Betingelser for overførsel til og fra udlandet, samt checks fra udlandet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Betingelser for overførsel til og fra udlandet, samt checks fra udlandet"

Transkript

1 Betingelser for overførsel til og fra udlandet, samt checks fra udlandet 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem dig og Hvidbjerg Bank i følgende situationer: Ved betalinger til udlandet, Ved modtagelse af betalinger fra udlandet. Herudover gælder Hvidbjerg Banks almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet. IBAN IBAN (International Bank Account Number) I henhold til reglerne for europæiske betalinger, skal afsender sørge for at anføre modtagerens kontonummer i form af IBAN. Hvis IBAN ikke er anført eller er korrekt, er der risiko for, at betalingen bliver afvist af modtagerens bankforbindelse. BIC BIC (Bank Identifier Code) er den internationale kode, der kendetegner pengeinstituttet. BIC-kode anvendes både ved overførsler til og fra udlandet. SWIFT De fleste overførsler til udlandet sker via SWIFT, som er et internationalt datanetværk. SWIFT står for Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication. SWIFT skal udlevere oplysninger om overførslen til de amerikanske myndigheder, hvis der er mistanke om hvidvask af penge eller finansiering af terrorisme. Korrespondentbank Korrespondentbanker er betegnelsen for en række udenlandske pengeinstitutter, som de involverede pengeinstitutter har et forretningssamarbejde med. SEPA (Single Euro Payment Area) En europæisk infrastruktur for eurobetalinger indenfor alle EU-lande samt Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. EØS Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde er en betegnelse, som bruges for det område, der er dannet ved EØS-aftalen mellem EU og Norge, Island og Liechtenstein. 2. Overførsler til udlandet Overførselstyper Skal man overføre et beløb til et pengeinstitut, et firma eller en person i udlandet er det afgørende, at overførslen gennemføres til rette tid, på rette sted, i den aftalte valuta og billigst muligt. Der er flere måder, at overførslen kan gennemføres på. Man kan vælge mellem: Standardoverførsler Bruges når beløbet er i en anden valuta end EUR, eller hvor modtagerpengeinstituttet ikke har tiltrådt SEPA.

2 SEPA betalinger i EUR Betalingen skal være i EUR og ingen beløbsgrænse. Modtagers pengeinstitut skal have tiltrådt SEPA. Modtagers konto skal være hos et pengeinstitut i EU eller EØS. Modtagers kontonummer skal anføres med IBAN. Modtagers pengeinstitut skal anføres med BIC. Afsender og modtager betaler hver sin del af omkostningerne. Ekspresoverførsler i anden valuta end EUR Anvendes når beløbet er til korrespondentbankens rådighed næstkommende bankdag. Forudsætter at den nødvendige valuta kan fremskaffes, samt at modtagerlandets tidsfrist for ekspedition samme dag ikke er overskredet. Nødvendige oplysninger En ordre om overførsel til udlandet skal indeholde følgende oplysninger: Møntsort og beløb. Modtagers navn og adresse. Modtagers bankforbindelse (navn og adresse) og SWIFT/BIC-kode. IBAN/kontonummer på modtager (på betalinger indenfor Europa anvendes International Account Number). Evt. betalingsformål Hvem, der skal betale omkostningerne i henholdsvis Danmark og i udlandet Evt. formål med overførslen (flere lande kræver, at formål er angivet) Hvis modtagers bankforbindelse og kontonummer ikke foreligger, kan vi ikke garantere, at de oplyste tidsfrister for overførslen kan overholdes, samt om at overførslen kommer retur. Dette vil ligeledes være gældende, såfremt modtagers navn og adresse er fejlagtigt oplyst, f.eks. med stavefejl. Afgivelse af ordre Bestilling af overførsler kan foretages i Netbank og via mail. Bestillinger, som banken modtager inden kl , udføres samme dag og afregnes til den noterede salgskurs på indleveringsdagen. Bestillinger, der modtages senere, bliver først udført den følgende bankdag. Omkostninger ved overførsler Prisen på en betaling til udlandet afhænger af den betalingsmetode man vælger. Ved ekspeditionen bliver der opkrævet gebyrer/provisioner i henhold til bankens prisliste. Omkostninger ved overførsler til udlandet kan fordeles mellem afsender og modtager på nedennævnte måder. SHA: Afsender og modtager deler omkostninger, idet afsender betaler eget banks omkostninger, mens modtager betaler de udenlandske omkostninger. Gælder betalinger inden for EU/EØS, uanset hvilken valuta der overføres. OUR: Afsender betaler alle omkostninger, danske samt udenlandske. OUR må ikke anvendes til overførsler inden for EU/EØS. BEN: Modtager betaler alle omkostninger, danske samt udenlandske. BEN må ikke anvendes til overførsler inden for EU/EØS.

3 Tidsfrister Betalingsordre modtaget inden kl gennemføres samme dag. Betalingsordre modtaget efter kl eller på en dag, der ikke er arbejdsdag i banken, vil først blive udført den efterfølgende arbejdsdag. Valutakurs Overførsler foretaget i udenlandsk valuta vil blive afregnet efter ekstern leverandørs informationskurs med et tillæg, som varierer for de enkelte valutaer. Hvornår hæves beløbet Betalinger til udlandet vil normalt blive hævet på kontohavers konto med rentemæssig virkning (valør) pr. ekspeditionsdagen. Der fremsendes en afregningsnota med oplysning om valutakurs og omkostninger. Notaen kommer i e-boks såfremt Netbank anvendes, ellers sendes notaen pr. post. Hvornår er pengene til disposition Hvornår en betaling til udlandet er til beløbsmodtagerens disposition afhænger af hvilken overførselstype og valuta der vælges. Efterlysning af en overførsel Hvis beløbsmodtageren hævder ikke at have modtaget beløbet, beder vi dig orientere modtager om, hvornår og hvordan overførslen er foretaget. Oplysningerne fremgår af din nota. Således har modtager mulighed for at efterspore overførslen i sit eget pengeinstitut. Hvidbjerg Bank kan også igangsætte en eftersøgning af beløbet gennem vores korrespondentbank, der vil blive beregnet gebyr herfor. Returnering af overført beløb Et overført beløb kan komme retur fra udlandet, hvis det/de involverede udenlandske pengeinstitut(ter) ikke har kunnet udføre overførslen på grundlag af de givne oplysninger. Returneringen vil blive behandlet som en overførsel fra udlandet. Beløbet det kommer retur er oftest modregnet et gebyr fra udenlandsk pengeinstitut. Behandling af personlige oplysninger Ved overførsler til udlandet skal Hvidbjerg Bank videregive oplysninger om afsenders navn og kontonummer til både beløbsmodtageren og involverede pengeinstitutter. 3. Overførsler fra udlandet Overførsler fra udlandet kan overføres direkte til din konto fra det udenlandske pengeinstitut via SWIFT. Informationsoplysninger For at fremme ekspeditionen og for at undgå misforståelser skal beløbsafsenderen modtage følgende oplysninger: Hvidbjerg Bank A/S, Østergade 2, DK 7790 Thyholm SWIFT/BIC: HVBADK21 via ALBADKKK. Deres navn og adresse Deres IBAN nummer (International Bank Account Number ) eller Deres kontonr. hos os inkl. registreringsnr.

4 Omkostninger Hvidbjerg Bank priser ved modtagelse af overførsler fra udlandet fremgår af bankens prisliste. Valutakurs Ved modtagelse af betalinger, der kræver omveksling, vil afregning ske efter ekstern leverandørs informationskurs med et fradrag, som varierer for de enkelte valutaer. Afregningsnotaen kommer i e-boks såfremt Netbank anvendes, ellers sendes notaen pr. post.. Særligt om checks fra udlandet Udenlandske checks modtaget inden kl bliver sendt til afregnet samme dag. Udenlandske checks modtaget efter kl afregnes efterfølgende arbejdsdag, medmindre andet aftales. Hvis det betrukne pengeinstitut i udlandet beregner sig gebyr eller provision ved afregning af private checks, vil disse omkostninger efterfølgende blive hævet på din konto. Betalinger via checks fra udlandet vil normalt blive indsat på din konto med rentemæssig virkning 1 bankdag efter, at beløbet er til vor disposition. Udenlandske checks afregnes under forbehold af det udenlandske pengeinstitut honorerer disse og i modsat fald returneres disse. Pengeinstituttet forbeholder sig ret til, at afvente afregning af checks, indtil afregningen er modtaget fra trassatbank og opkræve gebyr. Eventuelle udenlandske omkostninger i forbindelse med honorering eller returnering af checks, og/eller renter ved forsinket honorering, forbeholder banken sig ret til at hæve på kundens konto. Modtagelse af checks fra udlandet bør minimeres til mindre beløb, da der normalt er en lang forsendelsestid samt store indløsningsomkostninger. Det bør være aftalt med beløbsafsenderen at benytte bank check. En privat udstedt check skal normalt indkasseres i udlandet, således at man først har rådighed over beløbet, når vi modtager dækning fra udlandet. Vi honorerer checken med det forbehold, at vi ved afregningen med udlandet straks modtager fuld dækning. Force majeure Vi er ikke ansvarlige, hvis manglende eller ufuldstændig gennemførelse af en overførsel skyldes usædvanlige eller uforudsigelige omstændigheder, som vi ikke har mulighed for at afværge, selv om der udvises størst mulig påpasselighed. Insolvens hos et institut, der medvirker ved overførsel, anses ikke som force majeure. 4. Yderligere informationer Prisliste og gennemførelsetider Man kan hente yderligere information om priser og gennemførelsestider for de enkelte valutaer i vores prisliste. Ønskes information om de daglige valutakurer eller andre oplysninger i forbindelse med udenlandske overførsler, er man naturligvis velkommen til at kontakte os.

5 Vi gør opmærksom på, at man som forbruger har mulighed for at klage til Pengeinstitutankenævnet, såfremt et problem mellem Hvidbjerg Bank og dig ikke bliver løst til din tilfredshed. Kontrol af pengeoverførsler Hvidbjerg Bank og vores korrespondentbankforbindelser og andre pengeinstitutter i betalingskæden, kontrollerer indgående og udgående overførsler mod diverse terrorlister, herunder EU s database. Kontrollen kan medføre, at en overførsel bliver stoppet og eventuelt indefrosset. Hvidbjerg Bank er ikke ansvarligt for eventuelle tab, som måtte opstå i den forbindelse. 5. Generelle betingelser Ændring Hvidbjerg Bank kan ændre betingelserne for overførsler underlagt Lov om betalingstjenester uden varsel, hvis disse er til fordel for kunden. Er ændringer i betingelser og gebyrer ikke til fordel for kunden, kan banken ændre disse med et varsel på 2 måneder for privatkunder og 14 dage for erhvervskunder. Almindelige forretningsbetingelser Hvidbjerg Banks almindelige forretningsbetingelser for privatkunder hhv. erhvervskunder vil være gældende for kundeforholdet i øvrigt. Forretningsbetingelserne kan ses på

Betingelser for overførsel til og fra udlandet, samt checks fra udlandet

Betingelser for overførsel til og fra udlandet, samt checks fra udlandet Betingelser for overførsel til og fra udlandet, samt checks fra udlandet 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem dig og Hvidbjerg Bank i følgende situationer: Ved betalinger til udlandet, Ved modtagelse

Læs mere

Betingelser for udenlandske overførsler og checks

Betingelser for udenlandske overførsler og checks Betingelser for udenlandske overførsler og checks 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem dig og Hvidbjerg Bank i følgende situationer: Ved betalinger til udlandet, Ved modtagelse af betalinger fra

Læs mere

Betingelser for overførsler til og fra udlandet

Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for overførsler til og fra udlandet 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem dig og Salling Bank i følgende situationer: Ved overførsel af beløb til udlandet, Ved modtagelse af beløb fra

Læs mere

Betingelser for overførsler til og fra udlandet

Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for overførsler til og fra udlandet 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem dig og Salling Bank i følgende situationer: Ved overførsel af beløb til udlandet, Ved modtagelse af beløb fra

Læs mere

BETINGELSER FOR OVERFØRSLER TIL OG FRA UDLANDET GÆLDENDE FRA 01.10.2015

BETINGELSER FOR OVERFØRSLER TIL OG FRA UDLANDET GÆLDENDE FRA 01.10.2015 BETINGELSER FOR OVERFØRSLER TIL OG FRA UDLANDET GÆLDENDE FRA 01.10.2015 Generelt Disse betingelser gælder mellem dig og Lægernes Pensionsbank i følgende situationer: ved overførsel af beløb til udlandet

Læs mere

Herudover gælder Faster Andelskasses almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet.

Herudover gælder Faster Andelskasses almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet. Betingelser for overførsler til og fra udlandet 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem dig og Faster Andelskasse i følgende situationer: ved overførsel af beløb til udlandet ved modtagelse af beløb

Læs mere

Herudover gælder sparekassens almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet.

Herudover gælder sparekassens almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet. Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for overførsler til og fra udlandet 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem Dem og sparekassen i følgende situationer: Ved overførsel af

Læs mere

Betingelser for overførsler til og fra udlandet. Herudover gælder vestjyskbanks almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet.

Betingelser for overførsler til og fra udlandet. Herudover gælder vestjyskbanks almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet. 4.8.5 Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for overførsler til og fra udlandet 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem dig og vestjyskbank i følgende situationer: Ved overførsel

Læs mere

Betingelser for overførsler til og fra udlandet. Herudover gælder vestjyskbanks almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet.

Betingelser for overførsler til og fra udlandet. Herudover gælder vestjyskbanks almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet. 4.8.5 Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for overførsler til og fra udlandet 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem dig og vestjyskbank i følgende situationer: Ved overførsel

Læs mere

Betingelser for overførsler til og fra udlandet

Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for overførsler til og fra udlandet 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem Dem og pengeinstituttet i følgende situationer: Ved overførsel af beløb til udlandet, Ved modtagelse af beløb

Læs mere

Disse betingelser gælder mellem dig og Andelskassen Fælleskassen i følgende situationer:

Disse betingelser gælder mellem dig og Andelskassen Fælleskassen i følgende situationer: Betingelser for overførsler til og fra udlandet pr. 01.05.2015 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem dig og Andelskassen Fælleskassen i følgende situationer: Ved overførsel af beløb til udlandet,

Læs mere

GENERELLE REGLER FOR OVERFØRSLER TIL OG FRA UDLANDET

GENERELLE REGLER FOR OVERFØRSLER TIL OG FRA UDLANDET GENERELLE REGLER FOR OVERFØRSLER TIL OG FRA UDLANDET 01.07.2017 Generelle regler for overførsler til og fra udlandet 1. Generelt 1.1 Regler Disse regler gælder ved overførsel af beløb til udlandet og ved

Læs mere

Betingelser for overførsler til og fra udlandet. Herudover gælder vestjyskbanks almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet.

Betingelser for overførsler til og fra udlandet. Herudover gælder vestjyskbanks almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet. 4.8.5 Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for overførsler til og fra udlandet 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem dig og vestjyskbank i følgende situationer: Ved overførsel

Læs mere

Betingelser for overførsler til og fra udlandet

Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for til og fra udlandet Gældende fra 26.05.2016 26.05.2016 03 Side 2/6 Disse betingelser gælder mellem dig og Lægernes Bank i følgende situationer: ved overførsel af beløb til udlandet ved

Læs mere

Betingelser for overførsler til og fra udlandet

Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for overførsler til og fra udlandet 1. Generelt 1.1. Typer af konti som kan anvendes Disse priser og vilkår gælder for alle typer af konti, når du skal: Overføre penge til udlandet modtage

Læs mere

Betingelser for overførsler til og fra udlandet

Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for overførsler til og fra udlandet Skal du overføre et beløb til et pengeinstitut, et firma eller en person i udlandet, er det naturligvis afgørende, at betalingen gennemføres til rette tid,

Læs mere

Betingelser for overførsler til og fra udlandet

Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for overførsler til og fra udlandet Udenlandske overførsler En udenlandsk overførsel foretages normalt via pengeinstitutternes elektroniske kommunikationssystem SWIFT. Du kan vælge mellem to

Læs mere

SWIFT - elektronisk overførsel af betalinger til udlandet

SWIFT - elektronisk overførsel af betalinger til udlandet SWIFT - elektronisk overførsel af betalinger til udlandet Betalinger til udlandet Langt de fleste udenlandske betalinger fra Danmark foregår via den Europæiske Clearing og via SWIFT, der er et internationalt

Læs mere

Generelle betingelser for betalinger til og fra udlandet.

Generelle betingelser for betalinger til og fra udlandet. Generelle betingelser for betalinger til og fra udlandet. Betalinger til udlandet Skal du betale et beløb til en person eller et firma i udlandet, er det naturligvis vigtigt, at betalingen gennemføres

Læs mere

Forretningsbetingelser for overførsler til og fra udlandet

Forretningsbetingelser for overførsler til og fra udlandet Forretningsbetingelser for overførsler til og fra udlandet pr. 1. september 2015 PenSam Bank A/S Jørgen Knudsens Vej 2 3520 Farum Telefon 44 39 39 44 bank@pensam.dk www.pensam.dk/bank CVR-nr. 13 88 46

Læs mere

Herudover gælder sparekassens almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet.

Herudover gælder sparekassens almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet. Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for overførsler til og fra udlandet 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem Dem og sparekassen i følgende situationer: Ved overførsel af

Læs mere

Vilkår for udenlandske betalinger

Vilkår for udenlandske betalinger Vilkår for udenlandske betalinger 1. Overførsler til udlandet Når der skal overføres et beløb til et pengeinstitut, et firma eller en person i udlandet, er det naturligvis afgørende, at betalingen gennemføres

Læs mere

Betingelser for udenlandske betalinger pr Overførsler til udlandet

Betingelser for udenlandske betalinger pr Overførsler til udlandet Betingelser for udenlandske betalinger pr. 02.01.2017 1. Overførsler til udlandet Når der skal overføres et beløb til et pengeinstitut, et firma eller en person i udlandet, er det naturligvis afgørende,

Læs mere

Vilkår for udenlandske betalinger

Vilkår for udenlandske betalinger Vilkår for udenlandske betalinger 1. Overførsler til udlandet Når der skal overføres et beløb til et pengeinstitut, et firma eller en person i udlandet, er det naturligvis afgørende, at betalingen gennemføres

Læs mere

Vilkår for udenlandske betalinger pr. 01.01.2015 1. Overførsler til udlandet

Vilkår for udenlandske betalinger pr. 01.01.2015 1. Overførsler til udlandet Vilkår for udenlandske betalinger pr. 01.01.2015 1. Overførsler til udlandet Når der skal overføres et beløb til et pengeinstitut, et firma eller en person i udlandet, er det naturligvis afgørende, at

Læs mere

Betingelser for overførsler til og fra udlandet

Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for overførsler til og fra udlandet 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem dig og pengeinstituttet i følgende situationer: Ved overførsel af beløb til udlandet, Ved modtagelse af beløb

Læs mere

Vilkår for udenlandske betalinger

Vilkår for udenlandske betalinger Vilkår for udenlandske betalinger Skal du foretage en betaling til udlandet? Eller skal du modtage en betaling fra udlandet? Her kan du læse om, hvad du skal gøre, hvis du skal overføre elle modtage penge

Læs mere

Vilkår for udenlandske betalinger pr. 01.01.2013

Vilkår for udenlandske betalinger pr. 01.01.2013 Vilkår for udenlandske betalinger pr. 01.01.2013 1. Overførsler til udlandet Når der skal overføres et beløb til et pengeinstitut, et firma eller en person i udlandet, er det naturligvis afgørende, at

Læs mere

Betingelser for udenlandske betalinger pr i Danske Andelskassers Bank A/S, kaldet DAB.

Betingelser for udenlandske betalinger pr i Danske Andelskassers Bank A/S, kaldet DAB. Betingelser for udenlandske betalinger pr. 02.01.2018 i Danske Andelskassers Bank A/S, kaldet DAB. 1. Overførsler til udlandet Når der skal overføres et beløb til et pengeinstitut, et firma eller en person

Læs mere

Regler for betalinger til og fra udlandet

Regler for betalinger til og fra udlandet Betalinger til udlandet Skal du betale et beløb til en person eller et firma i udlandet, er det naturligvis vigtigt, at betalingen gennemføres rettidigt, i den aftalte valuta og billigst muligt. Betaling

Læs mere

Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark erhverv

Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark erhverv er er og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark erhverv Indhold Generelt Særligt om overførsler til udlandet Særligt om overførsler fra

Læs mere

Generelle betingelser for udenlandske betalinger til og fra Danmark samt betalinger i fremmed valuta i Danmark

Generelle betingelser for udenlandske betalinger til og fra Danmark samt betalinger i fremmed valuta i Danmark Overførsler til udlandet Overførsler bestilles via et Rådgivningscenter med udfyldelse af Bestilling af overførsel til udlandet eller via Lån & Spar netbank. Turistoverførsler kan kun bestilles ved henvendelse

Læs mere

Regler for betalinger til og fra udlandet

Regler for betalinger til og fra udlandet Betalinger til udlandet Skal du betale et beløb til en person eller et firma i udlandet, er det naturligvis vigtigt, at betalingen gennemføres rettidigt, i den aftalte valuta og billigst muligt. Betaling

Læs mere

Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark erhverv

Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark erhverv Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark erhverv Gælder fra den 1. januar 2015 Indhold Generelt 1 Særligt om overførsler til udlandet

Læs mere

Valørdag for afsender

Valørdag for afsender er og vilkår for udenlandske betalinger Gælder fra den 1. januar 2004 for kunder i Danske Bank Betalinger til udlandet og betalinger i valuta til et indenlandsk pengeinstitut Generelt Vi afregner en ordre

Læs mere

Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark forbrugere

Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark forbrugere Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark forbrugere Gælder fra den 19. maj 2017 Indhold Generelt 1 Særligt om overførsler til udlandet

Læs mere

Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark forbrugere

Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark forbrugere Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark forbrugere Gælder fra den 1. januar 2015 Indhold Generelt 1 Særligt om overførsler til

Læs mere

Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark forbrugere

Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark forbrugere Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark forbrugere Gælder fra den 1. januar 2018 Indhold Generelt 1 Særligt om overførsler til

Læs mere

Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark forbrugere

Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark forbrugere Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark forbrugere Gælder fra den 1. januar 2018 Indhold Generelt 1 Særligt om overførsler til

Læs mere

Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark forbrugere

Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark forbrugere Priser og vilkår for udenlandske overførsler til og fra Danmark samt overførsler i anden valuta end DKK i Danmark forbrugere Gælder fra den 1. november 2009 Indhold Generelt 1 Særligt om overførsler til

Læs mere

Vilkår for udenlandske betalinger Privat

Vilkår for udenlandske betalinger Privat Vilkår for udenlandske betalinger Privat Skal du foretage en betaling til udlandet? Eller skal du modtage en betaling fra udlandet? I vilkår for udenlandske betalinger Privat kan du læse om, hvad du skal

Læs mere

Vilkår for udenlandske betalinger

Vilkår for udenlandske betalinger Vilkår for udenlandske betalinger Skal du foretage en betaling til udlandet? Eller skal du modtage en betaling fra udlandet? Her kan du læse om, hvad du skal gøre, hvis du skal overføre elle modtage penge

Læs mere

Vilkår for betalinger handel med udlandet

Vilkår for betalinger handel med udlandet Vilkår for betalinger handel med udlandet Her får du og din virksomhed overblik over de forskellige betalingsformer, du kan vælge imellem, når du handler med udlandet. Handel med udlandet dækker også over

Læs mere

Vilkår for overførsler til og fra udlandet / overførsler i Danmark i fremmed valuta

Vilkår for overførsler til og fra udlandet / overførsler i Danmark i fremmed valuta Vilkår for overførsler til og fra udlandet / overførsler i Danmark i fremmed valuta Gældende fra 1. januar 2018 1. Overførsler til udlandet Når der skal overføres et beløb til et pengeinstitut, et firma

Læs mere

Generelle betingelser for grænseoverskridende betalinger / betalinger i Danmark i fremmed valuta

Generelle betingelser for grænseoverskridende betalinger / betalinger i Danmark i fremmed valuta Generelle betingelser for grænseoverskridende betalinger / betalinger i Danmark i fremmed valuta Gældende fra 1. januar 2015 1. Overførsler til udlandet Når der skal overføres et beløb til et pengeinstitut,

Læs mere

Overførsler til udlandet

Overførsler til udlandet Danske Bank, Statens Betalinger Overførsler til udlandet Juli 2010 Side 1 Indhold 1 Indledning... 3 2 Krav til STP-betalinger indenfor EU:... 3 3 Krav til STP-betalinger udenfor EU:... 3 4 BIC (SWIFT)...

Læs mere

Internationale betalinger Priser pr. 1. januar 2015 til privatkunder

Internationale betalinger Priser pr. 1. januar 2015 til privatkunder Internationale betalinger Priser pr. 1. januar 2015 til privatkunder Om prislisten Prislisten gælder for internationale betalingsydelser via filialer af Nordea Bank Danmark A/S (i det følgende kaldet Nordea

Læs mere

Internationale betalinger Priser pr. 1. oktober 2018 til privatkunder

Internationale betalinger Priser pr. 1. oktober 2018 til privatkunder Internationale betalinger Priser pr. 1. oktober 2018 til privatkunder Om prislisten Prislisten gælder for internationale betalingstjenester via betalingskonti i Nordea Danmark, filial af Nordea Danmark,

Læs mere

Internationale betalinger Priser pr. 1. januar 2018 til privatkunder

Internationale betalinger Priser pr. 1. januar 2018 til privatkunder Internationale betalinger Priser pr. 1. januar 2018 til privatkunder Bilag 1B Om prislisten Prislisten gælder for internationale betalingstjenester via betalingskonti i Nordea Danmark, filial af Nordea

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Erhvervskunder Gældende fra den 18-08-2014 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingstjenester tilknyttet betalingskonti oprettet med henblik på

Læs mere

Udland Priser for udenlandske betalinger pr. 03.09.2012

Udland Priser for udenlandske betalinger pr. 03.09.2012 Priser for udenlandske betalinger pr. 03.09.2012 Betalinger til udlandet Overførsler EUR-betaling indenfor EU/EØS via webbank og EU- betaling via webbank (1 bankdage) (indenfor EU/EØS, i EUR, maks. 50.000,

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Gældende fra den 01.01.2017 01.01.2017/03 Side 2/6 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto

Læs mere

Udland Priser for udenlandske betalinger pr. 23.05.2012

Udland Priser for udenlandske betalinger pr. 23.05.2012 Priser for udenlandske betalinger pr. 23.05.2012 Betalinger til udlandet Overførsler SWIFT økonomi (3 bankdage) via webbank DKK 30.00 * Ved manuel bestilling over skranken DKK 40.00 * EUR-betalinger indenfor

Læs mere

Priser og tidsfrister - Danmark

Priser og tidsfrister - Danmark Priser og tidsfrister Danmark Betalinger modtaget elektronisk i Danske Bank til automatisk behandling Gælder fra 1. januar 2018 Indenlandske udgående betalinger til banker i Danmark (Modtaget elektronisk

Læs mere

Forretningsbetingelser for overførsler til og fra udlandet

Forretningsbetingelser for overførsler til og fra udlandet Forretningsbetingelser for overførsler til og fra udlandet Gældende fra 1. juli 2016 PenSam Bank A/S Jørgen Knudsens Vej 2 3520 Farum Telefon 44 39 39 44 bank@pensam.dk www.pensam.dk/bank CVR-nr. 13 88

Læs mere

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI GÆLDENDE FRA DEN 1. JULI 2015

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI GÆLDENDE FRA DEN 1. JULI 2015 VILKÅR FOR BETALINGSKONTI GÆLDENDE FRA DEN 1. JULI 2015 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er fx en lønkonto,

Læs mere

Internationale betalinger Priser pr. 1. januar 2015 til erhvervskunder

Internationale betalinger Priser pr. 1. januar 2015 til erhvervskunder Internationale betalinger Priser pr. 1. januar 2015 til erhvervskunder Om prislisten Prislisten gælder for internationale betalingsydelser via filialer af Nordea Bank Danmark A/S (i det følgende kaldet

Læs mere

Vilkår for overførsler til og fra udlandet / overførsler i Danmark i fremmed valuta

Vilkår for overførsler til og fra udlandet / overførsler i Danmark i fremmed valuta Vilkår for overførsler til og fra udlandet / overførsler i Danmark i fremmed valuta Gældende fra 1. november 2016 1. Overførsler til udlandet Når der skal overføres et beløb til et pengeinstitut, et firma

Læs mere

Ib Lollands Bank. Vilkår for betallngskonti - Privatkunder. 1. Indledning

Ib Lollands Bank. Vilkår for betallngskonti - Privatkunder. 1. Indledning Ib Lollands Bank Vilkår for betallngskonti - Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 1. januar 2018. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstransaktioner.

Læs mere

Udland Priser for udenlandske betalinger pr

Udland Priser for udenlandske betalinger pr Priser for udenlandske betalinger pr. 29.06.2016 Betalinger til udlandet Overførsler EUR-betaling indenfor EU/EØS: EU-betaling via webbank (1 bankdage) (indenfor EU/EØS, i EUR, maks. 50.000, ikke haste,

Læs mere

Indenlandske betalinger via filialer Priser pr. 1. januar 2018 til privatkunder

Indenlandske betalinger via filialer Priser pr. 1. januar 2018 til privatkunder c Indenlandske betalinger via filialer Priser pr. 1. januar 2018 til privatkunder Bilag 1A Om prislisten Prislisten gælder for indenlandske betalingstjenester via betalingskonti i Nordea Danmark, filial

Læs mere

Tidsfrister i Jyske Netbank Erhverv

Tidsfrister i Jyske Netbank Erhverv Tidsfrister i Jyske Netbank Erhverv Emne Du kan her se en samlet oversigt over de forskellige tidsfrister der er gældende for betalinger i Jyske Netbank Erhverv, samt hvornår beløbet kan forventes at være

Læs mere

Corporate Netbank Cash Management services Priser for betalinger i Danmark pr. 1. januar 2017

Corporate Netbank Cash Management services Priser for betalinger i Danmark pr. 1. januar 2017 Corporate Netbank Cash Management services Priser for betalinger i Danmark pr. 1. januar 2017 Om prislisten Definitioner Prislisten indeholder priser for betalinger, der bestilles via Corporate Netbank.

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 19-09-2016 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks.

Læs mere

Betalinger via Unitel. Priser pr. 1. januar 2015

Betalinger via Unitel. Priser pr. 1. januar 2015 Betalinger via Unitel Priser pr. 1. januar 15 Om prislisten Prislisten indeholder priser for betalinger, der bestilles via Unitel. Alle priser er i danske kroner. For betalingskonti, der føres i andre

Læs mere

Vilkår for betalingskonti Privatkunder

Vilkår for betalingskonti Privatkunder Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 11-10-2016 Side 1 af 7 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 19-09-2016 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks.

Læs mere

Kontopakker Pris i DKK Bemærkning

Kontopakker Pris i DKK Bemærkning Kontopakker Prisliste - Forbrugere Bolig Danmark Løn skal indgå på kontoen samt have finansiering af dansk ejereller andelsbolig igennem Swedbank Danmark Sundspendlere 35,00/måned* Løn skal indgå på kontoen

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 18-08-2014 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks.

Læs mere

Udland Priser for udenlandske betalinger pr. 04.08.2014

Udland Priser for udenlandske betalinger pr. 04.08.2014 Priser for udenlandske betalinger pr. 04.08.2014 Betalinger til udlandet Overførsler EUR-betaling indenfor EU/EØS: EU-betaling via webbank (1 bankdage) (indenfor EU/EØS, i EUR, maks. 50.000, ikke haste,

Læs mere

Servicevilkår for Betalingstjenester

Servicevilkår for Betalingstjenester for etalingstjenester for etalingstjenester 1. Generelt Disse for etalingstjenester () gælder for erhvervskunder, hvis dette aftales mellem Kunden og Nordea, eller hvis Nordea har oplyst Kunden om, at

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 18-08-2014 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks.

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 19-09-2016 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks.

Læs mere

Prisoversigt UDLANDS FORRETNINGER

Prisoversigt UDLANDS FORRETNINGER Prisoversigt UDLANDS FORRETNINGER 261018 Udlandsforretninger Garantier Garanti fra udlandet, advisering af garantier Garanti fra udlandet, gebyr for behandling af krav Garanti fra udlandet, ændringsgebyr

Læs mere

Internationale betalinger Priser pr. 1. oktober 2018 til erhvervskunder

Internationale betalinger Priser pr. 1. oktober 2018 til erhvervskunder Internationale betalinger Priser pr. 1. oktober 2018 til erhvervskunder Om prislisten Prislisten gælder for internationale betalingsydelser via Nordea Danmark, filial af Nordea Bank Abp, Finland ( banken

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 15-05-2014 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks.

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 18-08-2014 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks.

Læs mere

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI - PRIVATKUNDER Gældende fra den 30. december 2016

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI - PRIVATKUNDER Gældende fra den 30. december 2016 VILKÅR FOR BETALINGSKONTI - PRIVATKUNDER Gældende fra den 30. december 2016 1. INDLEDNING Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto

Læs mere

Corporate Netbank Cash Management services Priser for betalinger i Danmark pr. 1. januar 2016

Corporate Netbank Cash Management services Priser for betalinger i Danmark pr. 1. januar 2016 Corporate Netbank Cash Management services Priser for betalinger i Danmark pr. 1. januar 2016 Om prislisten Definitioner Prislisten indeholder priser for betalinger, der bestilles via Corporate Netbank.

Læs mere

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 5. januar 2015 En udbetaling skal bekræftes ved din underskrift eller ved brug af NemID i Netbank. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik

Læs mere

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 2. januar 2017. En udbetaling skal bekræftes ved din underskrift eller ved brug af NemID i Netbank. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik

Læs mere

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 2. januar 2017. En udbetaling skal bekræftes ved din underskrift eller ved brug af NemID i Netbank. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik

Læs mere

Servicevilkår for Betalingstjenester

Servicevilkår for Betalingstjenester for etalingstjenester Servicevilkår for etalingstjenester 1. Generelt Disse Servicevilkår for etalingstjenester (Servicevilkår) gælder for erhvervskunder, hvis dette aftales mellem Kunden og Nordea, eller

Læs mere

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 6. november 2015. En udbetaling skal bekræftes ved din underskrift eller ved brug af NemID i Netbank. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik

Læs mere

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 01.12.2015. En udbetaling skal bekræftes ved din underskrift eller ved brug af NemID i Netbank. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på

Læs mere

Priser. KORT Udstedelse og årligt kortgebyr WEB BANK SMS SERVICE. MasterCard Young. Visa/dankort og MasterCard Debet 150,00

Priser. KORT Udstedelse og årligt kortgebyr WEB BANK SMS SERVICE. MasterCard Young. Visa/dankort og MasterCard Debet 150,00 Priser KORT Udstedelse og årligt kortgebyr MasterCard Young Dankort Visa/dankort og MasterCard Debet 150,00 Hastebestilling 250,00 pr. bestilling Brug af alle korttyper i Danmark I automat og ved kasse

Læs mere

Vilkår for betalingskonti - Privatkunder

Vilkår for betalingskonti - Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 1. januar 2018. Ved betaling af fælles indbetalingskort skal FI-kreditornummer oplyses. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre

Læs mere

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 01.01.2017. En udbetaling skal bekræftes ved din underskrift eller ved brug af NemID i Netbank. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på

Læs mere

Vilkår for betalingskonti til erhvervskunder

Vilkår for betalingskonti til erhvervskunder Vilkår for betalingskonti til erhvervskunder Vilkår for betalingskonti til erhvervskunder gælder for kundens betalingskonti i Nordea Danmark, filial af Nordea Bank AB (publ), Sverige ( banken ), dvs. konti

Læs mere

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 27. oktober 2015. En udbetaling skal bekræftes ved din underskrift eller ved brug af NemID i Netbank. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 9. juli 2018 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstransaktioner. En betalingskonto

Læs mere

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI PRIVATKUNDER

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI PRIVATKUNDER 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks. en lønkonto, men ikke en børneopsparingskonto. Bortset fra kontante

Læs mere

Gældende fra den

Gældende fra den Vilkår for betalingskonti privatkunder Gældende fra den 01.01.2018. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstransaktioner. En betalingskonto

Læs mere

Regler for Netbank Erhverv

Regler for Netbank Erhverv Regler for Netbank Erhverv Regler for Netbank Erhverv gælder mellem kunden og Nordea Danmark, filial af Nordea Bank AB (publ), Sverige ( banken ) 1 Hvad kan du bruge Netbank til? Du kan fx bruge følgende

Læs mere

Vilkår for betalingskonti - Privatkunder

Vilkår for betalingskonti - Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 1. januar 2018. Ved betaling af fælles indbetalingskort skal FI-kreditornummer oplyses. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre

Læs mere

lndenlandske betalinger via filialer Priser pr. 1. januar 2019 til erhvervskunder

lndenlandske betalinger via filialer Priser pr. 1. januar 2019 til erhvervskunder lndenlandske betalinger via filialer Priser pr. 1. januar 2019 til erhvervskunder Om prislisten Prislisten gælder for indenlandske betalingsydelser via Nordea Danmark, Filial af Nordea Bank Abp, Finland

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 12-09-2016 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks.

Læs mere

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI # et godt sted at være VILKÅR FOR BETALINGSKONTI PRIVAT Gældende pr. 01.01.2018 Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 1. januar 2018 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti

Læs mere

Gebyroversigt. Kontogebyr. Udbetaling. Valuta. Gældende fra: 1. oktober 2013. Gebyr Min. Max. Frekvens

Gebyroversigt. Kontogebyr. Udbetaling. Valuta. Gældende fra: 1. oktober 2013. Gebyr Min. Max. Frekvens Kontogebyr Checkhæfte kontogebyr, uanset kontoform Kopi af kontoudskrifter og kundeuddata pr. stk 50 Udskrifter, fast bestilling på papir pr. stk. 12 Udskrifter, fast bestilling via e-boks pr. stk. 4 Udskrifter,

Læs mere

Indenlandske betalinger via filialer Priser pr. 1. oktober 2018 til erhvervskunder

Indenlandske betalinger via filialer Priser pr. 1. oktober 2018 til erhvervskunder Indenlandske betalinger via filialer Priser pr. 1. oktober 2018 til erhvervskunder Om prislisten Prislisten gælder for indenlandske betalingsydelser via Nordea Danmark, Filial af Nordea Bank Abp, Finland

Læs mere