På generalforsamlingen var repræsenteret 18 ud af 31 andelshavere, heraf 3 ved fuldmagt. Desuden deltog administrator Bente Naver.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "På generalforsamlingen var repræsenteret 18 ud af 31 andelshavere, heraf 3 ved fuldmagt. Desuden deltog administrator Bente Naver."

Transkript

1 Til andelshaverne i AB Hallandsgade 3-5A Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon Telefax CVR info@naveradmin.dk Web Skibby, den J.nr Initialer: bn/- Vedrørende: Referat af generalforsamling Den ordinære generalforsamling afholdtes den kl Lyongade 7 st.th. Dagsorden var følgende: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse og godkendelse af årsrapport, herunder fastlæggelse af andelskronen. Herudover beregning af andelskronen i forhold til vedlagte valuarvurdering. 5. Fremlæggelse og godkendelse af drifts- og likviditetsbudget. 6. Forslag a. Forslag om opkrævning af vedligeholdelsesbidrag på kr. 50,00 om måneden, som tilbagebetales hvis man deltager i arbejdsdagene. Arbejdsdage skal meldes ud med min. 4 ugers varsel. b. Forslag vedr. vedligeholdelsesfordeling, således at glas bliver andelshaverens vedligeholdelse c. Forslag om opstramning på rengøring af opgange og vaskeri eller overgang til anden løsning. d. Beslutning om udskiftning af linoleum på trapper. e. Forslag om etablering af vandmålere på både koldt og varmt vand. Det bliver lovpligtigt på det varme vand ved udgangen af f. Forslag om overgang til elektronisk varmemåling med fjernaflæsning. g. Drøftelse om faldstammernes tilstand 7. Valg til bestyrelsen 8. Valg af suppleanter 9. Valg af administrator 10. Valg af revisor 11. Eventuelt På generalforsamlingen var repræsenteret 18 ud af 31 andelshavere, heraf 3 ved fuldmagt. Desuden deltog administrator. Formanden bød velkommen og foreslog som dirigent.

2 1. Valg af dirigent Som dirigent valgtes, som konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig. Dog var der ikke tilstrækkelig deltagelse til vedtagelse af de foreliggende forslag til vedtægtsændringer. 2. Valg af referent Som referent valgtes. 3. Beretning fra bestyrelsen Formanden aflagde beretning, som endvidere omdeltes. Beretningen udsendes sammen med referatet. 4. Årsregnskab og fastlæggelse af andelskronen Administrator gennemgik årsregnskabet som blev enstemmigt vedtaget. Endvidere gennemgik administrator beregningen af andelskronen dels som denne var beregnet på baggrund af den offentlige vurdering i selve årsregnskabet og dels beregnet på baggrund af valuarvurderingen i den særskilte beregning, som blev udsendt sammen med årsregnskab og indkaldelse. Det blev enstemmigt besluttet at foretage en hensættelse til de kommende arbejder på kr ,00 og at godkende den nye andelskrone til kr. 8,45 som anført i den af administrator foretagne beregning. 5. Budget Budgettet blev gennemgået og der blev foretaget en enkelt ændring af en post. Budgettet indebærer uændret boligydelse. 6. a Forslag om vedtægtsændring om opkrævning af vedligeholdelsesbidrag. Det blev enstemmigt vedtaget at ændre vedtægterne i overensstemmelse med forslaget. Da der imidlertid ikke var tilstrækkelig tilslutning, skal forslaget endeligt vedtages på en kommende ekstraordinær generalforsamling, som afholdes om 2-3 uger. Ordlyden, som blev foreløbigt vedtaget er sålydende: 10 stk. 3 Samtidig med boligafgiften opkræves et af generalforsamlingen fastsat månedligt beløb til afholdelse af den type vedligeholdelsesarbejder, som alternativt kan udføres på foreningens arbejdsdage, så som hovedrengøring, rensning af tagrender, rensning af brønde, havevedligeholdelse og mindre småreparationer. Beløbet opkræves ikke hos medlemmer der er fysisk handicappede på en måde, så de er forhindret i at deltage på arbejdsdagene ligesom medlemmer, der er fyldt 70 år ikke opkræves. Begge kategorier opfordres dog til at deltage i det omfang, de har mulighed herfor. De medlemmer, som deltager i de planlagte arbejdsdage to gange årligt vil i forbindelse med opkrævning af boligafgiften for juni og december modtage det opkrævede beløb som udbetaling. Arbejdsdagene varsles med min. 4 uger. Hvis en andelshaver er forhindret i at deltage i en arbejdsdag, er denne berettiget til at henvende sig til bestyrelsen senest 14 dage før arbejdsdagens afholdelse, hvorefter denne får tildelt en opgave, der skal være løst inden en aftalt frist. Under forudsætning af endelig vedtagelse i løbet af maj måned opkræves fra og med og tilbagebetaling finder sted første gang

3 6. b Forslag om vedtægtsændring med ændret fordeling af vedligeholdelsespligten Det blev enstemmigt vedtaget at ændre vedtægterne i overensstemmelse med forslaget. Da der imidlertid ikke var tilstrækkelig tilslutning, skal forslaget endeligt vedtages på en kommende ekstraordinær generalforsamling, som afholdes om 2-3 uger. Ordlyden, som blev foreløbigt vedtaget er sålydende: 10 stk.1 Al vedligeholdelse inde i lejligheden påhviler andelshaveren, bortset fra vedligeholdelsen af fælles forsyningsledninger (lodrette strenge inkl. afgreninger) og bortset fra udskiftning af hoved- og køkkendøre samt vinduer. Vinduesruder vedligeholdes dog af andelshaveren. Andelshaverens vedligeholdelsespligt omfatter også eventuelle nødvendige udskiftninger af bygningsdele og tilbehør til lejligheden, såsom f.eks. udskiftning af gulve og køkkenborde. Andelshaverens vedligeholdelsespligt omfatter også forringelse, som skyldes slid og ælde. Såfremt en andelshaver groft forsømmer sin vedligeholdelsespligt, kan bestyrelsen kræve nødvendig vedligeholdelse foretaget inden nærmere fastsat frist. Da nogle andelshavere allerede havde indmeldt punkterede ruder, som ikke var udbedret, blev det besluttet, at der kan indmeldes punkterede ruder indtil skriftligt til bestyrelsen, således at foreningen udskifter de ruder, der er indmeldt indtil denne dato. Bestyrelsen udsender mailadresse til brug for anmeldelsen. 6. c. Forslag om opstramning af vedligeholdelse, trappevask m.v. Det blev drøftet, om man skulle hyre fremmed arbejdskraft til trappevask, renholdelse af vaskeri m.v. Det blev vedtaget, at trappevask fortsat varetages af andelshaverne, dog at indgangsrepos i opgangen med vaskeriet renholdes sammen med vaskeriet og toilettet af fremmed arbejdskraft, som tillige fejer gade og rydder sne/salter. Bestyrelsen indhenter tilbud og Elias overvejer om han evt. ønsker at påtage sig opgaven mod honorar. Administrator bestiller tilbud hos ejendomsservicefirma. 6. d. Drøftelse om udskiftning af trappebelægning Det blev besluttet at indhente pris dels på udskiftning af hele trappebelægningen og dels på nødvendig reparation. Administrator indhenter tilbud. 6. e. Forslag om etablering af vandmålere Det blev med stort flertal besluttet at etablere vandmålere på varmt og koldt vand når det nuværende varme/vandregnskab slutter. Administrator indhenter tilbud på montering og tilbud på målerne. 6. f. Forslag om overgang til elektroniske varmemålere Det blev enstemmigt vedtaget at overgå til elektronisk fjernaflæsningsmåling, som sker via leasede målere. Administrator bestiller og sørger for opsigelse af nuværende målerfirma.

4 6. g. Drøftelse af faldstammernes tilstand Det blev aftalt, at bestyrelsen indhenter tilbud på udskiftning eller relining af faldstammerne. I det omfang, at der kun er tale om arbejder for max. kr ,00 kan arbejdet igangsættes jf. budgettet. Hvis det viser sig nødvendigt eller anbefalelsesværdigt at foretage større arbejder i denne omgang, skal der indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling. 7. Valg til bestyrelsen Formand Synne Stephansen genopstillede ikke som formand. Som formand opstillede Bodil Søgaard, der valgtes enstemmigt. Til bestyrelsen opstillede Synne Stephansen og Elias Inceer. Disse blev valgt uden modkandidater. Trods opfordring var der ikke flere, der opstillede til bestyrelsen. 8. Valg af suppleanter Som suppleanter valgtes Stefan Baur og Kirstine Thomsen. 9. Valg af administrator Som administrator genvalgtes Ejendomsrådgivning og administration. 10. Valg af revisor Som revisor valgtes statsaut. revisor Thomas Kragh. 11. Eventuelt Da dette er et beslutningsreferat, og da der intet kan besluttes under Eventuelt, refereres der ikke fra dette punkt. Dette referat underskrives således på næste side med NemID: Som dirigent og referent Som formand Bodil Søgaard Som næstformand Elias Inceer Som bestyrelsesmedlem Synne Stephansen

5 Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Dokumentet er underskrevet via Penneo sikker digital underskrift Underskrivernes identiteter er blevet registereret, og informationerne er listet herunder. Bodil Søgaard formand Serienummer: PID: IP: kl. 07:48:15 UTC Elias Inceer bestyrelsesmedlem Serienummer: PID: IP: kl. 07:42:05 UTC Synne Stephansen bestyrelsesmedlem Serienummer: PID: IP: kl. 16:24:52 UTC referent Serienummer: CVR: RID: IP: kl. 09:43:55 UTC dirigent Serienummer: CVR: RID: IP: kl. 09:43:55 UTC Dette dokument er underskrevet digitalt via Penneo.com. Signeringsbeviserne i dokumentet er sikret og valideret ved anvendelse af den matematiske hashværdi af det originale dokument. Dokumentet er låst for ændringer og tidsstemplet med et certifikat fra en betroet tredjepart. Alle kryptografiske signeringsbeviser er indlejret i denne PDF, i tilfælde af de skal anvendes til validering i fremtiden. Sådan kan du sikre, at dokumentet er originalt Dette dokument er beskyttet med et Adobe CDS certifikat. Når du åbner dokumentet i Adobe Reader, kan du se, at dokumentet er certificeret af Penneo e-signature service <penneo@penneo.com>. Dette er din garanti for, at indholdet af dokumentet er uændret. Du har mulighed for at efterprøve de kryptografiske signeringsbeviser indlejret i dokumentet ved at anvende Penneos validator på følgende websted: