimal opbevaring til dit hi-fi-udstyr. Montana Sound Med Montana Sound kan du få usynlig lyd og skabe optimal opbevaring til dit hi-fi-udstyr. Montana Sound er en opbevarings løsning, der skjuler kabler og elektronisk udstyr. Modulerne kan

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

Lyskontrol, energibesparelser

Lyskontrol, energibesparelser Lyskontrol, energibesparelser Samsungs HDTV er det nemmeste på jorden - og det mest behagelige for dine øjne. Samsungs unikke Eco Sensor måler, hvor intenst rummets belysning er og indstiller automatisk

Læs mere

P4000. DK Brugervejledning

P4000. DK Brugervejledning DK Brugervejledning Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 OVERSIGT OG FRONT- OG BAGPANEL 06 TILSLUTNING AF DIN RADIO 06 BETJENING AF DIN RADIO DAB 07 VALG AF EN STATION DAB 07 INFORMATIONSTJENESTER DAB

Læs mere

lyd i alle rum USB Trådløs streaming Stationær enhed Mobil enhed

lyd i alle rum USB Trådløs streaming Stationær enhed Mobil enhed Produktkatalog MA4 Industrial Design Design af Thomas Holst Nielsen lyd i alle rum USB Trådløs streaming Mobil enhed Stationær enhed TV Musik er en glæde og fornøjelse - så hvorfor nøjes med at høre favoritsangen

Læs mere

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid)

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) WiFi 4W LED RGBW Gu10 pære Kan styres via fjernbetjening eller iphone og android (kræver kontroller) Vurdering: Endnu ikke vurderet Pris: Pris: 194.00 kr

Læs mere

Lad livet inspirere dig

Lad livet inspirere dig Vil du vide mere om ReSound Unite Så kan du spørge din lokale høreapparatspecialist, scanne QR koden eller eller gå ind på www.gnresound.dk/unite M101720-DK-13.07-Rev.A Lad livet inspirere dig med ReSound

Læs mere

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER NYHED ST660 Trådløst system KOMFORT & SIKKERHED Til din Autocamper, Campingvogn og bil Komplette Kamerasystemer WWW.JEPOTECH.DK KAMERA SYSTEMER og

Læs mere

Den nye serie af 4K-tv fra Sony åbner for en helt ny underholdningsverden med Android TV

Den nye serie af 4K-tv fra Sony åbner for en helt ny underholdningsverden med Android TV Pressemeddelelse Sony, 6. januar 2015 Den nye serie af 4K-tv fra Sony åbner for en helt ny underholdningsverden med Android TV De nye BRAVIA -tv fra Sony byder på en helt ny smart tv-oplevelse og overvældende

Læs mere

DAB+ adaptor. Kære kunde,

DAB+ adaptor. Kære kunde, Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse BRUGSANVISNING Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 FRONT PANEL OVERBLIK 06 BAG PANEL OVERBLIK 08 BETJENING AF R5 08 INDSTILLING AF ALARM 09 INDSTILLING AF SLEEP TIMER 09 DIM 09 PRESETS 09 FAVOR 09 AUX

Læs mere

Betjeningsvejledning DSS-200. 5.1 Home Theatre Højttalersystem med indbygget Forstærker og fjernbetjening

Betjeningsvejledning DSS-200. 5.1 Home Theatre Højttalersystem med indbygget Forstærker og fjernbetjening Betjeningsvejledning DSS-200 5.1 Home Theatre Højttalersystem med indbygget Forstærker og fjernbetjening Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt, så du får det bedst mulige udbytte af dit nye lydanlæg.

Læs mere

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden.

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. TM Originale PFAFF 9-mm-sømme! expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. Opdag dit potentiale, og oplev en ny dimension inden for syning Søger du ny inspiration,

Læs mere

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen Nakkestøtte skærmløsninger spænding på bagsædet Skræddersyet skærmløsning i nakkestøtten CSM forhandler og tilbyder professionel montering

Læs mere

Cool scandinavian loudspeakers V.1

Cool scandinavian loudspeakers V.1 Cool scandinavian loudspeakers V.1 Vi elsker musik SA er det eneste højttalermærke, der er grundlagt af en musiker. Ole Witthøft spillede i et band og var skuffet over, at ingen højttalere på markedet

Læs mere

Nye ES-receivere fra Sony med super-avancerede funktioner og et væld af tilslutningsmuligheder

Nye ES-receivere fra Sony med super-avancerede funktioner og et væld af tilslutningsmuligheder Pressemeddelelse Sony, 1. september 2010 STR-DA5600ES Nye ES-receivere fra Sony med super-avancerede funktioner og et væld af tilslutningsmuligheder Sony lancerer tre nye eksklusive receivere, optimeret

Læs mere

jbl High Performance Højttalersystem til ipod Brugsvejledning

jbl High Performance Højttalersystem til ipod Brugsvejledning jbl radial High Performance Højttalersystem til ipod Brugsvejledning DANSK Vigtige Sikkerhedsinformationer Følgende råd og advarsler læses inden ibrugtagning: 1. Læs informationerne. 2. Gem informationerne.

Læs mere

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC H O M E www.fumac.dk OM FUMAC FUMAC laver skræddersyede og unikke møbler til din virksomhed og dit hjem. Det har vi gjort siden 1950 erne. Og selvom vi vestjyder helst ikke

Læs mere

www.tivoliaudio.dk info@tivoliaudio.dk

www.tivoliaudio.dk info@tivoliaudio.dk Hetland Nordic A/S 2007 Hetland Nordic A/S Vandtårnsvej 85 2860 Søborg Denmark T: +45 39 46 46 50 F: +45 39 46 46 51 www.tivoliaudio.dk info@tivoliaudio.dk Indhold 003 Velkommen 004 Model One 006 Model

Læs mere

Internet@TV med Samsung Apps. Nem tilslutning med All Share. Blu-ray-DVD

Internet@TV med Samsung Apps. Nem tilslutning med All Share. Blu-ray-DVD Internet@TV med Samsung Apps Samsungs eksklusive Internet@TV-teknologi åbner op for flere verdener, end du kan forestille dig - og lægger det hele ud på din TVskærm. Uden større problemer kan du tilslutte

Læs mere

Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer

Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer Efter mange års udvikling og samarbejde er vi endelig klar til at præsentere vores 3. generation modelspecifikke autoradioer. Der findes utallige producenter

Læs mere

Drop alle tanker om standardløsninger

Drop alle tanker om standardløsninger Drop alle tanker om standardløsninger Fortvivl ikke. Med m3doors er boligens små knæk og særheder ingen hindring. Hele sortimentet kan tilpasses. Udvendigt. Og indvendigt. Kom ind til os sammen designer

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

Brugervejledning. Bedienungsanleitung. Guía del usuario. Notice d utilisation. Manuale d istruzioni. Gebruiksaanwijzing.

Brugervejledning. Bedienungsanleitung. Guía del usuario. Notice d utilisation. Manuale d istruzioni. Gebruiksaanwijzing. Bose 161 Speakers Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Guía del usuario Notice d utilisation Manuale d istruzioni Gebruiksaanwijzing Bruksanvisningen Her findes Opstilling.............................................

Læs mere

Brugsanvisning Geneva Sound System (Model L & XL)

Brugsanvisning Geneva Sound System (Model L & XL) 2 Dansk Brugsanvisning Geneva Sound System (Model L & XL) 3 Bemærk Denne brugsanvisning er tilgængelig med en større skrifttype, som er nemmere at læse. Du kan downloade den fra internetsiden www.genevalab.com

Læs mere

Destination vinter. Kampagnepris

Destination vinter. Kampagnepris Destination vinter. Mercedes-Benz s navigationsløsninger er designet således at de problemfrit kan integreres i din bil. Ingen ledninger eller sugekop, bare fremragende funktionalitet samt brugervenlig.

Læs mere

Køb af DVD afspiller

Køb af DVD afspiller Køb af DVD afspiller Markedet for DVD afspillere er stort, og der er mange producenter, der udbyder DVD afspillere. Som med meget andet HiFi, så gælder det også for DVD afspillere, at i langt de fleste

Læs mere

Film, shows, apps og meget mere. Dette SMART TV kan det hele.

Film, shows, apps og meget mere. Dette SMART TV kan det hele. Film, shows, apps og meget mere. Dette SMART TV kan det hele. Tag springet ind i aktiv underholdning i hjemmet med Samsungs LED TV 8000's Smart Hub. Det er den enkleste måde at få mere ud af dit TV på.

Læs mere

Bosch Plena lyd og talevarslingssystemer til detailforretninger

Bosch Plena lyd og talevarslingssystemer til detailforretninger Bosch Plena lyd og talevarslingssystemer til detailforretninger Detailforretningsmiljøer Detailforretninger kan variere meget fra sted til sted. Nogle er meget travle. Andre tilbyder en særlig stemning.

Læs mere

CINEMA SB100 powered soundbar speaker

CINEMA SB100 powered soundbar speaker CINEMA SB100 powered soundbar speaker Brugervejledning Tak, fordi du valgte dette produkt fra JBL JBL Cinema SB100 powered soundbar speaker er et komplet integreret lydsystem, der drastisk vil forbedre

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installationsvejledning Multiroom Åbn kasserne og kontrollér at alle delene er der. Scart kabel Netgear/Zyxel switch Fjernbetjening Netværkskabel 1m Netværkskabel 1m Infrarød modtager (0 V) HDMI kabel

Læs mere

Produktguide PAX OG KOMPLEMENT

Produktguide PAX OG KOMPLEMENT Produktguide PAX OG KOMPLEMENT 48_015 SIKKERHED Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og rawlplugs, der passer til væggene i dit hjem

Læs mere

Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner

Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner TCS nye IMM-serie sætter fremtid 2 Funktionalitet og design TCS har med IMM-serien skabt en serie af moderne hustelefoner med et flot, kompakt og diskret design

Læs mere

Phonic Ear A/S. Vores opgave er at tilbyde løsninger, der bedst muligt tilgodeser og støtter den menneskelige hørelse

Phonic Ear A/S. Vores opgave er at tilbyde løsninger, der bedst muligt tilgodeser og støtter den menneskelige hørelse Lydguiden Phonic Ear A/S Vores opgave er at tilbyde løsninger, der bedst muligt tilgodeser og støtter den menneskelige hørelse Et dansk selskab i en stor koncern Phonic Ear A/S er et danskejet selskab

Læs mere

Nærværende musik, klar tale og eksplosive effekter. Bring alle følelserne til live i film og musik med de to nye soundbars ST3 og ST7 fra Sony.

Nærværende musik, klar tale og eksplosive effekter. Bring alle følelserne til live i film og musik med de to nye soundbars ST3 og ST7 fra Sony. Pressemeddelelse Sony, 4. september 2013 Nærværende musik, klar tale og eksplosive effekter Bring alle følelserne til live i film og musik med de to nye soundbars ST3 og ST7 fra Sony. Soundbars bliver

Læs mere

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk 38659.indd 2 primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk 08-04-2016 14:50:11 38659.indd 2 Få en lytteoplevelse der passer til

Læs mere

HEAR BEAUTY. SEE BEAUTY. HIDE EVERYTHING ELSE.

HEAR BEAUTY. SEE BEAUTY. HIDE EVERYTHING ELSE. HEAR BEAUTY. SEE BEAUTY. HIDE EVERYTHING ELSE. DKK SERIE DYBDE 37,5 CM MODEL 410 Dybde 37,5 cm 2 rum 2 bagbeklædninger 2 hylder MODEL 420 Dybde 37,5 cm 4 rum 4 bagbeklædninger 4 hylder MODEL 430 Dybde

Læs mere

Internet@TV med Samsung Apps

Internet@TV med Samsung Apps HT-C5500 leverer HD-billede og lyd, der matcher dit Samsung HD TV. Med dette hjemmebiosystem får du fantastiske billeder og mange tilslutningsmuligheder. Internet@TV med Samsung Apps Samsungs eksklusive

Læs mere

TTS er stolte af at være en del af

TTS er stolte af at være en del af Garanti & Support Dette produkt leveres med en etårs garanti, der dækker problemer, som findes ved normal anvendelse. Misbrug af Easi-Listener eller at åbne enheden vil ugyldiggøre denne garanti. Alle

Læs mere

HKS 4 Surroundhøjttalere

HKS 4 Surroundhøjttalere HKS 4 Surroundhøjttalere BRUGSVEJLEDNING Power for the Digital Revolution Indhold 3 Introduktion 4 Højttalerplacering 5 Monteringsmuligheder 6 Højttalertilslutning 6 Tilslutning 6 Opsætning af Receiver/Processor

Læs mere

Nyd at høre bedre BASIS HØRETEKNOLOGI. Premium. Avanceret. Basis

Nyd at høre bedre BASIS HØRETEKNOLOGI. Premium. Avanceret. Basis Nyd at høre bedre BASIS HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis Du får en helt ny oplevelse, som kan forandre dit liv Når du læser dette, er du måske ved at opgradere dine høreapparater eller måske overvejer

Læs mere

UDVALGTE FAVORITTER TIL SKARPE PRISER

UDVALGTE FAVORITTER TIL SKARPE PRISER UDVALGTE TER TIL SKARPE PRISER Vi har samlet et udvalg af vores kunders favoritter. Favoritter udvalgt af virksomheder, der værdsætter struktur og system i et dynamisk arbejdsmiljø. UDVALGTE TER TIL SKARPE

Læs mere

Oceaner af klasse og stil

Oceaner af klasse og stil Oceaner af klasse og stil Kom godt igang Når du får lyst til at udsmykke dit hjem med et dekorativt akvarium, bør du starte med at vælge den bedst egnede plads. Placeringen skal være der, hvor du helst

Læs mere

Mi-Light 12W WiFi LED Downlight RGBW (Kold Hvid)

Mi-Light 12W WiFi LED Downlight RGBW (Kold Hvid) Mi-Light 12W WiFi LED Downlight RGBW (Kold Hvid) WiFi 12W LED RGBW (CW) downlight Diameter: 120 mm Hul dismeter: 120-140mm Farver: RGB + CW (kold hvid) Lumen: Max 1050 lm Kan styres med fjernbetjening

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

Qosmio: Hør forskellen

Qosmio: Hør forskellen Qosmio: Hør forskellen PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TM TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio forbedret lydoplevelse RECORDER VIRTUAL SURROUND Med lanceringen af Qosmio, et mobilt underholdnings- og informationssystem,

Læs mere

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord.

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord. CASØ 200 Indhold 3 CASØ 200 4 Spisebord 6 Spisestuestol 8 Sofabord & Lampebord 10 Hængevitrine & Skænk 12 Vitrine & TV-bord 14 Oversigt 2 CASØ 200 Spisestue med vægt på design og kvalitet Spisestue i tidsløs

Læs mere

Vi stiller alle sammen større krav

Vi stiller alle sammen større krav Vi stiller alle sammen større krav Vi stiller alle sammen større krav til vores bolig og dens indretning. Vi vil gerne have sammenhængende løsninger med højt komfortniveau, således at vores sparsomme fritid

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

discovery evo Alsidighedens mester

discovery evo Alsidighedens mester discovery evo Alsidighedens mester Der findes en Discovery Evo til ethvert formål. Da vi lancerede Discovery, var tanken helt ny. Et skarpt, enkelt og brugervenligt koncept, hvor et enkelt armatur opfylder

Læs mere

Mobiltelefoner og tilbehør. via bruttolønnen

Mobiltelefoner og tilbehør. via bruttolønnen Mobiltelefoner og tilbehør via bruttolønnen IPHONE 6 iphone 6 fra Apple er udstyret med superhurtig A8 processor, intuitiv ios 8 operativsystem og NFC-teknologi til betaling. PROCESSOR IOS 8 OG A8 PROCESSOR

Læs mere

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI Få flere detaljer med - mere power til at deltage POWER TIL HJERNEN Din foretrukne ledsager i hverdagen De fleste mennesker, som har et kraftigt høretab, bruger de

Læs mere

Industrielle støvsugere AERO 21

Industrielle støvsugere AERO 21 Kompakte våd-/tørsugere med filterrengøring Produkt fakta AERO 21 er kompakt og nem at anvende - det ideelle valg til mindre rengøringsopgaver på værkstedet eller ude hos kunden. En letvægtsmaskine til

Læs mere

SÆT TEMPOET NED - UDEN AT BLIVE BAGEFTER FM/AM RADIO CLOCK RADIO DAB RADIO TRÅDLØS INTERNET RADIO

SÆT TEMPOET NED - UDEN AT BLIVE BAGEFTER FM/AM RADIO CLOCK RADIO DAB RADIO TRÅDLØS INTERNET RADIO SÆT TEMPOET NED - UDEN AT BLIVE BAGEFTER FM/AM RADIO CLOCK RADIO DAB RADIO TRÅDLØS INTERNET RADIO SÆT TEMPOET NED - UDEN AT BLIVE BAGEFTER I dag går tingene stærkt. Vi bliver bombarderet med nye muligheder

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Sony giver dig flere måder at nyde High-Resolution Audio

Sony giver dig flere måder at nyde High-Resolution Audio Pressemeddelelse Sony, 7. januar 2014 Sony giver dig flere måder at nyde High-Resolution Audio Ny hjemmebiograf og trådløse lydprodukter bringer dig endnu tættere på den ægte lyd af live-musik. BDV-N9200W,

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

VEJLEDNING I ANVENDELSE AF TRÅDLØST TILBEHØR. SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV-adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N fjernbetjening

VEJLEDNING I ANVENDELSE AF TRÅDLØST TILBEHØR. SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV-adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N fjernbetjening VEJLEDNING I ANVENDELSE AF TRÅDLØST TILBEHØR SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV-adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N fjernbetjening SN2_ILLU_Neckloop_HI SN2_ILLU_Charger_HI SN2_ILLU_UsbCable_HI Formål I denne

Læs mere

Undervisning og AV Synlighed og Information

Undervisning og AV Synlighed og Information Undervisning og AV Synlighed og Information LYDREGULERING Opslagstavle Classic DecoDemp-Classic er en effektiv løsning når det gælder lydisolering. Med en hvid, grå, sort eller alu-ramme er dette en neutral

Læs mere

DA2 V2 02 BRUGERMANUAL 04 ILLUSTRATIONER 06 FORBINDELSER 09 SPECIFIKATIONER 09 PROBLEMLØSNINGER 10 ANBEFALINGER. www.argonaudio.

DA2 V2 02 BRUGERMANUAL 04 ILLUSTRATIONER 06 FORBINDELSER 09 SPECIFIKATIONER 09 PROBLEMLØSNINGER 10 ANBEFALINGER. www.argonaudio. 02 BRUGERMANUAL 04 ILLUSTRATIONER 06 FORBINDELSER 09 SPECIFIKATIONER 09 PROBLEMLØSNINGER 10 ANBEFALINGER www.argonaudio.com 1 Brugermanual Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen

Læs mere

Oversigt fladskærme. Hvis du vil se hele billedet! UltraView. Videoovervågning. Fiber. Inbrottslarm. Brandlarm. GEL-17VGA 17" LCD VGA monitor

Oversigt fladskærme. Hvis du vil se hele billedet! UltraView. Videoovervågning. Fiber. Inbrottslarm. Brandlarm. GEL-17VGA 17 LCD VGA monitor Oversigt fladskærme TruVision GEL-17VGA 17" LCD VGA monitor GEL-19VGA 19" LCD VGA monitor Monitorer LCD TVM-1700 17" monitor, 1280x1024, BNC, TVM-1900 19" monitor, 1280x1024, BNC, TVM-2200 22" monitor,

Læs mere

L-RAY INTELLIGENT SOLUTIONS FOR LIGHT & SOUND

L-RAY INTELLIGENT SOLUTIONS FOR LIGHT & SOUND L-RAY EN INNOVATIV AKTIV DSP-LØSNING L-RAY/2000 PA-HØJTTALER ARRAY PROFESSIONEL TOPKVALITET PERFEKT TIL INSTALLATION I HALLER, KLUBBER ELLER PÅ TOUR SPECIELLE FEATURES: DSP-kontrolleret 2-vejs aktivt system

Læs mere

Den ultimative base for underholdning i hjemmet Et væld af tilslutningsmuligheder gør det muligt for dig at nyde alt dit digitale indhold og udnytte a

Den ultimative base for underholdning i hjemmet Et væld af tilslutningsmuligheder gør det muligt for dig at nyde alt dit digitale indhold og udnytte a Smart TV kan det dér med film, programmer og applikationer Oplev en helt dimension af fjernsynskigning med Samsung Smart TV og Samsung Apps-platformen. Samsung Apps er en hastigt voksende samling af internetforbundne

Læs mere

Realtek HD Audio-konfiguration Brugervejledning til Vista OS

Realtek HD Audio-konfiguration Brugervejledning til Vista OS Realtek HD Audio-konfiguration Brugervejledning til Vista OS 27 februar 2008 Copyright Realtek Semiconductor 2008 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse A. SÅDAN KOMMER DU I GANG...4 B. INDLEDNING...7

Læs mere

HIFI4ALL.DK Udskriv Alto 845C

HIFI4ALL.DK Udskriv Alto 845C HIFI4ALL.DK Alto 845C Mikkel Gige [17.03.2016] Vi har fået besøg af en meget speciel rørforstærker, med nogle ditto meget specielle og store - rør. Alto bygger normalt kun højtalere, men nu har de også

Læs mere

Computer MusicMonitor

Computer MusicMonitor Computer MusicMonitor Brugervejledning Bedienungsanleitung Käyttöohje Manuale di istruzioni Gebruiksaanwijzing Bruksanvisningen Si k k e r h e d Vær venlig at læse denne brugervejledning Tag dig tid til

Læs mere

Brugsanvisning Geneva Sound System (Model M)

Brugsanvisning Geneva Sound System (Model M) 106 Brugsanvisning Geneva Sound System (Model M) Dansk 107 VIGTIGE SIKKERHEDSOPLYSNINGER CAUTION RISK OF ELECTRICAL SHOCK DO NOT OPEN AVIS RISQUE DE CHOC ÉLÉCTRIQUE NE PAS OUVRIR Vigtig sikkerhedsinformation

Læs mere

Nye HDMI-kabler fra Sony leverer ultimativ underholdning

Nye HDMI-kabler fra Sony leverer ultimativ underholdning Pressemeddelelse Sony, 2. november 2010 Nye HDMI-kabler fra Sony leverer ultimativ underholdning Sony lancerer en ny serie af højtydende kabler, som understøtter 3D og Ethernet Nye højhastigheds HDMI-kabler

Læs mere

Fotometri. EQUO byder på unikke egenskaber som fjerlet højdejustering, LED hoved med samme vinkel i alle positioner og indbygget trinløs lysdæmper.

Fotometri. EQUO byder på unikke egenskaber som fjerlet højdejustering, LED hoved med samme vinkel i alle positioner og indbygget trinløs lysdæmper. EQUO byder på unikke egenskaber som fjerlet højdejustering, LED hoved med samme vinkel i alle positioner og indbygget trinløs lysdæmper. Vandret og lodret rækkevidde 62 cm Bevægelsessensor 32 cm 81 cm

Læs mere

SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST BANG & OLUFSEN MULTIROOM

SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST BANG & OLUFSEN MULTIROOM SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST TRÅDLØS MUSIK, HVOR ALT SPILLER SAMMEN NYE TONER DERHJEMME Bang & Olufsen Multiroom er et system af trådløse højttalere, som du kan placere forskellige steder

Læs mere

14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1. 863351 Æske 150W 5989898 1 140 mm 280 mm 330 mm 1,647 Kg

14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1. 863351 Æske 150W 5989898 1 140 mm 280 mm 330 mm 1,647 Kg 14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1 Gulvvarmekabel 10W/m 150W (15m) Kablet kan bruges i hvilket som helst rum uanset hvor irrregulær rummet er. To leder teflon isoleret varmekabel. 10W/m 863351 Æske 150W

Læs mere

InterVideo Home Theater Kvikstartsvejledning Velkommen til InterVideo Home Theater

InterVideo Home Theater Kvikstartsvejledning Velkommen til InterVideo Home Theater InterVideo Home Theater Kvikstartsvejledning Velkommen til InterVideo Home Theater InterVideo Home Theater er den komplette digitale underholdningsløsning, hvormed du kan se TV og optage billeder, musik,

Læs mere

Se alle vores tilbud på www.yoink.dk

Se alle vores tilbud på www.yoink.dk n e d y l t r e c n o K Få m e Hj n e u t s i Se alle vores tilbud på www.yoink.dk 1% 2% 3% Indhold Bag om Edifier... 7 Transportable højttalere... 8 Edifier Etreme Connect MP260.. 10 Edifier On The Go

Læs mere

Gør. hver. dag. fantastisk. Beltone Amaze. M102661DK Rev.A

Gør. hver. dag. fantastisk. Beltone Amaze. M102661DK Rev.A Gør hver dag 2018 GN Hearing Care Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Beltone er et varemærke, der tilhører GN Hearing Care Corporation. Apple, Apple logoet, iphone, ipad, ipod touch og Apple Watch

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat JumpSeat Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat Innovationen finder mange veje, og det er svært at forudse fremtidens næste banebrydende design. Jumpseat stolen tog sin begyndelse

Læs mere

Ponto Streamer. Nye trådløse kommunikationsmuligheder. Ponto TM Det benforankrede høresystem

Ponto Streamer. Nye trådløse kommunikationsmuligheder. Ponto TM Det benforankrede høresystem Ponto Streamer Nye trådløse kommunikationsmuligheder Ponto TM Det benforankrede høresystem Din ideelle ledsager Nye trådløse kommunikationsmuligheder Med Ponto Streamer får du adgang til Oticon ConnectLine

Læs mere

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch LCD touchløsning leverer knivskarpe, højtopløselige billeder. Touchteknologien

Læs mere

Digital Super Power. Innovative Hearing Solutions

Digital Super Power. Innovative Hearing Solutions Digital Super Power Innovative Hearing Solutions Ekstremt KRAFTFULDT XTREME det digitale super power høreapparat, der bringer forstærkning til det yderste! Som super power bruger har du brug for mere end

Læs mere

2 Purus Line et design der ses

2 Purus Line et design der ses 3. UDGAVE Purus Line & Purus Corner Et design der ses Funktioner du kan stole på Frihed i indretningen Største vandtæthed ved montering Nu også ekstra lav byggehøjde 2 Purus Line et design der ses PURUS

Læs mere

Hetland Nordic A/S Vandtårnsvej 85. 2860 Søborg Denmark T: +45 39 46 46 50 F: +45 39 46 46 51. www.tivoliaudio.dk info@tivoliaudio.

Hetland Nordic A/S Vandtårnsvej 85. 2860 Søborg Denmark T: +45 39 46 46 50 F: +45 39 46 46 51. www.tivoliaudio.dk info@tivoliaudio. Hetland Nordic A/S 2008_v1 Hetland Nordic A/S Vandtårnsvej 85 2860 Søborg Denmark T: +45 39 46 46 50 F: +45 39 46 46 51 www.tivoliaudio.dk info@tivoliaudio.dk HENRY KLOSS Indhold 003 Om Tivoli Audio 004

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 6. Indstilling af TV stationer ------------------------------------- (9)

Indholdsfortegnelse. 6. Indstilling af TV stationer ------------------------------------- (9) Indholdsfortegnelse 1. Vigtige sikkerhedsoplysninger ------------------------------ (2) 2. Oversigt ---------------------------------------------------------- (3) 1) TV'et 2) Fjernbetjeningen 3. Grundlæggende

Læs mere

Et system flere forbindelser

Et system flere forbindelser Et system flere forbindelser Tv I Telefon I Mobil I Computer I Musik I Mikrofon ConnectLine til nem kontrol og til sikre håndfri samtaler, når man er på farten Oticon Streamer er ikke kun en fjernbetjening,

Læs mere

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG 90 ÅR MED RENZ www.renz-nordic.dk POSTKASSEANLÆG TIL INDGANGSPARTIET SIDE 4 5 6 7 CLASSIC Solid kvalitet og gennemprøvede funktioner til den bedste pris EXCLUSIVE Kvalitet,

Læs mere

Revision af Panasonic VW-VMH3 Stereo Mikrofon af Dennis Wood

Revision af Panasonic VW-VMH3 Stereo Mikrofon af Dennis Wood Revision af Panasonic VW-VMH3 Stereo Mikrofon af Dennis Wood Panasonic VW-VMH3 Mikrofon er en ekstern mikrofon designet specielt til GS400 og GS500 linien med 3CCD videokameraer. VW-VMH3 er både en stereo

Læs mere

GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO SUPERIOR :: ECO

GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO SUPERIOR :: ECO GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO SUPERIOR :: ECO SUPERIOR :: ECO Der er godt nyt til ansatte i storkøkkener og

Læs mere

TELEFONI I BILEN HÅNDFRI LØSNINGER TILBEHØR ALPINE CD/TUNER BLUETOOTH 3 LINE OUT 4V JVC 2 DIN APP RADIO / CARPLAY & ANDROID NYHED

TELEFONI I BILEN HÅNDFRI LØSNINGER TILBEHØR ALPINE CD/TUNER BLUETOOTH 3 LINE OUT 4V JVC 2 DIN APP RADIO / CARPLAY & ANDROID NYHED TELEFONI I BILEN HÅNDFRI LØSNINGER Uanset, om du bruger mange timer på vejen hver dag med mange og lange telefonsamtaler, eller du blot skal foretage hurtige opkald på kortere ture, er det afgørende, at

Læs mere

Levende detaljer til dit hjem

Levende detaljer til dit hjem Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve 2016/2017 www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt

Læs mere

Udlejnings Prisliste Lyd & Lys

Udlejnings Prisliste Lyd & Lys Udlejnings Prisliste Lyd & Lys Alle priser er pr. stk./system excl. moms og gældende for førstedags leje. Der tages forbehold for tastefejl og udgået udstyr. 1 dags leje er pr. døgn. Alle priser er pr.

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

Vejledning til DigiTeach digitalt mikroskop

Vejledning til DigiTeach digitalt mikroskop Vejledning til DigiTeach digitalt mikroskop 15.06.12 0768.15 AA Mikroskopets opbygning Objektiver Alle objektiverne er produceret i henhold til DINstandard. 40x og 60x objektiverne er med fjedrende front,

Læs mere

ren kvalitet i anvendelse Betalingssystem OneTouch

ren kvalitet i anvendelse Betalingssystem OneTouch ren kvalitet i anvendelse Betalingssystem OneTouch > index Ren kvalitet i anvendelse................. 5 Nyskabende brugervenlighed.............. 6 Dansk design og teknologi i verdensklasse....... 7 Den

Læs mere