Spørgsmål vedrørende udbuddet: Profil og kernefortælling for Thorsminde Thyborøn.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgsmål vedrørende udbuddet: Profil og kernefortælling for Thorsminde Thyborøn."

Transkript

1 Spørgsmål vedrørende udbuddet: Profil og kernefortælling for Thorsminde Thyborøn. Følgende spørgsmål er modtaget d vedrørende udbud på udarbejdelse af profil og Baggrund Spørgsmål: Hvad udspringer projektet af, og hvilken rolle har det ift. det samlede projekt for Vestkysten? Svar: Projektet udspringer af Udviklingsplan for Vestkysten - En fælles ambition for turismen frem mod 2025 hvor de to byer Thorsminde og Thyborøn er udpeget som to af 18 nye stærke feriesteder på Vestkysten. Udviklingsplanen konkluderer, at såfremt vækstmålene for den samlede vestkystsatsning skal realiseres, er det nødvendigt at få flere kystbyer i spil, hvorfor der er behov for et udviklings- og vækstprojekt i byerne. Vækstprojekt Thorsminde-Thyborøn er et resultat af dette behov. Opgaven med udviklingen af denne profil og kernefortælling er, at skabe en skarp og stærk profil, samtidig med, at den fælles identitet i de to kystbyer og langs kysten fremhæves og forenes under den fælles branding og fortælling om Vestkysten. Spørgsmål: Er målgruppen for foranalysen nærmere afgrænset end danskere og tyskere, eller ønsker I overvejelser omkring dette i tilbuddet? Svar: Danskere og tyskere er kystbyernes nuværende primære gæster. Det er denne gruppe der kontaktes ifm. kendskabsanalysen. Tilbudsgiver bedes komme med sit bud på hvordan kendskabsanalysen skal gennemføres rettet mod en afgrænsede målgruppe i Tyskland og Danmark. Jf. opgavebeskrivelsen i udbudsmaterialet er der følgende opgave omkring beskrivelse af destinationens målgruppe: Destinationens primære målgruppe fastlægges og analyseres på baggrund af overstående ( tidligere gennemførte analyse, foranalysen og materiale fra Visit Denmark mv. red. ) og kan indeholde eksempelvis personaer eller andre former for målgruppebeskrivelser, tilpasset det lokale marked Thorsminde-Thyborøn. Spørgsmål: Er der gjort overvejelser omkring sample size på kendskabsanalyserne? Svar: Sample size defineres ud fra det der er muligt, inden for rammerne af budgettet. Lokal forankring Spørgsmål: Hvor fastsatte er rammerne for inddragelse af lokale aktører? Svar: Tilbudsgiver bedes komme med sit bud på hvordan lokale aktører skal inddrages, ud over de fastlagte møder og sparringsmuligheder i Advisory Board. Tilbudsgiver bedes udvise forståelse for aktørgruppens begrænsede tid og evt. have overvejelser omkring hvilke grupper af aktører der skal inddrages. Spørgsmål: Er det allerede besluttet, hvem der er del af Advisory Boardet eller hvilke lokale aktører, der ønskes inddraget? Svar: Medlemmerne af Advisory Board er udpeget på forhånd. Øvrige lokale aktører inviteres og inddrages løbende i samarbejde mellem konsulent og arbejds- og projektgruppe.

2 Spørgsmål: I skriver at min. 25 lokale aktører skal inddrages i processen omkring markedsføringskoncepterne. Menes der her under udvikling eller i testen af dem? Og er det udover det lokale Advisory Board? Svar: der inddrages 25 lokale aktører ifm. test af markedsføringskoncepterne. De 25 lokale aktører der skal inddrages og Advisory Board er ikke gensidig udelukkende. Følgende spørgsmål er modtaget d vedrørende udbud på udarbejdelse af profil og Spørgsmål: Kan I uddybe jeres tanker omkring den opfølgende kendskabsmåling? Svar: Analyserne skal kortlægge destinationens nuværende kendskabsgrad og attraktivitet samt give information om, hvad gæsterne kender byerne og destinationen for. Spørgsmål: Kan I uddybe jeres tanker omkring test af materialet? Svar: Test skal foretages efter behov ud fra kravene til de enkelte aktiviteter/leverancer. Test af materialer foretages ud fra det der er muligt, inden for rammerne af budgettet. Følgende spørgsmål er modtaget d vedrørende udbud på udarbejdelse af profil og Content og kommunikationsmateriale Spørgsmål: I skriver, at I gerne vil have lavet 3 film. Går ud fra, at det er en film for hhv. Thorsminde, Thyborøn og det overordnede vestkyst-brand? Svar: Ja, tre film for hhv. Thorsminde, Thyborøn og den fælles kyststrækning. Spørgsmål: Har I gjort jer nogen tanker om formen på filmen? Er det testimonial, reportage, reklamefilm - eller hvad drømmer I mon om? Svar: Formen på filmen skal have karakter af reklamefilm og gerne med et touch af humor men der også afspejler eks. den rå og uberørte natur, rammen for ro og mindfulness mv. Og så skal reklamefilmene (og det grafiske) understøtte kernefortællingen og profilen for de to byer og kyststrækningen. Spørgsmål: I ønsker 3 visuelle udtryk - hvordan tænker I omfanget af dem? Er det oplæg til grafiske identiteter, hvor vi viser layoutskitser til forskellige brugssituationer (fx SoMe, posters, bannere, o.l.). Altså "bare" udtryk - og ikke færdige trykklare filer af de enkelte produktskitser. Svar: Det er et færdigt oplæg til grafisk identitet vi har behov for, der er klar til implementering. Et udtryk der kan anvendes både on- og offline. Følgende spørgsmål er modtaget d vedrørende udbud på udarbejdelse af profil og Spørgsmål: Hvem er de afgrænsede målgrupper der nævnes? (Ift. kendskabsanalysen red. ) Svar: Målgrupperne på kendskabsanalysen begrænses ud fra kendskab til tidligere gæster, målgruppe beskrivelse fra VisitDenmark samt hvad der er muligt inden for rammerne af budgettet.

3 Spørgsmål: Der nævnes at analysearbejdet (ift. kendskabsanalysen red.) vil ske via en online spørgeskemaundersøgelse; er det tænkt sådan at der sendes et link med mail? Hvis ja, hvem har mailadresser? Hvordan er det tænkt at man skal indhente svar? Svar: Det er op til Tilbudsgiver, at gennemføre denne undersøgelse, ud fra den metode de selv vurdere er den bedste. Spørgsmål: Er der lavet spørgsmål til spørgeskemaet? Eller er der tidligere spørgeskemaer til inspiration for udvikling af nye? Svar: Der er ikke lavet et spørgeskema på forhånd. Der er ikke tidligere udarbejdet spørgeskemaer i projektet. Spørgsmål: Er det de samme der spørges i den indledende kendskabsanalyse, som ved den afsluttende? Svar: I udgangspunktet ja. Spørgsmål: Hvornår er det tænkt at den afsluttende kendskabsanalyse skal foregå? (Der nævnes at det er ved projektets afslutning, men i så fald har der vel ikke kørt en markedsføringsindsats på det tidspunkt, der har øget kendskabsgraden?) Svar: I udgangspunktet fastholdes, at opfølgningen skal ske i slutningen af projektet. Projektgruppen er opmærksomme på udfordringen med den korte tidsperiode. Spørgsmål: I forhold til de 20 interviews med lokale ildsjæle, delopgave 1: Hvor skal interviewene foregå? Er det på 20 forskellige lokationer? (Det har betydning for, hvor mange interviews man kan nå på en dag.) Svar: Tilbudsgiver beslutter, med sparring fra arbejdsgruppen, hvilken metode der anvendes ved gennemførelsen af interviews. Hvis der er Tilbudsgivers oplæg at de skal samles et sted, er det det arbejdsgruppen forholder sig til. Der skal gennemføres 10 interviews i og omkring hver af de to kystbyer. Følgende spørgsmål er modtaget d vedrørende udbud på udarbejdelse af profil og Spørgsmål: Er den angivne budgetramme ekskl. eller inkl. moms? Svar: Budgetrammen er ekskl. moms. Profil og kernefortælling Spørgsmål: Hvad er rammerne og omfanget for profil og kernefortælling? Svar: Den overordnede ramme for profil og kernefortællingen er den fælles kernefortælling og branding af hele Vestkysten. Herudover sættes rammerne af de input og interviews der løbende indhentes fra lokale aktører og arbejdsgruppen. Omfanget er en gennemgående analyse og beskrivelse af profil og kernefortællingen, samt udarbejdelsen af gennemtestet tekst, content og markedsføringskoncepter. Følgende spørgsmål er modtaget d vedrørende udbud på udarbejdelse af profil og kernefortælling for Thorsminde-Thyborøn Spørgsmål: Er budgetrammen på kr ekskl. moms? Svar: Budgetrammen er ekskl. moms.

4 Spørgsmål: Er det samlede set i løbet af hele processen, at der skal inddrages 25 lokale aktører? Svar: Ifm. test af markedsføringskoncepter skal der inddrages minimum 25 lokale aktører. Hvordan de inddrages er op til tilbudsgiver. Der må gerne inddrages mere end 25 tilbudsgivere, og det forventes at de inddrages i processen omkring hele den udbudte opgave og ikke kun i testfasen. Spørgsmål: Skal det forstås således, at markedsføringskoncepterne skal testes af de lokale aktører selv over for målgruppen? Svar: De lokale aktører skal inddrages i test af markedsføringskoncepterne, bl.a. ved test i egen virksomhed over for målgruppen. Følgende spørgsmål er modtaget d vedrørende udbud på udarbejdelse af profil og Spørgsmål: Hvilke eksempler på løsninger af elementer i processen forestiller I jer, at man skal komme med i tilbuddet? Svar: Det handler først og fremmest om at vise, hvordan Tilbudsgiver vil arbejde med elementerne, eksempelvis kernefortællingen. Spørgsmål: Hvem er målgruppen for kendskabsanalyserne, og er der specifikke ønsker hertil? Svar: Målgruppen er sammensætningen af de nuværende gæster. Det er ønsket at analysen besvarer om en målgruppe der ligner den sammensætning vi har af gæster, har kendskab til destinationen. Gæstesammensætning er analyseret i årlige gæsteanalyser. Content og kommunikationsmateriale Spørgsmål: Vedr. deadlines/timeline for processen skriver I, at 1. marts 2020 her deadline for udarbejdelse af 9 visuelle udtryk, 9 billedserie m.v. Mener I hermed, at disse skal være færdige på dette tidspunkt - eller at de skal foreligge som et udkast til diskussion og markedsføringstest inden udarbejdelsen hen over sommeren. Svar: Vi har en forpligtigelse til, at afrapportere disse emner i marts måned. Derfor skal der være noget at afrapportere. Contentmaterialet skal ikke være markedstestet og endeligt færdigt, pr. 1. marts. Spørgsmål: Hvor forskellige skal de 3 forskellige udtryk være for destinationerne? Svar: De tre visuelle udtryk skal alle tage afsæt i den fælles branding af Vestkysten, samtidig med at de to byers kernefortælling og forskelligheder, respekteres. Det skal være tydeligt at de 3 udtryk alle er en del af den samme kernefortælling. Lokal forankring Spørgsmål: Hvor bredt sammensat ser I Advisoryboardet - her tænker vi især på, om diverse foreninger og interessentgrupper er repræsenteret i dette eller skal høres/inddrages af anden vej end via en dialog med det kommende Advisoryboard. Svar: AB indeholder kun 10 medlemmer, hvor ønsket har været at de samme typer aktører deltager fra hver by. Derved er det primært overnatning og aktiviteter der er repræsenteret. Øvrige interessenter skal inddrages på anden vis. Spørgsmål: Hvem aktiverer kernefortællingen efter projektets gennemførelse? Svar: Den skal være forankret blandt de lokale aktører, derfor er lokal inddragelse så vigtig.

5 Spørgsmål: Er Advisory Boardet nedsat? Svar: Ja. Spørgsmål: Hvad er jeres forventninger til markedsprøvning af markedsføringskoncepterne, hvordan ser I det foldet ud? Svar: Markedsprøvningen skal foregå i tæt samarbejde med de lokale aktører. Der skal inddrages minimum 25 lokale aktører i arbejdet med test af markedsføringskoncepter og aktørerne skal kunne anvende koncepterne, både for markedsføring og markedsprøvning, efterfølgende. Spørgsmål: Hvad forstås ved udvikling af et markedsprøvningskoncept? Svar: I løbet af arbejdet med udbuddets opgaver, skal der gennemføres flere markedsprøvninger. Metoden hvormed disse prøvninger foretages, skal udarbejdes til et koncept som de lokale aktørre efterfølgende kan anvende til at teste egne ideer og materiale. Spørgsmål: Hvad forstås ved nye signaturprodukter? Svar: Der udarbejdes nye signaturprodukter i regi og Vækstprojekt Thorsminde-Thyborøn. Denne opgave er ikke en del af udbuddet på profil og kernefortælling.

UDBUDSMATERIALE PROFIL OG KERNEFORTÆLLING VÆKSTPROJEKT THORSMINDE-THYBORØN

UDBUDSMATERIALE PROFIL OG KERNEFORTÆLLING VÆKSTPROJEKT THORSMINDE-THYBORØN UDBUDSMATERIALE PROFIL OG KERNEFORTÆLLING VÆKSTPROJEKT THORSMINDE-THYBORØN INDHOLD 1 Ordregiver... 3 2 Indledning... 4 2.1 Formål... 4 2.2 Kontraktperiode... 4 3 Udbudsbetingelser... 5 3.1 Udbudsform...

Læs mere

Turismeudvikling i Lemvig Kommune

Turismeudvikling i Lemvig Kommune Turismeudvikling i Lemvig Kommune Agenda: 1. Turismeudvikling i Lemvig Kommune 2. Lokalt turisme vækstprojekt Formål med indlægget: Give indblik i Lemvig Kommunes turismeudviklingsfokus, samt information

Læs mere

Udbud Online tilstedeværelse stærke feriesteder i Region Midtjylland.

Udbud Online tilstedeværelse stærke feriesteder i Region Midtjylland. Udbud Online tilstedeværelse stærke feriesteder i Region Midtjylland. Udbyder Opgaven bliver udbudt af projektet: Stærke turismekompetencer - Kvalitetsløft gennem online tilstedeværelse. Dette projekt

Læs mere

UDBUDSMATERIALE STRATEGISK-FYSISK UDVIKLINGSPLAN VÆKSTPROJEKT THORSMINDE-THYBORØN

UDBUDSMATERIALE STRATEGISK-FYSISK UDVIKLINGSPLAN VÆKSTPROJEKT THORSMINDE-THYBORØN UDBUDSMATERIALE STRATEGISK-FYSISK UDVIKLINGSPLAN VÆKSTPROJEKT THORSMINDE-THYBORØN INDHOLD 1 Ordregiver... 3 2 Indledning... 4 2.1 Baggrund... 4 2.2 Formål... 5 2.3 Kontraktperiode... 5 3 Udbudsbetingelser...

Læs mere

Naturen+ Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark. I Lysets Land. PIXI UDGAVE revideret juni 2010

Naturen+ Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark. I Lysets Land. PIXI UDGAVE revideret juni 2010 Naturen+ I Lysets Land Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark 2009 2012 PIXI UDGAVE revideret juni 2010 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Toppen af Danmark i dag 4 Vision og mål

Læs mere

Indhentning af tilbud Der ønskes tilbud på to særskilte opgaver med separate leveringsdatoer og udformning:

Indhentning af tilbud Der ønskes tilbud på to særskilte opgaver med separate leveringsdatoer og udformning: Indhentning af tilbud Der ønskes tilbud på to særskilte opgaver med separate leveringsdatoer og udformning: En revidering af målgruppebeskrivelse på basis af eksisterende materiale (del 1) En definition

Læs mere

VÆKSTPROJEKT THORSMINDE-THYBORØN

VÆKSTPROJEKT THORSMINDE-THYBORØN VÆKSTPROJEKT THORSMINDE-THYBORØN INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund... 3 Lemvig og Holstebro kommuner... 4 Projektformål... 6 1) Udvikling af Profil og Kernefortælling... 6 1.1 Kortlægning af kystbyernes DNA...

Læs mere

Kommunikationsstrategi og grundfortælling, Rømø Udviklingsplan

Kommunikationsstrategi og grundfortælling, Rømø Udviklingsplan Udbud Kommunikationsstrategi og grundfortælling, Rømø Udviklingsplan Sammenfatning Tønder Kommune inviterer hermed interesserede til at afgive tilbud på udvikling af en kommunikationsstrategi og en grundfortælling

Læs mere

VESTKYSTEN VISER VEJEN

VESTKYSTEN VISER VEJEN VESTKYSTEN VISER VEJEN INVITATION TIL PRÆKVALIFIKATION AF RÅDGIVERNE TIL UDARBEJDELSE AF: STRATEGISK-FYSISKE UDVIKLINGSPLANER Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme Introduktion

Læs mere

Projekt Styrket fokus på børns læring Informationsmateriale til projektkommuner

Projekt Styrket fokus på børns læring Informationsmateriale til projektkommuner Projekt Styrket fokus på børns læring Informationsmateriale til projektkommuner TAK FOR JERES DELTAGELSE I PROJEKTET! Kære projektleder Vi glæder os til samarbejdet om udviklingsprojektet: Styrket fokus

Læs mere

Statistisk overblik over turismen

Statistisk overblik over turismen Statistisk overblik over turismen Data for DMO-samarbejde mellem: Hjørring Kommune, Jammerbugt Kommune, Thisted Kommune, Lemvig Kommune og Holstebro Kommune Udarbejdet af Seismonaut, maj 2019 Overblik

Læs mere

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen!

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen! AKTIV AKTØR 2018 Bliv Aktiv Aktør og indgå i et samarbejde, hvor vi i fællesskab markedsfører Holstebro og omegn. Sammen udvikler vi turismen! VisitHolstebro AKTIV AKTØR 2018 Enheden for Erhverv og Turisme

Læs mere

Udbudsmateriale. Konsulentbistand til afholdelse af messe med temaet: Kvalitetsløft af feriehuse

Udbudsmateriale. Konsulentbistand til afholdelse af messe med temaet: Kvalitetsløft af feriehuse Udbudsmateriale Konsulentbistand til afholdelse af messe med temaet: Kvalitetsløft af feriehuse 1. Ordregiver Tønder Kommune, Kongevej 57, 6270 Tønder. Spørgsmål til opgaven skal stilles på mailadressen

Læs mere

UD OVER RAMPEN! KURSUSFORLØB FOR ILDSJÆLE HADERSLEV 18. NOVEMBER 2014

UD OVER RAMPEN! KURSUSFORLØB FOR ILDSJÆLE HADERSLEV 18. NOVEMBER 2014 UD OVER RAMPEN! KURSUSFORLØB FOR ILDSJÆLE HADERSLEV 18. NOVEMBER 2014 PROGRAM Velkomst v. Haderslev Erhvervsråd Præsentation af kursusforløb v. Gitte Mikkelsen Udgangspunkt og vision v. Haderslev Erhvervsråd

Læs mere

Brandingstrategi Udgivet af Vordingborg Kommune 2011. Udarbejdet af: Udviklingsstaben

Brandingstrategi Udgivet af Vordingborg Kommune 2011. Udarbejdet af: Udviklingsstaben Brandingstrategi Brandingstrategi Udgivet af Vordingborg Kommune 2011 Udarbejdet af: Udviklingsstaben Vordingborg Kommune Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg Tlf. 55 36 36 36 www.vordingborg.dk 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

UDBUD GÆSTEANALYSE TURISTERS BRUG OG OPLEVELSE AF BYERNE PÅ DANSKE FERIESTEDER

UDBUD GÆSTEANALYSE TURISTERS BRUG OG OPLEVELSE AF BYERNE PÅ DANSKE FERIESTEDER UDBUD GÆSTEANALYSE TURISTERS BRUG OG OPLEVELSE AF BYERNE PÅ DANSKE FERIESTEDER INDHOLD 1. Ordregiver... 3 2. Indledning... 4 2.1. Formål... 4 2.2 Kontraktperiode... 4 3. Udbudsbetingelser... 5 3.1 Udbudsform...

Læs mere

Konsulentbistand til udvikling af koncept- og forretningsmodel i testprojekt Energisafari

Konsulentbistand til udvikling af koncept- og forretningsmodel i testprojekt Energisafari Indhentning af tilbud Midtjysk Turisme ønsker at få tilbud på opgaveløsning vedrørende følgende opgaver i regi af Socialfondsprojektet RETHINK Kulturturisme : Konsulentbistand til udvikling af koncept-

Læs mere

Kodeks for samspillet mellem politikere og administrationen i Faaborg Midtfyn Kommune

Kodeks for samspillet mellem politikere og administrationen i Faaborg Midtfyn Kommune KØBENHAVN 21/9 2017 Kodeks for samspillet mellem politikere og administrationen i Faaborg Midtfyn Kommune Tilbud 1 Baggrund Generelt om samspillet mellem politikere og embedsmænd I de senere år har der

Læs mere

LIVEABLE CITY LAB KONCEPTUDVIKLING

LIVEABLE CITY LAB KONCEPTUDVIKLING LIVEABLE CITY LAB KONCEPTUDVIKLING HVORFOR ETABLERE ET LIVEABLE CITY LAB (LCL)? Det går godt for Aarhus. Byen oplever betydelig vækst og udvikling som det erhvervsmæssige, uddannelsesmæssige og kulturelle

Læs mere

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Sammen er vi både attraktive og stærke! KystPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som KystPartner har du mulighed for at få netop

Læs mere

Opgavebeskrivelse: Mystery Shopping på danske feriesteder

Opgavebeskrivelse: Mystery Shopping på danske feriesteder Opgavebeskrivelse: Mystery Shopping på danske feriesteder Baggrund og formål Analysen er del af delprojektet 20 særlige feriesteder, der har til formål at belyse potentialet for udvikling af turismen på

Læs mere

Markedsafsøgning/Indhentning af tilbud

Markedsafsøgning/Indhentning af tilbud Markedsafsøgning/Indhentning af tilbud Udvikling af masterplaner for fem kystbadebyer i Kongernes Nordsjælland langs Den Danske Riviera for VisitNordsjælland Delegeringspartner for EU-projektet 2012-2014

Læs mere

Moduloversigt: Ny Ungdomspolitik 2017

Moduloversigt: Ny Ungdomspolitik 2017 Moduloversigt: Ny Ungdomspolitik 2017 Udarbejdet d. 20-01-2017 (Version 1) MODUL: KONFERENCE At skabe opmærksomhed omkring vedtagelsen af en ny politik. At involvere relevante interne og eksterne aktører

Læs mere

Indhentning af tilbud

Indhentning af tilbud Indhentning af tilbud Midtjysk Turisme ønsker at få tilbud på opgaveløsning vedrørende følgende opgaver i regi af Socialfondsprojektet RETHINK Kulturturisme : Konsulentbistand til fremstilling af prototype

Læs mere

Naturen+ Handlingsplan. I Lysets Land. For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark. PIXI-UDGAVE revideret september 2010

Naturen+ Handlingsplan. I Lysets Land. For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark. PIXI-UDGAVE revideret september 2010 Naturen+ I Lysets Land Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark 2009 2012 PIXI-UDGAVE revideret september 2010 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Toppen af Danmark i dag 4 Vision

Læs mere

Lad os løfte fynsk turisme til næste niveau. - Invitation til medlemskab i Destination Fyn-Klyngen

Lad os løfte fynsk turisme til næste niveau. - Invitation til medlemskab i Destination Fyn-Klyngen Lad os løfte fynsk turisme til næste niveau - Invitation til medlemskab i Destination Fyn-Klyngen Derfor turisme og oplevelsesøkonomi Turisme er et af verdens hurtigst voksende erhverv og Fyn har gode

Læs mere

Opgavebeskrivelse. Professionalisering af flextrafikken

Opgavebeskrivelse. Professionalisering af flextrafikken Opgavebeskrivelse Professionalisering af flextrafikken En gap-analyse af flextrafik-branchen i Nordjylland Udarbejdelse af strategiske handlingsplaner til fremtidige indsatser Opgavebeskrivelsen omfatter:

Læs mere

Undervisnings på forskellige niveauer i grundfag efter reformen

Undervisnings på forskellige niveauer i grundfag efter reformen www.eva.dk Undervisnings på forskellige niveauer i grundfag efter reformen Sparringsmøder, oktober 2015 Program for dagen 10.00-10.15: Velkomst og gennemgang af dagens program/ v. EVA 10.15 12.00 Præsentation

Læs mere

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus FerieFritid, Leisure Formål VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus Vi skal skabe rammerne og en samlet platform, således at samarbejdspartnere kan udvikle deres forretning

Læs mere

Udbud: To-delt redskab til content marketing og værdikædesamarbejde i regi af Midtjysk Turismes socialfondsprojekt Det professionelle turisterhverv

Udbud: To-delt redskab til content marketing og værdikædesamarbejde i regi af Midtjysk Turismes socialfondsprojekt Det professionelle turisterhverv Udbud: To-delt redskab til content marketing og værdikædesamarbejde i regi af Midtjysk Turismes socialfondsprojekt Det professionelle turisterhverv Baggrund Midtjysk Turisme har siden 2009 gennem en vedvarende

Læs mere

Indhentning af tilbud for udarbejdelse af en turisme- og potentialeplan for Det Sydfynske Øhav projekt Oplevelsesbaseret Kystturisme (ERDFK-12-0030)

Indhentning af tilbud for udarbejdelse af en turisme- og potentialeplan for Det Sydfynske Øhav projekt Oplevelsesbaseret Kystturisme (ERDFK-12-0030) Indhentning af tilbud for udarbejdelse af en turisme- og potentialeplan for Det Sydfynske Øhav projekt Oplevelsesbaseret Kystturisme (ERDFK-12-0030) Videncenter for Kystturisme (CKT) anmoder om indhentning

Læs mere

HVAD VIDSTE VI FØR 2016 KAMPAGNEN?

HVAD VIDSTE VI FØR 2016 KAMPAGNEN? KAMPAGNE 2017 HVAD VIDSTE VI FØR 2016 KAMPAGNEN? Mange danskere holder ferie hjemme Der er potentiale for flere, men det kræver en holdningsændring HVAD GJORDE VI I 2016? BANNER- OG FACEBOOKANNONCER SYNLIGHED

Læs mere

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Eventens anatomi Et 360 blik på event som strategi og i praksis Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Michael Radmer Johannisson Seniorrådgiver i Seismonaut

Læs mere

Forsknings- og udviklingsprojektet Styrket fokus på børns læring. Informationsmateriale om projektet

Forsknings- og udviklingsprojektet Styrket fokus på børns læring. Informationsmateriale om projektet Forsknings- og udviklingsprojektet Styrket fokus på børns læring Informationsmateriale om projektet 1 Et styrket fokus på børns læring gennem trygge og stimulerende læringsmiljøer I dette informationsbrev

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 19. oktober Byprofilering. Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 19. oktober Byprofilering. Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 19. oktober 2010 1. Resume Som en konsekvens af vedtagelsen af Århus Kommunes erhvervsplan Viden til vækst 2010-17-30 besluttede et

Læs mere

Projekt Social balance i Værebro Park : Beskrivelse af indsatsforslag

Projekt Social balance i Værebro Park : Beskrivelse af indsatsforslag Økonomiudvalget 18.06.2013 Punkt nr. 140, 20. bilag juni 2013 1 Projekt Social balance i Værebro Park : Beskrivelse af indsatsforslag 1. Indsatsens navn Hvad er indsatsens titel? 2. Baggrund Hvad er baggrunden

Læs mere

LIVETS BY PROCESPRÆSENTATION

LIVETS BY PROCESPRÆSENTATION Team Livets By: LIVETS BY PROCESPRÆSENTATION -PROJEKT FOR FASE 2 AF KØGE KYST KONKURRENCEN PROCESBESKRIVELSE Vores overordnede fokus for arbejdet i projektkonkurrencens fase 2 er at styrke, kvalificere

Læs mere

UDBUDSMATERIALE VESTKYSTENS TURISMEVÆKSTKLYNGE OPLEVELSESUDVIKLING OG OPLEVELSESBASERET FORRETNINGSUDVIKLING

UDBUDSMATERIALE VESTKYSTENS TURISMEVÆKSTKLYNGE OPLEVELSESUDVIKLING OG OPLEVELSESBASERET FORRETNINGSUDVIKLING UDBUDSMATERIALE VESTKYSTENS TURISMEVÆKSTKLYNGE OPLEVELSESUDVIKLING OG OPLEVELSESBASERET FORRETNINGSUDVIKLING INDHOLD 1. Ordregiver 3 2. Indledning 4 2.1. Baggrund 4 2.2. Formål 4 2.2 Kontraktperiode 5

Læs mere

Vedtægter for netværket Destination Fyn

Vedtægter for netværket Destination Fyn Vedtægter for netværket Destination Fyn 1. Formål Destination Fyn er den officielle destination management organisation for Fyn, Langeland og Ærø og er etableret med det formål at udnytte fynske styrkepositioner

Læs mere

MINIGUIDE. Samarbejdet med projektgrupperne. Forpligtende aftaler

MINIGUIDE. Samarbejdet med projektgrupperne. Forpligtende aftaler MINIGUIDE Samarbejdet med rne Forpligtende aftaler 26082016 Miniguide om samarbejdet med r Om denne miniguide Denne miniguide skal give dig indblik i samarbejdet om de forpligtende aftaler, som kommunerne,

Læs mere

Indhentning af tilbud

Indhentning af tilbud Indhentning af tilbud Midtjysk Turisme ønsker at få tilbud på opgaveløsning vedrørende følgende opgaver i regi af Socialfondsprojektet RETHINK Kulturturisme : Konsulentbistand til konceptudvikling, forretningsudvikling

Læs mere

Fælles markedsføringsindsats i Business Region Aarhus på turismeområdet. Beslutningsoplæg. BUSINESS REGION AARHUS Sekretariatet. 1 of 5. 1.

Fælles markedsføringsindsats i Business Region Aarhus på turismeområdet. Beslutningsoplæg. BUSINESS REGION AARHUS Sekretariatet. 1 of 5. 1. 1 of 5 Fælles markedsføringsindsats i Business Region Aarhus på turismeområdet Side 1 af 1 Beslutningsoplæg 1. Indledning Principperne i nærværende udkast er drøftet i den administrative styregruppe den

Læs mere

Bilag 3A: Oplæg til organisering og involvering UDKAST 31. januar 2019

Bilag 3A: Oplæg til organisering og involvering UDKAST 31. januar 2019 Organisering Fundamentet for BRN s samarbejdsmodel er en netværksorganisation, der består af en fast kerne af aktører samt en ad-hoc baseret organisering og involvering fra sag til sag, hvor vi sammensætter

Læs mere

Indsatsbeskrivelse. Projekt Social balance i Værebro Park 30. april Indsatsens navn Hvad er indsatsens titel?

Indsatsbeskrivelse. Projekt Social balance i Værebro Park 30. april Indsatsens navn Hvad er indsatsens titel? Projekt Social balance i Værebro Park 30. april 2014 Indsatsbeskrivelse 1. Indsatsens navn Hvad er indsatsens titel? 2. Baggrund Hvad er baggrunden for at indsatsen iværksættes nu? eventuelle udfordringer

Læs mere

Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande

Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande Lad os sammen skabe vækst! I Visit Ikast-Brande arbejder vi målrettet med udvikling af turismen både lokalt i Ikast-Brande området og bredt i den midtjyske region. Som

Læs mere

Indhentning af tilbud

Indhentning af tilbud Indhentning af tilbud Midtjysk Turisme ønsker at få tilbud på opgaveløsning vedrørende følgende opgaver i regi af Socialfondsprojektet Rethink Kulturturisme : Bistand til tilrettelæggelse og afvikling

Læs mere

Vestkystens kultur og fødevareoplevelser Et projekt, der skal styrke den fælles fødevarefortælling ved Danmarks Vestkyst

Vestkystens kultur og fødevareoplevelser Et projekt, der skal styrke den fælles fødevarefortælling ved Danmarks Vestkyst Vestkystens kultur og fødevareoplevelser Et projekt, der skal styrke den fælles fødevarefortælling ved Danmarks Vestkyst Introduktion Fem faser i projektet Vestkysten er fyldt med gode fødevareoplevelser,

Læs mere

Greve Kommune Hjælpemidler. 26. marts 2009

Greve Kommune Hjælpemidler. 26. marts 2009 Greve Kommune Hjælpemidler 26. marts 2009 1. Baggrund og formål Greve Kommune har henvendt sig til KLs Konsulentvirksomhed (KLK) med henblik på bistand til en afklaring af de muligheder, kommunen kan anvende

Læs mere

OBH NORDICA Tilbud på redesign og implementering af webløsning

OBH NORDICA Tilbud på redesign og implementering af webløsning OBH NORDICA Tilbud på redesign og implementering af webløsning Dato: 15. marts 2006 Udarbejdet af Martin Palmqvist, partner Scan Designs Esromgade 15 2200 Kbh N CVR nr. 27 99 65 82 Fax.: +45 3539 3853

Læs mere

Udarbejdelse af udviklingsplaner for alle interesserede landsbyer i Nyborg Kommune

Udarbejdelse af udviklingsplaner for alle interesserede landsbyer i Nyborg Kommune Udarbejdelse af udviklingsplaner for alle interesserede landsbyer i Nyborg Kommune Baggrund og motivation Det er et mål i kommuneplanen, at der skal udarbejdes udviklingsplaner for de 9 byzonelandsbyer

Læs mere

Udbud af konsulentopgave for REG LAB om analyseprojektet: Hvad driver succesfulde servicevirksomheder?

Udbud af konsulentopgave for REG LAB om analyseprojektet: Hvad driver succesfulde servicevirksomheder? KØBENHAVN D. 8. OKTOBER 2014 Udbud af konsulentopgave for REG LAB om analyseprojektet: Hvad driver succesfulde servicevirksomheder? REG LAB FLÆSKETORVET 68,1. 1711 KØBENHAVN V WWW.REGLAB.DK INFO@REGLAB.DK

Læs mere

Udbudsmateriale: Aktionsforskning vedrørende metodeudvikling if. virksomhedsopsøgende arbejde

Udbudsmateriale: Aktionsforskning vedrørende metodeudvikling if. virksomhedsopsøgende arbejde Udbudsmateriale: Aktionsforskning vedrørende metodeudvikling if. virksomhedsopsøgende arbejde I rammen af projekt Restart kompetenceforsyning til virksomheder i Hovedstaden ønskes der tilbud på gennemførsel

Læs mere

Spørgeskema omkring Ferm living og sociale medier

Spørgeskema omkring Ferm living og sociale medier Bilag 1. Spørgeskema omkring Ferm living og sociale medier Formålet med spørgeskemaet er at undersøge målgruppens holdning til brandet ferm living og deres produkter. Tilmed søger undersøgelsen at kortlægge

Læs mere

Guide til en god trivselsundersøgelse

Guide til en god trivselsundersøgelse Guide til en god trivselsundersøgelse - Guiden er bygget op over faserne: Før: Forberedelse af undersøgelsen (fase 1) Under: Gennemførelse af undersøgelsen (fase 2) Efter: Opfølgning (fase 3) Udarbejdet

Læs mere

Indhentning af tilbud

Indhentning af tilbud Indhentning af tilbud Midtjysk Turisme ønsker at få tilbud på opgaveløsning vedrørende følgende opgaver i regi af Socialfondsprojektet RETHINK Kulturturisme : Konsulentbistand til Udvikling af håndbog

Læs mere

Guide til en god trivselsundersøgelse

Guide til en god trivselsundersøgelse Guide til en god trivselsundersøgelse Udarbejdet af Arbejdsmiljø København November 2016 Indhold Indledning... 2 Trivselsundersøgelsen... 3 Før: Forberedelse af undersøgelsen (fase 1)... 5 Sørg for at

Læs mere

Hensigtserklæring om etablering af fælles destinationsselskab mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og Varde Kommune

Hensigtserklæring om etablering af fælles destinationsselskab mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og Varde Kommune Hensigtserklæring om etablering af fælles destinationsselskab mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og Varde Kommune 1. Baggrund Hensigtserklæringen indeholder Ringkøbing-Skjern Kommunes og Varde Kommunes fælles

Læs mere

BILAG 1 OPGAVER OG LEVERANCER. DELAFTALE 1 og DELAFTALE 2 DANSK KYST- OG NATURTURISME

BILAG 1 OPGAVER OG LEVERANCER. DELAFTALE 1 og DELAFTALE 2 DANSK KYST- OG NATURTURISME SFD-15-0025 Side 1 af 5 BILAG 1 OPGAVER OG LEVERANCER DELAFTALE 1 og DELAFTALE 2 DANSK KYST- OG NATURTURISME SFD-15-0025 Side 2 af 5 Indhold 1 INDLEDNING... 3 2 OPGAVEBESKRIVELSE... 3 2.1 Delaftale 2 -

Læs mere

Bornholms Iværksætterprogram 2018 / eksempel på forløb // BILAG B

Bornholms Iværksætterprogram 2018 / eksempel på forløb // BILAG B BUSINESS CENTER BORNHOLM Bornholms Iværksætterprogram 2018 / 2019 - eksempel på forløb // BILAG B Introduktion I det følgende præsenteres et eksempel på deltagelse i Bornholms Iværksætterprogram med et

Læs mere

Naturpark Lillebælt fra Organisering, ressourcer og økonomi

Naturpark Lillebælt fra Organisering, ressourcer og økonomi Naturpark Lillebælt fra 2018 Organisering, ressourcer og økonomi Fra 2018 går Naturpark Lillebælt fra pilotpark til naturpark. Notatet beskriver den fremtidige politiske og administrative organisering,

Læs mere

Hjertelig velkommen til eftermiddagsworkshop Forretningsplan og salg Tirsdag den 16. april Munkebo Kro

Hjertelig velkommen til eftermiddagsworkshop Forretningsplan og salg Tirsdag den 16. april Munkebo Kro Hjertelig velkommen til eftermiddagsworkshop Forretningsplan og salg Tirsdag den 16. april Munkebo Kro Tak for sidst til den kreative workshop 1374 idéer godt gået! Udvikling af stedbundne turismekoncepter

Læs mere

Kommunikationsstrategi 2022

Kommunikationsstrategi 2022 Dansk Firmaidrætsforbund Kommunikationsstrategi 2022 Sådan vil vi skabe Et sjovere Danmark i bevægelse. I KOMMUNIKATIONSSTRATEGIEN KAN DU LÆSE: 1 Introduktion 2 2 Formål med vores kommunikationsstrategi

Læs mere

Intern evaluering af projekt Verdensbiblioteket - det digitale i det lokale

Intern evaluering af projekt Verdensbiblioteket - det digitale i det lokale Intern evaluering af projekt Verdensbiblioteket - det digitale i det lokale Med udgangspunkt i Verdensbiblioteket har projektet udviklet og afprøvet forskellige formidlingskoncepter ved hjælp af metoden

Læs mere

Online designguide. det danske uddannelsesbrand STUDY IN DENMARK. Page 01. Velkommen til CIRIUS online designguide til det danske uddannelsesbrand

Online designguide. det danske uddannelsesbrand STUDY IN DENMARK. Page 01. Velkommen til CIRIUS online designguide til det danske uddannelsesbrand Online designguide det danske uddannelsesbrand Velkommen til CIRIUS online designguide til det danske uddannelsesbrand I designguiden finder du en række redskaber, som kan benyttes i markedsføringen af

Læs mere

KORT FORTALT UDVIKLINGSPLAN FOR VESTKYSTEN EN FÆLLES AMBITION FOR TURISMEN FREM MOD 2025

KORT FORTALT UDVIKLINGSPLAN FOR VESTKYSTEN EN FÆLLES AMBITION FOR TURISMEN FREM MOD 2025 KORT FORTALT UDVIKLINGSPLAN FOR VESTKYSTEN EN FÆLLES AMBITION FOR TURISMEN FREM MOD 2025 Indhold Forord s. 3 Vestkysten i dag og i fremtiden s. 4 En ny tilgang til Vestkysten s. 6 Fremtidsbillede Vision

Læs mere

Spørgsmål til udbudsmateriale Intranet til Danmarks Domstole

Spørgsmål til udbudsmateriale Intranet til Danmarks Domstole Spørgsmål til udbudsmateriale Intranet til Danmarks Domstole Senest opdateret den 15. oktober 2012 1. Krav 1.4. Der skal som udgangspunkt være vandtætte skotter mellem de lokale intranet, men det skal

Læs mere

De tre eksempler på inddragelse rummer: den helt brede den brede på udvalgte områder den begrænsede

De tre eksempler på inddragelse rummer: den helt brede den brede på udvalgte områder den begrænsede Udkast til tre eksempler pa scenarier for pa overordnet niveau Forudsætning De tre eksempler på mulige scenarier for tager afsæt i udkastet til rammesætning. Det betyder, at er udkastet til rammesætning

Læs mere

DANSKE SMÅØER WORKSHOP OM STRATEGISK KOMMUNIKATION 8. MARTS 2019

DANSKE SMÅØER WORKSHOP OM STRATEGISK KOMMUNIKATION 8. MARTS 2019 DANSKE SMÅØER WORKSHOP OM STRATEGISK KOMMUNIKATION 8. MARTS 2019 LIV SOELBERG ANDERSEN Rådgiver og udviklingschef, Publico Kommunikation Cand.mag. i antropologi og historie, AU Arbejdet med nationale kampagner,

Læs mere

Fra idé til virksomhed på 6 uger. Accelerator. - Et iværksætterkursus

Fra idé til virksomhed på 6 uger. Accelerator. - Et iværksætterkursus Fra idé til virksomhed på 6 uger Accelerator - Et iværksætterkursus Om Accelerator Accelerator er et tilbud til dig, som er ledig, bor i Aarhus kommune og har en drøm om at blive iværksætter. Hos TalentMatch

Læs mere

EN STÆRKERE SAMMENHÆNG PÅ DANMARKS VESTKYST

EN STÆRKERE SAMMENHÆNG PÅ DANMARKS VESTKYST PROJEKTBESKRIVELSE EN STÆRKERE SAMMENHÆNG PÅ DANMARKS VESTKYST 25. juni 2018 INDLEDNING Den danske vestkyst er noget helt særligt. Det ved alle, der er på ferie på Vestkysten og det ved alle, der bor,

Læs mere

Fælles markedsføringsindsats i Business Region Aarhus på turismeområdet. Beslutningsoplæg. BUSINESS REGION AARHUS Sekretariatet. 1.

Fælles markedsføringsindsats i Business Region Aarhus på turismeområdet. Beslutningsoplæg. BUSINESS REGION AARHUS Sekretariatet. 1. Fælles markedsføringsindsats i Business Region Aarhus på turismeområdet Side 1 af 6 Beslutningsoplæg 1. Indledning Principperne i nærværende udkast er drøftet i den administrative styregruppe den 12. maj.

Læs mere

Kommissorium for projekt Haslev Seminarium

Kommissorium for projekt Haslev Seminarium Kommissorium for projekt Haslev Seminarium Baggrund/formål Her beskrives, hvorfor projektet igangsættes. Der skal pustes nyt liv i Haslev Seminarium, som står tomt. Bygningerne og de smukke omgivelser

Læs mere

Lige midt imellem. Markedsføring. af Hodsager, Feldborg & Haderup. Feldborg d. 29. sep Ansøgning til Økonomi- og Erhvervsudvalget 1

Lige midt imellem. Markedsføring. af Hodsager, Feldborg & Haderup. Feldborg d. 29. sep Ansøgning til Økonomi- og Erhvervsudvalget 1 Lige midt imellem Markedsføring af Hodsager, Feldborg & Haderup Feldborg d. 29. sep. 2016 Ansøgning til Økonomi- og Erhvervsudvalget 1 Indholdsfortegnelse over vores ansøgning 03 Ansøgning 04 Identitet

Læs mere

Vil du arbejde videre med dit brand?

Vil du arbejde videre med dit brand? Vil du arbejde videre med dit brand? Inspirationsforedrag Det stærke brand Den gode vision Inspiration til din kommunes vision Inspiration til realisering af dit brand Foredrag med forfatter og branding-ekspert

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE Marts 2015 Lars Sandstrøm. Branding Ringsted CORPORATE RELATIONS

RINGSTED KOMMUNE Marts 2015 Lars Sandstrøm. Branding Ringsted CORPORATE RELATIONS RINGSTED KOMMUNE Marts 2015 Lars Sandstrøm Branding Ringsted CORPORATE RELATIONS HVAD TALER JEG OM? Kommunebranding definition og udbredelse Typiske udfordringer Brandingprocessen involvering og eksekvering

Læs mere

50 råd om udvikling, forankring, formidling, udmøntning og evaluering af relationsstrategien.

50 råd om udvikling, forankring, formidling, udmøntning og evaluering af relationsstrategien. CORPORATE RELATIONS 50 råd om udvikling, forankring, formidling, udmøntning og evaluering af relationsstrategien. Udviklingsprocessen Indsigt og analyse Kick off og planlægning Omverdens- og interessentanalyse

Læs mere

TOSPROGEDE BYSKILTE - ROLLESPIL

TOSPROGEDE BYSKILTE - ROLLESPIL TOSPROGEDE BYSKILTE - ROLLESPIL I april 2009 fik Flensborg nye byskilte. Når man i dag kører ind i Flensborg kan man læse både byens tyske og danske navn. Med de tosprogede byskilte vil byen vise, at den

Læs mere

Syddansk Camping analyse

Syddansk Camping analyse Område: Regional Udvikling Afdeling: Erhvervsudvikling og Funding Journal nr.: 14/13320 Dato: 3. juni 2014 Udarbejdet af: Malene Nordestgaard Laursen E-mail: mnl@rsyd.dk Telefon: 76631747 Udbudsbeskrivelse

Læs mere

Så styr dog dit brand! Få en stærk brandposition

Så styr dog dit brand! Få en stærk brandposition Så styr dog dit brand! Få en stærk brandposition Hvem styrer din brandposition? Din brandposition kan bedst beskrives som omverdenens opfattelse af dit brand. Hvad forbinder man dit brand med, og hvordan

Læs mere

Drejebog for strandsafari

Drejebog for strandsafari Drejebog for strandsafari Fase Fase 0/5 0/5 Her tegner I de overordnede linjer for jeres strandsafari og deler projektets opgaver imellem jer i styregruppen. Tips & tricks Formål Skriv, med jeres egne

Læs mere

MARTS, 2019 ANDELSBOLIGFORENINGEN ODINSGAARD OG HORSENS KOMMUNE STRATEGISK UDVIKLINGSPLAN FOR SUNDPARKEN OPGAVEBESKRIVELSE

MARTS, 2019 ANDELSBOLIGFORENINGEN ODINSGAARD OG HORSENS KOMMUNE STRATEGISK UDVIKLINGSPLAN FOR SUNDPARKEN OPGAVEBESKRIVELSE STRATEGISK UDVIKLINGSPLAN FOR SUNDPARKEN MARTS, 2019 ANDELSBOLIGFORENINGEN ODINSGAARD OG HORSENS KOMMUNE STRATEGISK UDVIKLINGSPLAN FOR SUNDPARKEN FO TO :C O W I 1 STRATEGISK UDVIKLINGSPLAN SUNDPARKEN PROCES

Læs mere

Parathedsmåling. Fælles dialog mellem udvalgte medarbejdere i egen organisation

Parathedsmåling. Fælles dialog mellem udvalgte medarbejdere i egen organisation Fase 2: Vejledning & Spørgeskema Vasketoiletter Parathedsmåling Fælles dialog mellem udvalgte medarbejdere i egen organisation Parathedsmålingen er et redskab, der hjælper til at tydeliggøre konkrete udfordringer,

Læs mere

Turisme i Business Region Aarhus + Gæsteservice i Aarhus. Skanderborg 13. april 2016

Turisme i Business Region Aarhus + Gæsteservice i Aarhus. Skanderborg 13. april 2016 Turisme i Business Region Aarhus + Gæsteservice i Aarhus Skanderborg 13. april 2016 Agenda Baggrund Status Gæsteservice i Aarhus Baggrund Kommunerne iværksatte i 2014 en proces i regi af Business Region

Læs mere

Turismens værdikæde de stærkeste og svageste led Pakketering/salg i Outdoor-turisme. Nanna Balsby, Naturligt Samspil Thomas Albrectsen, Aktiv Danmark

Turismens værdikæde de stærkeste og svageste led Pakketering/salg i Outdoor-turisme. Nanna Balsby, Naturligt Samspil Thomas Albrectsen, Aktiv Danmark Turismens værdikæde de stærkeste og svageste led Pakketering/salg i Outdoor-turisme Nanna Balsby, Naturligt Samspil Thomas Albrectsen, Aktiv Danmark Turismefremmedagen den 12. oktober 2016 Det vi skal

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet:

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Instagram til virksomheder

Instagram til virksomheder Instagram til virksomheder Instagram har 1 mia. brugere og hvis jeres virksomhed ikke er aktiv på mediet, er det på tide at I bliver det. På kurset opretter vi en Instagram profil til jer, hvis I ikke

Læs mere

Branding- og markedsføringsstrategi

Branding- og markedsføringsstrategi Branding- og markedsføringsstrategi for Assens Kommune 1. Indledning: Assens Kommunes vision Vilje til vækst realiserer vi gennem tre indsatsområder: Flere vil bo her, Vækst og udvikling og Alle får en

Læs mere

Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å. Oktober 2010

Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å. Oktober 2010 Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å Oktober 2010 Kort om konceptet Borgerinddragelse og lokal forankring har været centrale elementer i det hidtidige arbejde med Nationalpark

Læs mere

Det synlige botilbud

Det synlige botilbud Kursus Det synlige botilbud - formidlingsmæssige værktøjer til at synliggøre og markedsføre private sociale botilbud Udbydes af University College Lillebælt Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler Indledning

Læs mere

Guide til en god trivselsundersøgelse

Guide til en god trivselsundersøgelse arbejdsmiljø københavn Guide til en god trivselsundersøgelse Indhold Indledning... 2 Trivselsundersøgelsen... 3 Før: Forberedelse af undersøgelsen (fase 1)... 4 Sørg for at forankre arbejdet med trivselsundersøgelsen...

Læs mere

Session 3 Tværkommunal produkt- og destinationsudvikling

Session 3 Tværkommunal produkt- og destinationsudvikling Session 3 Tværkommunal produkt- og destinationsudvikling Fælles indsats for turistfremme i Nordjylland Lars Enevold Pedersen, VisitNordjylland Business Region North Denmark Fælles om vækst og udvikling

Læs mere

RETNINGSLINJER VED UDBUD

RETNINGSLINJER VED UDBUD A/S RETNINGSLINJER VED UDBUD HVEM GØR HVAD? UDBUDSPROCES HVEM GØR HVAD? Formål Beskrivelsen af udbudsprocessen skal sikre, at slutbrugerne og indkøberne får de bedst mulige aftaler. skal have et højt fagkendskab

Læs mere

Randers kommune Brandplatform. 5. november 2015

Randers kommune Brandplatform. 5. november 2015 Randers kommune Brandplatform 5. november 2015 Indhold Grundelementer i brandplatform 4 Kernefortælling 5 Core conversation 9 Brand ambition 11 Brand values 13 Brand benefits 15 Brand personality 17 Læsevejledning

Læs mere

Dialogmøde vedr. træningspakker målrettet mennesker med demens

Dialogmøde vedr. træningspakker målrettet mennesker med demens R E F E R A T Emne Dialogmøde vedr. træningspakker målrettet mennesker med demens Mødedato 27. februar 2017 kl. 13-14 Sted Sundhedsstyrelsen, Islands Brygge 67, 2300 København S, Lokale E 27. februar 2017

Læs mere

Sund mad i hallen? Bliv Fyrtårn eller Frontløber og få succes med ny madkultur

Sund mad i hallen? Bliv Fyrtårn eller Frontløber og få succes med ny madkultur Sund mad i hallen? Bliv Fyrtårn eller Frontløber og få succes med ny madkultur I kan blive aktive medspillere og være med til at sætte dagsordenen for fremtidens idrætshaller. Søg om at blive Fyrtårn eller

Læs mere

Open Call. Sprint:Digital søger designpartnere til at facilitere designsprints. digitale løsninger

Open Call. Sprint:Digital søger designpartnere til at facilitere designsprints. digitale løsninger Open Call søger designpartnere til at facilitere designsprints med fokus på digitale løsninger Open call Vil I hjælpe med at ruste danske virksomheder til en digital fremtid? Og har I erfaring med at facilitere

Læs mere

1 - BK_erhverv brandingproces Hører til journalnummer: G Udskrevet den TIMER. 14t-2d. 14t-2d

1 - BK_erhverv brandingproces Hører til journalnummer: G Udskrevet den TIMER. 14t-2d. 14t-2d 1 - BK_erhverv brandingproces 20150114 Hører til journalnummer: 24.00.00-G01-2-15 TIDSPLAN tids Møder/workshop/deadline Styregruppe Erhverv og Beskæftigelse / formand Mette Vaaben Mortensen Visuel Identitet

Læs mere

Digitalisering af turismeerhvervet - udfordringer og potentialer

Digitalisering af turismeerhvervet - udfordringer og potentialer Digitalisering af turismeerhvervet - udfordringer og potentialer Agenda Hvordan møder vi turisten i en digital verden FØR, UNDER og EFTER? Hvad er vores udgangspunkt og hvad ved vi om brugeren i dag? Hvad

Læs mere

BIKUBENFONDENS SAMARBEJDE MED UNGEFORUM. Evaluerende opsamling på arbejdet med erfaringspanel ifm. Unge på kanten

BIKUBENFONDENS SAMARBEJDE MED UNGEFORUM. Evaluerende opsamling på arbejdet med erfaringspanel ifm. Unge på kanten BIKUBENFONDENS SAMARBEJDE MED UNGEFORUM Evaluerende opsamling på arbejdet med erfaringspanel ifm. Unge på kanten INDLEDNING Som en del af videreudviklingsfasen i ansøgningsrunden Unge på kanten har Bikubenfonden

Læs mere

MINIGUIDE. Samarbejdet med de statslige ekspertgrupper

MINIGUIDE. Samarbejdet med de statslige ekspertgrupper MINIGUIDE Samarbejdet med de statslige ekspertgrupper 26012017 Miniguide til samarbejdet med de statslige ekspertgrupper For at sikre en høj kvalitet i udbuddene og i driften af de SKI-aftaler, der indgår

Læs mere