Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove"

Transkript

1

2 Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk, da vi lancerede vores kollektion af arbejdsbukser med stretch paneler. Nu er det tid til at sige farvel til hængerøv og gabet mellem buks og skjorte i ryggen. Ikke flere revnede sømme i skridtet eller stride bukseben, når man klatrer rundt på stiger og stilladser. Det er blevet nemt at gå ned på knæ. Den vigtigste ting, kan vi ikke vise her. Det er selve følelsen, når du tager dem på. Prøv det! Vil du lave en kolbøtte eller andet useriøst? Vi har testet. Det fungerer. Vores buksekollektion WorkMove har givet dig frihed på jobbet. Du behøver ikke at lave saltomortaler på jobbet, hvis du ikke vil. Men du burde kunne - ingen problemer.

3 Først Det er L.Brador som har fornyet branchen med denne her type arbejdsbukser. Arbejdsbukser har set ens ud i snart 40 år. L.Brador har valgt en helt ny vej og lader sig inspirere af Outdoor branchens løsninger hvad angår bevægelighed og funktion. Resultatet er en buksekollektion som er smidigere, behageligere og mere slidstærke end nogensinde før - og kaldes allerede nu for en revolution. Udviklingen af arbejdsbukser har med dette taget et kæmpe skridt fremad. Den mest almindelige kommentar fra brugere er: Hvorfor er dette ikke opfundet før?.

4 Bred kollektion Da vi lancerede vor buks 105PB, lod reaktionerne ikke vente på sig. Næsten hver eneste kunde som prøvede bukserne i butik, købte et par. Så bekvemme bukser havde man aldrig før set på markedet. Vi har siden udvidet kollektion med bukser til forskellige slags formål - alle med ekstrem god pasform og bevægelsesfrihed.

5 Designed to work Beklager at vi konstant taler om design. Men for os, er design vigtigt. Små ting, der er afgørende, og hvor du ikke mærker overhovedet, om vi har gjort vores arbejde rigtigt. Fordi så virker det bare og alt kører som det skal. Derfor fortsætter vi med vores designarbejde og med at producere det bedste, lækreste og mest funktionelle arbejdstøj markedet. Et par arbejdsbukser skal sidde lige så godt som dine yndlingsjeans. Derfor har vi sænket taljen lidt. Lavet en lidt mere tight pasform og justeret nogle mål. Resultatet er arbejdsbukser som sidder perfekt over det hele og er behagelige. Stretch panelerne gør, at du får et par bukser som er yderst komfortable, giver en flottere silhuet, samt bedre pasform.

6 Hørt om vores bukser Langt de bedste! Citat fra test af arbejdsbukser i Byggnadsarbetaren God pasform og super godt med stretch Behagelige at have på De ser godt ud Gaber ikke bag ved, når man arbejder på knæ Endelig sidder knæbeskyttelsen på sin plads når man går ned i knæ En nyansat sælger solgte 80 par på 2 1/2 måned Forskellige citater fra sælgerne i hverdagen Føler mig sikker En pladesmed som brugte 105PB over en tid, oplevede at han ikke længere følte sig sikker i de gamle arbejdsbukser. Har aldrig før haft så lækre bukser. Ski-waxer Jeg tror at jeg aldrig kommer til at bruge almindelige arbejdsbukser igen! Bygge -& anlægs arbejder De holder dobbelt så længe, så derfor er prisen intet problem! Pladesmed

7 Holdbarhed Ved at anvende stretchmateriale, løste vi endda et andet almindeligt problem. Nemlig at beskyttelsen går ud af position så snart man bukker sig ned. Takket være vores stretch, bliver beskyttelsen hvor den skal, man er fri for at rette på bukserne og sømmene belastes ikke ret meget. Desuden gør stretchen at vi minimerer risikoen for at sprække sømmen i skridtet. I stedet for traditionelt stof, består nu vores grundlæggende materialer i de fleste modeller af særligt semi-panama væv. Det er en tyndere, mere svalt og ekstremt slidstærkt stof. Bukserne er forstærkede med stretch-kevlar på de udsatte områder, hvor der er størst behov for det og for at give god holdbarhed. Alle disse detaljer gør disse bukser til en ren investering. Lidt dyrere at anskaffe, men holder til gengæld så meget bedre.

8 En revolution er i gang. Alt for længe har arbejdsbukser været store, stive og klodsede. Markedet skriger efter bedre alternativer og nu præsenterer vi løsningen. Bukserne er inspirerede af Outdoor branchens smidige og slidstærke modeller - vi har gået linen ud - i alt fra materialer til at designe for at skabe den ultimative variant for arbejde. Buksen er smidig, svalig og ekstremt slidstærk. Forstærket på udsatte steder i stretchkevlar og med de rigtige lommer og detaljer. Udviklet til dem, der bevæger sig på arbejde og som vil have absolut det bedste. Og som altid, når det gælder os, har vi tilføjet flot design, masser af smarte funktioner og en rigtig behagelig pasform. 105PB Kraftigt halvpanamastof i polyester/ bomuld for optimal slidstyrke. Stretchstof over bagdel, front, skridt og knæets for-og bagside for ekstrem god bevægelighed, komfort og luftighed. Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar giver god bevægelighed og slidstyrke. Størrelse: C44-C60, kan lægges 5 cm ned. D96-D104. Materiale: 65 % polyester, 35 % bomuld. 325 g/m².

9 Bukserne er inspirerede af Outdoor branchens smidige og slidstærke modeller. Buksen er smidig, svalig og slidstærk. Denne her model har, ligesom 105PB, de rigtige lommer og detaljer og man har beholdt stretch-kevlar over knæet, stretch i frontpartiet og bag på knæene, samt tilføjet udenpåliggende baglommer for at gøre modellen egnet til flere brancher. Udviklet til dem der bevæger sig på arbejde, da der samtidig er mere plads over benene. 104PB Kraftigt halvpanamastof i bomuld/polyester for optimal slidstyrke. Stretchstof foran og på knæets for- og bagside for god bevægelighed, komfort og luftighed. Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar giver god bevægelighed og slidstyrke. Størrelse: C44-C60, D96-D116. Kan lægges 5 cm ned. Materiale: 65 % polyester, 35 % bomuld. 325 g/m².

10 Bukserne er inspirerede af 105PB, som er markedets mest bekvemme og slidstærke bukser. Denne her model har stadig de rigtige lommer og detaljer og man har bevaret stretch-kevlar over knæet, samt tilføjet udenpåliggende baglommer for at gøre modellen egnet til flere brancher. Udviklet til dem der har et arbejde, som kræver bukser af bedste holdharbed og bomuldens øvrige fordele, men også til dem der har et arbejde, hvor man bevæger sig meget, da denne model også har megen plads over benene. Denne model henvender sig til dem der gerne vil skille sig ud og som sætter pris på udseende og ægte rådenim. 108B Ved hjælp af stretch over knæets for- og bagside og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. Forbøjede knæ for bedre pasform og fleksibilitet. Forstærkede knæpudelommer i stretch- Kevlar giver god bevægelighed og slidstyrke. Størrelse: C44-C60, C146-C156, D96-D116. Materiale: 100 % bomuld. 325 g/m².

11 Bukserne er inspirerede af 105PB, som er markedets mest bekvemme og slidstærke bukser. Denne her model har stadig de rigtige lommer og detaljer og man har bevaret stretch-kevlar over knæet, samt tilføjet udenpåliggende baglommer for at gøre modellen egnet til flere brancher. Udviklet til dem der har et arbejde, som kræver bukser af bedste holdharbed og bomuldens øvrige fordele, men også til dem der har et arbejde, hvor man bevæger sig meget, da denne model også har megen plads over benene. 110B Ved hjælp af stretch over knæets for- og bagside og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver siddende i den rigtige position. Forbøjede knæ for bedre pasform og fleksibilitet. Forstærkede knæpudelommer i stretch- Kevlar giver god bevægelighed og slidstyrke. Størrelse: C44-C60, C146-C156, D96-D116. Materiale: 100 % bomuld. 325 g/m².

12 Vi fortsætter 2012 succen med Hi- Vis beklædning i premiumsegmentet. Bukserne er inspirerede af 105PB, som er markedets mest bekvemme og slidstærke bukser. Denne her model har stadig de rigtige lommer og detaljer og man har bevaret stretch-kevlar over knæet og stretch i front for bedre bevægelighed, samt tilføjet udenpåliggende baglommer for at gøre modellen egnet til flere brancher. Det smuds -og olieafvisende stof holder buksen renere, derved bevares den høje synlighed og det gør også bukserne nemmere at rengøre. 117PB Vand- og smudsafvisende.ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver i den rigtige position. Stretchstof foran og på knæets for- og bagside for god bevægelighed, komfort og luftighed. Passer i struktur og farvenuance med jakke 425PB. Reflekserne er smidige, giver et vist stretch og har god åndbarhed samt har bedre holdbarhed, da de bedre modstår slid ved vask. Størrelse: C44-C60, C146-C156, D96-D116. Kan lægges 5 cm ned. Materiale: 80 % polyester, 20 % bomuld. 310 g/m²

13 Piratbukserne er inspirerede af Outdoor branchens bekvemme og slidstærke modeller. Buksen er smidig, svalig og slidstærk. Denne her model har, ligesom 105PB, de rigtige lommer og detaljer og man har beholdt stretch-kevlar over knæet, stretch i frontpartiet og bag på knæene, samt tilføjet udenpåliggende baglommer for at gøre modellen egnet til flere brancher. Udviklet til dem der bevæger sig på arbejde, da der samtidig er mere plads over benene. 125PB Kraftig halvpanamavæv i bomuld/polyester med højeste slidstyrke. Stretchstof foran samt på forside af knæ for god bevægelighed, komfort og luftighed Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver i rigtig position. Forbøjede knæ for bedre pasform og fleksibilitet. Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar giver god bevægelighed og slidstyrke. Størrelse: C44-C60 Materiale: 65 % polyester, 35 % bomuld. 325 g/m²

14 Piratbuks inspireret af 105PB, som er markedets mest bekvemme og slidstærke bukser. Denne her model har stadig de rigtige lommer og detaljer og man har bevaret stretch-kevlar over knæet, samt tilføjet udenpåliggende baglommer for at gøre modellen egnet til flere brancher. Udviklet til dem der har et arbejde, som kræver bukser af bedste holdharbed og bomuldens øvrige fordele, men også til dem der har et arbejde, hvor man bevæger sig meget, da denne model også har megen plads over benene. Denne model henvender sig til dem der gerne vil skille sig ud og som sætter pris på udseende og ægte rådenim. 126B Ved hjælp af stretch over forside af knæ og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæbeskyttelse, som bliver i rigtig position. Forbøjede knæ for bedre pasform og fleksibilitet. Forstærkede knæpudelommer i stretch-kevlar giver god bevægelighed og slidstyrke. Størrelse: C44-C60. Materiale: 100% bomuld. 325 g/m².

15 På opfordring fra vores kunder har vi nu skabt en variant af vores populære buks 105PB, blot i piratbuksmodel og som er tilpasset til lagerarbejde, industri, service og montering m.m. Vi har fjernet sømlommerne, og i stedet er den designet med lommer til penne, tommestok, mobiltelefon og andet værktøj, der ofte bruges på denne type arbejdspladser. I øvrigt er det samme smidige og ekstremt slidstærke buks i svalt materiale, som er åndbart. Forsynet med lommer til knæpuder. Forstærket med stretch-kevlar på udsatte partier og 4-vejsstretch. 183PB Kraftigt halvpanamastof i polyester/bomuld med maksimal slidstyrke. Stretchstof over bagende, front, skridt samt knæets for- og bagside for ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæpudelommer, som bliver i den rigtige position. Størrelse: C44-C60. D84-D120. Kan lægges 5 cm ned. Materiale: 65% polyester, 35% bomuld. 260 g/m².

16 På opfordring fra vores kunder har vi nu skabt en variant af vores populære buks 105PB, som er tilpasset til lagerarbejde, industri, service og montering m.m. Vi har fjernet sømlommerne, og i stedet er den designet med lommer til penne, tommestok, mobiltelefon og andet værktøj, der ofte bruges på denne type arbejdspladser. I øvrigt er det samme smidige og ekstremt slidstærke buks i svalt materiale, som er åndbart. Forsynet med lommer til knæpuder. Forstærket med stretch-kevlar på udsatte partier og 4-vejsstretch. 184PB Kraftigt halvpanamastof i polyester/bomuld med maksimal slidstyrke. Stretchstof over bagende, front, skridt samt knæets for- og bagside for ekstremt god bevægelighed, komfort og luftighed. Ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæpudelommer, som bliver i den rigtige position. Størrelse: C44-C60. D84-D120. Kan lægges 5 cm ned. Materiale: 65% polyester, 35% bomuld. 260 g/m².

17 Vi har et tæt samarbejde med forskellige vognmandsfirmaer og chauffører. Dette er resultatet. Samme funktioner og slidstyrke som 184PB, men godkendt ifølge EN 471, klasse 1. Naturligvis fungerer disse bukser lige godt for f.eks. lagerarbejdere, som har behov for synlighed. Som standard indgår 7mm s knæpuder (kan naturligvis fjernes). En smidig og ekstremt slidstærk buks i svalt materiale, som er åndbart. Forstærket med stretchkevlar på udsatte partier og 4-vejsstretch. 185PB Kraftigt halvpanamastof i polyester/bomuld med maksimal slidstyrke. Stretchstof over bagende, front, skridt samt knæets for- og bagside for ekstrem god bevægelighed, komfort og luftighed.ved hjælp af stretch og en smallere pasform skabes en mere kropsnær buks med knæpudelommer som bliver i den rette position. Størrelse: C44-C60. D84-D120. Kan lægges 5 cm ned. Materiale: 80% polyester, 20% bomuld. 3M refleks. 310 g/m². certificeret ifølge: EN 471, klasse 1

18 Vi fortsætter vores succes med Hi-Vistøj i premiumsegmentet. Buksen er samme model som 104PB, en af markedets mest smidige og slidstærke arbejdsbukser. Denne Hi-Vis-buks har stadig de rigtige lommer og detaljer, og man har beholdt stretchkevlar over knæ og stretch foran for at forbedre bevægeligheden. Syet i vores særlige Hi-Vis-stof, som er afvisende over for både vand, olie og smuds. En kritisk faktor, da en ren Hi-Vis-beklædning altid ses bedre end en snavset. 188PB Vand- og smudsafvisende. Stoffets struktur giver god slidstyrke. Stretchstof foran på knæets for- og bagside giver god bevægelighed, komfort og luftighed. Størrelse: C44-C60. D84-D120. Kan lægges 5 cm ned. Materiale: 65% polyester, 35% bomuld. 300 g/m². certificeret ifølge: EN 471, klasse 1

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

Efterårskampagne 2014

Efterårskampagne 2014 Efterårskampagne 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tilbud Ved køb af L.Brador-tøj for 1500 kr. ekskl. moms fra udvalgt sortiment i efterårets trendkollektion får du en weekendtaske samt et års

Læs mere

Workwear. Designed to work.

Workwear. Designed to work. Workwear. Designed to work. Hi-Vis Premium Med stolthed kan vi præsentere vores premiumserie i Hi-Vis-segmentet Hi-Vis-tøjets primære formål er jo at være synligt. Vi har sørget for at gøre denne kollektion

Læs mere

WE DON T. Some have very strict rules how they are allowed to move. Our basic idea:

WE DON T. Some have very strict rules how they are allowed to move. Our basic idea: Some have very strict rules how they are allowed to move. WE DON T Our basic idea: Lige fremad. Diagonalt, til siden. Regler for hvordan man må bevæge sig det må blive en sag for Kasparov og de andre.

Læs mere

Ordrenr Farve Str. 800047904 Grå C58 800047912 Grå C60 800047920 Grå D84 800047938 Grå D88

Ordrenr Farve Str. 800047904 Grå C58 800047912 Grå C60 800047920 Grå D84 800047938 Grå D88 Spring/Summer 2014 Buks L.Brador 184PB På opfordring fra vores kunder har vi nu skabt en variant af vores populære buks 105PB, som er tilpasset til arbejde på lager, industri, service og montering m.m.

Læs mere

Wolf Camper herre Forår 2012

Wolf Camper herre Forår 2012 kr 699,00 Når kun det bedste er godt nok! Wolf Campers membran regntøj sætter nye standarder for hvad du skal forvente af et letvægtsregnsæt. Materialet er meget blødt og med stræk, der betyder at man

Læs mere

Workwear. Designed to work. - Spring Summer 2015 -

Workwear. Designed to work. - Spring Summer 2015 - Workwear. Designed to work. - Spring Summer 2015 - Buks L.Brador 1042PB Bukserne er inspirerede af outdoorbranchens smidige og slidstærke modeller. Buksen er smidig, sval og slidstærk. L.Brador 1042PB

Læs mere

NORDISK FORM. FUNKTION I VERDENS- KLASSE

NORDISK FORM. FUNKTION I VERDENS- KLASSE 1. NORDISK FORM. FUNKTION I VERDENS- KLASSE Gode beskyttelsesbriller skal ikke bare være sikre. De skal også være så bekvemme, at du glemmer at tage dem af i kaffepausen. Og så smarte, at du vil beholde

Læs mere

Suzuki Collection SUZUKI SPORTS TOURING

Suzuki Collection SUZUKI SPORTS TOURING ON WHEELS 00 SUZUKI SPORTS TOURING Suzuki Collection Suzuki har skabt en serie af produkter til dig, der ikke kan få nok Suzuki. Når MC en er gået i vinterhi kan du komme igennem den kolde tid med Suzuki

Læs mere

Over 1 million solgte!

Over 1 million solgte! 2 Over 1 million solgte! God fugttransport Behagelig og blød pasform NY FARVE 100% funktionel polyester 1560 NY FARVE 1440 1462 1390 1335 1325 1639 1606 1900 1980 1999 HERRE 199205 Str.: S-3XL (1390, 1440,

Læs mere

A. Steen Nielsensvej 1 4930 Maribo Tlf. 5478 3472 Fax 5478 4654 www.ksv.dk - E-mail: ks@ ksv.dk

A. Steen Nielsensvej 1 4930 Maribo Tlf. 5478 3472 Fax 5478 4654 www.ksv.dk - E-mail: ks@ ksv.dk A. Steen Nielsensvej 1 490 Maribo Tlf. 5478 47 Fax 5478 4654 www.ksv.dk - E-mail: ks@ ksv.dk /-farvet jakke 1601-40 buks 701-45 -farvet jakke med brystlommer og mobiltelefonlomme. Ærmer med justerbare

Læs mere

Over 1 million solgte! PRIME TEE

Over 1 million solgte! PRIME TEE Over 1 million solgte! PRIME TEE 2 God fugttransport Behagelig pasform 100% funktionel polyester OBS! Art. nr.: 198842 fås kun i damemodel NY FARVE NY FARVE 1900 1576 1570 1440 1469 1462 1390 1335 1336

Læs mere

Køb arbejdstøj igennem M-Sport og støt din lokale idrætsforening

Køb arbejdstøj igennem M-Sport og støt din lokale idrætsforening Køb arbejdstøj igennem M-Sport og støt din lokale idrætsforening Standard/ensfarvet 5 5 8 8 0 0 40 40 jakke 4-780 buks -785 Ensfarvet jakke med lynlås. Viddelæg i ryg. Ærmer med justerbare manchetter.

Læs mere

Wolf Camper dame Forår 2012

Wolf Camper dame Forår 2012 kr 699,00 Når kun det bedste er godt nok! Wolf Campers membran regntøj sætter nye standarder for hvad du skal forvente af et letvægtsregnsæt. Materialet er meget blødt og med stræk, der betyder at man

Læs mere

UNDERTØJ OG STRØMPER. Støt. drømme. foreningen/ skoleklassen i jagten på sine

UNDERTØJ OG STRØMPER. Støt. drømme. foreningen/ skoleklassen i jagten på sine UNDERTØJ OG STRØMPER Støt foreningen/ skoleklassen i jagten på sine drømme The CARE : SHARE : WEAR Model Modellen er simpel foreningen/skoleklassen sælger vores kvalitetsundertøj til familie, venner, naboer

Læs mere

TILBUD. Aaig Craft Tee Herre og dame model. Craft Wind Jacket Herre og dame model. Craft Wind Pant Herre og dame model

TILBUD. Aaig Craft Tee Herre og dame model. Craft Wind Jacket Herre og dame model. Craft Wind Pant Herre og dame model AA.I.G LØBETØJ Aaig Tee Funktionel T-shirt med løs pasform. Mesh de rigtige steder for optimal ventilation. 100% polyester pique. Herre str.: XS - S - M - L - XL XXL Børne str.: 8-10 år - 12-14 år Farve:

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

www.lyngsoe-rainwear.dk

www.lyngsoe-rainwear.dk FLAME RETARDANT ANTISTATIC dk Katalog 0 farver - indhold farver - indhold Lyngsøe Rainwear med hovedsæde og lager under ét tag i Herning, Danmark - har produceret regntøj siden 999. Produktlinierne MICROFLEX

Læs mere

- Ergonomisk pasform. - Super kølende effekt. Materiale: C101, C102. Str.: XS-XXL. Pris: 240,- - Ergonomisk pasform. - Bred og behagelig nakke.

- Ergonomisk pasform. - Super kølende effekt. Materiale: C101, C102. Str.: XS-XXL. Pris: 240,- - Ergonomisk pasform. - Bred og behagelig nakke. STAY COOL 193678 COOL TEE MED MESH HERRE Det avancerede fugttransporterende materiale og mesh panelerne i siderne og under armene sikrer en fantastisk kølende effekt. - Blødt og behageligt materiale. -

Læs mere

BUKS BØRN L.BRADOR 119PB

BUKS BØRN L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER BUKS BØRN L.BRADOR 119PB Baseret på vores populære og formålstjenlige håndværkerbukser har vi udviklet en buks til vores bedste medhjælpere. Vi har flyttet en masse nyttige og anvendelige

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

ARBEJDSTØJ & SIKKER- HEDSSKO M. TRYK

ARBEJDSTØJ & SIKKER- HEDSSKO M. TRYK ARBEJDSTØJ & SIKKER- HEDSSKO M. TRYK ARBEJDSTØJ MED PROFESSIONELT UDTRYK OG INDTRYK Det siger sig selv, at arbejdstøj har en praktisk funktion i hverdagen, hvor det simpelthen bare skal fungere og leve

Læs mere

Dame Arbejdstøj af høj kvalitet

Dame Arbejdstøj af høj kvalitet Dame Arbejdstøj af høj kvalitet 2014 1 Arbejdsbukser til damer Hægtelås Elastik i ryggen Hægtelås Elastik i ryggen Multiopbevaringslomme Multiopbevaringslomme Skrå forlommer Skrå forlommer S687 Action

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Arbejdsstole VELA

Læs mere

VELKOMMEN TIL BACKTEE S KOLLEKTION 2016

VELKOMMEN TIL BACKTEE S KOLLEKTION 2016 VELKOMMEN TIL BACKTEE S KOLLEKTION 2016 En mix og match golfkollektion i friske farver BACKTEE s kollektioner er bygget op omkring golf tøj til alle vejrforhold, så man kan yde sit bedste i al slags vejr.

Læs mere

Kun i inherente metervarer

Kun i inherente metervarer 10 FLAME RETARDANT Kun i inherente metervarer FLAME RETARDANT Indeholder et bredt sortiment af flammehæmmende beklædning, som passer til brancher med krav om certificeret beskyttelses-beklædning. Vi arbejder

Læs mere

2013/14 ESSENTIAL VISIbILITy

2013/14 ESSENTIAL VISIbILITy 01/14 ESSENTIAL Visibility MODERIGTIGT OG SYNLIGT Vores Essential Visibility-kollektion giver al den synlighed, du har brug for, kombineret med alle væsentlige funktioner og komfort. Kollektionen er baseret

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed www.vela.dk Ergonomi

Læs mere

MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university.

MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university. Interviewer: I Respondent: MJ

Læs mere

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Velkommen på skitur: Skitur med klubben er efterhånden en tradition, der ikke er til at komme uden om. I år er det femte gang vi har arrangeret tur

Læs mere

Telefoninterview med Carsten Munk. Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013

Telefoninterview med Carsten Munk. Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013 Bilag 3 Bilag 3.1 Telefoninterview Telefoninterview med Carsten Munk Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013 5 C= Carsten Munk, A= Anne Pedersen, J= Josephine

Læs mere

REDNINGSVESTE VARENR. VÆGT PRIS VARENR. VÆGT PRIS REGATTA. www.columbus-marine.dk 131. 27023 5-15 kg 567,00. 27024 15-30 kg 567,00

REDNINGSVESTE VARENR. VÆGT PRIS VARENR. VÆGT PRIS REGATTA. www.columbus-marine.dk 131. 27023 5-15 kg 567,00. 27024 15-30 kg 567,00 Regatta har i mere end 50 år produceret flydeprodukter til sport og fritid samt professionelle og er i dag helt fremme angående sikkerhed, kvalitet og design. Al udvikling og test gennemføres i hjemlandet

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

Perfekt til. Små Steder & Store Oplevelser

Perfekt til. Små Steder & Store Oplevelser Perfekt til Små Steder & Store Oplevelser Lad dig inspirere PFAFF passport modellerne leveres med et kuffertlåg, der beskytter symaskinen. Det ergonomiske design sikrer behagelig transport og nem opbevaring.

Læs mere

Mål til jakke Omkreds af hals

Mål til jakke Omkreds af hals Mål til jakke Omkreds af hals Mål rundt om den nederste del af halsen. Put en finger mellem målebåndet og halsen. Skulderbredde Mål mellem skuldrenes yderste punkter. Referencepunkter for starten og slutningen

Læs mere

GOD PÅKLÆDNING I EN SKOV BØRNEHAVE

GOD PÅKLÆDNING I EN SKOV BØRNEHAVE GOD PÅKLÆDNING I EN SKOV BØRNEHAVE Vi har her forsøgt at give vores anbefalinger til god påklædning i en skov børnehave. Vi er stort set ude hele dagen også når vejret er mindre godt, så påklædningen betyder

Læs mere

Beklædningsprogram 2012 / 2013

Beklædningsprogram 2012 / 2013 Beklædningsprogram 2012 / 2013 T-time t-shirt 0510-100% bomuld Kæmmet og forkrympet bomuld. Rund hals. Rib i hals. Nakkebånd. Grøn Grafit melange Point 1 Model: 9050-41 Behagelig ensfarvet T-shirt med

Læs mere

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder.

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder. s Grundtræning 7-12 måneder. Indledning. Vi har under hvalpe træningen lagt vægt på at præge hvalpen i rigtig retning og forberede den til dens fremtidige arbejdsopgaver. Vi skal nu i gang med at indarbejde

Læs mere

Men det er da et nydeligt objektiv, ik?

Men det er da et nydeligt objektiv, ik? Generelt indtryk Macro Takumar 50mm f/4 blev produceret fra 1964, og blev i 1966 afløst af en redesignet udgave. Afløseren (Super Macro Takumar 50mm f/4) blev i 1971 jo afløst af Super-Multi-Coated Macro

Læs mere

Klassisk Teak Siden 1996

Klassisk Teak Siden 1996 Klassisk Teak Siden 1996 2014 Teaktræets naturlige olier gør det meget anvendeligt på udsatte steder, samt resistent overfor mug og skadedyr. Teak er holdbart, selv når det ikke behandles med olie eller

Læs mere

LØBESÆSON. Profil er ikke noget man har det er noget man skaber

LØBESÆSON. Profil er ikke noget man har det er noget man skaber LØBESÆSON 2015 Profil er ikke noget man har det er noget man skaber Over 1 million solgte! PRIME TEE 2 God fugttransport Behagelig pasform 100% funktionel polyester OBS! Art. nr.: 198842 fås kun i damemodel

Læs mere

P L A D S T I L M O B I L I T E T

P L A D S T I L M O B I L I T E T P L A D S T I L M O B I L I T E T V E L A B L U E S E R U D V I K L E T M E D B R U G E R E N I F O K U S VELAs el-kørestole findes i mange varianter for at dække den enkelte brugers behov, hvad enten

Læs mere

Vigtig viden om reflekstøj Komplet guide om reflekstøjs opbygning og funktion

Vigtig viden om reflekstøj Komplet guide om reflekstøjs opbygning og funktion by BERENDSEN Vigtig viden om reflekstøj Komplet guide om reflekstøjs opbygning og funktion Lær mere om reflekstøj. Indhold Vi ved at alle regler om reflekstøj kan være meget komplicerede. Hvordan fungerer

Læs mere

SIDDEPUDER LEJRINGSPUDER STØTTEKILER

SIDDEPUDER LEJRINGSPUDER STØTTEKILER SIDDEPUDER LEJRINGSPUDER STØTTEKILER Scan-Med Danmark A/S er en del af Scan- Med Gruppen, der omfatter selskaber i hele Norden. Scan-Med Danmark A/S sælger medicoteknisk udstyr samt produktsortimentet

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG 2014 Luxury Tee Vores nye Luxury Tee er uden sammenligning den bedste single jersey T-shirt i vores kollektion. Den unikke pasform og lækre kvalitet i langfibret bomuld

Læs mere

ST: 28 years old, in a relationship, lives in Aarhus, last semester student at university

ST: 28 years old, in a relationship, lives in Aarhus, last semester student at university 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ST: 28 years old, in a relationship, lives in Aarhus, last semester student at university I: Interviewer ST: Respondent

Læs mere

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER 1 SEDEO SÆDER OG POSITIONERING Vi sætter NYE STANDARDER 2 3 Sedeo... Vi tror på, at det at sidde ergonomisk er grundlæggende for en optimal mobilitetsløsning. At sidde godt er af natur meget personligt.

Læs mere

LØB Vejledende priser ekskl. moms, gældende til 30. september, 2014

LØB Vejledende priser ekskl. moms, gældende til 30. september, 2014 LØB & CYKEL LØB LØB ACTIVE RUN TEE Letvægts tee i blødt materiale til alle sportsgrene. Behagelig pasform i letvægts materiale med rigtig god fugttransport. Materiale: Let og behageligt funktionelt materiale.

Læs mere

Liko Originalsejl, mod. 10, 11

Liko Originalsejl, mod. 10, 11 Liko Originalsejl, mod. 10, 11 Brugsanvisning 7DK160165-01 Liko Originalsejl & Børnesejl Lav Brugsanvisningen gælder for Liko Originalsejl og Børnesejl Lav men i teksten anvender vi benævnelsen Liko Originalsejl.

Læs mere

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk BELÆGNINGSSTEN www.rc-beton.dk RC Beton er en af landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til vores

Læs mere

Gældende fra 15.02.2016-29.04.2016. Aktuelt fra din DeLaval Turbutik

Gældende fra 15.02.2016-29.04.2016. Aktuelt fra din DeLaval Turbutik Gældende fra 15.02.2016-29.04.2016 Aktuelt fra din DeLaval Turbutik Nr. 1 // 2016 Klovsundhed - et stigende problem Alt starter med rene hænder Klovsygdomme er den tredjestørste omkostning for mælkeproducenter.

Læs mere

anmeldelser af seler Af: Olaf Schroeder-Løndorf landsklubbens miljøudvalg

anmeldelser af seler Af: Olaf Schroeder-Løndorf landsklubbens miljøudvalg anmeldelser af seler Af: Olaf Schroeder-Løndorf landsklubbens miljøudvalg Her står vi nu, efter et tidsrum på otte måneder hvor stilladsarbejderne skulle bære sele ved det daglige arbejde med opsætning

Læs mere

God Mod Brok. Perfekt pasform. Råd og tips til dig med stomi brok

God Mod Brok. Perfekt pasform. Råd og tips til dig med stomi brok God Mod Brok Perfekt pasform Råd og tips til dig med stomi brok Et liv med stomi brok Hvis du har et brok ved din stomi, har du sikkert mange spørgsmål og tanker. Hvad er et brok? Hvad er årsagen til det?

Læs mere

HOLKER.DK Præsentation 2016

HOLKER.DK Præsentation 2016 HOLKER.DK Præsentation 2016 v/ Birgitte Ruth Larsen og Peter Schrøder E-Mail: holker@holker.dk Telefon: 3178 7871 GEN Y HÅNDVÆRKERBUKSER ART. ID: 110313-940 Formskårne knæ / Kontrastsømme / 2 løsthængende

Læs mere

PMS 322 C. Hygiejnestole

PMS 322 C. Hygiejnestole PMS 322 C Hygiejnestole Overlegen komfort og minimal arbejdsbelastning! 2 Amfibi Hygiejnestol Fordelen ved GATE s hygiejnestole er, at de meget hurtigt kan tilpasses efter hver persons behov og hver situations

Læs mere

139,- 129,- 119,- 320,- Vejl. pris 280,- 240,- Kampagnepriser TIGHTS I 3 LÆNGDER LØBE T-SHIRT. KORTE TIGHTS 1900772 Herre 1900768 Dame

139,- 129,- 119,- 320,- Vejl. pris 280,- 240,- Kampagnepriser TIGHTS I 3 LÆNGDER LØBE T-SHIRT. KORTE TIGHTS 1900772 Herre 1900768 Dame 320,- TIGHTS I 3 LÆNGDER Produceret i funktionelt materiale, som giver effektiv fugttransport i alle former for sport. Ergonomisk pasform. Ventilationspaneler ved svedzoner. Nøglelomme bagpå. Materiale:

Læs mere

Stabilitet hele vejen rundt

Stabilitet hele vejen rundt Stabilitet hele vejen rundt Intelligent stabilitet - hele vejen rundt Maksimalt udbytte af din kraninvestering En lastbilmonteret kran er en stor investering, og jo mere du kan bruge den til, jo bedre

Læs mere

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ 6. april 2016 LEGE- OG OPHOLDSOMRÅDET Grundejerforeningens Legeplads på Grønagervej er at af ældre dato, og lever på flere måder ikke og til EN1176, standarderne for legepladssikkerhed.

Læs mere

Udsigt til billigere mode på nettet

Udsigt til billigere mode på nettet LØRDAG 27. SEPTEMBER NR. 39 / 2014 LØRDAG Udsigt til billigere mode på nettet Onlinegiganten Boozt.com med Hermann Haraldsson i spidsen udfordrer konkurrenterne om det nordiske herredømme. Foreløbig kan

Læs mere

MASCOT WORKWEAR. Professionelle medarbejdere i professionel beklædning. KNA-service

MASCOT WORKWEAR. Professionelle medarbejdere i professionel beklædning. KNA-service MASCOT WORKWEAR Professionelle medarbejdere i professionel beklædning KNA-service Dato: 08-08-2016 Indholdsfortegnelse Opsummering... 3 Services... 4 Oplæg på udvalgte produkter og priser... 5 Produkter

Læs mere

WORKING CLASS HERO [ 2011 + 2012 ]

WORKING CLASS HERO [ 2011 + 2012 ] WORKING CLASS HERO [ 2011 + 2012 ] ORIGINAL DANISH QUALITY SINCE 1958 DANSK Velkommen Kære Kunde Ocean Rainwear A/S er grundlagt i 1958, hvor de første produkter var industrielt regntøj til fiskeindustrien

Læs mere

imo-learn MOVED BY LEARNING

imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn MOVED BY LEARNING Lær inkorporeret læring at kende, lær imo-learn at kende imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn omdefinerer den måde, vi lærer på, og sikrer en revolutionerende ny læringsoplevelse.

Læs mere

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG 2014 2 Luxury Tee Vores nye Luxury Tee er uden sammenligning den bedste single jersey T-shirt i vores kollektion. Den unikke pasform og lækre kvalitet i langfibret bomuld

Læs mere

Let life happen ENJOY THE MOMENTS FORÅR/SOMMER 2016 BY CHRISTINE HEADWEAR DESIGN BY HELENA CHRISTENSEN. style 1191-0436. se side 5

Let life happen ENJOY THE MOMENTS FORÅR/SOMMER 2016 BY CHRISTINE HEADWEAR DESIGN BY HELENA CHRISTENSEN. style 1191-0436. se side 5 Let life happen ENJOY THE MOMENTS FORÅR/SOMMER 2016 BY CHRISTINE HEADWEAR DESIGN BY HELENA CHRISTENSEN style 1191-0436. se side 5 De blide strejf af den første milde forårslune, spæde blomsterskud og lysere

Læs mere

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder.

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder. s Grundtræning 7-12 måneder. Indledning. Vi har under hvalpe træningen lagt vægt på at præge hvalpen i rigtig retning og forberede den til dens fremtidige arbejdsopgaver. Vi skal nu i gang med at indarbejde

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Choco-Hazelnut 2 Chokolade Smager alt for sødt og det giver kvalm. Choco-Hazelnut 5 Vanille

Choco-Hazelnut 2 Chokolade Smager alt for sødt og det giver kvalm. Choco-Hazelnut 5 Vanille Smag Vote Favorite Forslag Choco-Hazelnut 5 Fast del af jeres sortiment Choco-Hazelnut 4 Chokolade Choco-Hazelnut 2 Chokolade Det en fin blanding, med en klar smag af hasselnød, dog er den meget sød så

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED

ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED OM OS Dall Koncept består af 4 enheder hvor der henholdsvis kan købes tøj, sportsartikler, logovand og reklameartikler. Vi er et ungt firma, men som har stor erfaring med

Læs mere

Active Geyser. Challenge your identity

Active Geyser. Challenge your identity Active Geyser Challenge your identity ID ACTIVE WEAR TIL SPORT OG FRITID ID Identity Active Wear er funktionelt løbetøj og træningstøj til al slags vejr. Et helt særligt træk ved Active Wear er ID Tech.

Læs mere

Flamme hæmmende. kollektion

Flamme hæmmende. kollektion Flamme hæmmende kollektion 1 VORES FILOSOFI 5 CERTIFICERING 7 MATERIALE 8 KOLLEKTIONSGUIDE 9 PRODUKTER 10 STØRRELSESGUIDE 18 VASKEINSTRUKTIONER 19 Vores filosofi Arbejdstøj fra ProJob er innovativt på

Læs mere

mennesker noget andet navn under himlen, som vi kan blive frelst ved. Ap.G. 4,7-12

mennesker noget andet navn under himlen, som vi kan blive frelst ved. Ap.G. 4,7-12 Fra det gamle testamente: Luk retfærdighedens porte op, jeg vil gå ind og takke Herren! Her er Herrens port, her går de retfærdige ind! Jeg takker dig, for du svarede mig og blev min frelse. Den sten,

Læs mere

HØRINGSMATERIALE. Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende levering af arbejdsbeklædning

HØRINGSMATERIALE. Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende levering af arbejdsbeklædning Instruktion til udfyldelse af tilbudsliste vedrørende levering af arbejdsbeklædning Version: 0.11.2014 Dette faneblad er en instruktion til, hvordan skal udfyldes. består af følgende faneblade: Instruktion

Læs mere

JOBST. Elvarex. Kompressionsbehandling. lymfødem i over 50 år. JOBST Elvarex til behandling af lymfødem et bredt sortiment, som giver et godt resultat

JOBST. Elvarex. Kompressionsbehandling. lymfødem i over 50 år. JOBST Elvarex til behandling af lymfødem et bredt sortiment, som giver et godt resultat JOBST Elvarex Kompressionsbehandling af lymfødem i over 50 år JOBST Elvarex til behandling af lymfødem et bredt sortiment, som giver et godt resultat BSN medical BSN medical AB, Uggledalsvägen 13, SE-427

Læs mere

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på 1. Søde Sally Bølle-Bob og Lasse kommer gående i byen. De ser Smukke Sally på den anden side af gaden.»hende gider vi ikke snakke med,«siger Lasse.»Nej.«Bølle-Bob kigger den anden vej.»hun gider heller

Læs mere

BEMÆRK, PÅ ALLE STØRRELSER OVER XXL (2 XL) TILLÆGGES KR.

BEMÆRK, PÅ ALLE STØRRELSER OVER XXL (2 XL) TILLÆGGES KR. I samarbejde med JKL Design v/ Sven Gert Loberg, tilbydes tøj kollektion med klublogo. Tekst efter eget ønske (mod merpris) Klublogo udføres i flere farver efter eget ønske. Salgs og leveringsbetingelser,

Læs mere

Sådan bruger du bedst e-mærket

Sådan bruger du bedst e-mærket 1 Få flere online salg eller leads igennem 2 Beslutningsprocessen i et salg online Hvem styrer hvem? Frederik Bjerring kører en tidlig morgen i efteråret 2009 op langs roskildevej på vej til sit arbejde,

Læs mere

Telte til enhver lejlighed

Telte til enhver lejlighed Foldetelte katalog 2015 Hexagon Er vandtæt Teltdug er fremstillet af 100% polyester stof med en PVC behandling på én side og en UV beskyttelse. Dugens vægt er 300 g/m 2. Er helaluminium Ideel mekanisk

Læs mere

Lindab Construline. Lindab RdBX stållægter Genial løsning - helt enkelt!

Lindab Construline. Lindab RdBX stållægter Genial løsning - helt enkelt! Stålprofiler til indervægge Lindab Construline Lindab RdBX stållægter Genial løsning - helt enkelt! Stållægter til indervægge Lindab RdBX stållægter Tid er penge... Lindab har lanceret et patenteret produkt

Læs mere

Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides. bedste handsker?

Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides. bedste handsker? GUIDE - The right gloves Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides bedste handsker? Vi har drevet en ihærdig og langvarig jagt på det ultimative materiale til en moderne arbejdshandske. Målet har

Læs mere

Focus Vinter 2010/2011

Focus Vinter 2010/2011 Focus Vinter 2010/2011 Din løsning hver dag www.delaval.dk Gummigulv - komfortabelt og skridsikkert Når dine køer kan gå trygt og behageligt, bevæger de sig mere. Et sikkert fodfæste er med til at fremme

Læs mere

Active Wear. Challenge your identity

Active Wear. Challenge your identity Active Wear Challenge your identity Fluorescerende gul Det komplette program til sport og fritid ID Identity Active Wear er funktionelt løbetøj og træningstøj til al slags vejr. Alle varer er velegnede

Læs mere

FORÅR09. BRILLER FRA 49 kr./md. inkl. gratis certificeret synsprøve VI GØR EN SYNLIG FORSKEL. udbetaling

FORÅR09. BRILLER FRA 49 kr./md. inkl. gratis certificeret synsprøve VI GØR EN SYNLIG FORSKEL. udbetaling De 7 Synoptiske Standarder Som kunde i har du en række fordele, der giver dig ekstra sikkerhed både økonomisk og i forhold til dit syn. Vi kalder fordelene De 7 Synoptiske Standarder, og du kan se dem

Læs mere

WORK WEAR MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN.

WORK WEAR MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN. NÅR DAGLIGDAGEN FORDRER LIDT MERE OG KRAVENE TIL TØJET ER MANGE, PRAKTISK, BEHAGELIGT OG MODERNE. MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN. WORK WEAR > WORK WEAR ID 0300 PRO wear T-shirt O ID

Læs mere

KLAUSULERET TIL 1. MAJ KL. 07.00 DET TALTE ORD GÆLDER. 1. maj 2015. Marie-Louise Knuppert, Samsø. Indledning: Kæden

KLAUSULERET TIL 1. MAJ KL. 07.00 DET TALTE ORD GÆLDER. 1. maj 2015. Marie-Louise Knuppert, Samsø. Indledning: Kæden KLAUSULERET TIL 1. MAJ KL. 07.00 DET TALTE ORD GÆLDER 1. maj 2015 Marie-Louise Knuppert, Samsø Indledning: Kæden Jeg blev virkelig glad, da jeg fik buddet om at tale hér, på Samsø. Samsø handler for mig

Læs mere

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning.

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. 3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. Uneo Maxx og Uneo fra Bosch. Verdens mindste borehamre med pneumatisk slagværk til hamring,

Læs mere

Specielfremstillede hjælpemidler

Specielfremstillede hjælpemidler Specielfremstillede hjælpemidler - ALT kan lade sig gøre Side 2 Det sker ofte at man som terapeut står i en situation, hvor man bare har lyst til at give op. Man har prøvet alle de hjælpemidler man har

Læs mere

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud.

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. 36_015 STUVA Opbevaringssystem DESIGN Ebba Strandmark VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. SIKKERHED Børn gør sjældent, hvad man forventer. De klatrer,

Læs mere

KAMPAGNE. hhworkwear.com

KAMPAGNE. hhworkwear.com Marts/April KAMPAGNE hhworkwear.com 79146 STOKE JACKET W/O HOOD POLYESTER PILE 992 BLACK/ORANGE, 999 BLACK/DARK GREY S-3XL 88 % polyester/12 % bomuld, pileinderside 425 g/m2 Reflekspiping Lynlås foran

Læs mere

guide Test af sider August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix

guide Test af sider August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Foto: Scanpix guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Test af 10 sider kompressionsstrømper Test af kompressionsstrømper Der er mange forskellige meninger om, hvorvidt kompressionsstrømper

Læs mere

Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer

Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer markedet for internationalt glaskunst. På de næste sider

Læs mere

Vejledning i dragtsyningsteknikker - KNÆBUKSER

Vejledning i dragtsyningsteknikker - KNÆBUKSER Tekst: Hanne Dyhr og Kamma Gudmand-Høyer Foto: Birger Lund Redaktion: Dragtgruppen 2 SY-VEJLEDNING TIL KNÆBUKSER 1700-tallets mandsbukser var knæbukser. Bukserne var forholdsvis snævre og blev lukket foran

Læs mere

J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 KOMMUNIKATION. Rasmus Henriksen ALT ER MULIGT JYSK HANDI. w w w. j y s k h a n d i.

J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 KOMMUNIKATION. Rasmus Henriksen ALT ER MULIGT JYSK HANDI. w w w. j y s k h a n d i. ALT ER MULIGT Når den helt rigtige løsning skal vælges er der en række faktorer der skal tages stilling til, bl.a. I hvilket miljø skal kommunikationsløsningen bruges? (Skole, hjem, institution, på job,

Læs mere

Dansk. working class hero 2013/14. original Danish quality since 1958. www.oceantextile.dk

Dansk. working class hero 2013/14. original Danish quality since 1958. www.oceantextile.dk Dansk working class hero 2013/14 original Danish quality since 1958 www.oceantextile.dk 1 work wear side 6-30 6 Thor - Håndværker Buks... 80-12 7 Thor - Service Buks...80-12B 8 Thor - Overall... 80-13

Læs mere

Ståstøttestole PHE Klippestol 009 370

Ståstøttestole PHE Klippestol 009 370 Prisliste pr. 1. oktober 2015 til forhandlere Stolene kan samles/mixes af forskellige dele. Se muligheder for tilkøb/valgmuligheder på de sidste sider. Ved spørgsmål, så ring endelig og spørg. Stol Navn

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

En mere underspillet brillestil sætter fokus på detaljen, som de udfræsede stænger hos Fleye.

En mere underspillet brillestil sætter fokus på detaljen, som de udfræsede stænger hos Fleye. En mere underspillet brillestil sætter fokus på detaljen, som de udfræsede stænger hos Fleye. 4 Der er to stærke tendenser inden for brillemoden i denne sæson. Den ene er en flashy se-mig-stil. Den anden

Læs mere