KRYDSTOGT. Start og slut i Barcelona. Endedestination Start Barcelona Slut Barcelona. Varighed 8 dage/ 7 nætter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KRYDSTOGT. Start og slut i Barcelona. Endedestination Start Barcelona Slut Barcelona. Varighed 8 dage/ 7 nætter"

Transkript

1 KRYDSTOGT Start og slut i Barcelona Endedestination Start Barcelona Slut Barcelona Varighed 8 dage/ 7 nætter Afrejsedatoer Maj: 19,26 Juni: 02, 09, 16, 23, 30 Juli: 07, 14, 21, 28 August: 04, 11, 18 September: 01, 08, 15 Park Güell Spanien - Barcelona, Spanien - Mallorca - Palma, Frankrig - Marseille, Italien - La Spezia (Pisa), Italien - Civitavecchia (Rom), Italien - Napoli, Spanien - Barcelona Om rederiet og skibet Meget højt serviceniveau Fantastiske gastronomiske oplevelser Prisbelønnet underholdning blandt andet i samarbejde med Dreamworks Velegnet til børnefamilier Indehaver af verdens største krydstogtskibe Nyskabende og innovative skibe Inkluderet Fly t/r inkl. transfer Booking af krydstogt Drikkepenge Helpension Vand, kaffe, the & juice Roomservice 24/7 i kahytten Fri adgang til swimmingpools, jacuzzis, fitnesscenter & teater Alle gebyrer, skatter & afgifter Ikke inkluderet Øvrige drikkevarer Spisning i specialrestauranter Udflugter & evt. forsikringer (kan tilkøbes) Hvor lægger skibet til? Barcelonas havn for foden af Las Ramblas. Program overview Stig ombord til en mindeværdig rejse, hvor krydstogtskibet vil sejle dig trygt fra havn til havn mens du undervejs kan nyde det brede udvalg af faciliteter og forlystelser. Barcelona Cruise Terminal Adossat Quay Moll de les Drassanes, Barcelona Priser fra DKK Vi tilbyder opgradering af din kahyt eller billet for et mindre beløb, så du har mulighed for frit at nyde alle faciliteterne ombord.

2 Information Nyttig viden om rejsens destinationer Spanien - Barcelona Barcelona er Spaniens næststørste by med 1.6 millioner indbyggere. Byen er hovedstad i Catalonien, og ligger på den charmerende spanske Costa Brava kyst ud til Middelhavet, og er forståeligt en af Europas mest populære rejsedestination. Barcelona tilbyder både gode badestrande, hyggelige havneområder, lækre restauranter, ideelle muligheder for shopping på La Rambla, store sports begivenheder og ikke mindst enestående arkitektur med Antoni Gaudí som frontmand. En slendretur ned ad La Rambla, hvor man kan kigge i de mange flotte butikker eller nyde lidt tapas på en af de mange fortovscafeer. Gaden er et spøjst mix af et livligt forretningsliv, spansk madkultur samt gøglere, som lokker turister til med de skøreste kostumer og kreative opvisninger. La Sagrada Familia. En fascinerende kirke, som endnu ikke står færdigbygget, men som i mange år været baggrund på de fleste postkort fra Barcelona. Kirken tårner højt mod himlen som et eksempel på Antoni Gaudis unikke arkitektur, og betragtes af mange som hans absolutte mesterværk. Er man vild med sport bør man besøge F.C. Barcelonas enorme stadion Nou Camp, hvor et af verdens bedste fodboldhold underholder knap mennesker per kamp. Mallorca - Palma På den spanske ø Mallorca finder man Palma, der med sine indbyggere er øens absolut største by. Palma er rig på historie, hvilket afspejler sig i smukke bygningsværker og gamle hyggelige gader, der fylder byen charme. Samtidig er Palma også en moderne turistby, hvor lækre tapas restauranter, hippe barer og butikker er inden for kort rækkevidde. Catedral de Mallorca. Smuk katedral i centrum af byen. Det koster 5-6 euro at komme ind, men absolut prisen værd. Tag med det seværdige og velholdte jernbanetog fra Palma til Soller og se øens fantastiske landskab. Turen varer ca. 60 minutter hver vej. Passeig de Born. Her er finder du cafeer, restauranter og butikker for enhver smag.

3 Information Nyttig viden om rejsens destinationer Frankrig - Marseille 34 gange har Marseille opnået æren som enten start- eller målby for en etape i verdens største cykelløb, Tour de France. Berettiget både fordi, Marseille er Frankrigs anden største by og hovedbyen i Côte d Azur-regionen Provence, men også fordi denne gamle havneby er én af de ældste, mest mangfoldige og kosmopolitiske i Europa. Havnen er landets vigtigste og har forbindelser til Italien, Spanien og Afrika og omtales ofte som Port d Afrique. Fra den gamle havn Vieux Port kan man tage et turisttog direkte op til den store, majestætiske kirke Notre Dame de la Garde. Herfra er der en imponerende udsigt ud over byen. I gamle dage plejede Marseilles fiskere at få deres både velsignet i kirken, og flere både hænger stadig som udsmykning i kirken. For de kultur- og historieinteresserede, så byder Marseille på mange spændende museer, fx Musée d Archéologie Méditerranéenne, der i 1600-tallet fungerede som hjem for tiggere, og som nu huser arkæologiske opdagelser fra grækerne, romerne og egypterne. Det trendy område af Marseille findes omkring le Cours Julien og Place Jean Jaurès, hvor der er rig mulighed for shopping og café- og restaurantbesøg. Italien - La Spezia (Pisa) La Spezia ligger i den italienske region Liguria, på nordvestkysten ud til Middelhavet. Her bor små og store dele af den italienske flåde holder til i havnen. En times kørsel fra La Spezia ligger den berømte by Pisa, kendt for domkirken og det skæve tårn. Piazza dei Miracoli. Den berømte plads i Pisa, hvor man finder det skæve klokketårn samt domkirken. Museo Tecnico Navale. Er man meget interesseret i den italienske militærhistorie, vil man finde et besøg på La Spezias fremragende flådemuseet meget interessant. Cinque Terre. Under en halv time i tog tager det at komme fra La Spezia til dette fantastiske kystområde, hvor himmelhøje træklædte bjerge omgiver 5 små charmerende og billedskønne byer, som er en oplevelse man ikke må snyde sig selv for, hvis man er på disse kanter.

4 Information Nyttig viden om rejsens destinationer Italien - Civitavecchia (Rom) Civitavecchia er en havneby på den italienske vestkyst med ca indbyggere. Byen og havnen ligger ca. 90 minutters kørsel fra hovedstaden Rom, og anses som Rom s havn. Rom har mange museer, men er også et museum i sig selv, hvor man finder imponerende antikke bygningsværker som Colosseum, Pantheon, Forum Romanum og ikke mindst Peterskirken. Samtidig er Rom også en moderne by med 2,5 millioner indbyggere, der lever i et hektisk storbymiljø med fuld fart over feltet, fancy restauranter, barer, natklubber, butikker og italiensk kultur i alle kroge og hjørner. Rom skal bare opleves! Det gamle amfiteater, Colosseum, som med plads til op til tilskuere dannede ramme om b.la. gladiatorkampe. Se verdens mindste suveræne stat, Vatikanstaten, og oplev Det Sixtinske Kapel, Peterspladsen og Peterskirken, der er centrum for den romersk-katolske kirke. Smid en mønt i Trevi springvandet og bliv berettiget til et ønske. Mange vil kunne genkende springvandet fra Fellinis storfilm La Dolce Vita. Via dei Condotti er Roms førende shoppinggade med alle de store modebutikker og de fineste restauranter og cafeer. Den Spanske Trappe med sine 138 trin op til kirken Trinita dei Monti. Italien - Napoli Skønne Napoli er Syditaliens største by med 1 million indbyggere. Havnebyen ligger smukt ved Napolibugten og er et helt friluftsmuseum med sine gamle historiske bygninger, monumenter, kirker, paladser og teatre. Napoli er på en gang storromantik og højkultur, og er blandt andet kendt for verdens ældste operahus Teatro San Carlo og som pizzaens fødeby. Napoli har et væld af attraktioner, men Cappella Sansevero Museet skal ses sammen med Palazzo Reale Napoli, som er en miniudgave af det franske Versailles. Vulkanen Vesuv er en anderledes naturoplevelse af den hårde slags. Hvis man når op på toppen af vulkanen, bliver man belønnet med en helt unik udsigt ud over Napolibugten. Står der shopping på ønskesedlen, skal man tage til Waterside Shops, hvor de eksklusive forretninger ligger side om side sammen med gode restauranter. Kilde: MyCruise

5 Oversigt over kahytter Mulighed for opgradering af kahyt Kahyt med balkon Familie kahyt med balkon Størrelse: Ca. 27 m2 med ca. 8 m2 egen balkon Suite Udvendig m. vindue Familie kahytter med balkon kan rumme op til 6 personer og er udstyret med to enkeltsenge, som kan laves om til en dobbeltseng, 2 ekstra senge, som kan slås ud og en sovesofa. Junior Suite Størrelse: Ca. 28 m2 med ca. 8 m2 balkon Junior Suiterne er rummelige, luksuriøst indrettet og udstyret med topmoderne faciliteter, privat balkon og en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nogle af disse kahytter kan rumme op til 4 personer. Interiør: Siddegruppe, tv, telefon, badeværelse med badekar, værdiskab, minibar, makeupbord med hårtørrer, garderobeskab og 110/220 volts stikkontakter. Grand Suite Størrelse: Ca. 37 m2 med ca. 10 m2 balkon Grand Suiter er rummelige, luksuriøst indrettet og har plads til 4 personer. Interiør: Sofagruppe/opholdsområde, minibar, pengeskab, tv, telefon, bad med badekar, håndvaske (2), store garderobeskabe, sminkebord med hårtørrer og 110/220 volts stikkontakter. Royal Family Suite Størrelse: Ca. 58 m2 med ca. 24 m2 balkon Royal Family Suiten er luksuriøst indrettet og udstyret med topmoderne faciliteter. Suiten har to soveværelser med to enkeltsenge, der kan laves om til queensize senge samt ekstra soveværelse, som giver plads til i alt 8 personer. Interiør: Minibar, tv (2), sminkebord, hårtørrer, telefon, pengeskab og 110/220 volts stikkontakter. Udvendig kahyt med vindue og Central Park udsigt Størrelse: Ca. 20 m2 Kahytterne har vindue med udsigt ud over den nye og revolutionerende Central Park, som ligger midt i skibet. Kahytterne er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge.

6 Oversigt over kahytter Mulighed for opgradering af kahyt Indvendig kahyt Størrelse: Ca. 17 m2 uden vindue Indvendig kahyt Udvendig m. vindue Som standard er de indvendige kahytter beregnet til 2 personer og udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Interiør: Mindre siddegruppe, tv, telefon, bad med bruser, pengeskab, minibar, sminkebord med hårtørrer, garderobeskab og 110/220 volts stikkontakter. Indvendig kahyt med promenadeudsigt Størrelse: Ca. 19 m2 uden vindue Indvendig kahyt med udsigt mod Royal Promenade, som ligger midt i skibet, er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Interiør: Mindre siddegruppe, tv, telefon, bad med bruser, pengeskab, minibar, sminkebord med hårtørrer, garderobeskab og 110/220 volts stikkontakter. Indvendig familie kahyt Størrelse: Ca. 26 m2 uden vindue Indvendig familie kahyt er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, 2 køjesenge og en sovesofa, som giver plads til 6 personer i alt. Interiør: Mindre siddegruppe, tv, telefon, bad med bruser, pengeskab, minibar, sminkebord med hårtørrer, garderobeskab og 110/220 volts stikkontakter. Udvendig kahyt med vindue Størrelse: Ca. 18 m2 Udvendige kahytter med stort vindue ud mod havet er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Udvendig kahyt med vindue og Central Park udsigt Størrelse: Ca. 20 m2 Kahytterne har vindue med udsigt ud over den nye og revolutionerende Central Park, som ligger midt i skibet. Kahytterne er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge.

7 Oversigt over kahytter Mulighed for opgradering af kahyt Udvendig kahyt med vindue og Boardwalk udsigt Størrelse: Ca. 19 m2 Kahytterne har vindue med udsigt til skibets Boardwalk, som er familieområdet ombord med en række spisesteder, butikker og karruseller. Kahytterne er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Udvendig familie kahyt med vindue Størrelse: Ca. 27 m2 uden vindue Udvendige familie kahytter med vindue er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et sofaområde med sovesofa samt to kstra senge, som kan slås ud. Kahytterne kan rumme op til 6 personer. Interiør: Mindre siddegruppe, tv, telefon, bad med bruser, pengeskab, minibar, sminkebord med hårtørrer, garderobeskab og 110/220 volts stikkontakter. Balkon kahyt med havudsigt Størrelse: Ca. 18 m2 med ca. 5 m2 egen balkon Kahytten med privat balkon er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Kahyt med balkon og Central Park udsigt Størrelse: Ca. 18 m2 med ca. 5 m2 egen balkon Kahytter med balkon og udsigt ud over den nye og revolutionerende Central Park, som ligger midt på skibet. Kahytterne er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Kahyt med balkon og Boardwalk udsigt Udvendig m. vindue Størrelse: Ca. 18 m2 med ca. 5 m2 egen balkon Kahytter med balkon og udsigt til skibets Boardwalk, som er familieområdet ombord med en række spisesteder, butikker og karruseller. Kahytterne er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Kahyt med balkon

8 Oversigt over kahytter Mulighed for opgradering af kahyt Suite Owner s Suite Størrelse: Ca. 55 m2 med ca. 24 m2 balkon Owner s Suite er luksuriøst indrettet med topmoderne faciliteter og udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Suiten har privat balkon med bord og stole, og concierge service, adgang til privat lounge og personlig service ved bestillinger er inkluderet. Interiør: Bad med badekar og 2 håndvaske, store garderobeskabe, opholdsrum med bord og sofa, hårtørrer, tv, radio, telefon, minikøleskab, værdiskab og 110/220 volts stikkontakter. Crown Loft Suite Størrelse: Ca. 54 m2 med ca. 11 m2 balkon Denne nye suitekategori er i to etager, og suiten har en fantastisk panoramaudsigt. Hovedsoveværelset og bad ligger på anden etage og er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. På første etage findes sovesofa. Der er plads til max 4 personer i suiten. Interiør: Spisestue med bar, opholdsområde, skrivebord, bad med bruser, hårtørrer, tv, radio, minikøleskab og pengeskab. Aqua Theater Suite Størrelse: Ca m2 med ca m2 balkon Disse rummelige, nye suiter ligger placeret helt agter på skibene med havudsigt og udsigt til det nye Aqua Theater. Suiterne er udstyret med 2 soveværelser med enkeltsenge eller dobbeltsenge samt senge, der kan slås ud. Der er plads til max 8 personer i suiten. Interiør: Sminkebord i begge soveværelser, opholdsrum med sovesofa, spisestue, underholdningscenter, brudebad, badekar, rummelig balkon med bord og stole, hårtørrer, tv, radio, telefon, minikøleskab og pengeskab. Royal Family Suite Størrelse: Ca. 58 m2 med ca. 24 m2 balkon Royal Family Suiten er luksuriøst indrettet og udstyret med topmoderne faciliteter. Suiten har to soveværelser med to enkeltsenge, der kan laves om til queensize senge samt ekstra soveværelse, som giver plads til i alt 8 personer. Interiør: Minibar, tv (2), sminkebord, hårtørrer, telefon, pengeskab og 110/220 volts stikkontakter.

9 Oversigt over kahytter Mulighed for opgradering af kahyt Sky Loft Suite Størrelse: Ca. 72 m2 med ca. 41 m2 balkon Suite Kahyt med balkon Sky Loft Suite er i 2 etager og har en fantastisk panoramaudsigt. Første og anden sal er udstyret med et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og bad. Interiør: Opholdsrum med spisestue og bar samt sovesofa findes på første etage. Garderobeskab findes på begge etager. Privat balkon med spiseområde samt hårtørrer, tv, radio, telefon, minikøleskab og pengeskab. Presidential Suite Størrelse: Ca. 114 m2 med ca. 47 m2 balkon Presidential Suite er en af de største suiter, som findes ombord, og suiten har plads til op til 14 personer. Bemærk, man skal være en gruppe på mindst 8 personer for at reservere kahytten. Suiten har 2 hovedsoveværelser med enkeltsenge eller dobbeltsenge og 2 badeværelser med badekar. Desuden findes der 2 soveværelser, som også har køjesenge, som kan slås ud samt badeværelse. Interiør: Suiten har egen spisestue med bar og et opholdsrum med sovesofa samt tv, hårtørrer, radio, telefon, minikøleskab og værdiskab. Den private balkon har boblebad, spiseområde og bar. Royal Suite Størrelse: Ca. 127 m2 med ca. 33 m2 balkon Royal Suiten er meget rummelig og har et stort soveværelse med en queensize seng og opholdsområde. Badeværelset har bruser, badekar, to håndvaske og et bidet. Suiten har også et opholdsrum med en sovesofa, et ekstra badeværelse med bruser, underholdningscenter, spisestue med bar og klaver. Den rummelige private balkon har boblebad og spisestue. Interiør: Hårtørrer, tv, radio, telefon, minikøleskab og pengeskab. Royal Loft Suite Størrelse: Ca. 152 m2 med ca. 85 m2 balkon Royal Loft Suite har 2 etager med en fantastisk panoramaudsigt fra hele kahytten. På anden etage er der et stort soveværelse samt et badeværelse. Badeværelset har bruser, badekar, to håndvaske og et bidet. Første etage er udstyret med 4 enkeltsenge, som kan laves om til 2 dobbeltsenge samt et badeværelse med bruser. Suiten har også en privat balkon med boblebad, en spisestue, opholdsområde med sovesofa og bar. Der findes garderobeskabe på begge etager. Interiør: Hårtørrer, tv, radio, telefon, minikøleskab og pengeskab.

10 Oversigt over faciliteter Faciliteter ombord på skibet Restauranter (inkluderet i prisen) Windjammer Market Place (buffet) Opus Dining Room i 3 etager (hovedrestaurant) Park Café Boardwalk Donut Shop Sorrento s Pizza med sandwich, pizza og snacks 22 forskellige barer, lounger og caféer Roomservice er også inkluderet i prisen, dog opkræves et mindre gebyr ved bestilling mellem kl. 24 og 05 Specialrestauranter (mod tillæg) 150 Central Park Chops Grill (steakhouse) Portofino Restaurant (italiensk) Giovanni s Table (italiensk) Cupcake Cupboard (gourmetbageri) Izumi Japanese Cuisine ( japansk) Starbucks Coffee Johnny s Rockets (amerikansk) Spa, relax og sport To klatrevægge Sportsbane med løbebane 2 surfing simulatorer Svævebane Minigolfbane Vitality At Seas Spa & fitnesscenter Frisørsalon Underholdning H2O Zone - vandpark for børn Udendørs biograf Indendørs 3D biograf Kunstgalleri Skøjteshow/skøjtebane Casino Teater Børne- og teenageklubber Spillehal Kortborde Internetcafé Trådløst internet (mod betaling) Bar Restaurant Pool-område Afslapning på dækket Teater Billedkilde: MyCruise

KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET

KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET Tag med på en krydstogtrejse til nogle af Middelhavets skønneste destinationer. Ombord på skibet

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

OASIS OF THE SEAS. 360 meter DÆK: ANTAL PASSAGERER: LÆNGDE: BESÆTNINGSMEDLEMMER:

OASIS OF THE SEAS. 360 meter DÆK: ANTAL PASSAGERER: LÆNGDE: BESÆTNINGSMEDLEMMER: OASIS OF THE SEAS LÆNGDE: 360 meter ANTAL PASSAGERER: 5.400 BESÆTNINMEDLEMMER: 2.384 DÆK: 18 DÆKSPLAN Du kan bruge dæksplanen som hjælpemiddel til at se, hvor kahytterne ligger og hvilken kategori de tilhører.

Læs mere

SYMPHONY OF THE SEAS. 362 meter DÆK: ANTAL PASSAGERER: LÆNGDE: BESÆTNINGSMEDLEMMER:

SYMPHONY OF THE SEAS. 362 meter DÆK: ANTAL PASSAGERER: LÆNGDE: BESÆTNINGSMEDLEMMER: SYMPHONY OF THE SEAS LÆNGDE: 362 meter ANTAL PASSAGERER: 6.680 BESÆTNINMEDLEMMER: 2.200 DÆK: 18 DÆKSPLAN Du kan bruge dæksplanen som hjælpemiddel til at se, hvor kahytterne ligger og hvilken kategori de

Læs mere

KRYDSTOGT. Start og slut i Abu Dhabi. Endedestination Start Abu Dhabi Slut Abu Dhabi. Varighed 8 dage/ 7 nætter

KRYDSTOGT. Start og slut i Abu Dhabi. Endedestination Start Abu Dhabi Slut Abu Dhabi. Varighed 8 dage/ 7 nætter KRYDSTOGT Start og slut i Abu Dhabi Endedestination Start Abu Dhabi Slut Abu Dhabi Varighed 8 dage/ 7 nætter Afrejsedatoer 2019 November: 29 December: 06, 13, 20, 27 Afrejsedatoer 2020 Januar: 03, 10,

Læs mere

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner.

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner. Spændende Middelhavskrydstogt i pinsen Fra kr. 8.198,- pr. person - Afrejse 3. juni 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers Oplev skønne Marseille, smukke Palma på Mallorca, hyggelige Olbia

Læs mere

DIT ALLERSTØRSTE EVENTYR STARTER HER HARMONY OF THE SEAS. BEST CRUISE LINE OVERALL Travel Weekly Readers Choice Awards 2003 2014 YEARS RUNNING

DIT ALLERSTØRSTE EVENTYR STARTER HER HARMONY OF THE SEAS. BEST CRUISE LINE OVERALL Travel Weekly Readers Choice Awards 2003 2014 YEARS RUNNING DIT ALLERSTØRSTE EVENTYR STARTER HER HARMONY OF THE SEAS YEARS RUNNING BEST CRUISE LINE OVERALL Travel Weekly Readers Choice Awards 00 04 SM PERFECT STORM VANDRUTSJEBANER - den ultimative badeoplevelse

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSKIB ALLURE OF THE SEAS

VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSKIB ALLURE OF THE SEAS VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSKIB ALLURE OF THE SEAS Nyd et krydstogt rundt i det Vestlige Middelhav ombord på Allure of the Seas fra Royal Caribbean Krydstogt fra Barcelona Tag med verdens største krydstogtskib

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr.

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. 800,- Rederi: MSC Cruises MSC Poesia tager jer med ud på en fantastisk rejse

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Sensommer krydstogt i Middelhavet

Sensommer krydstogt i Middelhavet Sensommer krydstogt i Middelhavet - med dansk rejseleder, 8 dage Afrejse den 21. 28. september 2015 med Costa Fasinosa Rom Sicilien Malta Barcelona Savona Rom Krydstogtet er med skibet Costa Fascinosa,

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

PASSAGERER: OPLEVELSER

PASSAGERER: OPLEVELSER MSC BELLISSIMA TOTALVÆGT: 171.598 tons LÆNGDE: 315 m PASSAGERER: 4.500 SØSAT: 2019 OPLEVELSER Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON, AVUDSIGT & INDVENDIG KAYT Bella giver den bedste

Læs mere

rejseguide barcelona

rejseguide barcelona rejseguide barcelona S seværdigheder arkitektur Camp Nou Sagrada Família Camp Nou er FC Barcelonas hjemmebane og et af de største fodboldstadions i verden. Udover det kæmpemæssige stadion er det også værd

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Krydstogt. rundt i Middelhavet. Tag med GIBA Travel til Middelhavet 9 dages flyrejse/krydstogt 28. april 2012. G I B A T RAVE L A p S

Krydstogt. rundt i Middelhavet. Tag med GIBA Travel til Middelhavet 9 dages flyrejse/krydstogt 28. april 2012. G I B A T RAVE L A p S Krydstogt rundt i Middelhavet Tag med GIBA Travel til Middelhavet 9 dages flyrejse/krydstogt 28. april 2012 Når det nye, moderne krydstogtskib Norwegian Epic sejler fra Barcelona, venter der os en forrygende

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Middelhavet & Kanarieøerne 11 dage fra kr. 7.398,- pr. person Inkl. fly, helpension og 10 nt. krydstogt 11 dages krydstogtsoplevelser i Middelhavet og Kanarieøerne Tag med BENNS og Costa Magica på en herlig

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli 248.000 Euro Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

a-ja Grömitz. Das Resort. Tag på wellnessferie i Nordtyskland på moderne hotel lige ved Østersøen.

a-ja Grömitz. Das Resort. Tag på wellnessferie i Nordtyskland på moderne hotel lige ved Østersøen. a-ja Grömitz. Das Resort. Velkommen til a-ja Grömitz. Das Resort! Introduktion a-ja Grömitz er et hotel resort i kystbyen Grömitz ved Lübeck Bugten. Hotellet ligger i fine omgivelser ned til stranden.

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

Det kan du glæde dig til. Rejseplan HØJTSTÅENDE SOL OG UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBIEN

Det kan du glæde dig til. Rejseplan HØJTSTÅENDE SOL OG UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBIEN HØJTSTÅENDE SOL OG UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBIEN Tag på opdagelse i det smukke Caribiske Øhav, hvor du bl.a. besøger Miami, Bahamas og St. Thomas. Nyd hvide sandstrande, azurblåt

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Krydstogt i Middelhavet med Stig Rossen 8 dage fra kr. 8.998,- pr. person inkl. fly & krydstogt m. helpension Afrejse fra 3 byer: København, Billund & Aalborg 8 dages musikalsk krydstogt i Middelhavet

Læs mere

Smart Selection Hotel Istra

Smart Selection Hotel Istra Smart Selection Hotel Istra Velkommen til Smart Selection Hotel Istra! Introduktion Hotel Istra er for dem, der kan lide det pulserende byliv, men samtidig gerne vil nyde en afslappende ferie ved stranden.

Læs mere

Krydstogt rundt i Middelhavet

Krydstogt rundt i Middelhavet Krydstogt rundt i Middelhavet Tag med GIBA Travel til Middelhavet med afrejse den 5. maj 2011 9 dages krydstogt Når det moderne Costa Serena sejler fra Barcelona, venter der os en forrygende uge. Store

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km.

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km. L Ippocastano Ferieboliger udlejes i Et hus i Toscana Hold ferie i den dejlige italienske feriebolig L Ippocastano der er centralt beliggende i Toscana ca.1700 km fra den danske grænse, ca. samme afstand

Læs mere

Middelhavets klassiske øer og byer med Costa Fortuna

Middelhavets klassiske øer og byer med Costa Fortuna Middelhavets klassiske øer og byer med Costa Fortuna En fantastisk rundrejse i det vestlige Middelhav med mulighed for et hav af eventyrlige oplevelser på 3 klassiske ferieøer: Mallorca, Ibiza og Sardinien

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Rejseplan. Dagsprogram

Rejseplan. Dagsprogram OPLEV NOGLE AF DE MEST SPÆNDENDE BYER I NORGE, DANMARK OG TYSKLAND PÅ DETTE 8 DAGES KRYDSTOGTEVENTYR KRYDSTOGTREJSE TIL FJORDNORGE MED AFREJSE FRA KØBENHAVN Smukke byer, spændende oplevelser og frisk havluft

Læs mere

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst Marine Hotel Bo helt ned til stranden i Kolobrzeg på det fem stjernede luksuriøse Marine Hotel. Her får I en helt fantastisk havudsigt, et bredt og varieret wellness program og masser af frisk havluft

Læs mere

Rom - Flyv på storbyferie

Rom - Flyv på storbyferie Rom - Flyv på storbyferie Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona Oplevelserne med vores lokale guider i Rom og ved Pompei

Læs mere

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet.

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet. Hotell Vesterhavet Hotell Vesterhavet er et sted, der passer til jer, uanset om I er ude efter en sommerferie eller weekendtur. Naturskønt område tæt på både skov, hav og byliv. Hotellet har en skøn beliggenhed

Læs mere

Rom - Flyv på storbyferie

Rom - Flyv på storbyferie Rom - Flyv på storbyferie Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 2.795,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona Oplevelserne med vores lokale guide i Rom De historiske

Læs mere

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib.

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib. MSC LIRICA TOTALVÆGT:.91 tons ANTAL PASSAGERER: 1.984 BESÆTNINGSMEDLEMMER: 721 ANTAL KAHYTTER: 992 BELLA Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAHYT MED BALKON, HAVUDSIGT & INDVENDIG KAHYT Bella

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Besøg Beatles gamle gennembruds-by og kom tæt på en storby i rivende udvikling. Hamburg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer, men det

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav med Costa Fascinosa. Fascinosa

Efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav med Costa Fascinosa. Fascinosa Efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav med Costa Fascinosa Tag på et idyllisk efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav På dette krydstogt venter historiske byer fyldt med fascinerende kultur og imponerende,

Læs mere

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME PENTHOUSE Sainte Maxime er indbegrebet af den sydfranske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved

Læs mere

Hotel Savona, Hotel Salus & Albergo La Querceta

Hotel Savona, Hotel Salus & Albergo La Querceta Hotel Savona, Hotel Salus & Albergo La Albergo La Introduktion Familien Bertini driver tre hoteller i Montecatini Terme, som alle ligger centralt placeret i byen. I vil få oplyst cirka 14 dage før ankomst,

Læs mere

Seværdigheder i Madrid - MadridGuide.dk

Seværdigheder i Madrid - MadridGuide.dk Seværdigheder i Madrid - MadridGuide.dk Madrid er en gigantisk by og byder derfor på tonsvis af seværdigheder. De fleste af dem er tilmed super interessante: Derfor kan det hurtigt blive en fantastisk

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere Verden er fuld af fascinerende byer med adgang til unikke oplevelser og gode faciliteter. Blandt dem alle har Barcelona en særlig stjerne hos Eventcom

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien For blot 30 år siden kostede de vinene fra Priorat området syd for

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Middelhavets historiske storbyer med Costa Fortuna

Middelhavets historiske storbyer med Costa Fortuna Middelhavets historiske storbyer med Costa Fortuna En fantastisk rundrejse i det vestlige Middelhav med mulighed for et hav af kulturelle oplevelser i flere historiske verdensbyer. Et besøg på det helt

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN!

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev det skønneste af Spanien på denne fantastiske rundrejse, som tager dig til de største og mest spændende spanske byer!

Læs mere

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga.

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Reserva del Higuerón er en urbanisation med mange tilbud

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn.

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn. Best Western Hotel Mannheim City Hotellet ligger centralt i Mannheim. Introduktion Best Western Hotel Mannheim City ligger i gåafstand fra de fleste attraktioner i byen, hvor havnen, shoppingområdet og

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib.

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib. MSC MAGNIFICA TOTALVÆGT: 95.128 tons ANTAL PASSAGERER: 3.223 BESÆTNINGSMEDLEMMER: 1.038 ANTAL KAYTTER: 1259 BELLA Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON, AVUDSIGT & INDVENDIG KAYT

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly Norwegian København Paris Orly Paris Orly København 19:05 21:05 DY3638 21:35 23:35 DY3639 Hotel - Saint James & Albany ****+ 202 Rue de Rivoli Paris,

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib.

Bella giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib. MSC ARMONIA TOTALVÆGT: 65.542 tons ANTAL PASSAGERER: 2.679 BESÆTNINGSMEDLEMMER: 721 ANTAL KAYTTER: 976 BELLA Designet til at sikre et dejligt ophold ombord KAYT MED BALKON, AVUDSIGT & INDVENDIG KAYT Bella

Læs mere

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA BENALMÁDENA - COSTA DEL SOL - SPANIEN HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA Imponerende udsigt over Middelhavet Beliggende mellem Fuengiorola og Mijas 475 m2 bebyggelse - 240 m2 terrasse

Læs mere

Beliggende direkte på strandpromenaden i Opatija ligger Remisens Revital Hotel Kristal hvor det er ideelt at slappe af og få ny energi.

Beliggende direkte på strandpromenaden i Opatija ligger Remisens Revital Hotel Kristal hvor det er ideelt at slappe af og få ny energi. Remisens Hotel Kristal Beliggende direkte på strandpromenaden i Opatija ligger Remisens Revital Hotel Kristal hvor det er ideelt at slappe af og få ny energi. Beliggende på strandpromenaden i Opatija ligger

Læs mere

Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus.

Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus. VÆRELSE MED MORGENMAD CALVI, GRAND HOTEL*** Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus. Indkvartering Grand Hotel*** er et

Læs mere

Forårskrydstogt i det vestlige Middelhav

Forårskrydstogt i det vestlige Middelhav Forårskrydstogt i det vestlige Middelhav Oplev Costa Cruises helt nye flagskib, Costa Smeralda, når hun besøger fem charmerende destinationer på dette klassiske forårskrydstogt rundt i det vestlige Middelhav.

Læs mere

Marbella Marbella er Luksusbyen på Costa del Sol

Marbella Marbella er Luksusbyen på Costa del Sol Marbella er Luksusbyen på Costa del Sol Beliggende midt på Costa Del Sol og kun en halv times kørsel fra Malagas lufthavn ligger Marbella, en af Middelhavskystens mest besøgte turistbyer. Byens klima er

Læs mere

Praktiske oplysninger Götakanalen

Praktiske oplysninger Götakanalen Praktiske oplysninger Götakanalen Lad os gøre din ferie bedre. Götakanalen FDM travel 1 Ankomst De oplyste ankomsttider er ca.-tider, da vind, vejr og trafik på kanalen kan resultere i forsinkelser. Derfor

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Vil du med på fællesferie? - Tenerife i juni 2016

Vil du med på fællesferie? - Tenerife i juni 2016 ChrisTravel Dyssevangen 48 3520 Farum Telefon +45 4448 2119 Info@christravel.dk www.christravel.dk CVR.nr. 3245 2205 Danske Bank Reg.nr. 4190 Konto 1053 2574 IBAN 2530000010532574 SWIFT DABADKKK Vil du

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus.

Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus. VÆRELSE MED MORGENMAD CALVI, GRAND HOTEL*** Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus. Indkvartering Grand Hotel*** er et

Læs mere

Udlandsrejse. Hardsyssel Efterskole. med. Rom. Playitas. Ardéche. Skitur

Udlandsrejse. Hardsyssel Efterskole. med. Rom. Playitas. Ardéche. Skitur Udlandsrejse med Hardsyssel Efterskole Rom Playitas Ardéche Sko leå ret 2 0 1 9 / 2 0 2 0 Skitur At rejse er at leve Den største del af tiden på Hardsyssel Efterskole foregår på skolen, hvor der er almindelig

Læs mere

28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø. Kun 4 lejligheder tilbage

28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø. Kun 4 lejligheder tilbage Søndersøparken 19 8800 Viborg 28 ejerlejligheder Kun 4 lejligheder tilbage 28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø Oversigtskort De 28 ejerlejligheder

Læs mere

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 13.045,- Højdepunkter Venedig uden mylder Stor udflugtspakke inkluderet Murano og Burano All

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

Aalborg Airport Hotel

Aalborg Airport Hotel Aalborg Airport Hotel Velkommen til Aalborg Airport Hotel! Introduktion Aalborg Airport Hotel slog dørene op den 1. oktober 2014 til et helt nyt og top moderne hotel. Hotellet ligger tæt på Aalborg Lufthavn

Læs mere

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk Hoteller Jasna Der findes mange gode skihoteller i Jasna. Men ingen man beslutter sig for, hvor man vil bo, skal man vurdere hvad der er vigtigst for en. Jo, nærmere man kommer pisterne, jo højere bliver

Læs mere