Samlevejledning til byg-selv drone

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Samlevejledning til byg-selv drone"

Transkript

1 Disclaimer: Der kan forekomme fejl. Kontakt venligst Tobias Lundby eller Kristian Terkildsen hvis du har spørgsmål hertil. Husk altid at tjekke droneregler.dk for at se de nyeste regler, så du kan flyve lovligt. Samlevejledning til byg-selv drone Dette er samlevejledningen. Hvert skridt indledes med en beskrivelse af de nødvendige komponenter, efterfulgt af en generel beskrivelse og et billede. Der skal undervejs lodde connectors på ledninger. Indhold SDU s byg-selv-drone består af følgende komponenter:

2 4x ESC er 4x motorer 1x strømfordeler (der findes 2 forskellige modeller, blå og sort) 1x flight controller 1x receiver 1x fjernbetjening 4x dronearme 2x centerplader 1x flight controller-plade 4x droneben 4x propeller (to venstredrejende og to højredrejende) 10x tykke strips 2x tynd strips 4x afstandsstykker 20x korte skruer 4x lange skruer 4 nylon skruer 12 nylon møtrikker 1x velcrobånd 1x batteri Værktøj 20 x Bullet connectors XT60 stik Krympeflex Samling af dronen Motorer 4x motorer

3 16x små skruer 4x dronearme Først loddes bullet connectors på ledningerne fra motorer. Her loddes han-stik af bullet connectors på, som vist på billedet. Der kan herefter føres krympeflex udenpå og det kan krympes f.eks. med en lighter eller loddekolben. Sørg for at varme ledning og bullet connector godt ud, så loddetin flyder sammen. Hvis du er nybegynder til at lodde, så kan du se følgende video, som hjælper dig godt på vej: De fire motorer monteres, ved at føre fire skruer igennem de aflange huller for enden af hver arm og skrue dem fast i bunden af motorerne. Motorerne skal placeres på samme side som pilen således, at deres ledninger følger dronens arme. Set nedefra:

4 Når alle fire motorer er monteret, skulle det gerne se ud som på billedet herunder:.

5 ESC er 4x ESC er 8x tykke (hvide) strips Nu skal du lodde bullet connectors på ESC erne. Der loddes han-stik på de sorte og røde ledninger og hun-stik på de 3 blå ledninger. Der føres krympeflex udenpå disse. Monter fødderne på undersiden af armene som vist på billedet.

6 Så skal de fire ESC er monteres. Først forbindes den ende af ESC en som har tre kabler med motoren. Der er ingen specifik rækkefølge I første omgang, da dette kontrolleres til sidst. OBS: Når du til sidst skal tjekke hvilken retning motorerne kører, så er der stor chance for at disse kabler skal byttes rundt det er derfor en stor fordel af bruge bullet connectors, da dette gør det nemt at bytte rundt.

7 ESC en fastmonteres med to af de tykke strips, som føres igennem de smalle huller på den ene side af armen, igennem hullerne i dronebenet og op af de smalle huller på den anden side af armen. Stram kun den ene strips (den længst væk fra motoren og lad den anden være løs, klip den resterende ende af den, som du har strammet. Du skal være opmærksom på, at den ESC ledningen (sort/rød/hvid), skal sættes på en bestemt måde. På 2 af armene skal den føres under armen, men den skal føres ovenpå på de andre. Det er vigtigst at det er 2 forskellige dronearme (den runde pil skal dreje i hver sin retning, når man kigger på dem, ligesom på følgende billede).

8 På de andre 2 skal den føres under, som vist på billedet herunder. Når du har gjort det, så skulle du gerne have 4 arme, som ser sådan her ud

9 Nederste centerplade 4x lange skruer 1x centerplade De fire lange skruer føres igennem de yderste huller i den ene centerplade.

10 Arme 4x arme Armene føres ned over de fire skruer, igennem de yderste huller, sådan at de ovale slidser i armene følger dem i centerpladen. VIGTIGT, du skal sætte de 2 arme med ESC (den sorte/røde/hvide) ledninger bagud, så de peger modsat af pilen på centerpladen (du ser på de samlingen på de følgende billeder)

11 Her ser du, hvordan det samles med de 2 centerplader Øverste centerplade 1x centerplade Den øverste centerplade føres ned over skruerne, i gennem de yderste huller. Afstandsstykker 4x afstandsstykker

12 De fire afstandsstykker skrues på skruerne. Husk, at de arme med ledningen ført ovenpå skulle sidde bagud. Velcrobånd 1x velcrobånd Velcrobåndet føres igennem de aflange slidser, så det stikker ud i bunden af dronen.

13 Strømfordeler 1x strømfordeler (findes i 2 forskellige modeller blå/sort, begge er vist) 1x tynd strips

14 Model 1 Model 2

15 Nu skal der loddes ledninger på strømfordeleren. Placer ledningerne som vist på billedet, med den røde på plus terminal og den sorte på minus terminalen. Du kan med fordel lodde bullet connector (hun-stik) på først og herefter lodde ledning fast på strømfordeleren. Du kan samtidig lodde XT60 stikket på (det gule, som skal sættes sammen med batteriet). Sørg for at lodde XT60 stik på først, så du kan få krympeflex på inden du lodder det fast på strømfordeleren. Strømfordeleren placeres mellem afstandsstykkerne, således at det gule stik peger ud til den ene side. Herefter forbindes ESC en med de to nærmeste kabler fra strømfordeleren. Sørg for at matche kabelfarverne mellem ESC en og strømfordeleren (Rød->Rød og Sort->Sort).

16 Sæt en strips rundt om strømfordeleren (gælder begge modeller) Receiver 1x flight controller-plade 1x receiver 1x strip

17 Receiveren spændes fast oven på flight controller-pladen Derefter klippes den overskydende ende af strips af. Sørg for at låsen på stripsen sidder på siden af receiveren, og ikke under den.

18 Flight controller-plade 1x flight controller-plade 4x nylon skruer 8x nylon møtrikker Monter nylon skruer i de inderste huller med 2 nylon møtrikker på hver, som vist på billedet.

19 Flight controller 1x flight controller 4x nylon møtrikker Flight controlleren vendes med stikkene pegende i samme retning som pilen på flight controller pladen, som vist på billedet. Du skal lodde de 4 stik på flightcontrolleren, som vist på billedet. Her er det vigtigt, at de 4 stik sidder i PWM1, PWM2, PWM3 og PWM4. Ud over PWM terminalerne, så vil du også lodde på 5V og GND. Et eksempel på, hvor du skal lodde er vist på billedet tjek venligst, hvad der står på din flightcontroller. Hvis du har købt V2.1 modellen (vist herunder), så er PWM 1, 2, 3 og 4 som vist på billedet

20 Når flight controlleren peger den samme vej som pilen, så monteres flight controlleren på de 4 nylon skruer og låses fast med nylon møtrikker.

21 Inden du sætter flight controller pladen på, så monterer du stikket fra receiveren i flight controlleren (den ledning som er sort/grå/orange). Hvis du har købt Turnigy transmitteren, så skal du montere receiveren på en anden måde tjek venligst i bunden af dokumentet her, for at se hvordan. Så skal flight controller pladen monteres på de 4 afstandstykker og skrues fast med 4 korte skruer. Forbind ESC er og flight controller De fire tynde kabler fra ESC erne skal forbindes med flight controlleren. Dette gøres, ved at sætte de tynde kabler fra ESC erne i stikkene på flight controlleren, i den rækkefølge, som vist på billedet nedenfor og på næste side. Tallene skal passe sammen, når ESC erne forbindes.. Sørg for at den sorte ledning på hvert kabel peger op mod flight controller pladen.

22

23 Montering af batteri 1x batteri Så skal batteriet spændes fast under dronen med velcrobåndet, således at batteriets stik peger bagud i forhold til dronen.

24 Undersøg motorernes retning 1x Fjernbetjening Så skal det undersøges hvorvidt motorerne drejer den rigtige vej. Motorerne skal dreje samme vej, som pilen på armen viser. Dette skal undersøges ved først at tænde for fjernbetjeningen. Så tilsluttes batteriets gule stik til det gule stik fra strømfordeleren. Herefter skal kontakten bagpå fjernbetjening skubbes tilbage (den skal stå som på billedet for at kunne tænde for motor) Nu kan der gives forsigtigt gas ved at føre den venstre styrepind langsomt opad. Når motorerne drejer, så observeres det, om de drejer den rigtigt vej. Hvis dette ikke er tilfældet for nogle af motorerne, byttes der om på to af de tre ledninger som forbinder motoren med ESC en, og disse 3 ledninger er vist på billedet nedenunder

25 Dette gøres for alle motorer, indtil de drejer den korrekte vej, som vises på armen. Når dette er opfyldt, frakobles batteriet fra strømfordeleren igen og fjernbetjeningen slukkes. Du kan nu spænde de sidste strips fast og klippe enderne af Tillykke! Du har nu samlet din helt egen drone! Kontakt de studerende for at få godkendt jeres drone til flyvning. Og få sat propeller på. Hvis du bygger denne her drone derhjemme, så kan du opsætte din flight controller med vores opsætning for at få et godt udgangspunkt til din flyvning. Du finder 2 dokumenter på samme webside, som du fandt dette dokument (en til 9 og 10 tommer propeller).

26 EKSTRA: Montering af Turnigy receiver på flightcontroller Du skal montere et stik mellem PPM/CH1 og PPM på flight controlleren. Alt efter om du har købt V3 (venstre) eller V2.1 (højre), så finder du terminalerne som vist på billedet nedenfor. Sørg for at den sorte/brune ledning bliver loddet på GND.

27 Hvis du har bestilt alt på indkøbslisten, så har du også ekstra servo-forlænger kabler. Du kan bruge et af disse til at lave et stik mellem flight controller og receiver. Sæt den ene ende i CH1/PPM på receiveren, og klip herefter den anden del af. Afisoler ca. 5 mm af de afklippede kabler, og lod dem på flightcontrolleren efter følgende farvekode Gul RC/PPM Rød 5V Brun GND

Samlevejledning til byg-selv drone

Samlevejledning til byg-selv drone Samlevejledning til byg-selv drone Dette er samlevejledningen. Hvert skridt indledes med en beskrivelse af de nødvendige komponenter, efterfulgt af en generel beskrivelse og et billede. Indhold SDU s byg-selv-drone

Læs mere

Monteringsvejledning til Zoot scooteralarm

Monteringsvejledning til Zoot scooteralarm Monteringsvejledning til Zoot scooteralarm I denne vejledning vil vi gennemgå hvordan man installerer og afprøver Zootscooteralarmen med fjernstart. Monteringen er foregået på en PGO Black Magic. Du kan

Læs mere

REPARATIONS- VEJLEDNING NR 5. PCarrier

REPARATIONS- VEJLEDNING NR 5. PCarrier REPARATIONS- VEJLEDNING NR 5 PCarrier1 2013-2014 Indholdsfortegnelse 1. Komponentplacering... 3 2. Nødvendigt specialværktøj... 4 2.1 Specialværktøj... 4 3. Vedligeholdelse... 5 3.1 Motor 50275... 5 3.2

Læs mere

REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 8. 5 LED System carrier 2

REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 8. 5 LED System carrier 2 REPARATIONS- VEJLEDNING NR. 8 5 LED System carrier 2 - 2 - version 2 Indholdsfortegnelse 1. Komponentplacering... 4 2. Nødvendigt specialværktøj... 5 2.1 Specialværktøj... 5 3. Vedligeholdelse... 6 3.1

Læs mere

Guide til montering af komplet videolink

Guide til montering af komplet videolink Guide til montering af komplet videolink www.droner.dk Sættet indeholder følgende dele: Produkt Indhold 1x 7 HD-skærm 1x Solskærm (3 dele) 2x stickantenner 1x Batteri i skærmen Diverse ledninger 1x Oplader

Læs mere

BREATHE 55. Installationsguide. Sustain Solutions Rønnegade 1, 2100 KBH Ø CVR Version 1

BREATHE 55. Installationsguide. Sustain Solutions Rønnegade 1, 2100 KBH Ø CVR Version 1 Installationsguide Emballagens indhold Tjek at du har alle delene (1-7) 1 2 4 6 3 5 7 1. Udvendig hætte 2. Strips 4 stk. 3. Ø90 mm rør 4. Ø250 mm rør 5. Vægdæksel 6. Rotorveksler 7. Indvendigt låg 1 Respektafstande

Læs mere

REPARATIONS- VEJLEDNING NR 1. PRO-MOVEC 200W og 250W System

REPARATIONS- VEJLEDNING NR 1. PRO-MOVEC 200W og 250W System REPARATIONS- VEJLEDNING NR 1 PRO-MOVEC 200W og 250W System 2008/2010 Indholdsfortegnelse 1. Komponentplacering... 3 2. Nødvendigt specialværktøj... 4 2.1 Specialværktøj 250W system... 4 2.2 Specialværktøj

Læs mere

Monteringsvejledning til JSL Solid-State-Relay (kontaktrelæ)

Monteringsvejledning til JSL Solid-State-Relay (kontaktrelæ) Monteringsvejledning til JSL Solid-State-Relay (kontaktrelæ) Vejledningen er opstillet punktvis og er ret grundig. Hvert punkt er så vidt muligt efterfulgt af et illustrerende billede. I dette monteringseksempel

Læs mere

Breathe 55 Installationsguide

Breathe 55 Installationsguide Breathe 55 Installationsguide Anbefalinger installation af Breathe Den elektriske installation af Breathe 55 bør kun foretages af en autoriseret el-installatør eller af Sustain Solutions. Den elektriske

Læs mere

BBC micro:bit Buggy som følger en linje

BBC micro:bit Buggy som følger en linje BBC micro:bit Buggy som følger en linje Denne vejledning er skrevet af Rasmus Kragh Wendelbo, som har undervist i gymnasiet i kemi, biologi og bioteknologi i over 10 år. Han har fokus på elevernes digitale

Læs mere

Opsætning af DEVO F12E Sender Quick Start Guide og Diagram.

Opsætning af DEVO F12E Sender Quick Start Guide og Diagram. Auto let funktion. Rund flyvnings funktion. Hyper IOC funktion. GPS Telemetri funktion. Altitude hold funktion. Automatisk landings funktion. Landingsstel der kan kører op. 5.8G live billede transmission.

Læs mere

AUDI A3 8P RETROFIT. Eftermontering af RS3 Læder. http://lightnings.dk/rs3leather.html

AUDI A3 8P RETROFIT. Eftermontering af RS3 Læder. http://lightnings.dk/rs3leather.html AUDI A3 8P RETROFIT Eftermontering af RS3 Læder http://lightnings.dk/rs3leather.html Trekanter Armlæn i fordøre Armlæn i bagdøre Midterarmlæn Gearknop Håndbremse Trekanter 1. Træk læderet ved gearstangen

Læs mere

Montering af automatisk nedblændelig bakspejl og regnsensor på Octavia 2.

Montering af automatisk nedblændelig bakspejl og regnsensor på Octavia 2. Montering af automatisk nedblændelig bakspejl og regnsensor på Octavia 2. Monteringen blev foretaget fordi jeg fik slået min forrude i stykker og fik monteret en ny rude med det rigtige beslag. Det skulle

Læs mere

ESKY LAMA 2. Tillykke med din nye helikopter. 1. Justering

ESKY LAMA 2. Tillykke med din nye helikopter. 1. Justering ESKY LAMA 2 Tillykke med din nye helikopter Der er et væld af muligheder med en RC helikopter, som du ikke kan få andre steder med øvelse vil du være i stand til at hover (hænge stille i luften), flyve

Læs mere

Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret.

Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret. Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret. Denne guide omfatter også montering af omdrejnings tæller. Lednings nette på en Yamaha FS1 har grundlæggende

Læs mere

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 1 2 3 4 5 2 6 K 7 J G H J I 8 9 S R T Q 10 11 C D E, F A F J B K 3 DA DANSK 1 GENERELT Dette symbol betyder ADVARSEL. Personskade

Læs mere

Yamaha FS1 Spændingsregulator.

Yamaha FS1 Spændingsregulator. Yamaha FS1 Spændingsregulator. Denne spændingsregulator kan begrænse spændingen til for/bag og instrument lyste så pærerne ikke springer. Selv om man køre tunet og eventuelt uden batteri. (hvilket bestemt

Læs mere

Det skal du bruge. Lav selv: lysende julepynt. Materialer: Værktøj:

Det skal du bruge. Lav selv: lysende julepynt. Materialer: Værktøj: Lav selv: lysende julepynt Det skal du bruge Lav et juletræ af karton og få det til at lyse med en lysdiode, et batteri og lidt kobbertape. Følg denne trin-for-trin vejledning og lav lysende julepynt som

Læs mere

Monteringsvejledning for AP800 til Suzuki SX med orginalt betjeningsmodul

Monteringsvejledning for AP800 til Suzuki SX med orginalt betjeningsmodul Monteringsvejledning for AP800 til med orginalt betjeningsmodul Side 1 Bremsekontakt: Lod den brune ledning fra AP800 til den grønne ledning på den originale bremsekontakt. Lod den brune ledning fra koblingskontakten

Læs mere

OZ6HR bygge projekt. Ombygning af SMPS 5V/150 A til 13,5V/70 A

OZ6HR bygge projekt. Ombygning af SMPS 5V/150 A til 13,5V/70 A OZ6HR bygge projekt Ombygning af SMPS 5V/150 A til 13,5V/70 A I sin oprindelige form består strømforsyningen af et bundprint, hvor 230V fra nettet bliver ensrettet og oplader 6 store elektrolyt kondensatorer

Læs mere

Montageinstruktion version 1.0 for kaffekværn kit til FB55 part nr 408-0xx

Montageinstruktion version 1.0 for kaffekværn kit til FB55 part nr 408-0xx Montageinstruktion version 1.0 for kaffekværn kit til FB55 part nr 408-0xx FB 55 med kaffekværn kit Tillykke med dit nye kaffekværn kit fra Danish Vending Technology. På de efterfølgende sider kan du se,

Læs mere

TRÆSKUFFER Monteringsvejledning

TRÆSKUFFER Monteringsvejledning TRÆSKUFFER Monteringsvejledning TRÆDYVEL D 5 mm x L 5 mm Bruges til at montere fronter TRÆSKRUE M 6 mm x L 3 mm Bruges til at montere skinner til kabinetter STOR SKRUE M 4 mm x L 5 mm Bruges til at montere

Læs mere

TRÆSKUFFER Monteringsvejledning

TRÆSKUFFER Monteringsvejledning TRÆSKUFFER Monteringsvejledning 2 WOODEN DOWEL / TRÆDYVEL Size Ø 5 mm x L 5 mm Bruges til at montere fronter LARGE SCREW / STOR SKRUE Size Ø 5 mm x L 25 mm Bruges til at montere fronter SMALL SCREW / LILLE

Læs mere

Hos Podconsultsbutik kan du finde vandpumpen i 3 udgaver, hvilket har betydning for hvordan du samler og forbinder pumpen til din Micro:bit.

Hos Podconsultsbutik kan du finde vandpumpen i 3 udgaver, hvilket har betydning for hvordan du samler og forbinder pumpen til din Micro:bit. Leg med vandpumper Hos Podconsultsbutik kan du finde vandpumpen i 3 udgaver, hvilket har betydning for hvordan du samler og forbinder pumpen til din Micro:bit. For nemheds skyld vil vi i denne guide kalde

Læs mere

Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260

Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260 Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260 Montering af Automatik K19 Klargøring af stangtrækket: Anbring stangen på et par bukke og monter Det

Læs mere

Installation af hukommelses- og udvidelseskort

Installation af hukommelses- og udvidelseskort Denne vejledning hjælper dig med at fjerne hukommelses- eller udvidelseskort. Brug følgende illustration til at finde stikket til det kort, du vil fjerne. Stik til harddisk 1 Stik til udvidelseskort Stik

Læs mere

Elproducerende cykel

Elproducerende cykel Elproducerende cykel Byggevejledning Indhold: Introduktion 3 Vejledning: Klargøring af cykel 4 Montering af elmotor/generator i stel 6 Montering af cykel i træningsstativ 8 Montering af ensretter og spændingsregulering

Læs mere

Din husinstallation skal være korrekt for at du kan få det bedste udbytte af dit TV signal og for at du ikke generer andre på netværket med støj

Din husinstallation skal være korrekt for at du kan få det bedste udbytte af dit TV signal og for at du ikke generer andre på netværket med støj Din husinstallation skal være korrekt for at du kan få det bedste udbytte af dit TV signal og for at du ikke generer andre på netværket med støj Støjkilder: Fejlkilde Fejl Løsning F-connector F-connector

Læs mere

Containerkran. Nu samles de 4 ende stykker som på billedet

Containerkran. Nu samles de 4 ende stykker som på billedet 1 Containerkran. Læs denne vejledning grundigt igennem, inden du begynder at samle, start med at kontrollere at der ikke mangler noget. Alle delene skæres forsigtigt ud, evt. med en stemmejerns kniv, rens

Læs mere

Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc. epoulsem@youseepost.dk

Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc. epoulsem@youseepost.dk Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc epoulsem@youseepost.dk Mig bekendt er alle Regal Raptor baghjul ens, i hvert fald på dem vi kender fra 2005 og indtil 2007, det gælder således DD125-DD150-DD250 luft

Læs mere

Vejledning FORBEREDELSE AF KABEL. Design and development by. Varenummer: BL14-0100. Model: Renault Twingo 2014. Permanent Positionslys

Vejledning FORBEREDELSE AF KABEL. Design and development by. Varenummer: BL14-0100. Model: Renault Twingo 2014. Permanent Positionslys Vejledning Permanent Positionslys Design and development by Monteringsvejledning af Permanent Positionslysrelæ Denne monteringsvejledning, er ment som hjælp, til montering af permanent positionslysrelæ,

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR TERRASSEOVERDÆKNING TYPE V905 / SUMBA

MONTAGEVEJLEDNING FOR TERRASSEOVERDÆKNING TYPE V905 / SUMBA MONTAGEVEJLEDNING FOR TERRASSEOVERDÆKNING TYPE V905 / SUMBA 1 1. Vægprofil 2. Væggummi 3. Hængselsprofil 4. Gummiliste 5. Sidestykke venstre 6. Sidestykke højre 7. Tagrende 8. Hængselsprofil (identisk

Læs mere

TRÆKVOGN HN 5339 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før trækvognen samles og tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug.

TRÆKVOGN HN 5339 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før trækvognen samles og tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. TRÆKVOGN HN 5339 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før trækvognen samles og tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. SAMLEVEJLEDNING Tag delene forsigtigt ud af emballagen

Læs mere

Montering af Fjernprojektører på EpokeModellers skinnebus. Montering af. Fjernprojektører. EpokeModellers skinnebus

Montering af Fjernprojektører på EpokeModellers skinnebus. Montering af. Fjernprojektører. EpokeModellers skinnebus Montering af Fjernprojektører på EpokeModellers skinnebus Side 1 af 16 EpokeModellers dejlige skinnebus er forsynet med fjernprojektører plast, men desværre uden lys. Den ombyggede udgave af skinnebussen

Læs mere

Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger

Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger Tillykke med din nye solfanger. Med den rette placering får du glæde af den i mange år fremover. Den medfølgende kontakt placeres på loftet eller på vægen

Læs mere

El-ladcykel, Cargo9000 JL-48

El-ladcykel, Cargo9000 JL-48 Samlevejledning El-ladcykel, Cargo9000 JL-48 Arbejdstid: Cirka 2,5 time 1 Før du begynder at samle Tillykke med købet af din nye ladcykel! Din nye ladcykel er et fremragende stykke personlig transportudstyr,

Læs mere

Hvordan skal Aduro Hybrid-ledningerne indsættes?

Hvordan skal Aduro Hybrid-ledningerne indsættes? Hvordan skal Aduro Hybrid-ledningerne indsættes? 1. Aduro Hybrid 230-volt strømstik Aduro Hybrid ovne leveres fra fabrikken med 2 kabler til strømforsyning: + F and BE 2. Gearmotor ledninger til kort snegl

Læs mere

Byg EN HULE LAMPE VARIGHED: LANGT FORLØB

Byg EN HULE LAMPE VARIGHED: LANGT FORLØB VARIGHED: LANGT FORLØB Byg EN HULE LAMPE Byg EN HULE LAMPE Til læreren Varighed: Langt forløb Tidsestimat: Syv dobbeltlektioner Dine elever i 5., 6. og 7. klasse kan i et langt forløb designe og bygge

Læs mere

Quick guide til evolution wireless serie 100

Quick guide til evolution wireless serie 100 Quick guide til evolution wireless serie 100 Tillykke med dit nye evolution wireless sæt. Nedenfor finder du en Quick-guide, som sætter dig istand til at anvende dit evolution wireless sæt meget hurtigt.

Læs mere

Installations vejledning ARUBA. Faldarms markise. Side 1 ud af 8

Installations vejledning ARUBA. Faldarms markise. Side 1 ud af 8 ARUBA Faldarms markise Side 1 ud af 8 Markisens beslag 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at vinduet kan åbnes efter montage. Elektriske installationer skal udføres

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING (DK)

MONTAGEVEJLEDNING (DK) MONTAGEVEJLEDNING (DK) Tillykke med Deres nye møbel fra dk3 ROYAL SYSTEM reolen blev tegnet i 1948 af den legendariske danske designer og producent Poul Cadovius. Det var ét af verdens første væghængte

Læs mere

Ladcykel. Med kaleche. Samlevejledning

Ladcykel. Med kaleche. Samlevejledning Ladcykel Med kaleche Samlevejledning Side 2 Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Det anbefales, at være 2 personer om at samle ladcyklen. Udpak forsigtigt alle dele og læg dem på

Læs mere

Montering på dobbeltdøre PÅ hængselsside Monteringsvejledning til FD451, FD452 og FD454

Montering på dobbeltdøre PÅ hængselsside Monteringsvejledning til FD451, FD452 og FD454 1 Stående dør Gående dør Anvend boreskabelon til FD451-454 glideskinne. Find den korrekte illustration på skabelonen, se dørillustrationer med Active/Passive og vær opmærksom på gående/stående og udadgående/indadgående

Læs mere

SOLAR LIGHTING KITSTM

SOLAR LIGHTING KITSTM GEO SOLAR LIGHTING KITSTM Læs venligst instruktionerne grundigt igennem inden du begynder installationen. Hold hele tiden øje med polariteten: Positiv = Rød; Negativ = Sort. Klargøring af ledninger I løbet

Læs mere

TURNY automatisk bladvender Brugsvejledning

TURNY automatisk bladvender Brugsvejledning TURNY automatisk bladvender Brugsvejledning Introduktion Formålet med denne vejledning er trin for trin at gøre Dem fortrolig med brugen af TURNY. TURNY apparatet er konstrueret til fortløbende at vende

Læs mere

STIGA COLLECTOR 30" B BRUGSANVISNING 8211-1227-02

STIGA COLLECTOR 30 B BRUGSANVISNING 8211-1227-02 STIGA COLLECTOR 30" B BRUGSANVISNING 8211-1227-02 S SVENSKA 1. 2. 3. 4. SVENSKA S 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. S SVENSKA 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. DANSK DK SIKKERHEDSFORSKRIFTER 1. Lad aldrig nogen bruge

Læs mere

Loddevejledning til samling af CanSat-shields

Loddevejledning til samling af CanSat-shields Loddevejledning til samling af CanSat-shields Vejledning til lodning af komponenter på CanSat-shield til Arduino Nedenstående vejledning illustrerer, hvordan komponenterne skal loddes på CanSat-shield'et

Læs mere

Byg selv en solcellemobiloplader

Byg selv en solcellemobiloplader Byg selv en solcellemobiloplader Byggevejledning til solcelle-mobilopladeren Formålet med denne aktivitet er på en lærerig, pædagogisk og kreativ måde at vise spejderne, hvordan de selv kan lave nyttige

Læs mere

Manual til sirener til Miracas ST-3 868MHz alarm

Manual til sirener til Miracas ST-3 868MHz alarm Indhold Forord... 3 Modtagelse af sirenen... 4 Indendørs sirene... 5 Sirenens dele... 5 Sirenen inden i... 6 Montering af sirenen... 7 Udendørs sirene... 8 Udendørs sirene - solar... 9 Sammenkobling af

Læs mere

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual 2018.1 / MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup 86 82 20 88 INDHOLD Indholdsfortegnelse kommer senere! 1 1 3 3 4 5 7 8 10 13 14 15 16 16 17

Læs mere

PS - mover. Sikkerhed

PS - mover. Sikkerhed PS - mover Sikkerhed Læs denne manual før montering eller første brug Brug kun godkendt kabelføring og samling ved montering Kontroller dæktryk og tilstand (nye dæk anbefales) Check chassiset er i ubeskadiget,

Læs mere

Monteringsvejledning for AP900 til Fuso Canter TF 2012 > med CM35 betjeningsmodul

Monteringsvejledning for AP900 til Fuso Canter TF 2012 > med CM35 betjeningsmodul Monteringsvejledning for AP900 til Fuso Canter TF 2012 > med CM35 betjeningsmodul www.asmarketing.dk Side 1 Tilslut de brune ledninger til stoplyskontakt. Brun lednings tilsluttes den mintgrønne ledning

Læs mere

Betjeningsvejledning til Carnival Camper

Betjeningsvejledning til Carnival Camper Betjeningsvejledning til Carnival Camper Kære kunde Tillykke med Deres nye Kia Carnival Camper. Kia Motors bestræber sig på at leverer et optimalt produkt. Vi vil med dette tillæg skitsere hvordan indretningen

Læs mere

TROLLA Sprøjtevogn Artikel nr.: DK montagevejledning 2015/01

TROLLA Sprøjtevogn Artikel nr.: DK montagevejledning 2015/01 TROLLA Sprøjtevogn Artikel nr.: 12052 DK montagevejledning 2015/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B 1 Indeks: Venligst læs denne vejledning omhyggeligt, før samling af produktet påbegyndes. Beskrivelse af medfølgende dele og nødvendigt værktøj 3 Montering

Læs mere

Samling af ATV Wagon UT 1600 Trailer

Samling af ATV Wagon UT 1600 Trailer Rødkilde ATV Rødkildevej 15 5762 V. Skerninge www.atvsalg.com 1/8 Trin 1: Pak traileren ud og læg den forsigtigt på pap på hovedet på gulvet (Du skal være 2 mand til dette trin). Læg akslerne på bundrammen.

Læs mere

ESKY LAMA Tillykke med din nye helikopter

ESKY LAMA Tillykke med din nye helikopter ESKY LAMA Tillykke med din nye helikopter Hvis du har ris/ros, forslag eller kommentarer er du meget velkommen til at skrive til os på info@rcfun.dk. Der er et væld af muligheder med en RC helikopter,

Læs mere

Monteringsvejledning. www.e2a.net

Monteringsvejledning. www.e2a.net Monteringsvejledning www.e2a.net Nøglefri adgang Tak fordi du valgte et Easy2Access produkt, vi håber du må bliver glad for det. For at give dig de bedste forudsætninger til at komme godt fra start har

Læs mere

Brugervejledning til POESIMASKINEN

Brugervejledning til POESIMASKINEN Brugervejledning til POESIMASKINEN Opstilling af POESIMASKINEN & DIGITAL LITTERATUR Opstilling af siden med POESIMASKINEN Opstilling af siden med DIGITAL LITTERATUR 1. Flightcasen ved ankomst. 2. Lås hjulene.

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre

Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre Tillykke med dit køb af en balkon fra MinAltan.dk. Det er vigtigt, at du læser hele montagevejledningen og alle samlingsprincipperne grundigt

Læs mere

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B 1 Indeks: Venligst læs denne vejledning omhyggeligt, før samling af produktet påbegyndes. Beskrivelse af medfølgende dele og nødvendigt værktøj 3 Montering

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR Side 1 til vandsensor Introduktion Vandsensoren er designet til at opdage vand, f.eks. ved oversvømmelser i din bolig. Den kan placeres alle steder, hvor der kan være risiko

Læs mere

Installationsmanual 4-Device-Control Boks

Installationsmanual 4-Device-Control Boks 4-Device-Control Boks Kom godt i gang Tillykke med dit nye SuperSail produkt. Vi håber at du bliver tilfreds med det og vi står til rådighed med support hvis du måtte have behov for det. Du kan kontakte

Læs mere

Vildmarksbad konstruktionsvejledning

Vildmarksbad konstruktionsvejledning Vildmarksbad konstruktionsvejledning 1 Indledning: Inden konstruktionen påbegyndes, er det vigtigt at læse hele vejledningen igennem. Det anbefales på det kraftigste, at konstruktionen af vildmarksbadet

Læs mere

Startvejledning til Arlo Baby-bord-/vægstativ

Startvejledning til Arlo Baby-bord-/vægstativ Startvejledning til Arlo Baby-bord-/vægstativ 1 Velkommen Tak, fordi du har valgt Arlo Baby-bord-/vægstativet. Det er nemt at komme i gang. Lang stang Kort stang Kamerabase og -arm (håndgevind medfølger).

Læs mere

Træpille transportsystem fra EKOPO- WER er den nemmeste måde at holde pillemagasinet fyldt op.

Træpille transportsystem fra EKOPO- WER er den nemmeste måde at holde pillemagasinet fyldt op. Træpille transportsystem fra EKOPO- WER er den nemmeste måde at holde pillemagasinet fyldt op. Ekosupply transportsystem, flytter automatisk dine træpiller fra din eksterne beholder og til dit forbrugsmagasin.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS...

INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS... INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS... 4 OPSÆTNING AF GLAS... 4 MONTERING AF FASTE GLAS... 5 MONTERING AF STYREARM... 7 INDJUSTERING

Læs mere

Märklin digital. Converting a locomotive to digital operation. Ombygning af et lokomotiv til digital drift. Piko SVT 137 / DB VT 04

Märklin digital. Converting a locomotive to digital operation. Ombygning af et lokomotiv til digital drift. Piko SVT 137 / DB VT 04 Märklin digital Converting a locomotive to digital operation Ombygning af et lokomotiv til digital drift Piko SVT 137 / DB VT 04 Peter Engelsted Jonasen www.digitaltog.dk www.digital-train.com Piko VT

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING TeeJet 4000 Autodoseringssæt til Hardi EC sprøjter Vejl. nr. 010-164-DK Mølhavevej 2 9440 Aabybro Denmark Tel. +45 9696 2500 Fax. +45 9696 2501 www.teejet.com TEEJET4000 MONTERINGSVEJLEDNING

Læs mere

Installation af RNS-E samt Fartpilot og Kørecomputer i A4 B6 & B7

Installation af RNS-E samt Fartpilot og Kørecomputer i A4 B6 & B7 Installation af RNS-E samt Fartpilot og Kørecomputer i A4 B6 & B7 Før du går i gang skal du have anskaffet en del reservedele. Navigation RNS-E ( incl. DVD, GPS antenne ) 7500,- Doppeldin ramme 8E0 858

Læs mere

Monteringsvejledning for PSmover

Monteringsvejledning for PSmover Monteringsvejledning for PSmover 1. Kontroller, at følgende dele er medleveret (vist i rækkefølge ovenfra og fra venstre mod højre): 1 tværvange 1 teleskop mellemstang for kobling 2 øvre fastspændingsbeslag

Læs mere

Montering af sprinkler rør på bagrude visker.

Montering af sprinkler rør på bagrude visker. Montering af sprinkler rør på bagrude visker. Jeg var så heldig at sprinkledysse røret til bagrude viskeren knækkede. Jeg opdagede det ved at dyssen pludselig pegede i en helt forkert retning. Med et opkald

Læs mere

Park Master monteringstip AM0258 til bagkofanger

Park Master monteringstip AM0258 til bagkofanger 911410 Park Master monteringstip Denne nye udgave af Parkmaster har en reduceret udvendig sensordiameter i forhold til den tidligere udgave AM0158. 22 mm i forhold til 25 mm, som giver en endnu bedre finish

Læs mere

AKG198 monteringsguide

AKG198 monteringsguide G198 alarm: Alarm med to håndsendere, ultrasoniske kabinesensorer og 115 db sirene med batteri back-up Bemærk: G198 kan kun monteres i biler med centrallåssystemer som enten er stelstyret eller plusstyret.

Læs mere

Brugermanual til System 2000

Brugermanual til System 2000 Brugermanual til System 2000 Vigtigt Læs hele denne manual før komponenten tages i brug, den indeholder vigtig information for brugeren. 5/9 2007 L:\Vejledninger\Nye vejledninger\vejledning_system2000.pdf

Læs mere

Montering af dit spil. Monteringsvejledning for SUPERWINCH el-spil - X9

Montering af dit spil. Monteringsvejledning for SUPERWINCH el-spil - X9 Side 1 af 6 Montering af dit spil Venligst læs vejledningen grundigt for at sikre en god installation, og samtidig undgå at der opstår problemer ved monteringen. Advarsel: Spillet skal monteres således

Læs mere

SENIORCYKEL SAMLEVEJLEDNING

SENIORCYKEL SAMLEVEJLEDNING SENIORCYKEL SAMLEMANUAL SAMLEVEJLEDNING Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Cyklen leveres delvist samlet, og det er vigtigt, at læse manualen igennem, inden monteringen påbegyndes,

Læs mere

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL Læs denne manual omhyggeligt inden du starter med at bruge scooteren. Tak fordi du har købt Strada 3 hjulet el scooter. Vi håber du får store glæden af den. Læs denne

Læs mere

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG STYKLISTE # ANTAL BESKRIVELSE 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG 5.2 3 WIRE BESKYTTER 5.3 1 KABELHOLDER 5.4 1 SPÆNDESKIVE 5.5 1 WIRETRÆK

Læs mere

Samling af C-Dax Sprayrider sprøjter

Samling af C-Dax Sprayrider sprøjter Trin 1: Start med at holde sprøjten lodret og tømme den for løse dele. Du skal have en lanse, en fastgøringsrem, et ledningssæt samt en manual som vist på billedet. Ryst sprøjten, så du er sikker på at

Læs mere

2016 Unkeldesign All rights reserved

2016 Unkeldesign All rights reserved Pikachu 1 Materialer 100% bomuldsgarn 8/4 - Gul 100 g - Brun 8 g - Lidt sort - Lidt rød - Lidt hvid Polyesterfyld (pudefyld) Hæklenål: str. 2,5 mm Forkortelser mr: magisk ring km: kædemaske fm: fastmaske

Læs mere

FODBOLDBORD SAMLEVEJLEDNING. Lomax A/S. Elsenbakken Frederikssund. Tlf.:

FODBOLDBORD SAMLEVEJLEDNING. Lomax A/S. Elsenbakken Frederikssund. Tlf.: FODBOLDBORD SAMLEVEJLEDNING Lomax A/S Elsenbakken 37 3600 Frederikssund Tlf.: 47 36 80 00 E-mail: salg@lomax.dk www.lomax.dk 1 IDENTIFIKATION AF DELE (reel størrelse kan variere) Beskrivelse Antal 1/4

Læs mere

LÆS HELE MONTERINGSVEJLEDNINGEN, FØR DU PÅBEGYNDER MONTERINGEN.

LÆS HELE MONTERINGSVEJLEDNINGEN, FØR DU PÅBEGYNDER MONTERINGEN. ASSEMBLY INSTRUCTIONS Kunz Engineering Inc. Mendota, IL Electric Lift Kit 003912 1/09 LÆS HELE MONTERINGSVEJLEDNINGEN, FØR DU PÅBEGYNDER MONTERINGEN. Tjek, at udstyret indeholder følgende dele: - 1 stk.

Læs mere

M-1036_DK MONTAGE VEJLEDNING. ACO FUNKI A/S Kirkevænget 5 DK-7400 Herning. Tel Fax

M-1036_DK MONTAGE VEJLEDNING. ACO FUNKI A/S Kirkevænget 5 DK-7400 Herning. Tel Fax MONTAGE VEJLEDNING BABYFEEDER ACO FUNKI A/S Kirkevænget 5 DK-7400 Herning Tel. +45 9711 9600 Fax +45 9711 9677 www.acofunki.com Danish Design I German Quality I Global Experience Stykliste * Bolt pose

Læs mere

Faste partier og profilskårne partier.

Faste partier og profilskårne partier. Faste partier og profilskårne partier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring Tolerance bredde: +0 5 mm Tolerance højde: +5 5 mm Tjek altid at du har modtaget det rigtige antal komponenter, inden

Læs mere

Du skal opgradere dæktryk kontrol kun et par dele. Disse findes som komplet sæt i ichwillautoteile.de

Du skal opgradere dæktryk kontrol kun et par dele. Disse findes som komplet sæt i ichwillautoteile.de Denne opgradering arbejder på pre-facelift og ansigtsløftning modellen. Den adskiller sig kun på knapperne. Du skal opgradere dæktryk kontrol kun et par dele. Disse findes som komplet sæt i ichwillautoteile.de

Læs mere

VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER.

VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER. VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER NÅR BATTERIET ER VED AT VÆRE AFLADET KOMMER DER EN BIP-LYD

Læs mere

Ford Ranger brugervejledning

Ford Ranger brugervejledning Ford Ranger brugervejledning Model Aldersgrænse Bæreevne Ford Ranger 37-96 måneder 30kg Oversigt over dele Del Antal Del Antal Karosseri 1 Kølerhjelm 1 Lys 4 Forhjul 2 Hjulkapsler 4 Baghjul 2 Forrude 1

Læs mere

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL Læs denne manual omhyggeligt inden du starter med at bruge scooteren. Tak fordi du har købt Strada 3 hjulet el scooter. Vi håber du får store glæden af den. Læs denne

Læs mere

Monterings vejledning. Amico K38-Gota Knækarms markise

Monterings vejledning. Amico K38-Gota Knækarms markise Amico K38-Gota Knækarms markise Tjekliste 1 Gennemgå din følgeseddel og tjek om alt er korrekt, samt alle dele er med. Hvis der er noget der ikke stemmer overens bedes du kontakte os. Værktøj 2 Værktøjet

Læs mere

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion side 3 Før du kører ud på din første tur side 4 Brugervejledning side 5 Justering af sadelhøjde side 7 Justering af kæde side 7 Justering af styrhøjde side 8 Justering

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning 4P564107-1 Fjernsensor KRCS01-7B Installationsvejledning Sørg for at læse denne vejledning før installationen, og følg anvisningerne i den. Bemærkninger Tjek modelnavnet for det relevante sæt i katalog

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053255 Centrifugalspreder, 23 liter Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Håndspreder - Varenr. 9053255 Beskrivelse: Centrifugalspreder

Læs mere

AP800 Installations manual til: Ssang Yong Rexton XDI-270 / E-230

AP800 Installations manual til: Ssang Yong Rexton XDI-270 / E-230 AP800 Installations manual til: Ssang Yong Rexton XDI-270 / E-20 AS Marketing CC00000100-MA / Version 5 ABE 90864 Maj 2006 e1 024151 2 Advarsel! Forkert kabel tilslutning kan resultere i kortslutninger,

Læs mere

Fartpilot & Begrænser til biler hvor der eftermonteres en OE begrænser arm

Fartpilot & Begrænser til biler hvor der eftermonteres en OE begrænser arm Instruction Hassellunden 16 2765 Smørum Denmark www.dcscandinavia.dk info@dcscandinavia.dk Comfort Cruise Fartpilot & Begrænser til biler hvor der eftermonteres en OE begrænser arm Dette sæt anvender den

Læs mere

LD Handel NIVO-brugervejledning Side 1/10. NIVO sådan bruger og monterer du systemet

LD Handel NIVO-brugervejledning Side 1/10. NIVO sådan bruger og monterer du systemet LD Handel NIVO-brugervejledning Side 1/10 NIVO sådan bruger og monterer du systemet LD Handel NIVO-brugervejledning Side 2/10 Indholdsfortegnelse Se dine tanke på PC en... 3 Se dine tanke på mobilen på

Læs mere

Brugsvejledning. For Model MO - SIL MG 10/2000 00000000000

Brugsvejledning. For Model MO - SIL MG 10/2000 00000000000 Brugsvejledning DK For Model MO - SIL MG 10/2000 00000000000 12 1 INDHOLD Vigtigt Før ibrugtagning Installation I brug Rengøring og vedligeholdelse VIGTIGT * Afstanden fra komfurets overkant til emhættens

Læs mere

Det øverste symbol er en rød pil og kaldes Segment Mode og fungere i princippet lige som den røde overwrite pil.

Det øverste symbol er en rød pil og kaldes Segment Mode og fungere i princippet lige som den røde overwrite pil. SMART TOOLS Se video på www.vj-dk.dk Smart Tools er et nyt værktøj i version 5 af Avids Media Composer. Det er opbygget som et Drag & Drop - værktøj, så du kan flytte rundt med klippene på tidslinjen ved

Læs mere

Undervisning på Nørre Voldgade 11, 3. sal

Undervisning på Nørre Voldgade 11, 3. sal Undervisning på Nørre Voldgade 11, 3. sal Håndbog for undervisere og værter FOLKEUNIVERSITETET I KØBENHAVN INDHOLDSFORTEGNELSE Tilslutning af pc til projektor..side 2 - Via VGA...side 3 - Via HDMI.side

Læs mere

Märklin digital. Converting a locomotive to digital operation. Ombygning af et lokomotiv til digital drift. Electrotren 2051 DSB MZ 1405

Märklin digital. Converting a locomotive to digital operation. Ombygning af et lokomotiv til digital drift. Electrotren 2051 DSB MZ 1405 Märklin digital Converting a locomotive to digital operation Ombygning af et lokomotiv til digital drift Electrotren 2051 DSB MZ 1405 Electrotren DSB MZ 1404 Peter Engelsted Jonasen www.digitaltog.dk www.digital-train.com

Læs mere