Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "WWW.OS-JAGTFORENING.DK"

Transkript

1 ÅRSPROGRAM

2 BESTYRELSEN Telefon Formand Carsten Jørgensen Næstformand Jan Hjort Pedersen Kasserer Peder Johansen Bestyrelsesmedlemmer Danni Johansen Bjørn Barslund FLUGTSKYDNINGSUDVALG Telefon Medlem Jesper Pallesen John Ø. Lauritsen Benny Pedersen Karl J. Pedersen Casper Buur Larsen Thomas Aarhus Suppleant Helge Johnsen HUNDEUDVALG Telefon Medlem Bjørn Barslund

3 Generalforsamling Generalforsamlingen 2015 åbnede ved formand Peter Vestergård. Planen var en veltilrettelagt generalforsamling, men det tog en skarp drejning, da formanden meldte at han alligevel ikke ville modtage genvalg - af personlige årsager. Denne beslutning respektererede vi i bestyrelsen - Det krævede dog en kort pause, så vi havde lidt tid til at finde ud af, hvad vi så gjorde. - Carsten Jørgensen blev valgt som ny formand. Stort tillykke med posten! - Bjørn Barslund blev valgt som nyt bestyrelsesmedlem i stedet for Carsten. Værd at nævne er også at jubilæumspokalen blev tildelt Bjarne Jørgensen for hans store arbejde i foreningen, - nu - såvel som i de tidligere år.. Tillykke. Desuden var der i sidste år lodtrækning om den sædvanlige jagt i knudmosen, bukkejagten i sinding kommuneplantage, jagt i Herning Politi s konsortie i Arnborg (Tilbudt af Niels Ramy Bech - Tak for det.) og en jagt i Holte Plantage (Tilbudt af Peter Vestergård - Tak for det.) Som sædvanligt vinder Jesper Pallesen Æresmedlem, Bjarne Jøgensen med Ørre-SInding Jagtforenings Jubilæumspokal. kragepokalen og 2 kasser patroner på 31 par. - Tak for opbakningen til generalforsamlingen - der var 29 fremmødte. Næste års generalforsamling Næste år samles vi til generalforsamling d. 6. oktober 2016 kl Jagtforeningen byder denne aften på let traktement. For at deltage i arrangementet skal man tilmeldes v. formand Carsten Jørgensen inden den 30. September Eventuelle forslag skal være formanden i hænde 14 dage før generalforsamlingen. Der bliver denne aften trukket lod om foreningens jagter.

4 AKTIVITETSKALENDER Dato Tid Beskrivelse Mødested Markprøvetræning Klubhuset Markprøvetræning Klubhuset Markprøvetræning Klubhuset Flugtskydning - Klargøring Klubhuset Markprøvetræning Klubhuset Flugtskydning - Træning Klubhuset Lokal Markprøve Klubhuset Lokal Præmieskydning Klubhuset Flugtskydning - Træning Klubhuset Flugtskydning - Træning Klubhuset Flugtskydning - Træning Klubhuset Indskydning, Riffel Hjortebanen Bymatch, ØS mod Sunds Ørre-Sinding Feltskydning Ulfborg Skyttecenter Bymatch, Sunds mod ØS Sunds Flugtskydning - Træning Klubhuset FOREDRAG Flugtskydning - Træning Klubhuset Klubaften ved Seatrout Seatrout Viborgvej Familliedag Ørre Skytteforening Flugtskydning - Træning Klubhuset Kommunemesterskab Sunds Flugtskydning - Træning Klubhuset Bukkepral Klubhuset Flugtskydning - Træning Klubhuset Flugtskydning - Træning Klubhuset Kredsskydning - Træning Klubhuset Kredsskydning - Træning Klubhuset Kredsmesterskaber Klubhuset Flugtskydning - Træning Klubhuset

5 Flugtskydning - Træning Klubhuset Ligaskydning Skave Flugtskydning - Træning Klubhuset Flugtskydning - Træning Klubhuset Flugtskydning - Træning Klubhuset Åben Præmieskydning Klubhuset Bymatch, TV-AHG-ØS Timring-Vildbjerg Flugtskydning - Træning Klubhuset Flugtskydning - Træning Klubhuset Flugtskydning - Træning Klubhuset Bymatch, ØS-AHG-TV Klubhuset RAHS Finale Nees-Bøvling Bymatch, AHG-ØS-TV Aulum-Haderup-Grove Flugtskydning - Træning Klubhuset Flugtskydning - Træning Klubhuset Lokal Præmieskydning Klubhuset Handicapskydning Klubhuset Generalforsamling (m. spisning) Klubhuset Jagt i Kommuneplantagen Merrildvej Jagt i Kommuneplantagen Merrildvej Jagt i Kommuneplantagen Merrildvej Jagt i Kommuneplantagen Merrildvej Praktiske Informationer --- BEMÆRK --- ALLE ekstra skydninger på flugtskydningsbanen skal annonceres på hjemmesiden i henhold til miljøgodkendelsen minimum 4 uger før afholdelse. Dvs. alle ekstra skydninger skal aftales med Danni og ligges i kalenederen på hjemmesiden. Bestyrelsen opfordrer ALLE medlemmer til at logge på og indtaste mail og mobiloplysninger. Dette med henblik på senere at kunne sende mail/sms med aktiviter.

6 Markprøvetræning Markprøvetræningen starter 7. februar 2016 og sidste planlagte træningsdag er 28. Februar Der er igen i år godt med tilmeldte til træningen. I år er vejret forhåbentlig med os og vi håber at der igen i år kan findes agerhøns og fasaner på træningsarealerne. Pladserne for 2017 uddeles efter først til mølle. Lokal Markprøve Bjørn Barslund arrangerer igen i år markprøve for stående hunde, så har du lyst til at deltage skal du give Bjørn besked hurtigst muligt. Prøven er ikke anerkendt, men bliver bedømt af kompetente folk, hvis det ikke at muligt at skaffe to uddannede markprøvedommere. Prøven foregår d. 6. marts 2016 på arealer i lokalområdet. For mere information kontakt da venligst Bjørn Barslund Riffelskydning For de medlemmer som intresserer sig for riffelskydning har vi i år 3 arrengementer. Der kan læses om det nye arrangement under familiedagen d. 30. April: Fri indskydning på indskydningsbanen, fri skydning på bukkeskive med elektronisk markering og skydning til løbene hjort - hvor den første skydning tæller i kampen om pokalen. Indskydning foregør d. 9. april fra Feltskydning på Ulfborg skyttecenter d. 17. april. Vil man deltage i dette arrangement skal tilmeldning ske til Danni Johansen. Det koster 150 kr,- ved tilmelding at deltage i arrangementet. Der vil blive reserveret tre hold af 5 mand. Pladserne på holdene bliver fordelt efter først til mølle princippet.

7 Flugtskydning Træningen på flugtskydningsbanen begynder i år lørdag d. 5. marts Der vil i år blive serveret GRATIS suppe til de fremmødte. Bestyrelsen håber at vi igen, ligesom sidste år, kan samle 8 hold eller derover til at skyde med i Ringkøbing Amts Hold Skydning. Vi har de sidste år haft dette antal med i turneringen, hvilket bestyrelsen glæder sig over. Vi har mange gode skyttere i foreningen, hvilket medfører at stort set alle amtsturneringshold er serie 1 og 2, men vi kunne også godt bruge nogen hold i serie 3 og 4. Har du interesse i at skyde på hold, kontakt da venligst Carsten Jørgensen, så vil han se om det kan lade sig gøre. Vi håber på stor deltagelse til den årlige bymatch mod Sunds Jagtforening og vores andre bymatcher mod Aulum-Haderup-Grove Jagtforening og Timring-Vildbjerg Jagtforening. Vi håber på mange hold igen i år til at deltage i de forskellige skydning og hvis alt går vel vise nogen gode resultater. Ved tilmelding til RAHS - Ringkøbing Amts Holdskydning skal der betales for alle skydninger på hjemmebane ved tilmelding. Gebyr for holddeltagelsen betaler foreningen. Ligaholdskydning afholdes i år på Skave Jagtforenings bane. Skydekort til hovedskydningen er gratis for medlemmer af foreningen. Tilmelding af hold til Carsten Jørgensen. Kommunemesterskab i JFK regi afholdes i år på Sunds Jagtforenings bane. Skydekort til hovedskydningen er gratis for medlemmer af foreningen. Vi har i år fået tildelt Danmarks Jægerforbunds kredsskydning hvor der er mulgihed for at kvalificerer sig til Mesterskabsskydningen på Herning Jagtcenter. Der skal tilmeldes til denne skydning både hold og individuelle skytter til Carsten Jørgensen. Da kredsskydningen er en meget stor skydning får vi brug for mange frivillige hænder til at hjælpe med dette arrangement. Hvis du er interesseret i at hjælpe så sig det til en fra bestyrelsen.

8 Familiedag i samarbejde med Ørre Skytteforening I samarbejde med Ørre Skytteforening prøver vi at lave et familiearrangement hvor hygge er i højsædet. Vi starter med at skyde med riffel på 50, 100 og 200m hos Ørre Skytteforening, i ca. 2 timer. Derefter tager vi om til os på flugtskydningsbanen i et par timer. Vi starter d. 30. April kl hos Ørre Skytteforening. Klokken åbner vi så flugtskydningsbanen. NYHEDER Banerifler kan lånes. Medbring jagtrifler eller salonriffel og skyd på de forskellige baner. Forefrag ved Bøssemager Per Langvad Vi har fået arrangeret et foredrag d. 00/00 kl ved bøssemager Per Langvad, som kommer og fortæller om Flugtskydning, våben, tilpasning, trangboringer og ammonition. Per har i mange år været bøssemager af den gamle skole hvor håndværket virkelig er ud i fingerspidserne. Per har også skudt flugtning, bl.a. kan nævnes OL Trap på højt plan. Per ved om nogen hvad der skal til for at gevær, ammonition, tilpasning, trangboring m.m. går op i en højere endhed.

9 Fællesjagter Fællesjagterne i Sinding Kommuneplantage fortsætter som hidtil på trods af det tiltagende mountainbike kørsel i skoven. Der ses mest harer og snepper, men også råvildt er der på trods af cykelisterne. Bestyrelsen håber på opbakning så vi kan få noget på tasken i den kommende jagtsæson. Der vil være en til stede fra bestyrelse på alle jagter. Billede fra Sinding Kommuneplantage. Til HJC Jagten 2015 var der inviteret 21 hjælpere fra foreningen til en hyggedag i jagtens tegn med alt hvad det indebærer. Vi vil i bestyrelse gerne udtrykke vores tak til dem som giver en hånd med i alt det praktiske omkring foreningen. Sidste års parade fra HJC jagten. Bukkepral Der var sidste år fint fremmøde til morgenkaffe og rundstykker som Birgit serverede i klubhuset. Det startede lidt sløvt med bukke med endte dog med en fin parade som vi godt kan være tilfredse med. Ønsker du at se flere billeder fra sidste års bukkepral kan de ses på vores facebook side -> Ørre-Sinding Jagtforening. Ansøg om medlemsskab. Sidste års bukkeparade. Traditionen tro afholder vi bukkepral d. 16. maj 2016 ved klubhuset. Der vil blive anrettet et lille morgenbord i klubhuset til de fremmødte. - Bukkene bliver bedømt klokken og der uddeles præmier. Mød op til en hyggelig snak i samvær med gode jagtkammerater.

10

11 Klubaften Seatrout Seatrout på Viborgvej i Herning arrangerer igen i år klubaften i butikken. Her vil de byde på lidt til ganen og formentlig nogen gode tilbud til jer! Arrangementet foregår d klokken Udlejning af flugtskydningsbane Vi har nu fået fastsat priser for udlejning af skydebanen til skydearrangementer i forbindelse med polterabend, firmafester eller lign. Priser: 150 kr,- pr deltager. (min. 6 deltagere = 950 kr,-) Betales kontant. Instruktører efter behov. Her ses en kommende brud til Polterabend på vores flugtskydningsbane I prisen er 24 patroner & duer, leje af gevær, høreværn, forsikring samt uddannet skydein struktør. Ved større arrangementer aftales der individuelle priser. Kontakt Danni Johansen for leje af banen. Facebook Jeg vil endnu en gang gerne reklamerer lidt for facebookgruppen Ørre/Sinding Jagtforening. Gruppen skal bruges til at vise hinanden, hvad vi render og laver mht. jagt og på den måde bringe os tættere sammen som medlemmer. Social Samvær, Online! Søg efter Ørre/Sinding jagtforening i søgefeltet øverst på facebook.com, når du er logget ind så skulle den gerne finde gruppen og derefter skal du blot ansøge og din anmodning vil blive accepteret.

12

ÅRSPROGRAM DFF HOLD DM, 3.Plads

ÅRSPROGRAM DFF HOLD DM, 3.Plads ÅRSPROGRAM 2017 DFF HOLD DM, 3.Plads 2017 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351 pjo@os-jagtforening.dk Bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 13 - September 2013 Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej

Læs mere

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen.

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen. Januar 2016 Formanden har ordet Året er ved at rinde ud og vi går snart mod lysere tider. Vi i bestyrelsen har efter konstituering ligesom prøvet at kigge fremad, så der vil ikke stå så meget om det forgående

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 11 - September 2011 Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper

Læs mere

Foreningens kontaktpersoner vedrørende:

Foreningens kontaktpersoner vedrørende: Årgang 2007 Foreningens kontaktpersoner vedrørende: Bemærk venligst at der i alle e-mail adresser i programmet, som er hentet i Adobe Acrobat format her på hjemmesiden er der en ændring i selve E-mail

Læs mere

Medlemsblad for Strandby Jagtforening

Medlemsblad for Strandby Jagtforening - kontakt én af os hvis du har spørgsmål, gode ideer, ris og ros eller hvis du blot ønsker at hjælpe til... Formand Brian Madsen Kommunale arealer 51 60 28 29 hegnsvej19@hotmail.com Næstformand Mikael

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 12 - Marts 2012

Knæk & Bræk. Årgang: 12 - Marts 2012 Knæk & Bræk Årgang: 12 - Marts 2012 Jesper Lauridsen overrækker her Diplom til Erik Smed Nielsen for 52 års uafbrudt bestyrelsesarbejde for Sunds Jagtforening. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik

Læs mere

Knæk & Bræk. Markedspladsen Håndkikkert (fabriksny) DD-optics Gohrischstein 8x42 gummiarmeret, grøn, livsvarig garanti. Intropris 1500 Dkk.

Knæk & Bræk. Markedspladsen Håndkikkert (fabriksny) DD-optics Gohrischstein 8x42 gummiarmeret, grøn, livsvarig garanti. Intropris 1500 Dkk. Knæk & Aktivitetskalender 2009/2010 Okt. -09 Ny webside 06/10-09 19.00 Korsholm Skydearena 17/10-09 13.30 Jagt i plantagen 08/11-09 09.30 Jagt i plantagen 22/11-09 09.45 Jagt i HJC 05/12-09 13.30 Jagt

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN Januar 2012 Indhold Bestyrelsen side 3 Formanden har ordet side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Præmieskydningen side 6 Præmieskydningen side 7 Præmieskydningen side 8 Første rævejagt

Læs mere

Bording-Engesvang Jagtforening

Bording-Engesvang Jagtforening Medlemsblad for Bording-Engesvang Jagtforening Bestyrelsens beretning...4 Fællesjagter...8-9 www.bejagt.dk Bukkepral...10 www.bejagt.dk 1 Medlemskab eller ekstraordinært medlemskab Flere medlemmer skaber

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - Marts 2013

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - Marts 2013 Knæk & Bræk Årgang: 13 - Marts 2013 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej 273 7451 Sunds Tlf.: 97142810 Email: formand@sundsjagtforening.dk Næstformand Henning Skytte Riskærvej

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Støjskærme på Kaisholm: Det store projekt med at etablere støjskærme på skydebanen er ved at være færdig. Et af de store krav i den nye miljøgodkendelse

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2 April Juni 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2 April Juni 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 2 April Juni 2013 31. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Bestyrelse og udvalg Formand Jan Møller, Lundager 41, 2670 Greve, 40 68 09 29 Næstformand Henning Øland

Læs mere

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler Program 2019-2020 Trofæaften Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19.00 ved Holstebro Jagtforenings lokaler Esben Hansen har i år inviteret til vores trofæaften. Som afholdes hos Holstebro jagtforening, i deres

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Michael Langballe. 24 87 82 18 Næstformand: Carsten Bille Holst 26 78 85 88 Bestyrelsesmedlem: Karl Johan Kristensen

Læs mere

Sneum Sogns Jagtforening

Sneum Sogns Jagtforening Rapanden Medlemsblad for Sneum Sogns Jagtforening Forår 2016 24 årgang Bestyrelsen Formand Arne Nordby Præstegårdsvej 3, Allerup 6731 Tjæreborg tlf. 22435657 E.mail:Nordby.Arne@gmail. com Kasserer Hans

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

Vinderup. Jagtforening

Vinderup. Jagtforening Vinderup Jagtforening Program 2013 Vi er inviteret på udflugt til JAFI i Viborg af Hjerm Jagtforening Fredag d. 22. februar. Fælles afgang fra Superbrugsens P-plads kl. 18. Butik åbner kl. 18, hvis man

Læs mere

Naturtur for jagtelever: Der afholdes hvert år en naturtur for årets jagtelever.

Naturtur for jagtelever: Der afholdes hvert år en naturtur for årets jagtelever. Navn: Ole Kiefert Møller Thomsen Email: formand@aajk.dk Jagtforeningens navn og nr.: Aalborg Jægerklub 1416 Fortæl om jeres indsats for hvervning af medlemmer til foreningen: Aajk er stiftet i 1939. I

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 3. Juli til December 2014. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 3. Juli til December 2014. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 3. Juli til December 2014 32. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Formand: Jan Møller Lundager 41, 2670 Greve 40 68 09 29 Næstformand: Henning Øland Berg Degnehusene

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk Bestyrelsen Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk Næstformand Kenn Schmidt-Sørensen 40 54 20 05 kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer Morten Nielsen 49 11 19 66 dkmni@coloplast.com Sekretær Holger Hansen

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL

AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL Arbejdsdag ved Jagthytten, Søndag d 10 kl. 9.00 Vi håber I vil støtte op, så vi kan få noget gjort. Vi skal have malet den ny beklædning samt ryddet lidt skov omkring

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 10 - Februar 2010. Læs inde i bladet: Generalforsamling 2010 Hundetræning Kommende aktiviteter Aktivitetskalender

Knæk & Bræk. Årgang: 10 - Februar 2010. Læs inde i bladet: Generalforsamling 2010 Hundetræning Kommende aktiviteter Aktivitetskalender Knæk & Bræk Årgang: 10 - Februar 2010 Læs inde i bladet: Generalforsamling 2010 Hundetræning Kommende aktiviteter Aktivitetskalender 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen Præstegårdsvænget

Læs mere

Sommerprogram 2013. Dato: Arrangement: Sted: VI SÆTTER SKYDEVOGNEN OP! Tilmelding senest d. 5. marts til Peter el. Kim

Sommerprogram 2013. Dato: Arrangement: Sted: VI SÆTTER SKYDEVOGNEN OP! Tilmelding senest d. 5. marts til Peter el. Kim Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 SOMMERPROGRAM 2013 Sommerprogram 2013 Dato: Arrangement: Sted: Lør. d. 06/04 kl. 13.00 Lør. d. 20/04 kl. 13.00 Lør. d. 27/04 Kl. 10.00 Ons. d. 01/05 Lør.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Låne og leje ting i foreningen

Låne og leje ting i foreningen Jagtposten 2016 Låne og leje ting i foreningen Vores medlemmer kan låne kvit og frit ved Hans Kristian Nielsen, tlf. 29 23 08 11 Låne ting i foreningen 3 Krage/skadefælder, 1 mårfælde, 1 håndsåmaskine,

Læs mere

Jagtnyt. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. Årgang 14 nr. 1 Januar 2015. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. ønsker alle medlemmer et godt nytår!

Jagtnyt. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. Årgang 14 nr. 1 Januar 2015. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. ønsker alle medlemmer et godt nytår! Jagtnyt Lyngby-Gladsaxe Jagtforening Årgang 14 nr. 1 Januar 2015 Lyngby-Gladsaxe Jagtforening ønsker alle medlemmer et godt nytår! Formand Morten Hejl takker af. Dennis Larsen (tv) og Thomas Bekkevold

Læs mere

Sneppen. Marts Herning Jagtforenings medlemsblad

Sneppen. Marts Herning Jagtforenings medlemsblad Sneppen Marts 2019 Herning Jagtforenings medlemsblad 1 Sneppen Marts 2019 Redaktion og layout Nicolaj Skafsgaard nicolaj@napps.com Hjemmeside www.herningjagtforening.dk Facebook www.facebook.com/herningjagtforening

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING.

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2009 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

VEGGERBY JAGTFORENING

VEGGERBY JAGTFORENING VEGGERBY JAGTFORENING 13. årgang nr. 1. www.veggerbyjagt.dk ForårsPROGRAM 2013 Bladsponsor: Kraghs Fiskeriartikler 18279 - jagtblad JANUAR 2013_2.indd 1 15/01/13 09.42 Formandens beretning Ja det var så

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

Jagtnyt. Marts 2013. Information til medlemmerne fra Sydvestsjællands Jagtforening. Udkommer 2 gange om året.

Jagtnyt. Marts 2013. Information til medlemmerne fra Sydvestsjællands Jagtforening. Udkommer 2 gange om året. Marts 2013 Jagtnyt Information til medlemmerne fra Sydvestsjællands Jagtforening. Udkommer 2 gange om året.»lige her plejer min rede at være, men det føles koldt.» Deadline for stof til næste blad er den

Læs mere

APPORT SKANDERBORG JAGTFORENING. www.skanderborg-jagtforening.dk. Forår 2016

APPORT SKANDERBORG JAGTFORENING. www.skanderborg-jagtforening.dk. Forår 2016 APPORT SKANDERBORG JAGTFORENING Forår 2016 www.skanderborg-jagtforening.dk Bestyrelsen for Skanderborg Jagtforening Formand Næstfm. Kasserer Sekretær Bestyrelse Peder Poulsen Rønnebærvænget 8, 8660 Skanderborg

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 3. - 4. AUGUST 2013 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2013 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING.

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2016 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006.

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Formanden, Uffe Bech Andersen åbnede generalforsamlingen, og mindes de medlemmer der er afgået ved døden i årets løb. Derefter fulgtes dagsordenen.

Læs mere

Herning Jagtforenings medlemsblad Sneppen. Februar 2015. Jagtforening 1

Herning Jagtforenings medlemsblad Sneppen. Februar 2015. Jagtforening 1 Herning Jagtforenings medlemsblad Sneppen Februar 2015 Herning Jagtforening 1 Sneppen Februar 2015 Redaktion og layout Nicolaj Skafsgaard nicolajskafsgaard@hotmail.com Print Jysk Formtryk ApS 2 Indhold

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 15 - Marts 2015. Læs inde i bladet: RAHS Finaleskydning i Sunds Bevægelsesjagt i Kompedal Plantage Aktivitetskalender 2015/16

Knæk & Bræk. Årgang: 15 - Marts 2015. Læs inde i bladet: RAHS Finaleskydning i Sunds Bevægelsesjagt i Kompedal Plantage Aktivitetskalender 2015/16 Knæk & Bræk Årgang: 15 - Marts 2015 Læs inde i bladet: RAHS Finaleskydning i Sunds Bevægelsesjagt i Kompedal Plantage Aktivitetskalender 2015/16 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 18 - September 2018

Knæk & Bræk. Årgang: 18 - September 2018 Knæk & Bræk Årgang: 18 - September 2018 Læs inde i bladet: Jagter 2018/2019 Kommunemesterskaber 2018 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej 273 7451 Sunds Tlf.: 23 38 58 40

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat at ordinær generalforsamling mandag den 14. jan. 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Her, der og i Mobilbank

Her, der og i Mobilbank 2015-2016 Her, der og i Mobilbank Du skal kunne komme i banken flere steder. Derfor kan du ordne dine bank forretninger på farten i Mobilbank eller hjemmefra i Webbank. Du kan også tage et personligt møde

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 6. - 7. AUGUST 2011 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2011 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

Indhold i dette nummer

Indhold i dette nummer Nr. 2, 2012 Indhold i dette nummer Aktivitetskalender Nyt fra udvalgene Indbydelse til trofæopmåling, vildtspil, udvalgsjagt og generalforsamling i 2013. Kontaktlisten Formanden har ordet Sommeren er slut,

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 8. - 9. AUGUST 2009 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2009 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200M-skytter

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Special udgave Jagt i Plovmandshøj Plantage

Special udgave Jagt i Plovmandshøj Plantage Special udgave Jagt i Plovmandshøj Plantage Forår 2015 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2015 Ordinær Generalforsamling d. 15-1 2015 kl. 1930 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted Februar Generalforsamling 27-02-17 19.30 Jagthytten Ndr.Nesgård Marts Hundetræning 19-03-17 10.00 Skydebanen, Ejstrup Hundetræning 26-03-17 10.00 Skydebanen, Ejstrup Hundetræning

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted April Hundetræning Hver onsdag Skydebanen, Ejstrup Flugtskydning Hver tirsdag Skydebanen, Ejstrup Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Riffelskydning Lør. 21-04-18 10.00-16.00

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2017 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Andreas Lyngholm Johansen. 40 23 23 99 Næstformand: Carsten Bille Holst 26 78 85 88 Bestyrelsesmedlem: Karl Johan Kristensen

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 6. - 7. AUGUST 2016 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2016 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

Opgaver Arbejdsgrupper Ansvarlig Beskrivelse Mål Økonomi

Opgaver Arbejdsgrupper Ansvarlig Beskrivelse Mål Økonomi Opgaver Arbejdsgrupper Ansvarlig Beskrivelse Mål Økonomi Stævneprogram kursus Træner og Hjælpetræner kursus på pistol Hvad bliver vi målt på Kriterie modellen? Drejebøger for aktiviteter Oplæring af IR

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Holdskydnings- Turnering 2016. for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk

Holdskydnings- Turnering 2016. for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk Holdskydnings- Turnering 2016 for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk Odense jagtfor. 1 FFK 1 Tranekær/Tullebølle Strandager 69 èrs Stige 1 F F F Østrup 1 Mester-rækken Udebane År 2016 Hjemmebane

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 9. juni 12. juni 2016 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Andreas Johansen. 40 23 23 99 Næstformand: Ole Høgfeldt. 29 69 64 89 Bestyrelsesmedlem: Torben Bek 72 42 55 76 Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Jagtnyt. HUSK! Jagtsti på Borreby Gods den 4 april 2010 (se side 11) Marts 2010

Jagtnyt. HUSK! Jagtsti på Borreby Gods den 4 april 2010 (se side 11) Marts 2010 Jagtnyt Information til medlemmerne fra Sydvestsjællands Jagtforening. Udkommer 2 gange om året. HUSK! Jagtsti på Borreby Gods den 4 april 2010 (se side 11) Billedet er fra Danmarks s Jægerforbunds mesterskaber

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

Generalforsamling Barrit Jagtforening. Torsdag d. 21. november 2013

Generalforsamling Barrit Jagtforening. Torsdag d. 21. november 2013 Referat Generalforsamling Barrit Jagtforening Torsdag d. 21. november 2013 Dagsorden: Valg af dirigent Henrik Mikkelsen foreslået og valgt Formandens beretning Formandens beretning v. generalforsamling

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted Februar Generalforsamling 25-02-19 19.30 Jagthytten Ndr.Nesgård Husk indberetning af vildtudbytte! April Flugtskydning 02-04-19 19.00 Skydebanen, Ejstrup Flugtskydning

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Fjerritslev & Omegns Jagtforening

Fjerritslev & Omegns Jagtforening Fjerritslev & Omegns Jagtforening Tennisvej 18, 9690 Fjerritslev Telefon 2085-3243 E-mail fjerritslevjagtforening@gmail.com Hjemmeside www.fjerritslevjagtforening.dk Medlemsblad 2018 I dette blad kan du

Læs mere

Aktivitetskalender 2018

Aktivitetskalender 2018 Aktivitetskalender 2018 Skydebiograf Kino V2 og Salonriffelskydning Tirsdag den. 20 marts 2018 kl. 18.30 på Ørnhøj skytteforenings bane i kælderen under Ørnhøjhallen. Vi har lejet en ny moderne skydebiograf,

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned.

Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned. Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned. Overskrifter: Åbent bestyrelsesmøde mandag den 8. marts Generalforsamling Kontingentindbetaling for 2015 Møde i ungdomsafdelingen Nye baner Våbenpåtegninger

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Fredag den 29. januar 2016

Fredag den 29. januar 2016 den 29. januar 2016 Selvom alt sneen nu er smeltet, har det alligevel siden sidste månedsbrev, været en måned med mange sjove timer på vores lille kælkebakke. Godt vi bor i et land hvor årstiderne byder

Læs mere