Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Maj Velkommen til nye medlemmer & forældre!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Maj Velkommen til nye medlemmer & forældre!"

Transkript

1 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2013 Velkommen til nye medlemmer & forældre! Torsdag den 2. maj begynder 45 nye medlemmer i klub og det glæder vi os rigtig meget til. Velkommen til vores klub. Vi ønsker at alle skal have en god og tryg opstart i klub, så derfor har vi lavet et opstarts program for alle jer nye. Noget er fælles, andet laver vi i primærgrupperne. Det kan du læse mere om på de følgende sider. Bagerst i nyhedsbrevet er de fleste aktiviteter indsat i en oversigtkalender. Den er lige til at sætte Alle medlemmer har en primærvoksen, som du kan spørge til råds om de ting vi laver i klubben. Det er også ham eller hende du kan gå til hvis der er noget du syntes er lidt svært. Så får du hjælp. Mange af vores gamle medlemmer vil også hjælpe dig. Men du er naturligvis altid velkommen til at spørge alle de voksne til råds og så vil du få hjælp. Alle er også begyndt i skole igen efter en lang lockout og pudsigt nok har vi også i klubben været berørt ved et mindre fremmøde end ellers. Vi glæder os derfor til atter at se dig i klubben. Den 7. juni holder vi sommerfest, så sæt kryds i kalenderen allerede nu. Søren Velkommen til nye læsere: Du sidder nu med klubbens nyhedsbrev i hånden ( eller fremme på skærmen). De første sider du møder er med info, aktiviteter og ture, som er fælles for BFC, herefter kommer først siderne for fritidsklubben, derefter for junior og ungdomsklubben. Den sidste side er altid en månedskalender, hvor du kan se en samlet oversigt. BFC: Bredalsparkens Fritidscenter FK: Fritidsklubben ( Nu: kl., efter sommerferien kl.) JK: Juniorklub (Nu: kl., efter sommerferien kl.) UK: Ungdomsklub (Nu 8. klasse og op, efter sommerferien 9. klasse og op)

2 Info om opstartsprogram Programmet indeholder en række aktiviteter, Som er for alle og er frivilligt at deltage i. Hvad der foregår på de enkelte dage, kan du se i kalenderen på sidste side her i nyhedsbrevet. Bål Lets Dance Kom og vis, hvad du har af fede moves, når vi spiller Lets Dance. Måske laver vi også en lille turnering :-) Boldspil Hele ugen kan du være med til sjove boldspil som f.eks. Fodbold og tunnelbold. Du kan også være med til bordtennis, rundbold mm. Ansigtsmaling Mandag den 13. maj. Kom og bliv malet som en sjov/uhyggelig/fæl/underlig eventyragtig starwarsprinsesse eller hvad du nu kunne tænke dig :-) Hvis du ikke vil males, så kig forbi alligevel og hyg med guitarmusik i solen Musik Lukas og Sanne Hver tirsdag i Maj. Vi tænder op i bålet, kom og smag på lidt lækkert og være med til hygge omkring bålet. Svømmetur Torsdag den 16. maj Pris 20,- kr. Tilmelding: senest den 15. maj Vi tager i Vestbadet. Afgang: kl. 14 fra klubben Hjemme kl. 18 i klubben Søren, Jan T og Jasmia Tilmelding Vestbad den 16/5 Navn: Underskrift

3 En normal uge i klub: Mandag: Dyregård, udeliv, krea, frugt, hygge, pc mm Musikken er åben. Zumba for JK. Fodbold i aftenklubben Tirsdag: Dyregård, udeliv, krea, frugt, hygge, pc mm Musikken er åben. Ridehold. Aftenklub Onsdag: Dyregård, udeliv, krea, frugt, hygge, pc mm Musikken er åben. Ridehold. Fælles spisning i aftenklubben Torsdag: Dyregård, udeliv, krea, frugt, hygge pc mm Aftenklub Fredag: Dyregård, udeliv, krea, frugt, hygge, pc mm KOM OG VÆR MED!!!!!

4 Her er billeder fra noget af det du kan lave i din klub. Følg med i nyhedsbrev, på opslag i klubben og på hjemmesiden

5 SOMMERBLOMSTER SÆLGES Fantastisk kvalitet, til særdeles fornuftige priser. Blomsterne findes i mange farver og står i små og store ampler samt i potter. Pelargonium ( Zonale, Tyroler og Engelske), cannaer, margurit, fuchsia og mange andre sorter. Vi sælger på følgende dage: 14. maj kl maj kl maj kl maj kl maj kl Kom og se på varerne det koster intet. Støt salget. Overskuddet går til børn og unge i klubben. Bredalsparkens Fritidscenter Sognegårds Alle 70 A.

6 Sommerfest i Bredalsparkens Fritidscenter. Fredag den 7. juni kl til Årets menu er: Der vil være forskellige former for underholdning fra vores mange dygtige bands. Der vil ligeledes være mulighed for at købe slik, is, kaffe, te og sodavand/vand til fornuftige priser Hvis man ønsker øl eller vin til maden, skal man selv medbringe. Det ville være rigtig dejligt hvis du ville støtte op og bage kage til vores arrangement. Sæt x nederst. Entre cote (200 gram) på grill med forskellige salater og flutes. Pris 90,- kr. Der er mulighed for at købe grill pølser m. brød a la sidste år. Pris 25,- kr. stk. Sidste frist for tilmelding er fredag den 31. maj Mange sommer hilsner Personalet i Bredalsparkens Fritidscenter. I tilfælde af dårligt vejr holder vi sommerfest i Lille Frihedens lokaler. Hold øje med klubbens hjemmeside. Ja vi kommer til sommerfesten fredag den 7. juni Vi bestiller: Entre cote antal a 90,- kr. pr. stk. Vi bestiller antal: Pølser a 25,- kr. pr. stk. Antal børn: Antal voksne: Barnets navn Forældreunderskrift Vi vil meget gerne støtte op med en kage:

7 Kommende datoer: 7. maj: Bestyrelsesmøde 13. juni: Minigolf FK og JK 14 til 15 juni: Risbjergovernatning for 3. og 4. klasser 7. juni: Sommerfest BFC Uge 27: Vilde vulkaner FK og JK Uge 32: Hyttekoloni FK og Bornholmskoloni for JK og UK Go High (for FK, JK og UK) Søndag den 2. juni Afgang klub: Hjemme klub: Pris: 225,- kr. Sidste tilmelding: den 20. maj Prisen inkluderer: transport, Go High på 4 forskellige baner og Grill selv Burger. Virkelig spændende og udfordrende. Kom ud af busken og deltag. Jan C og Jasmia Tilmelding Go High den 2. juni. Pris kr. 225,- Navn: Underskrift:

8 Skrot er godt Husk det nu :-) Marie og ungerne Glade glimt fra klubbens hverdag Vilde Vulkaner Husk at restbetaling skal være betalt senest fredag den 3. maj. Jakob, Maiya, John, Jesper og Søs

9 Rollespilsvåben Vi laver Rollespilsvåben hver mandag i værkstedet kl. 13 til 17 John Kan du selv lave din cykel? Hvis ikke, så har du mulighed for at lære dette. Hver tirsdag mellm 13 og 17. HUSK: Tøj der må blive beskidt samt evt. penge til reservedele. John

10 Krea Voksne på Krea: Mandag: Marie Tirsdag: Søs Onsdag: Marie Torsdag: Sanne Fredag: Sanne Maj Vi har strikket en kalender sammen Med fælles maleri, mindre projekter og skrot er godt. Vi har også bestilt nye varer til produktionsskabet HUSK Krea-konto Husk at tjekke om du har dinero på kontoen. Til nye: Hvis du ikke allerede har, husk at lave en konto (hvis du altså tænker at du får brug for en..) Skrot er godt! Vi laver projekt Skrot er godt, dvs vi laver sjov kunst ud af ting, som ellers ville være blevet smidt ud. Så vi vil meget gerne bede om skrot: ting, der er gået i stykker, som ikke bruges mere eller Ungerne og Marie Louisiana den 28. maj kl. 14 til 20 Pop Art Design Vi skal se sær-udstillingen med Pop-kunst, med bl.a. Warhol, som har været inspiration til de portrætter, vi har lavet i foråret. Max 16 pladser Pris: 0,- kr (!) Sidste tilmelding: 24. maj Medbring: madpakke og drikke og evt. lidt lommepenge til is, postkort eller lign. Vi glæder os! Søs og Marie Tilmelding Louisiana den 28. maj. 0,- kr. Navn: Underskrift:

11 FK-siden Her ville normalt være annonceret en række ture og aktiviteter, men da vi i Maj måned kører opstartsprogram og derfor har færre ture, bruger vi i stedet siden på at præsentere de voksne: Primærvoksne på Gungehus, Sønderkær mm: Jan T: Udeliv, dyr, ture mm. Altid med på den værste... Sanne: Frugt, krea, og rundt omkring. Uno-master over os alle... Janni: Dyregården, bål mm. Bager en hulens god Kanel-stang! Primærvoksne på Risbjerg: Jakob: pc-spil, ture, rollespil og sport. Gamemaster over alt med knapper som kan trykkes på :-) John: ude-værksteder og fodboldturneringer. Kan navnene på samtlige børn i klubben og er umanerlig glad for is og kage :-) Marie: Krea, ture og tøserier. Går i hulen om torsdagen (det lille kontor ) Praktikant: Maiya - er alle vegne ;-) Patrick - Sport og spil Maiya Lasse Patrick og Jakob Et gammel klip fra arkiverne: Søren (leder), Jesper, Salim (arbejder her ikke længere), Jasmia, Lange Jan C, Søs, John, Marie, Dyre Jan T og Janni. Jesper, Jasmia, Jan C og Søs er primært tilknyttet Juniorog ungdomsklubben. Desuden møder vi Lasse i JK/UK Musik: Lukas

12 FK-siden Aftenspisning for nye medlemmer: Vi vil rigtig gerne lære alle Jer nye godt at kende. Derfor holder vi aftenspisning i primærgrupperne, hvor vi håber at I vil deltage! Prisen er ganske gratis, da det er en del af en god opstart, synes vi. Det er dog stadig vigtigt at du tilmelder dig, så vi kan købe osv Gungehus, Sønderkær mm holder aftenspisning den 16. maj Risbjerg holder aftenspisning den 29. maj. Begge aftener er fra kl. 18 til 20 :-) Tilmelding: spisning nye FK Gungehus mm d.en16/5: Afleveres senest den 14/5 Navn: Underskrift: Tilmelding: spisning nye FK Risbjerg den 29/5: Afleveres senest den 27/5 Navn: Underskrift:

13 FK hyttekoloni Mandag den 5. august til fredag den 9. august Vi tager op til 12 Ege i Jægerspris, hvor vi skal hygge, lave bål, kokkerere skøn mad, spille spil, slappe af og nyde sommeren. Torsdag aften holder vi en temafest-aften med temaet: Wild West Vi kender hytten fra vores koloni i efterårsferien, og vi glæder os rigtigt meget til at komme derop igen sammen med Jer. Der er stor spisesal, små værelser, hyggelig pejsestue og et stort fedt udeområde. Pris 600,- kr. som dækker transport, ophold og mad. Der er 35 pladser først til Mølle. Tilmelding og betaling: gerne senest den 7. juni Hilsen Jan T, Marie og Janni Tilmelding FK Hyttekoloni Navn: Underskrift:

14 JK/UK-siden Yo alle nye JK ere og UK ere Her i klubben plejer der at ske en masse. Kom og se, hvad vi laver. Måske er det lige noget for dig, ellers finder vi på noget. F.eks. Hockey, bold, ude, krea eller bare spille nogle spil. De ondeste hilsner fra de lækre på 1. sal. Vi lader medlemmerne præsentere de voksne: Søs! Hun er tosset og er altid frisk på at svinge en pensel eller en tusch. LangeJan: Vores allesammens kæmpe. Altid klar på at spille bold og andet sjov og ballade. Jasmia: Hun er altid med på fis og ballade og er altid glad. Hvis man har problemer, kan man altid komme til hende, hun vil hjælpe en til hver en tid. Hun har et ridehold om tirsdagen og et zumbahold om mandagen. Hun laver tit pigeovernatninger sammen med Søs, så hvis man er til tøsehygge, skal man helt sikkert medlde sig til. Jesper: Han er god at snakke med. Han er sjov og elsker fis og ballade, men når man laver ballade kan den alvorlige side også komme frem. Lasse: Altid frisk på en omgang Rundtombordet eller hvis der skal spilles en gang bold i gården ELLER: hvis du gerne vil have en, der lytter, er Lasse også på. (Igen det gamle billede af personalet. Et nyt er på vej, når vi får alle samlet)

15 1 Klubben er lukket pga 1.maj. Betaling til klubbens frugtordning 2 Velkommen, frugt i primærgrupper, rundbold, Teater i FC-Enghøj for JK og UK 3 Frugt i primærgrupper, rundbold. Malerovernatning for 4.,5. og 6. klasser 4 Malerovernatning for 4.,5. og 6. klasser 5 6 Fælles frugt, fodbold, musik, zumba for JK 7 Tunnelbold, bål, fælles frugt, maleprojekt, lets dance, musik, ridning. Bestyr.møde 8 Tunnelbold, rollespil, maleprojekt, lets dance, musik, ridning 9 Kr. himmelfartsdag 10 Klubben lukket, Kommunal lukkedag Ansigtsmaling, musik, fodbold, musik, zumba for JK 14 Bål, bordtennis, fodbold, lets dance, musik, ridning, blomstersalg 15 Rollespil, rundbold, fælles frugt, lets dance, musik, ridning, blomstersalg 16 Svømmetur, FK Gungehus/Sønderkær aftenspisning for nye, Blomstersalg 17 Blomstersalg, JK pigeovernatning 18 Blomstersalg, JK pigeovernatning pinsedag, klubben lukket 21 Skrot er godt, tunnelbold, bål, lets dance, musik, ridning 22 Skrot er godt, rollespil, lets dance, musik, ridning 23 Skrot er godt, fælles frugt, bordtennis 24 Skrot er godt Fodbold, musik, zumba for JK 28 Tunnelbold, bål, lets dance, Louisiana, musik, ridning 29 Rollespil, lets dance Aftenspisning Risbjerg 3. klasser, musik, ridning 30 Rundbold, fælles frugt, bordtennis 31

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2012 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet på. Som

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2013. Nu er det sommer...

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2013. Nu er det sommer... Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2013 Nu er det sommer... Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben, og som jeg oplever det er I faldet godt til. Har du spørgsmål eller andet

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2013 Hvor bliver foråret af På denne tid for et år siden havde vi 19 graders varme. Tankevækkende, når temperaturen de sidste mange dage har været på omkring

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2012 Sommer på vej Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2012 Juni er som bekendt den første sommer måned og vi længes alle efter sol og varmere vejr. Sommer betyder også, at vi i klubben laver flere

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2014 Velkommen til nye medlemmer & forældre! Fredag den 2. maj begyndte et hold nye medlemmer i klubben og vi vil byde jer alle velkomne. Alle medlemmer har

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2015. Velkommen til alle nye medlemmer & forældre!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2015. Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2015 Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Mandag den 4. maj begyndte et hold nye medlemmer i klubben og vi vil byde jer alle velkomne. Alle medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie. Høpsi Vøpsi dag lørdag den 20. august.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie. Høpsi Vøpsi dag lørdag den 20. august. Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2016 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Mange deltog i klubbens

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår! Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2017 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2017 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april 2015

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april 2015 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter april 2015 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er så småt på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og når solen skinner kan vi alle mærke de der forårsfornemmelser.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2010

Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrev Oktober 2010 Hvordan finder du som forældre ud af hvad der sker i klubben? Forleden havde vi forældremøde i klubben og noget af debatten omhandlede hvordan vi som klub formidler hvad der sker

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2013 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015 Kom i klub der er nok at tage sig til! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Gang i klubben igen... Efter en lang og temmelig våd sommer er der nu gang i klubben igen. Og har du ikke været en tur i klubben efter ferien endnu,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter November 2012. Det var en kold og mørk november nat...

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter November 2012. Det var en kold og mørk november nat... Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter November 2012 Det var en kold og mørk november nat... Sådan kunne indledningen på den kommende måned godt lyde, får vi går mod mørke tider. Du skal derfor huske

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Kom i klub der er nok at tage sig til. Før jul var der rigtig mange medlemmer i klubben, så der er ikke noget at sige til hvis du tager dig en slapper.

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter April 2017

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter April 2017 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2017 Bøgen er sprunget ud Den 1. april sprang Bøgen ud et sted på Fyn og det betyder at foråret er kommet. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2014 Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2014 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og så håber jeg, at 2014 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2018

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2018 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter juni 2018 Det er sommer Nu er der gået en lille måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever, at I er faldet godt til. I bruger værkstederne og jeg ser

Læs mere

Beretning Bredalsparkens Fritidscenter 2011

Beretning Bredalsparkens Fritidscenter 2011 Beretning Bredalsparkens Fritidscenter 2011 Af formand Marco Caldana Med denne beretning vil jeg se tilbage på et år, hvor der er sket mange spændende ting i klubben. Denne beretning vil trække linjerne

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter maj Velkommen til alle nye medlemmer & forældre!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter maj Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter maj 2017 Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Tirsdag den 2. maj begyndte et hold nye medlemmer i klubben og vi vil byde jer alle velkommen. Alle medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september 2015. Klubbernes dag. Arrangementet er åben kl 14.00 til 17.00

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september 2015. Klubbernes dag. Arrangementet er åben kl 14.00 til 17.00 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter september 2015 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Skolen har nu været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid der, så er der stadig masser af aktivitet

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2014 Efterår og klubliv! Nu er det ved at blive efterår og det betyder flere inde aktiviteter. Selvom de fleste har skoledag til kl 14 og 15 laver vi stadig

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts 2017

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts 2017 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2017 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og selvom det er koldt og til tider med frost om natten, så

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2011. Lukke/åbne tider omkring Jul og Nytår. Glædelig jul & godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2011. Lukke/åbne tider omkring Jul og Nytår. Glædelig jul & godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2011 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april 2016

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter april 2016 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er så småt på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2014. Vil du være Kreas Nissemor? Glædelig jul & godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2014. Vil du være Kreas Nissemor? Glædelig jul & godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2014 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig has gt. Når jeg ser lbage på året, så har vi lavet rig g mange ng i klubben. Du

Læs mere

5. klasse aftenklub kl.18-20

5. klasse aftenklub kl.18-20 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter december 2015 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig has gt. Når jeg ser lbage på året, så har vi lavet rig g mange ng i klubben. Du

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter maj Velkommen til alle nye medlemmer & forældre!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter maj Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter maj 2018 Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Onsdag den 2. maj begyndte et hold nye medlemmer i klubben og vi vil byde jer alle velkommen. Vi har nu lært

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter januar Godt nytår!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter januar Godt nytår! Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter januar 2018 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2018 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2017

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2017 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter december 2017 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts Bolche værksted

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts Bolche værksted Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2018 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og selvom det er koldt og med sne og frost, så kan vi alle mærke

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2016

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter december 2016 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig has gt. Når jeg ser lbage på året, så har vi lavet rig g mange ng i klubben. Du

Læs mere

5. klasse aftenklub kl.18-20

5. klasse aftenklub kl.18-20 Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter januar 2016 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2016 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2013 Kom i klub der er nok at tage sig til! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper.

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

Nyhedsbrev FK Januar 2010

Nyhedsbrev FK Januar 2010 Nyhedsbrev FK Januar 2010 Godt nytår og velkommen 2010! Så fik vi sagt farvel til nullerne og goddag til et nyt årti. Jeg håber at I alle kom godt igennem nytåret og nu er friske, sammen med os, på at

Læs mere

Vil du være Kreas Nissemor?

Vil du være Kreas Nissemor? Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter November 2014 Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter. Det er vigtigt at have lys på cyklen og refleks på jakken når du bevæger dig ud i mørket. Så

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2018 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Mange deltog i klubbens

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2016

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2016 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

5. klasse aftenklub kl.18-20

5. klasse aftenklub kl.18-20 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter oktober 2015 Efterår og klubliv! Nu er det ved at blive efterår og det betyder flere inde aktiviteter. Selvom de fleste har skoledage til kl 14 og 15, laver vi stadig

Læs mere

Skole, lektier, sport eller spejder og stadig gang i din klub

Skole, lektier, sport eller spejder og stadig gang i din klub Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter september 2016 Skole, lektier, sport eller spejder og stadig gang i din klub Skolen har nu været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger tid på lektier, sport og

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april Bøgen er ikke sprunget ud, endnu. Bolche værksted

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april Bøgen er ikke sprunget ud, endnu. Bolche værksted Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter april 2018 Bøgen er ikke sprunget ud, endnu Efter en lang og mørk vinter, venter vi på sol og varme. Du skulle også komme i din klub og se hvad vi finder på. Du

Læs mere

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn Fritids- og Ungdomsklub Klub Inn Hovedgaden 448 2640 Hedehusene Tlf.: 43 35 35 55 E-mail: Klubinn@htk.dk Hjemmeside www.klubinn.htk.dk Ledernyt Sommerfesten på fredag d. 7. Så er der snart sommerfest og

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2013 Hvad vil du bruge din klub til? Det kan være et stort spørgsmål for nogle at besvare. De medlemmer jeg har spurgt siger, at de komme i klubben for at

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2017 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Mange deltog i klubbens

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2015. Det er sommer selvom det er en smule køligt!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2015. Det er sommer selvom det er en smule køligt! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2015 Det er sommer selvom det er en smule køligt! Nu er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever, at I er faldet godt til. Har du

Læs mere

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Kære Forældre Hermed et hurtigt oktober nyhedsbrev fra TPHU. Efterårsferie og koloni. Efterårsferien nærmer sig og klubben har åben mandag til fredag

Læs mere

I min beretning vil jeg se tilbage på et år, hvor der er sket mange spændende ting i klubben.

I min beretning vil jeg se tilbage på et år, hvor der er sket mange spændende ting i klubben. Beretning Bredalsparkens Fritidscenter 2014 Af formand Erik Becker I min beretning vil jeg se tilbage på et år, hvor der er sket mange spændende ting i klubben. Det har været et år, hvor det helt store

Læs mere

5. klasse aftenklub kl.18-20

5. klasse aftenklub kl.18-20 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter november 2015 Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter. Det er vigtigt at have lys på cyklen og refleks på jakken når du bevæger dig ud i mørket. Så

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september Fernisering Skrot er godt. Efterår & klubliv. Fredag den 15.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september Fernisering Skrot er godt. Efterår & klubliv. Fredag den 15. Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter september 2017 Efterår & klubliv Skolen har nu været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger tid på lektier, sport og måske spejder, så er der stadig masser af aktivitet

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar Bolche værksted. Kom og brug din klub de voksne har tid til dig!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar Bolche værksted. Kom og brug din klub de voksne har tid til dig! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter februar 2018 Kom og brug din klub de voksne har tid til dig! Som de fleste af jer ved har vi en rigtig god klub, med personaler, der vil jer medlemmer, børn som

Læs mere

Hej, jeg hedder Xenia :-)

Hej, jeg hedder Xenia :-) Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2012 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og forleden, da jeg gik tur i solskinsvejret, kunne jeg godt

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Nyhedsbrev. og oplysninger om klubberne og ind/udmeldelse på:

Nyhedsbrev. og oplysninger om klubberne og ind/udmeldelse på: Nyhedsbrev Klub Viadukten, maj 2017. Læs det sammen med din Far/Mor/Datter/Søn. :o) Velkommen 3. klasse. Velkommen til alle de nye 3.-klasser, som vi har taget imod og lavet introduktion for, den seneste

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2017

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2017 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter juni 2017 Det er sommer Nu er der gået en lille måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever, at I er faldet godt til. I bruger værkstederne og jeg ser

Læs mere

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater.

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater. September 2018 Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9 Shoppetur for FK/JK er. Turen er gratis. Vi tager afsted kl 14.30 og er hjemme igen 20.30 på Åmarken. Husk penge og shoppe for og

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2016

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter juni 2016 Det er sommer Nu er der gået en lille måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever, at I er faldet godt til. Flere af jer har været til intro

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter november Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter november Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter. Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter november 2016 Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter. Det er vigtigt at have lys på cyklen og refleks på jakken når du bevæger dig ud i mørket. Så

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde.

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Ki Ti Ja Jo Tor 3. Maj Pool-turnering Ki Ti Ca As Tir 8. Maj Spilleaften Ki Ja Jo Ca Tor 10. Maj LUKKET KRISTI

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2018 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Følg med i Tabulex, på Face

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter November 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter November 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter November 2013 Det er en kold tid Vi går mod mørke og koldere tider. Du skal derfor klæde dig varmt på og huske cykellygter når du kører i skole, til klub eller sport.

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 2016

Nyhedsbrev for juni 2016 Kære børn og forældre Tak for en skøn maj måned Nyhedsbrev for juni 2016 HUSK! HUSK! HUSK! at melde Jer til Anholt koloni i uge 27!!!!! HUSK cykel og cykelhjelm om onsdagen, måske er det dig der får pokalen

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i Kunne du godt tænke dig at bruge en aften i din klub sammen med din mor, så er det nu du skal slå til. Vi holder mor/barn aften i dag, fra 17-20.30. Det koster 20 kr. pr familie. Der vil blive serveret

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2012 Efterår og klubliv! Nu trænger efteråret sig på rigtig på og det betyder flere inde aktiviteter, som fx leg og boldspil i Gungeog Frydenhøj hal, projekter

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2013 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

Fødselsdagsbørn i august 2016

Fødselsdagsbørn i august 2016 Fødselsdagsbørn i august 2016 1 : Ville Bue Schultz 2: Sofie Lynge Isabella Slemdal Magnus Ulrik 6: Arben Asanovski 9: Thomas Simonsen 10: Lucas Keller Mathi Keller 11: David Vium Christoffer Strobel 14:

Læs mere