Tillæg nr. 2 til miljøtilladelse af 30. maj 2011 på Hovedgårdvej 7, 8660 Skanderborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tillæg nr. 2 til miljøtilladelse af 30. maj 2011 på Hovedgårdvej 7, 8660 Skanderborg"

Transkript

1 Lars Poulsen Grumstrupvej Hovedgård Tillæg nr. 2 til miljøtilladelse af 30. maj 2011 på Hovedgårdvej 7, 8660 Skanderborg Skanderborg Kommune har d. 21. februar 2014 modtaget en ansøgning om tillæg til miljøtilladelse af 30. maj 2011 for husdyrbruget på Hovedgårdvej 7, 8660 Skanderborg. Der ansøges om et tillæg, da der ønskes en ændret placering af den allerede godkendte hønsestald. Stalden ønskes placeret nordøst for den eksisterende ejendom Hovedgårdvej 7, og i tilknytning til ejendommen Hovedgårdvej 1, 1B og 1C, 8660 Skanderborg. I forbindelse med, at der ønskes en ændret placering af stalden, vil det omkringliggende udeareal til hønsene ligeledes blive placeret anderledes end det oprindelige godkendte. Der meddeles hermed i henhold til Husdyrlovens 1 10, tilladelse til at placere hønsestalden som skitseret på kortbilag A. Afgørelsen er truffet på grundlag af oplysningerne i ansøgningsmaterialet. Derudover er afgørelsen truffet på baggrund af kommunens registreringer og vurderinger. Vilkår. Nærværende tillæg til miljøtilladelse ændrer ikke i miljøvurderingen og de stillede vilkår i miljøtilladelsen af 30. maj Dette tillæg bevirker desuden nedenstående vilkår: 1. Hønsestalden skal mod øst placeres så tæt op af matrikelgrænsen til matrikel 3a som byggetilladelsen giver mulighed for. 2. Hegnet omkring udearealet til hønsene må langs Hovedgårdvej og Grumstrupvej maksimal have en højde på 1,6 meter (se kortbilag A). 3. Vegetationen i udearealet til hønsene må i de på kortbilaget skraverede områder ikke overskride 1 meter (se kortbilag B). 4. Der skal udarbejdes en beplantningsplan for den ansøgte vegetation i udearealet til hønsene. Beplantningsplanen skal drøftes med Erik Jørgensen inden den tages i brug. Kommunens vurdering Da der er tale om et tillæg, skal man kun vurdere på den ansøgte ændring. Vurderingen foretages ud fra de ti spørgsmål, som fremgår af ansøgningsskemaet til en 10 tilladelse. 1 Lovbekendtgørelse nr af 4. december 2009 af lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug (med senere ændringer).

2 Sp.1 og 2 vedr. afstandskrav ( 6 og 8) Efter dialog mellem ansøger og Erik Jørgensen, ejer af naboejendommen Hovedgårdvej 2, er der blevet aftalt, at hønsestalden skal placeres så langt op af matrikelgrænsen til matrikel 3a som muligt, mod øst. Dette er ønsket af Erik Jørgensen for at bevare udsynet fra ejendommen Hovedgårdvej 2 mest muligt. Ansøger skal udover denne tilladelse indhente en byggetilladelse. I forhold til byggetilladelsen vil der kunne forekomme nogle krav med hensyn til afstand til skel alt afhængig af materiale og højde på stalden. Det er derfor ikke muligt på nuværende tidspunkt at fastsætte den helt nøjagtige placering af hønsestalden. Hønsestalden skal dog placeres så tæt som muligt på matrikelgrænsen til matrikel 3a mod øst, hvilket der er stillet vilkår om i tilladelsen. Hønsestalden overholder dermed ikke det lovmæssige krav om 30 meter til naboskel. Jf. 9 stk. 3 i Husdyrloven kan kommunen dispensere herfra, såfremt at der stilles vilkår til indretningen og driften. Vilkår om indretning og drift er stillet i den oprindelige 10 tilladelse. Ejer af matrikel 3a er blevet hørt i forbindelse med ansøgningen om dispensation fra afstandskravet til naboskel, og har ikke haft nogen bemærkninger. Skanderborg Kommune meddeler hermed dispensation fra afstandskravet på 30 meter fra hønsestald til naboskel. Anlægget overholder alle øvrige afstandskrav og alle lugtgenegrænser. Sp.3 vedr. afstand til natur Der ligger ingen 3 naturområder inden for 300 m fra staldanlægget. Nærmeste naturområde der fremgår af 7 i Husdyrloven, er et overdrev beliggende ca. 520 meter sydøst for staldanlægget. Overdrevet er kategoriseret som værende kategori 3 natur. Husdyrgodkendelse.dk har foretaget en beregning af, hvor meget ammoniak der tilføres overdrevet fra staldanlægget. Beregningen viser en merdeposition, og da det er en nyetablering, ligeledes en totaldeposition på 0,3 kg N pr. ha pr. år. Skanderborg kommune vurderer på den baggrund, at ammoniakemissionen fra stalden ikke vil medføre en væsentlig påvirkning af de nærliggende naturområder. Sp. 5 vedr. stald i forhold til lavbundsarealer Hønsestalden ligger ikke på eller ved lavbundsarealer, som er potentielt egnede til etablering af vådområder. Husdyrbrugets anlæg vil dermed ikke vanskeliggøre eller forhindre genetablering af vådområder. Sp. 4, 6, 7 og 8 vedr. arealer Den ansøgte ændring i tillægget vedrører ikke udbringningsarealer. Det ansøgte projekt indebærer dog en ændret placering af udearealet til hønsene. Udearealet vil blive etableret på nuværende landbrugsdriftsarealer. Hønsene vil være fritgående på arealet. Dyretrykket på arealerne vil være væsentlig lavere end den i dag udbragte mængde husdyrgødning. Sp. 9 vedr. fredninger, Natura2000 og beskyttet natur Hønsestalden ligger uden for fredede områder, Natura 2000 områder og beskyttet natur.

3 Sp. 10 vedr. områder med landskabelig værdi og kulturmiljø Stalden og udearealet til hønsene placeres på et kuperet terræn, hvorfra at der er udsigt ud over det omkringliggende område. Anlægget ligger dog uden for udpegninger med særlig landskabelig værdi og værdifuldt kulturmiljø. Hønsestalden placeres i tilknytning til det eksisterende maskinhus beliggende op af ejendommen Hovedgårdvej 1, 1B og 1C. BAT (bedst anvendelig teknik) Der er foretaget en BAT vurdering i 10 tilladelsen af 30. maj I denne ansøgning er det kun placeringen af stald, og udearealet til hønsene, der ændres, og Skanderborg Kommune vurderer dermed, at der ikke skal foretages en BAT vurdering på ny. Yderligere forhold Nabo Erik Jørgensen, Hovedgårdvej 2, 8660 Skanderborg har ytret bekymring for, at den ansøgte placering af stald samt udeareal til hønsene, vil indvirke negativt på udsynet fra hans ejendom. Som tidligere beskrevet, er der derfor indskrevet et vilkår om, at hønsestalden mod øst skal placeres så tæt på matrikelgrænsen til matrikel 3a, som det tillades i byggetilladelsen. Af samme årsag bliver der ligeledes stillet krav til en maksimal højde på hegnet rundt om udearealet til hønsene på 1,6 meter langs Hovedgårdvej og Grumstrupvej, samt en maksimal højde på vegetationen i udearealet på 1 meter på de højeste punkter/områder. Yderligere stilles der vilkår om, at der udarbejdes en beplantningsplan, som skal drøftes med Erik Jørgensen forinden den tages i brug. Der er ligeledes ytret bekymring for lysgener fra stalden. Der vil være kunstigt belysning i stalden, men da stalden etableres som en lukket enhed uden ovenlysvinduer, vurderes anvendelsen af lys i forbindelse med husdyrbrugets produktionsanlæg ikke at være til væsentlig gene for nabobeboelser og omgivelserne. Nabohøring Skanderborg Kommune har sendt udkast til tilladelsen i høring hos de nærmeste naboer (inden for 166 m fra anlægget, hvilket er afstanden svarende til lugtgeneafstand til byzone) Roald Skødt Poulsen, Hovedgårdvej 1B, 8660 Skanderborg Erik Casper Jørgensen, Hovedgårdvej 2, 8660 Skanderborg Kjeld Kristensen, Grumstrupvej 4, 8660 Skanderborg Bemærkninger skal være Skanderborg Kommune i hænde senest 3 uger efter modtagelsen af udkastet, det vil sige senest d. 21. april Skanderborg kommune har ikke modtaget bemærkninger fra naboerne inden for høringsfristen. Frist for udnyttelse og bortfald af tilladelsen Tilladelsen bortfalder såfremt den ikke er udnyttet senest 2 år fra meddelelsens dato. Udvidelsen skal således være gennemført indenfor det fastsatte tidsrum. Hvis udnyttelsen af tilladelsen ophører helt eller delvist i 3 på hinanden følgende år, bortfalder den del, der ikke har været udnyttet de seneste 3 år. Dette gælder kun for større fravigelser eller ophør af udnyttelsen ikke for fravigelser, der skyldes naturlige produktionsudsving.

4 Andre tilladelser. Ansøger skal indhente byggetilladelse ved Byggesagsafdelingen, Skanderborg Kommune, Knudsvej 34, 8680 Ry. Byggeriet skal afvente udløb af klagefristen på denne tilladelse. Klagevejledning. Afgørelsen kan i henhold til Lov om miljøgodkendelse m.m. af husdyrbrug påklages skriftligt til Natur- og Miljøklagenævnet af ansøger, Miljøministeren og enhver, der har en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald. Klagefristen er 4 uger og evt. klage indgives til Skanderborg Kommune, Adelgade 44, 8660 Skanderborg eller skanderborg.kommune@skanderborg.dk, der videresender klagen til Natur- og Miljøklagenævnet ledsaget af afgørelsen og det materiale, der er indgået i sagens bedømmelse. Klagefristen er torsdag den. 29. maj Søgsmål. Søgsmål til prøvelse af afgørelsen efter loven eller de regler, der fastsættes i medfør af loven, skal være anlagt inden 6 måneder efter, at afgørelsen er meddelt. Er afgørelsen offentlig bekendtgjort, regnes søgsmålsfristen fra bekendtgørelsen. Afgørelsen offentliggøres på Skanderborg kommunes hjemmeside torsdag d. 1. maj 2014 og i Lokalavisen Skanderborg den 7. maj Med venlig hilsen Anne-Mette Norup miljømedarbejder Kopi af afgørelsen er fremsendt til følgende: Ansøger: Lars Poulsen, Grumstrupvej 14, 8732 Hovedgård Konsulent: Jens Elvstrøm, Videncentret for landbrug, jne@vfl.dk Arbejderbevægelsens Erhvervsråd Danmarks naturfredningsforening Det økologiske Råd Dansk Ornitologisk Forening, landsdækkende Dansk Ornitologisk Forening, lokal Forbrugerrådet Danmarks Fiskeriforening Ferskvandsfiskeriforeningen Danmarks Sportsfiskerforbund ae@ae.dk dnskanderborg-sager@dn.dk husdyr@ecocouncil.dk natur@dof.dk skanderborg@dof.dk fbr@fbr.dk mail@dkfisk.dk nb@ferskvandsfiskeriforeningen.dk post@sportsfiskeren.dk

5

Tillæg til 11 miljøgodkendelse på Haverslevvej 138, Kragelund, 9610 Nørager

Tillæg til 11 miljøgodkendelse på Haverslevvej 138, Kragelund, 9610 Nørager Center Natur og Miljø POUL ERIK DALUM Haverslevvej 138 Kragelund 9610 Nørager E-mail: ped@haverslevnet.dk Hobrovej 88 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.17-P19-3-13

Læs mere

Den nye staldbygning udføres i hvide betonelementer med mørkt eternittag.

Den nye staldbygning udføres i hvide betonelementer med mørkt eternittag. Hylke Ridecenter v/ Jonas Torup Hofer Hylkevej 46 8660 Skanderborg Dato: 1. december 2015 Sagsnr.: 15/58672 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hylkevej 46, 8660 Skanderborg Skanderborg Kommune har modtaget

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Tranumvej 34, 9440 Aabybro

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Tranumvej 34, 9440 Aabybro I/S Søborg Tranumvej 34 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Tina Dalsgaard Jensen Direkte 7257 7604 tnj@jammerbugt.dk 22-09-2014

Læs mere

Kvægbrug på Over Søen 74, 9460 Brovst

Kvægbrug på Over Søen 74, 9460 Brovst Kvægbrug på Over Søen 74, 9460 Brovst Offentliggørelse 15. maj 2009 1 Tilladelse til ændring af husdyrbruget på ejendommen Over Søen 74. Ulrik Frost har ansøgt om en 10 tilladelse på adressen Over Søen

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af en kornsilo på Alkeshavevej 3, 5853 Ørbæk. Cvr-nr.: 11171192

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af en kornsilo på Alkeshavevej 3, 5853 Ørbæk. Cvr-nr.: 11171192 Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Ole Sørensen Ferritslevvej 43 5853 Ørbæk Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk Sagsansvarlig: Bo Clausen Tlf. 6333 7159 E-mail: bcl@nyborg.dk

Læs mere

Dispensationen meddeles jf. 9 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af

Dispensationen meddeles jf. 9 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af Korsvanggård I/S Gl. Darumvej 23 6740 Bramming Dato Journal nr. Sagsbehandler Telefon direkte E-mail Torvegade 74. 6700 Esbjerg 11. juli 2014 14/12731 Thomas Løkkebø 76 16 51 23 thlkk@esbjergkommune.dk

Læs mere

Tilladelse til opførelse af halmlade efter 27 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug

Tilladelse til opførelse af halmlade efter 27 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Tilladelse til opførelse af halmlade efter 27 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Flarupvej 9, 7760 Hurup 25. november 2015 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse

Læs mere

Aabenraa Kommune har den 27. maj 2015 truffet afgørelse om opførelse af 3 stk. kornsiloer på Lille Knivsigvej 18, 6372 Bylderup-Bov.

Aabenraa Kommune har den 27. maj 2015 truffet afgørelse om opførelse af 3 stk. kornsiloer på Lille Knivsigvej 18, 6372 Bylderup-Bov. Digital annoncering Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Tlf.: 73767676 Dato: 27-05-2015 Sagsnr.: 15/12101 Dokumentnr.: 5 Ejendom: 13387 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 73767283 E-mail: jnp@aabenraa.dk

Læs mere

Indledning. Kildegård I/S v. Ejner og Lars Christoffersen Kildegårdsvej 1 Svindinge 5853 Ørbæk

Indledning. Kildegård I/S v. Ejner og Lars Christoffersen Kildegårdsvej 1 Svindinge 5853 Ørbæk Kildegård I/S v. Ejner og Lars Christoffersen Kildegårdsvej 1 Svindinge 5853 Ørbæk Teknik- og Miljøafdelingen Rådhuset Torvet 1 5800 Nyborg Tlf. 6333 7000 Fax. 6333 7001 kommune@nyborg.dk www.nyborg.dk

Læs mere

1. Tillæg til 12 Miljøgodkendelse af kvægbruget Morten Dalby Jensen Nørremarkvej 17 7451 Sunds

1. Tillæg til 12 Miljøgodkendelse af kvægbruget Morten Dalby Jensen Nørremarkvej 17 7451 Sunds Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 1. Tillæg til 12 Miljøgodkendelse af kvægbruget Morten Dalby Jensen Nørremarkvej 17 7451 Sunds Afgørelsesdato:

Læs mere

Arealgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 16. august 2010. Udbringningsarealer på Byvej 25, 4591 Føllenslev

Arealgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 16. august 2010. Udbringningsarealer på Byvej 25, 4591 Føllenslev Plan, Byg og Miljø 16. august 2010 Arealgodkendelse Udbringningsarealer på Byvej 25, 4591 Føllenslev Arealgodkendelse er givet til: CVR-nummer: 85949411 Sognefogedgård v/ Vagn Andersen Byvej 25 4591 Føllenslev

Læs mere

Jan Have Rettrup Kærvej 21 7800 Skive have@post5.tele.dk. Den 26. juni 2013

Jan Have Rettrup Kærvej 21 7800 Skive have@post5.tele.dk. Den 26. juni 2013 Jan Have Rettrup Kærvej 21 7800 Skive have@post5.tele.dk Den 26. juni 2013 Rettrup Kærvej 21 7860 Spøttrup - Afgørelse - Anmeldelse Kornsilo 19 Skive Kommune har optil den 21. maj 2013 modtaget anmeldelse

Læs mere

Søren Andersen Spøttrup Mark 2 7860 Spøttrup svineproduktion@pc.dk. Den 17. december 2015

Søren Andersen Spøttrup Mark 2 7860 Spøttrup svineproduktion@pc.dk. Den 17. december 2015 Søren Andersen Spøttrup Mark 2 7860 Spøttrup svineproduktion@pc.dk Den 17. december 2015 Spøttrup Mark 2 7860 Spøttrup - Anmeldeordningen 27 - Afgørelse - Kornsilo - uden nabohøring Skive Kommune har den

Læs mere

Frederik Sørensen Krarupvej 29 Hem 7800 Skive 97531022@dlgtele.dk. Den 9. september 2013

Frederik Sørensen Krarupvej 29 Hem 7800 Skive 97531022@dlgtele.dk. Den 9. september 2013 Frederik Sørensen Krarupvej 29 Hem 7800 Skive 97531022@dlgtele.dk Den 9. september 2013 Krarupvej 29 7800 Skive - Afgørelse - 19 g - Fuldestalde - Emissionsorienteret. Skive Kommune har den 8., 15. og

Læs mere

Tommy Hensberg Østergårdsvej 4 Åsted 7870 Roslev helisby@gmail.com. Den 23. juli 2014

Tommy Hensberg Østergårdsvej 4 Åsted 7870 Roslev helisby@gmail.com. Den 23. juli 2014 Tommy Hensberg Østergårdsvej 4 Åsted 7870 Roslev helisby@gmail.com Den 23. juli 2014 Batumvej 9 7870 Roslev - Anmeldeordningen 27 - Afgørelse Halmlade Skive Kommune har den 20. juni 2014 modtaget de sidste

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Afdeling: Byg og Miljø Dato: 05.09.2014 TEKNIK BYG OG OG MILJØ MILJØ Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Kirke Allé 18 Homå 8500 Grenaa Efter 17, stk. 3 i lov om miljøgodkendelse

Læs mere

Thorkil Foged Bærsholmvej 15 7800 Skive. t.foged@mail.dk. Den 22. oktober 2015

Thorkil Foged Bærsholmvej 15 7800 Skive. t.foged@mail.dk. Den 22. oktober 2015 Thorkil Foged Bærsholmvej 15 7800 Skive t.foged@mail.dk Den 22. oktober 2015 Bærsholmvej 15 7800 Skive - Anmeldeordningen 31 Skift i dyretype - ingen nabohøring. Skive Kommune har den 15. oktober 2015

Læs mere

Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg. 28. november 2012

Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg. 28. november 2012 Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg 28. november 2012 Landzonetilladelse til lovliggørelse af et opført redskabsskur i tilknytning til jagthytte - Toftlundvej 15 B, 7430 Ikast Ikast-Brande

Læs mere

Produktionen på ejendommen må maximalt være 56,6 DE i heste.

Produktionen på ejendommen må maximalt være 56,6 DE i heste. Teknik og Miljø Virksomhedsmiljø Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 56 09 HANDEL MED HESTE JOHN BYRIALSEN Vievej 24 8832 Skals virksomhedsmiljoe@viborg.dk www.viborg.dk 10 tilladelse til etablering/lovliggørelse

Læs mere

Langgaard Svineproduktion A/S v/ Bo Elgaard Dølbyvej 166 7800 Skive boelgaard@pc.dk. Den 14. januar 2014

Langgaard Svineproduktion A/S v/ Bo Elgaard Dølbyvej 166 7800 Skive boelgaard@pc.dk. Den 14. januar 2014 Langgaard Svineproduktion A/S v/ Bo Elgaard Dølbyvej 166 7800 Skive boelgaard@pc.dk Den 14. januar 2014 Dølbyvej 166 7800 Skive - Anmeldelse 31 - Skift i dyretypen - Afgørelse. Skive Kommune har den 12.

Læs mere

Tilladelse til hundepension, hundedagpleje og hundetræningscenter på Fabriksvej 31, 5485 Skamby

Tilladelse til hundepension, hundedagpleje og hundetræningscenter på Fabriksvej 31, 5485 Skamby Tilladelse til hundepension, hundedagpleje og hundetræningscenter på Fabriksvej 31, 5485 Skamby 18. september 2012 Beskrivelse Nordfyns Kommune har modtaget din ansøgning vedrørende etablering af hundepension,

Læs mere

Karsten Nielsen Søvejen 7 8362 Hørning. Landzonetilladelse efter planlovens 35 til opførelse af dobbelt garage. NB. Dette er ikke en byggetilladelse

Karsten Nielsen Søvejen 7 8362 Hørning. Landzonetilladelse efter planlovens 35 til opførelse af dobbelt garage. NB. Dette er ikke en byggetilladelse Karsten Nielsen Søvejen 7 8362 Hørning Landzonetilladelse efter planlovens 35 til opførelse af dobbelt garage NB. Dette er ikke en byggetilladelse Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse)

Læs mere

Jørgen Pedersen Siø 12, 5900 Rudkøbing. Afgørelse om udvidelse af dyrehold, Siø 12, 5900 Rudkøbing, CVR nr.: 11857191

Jørgen Pedersen Siø 12, 5900 Rudkøbing. Afgørelse om udvidelse af dyrehold, Siø 12, 5900 Rudkøbing, CVR nr.: 11857191 Jørgen Pedersen Siø 12, 5900 Rudkøbing Miljø og Teknik Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 mt@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse om udvidelse af dyrehold, Siø 12, 5900 Rudkøbing,

Læs mere

Steen Nørgård Langelinie Galten. Afgørelse om udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på ejendommen Langelinie 28, 8464, Galten

Steen Nørgård Langelinie Galten. Afgørelse om udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på ejendommen Langelinie 28, 8464, Galten Steen Nørgård Langelinie 28 8464 Galten Afgørelse om udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på ejendommen Langelinie 28, 8464, Galten Skanderborg Kommune har den 20. marts 2017 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Der meddeles dispensation endvidere dispensations for afstandskrav til naboskel for udvidelsen af møddingspladsen.

Der meddeles dispensation endvidere dispensations for afstandskrav til naboskel for udvidelsen af møddingspladsen. A/S HATTING-KS Oensvej 48 8700 Horsens Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151507 kristian.arnborg.nielsen@randers.dk www.randers.dk 17-05-2017

Læs mere

Afgørelse om accept af udvidelse af dyreholdet i eksisterende stalde på husdyrbruget Sneum Kirkevej 9,

Afgørelse om accept af udvidelse af dyreholdet i eksisterende stalde på husdyrbruget Sneum Kirkevej 9, Gunnar Hansen Sneum Kirkevej 9 Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 3. december 2013 Journal nr. 2013-26942 Sagsbehandler Thomas Løkkebø Telefon direkte 76 16 51 23 Afgørelse om accept af udvidelse af dyreholdet

Læs mere

Dispensation til etablering af læskur

Dispensation til etablering af læskur Dispensation til etablering af læskur Dispensation Esbjerg Kommune meddeler hermed dispensation til etablering af læskur på Sjelborggårdsvej 30, 6710 Esbjerg V. Da læskuret er opført er der tale om en

Læs mere

Tillægsgodkendelse til miljøgodkendelsen af husdyrbruget Lyngskovvej 1, 6200 Aabenraa

Tillægsgodkendelse til miljøgodkendelsen af husdyrbruget Lyngskovvej 1, 6200 Aabenraa Kultur, Miljø & Erhverv Team Miljø Skelbækvej 2 DK-6200 Aabenraa Tlf.: 73 76 76 76 Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Dato: 20-11-2013 Sagsnr.: 13/37837 Dok.nr.: 12 Kontakt: Tina Ketelsen Direkte

Læs mere

Tilladelse til opførelse af nyt maskinhus på ejendommen Horsensvej 44, 8660 Skanderborg

Tilladelse til opførelse af nyt maskinhus på ejendommen Horsensvej 44, 8660 Skanderborg Peder Sølvsten Horsensvej 44 8660 Skanderborg Tilladelse til opførelse af nyt maskinhus på ejendommen Horsensvej 44, 8660 Skanderborg Skanderborg kommune har den 6. juli 2016 modtaget en anmeldelse om

Læs mere

INDLEDNING...3 TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE...4

INDLEDNING...3 TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE...4 Tillæg til eksisterende miljøgodkendelse på landbrugsejendommen Kildegårdsvej 1, 5853 Ørbæk. Etablering af to gyllebeholdere i det åbne land December 2013 Indholdsfortegnelse INDLEDNING...3 TILLÆG TIL

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse for Ilbjergvej 17, 7870 Roslev

Tillæg til miljøgodkendelse for Ilbjergvej 17, 7870 Roslev Tillæg til miljøgodkendelse for Ilbjergvej 17, 7870 Roslev efter 12, stk. 3 i Lovbekendtgørelse nr. 1486 af 4. december 2009 om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug. Meddelt d. 24. februar 2014 Tillægget

Læs mere

Knudsø. pontonbro. 1. Vilkår for tilladelsen 1) Broen skal udføres og anlægges som anført i ansøgningsmaterialet.

Knudsø. pontonbro. 1. Vilkår for tilladelsen 1) Broen skal udføres og anlægges som anført i ansøgningsmaterialet. Fiskeriforeningen Gudenaa Att: Peter Helt Hansen Sendt til: peterhelt@mail.dk Dato: 30. oktober 2014 Sagsnr.: 14/68966 Skanderborg Kommune Adelgade 44 8660 Skanderborg Tlf. 8794 7000 www.skanderborg.dk

Læs mere

Tillæg nr. 1 til 12 miljøgodkendelse til Laenvej 50, 8586 Ørum Djurs.

Tillæg nr. 1 til 12 miljøgodkendelse til Laenvej 50, 8586 Ørum Djurs. Jacob Revsbeck Bønnerup Laenvej 50 8586 Ørum Djurs Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 21. august 2015 Reference: Kirsten H. Wermuth /bc Tlf.: 89594016 E-mail: khw@norddjurs.dk Journalnr.: 15/9007 Tillæg

Læs mere

Ian Michael Sørensen Cate Vejby Sørensen Stilling Landevej 34 Stilling 8660 Skanderborg. Dato: 18. november 2015. Sagsnr.

Ian Michael Sørensen Cate Vejby Sørensen Stilling Landevej 34 Stilling 8660 Skanderborg. Dato: 18. november 2015. Sagsnr. Ian Michael Sørensen Cate Vejby Sørensen Stilling Landevej 34 Stilling 8660 Skanderborg Dato: 18. november 2015 Sagsnr.: 15/22359 Tilladelse efter planlovens 35 til lovliggørelse af udhus Der meddeles

Læs mere

Billund Kommunes foreløbige vurdering

Billund Kommunes foreløbige vurdering Kurt Rungborg Mikkelsen Mejerivej 20 7250 Hejnsvig Sendt til din e-boks Afgørelse vedr. 27 anmeldelse for etablering af maskinhus på Mejerivej 20, 7250 Hejnsvig Dato: 6. juni 2016 Billund Kommune har den

Læs mere

I forbindelse med anmeldelse af, og ansøgning om byggetilladelse til en ny møddingsplads og samlebrønd er der søgt om dispensation fra afstandskrav

I forbindelse med anmeldelse af, og ansøgning om byggetilladelse til en ny møddingsplads og samlebrønd er der søgt om dispensation fra afstandskrav Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Alrøvej 17, 8300 Odder Dispensation fra afstandskravet til naboskel. I forbindelse med anmeldelse af, og ansøgning om byggetilladelse til en ny møddingsplads og samlebrønd

Læs mere

Miljøgodkendelse 1 af

Miljøgodkendelse 1 af Tillægsgodkendelse til Miljøgodkendelse 1 af Malkekvægbruget Kragelundvej 34, 6330 Padborg Aabenraa Kommune Teknik & Miljø Miljø & Natur Plantagevej 4, Bov 6330 Padborg Tlf. 73 76 76 76 1 12, stk. 3 i

Læs mere

Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af tilbygning til eksisterende spejderhus (overdækning samt redskabsrum)

Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af tilbygning til eksisterende spejderhus (overdækning samt redskabsrum) Jacob Mai Lemming Vestre Skolevej 19 8464 Galten Mail: lemming.j@gmail.com Dato: 8. oktober 2015 Sagsnr.: 15/48834 Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af tilbygning til eksisterende spejderhus

Læs mere

Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015

Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015 Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm 8. september 2015 Landzonetilladelse til udskiftning af en cryotank til oxygen på matr. nr. 10ba, Hallundbæk Gde., Ejstrup, beliggende

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af halmlade. I/S Bdr. Pedersen Nørlundvej 51 7400 Herning

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af halmlade. I/S Bdr. Pedersen Nørlundvej 51 7400 Herning Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af halmlade I/S Bdr. Pedersen Nørlundvej 51 7400 Herning

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse af husdyrbruget Skovlvejen 3 og 20, 9600 Aars - etablering af ensilageplads med udsprinkling af ensilagevand

Tillæg til miljøgodkendelse af husdyrbruget Skovlvejen 3 og 20, 9600 Aars - etablering af ensilageplads med udsprinkling af ensilagevand 12 Lov nr. 1486 af 4. december 2009 om miljøgodkendelse mv. af husdyrbrug xx-xx 2014 Tillæg til miljøgodkendelse af husdyrbruget Skovlvejen 3 og 20, 9600 Aars - etablering af ensilageplads med udsprinkling

Læs mere

www.ikast-brande.dk HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014

www.ikast-brande.dk HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014 Landzonetilladelse til lovliggørelse af skur - Skyggevej 21 A, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Husstandsvindmøllen må ikke opføres i reflekterende materiale.

Husstandsvindmøllen må ikke opføres i reflekterende materiale. Knud Hyldahl Thyregodvej 11 7323 Give Sendt pr mail: [rapsbil@gmail.com] Dato: 26. juni 2015 Sagsnr.: 14/87540 Tilladelse efter planlovens 35 til opstilling af husstandsvindmølle Der meddeles hermed tilladelse

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: DTO afgørelse, version 1 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af udvidelse

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til ændret placering af ungdyrstald på husdyrbruget Hesteløkken 5, 6340 Kruså

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til ændret placering af ungdyrstald på husdyrbruget Hesteløkken 5, 6340 Kruså Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø og landbrug Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73 76 76 76 Dato: 12-07-2013 Sagsnr.: 13/22799 Dok.løbenr.: 197345/13 Kontakt: Susanne

Læs mere

Steen Weigelt Rasmussen Skovsrodvej Ry. Afgørelse. Anmeldelse efter 25 opførelse af kornsilo på Skovsrodvej 20, 8680 Ry

Steen Weigelt Rasmussen Skovsrodvej Ry. Afgørelse. Anmeldelse efter 25 opførelse af kornsilo på Skovsrodvej 20, 8680 Ry Steen Weigelt Rasmussen Skovsrodvej 20 8680 Ry Afgørelse. Anmeldelse efter 25 opførelse af kornsilo på Skovsrodvej 20, 8680 Ry Skanderborg kommune har den 5. februar 2017 modtaget en anmeldelse om opførelse

Læs mere

At staldene som oplyst står i åben forbindelse med hinanden og dermed kan betragtes som ét staldafsnit.

At staldene som oplyst står i åben forbindelse med hinanden og dermed kan betragtes som ét staldafsnit. Jens Møller Nedre Vej 77 8930 Randers NØ Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151745 Peter.Kruse@randers.dk www.randers.dk 01-08-2017 / 09.17.44-P19-7-17

Læs mere

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Landzonetilladelse til udvidelse af en maskinhal og lovliggørelse af et brændeskur, Floritsvej 4, 8765 Klovborg Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse. Att. Gitte Lysehøj.

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse. Att. Gitte Lysehøj. Skel.dk Landinspektører Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Att. Gitte Lysehøj. Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR

Læs mere

Esbjerg kommune har truffet afgørelse om, at det ansøgte ikke kræver

Esbjerg kommune har truffet afgørelse om, at det ansøgte ikke kræver Teknik & Preben Østergård Sadderupvej 13 6705 Esbjerg Ø Dato Journal nr. Sagsbehandler Telefon direkte E-mail Torvegade 74. 6700 Esbjerg 23. marts 2014 14/4238 Thomas Løkkebø 76 16 51 23 thlkk@esbjergkommune.dk

Læs mere

Casper Kabel Rasmussen Vejlgårdvej 9 Vejlgårde 7800 Skive casperkabel@fiberpost.dk. Den 11. marts 2015

Casper Kabel Rasmussen Vejlgårdvej 9 Vejlgårde 7800 Skive casperkabel@fiberpost.dk. Den 11. marts 2015 Casper Kabel Rasmussen Vejlgårdvej 9 Vejlgårde 7800 Skive casperkabel@fiberpost.dk Den 11. marts 2015 Vejlgårdvej 14 7800 Skive - Anmeldelse 31 Skift i dyretype - Afgørelse Skive Kommune har den 14. januar

Læs mere

Jesper Bundgaard Larsen Nautrupvej 52 7870 Roslev larsenjesper@hotmail.dk. Den 6. august 2015

Jesper Bundgaard Larsen Nautrupvej 52 7870 Roslev larsenjesper@hotmail.dk. Den 6. august 2015 Jesper Bundgaard Larsen Nautrupvej 52 7870 Roslev larsenjesper@hotmail.dk Den 6. august 2015 Nautrupvej 52 7870 Roslev - Anmeldeordningen 27 - Afgørelse - maskinhus - uden nabohøring. Skive Kommune har

Læs mere

Afgørelsen er meddelt i medfør af 32 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen 2.

Afgørelsen er meddelt i medfør af 32 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen 2. Natur og Miljø Jens Peter Jensen Gammel Vodstrupvej 11 Vodstrup 7900 Nykøbing M Dato: 15-06-2016 Sagsnr.: 773-2016-13262 Navn: Malene Fogh Direkte tlf.nr.: 99707074 E-mail mfo@morsoe.dk Anmeldelse om udvidelse

Læs mere

Knud Thor Larsen. - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande. 14. marts 2013. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken 1

Knud Thor Larsen. - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande. 14. marts 2013. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken 1 Knud Thor Larsen Arvad Møllevej 3 7330 Brande 14. marts 2013 Landzonetilladelse til etablering af et overdækket privat svømmebassin - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande Teknik- og miljøudvalget har den 5. marts

Læs mere

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et skur på matr. nr. 2l, Stensbjerg, Ikast, beliggende ved Hagelskærvej 42B, 7430

Læs mere

Accepten omfatter etablering af en gyllebeholder. Beholderens kapacitet. opføres af traditionelle grå betonelementer.

Accepten omfatter etablering af en gyllebeholder. Beholderens kapacitet. opføres af traditionelle grå betonelementer. Teknik & Jens Edvard Lauridsen Ålbæk Møllevej 32 6740 Bramming Dato Journal nr. Sagsbehandler Telefon direkte E-mail Torvegade 74. 6700 Esbjerg 12. marts 2015 14/31714 Thomas Løkkebø 76 16 51 23 thlkk@esbjergkommune.dk

Læs mere

Kultur, Plan og Erhverv Afgørelse om ændring af dyreholdet på Horseskovvej 1, 5700 Svendborg. Afgørelse fra 30,8 DyreEnheder (DE), til 31,0 DE

Kultur, Plan og Erhverv Afgørelse om ændring af dyreholdet på Horseskovvej 1, 5700 Svendborg. Afgørelse fra 30,8 DyreEnheder (DE), til 31,0 DE Lars Stougaard Horseskovvej 10 5700 Svendborg Mail: lars-mosegaarden@hotmail.com Kultur, Plan og Erhverv Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 kulturogplan@svendborg.dk www.svendborg.dk

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift i dyretype

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift i dyretype Afdeling: Byg og Miljø Dato: 02.05.2014 TEKNIK BYG OG OG MILJØ MILJØ Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift i dyretype Damkærvej 18 Homå 8500 Grenaa Efter 17, stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. af

Læs mere

Svend Bodholt Nielsen Resenborgvej 20 7400 Herning. 11.september 2013

Svend Bodholt Nielsen Resenborgvej 20 7400 Herning. 11.september 2013 Svend Bodholt Nielsen Resenborgvej 20 7400 Herning 11.september 2013 Anmeldelse af etablering af gyllebeholder - Resenborgvej 20, 7400 Herning Ikast-Brande Kommune har den 13. august 2013 modtaget en anmeldelse

Læs mere

www.ikast-brande.dk Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016

www.ikast-brande.dk Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016 Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et nyt enfamiliehus og garage med redskabsrum på matr. nr. 6s, Brandlund

Læs mere

Nudrift Dyretype Antal Vægt DE Smågrise ,3-32 kg 18,67 Slagtesvin kg 98,72 Søer 175 Fravænningsvægt 7,3 kg 39,87 157,57

Nudrift Dyretype Antal Vægt DE Smågrise ,3-32 kg 18,67 Slagtesvin kg 98,72 Søer 175 Fravænningsvægt 7,3 kg 39,87 157,57 Teknik og Miljø Gert Overgaard Christensen Staghøjvej 44 Frøslev 7900 Nykøbing M Dato: 12-09-2016 Sagsnr.: 773-2016-18168 Navn: Malene Fogh Direkte tlf.nr.: 99707074 E-mail mfo@morsoe.dk Anmeldelse af

Læs mere

Landzonetilladelse til at opstille en husstandsmølle på Toelbjergvej 3, 7620 Lemvig

Landzonetilladelse til at opstille en husstandsmølle på Toelbjergvej 3, 7620 Lemvig Arne Noe Toelbjergvej 3 Vandborg 7620 Lemvig 24. juli 2015 Landzonetilladelse til at opstille en husstandsmølle på Toelbjergvej 3, 7620 Lemvig samt Afgørelse på VVM-screening af husstandsmølle på Toelbjergvej

Læs mere

Byggemyndighed. Jesper Rye Jensen Vesterhavevej 2014 4736 Karrebæksminde. Sendt til jr@ryemerc.dk

Byggemyndighed. Jesper Rye Jensen Vesterhavevej 2014 4736 Karrebæksminde. Sendt til jr@ryemerc.dk Jesper Rye Jensen Vesterhavevej 2014 4736 Karrebæksminde Sendt til jr@ryemerc.dk Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 30.3.2015 Sagsnr. 01.03.03-P19-92-14

Læs mere

Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd. CVR.nr.: 19852709

Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd. CVR.nr.: 19852709 Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd CVR.nr.: 19852709 Januar 2013 Indholdsfortegnelse ANMELDELSE AF UDVIDELSE AF STALDE PGA. DYREVELFÆRD... 4 BAGGRUND... 4 AFGØRELSE... 4 ØVRIGE BESTEMMELSER...

Læs mere

Tillæg 12 GODKENDELSE af husdyrbruget

Tillæg 12 GODKENDELSE af husdyrbruget Tillæg 12 GODKENDELSE af husdyrbruget Høgslundvej 12 6270 Tønder INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INDLEDNING...3 2 AFGØRELSE OM MILJØGODKENDELSE...4 3 VILKÅR...5 3.1. GRUNDFORHOLD...5 3.1.1. Generelle forhold...5

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Hobrovej 4, 9500 Hobro

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Hobrovej 4, 9500 Hobro Per F. Andersen Hobrovej 4 9510 Arden Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.44-P19-1-14 Ref.: Anna

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Henrik Langtofte Larsen Søbanken 2 Jorløse 4470 Svebølle DATO 28. oktober 2015 SAGSNR. 326-2015-51444 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at opføre

Læs mere

Revurdering af miljøgodkendelse for kvægbruget på Rolighed 1, 6818 Årre fra den 5. august 2008

Revurdering af miljøgodkendelse for kvægbruget på Rolighed 1, 6818 Årre fra den 5. august 2008 Revurdering af miljøgodkendelse for kvægbruget på Rolighed 1, 6818 Årre fra den 5. august 2008 I henhold til 41 stk 3 i Bekendtgørelse af lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Godkendt den 7. november

Læs mere

Afgørelse om ikke-vvm-pligt for nyt stadion på Søholt

Afgørelse om ikke-vvm-pligt for nyt stadion på Søholt Silkeborg Kommune Søvej 1 8600 Silkeborg Sendt som mail til: ejendomme@silkeborg.dk 13. juli 2015 Afgørelse om ikke-vvm-pligt for nyt stadion på Søholt Silkeborg Kommune, Natur og Miljø har den 27. maj

Læs mere

Ole Olsen Nordbjergvej Ringsted

Ole Olsen Nordbjergvej Ringsted Ole Olsen Nordbjergvej 32 4100 Ringsted Dato: 11.august 2017 Afgørelse om ikke-godkendelsespligt ved udvidelse af dyrehold i eksisterende stald på Nordbjergvej 32 og accept af anmeldelsen Du har anmeldt

Læs mere

www.ikast-brande.dk René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015

www.ikast-brande.dk René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015 René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015 Landzonetilladelse til etablering af et nyt stuehus på matr. nr. 2c, Borup By, Brande, beliggende ved Sandfeldvej 23, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Ny foderlade. Nye siloer. Tilladelse til opførelse af gastæt silo Glavendrupvej 10, 5450 Otterup

Ny foderlade. Nye siloer. Tilladelse til opførelse af gastæt silo Glavendrupvej 10, 5450 Otterup Ny foderlade Nye siloer Tilladelse til opførelse af gastæt silo Glavendrupvej 10, 5450 Otterup 15. maj 2014 Afgørelse vedr. opførelse kornsiloer og foderlade på ejendommen beliggende Glavendrupvej 10,

Læs mere

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af et skur med solceller - Højgårdsvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Kaj Møller Nielsen Hyldevej 12 9690 Fjerritslev

Kaj Møller Nielsen Hyldevej 12 9690 Fjerritslev Kaj Møller Nielsen Hyldevej 12 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.:72577777Fax:72578888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Ingerlise

Læs mere

Kåre Svendsen Rællingvej 2 Grinderslev 7870 Roslev Den 15. oktober 2014

Kåre Svendsen Rællingvej 2 Grinderslev 7870 Roslev Den 15. oktober 2014 Kåre Svendsen Rællingvej 2 Grinderslev 7870 Roslev Grinderslevmink@hotmail.com Den 15. oktober 2014 Rællingvej 2 7870 Roslev - Afgørelse uden nabohøring - Anmeldeordning 27 - Pelseri - Lagerhal Skive Kommune

Læs mere

Per Hansen Nissumvej Roslev Den 20. juni 2014

Per Hansen Nissumvej Roslev Den 20. juni 2014 Per Hansen Nissumvej 15 7870 Roslev solbakkennissum@live.dk Den 20. juni 2014 Nissumvej 15 7870 Roslev - Afgørelse - Anmeldeordningen 29 - Etablering af gyllebeholder Skive Kommune har den 27. maj 2014

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af ny fodersilo og ændringer ved planlagte minkhaller på Pallisgårdvej 3, 7600 Struer.

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af ny fodersilo og ændringer ved planlagte minkhaller på Pallisgårdvej 3, 7600 Struer. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK OLE NIELSEN Pallisgårdvej 3 7600 Struer Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af ny

Læs mere

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Birkeland A/S Roager Østermark Ribe

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Birkeland A/S Roager Østermark Ribe Torvegade 74, 6700 Esbjerg Birkeland A/S Roager Østermark 4 6760 Ribe Dato 30. august 2016 Sagsbehandler Karen Brink Nielsen Telefon direkte 76 16 51 36 E-mail kabn@esbjergkommune.dk Sagsid 16/17049 Afgørelse

Læs mere

Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm. 5. september 2013

Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm. 5. september 2013 Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm 5. september 2013 Landzonetilladelse til opførelse af en ny carport med redskabsrum, Engvej 7, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

Jeppe Andersen Løgsted Skalle 12 Løgsted 9670 Løgstør jeppezip@gmail.com. Landzonetilladelse på ejendommen Løgsted Skalle 12, Løgsted, 9670 Løgstør.

Jeppe Andersen Løgsted Skalle 12 Løgsted 9670 Løgstør jeppezip@gmail.com. Landzonetilladelse på ejendommen Løgsted Skalle 12, Løgsted, 9670 Løgstør. Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Jeppe Andersen Løgsted Skalle 12 Løgsted 9670 Løgstør jeppezip@gmail.com Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk

Læs mere

Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev Den 3. juni 2015

Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev Den 3. juni 2015 Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev jekaptain@fiberpost.dk Den 3. juni 2015 Sæbyvej 10 - Anmeldeordningen 27 - Afgørelse - maskinhus - med nabohøring. Skive Kommune har den 29. april 2015 modtaget

Læs mere

www.ikast-brande.dk Birgit Dupont - Thorlundvej 30, 7361 Ejstrupholm 29. september 2014

www.ikast-brande.dk Birgit Dupont - Thorlundvej 30, 7361 Ejstrupholm 29. september 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Birgit Dupont Thorlundvej 30A 7361 Ejstrupholm 29. september 2014 Landzonetilladelse til etablering af Bed & Breakfast og lokaleudlejning - Thorlundvej

Læs mere

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 Landzonetilladelse til genopførelse af et sommerhus på matr. nr. 4b, Lundfod By, Brande, beliggende ved Ejstrupholmvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

UKF (DENMARK) A/S Viborgvej Holstebro. Afgørelse om ikke-godkendelsespligt i forbindelse med udskiftning af

UKF (DENMARK) A/S Viborgvej Holstebro. Afgørelse om ikke-godkendelsespligt i forbindelse med udskiftning af UKF (DENMARK) A/S Viborgvej 265 7500 Holstebro Afgørelse om ikke-godkendelsespligt i forbindelse med udskiftning af minkhaller på minkfarmen på Omme Landevej 37, 7200 Grindsted Billund Kommune har den

Læs mere

Nudrift Dyretype Antal Vægt DE Smågrise ,3-32 kg 18,67 Slagtesvin kg 98,72 Søer 175 Fravænningsvægt 7,3 kg 39,87 157,3

Nudrift Dyretype Antal Vægt DE Smågrise ,3-32 kg 18,67 Slagtesvin kg 98,72 Søer 175 Fravænningsvægt 7,3 kg 39,87 157,3 Teknik og Miljø Gert Overgaard Christensen Staghøjvej 44 Frøslev 7900 Nykøbing M Dato: 06-10-2016 Sagsnr.: 773-2016-21641 Navn: Malene Fogh Direkte tlf.nr.: 99707074 E-mail mfo@morsoe.dk Anmeldelse af

Læs mere

AFGØRELSE - IKKE GODKENDELSESPLIGT FOR ETABLERING AF KALVEHYTTER PÅ KVÆGBRUGET LILLE VEDBØLVEJ 6 6500 VOJENS

AFGØRELSE - IKKE GODKENDELSESPLIGT FOR ETABLERING AF KALVEHYTTER PÅ KVÆGBRUGET LILLE VEDBØLVEJ 6 6500 VOJENS AFGØRELSE - IKKE GODKENDELSESPLIGT FOR ETABLERING AF KALVEHYTTER PÅ KVÆGBRUGET LILLE VEDBØLVEJ 6 6500 VOJENS 12 stk. 3 Lov nr. 1486 af 4. december 2009 af lov om miljøgodkendelse mv. af husdyrbrug. 17.

Læs mere

Brian Nordahl Simonsen Gedevejlevej 8 8722 Hedensted. Tillæg til miljøgodkendelse på Gedevejlevej 8, 8722 Hedensted

Brian Nordahl Simonsen Gedevejlevej 8 8722 Hedensted. Tillæg til miljøgodkendelse på Gedevejlevej 8, 8722 Hedensted Brian Nordahl Simonsen Gedevejlevej 8 8722 Hedensted Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Sagsbeh.: Mette Højby Direkte nr.: 7975 5678 mette.hoejby@hedensted.dk Lok.id.:

Læs mere

Lisa og Carsten Nørgaard Svoldrupvej 165 Østrup 9600 Aars hestedyrlaegen@gmail.com

Lisa og Carsten Nørgaard Svoldrupvej 165 Østrup 9600 Aars hestedyrlaegen@gmail.com Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Lisa og Carsten Nørgaard Svoldrupvej 165 Østrup 9600 Aars hestedyrlaegen@gmail.com Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt på Tanderupgårdsvej 19, 9690 Fjerritslev

Afgørelse om ikke godkendelsespligt på Tanderupgårdsvej 19, 9690 Fjerritslev Poul Erik Andersen Tanderupgårdsvej 19 Skræm 9690 Fjerritslev Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Bettina Brøndum Andersen Direkte 7257

Læs mere

Revurdering af MILJØGODKENDELSE for kvægbruget på Sømosevej Varde

Revurdering af MILJØGODKENDELSE for kvægbruget på Sømosevej Varde Erhvervscenteret Bytoften 2, 6800 Varde Revurdering af MILJØGODKENDELSE for kvægbruget på Sømosevej 30 6800 Varde I henhold til 39 jævnfør 41 i Lovbekendtgørelse nr. 442 af 13. maj 2016 om miljøgodkendelse

Læs mere

Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev Den 23. december 2014

Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev Den 23. december 2014 Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev jekaptain@fiberpost.dk Den 23. december 2014 Sæbyvej 11 A 7870 Roslev - Afgørelse uden nabohøring - Anmeldeordning 27 - Maskinhus Skive Kommune har den 29.

Læs mere

Steen Nørgård Langelinie Galten. Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning på ejendommen Langelinie 52, 8464, Galten

Steen Nørgård Langelinie Galten. Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning på ejendommen Langelinie 52, 8464, Galten Steen Nørgård Langelinie 28 8464 Galten Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning på ejendommen Langelinie 52, 8464, Galten Skanderborg Kommune har den 20. marts 2017 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Afgørelsen er meddelt i medfør af 31 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen 2.

Afgørelsen er meddelt i medfør af 31 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen 2. Teknik og Miljø Ornestationen Mors ApS Gl. Møllevej 97 7970 Redsted M Dato: 12-09-2016 Sagsnr.: 773-2016-18187 Navn: Malene Fogh Direkte tlf.nr.: 99707074 E-mail mfo@morsoe.dk Anmeldelse af skift mellem

Læs mere

Salling produktion v. Helle Jensen Havbakkervej 2 A 7870 Roslev. henrik@havbakke2a.dk. Den 25. august 2015

Salling produktion v. Helle Jensen Havbakkervej 2 A 7870 Roslev. henrik@havbakke2a.dk. Den 25. august 2015 Salling produktion v. Helle Jensen Havbakkervej 2 A 7870 Roslev henrik@havbakke2a.dk Den 25. august 2015 Havbakkervej 2 A 7870 Roslev - Anmeldelse 31 Skift i dyretype - ingen nabohøring. Skive Kommune

Læs mere

Tilladelse til opførelse af kornsilo

Tilladelse til opførelse af kornsilo Tilladelse til opførelse af kornsilo Efter 28 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Gyrupvej 14, 7752 Snedsted 26. maj 2016 Generelle forhold Anmeldelse efter 27 i Bekendtgørelse

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Hvarregaardsvej 3, 9510 Arden

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Hvarregaardsvej 3, 9510 Arden Kurt Jensen Lundgaard Hedevej 36 Lundgaard 9510 Arden Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.44-P19-2-14

Læs mere

Vårvej 65, 9240 Nibe - økologisk fjerkræslagteri

Vårvej 65, 9240 Nibe - økologisk fjerkræslagteri #BREVFLE ROKKEDAHL LANDBRUG A/S Nymøllevej 126 B Kølby 9240 Nibe 16. februar 2016 Vårvej 65, 9240 Nibe - økologisk fjerkræslagteri Landzonetilladelse Aalborg Kommune meddeler hermed tilladelse efter planlovens

Læs mere

Der har været foretaget nabohøring og ingen af naboerne har givet bemærkninger til kommunens udkast til vurdering.

Der har været foretaget nabohøring og ingen af naboerne har givet bemærkninger til kommunens udkast til vurdering. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Christian Riis Sindberg Kallerupvej 5 Kallerup 7790 Thyholm Opførelse af kornsilo på ejendommen Kallerupvej

Læs mere

Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30

Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30 Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30 1. november 2013 Landzonetilladelse til opførsel af kedelhus til

Læs mere

Bent Faarkrog Grættrupvej 2 Møgelthorum 7870 Roslev faarkrog@mail.tdcadsl.dk. Den 15. marts 2013

Bent Faarkrog Grættrupvej 2 Møgelthorum 7870 Roslev faarkrog@mail.tdcadsl.dk. Den 15. marts 2013 Bent Faarkrog Grættrupvej 2 Møgelthorum 7870 Roslev faarkrog@mail.tdcadsl.dk Den 15. marts 2013 Grættrupvej 2 7870 Roslev - Afgørelse 19 c - Velfærds tilbygning til minkhaller 2013 Skive Kommune har den

Læs mere