Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00"

Transkript

1 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas Frost Andersen Anne Juhl Lauridsen Vagn Nørgaard Børge Lindberg Kenneth Bjerregaard Søren Christensen Sekretær: Bo Hove Afbud: Børge Lindberg Efter bestyrelsesmødet serveres der en let julefrokost.

2 Dagsorden 1. Siden sidst a) Orientering fra formand, rektor og øvrige bestyrelsesmedlemmer 2. Orientering om processen med varslinger om påtænkte afskedigelser pr. 1. august 2016 samt præsentation af det fremtidige organisationsdiagram for Thisted Gymnasium, STX og HF 3. Orientering om 1g ernes endelige studieretningsvalg i nov./dec og lidt om historikken ift. studieretningsvalg ved Thisted Gymnasium, STX og HF* 4. Økonomisk status prognose for resultatet for Bilag eftersendes pr. mail og udleveres på mødet 5. Budget 2016 Bilag vedlægges dagsordenen, så alle kan danne sig et overblik over budgettet før mødet. På grund af de omfattende organisationsændringer fra august 2016 er der en del justeringer i budgettet, som er ved at blive indregnet og efterbehandlet. Derfor vil der blive udleveret et efterbehandlet budget til endelig godkendelse på bestyrelsesmødet. 6. Eventuelt * Ved dette punkt deltager uddannelsesleder Anja Merrild Knudsen

3 1. Siden sidst a) Orientering fra formand, rektor, øvrige bestyrelsesmedlemmer Formand: Bestyrelsesformanden og rektor har været til møde med formænd og rektorer fra nordjyske gymnasier og VUC er. Formanden refererer fra mødet, at Thisted Gymnasium ikke er det gymnasium, der rammes hårdest af besparelserne. Det generelle indtryk af besparelsernes konsekvenser er, at de store gymnasier i de større byer ikke rammes så hårdt som mindre gymnasier. Ifølge formanden kan en mulig måde klare de fremtidige varslede besparelser være et samarbejde mellem institutionerne. Strategiarbejdet er udskudt lidt pga. de konkrete udfordringer på skolen. Rektor: Der arbejdes med, på et professionelt grundlag, at kunne håndtere elever med såkaldte autismespektrumforstyrrelser, da der hvert år er en håndfuld elever med denne diagnose. Der er to dele i dette arbejde. o Den ene del er at rumme enkeltelever med autismespektrumforstyrrelse i de eksisterende rammer, hvor vi opkvalificerer mentorer og andet personale (som vi er i gang med mht. mentorerne). o Den anden del er at søge ministeriet om lov til at oprette en specialklasse. Denne del af arbejdet har et noget længere perspektiv, da der i hvert fald vil gå mindst et par år før en sådan tilladelse kan være givet. Et krav der skal være opfyldt er, at der skal være et tilstrækkeligt elevgrundlag, og derfor forsøges der skabt kontakt til nabokommuner som Morsø og Jammerbugt. Arbejdet med at få lavet en ny hjemmeside skrider frem. Dette arbejde foregår meget professionelt (laves af firmaet CompanYoung) bl.a. er der lavet både kvalitative og kvantitative undersøgelser af brugere af hjemmesiden, og der har været afholdt møder med rektor, vicerektor samt to af skolens medarbejdere, der i det daglige arbejder med kommunikation. Det er bl.a. på baggrund af input fra ovenstående at hjemmesiden laves. Samarbejdet med CompanYoung fortsættes efter lancering af den nye hjemmeside (11. februar), og det indbefatter bl.a. en opkvalificering af vores arbejde med at udnytte skolens digitale kommunikationsmidler hjemmeside, Facebook samt Instagram på en mere professionel måde. Det drejer sig om at øge synligheden af Thisted Gymnasium. Derfor lanceres der også reklamer for skolen i den lokale biograf, og det tilhørende spot produceres af CompanYoung som en del af en branding-film, der optages til hjemmesiden. Som endnu en del af samarbejdet med CompanYoung opsættes der tre infoskærme på skolen, som bliver lavet i sammenhæng med skolens hjemmeside, Facebook og Instagram. Den 10. januar dagen før Åbent hus 2016 er Thisted Gymnasium med i Uddannelsesguiden 2016, hvilket er et indlæg i Nordjyske Stiftstidende. I dette indlæg er der en artikel omhandlende Thisted Gymnasium, der er skrevet på baggrund af et interview med rektor og vicerektor.

4 2. Orientering om processen med varslinger om påtænkte afskedigelser pr. 1. august 2016 samt præsentation af det fremtidige organisationsdiagram for Thisted Gymnasium, STX og HF Sagsfremstilling: På bestyrelsesmødet 5. oktober 2015 besluttede bestyrelsen, at rektor skulle imødekomme den forventede elevnedgang (på grund af at frekvensen af unge, der skal påbegynde en ungdomsuddannelse falder samt at studenterårgang 2015 i år er større end forventet optag i skoleåret 2016/17) og de varslede besparelser (omprioriteringsbidrag på 2 % årligt, medfinansieringen af EUD-reformen, nedjusteringen af taxameterne for de almene gymnasier for at øge HHX-taxameteret mm.) med rettidig omhu. For at kunne lave ovenstående besparelser har det været nødvendigt at gennemføre en proces, hvor skoleåret 2016/17 blev simuleret i forhold til de varslede udmeldinger og prognoserne for elevoptag 2016/17. Konsekvensen af ovenstående blev, at det har været nødvendigt at lave en omorganisering af skolen gældende fra august 2016, ikke af genansætte årsvikarerne samt varsle syv fastansatte om påtænkt afskedigelse. Processen er gennemført ud fra princippet om, at besparelserne skulle findes inden for alle personalegrupper, hvilket også er sket. Rektor vil orientere bestyrelsen om processen og forelægge den resultatet. Indstilling: Det indstilles, at bestyrelsen tager orienteringen om processen og præsentationen af det fremtidige organisationsdiagram til efterretning. Beslutning: Indstilling taget til efterretning.

5 3. Orientering om 1g ernes endelige studieretningsvalg i nov./dec og lidt om historikken ift. studieretningsvalg ved Thisted Gymnasium, STX og HF * * Uddannelsesleder Anja Merrild Knudsen deltager under dette punkt. Sagsfremstilling: Skolens 1g ere har valgt endelig studieretning. Rektor vil orientere om processen for og resultatet af elevernes studieretningsvalg. Der har i forbindelse med studieretningsvalget været et par henvendelser til rektor og bestyrelsens formandskab fra noget af personalet. I forlængelse heraf vil rektor og uddannelsesleder Anja Merrild Knudsen orientere bestyrelsen om historikken i forbindelse med studieretningsvalg på skolen. Efter ovenstående orientering vil det være hensigtsmæssigt, hvis bestyrelsen i referatet kunne præcisere rollefordelingen i forbindelse med oprettelsen af studieretninger efter grundforløbet. Indstilling: Det indstilles, at bestyrelsen tager orienteringen til efterretning og præciserer rollefordelingen i forhold til studieretningsvalg. Beslutning: Orienteringen taget til efterretning. Det præciseres, at det er skolens rektor, der tager beslutningen om, hvilke studieretninger, der oprettes.

6 4. Økonomisk status prognose for resultatet for 2015 Bilag eftersendes pr. mail og udleveres på mødet Sagsfremstilling: Vicerektor giver en status på skolens økonomiske situation dags dato samt en prognose for skolens resultat for Indstilling: Det indstilles, at bestyrelsen tager orienteringen til efterretning. Beslutning: Indstillingen taget til efterretning.

7 5. Budget 2016 Bilag vedlægges dagsordenen, så alle kan danne sig et overblik over budgettet før mødet. På grund af de omfattende organisationsændringer fra august 2016 er der en del justeringer i budgettet, som er ved at blive indregnet og efterbehandlet. Derfor vil der blive udleveret et efterbehandlet budget til endelig godkendelse på bestyrelsesmødet. Sagsfremstilling: Skolens ledelse har i efteråret 2015 arbejdet ihærdigt med at udfærdige et budget for I år har opgaven været præget af, at sektoren står over for omfattende besparelser, som vil medføre, at det er en anden skole, vi står tilbage med i Det koblet med en forventet elevnedgang (jf. denne dagsordens punkt 2) betyder, at ledelsen/bestyrelsen skal være endnu tættere på skolens økonomi både på den korte og den lange bane, da den økonomiske situation tvinger skolens ledelse til at arbejde med mindre margener, end man har været vant til. På bestyrelsesmødet vil vicerektor fremlægge et budget for 2016 (bemærk, at der vil være enkelte ændringer i budgetforslaget i forhold til det udsendte udkast). Budgettet er i år tænkt koblet nøje sammen med 2017, da de varslede omprioriteringer i uddannelsessektoren (besparelser) betyder, at man ikke kan nøjes med at have blikket rettet mod ét finansår. Indstilling: Det indstilles, at budgettet drøftes, så eventuelle justeringer kan indføjes. Det indstilles yderligere, at budgettet vedtages efter drøftelse og eventuel justering. Beslutning: Budgettet er godkendt med følgende bemærkninger: Der skal foretages budgetopfølgninger gennem Der laves kvartalsvise balancer, og der laves, om nødvendigt, grundig budgetopfølgning i forbindelse med o Rentefastsættelsen af skolens F1-lån (primo april) o Det faktiske elevoptag (primo april) o Opgørelsen af censorbank (ultimo september) ønsker revisorens kommentar til det budgetterede overskud på kr. i forhold til skolens egenkapital.

8 6. Eventuelt Rektor ønsker at ansætte en kommunikationsmedarbejder på fuld tid pr. 1. august 2016 i en tidsbegrænset projektstilling. Projektet skal afsluttes med en evaluering.

9 Underskrifter: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas Frost Andersen Anne Juhl Lauridsen Vagn Nørgaard Børge Lindberg Kenneth Bjerregaard Søren Christensen

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 30.05.2016 kl. 16.00 kl. 18.30 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Louise Langkjær Kloster Anders Malle Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 22.05.2015 kl. 15.00 kl. 17.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 22.05.2015 kl. 15.00 kl. 17.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 22.05.2015 kl. 15.00 kl. 17.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 12.12.2016 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Anders Malle Louise Langkjær Kloster Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 24.08.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 11.12.2017 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Ibsen Rishøj Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF. 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF. 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Michael Aspegren Søndergaard

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 22.03.2018 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Ibsen Rishøj Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 02.10.2014 kl. 15.30 kl. 17.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 02.10.2014 kl. 15.30 kl. 17.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 02.10.2014 kl. 15.30 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard

Læs mere

Dagsorden. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Dagsorden. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Dagsorden for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 22.08.2016 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Anders Malle Louise Langkjær Kloster Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 25.08.2014 kl. 16.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30 Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Ole Have Jørgensen. Helle Lindkvist Kjeldsen kom kl. ca. 17.00; Anne Marie Illum gik efter aftale

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Helle Vestergaard, Emil Martin Vork Heunecke, Fredrik Allentoft- Andersen Administrativ leder Hans-Henrik

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for 18.03.2019 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Karen Louise Erichsen Marcus Foget Bøjer Julie Valentin Lukassen Lars Kold Jensen Thomas Frost Andersen

Læs mere

Referat. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 27-5-2013 kl. 17.00

Referat. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 27-5-2013 kl. 17.00 Referat for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 27-5-2013 kl. 17.00 Medlemmer: Johannes Balsby Krøyer Birger Hansen Astrid Kær Rishøj Torben Iversen Thomas Frost Andersen Jonna Lynge Vagn

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 20-8-2012 kl. 16.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 05-12-2013 kl. 17.00-19.00 (afsluttes med julemiddag) Medlemmer: Johannes Balsby Krøyer Birger Hansen Astrid Kær Rishøj Torben Iversen

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 10.12.2018 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Karen Louise Erichsen Marcus Foget Bøjer Julie Valentin Lukassen Lars Kold Jensen

Læs mere

Faaborg Gymnasium. Referat. Dato: 22-05- 2015. Bestyrelsesmøde

Faaborg Gymnasium. Referat. Dato: 22-05- 2015. Bestyrelsesmøde Faaborg Gymnasium Dato: 22-05- 2015 JM Referat Møde: Mødetidspunkt: Mødested: Bestyrelsesmøde Mandag d. 18. maj 2015 kl. 16.00-18.00 Faaborg Gymnasium Deltagere: Jens Oddershede Jakob Holm Karin Basse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mødedato: 15/12-2014 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: U203 Fra bestyrelsen: Hanne Fischer (HF), Kirsten Devantier (KD), Birgit Rasmussen (BR),

Læs mere

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 2. februar 2016 Tidspunkt: 19.00-22.00 Sted: Kærvej 34, Onsild 9500 Hobro Deltagere: Fra bestyrelsen: Vagn Bach, Jacob Ellemann, Annie Borgersen, Allan

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 27/10-2015 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: Fraværende med afbud: Referent: U159 Hanne Fischer Møller (HF), Kenneth Ladefoged (KL),

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 30-08-2010 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 30-08-2010 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 30-08-2010 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge Kristian Knakkergaard Nielsen

Læs mere

1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift

1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift Dagsorden Bestyrelsesmøde VUC Hvidovre-Amager 30APR13 1700-1900 (HVIS alle kan, ellers til 1830) i Hvidovre 1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift 2 Referater Statsaut. revisor

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 9. december 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 9. december 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 9. december 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen Steen Colberg Jensen Michael Dam Jonna

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Referat af åbne punkter

Referat af åbne punkter 3. august 2015 Referat af åbne punkter BESTYRELSESPROTOKOL FOR: Mødegruppe: Bestyrelsesmøde for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Mødetid: 23. juni 2015 Mødested: Berlingske Media, Pilestræde 34, Købehavn

Læs mere

Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010. Referat CJ/ST. Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00

Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010. Referat CJ/ST. Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00 Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010 Referat Møde: Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00 Mødested: Faaborg Gymnasium Deltagere: Steen Tinning Jakob Holm Karin Basse Flemming Helsted

Læs mere

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 43 for VUC Djursland den 141215 kl. 15.00 18.00 på Nytorv 9, Grenaa. Indholdsfortegnelse

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 43 for VUC Djursland den 141215 kl. 15.00 18.00 på Nytorv 9, Grenaa. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Referat... 2 2 Økonomi... 2 2.1 BR2015... 2 2.2 Formueplejevurdering... 2 2.3 FL2016... 2 2.4 B2016... 4 3 Fagudbud... 4 3.1 Fagudbud i januar 2016... 4 3.2 Godkendelse af fagudbud...

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Deltagere: Kirsten Ravn Bundgaard, Peter Hansen, Susan Vonsild, Rune Carstensen, Steen Madsen, Emina Bodil

Læs mere

Referat af møde VUFs bestyrelse den 10. september 2015 kl. 8.00-10.00

Referat af møde VUFs bestyrelse den 10. september 2015 kl. 8.00-10.00 Referat af møde VUFs bestyrelse den 10. september 2015 kl. 8.00-10.00 Deltagere: Thøger Johnsen, Birgit Kjeldgaard, Gitte Tørnkvist, Marianne Jerslev, Nina Kofoed-Jakobsen, Vagn Bech, Lene Omann og Jannie

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 11.06.2018 kl. 13.15 kl. 15.15 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Karen Louise Erichsen Julie Valentin Lukassen Marcus Foget Bøjer Lars Kold Jensen

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 24-9-2007 kl. 13.00 i Thy Uddannelsescenter Medlemmer: Birger Hansen (formand) Preben Dahlgaard (deltog under pkt. 1-4 og 7) Torben Iversen

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015 Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015 Til stede Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen Ressourcedirektør i Københavns Kommune, BUF, Steen Enemark Kildesgaard Centerleder

Læs mere

Referat 13. marts 2013

Referat 13. marts 2013 Referat 13. marts 2013 Bestyrelsesmøde nr. 30, onsdag den 13. marts 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Isabella

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 20. marts 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde, mandag d 18.1.16

Referat fra bestyrelsesmøde, mandag d 18.1.16 Referat fra bestyrelsesmøde, mandag d 18.1.16 Til stede: Bent Engelbrecht (BE), Lars Bluhme (BL), Jette Navntofte (JN), Erik Hygum (EH), Karsten Geertsen (KG), Hans Kjeldsen (HK), Mathias Egholm (ME),

Læs mere

Faaborg Gymnasium Dato: 16-09-2015. Referat. Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Mandag d. 14. september 2015 kl. 16.00-18.00 Faaborg Gymnasium, lokale B8

Faaborg Gymnasium Dato: 16-09-2015. Referat. Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Mandag d. 14. september 2015 kl. 16.00-18.00 Faaborg Gymnasium, lokale B8 Faaborg Gymnasium Dato: 16-09-2015 Referat Møde: Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Mandag d. 14. september 2015 kl. 16.00-18.00 Mødested: Faaborg Gymnasium, lokale B8 JM Deltagere: Jens Oddershede Jakob Holm

Læs mere

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Mandag d. 9/12-2014 kl. 16.00 Til stede: Afbud: Anders Bach Hellerøe (ABH), Tove Kruse (TK), Jan B. Larsen (JBL), Claus Niller Nielsen (CNN), Lars Nielsen (LN), Susan

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen fra PwC deltager ved behandlingen af punkt

Læs mere

Referat af 24. bestyrelsesmøde på IBG

Referat af 24. bestyrelsesmøde på IBG Referat af 24. bestyrelsesmøde på IBG Bøgildvej 2, 7430 Ikast. Sted: Mødelokale (indgang gennem tårn i gården) Tid: 13. december 2011, kl. 15.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Underskrivning af referat

Læs mere

0. Punkt uden for dagsorden Formanden bød IGJ velkommen som nyt personalevalgt medlem af bestyrelsen.

0. Punkt uden for dagsorden Formanden bød IGJ velkommen som nyt personalevalgt medlem af bestyrelsen. Referat af bestyrelsesmøde på Aabenraa Statsskole mandag den 3. februar 2014 klokken 16.00-18.00 Til stede: Preben Kofoed (PKo formand), Ingrid Fabricius (IF næstformand), Susanne Linnet (SL), Ejler Schütt

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00 Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00 1. Velkomst til Lærke N. R. Dalgaard, der som næstformand i elevrådet indtræder i bestyrelsen. 2. Fastlæggelse

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse

Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Susanne Mortensen (SMO) Bestyrelsesmedlem

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 14 3-2013 kl. 16.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 14 3-2013 kl. 16.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 14 3-2013 kl. 16.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Der indkaldes til bestyrelsesmøde onsdag den 11. september 2013 klokken 17.00 på Virum Gymnasium. Mødested: lærerværelset. Dagsorden: 1. Kommentarer til dagsordenen 2. Godkendelse og underskrift af referat

Læs mere

Bestyrelsen for Paderup Gymnasium. Mandag d. 14. december 2009 kl. 17.00 19.00.

Bestyrelsen for Paderup Gymnasium. Mandag d. 14. december 2009 kl. 17.00 19.00. Paderup d. 8. december 2009. Indkaldelse til 16. møde i Bestyrelsen for Paderup Gymnasium. Mandag d. 14. december 2009 kl. 17.00 19.00. Mødet foregår på rektors kontor. Der vil være let spisning undervejs

Læs mere

Rektor orienterede om nyansættelser Anders Christensen, dansk og psykologi og Diana Døssing, engelsk på HF.

Rektor orienterede om nyansættelser Anders Christensen, dansk og psykologi og Diana Døssing, engelsk på HF. Referat af bestyrelsesmøde for Herning HF og VUC torsdag den 28. januar 2010 kl. 16.00 i konferencelokalet. I mødet deltog: Willy Grøn, Jonna Jensen, Torben Henriksen, Mads Ekstrøm, Camilla Bruun, Erik

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Svendborg Gymnasium & HF

Forretningsorden for bestyrelsen på Svendborg Gymnasium & HF Forretningsorden for bestyrelsen på Svendborg Gymnasium & HF Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Svendborg

Læs mere

Ordinært møde. Dato 19. august 2014. Tid 15:30. Sted ML 0.28. NB. Irene Hjortshøj mødte kl. 16.30 og deltog ikke i behandling af punkt 1.

Ordinært møde. Dato 19. august 2014. Tid 15:30. Sted ML 0.28. NB. Irene Hjortshøj mødte kl. 16.30 og deltog ikke i behandling af punkt 1. Referat Sundhedsudvalget Ordinært møde Dato 19. august 2014 Tid 15:30 Sted ML 0.28 NB. Irene Hjortshøj mødte kl. 16.30 og deltog ikke i behandling af punkt 1. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Anders

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge Mødetidspunkt 02-03-2016 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse A & B Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:00 Tilstede:

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-4-2008 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-4-2008 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 1-4-2008 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1

MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1 MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1 Godkendelse af dagsorden 1 MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 2 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Ulla Agerskov og præsentationsrunde 2 MØDEGRUNDLAG Dato:

Læs mere

Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. september 2010 kl. 14.30

Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. september 2010 kl. 14.30 Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. september 2010 kl. 14.30 Medlemmer: Formand Ebbe Lilliendal, repræsentant udpeget af kommunalbestyrelsen Aabenraa Næstformand

Læs mere

Referat af 28. bestyrelsesmøde på IBG Bøgildvej 2, 7430 Ikast. Sted: Mødelokale (indgang gennem tårn i gården) Tid: 12. december 2013, kl. 13.

Referat af 28. bestyrelsesmøde på IBG Bøgildvej 2, 7430 Ikast. Sted: Mødelokale (indgang gennem tårn i gården) Tid: 12. december 2013, kl. 13. Referat af 28. bestyrelsesmøde på IBG Bøgildvej 2, 7430 Ikast. Sted: Mødelokale (indgang gennem tårn i gården) Tid: 12. december 2013, kl. 13.30 1. Godkendelse af dagsorden 2. Underskrivning af referat

Læs mere

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 17. september 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 17. september 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 10. september 2015 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 17. september 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Tilstede: Knud Erik

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag d. 15. december 2010

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag d. 15. december 2010 Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 20.12.2010 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag

Læs mere

Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00. Dagsorden. Dagsorden. 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering

Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00. Dagsorden. Dagsorden. 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering Dagsorden Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00 Tilstede Patricia afbud Dagsorden 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering Formanden 1. Orientering om møde i bestyrelsesforeningen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 10. september 2014

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 10. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 10. september 2014 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Christian Holm Donatsky, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Per Bro præsenterede sig selv, og fortalte om hvad han tidligere havde arbejdet med og hvordan han så fremtiden i BOSJ.

Per Bro præsenterede sig selv, og fortalte om hvad han tidligere havde arbejdet med og hvordan han så fremtiden i BOSJ. Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen og

Læs mere

UDVALGET VEDR. TVÆRSEKTORIELT SAMARBEJDE

UDVALGET VEDR. TVÆRSEKTORIELT SAMARBEJDE BESLUTNINGER Udvalget vedr. tværsektorielt samarbejde - mødesager UDVALGET VEDR. TVÆRSEKTORIELT SAMARBEJDE MØDETIDSPUNKT 24-06-2015 18:00 MØDESTED Edinburgh, Skotland MEDLEMMER Maja Holt Højgaard Hanne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 3/2008 Frederiksborg Gymnasium og HF Tirsdag den 16.september kl.16.30

Referat af bestyrelsesmøde 3/2008 Frederiksborg Gymnasium og HF Tirsdag den 16.september kl.16.30 Mødets dagsorden: 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 2.juni (bilag A) 2. Velkommen til bestyrelsesmedlem Mads Møller Angelsø 3a 3. Godkendelse af dagsorden 4. meddelelser 5. Budget 2008 justeret

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Referat Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Onsdag den 30. Maj 2012 kl. 19.00 Møde nr. 20 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/the/sodavand Bestyrelsen Mødt

Læs mere

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense REFERAT HB 04 Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Badminton Sjælland (Vikarierende Økonomiansvarlig), forlod mødet

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 17. marts 2011 Tid: kl. 13.00-15.30 Sted: Deltagere: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Susanne Würtz Torben Lassen Lene Dahn Winther Lars Vesløv Henrik Kofoed

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl. 16.0019.00. Afbud: Arne Kjær Lektor Anne Toftild og lektor John Pedersen deltager under punkt 2 1. Underskrivelse

Læs mere

Bestyrelsesreferat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.10.december 2013

Bestyrelsesreferat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.10.december 2013 Bestyrelsesreferat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.10.december 2013 Til stede: John Gothjelpsen, Tobias Weische, Emilie Tang, Martin Götz, Atle Troels Børsting, Torben Theilgaard, Klaus Kørvell, Vibeke Brask,

Læs mere

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 9. december 2014 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Hüdaverdi

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Peter Nørrevang, Deloitte og Svend F. Sørensen deltager i punkterne 1,2 og 3. Velkommen til Adam Dam, der som

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 6 9-2011 kl. 17.

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 6 9-2011 kl. 17. DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 6 9-2011 kl. 17.00 Medlemmer: Karen Damsgaard Birger Hansen Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge Kristian Knakkergaard Nielsen Vagn

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt (Deltog fra kl. 17.40) Ingolf Lind-Holm Roar

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 11.03.15, kl. 09.00 12.00, lokale 232 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 11.03.15, kl. 09.00 12.00, lokale 232 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birte Engen, Lise Rasmussen, Anette Aagaard Jensen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten

Læs mere

Bilag 1.2. Bestyrelsesformand Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem

Bilag 1.2. Bestyrelsesformand Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Referat: Bestyrelsesmøde d. 28.09.2015 For selskaberne Furesø Forsyning A/S, Furesø Spildevand A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse, kl. 17.00 19.00. Bilag 1.2 Deltagere: Mødeleder Referent Susanne Mortensen

Læs mere

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015 Glostrup, den 8. oktober 2015 Referat Den 6. oktober 2015 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 4/REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 4/REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 4/REFERAT Tidspunkt : Torsdag den 1. juni 2006, kl. 16.15-18.30 Sted : Hotel Prindsen, Roskilde Tilstede : Hans Chr. Kirketerp-Møller, Janne Christensen, Ole Bjørn Petersen, Hanne Højgaard

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Indkaldelse til 19. bestyrelsesmøde på IBG

Indkaldelse til 19. bestyrelsesmøde på IBG Indkaldelse til 19. bestyrelsesmøde på IBG Bøgildvej 2, 7430 Ikast. Sted: Mødelokale (indgang gennem tårn i gården) Tid: 4. oktober 2011, kl. 15.45 1. Godkendelse af dagsorden 2. Underskrivning af referat

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Referat af møde nr. 31 i bestyrelsen for Erhvervsakademi Aarhus

Referat af møde nr. 31 i bestyrelsen for Erhvervsakademi Aarhus Referat af møde nr. 31 i bestyrelsen for Erhvervsakademi Aarhus Tidspunkt og sted: Torsdag 19. marts 2015 kl. 16.00-19.00, Sønderhøj 30, 8260 Viby J. Deltagere: Finn Lund Andersen, Camilla Kølsen, Gitte

Læs mere

Møde i Bestyrelsen INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere

Møde i Bestyrelsen INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Hotel EUROPA ROYALE, Franceza St 60, 030106, Bucharest Sector 3, Romania Mødetidspunkt Den 30. oktober 2015 kl. 15:30-17 Deltagere

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Dennis

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 06-12-2012 kl. 17.

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 06-12-2012 kl. 17. DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 06-12-2012 kl. 17.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl 24. marts 2017 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen,

Læs mere

Regnskab og revisionsrapport eftersendes i begyndelsen af næste uge. Revisor Erik Pedersen forelægger regnskab.

Regnskab og revisionsrapport eftersendes i begyndelsen af næste uge. Revisor Erik Pedersen forelægger regnskab. Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole fredag den 25. marts kl.13.30-15.00 i det nye mødelokale H18. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Centerleder Jens Bo Holm-Nielsen,

Læs mere

Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Afbud: Svend Erik Jensen SEJ Klaus Nielsen

Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Afbud: Svend Erik Jensen SEJ Klaus Nielsen Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 20. maj 2015 kl. 15.00 Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Mødested: Mødedeltagere: Comwell, Skovbrynet 1, Kolding

Læs mere

Bilag 3. Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl i lokale Referat i kursiv

Bilag 3. Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl i lokale Referat i kursiv Bilag 3 Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl. 17-19 i lokale 2.18 Referat i kursiv Elevrådet har udpeget Oscar Maloney 3b (m. stemmeret) og Bjarke Ziegler 1a (u.stemmeret) til bestyrelsen. 1. Godkendelse

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 18-01-2010 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 18-01-2010 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 18-01-2010 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Torben Iversen Joe Jensen Jonna Lynge Vagn Nørgaard Arne Remmen

Læs mere

RAR Fyn Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn. REFERAT af møde i Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn

RAR Fyn Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn. REFERAT af møde i Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn REFERAT af møde i Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn Mandag den 23. november 2015 kl. 9.00-10.00 på Hotel Gl. Avernæs, Helnæsvej 9, 5631 Ebberup (i forbindelse med rådets strategiseminar) Deltagere: Jan

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Onsdag den 2. april 2014 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 405 mødelokale på Rådhuset Jytte Bendtsen, Kenneth Kristensen Berth, Erdal

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. december 2010 kl.14.30 i SV02.

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. december 2010 kl.14.30 i SV02. Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. december 2010 kl.14.30 i SV02. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen, Centerleder Jens Bo

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere